2020. június 7., vasárnap - Róbert
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Megkezdődött a fellebbviteli eljárás a madridi terrortámadások ügyében
Fellebbviteli eljárás kezdődött hétfőn a 2004 márciusi madridi terrortámadások elkövetéséért első fokon elítélt vádlottak ügyében. Az európai igazságszolgáltatás történetének legnagyobb terrorista-perében, 2007. októberében született első fokú ítélet a huszonnyolc vádlott közül huszonegyet bűnösnek mondott ki, hetet felmentett. A madridi elővárosi vonatok ellen elkövetett robbantássorozat 191 halálos áldozatot követelt, további 1841-an megsebesültek. A három fővádlottra - halmazati büntetésként - 40 ezer évig terjedő börtönbüntetést róttak ki. A spanyol büntetőjogban összeadják a büntetési tételeket, de a letölthető leghosszabb börtönbüntetés valójában negyven év.
2008.06.30. 17:45
 
 
Washingtonban máris sokan vásárolnának lőfegyvert
Az amerikai főváros lakói közül máris sokan vásárolnának kézi lőfegyvert, pedig a legfelsőbb bíróság csak néhány napja hirdette ki a fegyvertartási jogra vonatkozó, új értelmezését - írta a hétfői The Washington Post. A Washingtont körülölelő Maryland és Virginia állam fegyverboltjai máris érzik a hatását annak, hogy a bíróság múlt csütörtökön alkotmányellenesnek nyilvánította a főváros 32 éve érvényben levő fegyvertartási korlátozását. A főváros környéki fegyverboltok egyelőre elutasítják a washingtoni illetőségű érdeklődőket, megvárják, amíg a főváros hatóságai döntenek, mely fegyverek lesznek legálisak és hogyan lehet azokat regisztráltatni.
2008.06.30. 16:26
 
Gyurcsány: partnerséget a megosztás politikája helyett
Gyurcsány Ferenc szerint nem kijátszani kell egymás ellen a korosztályokat, vagy például a vidéket és Budapestet, hanem tisztességes, igaz partnerségre van szükség, amit a kormány ajánl. A miniszterelnök erről egy nyugdíjasfórumon beszélt a fővárosban. A kormányfő azt mondta, partnerségben élhet egy család, egy falusi és egy városi közösség, és partnerségben épülhet a nemzet. Hozzátette: ehhez egyezségre van szükség a nemzedékek között, hogy mindenki részesülhessen az ország gyarapodásából. A miniszterelnök becslése szerint, ha nem a svájci indexálás - a nettó bérnövekedés és az infláció 50-50%-os figyelembevétele - alapján számítanák ki a nyugdíjakat, akkor most minden nyugdíjas egyharmaddal kevesebb juttatást kapna.
2008.06.30. 16:20
 
 
Magyarország 31. a Forbes világranglistáján
A Forbes amerikai üzleti magazin 2008-as listáján, melyben a világ 121 országát sorolták mennyire jók ott az üzleti tevékenység feltételei - a 2007-es körülmények között, Magyarország a 2007. évi lista 44. helyéről feljött a 31. helyre. A legnagyobb ugrást előre azonban Észtország hajtotta végre: a mostani 10. helyhez egy év alatt 24 helyet jött előre. Dicséretes Románia előrelépése húsz hellyel és Írország 19 hellyel történt előreugrása a lista 2. helyére. Magyarországot a kelet-európai államok közül Szlovénia (27.) Csehország (29.) előzi meg, az új uniós államok közül előtte van még Litvánia (30.) is. Magyarországot közvetlenül Lettország követi az üzleti feltételek világranglistáján.
2008.06.30. 16:10
 
 
Az államfő visszaküldte a Háznak a Balaton-törvényt
Sólyom László köztársasági elnök hétfőn megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet Területrendezési Tervének elfogadásáról és a Balatoni Területrendezési Szabályzat megállapításáról szóló törvény módosítását. A Köztársasági Elnöki Hivatal tájékoztatása szerint az államfő nem értett egyet azokkal rendelkezésekkel, amelyek alapján a jövőben olyan területeket is korlátozás nélkül belterületbe lehetne vonni a balatoni üdülőkörzetben, amelyeken nincs megfelelő csatornahálózat.
2008.06.30. 15:49
 
Nyolc település lesz város júliustól
Nyolc településnek adományozott városi címet Sólyom László köztársasági elnök július 1-jével - jelentette be Gyenesei István önkormányzati miniszter hétfőn, a Budapesten tartott városavató ünnepségen. Ezzel 306-ra nő a városok száma Magyarország 3.129 települése között. Várossá válik Bodajk (Fejér megye), Fertőszentmiklós (Győr-Moson-Sopron megye), Hajós (Bács-Kiskun megye), Halásztelek (Pest megye), Isaszeg (Pest megye), Pusztaszabolcs (Fejér megye), Rudabánya (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), Zamárdi (Somogy megye). Jelenleg városokban él a magyarországi lakosság 67 százaléka - közölte a miniszter.
2008.06.30. 15:34
 
 
Alkotmányellenes a gyalázkodásra vonatkozó februári Btk.-módosítás
Az Alkotmánybíróság (Ab) a köztársasági elnök indítványa alapján megsemmisítette a gyalázkodás tényállást beiktató büntetőtörvénykönyv-módosítást, mert az Ab szerint a gyalázko­dás tényállásba foglalt magatartások alkotmányosan nem büntethetők. Az Alkotmány alapján mindenkit egyenlően megillet a szólás joga, és ez az alapjogi védelem nem tagadható meg pusztán azért, mert az elhangzottak mások érdekét, szemléletét, érzékenységét sértik, vagy azok egyes személyekre nézve bántóak, lealacsonyítóak. Gyalázkodó kifejezések használata, híresztelése és az ilyen testmozdulat végzése önmagában nem jár az erőszak közvetlenül jelen lévő, nyilvánvaló veszélyével, és egyéni jogok sérelmével sem.
2008.06.30. 15:20
 
 
Szeptemberre halasztották a Magyar Gárda-pert
Szeptember 1-jére halasztotta a Fővárosi Bíróság az ügyészség által a Magyar Gárda Kulturális és Hagyományőrző Egyesület feloszlatására irányuló per tárgyalását hétfőn. A tárgyalást részben azért napolták el, mert az 56-osok Világszövetsége bár jelezte, hogy beavatkozóként részt kíván venni a perben, de sem Wittner Mária, sem más képviselőjük nem jelent meg a bíróságon. Az ügyész azt kérte, hogy a bíróság ne halassza szeptemberre az ügyet, mert ha máshonnan nem is, a sajtóból értesülhetett Wittner Mária a június 30-i tárgyalás időpontjáról.
2008.06.30. 15:12
 
 
Intertotó Kupa: szombaton kezdi a második fordulót a Honvéd
A Budapest Honvéd szombaton 18 órakor lép pályára a cseh Teplice otthonában a labdarúgó Intertotó Kupa második fordulójának első mérkőzésén. A kispesti klub honlapja szerint a visszavágóra egy héttel később, szintén 18 órától kerül sor a Bozsik Stadionban. A Honvéd az első fordulóban a kazah Zsetiszut búcsúztatta kettős győzelemmel, míg a legutóbbi cseh bajnokság ötödik helyezettje kiemeltként most kapcsolódik be a sorozatba.
2008.06.30. 14:44
 
 
Wimbledon: Szávay kiesett a nyolcaddöntőben
A 15. helyen kiemelt Szávay Ágnes két játszmában kikapott a kínai Csie Csengtől (Zheng Jie), ezzel a nyolcaddöntőben búcsúzott a wimbledoni tenisztorna egyes küzdelmeitől. A 36 perces nyitójátszmában a Vasas kitűnősége 3:4-ig remekül tartotta magát, bombaszervákkal sokkolta 25 éves ellenfelét, ám az apró, mindenhonnan tüzelő kínai ekkor elvette az adogatását. A sajátját két bréklabda ellenére egy vitatott ásszal sikerült hoznia, így 6:3-ra besöpörte a szettet. A folytatásban a 19 éves magyar 2:1-nél jutott a meccs során első bréklabdájához, melyet rögtön ki is használt, majd néhány szép szervával 4:1-re elhúzott.
2008.06.30. 14:36
 
 
A 235 forintot ostromolja az euró/forint árfolyam
A forint 13 óra után áttörte a 235,00 euró/forint árfolyamot, és fél kettőkor 234,90/235,00 forinton állt az euró jegyzése a budapesti bankközi kereskedelemben. Ez egy százalékos forinterősödésnek felel meg a pénteki árfolyamhoz képest. A legerősebb forintárfolyam 234,75 euró/forint volt. A kereskedők az egyébként illikvid piacon végrehajtott viszonylag nagyobb összegű euró eladásnak tulajdonítják a határ áttörését, amit opciós kontraktusok lehívása is erősített. A forint a régiós és a feltörekvő piaci devizákkal párhuzamosan erősödik. A török líra 0,40 százalékkal, a dél-afrikai rand 1,20 százalékkal, a lengyel zloty 0,46 százalékkal erősödött.
2008.06.30. 14:03
 
 
Májusban 23 ezerrel nőtt a mobil előfizetések száma
A mobil-előfizetések száma 23 ezerrel nőtt az idén májusban, így a hónap végén a három szolgáltató ügyfeleinek száma elérte a 11,462 milliót, 100 főre a hónap végén 114,1 előfizetés jutott - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) hétfőn az MTI-vel. Egy évvel ezelőtt a mobilcégek ügyfeleinek száma 42 ezerrel 10,149 millióra nőtt, a 100 lakosra számított mobil penetráció 100,9 volt. Az idén májusban az előfizetői szám - azaz a hónap utolsó napján hívás fogadására alkalmas (aktív) SIM-kártyák száma - alapján a Pannon piaci részesedése az előző havi 35,03 százalékról 35,04 százalékra, a T-Mobile részesedése pedig 44,20 százalékról 44,26 százalékra emelkedett, a Vodafone piaci részesedése 20,77 százalékról 20,70 százalékra csökkent.
2008.06.30. 13:51
 
 
Továbbra sem emeli az üzemanyagárakat a Mol
Továbbra sem emeli a Mol az üzemanyagok nagykereskedelmi árát - értesült az MTI. A Mol Nyrt. általában szerdán változtat a gázolaj és a benzin literenkénti nagykereskedelmi árán, ami befolyásolja a kutaknál a kiskereskedelmi árakat. Két hete szerdán újabb történelmi csúcsra emelkedtek a magyarországi üzemanyagárak: a gázolaj átlagára 335 forint, a 95-ös benziné pedig 317 forint lett. Azóta a legolcsóbb és a legdrágább gázolaj ára között mintegy 25 forint, a benzin esetében pedig körülbelül 26 forint a különbség.
2008.06.30. 13:47
 
Az EU csökkenti azok büntetését, akik nem tagadják a kartellezést
Tíz százalékkal csökkentik a kirótt büntetést, ha a bűnös cégek elismerik, hogy jogellenes kartelltevékenységet folytattak - közölte hétfőn az Európai Bizottság. Ezzel az intézkedéssel az adminisztratív terheket és a hosszas, költséges pereskedést kívánják visszaszorítani, és számításaik szerint - mindent mérlegre téve - e cél érdekében 10 százalékot érdemes engedni a büntetésből. Az unió végrehajtó testülete eddig csak azon cégekkel szemben volt rugalmasabb, amelyek - még mielőtt az eljárás megindult - maguk fedték fel saját kartellezési bűnbeesésüket, illetve amelyek fajsúlyos bizonyítékokkal támasztották alá a kartellezés gyanúját. Az új intézkedés napokon belül hatályba lép.
2008.06.30. 13:35
 
 
Megalakult a Fogyasztóvédelmi Tanács
Megalakult a Fogyasztóvédelmi Tanács, amelynek célja, hogy konzultációs lehetőséget biztosítson a fogyasztóvédelem területén a kormányzati, a fogyasztói és a vállalkozói oldal képviselőinek. A hétfői alakuló ülésen Szűcs Erika szociális és munkaügyi miniszter, aki a tanács elnöki posztját is betölti, kiemelte: a fórum konzultációs, véleményezési és javaslattételi joggal rendelkezik a fogyasztóvédelem koncepcionális és jogalkotási kérdéseiben. Szűcs Erika bejelentette: Alexa Györgyöt, az Országgyűlés fogyasztóvédelmi eseti bizottsága elnökét felkéri miniszteri megbízottnak, aki a fogyasztóvédelem területén segíti majd a miniszter munkáját.
2008.06.30. 13:14
 
 
Ismét tiltakoznak a magas üzemanyagárak ellen Franciaországban
A francia árufuvarozók és a taxisok ismételten forgalomlassító akciókkal és útlezárásokkal tiltakoznak a magas üzemanyagárak ellen az országutakon és több város körül, a kormánytól követelve segítséget megnövekedett kiadásaik kompenzálására. Az első forgalomlassítások hétfőn hajnalban Párizs körül kezdődtek, de már útlezárások nehezítik a forgalmat Bordeaux, Nizza, Le Havre és Nancy környékén is. A kormány eddigi javaslataival elégedetlen fuvarozók a korábbiaknál "konkrétabb, látványosabb és szigorúbb akciókat" szerveztek, amelyekhez ötezer járművet mozgósítottak Franciaország számos városában. A legutóbbi országos figyelmeztető tiltakozásra június 16-án került sor.
2008.06.30. 13:01
 
 
Az EU-lobogó színeiben világítják ki az Eiffel-tornyot
Az Európai Unió lobogójának kék-sárga színeibe burkolózik hétfőtől két hónapon át, napnyugtától a párizsi Eiffel-torony, abból az alkalomból, hogy a következő fél évben Franciaország tölti be az EU soros elnöki tisztét. Franciaország az Eiffel-torony új díszkivilágításával kívánja szimbolikusan átvenni Szlovéniától az uniós elnökséget. A franciák nemzeti jelképe először hétfőn éjjel 11-től fog az európai lobogó színének megfelelően kék fénnyel világítani, és látható lesz a zászlón az uniós országokat jelképező 12 sárga csillag is. A 300 méter magas Eiffel-torony színeváltozása a két nyári hónapon át tart nyolcvan "földi telepítésű", valamint száz, a tornyon elhelyezett óriási fényszóró segítségével.
2008.06.30. 12:55
 
 
Fidesz: van lehetőség a jövedéki adó és az áfa csökkentésére
Az üzemanyag- és élelmiszerárak emelkedésének kezelésére sok lehetőség áll rendelkezésre, de a kormány a cselekvés helyett a kifogásokat keresi, eközben gyakran az uniós szabályokat teszi felelőssé - mondta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján Szájer József. A Fidesz európai parlamenti képviselője hangsúlyozta: a kormánynak szabad mozgástere van a benzin jövedéki adójának csökkentésére, mert míg jelenleg Magyarországon ezer literenként 412 euró jövedéki adót kell fizetni a benzinért, addig az unió minimálisan csak 359 eurót vár el. A politikus kijelentette, hogy az uniós szabályok nem akadályozzák a benzin jövedéki adójának csökkentését.
2008.06.30. 12:05
 
 
Szili: 2013-ig 270 milliárd jut a határon átnyúló térségek fejlesztésére
A következő években, 2013-ig összességében 270 milliárd forint áll rendelkezésre a határon átnyúló térségek fejlesztésére - jelentette be Szili Katalin a Magyar Polgármesterek Vll. Világtalálkozójának hétfői ülésén, Gödöllőn. Az Országgyűlés elnöke elmondta: a parlamenten belül 2002 óta működik a Kárpát-medencei magyar képviselők fóruma, e testületnek oktatási, gazdasági, kulturális és alkotmányjogi albizottsága működik. A fórum szeptemberben tárgyal a pénzek felhasználásának az infrastruktúrára vonatkozó programjáról - tette hozzá.
2008.06.30. 12:00
 
 
Condoleezza Rice kínai vezetőkkel tárgyalt Pekingben
Condoleezza Rice amerikai külügyminisztert Pekingben hétfőn fogadta Hu Csin-tao kínai elnök és Ven Csia-pao kormányfő. Rice kétnapos kínai látogatásának utolsó állomására érkezett Pekingbe, ahol a kínai vezetőkkel folytatott tárgyalásokon a két ország közötti kapcsolatokról, valamint helyi és nemzetközi kérdésekről cseréltek eszmét. A Kína és az Egyesült Államok közötti kapcsolatok fontos időszakban vannak, s azok egészséges fejlődését Kína kész előmozdítani - hangsúlyozta Hu Csin-tao. A kínai államfő kitért arra, hogy a kínai-amerikai kapcsolatok további megszilárdítása megfelel a két ország alapvető érdekeinek, s az ázsiai és csendes-óceáni térség stabilitására is rendkívüli hatással van.
2008.06.30. 11:54
 
 
EURO-2008: Xavi a torna legjobbja
A spanyol Xavi Hernandez lett a labdarúgó Európa-bajnokság legjobb játékosa. "Ő az, aki meghatározza csapata tempóját. Intelligens, gyors, pontosan passzol, és jól tör be a védők közé - indokolta a döntést Andy Roxburgh, az európai szövetség (UEFA) technikai igazgatója. - Iker Casillas állt még közel ahhoz, hogy a legjobbnak válasszuk. Aztán ott volt még Carles Puyol. Nyilvánvalóan a győztes csapatból került ki a legjobb." Az európai szövetség (UEFA) technikai bizottsága a legjobb 23 futballista közé az aranyérmes spanyoloktól - a Barcelona középpályása mellett - további nyolc játékost választott be, míg az ezüstérmes németeket hárman képviselik.
2008.06.30. 11:48
 
 
Eltűnhet a jég az Északi-sarkról a nyár végére
Jégtakaró nélkül maradhat az Északi-sark a nyár végére egy amerikai tudós szerint. A sarki jég eltűnése akár fegyveres konfliktust is okozhat, Oroszország már a harci fogyatókönyveken dolgozik. Mark Serreze, a világ hó- és jégállományának nyilvántartásával foglalkozó amerikai központ (NSIDC) kutatójának becslése szerint 50 százalék a valószínűsége annak, hogy két hónapon belül rövid időre eltűnik a jég az Északi-sarkról. A bolygó legészakibb pontja nem szárazföldön van, hanem a Jeges-tengeren, amelyet ugyan emberemlékezet óta jég borít, de nagyjából ötven éve egyre gyorsabb ütemben húzódik vissza a vastag, egybefüggő jégpáncél.
2008.06.30. 11:15
 
Három halott a XI. kerületi balesetben
Kukásautó és személygépkocsi karamboljában hárman életüket vesztették hétfőn hajnalban a főváros XI. kerületében. A Karinthy Frigyes út és a Budafoki út kereszteződésében a Suzuki a Mercedes kukásautó jobb oldalába rohant, majd az autó a járdára pördült. A Suzukiban négy fiatal ült, közülük hárman életüket vesztették. Egy nőt a mentők életveszélyes sérüléssel szállítottak kórházba. Az autó vezetőjének a holttestét a tűzoltók szabadították ki. Az ütközés következtében a kukásautó üzemanyagtartálya megrongálódott, így nagy mennyiségű gázolaj folyt az útra, illetve a villamospályára - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.06.30. 11:13
 
 
Júniusban új rekordot ért el az infláció az euróövezetben
Az euróövezetben júniusban tovább gyorsult az infláció, új rekordra: a fogyasztói árak átlagosan 4,0 százalékkal haladták meg a tavaly júniusit, közölték az EU statisztikai hivatalában hétfőn előzetes becslésként. Májusban volt az előző rekord a közös statisztika 1997. januári bevezetése óta, a térség átlagában 3,7 százalékos tizenkét havi drágulással. Az elemzők átlagosan 3,9 százalékra számítottak, augusztusban-szeptemberben 4 százalék fölött várják tetőzni a tizenkét havi ütemet. Az új rekordot előre jelezte a múlt héten megjelent, szintén előzetes adat arról, hogy Németországban a tizenkét havi infláció júniusban 3,4 százalékra gyorsult a májusi 3,1 százalékról, EU-szabvány szerint számolva.
2008.06.30. 11:12
 
 
Fidesz: tovább növekvő munkanélküliség
A Fidesz szerint a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb foglalkoztatási adatai azt támasztják alá, hogy a Gyurcsány-kormány képtelen megállítani a munkahelyek számának rohamos fogyását; Bernáth Ildikó, az ellenzéki párt parlamenti képviselője ezt hétfőn tudatta az MTI-vel. A kisebbségi szocialista kormány hiába folytat az adófizetők pénzéből milliókba kerülő sikerpropagandát a munkahelyteremtésről, az adatok azt bizonyítják, tovább nő a munkanélküliek száma - szögezte le Bernáth. A Fidesz képviselője úgy látja, a kormány csak a hatalomhoz való görcsös ragaszkodással van elfoglalva, Magyarország válságával azonban nem tud mit kezdeni. Mára nyilvánvalóvá vált, hogy az előre hozott választás gazdasági kényszer.
2008.06.30. 10:30
 
 
Szigorú biztonsági intézkedések mellett folytatódott a Magyar Gárda-per
Több tucatnyi al- és felperesi beavatkozó jelezte, hogy csatlakozni kíván az ügyészség által kezdeményezett, a Magyar Gárda Kulturális és Hagyományőrző Egyesület feloszlatására irányuló perhez; a szervezeteket és magánszemélyeket a hétfői tárgyaláson ismertette a bíró a Fővárosi Bíróságon. A beavatkozók között volt, aki a bíróságot akarta kizárni a perből, illetve az ügyészség feloszlatását javasolta. Egy férfi - arra hivatkozva, hogy nem kapta meg az ügy iratait - nem fejtette ki a tárgyaláson, hogy miért akar beavatkozni. Egy másik fiatalember - aki állítása szerint több rendezvényen, zömében a Kossuth téren, felszólalt - a független közírók közös gondolkodásának és a szólásszabadság védelmének érdekében kérte beavatkozási kérelmének elfogadását.
2008.06.30. 10:05
 
 
MNB: a fogyasztási hitelek kamata csökkent, a lakáshiteleké nőtt
Májusban a háztartási szektor forintban denominált hiteleinek átlagos kamatlábai a fogyasztási hiteleknél csökkentek, a lakáscélú és egyéb hitelek esetében pedig nőttek - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A háztartások euróban denominált hiteleinek átlagos kamatlába a folyószámlahitelek esetében nem változott, a fogyasztási hiteleknél csökkent, a lakáscélú valamint az egyéb hitelek esetében nőtt. A háztartások svájci frankban denominált lakáscélú, valamint fogyasztási hiteleinek új szerződéses értéke csökkent: májusban a fogyasztási hitelek állománya 77,8 milliárd Ft volt, ami 8,1 milliárddal kisebb az előző havinál, a lakáscélra felvett hitelek összeg 60,9 milliárd Ft-tot tett ki, ami 10,4 milliárddal marad el az előző havitól.
2008.06.30. 09:40
 
EURO-2008: bajnoki prémium a spanyoloknak
Fejenként 213 ezer eurót (51 millió forint) kapnak a spanyol labdarúgók a Európa-bajnokság megnyeréséért. A spanyol szövetség közlése szerint a prémium összegét a kontinensviadal előtt meghatározták. A spanyol válogatott a vasárnapi bécsi döntőben 1-0-ra nyert a német csapat ellen.
2008.06.30. 09:31
 
 
Peking 2008: jelenleg 166-an indulhatnak
A múlt héten tovább bővült a magyar olimpiai csapat, így jelenleg 166-an képviselhetik a piros-fehér-zöld színeket Pekingben. Az atlétáknál Papp Krisztina 5000 méteren B szintet futott, a súlylökő Kürthy Lajos pedig az A szintet teljesítette - ő azonban már B szintjével utazó volt. Atlétikában számonként maximum három A-szintes, vagy azok hiányában egy B-szintes indítható, úszásban ugyanez kettő, illetve egy. Vívásban a csapatokat három-három fő alkotja, tartalékként egy negyedik is utazik majd, de ő az esetleges becseréléséig gyakorlatilag turistának számít.
2008.06.30. 09:25
 
 
Tour de France: Bodrogi nem indul
Nem nevezi csapata a szombaton kezdődő Tour de France kerékpáros körversenyre Bodrogi Lászlót. A Crédit Agricole a honlapján tette közzé kilencfős listáját. A klub elöljárói úgy vélik, a tavaly világbajnoki ezüstérmes magyar kerekes az olimpia közelsége miatt nem tudna százszázalékosan a Tourra koncentrálni. A kiváló versenyző, aki múlt csütörtökön papírformagyőzelmet aratott a hazai időfutam bajnokságon, a nyári játékokig egy franciaországi egynapos versenyen vesz részt, emellett motorvezetéses edzésekkel készül az augusztusi megmérettetésre.
2008.06.30. 09:17
 
 
7,7 százalék volt a munkanélküliségi ráta
A munkanélküliségi ráta 2008 március-májusban 7,7 százalék, a foglalkoztatottak száma 3 millió 858 ezer, a munkanélkülieké 322 ezer fő volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Az idén február és április között a foglalkoztatottak száma 3 millió 850 ezer, a munkanélkülieké pedig 323 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 7,7 százalék volt. Tavaly március-májusban a foglalkoztatottak száma 3 millió 920 ezer, a munkanélkülieké 308 ezer fő, a munkanélküliségi ráta 7,3 százalék volt.
2008.06.30. 09:07
 
 
A folyó fizetési mérleg első negyedéves hiánya 1,16 milliárd euró
A folyó fizetési mérleg hiánya az első negyedévben 1,16 milliárd euró, szezonális hatásoktól megtisztítva 1,274 milliárd euró volt - közölte a jegybank az első becslés alapján. Az MNB egyben felülvizsgálta a 2007 III. és IV. negyedévi adatokat. A revíziót követően a folyó fizetési mérleg hiánya tavaly 5,036 milliárd eurót tett ki, szemben az előzetesen közölt 5,06 milliárd euróval. A felülvizsgált III. negyedévi deficit 1,316, a IV. negyedévi 1,094 milliárd euró volt.
2008.06.30. 08:52
 
 
Több százezer dollár a méhek eltűnésének vizsgálatára
Több százezer dollárt szavazott meg a méhek rejtélyes eltűnésének vizsgálatára az amerikai törvényhozás költségvetési bizottsága. Az Egyesült Államokban a méhek megmagyarázhatatlan eltűnése az élelmiszerárak további növekedéséhez vezethet, figyelmeztették előzőleg farmerek és üzletemberek a kongresszus képviselőit. - Ha nincs méh, nincs termény - fogalmazott tömören Robert Edwards észak-karolinai gazda a képviselőház egy albizottsági meghallgatásán. Szakértők tájékoztatása szerint az amerikai méhkolóniák 36 százalékának veszett nyoma idén, és a titokzatos eltűnési folyamatnak még nincs vége.
2008.06.30. 08:13
 
 
Orosz úszóverseny guminőkön
Guminős úszásból rendeznek gyorsasági versenyt jövő vasárnap Oroszországban, a Tyumeny melletti Szibir szanatóriumban. A nőkön zömmel lovagolva viaskodnak egymással a versenyzők. A vízi "járműveket" a szervező bizottság adja. A dobogósokat nem csupán értékes díjak várják, hanem ráadásként megkapják "sellőjüket" is ajándékba. Az első hasonló versenyt Tomszk mellett rendezték Bubble Baba Boom címmel 2006-ban: akkor száz méternyi távot kellett megtenni a felfújható nőkön lovagolva.
2008.06.30. 08:04
 
 
Fűnyírómániás óvodás
Abszolút fűnyírómániás egy 4 éves brit fiúcska, semmilyen játék nem érdekli csakis a gyepgyaluk. Azokból viszont mindegyik. A mánia három éve tart, azaz a gyermek egyéves kora óta. Akkor kapott egy műanyag játékfűnyírót, amivel - úgy tűnik -, megpecsételődött sorsa. A fiú képregények helyett csakis fűnyíró-katalógusokat lapozgat, mindegyik gépnek felmondja a jellemzőit, teljesítményét, típusszámát. Több száz fajtát sorol fel álmából felkeltve is, bár ezért nem szokták felverni szülei. A fiúcskának immár van működő fűnyírója is, a minap vette neki az apja, aki szerint sarja nagy valószínűséggel kertész lesz - adta hírül a The Sun című brit lap.
2008.06.30. 08:02
 
 
Terrorista étterem: zene helyett lődözés
Terrorista éttermet nyitott egy férfi Libanonban: muzsikaszó helyett fegyverropogás szolgál háttérhangzásként hangulatteremtőnek. A belső dekoráció számos puskából, gépfegyverből áll, a mennyezetről légvédelmi álcaháló csügg le. Az étlap is igencsak harcias, egyebek közt Kalasnyikov kotlett, B52-sült szerepel rajta. Gránátos kocka nincs, van viszont aknavetőbe töltött csirke - ami lényegében nyárson felszolgált sült jérce - és más ágyútöltelék. "A célom, hogy a vendégeket megnevettessem. A főztömben a legveszélyesebb az adagok bősége, csak úgy halhat bele valaki az ételekbe, ha halálra eszi magát" - mondta a helyi sajtónak a bejrúti vendéglős.
2008.06.30. 07:56
 
 
Világgazdaság: Csökkentenék a szociális segélyt
A minimálbér és a rendszeres szociális segély legmagasabb összegének távolításában állapodott meg a szocialista vezetés a dobogókői tanácskozáson - tudta meg a Világgazdaság. A lap információi szerint ez azt jelenti, hogy január elsejétől csökkentenék a rendszeres szociális segély maximális összegét. A jövőben a segélyt nem a - jelenlegi 69 ezer Ft-os - minimálbérhez kötnék, hanem a lét- vagy a nyugdíjminimumhoz. Utóbbi ma 28 500 Ft, s ennek legfeljebb 150 százalékában határoznák meg a segély összegét, amely így nem érné el a 45 ezer Ft sem. A pénzügyi támogatások átalakításával pedig arra ösztönöznék az önkormányzatokat, hogy a rendelkezésre álló forrásokat segélyezés helyett közmunkaprogramokra fordítsák.
2008.06.30. 07:45
 
 
Nem füttyenthetnek a brit lányok a munkások után
Nem lehetnek többé fütyülősek a lányok, mármint legényekre füttyögetők egy brit kollégiumban, mert megtiltotta nekik az intézet vezetősége. A tetszésnyilvánító füttyögetés ugyan inkább a férfiakra a jellemző, ám a West Kent College lányai is rákaptak, amióta építkezés folyik tanintézetük mellett. A kollégium vezetősége e-mailben adta a diákok értésére, hogy "a füttyögetés teljesen elfogadhatatlan viselkedés és fegyelmezési következményekkel számolhat az, akit rajtakapnak".
2008.06.30. 07:38
 
 
Születésnapi gyerekzsúr nem meghívásból parlamenti ügy
Parlamenti ügy lett Svédországban abból, hogy nem hívta még két osztálytársát 8. születésnapi zsúrjára egy kisfiú. A gyerek iskolája tett hivatalos panaszt a parlamentnél azon az alapon, hogy a meghívókat az iskolában osztották szét és a két gyerek kihagyása hátrányos megkülönböztetés. A fiú apja ugyancsak panaszt tett, ő a parlament ombudsmanjánál. Mint mondta, az egyik gyereket azért nem hívta meg fia, mert osztálytársa sem hívta meg őt a saját születésnapjára, a másik gyerek meg azért nem kapott meghívót, mert összevesztek a születésnapossal. A meghívókat a házigazda fiúcska osztotta szét, a pedagógus azonban észrevette, hogy ketten nem kaptak, mire elkobozta az összes többit.
2008.06.30. 07:32
 
 
Korlátozott sztrájkot tartanak a postások
A Kézbesítők Szakszervezete munkakezdettől határozatlan időre korlátozott sztrájkba kezdett hétfőn, mert nem vezettek eredményre az értékesítési tevékenység végzéséről korábban megkezdett tárgyalások. A szakszervezet úgy hirdette meg a sztrájkot, hogy a csatlakozó postások ez idő alatt a klasszikus kézbesítői feladatukat ellátják, viszont nem foglalkoznak értékesítési tevékenységgel. Tusz Ferenc, a Kézbesítők Szakszervezete elnöke az MTI-nek hétfőn elmondta, hogy a munkáltató "folyamatos nyomás alá helyezi a dolgozókat", behívja és személy szerint nyilatkoztatja őket, hogy részt vesznek-e a sztrájkban.
2008.06.30. 07:25
 
 
Michael Phelps világcsúccsal kezdett az amerikai válogatóversenyen
Világcsúccsal kezdte meg az amerikai úszó válogatóversenyt az olimpiai indulásra Michael Phelps: a sportág jelenlegi első számú klasszisa 4 perc 5.25 másodperces rekordot állított fel a 400 méteres vegyes úszásban. Phelps az omahai válogatón egy másodperccel döntötte meg saját, 4:06.22 perces világcsúcsát, amelyet a tavalyi ausztráliai világbajnokságon állított fel Cseh László fő számának tekintett 400 m vegyesen. A 22 éves, hatszoros olimpiai bajnok - aki 2004-ben, Athénban a féltucat aranyat szerzett - egyedi bravúrra készül, hiszen Pekingben szeretné megdönteni a honfitárs Mark Spitz egy olimpián belül elért rekordját - München, 1972, hét aranyérem -, ehhez azonban legalább nyolc számban kell kvalifikálnia magát az augusztusi játékokra.
2008.06.30. 07:19
 
 
Megkezdődött az Afrikai Unió csúcstalálkozója
Az egyiptomi Sarm-es-Sejkben hétfőn megkezdődött az Afrikai Unió állam- és kormányfői csúcsértekezlete. A kétnapos tanácskozás homlokterében minden bizonnyal a zimbabwei helyzet szerepel. Robert Mugabe államfőt vasárnap iktatták be újra tisztségébe, miután ellenjelölt nélkül győzött a Nyugat és az ellenzék által bohózatnak minősített választásokon. Az AU megfigyelői a zimbabwei elnökválasztás második fordulója kapcsán azt állapították meg, hogy az sem szabad, sem pártatlan nem volt. Egyben javasolták a választás megismétlését. Egyes afrikai vezetők azonban nem hajlandók bírálni Mugabét, és arra szólítottak fel, hogy az államfő és az ellenzék kezdjen párbeszédet.
2008.06.30. 07:13
 
 
Kanada szankciókat vezet be Zimbabwe ellen
Törvénytelennek minősítette Kanada a zimbabwei elnökválasztás második fordulóját, és egy sor korlátozás bevezetését jelentette be az afrikai ország ellen, hogy szűkítse kapcsolatait a hararei kormánnyal. Ottawa egyebek mellett korlátozza a magas beosztású zimbabwei kormányilletékesek, katonai és rendőri vezetők, illetve családtagjaik kanadai utazásait, a korlátozás a munkavállalásra és tanulásra is vonatkozik. Kanada megtiltja továbbá a zimbabwei repülőgépeknek légtere használatát, és a fegyverek exportját az afrikai országba, ahol immár hatodszor, vetélytárs nélkül választották újra elnöknek Robert Mugabét.
2008.06.30. 07:05
 
 
Gázrobbanás miatt összeomlott egy családi ház Szeged-Gyálaréten
Feltehetően öngyilkossági szándékkal robbantotta magára a házát egy szegedi nő hétfőn kora reggel, holttestét megtalálták a tűzoltók a romok alatt - mondta el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az elsődleges adatok szerint vasárnap este egy családi veszekedést követően a házban lakó férfi és a gyerekek elmentek otthonról, és a közelben egy ismerősüknél aludtak - mondta Tuczakov Szilvána. Kora reggel a robbanásra ébredtek, és házukhoz érve csak romokat találtak. A épületben maradt 42 éves asszony - aki korábban már többször fenyegetőzött azzal, saját kezével vet véget életének - magára robbantotta az épületet - közölte a szóvivő.
2008.06.30. 06:54
 
 
EURO-2008: Spanyolország aranyérmes
Spanyolország nyerte a labdarúgó Európa-bajnokságot, miután a döntőben 1-0-ra legyőzte Németországot. A találkozó egyetlen gólját Fernando Torres szerezte a 33. percben. A spanyolok 1964 után másodszor lettek kontinensbajnokok. Döntő: Spanyolország-Németország 1-0 (1-0), Bécs, 51.428 néző, v: Roberto Rosetti (olasz), gól: Torres (33.). Óvatosan kezdtek a csapatok, negyed óra elteltével a spanyolok átvették az irányítást. Egymásután alakították ki a helyzeteket. A spanyolok Torres góljával előnnyel zárták a játékrészt. A németek kapusuknak, Lehmann-nak, illetve a spanyolok figyelmetlenségének köszönhették, hogy megúszták minimális vereséggel.
2008.06.29. 22:42
 
Gazdasági szakemberekkel tanácskozott az MSZP
A harmonikus társadalomkép és a fenntartható gazdaság kérdéseit vitatták meg szocialista politikusok és gazdasági szakemberek az MSZP frakció fenntartható fejlődés munkacsoportja által szervezett szakmai tanácskozáson vasárnap a Veszprém megyei Monoszlón. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke, aki szintén részt vett a programon, hangsúlyozta: napi politikáról nem volt szó. A tanácskozáson ott volt többek közt Vértes András, a GKI Gazdaságkutató elnöke, Stumpf István politológus, Gazsó Ferenc szociológus, aki korábban az MSZP társadalompolitikai tagozatának tiszteletbeli elnöke volt, Zeborsky György, az MFB elnöke és Balázs Péter korábbi magyar uniós biztos.
2008.06.29. 20:00
 
 
Idén már 700 embert öltek meg Afganisztánban
Majdnem 700 polgári személyt öltek meg már az idén Afganisztánban, ami több mint 50 százalékos emelkedés 2007 első feléhez képest - közölte vasárnap kabuli sajtóértekezletén egy ENSZ-tisztségviselő. Tavaly az év első felében 430 civil halt meg erőszakcselekményben, az elmúlt hat hónapban pedig 698. Az idén eddig 255 polgári személy halálát okozták az afgán kormányerők, a NATO vezette nemzetközi biztonsági erő (ISAF) és az amerikai vezetésű koalíciós erők, 422-ét pedig a kormányellenes lázadók - mondta John Holmes, az ENSZ-főtitkár humanitárius ügyekkel foglalkozó helyettese.
2008.06.29. 19:15
 
Tilosban fürdőzők fulladtak vízbe
A fővárosi tűzoltóság búvárjai két vízbe fulladt férfi holttestét találták meg vasárnap Budapesten, illetve Pest megyében - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
2008.06.29. 19:01
 
Komolyabb beavatkozás nélkül telik a hétvége a Balatonon
A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata 10 óra után nem sokkal indult kutatni, mert egy jelzés szerint egy középkorú nő egy csónakból a vízbe ugrott, majd úszni kezdett. A csónakban maradó társai röviddel ezt követően szem elől téveszetették, s a partra eveztek, majd riasztották a Vízirendészetet: Ők kérték a VMSZ segítségét, de röviddel a kutatás megkezdése után kiderült, hogy a középkorú nő időközben a partra úszott.
2008.06.29. 18:59
 
 
Obama-ellenes, fajgyűlölő feliratok jelentek meg Floridában
Barack Obama-ellenes, fajgyűlölő feliratokat festettek vandálok állami járművekre a floridai Orlandóban - számolt be az esetről vasárnap a helyi sajtó. Az ismeretlen elkövetők 60 kocsin hagytak üzeneteket festékszóró pisztollyal vasárnapra virradóra. "Oboma kábítózik" - ezt mázolták kék festékkel egy terepjáró oldalára, szándékosan elferdítve a politikus nevét. Barack Obama, a Demokrata Párt valószínű elnökjelöltje korábbi életrajzi könyvében arról írt, hogy fiatal korában kipróbálta a kábítószerezést. A sajtó más feliratot konkrétan nem említett, csak annyit közölt, hogy fajgyűlölő tartalmú is volt közöttük.
2008.06.29. 18:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356[2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista