2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
A harmadik negyedévben 1 százalékkal nőtt a GDP
A harmadik negyedévben a bruttó hazai termék (GDP) 0,9 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához viszonyítva, a naptári hatás kiszűrésével 1 százalékkal nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A korábban közölt gyorsbecslés szerint a harmadik negyedévben a GDP 1 százalékkal bővült az előző év azonos időszakához viszonyítva, a naptári hatás kiszűrésével 1,1 százalékkal. A statisztikai becslés megbízhatóságának hibahatára +/- 0,2 százalékpont. A szezonálisan kiigazított adatok szerint 2007 harmadik negyedévében az előző negyedévhez képest mért gazdasági növekedés 0,3 százalék volt. Az első három negyedévben a bruttó hazai termék 1,5 százalékkal emelkedett.
2007.12.07. 09:04
 
Halálos közlekedési baleset a XIII. kerületben
Halálos közlekedési baleset történt péntek este Budapesten, a XIII. kerületben, egy busz és egy személyautó ütközött össze a Göncöl utca és a Gyöngyösi út kereszteződésében - mondta el a BKV fődiszpécsere a távirati irodának. A baleset a 120-as busz vonalán történt, a BKV alvállalkozójának, a Nógrád Volánnak a busza ütközött össze egy személyautóval, egy ember - aki a személyautóban ült - életét vesztette - mondta el Szántó Ferenc. A baleset miatt a 120-as buszokat a Fiastyúk utca felé terelték - tette hozzá.
2007.12.07. 09:00
 
 
Avril Lavigne jövőre ismét Budapesten koncertezik
Avril Lavigne kanadai énekesnő jövő nyáron Budapesten koncertezik, Best Damn Thing című albumának turnéja keretében július 7-én lép fel a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán. A fiatal énekesnő 2005 májusában a Budapest Sportarénában mutatkozott be magyar rajongóinak. Avril Lavigne rendkívül sikeres harmadik albuma, a listavezetőként debütáló Best Damn Thing megjelenése után vetette fel a 2008-as, Európát is érintő turnéját. Az énekesnő 32 koncertből álló amerikai turnétervét már korábban bejelentette - közölte Csergő Éva, a Live Nation Hungary sajtóreferense.
2007.12.07. 08:32
 
Új divat: terjed a biciklihifi
Új divat terjed New York Queens negyedében: a biciklire szerelt, több ezer watt teljesítményű zenegép.
2007.12.07. 08:21
 
Szélsőséges iszlamisták tartják rettegésben az iraki nőket
Félelemben élnek a lányok és az asszonyok a dél-iraki Bászra városban, ahol az elmúlt öt hónapban több mint 40 nőt gyilkoltak meg az iszlám valláshoz méltatlannak vélt viselkedésük miatt. Néhány asszonyt a gyermekével együtt öltek meg, a holttesteket az utcákon hagyták a gyilkosok. Egy nőt egy hatéves, egy másikat pedig 11 éves gyermekével együtt végeztek ki - mondta a bászrai rendőrfőkapitány. A tetemek mellett olykor egy-egy papírdarabon üzenetet hagytak az elkövetők, és házasságtöréssel vagy más "becsület elleni bűncselekménnyel" vádolták meg az áldozatot. A meggyilkolt nők rokonai gyakran nem mernek a hatóságokhoz fordulni, mert tartanak a botránytól és a gyilkosok bosszújától.
2007.12.07. 07:53
 
A CIA videóra vette, majd megsemmisítette terroristagyanúsítottak vallatását
Az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) 2002-ben videóra vette két terroristagyanús személy kihallgatását, majd a felvételeket, amelyeken "kemény vallatási módszereket" alkalmaztak, 2005-ben megsemmisítették - közölte a The New York Times. Akkor semmisítették meg a videókat, amikor a washingtoni kongresszus az ügynökség titkos őrizetbe vételi programja körül vizsgálódott - írta jelenlegi és egykori kormánytisztviselőkre hivatkozva az újság. A lap szerint a CIA eltitkolhatott bizonyos értesüléseket a törvényhozás, a bíróságok és a 9/11-es bizottság elől.
2007.12.07. 07:34
 
Magyarország előkelő helyen az éghajlatváltozás ellen fellépők rangsorában
Magyarország az előkelő hatodik helyen található azon az 56 országot tartalmazó listán, amelyet két európai környezetvédő szervezet állított össze az éghajlatvédelem érdekében kifejtett erőfeszítések alapján. Az adott országhoz rendelt pontszámot a széndioxid-kibocsátás tartós iránya, a kibocsátás aktuális mértéke és az éghajlat védelme érdekében hozott intézkedések határozzák meg. A lista első három helyét sorrendben Svédország, Németország és Izland foglalja el, Magyarország többek között tavalyi dobogósokat - Nagy-Britanniát és Dániát - megelőzve a hatodik.
2007.12.07. 07:24
 
Játékfegyver-tilalom Madagaszkáron
Hadat üzentek a valódinak tűnő játékfegyvereknek Madagaszkár hatóságai: betiltották árusításukat, pedig karácsony előtt még nagyobb keresletük. Ugyancsak tilos a katonai egyenruhák árusítása. A hatóság négynapos razziát tartott, és összesen 731 játékpisztolyt és -puskát kobozott el. Hogy a kárvallottak között mennyi a gyerek, arra nem tért ki az AFP francia hírügynökség jelentése.
2007.12.07. 07:17
 
5 ezer wattos biciklihifi
Új divat terjed New York Queens negyedében: a biciklire szerelt, több ezer watt teljesítményű zenegép. A biciklishifi egy régi műfaj, a ghettoblaster (kb. gettórobbantó) újraértelmezése. Az újgenerációs gettórobbantó abban különbözik elődeitől, hogy házilag barkácsolják, méghozzá biciklire, sokkal nagyobb hangereje van és kazetta helyett CD-lejátszó vagy iPod csatlakozik az erősítőhöz. A nagy teljesítményű, akár 5 ezer wattos zenegépeket autóakkumulátor működteti és elég sokba kerülnek. Vannak fiatalok, akik külön azért vállalnak munkát az iskola mellett, hogy ki tudják fizetni az akár több ezer dolláros mobil hifiket.
2007.12.07. 07:11
 
Az olasz kormány átvészelte a bizalmi szavazást a szenátusban
Szűk többséggel ugyan, de kiállta a bizalmi szavazást csütörtök este az olasz szenátusban a Romano Prodi vezette balközép kormány. A koalíció egy vitatott, a közbiztonság javítását és a bűnözés elleni eredményesebb harcot célzó intézkedési csomagról szóló szavazást minősített bizalminak. A rendeletek életbe léptek azután, hogy a kormány november elején, egy olasz nő elemi közfelháborodást kiváltó brutális meggyilkolása után elfogadta őket, de parlamenti megerősítés híján hatályukat vesztenék. A legvitatottabb rendelkezés közülük az, amelyik a közrend védelme érdekében lehetővé teszi akár EU-tagállamok állampolgárainak a kiutasítását is.
2007.12.07. 07:07
 
Népszabadság: Tavasszal és nyáron is újabb gázáremelés jöhet
Áprilistól újabb 7,5 százalékos gázáremelés követheti a januári ötszázalékosat - írta pénteken a Népszabadság a birtokába került előzetes szakértői becslések alapján. A januári gázárakba ugyanis még nem épül be teljesen a növekvő olajár hatása. S a tavaszi után nyáron ismét újabb emelés jöhet: amennyiben stabilan magas marad az energiahordozók ára a világpiacon, akkor újabb 4,4 százalékos emelésre számíthat a lakosság - olvasható a lapban. Igaz, van mentőöv is: amennyiben a forint erősödik vagy a dollár tovább gyengül, az csökkenti az árnyomást - fordított esetben viszont növelheti azt.
2007.12.07. 07:02
 
Moszkva szorgalmazza a koszovói tárgyalások folytatását
Oroszország a Koszovó jövőjét érintő, eddig sorra fiaskóval végződött szerb-albán tárgyalások folytatása mellett fog érvelni az ENSZ Biztonsági Tanácsában - közölte pénteken Vitalij Csurkin orosz ENSZ-nagykövet. "Amikor a Biztonsági Tanácsban terítékre kerül a trojka jelentése, Oroszország a tárgyalások folytatása mellett fog érvelni" - mondta Csurkin, aki szerint az orosz ENSZ-misszió már körözteti a BT-tagok között egy BT-határozattervezet elemeit, amely a tárgyalások folytatására bátorítja Belgrádot és Pristinát, illetve a nemzetközi összekötő csoportot.
2007.12.07. 06:55
 
 
FORMULA-1: Felmentették a Renault-t
Nem büntetik meg a Forma-1-es Renault csapatot - döntött csütörtök este a Motorsport Világtanács (WMSC). A Renault-t a McLaren vádolta meg kémkedéssel korábban, ezért került az ügy a világtanács elé. A WMSC döntése szerint, bár a Renault megszegte a szabályokat azzal, hogy titkos McLaren dokumentumokat birtokoltak, mégsem büntetik meg a francia csapatot. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) péntekre ígért tájékoztatást a döntésről.
2007.12.07. 06:07
 
Nem minden agyi elváltozás jelent betegséget
A Harvard Egyetem kutatói megállapították, hogy az agy néhány része közötti kapcsolat hatékonyságának csökkenése az idősödéssel együtt járó, természetes folyamat és nem valamilyen betegség következtében jön létre.
2007.12.07. 06:04
 
Kóka: az SZDSZ nemmel válaszol a népszavazás kérdéseire
Három nemmel voksol majd a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) a népszavazáson - mondta Kóka János, a párt elnöke pénteki sajtótájékoztatóján, Miskolcon. Kóka János, aki SZDSZ-elnökként először járt Borsodban, elmondta: a következő időszakban tervei szerint mind a 176 egyéni választókerületben felkeresi az SZDSZ-t képviselő liberálisokat, illetve a felsőoktatási intézményeket. Azt is elmondta, hogy az SZDSZ a parlamentben támogatni fogja a népszavazás ügyét, - a két ellenzéki frakcióval együtt igennel fog szavazni - annak ellenére, hogy későbbi kampányukban a három kérdésre adandó "nem" válasz mellett érvelnek majd.
2007.12.07. 06:00
 
Újpest FC: Pető Tamás távozott
Az Újpest FC közös megegyezéssel szerződést bontott Pető Tamással, az együttes 14-szeres válogatott labdarúgójával. "A szerződés felbontását én kezdeményeztem, és köszönöm a klubnak, hogy azt akceptálta. Családi okok miatt döntöttem úgy, hogy nem folytatom tovább Újpesten. A családomnak túl sok volt az országváltás, gyermekeim beilleszkedési problémákkal küzdöttek, én pedig csak nagyon kevés időt tölthettem velük, mert naponta ingáztam Budapest és Veszprém között - nyilatkozta a klub hivatalos honlapján a 33 éves középpályás, aki hat év hollandiai légióskodást követően igazolt vissza Újpestre a nyáron.
2007.12.07. 05:59
 
Gyurcsány: egybiztosítós egészségügyi rendszer lesz, több pénztárral
Az egészségügyben is nekünk, polgároknak kell a középpontban állni, az egészségügyi rendszernek bennünket kell kiszolgálnia. Erről szól a biztosítási rendszer átalakítása, amely egybiztosítós rendszer marad, több pénztárral - írta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök internetes blogjában pénteken. A kormányfő hangsúlyozta: az átalakítás nem érinti az egészségbiztosítás társadalombiztosítási jellegét, minden állampolgár automatikusan biztosítottá válik, illetve marad. Mint írta, a jog mellé ugyanakkor kötelességet is megállapítanak: mindenkinek fizetnie kell az egészségbiztosítási díját, de csak akkor, ha van jövedelme.
2007.12.07. 05:52
 
Jól indult a Spice Girls-turné
Kedvező kritikát kaptak a brit sztárzenekar, a Spice Girls amerikai és európai turnéjának első, Vancouverben és Los Angelesben megrendezett koncertjei. A három hónaposra tervezett turné állomásai Kanada után az Egyesült Államokba vezettek, majd Európa következik, s az érdeklődésre való tekintettel a hírek szerint Dél-Afrika és Dél-Amerika is felkerülhet a kvintett koncerttérképére. Amíg a rajongók a színpadon szeretnék látni a Spice Girlst, a csapat fellép, bár a turnézás és az időpont-egyeztetés így családosan sokkal bonyolultabb - nyilatkozta a egyik Spice Girl, Emma "Baby" Bunton a szerdai teltházas, Los Angeles-i koncert után.
2007.12.07. 04:47
 
A Legfelsőbb Bíróság helybenhagyta az OVB népszavazási döntését
A Legfelsőbb Bíróság (LB) helybenhagyta az Országos Választási Bizottság (OVB) szerdai, a Fidesz és a KDNP népszavazási aláírásait hitelesítő döntéseit. A jogerős végzés szerint H. Zs ügyvéd, mint kérelmező mindhárom népszavazási kezdeményezést megtámadó felülvizsgálati kérelme nem volt alapos. H. Zs. beadványában azt közölte: nem tartja elégségesnek az aláírásellenőrzés során alkalmazott statisztikai és matematikai módszereket.
2007.12.07. 04:25
 
Tovább tárgyal a kormány a szakszervezetekkel a sztrájkról
A kormány a jövő héten folytatja a sztrájktárgyalást a Liga Szakszervezetekkel és a Munkástanácsok Országos Szövetségével a december 17-re hirdetett sztrájk elkerülése érdekében, ehhez további szakértői anyagokat ad át az érdekképviseleteknek, ezt vállalta Csizmár Gábor a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára, a kormányzati tárgyalócsoport vezetője a pénteki egyeztetésen. Az álláspontok nem közeledtek az egészségbiztosítás reformjáról, viszont a jövő évre tervezett nyugdíjszámítási módról, illetve a korkedvezményes nyugdíjazásról tovább tárgyalnak.
2007.12.07. 04:15
 
Ismét sztrájkra készülnek a BKV egyes szakszervezetei
A Budapesti Közlekedési Zrt. négy szakszervezete december 17-én 9 órás sztrájkot tart - értesült az MTI. A munkabeszüntetést a négy érdekképviselet december 17-én üzemkezdettől déli 13 óráig hirdette meg - derül ki a szakszervezetek Antal Attila vezérigazgatónak küldött, s a távirati iroda birtokába került leveléből. Nemes Gábor, a Cinkota Autóbusz Üzem (Cinasz) szakszervezetének elnöke az MTI kérdésére elmondta: miként november 20-án, ezúttal is a munkakörülmények romlása, a létszámleépítések és a tervezett járatritkítások miatt tartanak munkabeszüntetést.
2007.12.07. 03:00
 
December közepétől a VPOP-nak kel jelenteni a pénzmosást
December 15-től a Vám-és Pénzügyőrség (VPOP) fogadja és vizsgálja ki a pénzmosással kapcsolatos bejelentéseket. A VPOP sajtóközleményében felhívja a figyelmet: pénzmosásra vagy terrorizmus finanszírozására utaló adat, tény, körülmény felmerülése esetén a szolgáltatóknak bejelentési kötelezettségük van. A bejelentést védelemmel ellátott elektronikus üzenetben, telefaxon és tértivevényes postai kézbesítés útján is meg lehet tenni.
2007.12.07. 02:47
 
Lemondott az igazságszolgáltatási tanács elnökhelyettese
Lemondott Varga Zoltán, az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) elnökhelyettese az ellene, illetve személyén keresztül az igazságszolgáltatás ellen indított alaptalan támadások miatt - jelentette be a testület elnöke Budapesten. Lomnici a Legfelsőbb Bíróság és az OIT elnöke sajtótájékoztatóján felolvasta Varga Zoltán lemondó levelét, mely szerint távozásával a testületet igyekszik mentesíteni az alaptalan támadásoktól. Varga Zoltán a nyolc halálos áldozatot követelő 2002-es móri bankrablás ügyében 2004-ben elsőfokú bíróként tényleges életfogytiglanra ítélte Kaiser Edét, amit a tábla másodfokon jogerőre emelt, ám időközben a rendőrség más személyeket gyanúsított meg a bűncselekmény elkövetésével.
2007.12.07. 02:32
 
Csökkent a halálos közlekedési balesetek száma
Hat százalékkal csökkent a halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetek száma az elmúlt évhez képest a rendőrség közlekedésbiztonsági intézkedéseinek is köszönhetően; ugyanakkor a balesetek fő oka továbbra is a sebességhatár túllépése - tájékoztatta a Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) pénteken az MTI-t. A rendőrség közlekedésbiztonságot javító intézkedéseinek segítségével sikerült a kedvezőtlen tendenciákat megállítani: novemberig a rendőrség előzetes adatai alapján, az ország területén 19.004 személysérüléses közúti közlekedési baleset történt, amely mintegy két százalékkal kevesebb tavalyhoz képest. A közlés szerint a halálos kimenetelű balesetek száma hat százalékkal, 1.003-ra csökkent.
2007.12.07. 02:20
 
KÉZILABDA-VB: Nyögvenyelős győzelem a lengyelek ellen
Győzött a magyar női kézilabda válogatott Lengyelország ellen csütörtök este a franciaországi világbajnokságon. A magyar csapat 2 góllal volt jobb ellenfelénél. A győzelem Pálinger Katalin remek védéseinek köszönhető, aki végig fantasztikus formában játszott.
2007.12.07. 02:05
 
Karcsúbb lesz az IMF
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) új vezetője 15 százalékos leépítést tervez, hogy csökkentse a nemzetközi pénzügyi szervezet működési költségeit. A Wall Street Journal pénteki beszámolója szerint az IMF költségvetésének hiánya elérheti a 400 millió dollárt 2010-ben, miután csökken az igény a szervezet hitelei iránt. A leépítés egynegyedével csökkentené a hiányt. Dominique Strauss-Kahn 300-400 munkahely megszűntetését tervezi a jelenlegi 2600-ból, feltéve, hogy megkapja az ehhez szükséges hozzájárulást az IMF tagországok kormányaitól. Strauss-Kahn volt francia pénzügyminiszter november 1-je óta tölti be az IMF vezérigazgatói posztját.
2007.12.07. 01:18
 
Megtámadták az OVB által jóváhagyott népszavazási kezdeményezést
Mind a három, a Fidesz által indított népszavazási kezdeményezésre vonatkozó országos választási bizottsági (OVB) döntést megtámadták az Országos Választási Irodánál (OVI) - közölte Rytkó Emília, az OVI vezetője pénteken az MTI-vel. Egyetlen beadványt kaptak, amelyet már továbbítottak is a Legfelsőbb Bírósághoz - mondta el további részletek említése nélkül. Az OVB szerda este állapította meg, hogy a Fidesz mindhárom népszavazási kezdeményezésében összegyűlt a megfelelő számú aláírás, így várhatóan a tandíj, a vizitdíj és a kórházi napidíj kérdésében kiírható a referendum.
2007.12.07. 01:10
 
 
Kanye Westet nyolc, Amy Winehouse-t hat Grammy-re jelölték
Kanye West, a rap és a hip hop egyik legnagyobb sztárja nyolc, Amy Winehouse brit énekesnő hat jelölést kapott az 50. Grammy-díjra. Magyar lemez ezúttal nem szerepel a jelöltek között, de Rózsa Miklós magyar származású világhírű zeneszerző Violin Concerto Op. 24 című műve kapott jelölést orosz művészek előadásában, amelyet a Naxos kiadó jelentetett meg. A legrangosabb zenei elismerésre 110 kategóriában, több mint félezer lemezt jelöltek. A többszörös jelöltek közül Amy Winehouse az év felvétele, az év dala és az év albuma kategóriákban is jelölt. Kanye West az év albumára és számos rap-díjra jelölt, míg a Foo Fighters együttes az év felvétele és az év albuma díjra esélyes.
2007.12.06. 20:33
 
Anorexiára való hajlam - már az anyaméhben kialakul?
Az anorexiára való hajlam már az anyaméhben kialakulhat - erre a meggyőződésre jutottak egy ikrekkel kapcsolatos tanulmányt elemző tudósok az étkezési rendellenesség eredetét kutatva.
2007.12.06. 11:02
 
A klímakonferencia tízezernyi résztvevője is növeli az üvegházhatást
Soha még ennyien nem gyűltek össze, hogy megpróbálják megmenteni a Földet a globális felmelegedés katasztrofális hatásaitól: több mint tízezren utaztak repülővel az indonéziai Bali üdülőparadicsomba, miniszterektől aszály sújtotta gazdákon át Nobel-díjasokig. Bírálóik szerint azonban inkább az általuk megoldani kívánt probléma súlyosbításához járultak hozzá.
2007.12.06. 10:42
 
Hanuka-koncertek a Budapest Sportarénában
A Frank London's Klezmer Brass Allstars és a Boban Markovic Orkestar koncertjével fejeződik be az egész napos családi hanuka-ünnepség kedd este a Budapest Sportarénában - tájékoztatta az MTI-t az esemény szervezője, a Concert és Média iroda. A klezmer-technikák anyanyelvi szintű elsajátítása, valamint a kortárs dzsesszben és rockban, illetve több kontinens népzenéjében való tájékozottság a világ legnagyobb hatású klezmeregyüttesévé avatta a Klezmaticsot. A zenekar Wonder Wheel című albuma idén Grammy-díjat kapott. A Klezmatics ma már nem csupán klezmert játszik, új stílust teremtett: a klezmert átszövi sanzonnal, salsával, gospellel, countryval.
2007.12.06. 07:19
 
Kaszás Attila-emléklemez verses mesékkel
Kaszás Attila emlékének szentelt lemez jelenik meg december 10-én; a kiadványon a márciusban elhunyt színész utolsó felvételei mellett pályatársai és barátai előadásában hallhatóak verses mesék - tájékoztatta Bucsai Tímea, a lemezt kiadó Warner Music Hungary sajtóreferense az MTI-t. Mint mondta, a "Kit ringat a bölcső, Janikát..." - Verses mesék gyerekeknek és felnőtteknek címmel megjelenő lemezen Pápai Erika, Nagy-Kálózy Eszter, Rátóti Zoltán, Rudolf Péter, Szarvas József, Stohl András, Ákos, Samu és a Ghymes együttes szerepel. A CD-n 30 mese hallható, ezek közül tíz a márciusban elhunyt színművész előadásában.
2007.12.05. 07:48
 
Egyre több nő internetezik
magyarországi internetezők táborában ugyan ma még 2-3 százalékkal több a férfi, de úgy tűnik a nemek aránya néhány éven belül kiegyenlítődik, majd átbillen a nők oldalára - mondta Varga Károly, a Medián Webaudit projektigazgatója a szerdai budapesti sajtótájékoztatón, amelynek témája az internetező nők világa volt.
2007.12.04. 18:24
 
Kertész Imre: gátol és inspirál is a Nobel-díj
"Gátol és inspirál is a Nobel-díj" - mondta Kertész Imre író kedden az MTI-nek, annak kapcsán, hogy a rangos kitüntetés átadásának ötödik évfordulója alkalmából szerdán felolvasást tart K. dosszié című írásából Budapesten, a Nemzeti Színházban, és dedikál is a helyszínen. A Sorstalanság című kötet szerzője elmondta, hogy az irodalmi Nobel-díj miatti sok kötelezettség időben gátolja új kötete elkészítésében, a sok olvasó ugyanakkor várja az új könyvet, és ez ösztönzi. Kertész Imre új, készülő írásáról ugyanakkor - eddigi szokásához híven - semmit nem kívánt elárulni. Az író kitért arra, hogy a Nobel-díj az elmúlt öt évben meg is változtatta és nem is változtatta meg életét.
2007.12.04. 17:30
 
Utolsó hónap a West-Balkánban
A 2008 januárjában lebontandó Futó utcai West-Balkán számos programmal várja látogatóit fennállásának utolsó hónapjában. A nyolcadik kerületi rehabilitáció részeként bontják le jövő januárban a West-Balkánt, amely 2001-es indulása óta Budapest egyik legfontosabb közösségi találkozópontjává nőtte ki magát. Az intézmény azonban nem szűnik meg, csupán továbbköltözik a Futó utcától kőhajtásnyira található Nagytemplom utcába, ahol várhatóan 2008 első felében nyitja meg újra kapuit. Addig is különleges decemberi programokkal búcsúztatja az épületet. December hetedikén például a berlini Noiseshaper csapat tart bulit, míg másnap a La Varda francia zenekar veszi birtokba a színpadot.
2007.12.03. 16:30
 
 
A Mikulás otthona
A közelmúltban jelent meg magyar fordításban Pekka Vuori A Mikulás otthona, Korvatunturi című könyve, amely azt mutatja be, hogyan telik el egy év a Mikulás lakóhelyén, a lappföldi Korvatunturi hegyen. Pekka Vuori finn grafikus és illusztrátor nevét világszerte jól ismerik. A szép képekben és rajzokban gazdag mesekönyvet Kovács Otília fordította és a Cerkabella Könyvkiadó jelentette meg. A mesekönyvben Joulupukki mellett megismerkedhetnek az olvasók a szorgos kis manókkal is, akik segítenek az ajándékok előkészítésében és csomagolásában, év közben pedig számon tartják a gyerekeknek a világ minden részéről érkező leveleit, illetve az azokban olvasható kívánságokat.
2007.12.03. 07:52
 
Gyurcsány: a művészek egy jobb világ megteremtéséhez járulnak hozzá
A művészek egy jobb világ megteremtéséhez járulnak hozzá, amit létrehoznak, az megismételhetetlen - hangoztatta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, az MSZP elnöke a Táncsics Alapítvány Életmű Díj átadása alkalmával vasárnap, Budapesten. Gyurcsány Ferenc megfogalmazása szerint sok okunk van arra, hogy vigyázzunk a művészekre, akik sérülékenyebbek, érzékenyebbek - s így kiszolgáltatottabbak -, mint az átlagemberek. A kormányfő feleségével, Dobrev Klárával érkezett - a Magyar Nemzeti Galéria kupolatermében tartott díjátadó ünnepségre. A Táncsics Alapítvány Életmű Díjat az idén Lorán Lenke színművész, Angyalföldi Szabó Zoltán festőművész, Lukács Ervin karmester és Spiró György író kapta.
2007.12.02. 19:10
 
 
Európai Filmdíjak: a brit Helen Mirren a legjobb színésznő
A brit Helen Mirren nyerte el a legjobb színésznőnek, az izraeli Sasson Gabai pedig a legjobb színésznek járó díjat szombat este Berlinben az Európai Filmakadémia idén 20. alkalommal megrendezett díjkiosztóján. A brit színésznőnek A királynő című filmben nyújtott alakításáért ítélték oda a rangos kitüntetést. Mirren II. Erzsébet alakjának megformálásáért korábban már a filmvilág legrangosabb kitüntetésének számító Oscar-díjat is begyűjtötte. Sasson Gabainak a The Band's Visit című filmben nyújtott játékát díjazták.
2007.12.01. 22:08
 
 
Jön az elektromos autó: bezöldül a VW up!
Két hónapon belül a harmadik up! változatot mutatja be a Volkswagen. A legfrissebb típus új technikai megoldásaival és zéró emissziójával keltheti fel az érdeklődést.
2007.11.30. 05:10
 
Véget ért a Broadway-sztrájk
Tizenkilenc nap és félezernél is több elmaradt előadás után vége a sztrájknak a New York-i Broadway színházaiban. A színházi dolgozók és a munkaadók képviselői helyi idő szerint szerdán este fél 11-kor jelentették be, hogy megállapodásra jutottak. A produkciókat kiszolgáló alkalmazottakat tömörítő Local One szakszervezet és a Amerikai Színházak és Producerek Ligájának vezetői vasárnap óta három maratoni hosszúságú tárgyalási fordulón huzakodtak. "Végül mindkét fél számára előnyös kompromisszumot kötöttünk" - mondta Charlotte St. Martin, a Liga igazgatója. Így aztán csütörtökön újra felgördülnek a függönyök a világ legnagyobb színházi negyedében.
2007.11.29. 11:01
 
 
Mélyebben a Nissan GT-R-ről
A Nissan az új GT-R elkészítését nem vette félvállról, ezért az új sportkocsijuk annyira jó lett, hogy a hírek szerint a legendás Nordschleifén veri a legújabb Porsche 911 Turbót. Nézzük a részleteket.
2007.11.29. 11:00
 
Kylie Minogue Budapesten koncertezik jövő májusban
Kylie Minogue ausztráliai énekesnő a Budapest Sportarénában május 15-én tartandó koncertjére december 3-ától már meg lehet vásárolni a jegyeket - tudta meg az MTI a magyarországi koncertet szervező Live Nation Hungary koncertügynökségtől szerda este. Kylie Minogue 2008. május 6-án induló koncertkörútja első szakaszában érkezik Budapestre - a 24 koncerthelyszín közül a hetedik lesz a magyar főváros. Az énekesnő turnéja Párizsból indul és Kylie fellép többek között Antwerpenben, Berlinben és Münchenben, Bécsben, Prágában, több skandináv helyszínen, Belfastban, Glasgowban, Manchesterben.
2007.11.28. 20:44
 
Az econet.hu megveszi a Sziget Kft.-t
Az econet.hu Nyrt. legfeljebb 4,95 milliárd forintért megvásárolja a Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. 100 százalékát - közölte az econet a Budapesti Értéktőzsde honlapján kedden. Az adásvételi szerződést az econet 100 százalékos tulajdonában lévő EST Média Group Vagyonkezelő Kft. írta alá kedden. Az akvizícióra több lépcsőben kerül majd sor. Első lépcsőben a Sziget Kft. 26 százalékát veszi meg az econet 1,1 milliárd forintért legkésőbb 2008. március 17-ig, a fennmaradó 74 százalékot pedig négy részletben 2009-2012. között. A Szigertát Gerendai Károly és Takács Gábor hozta létre, akik jelenleg is és az econet akvizíciója után is irányítják a Sziget Kft.-t.
2007.11.27. 16:50
 
A kis Vuk februárban kerülhet a mozikba
A korábbi tervekkel ellentétben csak jövő februárban kerül a magyar mozikba A kis Vuk. Erről Gát György, a 3D-s animáció producere beszélt a csütörtökön tartott stúdióbejáráson Budapesten az MTI-nek. A kis Vukot forgatókönyvíróként és rendezőként is jegyző Gát György elmondta: A kis Vukot 30 kópiával kezdik el forgalmazni. Megjegyezte: Dargay Attila 1980-as évek elején készített filmjével magasra tette a mércét, a Vuk a magyar filmtörténelem olyan darabja, aminek "megfelelni lehetetlen", ezért más úton kellett elindulniuk. Mint mondta, ez okozta azt is, hogy az eredetileg tervezetthez képest később készül csak el az alkotás.
2007.11.22. 20:45
 
Meghalt Maurice Béjart balettművész
Meghalt Maurice Béjart francia balettművész, koreográfus - jelentette be az általa alapított és irányított svájci balett-társulat csütörtökön. A kortárs balett kiemelkedő alakját és nagy újítóját csütörtök hajnalban - röviddel éjfél után - érte a halál a lausanne-i központi egyetemi kórházban. Január 1-jén töltötte volna be 81. életévét. Az elmúlt hónapokban többször is kórházba szállították kimerültség miatt, valamint vese- és szívpanaszokkal. Béjart Marseille-ben született. Már 14 évesen a párizsi Opéra National színpadán táncolt. Hosszú időn keresztül Brüsszelben élt. Jelenleg a "80 perc alatt a Föld körül" című alkotás próbái zajlanak, amelyet a tervek szerint december 20-án mutat be 35 táncos a svájci tóparti városban.
2007.11.22. 12:28
 
 
SEAT Leon Cupra
Egy tucatnyi autóból álló mezőnyből választották a "2006-2007-es Év GTI"-jének a SEAT Leon Cuprát.
2007.11.20. 10:17
 
Megtartották az American Music Awards 35. díjkiosztóját
Chris Daughtry háromszorosan is örülhetett hétfőre virradóra az American Music Awards 35. díjkiosztó gáláján, Los Angelesben. Övé lett a legjobb albumért járó díj, emellett megkapta a legjobb új előadónak és a legjobb felnőtt előadónak járó trófeát is. Ugyancsak háromszoros nyertes volt Carrie Underwood, a country ifjú csillaga. Justin Timberlake a hónap eleji európai csalódását feledtetve a pop-rock kategória legjobb férfi előadójának díját, valamint a legjobb rhythm and blues albumért járó elismerést érdemelte ki. A díjakat igazi sztárparádé keretében nyújtották át az új Nokia Színházban.
2007.11.19. 11:08
 
Több mint 50 film versenyez az Aranyszem Operatőr Fesztiválon
Több mint 50 film versenyez az Aranyszem Operatőr Fesztiválon, amelynek közönségvetítései szerdán zárulnak a fővárosban; a seregszemle díjait december 19-én adják át. A játékfilm kategóriában a Garas Dániel fényképezte Overnight, a Lukács Lóránt operatőr nevéhez fűződő Csendkút, a Máthé Tibor fényképezésével készült Ópium, valamint Fillenz Ádám operatőri munkája, a Friss levegő versenyez, de megméretteti magát a Zuhanórepülés című film is, amelynek operatőre Vecsernyés János. A fesztiválon indul a Kurucz Sándor fényképezésével készült Sínjárók című alkotás, valamint A Hét nyolcadik napja című film is, amelyet operatőrként Berger László jegyez.
2007.11.14. 08:00
 
 
Chrysler and Chery
Két éven belül eláraszthatják az észak-amerikai és az európai piacot az amerikai Chrysler, és a legnagyobb kínai autógyár, a Chery közösen kifejlesztett autói annak a megállapodásnak köszönhetően, amit minap írt alá a két vállalat.
2007.11.10. 16:11
 
 
A1 előzetes az Auditól
Az új A1-es széria előfutárának is tekinthető tanulmánnyal készül a Tokiói Autószalonra az Audi. Az egyelőre csak Metroproject Quattro néven emlegetett koncepció hibridhajtást kapott, a szériagyártás 2009-ben kezdődhet.
2007.11.09. 13:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552[2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista