2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
IRM: csak azért, mert spontán, nem oszlatják fel a demonstrációkat
Csak azért, mert egy demonstráció spontán, még nem oszlatják fel. Az elmúlt időszakban elszaporodott úgynevezett flashmobokkal, vagyis villámgyülekezésekkel összefüggésben az MTI azt kérdezte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumtól, hogy mennyire jogszerűek ezek a spontán demonstrációk. Az IRM szerint ha a gyülekezés a gyülekezési törvényben rögzített követelményeknek megfelel, tehát békés és nem valósít meg bűncselekményt vagy bűncselekményre való felhívást, nem jár mások jogainak és szabadságának sérelmével és nem valósul meg a népképviseleti szervek vagy bíróságok zavartalan működésének súlyos veszélyeztetése, valamint a közlekedés más útvonalon biztosítható, a spontán rendezvény alkotmányosan nem oszlatható fel.
2008.05.02. 09:04
 
 
Fittipaldi: a McLaren még esélyes a sikerre
Emerson Fittipaldi korábbi kétszeres Forma-1-es világbajnok úgy véli, a McLaren-Merecedes képes a megújulásra, ezért korai lenne elkönyvelni a Ferrari újabb idény végi sikerét. "Azt hiszem, a fejlesztéseknek köszönhetően az autó gyorsabb lesz, képesnek tartom arra, hogy felvegye a versenyt a Ferrarikkal" - nyilatkozott az 1972-ben, majd két évvel később vb-győztes brazil versenyző, aki első diadalát a McLarennel érte el. Fittipaldi szerint Lewis Hamiltont egy, a mostaninál versenyképesebb géppel nagyon nehéz lesz legyőzni. A negyedik futam után a pilóták és a csapatok között is a Ferrari vezet, az utóbbi két futamon az olasz istálló kettős győzelmet aratott.
2008.05.02. 09:00
 
 
Mugabe elfogadja a zimbabwei elnökválasztás eredményét
Robert Mugabe zimbabwei elnök kész elfogadni a március végén rendezett elnökválasztás második fordulójának eredményét - jelentette ki csütörtök este Cheikh Tidiane Gadio szenegáli külügyminiszter. A politikus elnöke, Abdoulaye Wade utasítására utazott Hararéba, hogy tájékozódjék a Zimbabwében kialakult belpolitikai helyzetről, ahol a nemzetközi nyomás ellenére mind a mai napig nem hozták nyilvánosságra a választási eredményeket. A közlemény szerint Mugabe úgy vélte: az ellenzék képviselőinek, akárcsak az ő követőinek nem csak, hogy el kell fogadniuk az országos választási bizottság által kihirdetett eredményt, hanem "vita nélkül alá kell vetniük magukat a nép ítéletének."
2008.05.02. 08:55
 
 
A lakosság tavaly 322 milliárd forintot költött turizmusra
A lakosság tavaly 322 milliárd forintot költött turizmusra, ami a háztartások összes nemzeti fogyasztásának 2,5-2,6 százaléka - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal tanulmányából. Tavaly a magyar lakosság 42 százaléka vett részt a belföldi idegenforgalomban, legalább egy alkalommal tett többnapos belföldi utazást. Az ország elmaradottabb régióinak lakossága a turisztikai célú utazásoknak is kevésbé részese, mint az a fejlettebb régiókban látszik. A fővárosban és Pest megyében lakók körében az utazáson részt vevők aránya 34, míg az ország többi területén mindössze 18-23 százalék körüli volt. A saját anyagi helyzetüket átlag felettinek érző háztartások 43 százaléka tett belföldön 4 naposnál hosszabb utazást, míg a szűkös körülmények között élőknek csupán 11 százaléka.
2008.05.02. 08:48
 
 
8,6 millió forint bírság és szoftver-legalizáció
Egy nagy magyarországi iparvállalat és egy országos élelmiszer kereskedelmi lánc összesen 8,6 millió forint kártérítést fizetett a Business Software Alliance-nak (BSA), továbbá több millió forint értékben pótlólagosan megvásárolta a korábban nem tiszta forrásból használt szoftvereket. Sarlós Gábor, a BSA szóvivője a két vállalatot nem nevezte meg arra hivatkozva, hogy a cégek anonimitásuk megőrzését kérték a fizetett kártérítésért és a szoftverlegalizálásért cserébe. Az ügy előzménye, hogy a BSA bejelentései alapján a rendőrség, illetve a vám- és pénzügyőrség razziákat tartott a vállalatoknál és lefoglalta például azokat a számítógépeket, amelyeken illegális szoftverek voltak.
2008.05.02. 08:44
 
 
Elkészült az új agrártámogatási rendszerről a javaslat
A Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium már jövőre be kívánja vezetni az egységes mezőgazdasági támogatási rendszert (SPS), az erről szóló törvényjavaslat már olvasható a tárca honlapján, azt várhatóan még a tavaszi ülésszakon tárgyalja a parlament is. A Single Payment Scheme (SPS), magyarul összevont gazdaságtámogatási rendszert 2011-ig kell bevezetni, de a magyar szaktárca a 2009-es meghonosítást tartja optimálisnak. Az érdekképviseletek közül egyedül a MAGOSZ jelezte, hogy korainak tartja az időpontot. A közel 200 ezer termelő között 2013-tól - amikor a közvetlen támogatások szintje eléri az EU 15-ök átlagát - évi 1,3 milliárd euró támogatást osztanak szét. Addig viszont létezik a nemzeti támogatás is.
2008.05.02. 08:38
 
 
A McDonald's biodízellel hajtaná kamionjait, ha módosulna a szabály
A McDonald's saját használt sütőolajával fedezné az éttermei kiszolgálását végző kamionok teljes üzemanyag-ellátását, amennyiben jogszabályi változtatásokkal erre lehetőség nyílna - mondta Bárczi István, a McDonald's Magyarországi Étterem Hálózat Kft. környezetvédelmi vezetője. Közölte: a 95 magyarországi étteremben évente keletkező 600 tonna sütőolajból már most is biodízel készül, ám az egyelőre közvetítőcégeken keresztül az ausztriai McDonald's kamionjaiba tankolják, illetve 5 százalékos mértékig a magyarországi benzinkutaknál kapható gázolajba keverik.
2008.05.02. 08:25
 
 
Shakespeare diákszlengben
Mai diákszlengbe írta át Martin Baum brit író Shakespeare 15 művét. A bizarr, akár szentségtörésnek is felfogható ötletnek többek között a Macbeth, a Rómeó és Júlia és a Sok hűhó semmiért esett áldozatul. "Szatirikus író vagyok. Szeretem a klasszikusokat, ezért határoztam el, hogy újraírom az avoni bárd néhány művét. Azt hiszem, ha valami arra szolgál, hogy bevezesse a gyerekeket az ő világába, akkor ez az. A következő kihívás Dickens lesz" - nyilatkozta Baum a Guardian című brit napilap internetes oldalának. A 48 esztendős író azt is bevallotta, hogy az "átigazításban" sokat segített neki 13 éves fia, aki nála jobban eligazodik kortársai nyelvezetében.
2008.05.02. 08:18
 
Tory előretörés látszik az angol és walesi helyhatósági választások után
Az ellenzéki konzervatívok jelentős térnyerését mutatják a csütörtöki angliai és walesi helyhatósági választások péntek hajnali, első szavazatszámlálási eredményei, de a fő figyelem arra irányul, hogy ki nyerte a londoni polgármester-választást. A fő trófeának számító Londonért a kormányzó Munkáspárt jelöltje, a polgármesteri tisztséget 2000 óta betöltő Ken Livingstone és tory kihívója, Boris Johnson küzdött meg egymással. A BBC által összeállított becslés a konzervatívok szavazatarányát 44 százalékra tette, a kormányzó Munkáspártét 24 százalékra, az általában örök harmadik liberális demokratákét pedig 25 százalékra, vagyis ha e becslés helytálló, a Labour visszacsúszott a harmadik helyre a voksarányt tekintve.
2008.05.02. 08:10
 
UEFA Kupa: Rangers-Zenit döntő lesz
A Glasgow Rangers lesz az ellenfele a Zenitnek a labdarúgó UEFA Kupa fináléjában, miután az elődöntő visszavágóján, Firenzében tizenegyesekkel felülmúlta a Fiorentinát. Az egy héttel ezelőtti gólnélküli döntetlen után ezúttal sem esett találat a 90 perc során, majd a ráadásban sem, így következett a tizenegyespárbaj. A skót együttesből Ferguson hibázott - rögtön az elején -, majd az olasz csapatból Liverani és Vieri hagyta ki - harmadikként illetve negyedikként - saját büntetőjét. A firenzeiek végig támadták a mérkőzést, lényegesen többet tettek a továbbjutásért riválisuknál, de nem jártak szerencsével. UEFA Kupa, elődöntő, visszavágó: Fiorentina-Glasgow Rangers 0-0, tizenegyeskkel: 2-4.
2008.05.02. 08:04
 
 
Hétfőn kezdődnek a tavaszi érettségi vizsgák
A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel hétfőn megkezdődnek a tavaszi érettségi vizsgák, a mostani matúraszezonban várhatóan 125.546 diák ad majd számot tudásáról. A tételek biztonsága érdekében az ellenőrzési folyamatba egy pluszlépést épített be a szaktárca. Az idén némileg módosul a menetrend: a négynapos, hosszú hétvége miatt nem a nemzetiségi nyelv és irodalom vizsgákkal kezdődik az érettségi, ezt későbbi időpontban teszik le a diákok. Bár a végzős diákok száma csökken, közülük várhatóan 85-86 ezer diák szerez majd érettségi bizonyítványt, az összes érettségiző száma mégis nő, az előrehozott, szintemelő, kiegészítő, pótló, javító vizsgák miatt.
2008.05.02. 08:00
 
Zentai szerint nem élné túl a magyarországi eljárást
A háborús bűnökkel vádolt Zentai Károly azt mondja: beteg, s nem élné túl, ha kiadnák, hogy magyar katonai törvényszék ítélkezzen ügyében - írta internetes oldalán csütörtökön a The Australian című lap. Az ausztráliai Perthben élő, 86 éves Zentait azzal gyanúsítják, hogy 1944-ben a nácikkal szövetséges magyar hadsereg tisztjeként Budapesten megölt egy zsidó fiatalembert, mert az nem viselte a sárga csillagot. Ő tagadja a vádat, a magyar kormány azonban 2005-ben kérte kiadását. Miután Zentai alkotmányossági kifogását elutasították, a perthi bíróság május 20-ra kitűzte a kiadatásával kapcsolatos meghallgatást.
2008.05.01. 21:55
 
 
Miskolc-rali: Spitzmüller nyerte a prológot
Spitzmüller Csaba érte el a legjobb eredményt a Miskolc-rali prológján, az országos bajnokság második futamán. A Népkertben megrendezett száguldáson Turán Frigyes lett a második, míg a bajnoki címvédő Benik Balázs a harmadik. A prológ eredménye nem számít be az összetettbe. Pénteken Encsről már "igazi" verseny rajtol, majd Bódvalenke, Ragály, Meszes és Rakaca érintésével az abaúji településen érkeznek célba a pilóták. Útjukat 16 gyorsasági szakasz nehezíti. Szombaton az Encs, Rakaca, Meszes, Kánó, Ragály, Bódvalenke, Viszló, Kány, Szemere útvonalon nyolc gyorsasági szakaszt teljesítenek a résztvevők. A tervek szerint szombaton 16 óra körül hirdetnek eredményt Miskolcon.
2008.05.01. 21:34
 
Tűzijátékkal zárult az uniós majális Budapesten
Mintegy 140 ezer ember látogatott el csütörtökön a fővárosban, a Hősök terén rendezett uniós majálisra, amely fél kilenc után nem sokkal tűzijátékkal zárult - adta hírül a Miniszterelnöki Hivatal. Számos hazai és határon túli város és falu küldötte hozta el települése szalagját a Hősök terére, és helyezte az ország májusfájára. Délelőtt Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára is kilátogatott a Hősök terére és szalagot kötött az ország májusfájára. A programok reggeltől estig a tánc jegyében zajlottak, hiszen folyamatosan voltak táncbemutatók, és volt tánctanítás neves hazai oktatók és tánccsoportok részvételével. A szervezők tájékoztatása szerint a nap folyamán rendbontás nem történt.
2008.05.01. 21:15
 
 
UEFA Kupa: a Zenit legázolta a Bayernt és döntős
A szentpétervári Zenit jutott be elsőként a labdarúgó UEFA Kupa fináléjába, miután az elődöntő visszavágóján - az egy héttel ezelőtti 1-1 után - hazai pályán 4-0-ra nyert a Bayern München ellen. Az orosz csapat rendkívül pontosan és hatékonyan futballozott, szabadrúgásból, akcióból, fejjel, lábbal bevette a sorozat esélyesének tartott német alakulat kapuját. Pogrebnyak kétszer, Szirjanov és Fajszulin egyszer-egyszer volt eredményes. UEFA Kupa, elődöntő, visszavágó: Zenit (orosz)-Bayern München (német) 4-0 (2-0).Továbbjutott: Zenit, 5-1-es összesítéssel Fiorentina (olasz)-Glasgow Rangers (skót) 20:45 órától. Az első találkozón nem esett gól.
2008.05.01. 20:46
 
 
Szegedi feladataira koncentrál a jövőben Ujhelyi István
Az önkormányzati tárca államtitkári posztjáról történt lemondását követően szegedi feladataira, valamint az MSZP 2010-es választásokra való felkészítésére koncentrál Ujhelyi István. Erről a politikus az MTI-nek csütörtökön adott interjújában beszélt. A következő éveket a képviselő Szeged regionális kitörési időszakának tartja, mind a logisztikai fejlesztések, mind a munkahelyteremtő nagyberuházások kapcsán. "Több külföldi és hazai tárgyalás zajlik, van tehát, ahol sikerélményt szerezhetek a mindennapi munkában" - fogalmazott Ujhelyi. Daróczi Dávid szerdai tájékoztatása szerint Ujhelyi István kedden telefonon jelezte a kormányfőnek távozási szándékát.
2008.05.01. 20:10
 
 
Gyengén indult a strandszezon a fővárosban
A vártnál kevesebben keresték fel a szezon első napján a fővárosi strandokat - adta hírül a Budapest Gyógyfürdői Zrt. Ennek oka az lehet, hogy idén május 1-jével és egy négynapos pihenőidőszakkal indult a strandszezon. Így sokan vidékre vagy külföldre utaztak, de az időjárás is inkább a kirándulóknak kedvezett. A legkevesebben, alig 200-an a Palatinuson voltak. A Dagályban és Gellértben egyaránt 1.000 körüli vendég szórakozott. A Gellértet döntően külföldiek keresték fel. A Palatinuson és a Dagályon egyébként már debütált az új beléptetési rend is. E szerint a jegy mellé a hét minden napján más színű karszalagot kapnak a fürdőzők, hogy könnyebben kiszűrhessék a csalókat.
2008.05.01. 19:55
 
 
Washington mégsem záratja be a fehérorosz nagykövetséget
Az Egyesült Államok mégsem záratja be a fehérorosz nagykövetséget Washingtonban és a konzulátust New Yorkban, a külügyminisztérium állítólag az utolsó pillanatban megmásította döntését. Az amerikai média előzőleg névtelenségbe burkolózó külügyi forrásokra hivatkozva már múlt időben számolt be arról, hogy a külügyminisztérium csütörtökön felszólította Fehéroroszországot képviseleteinek bezárására. Azt is közölték, hogy a minszki amerikai nagykövetség is beszünteti működését péntektől Minszkben. A legfrissebb értesülés szerint a State Department mindössze néhány perccel azelőtt táncolt vissza a döntéstől, hogy azt Fehéroroszország tudomására hozták volna a két ország fővárosában.
2008.05.01. 19:42
 
 
Bonyhádon áll a legmagasabb májusfa
Az ország legmagasabb májusfáját állították fel Bonyhádon a csütörtöki majálison. A 32 méter magas, 130 éves fenyőfát még a télen vágták ki Bajorországban, majd szépen megfaragva hozták el a Völgység fővárosába. A bonyhádi önkormányzat és a német kisebbségi önkormányzat terve az, hogy ez a májusfa négy évig áll majd a templomkertben, s mert a Völgységben a németség mellett otthonra leltek a bukovinai székelyek és a felvidékről kitelepített magyarok is, négy év múlva egy Székelyföldről, újabb négy esztendő elteltével pedig egy Felvidékről hozott fát állítanak majd a helyére.
2008.05.01. 19:24
 
 
Az Élet Menete Auschwitzban
A világ minden tájáról mintegy tízezer ember vett részt csütörtökön a dél-lengyelországi Oswiecimben és Brzezinkában a náci népirtás hatmillió áldozatának emlékére tartott Élet Menetében. A legtöbben Izraelből és az Egyesült Államokból érkeztek, de voltak résztvevők Japánból, Hongkongból, Kanadából, Mexikóból, Dél-Amerikából és Törökországból is. Szerda este Magyarországról 450-en indultak el Auschwitzba, hozzájuk csütörtökön csatlakozott a Szekeres Imre honvédelmi miniszter vezette küldöttség. A magyar csoport déltájban a 18-as számú "magyar" barakknál tartott megemlékezést. A megsemmisítő táborban lengyel források szerint 1940 és 1945 között legalább 1,1 millió ember pusztult el.
2008.05.01. 19:00
 
 
Kizárt, hogy tettestársa lett volna az amstetteni "rémnek"
A nyomozó hatóság szerint továbbra sincs arra utaló jel, hogy az amstetteni "rémnek" lett volna tettestársa, vagy hogy a 73 éves gyanúsított felesége tudhatott a házuk pincéjében lezajlott szörnyűségről. A bűnügyi rendőrség vezetője merő találgatásnak és méltánytalan feltételezésnek minősítette, hogy Josef Fritzl feleségének fel kellett volna tűnnie, hogy a férje kettős életet folytat: nemcsak őt vezette félre a vádlott, hanem mindenki mást is. A 68 éves asszonynak egyébként - lányához hasonlóan - hét gyereke született a férfitól, ők most 30 és 50 év közöttiek.
2008.05.01. 18:56
 
 
Orbán: olyan a mostani kormányzás, mint a kommunizmusban volt
Magyarországon ma parlamenti felhatalmazás és támogatottság nélküli kormányzás folyik, ami olyan, mint a kommunista rendszerben volt - mondta Orbán Viktor csütörtökön újságíróknak. Úgy vélte, ahhoz, hogy valaki jó lelkiismerettel végezhesse miniszterelnöki munkáját, két feltétel kell. Egyrészt legyen társadalmi támogatottsága, másrészt legalább a parlamenti támogatottsága legyen meg. Közölte: ezek közül most egyik sincs meg. Hozzátette: aki ma Magyarországon kormányoz, az nem áll ki és nem mondja azt, hogy felhatalmazást kér a kisebbségi kormányzáshoz. Mint mondta, ha Nyugat-Európában kisebbségi kormány alakul, ahhoz felhatalmazást kérnek a parlamenttől.
2008.05.01. 17:24
 
 
Prága: Czink egyesben is kiesett
Czink Melinda a második fordulóban befejezte szereplését a prágai, 145 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornán. A magyar játékos a nyolcaddöntőben a negyedik helyen kiemelt szlovén Katarina Srebotnikkal találkozott - a két teniszezőnek ez volt az első összecsapása WTA-tornán -, aki ellen csak két játékot nyert. Czink párosban a negyeddöntőig jutott. Eredmények, egyes, nyolcaddöntő: Srebotnik (szlovén, 4.)-Czink 6:0, 6:2 Zvonarjova (orosz, 1.)-Rybarikova (szlovák) - játék nélkül Peer (izraeli, 2.)-Pironkova (bolgár) 7:5, 6:2 Azarenka (fehérorosz, 3.)-Pucsek (fehérorosz) 6:2, 6:2.
2008.05.01. 16:45
 
 
Megkezdődött a turisztikai szezon a Balatonnál
A Balaton nemzeti kincs, nagyon fontos, hogy a fejlesztése, fejlődése úgy menjen végbe, hogy ez az érték a következő nemzedékek számára is megmaradjon - jelentette ki az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium turisztikai szakállamtitkára csütörtökön Keszthelyen, ahol a szezon hagyományos nyitánya alkalmából megkoszorúzták a tavat. Kovács Miklós utalt arra, hogy a fenntartható fejlődést szolgálja a kormány által a közelmúltban elfogadott és hamarosan a parlament elé kerülő turizmus törvény. "Ez az állam szempontjából is meghatározza a turizmus fejlesztéséhez kötött feladatokat, és ösztönzi a vállalkozásokat, önkormányzatokat az összefogásra".
2008.05.01. 16:40
 
 
Csökkent Obama hátránya Clintonnal szemben
Felére csökkent Barack Obama hátránya a szuperdelegátusok között két hónap alatt Hillary Clintonnal szemben az amerikai demokrata párti elnökjelöltségért folyó küzdelemben. Hétről hétre többen jelentik be az afro-amerikai szenátor támogatását abból a csaknem 800 szuperküldöttből, akiknek a nyári konvención döntő szavuk lesz annak eldöntésében, hogy ki legyen a Demokrata Párt jelöltje a novemberi elnökválasztáson. Obama hátránya 21-re olvadt, jelenleg még Clinton vezet 264-243-ra. Ezen a héten hét szuperdelegátus állt az illinois-i szenátor mellé, míg a New York-i szenátor asszony csak négy új küldött támogatását tudta megszerezni.
2008.05.01. 16:12
 
 
Lendvai Ildikó szerint vissza kell szerezni a bizalmat
"Ajtótól ajtóig" vissza kell szerezni a részben elveszett, részben "tartózkodó vágyakozássá" vált bizalmat - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP parlamenti frakcióvezetője a Városligetben, pártja majálisán. A frakcióvezető szerint a bizalmat a Munka, tudás, tulajdon programmal, "a helyre jövő háborús terekből békévé vált" egészségüggyel lehet helyreállítani. Lendvai Ildikó hozzátette ugyanakkor, nemet mondanak a gyűlölködésre, a kirekesztésre, a Magyar Gárda-féle politizálásra. A politikus az egészségügyről szólva közölte, nem kell szégyellni azt, amit eddig tettek, mert ennek köszönhetően van többlete az egészségbiztosításnak, és ebből lehetett jobb háziorvosi finanszírozást teremteni.
2008.05.01. 16:01
 
 
Fidesz: a kisembereket szolgáló új gazdaságpolitikára van szükség
A kisemberek, az alkalmazottak boldogulását szolgáló, a munkahelyteremtést középpontba állító új gazdaságpolitikára van szükség Magyarországon - hangoztatta a Fidesz munkás- és alkalmazotti tagozatának elnöke a távirati irodának adott csütörtöki nyilatkozatában. Kontur Pál szerint a munka ünnepén, május 1-jén nincsen túl sok ünnepelnivalója azoknak, akik alkalmazottként keresik kenyerüket, mert bérükből alig tudják biztosítani a maguk és családjuk megélhetését. Az ellenzéki párt munkástagozatának vezetője szerint pártja gazdaságpolitikája képes lenne megoldást találni a kisemberek, alkalmazottak problémáira.
2008.05.01. 15:37
 
 
Vasárnap kezdődik a Születés hete
A hagyományoknak megfelelően május első vasárnapján, 4-én, anyák napján, a budapesti Aranytíz Művelődési Központban ingyenes nyitónappal kezdődik a hatodik Születés Hete országos rendezvénysorozat, ahol színes, kulturális, szakmai és tájékozató jellegű programokkal várnak mindenkit, 0-99 éves korig! Reggel 10-től este 20.30-ig lesz koncert, film-premier, kerekasztal-beszélgetés arról, merre halad a magyar újszülött-ellátás, de a közönség találkozhat ismert televíziós személyiségekkel és művészekkel is, akik saját, személyes élményeiket osztják meg a publikummal, szülésről, anyaságról, apaságról, nagyszülőségről, családról.
2008.05.01. 15:19
 
Május 1-jén is nyitva a Modem
A hosszú hétvége mindegyik napján nyitva tart a MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ Debrecenben. Május 1-jén, csütörtökön 12 órától 20 óráig várják a látogatókat. Ezen a napon rendhagyó tárlatvezetés is lesz. Az Aba-Novák, a barbár zseni című kiállításon május 1-jén 16 órától Kováts Kristóf, a művész unokája és Molnos Péter, a tárlat kurátora kalauzolja az érdeklődőket. A tárlatvezetés ezúttal ingyenes (csupán a normál belépőjegyet kell megváltani).
2008.05.01. 15:11
 
 
Sztárcsókok az Ország Májusfája alatt
Forró hangulat, és hatalmas tömeg köszöntette hazánk sztárpárjait a Hősök terén. Palcsó Tomi a barátnője, Pál Tomi a felesége, Kelet Andrea pedig a férje oldalán érkezetek az Ország Májusfájához, hogy csókkal fogadjanak örök szerelmet párjuknak.
2008.05.01. 15:07
 
 
A szakszervezetek vezetőivel találkozott a kormányfő a Városligetben
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön találkozott a budapesti majálison az együtt ünneplő négy szakszervezeti konföderáció vezetőivel; a tárgyalás nem volt nyilvános. A találkozót követően Kiss Péter kancelláriaminiszter tájékoztatta az újságírókat. Elmondta: szó volt a hétköznapok biztonságáról. Ez egyrészt a munkavállalók munkajogi biztonságát jelenti. De jelenti azt is, hogyha elegendő a szabad munkahely, akkor a munkavállalók nem kényszerülnek elviselni a munkahelyi jogsértéseket, bátrabban lépnek fel azok ellen, mert egy másik munkahelyen is elhelyezkedhetnek.
2008.05.01. 14:51
 
 
Mandur: az ellenzék számára is kihívás a kisebbségi kormányzás
Nem csak az MSZP számára nagy kihívás a kisebbségi kormányzás, de az ellenzéki pártok számára is, mert nekik most azt kell megmutatniuk, hogy konkrét ügyek mentén képesek az ország érdekében gondolkodni - mondta Mandur László csütörtökön Salgótarjánban az MSZP városi majálisán. Az Országgyűlés szocialista alelnöke kifejtette: szerinte a politikai kultúránk nem rosszabb, mint a szlovákoké vagy a cseheké, akiknél volt már példa a kisebbségi kormányzásra. Mandur úgy véli, ha az MSZP eredményeket tud felmutatni az egészségügyben, az uniós források felhasználásában, vagy a munkahelyteremtésben, akkor be tudja bizonyítani, hogy kormányzóképes erő.
2008.05.01. 14:44
 
 
Fogyasztóvédelmi ellenőrzések a majálisokon
A fogyasztóvédők több mint száz helyen ellenőriztek csütörtökön a fővárosban és az ország nagyobb városaiban lévő majálisokon, pozitív és negatív tapasztalatokat egyaránt szereztek - árulta el a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) főigazgatója csütörtökön, a városligeti majálison tartott sajtótájékoztatón. Elmondása szerint az ellenőrzések 60 százalékánál találtak hiányosságot, a körülmények mérlegelését követően a fogyasztóvédők 5 millió forint bírságot szabtak ki.
2008.05.01. 14:36
 
 
Gyurcsány aktív szocialista-szociáldemokrata kormányzást ígért
Gyurcsány Ferenc szerint szocialista-szociáldemokrata, aktív, kezdeményező kormányzás kezdődik, amely újra milliók álmát fogja beteljesíteni. A pártelnök-miniszterelnök a tagságtól összefogást és saját maguk megszervezését kérte a városligeti majálison csütörtökön Budapesten. Arra buzdította a szocialistákat, hogy az országban valamennyi településen szervezzék meg a demokratikus Magyar Köztársaság legerősebb közösségeinek élő, eleven hálózatát, továbbá tegyenek többet és érveljenek igazukért. Hangsúlyozta, ha nem tesznek közösen az erős, haladó demokratikus Magyarországért, akkor az el fog veszni.
2008.05.01. 14:31
 
 
Putyin töltőtolla
Egyetlen tárgyat, egy töltőtollat visz magával a Kremlből Vlagyimir Putyin leköszönő orosz államfő.A politikus, aki elnöki mandátuma lejárta után miniszterelnökként folytatja pályafutását, akár már május 8-án, utódja, Dmitrij Medvegyev beiktatása utáni napon elfoglalhatja az új posztját - olvasható az Argumenti i Fakti című orosz lap online kiadásában. Ami a töltőtollat illeti, Vlagyimir Putyint a lap egyik olvasója faggatta arról, hogy mit visz magával új állomáshelyére, s mi lesz az első kormányfői teendője. Mint kiderült, a leköszönő államfő miniszterelnökként mindenekelőtt szociális kérdésekkel, valamint az orosz gazdaság fejlesztésével szeretne foglalkozni.
2008.05.01. 14:24
 
A Manchester United a legértékesebb, Beckham a leggazdagabb
A Forbes magazin szerint továbbra is a Manchester United a világ legértékesebb labdarúgóklubja, míg a játékosok közül a Los Angeles Galaxyt erősítő angol David Beckham kereste az üzleti év során a legtöbbet. Az amerikai gazdasági folyóirat 1,159 milliárd euróra taksálta a Bajnokok Ligája-döntőbe jutott Vörös Ördögök árát, a második helyen 828 millióval a Real Madrid áll, míg harmadik a 773 millióra becsült Arsenal. A top 10-be négy angol egyesület került be, 2-2 spanyol, német és olasz gárda mellett, míg a top 25-ben 10-en képviselik a Premier League-et. Érdekes, hogy a Bayern mindössze egy helyet rontott, noha a Bajnokok Ligája helyett csak az UEFA Kupában szerepel a jelenlegi idényben.
2008.05.01. 14:20
 
 
Veszteségre készül a brit Munkáspárt a helyhatósági választásokon
Komoly veszteségekre készül a kormányzó brit Munkáspárt vezetése a csütörtöki angliai és walesi helyhatósági választásokon, amelyek legnagyobb tétje, hogy a brit baloldal vezető ereje meg tudja-e tartani Londont. A csütörtökön kezdődött voksoláson - amelynek első hivatalos eredményei pénteken várhatók - 137 angol és 22 walesi helyhatóság 4013 képviselői mandátumát újítják meg. A brit unió e két országában összesen 46 millióan jogosultak a részvételre.
2008.05.01. 14:07
 
Megbénult a tömegközlekedés Görögországban
Görögországban csütörtökön megbénult a tömegközlekedés, mivel a szakszervezetek sztrájkot hirdettek május 1-je alkalmából.A nemzetközi vonatok nem járnak, a helyi városközi vonatok pedig minimálisra csökkentve üzemelnek. Az Olympic Airlines légitársaság mindössze egy-egy járatot biztosít ma a különböző desztinációkon. A rádiók és a televíziók csökkentett létszámmal működnek e napon. A munka ünnepére időzített sztrájkkal egybeesik a nyugdíjrendszer reformja elleni tiltakozó megmozdulás, amit a három legjelentősebb szakszervezet Athén központjában tart meg.
2008.05.01. 13:51
 
 
A Soá Napjára emlékeztek Izraelben
A nácik által végrehajtott népirtásra emlékeztek csütörtökön Izraelben a Soá Napján (a holokauszt nemzetközi emléknapján).Helyi idő szerint reggel 10 órakor két percre megállt az élet a zsidó államban, szirénák jelezték a megemlékezés kezdetét. Már szerdán este bezárt az országban minden színház, mozi és más szórakozóhely. Simon Peresz államfő több száz holokauszt-túlélő előtt a Jad Vasem emlékhelyen figyelmeztetett: a világ elpusztult volna, ha Hitlernek sikerült volna atombombához jutnia. Izraelben jelenleg mintegy 270 ezer holokauszt-túlélő él, akik közül 80 ezren megjárták a náci haláltáborokat.
2008.05.01. 13:26
 
 
Szekeres: Auschwitz borzalma mindent kiüresít
Auschwitzra nekünk, túlélőknek, az utókornak nincs szava, nem találhatunk rá szavakat; a megrendülés, a döbbenet, a rémület üressé tesz minden kijelentést - mondta az egykori auschwitzi koncentrációs táborban csütörtökön, a nemzetközi holokauszt emléknapon tartott megemlékezésen Szekeres Imre honvédelmi miniszter. A miniszter, a Magyar Szocialista Párt elnökhelyettese személyes hangvételű beszédében megidézte annak a 178 embernek az emlékét, akiket szülővárosából, Jászapátiból hurcoltak el, s akikkel így soha nem találkozhatott.
2008.05.01. 13:21
 
 
Gyurcsány: engem nem lehet megfélemlíteni
Téved az, aki azt gondolja, hogy bármilyen eszközzel engem, vagy a magyar baloldalt meg lehet félemlíteni - reagált Gyurcsány Ferenc miniszterelnök arra, hogy a szocialista városligeti majálison a tömegből műanyag játékfegyvert fogtak rá. Elmondta, pontosan nem látta, hogy mi történt, de a biztonságáért felelős emberek tették a dolgukat. Hangsúlyozta: nincs kétsége afelől, hogy a helyes utat járják, de hiheti bárki más is, hogy a saját útja jobb. "Soha nem fogok elbújni, páncélautók mélyén politikát csinálni" - fogalmazott Gyurcsány Ferenc, hozzátéve, nem tudnak olyat tenni, ami megakadályozza abban, hogy sétáljon az emberek közt, kocsmába, moziba menjen.
2008.05.01. 13:16
 
 
Műanyag fegyvert fogtak a kormányfőre a Városligetben
Műanyag fegyvert fogott a kormányfőre egy férfi, miközben Gyurcsány Ferenc a színpadon beszélt az MSZP majálisán csütörtökön a Városligetben; a férfit civil ruhás rendőrök azonnal elvezették. A távirati iroda tudósítója szerint egy másik személy pedig a hallgatóságot provokálta, emiatt a színpad előtt mintegy harminc méterrel dulakodás támadt, majd őt is elvezették. Gyurcsány Ferenc éppen beszéde elején tartva, azt mondta az incidens kapcsán: a mi dolgunk az, hogy ne ijedjünk meg, akkor sem, hogy ha bántanak bennünket, ne dőljünk be a provokátoroknak. Szavait taps fogadta.
2008.05.01. 13:00
 
 
Gyurcsány Ferenc is szalagot kötött az ország májusfájára
Gyurcsány Ferenc és felesége is szalagot kötött az ország májusfájára csütörtökön Budapesten a Hősök terén rendezett uniós majálison. Az érkező kormányfőt és Dobrev Klárát több tucat érdeklődő állampolgár kísérte keresztül a Hősök terén, a tér közepén felállított májusfához. Az emberek közül többen odamentek a kormányfőhöz, kezet fogtak vele, üdvözölték, volt aki néhány szót is váltott a miniszterelnökkel, egy idős nő pedig meg is csókolta Gyurcsány Ferencet. Az érdeklődök közül sokan fényképezték a kormányfőt és feleségét.
2008.05.01. 12:00
 
Torlódik a forgalom az M1-M7-es kivezető szakaszán
Sokan indultak útnak autóval a négynapos, hosszú "hétvégén" a Balaton irányába, emiatt torlódásokra, lassú haladásra kell számítaniuk azoknak, akik az M1-es és az M7-es autópálya közös, a fővárosból kivezető szakaszán autóznak - közölte az Autópályakezelő Zrt. központi diszpécsere csütörtökön. Krisztián Gábor tájékoztatása szerint már a XI. kerületi Egér úttól telítettek a sávok. Akik az M7-es autópályán Székesfehérvár, illetve a Balaton felé autóznak, azoknak egészen Martonvásárig erős forgalomra kell számítaniuk. Balesetről, vagy koccanásról nem érkezett jelentés.
2008.05.01. 11:30
 
Újabb orosz csapatok érkeztek Abháziába
Újabb orosz csapatok érkeztek csütörtökön Abházia szakadár grúz tartományba - közölte az Interfax orosz hírügynökség védelmi minisztériumi forrásokat idézve. A moszkvai lépés tovább erősíti a feszültséget Oroszország és Grúzia között. Oroszország, azzal vádolva Grúziát, hogy "katonai akciót" készít elő Abházia ellen, kedden jelentette be, hogy növeli kontingensét a tartományban, akárcsak a Grúziától szintén elszakadni kívánó Dél-Oszétiában. Mindez nem volt váratlan, miután Oroszország már április 16-án közölte, hogy erősíteni kívánja kapcsolatait a két szeparatista tartománnyal.
2008.05.01. 10:55
 
 
Női vízilabda: érlelődik a Honvéd-OSC döntő
Érlelődik a Honvéd-OSC döntő a női vízilabda-bajnokságban, miután az orvosegyetemisták a legutóbbi dunaújvárosi elődöntős mérkőzés mindkét pontját játék nélkül megkapták, így ők is 6-2-re vezetnek a 8 pontig tartó párharcban. Az OSC a zöld asztalnál harcolta ki a győzelmet, miután a fellebbviteli bizottság - a Dunaújváros fellebbezését elutasítva - igazoltnak látta a versenybíróság döntését, amellyel orvos hiánya miatt az elődöntős összecsapást 5-0-ás gólaránnyal az OSC-CEMELOG csapata javára igazolta, a versenyszabályzatnak megfelelően. Emellett a DF-ELCO DVCSH-t mint rendező egyesületet 60 ezer forint pénzbüntetéssel sújtotta.
2008.05.01. 10:50
 
 
EURO-2008: Platini olasz, francia vagy német sikert vár
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke olasz, francia vagy német győzelmet vár a június 7-én kezdődő osztrák-svájci Európa-bajnokságon. A francia sportdiplomata szerint nem véletlen, hogy ez a három válogatott végzett az első három helyen a világbajnokságon. A tudás azonban önmagában kevés. Az Eb-n nagyon fontos az egyenletes teljesítmény, nem lehet hullámvölgybe kerülni. A görögöknél több válogatottnak is erősebb a kerete, mégis Otto Rehhagel együttese nyert 2004-ben Portugáliában, amit az egységnek és az állandó jó teljesítménynek köszönhetett.
2008.05.01. 10:41
 
Hadat üzentek a szexhirdetéseknek Ukrajnában
A szexuális szolgáltatásokat pénzért kínáló hirdetések feladói és az azokat közlő lapok ellen indított nagyszabású akciót áprilisban az ukrán rendőrség. A Reklám fedőnéven futó akció során a nyomozók 600 olyan szexhirdetés ügyében indítottak eljárást, amelyeket bűnözői csoportok vagy magánszemélyek tettek közzé a nyomtatott sajtóban. Az ukrán belügyminisztérium emberkereskedelem elleni főhatósága - a jelentés szerint - mindaddig folytatja akcióját, amíg teljesen fel nem számolja a nyílt szexuális hirdetések közlését a nyomtatott sajtóban.
2008.05.01. 10:26
 
 
200-zal száguldva tévézett
200 kilométer per órás sebességgel száguldott autójával, miközben tévét is nézett egy 21 éves férfi Franciaországban. Szerencsére nem esett baja, és másnak sem. A rendőrség idejében felfigyelt rá és megállította. Az ifjú józan volt, de végtelenül felelőtlen. Ráadásul még nincs hároméves a jogosítványa, és a francia szabályok szerint addig nem vezethet 110-nél gyorsabban. A rendőrség lefoglalta autóját és elvette jogosítványát. A férfi bíróság elé kerül.
2008.05.01. 10:22
 
A leszbikus név használatáért küzdenek a leszbosziak
"Csak a leszbosziak lehessenek leszbikusok!" - ezt követelik a Leszbosz szigetén élők, nevezetesen, hogy csakis őket illethesse meg a leszbikus név - ami nem jelezné azonban nemi irányultságukat. A görög sziget lakosai megpróbálják jogi úton betiltatni, hogy a görög Meleg és Leszbikus Szövetség használhassa nevében a leszbikus szót, mert így a szigetlakók - hangoztatja aktivistájuk - "lelki és morális megbecstelenítés" áldozatai, hiszen homoszexuálisok "bitorolják" lakhelyük nevét. A panasz bírósági tárgyalása leghamarabb júniusban lesz. A leszbikus szó eredete a költőnő, Sapphó hölgyeknek írt szerelmes verseinek köszönhető, no meg annak, hogy Sapphó Leszbosz szigetén élt.
2008.05.01. 10:11
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409[2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista