2018. április 23., hétfő - Béla
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Állás-munka ››  munkavédelem
11 találat
 
Új ügyvezető igazgató a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában
Kovács Tamást nevezték ki a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. műszaki ügyekért felelős ügyvezető igazgatójává - tájékoztatta a társaság kedden az MTI-t.
2016.01.26. 18:27
 
VDSZ: nem kedvez a munkabiztonságnak a munkavédelmi felügyelet integrálása
Nem kedvez a munkabiztonságnak a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezetének (VDSZ) elnöke szerint, hogy az önálló munkavédelmi felügyelet kormányhivatalokba integrálása után 30 százalékkal kevesebb ellenőrzést végeznek a felügyelők.
2014.07.21. 12:23
 
Gaskó: a Liga fő célja a munkavállalók körülményeinek érzékelhető javítása
A Liga Szakszervezetek fő célja a magyarországi munkavállalók gazdasági és szociális körülményeinek érzékelhető javítása, a foglalkoztatás biztonságának erősítése, a törvényesség megszilárdítása a munka világában, vagyis az életminőség, a szociális biztonság javítása - mondta Gaskó István, a Liga Szakszervezetek elnöke, az érdekképviselet megalakulásának 25. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen pénteken Budapesten.
2013.12.13. 15:34
 
Emelkedett a súlyos munkahelyi balesetek száma
Országosan és Csongrád megyében is nőtt a súlyos sérüléssel járó munkahelyi balesetek száma, a Nemzeti Munkaügyi Hivatal ezért ellenőrzés-sorozatot indított - közölte Majláth Mihály, a Csongrád Megyei Kormányhivatal munkavédelmi igazgató-helyettese csütörtökön Hódmezővásárhelyen.
2012.11.08. 11:27
 
Javult az első negyedéves munkabaleseti statisztika
Javult 2012 első negyedévében a munkabaleseti statisztika Magyarországon, az egy évvel korábbihoz képest kevesebben szenvedtek sérülést, illetve haltak meg munkabalesetben.
2012.04.26. 11:26
 
Létrejött a Nemzeti Munkaügyi Hivatal
Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) néven folytatja munkáját januártól a Foglalkoztatási Hivatal (FH), amelybe tavaly december 31-én beleolvadt az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF), valamint a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI).
2012.01.02. 13:38
 
Jogszabályváltozások - Hatályba lépett az új alaptörvény
Hatályba lépett Magyarország új alaptörvénye.
2012.01.01. 00:00
 
ÁSZ: csökkent a munkaügyi ellenőrzések eredményessége
A munkaügyi felügyelői létszám emelkedése ellenére nem erősödött a gazdálkodók "fenyegetettsége" és az ellenőri jelenlét, s a teljesítmény különösen a feketegazdaság visszaszorításában volt kritikus - állapítja meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ) legfrissebb jelentése.
2011.08.12. 11:59
 
 
Az ügyészekre is az öregségi nyugdíjkorhatár vonatkozhat majd
A jövőben a bírákhoz hasonlóan az ügyészek szolgálati jogviszonya is az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltéséig állhat fenn a jelenlegi 70. életév helyett - ezt javasolja Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője az alaptörvény-javaslathoz hétfőn benyújtott, zárószavazás előtti módosító indítványában. Az alkotmányügyi bizottság hétfői ülésén támogatta a javaslatot, amely rendelkezik arról is, hogy a Kúria elnöke és a legfőbb ügyész mentesül az alól, hogy szolgálati jogviszonya az öregségi nyugdíjkorhatár elérésekor az alaptörvény erejénél fogva megszűnjön. A Kúria elnökét - hasonlóan a legfőbb ügyészhez - az Országgyűlés választja, így közjogi pozíciója is indokolja az eltérést - olvasható az indoklásban.
2011.04.18. 11:30
 
Közös megegyezéssel távozik posztjáról Pécs főjegyzője
Közös megegyezéssel távozik posztjáról Papp Judit; a tisztségre pályázatot hirdet a baranyai megyeszékhely - tájékoztatta a polgármesteri kabinetiroda hétfőn az MTI-t; a főjegyző a jövőben a Baranya Megyei Kormányhivatalnál folytatja pályafutását, ahol a munkavédelemért és a munkaügyért lesz felelős. A kabinetiroda közlése szerint a városvezetés a lehető leggyorsabban gondoskodik az utódlásról, a tisztségre pályázatot hirdet majd a város. A jegyzői feladatokat átmenetileg a jelenlegi aljegyző látja el. A pécsi közgyűlés február 17-i ülésén dönt hivatalosan Papp Judit távozásáról - olvasható a közleményben.
2011.02.07. 13:30
 
 
Az OÉT mielőbbi összehívását sürgetik a szakszervezetek és a munkaadók
A szakszervezetek és a munkaadók is azt szeretnék, hogy a kormány mielőbb hívja össze az Országos Érdekegyeztető Tanácsot (OÉT), mivel lassan négy hónap telt el a legutóbbi tanácskozás óta. Borsik János, az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke kedden az MTI-nek hangsúlyozta: a kormány - annak ellenére, hogy tagja az OÉT-nek - négy hónapja nem hajlandó részt venni az OÉT munkájában. A kormány írásbeli konzultációt kezdeményez az oldalak képviselőivel az OÉT további működésének koncepciójáról.
2010.08.31. 15:45
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML