2020. június 2., kedd - Anita, Kármen
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Megkezdődött a 65. Velencei Filmfesztivál
Kezdetét vette szerdán a 65. Velencei Filmfesztivál, a Coen fivérek Burn After Reading (Olvasás után elégetendő) című fekete komédiájának bemutatójával. Az amerikai rendezőpáros, Ethan és Joel Coen új filmje olyan sztárokat vonultat fel, mint George Clooney, Brad Pitt, John Malkovich, Frances McDormand és Tilda Swinton. Az idei velencei zsűri elnöke Wim Wenders német rendező. 21 film verseng a szeptember 6-án véget érő seregszemle nagydíjáért, az Arany Oroszlánért.
2008.08.27. 21:45
 
 
A háború egymilliárd dolláros kárt okozott Grúziának
Grúzia Oroszországgal vívott háborúja mintegy egymilliárd dollár kárt okozott, de nem ásta alá alapvetően a grúz gazdaságot - közölte szerdán a grúz miniszterelnök. Lado Gurgenidze szerint ugyanakkor az egymilliárd dollár csak hozzávetőleges, korai becslés. Grúzia teljes tavalyi költségvetése mintegy 3 milliárd dollár körül volt, így most a háború nyomán jelentős nyugati segélyeket vár, hogy gazdasága talpra álljon. A grúz gazdaság folytatja többé-kevésbé normális működését, a pénzügyi rendszer is működik, a fogyasztók költekeznek - mondta Gurgenidze. Grúzia gazdasága szárnyalt az elmúlt években: 2006-ban és tavaly is 10-12 százalékos éves GDP-növekedést mutatott fel.
2008.08.27. 20:41
 
 
Megnövelt jutalmat kap a vízilabdacsapat és a kenu páros
A kormány támogatta Gyenesei István sportért is felelős önkormányzati miniszter javaslatát, miszerint fejenként húszmillió forinttal, az egyéni győzteseknek járó összeggel díjazza a Pekingben olimpiai bajnokságot nyert vízilabdacsapat és szövetségi kapitánya, Kemény Dénes teljesítményét, továbbá a bronzérmes Kozmann György, Kiss Tamás kenu páros is a győzteseknek járó jutalmat kapja. Daróczi Dávid kormányszóvivő a szerdai kormányülés után elmondta a jutalom növelését az indokolta, hogy sorozatban harmadszor nyert olimpiát Kemény Dénes együttese. A mintegy 100 milliós többletkiadás fedezetét a kormány átcsoportosítással oldja meg.
2008.08.27. 20:36
 
 
Villa hosszabbított a Valenciánál
David Villa 2014-ig meghosszabbította szerződését az FC Valencia labdarúgócsapatával. A júniusi Európa-bajnokság gólkirálya ezzel véget vetett azoknak a pletykáknak, hogy még a nyári átigazolási időszakban a Real Madridhoz szerződik. "Az ügynökömmel végig azon dolgoztunk, hogy a Valenciában maradjak, de arra büszke vagyok, hogy más klubok is érdeklődtek irántam. A Valencia anyagi nehézségei ellenére mindent megtett, hogy megtartson és ezt meg kell hogy köszönjem" - mondta sajtótájékoztatóján a 26 éves csatár, aki idényenként 3 millió eurót vághat majd zsebre.
2008.08.27. 20:24
 
 
Fodor: az SZDSZ üdvözli, hogy megszületett a kormány cselekvési programja
Az SZDSZ üdvözli, hogy Gyurcsány Ferenc megfogalmazta a kisebbségi kormány cselekvési programját - jelentette ki Fodor Gábor szerdán Egerben. Az SZDSZ már korábban világossá tette, hogy a választópolgároknak látniuk kell, milyen irányban halad a kisebbségi kormány - közölte a liberális párt elnöke az SZDSZ Heves Megyei Szervezetének tisztújító ülése után. Az MTI felvetésére, miszerint a többi ellenzéki párt már állást foglalt a programmal szemben, a pártelnök azt mondta: az SZDSZ alaposan tanulmányozni kívánja a leírtakat, erre ad lehetőséget a hét végére tervezett ügyvivő-testületi ülés.
2008.08.27. 20:03
 
 
Hillary Clinton hívei McCain győzelmét segíthetik elő
Hillary Clinton legmakacsabb hívei, akik nem hajlandók Barack Obama, az amerikai demokrata elnökjelölt mögött felsorakozni, a republikánus John McCain győzelmét segíthetik elő a novemberi választáson - hangzott el a Fox News szerdai kommentárjában. A pártegység megteremtése, illetve helyreállítása jegyében zajló denveri demokrata konvenció sok vezetője attól tart, hogy a Hillary-hívek csalódottsága nem múlik el, sebeik nem gyógyulnak be. Mások bizakodóak, s legyintve azt állítják, a demokrata győzelem érdekében előbb-utóbb mindenki besorol Obama mögé. A Hillary-hívek döntése bizonyosan döntő szerepet játszik majd a novemberi elnökválasztás kimenetelében.
2008.08.27. 20:00
 
 
Női kosárlabda Eb selejtező: könnyed győzelem a horvátok ellen
A magyar női kosárlabda-válogatott Sopronban 76-58-ra legyőzte a horvát együttest az Európa-bajnoki selejtezők C csoportjának 4. fordulójában. Rátgéber László tanítványai így két-két győzelemmel és vereséggel állnak. Európa-bajnoki selejtező, 4. forduló, C csoport: Magyarország-Horvátország 76-58 (19-15, 22-8, 22-19, 13-16), magyar pontszerzők: Vajda 17, Bujdosó 14, Fegyverneky 11, Englert 10, Krivacsevics 7, Ujhelyi, Honti 6-6, Horti 3, Somogyi 2. A magyarok szombaton a szlovákokkal találkoznak Szombathelyen.
2008.08.27. 19:52
 
Cáfolják, hogy Dávid Ibolya Almássy elnöki ambíciói miatt nem utazik Amerikába
Olyan a belpolitikai helyzet Magyarországon, hogy Dávid Ibolya úgy ítélte meg, jobb, ha nem utazik el az Egyesült Államokba szeptember elején - mondta Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF külügyi kabinetjének vezetője.
2008.08.27. 19:40
 
 
Vírus a NASA-ban
Számítógépes vírus fertőzte meg a Nemzetközi Űrállomás laptopjait. Az űrállomáson tanyázó, W32.Gammima.AG névre keresztelt, alacsony veszélyességi fokozatú vírus népszerű internetes játékok belépési neveire és jelszavaira vadászik, melyeket aztán továbbít egy központi szervernek. Az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA közleménye szerint a vírus nem jelent veszélyt az űrállomás irányítórendszerére, ugyanakkor nyomozást indítottak a fertőzés ügyében. Feltételezések szerint a vírus valamelyik asztronauta USB-csatlakozóján keresztül kerülhetett a közvetlen internetkapcsolattal nem rendelkező űrállomásra.
2008.08.27. 18:55
 
 
Négy robbanószerkezetet találtak a Margit hídnál
Négy robbanószerkezetet találtak a Margit híd budai hídfőjénél szerdán kora este; a területet a nagy forgalomra való tekintettel csak 22 órakor zárja le a rendőrség - mondta Tószegi Péter százados, a Honvédelmi Minisztérium sajtóügyeletese. A robbanószerkezetek között található két kézigránát, egy aknavető gránát és egy páncéltörő gránát. Ezeket a helyszínen nem lehet felrobbantani, ezért a Dunában, a víz alatt hajtják majd végre a megsemmisítést. Az útlezárás előreláthatóan a Margit híd Budáról Pestre vezető oldalát érinti majd, a 4-es és 6-os villamosok viszont egyik irányban sem fognak járni.
2008.08.27. 18:40
 
 
Svájcban rehabilitálták az utolsó kivégzett boszorkányt
Graubünden svájci kanton parlamentje rehabilitálta szerdán az utolsó kivégzett svájci boszorkányt, akinek fejét 226 éve ütötte le a hóhér bárdja. Anna Göldi ellen a boszorkányperben az volt a vád, hogy megbabonázott egy nyolcéves kislányt és ezzel halálát okozta, ezért a protestáns egyház tanácsa 1782-ben nyilvános köztéri lefejezésre ítélte. A verdiktet végrehajtották, és Anna Göldi maradványait az akkori szokásnak megfelelően a vérpad mellé temették. A legkeletibb svájci kanton parlamentje egyhangúlag és vita nélkül szavazta meg a 48 éves korában kivégzett boszorkány rehabilitálását - a helyi protestáns egyház viszont, akárcsak eddig, ezúttal sem hajlandó megsemmisíteni a hajdani ítéletet - jelentette az ATS svájci hírügynökség.
2008.08.27. 18:32
 
 
Csökkent az idegenforgalom Horvátországban
A legnagyobb turisztikai iroda, az internetes adriatica.net igazgatója, Marko Vojkovic szerint 4-5 százalékkal csökkent idén a turisták száma Horvátországban. Az igazgató ezzel cáfolta az idegenforgalmi miniszter adatait, amelyek szerint 3 százalékos a növekedés a tavalyihoz képest. A szakminiszter a business.hr internetes portálnak nyilatkozott, és ugyanott cáfolta meg a tárcavezető adatait Marko Vojkovic, az internetes turistairoda vezetője. Szerinte a miniszter rossz adatokat kapott a Horvát Idegenforgalmi Közösségtől. A miniszter ugyanis növekedésről és több mint 6 millió turistáról beszélt az első hét hónap adatainak fényében.
2008.08.27. 18:03
 
 
Több mint tízezer lakóközösség pályázott a panelprogramra
Már több mint tízezer lakóközösség adta be pályázatát az Új Magyarország Lakásfelújítási Program részét képező panelprogramra - tájékoztatta az MTI-t Jauernik István, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium államtitkára. Az államtitkár elmondása szerint még negyvenezer pályázatot várnak, amelyeket szeptember végéig lehet benyújtani. Jauernik rámutatott: a felújított, újonnan szigetelt, és a régi, hagyományos nyílászárókkal rendelkező panellakásokat a Budapesti Műszaki Egyetem mérnökcsoportja mérésekkel hasonlította össze. Megállapították, hogy nyáron 4-5 fokkal hűvösebbek az új szigetelésű lakások. Ez az eredmény az előzetes várakozásokat is felülmúlta - tette hozzá.
2008.08.27. 17:50
 
Obamáról már magyarul is lehet könyvet olvasni!
Hivatalosan csak pénteken jelölik az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltjévé a denveri konvención Barack Obamát, de már megjelent az első magyar könyv is az amerikai politika "szupersztárjáról": Bokor Pál volt az, aki megírta a "fergeteges és szabálytalan politikai karrier" történetét.
2008.08.27. 17:32
 
Németország könnyíti a magasan képzett külföldiek bevándorlását
A német kormány úgy döntött, hogy a korábbiakhoz képest nagyobb számban teszi lehetővé magasan képzett külföldiek bevándorlását, enyhítendő a német gazdaságot sújtó szakemberhiányon. Kifejezetten az új EU-tagállamok diplomásaira vonatkozik, hogy a berlini munkaügyi minisztérium eltörölte azt a szabályt, amely szerint meg kell vizsgálni, kik pályáznak az adott németországi munkahelyre. Eddig ugyanis egy új EU-tagállam állampolgára csak akkor kaphatott munkavállalási engedélyt, ha az adott állásra nem volt német állampolgárságú, illetve olyan jelentkező, aki valamelyik másik "régi" EU-tagállam állampolgára.
2008.08.27. 17:03
 
 
Vegyesen fogadták a magyar adóterveket a londoni Cityben
Óvatos derűlátással, ugyanakkor a finanszírozási oldalt tekintve kétkedéssel fogadták a magyarországi adócsökkentési terveket szerdán londoni feltörekvő piaci elemzők, akik szerint a csomag az esetleges kedvezőtlen költségvetési hatásai miatt későbbre tolhatja a pénzügypolitikai enyhítés kezdetét is. A Dresdner Kleinwort befektetési csoport közép-európai elemzője, Raffaella Tenconi szerint rövid távon kedvezőnek tekinthető a bejelentés, mivel a terv - a szolidaritási adó és a társadalombiztosítási hozzájárulás egyidejű csökkentése révén - erős hangsúlyt helyez gazdaság versenyképességének alátámasztására. Emellett valószínűleg a szabad demokraták is jól fogadják majd a csomagot, ami javíthatja a politikai légkört.
2008.08.27. 16:47
 
 
Olimpiaelvonási tünetek Kínában
Az olimpia zárása óta eltelt három napban sok kínai, aki a játékok 17 napját szinte a képernyőre tapadva, az élő közvetítésekkel töltötte, elveszettnek érzi magát és hajlamos a nyafogásra - állítják pszichológus és oktatási szakértők. A pszichológusok szerint a sportrajongó nézők, akik a várva-várt olimpia idején átvették a gyorsan pörgő események ritmusát, csak lassan tudnak visszaállni korábbi napi rutinjukra. Lin Je sanghaji pszichológus elmondta, hogy a klinikai tapasztalatok azt mutatják, a sportesemények megszállottjainál előfordul átmeneti depresszió a nagy nemzetközi vetélkedések, például olimpia vagy világbajnokság után.
2008.08.27. 15:59
 
 
World Cyber Games 2008 a Jövő Házában
Nyolc-tízezer embert várnak a szervezők a World Cyber Games 2008 magyarországi döntőjére, amelyet vasárnap tartanak a Jövő Házában. Magyarországon évről évre egyre népszerűbb a PC- és videojáték-verseny. Először 2001-ben rendezték meg, akárcsak a nemzetközi bajnokságot. Tavaly a hazai döntőn hatezer érdeklődő vett részt. Gyakorlatilag a háromtól a 63 éves korosztályig mindenki megfordul a rendezvényen, amelyen idén több mint 90 bajnokság lesz. Az eseményre nyolc-tízezer emberre számítunk - mondta az MTI-nek Hadházi Dániel főszervező a szerdai sajtótájékoztatón.
2008.08.27. 15:57
 
 
A Chelsea két napon belül megszerzi Robinhót
A Chelsea labdarúgócsapatának vezetői szerint két napon belül sikerül szerződtetniük Robinhót, a Real Madrid brazil támadóját. A hírt szerdán közölte a Sky Sports News a londoni klub sportigazgatójára, Peter Kenyonra hivatkozva. A brazil válogatott csatár klubcseréje hosszú ideje húzódik és komoly indulatokat váltott ki, elsősorban madridi oldalon: a Real nem akarta eladni egyik legjobbját, ám miután Robinho több nyilatkozatában jelezte, szeretne Londonba költözni a spanyol fővárosból, a madridi vezetők és szurkolók ellene fordultak.
2008.08.27. 15:33
 
 
Csúszás a pótfelvételi listák ellenőrzésénél
Nem fejeződött be a pótfelvételi listák ellenőrzése a tervezett határidőre, hétfőig az oktatási tárcánál, ezért a felsőoktatási intézmények egyelőre nem tudják értesíteni az érintett hallgatókat - értesült az MTI. A felvi.hu pótfelvételiről szóló fórumán többen arról írnak, hogy a felsőoktatási intézmények tájékoztatása szerint egyelőre nem tudják postázni nekik a felvételi eredményeket. A vonatkozó jogszabály szerint a felsőoktatási intézmények a felvételről vagy az elutasításról a jelentkezési határidőt követő 20. napig hoznak döntést, amelyről értesítik a jelentkezőt. Az oktatási tárca közlése szerint a csúszás oka, hogy több felsőoktatási intézményből nem érkeztek be időben az adatok.
2008.08.27. 15:14
 
 
MTV: a magyarok harmada annyi olimpiai közvetítést nézett, amennyit csak tudott
Minden harmadik magyar annyi olimpiát nézett, amennyit csak tudott - derül ki a Magyar Televízió (MTV) megrendelésére a Szonda Ipsos által, ötszázas mintán készített felmérésből. A megkérdezettek 19 százaléka azért követett egy-egy közvetítést, mert az adott sportágat szereti, és csupán a felnőttek 10 százaléka mondta azt, hogy egyáltalán nem érdeklik a játékok - tudatta a nagyobbik köztévé. Tájékoztatásuk szerint az élő közvetítések és az esti összefoglalók színvonalát a nézők több mint négyötöde tartotta kiválónak vagy jónak, és a nézők 95 százaléka szerint egyértelműen közszolgálati feladat az olimpia közvetítése.
2008.08.27. 15:09
 
 
Világbank: 1,4 milliárd ember él rendkívül szegény körülmények között
A fejlődő országokban sokkal nagyobb a szegénység, mint azt korábban gondolták, bár történt némi előrehaladás - áll a Világbank legújabb elemzésében. A nemzetközi pénzügyi szervezet szerint 2005-ben 1,4 milliárd ember élt rendkívül szegény körülmények között, míg korábban úgy számolták, hogy egy milliárdnál kevesebben vannak. Az eltérés abból adódik, hogy az életszínvonal mérésénél napi 1,25 dollárnál húzzák meg a szegénységi küszöböt az alapvető cikkek drágulása miatt, míg a korábbi számítási módszer szerint az számított szegénynek, aki napi egy dollárból élt. A jelentés szerint a szegénység nagyjából olyan ütemben csökkent, mint amire számítottak: a szegények aránya a fejlődő országokban 1981 és 2005 között 52%-ról 26%-ra csökkent.
2008.08.27. 14:55
 
A Vylyan lett az év pincészete
A kisharsányi Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet nyerte el az idén Az év pincészete díjat - tájékoztatta az elismerést odaítélő három szervezet, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa, a Magyar Bor Akadémia, valamint a Magyar Szőlő- és Bortermelők Szövetsége szerdán, közleményben az MTI-t. A dokumentumban olvasható indoklás szerint a szakmai körök jelölése és szavazatai alapján már hetedik alkalommal adományozott kitüntetéssel a cégnek azt a kollektív teljesítményét ismerték el, amelyet az országban és külföldön a magyar bor, a borkultúra és a kulturált borfogyasztás széles körű népszerűsítése érdekében kifejtett.
2008.08.27. 14:34
 
 
Dél-Oszétia és Abházia elismerésének visszavonására szólítja fel a NATO Moszkvát
Felszólították a NATO-tagországok szerdán Oroszországot, hogy vonja vissza döntését, amelyben elismerte a Grúziához tartozó Dél-Oszétia és Abházia függetlenségét. A szövetség döntéshozó tanácsának szokásos heti ülését követően kiadott közös brüsszeli közleményében a 26 tagország arra figyelmeztetett, hogy az elismerés nemzetközi határozatokat sért, és megkérdőjelezi Oroszország elkötelezettségét a kaukázusi béke és biztonság megőrzésében. Megismételte a NATO azt a követelését is, hogy Moszkva tartsa be a grúziai rendezésre vonatkozó hatpontos nemzetközi tervet, amelyet az orosz elnök is aláírt.
2008.08.27. 14:32
 
 
Gyurcsány: támogatást és többséget kell szereznem
A miniszterelnök támogatást és többséget kíván szerezni programjához; Gyurcsány Ferenc erről a kormány szerdai ülését követő budapesti sajtótájékoztatón beszélt, amelyen közölte: az is feladata, hogy a program bázisán legyen költségvetése az országnak. A programját a Népszabadság szerdai számában fizetett mellékletként közzétett Gyurcsány Ferenc hangsúlyozta: lesz 2009-es költségvetése az országnak. Hozzátette: a kormány egyik fő és megkerülhetetlen felelőssége, hogy a büdzsé meglegyen, "ezért aztán ebben nem kell kétértelműen fogalmazni". Közölte azt is: a keddi MSZP-frakcióülésen sem a program egésze, sem pedig bármelyik eleme nem kapott kritikát.
2008.08.27. 14:13
 
 
Mégsem lesz apáca-szépségverseny
Mégsem rendez online apáca-szépségversenyt egy délolasz pap, mert ötletével kiváltotta a környék jó pár katolikusának dühét. Antonio Rungi néhány nappal ezelőtt készült saját weboldalán elindítani a Miss Apáca 2008 versenyét, amelyen szerzetesnők fotói közül szavazhattak volna a legszebbre az internetezők. Mivel azonban mind a vallási vezetők, mind a hívek egy részében vegyes érzelmeket váltott ki az ötlet, ezért Rungi visszakozott. Állítása szerint félreértették, főként olyanok, akiknek nincs "megfelelő hitük". Hiszen a versenynek a legfontosabb célja az lett volna, hogy kolostorok életét az apácák hivatását - mely "a legszebb mind közül egy vallásos nő számára" - személyén keresztül közelebb hozza a fiatalokhoz.
2008.08.27. 14:09
 
 
A népszavazáskor mért szinten a két nagy párt népszerűsége
A márciusi népszavazás idején mérttel egy szinten mozog a két nagy párt támogatottsága: a Fideszé 49, az MSZP-é 21 százalékon áll a biztos szavazók körében - tudható meg a Nézőpont Intézet felméréséből. Egy hónappal korábban a Fidesz tábora még 52, míg a szocialistáké csupán 19 százalékos volt. Az MDF-re száz biztos szavazó közül változatlanul három voksolna, míg az SZDSZ 3-ról 4 százalékra javította eredményét az ezer fős mintán végzett felmérés eredményei szerint. Egy "most vasárnapi" választáson a válaszadók 57 százaléka venne részt biztosan, míg 18 százalékuk valószínűnek mondja részvételét; százból kilencen valószínűsítik, 11-en pedig biztosra mondják, hogy távol maradnának.
2008.08.27. 13:13
 
 
Az EP-elnök kettős stratégiát szorgalmaz Oroszországgal szemben
Az Európai Uniónak világosan kell beszélnie Oroszországgal, de a párbeszéd lehetőségét nem szabad feladnia - mondta szerdán Brüsszelben Hans-Gert Pöttering, az Európai Parlament (EP) elnöke. A német konzervatív politikus annak kapcsán nyilatkozott, hogy az EU hétfőn rendkívüli csúcstalálkozón vitatja meg az orosz-grúz konfliktust. Oroszország kedden elismerte Dél-Oszétia és Abházia Grúziától való függetlenségét. "Azt várom, hogy (a rendkívüli csúcstalálkozón) olyan szövegben állapodnak meg, amely az Európai Unió egységét tükrözi" - fogalmazott Pöttering.
2008.08.27. 12:15
 
 
Kiállítják Madonna fellépőruháit
Madonna rajongói saját szemükkel láthatják majd a popdíva különböző videoklipjeiben, illetve filmjeiben viselt híres-neves öltözékeit egy jövőre nyíló kiállításon Londonban. A kiállítás anyagát biztosító, emléktárgyakkal foglalkozó cég vezetője elmondta, hogy több mint 300 olyan ruhadarab és kiegészítő kerül majd bemutatásra, amelyeket az énekesnő karrierje során viselt. Az érdeklődők megtekinthetik majd többek között a Material Girl videoklipjében látható rózsaszín szaténruhát, a Musicban feltűnt szőrmekabátot valamint az Evita című filmben viselt esküvői ruhát.
2008.08.27. 11:48
 
 
Gyenesei szerint nem vallott kudarcot a magyar olimpiai csapat
Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter szerint nem vallott kudarcot a magyar olimpiai csapat Pekingben, és az eredményeket kijózanító valóságnak nevezte. A tárca vezetője a kormányszóvivői tájékoztatón ismertetett ötkarikás gyorsértékelésében hangsúlyozta: megérti ugyan a csalódott, elkeseredett hangokat, de úgy látja, a többség értékeli a kínai fővárosban megszerzett három arany-, öt ezüst-, és két bronzérmet. Kiemelte: a tapasztalatokat le kell vonnia mindenkinek, és az ezt követő egyeztetések, illetve szigorúan szakmai alapú viták után lehet meghatározni, milyen lépésekre lesz szükség annak érdekében, hogy már a 2012-es londoni olimpián eredményesebb legyen a magyar csapat.
2008.08.27. 11:45
 
 
Kocsis Istvánt választották a BKV vezérigazgatójává
Kocsis Istvánt választotta meg a BKV vezérigazgatójává a Fővárosi Önkormányzat gazdasági bizottsága szerdán reggel - közölte Nyáry Krisztián, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója az MTI-vel. A tájékoztatás szerint Kocsis István öt évre kapott megbízást, munkaviszonyának kezdete 2008. szeptember 1. Kocsis István idén távozott a Magyar Villamos Művek vezérigazgatói tisztségéből, amit 2005 óta töltött be, 2002-2005 között pedig a Paksi Atomerőmű vezérigazgatója volt. Kocsis István 1993-1995 között az Állami Vagyonkezelő Rt. vezérigazgató-helyettese volt, 1995-1996 között pedig az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. vezérigazgató-helyettese, majd igazgatóságának tagja és vezérigazgatója.
2008.08.27. 11:42
 
 
Gyurcsány lemond, ha nem fogadják el az adótörvényeket és a büdzsét
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerint az olcsóbb foglalkoztatás megteremtése a lényege szerdán nyilvánosságra hozott programjának. A politikus a MR1-Kossuth Rádió Magánhangzó című műsorában arról is beszélt, hogy lemond, ha a parlament nem fogadja el az adótörvényeket és a költségvetést. "Az egész programnak az a lelke, hogy lényegesen olcsóbb legyen (...) foglalkoztatni embereket" - fogalmazott a kormányfő, aki a Népszabadság szerdai számában fizetett mellékletként megjelent, Megegyezés című írásban fokozatos, összesen 1.000-1.200 milliárd forintos adócsökkentési programra tett javaslatot.
2008.08.27. 11:33
 
 
Pénzrablás: 560 "rongy" helyett csak egy zsák valódit raboltak
Félmillió dollár helyett egy zsák ruhát rabolt négy fegyveres férfi Malajziában egy valutaváltótól. Nem szándékosan persze, mert ruhájuk volt, pénzük azonban nem. A rablók azonnal tüzet nyitottak a pénzkereskedőre, ahogy kilépett páncélozott furgonjából, aztán felkapták a férfi kezében lévő zsákot és elmenekültek. Nem lehettek túl boldogak a zsák kinyitásakor, ugyanis csak pár "rongy" van benne. A kedvük pedig végképp elment, amikor megtudták a hírekből, hogy a furgonban 560 "rongy" volt, azaz 560 ezer amerikai dollárnyi - 80 millió forintnyi -, amit békésen hátrahagytak. A valutaváltót három golyó is eltalálta, de szerencsére egyik sérülése sem életveszélyes.
2008.08.27. 11:23
 
Gyurcsány: a Magyar Demokratikus Charta független a politikától
Gyurcsány Ferenc támogatja a szándékot, hogy Magyar Demokratikus Charta néven szervezzék újjá magukat a "demokraták"; mint mondta, ebben a pártpolitika, a kormánypolitika és ő maga sem vállal közvetlen szerepet. A miniszterelnök szerdán nyilatkozott az MTI-nek. A kormányfő természetesnek nevezte, hogy a pártok, beleértve a kormánypártok támogatóit is, akik nyugodt, demokratikus Magyarországot akarnak, részt vesznek a charta-mozgalomban. Ebben az én szerepem sem több: állampolgárként és nem miniszterelnökként vagy pártpolitikusként veszek részt benne - fogalmazott.
2008.08.27. 11:17
 
 
Göncz Kinga: Magyarország nem ismeri el Abháziát és Dél-Oszétiát
Magyarország nem ismeri el Abháziát és Dél-Oszétiát, továbbra is elkötelezett Grúzia területi épsége és szuverenitása iránt - mondta Göncz Kinga külügyminiszter. Magyarország nem készül arra, hogy elismerje Abháziát és Dél-Oszétiát. Magyarország kezdettől azt mondta, hogy elkötelezett Grúzia területi épsége, nemzetközileg elismert határai, szuverenitása iránt - hangsúlyozta Göncz Kinga. Magyarország sajnálatosnak tartja, hogy Oroszország elismerte Dél-Oszétia és Abházia függetlenségét. Ez ugyanis nem szolgálja a térség stabilitását. A kérdést csak tárgyalásos alapon lehet rendezni, erről szól az Európai Unió és Oroszország közötti megállapodás is - jegyezte meg a külügyminiszter.
2008.08.27. 11:10
 
 
Ismét csökkent a népesség Magyarországon
Az előzetes adatok szerint ismét csökkent a népesség Magyarországon az első félévben, de még mindig több mint tízmilliónyian élnek az országban. A népességfogyás kisebb volt, mint egy évvel korábban - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán közzétett jelentéséből. Az előzetes adatok szerint 2008 első félévében 47.925 gyermek született, 2,5 százalékkal több, mint az előző év azonos időszakában. A halálozások száma 66.074 volt, ami két százalékos csökkenés 2007. január-júniushoz képest. A természetes fogyás 18.149 fő volt, 2.540-vel kevesebb az egy évvel korábbinál. A népesség becsült lélekszáma az időszak végén 10 millió 35 ezer fő volt - olvasható a KSH jelentésében.
2008.08.27. 10:16
 
 
Az SZDSZ véleménye Gyurcsány programjavaslatáról jövő hét elejére ismert lesz
Az SZDSZ ügyvivője, Gulyás József szerdán nem kívánt érdemben reagálni Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek a Népszabadságban publikált adócsökkentési programra tett javaslatáról. A politikus a Magyar Televízió Nap-kelte című adásában, és ezt követően az MTI-nek azt mondta a dokumentumról, hogy a személyes várakozásai összességében mások voltak. A kormányfő a Népszabadság szerdai számában fizetett mellékletként megjelent, Megegyezés című írásban fokozatos, összesen 1.000-1.200 milliárd forintos adócsökkentési programra tett javaslatot.
2008.08.27. 10:10
 
 
Csőd szélén a Spanair a madridi légikatasztrófa után
A spanyol Spanair légitársaság repülőgépének múlt heti madridi katasztrófája valószínűleg végleg megpecsételte a súlyos pénzügyi nehézségekkel küszködő cég sorsát. A vállalatot - sok más versenytársához hasonlóan - súlyosan érintette az üzemanyag árának meredek emelkedése, miközben az utazási kedv lanyhult. A Spanair charter járatain elsősorban turisták utaznak, akik érzékenyebben reagálnak a jegyár emelésére, mint az üzletemberek. Emiatt már az első félévben 55 millió eurós vesztesége keletkezett a vállalatnak, ami az anyavállalatot, a SAS skandináv légitársaságot is a veszteségzónába repítette. A vállalatnak legalább 300 millió euró tartozása van.
2008.08.27. 09:56
 
Gyurcsány: milliárdok a hátrányos helyzetű kistérségeknek
Jelentős fejlesztési pénzalap nyílik meg a hátrányos helyzetű hazai kistérségek települései számára.
2008.08.27. 09:11
 
 
Gráf József: akár már a jövő héten is megegyezés lehet almaügyben
Akár már a jövő héten is megegyezhetnek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az almatermelők és a feldolgozók - vélekedett Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter szerdán a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában. Az agrártárca irányítója ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a megállapodás a két fél között nem lesz könnyű, mivel mind az almatermelőknek, mind a feldolgozóknak igazuk van a saját szempontjukból. Az almatermelők a múlt évben a megyében alig takaríthattak be valamit a fagykárok miatt. Őket az agrárkormányzat a múlt évben mintegy hatmilliárd forinttal támogatta emiatt. Az idén pedig, ha önköltségi ár alatt értékesítenék az almát, csőd fenyegetné őket.
2008.08.27. 08:38
 
 
Hillary Clinton Obama támogatására szólította fel híveit
Barack Obama támogatására szólította fel híveit a Demokrata Párt jelöltállító konvencióján Denverben kedd este Hillary Clinton, aki a pártot megosztó hosszú előválasztási versengésben éppen csak lemaradt Obama mögött a jelöltségről. "Büszke anya, büszke amerikai és Barack Obama büszke támogatója vagyok" - mondta a volt first lady, akit lánya, Chelsea mutatott be a hosszan éljenző, tapsoló küldötteknek. "Barack Obama az én jelöltem, neki kell lennie az elnökünknek" - jelentette ki a tavaly még legyőzhetetlennek látszó, a jelöltséget szinte a zsebében érző volt first lady, aki nem kevesebb mint 18 millió szavazatot kapott az előválasztásokon.
2008.08.27. 07:52
 
 
Ebkórustoborzó
Ebkórusba válogatnak kutyákat Nagy-Britanniában. A pályázóknak a zsűri előtt dalra kell fakadniuk vagy legalábbis tutulniuk szóbeli parancsra vagy kis zenei részlet meghallgatásának hatására. A zsűri nem kutyákból áll, hanem emberekből. A kórusnak a tervek szerint szeptemberre kell összeállni és összeérni: lemezfelvételre. Az ebénekkar vadonatúj dalt énekel, amely egy legendás kutyának tiszteleg. Az az eb a múlt század harmincas éveiben éldegélt és 27 embert mentett meg 7 év alatt a vízbefúlástól Swansee kikötőjében. Jacknek hívták és még szobrot is kapott.
2008.08.27. 07:34
 
 
Biciklitolvaj-rekord
A világ feltehetően eddigi legszorgalmasabb biciklitolvaját és orgazdáját csípték el Kanadában rendőrök: 2865 lopott kerékpárt találtak nála. A 49 éves férfinak amúgy bicikliboltja van Torontóban. Az árubeszerzést drótvágóval oldotta meg és egy cimborájával. A rendőrség kelepcével érte tetten őket. Miután júniusban nagyon megugrott a kerékpárlopások száma, a rendőrök lelakatolt csalibicikliket raktak ki az utcákra. Ezek is megtetszettek a két biciklikötőnek, elvágták kettőn a lakatdrótot, mire rögtön elfogták őket a lesben váró rendőrök. A főkolompos üzletében olyan "biciklisűrűség" volt, hogy végül a tűzoltók az emeleti ablakból engedték le kötélen a kerékpárokat.
2008.08.27. 07:29
 
 
Orbán Viktor új alapokra helyezné a kapcsolatokat az amerikai magyarsággal
Orbán Viktor Fidesz-elnök új alapokra helyezné az amerikai magyarság és az anyaország kapcsolatát; egyebek mellett erről egyeztetett tengerentúli munkalátogatásának első napjaiban. Az ellenzéki vezető arra kérte fel Megyesy Jenő denveri tiszteletbeli főkonzult - aki a korábbi években több ízben téliruha-adomány küldését szervezte meg közép-európai országok, köztük Magyarország rászorultjainak -, hogy "készítsen elő egy dokumentumot, amely alapul szolgálhat az Amerikában élő magyarok és a következő magyar kormányzat közötti együttműködéshez".
2008.08.27. 07:19
 
Gyurcsány hiányolja az ellenzék alternatív javaslatait
A miniszterelnök hiányolta az ellenzék alternatív javaslatait, amikor a programját ért kritikákra reagált Miskolcon, az MSZP regionális frakcióülése előtt.
2008.08.27. 07:11
 
 
Obama: Oroszországot el kell szigetelni
Barack Obama, az amerikai Demokrata Párt leendő elnökjelöltje minden korábbinál keményebb hangnemet használva kedden kijelentette: az Abházia és Dél-Oszétia függetlenségét elismerő Oroszország nemzetközi elszigeteltségét fokozni kell. "Elítélem Oroszország döntését Abházia és Dél-Oszétia független államokként történő elismeréséről, és felhívok minden államot a világon, hogy semmilyen módon ne legitimálják ezt a lépést" - közölte Obama, aki csütörtökön válik hivatalosan a Demokrata Párt elnökjelöltjévé. Az illinois-i szenátor szerint az Egyesült Államoknak kezdeményeznie kellene az ENSZ Biztonsági Tanács rendkívüli ülését a moszkvai döntés elítélésére.
2008.08.27. 07:08
 
 
Már 22 halálos áldozata van a Gustav hurrikánnak a karibi térségben
Már 22 halálos áldozata van a karibi térségben a Gustav hurrikánnak, amely áradást, földcsuszamlásokat okozott. Noha trópusi viharrá szelídült, az előrejelzések szerint még tartani kell tőle nem csak a térségben, de a Mexikói-öbölben is. A hurrikán kedden délután érte el Haiti déli partjait, óránként 145 kilométeres sebességű szelekkel és szakadó esővel csapott le Jacmel városára. Az eső áradást, földcsuszamlásokat okozott, és az ország polgári védelmi vezetőjének szerdai tájékoztatása szerint már 14 ember életét követelte. A Gustav okozta földcsuszamlásokban nyolc ember halt meg a Dominikai Köztársaságban. Haitin több száz, Dominikán több ezer lakost menekítettek ki víz alá került otthonából.
2008.08.27. 07:00
 
 
Almacsata: éjjel csökkentett létszámmal folyt a demonstráció
Az almatermelők csökkentett létszámmal folytatták demonstrációjukat az éjjel Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol Anarcson, Mátészalkán és Vásárosnaményban tartanak blokád alatt egy-egy gyümölcsfeldolgozó üzemet, tiltakozva az alacsony felvásárlási ár miatt - közölték az akció szervezői szerdán kora hajnalban az MTI-vel. A három helyszínen huszonketten ellenőrizték a léüzemeket, hogy azok ne fogadhassanak alapanyagot, vagy ne indíthassanak megrendelőikhez kész terméket. Anarcson és Vásárosnaményban éjszakára 385 jármű is ott maradt a feldolgozó telephelyek előtt, tovább akadályozva a közlekedést - tudatták a gazdaköri vezetők.
2008.08.27. 07:00
 
 
Gyurcsány fokozatos adócsökkentési programot javasol
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök fokozatos, összesen 1.000-1.200 milliárd forintos adócsökkentési programra tesz javaslatot a Népszabadság szerdai számában megjelenő, Megegyezés című írásában, amely szerint már jövőre megemelnék a személyi jövedelemadó alsó sávhatárát, csökkenne a munkáltatói járulék, eltörölnék a vállalati különadót, viszont 16-ról 18 százalékra emelkedne a társasági adó. A napilapban fizetett hirdetésként megjelenő írás szerint Gyurcsány Ferenc megegyezést javasol a vállalkozókkal és a polgárokkal a versenyképesség javítása és a gazdasági növekedés gyorsítása érdekében, ugyanis úgy véli, hogy a versenyképesség alapvetően a társadalmi kultúrán múlik, annak befolyásolásához pedig átfogó intézkedésekre van szükség.
2008.08.26. 21:50
 
 
Karadzic a hágai eljárás megszüntetését kérte
Az ellene folyó eljárás megszüntetését kérte a hágai Nemzetközi Törvényszéktől Radovan Karadzic, eljárási hibákra és az ellene irányuló fenyegetésekre hivatkozva egy kedden nyilvánosságra hozott folyamodványban. "Az eljárás szabályainak sérelme... jogaim megsértése... jogi úton való likvidálásom lehetősége... ezeket a kérdéseket tisztázni kell, mielőtt folytatódna az ellenem folyó per" - áll a vasárnapi keltezésű kérvényben, amelyben végül az említett okok miatt az eljárás megszüntetését kéri a háborús bűncselekményekkel vádolt volt boszniai szerb elnök.
2008.08.26. 20:40
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309[2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista