2020. május 26., kedd - Fülöp
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  autópiac
127675 találat
 
Megkezdték az alsó rakpartok takarítását
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF Zrt.) szakemberei az árhullám levonulásával egy időben megkezdték mind a budai, mind a pesti alsó rakpartok szakaszos takarítását - közölte Szűcs Panni, a Budapesti Városüzemeltetési Központ szóvivője. A közlemény szerint a munkákat kézi útgondozókkal mosó és takarító célgépekkel, valamint szállító járművekkel végzik. Elvégzik az esetlegesen megrongálódott közlekedési jelzőtáblák és szalagkorlátok pótlását, valamint az útburkolat szükség szerinti helyreállítását és az útburkolati jelek újrafestését is. A munka után a forgalomba helyezésről a Fővárosi Önkormányzat, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK)Közlekedésrendészete dönt.
2011.01.19. 14:00
 
Vatikáni levél 1997-ből: ne jelentsenek minden pedofilgyanús ügyet
A Vatikán egy 1997-ben kelt levelében elutasította ír püspököknek azt a kezdeményezését, hogy az egyházat érintő minden pedofilgyanús ügyet jelentsenek a rendőrségnek. A papi pedofília áldozatainak képviselői szerint az újonnan nyilvánosságra került levél bizonyítéka annak: a katolikus egyház mindenütt a világon megpróbálta elérni, hogy a berkein belül elkövetett pedofil cselekmények rejtve maradjanak. A levél - amelyet az ír állami rádió és televízió (RTE) szerzett meg, és bocsátott szerdán az amerikai hírügynökség rendelkezésére - annak írásbeli nyoma, hogy a Vatikán visszautasította az ír egyház egy 1996-os kezdeményezését.
2011.01.19. 14:00
 
A CAS megerősítette az ukrán futballbíró örökös eltiltását
A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) megerősítette az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) határozatát, amellyel örökre eltiltotta a játékvezetéstől az ukrán Oleg Oriehovot. A sípmestert azért büntette meg az UEFA, mert nem tett eleget bejelentési kötelezettségének, s elhallgatta, hogy 50 ezer eurót kínáltak fel neki a 2009. november 5-i FC Basel-CSZKA Szófia Európa Liga-csoportmérkőzés előtt azért, hogy befolyásolja a meccs eredményét. A találkozót 3-1-re a hazai pályán játszó svájci gárda nyerte. A CAS ítéletét azzal indokolta: bizonyítottnak látta, hogy Oriehov többször kapcsolatba lépett a bűnbandával a meccset megelőzően és utána is.
2011.01.19. 13:45
 
A cigarettahirdetések miatt gyújt rá sok kamasz
Sok kamasz azért gyújt rá, mert tetszik neki a cigarettareklámok által sugallt imázs - derül ki egy amerikai-német kutatásból. Az amerikai középiskolások közel negyede dohányzik. A dohányzók harmada később sem hagyja abba a füstölést, és a szövetségi Betegségellenőrzési és -megelőzési Központ (CDC) adatai szerint nagy az esély arra, hogy a dohányzással összefüggő betegségek miatt érjen véget hamarabb az életük. James Sargent, a Dartmouth-i Orvosegyetem kutatója német kollégáival azt vizsgálta: hogyan hatnak a dohánygyárak hirdetései a 10-17 esztendős kamaszokra.
2011.01.19. 13:45
 
Le Figaro: Orbán vitatott személyiséggé vált
Zaklatott elnökséget kezd Orbán címmel egy teljes oldalon foglakozott a Le Figaro című francia konzervatív napilap szerdán a Magyarországon elfogadott vitatott törvényekkel. A cikkíró, Stéphane Kovacs szerint tavaly áprilisi megválasztása óta Orbán számos európai vezető szemében vitatott személyiséggé vált. Az okok között a lap megemlíti, hogy kétharmados parlamenti többséggel a háta mögött a kormányfő "nekiment" mindennek Magyarországon, ami nem tetszett neki. Idézte Orbánt, aki szerint az ország azt várja tőle, hogy bontsa le a régi rendszert és egy újat építsen fel.
2011.01.19. 13:45
 
 
Kötelező dioxinvizsgálatot rendelt el a vidékfejlesztési miniszter
A vidékfejlesztési miniszter szerdán elrendelte a német sertéshúsok kötelező dioxinvizsgálatát. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a német dioxin botrány miatt a közvetlenül vagy közvetetten Németországból származó friss és fagyasztott sertéshús, sertés húskészítmények, valamint élő sertés felhasználásának és forgalmazásának átmeneti korlátozását rendelte el szerdán, a korlátozás 2011. február 28-ig tart - tájékoztatta a Vidékfejlesztési Minisztérium az MTI-t. A minisztérium közleménye leszögezi: az eddigi laboratóriumi vizsgálatok azt igazolták, hogy Magyarországra nem került sem dioxinnal szennyezett tojás, sem dioxinnal szennyezett hús illetve húskészítmény.
2011.01.19. 13:45
 
 
Szabó Zsófi párra vár
Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban-sorozat szereplője különösen romantikus hangulatba került az ünnepek előtt.
2011.01.19. 13:41
 
8. Táncfarsang
A Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház idén immár 8. alkalommal rendezi meg Táncfarsang című rendezvénysorozatát február 1. és február 8. között.
2011.01.19. 13:32
 
Cantona lett a New York Cosmos sportigazgatója
Eric Cantonát, a Manchester United és a fancia válogatott korábbi sztárját szerződtette a labdarúgásért felelős igazgatójának a New York Cosmos. Az észak-amerikai profligába (MLS) vágyó klub szerdai tájékoztatása szerint a játékos-pályafutását 1997-ben befejező szakember az első csapatért lesz felelős. Cantona egyik segítője a volt amerikai válogatott Cobi Jones lesz, aki az igazgatóhelyettesi posztot tölti be. A klub tulajdonosai egyelőre komoly gondokkal küzdenek, mivel még nem sikerült megfelelő stadiont találni csapatuknak.
2011.01.19. 13:30
 
 
A HIV-fertőzöttek nagyobb eséllyel kapnak agyi infarktust
Nagyobb az agyi infarktus kockázata a HIV-fertőzöttek esetében - derült ki egy amerikai tanulmányból. Az eredmények szerint bár egy évtizeden belül hét százalékkal csökkent a szélütések miatti kórházi tartózkodások száma az Egyesült Államokban, a HIV-pozitív szélütéses betegek száma viszont hatvan százalékkal növekedett - mondta el Bruce Ovbiagele, a Kaliforniai Egyetem munkatársa. Ennek hátterében azok az úgynevezett antiretroviális gyógyszerek állhatnak, amelyeket a HIV-fertőzötteknek és AIDS-betegeknek életük végéig szedniük kell. A különböző anyagcsere-folyamatok összjátéka és maga az AIDS-vírus is okozhatják azonban a problémát.
2011.01.19. 13:30
 
Tiltakozás a magas benzinár miatt Romániában
Romániában több benzinkútnál tiltakoztak az emberek a magas üzemanyagár miatt, és egy ideig megbénították a töltőállomások működését. A legutóbbi ilyen megmozdulásra Nagyváradon került sor, ahol szerda hajnalban körülbelül 40 ember több benzinkútnál fejezte ki elégedetlenségét. A civil kezdeményezésként létrejött tiltakozás résztvevői az előző napokban interneten meghirdetett "benzinbojkottra" irányuló felhívásnak megfelelően jártak el. Így egyrészt kevés benzint vásároltak, másrészt aprópénzzel fizettek, aminek megszámolása sok időbe telik a töltőállomások alkalmazottainak. Az egyik tiltakozó például mindössze 3 eurócentnek megfelelő lejösszegért "tankolt".
2011.01.19. 13:30
 
 
Kötelező dioxinvizsgálatot rendelt el a vidékfejlesztési miniszter
A vidékfejlesztési miniszter elrendelte a német sertéshúsok kötelező dioxinvizsgálatát. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a német dioxin botrány miatt a közvetlenül vagy közvetetten Németországból származó friss és fagyasztott sertéshús, sertés húskészítmények, valamint élő sertés felhasználásának és forgalmazásának átmeneti korlátozását rendelte el szerdán, a korlátozás 2011. február 28-ig tart - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium.
2011.01.19. 13:30
 
 
Simor: sok kockázat van a kormány gazdaságpolitikájában
Sok kockázat van a kormány gazdaságpolitikájában - vélekedett Simor András, az MNB elnöke Bécsben egy gazdasági konferencián. A jegybank elnöke egy elemzői véleményt idéző kérdésre válaszolva vélekedett így, ugyanakkor hozzátette, hogy a gazdaságpolitika alakítása a kormány feladata. "Nem az én feladatom, hogy kommentáljam azt" - mondta. A nemzeti bank vezetője a Euromoney brit gazdasági szaklap Közép- és Kelet-Európával foglalkozó fórumán vett részt az osztrák fővárosban.
2011.01.19. 13:30
 
 
Űrhajóskiképzés gyerekeknek
Az űrhajósokéhoz hasonló edző- és oktatóprogramot szervez 8-12 éves gyerekeknek több ország űrhajózási szervezete. Az amerikai űrhajózási hivatal (NASA) közlése szerint világszerte 25 városban összesen 3700 diák vesz részt a programban, melynek a fizikai gyakorlatok - az erőnlét, az állóképesség, az egyensúlyérzék és a mozgáskoordináció fejlesztése - mellett a tudományos érveléstechnika és az egészséges táplálkozás elsajátíttatása, valamint a csapatmunka-fejlesztés is részét képezi majd. "A gyakorlatok ugyanolyan típusú készségeket fejlesztenek, mint amelyeket az űrhajósok az űrutazásra való felkészülés folyamán elsajátítanak" - olvasható a NASA közleményében.
2011.01.19. 13:30
 
 
The Cemetery of Reason - Ed Templeton kiállítása
Profi gördeszkás, festő, fotós, videóművész, grafikus és szobrász, Ed Templeton (1972) nem mindennapi alakja a kortárs képzőművészetnek, aki egyedülálló alkotói módszerével és kiállítási technikájával szerzett nevet magának Amerikában és Európában egyaránt. A San Franciscó-i külvárosban nevelkedett alkotó művészetét nehéz lenne bárhova is besorolni. Templeton kiállításai különleges, a környezetét igen érzékenyen dokumentáló fotókból és rajzokból, festményekből és szobrokból, valamint személyes kommentárokból mindig az adott kiállítási térre készített óriás-installációk. A fotók, a rajzok, a festmények és a szobrok egyenértékű elemekként egészítik ki egymást, s az ezeket kísérő szövegek: anekdotikus történetek, érzések, gondolatok egy új, mélyebb jelentést adnak a képeknek.
2011.01.19. 13:29
 
 
Férfi kézilabda-vb: két ponttal a középdöntőben a magyarok
Kedd késő este eldőlt, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott a maximálisan megszerezhető négy pontból kettőt visz magával a szombaton rajtoló középdöntőbe a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Mocsai Lajos szövetségi kapitány csapata az izlandiaktól elszenvedett 32-26-os vereséggel és a norvégok elleni 26-23-as sikerrel lép a legjobb 12 közé, így aztán az osztrákokkal vívandó csütörtök esti meccsnek a presztízsen túl nincs jelentősége. Az izlandi-norvég meccsen az dől el, hogy a két északi együttesből melyik mennyi ponttal megy tovább.
2011.01.19. 13:15
 
SNS: a szlovák parlament ne kollaboráljon a magyar politikusokkal
Az ellenzéki Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöksége szerdán felszólította a szlovák kormányt és a parlamentet, hogy ne kollaboráljanak a Magyar Köztársaság képviselőivel, főleg ne a szélsőséges Fidesszel. A nacionalista és magyarellenességéről elhíresült párt vezetősége szerint a Fidesz lépéseit "az egész demokratikus Európa elítéli, de (a párt) céljai Szlovákiában meglepően könnyen éltető közegre találnak". "A Fidesz hatalmába kerítette a Magyar Köztársaság egész társadalmi és politikai életét, ahol precedens nélküli diktátori módon viszi keresztül a törvényeket, amelyek a szlovák államiság és a Szlovák Köztársaság területi egységének a likvidálására is szolgálnak" - áll a nyilatkozatban.
2011.01.19. 13:15
 
 
Ronaldo a Real Madrid gólrekordere akar lenni
Cristiano Ronaldo meg akarja dönteni a Real Madrid 38 gólos klubrekordját, amelyet egy bajnoki szezon mérkőzésein elért találataival holtversenyben tart a futballcsapat két korábbi kiválósága, Telmo Zarra és a mexikói Hugo Sánchez. Erről a spanyol királyi gárda portugál csatára nyilatkozott, hozzátéve, hogy a "történelem legjobb játékosa" szeretne lenni. "Nem azért játszom ugyan, hogy csúcsokat döntsek, nem élek a számok bűvöletében, de motivál, hogy megjavítsam Zarráék bajnoki rekordját" - mondta a Marca című madridi sportnapilapnak.
2011.01.19. 13:00
 
MSZP: a Fidesz tehet az üzemanyagár-emelkedésről
Változatlanul a Fideszt okolja az üzemanyagárak növekedéséért az MSZP. Az üzemanyagok hazai drágulását a jövedéki adó emelkedése, a Mol költségeit 20 milliárd forinttal növelő válságadó kivetése, valamint a forintot "bedöntő" fideszes nyilatkozatok okozták - jelentette ki Török Zsolt. Az MSZP szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján hozzátette: a forint dollárhoz viszonyított árfolyama kritikus szintre ért. Török Zsolt hangsúlyozta: amikor 2008-ban 303 forintra nőtt a benzinár, 150 dollárba került egy hordó olaj, míg most csak 91 dollárba. A Mol Nyrt. szerdán újabb bruttó 3, illetve 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát, ezzel újabb történelmi csúcsra nőttek az árak Magyarországon.
2011.01.19. 13:00
 
Londoni elemzők: jelentősen csökken Európa hiteligénye
Jelentősen csökken az európai országok hiteligénye az idén a radikális deficitcsökkentő programok már jelentkező hatásai miatt - áll a Fitch Ratings szerdán Londonban kiadott átfogó előrejelzésében. A legnagyobb európai hitelminősítő hatoldalas, elsősorban Nyugat-Európára és az euróövezetre összpontosító prognózisa szerint az európai kormányok az idén 1.866 milliárd euró (510 ezer milliárd forint) bruttó hiteligénnyel jelennek meg a piacon az államháztartási deficitek finanszírozása és a fennálló adósságok megújítása miatt. Ez az összeg 9,2 százalékkal lesz kevesebb a tavalyinál, amely évtizedek óta a legmagasabb volt - áll a Fitch szerdai londoni elemzésében.
2011.01.19. 13:00
 
 
Kijátszotta a kereskedelmi tevékenységről szóló rendeletet a West Balkán
A West Balkán Kft. kijátszotta a kereskedelmi tevékenységek végzésének feltételeiről szóló kormányrendeletet - közölte a Budapest Főváros Kormányhivatala szerdán az MTI-vel. A Pesti Imre kormánymegbízott által aláírt közlemény szerint a hivatal - mint másodfokú hatóság - azonnal hozzáfogott a hatáskörének megfelelő vizsgálatokhoz. Az ellenőrzés során a kormányhivatal megállapította: az elsőfokú hatóságként eljáró VI. kerület Terézváros Önkormányzat jegyzőjének hivatalból tudomása volt arról, hogy a szórakozóhely a bejelentésben közölt feltételektől eltérő nyitvatartási idővel működik. Helyszíni jegyzőkönyvében a jegyző intézkedett is a bezárás érdekében, ám a végrehajtás elmaradt.
2011.01.19. 13:00
 
 
IFFHS: Puhl a hatodik legjobb bíró
Puhl Sándor az elmúlt 24 év hatodik legjobb játékvezetője a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint. A szerdán kiadott listát 191 ponttal az olasz Pierluigi Collina vezeti a német Markus Merk (184) és a dán Kim Milton Nielsen (159) előtt. Az 1994-es vb-döntőn dirigáló Puhl Sándor 119 ponttal a hatodik helyet foglalja el. A legjobb aktív játékvezető ötödik a kolumbiai Oscar Julián Ruiz személyében. A 144 bírót tartalmazó lajstromban még egy magyar sípmester szerepel, a tavaly vb-elődöntőt, 2008-ban olimpiai finálét vezető Kassai Viktor 64. 25 ponttal.
2011.01.19. 12:45
 
 
A nemzet színészeit fogadta az államfő
A magyar nyelv védelmével, ápolásával kapcsolatban kérte a nemzet színészeinek segítségét Schmitt Pál, amikor szerdán fogadta a művészeket a Sándor-palotában. Az államfő közölte: díjat szeretne alapítani a magyar nyelv ápolásáért, a díjak odaítéléséhez azonban zsűrire van szüksége. "Nem találnék jobb tanácsadókat, mint önöket" - fordult a nemzet színészeihez. Schmitt Pál a dolgozószobájában tartott találkozón felidézte: elnöki vállalásai között szerepel a magyar nyelv védelme. A köztársasági elnök úgy fogalmazott: a gyerekek manapság nem tudnak helyesen írni, olvasni, kezükből "kikopott a könyv", hiányzik a szépen artikulált beszéd.
2011.01.19. 12:45
 
Kórházba szállítás után meghalt egy Akasztón elgázolt gyalogos
Kórházba szállítása után pár órával meghalt egy 83 éves nő, aki az úttesten akart átmenni a túlsó oldalra és egy személygépkocsi elgázolta szerdán Akasztón - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az érkező személygépkocsi vezetője későn észlelte az úttestre lépő idős nőt, már nem tudott megállni és elütötte - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy hozzátette: a súlyosan sérült embert a mentők rövid időn belül kórházba szállították, de ott belehalt sérüléseibe.
2011.01.19. 12:45
 
 
Járványküszöb felett a megbetegedések száma Győr megyében
Túllépte a járványküszöböt az influenzaszerű megbetegedésben szenvedők száma Győr-Moson-Sopron megyében - közölte Széles Klára, a megyei kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szervének osztályvezetője szerdán az MTI-vel. Az utóbbi héten 100 ezer lakos közül 215-en fordultak orvoshoz influenzára jellemző panaszokkal, míg egy héttel korábban ez a szám kevesebb volt 200-nál. Két esetben már kimutatták a H1N1 influenzavírust. Az egyik érintettet kórházban ápolják - mondta a szakember. A jelenlegi helyzetet mérsékelt influenzaaktivitás jellemzi, amely egy felszálló ágú járvány kezdete lehet - tette hozzá.
2011.01.19. 12:45
 
 
Orbán: az elmúlt húsz év legnehezebb éve előtt áll az EU
Az elmúlt húsz év legnehezebb éve előtt áll az Európai Unió - mondta Orbán Viktor Strasbourgban az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén. A miniszterelnök a soros magyar EU-elnökség munkaprogramját ismertetve hangsúlyozta, hogy kormánya az 56-os forradalmárok hitével akarja szolgálni az európai egység ügyét. Az egységhez azonban erő kell - figyelmeztetett, és felhívta a figyelmet arra, hogy a magyar elnökség fő jelszava az "erős Európa". Orbán Viktor beszédének kezdetén több EP-képviselő fehér szalaggal leragasztott szájjal ült az ülésteremben, illetve transzparenseket mutatott fel. A transzparensek cenzúrára hívták fel a figyelmet, utalva a magyar médiatörvényre.
2011.01.19. 12:45
 
 
Geréb-per: a vádlottak szerint elfogult a kiegészítő orvosszakértői vélemény
Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász és négy vádlott-társa szerint elfogult és súlyos tévedéseket tartalmaz az a kiegészítő szakértői vélemény, amely a 2003-ban általuk levezetett ikerszülés kapcsán készült. Közös álláspontjukat Geréb Ágnes olvasta fel a Fővárosi Bíróságon (FB) tartott keddi tárgyaláson. A 2003-ban történt ikerszülésnél a második gyermek nem lélegzett, amikor világra jött. Próbálták a helyszínen újraéleszteni, de nem sikerült. Ezt követően újszülöttmentő szállította kórházba. A gyermek súlyos agykárosodást szenvedett és fél éven belül a kórházban meghalt.
2011.01.19. 12:30
 
 
Előzetes letartóztatásban van a Brazíliából hazahozott magyar férfi
Az elsőfokú bíróság határozatának meghozataláig előzetes letartóztatásba helyezték a Brazíliából kedden hazahozott magyar férfit - tájékoztatta a Veszprém Megyei Bíróság büntetőkollégiumának vezetője szerdán az MTI-t. Az ittasan okozott halálos közúti baleset miatt D. Gáspárt első fokon négy év szabadságvesztésre ítélték, de a jogerőre emelkedés előtt a székesfehérvári bíróság hatályon kívül helyezte az ítéletet - mondta Kahler Frigyes. A férfi 2001. június 3-án Alsóörs közelében az általa ittasan vezetett személyautóval kisodródott, betonfalnak ütközött, majd a jármű utasával együtt kirepült az autóból. A 30 éves utas, az RTL klub riportere, Hégető Honorka a kórházba szállítás után meghalt.
2011.01.19. 12:30
 
 
Többen bírálták az EP-ben a magyar jogszabályt
Több frakció vezérszónoka bírálta a magyar médiatörvényt szerdán az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén. Martin Schulz, a szocialisták, Guy Verhofstadt, a liberálisok, Lothar Bisky, a radikális baloldaliak vezetője, valamint Daniel Cohn-Bendit, a zöldpártiak társ-frakcióvezetője szerint a törvény nem felel meg a médiaszabadság követelményeinek. Cohn-Bendit szenvedélyes hangú beszédben szállt szembe azzal a nézettel, hogy a kiegyensúlyozottságot a kormányzatok előírhatják és megítélhetik. A konzervatívok nevében felszólaló Bokros Lajos szerint "a porcelánboltban nem csak a médiatörvény elefántja található": az EP-képviselő számos további magyar kormányzati lépést tett szóvá.
2011.01.19. 12:30
 
Negyvennégy településen védekeznek Szabolcsban
A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei települések egyötödén, a 229-ből 44 városban és községben tartanak belvízvédelmi készültséget jelenleg - közölte Bodnár Gáspár, a Felső-Tiszavidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője szerdán az MTI-vel. A mintegy hétszáz lakóház veszélyeztetése miatt védekezésre kényszerülő 44 önkormányzat közül 29 másod-, míg 15 elsőfokú készültséget tart - mondta az igazgató. Hozzátette, hogy a helyhatóságok homokzsákokkal, szivattyúzásokkal védik a házakat, illetve a gyorsabb vízelvezetés érdekében tisztítják a csatornákat, átereszeket, sőt új csatornákat is építenek.
2011.01.19. 12:15
 
Tabajdi: ne legyen foglya a magyar elnökség az európai bírálatoknak
Jó lenne, ha a magyar uniós elnökség nem lenne foglya a megalapozott európai bírálatoknak - mondta Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője szerdán Strasbourgban, a magyar elnökségi programról folytatott plenáris EP-vitában. "Az Európai Uniónak, Magyarországnak és pártállástól függetlenül minden magyar patriótának egyaránt érdeke, hogy sikeres legyen a magyar elnökség" - hangsúlyozta a politikus. Felhívta a figyelmet arra, hogy az unió - és benne az eurózóna - előtt rendkívüli kihívások tornyosulnak, ezért a magyar elnökség legfontosabb feladata a gazdasági kormányzás jogszabályainak elfogadása, az új uniós munkahelyek teremtése.
2011.01.19. 12:15
 
Fej nélküli holttestet találtak Komlón
Fej nélküli férfiholttestet talált két kutyasétáltató Komlón, az eddigi vizsgálatok alapján kizárható, hogy az elhunyt bűncselekmény áldozata lett - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a kutyasétáltatók még vasárnap bukkantak rá a tetemre Sikonda városrész egyik erdős területe melletti szántásban, és értesítették a rendőrséget. Az elhunyt koponyáját a testétől száz méternyire találták meg a rendőrök, feltehetően vadállatok vitték oda. A helyszíni szemle és az adatgyűjtés során beszerzett információk alapján az elhunyt egy 36 éves helyi lakos, négy-hat héttel ezelőtt halhatott meg, halálának okára a boncolás deríthet fényt.
2011.01.19. 12:00
 
Pokolgép robbant Afganisztánban, tizenhárman meghaltak
Tizenhárom afgán civil meghalt szerdán egy út mentén elhelyezett, házilagosan előállított pokolgép felrobbanásakor Afganisztán keleti részében - jelentették be a belügyminisztériumban. A közlemény szerint Paktika tartományban motoros riksa alatt lépett működésbe a robbanószerkezet. A halálos áldozatok között nők, gyerekek és idősek is vannak. Paktia, akárcsak a szomszédos Hoszt tartomány, az al-Kaida terrorszervezethez kötődő Hakkani-hálózatnak, az Afganisztán területén működő három legbefolyásosabb felkelőcsoport egyikének a fellegvára. A két tartományban gyakoriak a véres támadások az ott állomásozó külföldi erők ellen, amelyek szinte teljes egészében amerikai katonákból állnak.
2011.01.19. 12:00
 
Kövér: az alkotmányozás után várható a választójogi törvény módosítása
Kövér László szerint a törvényhozás többségének szándéka a választójogi törvény várható módosítása során arra irányul majd, hogy mindenféle diszkriminációtól mentesen létrehozzák a magyar állampolgárok számára a választójogot. A kormányváltással szemléletváltás valósult meg a nemzetpolitikában, új korszak kezdődött e téren - emelte ki az Országgyűlés elnöke a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fóruma (KMKF) ülésén a Parlamentben. Az ülést megnyitó beszédében elmondta: az alkotmányozás után a kétharmados törvények módosításakor várható a választójogi törvény korrekciója is.
2011.01.19. 11:45
 
Tartozás miatt leszerelték egy nagykanizsai társasház gázóráját
Tartozás miatt leszerelték egy nagykanizsai társasház gázóráját, a hátralék kifizetése után azonban akár már szerdán visszakapcsolhatják a szolgáltatást az épületben - értesült érintett lakóktól szerdán az MTI. A Zemplén Győző utcai tízemeletes társasházban kedd délután szerelte le a gázszolgáltató E.ON Hungária a lakóközösség gázóráját. Több tucatnyi lakásban mintegy száz lakó maradt vezetékes gáz nélkül. Varga Ivett, a szolgáltató szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta: egy 2009 februárja óta húzódó, több mint félmillió forintos tartozás miatt kapcsolták ki a gázszolgáltatást a házban. A lakók megkapták a felszólításokat, tudtak arról, hogy mikorra tervezik a kikötést, ha nem rendezik a tartozást.
2011.01.19. 11:45
 
Több mint 13 ezren kezdhetnek el dolgozni a közfoglalkoztatásban
A következő hét elejétől mintegy 13.600 munkanélküli kezdhet el dolgozni az országos közfoglalkoztatási programban, melyben idén az ár- és belvíz elleni megelőző védekezésé a főszerep - jelentette ki Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára sajtótájékoztatón szerdán Újfehértón. Ez a szám éves átlagot jelent, a csúcsidőszakban akár a 22-24 ezer főt is meghaladhatja a foglalkoztatotti létszám - mondta az államtitkár. A programokban emellett 2 ezer munkanélküli kaphat majd képzést.
2011.01.19. 11:45
 
A hétvégén tetőzik a Duna Mohácsnál
A hétvégén tetőzik a Duna Mohácsnál, az árhullám várhatóan nem éri el a másodfokú készültségi szintet - közölte a Dél-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság az MTI-vel. Pecze János vízkár-elhárítási osztályvezető elmondta: a kialakult árhullám miatt a Duna magyarországi alsó szakaszán, Mohács térségében kedden rendelték el az elsőfokú készültséget. Szerda reggel 730 centimétert mértek. Az osztályvezető hangsúlyozta: várhatóan szombat hajnalban 790 centiméter körül tetőzik a Duna Mohácsnál, így az árhullám nem haladja majd meg a 850 centimétert, a másodfokú készültségi szintet. A szakemberek ezt követően gyors apadásra számítanak, ha nem lesz utánpótlása az árhullámnak.
2011.01.19. 11:45
 
 
Merénylet egy iraki kiképzőközpontnál, halottak
Legkevesebb 13 ember meghalt és 64 megsebesült szerdán az iraki fővárostól északkeletre fekvő Baakúbában, amikor egy mentőautót vezető öngyilkos merénylő felrobbantotta magát az iraki biztonsági erők egy kiképzőközpontjánál. "Még további holttestek vannak a romok alatt" - mondta Számira as-Sibli, Dijála tartomány kormányzójának szóvivője. Két napon belül ez volt a második támadás az iraki biztonsági erők ellen. Kedden öngyilkos merényletet követtek el Tikrítben, a néhai diktátor, Szaddám Huszein szülőhelyén egy rendőrségi toborzóiroda ellen, s a merényletben legkevesebb ötvenen meghaltak, több mint 150-en pedig megsebesültek.
2011.01.19. 11:45
 
 
Fabiano a Juventusra cserélné a Sevillát
A brazil válogatott futballista, Luis Fabiano spanyol klubcsapatának, a Sevillának az elhagyására készül; a La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a 30 éves csatár a Juventusban akarja folytatni pályafutását. Az olasz sportújság szerdai beszámolója szerint a jelenleg idényenként 3,2 millió eurót kereső támadó akár fizetése jelentős - 700 ezer euróval történő - csökkentése árán is belemenne a csapatváltásba, de még nincs megegyezés a két klub vezetői között. A Sevilla elnöke, José María Del Nido állítólag 10 millió eurót kér a Fabuloso ("Mesés") becenevű brazilért, amit sokall a torinói csapat vezérkara.
2011.01.19. 11:45
 
Férfi kézilabda-vb: lehet bírót cserélni meccs közben
A jelenleg zajló svédországi férfi kézilabda-világbajnokságon már érvényben van az a szabály, amely szerint mérkőzés közben lecserélhető az a játékvezető, aki nyilvánvalóan manipulálni akarja az eredményt. Andorka Sándor, a nemzetközi szövetség (IHF) játékvezetői bizottságának magyar tagja az MTI-nek szerdán elmondta: két személy dönt arról, hogy a nyilvánvalóan csalást megkísérlő bírót leváltsák-e még a meccs alatt. "A zsűriasztalnál felügyelő hivatalos IHF-személy, valamint a nézőtéren helyet foglaló IHF-megfigyelő közösen határoz arról, hogy kell-e csere. Szeretném jelezni, ilyen még nem fordult elő, és a szabály kizárólag IHF-rendezvényekre vonatkozik.
2011.01.19. 11:45
 
 
Barroso: Az Európai Bizottság támogatja a magyar EU-elnökséget
Az Európai Bizottság teljes támogatásáról biztosította a magyar EU-elnökséget José Manuel Barroso, az uniós végrehajtó testület elnöke. Az Európai Parlament (EP) szerdai strasbourgi ülésén - Orbán Viktor elnökségi programadó beszédének elhangzása után - Barroso kiemelte: az összes tagállamnak és az uniós intézményeknek is támogatniuk kell a magyar elnökséget a célkitűzések elérésében, a gazdasági növekedés biztosításában és a munkahelyteremtésben. Az Európai Bizottság elnöke megerősítette: a médiatörvény ügyében ezen a héten a magyar hatóságokhoz fordulnak, kifejtve a felmerülő aggályokat.
2011.01.19. 11:45
 
Kisebbségi választás: ismét Makai Istvánt választotta elnöknek az FCÖ
Ismét Makai Istvánt választotta elnöknek a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) a szerdai budapesti alakuló ülésén, így újabb négy évig irányíthatja a testületet a Roma Polgári Tömörülés (RPT) elnöke. A fővárosi területi önkormányzati választásokon az RPT 40 szavazattal négy, a Lungo Drom 19 vokssal két, a Felzárkózás a III. Évezredbe Közhasznú Egyesület 17 szavazattal egy képviselőt delegálhatott a testületbe. A fővárosi roma érdekképviselet alakuló ülésén egyedüli jelöltként, öt igen és két nem szavazattal választotta meg vezetőnek Makai Istvánt a január 9-én mandátumot nyerő hétfős testület. Nemmel szavazott a két Lungo Drom-os képviselő, Gáspár Szilvia és Benga-Oláh Tibor.
2011.01.19. 11:30
 
Csak egy hamis olasz személyije volt a határsértőnek
Hőkamera segítségével bukkantak rá egy határsértőre kedd este Röszke külterületén; a férfi semmilyen okmánnyal nem tudta igazolni magát, ám a cipőjéből előkerült egy hamis olasz személyi igazolvány - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel. Átvilágították az okmányt, amelynek lapjain így egy görög feliratú, gyerekeknek szóló rajz bontakozott ki, erre nyomtatták az adatokat, ragasztották a fényképet. A határsértő ellen közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárás indult - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
2011.01.19. 11:30
 
Ismét Makai Istvánt választotta elnöknek az FCÖ
Ismét Makai Istvánt választotta elnöknek a Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) a szerdai budapesti alakuló ülésén, így újabb négy évig irányíthatja a testületet a Roma Polgári Tömörülés (RPT) elnöke. Az alakuló ülésen egyedüli jelöltként, öt igen és két nem szavazattal választotta meg vezetőnek a január 9-én mandátumot nyerő hétfős testület. Makai István a megválasztása után azt mondta: az elmúlt négy évben elkezdett politikáját és szakmai munkáját kívánja továbbvinni, és ehhez kér teljes támogatást és bizalmat a testülettől, hogy Budapest 200 ezer főnyi közössége a valós integráció útjára léphessen.
2011.01.19. 11:15
 
Újraindult a villamosközlekedés a szegedi 3-as vonalon
Újra járnak szerda reggeltől villamosok a felújított szegedi 3-as vonalon; az utasokat egy szakaszon azonban még pótlóbuszok szállítják, mert a kivitelező egy vízvezeték cseréje miatt a többször módosított határidőre sem tudta befejezni a munkát. A 3-as villamosvonal felújítása a 2012-ig európai uniós támogatással megvalósuló, 29,5 milliárd forint értékű Szeged elektromos tömegközlekedés-fejlesztési projekt része. A munkát az önkormányzat pályázatán a budapesti Alpine Hungária Építő Kft. és az algyői Délút Építő Kft. alkotta SZ 3 Konzorcium nyerte el nettó 2,065 milliárd forintos ajánlatával öt induló közül - közölte Csanádi Zoltán, a Szeged Pólus Nonprofit Kft. projektigazgatója.
2011.01.19. 11:15
 
 
BKV-ügy: meghosszabbították Sziebert György házi őrizetét
A Budai Központi Kerületi Bíróság meghosszabbította március 16-ig Sziebert Györgynek, a BKV volt jogi igazgatójának házi őrizetét. A Fővárosi Bíróság szerdai közlése szerint az ügyészség a házi őrizet meghosszabbítását, Sziebert védője a megszüntetését kérte. A végzés szerint a házi őrizet elrendelése óta a gyanúsított terhére rótt bűncselekmények tényállása és jogi minősítése nem változott, a megalapozott gyanú nem gyengült, sőt tovább bővülhet a terhére róható bűncselekmények köre. A házkutatásokkor lefoglalt iratok értékelése még nem fejeződött be, további bizonyítási cselekmények elvégzése, így egyebek mellett tanúk meghallgatása is szükséges - olvasható a közleményben.
2011.01.19. 11:15
 
 
Újraindult a vörösiszap szállítása a kijelölt útvonalon
Újra megkezdték szerdán a mezőgazdasági területekről összegyűjtött vörösiszap szállítását, miután egy hete a balesetveszélyessé vált útszakaszon a katasztrófavédelem leállíttatta - közölte Kivágó Tamás, az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központ parancsnoka. A Mecsekérc Zrt. teherautói Ajka és Kolontár között szállítják a szennyezett földet az ajkai timföldgyár területén kijelölt lerakóba. A lakott területek elkerülésével kijelölt útvonal a lehulló iszapos föld miatt vált balesetveszélyessé a múlt héten.
2011.01.19. 11:15
 
Paul Lendvai: Magyarországon nincs "ellensúlya" Orbánnak
Paul Lendvai szerint protokolláris szempontból problémamentes lesz a magyar EU-elnökség, de most történik meg első ízben, hogy az elnöklő állam az elnökségét nem fogja tudni felhasználni saját presztízsének növelésére. Az ausztriai publicista ezt a cseh rádióban szerdán sugárzott interjújában fejtette ki. A cseh rádió az iránt érdeklődött, mennyire lehet sikeres a magyar EU-elnökség egy olyan helyzetben, amikor a magyar kormányt állandóan külföldi bírálatok érik. A rádió szerint Lendvai Orbán Viktor magyar miniszterelnök "legfőbb"' kritikusai közé tartozik.
2011.01.19. 11:15
 
 
Megkezdődött a házát árammal védő nyírmihálydi férfi pere
Több emberen elkövetett emberölés kísérletével vádolják azt a nyírmihálydi férfit, aki árammal próbálta megvédeni házát és családját a támadásokkal szemben; a per szerdán kezdődött el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróságon. A vádirat szerint a büntetett előéletű 47 éves férfi a villanyóra megkerülésével vezette be házába az áramot, majd két drót kifeszítésével levezette kertjének végébe, és feszültség alá helyezte a rendszert. A lakóházból - amelyben B. Gusztáv és élettársa, valamint öt kiskorú gyermekük lakott - 2006-ban kötötte ki az áramot a szolgáltató a mintegy 160 ezer forintos fizetési hátralék miatt.
2011.01.19. 11:00
 
 
Elővezették a diszkótragédia másik négy gyanúsítottját a bíróságra
Megkezdődött a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a szombat éjszakai budapesti diszkótragédia másik négy gyanúsítottjának kényszerintézkedéséről szóló tárgyalás szerdán. Az MTI tudósítója azt látta: a gyanúsítottakat bilincsben, rendőrök kíséretében és fotósok, valamint televíziós kamerák gyűrűjében kísérték be a tárgyalóterembe. Az ügy ötödik gyanúsítottjáról kedden már döntött a bíróság, Sz. Győzővel, a létesítményt bérbe adó cég ügyvezető-tulajdonosával szemben nem tartotta indokoltnak az előzetes letartóztatás elrendelését. A Fővárosi Főügyészség kedden jelentette be, hogy az illetékes kerületi ügyészség valamennyi gyanúsított esetében kezdeményezte az előzetes letartóztatás elrendelését.
2011.01.19. 11:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460[1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista