2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Gyurcsány: szükség van adócsökkentésre
Adócsökkentésre szükség van, sőt a lehető legnagyobb mértékű adócsökkentésre van szükség, de mindig vizsgálni kell, hogy ennek mi a szociális ára - jelentette ki Gyurcsány Ferenc az MSZP évadnyitó munkaértekezletén; a kormányfő egyúttal azt ajánlotta az országnak, hogy stabilabb, erősebb, új alapon egyezzenek meg a nyugodt gyarapodás programjáról. A miniszterelnök-pártelnök hangsúlyozta, úgy kell megállapodni az adócsökkentésről, mert "meg kell állapodni", hogy eközben megőrzik a szociális biztonságot. Gyurcsány Ferenc úgy látja, a választók sokasága a magyar öszvér illúziójában él: egyszerre szeretne kevés adót fizetni, mint az írek és sok fizetést kapni, mint a dánok.
2008.09.13. 13:29
 
 
MSZP: meg akarunk állapodni az SZDSZ-szel
Simon Gábor szerint a politikai együttműködés nem olyan, mint egy rossz kabát, nem lehet csak úgy eldobni, értékek és ügyek képviseletére kötelezi a feleket. Az MSZP választmányi elnöke erről a szocialisták és a szabad demokraták viszonya kapcsán beszélt a párt évadnyitó munkaértekezletén, ahol úgy fogalmazott: nem a szabadcsapatokkal akarnak megállapodni, hanem az SZDSZ-szel. Véleménye szerint az MSZP reális politikát folytat, amely összekapcsol és közös utakat talál. Mint mondta, Magyarország egy hibás kényszerhelyzetben van, amelynek kialakulásában nekik is, de az ellenzéknek különös felelőssége van, mert elvette annak lehetőségét, hogy a közös jövőről közösen lehessen gondolkodni.
2008.09.13. 12:33
 
Olasz Nagydíj: tisztázták a kanyarlevágás szabályait
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) teljesítette a Forma-1-es autóversenyzők kérését a Lewis Hamilton-ügy kapcsán, és tisztázta a kanyarlevágási szabályt még a vasárnapi Olasz Nagydíj előtt. A FIA szombati döntése alapján le lehet vágni a kanyart az ütközés elkerülése érdekében, ám az így megszerzett előnyt vissza kell adni úgy, hogy azonnal vissza kell engedni korábbi pozíciójába a megelőzött riválist. Az újabb támadást pedig csak a következő kanyar után szabad megindítani.
2008.09.13. 12:08
 
 
Megcsalásesély: 40-76 százalék
Nem nevezheti többé senki féltékeny párját paranoiásnak! Immár tudományos bizonyíték szolgáltat rá alapot: francia pszichológusok szerint ugyanis 40-76 százalék az esély a megcsalatásra egy párkapcsolat során. A montreali egyetem pszichológiai fakultásának doktorandusza, Genevieve Beaulieu-Pelletier szerint ezek a számok azt mutatják, hogy még ha a legtisztességesebb szándékkal házasodunk is, a dolgok nem mindig a terveink szerint fognak alakulni, mert az emberi kapcsolatokban mutatott viselkedésünket a kicsi korunk óta belénk nevelődött minták határozzák meg.
2008.09.13. 11:49
 
 
Fidesz: rejtett emelések a 2009-es adótörvényekben
A Fidesz szerint a kormány a 2009-es adótörvényekben a jól kommunikált adócsökkentések mellett adóemeléseket rejtett el - mondta a párt két képviselője, Tállai András és Mádi László. Tállai András szerint a kormány most benyújtott terjedelmes javaslata, amely százhatvan oldalon harminc törvény módosítását kezdeményezi, tele van olyan részletekkel, amelyek biztosan nem szerzik meg a parlament többségének támogatását. Mádi László úgy vélte: ez a koncepciótlan csomag egy bizonytalan kormány bizonytalan kísérlete arra, hogy megőrizze hatalmát, az országnak viszont friss és hiteles kormányzásra, ennek érdekében pedig előre hozott választásokra van szüksége.
2008.09.13. 11:32
 
 
Az Ike hurrikán elérte a sűrűn lakott texasi partvidéket
Az Ike hurrikán szombaton elérte Texas állam sűrűn lakott partvidékét, felhőszakadást és kegyetlen szelet szabadítva a térségre. A vihar, amely leállásra kényszerítette az Egyesült Államok olajfinomító-kapacitásának mintegy ötödét, Galveston városánál óránként 110 mérföld (175 kilométer) erejű széllel tört be a szárazföld fölé, így az országos hurrikán központ a 2-es kategória felső határára sorolta be az összesen öt fokozatú riasztási skálán. A hatóságok így is attól tartanak, hogy óriási árvízzel sújthatja a Mexikói-öböl menti településeket, és hatalmas pusztítással az Egyesült Államok negyedik legnagyobb városát, Houstont.
2008.09.13. 11:29
 
 
Paralimpia 2008: Kovács Ervin egyelőre visszavonul
Kovács Ervin, a pekingi paralimpián négy számban negyedik helyen végző úszó bejelentette, átmenetileg abbahagyja a versenyszerű sportolást. "Húsz éve úszom, idegileg és fizikailag is nagyon elfáradtam" - mondta a 30 éves pécsi sportoló. "Négy évvel ezelőtt az athéni paralimpia után úgy gondoltam, ennél már nem lesz nehezebb megmérettetés. Tévedtem. Idén vállsérüléssel dolgoztam végig a felkészülést, és azzal is versenyeztem. A négy negyedik hellyel elégedett vagyok, hiszen 50 m pillangón és 100 m mellen is életem legjobb eredményét értem el. Több most nem volt benne, ezt kell elfogadni."
2008.09.13. 11:22
 
 
Támadás érte a magyar alakulat konvoját Afganisztánban
Kézifegyveres támadás érte az Afganisztánban szolgálatot teljesítő magyar katonák egyik gépjárműoszlopát szombaton, a helyi idő szerint kilenc órakor kibontakozott tűzharcban személyi sérülés nem történt, anyagi kár sem keletkezett - közölte a Honvédelmi Minisztérium Kommunikációs és Toborzó Főosztálya. A Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoportjának Pol-e-Khomri-ból Bagram városába tartó konvojára lázadók egy kisebb csoportja tüzet nyitott. A magyar katonák viszonozták a tüzet, amelynek következtében a támadók elmenekültek. Ezt követően a konvoj folytatta útját - olvasható a közleményben.
2008.09.13. 10:50
 
 
Paralimpia 2008: nincs magyar döntős úszásban
Az úszók közül Bencsura Zoltán és Ráczkó Gitta sem jutott döntőbe a pekingi paralimpián. Bencsura és Ráczkó egyaránt 50 m pillangón versenyzett, s mindketten a 9. helyen végeztek. Vasárnap, az úszóversenyek zárónapján az eddig egy arany- és két bronzéremmel - továbbá egy negyedik hellyel - rendelkező Sors Tamás (50 m gyors, 9-es kategória) valamint Csúri Ferenc (50 m gyors, 8-as kategória), Becsey János (50 m gyors, 7-es kategória) és Illés Fanni (400 m gyors) képviseli a magyar színeket.
2008.09.13. 09:50
 
 
Belgium kivárna Horvátország EU-felvételével
Tavaly aláírt reformszerződésének ratifikálása előtt nem lehet tovább bővíteni az Európai Uniót, még Horvátországgal sem - vélte egy szombaton megjelent interjúban Karel De Gucht belga külügyminiszter. A La Libre Belgique című napilapnak nyilatkozva úgy vélte, az unió máris közelíti korlátait, ráadásul bővítési fáradtság terheli. A legutóbbi bővítésre és a két országgal (Bulgária, Románia) kapcsolatban azóta felmerült problémákra - köztük a Bulgáriának szánt támogatások felfüggesztésére hivatkozva De Gucht feltette a kérdést: bölcs dolog-e befogadni olyan országokat, amelyek még nem teljesítik a csatlakozás kritériumait?
2008.09.13. 09:46
 
 
Az orosz hadsereg felszámolt egy megfigyelő posztot Grúziában
Felszámolt az orosz hadsereg egy megfigyelő posztot szombat reggel a stratégiai fontosságú Poti grúziai kikötőváros közelében - jelentette a helyszínről a francia hírügynökség. Ez az első ilyen létesítmény, amelyet Oroszország és az Európai Unió hétfői megállapodása alapján megszűntettek. A nabadai megfigyelő posztról, amelyen mintegy 70 orosz katona állomásozott, teherautók és páncélozott szállító harcjárművek menetoszlopa indult el. E megfigyelő állásról a kikötőből az egyik szakadár grúziai régió, Abházia irányába tartó tengeri forgalmat ellenőrizték. Előzőleg egy orosz katona úgy nyilatkozott a francia hírügynökségnek, hogy az állást elhagyva Abháziába, onnan pedig Oroszországba mennek.
2008.09.13. 09:35
 
 
A dinoszauruszok szerencséjét hozta meg egy becsapódás
A dinoszauruszok szerencséjét hozta meg egy 200 millió évvel ezelőtti becsapódás, amelynek köszönhetően egy ideig a Föld urai lehettek. A dinoszauruszok a triászkorban, körülbelül 230 millió évvel ezelőtt jelentek meg, s majd 30 millió éven át küzdöttek a dominanciáért az úgynevezett Crurotarsi-csoportba tartozó szárazföldi reptíliákkal, amelyeket a mai krokodilok unokatestvéreinek tartanak a paleontológusok. Ezek a nagytestű állatok egyébként külső megjelenésükben a dinoszauruszokra hasonlítottak.
2008.09.13. 09:28
 
 
A HVG összeállította a "Bűnös városok" listáját
A HVG az Egységes Nyomozóhatósági és Ügyészségi Bűnügyi Statisztika (ENYÜBS) adatainak felhasználásával összeállította a magyar városok kriminalisztikai toplistáját. Eszerint az ország egészét tekintve a megyei joggal rendelkező 23 város közül Békéscsabán regisztrálták tavaly a legtöbb közvádas bűncselekményt. A rablások számát tekintve ugyanakkor Miskolc viszi a prímet, a dunántúli megyeszékhelyek legfertőzöttebbjének számító Pécsett pedig a HVG kimutatása szerint 2007-ben több bűncselekményt követtek el, mint Székesfehérváron és Tatabányán együttvéve.
2008.09.13. 09:23
 
 
A fűtési szezon közeledtével óvatosságra inti a lakosságot a katasztrófavédelem
A fűtési szezon kezdetén megnő a lakástüzek és szén-monoxid-mérgezések veszélye, ezért a katasztrófavédelem fokozott óvatosságra hívja fel a figyelmet - mondta Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője. A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium tájékoztatása szerint egyelőre nem született döntés arról, hogy mikor kerül a parlament elé az a márciusban készített törvényjavaslat, amely lehetőséget teremtene arra, hogy a kéményseprők rendszeresen végezhessenek szén-monoxid-méréseket.
2008.09.13. 09:18
 
 
Számlaadó önkéntes vécépucoló
Annyira felháborodott egy nyilvános vécében a mocsok láttán egy üzletember az Egyesült Államokban, hogy kitakarította saját kezűleg az illemhelyiséget, viszont utána benyújtotta munkadíjának számláját az illetékes önkormányzatnak. A férfi 156 dollárt - 23 ezer forintot - követel Saugatuck városától. Összesen 45 percig tartott, míg kipucolta a vécét. A város vezetése közölte, hogy naponta kétszer is takarítják a nyilvános vécét, ám aznap feltehetően nagyon zsúfolt volt az illemhely "programja", mert rengeteg turista kereste fel. Hozzátették, hogy nagyra értékelik az üzletember önkéntes munkáját, ám a tanács még nem döntötte el, hogy kifizetik-e a benyújtott számlát.
2008.09.13. 09:09
 
 
Napelemekkel az energiahatékonyságért
Magyarországon a napsütéses órák száma alapján legalább 200 megawatt áramtermelő kapacitást lehetne kiépíteni kisebb projektekből - mondták az MTI által megkérdezett szakértők. A napelemekkel kiépíthető 200 megawatt kapacitás mérsékli az elsődleges energia import-szükségletét és ráadásul növeli az ingatlan értékét is - mondta Herbert Ferenc, a Kandó Kálmán Főiskola megújuló energia kutatási központjának vezetője. (Magyarországon a kiépített áramtermelő kapacitás több mint nyolcezer megawatt.) Kifejtette: a napelemes áramtermelés beruházási költsége egy átlagos háztartás ellátására ötezer euró körül van, mintegy 1,25 millió forintot tesz ki.
2008.09.13. 09:01
 
ITD Hungary: új, üzleti magazin külföldieknek
Az idén szeptemberben HINT (Hungary: Invest Network and Trade) címmel új, negyedéves üzleti magazint indított az ITD Hungary magyar befektetés-ösztönzési és kereskedelemfejlesztési ügynökség, illetve a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium. Az ITD Hungary közleménye szerint a közbeszerzési pályázaton nyertes Hamu és Gyémánt Kiadó gondozásában megjelenő magazin angol és német nyelven, közvetlen terjesztéssel jut el az olvasókhoz. A magazin tartalma önálló portálon (www.investhungary.com) online is elérhető lesz, ahol a cikkekhez kapcsolódó új információkon kívül friss gazdasági híreket, elemzéseket is olvashatnak a látogatók.
2008.09.13. 08:58
 
 
Tömeges vizsgaájulás
Tömegesen elájultak általános iskolás lányok vizsgájukon Tanzániában, ám ezt csaknem normálisnak ítéli az illetékes oktatási tisztségviselő. Mintegy húszan lettek rosszul az első dolgozatuk megírása után, egyikük 40 percen át volt eszméletlen, míg végre sikerült magához téríteni. A fiúk jobban bírták a stresszt, egyikük sem veszítette el az eszméletét. Végül sikerült megíratni az összes ájulóssal is még aznap a további két tesztet. A területileg illetékes oktatási tisztségviselő szerint egyszerű tömeghisztériáról van szó és nem ritka, hogy Tanzániában lányok elájulnak vizsgákon, bár inkább középiskolákban fordul elő - adta hírül a BBC hírszolgálata.
2008.09.13. 08:55
 
 
Fehér esküdtszék ítélkezik O.J. Simpson perében
Kizárólag fehér emberekből álló esküdtszék ítélkezik majd O.J. Simpson, a fegyveres rablással, emberrablással és egyéb erőszakos bűncselekményekkel vádolt fekete bőrű egykori amerikaifutball-sztár perében - jelentették be Las Vegasban. Az egykori futballcsillag és színész védőügyvédei kifogást emeltek, mert szerintük az ügyészség szándékosan kizárta az afro-amerikai jelölteket az esküdtek válogatása során. David Roger kerületi ügyész ezt azzal hárította el, hogy a 12 esküdt mellé kiválasztott 6 tartalék esküdt közül kettő fekete bőrű. Jackie Glass kerüli bíró közölte, nem lát bizonyítékot arra, hogy szándékosan kizárták volna a feketéket a testületből.
2008.09.13. 08:45
 
 
Népszava: tárgyaltak a BKV finanszírozási kérdéseiről
Keserű szájízzel távozott a fővárosi önkormányzat és a BKV tárgyalódelegációja a cég finanszírozási kérdéseiről a kormányzattal folytatott egyeztetésről - értesült a Népszava. A napilap szombati számának írása szerint a megbeszélésen Kocsis István, a BKV új vezérigazgatója, valamint Hagyó Miklós és Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettesek megismételték: a közlekedési rendszer újragondolása fontos lépés, de ettől még sem a BKV, sem a tulajdonos főváros nem tudja önerőből megoldani a társaság pénzügyi gondjait, ehhez szükség van az államra. Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkár a lapnak elmondta: "egészségtelen" a BKV finanszírozási szerkezete, és folytatják a tárgyalásokat.
2008.09.13. 08:22
 
 
Magyar Nemzet: alkotmányossági kételyek az adócsomag-javaslat kapcsán
Számos olyan adóemelési és kedvezménymegvonási passzust tartalmaz a most elkészült adócsomag-javaslat, amelyek alkotmányossági kételyeket is felvetnek - írja a szombati Magyar Nemzet. A napilap cikkében kiemeli, hogy a változtatások egy része a szakértők szerint nagy eséllyel az Alkotmánybíróság elé kerülhet. Az egyik ilyen tétel a cégautóadó módosítása lehet, amelynek értelmében ezentúl vagyonadó formájában negyedévente kellene fizetni közterhet, amelynek alapja a gépkocsi értéke lenne. A lap által megszólaltatott Vámosi-Nagy Szabolcs, az Ernst and Young igazgatója szerint előállhat a kettős adóztatás esete.
2008.09.13. 08:16
 
 
Legalább 17-en meghaltak egy amerikai vonatszerencsétlenségben
Legalább 17 ember meghalt, 135 pedig megsérült, miután egymásba rohant egy személy- és egy tehervonat az Egyesült Államok nyugati partvidékén fekvő Los Angeles közelében - közölték a hatóságok. Hosszú idő óta ez a legsúlyosabb vonatszerencsétlenség a térségben. A baleset helyi idő szerint pénteken, az esti csúcsforgalomban történt. Az ütközés következtében mindkét szerelvény több kocsija kisiklott és felborult. Az ingázókat szállító elővárosi vonat roncsai alatt tűz keletkezett, de a tűzoltóknak sikerült elfojtaniuk a lángokat. A baleset oka egyelőre nem ismert.
2008.09.13. 08:03
 
 
NBI: Döntetlen ért el a Haladás Debrecenben
A Szombathelyi Haladás vendégként döntetlen játszott az éllovas Debrecennel a labdarúgó Soproni Liga hetedik fordulójának nyitómérkőzésén. DVSC-TEVA - Szombathelyi Haladás 2-2 (1-0), gólszerzők: Rudolf (18.), Oláh (80.), illetve Tóth P. (60.), Kenesei (86.); Debrecen, 4500 néző, V: Bede. A hazai csapat már az elején vezetést szerzett. Rudolf gólja mellett adódott még egy-két hazai lehetőség, amit azonban a debreceni csatárok kihagytak. A második játékrészben emberhátrányba került a DVSC. A létszámfölényben játszó Haladás a kiállítás után szinte azonnal egyenlített, de a Loki ismét átvette a vezetést, amit azonban nem sikerült megőriznie, Kenesei ugyanis szabadrúgásból egyenlített.
2008.09.12. 21:07
 
 
Sarah Palin Oroszországgal is háborúzna
Az amerikai Republikánus Párt alelnökjelöltje az Oroszország elleni háborút is vállalná, ha Grúziát, miután NATO-taggá vált, meg kellene védeni - derült ki az első olyan interjúból, amelyben külpolitikai kérdésekről faggatták Sarah Palint. Az alaszkai kormányzónő az ABC televízió riporterének azt mondta, támogatja Grúzia és Ukrajna NATO-tagságát. Grúzia orosz megszállását indokolatlannak és elfogadhatatlannak nevezte. Arra a kérdésre, nem érzi-e magát tapasztalatlannak, nem habozott-e, amikor John McCain megkereste, úgy felelt: elfogadta az alelnökjelölti ajánlatot, mert szilárd a reformok és a háborús győzelem iránti elkötelezettsége.
2008.09.12. 20:51
 
 
Indianapolisi Nagydíj: Talmácsi 11. az első időmérőn
A vb-címvédő Talmácsi Gábor a 11. eredményt érte el a 125 kcm-esek első időmérő edzésén, a gyorsaságimotoros-világbajnokság indianapolisi versenyén. A világbajnok mindössze négy kört tudott menni az időmérőn, ugyanis az edzés elején elesett és megsérült, eltört a bal kezében a sajkacsont. A legjobb időt az olasz Lorenzo Zanetti futotta pénteken, mögötte a brit Scott Redding lett a második, a szintén olasz Andrea Iannone pedig a harmadik.
2008.09.12. 20:40
 
 
Bálnamenhellyé nyilvánította felségvizeit Chile
Bálnamenhellyé nyilvánította teljes, öt és félezer kilométer hosszú Csendes-óceáni partvidékét Chile. A dél-amerikai ország parlamentje pénteken hagyta jóvá a bálnavadászatot betiltó törvényt, amelyet Michelle Bachelet elnök már a Nemzetközi Bálnavadászati Bizottság (IWC) júniusi santiagói ülése idején bejelentett. A Greenpeace Chile zöldszervezet üdvözölte a tilalmat, habár annak csak szimbolikus jelentősége van, mivel a hosszú tengerparttal rendelkező Chile felségvizein már évtizedek óta nem vadásznak bálnára. Latin-Amerikában már korábban betiltotta a bálnavadászatot Argentína, Brazília, Costa Rica, Mexikó és Panama.
2008.09.12. 19:43
 
 
Kizárták a Szerb Radikális Pártból Tomislav Nikolicot
Kizárták a Szerb Radikális Pártból (SRS) pénteken Tomislav Nikolicot, a párt volt alelnökét; Nikolic bejelentette, hogy új, modern jobboldali pártot alapít. "Ebben a pártban nincs helyünk. Mi a saját utunkat fogjuk járni, az SRS pedig a magáét" - mondta Nikolic, miután híveivel együtt tüntetőleg kivonult a párt vezetői értekezletéről, amelyen egyhangúlag döntöttek az ő, illetve a párt további 17 tagjának kizárásáról. A volt radikális vezér közölte, hogy új pártja mind Oroszországgal, mind az Európai Unióval jó kapcsolatokra fog törekedni, és küzdeni fog a Szerbiából egyoldalúan kivált Koszovó megtartásáért.
2008.09.12. 18:25
 
 
Három párt is rendezvényt tart a hétvégén a parlamenti nyitány előtt
Az Országgyűlés őszi ülésszakának hétfői kezdete előtt a hétvégén három parlamenti párt is rendezvényt tart: az MSZP politikai évadnyitót, a KDNP kihelyezett frakcióülést, az MDF pedig országos választmányi ülést. Az MSZP szombaton tartja őszi politikai évadnyitóját Budapesten, ahol Gyurcsány Ferenc miniszterelnök, pártelnök ad tájékoztatást az aktuális feladatokról. Minden bizonnyal téma lesz a szocialisták és a liberálisok közötti tárgyalás folytatása is, a szakmapolitikai egyeztetés előkészítése. A kormányfő helyzetértékelését a párt országgyűlési képviselői, megyei elnökei, polgármesterei előtt mondja el, de a rendezvényen részt vesznek az MSZP tagozatainak és platformjainak vezetői is.
2008.09.12. 18:03
 
 
Újabb támadásokat indít Obama stábja
Új támadásokat indít az amerikai republikánus jelöltpáros ellen péntektől Barack Obama stábja; a Demokrata Párt több vezetője aggódik elnökjelöltjük visszaszorulása miatt. "Obama emeli a támadások szintjét" - számolt be a The New York Times arról, hogy a demokrata párti kampánygépezet új tévéhirdetésekkel, az eddigieknél erőteljesebb támadásokkal igyekszik csökkenteni John McCain szenátor esélyeit, és felrázni az ernyedni látszó demokrata párti szavazótábort. A legújabb demokrata párti reklám kapcsolat nélküli, ósdi számítógépes analfabétának bélyegzi a 72 éves arizonai szenátort.
2008.09.12. 16:51
 
 
Sólyom: tűrhetetlen a szlovák oktatási miniszter kijelentése
Tűrhetetlen a szlovák oktatási miniszter magyar nyelvhasználattal kapcsolatos kijelentése - mondta a köztársasági elnök a szlovákiai Pöstyénben. A szlovák államfő szerint nem kiélezett a két ország viszonya. Egy olyan országban, ahol tíz százalék magyar él, tűrhetetlen azt mondani, hogy ne használják a magyarok az anyanyelvüket - mondta Sólyom László a visegrádi együttműködés államfői csúcstalálkozóján. Szlovákiában egy felmérés szerint a 15 éves fiatalok több mint 60 százaléka úgy véli, hogy nyilvánosság előtt a magyar szónak nincs helye. Ezt kommentálva az oktatási miniszter úgy fogalmazott: "van abban egyfajta logika, hogy a gyerekek érteni akarják, amit az államnyelvet nem beszélő polgártársaik mondanak".
2008.09.12. 16:46
 
 
Olasz Nagydíj: Räikkönen nyerte a második szabadedzést
A világbajnoki címvédő finn Kimi Räikkönen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Olasz Nagydíj második szabadedzésén, Monzában. A délutáni gyakorláson sokkal jobb körülmények között körözhettek a versenyzők, mint a délelőtti szabadedzésen, mert ugyan az aszfalt még nem volt száraz, de a nap már kisütött a pálya felett. A Ferrari finn bajnoka mögött a BMW-Sauber két pilótája, a lengyel Robert Kubica és a német Nick Heidfeld végzett a második és harmadik helyen. A világbajnokságot jelenleg vezető brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a negyedik, míg a pontversenyben második brazil Felipe Massa (Ferrari) a hatodik eredményt érte el.
2008.09.12. 16:10
 
 
Houston bevárja az Ike-hurrikánt
A texasi Houston, a negyedik legnagyobb amerikai város vezetése úgy döntött, hogy nem telepítik ki a lakosságot, ehelyett bevárják az Ike hurrikánt. A 2,2 millió lakosú város vezetése el akarta kerülni a 2005-ös katasztrófát: akkor a Rita szélvihar előli fejvesztett menekülésben 110-en haltak meg, míg maga a vihar, amely 4-es erősségű volt, 9 ember halálát okozta. A houstoni lakosság tehát helyben marad, az emberek bedeszkázzák az ablakokat, ivóvizet és nem romlandó élelmiszert felhalmozva várják a vihart.
2008.09.12. 15:56
 
 
Fatvát adtak ki az erkölcstelen tévék tulajdonosaira Szaúd-Arábiában
Vallási rendeletet, fatvát adott ki Szaúd-Arábia legfőbb iszlám bírája arról, hogy meg lehet ölni a tulajdonosát azoknak a műholdas televízióknak, amelyek úgymond erkölcstelen adásokat sugároznak. A fundamentalisták közé tartozó Sejk Száleh al-Lihedán indoklásul kijelentette, hogy a műholdas csatornák okozzák sok ezer ember eltérését a bevett társadalmi normáktól. A népszerű arab műholdas tévéhálózatok közül soknak szaúdi hercegek és üzletemberek a tulajdonosai, de központjuk általában Egyiptomban, Jordániában vagy az Egyesült Arab Emírségekben van.
2008.09.12. 15:20
 
 
GKI: nem változnak különösebben az adóterhek
A Pénzügyminisztérium honlapján lévő adótörvény-módosítások egyetlen csoport esetében sem növelik, illetve csökkentik különösebben a terheket, azaz csak kicsit jók, vagy kicsit rosszak az embereknek - mondta Vértes András, a GKI Zrt. elnöke. Hozzátette: az elképzelések alapján most az látszik bizonyosnak, hogy a lakosság, ezen belül a közepes jövedelműek valamivel jobban járnak mint korábban, és a járulékok csökkentése miatt javul a helyzete a kis- és közepes vállalkozásoknak is. A multinacionális cégeknek a javaslat ugyan ad egy keveset, de ezt a társasági adó emelésével kompenzálja.
2008.09.12. 15:13
 
 
Paralimpia 2008: Kovács Ervin megint negyedik
Kovács Ervin ismét a negyedik helyen végzett, ezúttal a 100 méteres mellúszás döntőjében a paralimpián. A magyar versenyző 1:44.12 perc alatt teljesítette a távot, eredménye 89 századdal jobb az előfutamban elért idejénél. Kovács negyedszer került be a fináléba és negyedik alkalommal lett negyedik. Női 100 m mellen Engelhardt Katalin a hetedik helyen végzett 2.09.62-vel, délelőtti eredményén kilenc tizedmásodpercet javítva.
2008.09.12. 15:01
 
 
Paralimpia 2008: Sors bronzérmes 400 m gyorson
Sors Tamás a harmadik helyen végzett a 400 méteres gyorsúszás döntőjében a pekingi paralimpián. A 17 éves magyar úszó végig a harmadik-negyedik helyen haladt, az utolsó 50 méteren aztán óriási hajrával, fél testhosszal megverte ausztrál riválisát és 4:20.26 perc alatt ért célba. Ez az eredmény 5.95 másodperccel jobb az előfutamban elért idejénél. Sors - akinek könyök alatt nem fejlődött ki teljesen a jobb karja - egy aranyat és két bronzot nyert eddig Pekingben és vasárnap úszik még 50 m gyorson is.
2008.09.12. 14:56
 
 
Még keményebben lép fel a BKV a bliccelők ellen
Csak érvényes jeggyel és bérlettel lehet majd belépni a 7E autóbusz Kelenföldi pályaudvari, valamint a 4-6-os villamos Moszkva téri, Móricz Zsigmond körtéri és Fehérvári úti végállomására. A BKV még ebben a hónapban szalagkorlátokkal zárja el ezeket a végállomásokat a bliccelők elől. A cég a fokozott ellenőrzést azzal indokolta, hogy a metrókon tavasszal bevezetett hasonló rendszer jelentős bevétel-növekedést hozott; ezeken a vonalakon minimálisra csökkent a bliccelők száma. A 7E buszjárat Etele téri végállomásánál szeptember 22-én jelennek meg először a szalagkorlátok, valamint a jegyellenőrzést segítő biztonsági őrök, míg a 4-6-os villamos végállomásain szeptember 29-én.
2008.09.12. 14:47
 
 
Räikkönen 2010-ig marad a Ferrarinál
A Forma-1-es világbajnoki címvédő finn Kimi Räikkönen egy évvel, 2010-ig meghosszabbította szerződését a Ferrari csapatánál. A pilóta - aki október 17-én lesz 29 éves - tavaly került az olasz istállóhoz, és egyből megnyerte a vb-sorozatot. A hétvégi Olasz Nagydíj előtt Räikkönen a negyedik helyen áll az összetettben. A Ferrari a 2006-os Olasz GP után 2009-ig szóló szerződést kötött a versenyzővel. A csapat másik pilótájának, a jelenleg második brazil Felipe Massának szintén 2010-ig szóló szerződése van, így lezárulhatnak a találgatások a spanyol Fernando Alonso megszerzésével kapcsolatban.
2008.09.12. 14:39
 
 
PM: 145 milliárd forinttal csökken az adóterhelés
Lényegében a már korábban bejelentett adóváltozásokkal megegyező javaslatot terjeszt a Pénzügyminisztérium (PM) a kormány elé; a tervezet alapján jövőre az adóterhelés összességében 145 milliárd forinttal csökken, amely a 260 milliárd forintos adómérséklés és a 115 milliárd forintot kitevő adóátrendezések különbsége; a kabinet várhatóan jövő heti ülésén foglalkozik a javaslattal. A kormány álláspontját nem tükröző, a pénzügyi és az igazságügyi tárca által készített tervezet szerint a javasolt intézkedések hatására a vállalkozások terhelése 100 milliárd forinttal, míg a lakosság közterhei 45 milliárd forinttal csökkennek.
2008.09.12. 14:29
 
 
Japánban is recessziót emlegetnek
Három százalékkal zsugorodott Japán gazdasága az idei év második negyedében az egy évvel korábbihoz képest, ilyen mértékű visszaesésre hét éve nem volt példa. Az előző negyedhez képest 0,7 százalékos volt a visszaesés. Elemzők szerint az ország gazdasága irányt vett a recesszió felé. Egyöntetű vélemény, hogy a magasba szökött energia- és élelmiszerárak zsugorították a japán gazdaságot. A kormányzat illetékesei arra bíztatják most az ország vállalatait, hogy emeljék gyorsan a fizetéseket, mert akkor a lakosság kedvet kap a költekezéshez, és a fogyasztás kihúzhatja lejtmenetéből a japán gazdaságot.
2008.09.12. 14:23
 
 
Az SZDSZ nem támogatja a parlament feloszlatását
Az SZDSZ egyhangú döntést hozott arról, hogy hétfőn a parlamentben nem támogatja az MDF-nek a parlament feloszlatására tett javaslatát, mert az nem szolgálja az ország érdekeit - közölte Kóka János frakcióvezető a liberális képviselőcsoportnak az ügyvivő testület tagjaival kiegészített ülése után a Fejér megyei Velencén. Kóka János a Fodor Gábor pártelnökkel közösen tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy az MSZP-nek és a Fidesznek nincs olyan programja, ami megoldást kínálna az ország problémáira, vagyis a liberálisok Gyurcsány Ferenc Megegyezés című javaslatát sem támogatják.
2008.09.12. 14:15
 
 
Almássy érintett lehet a Dávid Ibolya személyére vonatkozó adatgyűjtésben
A legfőbb ügyésztől és a Nemzeti Nyomozó Irodától soron kívüli vizsgálatot kér Dávid Ibolya, az MDF elnöke, mert egy, a birtokába került hanganyag szerint Almássy Kornél, a párt alelnöke, elnökjelöltje érintett lehet egy, a Dávid Ibolya személyére vonatkozó adatgyűjtésben. Dávid Ibolya sajtótájékoztatóján felmutatott egy CD-t, amelynek leiratát idézve közölte: egy vállalkozó egy vagyonvédelmi céget azzal bízott meg, hogy "azt szeretné, ha dolgoznának az MDF-re, a Dávid Ibolyára, keresnének rá terhelőket, merthogy ott van valami belső hatalmi váltás szándék előkészítve (...), meg akarják szerezni az MDF-ben az első helyet, valami alelnök van benne".
2008.09.12. 13:38
 
 
Paralimpia 2008, úszás: Ráczkó Gitta bronzérmes, Illés nyolcadik
Ráczkó Gitta a harmadik helyen végzett a 100 méteres mellúszás döntőjében a pekingi paralimpián. A 33 éves veszprémi úszó 1:54.49 perc alatt ért célba, eredménye 2.39 másodperccel jobb az előfutamban elért idejénél. Ugyanebben a sérültségi kategóriában a másik magyar döntős, Illés Fanni délelőtti eredményétől több mint egy másodperccel elmaradva (2:07.52) nyolcadik lett. "Rettenetesen elfáradtam" - mondta Ráczkó. "Ezüstérmet szerettem volna nyerni, de így utólag a bronzzal is elégedett vagyok. Annak nagyon örülök, hogy több mint két másodpercet javultam az előfutamhoz képest." Ráczkónak születése óta paralízise van, ami miatt nagyon nehezen tud járni.
2008.09.12. 13:13
 
 
Almássy Kornél: megzsaroltak, hogy visszalépjek
Almássy Kornél, azt MDF elnökjelöltje azt állítja, hogy a vele szemben állók közvetítők útján megzsarolták és arra akarták rávenni, lépjen vissza pártelnökjelöltségétől. Az MDF alelnöke erről a Képviselői Irodaház folyosóján, megfogalmazása szerint illegalitásban tartott sajtótájékoztatón beszélt pénteken. Az ellenzéki politikus közölte: arra is rá akarták venni, hogy lépjen ki az MDF-ből és mondjon le parlamenti mandátumáról. Mindezt azzal a nevetséges indokkal, hogy nyilvánosságra hoznak olyan terhelő adatokat, amelyek engem is belekevernek a most gyűrűző titkosszolgálati botrányba - jelentette ki. Almássy Kornél hangsúlyozta: a részletekről nem tud semmit, de semmi olyat nem tett, amit ne vállalhatna.
2008.09.12. 13:00
 
 
Máig Jacqueline Kennedy a legsikkesebbnek tartott elnökfeleség
Az amerikaiak számára a hatvanas évek óta Jacqueline Kennedy a legelegánsabb elnökfeleség, őt még Michelle Obama és Cindy McCain, a jelenlegi elnökjelöltek nejei sem tudták megelőzni egy friss felmérésben. A World Women's Daily honlapján megjelent adatok szerint egy internetes közvéleménykutató cég 1100 válaszadó véleménye alapján állította fel a first lady-sikklistát. A tízes mezőnyt negyven évvel később is verhetetlenül vezeti Jacqueline Kennedy, akit a szavazók 48 százaléka emelt kortalan divatikonná. A második helyre Cindy McCain került, őt Michelle Obama követte, majd Nancy Reagan jön, míg a jelenlegi elnökfeleség, Laura Bush csupán ötödikként végzett.
2008.09.12. 12:44
 
 
Fidesz: a kormány függessze fel részvételét a Déli Áramlatban
A Fidesz szerint Magyarországnak fel kell függesztenie részvételét az Oroszország vezetésével kiépíteni tervezett Déli Áramlat gázvezeték megvalósításában mindaddig, amíg reális esély van az Európai Unióhoz köthető Nabucco vezeték megvalósítására - mondta Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetvezetője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. A magyar kormány "Nabucco konferenciákkal, Nabucco nagykövetekkel" sem tudja leplezni, hogy politikája kifejezetten a Nabucco gázvezeték ellen irányul - vélekedett az ellenzéki képviselő, aki szerint a budapesti amerikai nagykövet kijelentése nem tekinthető a belügyekbe való beavatkozásnak.
2008.09.12. 12:37
 
 
Elhalasztották a Progressz összekapcsolódását a Nemzetközi Űrállomással
Amerikai kérésre szeptember 13-ról 17-ére halasztották a Progressz teherűrhajó összekapcsolódását a Nemzetközi Űrállomással - közölte pénteken Valerij Lingyin, a Moszkva melletti repülésirányító központ szóvivője. Az amerikai fél azért kérte a halasztást, mert a közelgő Ike hurrikán miatt evakuálják a houstoni repülésirányító központot. A Progressz így a tervek szerint szeptember 17-én, magyar idő szerint 20 óra 50 perckor csatlakozik a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS). A Progressz M-65 szerdán indult a kazahsztáni Bajkonurból, és több mint 2,5 tonna rakományt - élelmiszert, vizet, fűtőanyagot és felszerelést - szállít az ISS legénységének.
2008.09.12. 12:31
 
 
Abbász szerint nem valószínű a gyors megegyezés Izraellel
Mahmúd Abbász palesztin elnök szerint az izraeliek és a palesztinok egyetlen lényeges kérdésben sem tudtak megegyezni a jelenleg folyó béketárgyalások kilenc hónapja alatt, de megígérte, hogy folytatja a tárgyalásokat bárkivel, aki a távozni készülő izraeli kormányfő helyébe lép. "Nem mondhatom, hogy akár egyetlen témában is megegyeztünk volna - jelentette ki Abbász a Háárec című izraeli lap pénteki számában megjelent interjúban. - A felek között igen nagy a szakadék." Véleménye szerint "kétséges, hogy megállapodásra jutnánk 2008 végére még akkor is, ha Ehud Olmert izraeli miniszterelnök hivatalban maradna".
2008.09.12. 12:13
 
 
F1, Olasz Nagydíj: Sutil nyerte az első szabadedzést
A Force India német pilótája, Adrian Sutil érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Olasz Nagydíj pénteki első szabadedzésén. A gyakorlás megkezdése előtt már szemerkélni kezdett az eső és az első fél órában csak Sutil, az olasz Giancarlo Fisichella (Force India) és a brazil Rubens Barrichello (Honda) teljesített mért kört. A körülmények aztán egyre nehezebbé váltak, végül monszunszerű esőben zajlott a szabadedzés második fele. A mclarenes Lewis Hamilton és csapattársa, a finn Heikki Kovalainen is csak egyszer látogatta meg a pályát, de mindketten mért idő nélkül zártak, míg a ferrarisok közül Massa a 14., a Kimi Räikkönen pedig a 9. helyen végzett a másfél órás szabadedzésen.
2008.09.12. 12:04
 
 
Megerősítik a fontos intézmények informatikai biztonsági védelmét
A Nemzetbiztonsági Kabinet pénteki ülésén úgy döntött: meg kell erősíteni a fontos intézmények és létesítmények informatikai biztonsági védelmét és fel kell gyorsítani az informatikai biztonságot fokozó törvényelőkészítést - közölte a testület ülése után Szilvásy György titkársága. A kabinet a polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító miniszter kezdeményezésére, egy folyamatban lévő büntetőügy kapcsán ült össze. Mint a közleményben olvasható: egy "titkos hálózat működtetői megkísérelték a behatolást az elektronikus kormányzati gerinchálóhoz kapcsolódó egyes kormányzati szervek információs rendszerébe, veszélyeztetve ezzel e szervek törvényes és biztonságos működését".
2008.09.12. 12:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295[2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista