2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Jobb csókot adni, mint kezet fogni influenzakórkor
A közhiedelemmel ellentétben jobban elkerülhetjük az influenzát, ha járvány idején üdvözléskor inkább puszit adunk, mint kezet fogunk .Az influenza vagy más vírus támadása idején ugyanis a kezek tisztaságára kell elsősorban ügyelni. A kezeken keresztül könnyen megfertőződhetünk, amikor megérintjük a szemünket vagy az orrunkat. A kézmosásnak nagyon alaposnak kell lennie, szappannal és bő, folyóvizes öblítéssel kell történnie. Ha nem így teszünk, mintha nem is mostuk volna meg. A szakemberek azt javasolják, hogy legyen mindig nálunk alkoholt tartalmazó fertőtlenítő kendőcske, amellyel letisztíthatjuk kezünket akkor is, ha nem áll rendelkezésünkre mosdó.
2008.01.15. 09:41
 
 
8 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak decemberben
A fogyasztói árak 2007-ben átlagosan 8 százalékkal emelkedtek, decemberben 7,4 százalékkal voltak magasabbak, mint 2006 decemberében és 0,4 százalékkal nőttek 2007 novemberéhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Az elemzők 2007. évre 8 százalék körüli drágulást várnak, decemberre pedig 7,2 százalékot. A maginfláció decemberben 0,6 százalék, 12 havi összehasonlításban 4,8 százalék volt. Az éves átlagos alapdrágulás 5,3 százalékot tett ki. A nyugdíjas fogyasztói kosárra számított éves átlagos áremelkedés 2007-ben 10,7 százalék, decemberben a 12 havi index 9,4 százalék, a havi árnövekedés 0,4 százalék volt.
2008.01.15. 09:17
 
 
5,5 százalékkal nőtt az ipari termelés novemberben
Az ipari termelés 2007 novemberében 5,5 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához viszonyítva, a munkanaphatástól megtisztított index megegyezik a kiigazítatlannal - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Az adatok megegyeznek a KSH által korábban nyilvánosságra hozott előzetes számokkal. A termelés volumene tavaly az év első tizenegy hónapjában 8,2 százalékkal magasabb volt, mint 2006 azonos időszakában. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index novemberben 0,2 százalékkal nőtt.
2008.01.15. 09:13
 
 
Elsüllyedt egy görög teherszállító hajó Nagy-Britannia partjainál
Elsüllyedt egy görög teherszállító hajó kedden Nagy-Britannia délnyugati partjainál, Devon közelében - jelentette be a brit parti őrség. Az Ice Prince 20 fős legénységgel és több mint ötezer tonna fűrészáruval a fedélzetén az egyiptomi Alexandria felé tartott, amikor vasárnap este vészjelzést adott le. A legénységet csónakokkal és helikopterekkel azonnal kimenekítették a 100 méter hosszú hajóról, amely 45 fokkal megdőlt. Az egyik matrózt lábtöréssel szállították kórházba, de komolyabban senki nem sérült meg. A hatóságok kedd reggel repülőgépről vizsgálták a tenger felszínét az érintett térségben, hogy megállapítsák: milyen mértékű környezetszennyezést okozott a hajó elsüllyedése és rakományának elvesztése.
2008.01.15. 08:58
 
 
A Magyar Telekom nem maradt versenyben a Telekom Slovenijeért
A Telekom Slovenije részesedésének értékesítésére kiírt nyílt pályázaton az eladók nem a Magyar Telekomot választották a pályázat következő szakaszának folytatására - közölte a magyar vállalat a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A szlovén távközlési minisztérium hétfőn már bejelentette, hogy a többi pályázótól eltérően a Deutsche Telekom - leányvállalata, a Magyar Telekom útján - nem emelte ajánlatát a szlovén távközlési vállalatra, ezért a pályázatból kimarad. A versenyben ezután csak az izlandi Skipti és a British Telecom vezette konzorcium vesz részt, ők jelentősen emelték ajánlatukat. A szlovén kormány január 4-én kérte a javított liciteket, január 14-i, hétfői határidővel. Azt nem közölték, mikor lesz a végső döntés.
2008.01.15. 08:33
 
 
Fidesz: háromnapos elnökségi ülés kezdődik Siófokon
Háromnapos elnökségi ülést tart a Fidesz Siófokon - mondta az ellenzéki párt szóvivője a tanácskozás nyitó napján. A helyzetértékelés mellett a Fidesz népszavazási kezdeményezése jelenti az egyik fő témát, hiszen biztos, hogy lesz népszavazás, a kormány ezt már nem tudja meggátolni - mondta Szijjártó Péter. A szóvivő közlése szerint az elnökségi ülésen szóba kerül az egy hónap múlva esedékes parlamenti idénykezdet is, hiszen a február 11-i, első parlamenti napon olyan fontos témáról dönt majd az Országgyűlés, mint az egészségbiztosítás privatizációja.
2008.01.15. 08:25
 
 
Az USA nem törli a FARC-ot a terrorista szervezetek listájáról
Az Egyesült Államok elutasította hétfőn Hugo Chávez venezuelai elnöknek azt a javaslatát, hogy töröljék a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erőket (FARC) a terrorista szervezetek listájáról. Az amerikai külügyi szóvivő közölte: a FARC önmagát tette fel a listára azáltal, hogy még mindig három amerikai túszt tartanak fogva és vasárnap újabb foglyokat ejtettek, ezúttal hat kolumbiai turistát. Chávez múlt pénteken, az öt éven át fogva tartott Clara Rojas és Consuelo González kiszabadulásának másnapján arra szólította fel a latin-amerikai országokat, valamint az Európai Uniót, hogy töröljék a terrorista szervezetek listájáról a FARC-ot, valamint a magát Che Guevara követőjének valló, szintén kolumbiai Nemzeti Felszabadító Hadsereget (ELN).
2008.01.15. 07:56
 
 
Igazi műakasztás
Félresikerült egy akasztás, mert túl jól sikerült egy amatőrfilmezésen Kanadában. Az akasztott ember szerepét egy 23 éves férfi vállalta barátja filmjében. A felvételhez Vancouver közelében egy parkba mentek, és az akasztandó férfi úgy vélte, jól "felvértezte" magát a ruhája alatti szíj- és hevederrendszerrel, amelyet az akasztókötél hurkához kötöttek a kamera számára észrevétlenül. Az akasztás azonban annyira jól sikerült, hogy a dilettáns kaszkadőr csaknem belehalt: kórházban tért magához. Barátja nem sietett a segítségére, mert azt hitte, csak a film kedvéért játssza a hullát, és nagyon örült az élethű felvételnek. Amikor aztán felocsúdott, hogy esetleg tényleg a halálán van cimborája, már csaknem késő volt.
2008.01.15. 07:46
 
 
Melbourne: Szávay kikapott Makarovától
A 20. helyen kiemelt Szávay Ágnes három játszmában kikapott az orosz Jekatyerina Makarovától az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában, a magyar játékos ezzel búcsúzott a női egyes további küzdelmeitől. Eredmény, női egyes, 1. forduló: Makarova (orosz)-SZÁVAY ÁGNES (20.) 3:6, 6:4, 7:5.
2008.01.15. 07:42
 
 
E-átok
Honlapon átkozódhatják ki magukat a görögök, méghozzá ingyen. Www.e-katares.com - e-átok, azaz elektronikus átok - a hely címe, és bárki beküldheti rosszkívánságait, amelyeket térítésmentesen tesz közzé a honlap. Naponta már több mint 150-en küldenek szitkokat, elsősorban elhagyott szerelmesek a feladók. A címzettek közül a taxisofőrök állnak az élen az utálattoplistán, utánuk következnek a bankok, majd a közhivatalok. Kosztasz Karamanlisz miniszterelnöknek is érkeznek rosszkívánságok, pl.: "Bárcsak kapna szalmonellafertőzést, amikor legközelebb tésztát eszik!"
2008.01.15. 07:36
 
 
E15-ök: szabad munkavállalás tíz országban
Szabadon vállalhatnak munkát a magyarok a régi európai uniós tagországok közül tízben, öt országban viszont még mindig megkövetelik a munkavállalási engedélyt - olvasható az Állami Foglalkoztatási Szolgálat honlapján közölt EU-tájékoztatóban. Legutóbb, a múlt év novemberében Luxemburg tette szabaddá munkaerőpiacát a 2004-ben csatlakozó országok állampolgárai előtt, továbbá a múlt év májusától Hollandia. Ezzel már tízre gyarapodott azoknak a régi tagországoknak a száma, ahol szabadon, munkavállalási engedély nélkül kereshetnek maguknak munkát a magyar állampolgárok.  A további öt ország, Franciaország, Belgium, Dánia, Ausztria és Németország  ma is munkavállalási engedélyt követel a 2004-ben csatlakozóktól.
2008.01.15. 07:27
 
 
Bal lábbal jobb kelni
A baloldali felkelés a jobb. A tézis nem történészek, hanem alváskutató tudósok, fengshui-szakértők és pszichológusok együttes elemző munkájának gyümölcse. Mindez alapján az jár jobban, aki bal lábbal kel fel. A brit kutatók és szakértők egy szállodalánc megbízásából vizsgálták a kérdést és tanulmányban fejtették ki baloldali javaslatuka. Pete Cohen pszichológus és motivációkutató szerint a baloldali agyfélteke segít az ésszerű gondolkodásban, az előttünk álló nap megtervezésében, Jan Cisek fengshui-szakértő szerint pedig az ágyból a bal oldalon felkelni minden olyan dologhoz kapcsolódik, amely értékes az embernek: a családhoz, egészséghez, pénzhez, hatalomhoz.
2008.01.15. 07:20
 
 
Korrupciós botrány miatt vizsgálódtak a Samsung székházában
A Samsung dél-koreai vállalatcsoport állítólagos korrupciós ügyeit vizsgáló nyomozók özönlötték el kedden a cég szöuli székházát. A cég szóvivője megerősítette, hogy a nyomozók a vállalatcsoport stratégiai tervező irodájában kutattak. Előző nap a vállalat elnökének irodáját és hét másik helyiséget kutattak át. A vizsgálat a múlt héten kezdődött, miután a cégcsoport egyik volt vezető jogásza azt állította: a Samsung 215 millió dollár értékű titkos pénzalapot hozott létre befolyásos személyiségek, köztük ügyészek, bírák és állami tisztségviselők megvesztegetése érdekében. A Samsung visszautasítja a vádakat.
2008.01.15. 07:06
 
 
Népszabadság: Önkéntes közmunkára hívnak a "négyes metró barátai"
Erősen viccgyanús plakátok lepték el a város több pontját, amelyeken "a négyes metró barátai" hívják csütörtök délelőttre önkéntes közmunkára a budapestieket; a Városháza tagadja, hogy köze lenne a dologhoz - írta a Népszabadság. Az eset pikantériája, hogy azt a honlapot, amelyen ugyanezt a felhívást népszerűsítik, a Főpolgármesteri Hivatal postacímére jegyeztették be, de fiktív faxszámmal. Még a Főpolgármesteri Hivatal falán is megjelentek a "négyes metró barátainak" plakátjai - írja a lap, amely a felhívás szövegét is részletesen idézi. E szerint a "négyes metró barátai" otthonunk legnagyobb beruházásának tartják a négyes metrót, de hozzáteszik: "vannak olyanok, akik el akarják venni" az örömüket.
2008.01.15. 07:04
 
 
Horvátország nem mond le az adriai halászati övezetről
Horvátország nem mond le az Adriai-tengeren létesített "környezetvédelmi és halászati övezetéről", de kész tárgyalni az azt ellenző Szlovéniával és Olaszországgal, valamint az Európai Unióval (EU) az ügyben - jelentette ki a horvát kormányfő. Ivo Sanader a horvát közszolgálati tévének nyilatkozva elmondta, hogy Zágráb négyoldalú tárgyalásokat javasol a két említett országgal és az Európai Bizottsággal (EB), s készen áll arra, hogy megoldást keressenek a vitás kérdésekre. Sanader arra reagált, hogy az EB előzőleg felszólította kormányát a "függőben lévő ügyek", köztük az adriai halászati jogok korlátozásával kapcsolatos probléma mielőbbi megoldására.
2008.01.15. 07:01
 
A kapuvári lett az Év Kórháza
A kapuvári Lumnitzer Sándor Kórház-Rendelőintézet lett az abszolút győztes az Év Kórháza címért az ország összes kórháza között folyó versengésben. A második helyre a miskolci Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház került, és 2007-ben csupán a harmadik helyet tudta megszerezni egy budapesti intézmény, az Országos Sportegészségügyi Intézet. A kórházak értékelését 2005-ben hirdette meg először a HáziPatika.com portál. Tavaly októbertől az év utolsó napjáig várták a kitöltött internetes szavazólapokat. A látogatók öt kategóriában értékelték az egészségügyi intézményeket. A győztes egy évig viselheti az "Év Kórháza" címet, és számítástechnikai eszközöket kap jutalmul.
2008.01.14. 20:30
 
 
Diana-ügy: az inas szerint lehetetlen, hogy merénylet történt
Lehetetlennek nevezte hétfői tanúvallomásában Diana hercegnő volt személyi inasa, hogy a brit trónörökös néhai felesége a királyi család vagy a titkosszolgálat által megszervezett merénylet áldozatául esett volna. Diana, aki az idén lenne 47 éves, 1997. szeptember 1-jének hajnalán vesztette életét Párizsban, amikor az őt szállító Mercedes nagy sebességgel egy belvárosi aluljáró pillérének csapódott. Vele együtt meghalt akkori aranyifjú szerelme, Dodi Fayed, Mohamed Fayed brit-egyiptomi milliárdos fia. Az ügyet végleg lezárni hivatott, most folyó londoni felsőbírósági eljárás hétfői tárgyalási napján azonban Paul Burrell, Diana egykori személyi inasa kijelentette: ismerve a királyi családot teljességgel lehetetlen, hogy merénylet történt volna.
2008.01.14. 19:30
 
 
Informális ülést tart kedden az MSZP-frakció az egészségbiztosítási törvényről
Az egészségbiztosítási törvényről tárgyal keddi informális ülésén a szocialista frakció, a képviselőcsoport "teljes körűen áttekinti" a jogszabály Sólyom László köztársasági elnök által kifogásolt részeit - ezt Varju László, az MSZP frakcióvezető-helyettese mondta hétfőn az MTI érdeklődésére. A politikus azt mondta, nagy érdeklődésre, sok képviselő részvételére számítanak az informális frakcióülésen. Hozzátette: a képviselőcsoport február 4-én dönt a törvényhez benyújtott módosító javaslatokról. Az MTI-nek a frakcióvezetéshez közeli forrásból származó információi szerint a keddi tanácskozáson szóba kerülhet az egészségügyi reformot felügyelő kormánybiztos kérdése is.
2008.01.14. 19:09
 
 
50 évesek a Hupikék törpikék
Fél évszázada látták meg a napvilágot egy képregény hasábjain a ma már világhírű Hupikék törpikék, és ebből az alkalomból a hét végétől egész éven át folyó, nemzetközi rendezvénysorozatot tartanak - jelentették be az évfordulós sorozat szervezői Brüsszelben. A nemcsak a gyerekek körében népszerű apró mesehősök a kerek évforduló alkalmából új kalandokba keverednek a televízióban és az interneten is, eddig nem látott társakkal és öltözékekkel gyarapodnak, bélyegsorozaton jelennek meg, de még háromdimenziós film is készül róluk - igaz, ez utóbbinak a gyártása várhatóan csak az évtized végére fejeződik be.
2008.01.14. 19:07
 
 
F1, Jerezi teszt: Ferrari-fölény
A finn Kimi Räikkönen és a brazil Felipe Massa, azaz a Ferrari pilótái érték el a legjobb időt a Forma-1-es istállók Jerez de la Fronterában rendezett tesztelésének első napján. A harmadik helyen Pedro de la Rosa, a McLaren-Mercedes spanyol tesztpilótája végzett, míg negyedik - némi meglepetésre - a német Sebastian Vettel (Toro Rosso) lett. A tesztelés elején még esett az eső, ám később kisütött a nap, így a pilóták bátran repeszthettek a felszáradt pályán. Eredmények: 1. Räikkönen ( Ferrari) 1:19.846 p - 59 kör 2. Massa (Ferrari) 1:20.123 - 42 3. de la Rosa (McLaren) 1:20.548 - 54 4. Vettel (Toro Rosso) 1:20.732 - 40 5. Kovalainen (McLaren) 1:20.936 - 48 6. Bourdais (Toro Rosso) 1:20.997 - 47.
2008.01.14. 18:52
 
 
Szili: az Országgyűlés és hivatala nem hibázott a Toller ügyben
Az Országgyűlés és hivatala nem hibázott Toller László ügyében - közölte Szili Katalin házelnök az MTI-vel hétfőn annak kapcsán, hogy a Deport 56' szervezet elnöke feljelentést tett az Országos Rendőr-főkapitányságon a másfél éve kómában lévő szocialista képviselő tiszteletdíjának ügyében. Szerdahelyi Szabolcs jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt kért eljárást azok ellen, akik felelősek azért, hogy 2007. január 31-e után is folyamatosan utalják a parlamenti képviselő tiszteletdíját és költségátalányát. 
2008.01.14. 17:57
 
 
Lapértesülés szerint Nicolas Sarkozy elvette Carla Brunit
Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök és Carla Bruni egykori topmodell csütörtökön házasságot kötött a párizsi Élysée-palotában - állította hétfőn a l'Est Républicaine című francia napilap internetes kiadása az egyik állítólagos esküvői tanúhoz közelálló forrásra hivatkozva. David Martinon, az Élysée-palota szóvivője és Franck Louvrier, a köztársasági hivatal sajtószolgálatának egyik illetékese egyaránt azt közölte, hogy "nincs mit mondaniuk." Múlt keddi sajtóértekezletén Nicolas Sarkozy sejteni engedte, hogy rövidesen frigyre lép Carla Brunivel. Egy kérdésre válaszolva komolynak nevezte a kapcsolatot, és azt mondta az újságíróknak, hogy valószínűleg csak utólag értesülnek majd a házasságkötésről.
2008.01.14. 17:29
 
 
Férfiszabók nem vehetnek méretet afgán hölgyekről
Megtiltották az egyik afgán tartományban a férfiszabóknak, hogy méretet vegyenek a nőkről. A döntést az észak-keleti Tahár tartomány iszlám tanácsa léptette életbe. Ennek értelmében a hölgyeket női szabóknak kell kiszolgálniuk. Az afgán nők ugyan kiválóan bánnak a tűvel-cérnával, ennek ellenére az afgán szabók túlnyomó többsége az erősebbik nem képviselőiből verbuválódott.  2001-ig, a tálibok uralma alatt a férfiszabóknak ugyancsak szigorúan tilos volt kiszolgálniuk a nőket, akiket egyébként eltiltották majd minden kereső foglalkozástól, a tanulástól, és a tetőtől talpig beburkoló burka viselésére kötelezték őket.
2008.01.14. 17:18
 
 
Belső vizsgálatok a MÁV-nál és a MÁV-START-nál január 2-a miatt
Folytatódnak a belső vizsgálatok a MÁV Zrt.-nél és a MÁV-START Zrt.-nél a január 2-iki menetrendváltozás ügyében - közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága hétfőn az MTI-vel. A vasúttársaság közleménye szerint a január 11-én, pénteken a MÁV Zrt. vezérigazgatója által hétfő délutánra pótlólagosan bekért vizsgálati jelentéseket megvizsgálják, és - a már eddig beérkezett jelentésekkel együtt - értékelik. A vasúttársaság a vizsgálat eredményéről az eljárások lezárulta után tájékoztatja a nyilvánosságot - közölte a MÁV Zrt.
2008.01.14. 16:54
 
 
Juhász: nem a Fideszt kell legyőznünk a népszavazáson
Juhász Ferenc szerint nem a Fideszt kell legyőzniük, hanem a szocialista szimpatizánsokat és a közvéleményt kell meggyőzniük a népszavazási kampányban arról, hogy az elkezdett átalakítások szükségesek. Erről az MSZP elnökhelyettese annak kapcsán nyilatkozott az MTI-nek, hogy a párt elnöksége a hétvégén őt jelölte ki a kampány politikai koordinátorának. Úgy fogalmazott: az a céljuk, hogy az igenek száma minél kevesebb legyen; ez azt jelentené, hogy a társadalom jelentős része megértette szándékaikat. Mint mondta, az emberek belátására és annak megértésére építenek, hogy a szolgáltatásnak - például az egészségügyinek - ára, illetve értéke van.
2008.01.14. 16:42
 
 
Zátonyra futottak a bértárgyalások,sztrájk lesz a Kapos Volánnál
Zátonyra futottak a bértárgyalások a Kapos Volán Zrt.-nél, ezért január 22-én sztrájkolnak a cég autóbuszvezetői - közölte Dobi István, a vállalat szakszervezeti vezetője a munkáltatóval folytatott hétfői tárgyalást követően az MTI-vel. Közölte: a szakszervezet engedett korábbi 11 százalékos béremelési követeléséből, most 8 százalékról folyt az egyeztetés, amit a munkáltató nem fogadott el. A cégvezetés is elmozdult valamelyest a korábban ajánlott 5 százalékról, de ez meg sem közelíti a szakszervezetek által elfogadhatónak tartott mértéket - tette hozzá.
2008.01.14. 16:13
 
 
Bundesliga: Hajnal az idény felfedezettje a társak szerint
Hajnal Tamás érdemelte ki az idény felfedezettje címet a német Bundesliga labdarúgói szerint. A Karlsruhe magyar válogatott középpályása a szavazatok 25,1 százalékát kapta. A Kicker tekintélyes német sportmagazin körkérdésére 275 futballista válaszolt, s a felmérés eredményét - immár a második egymást követő héten - hétfőn hozták nyilvánosságra. A felmérésből kitűnt, hogy minden negyedik megkérdezett a magyar játékosra voksolt, aki gólra törő és intelligens játéka mellett kitűnt rendkívüli szerénységével és kiváló német nyelvtudásával is.
2008.01.14. 15:51
 
 
Még napokig az országban maradhat a késelő román gyerek
Még napokig is eltarthat, mire a késelő kisfiú visszakerülhet Romániába - mondta a Fővárosi Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat (TEGYESZ) igazgatóhelyettese, Radoszáv Miklós az ATV Egyenes Beszéd című műsorában hétfőn. Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszter korábban arról beszélt, hogy hamarosan, talán néhány órán belül megoldódik az ügy. Az MTI-hez eljuttatott összefoglaló szerint a TEGYESZ igazgatóhelyettese a műsorban közölte: a fiú jelenleg egy fővárosi gyermekotthonban van és magyar oldalról minden készen áll arra, hogy átadják a román illetékeseknek.
2008.01.14. 15:35
 
 
Fidesz: "összevissza hazudnak" a kormányzati negyedről
A Fidesz szerint "összevissza" hazudik a kormány a meghiúsult kormányzati negyedről, ezért az ellenzéki párt továbbra is a szerződések nyilvánosságát követeli - hangsúlyozta Balsai István, a Fidesz parlamenti képviselője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus arra reagált, hogy Veres János pénzügyminiszter a kormányszóvivői tájékoztatón előzőleg bejelentette: a kormányzati negyed megépítésének elmaradása eredményszemléletben nem érinti a költségvetést. A tárcavezető magyarázata szerint az elmaradó bevételek a kormányzati negyed felépítésének kiadásait fedezték volna.
2008.01.14. 15:34
 
 
Öngyilkos merénylet egy kabuli szállodánál, egy újságíró is meghalt
Hétre emelkedett az afgán főváros egyik luxusszállodájánál hétfőn elkövetett öngyilkos robbantás áldozatainak száma, miután belehalt sebesülésébe a Dagbladet című norvég lap tudósítója. A 39 éves Carsten Thomassen halálának hírét újságja közölte az éjjel internetes honlapján. A kabuli belügyminisztérium szóvivője korában hat halálos és hat sebesült áldozatról számolt be, az oslói külügyminisztérium pedig azt közölte, hogy a sérültek között van két norvég állampolgár is: egy újságíró és a Jonas Gahr Stoere norvég külügyminisztert afganisztáni látogatásán kísérő küldöttség egyik tagja.
2008.01.14. 15:14
 
 
A szaúdi fővárosba érkezett az amerikai elnök
Rijádba érkezett hétfő délután George Bush amerikai elnök: szaúdi szövetségesét megpróbálja megnyerni, hogy létrejöjjön egy békeszerződés Izrael és a palesztinok között. Valamivel kevesebb mint 48 órás látogatása során várhatóan arról is igyekszik majd meggyőzni vendéglátóját, Abdallah szaúdi királyt, hogy Iránt el kell szigetelni, törekvéseit meg kell fékezni. Bush Dubajból érkezett Szaúd-Arábiába, ahol első ízben jár.
2008.01.14. 14:59
 
 
Forma-1: bemutatták az új BMW-t
A BMW-Sauber komoly versenytársa akar lenni a Ferrarinak és a McLaren-Mercedesnek az idei Forma-1-es szezonban. Mario Theissen csapatfőnök az új, F1.08 elnevezésű autó bemutatása alkalmával annak a meggyőződésének adott hangot, hogy az istálló újabb nagy lépést tesz előre azután, hogy tavaly - a McLaren kizárásának nyomán - második lett a konstruktőrök versenyében. Az elmúlt idényt a Ferrari és a McLaren uralta, de utóbbi a nevezetes kémbotrány, illetve azzal kapcsolatban hozott büntetés miatt nem szólhatott bele a versenybe. A csapat szeptemberben elvesztette az összes, addig szerzett pontját - és később már nem is szerezhetett újabbakat -, valamint 100 millió dolláros büntetést fizetett.
2008.01.14. 14:38
 
 
Tóth Károly egyeztetést kezdeményez a gyülekezési törvényről
Tóth Károly, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának szocialista alelnöke kezdeményezi, hogy a testület februárban kezdjen egyeztetéseket a gyülekezési törvény szükséges és lehetséges változtatásairól. Erről a képviselő maga tájékoztatta hétfőn az MTI-t. Az MSZP támogatásáról biztosította Szabó Máté ombudsman javaslatait a gyülekezési törvény néhány pontjának újragondolásáról, beleértve a parlament előtti tüntetések engedélyezésének újragondolását - emlékeztetett közleményében Tóth Károly. Mint írta, javasolja, hogy a bizottság vizsgálja meg, milyen lehetőségek vannak a politikai közélet szereplői ellen az utóbbi időben elszaporodó támadások, fenyegetések megelőzésének, az elkövetők felderítésének.
2008.01.14. 14:09
 
 
Választásokat tartanak márciuban Spanyolországban
A spanyol kormány március kilencedikére írta ki a parlamenti választásokat, amelyen szoros eredmény várható a kormányzó szocialisták és az ellenzéki konzervatívok között. A kabinet hétfőn tartott rendkívüli ülésén döntött a kérdésről. Az ülés után José Luis Rodríguez Zapatero miniszterelnök felkereste I. János Károly királyt, aki aláírta a választások kiírásáról szóló rendeletet.
2008.01.14. 14:02
 
 
Olmert: Izrael mindenre nyitott Iránnal kapcsolatban
Izrael nem zár ki egyetlen lehetőséget sem annak megakadályozására, hogy Irán atomfegyverhez jusson - jelentette ki Ehud Olmert izraeli kormányfő a parlament külügyi és védelmi bizottsága előtt hétfőn. "Valamennyi eszköz legitim, amely megakadályozza, hogy Irán nukleáris képességekre tegyen szert" - idézte a kormányfőt egy tisztviselő. Olmert néhány napja George Bush amerikai elnökkel folytatott megbeszélést az iráni atomprogramról Jeruzsálemben. A találkozón az izraeli kormányfő vitatta annak az amerikai hírszerzési jelentésnek a megállapításait, amely szerint Irán 2003-ban felhagyott a nukleáris fegyver előállítására irányuló tevékenységével.
2008.01.14. 13:55
 
 
Fidesz: felesleges konferenciákra költött a kormány
A fideszes Révész Máriusz arra vár választ a kancelláriaminisztertől, hogy tavaly miért költött a kormány Magyarország számára teljesen felesleges, például bálnavadászati vagy űrkutatási konferenciákon való részvételre; a képviselő erről hétfőn tartott sajtótájékoztatót Budapesten. Révész Máriusz a Blikkben vasárnap megjelent összeállításra hivatkozott, amely szerint tavaly 813,5 millióért utaztak kormánytisztviselők külföldre különböző konferenciákra, amelyek között voltak teljesen felesleges, Magyarországnak hasznot nem jelentő események is. Budai Bernadett kormányszóvivő erre úgy reagált az MTI-nek: a kormány mindig a legtakarékosabb megoldást választja a külföldi utazások esetén.
2008.01.14. 13:09
 
 
Fotóst vert Björk
Rárontott egy új-zélandi fotósra Björk - számolt be hétfői számában a New Zealand Herald című lap. Az incidens vasárnap történt a wellingtoni repülőtéren. Björk egy koncertre érkezett a városba, a lap fotósa pedig dolgozni kezdett, amikor a művész egy férfi társaságában megjelent a várótermemben. Az énekesnő kísérője felkérte a fotóst, hogy ne készítsen több felvételt. "Néhány kép után abbahagytam és mentem a dolgomra" - mondta Glenn Jeffrey, aki 25 éve dolgozik a szakmában. "Björk ezután utánam rohant és szó nélkül nekem ugrott hátulról. Letépte az ingemet és ugyanazzal a mozdulattal lezuhant a földre."
2008.01.14. 13:09
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay egyesben 19., párosban 22.
Szávay Ágnes egyesben 19., párosban pedig 22. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A hétfőn kezdődött ausztrál nyílt bajnokságon 20. kiemelt magyar játékos annak ellenére javított egy pozíciót egyesben, hogy nem lépett pályára a múlt heti tornákon. Egyesben változatlanul a belga Justine Henin vezet. Női világranglista: egyes: 1. ( 1.) Justine Henin (belga) 6430 pont 2. ( 2.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 3810 3. ( 4.) Ana Ivanovic (szerb) 3516 4. ( 3.) Jelena Jankovic (szerb) 3390 ...19. (20.) Szávay Ágnes 1316 ...118. (118.) Arn Gréta 302 ...123. (123.) Czink Melinda 282 ...127. (130.) Nagy Kyra 271.
2008.01.14. 12:47
 
 
Indiába utazik Gyurcsány Ferenc
Kedden Indiába utazik Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Gráf József agrárminiszter - közölte Budai Bernadett hétfőn Budapesten. Ez lesz Gyurcsány Ferenc első hivatalos látogatása az ázsiai országban, ahol január 19-ig tartózkodik majd. A kormányszóvivő hangsúlyozta: a miniszterelnöknek az utazással elsősorban a gazdasági kapcsolatok elmélyítése és a stratégiai kapcsolatok megerősítése a célja. Magyarország ugyanis földrajzi helyzetéből adódóan, valamint az Európai Unió, illetve a schengeni övezet tagjaként vonzó befektetési célpont lehet az ázsiai cégeknek - tette hozzá. A magyar kormányfő több miniszterrel és gazdasági szakemberrel is megbeszéléseket folytat.
2008.01.14. 12:33
 
 
Befejeződött a magyar Gripen-pilóták svédországi kiképzése
Befejeződött a magyar Gripen-pilóták kiképzése Svédországban - adta hírül hétfőn a Gripen magyarországi weboldala. A magyar pilóták utolsó csoportja karácsony előtt fejezte be a Gripen vadászgépekre szóló kiképzést a svédországi Satenasban, ahol a svéd és a cseh Gripen-pilóták felkészítése is zajlik. A magyar pilóták képzése az idén Kecskeméten folytatódik. Az utolsó három Gripen vadászrepülőgép tavaly decemberben érkezett Magyarországra, így teljessé vált a 14 harci gépből álló flotta. Az MTI úgy tudja, hogy január végén hivatalosan a svéd védelmi miniszter adja majd át a teljes flottát a kecskeméti légi bázison.
2008.01.14. 12:24
 
 
Áttekintené az MSZP a gyermek- és iskolai étkeztetés szabályozását
Az iskolai és gyermekétkeztetés jogi szabályozásánák áttekintését szorgalmazta az Országgyűlés fogyasztóvédelmi eseti bizottságának szocialista elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Alexa György szerint a közétkeztetésben azokat a tápanyagértékeket és mennyiségeket, amelyeket ma ajánlásként szerepeltetnek, kötelező jelleggel kell meghatározni. Az Országgyűlés fogyasztóvédelmi eseti bizottságának elnöke szintén ezt szorgalmazta a korcsoportonként előírt tápanyag és energiabeviteli értékeknél is. Mint mondta, fontos lenne az étkeztetés finanszírozásának felülvizsgálata, a keretek megfelelő módon történő felhasználása.
2008.01.14. 12:14
 
 
Fővárosi fellépés az iskolai agresszió ellen
Neves szakértőket kér fel Demszky Gábor főpolgármester az iskolai agresszió elleni hatékony fellépés érdekében - nyilatkozta a Városháza kommunikációs igazgatója kedden az MTI-nek. Nyáry Krisztián elmondta: a Főpolgármesteri Kabinet hétfőn a napirendi témák tárgyalása előtt foglalkozott ezzel a problematikával. A kérdéskör azért került napirendre, mivel a múlt héten az önkormányzat Vas utcai szakközépiskolájának egy tanulóját, aki hazafelé tartott az iskolából, megverték, és a fiú a kórházban belehalt súlyos sérüléseibe. A városvezetés elé John Emese, az SZDSZ frakcióvezetője terjesztett az ügyben előzetes javaslatot.
2008.01.14. 11:51
 
 
IFFHS: Buffon 2007 kapusa
A 2006-os esztendőhöz hasonlóan 2007-ben is az olasz Gianluigi Buffon, a Juventus sztárja lett az év kapusa a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) szavazásán. A világbajnok hálóőr, aki tavaly tavasszal még az olasz másodosztályban védett a Juventus 2006-os büntetése miatt, a voksoláson 209 pontot szerzett, míg a második cseh Petr Cech (Chelsea) 172-őt. A harmadik a spanyol Iker Casillas (Real Madrid) lett 124 ponttal. Buffont 2003 óta negyedszer választották a legjobbnak az IFFHS-nél.
2008.01.14. 11:42
 
 
Veres: az államháztartás ESA hiánya a GDP 5,7 százaléka
Az államháztartás ESA hiánya tavaly a GDP 5,7 százaléka körül alakult a tervezett 6,8 százalékkal szemben - ismertette Veres János pénzügyminiszter hétfőn kormányszóvivői sajtótájékoztatón. Hozzátette: a bizonytalanságokat is figyelembe véve a hiány 5,5-5,8 százalék között alakulhatott. A bizonytalanságot az okozza, hogy egyelőre csupán a központi kormányzat pénzforgalmi adatai véglegesek. Az államháztartás pénzforgalmi, önkormányzatok nélkül számított hiánya a GDP 5 százalékát tette ki. Emlékeztetett rá, hogy az eredményszemléletű hiány 2006-ban a GDP 9,2 százaléka volt.
2008.01.14. 11:18
 
 
MDF: több százezer közalkalmazott bérszámfejtése rendezetlen
A Magyar Államkincstár késve és hibásan készítette el a központi bérszámfejtő programot, több százezer közalkalmazott járulék- és bérszámfejtése rendezetlen, ezért az MDF vizsgálatot követel az ügyben - mondta a Magyar Demokrata Fórum parlamenti képviselője. "Az MDF felháborítónak tartja, hogy a közszférában dolgozók közel 80 százalékának bérét abban a - Magyar Államkincstár által fejlesztett - Központosított Illetmény-bérszámfejtő Rendszerben (KIR) kezelik, amely jelenleg még nem alkalmas feladatainak ellátására. A rendszer felkészületlenségéből fakadóan mintegy 650 ezer alkalmazott 2006. évi adó- és járulékbevallása, valamint a teljes 2007. évi adatai rendezetlenek" - mondta Pettkó András.
2008.01.14. 10:13
 
 
Melbourne: Szávay kedd hajnalban játszik
Szávay Ágnes kedden, magyar idő szerint hajnali négy óra körül lép pályára az orosz Jekatyerina Makarova ellen az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában. A huszadik helyen rangsorolt magyar játékos honlapjának tanúsága szerint a találkozó a második összecsapás lesz a 13-as pályán. Elkészült a páros verseny sorsolása, ez alapján Szávay az orosz Marija Kirilenko oldalán - tizenegyedik kiemeltként - klasszis játékosok, az amerikai Lindsay Davenport és a szlovák Daniela Hantuchova duója ellen kezd.
2008.01.14. 09:46
 
 
A mezőgazdasági árak 2007. novemberében 35,3 százalékkal nőttek
Az agrártermékek termelőiár-szintje tavaly novemberben 35,3 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, ezen belül a növényi termékek árszínvonala 60,2 százalékkal, az élő állatok és állati termékeké 9,4 százalékkal növekedett - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az agrártermékek 2007. első tizenegy havi, az előző év azonos időszakához viszonyított 21 százalékos termelőiárszint-növekedése a növényi termékek árszínvonalának 39,3 százalékos, illetve az élő állatok és állati termékek árainak 2,6 százalékos emelkedéséből adódott. A mezőgazdasági termelői árak októberben 34,4 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbinál, a növényi termékek ára 63,1 százalékkal, az élő állatoké és állati termékeké 6,7 százalékkal nőtt.
2008.01.14. 09:12
 
 
Melbourne: S. Williams és Henin továbbment, Murray kiesett
Könnyedén jutott a második fordulóba a címvédő Serena Williams az ausztrál nyílt teniszbajnokság női versenyében. A hetedikként rangsorolt amerikai játékos az ausztrál színekben szereplő Jarmila Gajdosovát búcsúztatta két szettben. Ugyancsak nem jelentett gondot a 64 közé kerülés a világranglista-vezető belga Justine Heninnek, aki a japán Nakamura Aiko ellen nyert hasonlóan. A harmadik kiemelt Jelena Jankovic viszont megszenvedett a 17 éves osztrák Tamira Paszekkel. Az esélyesebb szerb játékosnak 3 óra 10 percre volt szüksége ahhoz, hogy biztosítsa helyét a második körben. A férfiaknál magabiztosan kezdett a cseh Lukas Dlouhy ellen a hatodikként rangsorolt amerikai Andy Roddick, a kilencedik kiemelt brit Andy Murray viszont máris kiesett, miután négy szettben alulmaradt a francia Jo-Wilfried Tsongával szemben.
2008.01.14. 08:54
 
 
Decemberben nőtt a monetáris bázis
A monetáris bázis értéke 2007 decemberében 194,9 milliárd forinttal 3.051,1 milliárd forintra nőtt - közölte Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn az előzetes adatok alapján. A monetáris bázis rövid bázisú évesített növekedési indexe decemberben 116 százalékot tett ki, amely az előző havi értéknél 4,6 százalékponttal alacsonyabb. Az összetevői közül a forgalomban lévő készpénz havi átlagállománya a trendet jelentősen meghaladó mértékben, 126,1 milliárd forinttal 2.257,7 milliárd forintra nőtt. Az egyéb monetáris pénzügyi intézmények bankszámláinak havi átlagos állománya 6,6 milliárd forinttal 683,2 milliárd forintra, az egyéb monetáris pénzügyi intézmények egynapos betéteinek havi átlagállománya pedig 62,2 milliárd forinttal 110,2 milliárd forintra emelkedett.
2008.01.14. 08:51
 
 
Megállapodás a német vasút és a mozdonyvezetők szakszervezete között
Kereken tíz hónapig tartó tárgyalások és az ország közlekedését több alkalommal csaknem teljesen megbénító munkabeszüntetések után vasárnap este megállapodás született a német mozdonyvezetők legnagyobb szakszervezete, a GDL és a német vasút (DB) vitájában. Általános vélekedés szerint a GDL - illetve az általa képviselt mozdonyvezetők - "térdre kényszerítették" a vasút vezetőségét, követeléseik többségét ugyanis elérték. Noha az eredetileg követelt 31 százalékos béremelési követelésbe a DB nem egyezett bele, végül egy olyan kompromisszumos egyezség született, amelynek értelmében a GDL-be tömörült mozdonyvezetők február végéig 800 eurós egyszeri kifizetéshez, s az év során kétszeri béremeléshez jutnak.
2008.01.14. 08:47
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513[2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista