2020. június 5., péntek - Fatime
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Útlezárások várhatók Borsodban a Miskolc-rali idején
Egy autóverseny miatt több út egy-egy szakaszát lezárják a hétvégén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - adta hírül a rendőrség. A május 1-től 3-ig tartó Miskolc-rali idején hosszabb-rövidebb ideig nem lehet majd közlekedni Szemere belterületén a garadnai elágazás és a Buzita-tető felé vezető úton, a kányi elágazás térségében, Kánó előtt. Ragály belterületén az imolai elágazáshoz vezető úton, valamint Meszes és Rakaca térségében. Dobi Tamás elmondta: Imola és Rakacaszend területén a gyorsasági szakaszok lebonyolításának idejére a települések közútjait teljesen lezárják, az útzárat csak veszélyhelyzetek esetén oldják fel.
2008.05.01. 10:03
 
 
NFL: Torontóban a Buffalo
A következő öt évben öt alapszakasz- és három felkészülési mérkőzést Torontóban játszik a Buffalo Bills amerikaifutball-csapat. A szerződés értelmében egy kanadai cég összesen 78 millió dollárt fizet a profiligában (NFL) érdekelt amerikai alakulatnak. Az első torontói összecsapásra augusztus 14-én kerül sor, amikor a Buffalo fogadja a Pittsburgh Steelerst bemutató keretében, az első alapszakaszcsatát pedig december 7-én rendezik, amikor is a Miami Dolphins lesz a vendég. Toronto Kanada legnagyobb, legnépesebb városa és egyben pénzügyi központja, másfél órás autóútra esik Buffalótól.
2008.05.01. 09:59
 
 
Erszényét vesztett erszénytaláló
Pár héttel azután, hogy egy 11 éves fiúcska elvesztette pénztárcáját - benne 45 dollárral (7200 forinttal) - talált egy erszényt, benne 800 dollárral (128 ezer forinttal), mégis azonnal leadta a rendőrségen. Mint kiderült, egy 20 éves nő hagyta el. A fiú, aki cserkész, a rendőrségtől rendhagyó jutalmat kapott: pizzapartit rendeztek a tiszteletére, amelyre meghívták a gyerek 30 fős cserkészcsapatát, továbbá a tárcáját visszakapó, igen hálás hölgyet. "Pontosan át tudtam érezni, hogy mit érezhetett a tárca elvesztője" - mondta a gyerek a sajtónak. Pedig valójában csak az első felét érezhette át, az elvesztést. A visszakapást már nem, az övét ugyanis nem juttatta vissza megtalálója.
2008.05.01. 09:48
 
 
A munkanélküliek száma tavaly körülbelül annyi volt mint 1998-ban
A foglalkoztatás helyzete az elmúlt évtizedben annak ellenére nem javult, hogy a gazdaság folyamatosan, bár lassuló ütemben növekedett, ez derül ki a foglalkoztatottak és munkanélküliek számának összevetéséből. A munkanélküliek létszáma a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) munkaerő felmérésének adatai szerint a múlt évben 312 ezer volt, ez körülbelül annyi mint az 1998-as 310 ezres létszám. Az időszakban a legalacsonyabb a munkanélküliek létszáma 234 ezerrel 2001-ben volt, a legmagasabb 316 ezerrel 2006-ban.
2008.05.01. 09:42
 
 
Kezdődik a strandszezon Budapesten
Budapesten mától kezdetét veszi a strandszezon. Ennek jegyében nyit a Palatinus, vendégeket fogadnak a Dagály nyári medencéi és üzembe helyezik a Gellért fürdő nyitott medencéjének hullámgépeit is. A csepeli strandon várhatóan május 24-én, a Paskálon és a Rómain pedig május 31-én tervezik a szezonnyitást. A fővárosi önkormányzat fürdőtársasága által üzemeltetett strandok általában reggel kilenctől este hétig lesznek nyitva. A strandokon naponta más színű és sorszámozott karkötőket kapnak a vendégek, hogy azonnal észrevehessék azt, ha valaki "a kerítésen át" érkezett. Az újdonságok között szerepel a strandváró program, amelynek keretében hétfőtől szombatig naponta más-más strand látogatható féláron.
2008.05.01. 09:29
 
 
Mától alkalmazza a rendőrség az objektív felelősség elvét az utakon
Csütörtöktől "élesben" alkalmazza a rendőrség az objektív felelősség elvét; a hét kiemelt szabálysértés, köztük gyorshajtás esetén 30 ezer forinttól 300 ezer forintig terjedő közigazgatási bírságot szabnak ki a gépjármű üzemben tartójával szemben. A gépjármű üzemben tartója csak akkor mentesül a felelősség alól, ha bizonyítja, hogy a járművet tőle ellopták, illetve, ha a járművet használó személy magánokiratban, két tanúval hitelesítve elismeri, hogy a szabálysértés elkövetésekor ő vezette a járművet. A gépjármű-tulajdonosok objektív felelősségéről szóló jogszabály január 1-jétől hatályos, de a jogalkotó négy hónap felkészülési időt adott az állampolgároknak és a hatóságnak.
2008.05.01. 09:15
 
 
Kóka szerint az SZDSZ nem gondol a koalíció újjáépítésére
Az SZDSZ nem a koalíció újraépítésében gondolkozik, még kevésbé személyi kérdésekben, mert hibás az a paradigma, ami személyekhez kötné, hogy egy koalíció lehet-e sikeres vagy sem - mondta Kóka János az MTI-nek adott interjúban. A pártelnök hangsúlyozta, hogy az SZDSZ a közeljövőben konstruktív ellenzéki pártként fog politizálni. Kóka szerint most támogatható programokra van szükség az ország problémáinak megoldása érdekében. Ezek között említette az adócsökkentést, a szociális- és nyugdíjrendszer igazságosabbá alakítását, valamint az önkormányzatokkal és a Budapesttel kapcsolatos ügyeket. Véleménye szerint ezek a fontos dolgok és nem a személyi kérdések.
2008.05.01. 09:15
 
 
A szakszervezeti tömörülések szerint a munka még mindig érték
A szakszervezeti tömörülések szerint a munka és így a munka ünnepe is egyértelműen érték még a jelenlegi társadalmi körülmények között is - ez a megállapítás volt a legfontosabb, amelyet a munka ünnepe, május 1. alkalmával feltett körkérdésre válaszoltak a tömörülések képviselői az MTI megkeresésére. Négy szakszervezeti tömörülés - az MSZOSZ, az Autonómok, továbbá a SZEF és az ÉSZT - a többéves hagyományok szerint az idén is együtt ünnepli a május 1-jét Budapesten a Városligetben, követve ezzel a rendszerváltás után kialakult szokásokat - mondta Szabó Enikő szakszervezeti kommunikációs tanácsadó.
2008.05.01. 09:00
 
MSZP-majális a Városligetben
Gyurcsány Ferenc, az MSZP elnöke, miniszterelnök ma beszédet mond a párt által szervezett városligeti majálison. A kormányfő előtt Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke köszönti a városligeti Napozó rétre kilátogatókat. A majális keretében Gyurcsány Ferenc és Kiss Péter, az MSZP alelnöke találkozik az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés és a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének vezetőivel.
2008.05.01. 08:55
 
 
Közbeszerzés az állampapírok reklámozására
Tárgyalásos közbeszerzési eljáráson keres vállalkozót az Államadósság Kezelő Központ Zrt. az állampapírok reklámozására, az ajánlatkérő nettó 80 millió forintot kíván erre fordítani - a felhívás a Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A feladat meghatározása az állampapírok kibocsátását és értékesítését támogató új kreatív koncepció tervezésével indul, de óriásplakátokat, szórólapokat, elektronikus reklámokat és sajtóhirdetéseket is kell terveznie a nyertesnek. A részvételre május 22-ig lehet jelentkezni. Az ajánlatkérő minimum 3, de legfeljebb 5 jelentkezőt kér fel a második szakaszban ajánlattételre. Az ajánlatok közül az összességében legelőnyösebb lesz a nyertes.
2008.05.01. 08:51
 
 
Észak-Spanyolországban robbantott az ETA
Három pokolgép robbant fel csütörtökre virradóra Baszkföld spanyolországi részén, közülük kettőt vélhetően a Baszk Haza és Szabadság (ETA) terrorszervezet hozott működésbe, ám a detonációk csak anyagi károkat okoztak - közölte a rendőrség. Úgy tudni, elsőként az észak-spanyolországi Arrigoriaga településen a spanyol munkaügyi minisztérium kirendeltségében robbant fel egy nagyerejű pokolgép. Nem sokkal később két másik - gyenge hatóerejű - robbanószerkezet lépett működésbe San Sebastian városában, a baszk regionális kormány helyi hivatalának közelében. Ez utóbbi robbanások előtt az ETA nevében telefonálók értesítették az országúti segélyszolgálatot a közelgő veszélyre - tette hozzá a rendőrség.
2008.05.01. 08:44
 
 
Mától kisebbségi kormánya van Magyarországnak
Mától kisebbségi kormányzás kezdődik Magyarországon: mivel az SZDSZ szerdán kilépett a koalícióból, a kormányt a jövőben egy párt, az MSZP alkotja. Ez azt jelenti, hogy a kormány mögött elméletileg nem áll ötven százalék plusz egy főnyi, a kabinetet támogató parlamenti többség. A 386 fős magyar parlament esetében ez jelenleg 194 képviselőt jelent. Az MSZP-nek 190 képviselője van, de Horn Gyula és Toller László, valamint Csákabonyi Balázs és Szántó János betegsége miatt ténylegesen 186 szocialista képviselő van az Országgyűlésben. Ugyanakkor a független képviselőként az Országgyűlésbe jutott Gyenesei István a jövőben önkormányzati miniszter lesz, ami eggyel több szavazatot jelent a kormányoldalon.
2008.05.01. 08:20
 
 
Az Egyesült Államok nem tervezi Irán megtámadását
Cáfolta az amerikai hadsereg azokat a híreszteléseket, hogy újabb terveket szőne Irán megtámadására, ám újfent az iraki lázadók és az afganisztáni tálibok támogatásával vádolta meg Teheránt. Az amerikai katonai fellépéssel kapcsolatos találgatások amiatt kaptak lábra, hogy Teherán az elmúlt időben ellenséges retorikát használt az Egyesült Államokkal szemben, iráni vízi járművek pedig megközelítettek egy amerikai hadihajót a Perzsa-öbölben. A híresztelésnek újabb tápot adott, hogy a héten egy második amerikai repülőgép-hordozó hajó érkezett az öbölbe. Az Egyesült Államok azzal vádolja Iránt, hogy atomfegyvert akar előállítani, valamint kiképzéssel és fegyverszállításokkal támogat iraki síita milíciákat.
2008.05.01. 08:19
 
 
Elindult az Élet Menete zarándoklat Auschwitzba
Elindult az Élet Menete zarándoklat Auschwitzba 450 magyarországi résztvevővel, rendőri felvezetéssel Budapestről szerda késő este a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából. Az Élet Menete Alapítvány elnöke elmondta, hogy mintegy 10.000 résztvevőt várnak Auschwitz-Birkenauba, a volt haláltáborok helyszíneire. Az idén húszéves Élet Menete szervezet a világ 53 országában működik, köztük Magyarországon immáron hatodik éve. Az Élet Menete zarándoklatát kezdetben kétévente tartották, 1996 óta viszont minden évben megszervezik. Az auschwitz-birkenaui megsemmisítő táborban lengyel források szerint 1940 és 1945 között több mint egymillió embert, túlnyomó többségében zsidókat gyilkoltak meg.
2008.05.01. 08:00
 
 
BL: Chelsea - Manchester United döntő lesz Moszkvában
A Chelsea hosszabbítás után, 3-2-es győzelmével, 4-3-as összesítéssel harcolta ki a továbbjutást a Liverpool ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének londoni visszavágóján. Végig változatos, nyílt küzdelem zajlott, a házigazdák vezető gólját Drogba szerezte meg a 35. percben. A második játékrészben a Chelsea visszahúzódott saját térfelére, ám a vendég Liverpool a 64. percben Torres révén egyenlített (1-1), így hosszabbítás következett. A hosszabbításban előbb Lampard értékesített egy tizenegyest, majd Drogba növelte tovább az előnyt a 105. percben, amelyet a Liverpool Babel révén már csak csökkenteni tudott. A május 21-i, moszkvai fináléban a Manchester United lesz a Chelsea ellenfele.
2008.04.30. 23:18
 
 
Gyurcsány kezdeményezi Medgyessy utazó nagyköveti megbízásának visszavonását
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök május 31-i hatállyal kezdeményezi Medgyessy Péter utazó nagyköveti megbízásának visszavonását - közölte a kormányszóvivői iroda. A miniszterelnök hivatalában fogadta Medgyessy Pétert és megköszönte hivatali elődjének Magyarország nemzetközi kapcsolatainak erősítéséért végzett tevékenységét - olvasható a kormányszóvivői iroda közleményében. Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-nek a megbízatás visszavonásának okával kapcsolatos érdeklődésére a közleményben foglaltakhoz semmit sem kívánt hozzátenni.
2008.04.30. 20:53
 
 
Fes: Arn Gréta a negyeddöntőben
Arn Gréta két játszmában legyőzte a harmadik helyen kiemelt olasz Tathiana Garbint a marokkói Fesben zajló, 145 ezer dollár összdíjazású női salakpályás tenisztornán, és bejutott a negyeddöntőbe. A világranglistán 143. magyar játékos a viadal honlapja szerint a második szettben 5:4-nél már a meccsért adogatott, ám ellenfele brékelt és kiegyenlített. A folytatásban azonban Arn már megállíthatatlan volt, és végül két óra alatt nyert. Arn az elődöntőbe jutásért a rangsorban 96. cseh Petra Cetkovskával találkozik. A két játékosnak ez lesz az első összecsapása WTA-tornán.
2008.04.30. 19:02
 
 
Tüntetés az SZDSZ székháza előtt
Az SZDSZ és az MSZP távozását követelte a magyar politikai életből az a mintegy félszáz tüntetőből álló csoport, amely a szabad demokraták zuglói székházánál gyűlt össze szerda délután. A tüntetők este az SZDSZ székháza elől a Vértanúk terére vonultak, ahol szintén erős rendőri készültség fogadta őket. A Magyar Önvédelmi Mozgalom rendezvényét a rendőrség nagy erőkkel biztosította, a XIV. kerületi Gizella utcát teljesen lezárták az autóforgalom elől. A párt székházát mintegy 30 méterre közelíthették meg a tüntetők, a Gizella utca sarkát a Semsey Andor utcánál zárták le, itt állították fel a kormányellenes tüntetésekről már jól ismert autó tetejére szerelt színpadot.
2008.04.30. 18:54
 
Női kosárlabda NB I, negyeddöntő: vezet a Sopron
A címvédő Sopron 38 pontos győzelmet aratott a Győr felett, ezzel 1-0-ra vezet az UNIQA női kosárlabda NB I két sikerig tartó negyeddöntőjében. Eredmény, negyeddöntő, 1. mérkőzés: MKB-Euroleasing Sopron - SEAT Foton Győr 87-49 (23-12, 19-9, 29-16, 16-12). A második mérkőzésre szombaton kerül sor Győrben. Szeviép-Szeged - Szolnoki NKK 71-57 (22-17, 15-18, 18-6, 16-16). A második mérkőzésre vasárnap kerül sor Szolnokon.
2008.04.30. 18:23
 
 
Carter egyenes utalást tett Obama támogatására
Nyíltan nem mondta ki, de egyenes utalást tett Jimmy Carter volt amerikai elnök szerdán Londonban megjelent nyilatkozatában arra, hogy Barack Obamát támogatja a Demokrata Párt elnökjelöltségéért folyó küzdelemben. A 83 éves Carter, aki a jelölt személyéről hivatalosan döntő demokrata konvenció egyik szuperdelegátusa lesz - vagyis saját belátása szerint dönthet arról, hogy kit támogat - a The Daily Telegraphnak azt mondta: nem lenne demokratikus, ha a szuperdelegátusok "homlokegyenest szembemennének" az egész ország demokrata választóinak döntésével.
2008.04.30. 18:08
 
 
Elpusztult Japán egyetlen óriáspandája
Hosszú betegség után szerdán szívelégtelenségben elpusztult Ling Ling, a tokiói állatkert matuzsálemi kort megélt óriáspandája, a kínai-japán barátság jelképe. Ling Ling fogságban született Pekingben, 1985-ben. Hétéves korában a kínai-japán barátsági- és békeszerződés megkötésének 15. évfordulója alkalmából Kína Japánnak adományozta. Azóta a tokiói Ueno állatkert legnagyobb attrakciója volt. Az időskori elgyengülés jelei tavaly augusztusban jelentkeztek nála. Hónapokig szívproblémákkal és veseelégtelenséggel küszködött. Orvosai kedden már a kifutóba sem engedték ki.
2008.04.30. 17:54
 
 
Forma-1: változtatni kell a barcelonai pályán
Heikki Kovalainen vasárnapi balesete miatt változásokat sürget a barcelonai pályán a Forma-1-es pilóták érdekképviselete (GPDA). "Nagyobb kifutóra van szükség a 9-es kanyarban, a jövő évi futamon nem maradhat a jelenlegi állapotában" - szögezte le Mark Webber (Red Bull), a GPDA ausztrál vezetője. A McLaren-Mercedes finn versenyzője 240 km/órás sebességnél defektet kapott, és a kanyar menti gumifalba csapódott, de agyrázkódással megúszta az ütközést.
2008.04.30. 17:24
 
 
Az államfő Baka Andrást jelölte főbírónak
Baka Andrást, a strasbourgi emberi jogi bíróság korábbi magyar bíráját jelölte Sólyom László köztársasági elnök szerdán a Legfelsőbb Bíróság elnöki tisztére. Az államfő a Sándor-palotában a parlamenti pártok képviselői előtt ismertette döntését. Sólyom László a jelöltről elmondta: Baka András pályáját tudományos kutatóként kezdte a Magyar Tudományos Akadémia Állami és Jogtudományi Intézetében, majd a strasbourgi emberi jogi bíróság magyar bírája volt 1991 és 2008. január 31-e között. Baka András Európa egyik legismertebb bírájává vált strasbourgi munkája nyomán. Hozzátette: a jelölést hosszú tájékozódás előzte meg.
2008.04.30. 17:10
 
 
32 ezer májusfa szerelemből
Nagyjából 32 ezer májusfát fognak állítani a szerelmesek Németországban a május elsejére virradó éjjel a Német Faipari Szövetség (HDH) becslése szerint. A májusfaállítás a magyarhoz hasonlóan a német nyelvterületen is hagyományosan a szerelem és az udvarlás jele. Évszázados szokás, hogy a legények április utolsó éjjelén titokban színes szalagokkal díszített fiatal nyírfát állítanak kiválasztottjuk portája elé. Németországban idén nem csak fiatalemberek fognak májusfával osonni az éjszakában; néhány vidéken szökőévben - így idén is - megfordul a szokásrend és a lányok állítanak fát a fiúk háza elé.
2008.04.30. 16:10
 
 
Új vezetőedző a debreceni kéziseknél
Július elsejétől Bakó Botond lesz a Debrecen női kézilabdacsapatának vezetőedzője. A Skaliczky László, Varga József páros a mostani szezon végén távozik. Az új, 28 esztendős trénerrel - aki jelenleg a Békés férfi együttesét irányítja - kétéves szerződést kötöttek. A vezetőségben is változás történt: csütörtökön Baranyai Antal váltja az ügyvezetői székben Fekete Györgyöt. Baranyai elmondta: a keretben lényeges változások várhatók, egyelőre az biztos, hogy Szűcs Gabriella a román Valceához távozik, míg az FTC-től érkezik a szlovák válogatott beálló, Lucia Uhrakova.
2008.04.30. 16:07
 
 
Májustól tovább drágul a távfűtés Budapesten
A februári 3-5 százalék után, májustól újabb 4,7-6,1 százalékkal emelkedik Budapesten a lakossági fogyasztók részére a távhőszolgáltatás hődíja. A Fővárosi Közgyűlés múlt év decemberében a távhő díjszerkezetének módosításakor a távfűtés alapdíját ez év végéig befagyasztotta. Egyidejűleg döntött arról is, hogy a hődíj negyedévente automatikusan emelkedik vagy csökken, a gáz árától függően. Így idén még többször is változhat a távfűtés ára a fővárosban. Az új szabályozás szerint januártól alapesetben 35-65 százalék lett az alapdíj-hődíj aránya. A fogyasztók azonban választhatják a korábbi 48-52 százalékos alapdíj-hődíj arányt is, ami hidegebb idő esetén kedvezőbb számukra.
2008.04.30. 16:01
 
 
Továbbra sem lehet kihallgatni az amstetteni rém áldozatait
Gyakorlatilag változatlan az alsó-ausztriai vérfertőző apa áldozatainak egészségi állapota, feltehetően még hosszú időn át nem lehet kihallgatni őket - közölte az amstetteni kórház. Még mindig válságos, de stabil a vérfertőzésből született egyik lány, a 19 éves Kerstin állapota. Továbbra is mesterségesen lélegeztetik, dialízist és antibiotikumokat kap. A lány április 19-én került kórházba, ezután indult nyomozás rokonai után, és így derült fény vasárnap a 24 éve tartó drámára. A szakemberek minden részletre kiterjedően, személyre szabottan kezelik a további hét áldozatot is, a vérfertőző Josef Fritzl feleségét, 42 éves lányát és a lánynak apjától született öt másik gyermekét.
2008.04.30. 15:55
 
 
Új repülőtér épül Mezőkövesden ír-magyar beruházásban
A mezőkövesdi volt szovjet katonai repülőtér bázisán, 600 hektáros területen logisztikai illetve polgári repülőtér létesül, amely 2009-től indít és fogad gépeket - jelentette be Mezőkövesd, Mezőkeresztes és Miskolc polgármestere, valamint a projektet vezető ír-magyar Fieldstone Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. képviselője. A fejlesztés első fázisában a környezetvédelmi munkálatokon kívül fénytechnikai és a leszálló rendszert kiépítő beruházások indulnak, amely 10-12 millió eurót emészt fel, a későbbiekben a fejlesztési költség többszáz millió eurót jelenthet - mondta Peter Dolan.
2008.04.30. 15:51
 
 
Labdarúgó NBI: menesztették a ZTE vezetőedzőjét
A ZTE FC labdarúgócsapatának vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Slavko Petrovic vezetőedzővel. A klub hivatalos honlapján megjelent közleményből kiderül, hogy a szerb szakember teljesítményével sem a szurkolók, sem a szponzori kör nem volt elégedett. A tréner - aki június 1. óta irányította a kék-fehéreket - utódja a szezon végéig Nagy Mihály, a klub utánpótlás szakágvezetője lesz. A ZTE jelenleg a Soproni Liga hetedik helyén áll.
2008.04.30. 15:44
 
 
Emelkedik a négynapos autópálya-matricák ára csütörtöktől
A nyári turisztikai időszak kezdetével, május 1-jétől a négynapos autópálya-matricák ára 1.170 forintról 1.530 forintra emelkedik, az ár szeptember 30-ig érvényes, utána ismét a csökkentett díjat kell fizetni a matricákért. Az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt. MTI-hez szerdán eljuttatott közleménye szerint a négynapos matricák szezonális díjemeléséből származó többletbevétel a megnövekedett forgalom okozta nagyobb üzemeltetési és fenntartási költségek fedezésére szolgál, másrészt ennek segítségével tartható fenn a turisztikai szezonon kívül érvényes, kedvezményes árszint. A díjszabás szezonális változásait rendelet írja elő.
2008.04.30. 15:32
 
Kóka János: másodlagos, hogy tolom vagy húzom a pártot
Kóka János szándékai szerint az SZDSZ júniusi elnökválasztásnak programokról és a jövő megoldásairól, például a konstruktív ellenzéki politizálás kereteinek kialakításáról, valamint a 2010-es parlamenti választásra felkészülésről kellene szólnia; a pártelnök erről az MTI-nek adott interjúban beszélt. "Természetesen arra számítok, hogy én fogom vezetni a pártot. Ha az ember megméretteti magát, törvényszerűen a győzelemre készül, de a személyes sorsomtól és pozíciómtól függetlenül az SZDSZ érdekében szeretnék dolgozni. Az, hogy tolom, vagy húzom a pártot, ebből a szempontból másodlagos" - fogalmazott a liberális politikus.
2008.04.30. 15:11
 
Hétfőtől több mint 125 ezer diák érettségizik
A kormány jelentést hallgatott meg az idei érettségi vizsgákról, hétfőn ugyanis a magyar nyelv és irodalom írásbeli vizsgával megkezdődik a tavaszi érettségi vizsgaidőszak - közölte a kormányszóvivő. Daróczi Dávid tájékoztatása szerint május 5. és június 27. között közel 1.200 helyszínen, több mint 125 ezer diák tehet érettségi vizsgát, ami nagyjából nyolcszázzal több, mint tavaly. Emlékeztetett arra, hogy az idei a nyolcadik olyan vizsgaidőszak, amely a kétszintű érettségi vizsga szabályai szerint zajlik, vagyis a diákok emelt- és középszintű vizsga keretében adhatnak számot tudásukról.
2008.04.30. 15:10
 
 
Harmincegy tinédzser állapotos vagy már anya a texasi szektában
A három hete Texasban felszámolt, poligámiát hirdető szekta farmján talált több száz kiskorú gyermek közül 31 tinédzser korú lányról állapították meg a hatóságok, hogy állapotos vagy már anya. A szekta San Antonio közelében fekvő farmjáról összesen 463 gyermeket vettek gondozásba az illetékesek, akik akkor léptek akcióba, mikor egy kamaszlány többször feltárcsázott egy házasságon belüli erőszakkal foglalkozó segélyvonalat, mert - mint mondta - házasságra akarták kényszeríteni. A telefonálót egyelőre nem tudták azonosítani, és a hatóságok azt is vizsgálják, vajon volt-e valóságalapja a hívásnak.
2008.04.30. 13:32
 
 
Fidesz: válság és kilátástalanság volt a kormánykoalíció
A rosszkedv, a kilátástalanság és a reménytelenség hat éveként jellemezte az MSZP-SZDSZ koalíció kormányázásának időszakát a Fidesz frakcióvezetője szerdán. Navracsics Tibor szerint mindez tovább folytatódik, és Magyarország további leszakadását vetíti előre. A politikus a koalíció utolsó napján úgy értékelt: 2008-ra Magyarország az 1990 utáni időszak legsúlyosabb válságába került, az ország szociális válságban van, gazdasági válság küszöbén áll és egy politikai válság kellős közepén vergődik. Szerinte az MSZP-SZDSZ koalíció többségben sem tudott semmilyen jelentős kormányzati lépést elindítani, amely javította volna az ország pozíciót, és erre kisebbségi helyzetben lévő kormánynak még kevesebb lehetősége van.
2008.04.30. 13:23
 
 
Még 100 nap van az olimpia megnyitójáig
A kereken száz nap múlva kezdődő nyári olimpia előkészületei a terveknek megfelelő ütemben haladnak, és nagyszerű játékokat rendeznek majd Pekingben - rögzítette szerdai jelentésében a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB). A kínai fővárosban gyakorlatilag minden létesítmény elkészült, és már több tesztversenyt is megtartottak, míg az új nemzetközi repülőtér és metróvonalak könnyebbé teszik az utazást. Amint azt a NOB megjegyzi, egyre nagyobb az izgalom Pekingben. "A helybéliek és a látogatók láthatják, miként alakul át a város, amely üdvözli a sportolókat, az újságírókat és a szurkolókat mind a tesztviadalokon, mind a játékokon."
2008.04.30. 13:09
 
 
Nem biztos, hogy megvárják a sztrájkkal a hónap végét a BKV-szakszervezetek
Lehet, hogy az írásbeli érettségi vizsgák ideje alatt lesz a BKV-sztrájk, ugyanis Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője szerdán az MTI-nek azt mondta, nem feltétlenül várják meg a május végét, hogy sztrájkba lépjenek. "Ha tekintettel akarunk lenni például az érettségiző diákokra, akkor a legjobb időpont a sztrájk megtartására valóban május vége lehet, de ha nem, akkor már előbb is elképzelhető a munkabeszüntetés" - közölte a szóvivő. Az idei írásbeli érettségi vizsgák egyébként május 5-től 27-ig tartanak, az emelt szintű szóbelik viszont már június 5-11. között lesznek, míg a középszintű szóbeli érettségi vizsgákra június 16-27. között kerül sor.
2008.04.30. 13:00
 
 
Zuschlag-ügy: vádat emeltek Weiszenberger László ellen
Vesztegetést állítva elkövetett hivatali befolyással üzérkedés bűntette miatt a kecskeméti nyomozó ügyészség benyújtotta a vádiratot a szabadlábon lévő, korábban kistérségi megbízottként dolgozó Weiszenberger László vádlottal szemben - közölte Nánási László, a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség főügyésze szerdán. Weiszenberger László, aki Zuschlag János képviselőtársa volt a kiskunhalasi önkormányzat képviselő-testületének MSZP-frakciójában, a 2003-ban még működő Területpolitikai Kormányzati Hivatalnál kistérségi megbízottként állt munkaviszonyban Kiskunhalas térségében. Feladatai közé tartozott a különböző pályázatok ismertetése, népszerűsítése a helyi vállalkozók és egyéb szervezetek körében.
2008.04.30. 12:00
 
 
Delfinek halálos légikarambolja
Olyan hevesen ütközött össze két delfin a levegőben egy amerikai szórakoztató víziparkban, hogy egyikük belepusztult a légikarambolba. A másik delfinnek látszatra "kutyabaja", de még figyelik, hogy biztosan sértetlen-e. A baleset Floridában történt egy olyan víziparkban, ahol a látogatók együtt is úszkálhatnak delfinekkel és halakkal. A vízből felszökkenést és végzetes ütközést mintegy 30 látogató látta. Az elpusztult delfin kimúlásának pontos szervi okát még nem tudják, bár a boncolás már megtörtént. A park vezetői felülvizsgálják a delfinek oktatási programját, hogy a jövőben egyáltalán ne fordulhasson elő ilyen - amúgy szinte példátlan - baleset.
2008.04.30. 11:17
 
 
Megtartotta utolsó koalíciós kormányülését a kabinet
Megtartotta utolsó koalíciós kormányülését a kabinet, amelyen a miniszterelnök elköszönt a távozó szabad demokrata tárcavezetőktől - közölte szerdán Daróczi Dávid kormányszóvivő, aki arról is beszámolt az MTI-nek, hogy új miniszterelnöki rendelet született a miniszterek helyettesítéséről. Tájékoztatása szerint Gyurcsány Ferenc a koalíciós együttműködést értékelve az ülésen azt mondta: több olyan döntést is hoztak a közös kormányzás idején, amely előrevitte az országot. Megjegyezte: a kormányülésen mind a három SZDSZ-es miniszter ott volt. Ők is hozzászóltak az elhangzottakhoz, és elköszöntek - közölte.
2008.04.30. 11:00
 
 
Hajjaj az ismerkedő legényeknek
Megkopasztják a nőkkel kikezdő férfiakat Szaúd-Arábia északi részén: levágják a hajukat. A rendelet révén a rendőrség tevékenységi köre fodrászkodással egészül ki, nekik kell megnyírniuk a szabálysértőket, méghozzá a zaklatás helyszínén. A hajvágás persze csak a hosszú hajú legényekre vonatkozik. Hogy az eleve rövid hajú, nőket zaklatók büntetése mi lesz, nem tudni. Szaúd-Arábiában vallási rendőrség járőrözik, hogy ellenőrizze az életmódot: nem keverednek-e nyilvános helyeken nők férfiakkal, a hölgyek arca és teste kellően elfedett, nem festik-e ki arcukat, az üzletek valóban bezárnak-e naponta ötször az imára, a férfiak pedig elmennek-e a mecsetekbe imádkozni az előírásoknak megfelelően.
2008.04.30. 10:54
 
 
Kül- és biztonságpolitikai kérdésekről tanácskozott nyolc uniós államfő
Az Európai Uniónak tevékenyebb és határozottabb szerepet kell vállalnia a globális problémák megoldásában, nem zárkózhat be saját falai közé - hangsúlyozták szerdán, grazi sajtótájékoztatójukon az Arraiolos-csoporthoz tartozó nyolc EU-tagország - köztük Magyarország - államfői. Sólyom László bejelentette, hogy 2010-re Budapestre hívta meg partnereit. Kétnapos, kötetlen eszmecseréjük mérlegét megvonva az elnökök arra a véleményre jutottak, hogy az unió állapota alapvetően jónak tekinthető, de a globális válságok fényében ez a világról kevésbé mondható el.
2008.04.30. 10:25
 
 
Felborult egy rendőrautó Budapesten, három rendőr megsérült
Három rendőr megsérült Budapesten szerda reggel, amikor egy személygépkocsit üldözve autójuk felborult - közölte a rendőrség az MTI-vel. Nem sokkal hét óra után a XXIII. kerületben a kerületi kapitányság járőrei ellenőrizni akartak egy személyautót, ám az nem állt meg. A rendőrök követték a járművet a Szentlőrinci úton, amikor eddig tisztázatlan okból gépkocsijuk felborult - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Kormos Endre közölte, hogy a balesetben egy rendőr súlyosan, kettő könnyebben megsérült, valamennyiüket kórházba szállították. Az üldözött személygépkocsi utasai elmenekültek, a rendőrök még keresik őket.
2008.04.30. 09:50
 
Képíró és Zentai is rajta van a Wiesenthal Központ listáján
Képíró Sándor, egykori csendőrtiszt a harmadik, Zentai Károly (Charles Zentai) jelenleg Ausztráliában élő volt magyar katona a hetedik a jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ listáján, amelyet a második világháború után büntetlenül maradt, feltételezett háborús bűnösökről készített. Képíró Sándorral szemben az a vád, hogy részt vett 1942 januárjában Újvidéken több mint ezer zsidó, roma és szerb civil megölésében. Képíró tagadja a vádat. A háború után évtizedekig Argentínában élt, 1996-ban visszatért Magyarországra. Jelenleg vizsgálat folyik ellene. Zentait azzal gyanúsítják, hogy harmadmagával megölte 1944-ben Balázs Péter zsidó fiatalembert Budapesten, mert az nem viselte a sárga csillagot.
2008.04.30. 09:40
 
 
MNB: nőttek a háztartások hiteleinek kamatlábai
Nőttek a háztartási szektor forintban denominált fogyasztási és egyéb hiteleinek átlagos kamatlábai az idén márciusban - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán. A közlemény szerint emelkedett a svájci frankban denominált lakáscélú, valamint fogyasztási hitelek új szerződéses értéke is. A nem pénzügyi vállalatok éven túli forintbetéteinek és éven belüli lejáratra lekötött euróbetéteinek átlagkamatlába csökkent, míg a folyószámlahiteleken kívüli, legfeljebb egyéves kamatfixálású euróhitelek átlagkamatlába nőtt.
2008.04.30. 09:30
 
 
Hongkongba érkezett az olimpiai láng
Hongkongba érkezett szerdán az olimpiai láng 20 országot bejáró világkörútja után. A láng érkezése előtt a helyi hatóságok összesen hét Tibet-barát aktivistát toloncoltak ki a területről: négyet még a hét végén, hármat pedig kedden a hongkongi repülőtérről utasítottak ki, mivel tüntetéseket tervezett a pénteken kezdődő kínai staféta útján. Az eseményre mintegy 3000 rendőrt mozgósítottak a városban. A következő két napban a lángot titkos helyen őrzik.
2008.04.30. 09:10
 
 
5,7 százalékkal nőttek az ipari termelői árak
Az ipari termelői árak márciusban az előző havinál 0,2 százalékkal, az egy évvel korábbinál 5,7 százalékkal voltak magasabbak - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az ipar belföldi értékesítési árai 2008 márciusában februárhoz képest 0,8 százalékkal, a 2007. márciusival összehasonlítva 10,8 százalékkal emelkedtek. Az exportértékesítés árai az előző hónaphoz viszonyítva 0,3 százalékkal csökkentek, az egy évvel korábbihoz képest 2 százalékkal nőttek. Az idén februárban az ipari termelői árak az előző havinál 0,7 százalékkal, az egy évvel korábbiaknál 4,9 százalékkal voltak magasabbak.
2008.04.30. 09:09
 
A BKV tanácsadói megbízásai után nyomoztatna a KDNP
A KDNP egyik fővárosi képviselője a Nemzeti Nyomozó Irodához fordul, mert megítélése szerint törvénysértő, hogy a 4-es metró tanácsadó cége egy másik tanácsadó cég szerződésének tető alá hozatalával foglalkozott. Wertán Zsolt Zoltán szerdai közleményében az üzleti titokként kezelt anyagok titkosításának feloldását kérte. Az önkormányzati képviselő a Heti Válasz szerdai számára hivatkozva azt írta, az említett szerződésnél "a lényeget", tehát a szerződő partner nevét és a kifizetendő összeget "valaki már előre meghatározta". Wertán Zsolt Zoltán közölte, a magyar közpénzek és az uniós pályázati pénzek hatékony védelme érdekében fordul rendőrséghez.
2008.04.30. 09:02
 
 
Jót tesz a kismamáknak a csokoládé
A jó minőségű fekete csokoládé fogyasztása segít a terhesség idején és óv a magas vérnyomás okozta bonyodalmaktól - mutatta ki egy amerikai tudóscsoport. A terhességek 8 százalékánál alakul ki preeklampszia, ödémákkal és súlygyarapodással párosuló magas vérnyomás, de jó minőségű csokoládé fogyasztásával ennek kockázata 69 százalékkal csökken. Az eklampszia olyan rángógörcs, amely eszméletvesztéssel jár a terheseknél, az ezt megelőző állapot a preeklampszia.
2008.04.30. 08:50
 
 
Nászéj az őrszobán
Rendőrségi cellában töltötte a nászéjszakát egy újdonsült pár az Egyesült Államokban, de nem önszántából és még csak nem is közös cellában. A 25 éves menyasszonyt ugyanis némi veszekedés után 32 esztendős vőlegénye egy karaterúgással a földre küldte, mire egy másik esküvő násznépéből ketten a hölgy segítségére siettek. Csakhogy az asszonyka kardos menyecske lévén, köszönet helyett elkezdte csépelni a védelmére kelőket. Vőlegénye is mellé állt, és hamarosan boldog szövetségben ütötték az ellenséget. A két szerencsétlen szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A párt a rendőrség vitte el. Garázdaságukért május 7-én állhatnak bíróság elé.
2008.04.30. 08:24
 
 
AC Milan: Inzaghi a századik gólra hajt
Legszívesebben az Internazionale elleni vasárnapi szuperrangadón szerezné meg századik gólját az AC Milan labdarúgója, Filippo Inzaghi. Az AC Milan jelenleg az ötödik helyen áll a Serie A-ban, két ponttal lemaradva a negyedik Fiorentina mögött. A vasárnapi derbi - amelyre már minden jegy elkelt, azaz 81,766 szurkoló lesz a San Siróban - a listavezető Internek is rendkívül fontos, hiszen sikere esetén matematikailag is bajnok lenne.
2008.04.30. 08:19
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410[2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista