2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Tíz új "idegen" bolygót fedeztek fel
Tíz új exobolygót, azaz a Naprendszerünkön kívüli planétát fedezett fel a CoRoT csillagászati műhold, amelyet 2006-ban indított a Francia Űrügynökség és az Európai Űrügynökség (ESA). A CoRoT fedélzeti teleszkópja a csillagok fényességváltozásait méri, melyet az előttük elhaladó bolygók okoznak. A csillagászati műhold észleléseit követően földi obszervatóriumok is igazolták mind a tíz bolygó létét - olvasható a Space.com (http://www.space.com) űrkutatási hírportálon. A mind a tíz "idegen" bolygó gáznemű, ugyanakkor tömegükben, sűrűségükben és keringési pályájukban nagy eltérések mutatkoznak.
2011.06.17. 16:00
 
 
A hőség miatt figyelmeztetést adott ki szombatra az ÁNTSZ
A várható hőség miatt előzetes, figyelmeztető jelzést adott ki szombatra az ország déli, délkeleti megyéire az országos tiszti főorvos - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint szombaton a napi átlaghőmérséklet elsősorban Bács-Kiskun, Csongrád, Békés, Jász-Nagykun-Szolnok és Hajdú-Bihar megyében kevéssel meghaladja majd a 25 Celsius-fokot. Este viszont északnyugat felől hidegfront várható, amely erős lehűlést hoz. A várható nappali hőség miatt az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és az ÁNTSZ nyomatékosan felhívta a figyelmet a hőség okozta káros egészségi hatások megelőzésének fontosságára.
2011.06.17. 15:00
 
Az Alkotmánybíróságon támadja meg az OVB döntését az LMP
Az LMP az Alkotmánybírósághoz fordul, mert az Országos Választási Bizottság (OVB) elutasított kilenc, általuk benyújtott népszavazási kérdést - mondta újságírók előtt pénteken Karácsony Gergely. Hozzátette, egyúttal újra beadják az átfogalmazott kérdéseket is. Az OVB pénteken utasított el kilenc, olyan népszavazási kezdeményezés hitelesítését, amelyeket három LMP-s politikus, Schiffer András frakcióvezető, Scheiring Gábor képviselő és Szél Bernadett választmányi szóvivő nyújtott be a testülethez. Az Országos Választási Bizottság egyedül az alapszabadság kiadásának szabályozását célzó népszavazási kérdést hitelesítette.
2011.06.17. 14:30
 
Többórás napsütés, erősödő szél, 27-32 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint szombaton napközben északnyugaton többször, másutt csak időnként lesz erősen felhős az ég, többórás napsütés mindenütt valószínű. Északon és nyugaton néhol zápor, zivatar kialakulhat. Az esti óráktól északnyugat felől beborul az ég, és egyre többfelé várható eső, zápor, helyenként heves zivatar. Péntek délutántól a szél délire, délnyugatira fordul, átmenetileg mérséklődik, majd szombat hajnaltól megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. Estétől a Kisalföldön lesz viharos az északnyugatira forduló szél. Zivatarok környezetében pénteken is, szombaton is lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15, 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 27, 32 fok között alakul.
2011.06.17. 14:20
 
Az MNV Zrt. lehívta a Budapest Airport eladási opcióját
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV Zrt.) szerdán lehívta a Budapest Airport Zrt.-ben meglévő állami tulajdonú kisebbségi részesedés értékesítésére vonatkozó eladási opciót, az erről szóló értesítés rendelkezése alapján az Airport Hungary Tanácsadó Kft. az értesítés átvételétől számított 30 napon belül fizeti meg a részvénycsomag ellenértékét. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pénteki közleménye szerint a Budapest Airport állami tulajdonú kisebbségi részvénycsomagjának értékesítése nem a 2005-ös részvény adásvételi megállapodás módosításával, hanem a részvényesek között szintén 2005-ben kötött (és 2007-ben módosított) úgynevezett részvényesi megállapodásban rögzített eladási opciós jog érvényesítésével történik.
2011.06.17. 14:20
 
Kajak-kenu Eb: hét magyar hajó a döntőben 500 m-en
A pénteki előfutamok után hét magyar egység már döntős 500 m-en a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon. A fél kilométeres táv fináléit vasárnap rendezik. A címvédőként rajtolt Kozák Danuta (K-1), a Csipes Tamara, Kovács Katalin duó (K-2) és a Szabó Gabriella, Kozák, Kárász Anna, Benedek Dalma összeállítású kajaknégyes egyformán futamgyőzelemmel, Korisánszky Péter Dániel (C-1) egy második, a Németh Szabolcs, Vasbányai Henrik (C-2) és a Tóth Dávid, Kulifai Tamás (K-2) duó pedig egy-egy harmadik hellyel kvalifikálta magát a legjobb kilenc közé. A Takács Kincső, Obermayer Dorina kenus duó a kevés nevező miatt csak a döntőben száll majd vízre először.
2011.06.17. 14:10
 
Kanadai tanulmány: a fiatalok körében terjed először az influenza
A közhiedelemmel ellentétben nem a közösségben lévő gyerekek, hanem a kamaszok és a fiatal felnőttek közvetítésével terjed leginkább az influenza - állapították meg kanadai járványügyi szakemberek. Az American Journal of Epidemiology című szakfolyóiratban ismertetett tanulmányhoz az influenzajárványok lefutási mintázatát vizsgálták a szakemberek a különböző korcsoportokban. Dena Schanzer, a kanadai közegészségügyi ügynökség munkatársa kiemelte, hogy eredményeik szerint a szezonális influenzajárvány idején a 10-19 és a 20-29 év közötti korosztálynál jelentkezett először a "tetőzés", és csak ezt követően jutott át az ennél idősebb és fiatalabb korcsoportokra.
2011.06.17. 14:00
 
Két korábbi jelöltjét javasolja alkotmánybírónak az LMP
Az LMP újra Lehoczkyné Kollonay Csillát, a Közép Európai Egyetem és az ELTE Munkajogi Tanszékének vezetőjét és Bándi Gyulát, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Környezetjogi és Gazdasági Szakjogok Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanárát jelöli alkotmánybírónak - jelentette be pénteki budapesti sajtótájékoztatóján Schiffer András, a párt frakcióvezetője. Az LMP tavaly már alkotmánybírónak jelölte ezt a két jogászt, illetve Tóth Mihály büntetőjogászt, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Büntetőeljárás-jogi és Kriminalisztikai Tanszékének és a Pécsi Tudományegyetem Büntetőjogi Tanszékének vezetőjét.
2011.06.17. 14:00
 
 
Elhunyt Deme László nyelvész
Életének 90. évében elhunyt Deme László nyelvész, az Anyanyelvápolók Szövetségének alapító társelnöke - tudatta Deme Péter, a kutató fia pénteken az MTI-vel. A nyugalmazott egyetemi tanárt, a Beszélni nehéz mozgalom fáradhatatlan szervezőjét június 6-án érte a halál. Hamvait - kívánsága szerint - nyilvános búcsúztatás nélkül adják vissza a magyar földnek. Deme László 1921-ben született Pécelen. A budapesti Tudományegyetemen 1943-ban szerzett diplomát. Ezután az egyetem, majd az MTA Nyelvtudományi Intézetének munkatársa volt.
2011.06.17. 14:00
 
 
Gyurcsány: három kormány felelőssége az államadósság növekedése
A 2000-es években megnövekedett államháztartási hiányért három kormány viseli a felelősséget: az Orbán-, a Medgyessy- és az első Gyurcsány-kormány - közölte Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága a 2002-2010 közötti államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottságának pénteki ülésén. A három kormány működéséről szólva Gyurcsány Ferenc azt mondta: az Orbán-kormány 2001-2002 közötti, a választásokra készülve meghozott intézkedései 570, a Medgyessy-kabinet kétszer száznapos programja 817, a Gyurcsány-kormány 2005-2006-os lépései pedig 512 milliárd forintos, a következő költségvetésekre is kiható többlet kiadást okoztak.
2011.06.17. 14:00
 
Bővítené a Fidesz a kiemelt ügyek körét
Kiegészítené a Fidesz a büntetőeljárási törvényben az úgynevezett kiemelt jelentőségű ügyek körét a bűnszervezetben részvétellel, a bűnszervezetben elkövetett bármely bűncselekménnyel, valamint az Európai Közösségek pénzügyi érdekeinek megsértésével - derül ki Cser-Palkovics András pénteken a Ház elé terjesztett módosító javaslatainak egyikéből. Az alkotmányügyi bizottság kedden nyújtotta be a parlamentnek az egyes eljárási és az igazságszolgáltatást érintő egyéb törvények módosításáról szóló javaslatát, amellyel többek között megalkotnák a kiemelt jelentőségű ügy kategóriáját. Ezek egyik sajátossága az lenne, hogy az ügyész maga dönthetné el, melyik bíróságon emel vádat.
2011.06.17. 13:50
 
Orbán Viktor: ismét Közép-Európa lesz az európai gazdaság motorja
Hamarosan ismét Közép-Európa lesz az európai gazdasági növekedés motorja - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken montenegrói hivatalos látogatásán. A világgazdasági válság elmúltával visszaáll az a krízis előtti helyzet, hogy Közép-Európa adja majd az Európai Unió gazdasági növekedésének nagy részét - mondta a magyar kormányfő, miután Podgoricában tárgyalt montenegrói hivatali partnerével, Igor Luksiccsal.
2011.06.17. 13:30
 
Rubovszky György elhagyná a javaslatból a védő nélküli fogva tartási időt
Elhagyná a kereszténydemokrata Rubovszky György a büntetőeljárási törvény módosításából a kiemelt jelentőségű ügyben fogva tartott gyanúsítottaknál a védő nélküli fogva tartási időt. Rubovszky György - amint az Országgyűlés honlapján pénteken közzétett módosításokból kiderül - a javaslatból elhagyná azt a pontot, amely arra vonatkozna, hogy kiemelt jelentőségű ügyben fogva tartott gyanúsítottat hetvenkét órán belül ki kell hallgatni, és ha a kihallgatásra az őrizet első negyvennyolc óráján belül kerül sor, a gyanúsított kihallgatásán nem vehet részt védő.
2011.06.17. 13:20
 
Olvasatlanul megsemmisítette a Gyurcsánytól kapott borítékot Mesterházy Attila
Újságírók előtt, olvasatlanul semmisítette meg pénteken Mesterházy Attila azt a borítékot, amelyet Gyurcsány Ferenctől kapott, és amelyben a volt kormányfő állítása szerint azoknak a neve szerepel, akik feltételezése alapján kiszivárogtatták az őszödi beszédet. Gyurcsány Ferenc csütörtökön közölte: valószínűsíti, hogy kik adták át a sajtónak az őszödi beszédről készült hangfelvételt, döntő erejű bizonyíték híján azonban nem nevezi meg őket. Ugyanakkor tudatta, hogy leírta és zárt borítékban elküldte Mesterházy Attilának mindazt, amit az ügyről tud, köztük azok nevét, akik szerinte a beszédet nyilvánosságra hozták.
2011.06.17. 12:20
 
PSZ: elfogadhatatlan az intézmények tanév közbeni megszüntetése
A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint az intézmények tanév közbeni megszüntetéséhez vezet a fideszes Kósa Lajosnak és a kereszténydemokrata Habis Lászlónak a helyi önkormányzatok adósságrendezési eljárására vonatkozó törvénymódosító javaslata; az érdekvédők ezt elfogadhatatlannak tartják, és levélben kértek segítséget Orbán Viktor miniszterelnöktől, Pokorni Zoltántól, a parlament illetékes bizottságának elnökétől és Hoffmann Rózsa államtitkártól.
2011.06.17. 12:20
 
Ombudsman: aggályos és előkészítetlen a hajléktalanok sújtó törvény
Szabó Máté ombudsman szerint aggályos és előkészítetlen a szabálysértési törvény tervezett módosítása, amelynek nyomán elzárással, illetve százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújthatják azokat, akik életvitelszerűen élnek az utcán. A Országgyűlési Biztos Hivatala pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy a hajléktalanság, a szegénység stigmatizálása, kriminalizálása olyan út, amely nem kezeli, hanem elrejti a valódi problémát.
2011.06.17. 12:10
 
Közép-európai fiatal művészek közös tárlata a Párizsi Magyar Intézetben
A szocialista múlthoz kapcsolódó emlékezet a fő témája annak a kiállításnak, amelyen öt közép-európai ország 18 fiatal művészének munkái láthatók a Párizsi Magyar Intézetben. A Vakuemlékezet című, csütörtök este megnyílt tárlaton a magyar művészek mellett olyan cseh, szlovák, lengyel és román alkotók vesznek részt, akik elsősorban nem kritikai szempontból viszonyulnak Közép-Európa többé-kevésbé közösnek mondható történelmi múltjához, hanem inkább kutató és elemző módon. Az alkotásokban szinte szétválaszthatatlanul összekeverednek a gyerekkor, azaz a személyes családi történetek, illetve a történelmi múlt emlékei - mondta az MTI-nek Szalai Borbála kurátor.
2011.06.17. 12:00
 
Kapcsolatot találtak a szklerózis multiplex és az övsömör között
Az övsömörtől szenvedő embereknél a rákövetkező évben négyszer nagyobb kockázattal fordult elő szklerózis multiplex (SM), az idegrendszert érintő autoimmun betegség, mint a kontrollcsoport tagjainál - állapították meg tajvani kutatók. A tajpeji orvosi egyetem kutatói hangsúlyozták: tanulmányuk nem azt mutatta ki, hogy az övsömör okozná az SM-et, hanem azt, hogy utóbbi betegség megjelenése összefüggésbe hozható a herpesz zoszter támadásával.
2011.06.17. 12:00
 
Az ingatlanfejlesztői kerekasztal szerint aggályos a "plázastop"
Az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK) aggályosnak tartja a "plázaépítési moratóriummal" kapcsolatos törvényjavaslatot, és úgy véli, hogy annak elfogadása további visszaesést okozna az amúgy is válságos helyzetben lévő építőiparban és kereskedelemben. Öt LMP-s képviselő még márciusban nyújtotta be módosító javaslatát az Országgyűlésnek "a fenntarthatóság szempontjának a kereskedelmi központok működésében történő érvényre juttatásáról", amelyben az új szabályozás megszületéséig százezer lakos feletti településeken 800, a kisebbekben pedig a 400 négyzetméter feletti új kereskedelmi létesítmények engedélyének kiadását függesztenék fel.
2011.06.17. 12:00
 
Csökkenthetik a védő nélküli fogva tartás tervezett idejét
A tervezett 48-ról 24 órára csökkenhet a védővel való fogvatartotti érintkezés korlátozásának időtartama - közölte a Fidesz frakcióvezetője pénteken az MTI-nek adott nyilatkozatában. Lázár János azt mondta, a büntetőeljárási törvény módosítása - ahogy ő nevezi, a "tisztaság és gyorsítás" törvénycsomag - miatt nincs feszültség a kormány és a frakció között, az igazságügyi államtitkár kritikáját megfontolják. A politikus szerint akik az igazság mihamarabbi kiderülése ellen tiltakoznak, az MSZP bűnpártoló politikája mellé állnak.
2011.06.17. 11:50
 
 
Musical készül Susan Boyle életéről
Musical készül Susan Boyle énekesnő üstökösszerű felemelkedéséből Nagy-Britanniában. "Történetében minden megvan, ami egy meséhez kell, azzal a kis ráadással, hogy még igaz is" - mondta pénteken Michael Harrison színházi producer. Az I Dreamed A Dream című zenés darab 2012 márciusában mutatkozik be Newcastle Upon Tyne városában, majd amerikai és ausztráliai turnéra indul. A skót Susan Boyle a Britain's Got Talent című televíziós tehetségkutató válogatásán tűnt fel, a Nyomorultak című musical betétdalát, az I Dreamed A Dream című művet énekelve.
2011.06.17. 11:50
 
Szabadságolási kérdést hitelesített az OVB
Az alapszabadság kiadásának szabályozását célzó népszavazási kérdést hitelesített pénteki ülésén az Országos Választási Bizottság (OVB). Az LMP-s politikusokhoz köthető - de formálisan magánszemélyként beterjesztett - kezdeményezés arra irányul, hogy a munkavállalók a szabadságuk kétharmadát akkor vehessék ki, amikor akarják, ne pedig a munkaadó akaratának megfelelően. A hitelesített kérdés úgy szól: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az alapszabadság kétharmadát a munkáltató a munkavállaló kérésének megfelelő időpontban legyen köteles kiadni?"
2011.06.17. 11:40
 
Kajak-kenu Eb: hat magyar egység már a döntőben 1000 m-en
A péntek délelőtti előfutamok után hat magyar egység már készülődhet a szombati döntőkre 1000 m-en a belgrádi kajak-kenu Európa-bajnokságon. Vajda Attila (C-1), Kovács Katalin (K-1), a Dombi Rudolf, Kökény Roland, valamint a címvédőként indult Szabó Gabriella, Csipes Tamara duó (mindkettő K-2) és a Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Kucsera Gábor, Boros Gergely összeállítású kajaknégyes egyformán első hellyel kvalifikálta magát a legjobbak közé, míg a Sáfrán Mátyás, Sáfrán Mihály, Tóth Márton és Mike Róbert alkotta kenus négyesnek a kevés nevező miatt nem is kellett selejtezőt vívnia, s csak a fináléban száll majd vízre először.
2011.06.17. 11:40
 
Munkahelyi szunyókaszünet áramtakarékosságért
Sziesztáztatni akarja dolgozóit áram-megtakarítás végett egy megye Japánban. Gifu prefektúra vezetősége arra buzdítja alkalmazottait, hogy eredjenek haza szunyókálni egy jót délután egy és három óra között. A szinte betegesen munkamániás Japánban ez igencsak idegen a dolgozói magatartástól, ugyanakkor az áramszűke is szokatlan. Az idei nyár azonban a tavaszi atomerőművi katasztrófa okán áramhiánnyal fenyeget, különösen a legmelegebb napszakban, amikor a légkondicionálókat a legerőteljesebben üzemeltetik, ez pedig a koradélután. A prefektúra ezért úgy véli, hogy ha kevesebben vannak az irodákban, akkor visszafogottabb az áramfogyasztás is.
2011.06.17. 10:40
 
KSH: 2,6 százalékkal nőtt a bruttó átlagkereset az első négy hónapban
Az első négy hónapban a bruttó átlagkeresetek 2,6 százalékkal, a családi kedvezmény figyelembevétele nélkül számított nettó átlagkeresetek 4,5 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-vel. Áprilisban nemzetgazdasági szinten 5,9 százalékkal voltak magasabbak a havi bruttó átlagkeresetek, mint egy évvel korábban, s elérték a 214.731 forintot. Ezen belül a versenyszférában a növekedés 4 százalék volt, a költségvetés területén pedig 10,8 százalékos. Az előbbi területen így 219.941 forint, míg a költségvetés esetében 204.894 forintos bruttó átalagkereset alakult ki.
2011.06.17. 10:00
 
 
Az ágy veszélyesebb, mint a létra
Ágyban heverészni jóval balesetveszélyesebb, mint létrán egyensúlyozni: háromszor annyian esnek ki ágyból, mint ahányan lezuhannak létráról Nagy-Britanniában - fedte fel a brit közegészségügyi tájékoztatási iroda. Ágyból évente 20 ezer brit zuhan ki, létráról csak 6400 esik le. (A teljesebb képhez természetesen az is hozzátartozik, hogy ágyat szinte mindenki használ és naponta, míg létrát nem mindenki és ők is csak jóval ritkábban.) A kórházi statisztikák szerint fáról átlagosan 1200-an esnek le évente, szikláról 170-en. Az összes eséssel - azaz utcai botlásokkal is - számolva, tavaly márciustól idén februárig 460 ezer orvosi ellátás történt a szigetországban, 18 700-zal több, mint az egy évvel korábbi időszakban. A balesetek zöme csupán kisebb sérülésekkel jár.
2011.06.17. 09:20
 
 
A Barcelona a kapcsolatok megszakításával fenyegeti a Real Madridot
A kapcsolatok megszakításával fenyegette meg ősi futballriválisát, a Real Madridot a spanyol bajnok Barcelona. "Az elmúlt idényben többször is átlépték a sportszerűség határait - közölte csütörtökön Sandro Rosell, a katalánok elnöke. - Ha ez megismétlődik, akkor mindennemű kapcsolatot felszámolunk a Reallal." A Bajnokok Ligája-győztes Barca részben azt veti a fővárosiak szemére, hogy az idény hajrájában lejátszott négy El Clásico során provokálták vetélytársukat, és hangulatkeltő nyilatkozatokkal borzolták a kedélyeket. Rosell példaként idézte José Mourinho madridi vezetőedzőt, aki szerint a Barcelona csak egy nemzetközi összeesküvésnek köszönheti a sikereit.
2011.06.17. 09:20
 
BUX: -0,05 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 10,24 pontos csökkenéssel, 22.664,42 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,05 százalékkal gyengült.
2011.06.17. 09:20
 
 
Kanadai Nagydíj: Ecclestone megvédte Hamiltont
Megvédte Lewis Hamiltonnak a vasárnapi Kanadai Nagydíjon is tapasztalt, agresszív vezetési stílusát Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője. A brit világbajnok a montreali futam nyolcadik körében belerohant csapat- és honfitársába, a mclarenes Jenson Buttonba, kocsijának kereke kiszakadt, majd megpróbált ugyan begurulni a boxba, ám végül félreállt. "Azt akarjuk, hogy az emberek nézzék az F1-et, úgyhogy hagyják békén Lewist - nyilatkozta csütörtökön a 80 éves üzletember. - Ayrton Senna is vakmerő pilóta volt."
2011.06.17. 09:10
 
 
Madonna júliusban stúdióba vonul
Stúdióba vonul júliusban Madonna, hogy megkezdje legújabb albumának munkálatait - közölte az énekesnő képviselője a Twitter közösségi portálon. Guy Oseary nem közölt részleteket, annyit jegyezett meg, hogy a popcsillag már tudja, mely producerekkel akar együtt dolgozni. Madonna új lemezének stílusáról sem árult el semmit. A készülő album lesz a híresség 12. nagylemeze, olyan sikerek után, mint a Ray of Light, a Music vagy épp a Hard Candy.
2011.06.17. 09:10
 
 
Véleményük figyelembe vételéért demonstráltak fővárosi egyetemisták
Fővárosi egyetemisták tartottak demonstrációt csütörtökön este a Budapesti Corvinus Egyetem melletti Fővám téren. A megmozdulást szervező, májusban alakult, magát teljesen hierarchiamentesnek nevező Hallgatói Hálózat elsősorban azt szeretné elérni, hogy a kormány a felsőoktatásban érintetteket is vonja be a készülő átalakítások kidolgozásába. Az eseményen mintegy százötvenen jelentek meg, akik egyebek mellett "velünk beszéljenek, ne rólunk" feliratú táblákat tartottak a magasba, miközben a tér közepén egyetemisták és felvételizők kritizálták a kormány politikáját.
2011.06.17. 09:00
 
 
A "szavazás" eredményének kihirdetésével véget ért a rendvédelmisek demonstrációja
Csaknem húszezer szavazólapon vonták vissza jelképesen a Fidesz-KDNP pártszövetségre tavaly áprilisban leadott szavazatukat a rendvédelmi dolgozók csütörtöki, budapesti demonstrációján; a megmozdulás keretében tartott "szavazás" eredményét este 10 óra előtt a budavári Sándor-palota előtt ismertették. A "bohócforradalomnak" nevezett demonstrációt a korkedvezményes nyugdíj rendszerének átalakítása ellen hirdette meg magánemberként a rendvédelmi szakszervezetek demonstrációs bizottságának két volt vezetője: Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) elnöke és Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének (HTFSZ) elnöke.
2011.06.17. 09:00
 
Lemondott mandátumáról az internetes szexbotrányba keveredett amerikai képviselő
Lemondott mandátumáról csütörtökön Anthony Weiner amerikai demokrata párti képviselő, akiről kiderült, hogy az elmúlt három év során féltucatnyi ismeretlen nőnek küldözgetett magáról szeméremsértő fényképeket, valamint erotikus üzeneteket az interneten. Korábban a képviselő lemondása mellett foglalt állást Barack Obama elnök és John Boehner, a képviselőház elnöke. A Demokrata Párt vezetése pedig fontolóra vette, hogy megfossza minden, a törvényhozási bizottságokban viselt tisztségétől. Weinernek a botrány kitörése előtt jó esélye volt rá, hogy New York következő polgármestere legyen. Idén ő a harmadik szövetségi képviselő, aki szexbotrány miatt kényszerült lemondani mandátumáról.
2011.06.17. 09:00
 
Közvélemény-kutatás: egyre rosszabb a vélemény az egészségügyről
Romlott az orvosok és a lakosság egészségügyről alkotott véleménye, már a következő öt évre sem várnak jelentős javulást - összegezte a GFK Hungária és a Szinapszis közös kutatásának eredményét a pénteki Magyar Nemzet. A kutatás szerint a lakosság és az orvosok elsősorban terveket és ötleteket látnak, de ezek megvalósulását nem. Ezzel szemben jelentős forráskivonást észlelnek, és tartanak attól, hogy ez még folytatódni fog - ismertette a közvélemény-kutatás megállapításait a cikk.
2011.06.17. 08:50
 
 
Gyerekbaleset miatt perlik a Tescót
Be akarja perelni a Tescót az a család, amelynek nyolc hónapos gyereke még tavaly szenvedett súlyos balesetet az áruházlánc budaörsi hipermarketében, miután a bevásárlókocsi felborult a benne ülő gyerekkel - írta a pénteki Magyar Nemzet. A cikk szerint a kocsi hibás volt, mégsem vonták ki a forgalomból. A napilap felidézte: a nyolc hónapos gyerek koponya- és kulcscsonttörést szenvedett, amikor a bevásárlókocsi - a gyerekülésben ülő kisfiúval együtt - az oldalára dőlt. A gyerek édesanyja a Magyar Nemzetnek arról beszélt, az okozhatta a balesetet, hogy vásárlás közben kiesett a bevásárlókocsi jobb első kereke.
2011.06.17. 08:50
 
 
Orvosok hatkilós állkapocs-tumort távolítottak el Németországban
Új élethez segítettek német orvosok egy etióp férfit, akinek állkapcsáról hatkilós tumort távolítottak el műtéti beavatkozással. A müncheni szakembereknek 14 órás operáció során sikerült leválasztani a 21 éves férfi alsó állkapcsáról a közel hat kilogrammos daganatot, amelynek átmérője 20 centiméteres volt. A kezelés összesen másfél évig tartott, Peter Cornelius és Michael Ehrenfeld sebészek a német száj-, állkapocs- és fejsebészeti társaság éves kongresszusán ismertették eredményeiket csütörtökön Bambergben.
2011.06.16. 20:10
 
Orbán: Magyarország támogatója marad Moldova európai integrációjának
Orbán Viktor ígéretet tett arra, hogy Magyarország soros uniós elnökségének lezárultával is Moldova európai integrációjának elkötelezett támogatója marad - közölte a miniszterelnök szóvivője. Szijjártó Péter közleménye ismerteti, hogy a visegrádi (V4) országok (Magyarország, Szlovákia, Csehország és Lengyelország) pozsonyi csúcstalálkozója után Orbán Viktor miniszterelnök a szlovák fővárosban megbeszélést folytatott Vladimir Filat moldovai miniszterelnökkel, aki köszönetet mondott magyar partnerének az elmúlt fél év során nyújtott támogatásért. Egyben arra kérte Orbán Viktort, hogy az EU-elnökség után is maradjon Moldova európai integrációjának elkötelezett támogatója. Orbán Viktor erre ígéretet tett.
2011.06.16. 20:00
 
A főpolgármester segítségét kérik egy Andrássy úti ház lakói
Tarlós István főpolgármester segítségét kérik az életveszélyessé vált Andrássy úti 1. számú ház lakói. A társasház lakóközössége szerint "borítékolható", hogy halálos balesetek történnek, ha a főváros nem tesz lépéseket az ügyben. A Tarlós Istvánnak írt, "segélykiáltás" című nyílt levelet csütörtökön az MTI-hez is eljuttatták a lakók. Ebben egyebek mellett azt írják, nem lenne szabad megvárni, hogy a világörökségi területen álló épület életveszélyes tetőszerkezete miatt járókelők haljanak meg.
2011.06.16. 19:20
 
 
V4: a szlovák elnökség idején intenzívebb lett az együttműködés
A visegrádi országok kormányfői szerint a most lezárult szlovák elnökség idején intenzívebb lett a regionális csoportosulás együttműködése. Iveta Radicová szlovák miniszterelnök szerint ez több konkrét kezdeményezésben és tervben nyilvánult meg, s "hatással volt mind a visegrádi csoport, mind az Európai Unió tevékenységére". Kiemelte, hogy "az EU-csúcstalálkozók előtt rendszeressé vált a V4-ek egyeztetése, ami hatékonyabb közös fellépést tett lehetővé". Példaként említette, hogy a V4-ek sikeresen érvényesítették álláspontjukat az adóharmonizáció, a nyugdíjreform kérdésében vagy a stabilitási és növekedési paktumban.
2011.06.16. 19:20
 
Módosítaná a gazdasági bizottság a devizahiteles törvényjavaslatot
Több ponton is érdemben módosítaná "a devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről és a lakóingatlanok kényszerértékesítésének rendjéről" szóló törvényjavaslatot az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottsága által benyújtott módosító indítvány. A bizottság az eredeti hitelnyújtón kívül arra a pénzügyi intézményre is kiterjesztené a törvény hatályát, amely utóbb - például követelésvásárlás révén - lépett a hitelezési jogviszonyba.
2011.06.16. 18:50
 
Nem indul a bajnokságban a szegedi női kosárlabdacsapat
Nem indul a következő idény során az Európa Kupában és a bajnokságban sem a legutóbb az NB I negyedik helyén végzett Mediteam Szeged női kosárlabdacsapata. A klub honlapján Nagy Z. Zsolt, a névadó szponzor Mediteam Zrt. vezérigazgatója számolt be a fejleményekről. "Tárgyalásokat kezdeményeztünk az országos szövetséggel, a létrehozott új gazdasági társaságra alapozva kerestük a lehetőséget a Szeviép Szeged Női Kosárlabda Kft. ügyeinek lezárására - olvasható a közleményben. - A létrejött szerződés-tervezetünket e-mailben a szövetség jóváhagyta, és június 9-re ígérték az elnökségi döntést. Az előző jogviszonyok lezárásánál június 1-jén derült ki, hogy a jogokkal jelenleg is rendelkező kft-nek van egy hatályban lévő FIBA- (Nemzetközi Kosárlabda Szövetség) büntetése, mely egy volt szegedi játékos felé fennálló tartozás okán született.
2011.06.16. 18:30
 
 
A szlovák miniszterelnök visszautasította Kövér László szavait
Iveta Radicová szlovák miniszterelnök Pozsonyban Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel találkozva nagyon határozottan visszautasította Kövér Lászlónak, a magyar Országgyűlés elnökének egy cseh lapinterjúban nemrégiben elhangzott szavait. Radicová Kövér kijelentéseit Szlovákia elleni támadásnak minősítette. "Kérem, hogy ez a viselkedés soha többé ne ismétlődjön meg, mert ez komoly akadálya a jószomszédi kapcsolatoknak" - jelentette ki Radicová a visegrádi miniszterelnöki csúcstalálkozó utáni sajtóértekezleten. Felszólította Orbánt, hogy ezt az álláspontot tolmácsolja Magyarországon. Orbán Viktor "súlyosnak" nevezte Radicová szavait, és biztosította arról, hogy kormánya mindent megtesz a magyar-szlovák barátság megőrzése érdekében.
2011.06.16. 18:20
 
Szombattól nyári balatoni menetrend a vasúton
Sűrűbben járó vonatok, kényelmesebb kocsik, kerékpárszállítás, családi kedvezmény, viszont Budapest és Székesfehérvár között pusztaszabolcsi kerülő az északi part felé - ezek a nyári balatoni menetrend legfontosabb jellemzői. Az augusztus 28-ig tartó nyári menetrend alatt szombattól a Budapest Déli pályaudvar és a Balaton déli és északi partja között is - a gyorsvonatok mellett - naponta több közvetlen sebesvonat is közlekedik, amelyek a tóparton minden megállóhelyen megállnak. A Balatonhoz mind a déli, mind az északkeleti mind pedig a nyugati országrészből közvetlen vonatok közlekednek - az átszállás nélküli eljutást biztosítva - többek között Sopronból, Szombathelyről, Miskolcról, Sátoraljaújhelyről, Záhonyból, Nyíregyházáról, Debrecenből, Szolnokról és Szegedről is.
2011.06.16. 18:10
 
 
BL: két év múlva ismét a Wembleyben lesz a döntő
Az idei után két év múlva ismét a londoni Wembley Stadionban rendezik meg a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét. Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke csütörtökön elmondta: azért esett újfent a választás a legendás létesítményére, mert az angol szövetség 2013-ban ünnepli megalakulásának 150. évfordulóját. "Valóban kivételesnek tűnhet a dolog, de úgy gondolom, tisztelnünk kell ezt jeles évfordulót" - mondta Platini. Ez lesz az első alkalom, hogy egy stadionban ilyen rövid időn belül két döntőt rendeznek. Az eddigi "rekordot" is a Wembley tartotta azzal, hogy 1968 és 1971 között szintén kétszer adott otthont a legrangosabb európai kupa fináléjának.
2011.06.16. 18:10
 
 
Szijjártó: a nemzeti ügyek kormánya az emberek pártján áll
Szijjártó Péter, a magyar kormányfő szóvivője szerint a nemzeti ügyek kormánya az emberek pártján áll, s nem tartja szép dolognak, ha egyes szakszervezetek és szakszervezeti vezetők számára politikai ambíciójuk kiélése és politikai pecsenyéjük sütögetése sokkal fontosabb, mint az emberek érdekképviselete. "Az is jól látszik, hogy van néhány szakszervezeti vezető, aki bohóctréfát űz annak az állománynak a képviseletéből, mely állomány tagjai megbízták őket azzal, hogy az érdekeiket képviseljék. Ezeknek az embereknek sokkal inkább az lenne a feladatuk, hogy a rájuk bízott állomány érdekeit képviseljék, s nem pedig az, hogy bohóctréfát űzzenek az emberek és családok ezreiből. Mi ezt egy nagyon nem szép dolognak tartjuk" - mondta Szijjártó Péter Pozsonyban magyar újságíróknak a budapesti szakszervezeti megmozdulásokra reagálva.
2011.06.16. 18:00
 
 
Új Harry Potter honlapot indít J. K. Rowling
Új Harry Potter honlapot indított a világszerte népszerű varázslótanonc kitalálójaként milliárdossá vált írónő, J. K. Rowling. A www.pottermore.com elnevezésű internetes oldal nyitólapja egyelőre türelemre inti a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjainak rajongóit, mivel egyelőre csak az olvasható rajta: "hamarosan jön". A honlapot az Egyesült Államokban július 15-én debütáló nyolcadik és egyben utolsó Potter film (Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész) előtt egy hónappal indították el.
2011.06.16. 17:50
 
BUX: -0,65 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 148,93 pontos, 0,65 százalékos csökkenéssel, 22.674,66 ponton zárt csütörtökön.
2011.06.16. 17:20
 
 
A román külügyminisztérium szerint nem helyénvaló Semjén nyilatkozata
Szokatlannak és nem helyénvalónak minősítette a román külügyminisztérium Semjén Zsolt magyar miniszterelnök-helyettesnek a román területi-közigazgatási reformról tett csütörtöki kijelentését. A román külügyminisztérium bekérette a bukaresti magyar nagykövetet, akivel közölték a román fél álláspontját. A román külügy közleménye szerint az ország területi-közigazgatási újrafelosztása kizárólag román belpolitikai kérdés. Semjén Zsolt a Magyar Televízió egyik műsorában úgy vélekedett, hogy az etnikai arányok tudatos megváltoztatását jelentené a tervezett új romániai régióbeosztás.
2011.06.16. 17:20
 
 
Rendvédelmisek tüntetnek a Parlament közelében
Rendőrök, tűzoltók, börtönőrök tüntetnek Budapesten, a Parlamenthez közeli Alkotmány utcában a korkedvezményes nyugdíj rendszerének átalakítása ellen; a demonstráció résztvevői, akik csütörtök délutánra megtöltötték az utca nagy részét, jelképesen meg akarják vonni a Fidesz-KDNP pártszövetségre tavaly leadott szavazatokat. Több rendvédelmi szakszervezet elhatárolódott a megmozdulástól. A "bohócforradalomnak" nevezett megmozdulást a rendvédelmi szakszervezetek demonstrációs bizottságának két volt vezetője, Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) elnöke és Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének (HTFSZ) elnöke magánemberként hirdette meg.
2011.06.16. 17:00
 
Megváltoztatná Budapest zászlaját a városvezetés
Fehér színű, nemzeti színekből összeálló háromszög-díszsorral szegélyezett zászlaja lehet Budapestnek, ha a Fővárosi Közgyűlés jövő szerdai ülésén elfogadja az erről szóló előterjesztést. A zászló közepén a jelenlegi címer szerepelne ezután is. Tarlós István főpolgármester előterjesztéséből kiderül: elkészült Budapest új arculati kézikönyve, amelyben rögzítik a város hivatalos jelképeit. A városvezető szerint a kiindulópont az volt, hogy a város hivatalos jelképei jól és méltó módon fejezzék ki a város hagyományait, kulturális és történelmi gyökereit.
2011.06.16. 16:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257[1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista