2020. június 2., kedd - Anita, Kármen
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Tészta Szerda
Édesköményes, lazacos széles metélt, brokkolis spárgás tésztasaláta füstölt fürjtojással, currys masni sült cukkinivel, bazsalikomos tollhegy kagylóhússal - azaz, minden amit tészta! A Torkos Csütörtök után itt a Tészta Szerda: az egyik neves gyártó jóvoltából április 16-án országszerte 300 vendéglátóhelyen féláron kínálnak tésztából készített fogásokat. A séfek kifejezetten erre a napra állítanak össze izgalmas menüket, és kreálnak egyedi fantázianevű, nemzetközi stílusú ételeket de a hagyományos magyaros fogásokat is "megbolondítják" egy kicsit. Gyerekeket és felnőtteket egyaránt várnak gyertyafényes vacsorára éppúgy, mint vidám családi ebédre.
2008.04.09. 15:44
 
 
Sólyom Lászlóval tárgyalt a koalíciós válságról Gyurcsány
Sólyom László köztársasági elnök szerdán a Sándor-palotában megbeszélést folytatott Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel, a szocialista párt elnökével; a téma a kialakult koalíciós válság volt. A találkozó után sem az államfő, sem a kormányfő nem nyilatkozott. A kormányszóvivő később az MTI-nek azt mondta: nyitott és tárgyszerű megbeszélés zajlott a két politikus között a kialakult belpolitikai helyzetről, de a részletekről - mivel az államfő és kormányfő erről megállapodott - nem adhat tájékoztatást. A távirati iroda úgy tudja, az elmúlt tíz napban ez volt a harmadik megbeszélés az államfő és a miniszterelnök között. Ezt a kormányszóvivő megerősítette.
2008.04.09. 15:15
 
 
A kismamák alig több, mint fele szoptat
Egy 2005 augusztusi adat szerint a kórházból hazakerülő kismamák 58 százaléka táplálja kizárólag anyatejjel a babáját - mondta Odor Andrea, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) Védőnő Szakfelügyeleti Osztályának vezetője szerdán. A mamák legtöbbször azért nem szoptatnak, mert lelkileg nem kiegyensúlyozottak, ezért hiába lenne képes 98 százaléka szoptatni. Az orvosoknál és a védőnőknél is szemléletváltásra van szükség ahhoz, hogy egyre többen szoptassanak - jelentette ki Odor Andrea sajtótájékoztatón. Tapasztalatuk szerint az orvosok annyira elfoglaltak, hogy nem jut idejük mélyebben elbeszélgetni az anyákkal a szoptatásról, pedig igényelnék a lelki támogatást.
2008.04.09. 15:08
 
Tésztacsúcs Japánban
Noha miniszterelnökként nem volt házigazdája a világ leggazdagabb országait tömörítő G8 csúcstalálkozójának, Koidzumi Dzsunicsiro, a népszerű volt japán kormányfő a héten a "ramencsúcson" tűnt fel, mint a japán tésztaételek élvezetének hirdetője. "A rament nemcsak Japán, de a világ, sőt a világmindenség is kedveli" - mondta a volt miniszterelnök a húsz ország képviselőinek részvételével tartott nemzetközi sajtóértekezleten a nyugat-japáni Oszakában. A 2001 és 2006 között kormányfői tisztséget viselő Koidzumi minden idők egyik legnépszerűbb japán vezetőjévé vált színes egyénisége révén.
2008.04.09. 14:58
 
 
Peking 2008: 18 magyar érem, közte 5-6 arany várható az olimpián
A magyar versenysport visszaesése folyamatos és tartós, Athén óta egyharmadával kevesebb az igazolt sportolók száma, így a pekingi olimpián öt-hat arany és összesen 18 érem várható a magyar versenyzőktől - hangzott el a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) szerdai konferenciáján. Molnár Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) ügyvezető igazgatója megerősítette kétszázkét ország kinyilatkoztatta, hogy mindenképpen ott lesz a pekingi olimpián. Magyarország részvétele is biztos, még akkor is, ha a hazai vagy a nemzetközi politika esetleg másképp gondolja.
2008.04.09. 14:39
 
 
A móri ügy új vádlottját tanúként idézték a régi vádlott perében
A magyar igazságszolgáltatás történetében példátlan módon egy és ugyanazon ügyben, a móri bankrablás ügyében a vádhatóság egyszerre két vádiratot tart fenn más és más vádlottakkal, illetve tényállással - mondta Dezső Antal ügyvéd, a móri ügy egyik védője az MTI-nek szerdán. A nyolc halálos áldozattal járó, hat évvel ezelőtti bankrablás ügyében Kaiser Ede 2,5 éve jogerősen kiszabott tényleges életfogytiglaniját tölti, Hajdú Lászlót pedig az elsőfokú ítéletének hatályon kívül helyezése folytán megismételt eljárásban a Fővárosi Bíróság előtt továbbra is vádolja a Fővárosi Főügyészség a móri gyilkosságokkal.
2008.04.09. 14:23
 
 
Nem kell a spanyoloknak Ronaldinho
Lapértesülés szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége már közölte Ronaldinho ügynökével, hogy a jövőben nem számít a brazil futballistára, vagyis kereshet új klubot. A Sport című katalán újság úgy tudja, Roberto de Assis, Ronaldinho fivére és egyben ügynöke "mindent megtesz azért, hogy testvére Olaszországban vagy Angliában érjen földet". Ronaldinho egyébként elsősorban az AC Milanhoz szerződne, ha el kellene hagynia a Barcát. Silvio Berlusconi, a milánói egylet elnöke maga is közölte: igényt tartana az aranylabdás klasszisra. Ronaldinho jelenleg sérült, a múlt héten szenvedett izomszakadást a jobb lábában, így az idény végéig már nem léphet pályára.
2008.04.09. 13:56
 
Biztos választási győzelmében Berlusconi
Silvio Berlusconi olasz ellenzéki vezető 100 százalékig biztos abban, hogy megnyeri a vasárnapi-hétfői parlamenti választásokat. Emellett kizártnak tartja, hogy széles kormánykoalíciót alakítana a jelenleg hatalmon lévő balközép pártokkal, ha mégis szoros eredmény születne. Az olasz törvények tiltják, hogy a választások előtti két hétben közvélemény-kutatási eredményt hozzanak nyilvánosságra. Az utolsó felmérések szerint a 71 éves médiamágnás pártja 5-9 százalékponttal vezet ellenfele, Walter Veltroni volt római főpolgármester előtt.
2008.04.09. 13:47
 
 
Az új-zélandiak visszamondták Mosley meghívását
Az Új-zélandi Automobil Szövetség visszamondta Max Mosleynak, a nemzetközi szövetség (FIA) szexbotrányba keveredett elnökének a szervezet júniusi kongresszusára szóló meghívását. A szövetség sajtófőnöke elárulta az elnök már vissza is jelzett, hogy sajnálattal, de tudomásul veszi, hogy nemkívánatos. Mosley hálószobai titkairól március 30-án közöltek fotókat és videofelvételeket. Az FIA elnöke öt, náci kosztümbe öltözött prostituálttal látható egy szadomazo szexvideón. Az ügyet tovább bonyolítja, hogy a nemzetközi szövetséget 1993 óta vezető Mosley édesapja az 1931-ben létrejött, majd betiltott fasiszta feketeinges mozgalom alapítója volt.
2008.04.09. 13:24
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország visszacsúszott az 56. helyre
A magyar válogatott a szlovénok elleni vereség miatt az 51.-ről visszacsúszott az 56. helyre a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) világranglistáján, amelyen - immár hét hónapja - változatlanul Argentína vezet Brazília és Olaszország előtt. A magyarokkal azonos világbajnoki selejtezőcsoportba került csapatok közül a portugálok a 9., a svédek a 24., a dánok a 33., az albánok a 76., a máltaiak pedig a 135. helyet foglalják el a rangsorban. Az Európa-bajnok görögök minden eddiginél jobban állnak, övék a nyolcadik pozíció, és Izrael is először került a húsz közé (20.). A legnagyobb előrelépő a Top50-ben Moldova, amely 14 helyet javítva a 37.
2008.04.09. 13:00
 
MDF: adott a parlamenti többség az örökösödési adó eltörléséhez
Az MDF szerint az SZDSZ ellenzékbe vonulásával biztosított lehet az örökösödési adó eltörléséhez szükséges parlamenti többség; erről az MDF frakcióvezetője beszélt Budapesten. Herényi Károly sajtótájékoztatón azt mondta, az MDF elnökének, Dávid Ibolyának a kezdeményezésére április 15-re összehívott ellenzéki találkozón az egykulcsos adó bevezetése mellett a "haláladó" eltörléséről is egyeztetni kívánnak a pártokkal. A képviselő szerint most, hogy az SZDSZ számára már nincs költségvetési kényszer, meglehet a többség e javaslat elfogadásához.
2008.04.09. 13:00
 
 
Egész napos BKV-sztrájk várható jövő pénteken
Átnyújtották sztrájkfelhívásukat a BKV szakszervezetei a cég vezetőségének, ebben bejelentették, hogy egész napos munkabeszüntetést terveznek jövő péntekre - közölték a szakszervezetek képviselői. Gulyás Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője elmondta, hogy a szerdai tárgyaláson sem sikerült megegyezni a munkáltatóval: a cég nem vonta vissza a paraméterkönyv-tervezetet, és nem adott garanciát arra vonatkozóan, hogy megoldják a társaság gazdasági problémáit. Nem biztosított a közlekedési vállalat jövője, az érdekképviseletek tartanak attól, hogy elkezdődik a vállalat felaprózása, a munkafolyamatok kiszervezése, a telephelyek bezárása és a leépítés.
2008.04.09. 12:40
 
 
Koszovó elfogadta első alkotmányát
A koszovói parlament szerdán ünnepélyes ülésén elfogadta Koszovó első alkotmányát. Az alaptörvény június 15-én lép hatályba, amikor az ENSZ-kormányzat átruházza hatáskörét az újonnan megalakult ország hatóságaira és a Koszovót felügyelő európai uniós misszióra. Az alaptörvény "független, szuverén, demokratikus, egységes és megoszthatatlan államnak" nyilvánítja Koszovót. Az országnak két hivatalos nyelve lesz, az albán és a szerb. Koszovó február 17-én kiáltotta ki függetlenségét. A Szerbiától elszakadt önálló államot már elismerte a nyugati országok zöme, beleértve Magyarországot is.
2008.04.09. 12:25
 
 
Állami támogatást kérnek a fővárosi rendőrség működéséhez
A Fővárosi Közgyűlés Városrendészeti bizottsága szerdai ülésén egyhangúlag úgy döntött, felkéri Demszky Gábor főpolgármestert, hogy a BKV-hoz hasonlóan a fővárosi rendőrség működéséhez is kérjen állami támogatást. A testület kihelyezett ülést tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányságon, ahol a tagok meghallgatták Tóth Gábor dandártábornok, budapesti rendőrfőkapitány beszámolóját a rendőrség elmúlt évi munkájáról. A beszámoló után Kosztolányi Dénes (Fidesz) alelnök azt javasolta a bizottságnak, kérjék fel a főpolgármestert, hogy Demszky Gábor kérjen a BKV-hoz hasonlóan 18 milliárd forint állami forrást a BRFK működéséhez.
2008.04.09. 12:15
 
 
A Fidesz számon kéri Gyurcsányt
Gyurcsány Ferencnek számot kell adnia arról, miként fordulhat elő, hogy a kormányfő cége a Miniszterelnöki Hivatalban (MeH) lobbizik saját érdekei érvényesítésére - jelentette ki Fónagy János. A Fidesz országgyűlési képviselője emlékeztetett arra, hogy a közelmúltban a sajtóban megjelent hír szerint a miniszterelnök egyik cége, a Motim Zrt. - hat másik vállalattal együtt - lényegesen olcsóbban kapja az elektromos áramot, mint ami a hivatalos ár. Az is kiderült, hogy az állami tulajdonban lévő Magyar Villamos Művek (MVM) azok után adja olcsóbban az áramot néhány cégnek, hogy azok a Miniszterelnöki Hivatalnál és a gazdasági minisztériumnál lobbiztak ezért a kedvezményért - tette hozzá.
2008.04.09. 11:52
 
 
Népszerűsége csúcsán Angela Merkel
Két és fél éves kancellársága óta még soha nem volt olyan népszerű Angela Merkel, mint most. Erről tanúskodik a Forsa közvélemény-kutató intézet felmérése, amelynek adatait szerdán hozták nyilvánosságra Berlinben. Eszerint ha a német kancellárt az elkövetkező hétvégén közvetlenül választanák, a szavazópolgárok legkevesebb 60 százaléka voksolna Merkelre, akit a közelmúltban egy nemzetközi felmérés alapján Európa legbefolyásosabb politikusának jelöltek. Ezzel szemben Merkel fő riválisa, a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) elnöke, Kurt Beck a szavazatok mindössze 12 százalékát kapná.
2008.04.09. 11:03
 
 
Megnyílt a Construma szakkiállítás
Az idei év közepétől számított másfél év alatt 1.500 milliárd forint értékű építésre kap megbízást a magyar építőipar az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében - mondta Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter a 740 kiállítót felvonultató idei Construma szakkiállítás megnyitóján a Hungexpo vásárvárosában. A megnyitón felszólalt Emilia Müller bajor gazdasági miniszter, aki 32 tagú szakértő delegáció élén látogatott ki a vásárra. Elmondta, hogy az induló új építési projektekből kiveszik részüket a bajor cégek is. A mostani bemutatón egyébként 20 bajor társaság van jelen, közülük 5 még nem állított ki a Construmán.
2008.04.09. 10:56
 
 
Peking 2008: Maradona is futna a lánggal Buenos Airesben
A tervek szerint Diego Maradona, az argentinok élő labdarúgó-legendája is futna az olimpiai lánggal pénteken Buenos Airesben. A szervezők szerint a nemzeti hősként tisztelt sportember lenne a fáklyafutás első embere a fővárosban, feltéve, ha időben visszaér mexikói útjáról. Maradona korábban maga jelezte: szívesen lenne a váltó tagja. Buenos Airesben 14 km-t futnak a pekingi olimpia lángjával, a biztonságra 2700 rendőr ügyel majd. A fáklya útját az elmúlt napokban többször megzavarták a kínai emberjogi politikát bírálók.
2008.04.09. 10:04
 
 
Természetes tó okozhatta a Rákóczi téri vízbetörést
Feltehetőleg egy természetes tó okozta a kedd esti Rákóczi téri vízbetörést az épülő metróállomáson, vagyis nem egy vízcső tört el - közölte az MTI megkeresésére a Fővárosi Vízművek kommunikációs vezetője. Egy agyagos, a vizet át nem eresztő földrétegben úgynevezett zárvány vagy óriáspocsolya keletkezhetett, a munkálatok során ebbe fúrtak bele - tette hozzá Lévai Zsuzsa. Kedd éjjel mintegy 130-150 köbméternyi víz és salak omlott a 4-es metró épülőfélben lévő Rákóczi téri állomásába, ám ez nem okoz késedelmet az építkezésben - közölte korábban Olti Ferenc, a BKV e beruházás ügyeiben illetékes vezérigazgató-helyettes. A rendőrség tájékoztatása szerint az esetnek sérültje nincs.
2008.04.09. 08:59
 
 
Népszabadság: az új KRESZ kevesebb mérlegelést hagy az autósoknak
Elkészült az új KRESZ: a Nemzeti Közlekedési Hatóság tervezete a 33 éve hatályos és legalább hússzor módosított szabályozást a tervek szerint 2009 első felében váltaná fel - írta a szerdai Népszabadság. Az új KRESZ-ben a Nemzeti Közlekedési Hatóság csökkentené az autósok mérlegelési lehetőségét a sebesség megválasztásakor. A mai sebességhatárokat nem változtatják meg, de a keskeny utakon (ahol nincs két külön sáv felfestve, mert ahhoz nincs elég hely) például 90 helyett csak 70-nel lehetne hajtani. Esőben, vagy ha bármilyen oknál fogva vizes az útburkolat, autópályán 130 helyett csak 110-zel, autóúton 90, egyéb, nem lakott területen fekvő úton 70-nel szabadna hajtani.
2008.04.09. 08:13
 
 
France Football: ismét Beckham a kereseti lista élén
Két év "kihagyás" után ismét David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol válogatott játékosa vezeti a legjobban kereső labdarúgók listáját. A tekintélyes France Football magazin által összeállított rangsorban évi 31 millió eurós jövedelmével áll az élen a Manchester United és a Real Madrid korábbi klasszisa. A második az elmúlt két évben első brazil Ronaldinho: az FC Barcelona csillaga az elmúlt évben 24,1 millió euróval gazdagodott. A harmadik helyen csapattársa, az argentin Lionel Messi áll 23 millióval.
2008.04.09. 08:01
 
 
Pulykák kergette vízipisztolyos postások
Vízipisztollyal fegyverezték fel a postásokat pulykatámadások elhárítására az Egyesült Államokban, Wisconsin államban, az Owen Természetvédelmi Park környékén. Tavasz táján a vadpulykákra is rátör a párzási vágy, és ilyenkor agresszívabbak. Feltehetően a postakocsik piros-fehér-kék színezése miatt rontanak a postásoknak a pulykakakasok fő fegyverükkel: éles sarkantyúikkal. A postások védekezésül vízipisztolyokat kaptak munkáltatójuktól. A lőfegyverzet be is vált - kis időre. Mostanra a pulykák úgy tűnik, hozzászoktak a locsoláshoz, nem rettenti el őket a vízpermet. A postások pedig maguk kerítenek maguknak megfelelőnek vélt fegyvert: többnyire hosszú botokkal kergetik el a nagytestű madarakat.
2008.04.09. 07:55
 
 
Serdülő lányokat kényszerített szexuális kapcsolatra egy texasi szekta
Több száz gyermeket kényszerítettek már pubertáskor szexuális kapcsolatra férfiakkal azon a texasi farmon, amelyet egy poligamista szekta tartott fenn. Alig tizenhárom éves serdülő lányokat "házasítottak össze spirituálisan" férfiakkal, és kényszerítették őket, hogy "gyermekáldás céljából" közösüljenek velük - derül ki a texasi gyermekvédelmi hivatal egyik nyomozójának jelentéséből. Több terhes, illetve nemrégiben szült fiatalt lányt találtak a több száz hektáros farmon, amikor egyikük feljelentésére a rendőrség közbelépett. A 16 éves lány nyolc hónappal azután esett ismét teherbe, hogy egy 50 éves férfival való viszonyából gyermeke született.
2008.04.09. 07:47
 
 
Kelet-közép-európai tőkepiacok: Ausztria, Lengyelország jó menedék
A kelet-közép-európai piacok jelentős növekedési előnnyel rendelkeznek a nyugatiakhoz képest, a piacok továbbra is ingadoznak, a rövid távú árfolyam-emelkedésből származó profit gyors kivonása várható, a tőzsdei befektetéseknél most Ausztria és Lengyelország a legjobb hely arra, hogy a befektetők átvészeljék a viharokat - állítják az Erste Bank Csoport szakértői legújabb elemzésükben. Az Erste Bank elemzői szerint az általuk az idei első negyedévre adott előrejelzések beváltak, ugyanis a pénzintézetek a 2007-es évre vonatkozó jelentéseikben világosabb képet adtak az amerikai másodpiaci jelzáloghitel-válság kártékony hatásairól.
2008.04.09. 07:44
 
 
Tavaly négyzetméterenként 170-180 ezer forintért épültek társasházak
A társasházak négyzetméterenkénti építési költsége 170-180 ezer forint, míg a családi házaké 200 ezer forint volt a múlt évben, kevesebb, mint 2006-ban - áll a Business Media Magyarország Baudata divíziójának elemzésében. Az összesen számba vett 2.600 milliárd forint értékű projekt, 6.150 épület adatai alapján, a legdrágább épületfaja 280 ezer forint feletti négyzetméteráron a szálloda, 270 ezer forint közelében alakult a bevásárlóközpontok és irodák költsége. Borsos a gépipari csarnokok ára is, mintegy 250 ezer forint. Ez utóbbi adat különösen ahhoz képest érdekes, hogy tíz éve kevesebb, mint fele annyiba került egy ipari csarnok, mint egy bevásárlóközpont négyzetmétere.
2008.04.09. 07:37
 
 
Társadalmi egyeztetés az Új Tulajdonosi Programról
A jövő héten kerülhet sor az Új Tulajdonosi Programra vonatkozó elképzelések első társadalmi egyeztetésére. Az egyeztetést az Új Tulajdonosi Program Tanács szervezi, amely több tanulmányt is készíttetett a programról. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) kidolgozta a programban részt vevő cégekre, illetve a kedvezményekre vonatkozó döntés előkészítő javaslatát, amit március végén juttatott el a tanácsnak és a Pénzügyminisztériumnak. A tanács az MNV szakértői javaslatán túl több tanulmányt is készíttet. Az elképzelések, lehetséges megoldások és opciók mérlegelése után a tanács állít össze javaslatot a kormány számára, a végső szót a kabinet mondja ki az ügyben.
2008.04.09. 07:35
 
 
Az amerikaiak szerint politikusaik kiszínezik a tényeket
Az amerikaiak nem áltatják magukat, meg vannak győződve, hogy politikusaik gyakran megszépítik a tényeket, kiszínezik a valóságot - derül ki a Fox 5/The Washington Times/Rasmussen kedden ismertetett kutatásából. Az amerikaiak nagy része úgy érzi, hogy a politikusok szeretik eltúlozni saját érdemeiket. A megkérdezettek 71 százaléka látja így. Csak 10 százalék utasítja el ezt a gondolatot, 19 százaléknak nincs határozott véleménye. Vannak persze eltérések abban, hogy a társadalom mely rétege tételez fel lódítást a politikusok részéről. Míg a férfiak közül 74, a nőknek 69 százaléka gondolja így. Több republikánus, mint demokrata, a mutató náluk 76, illetve 66 százalék.
2008.04.09. 07:25
 
 
Greenspan: recesszióban az amerikai gazdaság
Recesszióba jutott az amerikai gazdaság - jelentette ki Alan Greenspan, az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) volt elnöke. "A recesszió kellős közepén vagyunk" - fogalmazott Greenspan a CNBC televíziónak adott interjújában, hozzátéve: azt nehéz megállapítani, hogy milyen súlyos a válság. Greenspan elutasította azokat a bírálatokat, hogy Fed-elnöki tevékenysége hozzájárulhatott a mostani pénz- és ingatlanpiaci zavarokhoz. "Nem bántam meg a Fed egyetlen lépését sem, amelyet egykor kezdeményeztünk, mert szakmai körültekintéssel jártunk el" - mondta.
2008.04.09. 07:13
 
Több mint 950 embert vettek őrizetbe a zavargások után Tibetben
A kínai rendőrség 953 embert vett őrizetbe, akiket azzal gyanúsítanak, hogy részt vettek a márciusi tibeti zavargásokban - közölte a tibeti tartomány vezetője, aki egyben megerősítette: elviszik Tibetbe az olimpiai lángot. Csiangpa Puncog, a tibeti autonóm körzet kormányának feje sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az ügyészek az őrizetbe vettek közül 403 ellen adtak ki elfogatóparancsot, ellenük várhatóan megindul a hivatalos vádemelés. A kormányzó szerint a zavargásokban részt vettek csak a tibetiek jelentéktelen részét teszi ki, és a tiltakozásokban részt vett szerzetesek is csak a buddhista papság igen csekély részét képviselik.
2008.04.09. 07:00
 
Gyurcsány: ebben a helyzetben az MSZP elnökségének le kellene mondania
Gyurcsány Ferenc szerint ebben a helyzetben az MSZP elnökségének az lenne a dolga, hogy felajánlja lemondását a párt kongresszusának, de - mint mondta - elfogadta, hogy a testületnek más a véleménye. A miniszterelnök a TV2-nek adott keddi interjújában saját álláspontját azzal indokolta, hogy az MSZP legfőbb vezető testülete korábban a koalíciós kormányzásban való részvételre adott nekik felhatalmazást, és ha új szakasz jön, egypárti kormányzás, akkor meg kellene kérdezni a tagságtól, nem akarnak-e mást, másként. Sajtóhírek szerint a kormányfő az MSZP hétvégi elnökségi ülésén felajánlotta lemondását a pártelnöki posztról és teljes tisztújítást javasolt, de az elnökség ezt nem támogatta.
2008.04.08. 23:05
 
 
BL: dráma az Anfield Roadon
A 2005-ös győztes FC Liverpool hazai környezetben drámai csatában nyert az Arsenal ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, ezzel bejutott a legjobb négy közé. A másik keddi negyeddöntőben a Chelsea a negyedik percben Michael Ballack révén megszerezte a vezetést és a továbbjutást jelentő gólt, és a végén még Lampard is betalált. Ezzel megismétlődik a tavalyi elődöntő, akkor a Liverpool büntetőkkel jutott be a fináléba a Chelsea ellen. Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágók: Chelsea-Fenerbahce 2-0, g: Ballack (4.), Lampard (87.); FC Liverpool (angol)-Arsenal (angol) 4-2, g: Hyypia: (30.), Torres (69.), Gerrard (85., 11-esből), Babel (92.), illetve Diaby (13.), Adebayor (84.).
2008.04.08. 22:50
 
 
Clinton-McCain összecsapás Irak ügyében
Az amerikai elnöki posztra pályázó John McCain és Hillary Clinton kedden egy kongresszusi meghallgatáson összecsapott egymással Irak ügyében: a republikánus szenátor az amerikai csapatok maradása, demokrata párti társa ezzel szemben a csapatkivonás mellett érvelt. McCain leszögezte: a csapaterősítés sikerrel járt, és a csapatkivonás ígérete, tekintet nélkül a következményekre, politikai és erkölcsi értelemben is vezetői kudarccal ér fel. A csapatok hazahozatalát sürgető Clinton arról beszélt: felelőtlenség folytatni az eddigi Irak-politikát, amely nem hozta meg a beígért eredményeket.
2008.04.08. 22:00
 
 
Nem csőtörés történt a Rákóczi téren épülő metróállomáson
Nem csőtörés történt a Rákóczi téri metróépítkezésen, hanem egy vízzárvány nyílt meg - közölte Lévai Zsuzsa, a Fővárosi Vízművek szóvivője kedden késő este az MTI-vel, hozzátéve, hogy 22 méter mélyen sehol nincsenek csövek, azokat legfeljebb 3-4 méterrel a föld színe alá fektetik. Mintegy 120 köbméternyi víz és sóder dőlt váratlanul a 4-es metró Rákóczi téren épülő állomásánál a munkaterületre - mondta korábban Molnár Péter, a fővárosi tűzoltóság szóvivője. Az esetnek sérültje nincs, a rendőröknek nem kellett lezárniuk a környéket.
2008.04.08. 21:12
 
 
Új modellt javasol az egészségbiztosításra az MSZP
Szakmai egyeztetést kezdett az MSZP az egészségbiztosítás általa javasolt új modelljéről; a hatályos jogszabály májusig nem változik - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP parlamenti frakcióvezetője és Kökény Mihály, a párt egészségügyi szakpolitikusa kedden Budapesten, az MSZP-frakció ülése után. A frakció állami tulajdonban lévő, nonprofit elven működő regionális pénztárakat javasol létrehozni - közölte Lendvai Ildikó, hozzátéve, hogy majd csak az új, önálló szocialista kormány terjeszti az új modellt a parlament elé, az MSZP nem kívánja a koalíciós szabályokat megszegni.
2008.04.08. 20:40
 
 
Kiss Péter szerint nem a miniszterelnök-csere a megoldás
"A stabil kormányzáshoz nem a miniszterelnök-cserén keresztül vezet az út" - mondta Kiss Péter kancelláriaminiszter kedden Budapesten újságíróknak; közölte azt is, hogy az egészségbiztosítási törvényt korrigálni akarják, lényeges pontjait fenntartva. Az volna a legkívánatosabb az ország számára, ha az SZDSZ-szel egy új politikai szakaszt lennénk képesek kezdeni - mondta az MSZP alelnöke a szocialista frakció ülése után távozóban. Kiss Péter szerint a kormányfő helyesen teszi, hogy erről nem kíván tárgyalások nélkül lemondani. A miniszter úgy vélte, az SZDSZ politikusainak is felelőssége, hogy stabil kormányzás legyen, és "ne maradjanak a levegőben" az elmúlt két év változásai.
2008.04.08. 20:00
 
 
Tenisz: Szávay nyert Amelia Islanden
A nyolcadik helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában nyert az orosz Jekatyerina Makarova ellen a 600 ezer dollár összdíjazású Amelia Island-i női tenisztorna második fordulójában. A viadal honlapja szerint Szávay, aki az első körben erőnyerő volt, 1 óra 11 perc alatt győzte le riválisát. Az első játszma kaotikusan alakult, hol a magyar, hol pedig az orosz teniszező "vette el" a másik adogatójátékát. Szávay aztán 5:4-es vezetésénél végül sikerrel brékelte Makarovát és előnyhöz jutott. A folytatásban annyira belelendült a világranglistán jelenleg 15. játékos, hogy szinte lélegzethez sem engedte jutni ellenfelét és végül biztosan jutott a nyolcaddöntőbe. Szávay ezzel visszavágott Makarovának az idei Australian Open első fordulójában elszenvedett vereségéért.
2008.04.08. 19:50
 
 
Condoleezza Rice nem zárta ki alelnökjelöltségét
Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter kedden nem cáfolta határozottan azt a híresztelést, hogy fontolgatja a republikánus alelnökjelöltséget. Rice nem erősítette meg, hogy van ilyen szándéka, de nem is zárta ki. Úgy válaszolt egy újságíró erre vonatkozó kérdésére, hogy John McCain szenátor, a republikánus elnökjelöltség várományosa "rendkívüli amerikai, kiemelkedő vezető és kétségtelenül nagy hazafi". Egyes elemzők szerint a külügyminiszter lebegteti szándékát, mások szerint nem akar alelnök lenni, hiszen közölte, hogy a Bush-kormány mandátumának végén, 2009 januárjában visszautazik Kaliforniába, ahol a Stanford Egyetemen korábban rektor volt.
2008.04.08. 19:29
 
 
Az OVB népszavazási kezdeményezéseket hitelesített és utasított el
Az Országos Választási Bizottság (OVB) keddi ülésén két népszavazási kezdeményezés aláírásgyűjtő ívét hitelesítette, több mint húsz esetében ezt megtagadta. A hitelesített íveken az a kérdés szerepel: "Egyetért-e Ön azzal, hogy a biztosítottak szabadon választhassanak egészségbiztosítási pénztárat?"; Egyetért-e Ön azzal, hogy Magyarországon ne vezessék be a mindenki által kötelezően választandó üzleti alapon működő több pénztáras egészségbiztosítást?" A testület érdemi elbírálásra való alkalmatlanságról döntött tíz népszavazási kezdeményezés esetében.
2008.04.08. 19:25
 
325,9 milliárd forint az államháztartási hiány
Az államháztartás márciusban - önkormányzatok nélkül - 325,9 milliárd forint hiánnyal zárt - közölte a Pénzügyminisztérium kedden. Az idei első három hónapban a hiány 508,1 milliárd forint volt, ami a GDP 1,9 százaléka. A szaktárca márciusra - önkormányzatok nélkül - 344,5 milliárd forint hiányt vár. A februári pénzforgalmi deficit 215,9 milliárd forint volt. Az első negyedévre 526,6 milliárd forintra csökkentette a Pénzügyminisztérium a korábbi 569,1 milliárdos deficit-előrejelzését, az új összeg a GDP 1,9 százaléka. Az év egészére a szaktárca hiány-előrejelzése 1.099,6 milliárd forint, a GDP 4 százaléka.
2008.04.08. 17:18
 
Az élelmiszer-áremelkedés világszerte lázadásokhoz vezethet
Az élelmiszerek további drágulása világszerte társadalmi elégedetlenséget és politikai instabilitást okozhat, figyelmeztetett kedden az ENSZ humanitárius és segélyezési kérdésekkel megbízott főtitkárhelyettese. John Holmes egy Dubaiban tartott konferencián elmondta, hogy a drágulás folytatódik, miután 2007 közepe óta átlagosan már 40 százalékkal emelkedtek az élelmiszerárak világszerte. Holmes szerint a legnagyobb baj az, hogy a klímaváltozás miatt szélsőséges időjárási jelenségek alakulnak ki, számuk évi átlagban 400-ra növekedett a húsz évvel ezelőtti 200-ról.
2008.04.08. 16:58
 
Petraeus: Irakban "egyenetlenül" javult a biztonsági helyzet
Irakban a biztonsági helyzet "jelentősen, de egyenetlenül" javult, és továbbra is törékeny - számolt be kedden a washingtoni szenátusban David Petraeus tábornok, az expedíciós erők parancsnoka. A tábornok a bizottsági meghallgatáson azt javasolta, hogy halasszák el 45 nappal az amerikai katonaság kivonását. Petraeus szerint Irán szerepe romboló hatású, ő szítja az erőszakot Irakban, és hosszú távon is fenyegetést jelent befolyása az iraki síita milíciákra. A négycsillagos tábornok egy kongresszusi meghallgatáson azt javasolta: júliustól kezdődjön egy 45 napos konszolidációs és értékelési időszak, amely alatt el lehet majd dönteni, hogy mikor folytatódhat a csapatkivonás.
2008.04.08. 16:31
 
 
Gyurcsány: nem engedjük felpuhítani a költségvetést
Ha van mozgástér és lehet pénzt fordítani adócsökkentésre, úgy a négy százalékos társasági különadó és az egységes 1.950 forintos egészségügyi járulék eltörlése lehetséges a jövő évi adóváltozások keretében, miközben nem engedjük felpuhítani a költségvetést - jelentette ki a miniszterelnök kedden a Nemzetközi Vállalatok Magyarországi Társaságának közgyűlésén. Az április vége után felálló, valószínűleg kisebbségi szocialista kormánytól joggal várható, hogy rendbe teszi a közpénzügyeket - jelezte a miniszterelnök. "Sem politikai, sem társadalompolitikai szempontból nem látom kivitelezhetőnek a jóléti rendszerek radikális átalakítását, illetve a lakossági adóterhek növelését" - mondta Gyurcsány.
2008.04.08. 16:25
 
 
Életfogytiglant kapott Skóciában a magyar buszsofőr gyilkosa
Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte kedden az edinburghi felsőbíróság azt a 20 éves fiatalembert, aki tavaly júniusban Glasgow-ban több késszúrással megölte a 26 éves Sípos István magyar buszsofőrt. A 20 éves James Spence nem sokkal az eset után elismerte tettét. Az ügy másik vádlottja, a 19 éves Kevin Forsyth annakidején szintén bűnösnek vallotta magát maradandó károsodást okozó súlyos testi sértésben. Spence-t és Forsyth-ot Sípos István megölése mellett az öccse sérelmére elkövetett gyilkossági kísérlettel is megvádolták.
2008.04.08. 15:44
 
 
Az ingatlanfejlesztők újra felfedezik a Rákóczi utat
Az Erzsébet híd-Rákóczi út-Kerepesi út az Örs vezér teréig tartó terület kapta a keleti folyosó nevet az Ablon, a Capital Rt. és a Gestesa ingatlanfejlesztőktől, akik Beleznay Éva fővárosi főépítész társaságában kedden sajtótájékoztatón elemezték a folyosó adottságait. A főváros programja szerint első ütemben a Városháza, és a Károly körút újul meg az Astoriáig. Második ütemben kerül sor a Rákóczi útra, amelyen belül a Blaha Lujza tér kiemelt közterületnek minősül. A Blaha Lujza téren 80 millió eurós beruházással - a volt Hírlapkiadó és több szerkesztőség helyén - szállodát épít az Ablon. Az átadás jövő év végére várható, a ház a Marriot lánchoz tartozik majd.
2008.04.08. 15:39
 
 
A Fidesz elnöksége szerint a kisebbségi kormányzás nem jó megoldás
A Fidesz elnöksége szerint egy szocialista kisebbségi kormányzás nem tud eleget tenni a hitelesség, a stabilitás és a kiszámíthatóság hármas elvárásának, amire Magyarországnak szüksége lenne. A hitelességgel kapcsolatban Navracsics Tibor megjegyezte: arra még nem volt példa a magyar politikatörténetben, hogy egy párt a választásokat követően az ellenkezőjét valósítsa meg annak, mint amit a kampányban mondott, szerinte az MSZP Gyurcsány Ferenc vezetésével ezt tette. A stabilitás kapcsán úgy vélte, a kisebbségi szocialista kormányzás vélhetően a látszatot sem tudja majd biztosítani, hiszen a gazdasági stabilitást többségben sem tudta megteremteni. A kiszámíthatóság terén is rosszul áll az MSZP, a miniszterelnök és a kisebbségi kormány is.
2008.04.08. 15:04
 
 
Kedden indul az elektronikus civil adatbázis
Kedden indul az elektronikus civil adatbázis, amelyben bárki kereshet a magyarországi társadalmi szervezetek és alapítványok hatályos adatai között - jelentette be közös keddi sajtótájékoztatóján Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács (OIT) elnöke, valamint Simon Gábor, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium államtitkára. Lomnici Zoltán elmondta: az elektronikus jegyzék létrehozásának egyik fő célja az volt, hogy kontrollálhatóak legyenek ezek a szervezetek, hiszen évente 300-500 milliárd forinttal gazdálkodnak.
2008.04.08. 14:57
 
Gyurcsány: végre újra megmutatta magát a magyar antifasizmus
Gyurcsány Ferenc szerint a hétfői flashmob elleni tüntetéssel végre újra megmutatta magát a magyar antifasizmus, amiért hálás. Az előzményeket felidézve a miniszterelnök blogjában arról írt, hogy egy koncertjegyeket árusító iroda vitába keveredett valakivel, aki egy szélsőséges nacionalista, radikális szövegeiről híres, hírhedt zenekar koncertjére akart jegyet vásárolni. Az iroda nem rendelkezett ilyen jeggyel, így a kérést elutasította, kialakult egy vita, majd a jegyirodát a következő éjjel felgyújtották. Ismert szélsőségesek aztán megmozdulást szerveztek a jegyiroda ellen - írta Gyurcsány.
2008.04.08. 14:00
 
 
Elindult a Szojuz a Nemzetközi Űrállomás felé
Elstartolt a bajkonuri űrrepülőtérről a Szojuz TMA-12. Az orosz űrhajón két asztronauta és Dél-Korea első űrturistája utazik. A Szojuz úti célja a Nemzetközi Űrállomás (ISS), amelyen a repülési terv szerint két nap múlva köt ki, az űrhajósok ezután hat hónapig maradnak az állomáson. A dél-koreai űrhajósnő az amerikai Peggy Whitson és az orosz Jurij Malencsenko társaságában tér vissza a Földre várhatóan április 19-én. Whitson és Malencsenko október óta teljesített szolgálatot az ISS-en. Ji Szo Jon, aki "civilben" biomérnök, összesen tizenegy napot tölt a világűrben, és ez idő alatt tudományos kísérleteket fog végezni.
2008.04.08. 13:50
 
 
2011-ig összekötik a magyar és a horvát gázhálózatot
Magyarország és Horvátország 2010-11-re össze szeretné kötni gázhálózatát, így elérhetővé válna a horvát folyékony gázterminál (LNG) - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök kedden Budapesten, azt követően, hogy tárgyalt horvát partnerével, Ivo Sanaderrel. A vezeték-összekapcsolási projekben nincs közvetlen kormányzati részvétel, ez egy vállalatközi program - szögezte le a magyar miniszterelnök. Ivo Sanader kiemelte: Horvátországban hamarosan döntés születik arról, hol építik meg az LNG-terminált. A horvát fél szeretné elérni, hogy a Mol-t sikerüljön bevonni az LNG-terminál projektjébe. Napirenden van a Mol és a horvát INA közötti további együttműködés- tette hozzá.
2008.04.08. 13:22
 
 
A Tesco vezeti a magyarországi kiskereskedelmi láncok ranglistáját
A Tesco, a CBA és a Coop áll a legnagyobb forgalmú élelmiszert és vegyiárut értékesítő kiskereskedelmi láncok tizenötös ranglistájának élén - tájékoztatta felmérést készítő cég, az ACNielsen Piackutató Kft. az MTI-t. A Tesco 554,9 milliárd forint forgalmat ért el tavaly, míg az előző évben 544 milliárd forintot. A Tesco-Global Áruházak összesen 122 üzletet, köztük 76 hipermarketet működtetett a múlt év végi adatok szerint. A legnagyobb eladóterű láncok közül a Tesco mellett csak az Interspar terjeszkedett tavaly hasonlóan expanzív módon. A rangsorban ötödik Spar éves forgalma a múlt évben 284,5 milliárd forintot tett ki, szemben az előző évi 245,7 milliárd forinttal.
2008.04.08. 13:02
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428[2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista