2018. január 21., vasárnap - Ágnes
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Autó-motor ››  autóhitel
16 találat
 
MNB: utólagosan nem vizsgálható felül a fogyasztói hitel felhasználása
A jegybank egyértelmű álláspontja az, hogy ha valaki fogyasztói hitelt vett fel, akkor a törvény alapján vonatkozik rá az elszámolás, a pénzügyi intézmény utólagosan nem vizsgálhatja felül azt, hogy milyen célra használta fel az adott fogyasztó a hitelt - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) kedden az MTI érdeklődésére. Hozzáteszik, hogy a jegybank már jelezte ezzel kapcsolatos elvárásait a Lombard Pénzügyi és Lízing Zrt. felé.
2015.03.31. 21:05
 
Banki elszámolás - A forintosítást kivéve az autóhiteleseknél is hasonló a folyamat, mint a lakáshiteleseknél
A forintosítást kivéve az autóhitelesek esetében nagyon hasonló az elszámolás folyamata, mint a lakáshiteleseknél - közölte a Magyar Lízingszövetség az MTI megkeresésére.
2015.03.04. 04:00
 
Devizahitelek - Az autóhiteleknél 10 százalékos könnyítést jelenthet az elszámolás; a lízingcégek segítik az ügyfeleket
A lízingkonstrukcióknál a következő hónapokban várható elszámolás szerződésenként körülbelül 10 százalékos kompenzációt eredményez majd, ami ellensúlyozhatja a svájci frank árfolyamának mostani, jelentős emelkedését - mondta Lévai Gábor, a Magyar Lízingszövetség főtitkára az MTI érdeklődésére.
2015.01.19. 17:15
 
Devizapiac - Varga: az autós devizahitelesek a bankjukkal tárgyaljanak
A nemzetgazdasági miniszter a bankokkal való tárgyalást tanácsolja a nehéz helyzetbe jutott devizaalapú autóhitellel rendelkezőknek.
2015.01.19. 08:48
 
Devizapiac - Jobbik: szavatolja a kormány, hogy a hitelesek ne szenvedjenek további hátrányokat!
A Jobbik határozottan felszólítja a kormányt, szavatolja azt, hogy az autóhitelesek és a szabad felhasználású hitelt felvevők ne szenvedjenek további hátrányokat a jelenlegi árfolyamváltozások miatt.
2015.01.17. 00:00
 
Tóbiás: dilettáns a kormány és a jegybank politikája
Az MSZP elnök-frakcióvezetője szerint a forint árfolyamának nagy mértékű ingadozása egyértelműen igazolja, hogy a régiós valuták közül a magyar fizetőeszköz a legsebezhetőbb, ennek oka pedig a kormány és a Magyar Nemzeti Bank dilettáns politikája. Tóbiás József csütörtöki sajtótájékoztatóján azt is mondta: az elmúlt négy évben a Fidesz volt az egyetlen, amely veszélyeztette az emberek szabadságát, a sajtószabadságot.
2015.01.15. 14:31
 
Devizapiac - Elemzők: az autóhiteleseknek fájhat leginkább a frank erősödése
Az autóhiteleseknek fájhat leginkább a svájci frank erősödése, a lakáshitellel rendelkezők túlnyomó többségét nem érinti az árfolyamváltozás, hiszen ők már rögzített árfolyamon törlesztenek - emelték ki az MTI-nek csütörtökön nyilatkozó devizapiaci elemzők.
2015.01.15. 13:05
 
Devizahitel - Lízingszövetség: 10-20 százalék járhat vissza az autóhiteleseknek
A jegybank elszámolási képlete híján és az eltérő lízingszerződések miatt nehéz pontos összegeket kalkulálni, mennyi járhat vissza az autóhiteleseknek, a Magyar Lízingszövetség szerint egyelőre azt lehet mondani, hogy reálisan a kihelyezett összeg 10-20 százalékát kaphatja vissza egy-egy lízingadós.
2014.10.26. 09:25
 
 
Devizahitelek - Varga Mihály: ősszel dől el, hogy az autóhiteleket forintosítják-e
Varga Mihály szerint az ősszel dől el, hogy az autós devizahitelekre kiterjed-e majd a forintosítás.
2014.08.22. 00:36
 
A Jobbik sikerként értékeli az otthonteremtő segélycsapat felállását
A Jobbik szerint nagy sikert aratott a hitelkárosultak között a párt otthonteremtő segélycsapatának megalakulása és eddigi működése - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Z. Kárpát Dániel.
2012.06.04. 15:10
 
Autóhitelek: a vásárlók többsége egy-két óra alatt döntött
Miközben az elmúlt 6 év során a magyarok mintegy 1.600 milliárd forint hitelt vettek fel autóvásárlásra, a hitel kiválasztására a vásárlók zöme alig 1-2 órát fordított - derül ki a Budapest Bank napokban közzétett felméréséből.
2012.02.16. 04:00
 
A mozgáskorlátozottak gépkocsi-vásárlási támogatásának szabályait bírálja az MSZP
Bírálta az MSZP-s Korózs Lajos szerdán sajtótájékoztatón azt a támogatási rendszert, amely a fogyatékkal élőknek biztosít gépkocsi-vásárlási kedvezményt. A szocialista politikus szerint az igénylők rosszul járnak a támogatással, ezért arra biztatta őket, ha a szakminisztériummal és a hitelező bankkal folyó tárgyalásaik eredménytelenek maradnak, tegyenek feljelentést az ügyben.
2012.01.18. 11:11
 
 
Orbán: rémhír, hogy a hitel összege alapján szűkülne a végtörlesztés lehetősége
Rémhírnek nevezte a miniszterelnök azt a felvetést, hogy a felvett összeg alapján szűkítenék azok körét, akik élhetnek majd a devizahitelek rögzített árfolyamon történő egyösszegű végtörlesztésével. Orbán Viktor ezt a Blikk olvasóinak kérdéseire válaszolva közölte pénteken.
2011.09.16. 17:58
 
 
Hét lépésből vaskori színaranykincslelés
Hét lépésből kincset lelt egy brit férfi: első fémdetektoros kutatóútjának pár métere után. Az eset Nagy-Britanniában történt. A 35 éves David Booth - aki "civilben" őr egy szafariparkban -, 240 fontért (72 ezer forintért) vette a fémdetektort, amellyel öt nappal később egymillió font - 300 millió forint - értékűre becsült, vaskori színarany ékszereket talált. Pedig túl nagy gyakorlata nem volt, mindössze egy órán át ismerkedett konyhájában és az udvarban az eszközzel, majd autóba szállt, hogy a közeli mezőn megkezdje a kutatást - a föld birtokosának engedélyével. Leparkolás után azonban úgy vélte, megvizsgálja kocsija környékét, mielőtt nekiáll a rétnek, és a hetedik lépésre már jelzett is a műszer.
2009.11.08. 09:30
 
Emelkedik a késedelmesen törlesztők aránya Magyarországon
Magyarországon 2008 vége óta duplájára - 2 százalékról mintegy 4 százalékra - nőtt a hitelük törlesztésével 90 napon túl késedelemben lévők aránya, s további emelkedés várható, de a helyzet kezelhető marad - mondta Simonyi Tamás, a KPMG közép-kelet-európai pénzintézeti tranzakciókért felelős vezetője. A KPMG szakértője elmondta: a magyarországi hitelintézetek által kihelyezett lakossági hitelek mintegy fele jelzáloghitel, s a hitel/fedezet arány a folyósításkor 70 százalék volt, így, ha értékesíteni kellene e követeléseket, a bankok még akkor is pénzüknél volnának. Hozzátette: ha nagy tételben kerülnének a piacra ingatlanok, persze más volna a helyzet, mert ez letörné az árakat.
2009.06.08. 15:24
 
 
Fidesz: az év második felére bedőlhet a lakáshitelpiac
Az idei év második félévére azzal lehet kalkulálni, hogy az autóhitelek piaca után a lakáshitelek piaca is bedől, a kormány ennek ellenére csak sajtótájékoztatók keretében foglalkozik az emberek problémáival - közölte Koszorús László, a Fidesz országgyűlési képviselője. A fideszes politikus úgy fogalmazott: a hitelesek ügyében "a huszonötödik órában vagyunk", azoknak a problémáknak a megfogalmazásával pedig, amelyekre a kormány képviselői felhívták a figyelmet, már elkéstek.
2009.02.06. 15:22
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML