2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
Fehérép-Alcoa FKC: Tápai Szabina Dániába szerződött
Dániában folytatja pályafutását Tápai Szabina, a Fehérép-Alcoa FKC női kézilabdacsapatának irányítója. A klub sajtótájékoztatóján elhangzott: a 22 éves játékos, aki hat esztendeje erősíti a fehérváriakat, a dán Randers együttesével írt alá 2 plusz 1 éves szerződést. Új egyesületében együtt fog játszani - többek között - Bódi Bernadettel, valamint a 173-szoros dán válogatott, kétszeres olimpiai bajnok Katrine Freulunddal és a brazilok első számú kapusával, Chana Massonnal.
2008.04.22. 14:22
 
Egyedülálló életmű-kiállítás a MODEM-ben
Majd’ fél évszázad, 46 év után tekinthetők meg ismét életmű-kiállításon Aba-Novák Vilmos (1894–1941) alkotásai. Magyarország legnagyobb egybefüggő kiállító¬termében, 1300 négyzet¬mé¬te¬ren kapott helyet az április 21-től látható mega-tárlat. Ez minden idők legdrágább, magyar képző¬mű¬vész munkásságát bemutató kiállítása: a biztosítási érték meghaladja a 4 milliárd forintot. Több mint 200 olajképet, számtalan grafikát, pannó-terveket, fotó¬dokumentá¬ciókat, a kortársak analógia¬képeit és hamisítványokat is bemutatnak a debreceni MODEM július 6-ig nyitva tartó kiállításán.
2008.04.22. 14:02
 
BÍRKÓZÁS: Hogyan lett Muszulbesz szlovák?
David Muszulbesz szlovák színekben nyert Eb-ezüstöt (egyebek között Aubéli Ottó legyőzésével) a szabadfogás 120 kg-os súlycsoportjában április elején Tamperében, és szerzett olimpiai kvótát Martigny-ban. A most 36 éves birkózó orosz válogatottként lett olimpiai bajnok Sydneyben, továbbá kétszeres vb- és négyszeres Eb-győztes; utoljára 2003-ban lett a kontinens legjobbja.
2008.04.22. 13:59
 
Idén is Anyák Napján kezdődik a Szülés Hete
Az idei immár a hatodik év, hogy megrendezik az országos szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozatot, mely a hagyományoknak megfelelően május első vasárnapján, 4-én, anyák napján, a budapesti Aranytíz Művelődési Központban ingyenes nyitónappal kezdődik. A május 4-étől 11-éig tartó hét 49 településen több mint 900 eseményt ölel fel. Közel 400 előadó tart majd a szüléssel, születéssel kapcsolatos előadást, filmvetítést, kerekasztal-beszélgetést, műhelyt, bemutatót, író-olvasótalálkozót, kiállítást, és egyéb programot.
2008.04.22. 13:57
 
 
Közeledtek egymáshoz az uniós bérterhek
Tavaly tovább közeledett egymáshoz az uniós tagországok munkaköltségének szintje, tette közzé kedden elemzésében a német statisztikai hivatal. A 27 tagországban átlagosan 3,4 százalékkal nőtt a magángazdaságban az egy órára jutó munkaköltség tavaly az egy évvel korábbihoz képest. Az Európai Unióban tavaly átlagosan 22,80 euró volt az egy órára jutó munkaköltség, ezen belül a legnagyobb Dániában, 3,6 százalékos növekedéssel 35 euró, a legalacsonyabb Bulgáriában, 16,9 százalékos növekedéssel 2,10 euró. A német statisztikai hivatal összesítése szerint Magyarországon 15,2 százalékos volt a növekedés, 7,70 euróra, ezzel az összeggel Magyarország a 20-ik helyen állt.
2008.04.22. 13:34
 
 
Meghaladta a 60 tonnát a joghurt-fogyasztás
A magyarországi joghurt-fogyasztás 2007. március és 2008 februárja között meghaladta a 60 ezer tonnát, értékben számolva pedig a 30 milliárd forintot - közölte a Nielsen piackutató vállalat kedden. A piackutató vállalat közleménye szerint a gyümölcsjoghurt annyira kedvelt, hogy a kiskereskedelemben négy és félszer annyit forgalmaztak belőle, mint a natúrból: míg a natúr joghurtból az éves értékesített mennyiség meghaladta a 11 ezer tonnát, addig a gyümölcsjoghurté az 50 ezret. Értékben a natúr joghurt piacának mérete csaknem elérte a 6 milliárd forintot, a gyümölcsösé pedig meghaladta a 26 milliárd forintot. Mindkét terméknél a növekedés mértéke 6-6 százalék az előző év azonos időszakához viszonyítva.
2008.04.22. 13:32
 
 
Sapkában él egy kis kenguru a Szegedi Vadasparkban
Miután anyja eltaszította magától, egy sapka lett a világ viszontagságaitól megóvó erszény egy néhány hónapos Bennett-kengurunak a Szegedi Vadasparkban. Veprik Róbert, a park igazgatója a távirati irodának kedden elmondta: a kis állatot, egy hete űzte el magától az anyja. Miután a kenguruk nagyon stresszérzékenyek, lehetséges, hogy valami váratlan esemény miatt nem engedte vissza az erszényébe a már éppen a világgal ismerkedő csemetéjét. A kicsi négy-öt hónapos lehet, de ezt nagyon nehéz megállapítani- mondta a szakember, aki hozzátette: a rendkívül fejletlen, babszem nagyságú kenguruk születésük után azonnal az anyjuk erszényébe bújnak. Onnan aztán hónapokig nem jönnek elő.
2008.04.22. 13:28
 
 
Gyurcsány: bátorítóak a finn reformok eredményei
Bátorítóak Magyarország számára a finn reformok, mert azt mutatják, hogy az átalakításoknak öt-hét év alatt megvan az eredményük. Erről Gyurcsány Ferenc miniszterelnök azt követően beszélt, hogy találkozott finn partnerével, Matti Vanhanennel Budapesten. Egy országnak el kell fogadnia, hogy a reformok nem maguktól indulnak meg, hanem befektetések árán. Magyarországon a mai igények egy részéről le kell mondani annak érdekében, hogy több jusson oktatásra, kutatásra és fejlesztésre, infrastruktúra-építésre - mondta Gyurcsány Ferenc. Matti Vanhanen kiemelte: Finnországban sem volt fájdalommentes a reformfolyamat, de az elmúlt egy évtizedben már széles konszenzus alakult ki az átalakításokról.
2008.04.22. 13:23
 
Frizuradivat: fiatalos, rakoncátlan iskolás fürtök
Romantika, ázsiai hatás, fiatalos, rakoncátlan iskolás fürtök - ez a három meghatározó frizuratrend - derült ki a Millenáris Parkban, mesterfodrászok által a hétvégén tartott hajparádén.
2008.04.22. 13:16
 
 
Erdei nem vállal újabb periódust a Magyar Bankszövetség élén
Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség elnöke bejelentette, hogy a következő hároméves időszakra már nem vállalja jelölését az elnöki posztra, szeretné átadni a stafétabotot egy olyan új elnöknek, aki az eddigi eredményekre építve méltón képviseli a magyar bankrendszer érdekeit - közölte a bankszövetség kedden. A jelenlegi elnökség hároméves mandátuma az idén jár le, az új elnökséget április 25-én választja meg a bankszövetség testületi ülése, amelynek napirendjén többek között a szervezet múlt évi tevékenységéről szóló beszámoló és a következő időszak legfontosabb feladatainak meghatározása is szerepel.
2008.04.22. 13:13
 
 
Rice bírálta Cartert, mert a Hamásszal tárgyalt
Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter kedden bírálta Jimmy Cartert, mert az Egyesült Államok volt elnöke a Hamász radikális palesztin szervezet vezetőivel tárgyalt. Rice közölte: "óva intettük Carter elnököt attól, hogy a térségbe utazzék, és különösen attól, hogy kapcsolatba lépjen a Hamásszal". A washingtoni diplomácia vezetője szerint csakis Mahmúd Abbász palesztin elnök vehet részt az Izraellel folytatott tárgyalásokon. Rice egyben úgy vélte: az Abbász irányította palesztin vezetés az, amely elkötelezett a béke mellett.
2008.04.22. 13:05
 
 
Sebestyén a 2010-es téli olimpiáig folytatja
A 2004-ben Európa-bajnok Sebestyén Júlia a 2010-es téli olimpiáig mindenképpen folytatja pályafutását. "Az elmúlt két évben javuló eredményeket értem el és mivel már nincs messze az olimpia, így addig biztosan folytatom. Ami erőt ad nekem, hogy még mindig magas színvonalon korcsolyázok, hiszen az idei vb-n csak a kűrt tekintve a 8. helyre értékelték a programom, és mindezt az első csoportból sikerült megvalósítani" - mondta a tiszaújvárosi műkorcsolyázó. Sebestyén Vancouverben negyedszer szerepelhet ötkarikás játékokon. Megjegyezte, ez is motivációt jelent számára, mivel csak nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy négy olimpián indultak.
2008.04.22. 13:00
 
 
Nem kerülhet ki az internet a járulékoltatási körből
Az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága keddi ülésén egyhangúlag leszavazta azt a három - ellenzéki, illetve kormánypárti - módosító javaslatot, amely kiemelte volna az internet-szolgáltatást a kulturális járulékoltatási körből. A Nemzeti Kulturális Alap (NKA) járulékbevételét érintő törvénymódosításhoz három önálló, azonos tartalmú indítvány érkezett, amely az internet-szolgáltatás elhagyását javasolta a járulékoltatási körből. A fideszes Nyitrai Zsolt, az MDF-es Pettkó András, Hock Zoltán és Katona Kálmán, valamint a szocialista Mártfai Péter által jegyezett javaslatokat sem a kormány, sem a bizottság nem támogatta.
2008.04.22. 12:54
 
 
A Ferrari-főnök szerint nem jó ötlet az Alonso-Räikkönen kettős
Luca di Montezemolo, a Forma-1-es világbajnokság címvédő csapatának, a Ferrarinak az elnöke szerint nem lenne szerencsés, ha a spanyol Fernando Alonso lenne náluk a finn Kimi Räikkönen társa. A sportvezető annak kapcsán nyilatkozott, hogy az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, melyek szerint a Renault kétszeres vb-győztes spanyol pilótája a jövő évtől a Ferrarinál folytatja pályafutását. A Räikkönen-Alonso páros azt jelentené, hogy szándékosan akarunk ártani magunknak - nyilatkozta a La Gazzetta dello Sport című olasz sportlapnak Montezemolo arra utalva, hogy a spanyolnak a legutóbbi szezonban nagyon rossz volt a viszonya a McLaren-Mercedesszel és brit csapattársával, Lewis Hamiltonnal.
2008.04.22. 12:29
 
 
Május végéig lezárulhatnak a magyar-amerikai vízumtárgyalások
Május végéig lezárulhatnak a magyar-amerikai vízumtárgyalások, a megállapodáshoz kapcsolódó törvényjavaslat pedig még a tavaszi ülésszakban az Országgyűlés elé kerülhet - mondta a Külügyminisztérium államtitkára kedden. Miután adatvédelmi, emberi jogi ügyekről van szó, nyilvánvaló, hogy mi törvénnyel fogjuk ezt a megállapodás-csomagot kihirdetni - mondta Horváthné Fekszi Márta. Kifejtette: amennyiben a parlament még június 15-ig elfogadja a törvényt, akkor valószínűleg tartható lesz, hogy Magyarország ez év végén, a jövő év elején csatlakozik az amerikai vízummentességi programhoz.
2008.04.22. 12:20
 
 
Még idén elfogadhatják az új közpénzügyi törvényt
Még az idén júniusig elfogadhatják a közpénzügyi törvényt, amely teljesen új alapokra helyezné a költségvetési tervezést, a közpénzekkel való gazdálkodást Magyarországon - mondta Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék (ÁSz) elnöke a "közpénzügyi konferencián" kedden, Budapesten. Hamecz István, az OTP Alapkezelő vezérigazgatója szerint álvita zajlik arról, hogy a költségvetésnek milyen a technikai mozgástere, mivel megítélése szerint a jelenlegi helyzetben az adócsökkentésre az esély a "nullával" egyenlő. Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst and Young adóigazgatója, az APEH egyik korábbi elnökhelyettese kiemelte: a jelenlegi adórendszer túl bonyolult, ráadásul "elvtelen rétegérdekek kiszolgálója".
2008.04.22. 12:09
 
GfK: négy százalékponttal javult a fogyasztói bizalom index
Az év első negyedévében 4 százalékpontot javulva 142,8 pont lett a GfK Hungária és a Corvinus Egyetem által összeállított közös komplex fogyasztói bizalom index - közölte a GfK Hungária. Az index tavaly decemberi, 138,8 pontos mélypontjához képest, a márciusi 142,8 pont ugyan enyhe többletet mutat, de a mutató továbbra is igen alacsony szinten áll. A felmérés azt mutatja, hogy a háztartások jövő évi pénzügyi helyzetükre vonatkozó várakozásai és a tartós fogyasztási cikkek iránti vásárlási hajlandóságai javultak. Az idei első három hónapban 7 százalékponttal kevesebben gondolták úgy, hogy reáljövedelmük az inflációnál alacsonyabb mértékben fog nőni.
2008.04.22. 11:05
 
 
Terrorcselekmény előkészületével vádolja a rendőrség Tomcatet
Terrorcselekmény előkészülete miatt vádemelést javasol a rendőrség az interneten Tomcat néven publikáló blogger, Polgár Tamás ellen; két társával szemben pedig közveszélyokozás előkészülete miatt. A BRFK lezárta a nyomozást P. (Polgár) Tamás és két társa, T. Gergő és F. Ágnes ügyében, és az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Fővárosi Főügyészségnek. Tavaly május 8-án érkezett állampolgári bejelentés a rendőrségre, hogy a bejelentő egy csepeli panelház liftjében együtt utazott egy számára ismeretlen férfival, aki egy műtrágyás zsákot vitt, és egy hátizsák volt nála, amelyből drótok lógtak ki. Közben telefonált és a telefonba csak annyit mondott, hogy "ma este robbantunk".
2008.04.22. 11:00
 
 
Kacsa volt Putyin szerelme
Putyin válásának hírét a Moszkovszkij Korreszpongyent című bulvárlap újságírói a saját ujjukból szopták - ismerte be az újság munkatársa. Rizskov szerint az alig fél éve megjelenő lap 24 oldalát nehéz volt megtölteni, és mindig maradtak üres hasábok, amelyeket úgy töltöttek meg, ahogy tudtak. A Putyin válásáról megjelent hír előestéjén is volt ilyen "lyuk", de a popsztárok ezúttal töltelékként nem jöttek számításba, mivel az űr az első oldalon tátongott. Estére az érintett újságírók a "stressz enyhítése" folytán már jó hangulatban végül kitalálták a szenzációt.
2008.04.22. 10:59
 
 
2 milliárdos pályázatot írt ki kerékpárút-fejlesztésre a GKM
A Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) 2 milliárd forintos keretösszeggel pályázatot hirdet egyebek mellett a kerékpáros forgalom biztonságos közlekedési feltételeinek biztosítására, a környezetkímélő közlekedést szolgáló beruházások megvalósulásának támogatására - közölte a szaktárca. A GKM által kiírt felhívásra tervezési, építési, valamint szélesítés és burkolat-megerősítésre vonatkozó pályázatok is benyújthatóak. Az első forduló keretében 2008. május 14-ig, a második fordulóban 2008. július 31-ig lehet benyújtani a pályázatokat. A megpályázható és vissza nem térítendő támogatás keretösszege mind a 2008. évi első fordulóra, mind pedig a másodikra (2009. évi megvalósítási kötelezettséggel) 1-1 milliárd forint.
2008.04.22. 10:01
 
 
Az MKFE fuvarozói kedvezményt kapnak a Mol dízel árából
A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) kétezer tagvállalata keddtől kedvezményt kap a Mol mindenkori bruttó kiskereskedelmi dízel árából. Az erről szóló együttműködési megállapodást Wáberer György, az MKFE elnöke, és Barczikai József, a Mol Nyrt. üzleti vezetője írta alá kedden Budapesten. Wáberer György az aláírást követő sajtótájékoztatón elmondta: az MKFE tagok több mint 24 ezer tehergépjárműve számára éves szinten 100-150 millió forintos megtakarítást jelent a Mol-tól kapott kedvezmény.
2008.04.22. 09:57
 
 
Az Egyesült Államokból kiutazó légi utasoktól is vesznek ujjlenyomatot
A jövőben nemcsak az Egyesült Államokba érkező, hanem az onnan kiutazó légi utasoktól is vesznek majd ujjlenyomatot - közölték helyi idő szerint hétfő este a belbiztonsági minisztériumban. Az illetékesek elmondták, hogy a minisztériumban már előkészítették az eddigi rendelkezések megfelelő módosítását. A légitársaságoknak 24 órán belül át kell majd adniuk az utasok biometrikus adatait a belbiztonsági minisztériumnak, így ellenőrizhető, hogy az utas túllépte-e vízumának érvényességi idejét. Az ellenőrzés tervezett szigorítása a charterjáratok üzemeltetőire is vonatkozik majd.
2008.04.22. 09:45
 
 
Gumióvszeres bungee-jumping
Összesen 18 500 gumióvszert hurkolt össze egy dél-afrikai férfi, hogy legyen mivel leugornia egy 30 méter magas bungee-jumping toronyból. Carl Dionisio négy hónapig készítette a gumikötelet. "Nagyon nehéz volt, mert a gumióvszer iszonyú síkos és a csomók mindig szétbomlottak" - mondta. A 37 éves ugrómester aztán inkább levágta a csúcsokat és összehurkolta az óvszereket. A kötél ereje miatt nem aggódott. "A gumi az gumi. A kötél hosszúságát viszont egy matematikai egyenlet alapján lőttem be, és ugyan 99 százalékosan biztos voltam benne, hogy a számítás helyes, mégis egy hónapig gyűjtöttem a bátorságot az ugráshoz."
2008.04.22. 09:35
 
 
A tavalyinál többen jelentkeztek az idén érettségi vizsgára
A tavaly tavaszinál nyolcszázzal többen jelentkeztek az idén érettségi vizsgára, így a május 5-én induló matúraszezonban várhatóan 125.546 diák ad majd számot tudásáról; a tételek biztonsága érdekében az ellenőrzési folyamatba egy pluszlépést épített be a szaktárca. Bár a végzős diákok száma csökken, közülük várhatóan 85-86 ezer diák szerez majd érettségi bizonyítványt, az összes érettségiző száma mégis nő, az előrehozott, szintemelő, kiegészítő, pótló, javító vizsgák miatt - tartalmazza az oktatási tárca által az MTI kérésére összeállított tájékoztató.
2008.04.22. 08:30
 
 
David Hasselhoff kórházba került
Kórházba került David Hasselhoff amerikai színész, a Baywatch és Knight Rider sorozat sztárja. A színészt szombaton szállították egy Los Angeles-i klinikára, hogy eltávolítsanak valamit a szeme fölül - közölte sajtóügynöke, Judy Katz. "Jól van, valamit eltávolítottak a szeme fölül, még ma elhagyja a kórházat" - mondta helyi idő szerint hétfőn Katz, aki a műtét részleteire nem tért ki. A sajtóügynök cáfolta, hogy a színész rehabilitációs vizsgálaton esett volna át. Az 55 éves Hasselhoff októberben volt kórházban alkoholelvonó kúrán.
2008.04.22. 08:00
 
 
Bejelentette lemondását a Samsung elnöke
Bejelentette lemondását kedden Li Kun Hi, a Samsung elnöke. A legnagyobb dél-koreai konglomerátum vezetője ellen befolyással való visszaélés és adócsalás miatt folyik vizsgálat. "Ma (kedden) úgy döntöttem, hogy lemondok a Samsung csoport elnöki tisztéről" - jelentette ki a 66 éves üzletember a közszolgálati televízió által közvetített sajtótájékoztatón. A Samsungnak több tucatnyi iparágban, így elektronikai, hajógyártó és építőipari területen vannak érdekeltségei, zászlóshajója a Samsung Electronics Co.
2008.04.22. 07:40
 
 
Száz esetben riasztották a tűzoltókat műszaki mentéshez a vihar miatt
Az országon átvonuló vihar miatt elsősorban a dunántúli megyékben kellett műszaki mentést végezni a tűzoltóknak, akiket mintegy százszor riasztották viharkárok elhárítására - tájékoztatta az MTI-t Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A szóvivő szerint sok fa kidőlt, ágak szakadtak felső vezetékekre, közterületekre, gépkocsikra, valamint sok helyen kellett vizet pincékből és mélyebben fekvő területekről szivattyúzni, és megtisztítani az átereszeket. Néhány helyen villámcsapás okozott tüzet, Vas megyében Szombathelyen lakóházba, a Baranya megyei Gödre településen pajtába, néhol fákba csapott a villám. A szóvivőnek személyi sérülésről nem volt tudomása.
2008.04.22. 07:15
 
 
Súlyos közlekedési baleset Gödöllőn: egy halott, két életveszélyes sérült
Egy ember meghalt, ketten életveszélyes, tizenhatan sérülést szenvedtek, amikor hétfőn késő este egy autóbusz, egy vashulladékot szállító teherautó és egy autóbusz ütközött Gödöllőn. Bényi Mónika, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: a Dózsa György út és a Kerepesi út kereszteződésénél történt a baleset. A nagy erejű ütközés következtében a busz utasai közül többen megsérültek, többen pedig beszorultak az összeroncsolódott járműbe. Dobson Tibor országos katasztrófavédelmi szóvivő közölte, hogy a teherautó vezetője életét vesztette, a busz vezetője és egyik utasa, valamint a személygépkocsiban ülő két ember súlyosan megsérült, tizenketten könnyebb sérüléseket szenvedtek.
2008.04.22. 07:05
 
 
Megáldott sztriptízklub
Sztriptízklub megáldására szedtek rá egy ortodox papot Oroszországban: azt hazudták neki, hogy balettiskolát szentel meg. Nyikolaj atya - miután megtudta az igazat - káromkodásban tört ki. A vetkőzős klub Cseljabinszk városában van, Studio 74 a neve. Tulajdonosai szemrebbenés nékül vezették körbe benne az atyát, akinek részletesen bemutatták "balettiskolájukat". A papnak tetszhetett az intézmény, mert készséggel megáldotta. És hogy miért volt erre szükségük a tulajdonosoknak? "Az áldás óta nagyobb a forgalmunk, vendégeink úgy érzik, egészen más lett a hely légköre" - mondta az orosz sajtónak a sztriptízklub szóvivőnője.
2008.04.22. 07:00
 
 
A magyar kérés érvényesült a tokaji borvidék kapcsán az EU-ban
A szlovák névváltozat használatára kérte Magyarország az Európai Uniót a tokaji borvidék szlovákiai részére vonatkozóan az unió úgynevezett mezőgazdasági különbizottságának hétfői brüsszeli ülésén - tudta meg az MTI diplomáciai forrásból a találkozót követően. Ennek eredményeképpen a borreform-rendelet tervezetének e témával foglalkozó mellékletében immár a magyar kérésnek megfelelően a Tokajska megjelöléssel szerepel a szlovákiai vidék. Az Európai Bizottság és az unió tagországainak képviselői ugyanakkor kérték azt is, hogy a két tagállam közti korábbi megállapodásnak megfelelően folytatódjanak a tárgyalások a végleges megegyezés érdekében.
2008.04.21. 21:55
 
 
Párizs díszpolgára lett a dalai láma
Díszpolgári címet adományozott a francia főváros hétfőn a dalai lámának és egy bebörtönzött kínai ellenzéki személyiségnek. A tibeti buddhisták külföldi száműzetésben élő szellemi vezetőjének kitüntetését Bertrand Delanoe párizsi szocialista polgármester kezdeményezte, a nemrégiben három és fél évi börtönbüntetésre ítélt Hu Csia (Hu Jia) kínai ellenzéki személyiség pedig a Zöldek párizsi képviselőcsoportjának javaslatára részesült ezen elismerésben. A francia-kínai kapcsolatok jelenleg feszültek, mivel Tibet-párti tüntetők demonstrációi miatt kudarcba fúlt az olimpiai láng párizsi útja.
2008.04.21. 21:38
 
 
Fizetett az MTK, az MLSZ megszüntette az eljárást
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) megszüntette a fegyelmi eljárást az MTK Budapest ellen, miután a fővárosi klub befizette a Németh Krisztián és Simon András tavalyi Liverpoolba szerződése után az átigazolási díj 4+1 százalékát. Az MLSZ arról tájékoztatta az MTI-t, hogy miután megérkezett az összeg, Kisteleki István elnök indítványozta a fegyelmi bizottságnak az eljárás megszüntetését. A kék-fehérek korábban azzal érveltek, hogy a sporttörvény előírásai alapján nem kötelezhetőek a díj befizetésére.
2008.04.21. 21:11
 
 
Észak-Rajna-Vesztfália miniszterelnökével tárgyalt Orbán Viktor
A gazdasági együttműködés lehetőségeiről tárgyalt Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Jürgen Rüttgers-szel, Észak-Rajna-Vesztfália kereszténydemokrata miniszterelnökével hétfőn, Budapesten. A két politikus emellett áttekintette a Fidesz és a CDU közötti programalkotási együttműködés helyzetét is. Egynapos budapesti látogatásán Jürgen Rüttgers találkozott Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel, Szili Katalin házelnökkel és Dávid Ibolyával, az MDF elnökével, valamint a magyar külügyminiszterrel és az oktatási miniszterrel. Észak-Rajna-Vesztfália 2007-ben mintegy 2,6 milliárd euró értékben exportált árut Magyarországra, és 3,2 milliárd euró értékben importált termékeket innen.
2008.04.21. 21:03
 
 
Waltner duplájával fordított a ZTE a Honvéd ellen
Waltner Róbert találataival fordított a ZTE FC a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó Soproni Liga 24. fordulójának hétfő esti mérkőzésén. A támadó találatainak köszönhetően egyedül vezeti a góllövőlistát. Eredmény: ZTE FC-Budapest Honvéd 2-1 (0-1) Zalaegerszeg, 1000 néző. Az első 45 percben végig a Honvéd uralta a játékot, a ZTE-nek csak felvillanásai voltak. A vendég együttes több helyzetéből egyet kihasznált és megérdemelten vezetett. Szünet után nagy lendülettel kezdett a ZTE, egy darabig meddőnek bizonyult a hazaiak mezőnyfölénye, de Borel kapus óriási hibáját követően előbb egyenlített a zalaegerszegi gárda, majd a hajrában megfordította a mérkőzést.
2008.04.21. 20:15
 
 
Indonéziába érkezett az olimpiai láng
Megérkezett Indonéziába az olimpiai láng. A fáklya helyi idő szerint már kedd reggel Jakartában volt, ahol viszont csak a meghívott vendégek láthatják közvetlen közelről. Ők mintegy ötezren vannak, s kétezer rendőr vigyáz az esemény zavartalanságára. A hatóságok a több országban lezajlott tüntetések miatt, a kínai sportminisztériummal egyeztetve döntöttek így, noha eredetileg az egész lakosságot be akarták vonni az ünnepélybe.
2008.04.21. 19:26
 
 
Tőkés László az újabb magyarverések ellen emelt szót az EP-ben
Az elmúlt napokban történt romániai, illetve szerbiai magyarverések ellen emelt szót Tőkés László erdélyi európai parlamenti (EP-) képviselő hétfőn, az EP strasbourgi ülésén, napirend előtti felszólalásában. Elmondta, hogy a hét végén Kolozsváron újabb véres agresszió történt. Három magyar újságírót éjjel az utcán támadott meg három román fiatal, megverték és "hazátlannak" csúfolták őket, miközben azt kiabálták, hogy kifelé az országból a magyarokkal - ismertette a történteket. Szombaton egy magyar férfit a szabadkai főtéren késeltek meg - közölte a képviselő, és emlékeztetett arra: március 15-én Kolozsváron az Új Jobboldal nevű fasisztoid román szervezet magyarellenes tüntetésén is megvertek egy magyar fiatalt.
2008.04.21. 19:19
 
 
Közép-Európa-rali: Peterhansel vezet, Kis 15., Szalay 19.
Az autósok között a francia Stéphane Peterhansel, míg a motorosok versenyében honfitársa, David Casteu vezet összetettben a Közép-Európa-rali második napja után. A viadal honlapja szerint a Nagybánya környékén rendezett száguldást követően a magyar autósok közül Kis Sándor a 15., míg Szalay Balázs a 19. helyet foglalja el. A vasárnapi első szakaszon a motorosok között győztes Marc Coma kétszer is bukott, megsérült a térde, ezért feladta, és hazautazott Spanyolországba. A verseny kedden Nagybánya környékén egy újabb 152 km-es gyorsasági szakasszal folytatódik, majd a mezőny áthajt Debrecenbe.
2008.04.21. 18:49
 
 
Újabb élelmiszer-hamisítási botrány Olaszországban
Újabb élelmiszer-hamisítási botrány pattant ki Olaszországban: őrizetbe vettek hétfőn huszonöt személyt azzal a gyanúval, hogy különlegesen jó minőségű, szűz olívaolajként helyeztek el az olasz piacon hamisított étolajat. További 14 főt házi őrizetbe helyeztek az üggyel kapcsolatban. A hatóságok 25 ezer liter hamisított étolajat foglaltak le, s ennek egy része exportra volt előkészítve. Több országba, köztük az Egyesült Államokba és Németországba szállítottak volna belőle a közeli jövőben. Végül azonban sehol sem adtak el a hamisított étolajból Olaszországon kívül. A Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal tájékoztatása szerint az uniós riasztási rendszeren keresztül még nem kaptak értesítést az ügyről.
2008.04.21. 18:34
 
 
A Hamász semmiképpen nem ismeri el Izraelt
A Hamász akkor sem ismeri el Izraelt, ha az 1967-es határok között létrejön a palesztin állam - jelentette ki Háled Mesaal, a radikális palesztin szervezet politikai vezetője. A száműzetésben élő politikus hétfőn beszélt erről Damaszkuszban, ahol pénteken találkozott Jimmy Carter volt amerikai elnökkel, aki viszont azt mondta, hogy a Hamász elismeri Izrael jogát "a békés életre," ha békemegállapodás születik. A Hamász eddig Izrael megsemmisítését jelölte meg politikája céljául. Az ellentmondást hírügynökségek szerint az oldja fel, hogy a Hamász a zsidó állam hivatalos elismerésétől tartózkodni fog, de burkoltan mégis elfogadja az ország létezését és a jogát a békés élethez.
2008.04.21. 17:58
 
 
Erdei: én vagyok a leggyorsabb
"Én vagyok a súlycsoportomban a leggyorsabb, és ha ez azt jelenti, hogy a jobbik nyer, akkor én leszek az" - mondta szombati, 11. címmérkőzése előtt Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) félnehézsúlyú világbajnoka. A magyar bokszoló a nála 13 centiméterrel magasabb amerikai DeAndrey Abronnal csap össze. "Abron 1,91 méteres magasságával nagyobb nálam, de támadó stílusú öklöző, ami számomra kedvező" - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Erdei. Az eddigi 28 profi meccsén veretlen "Madár" 10. címvédésére készül. Ellenfele a WBO-ranglista negyedik helyén áll, 15 hivatásos meccset nyert, és egy alkalommal szenvedett vereséget.
2008.04.21. 17:45
 
 
Gulyás József: szerencsétlen akció az aláírásgyűjtés
Gulyás József, az SZDSZ országos tanácsának elnöke szerencsétlen akciónak tartja a Magyar Bálint által indított aláírásgyűjtést, amelynek célja, hogy lépjen hátra a két korábbi elnökjelölt, és Kuncze Gábor térjen vissza az SZDSZ élére. Az SZDSZ politikusa azt mondta, hogy Kuncze Gábort változatlanul tisztelet övezi a pártban, ugyanakkor olyan akciót nem érdemes elindítani, amely figyelmen kívül hagyja Kuncze személyes szándékait. A kezdeményezés időzítését is problémásnak tartja, mert az SZDSZ előtt álló legfontosabb döntés most a koalíciós kérdés, melyről ezen a hétvégén dönt rendkívüli küldöttgyűlés.
2008.04.21. 17:10
 
 
Kevés riasztást kaptak a vihar miatt a tűzoltók
A vihar miatt országszerte eddig mintegy 25 esetben kellett kivonulniuk a tűzoltóknak. Estig a legkomolyabb baleset Szombathelyen volt: a villám belecsapott egy családi ház tetejébe - árulta el Dobson Tibor. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője elmondta: a fővárosban, a VIII. kerületben egy háztetőt bontott meg a szél, míg a XI. és a XII. kerületben fakidőlésekhez kellett kivonulniuk a tűzoltóknak. Személyi sérülésről a katasztrófavédelemnek nincs információja - tette hozzá. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az egész országban narancssárga riasztás van érvényben, a fővárost este érte el vihar.
2008.04.21. 17:00
 
 
A NATO-főtitkár Macedónia, Horvátország és Albánia együttes csatlakozását reméli
A NATO főtitkára hétfőn sürgette a macedón kormányzatot, hogy rendezze névvitáját a szomszédos Görögországgal annak érdekében, hogy a kis balkáni ország július elején Horvátországgal és Albániával együtt írhassa alá a csatlakozási megállapodást az észak-atlanti szövetséggel. Jaap de Hoop Scheffer a macedón államfővel és a kormányfővel Szkopjéban folytatott megbeszélése után beszélt erről a sajtónak. A NATO április eleji bukaresti csúcstalálkozóján csak Horvátország és Albánia kapott csatlakozási meghívót, Macedónia nem. Szkopje meghívását Görögország akadályozta meg, mert ellenzi az ország hivatalos elnevezését.
2008.04.21. 16:29
 
 
Rakoncátlan, iskolás fürtök határozzák meg az idei frizuratrendet
Romantika, ázsiai hatás, fiatalos, rakoncátlan iskolás fürtök - ez a három meghatározó frizuratrend - derült ki a Millenáris Parkban, mesterfodrászok által a hétvégén tartott hajparádén. A New Romance névre hallgató irányzat kedveli a hosszú hajat, és az álcázott tupír sem áll messze tőle (hiszen igazán így lehet megemelni a hajtöveket, hogy azután össze lehessen kócolni a tetejét), az extravagáns kontyhoz pedig kifejezetten elengedhetetlen a tupír. Fesztelen, könnyed vonalak, elegancia, romantika, dús, gondosan fésült - ezek a fő jelszavai a főleg aranyló szőke és barna színben alkotott, finoman melírozott frizuráknak.
2008.04.21. 15:59
 
Fidesz: Szilvásynak és Gyurcsánynak semmi sem drága
A Fidesz szerint bebizonyosodott, hogy a hatalom megtartása érdekében Szilvásy Györgynek és Gyurcsány Ferencnek semmi sem drága. Erről Demeter Ervin és Kósa Lajos beszélt hétfőn, miután az önkormányzatok nemzetbiztonsági védelme ügyében interpellálták a titkosszolgálatokért felelős tárca nélküli minisztert. Az MSZP szerint nem megfigyelésről, hanem objektumvédelemről van szó, és az önkormányzatokra akkor vonatkozik, ha kérik. Demeter Ervin szerint az interpellációra adott válaszok alapján bebizonyosodott, hogy a hatalom megtartása érdekében semmi sem drága Szilvásy Györgynek, Gyurcsány Ferencnek és kormányának.
2008.04.21. 15:55
 
 
Előkészítik a budapesti dugódíj bevezetését
Jogszabály-módosítást kezdeményez a gazdasági tárcánál a főváros vezetése, hogy az önkormányzatok behajtási díjszedése jogilag rendezett legyen, s egyúttal indítványozza azt is, hogy az M0-ás úton ne vezessék be a teherautók utáni díjfizetést - nyilatkozta a Városháza kommunikációs igazgatója. Nyáry Krisztián elmondta, hogy a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésén áttekintették a budapesti behajtási díj (dugódíj) bevezetésével összefüggő kérdéseket, a Városkutatás Kft. által készített nemzetközi összehasonlító anyag tükrében.
2008.04.21. 15:45
 
 
Újpest FC: Szentes Lázár az új vezetőedző
Szentes Lázárt nevezték ki az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé. A szakember - aki eddig az NB II-es Integrál-DAC gárdáját irányította - 2010-ig kötelezte el magát a lila-fehérekhez. Segítője ifjabb Bene Ferenc lesz. Szentes Urbányi Istvánt váltja a kispadon, akivel hétfőn közös megegyezéssel bontottak szerződést, mert a vezetőség álláspontja szerint az elmúlt időszakban ugyan eredményesen szerepelt az együttes, de a mutatott játék nem olyan volt, mint amilyet elvártak. Az elmúlt hetekben a szurkolók által többször is távozásra felszólított Urbányi 2006 decembere óta irányította a lila-fehéreket. Az Újpest jelenleg - három ponttal lemaradva az éllovas MTK-tól - a harmadik a Soproni Ligában.
2008.04.21. 15:41
 
 
Drágul a benzin és a gázolaj
Emeli bruttó 4 forinttal a gázolaj és a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol a gázolaj árán legutóbb április elején változtatott, akkor 2 forinttal csökkentette, míg a benzinét március végén mérsékelte 4 forinttal. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 314 forint lesz, s a benziné is eléri, helyenként meghaladja a 300 forintot. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az emelést a szakértők piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.04.21. 14:09
 
 
A budapesti irodapiac elérte az 1,9 millió négyzetmétert
A budapesti irodapiac mérete 2008 első negyedévében elérte az 1,9 millió négyzetmétert, a január-márciusi időszakban összesen 41.900 négyzetméter új irodát adtak át - közölte a Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fóruma hétfőn. Az első negyedévben négyszer annyi új irodát adtak át, mint 2007 ugyanezen időszakában, ugyanakkor az előző negyedévhez képest 25 százalékkal csökkent az átadott terület. Az első negyedévben négy új irodaházat adtak át. A Budapesti Ingatlan-tanácsadók Egyeztető Fóruma adatai szerint 72.900 négyzetméter irodaterület talált bérlőre az első negyedévben, ami 22 százalékkal felülmúlta az egy évvel korábbi értéket, de 21 százalékkal kevesebb 2007 utolsó negyedévéhez képest.
2008.04.21. 14:00
 
 
Tizenöt év alatt több mint 15 millió motor a győri Audiból
A 15 évvel ezelőtt Győrött alapított Audi Hungaria Motor Kft.-ben eddig több mint 15 millió motor készült, és közel 400 ezer gépkocsit szereltek össze - közölte a társaság hétfőn. Az Audi AG 1993 április 21-én írta alá a Rába Rt. 100 ezer négyzetméteres félkész üzemcsarnokáról szóló adásvételi szerződést, és jelentette be egyúttal a vállalat alapítását. A kezdeti tervekben egy 800 dolgozót foglalkoztató, napi 2 ezer motor gyártókapacitású vállalat szerepelt. Ezzel szemben ma a vállalat 5.800 munkatársa naponta 7 ezer motort és 300 gépjárművet állít elő.
2008.04.21. 13:56
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418[2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista