2018. március 19., hétfő - József
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Autó-motor ››  bioüzemanyag
36 találat
 
Nincs elég méh a növények beporzásához az európai országok többségében
Nincs elég háziméh a mezőgazdasági növények beporzásához az európai országok többségében - állapította meg egy új kutatás.
2014.01.09. 17:18
 
Varga: uniós ügyekben is egyeztettek a V4 gazdasági miniszterek
Európai ügyekben is egyeztettek a visegrádi országok gazdasági miniszterei keddi budapesti tanácskozásukon, továbbá áttekintették a válságkezelés tapasztalatait, valamint a kis- és középvállalkozások (kkv-k) együttműködési lehetőségeit - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a V4 ülést követő sajtótájékoztatón.
2013.09.24. 12:40
 
Bioüzemanyag termelésre használnák a pandák ürülékét
Aranyat érhet a bioüzemanyag termelésében a pandák ürüléke, mert olyan baktériumokat tartalmaz, amelyek etilalkohollá alakítják át a növényi rostokat - adta hírül szerdán a The Daily Telegraph című brit lap.
2013.09.11. 19:44
 
A V4-ek agrárkamarái a bioüzemanyagok támogatására szólítják fel a döntéshozókat
Csehország, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia (V4-ek) agrárkamarai vezetőinek hétfőn Szekszárdon kezdődött háromnapos tanácskozásán a mezőgazdasági termelők képviselői a fenntartható, terményalapú bioüzemanyagok támogatására szólították fel az európai döntéshozókat.
2013.09.09. 18:36
 
NFM: a német cégek a bioenergetikában is megtalálják számításukat Magyarországon
A német cégek a bioenergetikában is megtalálják számításukat Magyarországon - hangsúlyozta Horváth Attila Imre, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) zöldgazdaság-fejlesztésért, klímapolitikáért és kiemelt közszolgáltatásokért felelős helyettes államtitkára szerdán Berlinben a német bioenergetika szövetség (BBE) rendezvényén tartott előadásában.
2013.05.15. 22:13
 
"Kannibál" algára bukkantak, amely más növényekből is képes táplálkozni
Amikor szokásos táplálékforrásaihoz nem fér hozzá, akkor más növényi anyagokat bont le és fal fel egy gyakori zöldalga - állapították meg német kutatók, akik eredményükről a Nature tudományos magazinban számoltak be.
2012.11.23. 11:11
 
Élelmezési világnap - Fontos a kistermelők megerősítése
A kistermelők támogatására és szövetkezeteken keresztül történő megerősítésükre hívta fel a figyelmet Fernanda Guerrieri, az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) európai és közép-ázsiai regionális képviselője a 32. Élelmezési világnap alkalmából tartott sajtótájékoztatón kedden, Budapesten.
2012.10.16. 15:06
 
MEP: az Európai Bizottság késlekedése miatt nem indulhatnak még a hazai megújulóenergia-projektek
A Nemzeti Megújuló Energia Platform (MEP) szerint az Európai Bizottság késlekedése miatt nem indulhatnak meg időben a hazai megújulóenergia-hasznosítási programok.
2012.07.23. 18:05
 
Fából nyerhető biodízel egy gomba segítségével
Mintegy 300 millió éve, meglehetősen hirtelen befejeződött a kőszén felhalmozódása. A kutatók úgy vélekednek, hogy ezért a fehérrothadást okozó gombák okolhatók, az általuk termelt enzim ugyanis elbontja a kőszénképződéshez szükséges lignint - a felismerés elvezethet egy olyan eljáráshoz, amellyel akár fából is nyerhető dízelüzemanyag.
2012.07.05. 07:43
 
Megalakult a Magyar Megújuló Energia Platform
Megalakult a Magyar Megújuló Energia Platform, amelynek fő célkitűzése, hogy előmozdítsa Magyarországon a megújuló energiaforrások hasznosítását - közölte az OHG Hírügynökség kedden az MTI-vel.
2011.11.15. 18:10
 
Számítógép vezérelte a "kiborg" sörélesztő génjeit
Visszacsatolásos kört építettek ki számítógép és egy élesztőgomba között svájci kutatók, így sikerült pontosan szabályozniuk bizonyos gének ki- és bekapcsolódását.
2011.11.07. 11:18
 
Új generációs bioüzemanyag-programot hirdetett meg az amerikai kormány
Egy 510 millió dolláros, a bio-üzemanyagok következő generációjának előállítást ösztönző program beindítását jelentette be kedden az amerikai kormány.
2011.08.16. 20:34
 
Már hétezren csatlakoztak a Mol használt sütőolaj-gyűjtő kampányához
Már több mint hétezer háztartás csatlakozott a Mol használt sütőolaj-gyűjtő kampányához, ősztől pedig újabb 50 benzinkútnál lehet leadni a használt sütőolajat - közölte a magyar olajtársaság az MTI-vel.
2011.07.29. 14:34
 
Nem emelkedik a dohánytermékek jövedéki adója
Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium javasolta, mégsem emelkedik a dohánytermékek jövedéki adója, miután az Országgyűlés hétfőn az alkotmányügyi bizottság zárószavazás előtti indítványának elfogadásával törölte az erre vonatkozó passzusokat a gazdasági tárgyú törvények módosítását célzó kormányzati előterjesztésből. Nő ugyanakkor a bioetanolt tartalmazó E85-ös üzemanyag jövedéki adója.
2011.07.05. 08:51
 
A jövedéki adó mértéke miatt veszélybe kerül a bioetanol-gyártás
A bioetanol jövedéki adójának literenként 40 forintban történő megállapítására a jövedéki adótörvényhez benyújtott módosító javaslat elfogadása ellehetetleníti a magyarországi bioetanol-gyártást és forgalmazást Magyar Bioetanol Szövetség szerint.
2011.06.28. 17:08
 
Baleset miatt lezárták az M7-es autópályát Siófok és Zamárdi között
Egy tartálykocsi szerda hajnali balesete miatt előbb teljes szélességben, majd hat óra után már csak a Budapest felé vezető oldalon lezárták az M7-es autópályát Siófok és Zamárdi között; a forgalmat a 7-es útra terelik - közölte a rendőrség a somogyi katasztrófavédelem az MTI-vel. A tartálykocsi vezetője feltehetően elaludt, a jármű nekicsapódott a szalagkorlátnak és azon fennakadt. Személyi sérülés nem történt - tájékoztatott Bíró Gábor, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Pál Richárd katasztrófavédelmi ügyeletes közlése szerint az üres, de korábban veszélyes, mérgező anyagot szállító tartálykocsi műszaki mentése megkezdődött.
2011.02.02. 07:15
 
 
Zöld lámpát kapott a csapatutasítás a Forma-1-ben
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsának pénteki döntése szerint a jövőben engedélyezik a Forma-1-es istállóknak, hogy utasításokat adjanak a pilótáknak. A tanács ezzel a 39.1-es paragrafust változtatta meg, hozzátéve, hogy ha ezek a csapatutasítások ütköznek a sportszerűséggel, úgy komoly büntetésekkel járhatnak. Az idei világbajnokságon a Ferrarit a hockenheimi GP versenybírói 100 ezer dollárra bírságolták, mert a futamon a brazil Felipe Massa a rádióüzenetben kapott utasításnak megfelelően maga elé engedte csapattársát, a kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonsót, aki végül megnyerte a viadalt.
2010.12.10. 18:30
 
Vasárnaptól a forgalmazóknak 6 százaléknyi bioüzemanyagot is árulni kell
Vasárnaptól kötelező az üzemanyag-forgalmazóknak a forgalmazott mennyiség hat százalékában bioüzemanyagot árulni a novemberben elfogadott törvény szerint. A megújuló energia közlekedési célú felhasználásának előmozdításáról és a közlekedésben felhasznált energia üvegházhatású gázkibocsátásának csökkentéséről szóló törvény szerint 2020-ig a megújuló energiaforrásból előállított energia-részaránynak el kell érnie a közlekedésben felhasznált teljes energiafogyasztás 10 százalékát, ezért 2020. december 31-ig az üzemanyag-forgalmazók kötelesek 6 százalékkal csökkenteni az általuk forgalomba hozott üzemanyagból és más közlekedési célú energiatermékből származó szén-dioxid kibocsátást.
2010.12.04. 09:15
 
 
Ma kezdődik Lázár János három indítványának tárgyalása
Ma kezdődik annak a három törvényjavaslatnak a parlamenti tárgyalása, amelyet Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője nyújtott be a Háznak azt követően, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) alkotmányellenesnek nyilvánította és visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a 98 százalékos különadót. Az Országgyűlés szavaz a médiaalkotmányról is. Lázár János az alkotmányt, az Alkotmánybíróságról szóló törvényt, valamint a júliusban elfogadott gazdasági és pénzügyi tárgyú törvénycsomagot módosítaná. Az alkotmányban és az Alkotmánybíróságról szóló törvényben rögzítené, hogy nincs helye alkotmánybírósági felülvizsgálatnak olyan törvény tartalmáról, amely országos népszavazással sem változtatható meg.
2010.11.02. 09:45
 
 
Öt általános vita kezdődik ma az Országgyűlésben
Az Országgyűlés mai, este tíz óráig tervezett ülésnapján öt előterjesztés általános vitáját kezdi meg és több javaslat részletes vitáját is lefolytatja. Megkezdik a képviselők az alkotmánynak az új jogalkotási törvény megalkotásával összefüggő módosításának tárgyalását. Elkezdődik a hagyatéki eljárásról szóló törvény módosításának általános vitája is. A módosítási javaslat tartalmazza többek közt, hogy a települési jegyző vagy a közjegyző ügygondnokot rendelhet ki, ha a hagyatékban társasági, vagy szövetkezeti üzletrész van. Az indítvány szerint a földet, a munkaeszközöket és az állatállományt is fel lehet ajánlani az államnak a hagyatéki eljárásban.
2010.10.12. 09:15
 
 
December 5-től kötelező lehet a bioüzemanyag minden forgalmazónál
Ha a parlament elfogadja a vonatkozó törvényjavaslatot, akkor 2010. december 5-től minden üzemanyag-forgalmazónak kötelező 6 százaléknyi bioüzemanyagot értékesíteni, ellenkező esetben januártól már büntetést is kell fizetniük. A megújuló energia közlekedési célú felhasználásának előmozdítására és a közlekedésben felhasznált energia üvegházhatású gázkibocsátásának csökkentéséről szóló törvényjavaslatot a parlament informatikai és gazdasági bizottsága 22 igen és négy tartózkodással javasolta általános vitára a keddi bizottsági ülésen.
2010.10.05. 11:45
 
 
Október végén tárgyalhatja a költségvetést a kormány
Október 27-i ülésén foglalkozhat a kormány a jövő évi költségvetésről szóló előterjesztéssel, amelynek elfogadása december folyamán várható az őszi parlamenti ülésszakra vonatkozó törvényalkotási program szerint. A Magyar Közlönyben kedden jelent meg az a határozat, amely az év végéig terjedő időszak törvényalkotási programjaként meghatározott kormányzati feladatok ütemezéséről szól. E szerint a 2011-es büdzséről szóló előterjesztés és a költségvetést megalapozó törvények módosítására vonatkozó javaslat október 27-én kerül a kabinet asztalára a Nemzetgazdasági Minisztérium előterjesztésében.
2010.08.11. 11:00
 
 
FAO-OECD: drágulni fognak az élelmiszerek
A gazdasági növekedés beindulása és az üzemanyagok árának emelkedése, valamint a bioüzemanyag elállításához szükséges növények termelésének növekedése miatt a következő években drágulni fognak az alapvető mezőgazdasági termékek - állapította meg közös elemzésében a FAO és az OECD. A két évvel ezelőtti nagy árrobbanáshoz képest csökkent ugyan a fontosabb mezőgazdasági cikkek ára az elmúlt időszakban, de a 2010-2019 között években várható árak mindenképpen magasabbak lesznek az elmúlt tíz év átlagánál.
2010.06.15. 14:15
 
 
Obama 2020-ig felére csökkentené a járművek fogyasztását
Az amerikai elnök azt reméli, hogy 2020-ig felére lehet csökkenteni az Egyesült Államok járműparkjának fogyasztását és az általa okozott légszennyezés mértékét. Barack Obama pénteken beszélt erről, amikor a washingtoni Fehér Házban aláírta a nehéz teherautók üzamanyag-fogyasztásának visszafogását célzó rendeletet. Erre a járműkategóriára korábban nem vonatkoztak fogyasztási és környezetvédelmi normák. Az elnök azt a célt tűzte ki, hogy a 2014-es modellévtől kezdődően már a megállapítandó normák szerint készüljenek a közepes és nagy teherautók, amelyek az amerikai járműpark 4 százalékát képviselik, de az összes gépjármű által elfogyasztott üzemanyag több mint 20 százaléka jut rájuk.
2010.05.21. 22:00
 
 
FAO: 70 százalékkal kell növelni az élelmiszertermelést 2050-re
A jelenleginél mintegy 70 százalékkal több élelmiszert kell a termelni világszerte 2050-ig, figyelembe véve a Föld lakosságának várható 2,3 milliárdos bővülését és az emelkedő kereseteket - állapította meg az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO). A világ gabonatermelését évi 3 milliárd tonnára szükséges emelni 2050-ig a jelenlegi 2,1 tonnáról az élelmezési és takarmányozási igény fedezése érdekében, és a bioüzemanyag ágazat bővülése miatt akár ennél is több gabonára lehet szükség. A hústermelésnek pedig több mint 200 millió tonnával évi 470 millió tonnára kell növekednie - állapítja meg szerdai közleményében a FAO.
2009.09.23. 15:25
 
 
Az elektromos autó lekörözi az etanolost
Azok az elektromos akkumulátorral üzemelő autók, amelyek energiájukat kukoricából és energianádból nyerik, messzebbre jutnak és inkább környezetbarátok, mint azok, amelyek bioetanollal hajtanak. Amerikai kutatók azt vizsgálták, hogy mekkora távolságot tesznek meg a különböző, ugyanakkora területen megtermelt energiahordozókkal a járművek. A kísérlet kimutatta, hogy az az elektromos autó, amely energiáját kukorica és energianád elégetéséből nyeri, nyolcvan százalékkal nagyobb távot tesz meg, mint az, amelynek motorját etanol hajtja.
2009.05.13. 09:23
 
Egy titkos jelentés szerint a bioüzemanyag okozza az élelmiszer-árrobbanást
Nem a nagy felzárkózó gazdaságok keresletnövekménye, hanem legnagyobbrészt a bioüzemanyagok termelésének ösztönzése okozta az elmúlt időszak élelmiszerár-sokkját, áll a Világbank egy bizalmas jelentésében, amelyből a The Guardian idézett. A vezető baloldali brit lapnak kiszivárogtatott elemzés még áprilisban készült, és az újság forrásai szerint azért nem tették közzé, hogy "ne hozzák kínos helyzetbe" George Bush amerikai elnököt. A hivatalos amerikai álláspont szerint ugyanis a haszonnövényekből nyert bioüzemanyagok termelése az élelmiszer-áremelkedés kevesebb mint 3 százalékáért felelős.
2008.07.04. 21:45
 
 
Károly herceg fehérbort tankol
Fehérborból párolt bioüzemanyagot tankol Károly brit trónörökös, aki a "zöld" energia térhódításának nagy híve. A herceg londoni rezidenciája, a Clarence House most tette közzé a trónörökös tavalyi gazdálkodási adatait, és ebből kiderül az is, hogy Károly hazai bortermelők felesleges készleteiből kinyert bioetanollal járatja híres, tengerkék Aston Martin DB6 Volante kabrióját, amelyet édesanyjától, II. Erzsébet királynőtől kapott 21. születésnapjára. A forradalmi üzemanyag csaknem 10 százalékkal hatékonyabb is, mint a hagyományos benzin, így az eredetileg 150 mérföld/órás (240 kilométeres) végsebességű veterán sportkocsi óránként akár 165 mérföld - 264 kilométer - megtételére is képes.
2008.07.01. 15:40
 
 
Elfogadták az élelmiszerválságról folyó FAO-tanácskozás záróközleményét
Az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) tagállamai kötelezettséget vállalnak, hogy 2015-re a mostani élelmiszerválság ellenére felére csökkentik az éhezők számát a világon - tartalmazza az a zárónyilatkozat, amelyet a szervezet római találkozóján fogadtak el csütörtök este. A FAO főigazgatója, Jacques Diouf kedden még azt jelentette ki, hogy a jelenlegi tendenciák mellett ezt a célt 2015 helyett csak 2150-re lehet majd teljesíteni. A tárgyalásokhoz közel álló forrás szerint a zárónyilatkozat azt is leszögezi, hogy az élelmiszert nem szabad politikai nyomásgyakorlási módszerként alkalmazni.
2008.06.06. 07:09
 
 
Kicsinyes alkudozás a római világélelmezési konferencián
Politikai viták miatt előfordulhat, hogy az ENSZ római világélelmezési konferenciája erőteljes üzeneteket tartalmazó zárónyilatkozat elfogadása nélkül ér véget csütörtökön. Az értekezleten 151 ország képviselője vesz részt, akik a szerdai határidőig nem tudtak megállapodni a nyilatkozattervezetről. Egy ENSZ-tisztségviselő szerint a résztvevők most új szövegtervezetet vitatnak meg, amelyet vagy támogatnak, vagy megpróbálnak módosítani, vagy elutasítanak. A vita nem a legvitatottabb kérdés, a bioüzemanyagok ügye, hanem kevésbé fontos témák körül dúlt, így arról, vajon a nyilatkozatban megemlítsék-e a Kuba elleni amerikai szankciókat.
2008.06.05. 13:15
 
 
Még legalább tíz évig maradnak a magas élelmiszerárak
Még legalább tíz évig a jelenlegi válság előtti szint felett maradnak a globális élelmiszerárak, még akkor is, ha némiképp csökkenni fognak a jelenlegi rekordokhoz képest - áll az OECD és az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által készített közös jelentésben, amit a két szervezet a jövő héten Rómában tartandó világélelmezési találkozóra készített. Az elemzés szerint a sertés-és marhahús ára az előző tíz évhez képest hozzávetőleg 20 százalékkal magasabb szinten áll be, a búza, a kukorica és a sovány tejpor ára 40-60 százalékkal, a cukoré 30 százalékkal növekszik a következő évtizedben.
2008.05.29. 13:35
 
 
Az ENSZ nagyon komolyan veszi a világszerte növekvő élelmiszerárakat
Az ENSZ nagyon komolyan veszi a világszerte növekvő élelmiszerárak okozta válságot - közölte a világszervezet főtitkára a Profil osztrák hírmagazinnak adott nyilatkozatában. A folyóirat hétfői számában megjelenő, de már a hét végén előzetesen ismertetett interjúban Ban Ki Mun felhívta a figyelmet arra, hogy az élelmiszerválság nemcsak az ENSZ rövid távú humanitárius célkitűzéseit vetheti vissza, hanem károsan hathat ki az olyan középtávú programokra is, mint a szegénység és az éhség elleni küzdelem. "Ha időben nem tudjuk kezelni a problémát, sok országban maga a biztonság kerülhet veszélybe" - szögezte le.
2008.04.20. 12:00
 
 
Megállíthatatlan az élelmiszerek drágulása
Egyelőre feltartóztathatatlan az élelmiszerek drágulása, és nem valószínű, hogy az árak valaha is visszaesnek a korábbi, alacsony szintre, vélik az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) szakértői. Az árak stabilizálódására az elemzők szerint hosszabb távon lehet számítani. A FAO szerint az élelmiszerek ára átlagosan 23 százalékkal emelkedett tavaly az egy évvel korábbihoz képest. A búza 42 százalékkal, a növényi olajok 50 százalékkal, a tejtermékek 80 százalékkal drágultak. A FAO elemzői az okok között az időjárást, a kőolaj árának emelkedését, a bioüzemanyag-termelés térnyerését, az élelmiszer-tartalékok csökkenését, illetve a kereslet ugrásszerű emelkedését említik.
2008.03.26. 11:53
 
 
Tengeri "halálzóna" a bioüzemanyag-előállítás miatt
Ha az Egyesült Államok még több bioüzemanyagot fog előállítani, mint eddig, akkor az katasztrófát okoz a Mexikói-öbölben - állítja egy, a National Journal of Sciences című szaklapban megjelent tanulmány. A kukoricatermesztés tervezett növelése ahhoz fog vezetni, hogy az Egyesült Államoktól délre eső öbölben már jelenlévő "halálzóna" terjeszkedik, és még több tengeri élőlény pusztulását okozza - magyarázza tanulmányában Simon Donner, a kanadai British Columbia Egyetem munkatársa. A Mississippi torkolatánál elhelyezkedő "halálzóna" területe már most húszezer négyzetkilométernyire tehető.
2008.03.22. 18:15
 
A kőolaj ára többé nem lesz olcsóbb 60-70 dollárnál
A szaúdi olajügyi miniszter szerint a kőolaj hordónkénti ára soha többé nem lesz olcsóbb 60-70 dollárnál. Ali an-Naimi azt mondta a Petrostrategies című szaklapnak, hogy mára kialakult az a szint, ami alá már nem csökken a kőolaj ára. A miniszter emlékeztetett arra, hogy a világ számos országában kísérleteznek a kőolajat kiváltó bioüzemanyagok előállításával. Ezt azonban a ráfordítási költségek miatt csak akkor nyereséges gyártani, ha a nyersolaj ára 60-70 dollár feletti. Ellenkező esetben a bioüzemanyagok gyártása veszteségessé válik. Naimi rámutatott arra is, hogy Szaúd-Arábia jelenlegi olajtermelő kapacitása napi 11,0 millió hordó, amit 2009 végére 12,5 millióra bővít.
2008.03.02. 12:51
 
 
Újabb kísérlet a bioüzemanyag gyártására
Bioüzemanyagot gyártani prérifűből és más évelő növényekből papíron nem tűnik túl bonyolultnak. A nap energiáját használva megnő a növény, már csak folyékony üzemanyaggá kell változtatni. Mindeddig azonban csak kis, laborléptékű kísérletek zajlottak ezen a téren, nyitva hagyva azt a kérdést, hogy mennyire reális a megvalósítás. A kísérlethez Kenneth Vogel genetikus és csapata az amerikai Mezőgazdasági Minisztériummal karöltve hat évvel ezelőtt tíz gazdálkodót kért fel, hogy telepítsenek prérifüvet a farmjukon - írja a Science című folyóirat. A földek nagysága 3 és 9 hektár között változott.
2008.01.12. 10:04
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML