2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
Mercer: az élet minősége Zürichben a legjobb, Budapest a 74.
Az élet minősége Zürichben a legjobb - állítja a Mercer brit tanácsadó cég, amely a világ 215 nagyvárosát rangsorolta különböző szempontok figyelembevételével. Budapest a 74. helyen végzett, a kelet-európai nagyvárosok közül Prága előzte meg, 71. helyével. Az uniós keleti nagyvárosok közül Szófiának a 117. hely jutott, Bukarestet pedig a 108. helyre sorolta a Mercer, ezeknél szerinte kedvezőbb életminőséget kínál például Isztambul vagy Rio de Janeiro. Zürich után Bécs, Genf, Vancouver és Auckland a sorrend.
2008.06.11. 16:36
 
 
Fico Göncz Kinga szavait készül számon kérni Gyurcsányon a prágai csúcson
Robert Fico szlovák kormányfő szerdán Pozsonyban jelezte, hogy a visegrádi országok miniszterelnökeinek közelgő prágai csúcstalálkozóján mindenképpen beszélni akar Gyurcsány Ferenccel, egyebek között azért is, hogy hangot adjon tiltakozásának, amiért Göncz Kinga külügyminiszter a Magyar Gárdával "hasonlította össze" a szlovák kormánykoalícióhoz tartozó - Ján Slota vezette - Szlovák Nemzeti Pártot (SNS). Fico szerint Göncz Kinga szavai nem csak kormányát, hanem őt magát, mint miniszterelnököt is megdöbbentették.
2008.06.11. 16:30
 
 
Nem indult eljárás a Microsoft-vezért tojással dobáló férfi ellen
Elutasította a Budapesti Corvinus Egyetem feljelentését a Budapesti Rendőr-főkapitányság a Microsoft-vezért tojással dobáló férfi ügyében - tudatta az egyetem szerdán az MTI-vel. Az ügy előzménye, hogy tojással dobálta meg egy fiatalember Steven Ballmert, a Microsoft vezérigazgatóját május 10-én Budapesten, a Corvinus Egyetemen; a szoftveróriás vezetője a Te változtatod meg a világot című előadását tartotta. Beszéde alatt a nézőtéren felállt egy fiatalember és angolul kritizálta a Microsoft és a magyar kormány közötti megállapodást. Ezt követően tojásokat vett elő és megcélozta a Microsoft-vezért.
2008.06.11. 16:10
 
 
A koszovói parlament elfogadta az ország himnuszát
Elfogadta a koszovói parlament szerdán a függetlenségét négy hónapja kikiáltott új állam himnuszát. Az Európa című, szöveg nélküli mű egy helyi zeneszerző, Mehdi Mendici alkotása. A himnusz parlamenti jóváhagyása néhány nappal előzi meg az új koszovói alkotmány június 15-i hatályba lépését. A pristinai parlament a függetlenség kikiáltása óta már elfogadta az új állam zászlaját és címerét is. A himnusz szövegnélkülisége összhangban van azzal az elvvel, hogy Koszovó állami jelképeinek tiszteletben kell tartaniuk a koszovói társadalom többnemzetiségű voltát.
2008.06.11. 15:47
 
 
Hugh Grant végre magát adhatja
Brit színészt alakít következő filmjében Hugh Grant, ami bizonyára nem esik majd nehezére, hiszen csak magát kell adnia. A 47 éves filmsztár a dán Susanne Bier (Testvéred feleségét) romantikus komédiájában vállalt szerepet. A Lost for Words című produkcióban brit színészt játszik, aki egy kínai rendezőnő filmjében dolgozik, ám csak tolmácson keresztül tudnak egymással szót érteni. A sármos hős persze a direktornak és a csinos tolmácsnak is csapja a szelet. A Variety jelentése szerint a forgatókönyvet Jamie Curtis és Dan Mazer (Borat) írta. Grant parnerét, a rendezőnőt Ziyi Zhang (Egy gésa emlékiratai) alakítja. A Universal Pictures produkcióját szeptemberben kezdik forgatni.
2008.06.11. 15:44
 
 
Végelszámolás előtt a Schöpf-Merei Kórház Kht.
Végelszámolással augusztustól teljesen megszüntetné a fővárosi önkormányzat a Schöpf-Merei Kórház Kht.-t, amely egyébként tavaly április óta már csak szakrendeléssel foglalkozik, s emiatt folyamatosan veszteséget termel - tudta meg az MTI szerdán fővárosi képviselőktől. A politikusok szerint a Fővárosi Közgyűlés június végén ismét tárgyal a kht. megszüntetéséről, amelyről az elmúlt két hónapban nem sikerült dönteni. A javaslatot áprilisban levették a közgyűlés napirendjéről, májusban pedig meghiúsult a döntés. Az egészségügyi miniszter döntésével megszüntetett kórház 244 dolgozójának elbocsátására a főváros 536 millió forintot biztosított, ebből 427 milliót az államkincstár megtérített.
2008.06.11. 15:37
 
Gyurcsány Ferenc csütörtökön Szarajevóba utazik
Gyurcsány Ferenc csütörtökön egynapos hivatalos látogatást tesz Bosznia-Hercegovinában; a látogatás célja a kétoldalú, illetve a gazdasági kapcsolatok erősítése - közölte a kormányszóvivő az MTI-vel a dobogókői kormánykonzultáció szünetében szerdán. Daróczi Dávid elmondta: a kormányfő megbeszélést folytat Nikola Spiric miniszterelnökkel, akivel több megállapodást is aláírnak. Példaként említette a Bosznia-Hercegovina uniós csatlakozását elősegítő magyar kormányzati támogatásról szóló szándéknyilatkozatot. Hozzátette: a megbeszélés célja az is, hogy erősítsék a kétoldalú, illetve a gazdasági kapcsolatokat.
2008.06.11. 15:25
 
 
A finn parlament jóváhagyta a lisszaboni szerződést
A finn parlament szerdán elsöprő többséggel jóváhagyta a lisszaboni szerződést. A képviselők közül 151-en támogatták a dokumentum elfogadását, míg 27-en ellene szavaztak. A lisszaboni szerződés szövegét három hónapon belül beterjesztik Tarja Halonen finn köztársasági elnöknek, hogy véglegesen ratifikálja azt. Az Európai Unió 27 tagországából csupán Írországban tartanak népszavazást a lisszaboni szerződésről, mert ezt az alkotmány előírja. A többi EU-tagországban a törvényhozás dönt a dokumentumról, amelyet már 15 állam, köztük Magyarország elsőként, ratifikált. A görög törvényhozásban is szerdán határoznak a szerződésről.
2008.06.11. 15:25
 
 
Iránban tárgyal a hét végén Javier Solana
Ismét megpróbálja lebeszélni nukleáris programjukról az iráni vezetőket Javier Solana, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője, aki a hét végén Teheránba utazik - jelentették be szerdán Brüsszelben. A politikus szóvivője elmondta, hogy Solana az iráni külügyminiszter Manusehr Mottaki elé terjeszti a hat nagyhatalom (Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Németország, Franciaország,Nagy-Britannia) által kidolgozott választási lehetőséget: Irán gazdasági és politikai előnyöket élvezhet, ha lemond a programról, ellenkező esetben újabb szankciókra és elszigetelődésre számíthat.
2008.06.11. 15:06
 
 
Gasparovic szívesen lenne még egyszer szlovák államfő
Kerti ünnepség keretében emlékezett meg szerdán a szlovák államfő, Ivan Gasparovic beiktatásának negyedik évfordulójáról, s kijelentette: érzése szerint a jövőben is segíteni tudná Szlovákiát. Gasparovic ugyan nem erősítette meg, hogy a jövő év májusában esedékes elnökválasztásra jelöltetni akarja magát, de, mint fogalmazott, hajlandó lenne belevágni, ám egyelőre "még köztársasági elnök vagyok, s teljesítem az ebből eredő kötelességemet". Megismételte gyakran hangoztatott elvét, miszerint "gondolkodásom nemzeti, érzelmeim szociálisak". Elemzők szerint a jelenlegi elnök másodszor is jó esélyekkel indulna. Az utóbbi időben tett kijelentései közül a sajtó többet már "kampányízűnek" minősített.
2008.06.11. 14:42
 
 
Idén már harmadszor drágul a távfűtés Budapesten
Augusztustól ismét, idén már a harmadik alkalommal drágul a távfűtés hődíja Budapesten, ezúttal 6 százalék körüli mértékben - közölte a Főtáv Zrt. szóvivője. Egy átlaglakás éves hődíja 250 ezer forint lesz. A januári gázáremelés miatt februártól maximum 5,1 százalékkal, az áprilisi gázáremelés után májustól 6,1 százalékkal nőtt a távfűtés hődíja. Ez utóbbi emelés azért volt nagyobb mértékű, mivel a villanyáram inflációnövelő hatását is tartalmazta - jegyezte meg a szóvivő. A szóvivő tájékoztatása szerint az augusztusi távhődíjemeléssel 900 forint körül drágulhat egy 53 négyzetméteres átlaglakás fűtésének havi hődíja. Az idei két korábbi emeléssel együtt ez az összeg több mint havi 2.000 forint.
2008.06.11. 14:23
 
 
Akár a szuperdresszben is úszhatnak a magyarok
Ha vállalják a következményeket, így az anyagi terheket, a magyar úszók nemcsak az Arena felszerelését, hanem ha akarják, a Speedo úgynevezett "csodadresszét" is használhatják. Erről az engedményről - az nso.hu értesülése szerint - a sportági szövetség (MÚSZ) elnöksége döntött szerdai ülésén. A szabad modellválasztás eddig szóba sem jöhetett, mivel a MÚSZ az Arenával áll szerződésben, s ez kizárta más piaci versenytárs termékének a viseletét. A Speedo ez év februárjában dobta piacra az LZR Racer nevű új szuperdresszt, amelynek használói azóta is valósággal ontják a rekordokat, eddig negyvennél is több világcsúcs született az ezt viselő versenyzők révén.
2008.06.11. 14:20
 
 
Narancssárga riasztást adtak ki a Nyugat-Dunántúlra
Egy havi csapadékmennyiség hullott le Sopronban és környékén szerda délben egy óra alatt, a heves záport két centimétert meghaladó nagyságú jég is kísérte, narancssárga riasztást adtak ki a Nyugat-Dunántúlra - tájékoztatta a meteorológiai szolgálat az MTI-t. Sopron környékén 62 milliméter csapadék hullott az elmúlt egy órában, melyet egy heves zivatargóc okozott - mondta Fodor Zoltán meteorológus. A délután folyamán nem kizárt, hogy újabb heves zivatarok alakulnak ki, melyeket jégeső és 90 km/h-t meghaladó erősségű szél kísérhet, emiatt az Országos Meteorológiai Szolgálat a Nyugat-Dunántúlra narancssárga riasztást adott ki.
2008.06.11. 14:14
 
 
Szili Katalin: új politikai kultúra alakulhat ki
Új történelmi helyzetet hozott a parlamentben a kisebbségi kormányzás, mert együttműködő politikai kultúra megteremtését teszi lehetővé - mondta Szili Katalin házelnök, az Országgyűlés tavaszi munkáját értékelő sajtótájékoztatón. Ez az újfajta politikai kultúra a társadalmi párbeszédre, a széleskörű egyeztetésre épül - közölte Szili Katalin. Kitért arra, hogy tavasszal 133 jogszabályt és országgyűlési határozatot alkottak. A házelnök szerint az ülésszak olyan volt, mint amilyen "általában az életünk": időnként feszültségekkel teli, de időnként az együttműködés, az egyetértés csírái is megjelentek.
2008.06.11. 14:12
 
 
Tegnap felavatták Gazdagréten Krajcsovics Károly ötvös-iparművész - Elefántos dísz-ivókútját
Újbuda Önkormányzata 2007-ben döntött arról, hogy itt, a gazdagréti Torbágy utcai parkban, a Kaptató sétány melletti régi ivókút helyén korszerű, víztakarékos, iparművész által tervezett, 2 kifolyós dísz-ivókutat állít, amely figurálisan, témájában a közeli Dzsungel játszótérrel harmonizál. A funkcionalitást és a minél kisebb sérülékenységet figyelembe véve, szakmai zsűri segítségével került kiválasztásra az itt látható elefántos kompozíció, amelyben azért más dzsungelben élő, a Dzsungel könyvében szereplő állat figurák is helyet kaptak (tigris, párduc, majom, kígyó).
2008.06.11. 13:55
 
A fény művészete a Modemben: a Múzeumok Éjszakáján is!
Április 10-től látható a Modemben A fény művészete című, Kepes György világhírű magyar származású művész alkotásait bemutató kiállítás. A több szempontból is rendkívüli tárlat, a hozzá kapcsolódó rendhagyó tárlatvezetések, valamint a camera obscura működését bemutató különleges múzeumpedagógiai foglalkozás rendkívül sok látogatott vonzott.
2008.06.11. 13:51
 
 
Kiscica repül a fűbe
A kedvencek feleslegesen túlszaporított egyedeivel a lakosság nem tud mit kezdeni.
2008.06.11. 13:47
 
 
Ernst and Young: a szolgáltató szektoré a jövő
Magyarország a jövőben az ipari helyett a szolgáltató szektor fejlesztésével tarthatja meg, vagy javíthatja pozícióját, átvéve a nyugat-európai multinacionális cégek szolgáltatási feladatait, amihez infrastrukturális és technológiai fejlesztésekre, valamint adócsökkentésre is szükség van - mondta Havas István az Ernst and Young magyarországi vezérigazgatója szerdán sajtótájékoztatón. A könyvvizsgáló és tanácsadó cég befektetői vonzerőt vizsgáló felmérése szerint Magyarország két hellyel visszacsúszott ugyan, de még mindig Európa hetedik legvonzóbb befektetői célpontja.
2008.06.11. 13:39
 
 
Mit kell tudni a szocializmusról?
Kiállítássorozat a MODEM -ben.
2008.06.11. 13:39
 
Ingyen tanulhatnak a munkanélküliek
„Évente 80-100 ezer embert közvetlenül és nagy mértékben támogatunk annak érdekében, hogy szakképzettséget szerezzenek, vagy hogy be tudják fejezni alap- illetve középfokú tanulmányaikat.” – nyilatkozta Soós Adrianna, a Foglalkoztatás és Szociális Hivatal főigazgató-helyettese a MindenTanulásban. Az álláskeresőknek nem csak a tanfolyam díját finanszírozzák, de sok esetben utazási és megélhetési támogatást is biztosítanak. A munkanélkülieken kívül a gyesen és gyeden lévő anyukák, a szakképesítéssel nem rendelkezők és a 45 év felettiek is jogosultak képzési támogatásra.
2008.06.11. 13:34
 
 
Óbuda három héttel elhalasztaná a rakpartlezárást
Óbuda három héttel elhalasztaná a rakpartlezárást a kerületiek és a Sziget fesztiválra látogatók érdekében - közölte Bús Balázs (Fidesz) polgármester szerdán a helyszínen tartott sajtótájékoztatóján. A fővárosi önkormányzat válaszul azt közölte: nem áll módjában és nincs is szándéka elhalasztani a csatorna-beruházást. Az érintettek csütörtök délelőtt egyeztetést tartanak az ügyben - közölte a fesztivált szervező cég ügyvezetője. A polgármester utalt arra, hogy a fővárosi önkormányzat tervei alapján augusztus 1-jével lezárnák a budai alsó rakpart Margit híd és Mozaik utca közötti szakaszát, éppen két héttel a Sziget fesztivál kezdete előtt.
2008.06.11. 13:28
 
 
BKV: az ellenőrökre panaszkodók közül tízből kilencen bliccelők
A jegyellenőrök ellen panasszal élők közül tízből kilencen bliccelők vagy pótdíj befizetésére kötelezettek; az év első öt hónapjában mintegy négyszáz panasz érkezett a BKV-nál szolgálatot teljesítő ellenőrökre és biztonsági őrökre - közölte a cég jegy- és bérletellenőrzési szakszolgálatának vezetője. Tóth Sándor a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a társaságnak öt év alatt mintegy 15 milliárd forintnyi bevételkiesést okoztak a bliccelők. Általános tapasztalat, hogy az utasok 25 százaléka nem fizet a tömegközlekedés használatáért, de nagy problémát okoznak a bérlethamisítások is, amelyek száma emelkedett: 2006-ban 1.400 esetben koboztak el hamis bérletet, 2007-ben már 1.600 ilyen eset fordult elő.
2008.06.11. 13:04
 
Gera Zoltán aláírt a Fulhamhez
Gera Zoltán az angol élvonalbeli Fulham labdarúgócsapatához igazolt. A magyar válogatott csapatkapitánya három plusz egy évre írt alá - adta hírül a pepsifoci.hu. Gera korábban a West Bromwich Albionnal is tárgyalt, ám nem fogadta el a szerződéshosszabbítási ajánlatot. A válogatott középpályás 2004-től 155 találkozón lépett pályára a birminghami együttesben, és 25 gólt szerzett. Gera a most véget ért szezonban tízszer talált be az ellenfelek kapujába, döntő érdemei voltak abban, hogy a WBA feljutott az élvonalba, az FA Kupában pedig az elődöntőig menetelt.
2008.06.11. 12:52
 
 
Bush nem zárta ki az Iránnal kapcsolatos katonai megoldást
Nem zárta ki az iráni válsággal kapcsolatos katonai megoldást sem, de a diplomácia elsődlegességét hangsúlyozta szerdán George Bush amerikai elnök. A német kancellárral folytatott tárgyalásait követő sajtóértekezleten - a Berlin közelében fekvő Meseberg kastélyban - Bush hangoztatta, hogy Teherán csakis akkor kerülhet ki a nemzetközi elszigeteltségből, ha felhagy az urándúsítással. Az elnök kijelentette, hogy Washington a válság megoldása érdekében semmilyen eszközt nem zár ki, hozzátette ugyanakkor, hogy előnyben részesíti a tárgyalások útján történő diplomáciai megoldást.
2008.06.11. 12:35
 
 
A rendszám nélküli autókat ellenőrzi a rendőrség Budapesten
A rendszám nélkül közlekedő autókat ellenőrzi a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK), mert az utóbbi időben egyre több olyan jármű közlekedik, amelyről "leesett" a rendszám - közölte a BRFK közlekedésrendészeti főosztályának osztályvezetője szerdán az MTI-vel. A helyszíni bírság 20 ezer forintig terjedhet, a szabálysértési bírság ennél magasabb is lehet. A rendőrség azt feltételezi, azért szaporodott meg az első rendszám nélkül közlekedő autók száma, hogy a járművezetők a rendszám levételével bújjanak ki a gyorshajtás és más, kiemelt szabálysértések büntetése alól - mondta az alezredes. Emlékeztetett arra, hogy a rendőrség május 1-je óta "élesben" alkalmazza az objektív felelősség elvét.
2008.06.11. 12:25
 
 
EURO-2008: a spanyolok megverték az oroszokat, kikaptak a címvédő görögök
A spanyol válogatott a mesterhármast jegyző David Villa vezérletével nyert Oroszország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának nyitómérkőzésén. A támadó a 21., 41. és 75. percben talált be a kapuba. Eredmény: Spanyolország-Oroszország 4-1 (2-0). A csoport másik mérkőzésén a svédek 2-0-ra verték a címvédő görög válogatottat. Eredmény: Svédország-Görögország 2-0 (0-0). Mivel a spanyolok 4-1-re nyerek Oroszország ellen, a veszteseknek nem szabad többet hibázniuk, ha tovább akarnak jutni a negyeddöntőbe.
2008.06.11. 12:23
 
 
A régióban Magyarországon a leggyakoribb a fizetési késedelem
A kelet-közép-európai régióban Magyarországon a leggyakoribb a fizetési késedelem az Atradius Hitelbiztosító a fizetési szokásokról készített legfrissebb tanulmánya szerint. A tanulmány szerint a belföldi üzleti partnerek fizetési szokásainak értékelése Magyarországon a legrosszabb. A magyar vállalkozások háromnegyede ügyfeleit "rossznak" vagy "közepesnek" minősítette, ezzel a magyar cégek voltak a leginkább kritikusak valamennyi vizsgált ország közül. Az Atradius szerint ez abból eredhet, hogy itt a legnagyobb a különbség a fizetési határidők és a tényleges fizetési időpont között.
2008.06.11. 12:15
 
 
Négyen felmásztak egy toronyba a debreceni menekülttáborban
A debreceni menekülttáborban négy menekült felmászott egy 30 méter magas átjátszó torony tetejére szerdán reggel - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Annyit sikerült megtudni, hogy a négy menekült közül kettő bizonyosan afgán. A menekültek állítólag közölték a tábor vezetésével, hogy bizonyos követeléseik vannak, s amennyiben azokat nem teljesítik, leugranak a toronyból. Az átjátszó torony a menekülttábor szélén, annak bejárata mellett van, de a kerítésen belül. A rendőrség pillanatnyilag csak annyit tehet, hogy szalaggal lezárta a környéket és biztosítja a helyszínt - mondta Juhászné Kiss Katalin őrnagy, a városi rendőrkapitányság hivatalvezetője a helyszínen az MTI-nek.
2008.06.11. 12:00
 
 
A Fidesz szerint a vártnál is rosszabbak az inflációs adatok
A Fidesz szerint a magyar gazdaságnak, a vállalkozóknak, a családoknak és a nyugdíjasoknak is nagyon rossz hír, hogy a vártnál is rosszabbak az inflációs adatok - írta szerdai közleményében Mádi László, az ellenzéki párt képviselője. A politikus arra reagált, hogy a Központi Statisztikai Hivatal szerdán közzétett adatai szerint a fogyasztói árak az idén májusban 1,1 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet, míg az elemzők 6,6 százalékos inflációt vártak májusra.
2008.06.11. 11:41
 
 
Hollandia még nem akarja ratifikálni az EU-szerb társulási megállapodást
A holland kormány még nem akarja ratifikálásra a parlament elé terjeszteni az EU-szerb stabilizációs és társulási megállapodást, mert Belgrád nem működik együtt teljes mértékben a délszláv háborús bűntettek ügyében eljáró hágai törvényszékkel - közölte szerdai holland médiabeszámolók szerint Maxime Verhagen külügyminiszter. A megállapodást, amely az EU-tagjelölti státus elnyerésének előfeltétele, április végén írta alá Szerbia az Európai Unióval. Nem sokkal utána, májusban tartották a szerbiai parlamenti választásokat, és annak nyomán mindmáig nem alakult meg az új szerb kormány.
2008.06.11. 11:35
 
 
A fogyásbajnok két éve "jár" fekve a barátnőjével
310 kilósan ünnepelte 43. születésnapját szerdán a mexikói Manuel Uribe, miután negyedtonnát fogyott két év alatt. Csúcssúlyát 2006-ban érte el, akkor 560 kilót nyomott, amivel bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe a legkövérebb élő ember a világon kategóriában. (Uribe nem abszolút testsúlyrekorder, a világcsúcsot egy 1983-ban elhunyt amerikai férfi tartja 635 kilóval.) Uribe reméli, hogy a legtöbbet fogyó ember kategóriában is Guinness-csúcstartó lesz A férfi leghőbb vágya azonban nem ez, hanem hogy végre meg tudjon állni a saját lábán és járni. Főleg azért, hogy feleségül vehesse szerelmét. A 38 éves fodrásznőt négy éve ismerte meg, két éve "jár" vele - fekve.
2008.06.11. 11:13
 
 
Bush:lehet,hogy más retorika kellett volna Irakkal kapcsolatban
Az amerikai elnök elismerte, hogy esetleg más retorikát kellett volna használnia Irakkal és a világ egyéb konfliktusaival kapcsolatban. Az európai látogatáson tartózkodó George Bush a londoni The Timesnak adott, a vezető brit napilapban szerdán közölt interjúban kijelentette: az általa korábban használt kifejezések "azt a látszatot kelthették", hogy ő nem a béke embere. - Visszatekintve úgy gondolom, hogy használhattam volna más hangnemet, más retorikát - mondta az amerikai elnök, aki Európába tartó különgépe, az Air Force One fedélzetén nyilatkozott a The Times tudósítóinak.
2008.06.11. 10:35
 
 
Az év kézilabdázója, 2007: Görbicz a jelöltek között
Görbicz Anitát jelölte a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) a 2007-es esztendő legjobb női játékosa címre. A szurkolók szavazatait július elsejéig várják a www.ihf.info oldalon.
2008.06.11. 09:38
 
 
Kilenc hónapos szünet után folytatódnak a kivégzések Texasban
Kilenc hónapos szünet után szerdán folytatódnak a kivégzések Texasban, miután bírósági döntés született arról, hogy nem alkotmányellenes, ha méreginjekcióval hajtják végre a halálos ítéleteket. Tavaly szeptemberben az Egyesült Államok egész területén leállították a kivégzéseket, mert két halálra ítélt rab Kentuckyból kifogást emelt a méreginjekciós kivégzések ellen arra hivatkozva, hogy a halálos injekció szükségtelen szenvedést okoz, és emiatt ellentétes az alkotmánynak azzal a rendelkezésével, amely tiltja a kegyetlen és különös kivégzési módszereket. Beadványuk eljutott a legfelsőbb bíróságig, amely áprilisban elutasította panaszukat és jogszerűnek minősítette a méreggel való kivégzést.
2008.06.11. 09:36
 
 
Májusban 7 százalékos volt az éves infláció
A fogyasztói árak az idén májusban 1,1 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. Az elemzők 6,6 százalékos inflációt vártak májusra. Az év első öt hónapjában a fogyasztói árak átlagosan 6,9 százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához képest. Májusban az "alapdrágulás", a maginfláció 5,9 százalék volt éves és 0,5 százalék havi összehasonlításban. A fogyasztói árak az idén áprilisban 0,3 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 6,6 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet.
2008.06.11. 09:13
 
 
A Gázai övezet elleni támadás lehetőségét is vizsgálja az izraeli kormány
Összeült szerdán az izraeli biztonsági kabinet, hogy megvizsgálja a Gázai övezet elleni támadás vagy éppen a palesztin szélsőségesekkel kötendő fegyverszünet lehetőségét - közölte Mark Regev kormányszóvivő. Az ülés közép-európai idő szerint reggel fél nyolckor kezdődött, és két-három óra hosszáig tart Regev tájékoztatása alapján. Kedden, amikor a kormány teljes ülést tartott, a szóvivő azt mondta: "a jelenlegi helyzet nem tarthat tovább". Ezzel az izraeli területek elleni palesztin rakétatámadásokra utalt. Hozzátette, hogy Ehud Olmert kormányfő minisztereivel megvitatja: az Izrael előtt álló lehetőségeket, köztük "az erő alkalmazását".
2008.06.11. 09:05
 
Kiteregették a japán szennyest: a férfiakét külön mossák
A japán nők negyede külön mossa férje szennyesét, mert túl visszataszítónak találja ahhoz, hogy összekeveredjen a családéval - derült ki egy mosóporgyár felméréséből. A szennyeskiteregető kíváncsiskodás eredménye 1032 nő vallomásán alapul. 28 és 69 év közötti asszonyokat kérdeztek mosási szokásaikról, és 26 százalékuk válaszolta azt, hogy ő bizony nem mossa együtt férje gatyáját, zokniját, de még a párnahuzatát sem a szennyes szaga és koszossága miatt a saját szennyesével és a gyerekekéivel. A mosóporgyár ugyanakkor arra buzdítja a japán feleségeket, hogy környezetkímélet végett mossák együtt az egész család szennyesét.
2008.06.11. 07:45
 
 
Forma-1: Hamilton túl keménynek tartja a büntetését
Tíz hellyel hátrébb sorolták a következő futamon Lewis Hamiltont, miután balesetet okozott vasárnap a Forma-1-es világbajnokság Kanadai Nagydíján. A McLaren-Mercedes brit pilótája túl keménynek tartja a büntetést. "Elismerem, hogy hibáztam, de hogyan helyezhetnek el egy lámpát a boxutca végén. Ez érthetetlen számomra. A büntetést pedig túlságosan keménynek tartom" - nyilatkozta Hamilton a The Guardian című lapnak.
2008.06.11. 07:41
 
 
Fizetésemelése ellen harcol egy amerikai polgármester
Fizetése emelése ellen harcol egy város polgármestere az Egyesült Államokban, a városatyák viszont hajthatatlanok. David Felinton polgármester jelenleg évi 62 ezer dollárt - 9,9 millió forintot - kap és a testület szeretné ezt 90 ezerre - 14,4 millióra - emelni. A polgármester azzal hárít, hogy a 49 ezer fős településen fontosabb dolgokra kell a pénz és vétójogával fenyegeti a többi városatyát. Ők azonban hajthatatlanok, mert ha nem emelik fel a polgármesteri fizetést, akkor a következő választáson - 2012-ben - előfordulhat, hogy nem lesz elég megfelelő pályázó, mivel nem kellően vonzó a poszttal járó fizetség.
2008.06.11. 07:31
 
 
Több mint másfél száz hulladéklerakó nem EU-konform Magyarországon
Magyarországon még mindig 150-170 olyan hulladéklerakó van, amely nem felel meg az uniós előírásoknak. A szaktárca szerint Magyarország határidőre bezárja majd a nem megfelelő szemétlerakókat. Az MTI-nek nyilatkozó civil szervezet szerint azonban sok még a tennivaló. Magyarország jól áll az uniós vállalások és kötelezettségek teljesítésében. Bizakodóak lehetünk, hogy teljesíti Magyarország a kötelezettségeit, de sok múlik a végrehajtókon, az önkormányzatokon és az uniós támogatások megszerzésén. A lerakók bezárása ugyanakkor sok problémát okozhat - mondta Markó Csaba, a környezetvédelmi minisztérium főosztályvezető-helyettese az MTI-nek.
2008.06.11. 07:15
 
 
Hat százalékkal drágul a távfűtés Budapesten
Hat százalékkal drágul a távfűtés Budapesten augusztustól - írja a Napi Gazdaság szerdai számában. Balog Róbert, a Főtáv szóvivője a lapnak elmondta, hogy a díjnövekedés augusztus elsejétől léphet életbe, az a szeptemberi számlákban jelenik majd meg. A Budapesti Erőmű Zrt. július elsejétől 6,39 százalékkal drágábban kapja a földgázt, ennek következtében a villamos energiát 3,5 százalékkal, a távhőt pedig 5,58 százalékkal kénytelen drágábban adni - mondta a Napinak Csapó Róbert kereskedelmi igazgató. A társaság erőműveitől kapja hőigényének mintegy 60 százalékát a Főtáv.
2008.06.11. 07:05
 
 
EURO-2008: Svédország-Görögország 2-0
A magyarokkal egy világbajnoki selejtezőcsoportban szereplő Svédország 2-0-ra nyert a címvédő Görögország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának nyitófordulójában. A skandinávok góljait Zlatan Ibrahimovic (67.) és Petter Hansson (72.) szerezték. Mivel a másik találkozón a spanyolok 4-1-re nyerek Oroszország ellen, a veszteseknek nem szabad többet hibázniuk, ha tovább akarnak jutni a negyeddöntőbe. Az Európa-bajnokságok történetében még egyetlen válogatottnak sem sikerült két egymást követő tornán diadalmaskodnia. Eredmények: Svédország-Görögország 2-0 (0-0). Salzburg, 31 063 néző. Gól: Ibrahimovic (67.), Hansson (72.). Sárga lap: Hariszteasz (2.), Szeitaridisz (52.), Torosszidisz (61.).
2008.06.10. 22:42
 
Kigyulladt egy repülőgép a kartúmi repülőtéren: 100 halott
Leszállás után kigyulladt egy repülőgép kedd este a kartúmi repülőtéren, helyi médiaértesülések szerint az utasok mintegy fele életét vesztette. A szudáni nemzeti légitársaság utasszállító gépen 203 utas és 14 fős legénység utazott - jelentette a szudáni televízió. A televízió által bemutatott felvételen látni lehetett, amint a sötétben tűzoltók vízsugarakkal küzdöttek a lángokkal. A televízió szerint a gép Airbus típusú volt. "A gép Damaszkusz érintésével Ammánból érkezett... biztonságosan földet ért a kartúmi repülőtéren, a legénység az irányítótoronnyal beszélt, hogy megtudja, hová guruljon. Ekkor robbanás történt" - mondta Juszuf Ibrahim, a repülőtér igazgatója a szudáni televíziónak.
2008.06.10. 21:18
 
 
A kormányszóvivő szerint konstruktív volt a politikai vita Dobogókőn
Szerdán fejezi csak be a megkezdett politikai vitát a kormány és az MSZP vezetése a dobogókői kétnapos konzultáción. Daróczi Dávid kormányszóvivő az MTI-nek elmondta: a délutáni politikai vitához mintegy kéttucatnyian szóltak hozzá, így azt nem is tudták befejezni, ezért szerdán reggel a tervezett napirend kezdete előtt még folytatják, ami keddről megmaradt. Véleménye szerint a politikai vita érdemi és konstruktív volt, amelyben több javaslatot is megfogalmaztak a szocialista politikusok. A részletekről azonban nem kívánt nyilatkozni.
2008.06.10. 21:00
 
 
Elhárult a veszély a szecsuani "földrengéstónál"
Kína döntő győzelmet aratott a szecsuani Tangcsiasan "földrengéstó" felett - ezt hangoztatta a tartomány pártbizottságának titkára miután a gáttó vízszintje biztonságos szintre csökkent. Lu Csipao bejelentése kedd délután hangzott el, miután a tóban összegyűlt több mint 245 millió köbméternyi víz feltét egy csatornán keresztül sikeresen elvezették. A vízszint csökkenésével a természetes torlasz esetleges teljes átszakadásakor kialakuló árhullám a korábbi 1,3 millióhoz képest kevesebb, mint 50 ezer ember életét veszélyezteti.
2008.06.10. 20:45
 
 
EURO-2008: Spanyolország-Oroszország 4-1
A spanyol válogatott a mesterhármast jegyző David Villa vezérletével nyert Oroszország ellen a labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának nyitómérkőzésén. A támadó a 21., 41. és 75. percben talált be a kapuba. Rajta kívül Cesc Fabregas a 91. percben bizonyult eredményesnek, az oroszok gólját Roman Pavljucsenko szerezte a 86. percben. Eredmény: Spanyolország-Oroszország 4-1 (2-0). Innsbruck, 30 772 néző.
2008.06.10. 19:55
 
 
Június 17-én temetik az Afganisztánban meghalt magyar katonát
Június 17-én temetik Szeghalmon Kovács Gyulát, azt a tűzszerész katonát, aki kedden Afganisztánban vesztette életét egy házi készítésű robbanószerkezet hatástalanítása közben - mondta el Macsári József polgármester az MTI-nek. A polgármester elmondta, szerdán a városi zászlót félárbocra eresztik. Intézkedik - tette hozzá -, hogy Szeghalom saját halottjának tekintse az elhunyt katonát. A 30 éves tűzszerészt Szekeres Imre honvédelmi miniszter hősi halottá nyilvánította és a főtörzsőrmestert posztumusz hadnaggyá léptette elő.
2008.06.10. 19:30
 
 
Németországba érkezett George Bush
Kétnapos látogatásra kedden délután Németországba érkezett George Bush amerikai elnök. Az elnöki különgép a berlini Tegel repülőtéren szállt le, ahonnan Bush az Angela Merkel kancellárral folytatandó hivatalos tárgyalások helyszínére, a német kormány vendégházába, a mesebergi kastélyba utazott tovább. A mostani vizit az elnök immár ötödik és - hivatali idejének lejárta előtt - egyben búcsúlátogatása Németországban.
2008.06.10. 18:01
 
Magyar gólyakamerát figyel a világ
A Magyar Madártani Egyesület új, Nagyhalászban található gólyafigyelő kamerája bekerült az EarthCam legjobb tíz webkamerája közé. A világszerte működő webkamerák egyik legnagyobb tematikus gyűjteményének, az EarthCamnek a jelmondata: Where The World Watches The World, vagyis ahol a világ nézi a világot. Ennek megfelelően számos webkamera tekinthető meg a honlapon, és ezekre a látogatók szavazhatnak. Kifejthetik mennyire elégedettek a látvánnyal, a technikai megvalósítással, a kamera nyújtotta élménnyel.
2008.06.10. 17:29
 
 
97,5 milliárd forint többlettel zárt az államháztartás májusban
Az államháztartás májusban - önkormányzatok nélkül - 97,5 milliárd forint többlettel zárt - közölte a Pénzügyminisztérium kedden. A szaktárca 88,6 milliárd forint többletet várt az ötödik hónapra. Az idén, az első öt havi hiány 424,8 milliárd forint lett, ami a GDP 1,6 százaléka.
2008.06.10. 17:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374[2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista