2020. június 1., hétfő - Tünde
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Juhász Ferenc a szocialisták népszavazási koordinátora
Az MSZP elnöksége a várakozásoknak megfelelően Juhász Ferenc elnökhelyettest nevezte ki a népszavazási kampány politikai koordinátorának a szombati egri tanácskozáson - tudta meg az MTI. A távirati iroda információi szerint az elnökségi ülésen részletesen megvitatták, hogy a szocialisták milyen kampányt folytassanak a Fidesz által kezdeményezett népszavazás ügyében. Erről Szigetvári Viktor, az MSZP volt kampányfőnöke tartott előadást, aki Gyurcsány Ferenc felkérésére vállalta el a feladatot. Az MSZP a kampány során beszélni fog a reformokról, azok eredményeiről és arról a meggyőződéséről, hogy az irány helyes, a kormányzatnak igaza van, amikor a változtatások szükségességét hangsúlyozza.
2008.01.12. 19:00
 
 
Fehér port tartalmazó levelet kapott Gusztos Péter is
Ismeretlenek az SZDSZ parlamenti képviselőjének, Gusztos Péternek is fehér port tartalmazó levelet küldtek. A politikus elmondása szerint a levélborítékot, amely pénteken érkezett a képviselő dunakeszi címére, csak szombaton bontotta ki a felesége.  A képviselő azt is hozzátette, hogy a borítékban "valamilyen levél is volt", de nem nézték meg annak tartalmát. Megjegyezte, szombat délután még az ÁNTSZ munkatársait várták, hogy tőlük megtudják, mi a további teendőjük. Gusztos Péter szerint most már nyilvánvaló: ezeknek a leveleknek az a célja, hogy megrémisszék a kormánypárti képviselőket. Január eleje óta kéttucatnyi szocialista politikus kapott hasonló levelet.
2008.01.12. 18:42
 
 
Műkorcsolya ob: Sebestyén vezet a nőknél
A várakozásoknak megfelelően a nőknél Sebestyén Júlia, míg a férfiaknál Vardanjan Tigran vezet a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban zajló műkorcsolya és jégtánc országos bajnokságon. Jurek Eszter szakágvezető beszámolója szerint a 2004-ben Európa-bajnok Sebestyén nagyon szépen korcsolyázott a szombati rövidprogram során, Pavuk Viktória ezzel szemben többször is hibázott. A férfiaknál a szintén hibákat elkövető Vardanjan Tigran vezet. Az eredmények egyelőre igazolják az előzetes várakozásokat, hiszen a január végi zágrábi Eb-re éppen hármójukat nevezte a magyar szövetség.
2008.01.12. 18:15
 
 
Irán: a NAÜ-megfigyelés bebizonyítja, hogy a Nyugat téved
Irán szombaton közölte a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) Teheránban tartózkodó főigazgatójával: a perzsa államnak és a NAÜ-nek az iráni atomprogram tisztázása érdekében folytatott együttműködése megmutatja majd, hogy a Nyugat téved, amikor azzal vádolja Teheránt, hogy atomfegyverre kíván szert tenni. "Irán ragaszkodik ahhoz a nyilvánvaló jogához, hogy nukleáris technológiával rendelkezzen" - mondta Szájed Dzsalili, nukleáris ügyekben illetékes iráni főtárgyaló Mohamed el-Baradeinek. Ali Hamenei ajatolláh, Irán legfelsőbb vallási és politikai vezetője a NAÜ főigazgatójával első ízben találkozva közölte: az Egyesült Államok nem lesz képes térdre kényszeríteni Iránt.
2008.01.12. 17:50
 
 
Lex Mol: hétfőn minden kiderül
Az Európai Bizottság szóvivője sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta szombaton a Népszabadság értesülését, hogy a magyar kormány elküldte válaszát Brüsszelbe a lex Mol ügyében. Oliver Drewes ügyeletes szóvivő az MTI megkeresésére azt mondta, hogy "érkeztek ugyan levelek, de azokat csak hétfőn bontják fel". Hozzátette, hogy emlékezete szerint e hó 14-e a válaszadás határideje. Az EU legfőbb végrehajtó testülete, a bizottság november 13-án intézett figyelmeztetést Magyarországhoz a lex Mol néven emlegetett jogszabály miatt, amely védeni hivatott az ellenséges felvásárlástól a stratégiai fontosságú vállalatokat. A magyar kormánynak két hónap állt rendelkezésére, hogy válaszoljon.
2008.01.12. 17:44
 
 
Újabb MSZP-s politikus kapott fehér port tartalmazó borítékot
Hagyó Miklós szocialista főpolgármester-helyettes, országgyűlési képviselő is kapott fehér port tartalmazó borítékot szülei jászberényi otthonában - erősítette meg az egyik portálon megjelent hírt az MSZP-s politikus sajtósán keresztül az MTI-nek. Horváth Éva közölte, ezekben a percekben is tart az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ), a katasztrófavédelem és a rendőrség közös vizsgálata a helyszínen. A borítékot délben bontotta fel a hazalátogató politikus; a por szétszóródott a lakásban, ekkor hívták ki a szakembereket. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese is megerősítette a hírt, ám ő csak annyit mondott, hogy egy fővárosi politikusról van szó.
2008.01.12. 17:23
 
 
Ismét van licence az FC Fehérvárnak
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli licencadó bizottsága szombaton visszaadta az FC Fehérvár november 30-án elvett élvonalbeli rajtengedélyét, így nincs akadálya annak, hogy a csapat továbbra is az első osztályban szerepeljen. Az MLSZ tájékoztatása szerint a másodfokon eljáró testület megállapította, hogy az első fokon eljárók minden körülményt jól mérlegeltek, amikor megvonták a licencet a fehérváriaktól, az azóta eltelt időszakban azonban a klub eleget tett hiánypótlási kötelezettségének, ezért fellebbezése megalapozott volt. A fellebbviteli bizottság kötelezi az FC Fehérvárt, hogy a jövőben havi rendszerességgel adjon számot pénzügyi helyzetének alakulásáról.
2008.01.12. 17:19
 
 
Gusztos: kettősség a Fidesz egészségügyi privatizációs politikájában
Az SZDSZ szerint kettősség figyelhető meg a Fidesz egészségügyi privatizációs politikájában - közölte Gusztos Péter, a párt frakcióvezető-helyettese szombaton Budapesten. A liberálisok aggódva figyelik a Fidesz országos politikusainak "harcos magántőke-ellenes retorikáját", amelyre utoljára az 1950-es években a kommunisták részéről volt példa, miközben a vezető ellenzéki párt önkormányzati politikusai gyakran pártolják a rosszul működő kórházak és szakrendelők működtetésének magánosítását - mondta a szabad demokrata politikus. Mindenki egyetért abban, hogy a finanszírozhatatlan, "szocialista típusú" egészségügyi ellátórendszer helyett európai színvonalúra van szükség - jelentette ki.
2008.01.12. 16:41
 
 
Templomban próbáltak megerőszakolni egy idős asszonyt Marcaliban
Nemi erőszakot kíséreltek meg egy marcali templomban egy 76 éves helybeli asszonnyal szemben - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A bűncselekmény pénteken kora délután történt, az 51 éves elkövetőt a rendőrök rövid időn belül őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Az ügyről és az elkövető személyéről részletesebb tájékoztatást hétfőn ad a rendőrség.
2008.01.12. 16:10
 
 
Az MSZP elnöksége elutasítja a politikai terrorizmust
A szocialista képviselőknek küldött fehér por is napirendre került az MSZP elnökségének szombati egri ülésén, a testület elutasítja a politikai terrorizmust - mondta Nyakó István, a párt szóvivője az MTI-nek a zárt ülés szünetében. A szóvivő úgy fogalmazott: nem tűrhetik, hogy a politikai radikalizmus és fanatizmus után megjelenjen a politikai terrorizmus is. Nyakó István hangsúlyozta: az elnökség álláspontja szerint itt és most, egy népszavazási kampány küszöbén kell minden politikai erőnek a köznyugalom érdekében ezekre a módszerekre megálljt mondania. A szóvivő emlékeztetett arra, hogy az elmúlt hetekben több szocialista politikust kíséreltek meg ismeretlenek "terrorista módszerekre" hasonlító módon megfélemlíteni.
2008.01.12. 15:58
 
 
EURO-2008: Blatter becsmérlően nyilatkozott a főszervezőről
Becsmérlően nyilatkozott Martin Kallenről a nyári osztrák-svájci Európa-bajnokság főszervezőjéről, Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke. "Hogy miért visszafogott a lelkesedés Svájcban? A 2006-os vb arca Franz Beckenbauer volt, nekünk azonban nincs ilyen emblematikus figuránk, nekünk csak egy Kallenünk van" - mondta a Blick című lapnak a FIFA-főnök. A svájci sportdiplomata hozzátette, hogy Michel Platini is osztja véleményét, de ő csak a közelmúltban állt az UEFA élére. " Emellett az sem helyénvaló, hogy egy külső részvénytársaságnak adja át valaki a szervezési feladatokat" - dohogott Blatter.
2008.01.12. 15:15
 
 
Kormányzati negyed: az MDF hatályon kívül helyezné az építésről szóló határozatot
Hatályon kívül helyezné az MDF a kormányzati negyed megépítéséről szóló országgyűlési határozatot. Egyértelmű, hogy a projekt megbukott, ezért le kell állítani - mondta Katona Kálmán, az MDF országos választmányának elnöke a testület szombati budapesti ülése után. Nagyon fontos lenne, hogy további költekezés ne történjen, elég az a 630 millió forint, ami ki lett dobva az ablakon. Teljesen felesleges tovább tervezni az épületeket - mondta Katona Kálmán. Az MDF országgyűlési határozati javaslatot nyújt be a korábbi döntés hatályon kívül helyezéséért. Katona Kálmán bízik abban, hogy a parlament már februárban napirendre tűzi a kérdést.
2008.01.12. 15:11
 
 
Kárpátaljára látogat Sólyom László
A magyar köztársasági elnök vasárnap Munkácson találkozik Viktor Juscsenko ukrán államfővel. Egynapos látogatása során Sólyom László felkeresi a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolát, találkozik a kárpátaljai magyarság vezetőivel. Tiszaújlakon a magyar és ukrán tannyelvű iskolát nézi meg, majd délután Munkácson tárgyal Viktor Juscsenkóval. Az MTI értesülései szerint az elnöki tárgyalások homlokterében a kárpátaljai magyarságot érintő oktatási kérdések állnak majd, szó lesz az új főiskolai szakok akkreditációjáról, a magyar nyelvű felvételi vizsgák ügyéről, illetve az ukrán nyelvű oktatásról magyar tanintézményekben. A megbeszélésen téma lesz a két ország kapcsolata is.
2008.01.12. 14:59
 
 
Az iraki parlament rehabilitálta a Baasz Párt híveit
Az egykori Baasz Párt, Szaddám Huszein néhai iraki diktátor feloszlatott pártjának volt tagjai visszatérhetnek a közéletbe, újból betölthetnek kormányzati tisztségeket - döntött az iraki parlament szombaton. Az Egyesült Államok által régóta szorgalmazott, a nemzeti kiengesztelődéshez olyannyira szükséges jogszabály révén a szunnita arab kisebbséghez tartozó személyek közelebb kerülhetnek a politikai folyamatokhoz a síita többségű kormány által irányított országban. Több ezer szunnitát bocsátottak el állásából, miután 2003-ban az amerikai katonai beavatkozás megbuktatta Szaddám Huszein rendszerét. Az intézkedés tápot adott a síita kormányzat és az amerikai erők elleni szunnita felkeléshez.
2008.01.12. 14:24
 
 
Működnek a bánkúti sífelvonók
Kiváló az idő, de meglehetősen rossz hóviszonyok várják a sízőket a bükki síparadicsomban Bánkúton szombaton, a felvonók azonban működnek és Miskolcról síbuszok is közlekednek. A Bánkúti Síklub információs szolgálatának tájékoztatása szerint ezen a hétvégén az A, a C, és a D jelű, valamint a bálványi sífelvonó jár, a pályák minősége változó, a mintegy 15 centiméter vastagságú hó lágy és olvad. A buszjáratok a diósgyőri végállomástól indulnak, a menetjegy 600 forint. Ezt a buszvezetőknél lehet megvenni, semmiféle bérlet, kedvezmény nem vehető igénybe, ugyanakkor a 6 éven aluli gyermekek ingyen utazhatnak.
2008.01.12. 14:04
 
 
Jövő vasárnaptól már a helyszínen ugrik az ittas vezető jogosítványa
Vasárnaptól olvasható a Magyar Közlönyben, január 20-tól pedig hatályba is lép az az igazságügyi miniszteri rendelet, amelynek értelmében a szonda elszíneződésekor a jogosítványt a helyszínen be kell vonni - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő. Emlékeztetett arra: az Országgyűlés múlt évi utolsó ülésén elfogadta a közlekedési törvények módosítását, amely szigorította a közúti pontrendszert is. Az elsőre talán kicsit szigorúnak tűnő szabályozás lényege éppen az, hogy jelentősen csökkenjen az ittas vezetők által okozott balesetek száma - tette hozzá. Gyurcsány Ferenc kormányfő tavaly ősszel - 48 pontjában - hirdetett nulla toleranciát a közlekedés biztonságát veszélyeztetőkkel szemben.
2008.01.12. 13:55
 
 
Az MLSZ a Chelsea másodedzőjét is megkereste
Sajtóértesülés szerint Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke decemberben elsőként Henk ten Cate-t, a Chelsea jelenlegi másodedzőjét kereste meg azzal, hogy szövetségi kapitányi posztot kínáljon neki. Az MTK és az Ajax korábbi mestere nem kommentálta a hírt a pepsifoci.hu portál érdeklődésére, Kisteleki István viszont elismerte, hogy valóban megkérdezte a holland szakembert, vállalná-e a nemzeti csapat irányítását: "Henk ten Cate nem volt jelölt a válogatott kispadjára, de azonnal hozzáteszem, hogy sajnos. Nagyon jó szakembernek tartom. Megkerestem őt, megkérdeztem tőle, lenne-e kedve szerepet vállalni a magyar labdarúgásban. A válasz az volt, hogy hosszú távra elkötelezett a Chelsea-nél."
2008.01.12. 13:49
 
 
Férfi vízilabda ob I: fölényesen nyert a Pécs
A Pécs fölényesen, hat góllal nyert a vendég OSC ellen az ING férfi vízilabda ob I szombati első mérkőzésén. "Soha rosszabb évkezdetet, nagyon jól játszott a csapat! Az első két negyedben még tartotta magát az OSC, utána azonban elfáradt, és végül biztosan nyertünk" - mondta Ambrus Tamás, a baranyaiak vezetőedzője. Eredmények: PVSK-Fűszért - OSC-Opus-Via 11-5 (2-0, 2-2, 4-2, 3-1). Később: FTC-Aprilia - Fehérvár-Póló SE, Népliget 17 órától, Domino-Honvéd - Pendola-Szentes-Electroglob, Kőér u. 18 ó, TEVA-VasasPlaket - UNIQA-UTE, Komjádi uszoda 18 ó, Szolnoki Főiskola VSC - Brendon-UPC-ZF-Eger 18 ó, Szeged-Beton VE - BVSC 18:30 órától.
2008.01.12. 13:35
 
 
Újabb tüntetések Szardínián a nápolyi szemét lerakása ellen
Hulladékkal, kövekkel és palackokkal dobálták meg a nápolyi szemét szardíniai lerakása ellen tüntető fiatalok szombaton a rendőröket a régió székhelyén, Cagliariban, és szemetet próbáltak dobálni Renato Soru régióelnök villájának kertjébe. A rendőrség könnygázt és gumibotot vetett be a mintegy kétezer tüntetővel szemben. Nyolc személy, köztük a RAI televízió operatőre megsérült. Romano Prodi olasz kormányfő szombaton élesen bírálta a legújabb szardíniai kilengéseket. "Egy civilizált országnak példát kellene mutatnia szolidaritásból" - jelentette ki. Dicsérte Soru régióelnököt, amiért engedélyezte a nápolyi hulladék lerakását szardíniai szeméttárolókban és hulladékégetőkben.
2008.01.12. 13:35
 
 
Marion Jones edzője évekre börtönbe vonul
Egy nappal azután, hogy hat hónapos börtönbüntetésre ítélték a doppingvétség miatt eltiltott amerikai atlétát, Marion Jonest, egy bírósági ítélet szerint edzőjének is rács mögé kell vonulnia. Steve Riddickre öt év három hónapos szabadságvesztést róttak ki csalás és pénzmosás miatt, továbbá 375 ezer dollárt kell fizetnie. Marion Jonesnak hamis tanúzásért, csekkhamisításért és tiltott szerekkel való visszaélésért kellett felelnie ugyancsak a White Plains-i bíróság előtt. A 32 éves sprinter és távolugró - akit korábban már megfosztották olimpiai és világbajnoki érmeitől, ezenkívül eltiltották az ötkarikás játékoktól - október 5-én vallotta be, hogy - bár tudtán kívül - 1999-től két éven át doppingszereket használt.
2008.01.12. 13:19
 
 
A Lost sztárját kiengedték a börtönből
A Lost című tv-sorozatból ismert színésznőt, Michelle Rodrigezt kiengedték a börtönből.
2008.01.12. 12:28
 
 
Több száz iskolás betegedett meg a fővárosban
Több mint ötszázra emelkedett a főváros VI., VII. és XV. kerületében megbetegedett gyermekek száma - az MTI-nek szombaton nyilatkozó szakemberek szerint az étel okozta fertőzés mellett sokan infuenzásak is lehetnek. A szakemberek egyelőre nem találtak "gyanús" ételt. A Fővárosi, Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal igazgatóhelyettese az MTI-vel azt közölte: egyelőre nem tudják, hogy a megbetegedések mekkora hányadát okozza a közös konyháról kapott étel, illetve a terjedő influenza. Utalt arra, hogy azokban az iskolákban is emelkedett a hiányzók száma, ahol eddig is sokan hiányoztak influenza miatt. Az étel okozta megbetegedés enyhe lefolyású, hasmenéssel és hányással jár.
2008.01.12. 12:20
 
 
Fidesz: csődközelben az egészségügy
A Fidesz továbbra is úgy véli, hogy a forráskivonás miatt csődközelben van az egészségügy, a reform legnagyobb vesztesei pedig a kórházak - hangsúlyozta Pesti Imre, szombaton Budapesten. Az ellenzéki párt szakpolitikusa arról beszélt, hogy 2002 és 2006 között az egészségügyi kiadások mindössze 14-16 százalékkal nőttek, vagyis még az inflációt sem fedezték, majd a kórházaknak az elmúlt másfél évben 30 százalékos forráselvonást kellett elszenvedniük, a kormány pedig összesen 250 milliárd forintot akar kivonni az egészségügyből. Pesti Imre utalt arra, hogy eközben az MSZP-SZDSZ kormány 2002 óta 101,5 milliárd forintot költött autókra, irodabútorokra és mobiltelefonokra.
2008.01.12. 11:20
 
Női kézilabda BL: a döntetlen is elég az FTC-nek
A döntetlen is elég vasárnap a női kézilabda Bajnokok Ligájában érdekelt Budapest Bank-FTC csapatának, hogy elcsípje a D csoport harmadik helyét, és átkerüljön a KEK nyolcaddöntőjébe. A fővárosiak a hétvégén a már biztos továbbjutó Viborg otthonában lépnek pályára. A dánok november 11-én a Népligetben könnyedén nyertek 37-30-ra, ám számukra a mostani összecsapáson már nincs tét. Mivel a veretlenül csoportgyőztes román Valcea nyert Podgoricában, az FTC egy dániai döntetlennel már utolérné a montegróiakat, és mivel az egymás elleni összevetésben jobban áll, harmadikként a KEK-ben folytathatná.
2008.01.12. 11:14
 
Minimálbérért dolgozik a román lottónyertes
Annak ellenére, hogy már tavaly augusztusban az övé lett a román hatoslottó történetének legnagyobb nyereménye, a boldog nyertes továbbra is havi háromszáz euró (76 ezer forint) fizetésért dolgozik az államnak. Tavaly augusztusban a nyakába zúdult a szerencse a 24 éves Cristian Constantin-nak, aki könyvelőként dolgozik a dél-romániai Calarasiban - emlékeztet az Evenimentul Zilei című román napilap, amely annak próbált utánajárni, hogyan változott meg az élete a 7,8 millió eurót (közel kétmilliárd forintot) egy csapásra bekaszáló fiatalembernek. Kiderült, hogy nem mondott le a nyeremény előtt elfoglalt állásáról, s továbbra is ugyanott dolgozik, ahol élete legszerencsésebb vasárnapja előtt is alkalmazásban állt.
2008.01.12. 11:09
 
 
Kutyáik miatt tanulnak németül a brit rendőrök
Németül tanulnak a brit rendőrök, hogy megértsék őket a kutyáik. "Ha angol vezényszavakat hallanak, csak bámulnak ránk, mintha elment volna az eszünk" - magyarázta el a sajtónak pénteken a közép-angliai Derbyshire grófság rendőrőrsének szóvivője. A nyelvtanfolyam azért vált szükségessé, mert a brit rendőrség, miután nem rendelkezett elegendő Angliában nevelt kutyával, nemrég Berlinből importált négylábú nyomozó segítőtársakat: német juhászkutyákat. Ezek az angol nyelvű parancsot nem értik, azért brit gazdáik a sitz! szóval ültetik le őket, aus! felkiáltással jelzik, hogy indulás, és a holen! utasítás felel meg annak, hogy hozd ide!
2008.01.12. 11:00
 
 
Turi-Kovács: a településeken élőket kell elérni a népszavazási kampányban
A népszavazási kampányban azokat kell elérni, akiket a leginkább sújtott az elmúlt öt év: a kistelepülésen élő másfél millió embert - mondta Turi-Kovács Béla, a Kisgazda Polgári Szövetségpárt és a Kisgazda Polgári Egyesület országos elnöke szombaton Budapesten. Számukra a legfontosabb, hogy a kistelepülésen élők elmenjenek a referendumra, még akkor is, ha nemmel szavaznak a kérdésekre - tette hozzá sajtóértekezletén a fideszes kisgazda politikus. A népszavazási kampányukat - pénz hiányában - az önszerveződésre és a helyi tagságukra építik - emelte ki Turi-Kovács Béla.
2008.01.12. 10:50
 
 
Elindult a Budapest-Bamako rali
Elindult a 3. Budapest-Bamako rali szombat reggel a Kossuth térről. A versenyzők 16 nap múlva érkeznek meg Mali fővárosába, Bamakóba. A Budapest-Bamako rali nem kapott terrorfenyegetést, ettől függetlenül húszan lemondtak a futamról, elsősorban spanyol és francia résztvevők és pénteken az egyetlen amerikai csapat is. A résztvevők közül többen már pénteken letették autójukat, motorjukat a Kossuth téren, de szombat reggel is érkeztek még indulók. Sokakat elkísértek családtagjaik, ismerőseik és érdeklődők is szép számmal ellátogattak a rajthoz. A csapatokat Hagyó Miklós, főpolgármester-helyettes köszöntötte, majd elindította a ralit. Az indulók verseny és túra kategóriában vehetnek részt az eseményen.
2008.01.12. 10:42
 
 
Elkezdődött az MSZP elnökségének ülése Egerben
Megkezdődött az MSZP elnökségének kétnapos ülése szombaton Egerben. Az évindító elnökségi ülésen a következő félév fontos politikai témái szerepelnek: a népszavazás, az egészségügy és szó lesz a párt szervezeteiről készített felmérésről, az abból következő konkrét teendőkről is. Az elnökségi ülés után várhatóan megnevezik, hogy ki lesz a népszavazási kampány politikai irányítója. A várakozások szerint Juhász Ferenc elnökhelyettes kapja ezt a feladatot. A tervezett kampányról pedig Szigetvári Viktor, a párt korábbi kampányfőnöke tart előadást az elnökségi tagoknak.
2008.01.12. 10:15
 
 
Újabb kísérlet a bioüzemanyag gyártására
Bioüzemanyagot gyártani prérifűből és más évelő növényekből papíron nem tűnik túl bonyolultnak. A nap energiáját használva megnő a növény, már csak folyékony üzemanyaggá kell változtatni. Mindeddig azonban csak kis, laborléptékű kísérletek zajlottak ezen a téren, nyitva hagyva azt a kérdést, hogy mennyire reális a megvalósítás. A kísérlethez Kenneth Vogel genetikus és csapata az amerikai Mezőgazdasági Minisztériummal karöltve hat évvel ezelőtt tíz gazdálkodót kért fel, hogy telepítsenek prérifüvet a farmjukon - írja a Science című folyóirat. A földek nagysága 3 és 9 hektár között változott.
2008.01.12. 10:04
 
 
Michael Schumacher ellenzi öccse terveit
Michael Schumacher nem javasolja öccsének, Ralfnak, hogy a Forma-1 után a német túraautó-bajnokságban (DTM) induljon. "Azt hiszem, a DTM nem nekünk való, ott egészen más képességekre van szükség, melyekkel mi nem rendelkezünk" - mondta a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, aki a 2006-os vb-szezon után vonult vissza. Öccse az elmúlt szezonban az F1-es Toyota pilótája volt, de a japán istálló nem hosszabbította meg a szerződését.
2008.01.12. 10:00
 
Lovaggá ütik Solskjaert, a Manchester United játékosát
V. Harald norvég király hamarosan lovaggá üti Ole Gunnar Solskjaert, a Manchester United korábbi labdarúgóját, aki augusztusban jelentette be visszavonulását. A klasszis támadó az egyik legnagyobb kitüntetésben, a Norvég Királyi Szent Olav Rend első számú Lovagja címben részesül. A ceremóniára a 34 éves játékos szülővárosában, Kristiansundban kerül sor március 29-én. A sportsajtóban előszeretettel "Babaarcú Gyilkosnak" nevezett futballista 1996-ban érkezett a Molde FK-tól az MU-hoz, amellyel hat Premier League-elsőséget, két FA Kupát és egy Bajnokok Ligáját nyert.
2008.01.12. 09:55
 
 
Bush az iraki erőszak megfékezését kérte Irántól és Szíriától
George Bush amerikai elnök szombaton felszólította Iránt és Szíriát, hogy tegyenek többet az iraki erőszak megfékezésére. A legnagyobb kuvaiti amerikai támaszponton elmondott beszédében az amerikai elnök felkérte Szíriát, hogy korlátozza "a terroristák Irakba áramlását", Iránt pedig arra intette, hogy szüntesse be a koalíciós erőket és az iraki hadsereget támadó milíciák támogatását. Miután tárgyalt David Petraeus tábornokkal, az Irakban állomásozó amerikai erők főparancsnokával és Ryan Crockerrel, az Egyesült Államok bagdadi nagykövetével, Bush kijelentette: az iraki biztonsági helyzet javulása lehetővé teszi bizonyos amerikai erők hazatérését.
2008.01.12. 09:38
 
 
Népszabadság: Megmarad a Sportkórház
A Sportkórház a korábbi tervekkel ellentétben, amelyek bezárták, összevonták, illetve költöztették volna jelenlegi helyéről az intézményt, megmarad - írta a szombati Népszabadság. Mint a cikkben olvasható, a kormány decemberben, a központi költségvetés tartalékából kifizette az intézet 320 millió forintos adósságát, és ugyanebből a forrásból havi 15 millió juttatásával próbálják az év hátralévő részében megakadályozni az újabb eladósodást. A Népszabadság a birtokába került, Horváth Ágnes egészségügyi miniszter nevével jegyzett dokumentumot idéz, mely szerint a pekingi olimpiáig még kisebb szervezeti átalakítások sem zavarhatják meg az intézményben zajló munkát.
2008.01.12. 09:25
 
 
Csokoládétolvaj ezredes
Csokoládélopáson kaptak rajta egy francia csendőrezredest az egyik párizsi nagyáruházban. A tettest még aznap felmentették beosztásából - jelentette be pénteken a francia csendőrség. Az enyveskezű - vagy túlságosan édesszájú - ezredes, akinek nevét nem közölték, a Bon Marché (a név jelentése: olcsó) áruház pénztárán haladt túl két doboz csokoládéval fizetés nélkül, és már éppen el akarta hagyni az áruház épületét, amikor tetten érték. A két doboz összesen 61 euróba került volna az ezredesnek. Így viszont jóval többe.
2008.01.12. 09:21
 
 
Az idén már bővülhet a foglalkoztatás
Az idén kis mértékben már bővülhet a foglalkoztatás, de egyes kutatók szerint még így is kétséges, hogy Magyarország 2010-re eléri a konvergencia program alapján a korábbiakhoz képest jelentősen csökkentett foglalkoztatási célkitűzést. A Brüsszelnek 2005 decemberében elküldött foglalkoztatási akcióprogramban még 2010-re 63 százalékos foglalkoztatási rátát kívánt elérni Magyarország, de 2006-ban a konvergencia program alapján felülvizsgált terv ezt 58,7 százalékra csökkentette. A KSH adatai szerint a ráta a 2004-es 56,8 százalékról 2005-ben 56,9 százalékra, 2006-ban 57,3 százalékra javult. A legutóbbi, a múlt év szeptember-novemberi időszakra vonatkozó adat szerint is 57,3 százalék volt a ráta.
2008.01.12. 09:15
 
 
Bush: Washington hosszú távra kötelezi el magát Irakban
George Bush amerikai elnök szombaton kijelentette, hogy az egy évvel ezelőtt Irakban végrehajtott amerikai csapaterősítés következtében a közel-keleti országba "visszatér a remény". Emellett azt jósolta, hogy az ottani amerikai elköteleződés hosszú távú lesz, amely túlnyúlik elnöki mandátumán. Közel-keleti körútjának második állomásán, Kuvaitban, az ottani legnagyobb amerikai támaszponton az amerikai elnök az iraki biztonsági helyzetről tárgyalt David Petraeus tábornokkal, az Irakban állomásozó amerikai erők főparancsnokával és Ryan Crockerrel, az Egyesült Államok bagdadi nagykövetével.
2008.01.12. 09:10
 
 
O.J. Simpson ismét börtönbe megy
Vissza kell mennie a börtönbe a fegyveres rablással és emberrablással vádolt, óvadék ellenében szabadon bocsátott egykori amerikaifutball-sztárnak, O.J. Simpsonnak, mert megsértette a bíróság feltételeit - jelentette az amerikai Fox televízió helyi idő szerint pénteken. A 60 éves volt sportcsillagot floridai otthonából egy menetrend szerinti repülőjáraton bilincsben a nevadai Las Vegasba vitték, ahol vizsgálati fogságba helyezték, elkülönítve a börtön többi 3300 rabjától. Szerdán egy Las Vegas-i bíróságon kihallgatják. Állítólag két vádlott-társa egyikének hangüzenetet hagyott, megszegve a bíróság előírásait. Ő azonban tagadja ezt.
2008.01.12. 09:09
 
Újraválasztásáról szóló népszavazást fontolgat Chávez
Ismét meglebegtette az újraválasztásáról szóló népszavazás elképzelését Hugo Chávez venezuelai elnök. Az államfő pénteken, a venezuelai néphez intézett négyórás, a televízióban közvetített éves beszédében utalt egy újabb referendum kiírására. Mint mondta, elképzelhető, hogy az alkotmányban rögzített lehetőséggel élve 2013-ban lejáró jelenlegi hivatali idejének felénél - vagyis 2010-ben - népszavazásra bocsátja visszahívásának lehetőségét, és ehhez a kérdéshez csatolva tenne fel egy másikat, amely "korlátlan újraválasztására" adna lehetőséget. Mosolyogva hozzátette azonban: "csak hangosan gondolkoztam".
2008.01.12. 08:59
 
 
Elindult az interaktív online Felvi-rangsor
Friss adatokkal, bővített szempontrendszerrel, egyszerűbb formában újra elérhető a www.felvi.hu honlap interaktív Felvi-rangsor szolgáltatása - olvasható az Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) honlapján. Az OFIK által készített főiskolai, egyetemi felmérés eredményein alapuló internetes program segítségével az érdeklődők számos szempont szerint rangsorolhatják a felsőoktatási intézményeket. Az OFIK számos oktatót, hallgatót arról kérdezett, mi a véleményük az intézményük képzéséről és szolgáltatásairól. Ezen kívül pontosan meghatározott statisztikai adatok is szerepelnek a szempontok között, mint a felvettek pontátlaga vagy száma, a nyelvvizsgák aránya vagy a bejutási arány.
2008.01.12. 08:45
 
 
Beszélő cica
Elsajátította kisgazdája leggyakoribb szavait egy kínai cica - állítja a kislány 70 éves nagymamája. A Mimi névre hallgató beszélő macska ünnepelt sztárrá vált az északkelet-kínai Csangcsun (Changchun) városában. Mazsongot játszottam a barátaimmal otthon, amikor hallottam, hogy valaki megszólított: laolao (nagymama). Először azt hittem, hogy az unokám az, de ő nem volt otthon. A hangot a cica hallatta - mondta el a helyi lapnak az idős asszony. "Ez azért lehet, mert az unokámtól naphosszat hallja és ezért megtanulta" - magyarázta az asszony. A cica szókincse azonban tovább bővült. Amikor felkel, és nem lát senkit maga körül a "zsen nö? (hol vagytok?) hangot hallatja.
2008.01.12. 08:34
 
 
Összeütközött két komp a Dél-kínai-tengeren, 19 sérült
Összeütközött két komphajó a sűrű ködben kínai felségvizeken, Hongkong és Makao között hajnalban, 19-en súlyosan megsérültek - jelentették hívatalos kínai források. A tíz férfi és kilenc női utas főként koponyasérüléseket és töréseket szenvedett, állapotuk nem életveszélyes. További 114 utas könnyebb sérülésekkel vészelte át a szerencsétlenséget. Hivatalos közlés szerint a sérültek között nem voltak külföldi állampolgárok. A térségben pénteken több tengeri baleset is történt a sűrű köd okozta rossz látási viszonyok miatt. Az Új Kína jelentése szerint Kína kereskedelmi fővárosában, Sanghajban (Shanghai) felborult és elsüllyedt egy folyami komp, amelyen 22 ember tartózkodott. Közülük tízen eltűntek.
2008.01.12. 08:20
 
 
Ma kezdődik az MSZP elnökségének kétnapos ülése
Ma kezdődik az MSZP elnökségének kétnapos ülése Egerben. Az évindító elnökségi ülésen a következő félév fontos politikai témái szerepelnek, mint a népszavazás, az egészségügy, és szó lesz a párt szervezeteiről készített felmérésről, az abból következő konkrét teendőkről. Szóba kerül, hogy ki lesz a népszavazási kampány politikai irányítója. A várakozások szerint vezető tisztségviselő tölti majd be ezt a posztot, és mivel Juhász Ferenc elnökhelyettesnek nincs kormányzati beosztása, várhatóan őrá hárul ez a feladat. Téma lesz az egészségbiztosítási pénztárakról szóló, az államfő által az Országgyűlésnek megfontolásra visszaküldött törvény, illetve az, milyen feladatok következnek ebből. 
2008.01.12. 08:00
 
Meghirdették a Szép Magyar Könyv 2007 versenyt
Nyolc kategóriában nevezhetnek a könyvkiadók a Szép Magyar Könyv 2007 versenyre, amelyen a könyvesbolti forgalomba került magyarországi, valamint határon túli magyar nyomdákban előállított könyvek versengenek - közölte a kiíró Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) az MTI-vel pénteken. A minőségi kiadványokat elismerő díjaikra gyermek és tankönyv, ismeretterjesztő, valamint tudományos kategóriában lehet nevezni február 4-ig. Külön ismerik el a szépirodalmi és ifjúsági, a művészeti, a bibliofil, valamint a fakszimile kiadványokat is - olvasható a kiírásban.
2008.01.11. 21:15
 
 
A norovírus hárommillió britet fertőzött meg
Már csaknem hárommillió britet fertőzött meg a főként lázat és hányást okozó norovírus Angliában - olvasható a BBC News honlapján. Az elmúlt öt év legsúlyosabb, norovírus okozta járványa tombol Nagy-Britanniában: a fertőzöttek hasmenéstől, hányástól, láztól, izomfájdalomtól szenvednek. A szakemberek szerint a járvány a szokásosnál korábban tört ki, és a legtöbb esetet nem regisztrálják, ami becslések szerint azt jelenti, hogy egy bejelentett megbetegedéshez még további 1500 másikat lehet hozzászámolni. Így lehetséges, hogy már csaknem hárommilió brit lett beteg a vírustól.
2008.01.11. 19:05
 
 
Marion Jones hathónapos börtönbüntetést kapott
Hathónapos börtönbüntetésre ítélték a doppingvétség miatt eltiltott amerikai atlétát, Marion Jonest. A bírák az ügyész kérvényét fogadták el, így született meg a pénteki döntés. Az olimpiai érmeitől megfosztott kiválóság ügyvédje próbaidőt kért védence ellen. Jonesnak hamis tanúzásért, csekkhamisításért és tiltott szerekkel való visszaélésért kellett felelnie. A kiváló sprintert és távolugrót a sport berkein belül már megbüntették: megfosztották olimpiai és világbajnoki érmeitől, ezen kívül eltiltották az ötkarikás játékoktól. Kálváriája ugyanakkor várhatóan a mostani ítélethirdetés után is folytatódik, mert több verseny szervezője is azt tervezi, hogy visszaköveteli tőle a rajtpénzeket, illetve a jutalmakat.
2008.01.11. 18:40
 
 
Karlsruhe: a szurkolók szerint Hajnal a legjobb
A német labdarúgó-bajnokságban szereplő Karlsruhe szurkolói szerint Hajnal Tamás volt a csapat legjobb játékosa az őszi idényben. A klub honlapjának beszámolója szerint három hét alatt 19 ezren szavaztak, a magyar válogatott középpályás kapta a voksok közel felét. Hajnal öt góllal a KSC legeredményesebb futballistája, ezenkívül hat találat született az átadásából, ebben is ő a legjobb. A magyar futballista csak a Bayer Leverkusen elleni találkozóról hiányzott, sérülés miatt, a pályán töltött percek alapján a csapaton belül a harmadik, Mario Eggimann és Michael Mutzel mögött.
2008.01.11. 18:29
 
 
Kétnapos ülést tart Egerben az MSZP elnöksége
Kétnapos ülést tart az MSZP a hétvégén Egerben. Az évindító elnökségi ülésen a következő félév fontos politikai témái szerepelnek, mint a népszavazás, az egészségügy, és szó lesz a párt szervezeteiről készített felmérésről, az abból következő konkrét teendőkről. Az elnökségi ülésen szóba kerül, hogy ki lesz a népszavazási kampány politikai irányítója. A várakozások szerint vezető tisztségviselő tölti majd be ezt a posztot, és mivel Juhász Ferenc elnökhelyettesnek nincs kormányzati beosztása, várhatóan őrá hárul ez a feladat. A tervezett kampányról Szigetvári Viktor, a párt korábbi kampányfőnöke tart előadást az elnökségi tagoknak. Szigetvárit Gyurcsány Ferenc kérte fel a népszavazást megelőző kampány előkészítésére.
2008.01.11. 18:27
 
 
Az államfő szerdán mutatja be ombudsmanjelöltjeit
Sólyom László köztársasági elnök jövő héten szerdán bemutatja ombudsmanjelöltjeit a parlamenti pártoknak - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal pénteken az MTI-t. A pártok frakcióvezetői a Sándor-palotában ismerhetik meg a jelölteket - olvasható a közleményben. A köztársasági elnöknek azért kell újra jelölteket állítania, mert tavaly decemberben az Országgyűlés nem támogatta Nagy Boldizsárt és Péterfalvi Attilát. A jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Nagy Boldizsár megválasztását 98 igen, 245 nem szavazattal utasította el a parlament, Péterfalvi Attila eddigi adatvédelmi biztost pedig 207 igen, 143 nem voks mellett nem választották újra.
2008.01.11. 18:00
 
 
Fidesz: Szabó Máté vonja vissza korlátozó javaslatát
Szájer József és Gál Kinga fideszes európai parlamenti képviselők arra szólítják fel az állampolgári jogok országgyűlési biztosát, hogy vonja vissza a Kossuth téri tüntetést korlátozni kívánó javaslatát; a két politikus erről pénteken tájékoztatta az MTI-t. Szabó Máté ombudsman szerdán nyilatkozott arról, hogy korlátozni kellene a Parlament előtti gyülekezést, a két fideszes képviselő pedig megdöbbentőnek és antidemokratikusnak tartja a javaslatot. A fideszes politikusok közleményükben hangsúlyozták: a szabad gyülekezés joga a rendszerváltás egyik alapvető vívmánya, az ombudsman fő feladata pedig a polgárok jogainak védelme, nem pedig annak korlátozása.
2008.01.11. 17:47
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515[2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista