2020. június 5., péntek - Fatime
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Közzétették a Déli Áramlat szövegét
Nyilvánosságra hozták a Külügyminisztérium honlapján a Déli Áramlat magyarországi szakaszának megvalósításról szóló, csütörtökön aláírt magyar-orosz szerződés hiteles magyar nyelvű szövegét pénteken. A szerződés szerint a Déli Áramlat magyarországi szakaszát megvalósító társaság 50-50 százalékos orosz (Gazprom Nyílt Részvénytársaság - Oroszországi Föderáció) és magyar (Magyar Fejlesztési Bank Zrt. - Magyar Köztársaság) tulajdonban lesz. A gázvezeték, valamint a társaság által a gazdasági tevékenysége során létrehozandó és/vagy beszerzésre kerülő egyéb vagyontárgy és létesítmények a társaság tulajdonát képezik.
2008.02.29. 12:07
 
Kanyaró elleni védőoltást ajánlanak a labdarúgó Eb-re indulóknak
Tegyenek kanyaró elleni óvintézkedéseket a focirajongók és a játékosok mielőtt júniusban a 2008-as Európa-bajnokságra Svájcba utaznak - ajánlotta csütörtökön az illetékes svájci hatóság. Az erőteljesen fertőző vírusbetegséggel idén már 420 embert kezeltek a hétmilliós országban. "Javasoljuk, hogy mindazok, akik nem védett a betegséggel szemben - beleértve a svájciakat is - kérjenek védőoltást" - mondta Jean-Louis Zürcher a Szövetségi Közegészségügyi Hivatal szóvivője. A kanyaró az elmúlt évtizedekben az oltási programnak köszönhetően igen ritka betegség lett Európában. Az elmúlt pár évben azonban a mellékhatásoktól való félelem miatt számos szülő visszautasította gyereke beoltását.
2008.02.29. 12:02
 
Az ORFK nyilvánosságra hozza a demonstrációk szervezőinek nevét
A rendőrség honlapján nyilvánosságra fogja hozni, ki a szervezője a március 15-i ünnephez kapcsolódóan bejelentett demonstrációknak - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány pénteken, egy budapesti sajtóbeszélgetésen. A főkapitány szerint joga van tudni ezt a közérdekű adatot az állampolgároknak. A gyülekezési törvény ugyanis azt mondja ki, hogy a szervező egyetemlegesen felel az általa szervezett demonstráción okozott kárért, függetlenül attól, hogy nem lehet megmondani, ki okozta a kárt. Joga van mindenkinek tudni, ha adott esetben felgyújtják az autóját, beverik a kirakatát, hogy ki a szervező, akivel szemben érvényesítheti a kártérítési igényét - mondta.
2008.02.29. 12:00
 
 
Tömeges hepatitisz és AIDS-fertőzés gyanúja Las Vegasban
Többször használt fecskendők és ampullák miatt hepatitisz- vagy HIV-vírussal fertőződhetett meg több tízezer ember egy Las Vegas-i klinikán. A Nevada állami egészségügyi felügyelet veszélyeztetettnek nyilvánította az összes pácienst, aki altatóinjekciót kapott a klinika endoszkópiai központjában 2004 márciusa és 2008. január 11. között. A hatóság mind a 40 ezer érintettnek sürgős felülvizsgálatot javasol. Január óta hat új hepatitisz C-megbetegedést regisztráltak Las Vegasban és környékén, ami a háromszorosa a térségben megszokottnak. Kiderült, hogy a hatból öt beteg altatóinjekciót kapott a központban, ráadásul ugyanazon a napon.
2008.02.29. 11:31
 
 
A török hadsereg csökkentette észak-iraki műveleteit
Az iraki hadsereg csökkentette pénteken a kurd lázadók ellen folytatott észak-iraki hadműveletének léptékét - közölte a török média nem sokkal azután, hogy az NTV török hírtelevízió még a hadműveletek teljes lezárásáról adott hírt. Az NTV és a CNN török adása később arról számolt be, hogy a török csapatok befejezték műveletüket az iraki Zap folyó térségében, ahol ellenőrzésük alá vonták a törökországi kurdok önrendelkezéséért harcoló Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) gerilláinak egyik jelentős támaszpontját. A CNN-Türk szerint azonban Hakurk, Rekan és Nerve észak-iraki térségekben folytatódnak a török hadműveletek.
2008.02.29. 11:00
 
 
A Fidesz jogszabályi garanciát sürget a Déli Áramlat kapcsán
A Fidesz jogszabályi garanciát tart szükségesnek arra, hogy a Déli Áramlat gázvezeték magyarországi szakaszának megvalósítására alakuló orosz-magyar társaságban a Gazprom ne juthasson irányító befolyáshoz - mondta Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetvezetője. A politikus hangsúlyozta: a csütörtökön Moszkvában megkötött szerződésben nincs garancia arra, hogy a Gazprom 50 százalékos tulajdoni hányada nem jelent majd irányító befolyást. A Fidesz ezért azt kezdeményezi, hogy jogszabály garantálja: a magyar állam tulajdoni hányada nem csökkenhet 50 százalék alá az Országgyűlés hozzájárulása nélkül - mondta Németh.
2008.02.29. 10:45
 
J. K. Rowling pereli az "áruló" Potter-enciklopédiát
J. K. Rowling brit írónő szerint kihasználta a jóhiszeműségét és "elárulta" az a rajongója, aki a Harry Potter regényfolyam nyomán enciklopédiát akar megjelentetni. A 400 oldalas kötettel tavaly novemberben akart előállni az amerikai RDR Books kiadó, ám a világhírű írónő bírósághoz fordult, és meggátolta a könyv megjelenését. A manhattani kerületi bíróságra benyújtott periratokat csütörtökön hozták nyilvánosságra. Steve Vander Ark nagy Harry Potter-rajongóként létrehozott egy internetes oldalt, amely olyan népszerű lett, hogy 25 millió látogatót vonzott. Korábban maga Rowling is "remek honlapnak" nevezte.
2008.02.29. 10:33
 
 
A Európai Bizottság részletesen vizsgálja az OMV felvásárlási szándékát
Az Európai Bizottság részletes vizsgálatnak veti alá az OMV előzetes bejelentését arról, hogy szándékában áll ajánlatot tenni a Molra, mondták bennfentesek Brüsszelben pénteken a Reuters hírügynökségnek. Az osztrák OMV osztrák olaj- és gázipari konszern február elsején tette meg a Mollal való egyesülésre vonatkozó hivatalos, előzetes összefonódási bejelentést az Európai Bizottság versenypolitikai főigazgatóságánál. Ennek alapján az Európai Bizottság illetékes főigazgatósága megkezdhette az eljárást, előzetesen tisztázandó azokat a versenyjogi feltételeket, amelyek lehetővé tennék a két vállalat összefonódását. Az úgynevezett első fázisú versenyjogi vizsgálat eredményének bejelentése 25-35 munkanapon belül várható.
2008.02.29. 10:30
 
A beruházások volumene 2007-ben 0,3%-kal nőtt
A nemzetgazdasági beruházások volumene 2007-ben 0,3 százalékkal emelkedett az egy évvel korábbihoz viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal az előzetes számítások alapján. Folyó áron a beruházások teljesítményértéke 4.788 milliárd forint volt, ezen belül a 2007. IV. negyedévben 1.811 milliárd forint. Tavaly a IV. negyedévben a nemzetgazdasági beruházások volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva 2,4 százalékkal, az előző negyedévhez képest - a szezonálisan kiigazított indexek alapján - 1,9 százalékkal emelkedett. A nemzetgazdasági beruházások volumene 2006-ban 2 százalékkal maradt el az előző évitől.
2008.02.29. 09:47
 
 
4,3%-kal nőttek az ipari termelői árak
Az ipari termelői árak az idén januárban az előző havihoz mérten 3 százalékkal, a 2007 januári szinthez képest 4,3 százalékkal emelkedtek - közölte a KSH. Az ipar belföldi értékesítési árai egy hónap alatt 5 százalékkal, éves bázison 10,8 százalékkal nőttek. Az exportértékesítés termelői árai az előző havit 1,5 százalékkal haladták meg, míg az egy évvel korábbi szinttől 0,5 százalékkal elmaradtak. Egy hónappal korábban a KSH azt közölte, hogy az ipari termelői árak 2007 decemberben az előző hónaphoz képest 0,4 százalékkal, a 2006 decemberihez képest 1,6 százalékkal emelkedtek.
2008.02.29. 09:15
 
 
Kórházprivatizáció-ellenes tüntetés és útlezárás Egerben
Az Egri Markhot Ferenc kórház funkcionális privatizációja ellen tüntettek pénteken mintegy 200-an Egerben a megyeháza előtt. A demonstrációt abból az alkalomból rendezte több civil szervezet, hogy a megyegyűlés pénteki ülésén dönt a kórház vagyonkezelésére kiírt pályázatról. A demonstrációval egy időben a szervezők félpályás útlezárást alakítottak ki az Egerre bevezető utakon. Öt helyszínen mintegy 10-10 fellobogózott és transzparensekkel ellátott autó torlaszolta el a fél útpályát. A demonstráció és az útlezárások, valamint az ezekhez kapcsolódó fokozott rendőri jelenlét miatt közlekedési káosz alakult ki a település reggeli forgalmában.
2008.02.29. 09:15
 
 
Az iraki elnöki tanács jóváhagyta "Vegyi Ali" kivégzését
Az iraki elnöki tanács pénteken jóváhagyta Ali Haszán Madzsid, közismert nevén "Vegyi Ali" kivégzését az iraki kurdok ellen az 1980-as években végrehajtott népirtás kitervelése miatt - közölte az iraki állami tv. A döntéssel elhárult az utolsó jogi akadály a néhai Szaddám Huszein elnök unokaöccsének kivégzése elől. Madzsidot eredetileg már tavaly fel kellett volna akasztani, de az ítélet végrehajtását elhalasztották, miután az iraki államfőből és a két alelnökből álló testület nem volt hajlandó jóváhagyni azt.
2008.02.29. 08:30
 
 
Népszava: Gyurcsány melletti szimpátiatüntetést szerveznek szombatra
Gyurcsány Ferenc melletti szimpátiatüntetést szerveznek a baloldal szimpatizánsai szombatra a budapesti Szent István Parkba - olvasható a pénteki Népszavában. A miniszterelnök és a kormány programja mellett, a gyűlöletbeszéd ellen akarnak demonstrálni - derül ki az MSZP-hez közelálló kapcsolat.hu honlapon megjelent e-mailből. A szervezők január 19-re már meghirdettek egy hasonló demonstrációt, ám azt "elhalasztották", miután a kormányfő és vezető szocialista politikusok is úgy nyilatkoztak, a feszült belpolitikai helyzetben a tüntetés inkább ártana, mint használna a kormánynak.
2008.02.29. 07:30
 
 
Pihenéssel, mozgással küzdhetünk a kiégés ellen
Egyre többeket érint a kiégési szindróma. Testi-szellemi kimerültség jelei mutatkoznak, az ember fáradtan fekszik le, és ugyanolyan fáradtan ébred - ez csak egyetlen tünet a sok közül. Szélsőséges esetben a "végső kiszállás vágyát" is fölkeltheti az emberben a kiégési szindróma, vagy éppen szívinfarktushoz, rákhoz is vezet. De nem lehetetlen védekezni ellene.
2008.02.29. 07:20
 
 
Obama vezet a texasi előválasztás előtt egy közvélemény-kutatás szerint
A legfrissebb közvélemény-kutatás szerint Barack Obama vezet Hillary Clinton előtt a jövő keddi, sorsdöntőnek tekintett texasi előválasztás előtt az amerikai demokrata párti elnökjelöltségért vívott versenyben. A Reuters, a C-SPAN és a Houston Chronicle közös, pénteken nyilvánosságra hozott felmérése szerint az illinoisi szenátor esélyeit 48-42-re tartják a volt First Lady-vel szemben a déli államban. Ugyanakkor Hillary Clinton 44-42-es előnyét hozta ki a közvélemény-kutatás Ohióban, ahol szintén jövő kedden zajlik az előválasztás.
2008.02.29. 07:15
 
 
Fellendülés várható az újlakás-piacon az év második felétől
Az újlakás-piac erőteljes fellendülésére számít ez év második felétől az Otthon Centrum Project Consulting (OC PC), amelynél jelenleg 1.300 lakás vár vevőre - közölte az értékesítés-menedzsment szolgáltatást nyújtó társaság az MTI-vel. Az OC PC a múlt évben 700 lakást értékesített. Az idén eddig 4 fővárosi projekt 1.480 lakása jelent meg a kínálatában. Az év elején 3-5 százalékos áremelkedést regisztrált az újlakás-piacon. Beköltözésig a lakások 90 százaléka kel el, de nem egyenletes az értékesítés a piaci szegmensekben. A drágább lakások inkább átadás előtt találnak vevőre, míg az olcsóbbak, és befektetési céllal vásároltak már az előértékesítés során elkelnek - áll az elemzésben.
2008.02.29. 07:05
 
Horn Gábor: a kormány sorsa nem kérdés
A március 9-ei népszavazásnak nem tétje a kormány további működése, valódi tétje a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj sorsa - jelentette ki Horn Gábor csütörtöki székesfehérvári sajtótájékoztatóján.
2008.02.28. 20:17
 
 
Orbán: az MSZP az irigység politikáját folytatja
A szocialisták ma az irigység politikáját folytatják, amelynek célja az emberek összeugrasztása, a március 9-ei népszavazás ugyanakkor egy lépés lesz a felelős politika felé - hangsúlyozta a Fidesz elnöke, a XVII. kerületi Újlak utcai iskola tornacsarnokában tartott nagygyűlésen. A pártelnök szerint a szocialista politika ma semmi más, mint az emberek összeugrasztására tett kísérlet, a régi osztályharcos politika modern, korszerű kiadása. Ne engedjünk neki - szólította fel hallgatóságát Orbán Viktor. A népszavazáson mondott három igen egy lépés a felelős politika irányába - mondta a pártelnök, aki szerint a kormánytól, pártatlanságot, feddhetetlenséget és tiszteletreméltó magatartást várnak el.
2008.02.28. 20:04
 
Pasi-szextitkok
Azért a pasiknak is vannak közös tulajdonságaik a szex terén, íme az öt legnépszerűbb.
2008.02.28. 19:44
 
Emésztés, izzadás, zsírégetés - mindezt teával!
Az ázsiaiak legfontosabb itala a tea: igyon reggel, délben és este egy csészével Ön is.
2008.02.28. 19:40
 
Szépségápoló szerek házilag
Manapság egyre többen állítják elő otthon a szépségápoló szereiket. Készítse el Ön is saját maga a kozmetikumait, kizárólag természetes alapanyagokat felhasználva.
2008.02.28. 19:23
 
 
Elásta egy postás a kézbesítendő népszavazási értesítőket
Kézbesítés helyett elásta a rábízott 732 népszavazási értesítőt egy 21 éves debreceni postás, akinek munkaviszonyát megszünteti a Magyar Posta. "A Magyar Posta visszautasítja azt a feltételezést, miszerint a nem kézbesített választási értesítők ügye mögött politikai szándék áll" - írta közleményében a társaság szóvivője. Tomecskó Tamás kitért arra is, hogy a Magyar Posta minden megrendelő számára azonos feltételekkel biztosítja szolgáltatásait. Állítása szerint a postások már számtalanszor bebizonyították, hogy pártsemlegesen, magas színvonalon végzik el a rájuk bízott feladatokat. A Magyar Posta az első lakossági jelzés után, haladéktalanul jelezte a hibát a helyi választási irodának.
2008.02.28. 18:31
 
 
Egyre több a szájrák az orális szextől
Az orális szex útján terjedő humán papillómavírus (HPV) okozta szájrák esetei aggasztóan elszaporodtak az utóbbi harminc évben az Egyesült Államokban - mutatták ki amerikai kutatók. A HPV az egyik leggyakoribb, szexuális úton terjedő fertőzés, amely nőknél méhnyakrákot okoz, s a szintén általa okozott nyelv-, száj- és torokrák eseteinek száma harminc százalékkal nőtt 1973 és 2004 között - írták a Johns Hopkins Egyetem munkatársai a Journal of Clinical Oncology szakfolyóiratban. A kutatók 46 ezer esetet elemeztek az amerikai Országos Rákkutató Intézet (NCI) adatai alapján, és elsőként vizsgálták a szájrák és a szexuális aktivitás közti összefüggést - olvasható a New Scientist brit tudományos magazin honlapján.
2008.02.28. 18:27
 
Asztalitenisz csapat-vb: nem jutottak elődöntőbe a nők
A magyar női válogatott 3-0-ra kikapott Japántól a kínai Kantonban zajló asztalitenisz csapat-világbajnokság negyeddöntőjében, így a továbbiakban az 5-8. helyért folytathatja a küzdelmet.
2008.02.28. 18:27
 
 
Bush: nincs találkozó Raúl Castróval
George Bush amerikai elnök csütörtökön egy fehér házi sajtótájékoztatón leszögezte: nincs szándékában Fidel Castro utódával, Raúl Castró új kubai elnökkel tárgyalni. Bush egy újságírói kérdésre válaszolva elutasította, hogy Kuba demokratikus nyitását az új elnökkel folytatandó tárgyalásokkal ösztönözze. Az amerikai elnök talán az eddigi legkeményebb szavakkal beszélt a kubai vezetőről. Arra a kérdésre, hogy mit veszítene, ha tárgyalóasztalhoz ülne Raúl Castróval, Bush visszakérdezett: "Mit lehet veszíteni, ha egy zsarnok mögé állunk, aki börtönbe csuk embereket politikai nézeteik miatt?" Hozzátette: rossz üzenet volna, ha tárgyalna Kubával.
2008.02.28. 18:14
 
Fővárosi Közgyűlés: Eladhatják a Schöpf-Merei Kórház épületét
Eredménytelennek nyilvánította a Schöpf-Merei Kórház hasznosítására kiírt pályázatot csütörtöki ülésén a Fővárosi Közgyűlés. Így az is elképzelhető, hogy eladják a IX. kerületi épületet, és a főváros várhatóan ahhoz sem ragaszkodik majd, hogy egészségügyi célra használják az ingatlant. Az óbudai Margit Kórházat viszont nem adja át a főváros a III. kerületi önkormányzatnak.
2008.02.28. 18:10
 
Alföldi nem szereti a negatív kritikát
Játszik, rendez, fest, igazgat, és Nyugalom címmel a közelmúltban mutatták be az első nagyjátékfilmjét. Rejtély, hogyan jut ideje ennyi mindenre Alföldi Róbertnek.
2008.02.28. 17:50
 
 
Kötöttfogású birkózó csapat-vb: döntőben a magyarok
A magyar válogatott bejutott a döntőbe a szombathelyi Tvel kötöttfogású birkózó csapat-világbajnokságon, miután második csoportmérkőzését is megnyerte. Struhács György szövetségi kapitány tanítványai az amerikaiak elleni 4-3-as sikert követően az iráni együttest is hasonló arányban verték, így az élen végeztek csoportjukban. A hazaiak közül ezúttal Lőrincz Tamás (66 kg), Bácsi Péter (74 kg), Németh Iván (96 kg) és Deák Bárdos Mihály (120) jött le győztesen a szőnyegről. A magyarokhoz az A jelű hármasban az orosz gárda is kétszer nyert a nap folyamán, így szintén döntőbe jutott. 
2008.02.28. 17:45
 
RTL-Klub: Ámokfutó motoros Debrecen belvárosában
Húsz KRESZ-szabályt sértett meg összesen negyvenszer egy motoros Debrecenben. A belvárosban akarták megállítani a rendőrök, de ő elhajtott. A járőrök üldözőbe vették, és közben kamerával mindent felvettek. Akkor nem sikerült elfogni, de otthon már várták.
2008.02.28. 17:31
 
A Legdinamikusabban startoló magyar cégek köre 47-tel bővült
Idén 47 cég érdemelte ki a Legdinamikusabban startoló magyar cég elismerést, amelyet az Országházban adtak át csütörtökön. Olyan vállalkozások részesülnek ebben a díjban már három éve, amelyek alakulásuk vagy átalakulásuk első évében legalább nettó százmillió forint bevételre tesznek szert. Ezeket a céginformációs adatbázisból választják ki. Sokan közülük ezután úgy döntenek, hogy belépnek a díjat alapító Up Klub nevű szervezetbe.
2008.02.28. 17:26
 
 
Christina Aguilera jó anya lesz
Christina Aguilera nemrég született gyermekének mindent meg szeretne adni, amiben neki nem lehetett része. Az énekesnőnek ugyanis elég zaklatott és magányos gyerekkora volt.
2008.02.28. 17:21
 
Okosabbak a rögtön jól táplált koraszülöttek
A már életük első napjaiban, heteiben dúsított tejjel táplált koraszülöttekből okosabb gyerekek lesznek - mutatták ki brit kutatók.
2008.02.28. 17:20
 
 
Mátyás király öröksége - kiállítás nyílik a Magyar Nemzeti Galériában
A Magyar Nemzeti Galéria állandó kiállításai a történeti összefüggések rendszerét követve kapcsolódnak egymáshoz, még akkor is, ha egyes részek az adott időszak karakterét műfaji, tematikai sajátosságok kiemelésével, vagy adott esetben vezető művészek munkáira koncentrálva igyekeznek megrajzolni. Ehhez a rendezési elvhez igazodik a Jelenkori Gyűjtemény kiállítása is a D épület III. emeletén: a 20. századi művészet 1945 után párhuzamokkal, utalásokkal fellazított, de mégis követhető kronológiára, eseménytörténetre fűzi fel a művek és terek egymásutánját.
2008.02.28. 17:16
 
Az influenza-világjárványt az iskolások terjesztik?
A középiskolások közt működő szociális háló és interakcióik vizsgálata azt mutatja, hogy ez a csoport képezheti egy nagy járvány gerincét.
2008.02.28. 17:09
 
 
Megállapodás született Kenyában az ellenzék és a kormány között
Megszületett a megállapodás csütörtökön a kenyai kormány és az ellenzék között a hatalommegosztásról; az egyezség véget vethet az afrikai országban a tavaly év végi választások után kitört belpolitikai válságnak. Mwai Kibaki kenyai elnök és Raila Odinga ellenzéki vezér látta el kézjegyével Nairobiban a Kofi Annan volt ENSZ-főtitkár közvetítésével tető alá hozott megállapodást, amelynek értelmében koalíciós kormány alakul, és létrehozzák a miniszterelnöki posztot. Utóbbi az ellenzék egyik fontos követelése volt. Egyelőre nem lehet tudni, milyen széles lesz a kormányfő hatásköre, s az sem ismeretes, hány miniszteri posztot kap az ellenzék a koalíciós kormányban.
2008.02.28. 16:48
 
 
Clinton stábja szerint Obama nem eléggé Izrael-barát
Hillary Clinton stábja úgy igyekszik beállítani, hogy Barack Obama, aki a volt first lady vetélytársa a demokrata elnökjelöltség megszerzésében, nem eléggé Izrael-barát - írta a Newsweek. A hetilap szerint több jel is arra utal, hogy az előválasztási versenyben vesztésre álló Clinton kampánystábjának több tagja megkérdőjelezi, hogy az afro-amerikai szenátor számára is nagyon fontosak az amerikai-izraeli kapcsolatok. Annie Totah, Clinton pénzügyi tanácsadója egyik e-mailjében egy konzervatív blogger Obama-ellenes "nyugtalanító" cikke kapcsán azt tanácsolta a címzetteknek: bölcsen szavazzanak az előválasztásokon.
2008.02.28. 16:34
 
 
A VDSZSZ március 9-éig nem tart újabb sztrájkot
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) a március 9-i népszavazásig nem tart újabb sztrájkot, ezzel is kifejezve, hogy a munkabeszüntetés nem politikai célokat szolgál. Az érdekképviselet közölte: a sztrájk kizárólag a kollektív munkaügyi vitákban megfogalmazott követelések elérésére irányul. Az érdekképviselet a kiszervezés folytán a MÁV Gépészet ZRt., a MÁV-Trakció ZRt., valamint a MÁV Start ZRt. munkavállalói részére 10 százalékos alapbérarányos kihelyezési pótlékot követel. A MÁV Start ZRt. esetében ezen felül a 2008. évi bérfejlesztés során legalább 6,9 százalékos alapbéremelésre tartanak igényt, mivel a munkáltató mindezidáig csupán 2,9, illetve 3,4 százalékos bérfejlesztést volt hajlandó adni a munkavállalóknak.
2008.02.28. 16:16
 
 
Moszkvában aláírták a Déli Áramlatról szóló megállapodást
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz államfő jelenlétében a moszkvai Kremlben aláírták a Déli Áramlat gázvezeték magyarországi szakaszának megépítéséről szóló magyar-orosz megállapodást. A gázvezeték a krasznodari területen lévő Beregovaja kompresszorállomástól indul, s a Fekete-tengeren át jut el Bulgáriába, Várna környékére. Onnan szárazföldön megy tovább, egyik ága Dél-Olaszország felé, másik ága Közép-Európa irányába, s az utóbbi ág halad át Magyarországon, az ausztriai Baumgarten felé. A vezetékrendszer évi körülbelül 30 milliárd köbméter gázt szállít Oroszországból Európába, s ebből a megállapodás értelmében a magyarországi ágon legalább évi 10 milliárd köbméter halad át.
2008.02.28. 16:06
 
 
A fia fogával visszanyerte látását
A fia fogának köszönheti, hogy újra lát egy ír férfi, aki két éve baleset következtében vesztette el szeme világát. A műtét során fiának egyik fogát ültették be a szemébe. Az 57 éves Bob McNichol a nyugat-írországi Mayo járásban él, s 2005 novemberében folyékonyra hevített alumínium robbanása következtében vakult meg munkahelyén, egy újrahasznosító üzemben. Az orvosok közölték vele, hogy semmit sem tehetnek már a látásának helyreállításáért, ő azonban hírét vette, hogy Dél-Angliában, a brightoni Sussex szemészeti intézetében van lehetőség egy különleges műtétre.
2008.02.28. 16:03
 
 
MSZP: a szélsőjobboldallal kacsint össze Orbán Viktor
Az MSZP szerint a szélsőjobboldallal összekacsintó Orbán Viktorra jellemző az a nyilatkozat, hogy a magyar kormány puccsot hajt végre saját népe ellen - mondta Mesterházy Attila, az MSZP parlamenti frakcióvezető-helyettese. A Fidesz elnöke Losoncon puccsról beszélt, és ez a fajta megfogalmazás ismét azt a régi Orbán Viktort idézi, aki folyamatosan összekacsintott a szélsőjobboldallal, a radikálisokkal - mondta a kormánypárti képviselő. Hozzátette: a nyilatkozatot nem lehet másképpen értelmezni, mint jeladást a radikálisoknak, ugyanis a népszavazási kampány hajrájában Orbán Viktornak már a szélsőjobboldali szavazókra is szüksége van ahhoz, hogy sikerre vihesse a referendumot.
2008.02.28. 15:58
 
 
Lamperth: változások várhatók a feketemunka ellenőrzésében
Változások várhatók jövőre az alkalmi munka szabályozásában és szigorítják a feketemunka-vállalás ellenőrzését is - közölte Lamperth Mónika egy munkaügyi tanácskozáson. Az a szándékunk, hogy 2009. január 1-től átalakítjuk az alkalmi munkavállalás szabályozását, mivel az eddigi ilyen jellegű előírások nem váltották be igazán a hozzájuk fűzött reményeket - mondta el a szociális és munkaügyi miniszter a munkaügyi szakigazgatásban dolgozók országos szakmai tanácsának küldöttgyűlésén. Beszélt arról, hogy sok esetben fordul elő az, hogy akik munkanélküliként segélyt kapnak, amennyiben néhány napot feketemunkásként dolgoznak, jobban járnak, mint azok, akiket minimálbérért foglalkoztatnak.
2008.02.28. 15:06
 
 
Gázrobbanás Lyonban: egy halott, 26-re emelkedett a sérültek száma
Hatalmas robbanás rázta meg a franciaországi Lyon belvárosát. Egy tűzoltó meghalt és 26-an sérültek meg a balesetben, közülük két személy állapota súlyos. A gázrobbanás Franciaország második legnagyobb városának bevásárló utcájában történt a déli órákban, ahol csatornázási munkálatok folytak. A tűzoltók a baleset pillanatában már a helyszínen tartózkodtak, ahova gázszivárgás miatt riasztották őket. A robbanást az első jelentések szerint valószínűleg a munkálatok során az egyik gázcső véletlen átvágása okozta. A robbanás előtt a környékbeli épületeket sikerült kiüríteni, de a baleset pillanatában az egyik ház alagsorában tartózkodó 35 éves tűzoltó néhány órával később belehalt sérüléseibe, egy másik pedig szívroham következtében kómába esett.
2008.02.28. 15:01
 
 
Eminem könyvet ír magáról
Eminem könyvet ír magáról, amelyben "minden szó olyan nyers és cenzúrázatlan" mint maga a rapsztár. A The Way I Am (Ilyen vagyok) című kötet a Penguin Group egyik vállalkozásának gondozásában jelenik meg, reményeik szerint már ősszel - jelentette be szerdán a kiadóvállalat illetékese. A munkát exkluzív fotók illusztrálják majd Eminem házáról és életéről, valamint a szerző rajzai is belekerülnek. A sztár szóvivője elmondta, hogy a könyv nincs kész, Eminem folyamatosan dolgozik rajta, és a szerkesztés is hátra van még. Annyit azonban elárult, hogy az írás intim betekintést nyújt az előadó életébe, aki 1999-es provokatív berobbanása óta több tízmillió lemezt adott el a könnyűzenei piacon.
2008.02.28. 14:48
 
 
Gyurcsány: a Déli Áramlat megelőzte a Nabuccót
"Önök gyorsabbak voltak mint a Nabucco" (a tervezett közös európai gázvezeték) - mondta Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnök Vlagyimir Putyin orosz elnöknek csütörtökön Moszkvában, a Déli Áramlat gázvezeték magyarországi szakaszáról való megállapodás aláírása előtt az orosz hírügynökség jelentése szerint. A magyar kormányfő egyetértett abban Putyinnal, hogy az energetika fontos szerepet játszik az orosz-magyar együttműködésben. Putyinnak meggyőződése, hogy megvalósul a Déli Áramlat gázvezeték magyarországi szakasza, és úgy vélekedett, hogy az megnöveli majd Magyarország jelentőségét az európai energiaellátásban.
2008.02.28. 14:40
 
 
Brüsszel szerint jó úton jár Pécs, de még sok a teendő
Méltatta az Európai Unió felügyelő bizottsága Pécs eredményeit, amelyeket a 2010. évi kulturális főváros szerepére való felkészülésben ért el, ugyanakkor számos további teendőt is megállapít abban a jelentésben, amelyet a baranyai város brüsszeli bemutatkozása és saját vizsgálódásai nyomán készített. A csütörtökön nyilvánosságra került dokumentum szerint "nagyon sok területen sikerült előrelépést elérni" a 2006-os kiválasztás óta, de szükség van a tervek részletesebb kidolgozására, a pénzügyi fedezet garantálására, valamint arra, hogy a program irányításában kulcsszerepet játszók csoportja huzamosan stabil maradjon.
2008.02.28. 14:34
 
 
Elhunyt az első hazai műszíves
Meghalt az első hazai műszíves csütörtökön kora délután - közölték a Semmelweis Egyetemen sajtótájékoztatón. A betegnél február 27-én váratlan szövődményként szívburki vérzés lépett fel. Minden rendelkezésre álló lehetőséget felhasználva sem tudták "a diffúz és masszív" vérzést megszünteti, annak intenzitását sikerült csak csökkenteni - mondta Szabolcs Zoltán, a műszívprogram vezetője Közölte: a szövődmény következtében a két nap alatt fokozatosan sok szervi elégtelenség lépett fel, a végén már csak a beteg szíve dolgozott hibátlanul "a műszív jó funkciójának" köszönhetően. "Az erőfeszítések ellenére, ma a kora délutáni órákban a beteget elveszítettük" - fogalmazott.
2008.02.28. 14:21
 
 
Sólyom: nem változtatok a jelölési eljáráson
Eredményesnek és megnyugtatónak nevezte Sólyom László köztársasági elnök az ombudsmanok jelöléséről a parlamenti pártok frakcióvezetőivel folytatott csütörtöki megbeszélést. Az államfő leszögezte: a jövőben sem változtat az ombudsmanok jelölési eljárásán. A köztársasági elnök a megbeszélést követő sajtótájékoztatón elmondta, az ombudsmanok jelölésében és megválasztásában az államfőnek és az Országgyűlésnek is megvan a maga szerepe. Hozzátette: fontosnak tartja, hogy a döntések a nyilvánosság előtt szülessenek, ezért nem konzultál a jelöltekről a pártokkal.
2008.02.28. 13:31
 
 
Visszaesett a vasúti árufuvarozás
A vasúti árufuvarozás 2007. negyedik negyedévét a legrosszabb eredménnyel zárta Magyarország európai uniós csatlakozása óta - mondta Antal Dániel, a Magyar Vasúti Hivatal elnöke, a hivatal jelentését ismertető sajtótájékoztatón. Elmondta: a nemzetközi vasúti árufuvarozás teljesítménye a nemzetközi piacon 12,8 százalékkal, belföldön 13,4 százalékkal esett vissza az előző év azonos időszakához képest. Az elnök a vasúti árufuvarozás visszaesésnek okát elsősorban versenyjogi problémákra, és kevésbé a magyar gazdaság recesszió-közeli állapotára, a mezőgazdasági szállítások visszaesésére vezette vissza.
2008.02.28. 13:23
 
 
Tájékoztató kampányba kezd az egészségügyi minisztérium
Tájékoztató kampányba kezd az Egészségügyi Minisztérium annak érdekében, hogy a lakosság figyelmét felhívják arra: a vizitdíj nem adó és annak összege nem emelkedik - mondta a szaktárca vezetője. A kampány jövő héten indul, és "válasz" a Fidesz "hazugságaira". Hozzátette: a kormánynak kötelessége tájékoztatni a lakosságot vizitdíj-ügyben. A Liberális Egészségügyi Tanács ülése után tartott sajtótájékoztatón Horváth Ágnes közölte: az egészségbiztosítási pénztárak megalapítása zajlik.
2008.02.28. 13:15
 
 
Szerbia nem mond le sem Koszovóról, sem az EU-csatlakozásról
Boris Tadic szerb elnök megerősítette egy csütörtökön közölt nyilatkozatában, hogy hazája nem mond le sem Koszovóról, sem az Európai Unióhoz való csatlakozásról. Az El País spanyol napilapnak adott interjúban kijelentette, hogy Belgrád fel fog használni minden politikai és diplomáciai eszközt érdekeinek védelmében, erőszakhoz azonban nem folyamodik. A Koszovó esetleges megosztásáról szóló kérdésre felelve azt mondta, hogy nem megosztásra, hanem kompromisszumra lenne szükség. Egyúttal kifejezte reményét, hogy sikerül valamilyen "racionális" kiutat találni a jelenlegi helyzetből.
2008.02.28. 13:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469[2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista