2020. június 1., hétfő - Tünde
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Angelina Jolie lesz a macskanő az új Batman filmben
Michelle Pfeiffer és Halle Berry után Angelina Jolie játszhatja a macskanőt a következő Batman filmben.
2008.07.31. 08:11
 
 
Mindenhol megszűnt a harmadfokú árvízvédelmi készültség
Mindenhol feloldották a harmadfokú árvízvédelmi készültséget az ország területén, s az Országos Műszaki Irányító Törzs csütörtök reggel megszüntette a megerősített ügyeletet - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM). A folyók apadásához igazodva a helyi vízügyesek megkezdték a levonuló árhullám utáni helyreállítási munkákat: a homokzsákokból kiépített ideiglenes töltésmagasítások visszabontását, a védekezés során igénybe vett töltések járhatóvá tételét. Összesen 760 kilométer hosszúságú folyószakaszon van még érvényben első- vagy másodfokú készültség. A belvízzel sújtott 3.000 hektáros területen 12 szivattyútelep dolgozott az elmúlt 24 órában.
2008.07.31. 08:00
 
 
392 millióért világítják át a jegybankot
A McKinsey and Company INC. Hungary Magyarországi Fióktelepe világíthatja át nettó 392 millió forintért a Magyar Nemzeti Bankot (MNB) - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből. A cégnek ezért a pénzért hatékonyságjavítási tanácsokat is adnia kell az MNB számára. A hirdetemény nélküli gyorsított tárgyalásos közbeszerzést az MNB részben azzal indokolta, hogy már korábban döntöttek a hatékonyságjavító projekt elfogadásáról, és annak határideje csak így tartható be. Az MNB eredetileg azzal számolt, hogy az átvilágítás és tanácsadás nettó 200 millió forintba fog kerülni. A pályázatra két ajánlat érkezett.
2008.07.31. 07:36
 
 
Tilos kutyát és macskát sétáltatni Rijádban
Megtiltotta a szaúd-arábiai vallási rendőrség kutyák és macskák árusítását a sivatagi ország fővárosában, Rijádban, mert véleménye szerint a négylábúak flörtölésre adnak ürügyet a férfiaknak. Mint az al-Haját című arab napilap jelentette, ezentúl a kutyákat és macskákat sétáltatni sem szabad, mert ez ugyancsak alkalmat szolgáltat arra, hogy a férfiak nőket az utcán megszólítsanak. A tilalommal egy muzulmán vallási tanács régi rendelkezését váltják valóra Szaúd-Arábiában. Ezt azzal indokolták, hogy a helyi férfiak mindinkább a négylábúakat használták fel arra, hogy "nőket az utcán leszólítsanak és családokat megzavarjanak" - mondta a vallási rendőrség szóvivője a lapnak.
2008.07.31. 07:28
 
 
Várhatóan augusztus 15-ével szerződhetnek át a MÁV ÁBE ügyfelei
Várhatóan augusztus 15-ével szerződhetnek át a MÁV Általános Biztosító Egyesület (ÁBE) ügyfelei más biztosítóhoz - mondta Binder István, a PSZÁF szóvivője az MTV Szerda Este című műsorában. A szóvivő szerint erről szerdán döntött a felügyelet, de mint mondta, ezen csütörtöktől "fog megszáradni a pecsét", a felügyeleti tanács, a legfőbb döntéshozó szerv ekkor fogja a döntést jóváhagyni. A döntés pedig várhatóan az lesz, hogy augusztus 15-ével szerződhetnek át az ügyfelek. A felügyelet csütörtökön fogja határozatban visszavonni a MÁV Általános Biztosító Egyesület (ÁBE) tevékenységi engedélyét - közölte a szóvivő a műsorban.
2008.07.31. 07:13
 
 
McCain Paris Hiltonhoz és Britney Spearshez hasonlította Obamát
Paris Hiltonhoz és Britney Spearshez hasonlította legújabb kampányfilmjében John McCain, az amerikai Republikánus Párt valószínű elnökjelöltje várható ellenfelét, a demokrata párti Barack Obamát. A Celeb címet viselő, 11 szövetségi államban sugározni tervezett tévés kampányhirdetés azt sugallja, Obama alig több egy ismert, de sekélyes médiafiguránál. A reklámfilmben illinois-i szenátor múlt heti külföldi körútján készült képeket vágtak össze két, elsősorban botrányaikkal a lapok címoldalára kerülő huszonéves hírességről, Britney Spearsről és Paris Hiltonról készült felvételekkel.
2008.07.31. 07:05
 
Nem vonja vissza a segélyezésre vonatkozó rendeleteit Monok
Nem vonja vissza a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Monok képviselő-testülete azon rendeleteit, amelyeket az Észak-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal több területen is törvénysértőnek talált - mondta Monok független polgármestere szerdán az MTI-nek. Szepessy Zsolt közölte: tiszteletben tartják a közigazgatási hivatal véleményét, de a rendeleteket - amelyek a gyermekvédelmi támogatás módosításáról, illetve a szociális segélyek folyósításának szigorításáról szólnak -, nem vonják vissza. Hozzátette: a képviselő-testület kedden hozta meg döntését. A rendeletek kapcsán megvárják az Alkotmánybíróság döntését - jegyezte meg.
2008.07.30. 22:09
 
 
BL-selejtező: 2 góllal kikapott az MTK a Fenerbahce otthonában
Az MTK Budapest 2-0-ás vereséget szenvedett a Fenerbahce vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első mérkőzésén. Eredmény: Fenerbahce (török)-MTK Budapest 2-0 (1-0). Isztambul, 50 ezer néző. Gól: Roberto Carlos (15.), Selcuk (59.). Végig a törökök irányították a meccset és megérdemelten nyertek a fegyelmezetten játszó és mindent megpróbáló MTK ellen. A visszavágó jövő szerdán 20:45-kor kezdődik a Szusza Ferenc Stadionban.
2008.07.30. 21:59
 
 
Oroszország még szerdán kivonja Abháziából 400 vasútépítő katonáját
Oroszország még szerdán befejezi 400 vasútépítő katonájának kivonását a Grúziától elszakadt Abháziából, miután elvégezték 54 kilométernyi vasút felújítását - közölte Szuhumiban az orosz vasúti csapatok parancsnoka, Szergej Klimec. 150 orosz katonát már szerdára virradóra kivontak a Moszkva támogatását élvező szakadár köztársaságból. Nap közben azután ünnepélyesen átadták az abház félnek a felújított pályaszakaszt, Klimec vezérőrnagy pedig bejelentette, hogy az orosz műszaki alakulat még helyben lévő 250 katonája, már a nap folyamán visszatér Szocsi melletti állandó állomáshelyére. Oroszország május végén vezényelte a fegyvertelen vasútépítő alakulatot Abháziába, Grúzia heves bírálatát váltva ki a lépéssel.
2008.07.30. 21:15
 
 
A roma holokauszt áldozataira emlékeztek Nagykanizsán
Először emlékeztek meg közösen szerdán Nagykanizsán a cigányság és a zsidóság szervezetei a roma holokauszt áldozatairól, a résztvevőket a ma is érvényes tanulságokra és a megkülönböztetés veszélyeire figyelmeztetve. A második világháború végéhez közeledve, 1944-ben, az augusztus 2-áról 3-ára virradó éjjel több mint háromezer romát mészároltak le a nácik az auschwitzi koncentrációs táborban - idézte fel Teleki László, a városi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke, mire is emlékeznek. A szocialista országgyűlési képviselő és egyben a miniszterelnök romaügyekért felelős megbízottja úgy fogalmazott: ma is figyelnünk kell arra, hogy ami akkor történt, soha többé ne ismétlődhessen meg sem zsidókkal, sem cigányokkal.
2008.07.30. 20:12
 
 
Két hónap múlva távozik hivatalából az izraeli kormányfő
Ehud Olmert izraeli miniszterelnök bejelentette, hogy lemond hivataláról, miután pártja szeptemberben új vezetőt választ magának; ez utóbbi tisztségért Olmert nem száll versenybe. Az izraeli kormányfő szerda este tévébeszédben hozta nyilvánosságra elhatározását, amely felbolygatja az izraeli belpolitikát és megakaszthatja a közel-keleti béke megteremtését célzó - az Egyesült Államok támogatását élvező - erőfeszítéseket. Olmert beszédében megígérte: nem avatkozik bele az új pártvezető megválasztásába, utána pedig lemond miniszterelnöki hivataláról, hogy a Kadima következő első embere "gyorsan és hatékonyan" megalakíthassa az új kabinetet.
2008.07.30. 19:45
 
Megtalálták a luftballonokkal utazó pap holttestét
A héliummal töltött luftballonokkal utazó brazil pap földi maradványaként azonosítottak DNS-vizsgálat segítségével egy ismeretlen holttestet, amelyre az óceánban bukkantak Rio de Janeiro közelében. Adelir Antonio de Carli április 20-án emelkedett a magasba ezer luftballon segítségével Paranaguából. Akkor látták utoljára. A kikötővárostól 750 kilométerre fekvő Douradosba próbált repülni, de a szél a tervezett útvonalról az Atlanti-óceán fölé sodorta, és a start utáni nyolcadik órában megszakadt a kapcsolat földi segítőivel. Másnap már csak a vízen lebegő színes luftballoncsokrot találták meg. A 41 éves katolikus pap a luftballonos utazás 19 órás világcsúcsát akarta megdönteni, és pénzt akart gyűjteni egy spirituális autópálya-pihenő felépítéséhez.
2008.07.30. 19:41
 
 
Budapesti képekkel vegyült a belgrádi zavargásokról szóló híradás a CNN-en
Nyilvánvalóan budapesti zavargásokról készült felvételekkel indult és zárult a CNN amerikai hírtelevízió internetes honlapján szerdán egy ideig látható egyik videofelvétel, amely a Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnök hágai kiadatása ellen Belgrádban tüntetők és a szerb rendőrség előző esti összetűzéseit volt hivatott bemutatni. Az AP Televison News elismerte a hibát az MTI-nek. A CNN forrásként az AP hírügynökséget jelölte meg. A képanyagot készítő AP Televison News londoni irodája az MTI telefonos érdeklődésére elismerte a hibát, amelyet az egyik szerkesztő elmondása szerint korábban maguk is észrevettek, és bocsánatot kértek érte az előfizetőktől.
2008.07.30. 18:45
 
Kútból húztak ki két részeg brit turistát Krétán
Egy hat méter mély kútból mentett ki két holtrészeg brit turistát a görög tűzoltóság szerdán Kréta szigetén. A két 18 éves fiatal egy kocsmai éjszakázás után esett a kútba a hajnali órákban Mallia üdülőhelyen, és közben könnyebben megsérültek. Nyögdécselésükre járókelők lettek figyelmesek, ők riasztották a tűzoltóságot - jelentette egy helyi rádióadó. Malliában több ezer turista tölti szabadságát, főképp britek. "Totálisan részegek voltak. Egyre rosszabb a helyzet a brit turistákkal itt Malliában" - mondta egy helyi lakos a rádióban. "Minden éjjel hasonló jelenetek játszódnak le. Versenyeket rendeznek az ivászatban, amiben végül mindenki kidől" - tette hozzá egy másik krétai lakos.
2008.07.30. 17:38
 
 
Nyilatkozatot készül tenni a korrupcióval vádolt Ehud Olmert
Ehud Olmert izraeli miniszterelnök szerda este nyilatkozatot készül tenni hivatalos rezidenciáján - adta a sajtó tudtára a több rendbeli korrupció gyanújával rendőrségi vizsgálat alat álló kormányfő hivatala. A meglepő közlés nem tért ki arra, hogy Olmert milyen témáról készül nyilatkozni, de annyit elárult, hogy a kormányfő helyi idő szerint este 8 órakor (közép-európai idő szerint 19 órakor) áll a nyilvánosság elé. Ami korrupciógyanús ügyeit illeti, Olmert mindvégig tagadta, hogy törvénysértést követett volna el, mindazonáltal kijelentette, hogy lemond posztjáról, ha vádat emelnek ellene.
2008.07.30. 17:35
 
 
Estére mindenhol megszűnhet a harmadfokú készültség
Estére mindenhol megszűnhet a harmadfokú árvízvédelmi készültség, miután napközben csökkent az árvízi védekezéssel érintett szakaszok száma; jelenleg összesen 716 km hosszúságú folyószakaszon van érvényben árvízvédelmi készültség - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium az MTI-vel. Jelenleg még mindig 15 folyón és patakon, 716 km hosszan zajlik az árvízi védekezés, de ebből szerda reggelre már csak a Hernád alsó szakaszán, 10 km hosszan van érvényben harmadfokú készültség. Kilenc szakaszon továbbra is belvízvédelmi készültség van érvényben, hat szakaszon elsőfokon, három szakaszon másodfokon védekeznek. Az elöntött terület mérete lassan csökken - közölte a szaktárca.
2008.07.30. 17:30
 
 
Tenisz, Stockholm: Szávay kikapott
Szávay Ágnes 1 óra 42 perc alatt, két játszmában kikapott az orosz Vera Dusevinától a 145 ezer dollár összdíjazású stockholmi női tenisztorna nyolcaddöntőjében. A viadal honlapja szerint a második szett rövidítésében a magyar játékosnak két labdája is volt az egyenlítéshez, ám mindkettőt elpuskázta. Eredmény, nyolcaddöntő: Dusevina (orosz)-Szávay (2.) 6:4, 7:6 (8-6).
2008.07.30. 17:04
 
Újabb kutakat vesz a Mol Ausztriában
A Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. újabb 12 kutat vásárol Ausztriában: a benzintöltő állomásokat a magyar cég az osztrák Doppler vállalattól veszi. Ferencz I. Szabolcs, a Mol kommunikációs igazgatója az MTI kérdésére szerdán megerősítette Wiener Zeitungban megjelent hírt, s hozzáfűzte, hogy a Molnak az ausztriai ásványolaj-nagykereskedelemben már eddig is meghatározó szerepe volt. Ez a lépés része a Mol stratégiájának, miszerint az ausztriai kiskereskedelemben is számottevő piaci részesedést kíván elérni. A vételárat a felek nem hozták nyilvánosságra.
2008.07.30. 16:35
 
 
Peking 2008: elutaztak a magyar úszók az olimpiára
Szerda délután a Hainan kínai légitársaság menetrend szerinti járatával útnak indult az olimpiára utazó magyar versenyzők első nagyobb csoportja, az úszók. Verrasztó Dávid azonban lemondta szereplését, így nem tartott a csapattal. Az úszók 31-es létszáma így eggyel csökkent, ugyanis Verrasztó Dávid nem változtatott korábbi elhatározásán, s lemondta részvételét, amelyről még édesapja, a volt világhírű versenyző sem tudta lebeszélni. A 20 éves úszó azzal indokolta távolmaradását, hogy egyelőre csak tartalékként került az utazók közé, s ha nem versenyezhet, túl nagy szomorúságot jelentene számára a lelátóról nézni végig a versenyeket - tájékoztatott a MOB. Verrasztót a 4x200 méteres gyorsváltóban nevezték.
2008.07.30. 16:09
 
 
A mentőszakszervezet pert nyert az OMSZ ellen a Legfelsőbb Bíróságon
A mentőszakszervezet pert nyert a Legfelsőbb Bíróságon (LB) az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) ellen, így ki kell fizetni az elmúlt mintegy öt évben ki nem fizetett különböző juttatásokat - tájékoztatta Toma Lajos, a Mentődolgozók Önálló Szakszervezetének (MÖSZ) elnöke szerdán az MTI-t. A Legfelsőbb Bíróság július elejei döntése szerint az OMSZ-t arra kötelezi, hogy több mint félmilliárd forintot fizessen ki hétezer dolgozójának. Az LB döntésével egy olyan 2004 előtti megállapodáscsomagot helyezett hatályba, amelyet az OMSZ akkori vezetése az intézménynél tevékenykedő kincstári biztos utasítására bontott fel - közölte Győrfi Pál, az OMSZ kommunikációs igazgatója.
2008.07.30. 16:04
 
 
Liverpool: Németh Krisztián debütál a nagyok között
Szerdán este debütálhat az FC Liverpool labdarúgócsapatában Németh Krisztián. "Krisztián nagyszerű játékos, akiben sok fantáziát látok, a Villarreal ellen lehetőséget fog kapni" - nyilatkozta Rafael Benitez vezetőedző. "Kiválóan teljesített a tartalékok között az előző szezonban, sorra lőtte a gólokat, és megmutatta, milyen komoly játékintelligenciával rendelkezik" - folytatta a spanyol szakember. Könnyen elképzelhető, hogy a 19 éves Németh ékpárja a spanyol bajnoki ezüstérmes elleni, 21:30 órakor kezdődő összecsapáson az ír Robbie Keane lesz, akit 18 millió euróért vásároltak meg a liverpooliak a Tottenham Hotspurtől.
2008.07.30. 15:59
 
Aranyat érő szoptatás
Augusztus első hete a szoptatás világhete, amelyet 1992 óta ünnepelnek meg, ma már 120 országban. Évről-évre a WABA (World Alliance for Breastfeeding Action), vagyis a szoptatást támogató szervezetek szövetsége választ egy témát, amely köré a világhét akciói szerveződnek: idén az olimpiához kapcsolódóan az Aranyat érő támogatás 2008 jelmondatot adta - mondta Németh Tünde gyermekgyógyász, a Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottság titkára. A szoptatás valóban "aranyat ér", hiszen az anyatejes táplálás segíti elő leginkább az újszülöttek, valamint a csecsemők kiegyensúlyozott testi, szellemi és lelki fejlődését. A szoptatás népszerűsítésének éppen ezért rendkívül fontos figyelemfelkeltő programja a világhét.
2008.07.30. 15:52
 
 
Marketa Klicova kiállítása a Holdudvar Galériában
Marketa Klicova, cseh-amerikai képzőművész kiállítása a margitszigeti Holdudvar Galériában július 30-án este nyílik. A tárlaton láthatók lesznek Budapest ihlette képek, ősi pálcikatérképek alapján készült művek, helyszíni falfestés és egyéb meglepetések.
2008.07.30. 15:34
 
 
MAGOSZ: tárgyaljanak az almatermelők és a felvásárlók
A Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) felkérte Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési minisztert, hogy ültesse tárgyalóasztalhoz a szabolcsi almatermelőket, az almafeldolgozókat és -felvásárlókat; az agrárminiszter ígérete szerint várhatóan a jövő hét közepén megkezdődhetnek a tárgyalások, amelyen Gráf József is részt vesz - mondta Péter Mihály, a MAGOSZ elnökségi tagja szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.
2008.07.30. 15:22
 
 
Koszovó megkezdte saját útlevelei kiadását
Koszovó szerdán megkezdte saját útlevelei kiadását, öt és fél hónappal azután, hogy egyoldalúan kikiáltotta függetlenségét, Szerbiától való elszakadását. Hashim Thaci miniszterelnök Pristinában ünnepélyes külsőségek között adta át az első ilyen úti okmányt egy koszovói nőnek. A politikus történelmi jelentőségű eseményként méltatta az önálló koszovói útlevelek megjelenését, amely szerinte a terület polgárainak (Szerbiától való) végleges elszakadását jelzi. "Koszovó polgárainak mától kezdve saját identitásuk van, a Koszovói Köztársaságé" - hangsúlyozta.
2008.07.30. 14:51
 
Értékes leletek egy épülő mélygarázs ásatásán Pécsett
Értékes leletek, egyebek mellett római kori falfreskótöredék, kőbe faragott sas és kétszáz középkori ezüstpénz is található azon több ezer tárgyi emlék között, amelyek az elmúlt öt hónapban kerültek elő Pécsett a Kossuth téri mélygarázs építését megelőző régészeti kutatások során - közölte az ásatást vezető régész a baranyai megyeszékhelyen szerdán tartott sajtótájékoztatón. A Fortuna istent bőségszaruval ábrázoló, a II. század végén készült falfreskó egykor római épületet díszített, csakúgy, mint a kőbe faragott sas.
2008.07.30. 14:46
 
Hamenei ajatolláh: Irán folytatja atomprogramját
Irán folytatja atomprogramját, nem hátrál meg a nagyhatalmak nyomása elől - jelentette ki szerdán, három nappal a Teheránnak adott határidő lejárta előtt Szajed Ali Hamenei ajatolláh, Irán legfelsőbb vallási és politikai vezetője. "Ha egy lépést teszünk hátrafelé, a pökhendi hatalmak ugyanannyit mennek előre" - mondta az iráni vezető az állami televízióban közvetített nyilatkozatában, utalva a teheráni atomprogramról az ENSZ Biztonsági Tanácsa öt állandó tagjával - Egyesült Államok, Franciaország, Nagy-Britannia, Oroszország, Kína - és Németországgal zajló tárgyalásokra.
2008.07.30. 14:15
 
 
A MÁV ÁBE tagjainak be kell fizetni a gépjármű-biztosítás díját
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) arra figyelmezteti a MÁV Általános Biztosító Egyesületnél (MÁV ÁBE) kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkezőket, hogy fizessék be az esedékes díjat, mert ellenkező esetben komoly szankciókra számíthatnak - mondta el Binder István, a PSZÁF szóvivője szerdán az MTI-nek. A gépkocsik kötelező felelősségbiztosítását (kgfb) jogszabály írja elő. A szerződés azzal nem szűnik meg, ha a díjat nem fizetik be - magyarázta a szóvivő. Hozzátette: más biztosítótársasághoz átszerződni is csak akkor lehet, ha az előző biztosítónál a díjfizetés rendezett.
2008.07.30. 14:02
 
 
Románia néhány év múlva megelőzheti Magyarországot
Románia megelőzheti néhány év múlva Magyarországot az egy főre jutó hazai össztermékben (GDP) is, ha a román gazdaság megőrzi jelenlegi növekedési ütemét, ezt Leonard Orban, az Európai Bizottság többnyelvűségért felelős, román biztosa jelentette ki. A román politikus a Ziarul Financiar gazdasági-pénzügyi napilapnak nyilatkozott. Az újság szerdai számában idézett Orban szerint kedvező Románia arculata Brüsszelben gazdasági szempontból. A lap a 2007-ről készített egyik Brüsszeli dokumentumot idézi, amelyből kiderül, hogy 116,9 milliárd eurós hazai össztermékével Románia megelőzte már Magyarországot, amelynek a GDP-je 93,3 milliárd euró volt a tavaly.
2008.07.30. 13:49
 
 
Több mint száz dunai járműnél talált szabálysértést a vízirendészet
Több mint száz dunai vízijárműnél találtak valamilyen szabálysértést a július végi Aquapol-akcióban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán. Az akció során összesen 213 belvízi hajót, 360 kisgéphajót és motoros vízi sporteszközt, 26 személyszállító hajót, valamint 47 kompot és 7 úszóművet ellenőriztek. Ezek közül - mint írták - 115 jármű esetében találtak valamilyen szabálysértést: többségüket engedély nélkül vezették, vagy hiányos volt a kötelező felszerelés vagy az előírt okmányok nem voltak megfelelőek. Sok esetben hiányosan vezették a hajónaplót vagy a járművezető ittas volt.
2008.07.30. 13:45
 
 
Hatástalanították a IX. kerületben talált óriásbombát
Kedden délután fél hétre hatástalanították a Budapest IX. kerületében talált világháborús óriásbombát, amely miatt a lakók egyharmadát, több ezer embert kellett időlegesen kitelepíteni. A lakók az esti órákban hazatérhettek otthonaikba. Mint utóbb kiderült, a robbanóeszköz nem volt veszélyes, már a második világháború idején hatástalanították. A német gyártmányú, SB 1000 típusú, aknahatású bombatest függőlegesen helyezkedett el, egy része betonba ágyazódott. A tűzszerészeknek másfél méter mélyre kellett leásniuk, hogy kiemelhessék a szerkezetet, ekkor derült ki, hogy a bombatestben nincs benne a gyújtószerkezet. A bombát Sződligetre, a tűzszerészeti telepre szállították, ahol egyszerű vashulladékként kezelik.
2008.07.30. 12:33
 
Peking 2008: minden 23 éven aluli labdarúgót el kell engedni
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) valamennyi klubot arra kötelezett, hogy engedjék el a meghívott 23 éven aluli játékosaikat a pekingi olimpiára. A FIFA egyértelmű állásfoglalására azért volt szükség, mert az FC Barcelona az argentin Lionel Messi, a Schalke 04 a brazil Rafinha, míg a Werder Bremen a szintén brazil Diego részvételét akarta megakadályozni. A FIFA mostani döntése ellen a nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordulhatnak a klubok. A Barcelona és a Schalke azért nem kívánta elengedni játékosát Pekingbe, mert az olimpia alatt Bajnokok Ligája-selejtező vár a csapatra.
2008.07.30. 11:53
 
 
Kevesebb magyart ért baleset idén Horvátországban
Horvátországban a magyar állampolgároknak idén eddig a tavalyinál kevesebb közlekedési balesetük volt, halálesettel pedig egyik sem végződött - közölte szerdán a zágrábi magyar konzul. Pék Miklós tájékoztatása szerint május 1-jétől mindent egybevetve nyolc olyan baleset volt, amely magyarokat érintett, ez pedig feleannyi, mint amennyi a tavalyi hasonló időszakban bekövetkezett. A balesetek többsége közúton történt, motorral, személyautóval vagy kamionnal ütköztek magyar állampolgárok. Jelenleg hárman vannak kórházban, közöttük az a házaspár, amelynek tagjai másfél héttel ezelőtt Fiume közelében szenvedtek balesetet.
2008.07.30. 11:48
 
 
Az állam 3 milliárd forinttal támogatta a magyar olimpikonok felkészülését
Az állam több mint hárommilliárd forinttal támogatta a sportolók felkészülését a pekingi olimpiára és paralimpiára - jelentette be Páva Zoltán, az Országgyűlés sport- és turisztikai bizottság sport albizottágának elnöke. Az MSZP-s képviselő sajtótájékoztatóján kifejtette, hogy a soha nem látott mértékűre emelkedett anyagi hozzájárulás 58 százaléka még az év elején megérkezett a szakszövetségek számlájára. A Magyar Olimpiai Bizottságnak juttatott 430 millió forinttal kapcsolatban a politikus közölte: az összeg valóban késve érkezett meg rendeltetési helyére, az efféle anomáliákat a jövőben várhatóan kormányrendelettel küszöbölik majd ki.
2008.07.30. 11:45
 
 
Továbbra is az ingatlanpiac stagnálása várható
Az Ecostat Ingatlanbarométer indexe az első negyedévi 45,6 százalékról a második negyedévben 46 százalékra nőtt. A kismértékű - 0,4 százalékpontos - emelkedés az ingatlanpiac további stagnálását jelzi - mondta Belyó Pál, az Ecostat főigazgatója szerdán, a felmérés eredményeit ismertető sajtótájékoztatón. Hozzátette: az ingatlanberuházók a legkevésbé optimisták, ők érzik legjobban a lakossági vásárlóerő csökkenését. Az ingatlanpiac szereplői 2008-ra az Ecostat által előrejelzett inflációnál (6,5 százalék) magasabb, 6,9-10,2 százalékos árnövekedést prognosztizálnak, a legmagasabbat továbbra is az építőanyagáraknál (10,2), az építési-szerelési tevékenységeknél (9,1) és a tervezési díjaknál (7,7) várnak.
2008.07.30. 11:33
 
 
Peking 2008: Görbicz ma elhagyhatja a kórházat
Görbicz Anita állapota javult, a válogatott kézilabdázónő szerdán elhagyhatja a győri kórházat és szombaton valószínűleg elutazhat Pekingbe - mondta a magyar női kézilabda-válogatott csapatorvosa. Balogh Péter tájékoztatása szerint a hétfőn a jobb lábfején harmad- és részben másodfokú égési sérüléseket szenvedett irányító állapota javult, sebei szépen gyógyulnak és még szerdán elhagyhatja a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat. Görbicz Anita a lábára egy speciális, zselatinos kötést kapott, amelyet két napig kell viselnie. Továbbra is keveset mozoghat és addig szigorú pihenést írtak elő a számára. Görbicz Anita hétfőn este otthonában forró olajjal öntötte le a lábfejét.
2008.07.30. 11:14
 
 
Magyar Nagydíj: folytatódik a McLaren-Ferrari csata
Vasárnap a Hungaroringen rendezik meg az 59. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság 11. futamát, a XXIII. Magyar Nagydíjat. A versenyen várhatóan tovább folytatódik a McLaren-Mercedes és a Ferrari párharca. A viadalon hatalmas csata várható a mclarenes Hamilton, valamint a két ferraris versenyző, a világbajnoki címvédő Räikkönen és a brazil Felipe Massa között. A pontversenyben éllovas Hamilton az idén eddig négy futamgyőzelmet aratott, Massa háromszor, Räikkönen pedig egyszer diadalmaskodott. A tizedik GP-siker a BMW-t irányító lengyel Robert Kubica nevéhez fűződik.
2008.07.30. 11:04
 
 
Itália az 560 ezer fekete macska országa
Olaszországban az összesen mintegy 8,5 millió macskából nagyjából 560 ezer a fekete, de többségük Lombardia tartományban él. Az adatok az első macskanépszámlálás feldolgozása után kerültek nyilvánosságra. Az Olasz Állat- és Természetvédő Szövetség (Aidaa) által kezdeményezett cenzus szomorú ténye, hogy valószínűleg meghaladja a 2,7 milliót a gazdátlan állatok száma. Lombardia nemcsak a fekete macskák tekintetében első: összesen 997 ezer cicus lakik az északi tartományban. Második helyen a fővárost is magában foglaló Lazio áll 917 ezerrel, míg a hegyvidéki Val d'Aosta a sereghajtó, itt mindösszesen 13 ezer házikedvenc és 14.200 kóborló macska él.
2008.07.30. 10:50
 
 
Gyenesei: szeptemberre lesz új sportszakállamtitkár
Szeptemberre ígéri az új sportszakállamtikár megnevezését Gyenesei István önkormányzati miniszter. A sportot felügyelő miniszter a Napkeltében elmondta: még nem találta meg a lemondását a múlt héten bejelentő és szeptember 1-jével távozó Elbert Gábor utódját, mert egyelőre fontosabbnak tartja az olimpiai felkészüléssel kapcsolatos feladatok megoldását. Gyenesei István szerint a személyi változás nem akadályozza a sportirányításban folyó munkát, hiszen a szakállamtitkárságot Elbert Gáboron kívül is heten képviselik majd a pekingi olimpián.
2008.07.30. 10:05
 
 
A tengerentúli járatokat is sújtja a Lufthansa-sztrájk
Már a tengerentúli járatokat is sújtja a szerdán harmadik napjába lépett Lufthansa-sztrájk. A légitársaság szóvivője kora reggel közölte, hogy a földi személyzet - elsősorban a műszaki karbantartók - munkabeszüntetése miatt a Lufthansa kénytelen törölni a Frankfurtból New Yorkba, a kanadai Calgaryba és az indiai Calcuttába induló járatait. Egyidejűleg utalt arra is, hogy szerdán is mintegy 70 belföldi, illetve európai járat elmaradása várható. A sztrájk előző nap már több németországi repülőtérre is átterjedt, és a korábbinál jóval erőteljesebb fennakadásokat okozott a légi közlekedésben.
2008.07.30. 09:37
 
 
Idén eddig 15 százalékkal kevesebb lakást adtak át, mint tavaly
Az idén az első félévben 11.138 befejezett lakás kapott használatbavételi engedélyt, és 20.907 új lakásra adtak ki építési engedélyt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A használatba vett lakások száma 15 százalékkal, az új lakásépítési engedélyeké 1 százalékkal volt kevesebb, mint egy évvel korábban. Az első negyedévben 5.751 befejezett lakás kapott használatbavételi engedélyt, és 8.956 új lakásra adtak ki építési engedélyt. A használatba vett lakások száma 5 százalékkal volt több, az újlakás-építési engedélyeké viszont 14 százalékkal volt kevesebb, mint tavaly az első negyedévben.
2008.07.30. 09:20
 
 
4,6 százalékkal nőttek az ipari termelői árak
Az ipari termelői árak júniusban az előző hónaphoz viszonyítva 0,5 százalékkal csökkentek, az egy évvel korábbinál viszont 4,6 százalékkal voltak magasabbak - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. Az ipar belföldi értékesítési árai júniusban az előző hónaphoz képest 0,7 százalékkal nőttek, a 2007. júniusival összehasonlítva 12,1 százalékkal emelkedtek. Az ipari exportértékesítés árai az előző hónaphoz viszonyítva 1,4 százalékkal, az egy évvel korábbiakhoz képest 0,8 százalékkal csökkentek.
2008.07.30. 09:18
 
 
Világszerte csökken az AIDS-ben meghaltak száma
Több mint két évtizedes növekedés után tavaly már a második egymást követő évben csökkent az AIDS-ben meghalt emberek száma világszerte - állapította meg legfrissebb jelentésében az AIDS elleni küzdelmet összehangoló ENSZ-ügynökség (UNAIDS). A betegség tavaly körülbelül 2 millió ember halálát okozta, szemben az előző évi 2,1 millióval. Az AIDS-járványnak ugyan még távolról sincs vége, de stagnálást mutat annak köszönhetően, hogy egyre több beteg jut hozzá az életét meghosszabbító gyógyszerekhez és számos helyen csökken az új HIV-fertőzések száma. Világszerte mintegy 33 millió HIV-fertőzöttet és AIDS-beteget tartottak számon 2007-ben, köztük csaknem 2 millió 15 év alatti gyermeket.
2008.07.30. 09:10
 
 
TREND: Pikk dáma
Mindig elegáns, mindig nőies, mindig hatásos. És mindig divat, idén nyáron nagyon-nagyon.
2008.07.30. 09:09
 
 
Szögletes görögdinnye "Az ízek ábécéjéből"
Négyszögletes japán görögdinnyével kedveskedik vásárlóinak egy moszkvai áruházlánc, "Az ízek ábécéje". A dinnye négyszögesítése három évtizede Sikoku-sziget termesztőinek sikerült. Azóta módszerüket más japán termesztők is meghonosították, de a szigetországban a kúpalakú dinnye sem ritkaság. - olvasható a Lenta című orosz hírportálon. A négyszögletes dinnye, amely ízében nem különbözik "átlagos", azaz gömbölyű társaitól, számos előnnyel rendelkezik: jobban elfér a hűtőszekrényben, s nem próbál legurulni az asztalról, amikor fel akarják szeletelni. Japánban ideális ajándéknak tartják, ha valaki rokonainak, vagy barátainak akar valami rendkívülivel kedveskedni, de sokszor dekorálásra is felhasználják.
2008.07.30. 08:50
 
 
Légkondicionáló függönyök Japánból
Az egyik japán cég olyan függönyanyagot fejlesztett ki, amely a napfényt, az UV- és az infravörös sugárzást visszaveri, és a szobahőmérsékletet a szokásos sötétítőknél 2-3 fokkal jobban mérsékli, így kevesebb léghűtésre van szükség. A kelmét fémréteggel vonják be, amelyet különleges technológiával rögzítik az alapanyaghoz. Ez véd az elektrosztatikus feltöltődés és az elektromágneses sugárzás ellen. A Suzutura Corporation úgynevezett MASA-eljárással kezelt high-tech textiljének nanofémbevonata kiszűri az elektroszmog nagy részét is. Az anyag egyébként tetszőleges színre festhető.
2008.07.30. 08:42
 
 
Kóthay László: túl vagyunk az árvíz nehezén
Túl vagyunk az árvíz nehezén, lakott területet nem veszélyeztet a víz - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium szakállamtitkára szerdán a budapesti kormányszóvivői tájékoztatón. Kóthay László elmondta: jelenleg 15 folyószakaszon, mintegy 780 kilométeren végeznek árvízvédekezést, a harmadfokú készültség szintjét azonban már csökkenteni lehetett. Tájékoztatása szerint több mint ötven településen eddig csaknem kétezren - többségükben önkéntesek - dolgoztak a gátakon, ötezer köbméter homokkal töltöttek meg százezer homokzsákot, és felhasználtak tizenötezer négyzetméter fóliát is.
2008.07.30. 08:20
 
 
Kísérleti széndioxid-temető nyílt Németországban
Hatvanezer tonna szén-dioxidot pumpálnak több mint 800 méter mélyre a földfelszín alá a következő két évben a Berlin melletti Ketzinnél, a német geológiai kutatóközpont (GFZ) kísérleti telepén.
2008.07.30. 08:13
 
 
Magyar Dal Napja a Hajógyári szigeten
Egy nyolc órás monstrekoncert keretében az elmúlt öt évtized legnagyobb slágerei csendülnek fel augusztus 11-én, a Hajógyári szigeten a Magyar Dal Napján.
2008.07.30. 07:51
 
 
Újra munkába állhat a túlsúlyos tűzoltó
Ismét munkába állhat a túlsúlyossága miatt állásából elbocsátott tűzoltó, mivel sikerrel végződtek a közvetítői tárgyalások munkaadója és a tűzoltók szakszervezete között. Utóbbi elállt munkabeszüntetési szándékától is, amellyel elbocsátott tagjával akart szolidaritást vállalni. Kevin Ogilvie-t 22 év munkaviszony után bocsátotta el a Gramplan nevű skót tűzoltószolgálat. A férfi az első olyan munkavállaló Skóciában, akit súlya miatt tettek ki állásából - jelentette a BBC honlapja. A szakszervezet és a szolgálat között közvetítő segítségével létrejött kompromisszumos megállapodás értelmében Ogilvie "szigorú feltételek" mellett térhet vissza állásába, mindkét fél rendszeres ellenőrzi, hogy betartják-e azokat.
2008.07.30. 07:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332[2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista