2020. május 29., péntek - Magdolna
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Elefántot kapott Csányi Sándor az Elephant Holding Mikulásától
Mikulás alkalmából Csányi Sándor gyermekkori álmát váltotta valóra a színművész új otthonának építtetője az Elephant Holding.
2007.12.12. 11:45
 
Az NFÜ feljelentette a Disco Magic Kft.-t és visszaköveteli a támogatást
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) szabálytalanságot állított meg az európai uniós források felhasználásánál a kiskunhalasi Disco Magic Kft-nél, büncselekmény gyanúja miatt feljelentést tett, és visszakéri a 24,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást - mondta Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter. Szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a Disco Magic Kft. versenyképességének erősítéséhez kapott támogatást új fény- és hangtechnikai berendezések vásárlásához két évvel ezelőtt.
2007.12.12. 11:40
 
 
Demszky jutalmat ajánl a Csintalan elleni támadás nyomravezetőjének
Demszky Gábor főpolgármesteri keretéből 100 ezer forintot ajánl fel annak, aki segíti a rendőrséget Csintalan Sándor megverőinek elfogásában - közölte a Főpolgármesteri Hivatal sajtóosztálya. "Nem emlékszem, hogy Csintalan Sándorral valaha is egyetértettem volna, sem amikor szocialista volt, sem amióta fideszes lett. Ugyanakkor veszélyesnek és megengedhetetlennek tartom, hogy bárkit, aki újságíróként dolgozik, nyilvánosan képviselt véleménye miatt fizikai inzultus érjen" - áll a főpolgármester levelében. Demszky Gábor azt írja: "sokan vannak, akik velem együtt viszolyogva nézik, amit Csintalan Sándor műsorvezetőként művel. Nekünk, demokratáknak az a dolgunk, hogy vitatkozzunk ezekkel a nézetekkel, és ne engedjük, hogy bárkibe erőszakkal beléfojthassák a szót".
2007.12.12. 11:37
 
 
Balzsay már 9. a WBO világranglistáján
A Boksz Világszervezet (WBO) legfrissebb világranglistáján a nagyközépsúlyú Balzsay Károly három pozíciót előrelépve már a kilencedik. A profik között eddig mind a 17 mérkőzésén győztes magyar bokszoló a monokli.com internetes szaklap szerint először került be a súlykategória tíz legjobbja közé. Balzsay többek között olyan kiválóságokat előz meg, mint az Európa-bajnok Cristian Sanavia. Balzsay előrelépése várható volt, miután a 28 esztendős balkezes ökölvívó november 24-én, Drezdában megszerezte a WBO szervezet interkontinentális címét.
2007.12.12. 11:34
 
 
GKI: az üzleti környezeti index tovább romlott a harmadik negyedévben
Az GKI Gazdaságkutató Zrt. a Microsoft Magyarország Kft. támogatásával elkészített üzleti környezeti indexe (ÜX) 2007 harmadik negyedévében 38,2 pontra csökkent az első negyedévi 56,1, illetve a második negyedévi 40,6 pontról - mondta a GKI Zrt. elnöke. A vállalkozók még nem heverték ki a 2006. évi költségvetési kiigazítás okozta sokkot - magyarázta az üzleti környezeti index 2007 harmadik negyedévi 38,2 pontos értékét Vértes András. A GKI Gazdaságkutató elnöke kiemelte, hogy a vállalkozók véleménye szerint romlott az állami magatartás kiszámíthatóságának megítélése, miközben az üzleti infrastruktúra alakulását jelző mutató javult.
2007.12.12. 11:20
 
 
J. K. Rowling kiadatlan meséi kapalács alatt
J. K. Rowling egy londoni felolvasásán bejelentette, hogy árverésre bocsátja a mesegyűjteményt, amelynek létezéséről a befejező Harry Potter-regényben adott hírt. A világhírű írónő hét példányt készített a kézírásos, maga illusztrálta mesekönyvből, amelyből egyet a hét folyamán elárverez a londoni Sotheby's aukciós ház. A befolyó összeget, amely a becslések szerint akár 50 ezer font (azaz 17,5 millió forint) is lehet, a Rowling által létrehozott Children's Voice elnevezésű gyermekjótékonysági alapítvány számlájára kerül.
2007.12.12. 11:10
 
 
Az ukrán elnök ismét Timosenkót javasolta kormányfőnek
Ismét Julija Timosenkót, az ukrajnai narancsos forradalom egyik egykori vezéregyéniségét javasolta a parlamentnek a kormányfői posztra szerdán Viktor Juscsenko ukrán államfő, miután előző nap a kijevi törvényhozás két fordulóban sem hagyta jóvá az előző jelölést. A másodszori államfői előterjesztés azt követően történt, hogy Arszenyij Jacenyuk házelnök kedden este hivatalosan tájékoztatta az elnököt arról, hogy a "narancsszínű koalíció", a Juscsenko mögött álló Mi Ukrajnánk-Nemzeti Önvédelem mozgalom és a Timosenko nevét viselő pártszövetség ismét Timosenkót javasolja a miniszterelnöki tisztségre. Timosenko kedden 225 szavazatot kapott a 450 tagú parlamentben, vagyis eggyel kevesebbet a szükségesnél.
2007.12.12. 11:04
 
 
Egy javaslat szerint egy év után elévülne a BKV által kiszabott pótdíj
Jogszabály rendelkezzen arról, hogy a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) által kiszabott pótdíj egy év alatt évüljön el -  ezt is tartalmazza az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) javaslata. Az egyesület szerint megkérdőjelezhető a BKV bírságbeszedési gyakorlata. Ezért indokoltnak tartják, hogy a közúti közlekedésről szóló törvény mintájára jogszabály mondja ki: kiskorú esetén a fizetési felszólítást a BKV a szülőnek, gondviselőnek küldje meg. Rögzítenék azt is, hogy a közlekedési vállalat a jogosulatlan utazás időpontjától számított 60 napos jogvesztő határidőn belül köteles legyen postára adni a díj- vagy pótdíjfizetési felszólítást.
2007.12.12. 10:56
 
 
Az iraki Amarában hármas pokolgépes merényletet követtek el
Három pokolgép robbant egymást követően szerdán reggel a főleg síiták lakta iraki Amara városában. Egyes értesülések szerint legalább negyvenen meghaltak, más források 26 halottról számoltak be, a sebesültek száma eléri a százat. A Bagdadtól 290 kilométerre délkeletre fekvő település központjában egy piac és egy mozi közelében történtek a robbanások. Az első egy garázsban, ahol a robbanószerkezetet egy autóba rejtették el. Nem sokkal később újabb detonáció következett, ezúttal egy másik, ötven méterrel arrébb parkoló autó repült a levegőbe. Hat perc elteltével robbant a harmadik pokolgép egy mozinál, a város fő kereskedelmi útvonalán.
2007.12.12. 10:53
 
 
Lemondott a XXII. kerületi rendőrkapitány
Lemondott a XXII. kerületi rendőrkapitány, aki halálra gázolt egy gyalogost - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség internetes honlapján szerda reggel. "A kapitány urat az eset annyira megrázta, hogy a mai napon lemondott vezetői tisztségéről, kérte nyugállományba helyezését, amelyet Budapest rendőrfőkapitánya elfogadott" - tartalmazza a közlemény. A XXII. kerületi kapitányság vezetője saját személygépkocsijával a XXII. kerületi Kossuth Lajos utcában kanyarodás közben ütötte el kedden az elé lépő 55 éves férfit, aki nem a kijelölt gyalogátkelőhelyen akart átjutni az úttest túloldalára - áll a rendőrségi honlapon egy másik, még kedd éjjel közzétett közleményben.
2007.12.12. 09:40
 
34,4 százalékkal nőttek a mezőgazdasági árak
Az agrártermékek átlagos termelői ára 34,4%-kal volt magasabb 2007. októberében az egy évvel korábbinál, a növényi termékeké 63,1%-kal, az élő állatoké és állati termékeké 6,7%-kal nőtt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az első tíz hónapban az agrártermékek termelői árszintje 20 százalékkal haladta meg a 2006 január-októberi időszakét. Ezen belül a növényi termékek árai 38,1 százalékkal, az élő állatok és állati termékek árai 2 százalékkal emelkedtek. Az első kilenc hónapban a szektorban a KSH 16,9 százalékos árnövekedést mért az előző év azonos időszakához viszonyítva, a növényi termékeknél 32,1 százalékkal nőttek az árak, az élő állatoknál és az állati termékeknél pedig 1,4 százalékkal.
2007.12.12. 09:15
 
 
Juhász Ferenc: mélyen felháborít, ami Csintalan Sándorral történt
Mély felháborodásának adott hangot Juhász Ferenc, az MSZP elnökhelyettese a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában szerdán azzal kapcsolatban, hogy bántalmazták Csintalan Sándort, a Hír Tv műsorvezetőjét, volt szocialista politikust. "Mélyen felháborít az, hogy bármilyen politikust, bármilyen színű mezben futó, politikához közel álló személyiséget ilyen fajta atrocitás érjen" - mondta Juhász Ferenc. A szocialista párt elnökhelyettese szerint a bűnüldöző szerveknek és mindenkinek "fel kell venniük a kesztyűt", ki kell deríteni az igazságot. "A politikának meg tudnia kell, hogy nem lehet még kikacsintva sem serkenteni meg biztatni az erőszakot" - mondta.
2007.12.12. 08:50
 
 
Ban Ki Mun: 2009-ig meg kell kötni a megállapodást a klímaváltozásról
Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár szerdán felszólította a nemzetközi közösséget, hogy 2009-ig fogadjon el átfogó megállapodást a klímaváltozásról. Az indonéziai Bali szigetén tartott nemzetközi klímaváltozási konferencián mondott beszédében a világszervezet főtitkára hangsúlyozta: az azonnali cselekvés a jelenlegi nemzedék erkölcsi kihívása. Az éghajlat biztonságos jövője érdekében olyan útitervet és szoros menetrendet kell kidolgozni, amely révén 2009-ig megszületik a megállapodás - szögezte le Ban Ki Mun a részt vevő több mint 120 környezetvédelmi miniszter előtt.
2007.12.12. 08:00
 
 
Karácsonyi csokimérgezés fenyegeti a kutyákat
Brit állatbiztosító-társaságok figyelmeztették a kutyatartókat: nehogy túlságosan sok csokoládéval kedveskedjenek négylábúiknak a karácsonyi ünnepek idején. A kutyákat ugyanis csokoládémérgezés fenyegeti, s ebbe akár bele is pusztulhatnak. "Gondoskodjék róla, hogy háziállatai ne tudjanak csokoládéhoz hozzáférni" - figyelmeztetett a Tesco Pet Insurance társaság. A Daily Mail arra figyelmeztetett, hogy rekordokat döntő kutyavész fenyegeti karácsonykor a szigetországot. A kutyatartók közül sokan még csak nem is sejtik, hogy a csokoládéban és más kakaótermékekben található teobromin kutyákra és más állatokra nézve veszélyes. Bizonyos körülmények között súlyos, akár halálos hatással lehet központi idegrendszerükre és szívizomzatukra.
2007.12.12. 07:42
 
 
Nagy erejű robbanás történt Bejrútban, legkevesebb négyen meghaltak
Legkevesebb négy ember meghalt egy robbanásban szerdán a libanoni főváros egyik keresztények lakta kerületében, az elnöki palota közelében - közölte a libanoni rendőrség. A tájékoztatás szerint a detonációt egy gépkocsi alatt elhelyezett robbanószerkezet idézte elő. A reggeli csúcsforgalomban elkövetett támadásnak a négy halálos áldozat mellett számos sérültje is van.
2007.12.12. 07:20
 
Életbe lépett a CFE-szerződésre hirdetett orosz moratórium
Szerdán hajnalban életbe lépett az európai hagyományos fegyverek és haderők korlátozásáról szóló CFE-szerződésre meghirdetett orosz moratórium, s ezzel együtt moszkvai idő szerint 00.00 órától nem érvényesül a CFE-vel kapcsolatos többi nemzetközi szerződés, köztük a Budapesti Megállapodás. Oroszország, amelyet ilyen módon már nem kötnek a CFE és a hozzá kapcsolódó szerződések előírásai a Kaukázus északi részén elhelyezett két hegyi dandárt - mondta el az Interfax hírügynökségnek egy magas rangú katonai forrás Moszkvában.
2007.12.12. 07:15
 
 
BL: továbbjutott a Real Madrid és a Liverpool is
Meglepetések nélkül zárultak a Bajnokok Ligája csoportküzdelmei, így a Real Madrid a Lazio elleni 3-1-es győzelmével a C csoportban továbbjutott. A csoport másik továbbjutója a Werder Brement 3-0-ra legyőző Olimpiakosz csapata. Az elmúlt szezonban döntős Liverpool az Olympique Marseille elleni 4-0 arányú győzelemmel harcolta ki a legjobb 16 közé jutást az A csoportban. A csoport első helyét  a Porto a Besiktas elleni 2-0-ás győzelmével szerezte meg. A B jelű kvartett ki-ki mérkőzésén a Schalke magabiztosan 3-1 arányban győzte le a Rosenborgot, így csoportmásodikként jutott tovább. A csoport másik mérkőzésén a már továbbjutott Chelsea az utolsó helyezett Valenciával játszott gól nélküli döntetlent.
2007.12.11. 22:54
 
Fed: 25 bázispontú kamatcsökkentés 4,25 százalékra
Kedden, az általános várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal 4,25 százalékra mérsékelte az irányadó kamatot az amerikai szövetségi tartalékbank (Fed) kamatalakító Nyíltpiaci Bizottsága (FOMC), hogy elejét vegye a gazdaság recesszióba süllyedésének. A tíz kamatdöntő közül kilenc 25 bázispontú, egy pedig 50 bázispontú kamatcsökkentést szorgalmazott. A Fed három hónapon belül harmadszor csökkentett kamatot. A Fed illetékesei jelezték, hogy további kamatvágásokra lehet szükség, amennyiben a jelzálogpiacon és a lakóingatlan-piacon tovább romlana a helyzet. A Fed kedden egyidejűleg 25 bázisponttal 4,75 százalékra mérsékelte a leszámítolási kamatszintet, kisebb mértékben, mint az általánosan várt 50 bázispont.
2007.12.11. 21:27
 
 
Bush: Irán magyarázattal tartozik titkos atomprogramját illetően
George Bush amerikai elnök kedden kijelentette: Irán továbbra is veszélyes, és magyarázattal kell szolgálnia egykori titkos atomfegyver-programjával kapcsolatban. Bush azután nyilatkozott, hogy a Fehér Házban fogadta olasz kollégáját, Giorgio Napolitanót. "Iránnak meg kell magyaráznia, miért volt titkos programja" - mondta az amerikai elnök, hozzátéve, a világ békéje érdekében nem szabad megengedni, hogy Teherán atomfegyvert fejlesszen ki. Bush azután ismételte meg véleményét, hogy Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök aznap előrelépésnek nevezte azt a múlt héten napvilágot látott amerikai hírszerzési jelentést, miszerint Teherán négy éve felhagyott atomfegyverprogramjával.
2007.12.11. 21:15
 
 
Elhúzódhat a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja
Hosszú, hideg télre számíthat a hollywoodi filmipar: a forgatókönyvírók elhúzódó sztrájkja megbéníthatja a szórakoztató média jelentős részét, és az egész tévés ipar átalakulhat. Senki sem számít gyors megoldásra az után, hogy néhány napja megszakadtak a tárgyalások a hatodik hete sztrájkoló forgatókönyvírók és a filmstúdiók között. Szinte biztosnak látszik, hogy a felek 2008 elejéig már nem jutnak megegyezésre. A sztrájkot meghirdető Amerikai Forgatókönyvírók Céhe (WGA), valamint a stúdiókat képviselő Mozgókép- és Televíziós Producerek Szövetsége (AMPTP) közötti egyeztetések mögött az húzódik, hogy a szórakoztatóipar új, digitális korszakba lépett.
2007.12.11. 20:00
 
 
Bush: Irán magyarázattal tartozik titkos atomprogramját illetően
George Bush amerikai elnök kedden kijelentette: Irán továbbra is veszélyes, és magyarázattal kell szolgálnia egykori titkos atomfegyver-programjával kapcsolatban. Bush azután nyilatkozott, hogy a Fehér Házban fogadta olasz kollégáját, Giorgio Napolitanót. "Iránnak meg kell magyaráznia, miért volt titkos programja" - mondta az amerikai elnök, hozzátéve, a világ békéje érdekében nem szabad megengedni, hogy Teherán atomfegyvert fejlesszen ki. Bush azután ismételte meg véleményét, hogy Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök aznap előrelépésnek nevezte azt a múlt héten napvilágot látott amerikai hírszerzési jelentést, miszerint Teherán négy éve felhagyott atomfegyverprogramjával.
2007.12.11. 19:28
 
 
Megállapodott a GKM és három vasutas szakszervezet
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM), a Vasutasok Szakszervezete (VSZ), a Mozdonyvezetők Szakszervezete (MOSZ), és a Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete (PVDSZ) kedden megállapodást írt alá a vasúti mellékvonalak üzemeltetésének kérdéseiről - közölte a kormány nevében tárgyaló GKM közleményben az MTI-vel. Az aláíró felek megegyeztek abban, hogy a GKM a vizsgált 38 mellékvonalból 26 esetében a teljes 2007/2008. menetrendi évre, 12 vonal esetében pedig 2008. május végéig rendeli meg a vasúti közszolgáltatást. A működési reformról, illetve az esetleges szolgáltató váltásról további egyeztetésekre kerül sor.
2007.12.11. 19:00
 
 
Női kézilabda-vb: ötgólos vereség Dél-Koreától
A magyar női kézilabda-válogatott gyenge játékkal 31-26-ra kikapott az olimpiai ezüstérmes dél-koreai csapattól a franciaországi világbajnokság középdöntőjének záró fordulójában. Németh András szövetségi kapitány együttesének ez volt az első veresége a tornán. Középdöntő, 4., utolsó forduló: II. csoport: Koreai Köztársaság-Magyarország 31-26 (12-9)  Dijon, 2000 néző, v: Gjeding, Hansen (dán) gólszerzők: Csoj 6/1, Mjung 5/1, Li Sz. 5/2, An 5, Oh Sz. 5, Kim Cs. 2, Mun 2, Kim O. 1, illetve Szűcs 8, Tóth 4, Görbicz 3/1, Ferling 2, Mehlmann 2, Szucsánszki 2, Kovacsicz 2, Szamoránsky 2, Balogh 1 7 méteresek: 5/4, illetve 1/1 kiállítások: 2, illetve 12 perc.
2007.12.11. 18:13
 
 
Az MSZP megszavazza a népszavazást elrendelő határozatot
Az MSZP meg fogja szavazni a Fidesz népszavazási kezdeményezéseit elrendelő határozatot az Országgyűlés jövő hétfői ülésén - jelentette be Nyakó István, a párt szóvivője az MSZP országos elnökségének ülése után kedden. Az MSZP azért szavazza meg az országgyűlési határozatot, mert tiszteli a jogállami intézményeket, még akkor is, ha a Fidesz megpróbál visszaélni vele - mondta a szóvivő az MTI-nek. Hétfőn az Országgyűlésben bejelentették, hogy az Országos Választási Bizottság hitelesítette a vizitdíjról, a kórházi napidíjról és a tandíjról szóló népszavazási kérdésekhez gyűjtött aláírásokat. Ezt követően a parlamentnek 15 napja van arra, hogy elrendelje a népszavazást.
2007.12.11. 17:03
 
 
Új nyugdíjszámítás lép életbe 2008-ban
Új nyugdíjszámítási rendszer lép életbe 2008 január 1-jén, amelynek célja a nyugdíj-megállapítás kalkulációjából adódó különbségek kiküszöbölése. Az új szabályozás szerint az 1988 és 2006 közötti keresetek mindegyike 2007-es szintűre emelkedik. További változás,hogy a nyugdíjak megállapításakor nem csak a személyi jövedelemadó előleg, hanem a különböző járulékok is levonásra kerülnek. Az előbbiek mellett fontos változás, hogy aki 2008-tól megy el nyugdíjba, az korlátlanul nem dolgozhat. 2008 január 1-től aki előrehozott nyugdíjba megy, annak meg kell szüntetnie munkaviszonyát, mondta Forgó Györgyné a Szociális és Munkaügyi Minisztérium szakállamtitkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
2007.12.11. 16:56
 
 
Franciaország megrendezné a 2016-os labdarúgó Eb-t
Franciaország azt tervezi, hogy pályázik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság rendezési jogára - jelentette be Bernard Laporte sportminiszter. A politikus a múlt héten találkozott a szövetség vezetőivel, akik ismertették vele elképzeléseiket, ő pedig azt mondta: a kormány támogatja a kezdeményezést. A néhány hónapja beiktatott Laporte szerint a jövő év végére vagy 2009 elejére készülhet el a francia pályázati anyag. Franciaország legutóbb 1984-ben rendezett Eb-t, meg is nyerte azt ugyanúgy, mint az 1998-as világbajnokságot, amelynek szintén házigazdája volt.
2007.12.11. 16:53
 
 
Hasim Thaqi a kijelölt koszovói kormányfő
Hasim Thaqit, a novemberi koszovói parlamenti választásokon győztes párt vezetőjét bízta meg kedden a kormányalakítással Fatmir Sejdiu elnök. Thaqi Koszovói Demokratikus Pártja (PDK) 37 helyet szerzett a 120 tagú parlamentben, ahol 24 hely a nemzeti kisebbségeknek, s ezen belül 10 a szerbeknek van kiosztva. Az erőviszonyok szempontjából tehát a 96 albán hely megoszlása a döntő, s ebben az értelemben Thaqiéknak csaknem 39 százalékos relatív többségük van. A miniszterelnök-jelölti megbízatása kézhezvétele után először Fatmir Sejdiuval, a választáson második helyet elért, s 25 mandátum birtokába jutott Koszovói Demokratikus Szövetség (LDK) elnökével ült le tárgyalni.
2007.12.11. 16:23
 
 
A papíralapú helyett e-matrica lesz januártól
A szélvédőre ragasztandó papíralapú matrica január elsejével megszűnik, így az autópályákon közlekedők úthasználati jogosultság vásárlásakor csupán bizonylatot fognak kapni - tájékoztatta az Állami Autópálya Kezelő Zrt. az MTI-t kedden. A közlemény szerint a benzinkúthálózatok decemberben folyamatosan állnak át az új rendszerre. Januártól a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium megszünteti a papír alapú matricás rendszert. Az új e-matricás rendszerben az úthasználati jogosultságot a megszokott módon lehet megvásárolni, tehát az ÁAK Zrt. ügyfélszolgálati irodáiban és kijelölt árusítóhelyein, a szerződött viszonteladóknál, benzinkutaknál, valamint sms-ben, interneten, telefonhívással és mobilvásárlással.
2007.12.11. 16:23
 
 
Óriási a káosz Olaszországban a kamionossztrájk miatt
Az olasz kamionosok hétfőn kezdődött országos sztrájkja miatt keddre közlekedési káosz, benzin- és élelmiszerhiány alakult ki Olaszországban. A magas benzinárak miatt tiltakozó, és a munkaórák csökkentését követelő kamionosok az olasz nagyvárosok körül az utakat és autópályákat zárták le. A benzinkutak és szupermarketek ellátása akadozik, ezért benzin- és élelmiszerhiány alakult ki. Az akció keretében hét olasz kamionsofőr-szakszervezet együtt hirdetett ötnapos munkabeszüntetést. A sztrájkolók - az ITD Hungary tájékoztatása szerint - a külföldi teherjárművek mozgását is igyekeznek korlátozni.
2007.12.11. 16:14
 
 
Újabb "csillagszóró-akció" a Józsefvárosi piacon
Ideges szaladgálást és az áruk gyors összepakolását tapasztalták az APEH és a VPOP ellenőrei kedden a Józsefvárosi piacon, ahol a két szervezet munkatársai két héten belül immáron másodszor "akcióztak". Az APEH szerint az egyre sűrűsödő ellenőrzés hatása már látszik: míg tíz nappal ezelőtt a kereskedők kétharmada nem adott nyugtát a próbavásárláskor, most "csupán" egyharmaduk próbálta volna ily módon eltitkolni a bevételét. A revizorok az elvégzett mintegy 100 ellenőrzés több mint felénél találtak valamilyen szabálytalanságot. A legrosszabb képet a foglalkoztatottak vizsgálata során kapták, mint kiderült, az alkalmazottak háromnegyedét bejelentés nélkül, feketén foglalkoztatják.
2007.12.11. 16:06
 
 
BRFK: Pénzbírságot kaptak a tüntetésen előállított újságírók
Szabálysértési eljárásban 40 ezer forintra bírságolta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az Index és a hvg.hu újságíróit, akiket még november 17-én állítottak elő egy fővárosi demonstráció feloszlatása közben; erről a két érintett beszélt kedden az MTI-nek. Bogád Zoltán, az Index tudósítója hétfőn, míg Barcs Miklós, a hvg.hu munkatársa kedden levélben kapta meg a BRFK határozatát, ami szerint jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt 40 ezer forintra büntetik őket. Bogád Zoltán az MTI-nek elmondta, hogy az indoklásban többek között az is szerepel, hogy november 17-én egy engedély nélküli fővárosi demonstráció helyszínét többszöri felszólítás ellenére sem hagyta el és passzív ellenállást tanúsított.
2007.12.11. 15:49
 
 
Horváth: a koalíció egyik tagja sem veszített
Egyik kormánypárt sem nyert vagy vesztett az egészségbiztosítás átalakításáról szóló keddi parlamenti szavazáskor - mondta Horváth Ágnes egészségügyi miniszter a keddi kormányszóvivői tájékoztatón. A támogatott módosító javaslatok elfogadása a reform első olyan eleme, ami csak ad: ugyanannyi járulékért a választás szabadságát - hangsúlyozta a miniszter. A tárcavezető kiemelte: az elfogadott módosító javaslatok között szerepel, hogy az egészségbiztosítási pénztárak részben, vagy egészben átvállalhatják a kórházi napidíjat és a vizitdíjat. A pénztárak igazgatóságában hat tag lesz, a testület elnökét az állami szereplő adja. 
2007.12.11. 15:43
 
Fidesz: nem az egészségbiztosítási törvényjavaslatra
A Fidesz és a KDNP képviselői nemmel fognak szavazni az egészségbiztosítási törvényjavaslat zárószavazásán, hiszen álláspontjuk továbbra is az, hogy az üzleti szempontok érvényesülése a gyógyításban elfogadhatatlan - közölte a Fidesz szóvivője kedden, Budapesten. "Az üzleti szemlélet kizárólagos érvényesülése az egészségügyben elfogadhatatlan. Természetesen a végszavazásnál nemmel fogunk szavazni" - fogalmazott Szijjártó Péter sajtótájékoztatóján. A politikus szerint a legnagyobb baj ezzel a javaslattal az, hogy méltatlan helyzetbe hozza az orvosokat és a betegeket, "üzleti üggyé teszi az egészségügyi ellátást".
2007.12.11. 15:36
 
 
Lendvai: támogatható az egészségbiztosítási törvényjavaslat
Az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslat olyan, amelyet baloldali ember nyugodt szívvel támogathat - mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője kedden Budapesten, a képviselőcsoport ülése után. Az előterjesztést a frakció a december 17-i zárószavazáson egyhangúlag támogatni fogja, a szavazás alól felmentést senki sem kért - közölte Lendvai Ildikó. Az MSZP-frakció ülését azt követően tartották, hogy a parlament kedden döntött az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslat módosító indítványairól. Kökény Mihály, az MSZP egészségügyi szakpolitikusa azt mondta, nem vetődött fel az sem, hogy halasszák el a törvényjavaslat zárószavazását.
2007.12.11. 15:23
 
 
Közös megegyezéssel távozott a Tatabánya vezetőedzője
A labdarúgó Soproni Ligában sereghajtó FC Tatabánya közös megegyezéssel szerződést bontott Borbély László vezetőedzővel. Ez a második edzőváltás Tatabányán ebben a szezonban: Borbély augusztusban Mészáros Ferenc távozása után vette át a csapatot, amelyet 22 mérkőzésen irányított, ebből 10 Ligakupa-, 2 Magyar Kupa- és 10 bajnoki találkozó volt. Vezetése alatt ötször nyert az együttes, de bajnokin csak egyszer. A klub hivatalos honlapja szerint egyelőre nem tudni, ki lesz Borbély az utódja.
2007.12.11. 15:11
 
 
Fagykár-enyhítési támogatás: karácsony előtt elkezdik a kifizetést
A fagykár-enyhítési előleg folyósítása már a karácsonyi ünnepek előtt elkezdődik, az összességében mintegy 5,4 milliárd forintot kitevő összeg legkésőbb a jogszabályban előírt december 31-iki határidőre eljut a mintegy 12.500 gazdálkodóhoz - tájékoztatta Soproni Horváth Lajos, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) sajtófőnöke az MTI-t kedden. Közleménye szerint a hivatal már elvégezte a nemzeti agrár kárenyhítési rendszerről szóló FVM-rendeletek alapján benyújtott kárenyhítési igények, illetve többlettámogatási igények feldolgozását, noha a jogszabályokban erre előírt határidő még nem járt le.
2007.12.11. 14:56
 
 
Sólyom László: Cigányellenes tüntetés volt a Magyar Gárda felvonulása
A Magyar Gárda december 9-i felvonulása kifejezetten cigányellenes tüntetés volt - írta a köztársasági elnök a Kállai Ernő kisebbségi ombudsmannak címzett, az MTI-hez is eljuttatott keddi válaszlevelében. Amellett, hogy ideológiájuk elvetendő, ezek az akciók gyakorlatilag is mérhetetlenül károsak, olyan légkört teremtenek, amely csakis nehezíti a cigányság társadalmi beilleszkedésének előrehaladását - fogalmazott Sólyom László. Kállai Ernő előzőleg valamennyi közjogi méltóságot megkereste levélben, hogy fejtsék ki álláspontjukat a Magyar Gárdával kapcsolatban.
2007.12.11. 14:39
 
 
Jelentősen fejlődött a bankkártya-használat Magyarországon
Magyarországon az elmúlt öt évben jelentősen nőtt a bankkártyák ismertsége és sokat változtak a kártyahasználati szokások is; míg 2003-ban mindössze a kártyabirtokosok 31 százaléka használta plasztikját elsődlegesen vásárlásra, a MasterCard 2007-es felmérése szerint az idén már 57 százalék. Zdenek Houser, a MasterCard Europe Magyarországért, Horvátországért és Szlovéniáért felelős üzleti igazgatója a társaság keddi, budapesti sajtótájékoztatóján úgy vélekedett, hogy a kártyás vásárlás további elterjedésének legfőbb kerékkötője az elfogadóhelyek alacsony száma.
2007.12.11. 13:32
 
 
Paris Hilton berlini bevásárlótúrán
Keddtől péntekig a német főváros vendége Paris Hilton. A multimilliomos amerikai Party-Girl részére 3 berlini hotelben - köztük a családja nevét viselő Hilton szállóban - is foglaltak szobát, hogy megtévesszék a szenzációvadász paparazzókat.
2007.12.11. 13:15
 
 
Fidesz: a 2008-as büdzsé a szociális válság költségvetése
A Fidesz ugyan elfogadta a költségvetési törvényhez benyújtott kormány által támogatott módosító indítványokat, de továbbra is úgy véli, hogy a 2008-as költségvetés a szociális válság költségvetése lesz - mondta Varga Mihály, az ellenzéki párt alelnöke. A politikus az MTI kérdésére azt mondta: a költségvetési törvényhez benyújtott támogatott módosítókat már az első körös szavazásnál is támogatták, és most is ezt tették, mert nem volt benne olyan indítvány, amelyet ne tudtak volna elfogadni. Hozzátette: most és az előző alkalommal is kikérték a szavazási listából, amivel nem értettek egyet, de egyébként a támogatott sort el lehetett fogadni. Varga közölte: sajnálják, hogy a koalíciós többség egyetlen ellenzéki javaslatot sem támogatott.
2007.12.11. 13:00
 
Medvegyev javasolja, hogy Putyin legyen a miniszterelnök
Dmitrij Medvegyev első miniszterelnök-helyettes felkérte Vlagyimir Putyint, hogy az elnökválasztás után legyen miniszterelnök. Feltétlenül szükségesnek tartja az ország számára, hogy Vlagyimir Putyint a végrehajtó hatalom legfontosabb pozíciójában, a kormányfői tisztségben megtartsák - mondta Medvegyev az orosz televízióban. Dmitrij Medvegyev elnökké jelölését a parlamenti választáson a szavazatok 80 százalékát megszerző négy párt hétfőn terjesztette a jelenlegi elnök, Putyin elé, aki az elgondolást messzemenő támogatásáról biztosította. Putyin az alkotmány értelmében nem indulhat egymás után harmadszor is az elnöki posztért folyó versenyben.
2007.12.11. 12:45
 
 
Fogynak a pingvinek a Déli-sarkon
Az Antarktiszon élő pingvinek fennmaradása bizonytalanná vált a globális felmelegedés miatt - tudatta közleményében a WWF Magyarország, a nemzetközi természetvédelmi szervezet egy tanulmányára hivatkozva. Az antarktiszi pingvinek és az éghajlatváltozás című tanulmány elkészítéséhez a Déli-sarkon élő négy pingvinfaj állományát vizsgálták meg. Az eredmények azt mutatták, hogy egyre nehezebb életkörülmények között élnek a kantáros-, a szamár-, a császár- és az Adelie-pingvinek. Egyrészt azért, mert a globális felmelegedés következtében eltűnik a jégtakaró, ahol fiókáikat felnevelik, másrészt a felmelegedés és a túlhalászás együttes hatása miatt egyre kevesebb élelem áll rendelkezésükre.
2007.12.11. 12:13
 
Megszavazták a 2008-as költségvetés támogatott módosító indítványait
A kormánypárti frakciók mellett mind a Fidesz, mind a KDNP megszavazta a 2008-as költségvetés támogatott módosító indítványait kedden az Országgyűlésben. A függetlenek szintén igennel, míg az MDF-frakció tagjai nemmel szavaztak, így a támogatott indítványokat az Országgyűlés 330 igen szavazattal 11 nem ellenében tartózkodás nélkül fogadta el. Az Országgyűlés 195 igen, 1 nem és 12 tartózkodással elfogadta az egészségbiztosítási törvényjavaslathoz benyújtott, a kormány által is támogatott módosító indítványokat is. A képviselők 167 igen, 195 nem és 3 tartózkodással elvetették a vizitdíj és a kórházi napidíj eltörlésére vonatkozó fideszes indítványokat.
2007.12.11. 11:36
 
NOB, sportolói bizottság: Mauresmo, Henin, Hackett és Liu is jelölt
A teniszező Justine Henin és Amélie Mauresmo, valamint az úszó Grant Hackett, továbbá az atléta Liu Hsziang (Liu Xiang) is benne van abban a 31 fős társaságban, amelyből kikerül a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) sportolói bizottságának négy új tagja. A testület összetételének részleges megújítására a jövő évi pekingi játékok idején kerül sor, a döntést a résztvevő versenyzők hozzák majd meg a voksaikkal. Az 1981-ben életre hívott sportolói bizottságnak összesen 19 tagja van, ezek közül tizenkettőt az olimpikonok választanak, hetet pedig a NOB elnöke jelöl ki. A testületben egy személy maximum nyolc évig tevékenykedhet, azt követően pedig esélye nyílhat a NOB-tagság megszerzésére.
2007.12.11. 11:31
 
 
Már 62 halottja van a kettős robbantásos merényletnek Algírban
Legkevesebb 62 ember halálát okozta két pokolgépes merénylet az algériai fővárosban, és a detonációkban több tucatnyian megsebesültek. A súlyos sérültek között külföldiek is vannak, de az algíri magyar konzulátus tudomása szerint magyar áldozata nincs a robbantásoknak. Jazid Zehruni belügyminiszter elmondta, hogy körülbelül tíz perc eltéréssel két autóba rejtett robbanószerkezet lépett működésbe reggel Algírban. Az első pokolgép célpontja az alkotmánytanács és a legfelsőbb bíróság épülete volt a Ben-Ahnun negyedben, a második az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) helyi képviselete előtt robbant fel a szomszédos Hydra negyedben. Az utóbbi támadást feltehetően öngyilkos merénylő követte el.
2007.12.11. 11:12
 
Kiszivárogtak a Malina Hedvig kihallgatásáról készült képsorok
Már több szlovák televízió és internetes portál tett közzé részleteket Malina Hedvig tavaly szeptemberben történt rendőrségi kihallgatásáról. Az önmagukban nem különösebben érdekes rövid képsorok a Nyitrán megtámadott magyar egyetemista ügyvédje, Roman Kvasnica szerint azonban azt tanúsítják, hogy a kihallgatás során a helyiségben a nyomozótiszten kívül legalább három olyan - vélhetően rendőri testülethez tartozó - személy is mozgott, akiknek jelenlétét a jegyzőkönyvben nem tüntették fel. Ez eleve törvényellenes. A vidofelvételek megtekintéséhez kezdetek óta ragaszkodó ügyvéd csak tizenöt hónap múltán, az elmúlt napokban kapta meg az adathordozókat, de a közel hat órán át tartó kihallgatásról eddig mindössze három órányi anyagot bocsátottak a rendelkezésére.
2007.12.11. 10:57
 
Egyre verekedősebbek a lányok Ausztriában
Rohamosan nő a fiatal lányok közötti erőszakos cselekedetek száma Ausztriában. A jelenség előtt egyelőre értetlenül állnak a szakértők. A most közzétett adatok szerint tavaly 639 olyan eset jutott a hatóságok tudomására, amikor tizennégy és tizennyolc év közötti lányok kaptak hajba egymással a szó szoros értelmében, nem egyszer véresre verve a másikat. A verekedők közül 35 került bíróság elé súlyos testi sértés vádjával. 2000-hez képest 62 százalékos növekedést jeleznek az adatok, ráadásul a szakértők úgy vélik, hogy ez még csak a kezdet, az irányzat valószínűleg felerősödik, ha nem próbálják idejében megfékezni a jelenséget.
2007.12.11. 10:52
 
Betörtek Charlize Theronhoz
Betörtek a hét végén Charlize Theron Oscar-díjas színésznő Beverly Hills-i otthonába. A rendőrség vizsgálatot indított, ám a hétfői szóvivői tájékoztatón csupán annyit hoztak nyilvánosságra, hogy a betörők valamikor csütörtök és szombat között látogatták meg a közelmúltban a legszexibb sztárnak kikiáltott Theron házát. Az esetnek nem volt szemtanúja, legalábbis a nyomozók szerint a szomszédok nem láttak semmit. Egyelőre azt sem tudni, hogy vajon elvittek-e valamit a színésznőtől, illetve hogy egyáltalán otthon tartózkodott-e a bűncselekmény idején. A hollywoodi díva A rém című filmért kapta meg az amerikai filmakadémia díját három évvel ezelőtt.
2007.12.11. 10:43
 
NOB: elismert sport státust kapott a krikett
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága úgynevezett elismert sportági státust adott a krikettnek. A minősítés egyelőre két évre szól, a véglegesítésre 2009-ben kerülhet sor. Ezt a státust olyan sportágak kaphatják meg, melyek nem szerepelnek a játékok programján, de eleget tesznek a NOB bizonyos előírásainak, például az ifjúság nevelése vagy a doppinghasználat elleni küzdelem területén. A Reuters szerint a krikett legkorábban 2020-ban kerülhet fel az olimpia műsorára.
2007.12.11. 10:33
 
Veres: emelkedő illetményalap bíróknál, ügyészeknél, egyetemi tanároknál
A kormány támogatja, hogy 38.650 forintra emeljék a jelenlegi 36.800 forintos köztisztviselői illetményalapot, rendezzék az egyetemi tanárok, a bírók és az ügyészek alapilletményének összegét, s támogatja az Országos Mentőszolgálat előirányzatának megemelését egymilliárd forinttal - jelentette be Veres János pénzügyminiszter zárszavában, a jövő évi költségvetés módosító indítványairól való szavazás előtt, kedd reggel az Országgyűlésben. A pénzügyminiszter elmondta: a mostani vita során a költségvetés bevételi és kiadási főösszege nem változhat, csak fejezeteken belüli átcsoportosítások lehetségesek a beérkezett 360 módosító indítványról való szavazás során.
2007.12.11. 10:25
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547[2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista