2020. június 2., kedd - Anita, Kármen
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
Laky Zsuzsit bántotta expasija
Európa szépe a zöldszemű szörny áldozata volt. Mindenki azt hiszi, hogy egy olyan gyönyörű lánynak, mint Laky Zsuzsi soha nem voltak problémái a férfiakkal, ám ez sajnos nem igaz. A modell első szerelme igencsak rosszul bánt a szőke szépséggel, mentségére pedig annyit hozott fel, hogy féltékeny.
2008.03.04. 20:13
 
 
A Gazprom csökkentette a gázmennyiséget Ukrajnának
A Gazprom beváltotta ígéretét és orosz közlések szerint további 25 százalékkal, azaz összesen 50 százalékkal csökkentette kedden estére gázszállítását Ukrajnának. Ennek ellentmondó nyilatkozatot közölt a Naftogaz, az ukrán állami gázszállító monopólium: a Dow Jones hírügynökség szerint a Naftogaz összesen 82 százalékos szállításcsökkenést állapított meg. Az ukrán vállalat szóvivője szerint jelenleg és még egy ideig tudják biztosítani a gázellátást az országban, földalatti tározóikból vételezve a gázt, és reményét fejezte ki, hogy a hét végére a "nem fizetés kérdése" megoldódik.
2008.03.04. 20:09
 
Csézy kedvese a producere is
Az idei Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának nyertese, Csézy a producerével, Lajos Lászlóval alkot egy párt. Az énekesnő három éve él együtt kedvesével egy erdő melletti kis házikóban.
2008.03.04. 19:44
 
Százak ünnepelték a NATO-lokátor építési engedélyének felfüggesztését
Százak ünnepelték Pécs főterén kedden a Fővárosi Ítélőtábla hétfőn bejelentett döntését, melyben felfüggesztette a Tubesre tervezett katonai radarállomás építési engedélyének végrehajtását. "A határozat visszaadta a jogállamiságba vetett hitünket. Az eljárások elhúzódása miatt elképzelhető, hogy évekig nem kezdődhet meg az építkezés, és ha a Honvédelmi Minisztériumot szorítja az idő, az a legjobb, ha végre szakmailag megalapozott, új helyet keres a radarnak" - mondta Vicze Csilla, a Civilek a Mecsekért Mozgalom szóvivője tapsoló, éljenző aktivisták és szimpatizánsaik előtt.
2008.03.04. 19:05
 
Eltűnhetnek a távközlési műholdak Európa egéről
Öt-tíz éven belül eltűnhet az Európa és az Egyesült Államok felett keringő távközlési műholdak nagy része, az optikai szálak terjedésével ugyanis nem lesz rájuk szükség.
2008.03.04. 18:59
 
 
MLSZ-fegyelmi: növelni kell a rendezői létszámot Zalaegerszegen
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága a rendezői létszám növelésére kötelezte a Zalaegerszeget az Újpest elleni, pénteki Soproni Liga-találkozón történt rendbontások miatt. A két csapat szurkolói a szünetben összecsaptak egymással, a rendbontókat a rendőrök könnygáz bevetésével fékezték meg. Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a zalaiaknak soron következő két hazai meccsükön tíz fővel növelniük kell a rendezői létszámot, ezenkívül külön szövetségi ellenőrt kell kérniük és az intézkedések költségei a klubot terhelik.
2008.03.04. 18:56
 
 
Bush telefonon gratulált Medvegyevnek
George Bush amerikai elnök telefonon gratulált kedden Dmitrij Medvegyevnek az orosz elnökválasztáson aratott győzelméhez, és kifejtette, Putyin után vele is szoros munkakapcsolatot szeretne kiépíteni. Bush és Medvegyev megállapodott abban, hogy folytatni fogják a kölcsönös bizalom, a tisztességes és nyílt párbeszéd hagyományát, amely Vlagyimir Putyin elnök és Bush elnök között létrejött, és amely kulcsfontosságú volt az orosz-amerikai viszony fejlődésében. A telefonbeszélgetésről Gordon Johndroe, az amerikai nemzetbiztonsági tanács szóvivője tájékoztatta a sajtót.
2008.03.04. 18:51
 
 
Rihanna fenekene rendben van!
Rihanna a fenekére a legbüszkébb, és imádja is feszes rucikban mutogatni.
2008.03.04. 18:40
 
 
Sporttal vezetik le a magyarok a stresszt
Tízből nyolc magyar felnőtt saját bevallása szerint rendszeresen stresszben él, amit sokan testmozgással igyekeznek levezetni - derül ki a GfK Hungária Piackutató Intézet legutóbbi felméréséből. A felnőtt lakosság számára a stressz legkellemetlenebb tünetei közé az idegesség, a feszültség és a szorongás tartozik. A stressz leggyakoribb kiváltó oka a megkérdezettek bevallása szerint a munkahelyi túlterheltség, a határidők és magánéleti problémák. A fizikai aktivitás jelentős szerepet kap a stressz leküzdésében úgy az ülő, mint a fizikai munkát végzők esetében. Legtöbben a stressztől sporttal, valamilyen testmozgással és sétával igyekeznek megszabadulni.
2008.03.04. 18:24
 
Angelina Jolie megszabadult tetkóitól?
Angelina Jolie legújabb reklámfotóin mintha Audrey Hepburn jelenne meg és egyenesen az Álom luxuskivitelben című filmből lépett volna ki elegáns fekete ruhájában, tetoválásai nélkül, melyeket gondosan eltüntettek a St. John divatház szakemberei.
2008.03.04. 18:19
 
Parist eljegyezték?
Szemfüles újságírók ismét eljegyzési gyűrűt vélnek látni Paris Hilton ujján.
2008.03.04. 18:09
 
 
Megtalálták a HIV-vírust blokkoló gént
Kanadai kutatóknak sikerült azonosítaniuk egy olyan gént, amely képes blokkolni a HIV-vírus némely alakját - segítségével távlatilag akár az AIDS kialakulása is megelőzhető. Az Alberta Egyetem kutatói azonosították a TRIM22 elnevezésű gént, amely megállíthatja a HIV-fertőzést: nem engedi a kórokozónak, hogy magáról másolatokat készítsen, azaz replikálódjon - olvasható az Új Kína Hírügynökség angol nyelvű anyagai között. Amikor a kutatók megakadályozták, hogy a humán sejttenyészet sejtjei "bekapcsolják" a szervezet természetes védekezőrendszerét mobilizáló TRIM22-gént, a sejtek képtelenné váltak arra, hogy megvédjék magukat a HIV-vírus ellen.
2008.03.04. 17:54
 
 
Foci NBI: zárt kapuk mögött a Tatabánya-Győr
A rendőrség döntése értelmében zárt kapuk mögött kell megrendezni a Szőnyi úton szombaton 16 órától az FC Tatabánya-Győri ETO mérkőzést a labdarúgó Soproni Ligában - írja a tatabányai klub honlapja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére szerdára ígérte a határozat indoklását. A tatabányaiak azért nem játszhatják saját pályájukon a hazai meccseiket, mert ott nincs világítás. Az egyesület a Szőnyi úti stadiont választotta ideiglenes otthonnak, az első tavaszi fordulóban, a Vasas ellen azonban a rendőrség csak zártkapus mérkőzést engedélyezett, bár később, a magyar szövetség (MLSZ) közbenjárására 600 drukker a helyszínen nézhette végig a találkozót.
2008.03.04. 17:51
 
 
A német jelöltet támogatják az EU-miniszterek az EBRD élére
A német Thomas Mirow kapta a legtöbb szavazatot az Európai Unió pénzügyminiszteri tanácsában az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) elnöki posztjára, mondta a tanácskozás után Veres János pénzügyminiszter. Hozzátette, hogy az unió részéről ezzel a jelölési folyamat le is zárult, mivel a március 20-i határidőig már nem lesz újabb miniszteri ülés. A magyar jelöltnek, Surányi György volt jegybankelnöknek, csakúgy, mint a cseh, a görög és a többi jelöltnek nem sok esélye maradt az után, hogy a nagy EU-tagországok előzőleg megegyeztek a német jelölt támogatásában, mutatott rá sajtótájékoztatóján Veres János.
2008.03.04. 17:38
 
 
Drew Barrymore egymillió dollárt adományozott a kenyai gyerekeknek
Drew Barrymore egymillió dollárt (mintegy 173 millió forint) adományozott magánvagyonából az éhező kenyai iskolások étkeztetésére. A hollywoodi színésznő, aki a Világélelmezési Alap (WFP) jószolgálati nagyköveteként az utóbbi két évben kétszer is járt Kenyában, hétfőn az Oprah Winfrey Show vendégeként jelentette be, hogy adományával az alap "Fill the Cup" (Töltsd meg a csészét) programjához akar csatlakozni, amely évente 59 millió éhes iskolást szeretne jóllakatni a fejlődő országokban. A WFP az Egyesült Államokban annyi pénz összegyűjtését tervezi, amennyi legalább 10 millió gyermek élelmezésére elég.
2008.03.04. 17:30
 
 
Horváth: nagy baj lenne a vizitdíj és a kórházi napidíj megszűnése
Nagy baj lenne az egészségügy számára, ha a népszavazás következményeként megszűnne a vizitdíj és a napidíj - jelentette ki az egészségügyi miniszter kedden Székesfehérváron. A vizitdíjból származó bevételek éves szinten húszmilliárd forintot jelentenek, abból származik a háziorvosok bevételének egynegyede - mondta el sajtótájékoztatón Horváth Ágnes. A miniszter székesfehérvári látogatását megelőzően a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórházat kereste fel, ahol megtekintette a sürgősségi betegellátó osztályt. Az intézmény előtt mintegy kéttucatnyi tüntető fogadta.
2008.03.04. 17:05
 
 
Sikeres volt a választási informatikai rendszer főpróbája
Megtartották a választási informatikai rendszer főpróbáját kedden; a lebonyolításban most először résztvevő, és a kistelepülésekről adatot szolgáltató anyakönyvi informatikai rendszer a várakozásokon felül szerepelt - hangzott el az Országos Választási Iroda (OVI) keddi sajtótájékoztatóján. Rytkó Emília, az OVI vezetője emlékeztetett rá: a magyar választási rendszer olyan, hogy informatikai támogatás nélkül lehetetlen a választást lebonyolítani. Mint mondta, az elmúlt négy hétben is informatikai támogatással oldották meg a szavazókörök, a kijelölt szavazókörök kialakítását, az új választási honlap és az értesítők elkészítését.
2008.03.04. 16:56
 
 
Nyolc brit katonát hazavezényeltek meztelenkedés miatt Norvégiából
Nyolc, hadgyakorlaton Norvégiában tartózkodó katonát visszavezényeltek Nagy-Britanniába, miután több alkalommal is levetkőztek és egymásra vizeltek egy bárban - jelentette be kedden a brit védelmi minisztérium. "Komolyan vesszük az ügyet" - közölte a tárca egyik szóvivője, aki elmondta, hogy az 59. királyi mérnökezred nyolc katonáját a norvég rendőrség előállította, majd bírság fizetése mellett elengedte. Az incidensek után az egységük fegyelmi eljárás megkezdését fontolgatja.
2008.03.04. 16:26
 
 
Emelkedő húsárak az év második felében
Az év második felében a Magyar Húsiparosok Szövetségének (Hússzövetség) elnöke szerint mintegy 10 százalékkal emelkedhetnek a hús- és húskészítmények fogyasztói árai. Éder Tamás, a Hússzövetség elnöke budapesti sajtótájékoztatóján a várható fogyasztói áremelés indokaként hozta fel, hogy az alapanyag ára jelentős mértékben, mintegy 10-30 százalékkal emelkedik és nő az energia és a szállítási költsége is. Azt is vélelmezte a jelenlegi és a múlt évi tendenciákat alapul véve, hogy a belföldi fogyasztás tovább csökken 4-5 százalékkal. Tavaly a belföldi fogyasztás visszaesése mintegy 5 százalékos volt a legális hús- és húskészítmények piacán.
2008.03.04. 16:17
 
25 főúton lehet majd gyorsabban autózni
Felemelik az általános, óránkénti 90 kilométeres sebességhatárt 25, összesen 122 kilométer hosszúságú főútszakaszon. A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) döntése értelmében 31 kilométeren 100 kilométer/órára, míg 91 kilométeren 110 kilométer/órára emelkedik a sebességhatár - tájékoztatta a tárca az MTI-t kedden. A betartható és betartandó sebességhatárok megállapításával a közlekedési morál javulását szeretné elérni a GKM. A megemelt sebességhatár érinti például az 1-es, a 3-as, a 4-es, a 7-es, a 8-as, a 21-es, a 37-es, a 44-es, a 67-es, a 81-es, a 117-es, a 354-es, és a 405-ös főút egyes szakaszait.
2008.03.04. 16:10
 
 
Hat embert, köztük két gyereket mészároltak le egy memphisi házban
Négy felnőttet és két gyereket mészároltak le egy memphisi házban, az Egyesült Államok déli részén fekvő Tennessee államban. A rendőrség lakossági bejelentés nyomán hétfő este találta meg a holttesteket, három másik gyereket válságos állapotban szállítottak kórházba. Lapértesülés szerint az áldozatok többségét lelőtték, és legalább egy gyereket megkéseltek. A hatóságok az utóbbi 15 év legsúlyosabb memphisi gyilkossági esetéről beszélnek. A rendőrség egyelőre sem az áldozatok kilétét, sem haláluk okát hivatalosan nem hozta nyilvánosságra, mindössze annyit közölt, hogy többrendbeli emberölés ügyében nyomoz. További részletektől elzárkózott, arról sem nyilatkozik, hogy a gyilkos még szabadlábon van-e, vagy a halottak között van.
2008.03.04. 15:36
 
 
MNB: eddig mintegy 100 millió darab egy- és kétforintos jött vissza
A Magyar Nemzeti Bankba (MNB) 45 millió darab egy- és 57 millió darab kétforintos érkezett vissza a múlt év szeptember óta, amikor a jegybank bejelentette, hogy bevonja az egy- és kétforintos pénzérméket, ez megfelel a nemzetközi gyakorlatnak - mondta Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke. Aláhúzta: az eddigi tapasztalatok alapján az átállás sem a lakosságnak, sem a kereskedelmi szektornak nem okozott különösebb problémát, zökkenőmentes volt az érmék bevonása. Kiemelte: a kis címletű érmék az esetleges bevonások után a nemzetközi tapasztalatok alapján maximum 10 százalékban áramlanak vissza a központi bankba, ebben nagy segítséget jelent a karitatív szervezetek, köztük a Magyar Vöröskereszt tevékenysége is.
2008.03.04. 15:03
 
 
Lauda szerint Rosberggel jó eredményre számíthat a Williams
Niki Lauda úgy véli, Rosberg segítségével a Williams megerősödhet, de az első futamgyőzelemhez még sokat kell tenni.
2008.03.04. 15:00
 
 
1300 doppingvizsgálatot tartanak Pekingig
Állami megrendelésre idén összesen 1300 doppingellenőrzést tartanak a magyar olimpikonoknál a pekingi játékok rajtjáig. Az eddig elvégzett 200 vizsgálatból egy sem hozott pozitív eredményt - jelentette be Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport (MACS) ügyvezető igazgatója az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottságának keddi ülésén. Tiszeker jelezte, az 1300 mintavétel nemzetközi szinten is jelentős szám és 500-zal több a tavalyinál. A MACS vezetőjének tájékoztatása szerint az olimpiáig minden magyar kerettagot legalább négyszer ellenőriznek, de mivel a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a sportági szövetségek is megrendelhetnek vizsgálatot, lesz olyan sportoló, akire hatszor is sor kerül.
2008.03.04. 14:42
 
 
Március 6-án nyit a 78. Genfi Autószalon
Március hatodikán nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt az járműipar egyik legfontosabb seregszemléje, a Genfi Autószalon. A bemutatóra 30 országból több mint 260 kiállító érkezik. Legalább 130 járműnek a genfi szalonon lesz az európai vagy a világpremierje. Először mutatkozik be az Infiniti, a japán Nissan luxusmárkája, a norvég Think Global, amely egy elektromos városi kisautóval jelentkezik, illetve a kínai BYD, amely egy hibridautót visz a svájci nagyvárosba. A globális éghajlatváltozás hatása a szalonon is érződik: egyre több az energiatakarékos, környezetbarát modell. Ilyen a többi között a Saab 9-X BioHybrid is, egy bioetanolra hangolt turbómotorral és egy elektromos motor kombinációjával meghajtott kupé.
2008.03.04. 14:21
 
Vita a külügyi bizottságban Koszovó elismerésének időpontjáról
A külügyi bizottság fideszes elnöke szerint eljött az ideje Koszovó diplomáciai elismerésének, a testület szocialista alelnöke ugyanakkor a nyugodtságra, higgadtságra helyezte a hangsúlyt az elismerés időpontjának kiválasztása ügyében.  "Magyarország azzal szolgálja a térség stabilitását, ha nem képvisel következetlen álláspontot Koszovó függetlenségének elismerése kérdésében" - jelentette ki Németh Zsolt, a külügyi bizottság elnöke. A fideszes politikus azt mondta: a vajdasági magyarság érdekeit is azt szolgálja, hogy Magyarország mielőbb elismerje Koszovót.
2008.03.04. 14:16
 
Fúzió - MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központban
A MODEM kortárs képzőművészek mozgóképes munkáit bemutató programsorozata 2008. márciusától minden hónap első szerdáján 18 órától látható.
2008.03.04. 14:12
 
 
LEGO-kiállítás a Duna Plazában
Óriás LEGO-figurák, vikingek, kalózok, Star Wars-szereplők, játszóház, óriásvár - színesebbnél színesebb LEGO-s látnivalók és programok várják a látogatókat a hónap végéig Magyarország legnagyobb LEGO-kiállításán, a Duna Plazában. A program ingyenes.
2008.03.04. 14:02
 
 
A többség nem vásárol az árleszállításokon
A többség semmit nem vásárolt az év eleji árleszállítások alkalmával, a megkérdezettek egynegyedének jó része viszont azt mondta, amúgy is vásárolt volna, de így most jobban járt - derül ki a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet felméréséből. "Hullámzó rosszkedv" jellemezte a lakosság gazdasági hangulatát 2007 végén. Sok családnak a karácsonyi ünnepi előkészületekhez szükséges pénz előteremtése is gondot okozott. Ezért a januári jövedelmet nem fordították sokan akciós termékekre. A megkérdezettek háromnegyede azt mondta, hogy a nagy akciók ellenére nem vásárolt. Ugyanakkor a népesség 14 százaléka kimondottan a nagy árcsökkentésekre tartogatta a pénzét, és korábban ezért fogta vissza a beszerzést.
2008.03.04. 13:55
 
Olimpia helyett műtét
Súlyosnak bizonyult Németh Iván sérülése. A Ferencváros 96 kg-os junior világ- és Európa-bajnok birkózója vasárnap a kötöttfogású Tvel Golden Grand Prix-viadalon kénytelen volt feladni mérkőzését a szerb Frankovics ellen. A még Szombathelyen elkészített röntgenfelvétel szerint csonttörés nem történt. A hétfő délutáni budapesti vizsgálaton azonban kiderült, hogy a fiatal tehetség elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, és porcleválása van. Műtétre van szükség, és a gyógyulás négy hónapot vesz igénybe. Ez azt jelenti, hogy a pekingi kiküldetésre is esélyes Németh Iván nem lehet ott az olimpián.
2008.03.04. 13:51
 
 
Drágábban lehet ingatlanhitelhez jutni
Hiába csökkentek az amerikai alapkamat esése után a pénzpiaci kamatok, a kockázati felár miatt drágábban lehet hitelhez jutni - mondta Nagygyörgy Tibor, a Biggeorge's Holding vezérigazgatója a pénteken nyíló 12. Lakásvásár alkalmából tartott tájékoztatón. A budapesti újlakás-piac az országos 6,8 százalék közel háromszorosával bővült 2007-ben, ugyanakkor csökkent a piaci szereplők száma, vagyis tovább koncentrálódik a fővárosi lakásépítés - tette hozzá Hunyady Attila, az AL Holding elnöke.
2008.03.04. 13:43
 
 
Amerikai nagyvárosokkal bővül a Malév útvonalhálózata
Amerikai nagyvárosokkal bővül a Malév útvonalhálózata, miután a oneworld légi szövetség - amelynek a Malév is tagja - alapító taglégitársasága, az American Airlines tizenkét járatára kerül fel a Malév kereskedelmi kódja május 2-tól - közölte a légitársaság az MTI-vel kedden. Ez lehetővé teszi a Malév-utasoknak, hogy közvetlenül foglaljanak helyet észak-amerikai járatokra, amelyek csatlakozása illeszkedik a Malév közvetlen Budapest-New York járatához. A két légitársaság code-share együttműködésnek köszönhetően a Malév gyakorlatilag közvetlen szereplőjévé válik az amerikai belföldi légi közlekedésnek - fogalmaz a közlemény.
2008.03.04. 13:37
 
Ígéretes együttműködés a müncheni Theaterakademie és a megújuló Zeneakadémia között
Újabb izgalmas nemzetközi együttműködés részesévé vált a Zeneakadémia: a müncheni Theaterakademie-vel létrejött megállapodás értelmében a többi között egy kortárs magyar opera kerül bemutatásra 2009-ben. További két neves európai intézménnyel együttműködve pedig új média-, és kommunikációs technikákat alkalmazva „zseboperák” születhetnek meg. A megújuló Zeneakadémia az együttműködésekkel újabb lépést tesz az oktatás megújítása irányába.
2008.03.04. 13:35
 
Szombaton újabb birkózóünnep
Egy héttel a felnőttek szombathelyi versenysorozata után a junior kötöttfogásúak kiemelkedő nemzetközi viadala következik Budapesten. A hagyományos Matura Mihály-emlékverseny ezúttal ráadásul összekapcsolódik a visegrádi országok junior korú birkózóinak évenként sorra kerülő találkozójával, az Olimpiai Reménységek Versenyével.
2008.03.04. 13:20
 
 
Dubaiba költözik Pflum Orsi?
Amr Mostafa és Pflum Orsi duettje, a Két táj, két szív nemcsak hazánkban, hanem keleten is közkedvelt. A hölgy előadó nem titkolja: bejön neki az arab világ.
2008.03.04. 13:14
 
 
Gyurcsány: Magyarország támogatja Albánia NATO-tagságát
Magyarország támogatja Albánia NATO-tagságát - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden Budapesten, a Sali Berisha albán kormányfővel történt találkozó után. Az albán miniszterelnök szerint országa NATO-tagságával stabilizálni lehet a Balkán biztonságát. Gyurcsány Ferenc és Sali Berisha tárgyalásán a kétoldalú kapcsolatok mellett - amit mindkét kormányfő rendezettnek és kiválónak értékelt - Albánia NATO-tagságáról és Koszovóról esett szó. Utóbbival kapcsolatosan arra a kérdésre, hogy Albánia néhány évtized elmúltával egyesülhet-e Koszovóval, Sali Berisha úgy válaszolt: húsz-harminc év múlva "mindannyian egyesülünk az Európai Unióban".
2008.03.04. 12:35
 
 
Le kell bontani a XII. kerületi Turul-szobrot
Le kell bontani a XII. kerületi Turul-szobrot a Fővárosi Bíróság keddi jogerős ítélete szerint. A XII. kerület II. világháborús polgári és katonai áldozatai emlékére 2005 októberében állítottak Turul-szobrot az Istenhegyi és a Böszörményi út sarkán. Az emlékműre nem volt építési engedély, ezért fennmaradási engedélyt kellett kérni. Ezt azonban az I. fokú közigazgatási hatóságnak, a Budavári Önkormányzatnak meg kellett tagadnia, mivel az emlékművek esetén törvényben előírt fővárosi közgyűlési hozzájárulás hiányzott. Mi több, ezt a közgyűlés négy korábbi határozatában egyértelműen megtagadta.
2008.03.04. 12:22
 
 
Fidesz: emelkedni fog a gáz és a távhő ára
A Fidesz szerint a március 9-ei népszavazás után újabb gázáremelésre kell számítani, ami miatt a távhődíjak is növekednek majd - mondta Fónagy János, az ellenzéki párt szakpolitikusa kedden. Mint mondta, az idei gázáremelésekben a világpiaci ár mellett az is jelentős tényező, hogy a kormány 2006-ban a parlamenti választások utánra tette a gázáremelést, abban a reményben, hogy ezt a következő választásokig részletekben "le tudja nyeletni" az emberekkel. Azonban a legnagyobb gázimportőr céggel szemben emiatt felhalmozott adósságból mind a mai napig fennáll 35 milliárd forint, mert az elmúlt két év melegebb és rövidebb telet hozott, így a felhasznált gáz mennyisége kevesebb volt - tette hozzá.
2008.03.04. 11:40
 
 
Alkotmánybírósághoz fordul az MDF az egészségbiztosítási törvény kapcsán
Alkotmánybírósághoz (Ab) fordul a Magyar Demokrata Fórum (MDF) az egészségbiztosítási törvénnyel kapcsolatban - jelentette be Herényi Károly, a párt frakcióvezetője. Hozzátette: a február 11-én újra elfogadott egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény szerintük több ponton alkotmányellenes. Csáky András, a párt országgyűlési képviselője a részletekről elmondta: véleményük szerint a jogbiztonság elvét sérti az, hogy a törvény százhúsz felhatalmazó rendelkezést ad, így a jogszabály tényleges tartalma nem ismert, ami ütközik a jogalkotási törvénnyel. Továbbá aggályosnak tartják azt is, hogy nem készültek el a hatástanulmányok az ellátórendszer és a betegellátás kapcsán.
2008.03.04. 11:37
 
Miről árulkodik a kezünk?
Sokak számára a kézfej állapota árulkodik leginkább az ápoltságról. Másokat kevésbé foglalkoztat, de ha észreveszik elhanyagoltságát, negatív vélemény alakulhat ki bennük.
2008.03.04. 11:20
 
 
A Gazprom kedd estétől tovább csökkenti a gázmennyiséget Ukrajnának
A Gazprom kedden 18 órától további 25 százalékkal csökkenti az Ukrajnának szánt földgáz mennyiségét. Amennyiben a Gazprom végrehajtja a fenyegetését, Ukrajna kedd estétől már 50 százalékkal kevesebb orosz földgázhoz jut, mint korábban. A Gazprom hétfőn délelőtt 25 százalékkal csökkentette a földgáz szállítását Ukrajnának az eddig felhalmozott adósságok visszafizetéséről folyó tárgyalások megfeneklése miatt. A Gazprom kedden jelezte: további 25 százalékkal csökkenti a gázmennyiséget, miután Ukrajna az idei szállítások után már 600 millió dollárral adósa az orosz cégnek, miközben nincs még érvényes megállapodása az idei évre. A Gazprom és Ukrajna is jelezte: Európába zavartalan a földgázszállítás.
2008.03.04. 11:19
 
 
MSZP: nem helytállóak az államfő jogi érvei
Jogilag nem helytállóak Sólyom László köztársasági elnök aggályai az Alkotmánybíróságnak (Ab) véleményezésre megküldött gyűlöletbeszéd törvénnyel kapcsolatban - mondta Bárándy Gergely, az MSZP országgyűlési képviselője. A köztársasági elnöknek nincs igaza, téved jogi érvelését tekintve - közölte a kormánypárti képviselő a büntető törvénykönyv módosításáról. Felhívta a figyelmet arra, hogy az Ab több határozatában is kimondta: a közösségek méltósága a véleménynyilvánítás alkotmányos korlátja lehet, és testület nem zárta ki, hogy a törvényhozó az uszítás tényállásán túlmenő büntetőjogi védelemmel is gondoskodjék erről.
2008.03.04. 11:16
 
 
Alpesi sí: amputálni kell Lanzinger bal lábát
Eldőlt, hogy amputálni kell a bal lábát az osztrák Matthias Lanzingernek, aki vasárnap hatalmasat bukott az alpesi sízők norvégiai Világkupa-versenyén. Hétfői állapot szerint a végtag-eltávolítás csak egy eshetőség volt, a kedd reggeli fejlemények alapján azonban ez elkerülhetetlenné vált. "Sajnos, nem tudtuk stabilizálni a láb vérkeringését, így kénytelenek vagyunk amputálni" - nyilatkozott Lars Engebretsen, az oslói Ullevaal kórház illetékes orvosa a norvég NRK Rádiónak. Thomas Hölzenbein professzor, salzburgi specialista, aki a baleset után rögtön a norvég fővárosba utazott, úgy fogalmazott, hogy sikerült ugyan némileg helyreállítani a keringést, de a vasárnap óta eltelt időben súloysan károsodtak a szövetek.
2008.03.04. 11:11
 
 
Orosz elnökválasztás: az Egységes Oroszország Putyin pártja marad
Az Egységes Oroszország Vlagyimir Putyin pártja, és ebben nem lesz változás az elnökválasztás után sem - jelentette ki kedden Moszkvában Borisz Grizlov, a párt és egyben az állami duma (alsóház) elnöke."Putyin nemzeti vezető, aki az Egységes Oroszország listájának élén állt a december 2-i duma-választásokon. A párt ideológiájának a putyini tervet tekinti, amelyet most továbbfejlesztettek, kijelölve a legfontosabb feladatokat 2020-ig" - válaszolta Grizlov újságíróknak arra a kérdésére, hogy nem válik-e a párt az elnökválasztás nyomán az új államfő, Dmitrij Medvegyev pártjává.
2008.03.04. 10:57
 
 
18 fősre szűkült a női kézilabda-válogatott kerete
Hajdu János, az olimpiai selejtezőre készülő magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya 24-ről 18 fősre szűkítette keretét. Kimaradt többek között Kirsner Erika és Mehlmann Ibolya. Az ötkarikás kvalifikációs tornának Nimes ad otthont március 28-30-án, az ellenfelek - sorrendben - Kongó, a házigazda Franciaország és Japán lesznek. Az első és második helyezett jut ki a pekingi olimpiára. A tornára 14 kézilabdázó utazhat, vagyis a keretből további négy játékos kerül még ki.
2008.03.04. 10:35
 
 
Nem közeledtek az álláspontok a Gazprom és Ukrajna között
A Gazprom orosz gázipari cég keddi közlése szerint Ukrajna nem újította fel a múlt héten megfeneklett tárgyalásokat annak ellenére, hogy hétfő reggel óta kevesebb földgázt kap Oroszországtól kifizetetlen gázszámlája miatt. A közlemény ugyanakkor kitér arra, hogy nincs fennakadás az Ukrajnán keresztül Európába irányuló orosz gázszállításokban. Ukrajna napi 104 millió köbméter földgázt kap, ami 75 százaléka a szokásosnak. A Gazprom hétfő reggel jelentette be, hogy korábbi figyelmeztetéseinek megfelelően 25 százalékkal csökkenti az Ukrajnának szánt földgáz mennyiségét, miután az idei tartozása már elérte a 600 millió dollárt, és a gáztartozásról zajló múlt heti tárgyalások eredménytelenül értek véget.
2008.03.04. 10:00
 
 
"Emlékező" japán csodaszemüveg
Gond nélkül megtalálható az elveszített távkapcsoló, mobiltelefon, de akár egy kalapács is egy új "csodaszemüveg" segítségével, amelyet a tokiói egyetemen fejlesztettek ki. A búvárszemüvegre emlékeztető készülék mindenről videofelvételt készít, amit lát a viselője. Az új találmányról a héten számoltak be a tokiói lapok. A szemüveghez, amelyet a leleményes kémketyeréiről is híres 007-es ügynök, James Bond is megirígyelt volna, hordozható miniszámítógép csatlakozik. A kereséshez csak be kell vinni a rendszerbe az elveszített tárgy nevét. A számítógép szinte azonnal megtalálja azt a videofelvételt, ahol a keresett tárgy utoljára látható volt, és levetíti a szemüvegbe illesztett miniképernyőn.
2008.03.04. 09:34
 
 
ENSZ-jelentés: Izrael szerint a Hezbollah újrafegyverkezik
A Hezbollah mostanra 10 ezer nagy hatótávolságú, valamint 20 ezer rövid hatótávolságú rakétával rendelkezik Dél-Libanonban - mondta Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár a Biztonsági Tanácsnak tett egyik jelentésében. Bár a jelentés nem erősíti meg Izrael állítását, a világszervezet vezetője újfent aggodalmát fejezte ki a radikális síita szervezet Izraelt háborúval fenyegető nyilatkozatai miatt, illetve azokkal a sorozatos értesülésekkel kapcsolatban, melyek szerint a Szíria támogatta iszlamista milíciát folyamatosan fegyerekkel látják el, az ENSZ vonatkozó embargójának megsértésével.
2008.03.04. 09:20
 
 
Világgazdaság: a pályakezdők legalább nettó 160 ezres fizetést akarnak
A diplomás pályakezdők többsége ugródeszkaként tekint az első állásra, háromnegyedük négy éven belül szeretne középvezetői pozícióba kerülni, az elvárt kezdő kereset nagysága meghaladja a havi nettó 161 ezer forintot - derül ki a Világgazdaság által ismertetett felmérésből. Az átlagosnál magasabb fizetési elvárásokkal jellemezhetők a férfiak, a Budapesti Corvinus Egyetem hallgatói, a gazdálkodási, közgazdasági képzésekben részt vevők, valamint az egyetemeken, illetve a fővárosban tanulók.
2008.03.04. 09:15
 
 
Katari teszt: tovább javult Talmácsi
Talmácsi Gábor a harmadik legjobb időt érte el a 125 kcm-es géposztályban a gyorsaságimotoros-világbajnokságra készülő csapatok harmadik katari tesztjén, Losailban. A magyar versenyző az előző két napon hetedik, illetve ötödik volt. A csapat szerint a szezon rajtja előtti időszak utolsó tesztjére minden összeállt Talmácsi motorján, a világbajnok így komoly reményekkel várja a hétvégén kezdődő sorozatot. A hétfői teszten a váz és a motor is nagyszerűen működött. Talmácsi ezúttal egy ezreddel maradt el a brit Bradley Smith-től. Eredmények, 125 kcm, 3. tesztnap: 1. Mike di Meglio (francia, Derbi) 2:05.324 perc 2. Bradley Smith (brit, Aprilia) 2:05.504 3. Talmácsi Gábor (Aprilia) 2:05.505.
2008.03.04. 08:59
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464[2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista