2020. május 30., szombat - Zsanett, Janka
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Medvegyev együttműködési szerződéseket írt alá az abház és a dél-oszét elnökkel
Dmitrij Medvegyev orosz államfő szerdán Moszkvában barátsági, együttműködési és kölcsönös segítségnyújtási szerződéseket írt alá Abházia és Dél-Oszétia vezetőivel. A két, Grúziától elszakadt terület részéről Eduard Kokojti dél-oszét és Szergej Bagaps abház elnök látta el kézjegyével a dokumentumokat, amelyek egyebek mellett tartalmazzák, hogy a felek kölcsönösen jogot biztosítanak egymásnak a másik területén katonai infrastruktúra kiépítéséhez. Medvegyev az aláírási ceremónián kijelentette: "A grúz fél agressziójának megismétlődése regionális léptékű katasztrófához vezetne. Senkinek ne legyenek illúziói: Oroszország nem fog megengedni egy újabb katonai kalandot".
2008.09.17. 13:48
 
 
Amerikai nőszervezetek Obama megválasztására szólítanak fel
Befolyásos amerikai nőszervezetek a demokrata elnökjelölt megválasztására hívták fel az Egyesült Államok szavazópolgárait. A Nemzeti Nőszervezet (NOW) elnöke, Kim Gandy támogatásáról biztosította a Demokrata Párt jelöltjét, Barack Obamát. Más nőszervezetek vezetőivel közösen tartott washingtoni sajtóértekezletén Gandy elismerte: szokatlan dolog, hogy a nőmozgalom lándzsát tör az egyik elnökjelölt mellett. Obama azonban "példa nélkül álló jelölt egy hazánk szempontjából példa nélküli korban" - tette hozzá. Mint rámutatott, Obama tíz éve folyamatosan igent mond a nők jogainak érvényesítésére, miközben "John McCain újra meg újra ellenezte azt".
2008.09.17. 13:46
 
 
Kézilabda: Imre Vilmos a női válogatott új kapitánya
Imre Vilmos, a Dunaferr vezetőedzője a magyar női kézilabda-válogatott új szövetségi kapitánya. Megbízatása 2012. augusztus 31-ig, a londoni olimpia végéig szól - döntött szerdai ülésén a magyar szövetség elnöksége. Elődjének, Hajdu Jánosnak - aki a pekingi játékokon a negyedik helyig vezette az együttest - augusztus 31-én járt le a szerződése, és nem kívánta azt meghosszabbítani. A 40 esztendős Imre Vilmos akkor töltheti ki megbízatási idejét, ha a válogatottat kivezeti az olimpiai kvalifikációs tornákra. Imre mellett a bajnok Győr trénere, Konkoly Csaba is esélyes volt a posztra, de végül az elnökség a dunaújvárosi szakvezetőnek szavazott bizalmat.
2008.09.17. 13:22
 
 
Autóval szeretkezett egy amerikai férfi
Igazán szeretheti az autókat egy férfi az Egyesült Államokban: szextetten érték eggyel. Az illető részeg volt, ezért nem tudott ellenállni a csábításnak egy elhagyatott, csendes utcán. Sportautóba habarodott bele, a kocsi neme nehezen meghatározható. A férfit letolt nadrággal csípték el a rendőrök, de nem a kipufogónál. Az autó elejével "barátkozott" hevesen. A kocsi nem ellenkezett. Közben nem szólt az I'm in Love with my Car című Queen-sláger. A rendőröket járókelők értesítették a furcsa párról - adta hírül a New York-i Metro újság. Hogy az autó gazdája mit érzett kocsija hűtlenségéről értesülve, nem tudni.
2008.09.17. 13:13
 
 
Elfogadta a kormány az adótörvények módosításait
A kormány szerdai ülésén megtárgyalta és elfogadta az adótörvények 2009-re vonatkozó módosításait - közölte Budai Bernadett kormányszóvivő a kabinet ülése után. A pénzügyminiszter pénteken nyújtja be az Országgyűlésnek a módosító csomagot, de mandátumot kapott arra, hogy az addig az Országos Érdekegyeztető Tanácson, valamint a Gazdasági Együttműködési Fórumon felmerült javaslatokról tárgyaljon. A szerdai kormányszóvivői tájékoztatón Budai Bernadett nyitott kérdésnek nevezte a fuvarozók üzemanyag elszámolását, illetve azt, bevezessék-e a jelenleg adómentes természetbeni juttatások 11 százalékos megadóztatását.
2008.09.17. 12:57
 
 
Moszkva: hidegháborús reflexekre utal a NATO-küldöttség grúziai látogatása
Moszkva szerint nem volt időszerű a NATO magas rangú küldöttségének keddi grúziai látogatása; az orosz külügyminisztérium szerdán nyilatkozatban hangsúlyozta, hogy a szövetség vezetőinek ottani útja a hidegháborús reflexeket idézi. Mint az orosz külügyi nyilatkozat megállapítja, a látogatása a jelenlegi helyzetben nem szolgálta a térség megszilárdításának érdekeit. Az abból levonható következtetések megerősítették, hogy a NATO-ban ismét munkálkodnak a hidegháborús időket idéző "idegen-barát" reflexek. A Jaap de Hoop Scheffer főtitkár vezette NATO-küldöttség kedden kereste fel Tbiliszit, majd az augusztusi orosz hadművelet egyik fő célpontjává vált Gori városában is járt.
2008.09.17. 12:47
 
 
Felmentést kért a móri ügyben Hajdú László védője
Felmentést kért a móri bankrablás ügyében Hajdú László védője a Fővárosi Bíróságon. A megismételt elsőfokú eljárásban megtartott perbeszéd során Kamarás Géza ügyvéd azt mondta, hogy védence nem is járt a bűncselekmény helyszínén, a bűnüldöző hatóságok tudják, hogy más követte el a nyolc halálos áldozatot követelő 2002 májusi vérengzést, ezért indokolt Hajdú László bűncselekmény hiányában történő felmentése. Egy másik eljárásban W. Róbert ellen áprilisban emelt vádat az ügyészség a móri vérengzés miatt a Fejér Megyei Bíróságon. Abban az eljárásban volt egy másik gyanúsított is, ám ő még a nyomozás során előzetes letartóztatása alatt öngyilkosságot követett el.
2008.09.17. 12:37
 
A Nemzeti Hírközlési Hatóság fontosnak tartja a fogyasztói jogok képviseletét
A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) fontosnak tartja a fogyasztói jogok képviseletét, annak érvényesítését - mondta Pataki Dániel, a NHH elnöke szerdán az állami szerepek a fogyasztói tudatosság növelésében címmel megtartott konferencián, Budapesten. Hozzátette: a hatékony versenyben a fogyasztói érdekeknek is érvényesülniük kell. Ennek alátámasztásaként megemlítette, hogy miközben Magyarországon nőttek a fogyasztói árak, addig a távközlésben nominális értéken számítva csökkentek. Tóth Tihamér, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnökhelyettese hangsúlyozta, hogy a GVH az elmúlt 18 évben a versenytörvényt alkalmazva, illetve versenykultúra központ létrehozásával segítette a fogyasztói tudatosság kialakulását.
2008.09.17. 12:31
 
 
Fidesz: az Országgyűlés vitassa meg Gyurcsány Ferenc Megegyezés című programját
A Fidesz a házbizottság csütörtöki ülésén újra javasolni fogja, hogy az Országgyűlés tűzze napirendre Gyurcsány Ferenc programjának vitáját, és a képviselők szavazzanak róla - mondta Pokorni Zoltán, a párt alelnöke szerdán, Budapesten. A frakció azt szeretné elérni, hogy Gyurcsány Ferenc Megegyezés című programját az Országgyűlés következő ülésén vitassa meg és döntsön róla - mondta Pokorni Zoltán sajtótájékoztatón, aki szerint a dolgok normális rendje az, hogy az Országgyűlés tárgyal és szavaz a kormányprogramról. Hozzátette: az a koalíció, ami 2006 tavaszán felhatalmazást kapott, felbomlott, jelenleg kisebbségi kormány működik.
2008.09.17. 12:15
 
 
Lemondott az ukrán parlament elnöke
Az ukrán kormánykoalíció szétesése következtében lemondott szerdán posztjáról Arszenyij Jacenyuk parlamenti elnök. Julija Timosenko kormányfő viszont újságírók előtt közölte: nem hajlandó lemondani. Az Unian ukrán hírügynökség szerint Jacenyuk, távozását a parlamenti pulpitusról bejelentve, felhívta a figyelmet arra, hogy a koalíció szétesése jogilag ugyan befejeződött, de politikailag még nem. Mint megjegyezte: a kormányból való távozásnak ugyanolyan méltóságteljesnek kell lennie, mint a kabinetbe való belépésnek. Az ellenzéki Moszkva-barát Régiók Pártja reményét fejezte ki, hogy Jacenyuk példáját követi majd a szétesett koalíció többi tisztségviselője is.
2008.09.17. 11:29
 
 
Németh Zsolt: a Déli Áramlat megépítése hátrányos Magyarországnak
Hátrányos a Déli Áramlat gázvezeték megépítése Magyarország és Közép-Európa állampolgárai számára; hazánk 85 százalékban függ az orosz gáztól, és így Oroszországtól, ami már nem gazdasági, inkább biztonságpolitikai kérdés - írta Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke a Magyar Nemzetben szerdán megjelent cikkében. Az Oroszország befolyása a térségre című cikkben a szerző hangsúlyozta, hogy a magyar ellenzék éppen a hátrányos helyzet miatt szólította fel a kormányt, függessze fel a részvételét az orosz gázvezeték projektjében és kezdjen konzultációt a többi érintett állammal.
2008.09.17. 11:24
 
 
Demonstrációkat szervez a Tej Terméktanács
A Tej Terméktanács demonstrációk szervezésébe kezd annak érdekében, hogy a magyar tejágazat jövedelmezősége megmaradjon, és az ágazatban dolgozók ne veszítsék el munkahelyeiket. Az áruházláncok előtt tartandó demonstrációk helyét és idejét - az akció sikere érdekében - közvetlenül az események előtt közlik. A Tej Terméktanács nem tolerálja, hogy az Európai Unióból "dömpingáron, óriási volumenben érkezik be a tej és tejtermék, miközben ezek a tagállamok irigylésre méltó üzletpolitikával védik nemzeti piacaikat. Az ő mezőgazdaságuk, tejágazatuk nem fog tönkremenni, miután csak a hazai piacot zavaró többleteiket szállítják külpiacra, és a belföldi piacukra, annak árszintjére nagyon vigyáznak".
2008.09.17. 11:22
 
MDF: a liberális párt segíti folyamatosan a Gyurcsány-kormányt
A Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) az a párt, amely folyamatosan segíti a Gyurcsány-kormányt a hatalmon maradásban - jelentette ki Csapody Miklós, az MDF országgyűlési képviselője sajtótájékoztatón. Csapody a Republikon Intézet szeptemberben publikált elemzésére reagált, melyben az intézet azt állapítja meg: az MDF frakciója a parlament tavaszi ülésszakán az interpellációs szavazáskor gyakran élt a távolmaradás eszközével, így burkoltan támogatta a kisebbségi kormányt. Az MDF-es politikus kiemelte: a kisebbségi kormány fennállása óta az SZDSZ és az MSZP együttműködésének köszönhetően nem fordult elő, hogy egy egyszerű többséget igénylő indítvány megbukott volna az Országgyűlésben.
2008.09.17. 11:05
 
 
Gyurcsány és Demszky is felszólal a Charta szombati rendezvényén
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Demszky Gábor főpolgármester is felszólal a Magyar Demokratikus Charta szombati rendezvényén - tudta meg a szervezőktől az MTI szerdán. A tájékoztatás szerint a program - amelyre húszezer embert várnak - délután három órakor kezdődik; a résztvevők a Clark Ádám tértől a Lánchídon át, a Roosevelt téren keresztül jutnak el a Kossuth térig. A Chartát eddig közel négyezerötszázan írták alá, de a szervezők abban bíznak, hogy a helyszínen még többen csatlakoznak.
2008.09.17. 11:00
 
 
Megkezdte a Kadima párt Ehud Olmert utódjának megválasztását
Megkezdte szerda reggel a kormányzó izraeli párt, a centrista Kadima a korrupcióval megvádolt Ehud Olmert pártelnök és kormányfő utódjának megválasztását. A pártelnököt és kormányfőjelöltet a Kadima 74 ezer tagja választja meg négy politikus közül. A párt tagjai országszerte összesen 114 szavazóhelyiségben adhatják le voksukat a nap folyamán. Az esti urnazárás után valószínűleg még az éjszaka bejelentik a végleges eredményt. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a legesélyesebb Cipi Livni külügyminiszter, rá a megkérdezettek 47 százaléka voksolna. A többi, gyengébb esélyű jelölt: Saul Mofaz miniszterelnök-helyettes és közlekedési miniszter, Meir Sitrít belügyminiszter, valamint Avi Dihter közbiztonsági miniszter.
2008.09.17. 10:56
 
Pénzügyminisztérium: szeptemberben 80,5 milliárd forint hiány várható
A Pénzügyminisztérium - önkormányzatok nélkül - 80,47 milliárd forint hiányt vár vár szeptemberre, az első kilenc hónapra 753 milliárdot - jelentette be Keller László, a tárca államtitkára szerdán sajtótájékoztatón. Az augusztusi végleges pénzforgalmi hiány 91,2 milliárd forint volt. Az első nyolchavi deficit 672,5 milliárd, a GDP 2,4 százaléka, ami 209,8 milliárd forinttal kisebb a tavalyi megfelelő adatnál. Az év egészére továbbra is a GDP 3,8 százalékának megfelelő államháztartási hiánnyal számol a szaktárca, a korábbinál némileg kisebb, 1.031,9 milliárd forint összeg mellett - mondta Keller László.
2008.09.17. 10:37
 
 
Kajak-kenu: Visszavonult Martin Doktor
Befejezte a versenyszerű kenuzást a cseh Martin Doktor, aki az elmúlt bő évtizedben a sportág meghatározó alakja volt. A 34 éves sportember a válogatott szakvezetőjeként tevékenykedik tovább. "Most ősszel kezdem a munkát, ami egyben azt jelenti, hogy versenyzői pályafutásom véget ért" - idézte őt a CTK hírügynökség. Martin Doktor 1996-ban, az atlantai olimpián érte el a legnagyobb sikerét, 500 és 1000 méteren is győzött. Emellett világ-és Európa-bajnokságokon is több alkalommal állt a dobogón, illetve annak legfelső fokán. A pekingi olimpiára már nem szerzett részvételi jogot. Szakvezetői megbízatása a 2012-ig, londoni játékokig szól.
2008.09.17. 10:27
 
Forgalomkorlátozás a fővárosban sportrendezvény miatt
A Budapesti Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy sportrendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi forgalomkorlátozás lép életbe a főváros területén.
2008.09.17. 10:11
 
 
A Fed 85 milliárd dolláros hitelt nyújt a világ legnagyobb biztosítójának
Az amerikai szövetségi tartalékbankrendszer (Federal Reserve) 85 milliárd dollárig terjedő rendkívüli hitelt nyújt a világ legnagyobb biztosítójának, az American International Groupnak (AIG), hogy megmentse az összeomlástól. A jegybank szerepét betöltő Fed bejelentése szerint a kétéves kölcsönért cserébe az amerikai kormány 79,9%-os tőkerészesedést szerez az AIG-ben. Az amerikai pénzügyminisztérium teljes támogatását bíró megállapodás alapján a New Yok-i Federal Reserve biztosítja a hitelt. A Fed - amely vétójogot kap az elsőbbségi részvények osztalékainak kifizetésében - ezzel minden idők legnagyobb egyszeri beavatkozását hajtja végre. Az AIG előzőleg közölte, csődeljárást fog kérni, ha a kormány nem siet a segítségére.
2008.09.17. 10:10
 
 
A Billboard listáján az elmúlt 50 év listavezetője a The Twist
Chubby Checker The Twist című dala vezeti a Billboard Hot 100-as összesített listáját. A kislemezlista immár ötvenéves múlttal büszkélkedik és érdekessége, hogy az első öt közé sem Elvis Presley, sem a Beatles, sem a Rolling Stones nem tudott bekerülni egyetlen dalával sem - derül ki a lista szerkesztőinek összeállításából. A Billboard honlapján visszamenőleg megtekinthetők az egyes évek összesítései és ebből kiderül, hogy ötven évvel ezelőtt Domenico Modugno nálunk is jól ismert Volare című dala volt az éllovas. A The Twist 1959-ben keletkezett, diadalútját 1960-ban kezdte, s bekerült a Rolling Stone magazin minden idők 500 legjobb dalát összesítő listára.
2008.09.17. 10:08
 
BKV-busz tarolt a XI. kerületben
Pénzszállító is részese volt annak a tömeges karambolnak, amelyben BKV-busz ütközött parkoló taxinak kedden délután a főváros XI. kerületében.
2008.09.17. 10:06
 
ATM lopás Szigetszentmiklóson
Ismeretlen tettesek Szigetszentmiklóson egy pénzintézet sérelmére követtek el lopást ma éjszaka 01.30 körül. Egy üzletházban található ATM oszlop automatára kötelet erősítettek, másik végét egy terepjáróra kötötték, majd az autó segítségével kirángatták a helyéről és eltulajdonították az automatát. A lopási kár megállapítás alatt van. Jelenleg is folyamatban van a helyszíni szemle.
2008.09.17. 10:04
 
Halálos kimenetelű vonatgázolás Tiszalúcnál
A Szerencsi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja annak a rendkívüli halálesetnek a körülményeit, amely a mai napon a kora reggeli órákban Tiszalúcnál történt.
2008.09.17. 09:59
 
 
Fodor: az nem megoldás, ha valakinek problémája van, akkor nyílt levelet ír
Az SZDSZ elnöke szerint az nem megoldás, ha valakinek problémája van, akkor nyílt levelet ír, ahelyett, hogy belső fórumokon tenné szóvá kifogásait vagy a pártelnökhöz fordulna; Fodor Gábor ezt arra reagálva mondta szerdán a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában, hogy előző nap Csécsei Béla, a főváros VIII. kerületének polgármestere a hozzá írott nyílt levélben úgy fogalmazott: "nem jó, amit csinálsz és nem jó, ahogy csinálod". Gegesy Ferenc, a IX. kerület polgármestere hétfőn közleményében jelentette be, hogy kilép a pártból és lemond egyéni parlamenti képviselői mandátumáról.
2008.09.17. 09:36
 
Paralimpia 2008: az MPB elnöke szerint 11 érem benne volt a magyar csapatban
Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) elnöke szerint a magyar csapatban benne volt a tizenegy érem megszerzésének lehetősége a pekingi játékokon. A magyar küldöttség végül egy arany- és öt bronzérmet szerzett a kínai fővárosban. "Tizenegy érmet vártam és ez benne is volt a csapatban" - mondta a sportvezető az MTI-nek. "Voltak balszerencsés versenyzőink, akadt, aki viszont szerencséjének is köszönhette jobb eredményét, nincs értelme erről az oldalról értékelni a történteket. A szakmai szempontokat kell nagyon alaposan elemezni, ezt minden sportági szakszövetség, illetve az MPB is megteszi és ez alapján lehet reális véleményt megfogalmazni a csapat szerepléséről."
2008.09.17. 09:26
 
 
0,4 százalékkal nőtt a reálkereset január és július között
A január-júliusi reálkereset - a fogyasztóiár-index 6,8 százalékos növekedése mellett - 0,4 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Január-júliusban a bruttó átlagkeresetek összességében 8,1 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 7,2 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. A KSH korábbi közlése szerint a január-júniusi reálkereset - a fogyasztóiár-index 6,8 százalékos növekedése mellett - 0,5 százalékkal emelkedett az előző év azonos időszakához viszonyítva. Január-júniusban a bruttó átlagkeresetek összességében 8,2 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 7,3 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit.
2008.09.17. 09:05
 
 
A Zsolnay kapott megrendelést az IKEA porcelántermékeinek gyártására
A svéd IKEA a pécsi önkormányzati tulajdonú Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt.-vel köt hét évre szóló szerződést porcelán étkészletek gyártására - közölte a porcelánmanufaktúra vezérigazgatója. Péterné Marosy Katalin elmondta: az ezzel kapcsolatos szándéknyilatkozatot a napokban kapták meg. A megbízás szerint a gyár 2009 szeptemberétől évente 5.000 tonna porcelántermékre kapna megbízást, ezzel megháromszorozná 1,1 milliárd forintos éves árbevételét. A vezérigazgató hozzátette, hogy a megrendelés teljesítése érdekében több milliárd forintos beruházás eredményeként új üzemet építenek a Pécsi Ipari Parkban, ehhez várhatóan kormányzati forrást is kapnak.
2008.09.17. 08:45
 
 
Paralimpia 2008, vívás: Szekeres és Mató a nyolcaddöntőig jutott
Szekeres Pál és Mató Gyula a nyolcaddöntőig jutott el a pekingi paralimpia zárónapján, a kerekesszékes vívók kard versenyében. A selejtezőből Mató három győzelemmel és két vereséggel, Szekeres két sikerrel és három elveszített asszóval került fel a tizenhatos főtáblára. Innen azonban egyik magyar sem tudott továbblépni, mindketten nagy csatában 15-12-es vereséget szenvedtek. Szekerest hongkongi, Matót lengyel vívó búcsúztatta. A kard a paralimpia utolsó versenyszáma, a játékok utolsó hivatalos programja a magyar idő szerint 14 órakor kezdődő, háromórásra tervezett záróünnepély lesz.
2008.09.17. 08:23
 
 
Tokió: Szávayék továbbjutása, Czinkék búcsúja
Szávay Ágnes a szlovák Daniela Hantuchovával az oldalán továbbjutott az 1,34 millió dollár összdíjazású tokiói keménypályás női tenisztorna első fordulójából, míg a Czink Melinda, Andreja Klepac magyar, szlovén kettős búcsúzott. Szávay kedden egyesben kiesett, Morita Ajumitól kapott ki, akinek szerdán párosban - részben - sikerült visszavágnia. A viadal honlapja alapján a magyar, szlovák duó a negyeddöntőben a Lisa Raymond, Samatha Stosur amerikai, ausztrál (2.) és az Aravane Rezai, Shikha Uberoi francia, indiai páros csatájának győztesével találkozik.
2008.09.17. 08:18
 
 
Megsínyli az Oscar-gála a digitális átkapcsolást?
Jónéhány potenciális Oscar-gála nézője maradhat le Amerikában a kedvenc programjáról a digitális sugárzásra való áttérés miatt. Az amerikai filmakadémia 81. díjkiosztó ceremóniáját február 22-ére, vasárnapra időzítették, ami azonban mindössze öt nappal az után következik, hogy az ország áttér a digitális tévéadásra. Aki nem kap észbe idejében, azaz nem szerzi be az áttéréshez szükséges technikai kütyüket - figyelmeztetett a Variety című filmes szaklap cikke -, az bizony az analóg adást vevő készülékén semmit sem lát majd a vörösszőnyeges parádéból és a Kodak Színház-i show-ból.
2008.09.17. 07:58
 
 
Drágult a benzin
Emelte bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán nulla órától a Mol Nyrt. A Mol legutóbb szeptember elején emelte bruttó 3 forinttal a benzin literenkénti nagykereskedelmi árát. A gázolaj ára augusztus közepe óta nem változott. A mostani emeléssel a benzin átlagára 308 forint körüli lesz, míg a gázolajé 312 forint marad. A kutaknál 10-15 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A szakértők a benzin áremelését a tőzsdei jegyzések, illetve a dollár-forint árfolyam változásával magyarázzák.
2008.09.17. 07:37
 
 
Napi Gazdaság: újabb húzónevek jönnek az Andrássy útra
Tovább tart a világmárkák Andrássy úti hódítása: a napokon belül megnyíló Gucci-üzletet néhány hét múlva a Roberto Cavalli-szaküzlet követi, és várhatóan az év végéig megnyílik az Armani-divatház és -kávézó is - írta a szerdai Napi Gazdaság. Emellett a befejező munkák zajlanak a méregdrága mobiltelefonokat gyártó és forgalmazó Vertu üzletében, s hamarosan építőmesterek foglalják el az Andrássy út és a Nagymező utca sarkát is: ott az olasz Dolce and Gabbana cég nyit exkluzív szalont - tudta meg a lap, amely piaci hírek alapján arra számít, hogy hamarosan a sportos órákat gyártó TAG Heuer is üzletet nyit a sugárúton, s hogy az Andrássy út meghódításának következő állomása a Chanel és a Dior megjelenése lehet.
2008.09.17. 07:25
 
 
Kuba hajlandó politikai párbeszédet kezdeni az EU-val
Kuba feltételesen elfogadta az Európai Unió javaslatát a hivatalos politikai párbeszéd felvételére - közölték Havannában dolgozó uniós diplomaták kedden. A kubai külügyminisztérium a soros EU-elnök Franciaország havannai nagykövetségének két hete átadott jegyzékben értesítette az uniót a kormány ezen döntéséről. A tárgyalások megkezdésének feltételéül szabták azonban, hogy állapodjanak meg a párbeszéd témáiról és kereteiről. Az uniós külügyminiszterek júniusban döntöttek a Kuba ellen 2003-ban elrendelt, 2005-ben felfüggesztett diplomáciai szankciók feloldása mellett, valamint javaslatot tettek a politikai párbeszéd felvételére.
2008.09.17. 07:22
 
 
Az első képek az új Cadillac SRX-ről
2009-ben jön a teljesen új SRX, amely a sikeres Provoq tanulmányautón alapul.
2008.09.17. 07:19
 
 
Megkezdődött az ENSZ-közgyűlés 63. ülésszaka
Hivatalosan megnyílt kedden New Yorkban az ENSZ-közgyűlés 63. ülésszaka. A közgyűlést az új elnök, a nicaraguai Miguel d'Escoto Brockmann nyitotta meg ünnepélyesen. A 75 éves katolikus pap, aki 1979-től 11 éven át volt hazája külügyminisztere, a macedón Srgjan Kerimtől vette át a tisztséget egy évre azután, hogy elődje hétfőn lezárta a 62. ülésszakot. Az új ülésszak általános vitáját, amelyen a világszervezet 192 tagállamának államfői, miniszterelnökei, illetve külügyminiszterei szólalnak föl, idén szeptember 23. és október 1. között tartják. Az általános politikai vitában az első között szólal fel Brazília, az Egyesült Államok, Franciaország, Szerbia, Argentína és Irán elnöke.
2008.09.17. 07:01
 
 
Zebrán való gázolásnál 35 km/óra fölött a sofőr lesz a vétkes
Még a KRESZ átfogó módosítása előtt szeretne megváltoztatni néhány KRESZ-szabályt a rendőrség: kötelezővé kívánja tenni például azt, hogy a lámpával nem védett zebrák előtt harminc kilométeres óránkénti sebességre lassítsanak a sofőrök - írja a szerdai Népszabadság. A lap megszólaltatja Komáromi Endre ezredest, az ORFK közlekedési főosztályvezetőjét, aki a kezdeményezés háttereként arra hívja fel a figyelmet, hogy "kis kormányzati segítséggel" Magyarország 2010-re teljesítheti azt a vállalását, hogy 2001-hez képest harmadával csökkentse a közlekedési balesetek halálos áldozatainak számát, sőt még a régi uniós tagállamoknak előírt csökkentést is elérheti.
2008.09.17. 06:58
 
Jövő kedden folytatódik az MSZP és az SZDSZ tárgyalása
Az MSZP országos elnöksége elfogadta a Szabad Demokraták Szövetségének javaslatát, hogy a következő MSZP-SZDSZ-tárgyalásra szeptember 23-án kerüljön sor - tudatta a szocialista párt kedden. A miniszterelnök kezdeményezésére legutóbb múlt héten csütörtökön tárgyalt a két volt koalíciós partner delegációja. A megbeszélés után Gyurcsány Ferenc, az MSZP és Fodor Gábor, az SZDSZ elnöke külön-külön tartott sajtótájékoztatót, ahol bejelentették, a tárgyalás szakpolitikai kérdésekkel fog folytatódni. Az említett MSZP-kezdeményezés célja az volt, hogy a társadalmi támogatottság mellett parlamenti többséget is szerezzenek a Megegyezés című programhoz.
2008.09.16. 22:00
 
 
Marseille lesz 2013-ban Európa kulturális fővárosa
Franciaország második legnagyobb városa, Marseille lesz 2013-ban Európa egyik fővárosa - jelentette be kedden Jacques Pfister a francia város pályázatának elnöke. A döntést a francia kulturális miniszter, Christine Albanel is megerősítette. A dél-franciaországi tengerparti város a szlovákiai Kassával osztja meg a címet 2013-ban. Az Európai Unióban megállapított "menetrend" értelmében 2013-ban Franciaország és Szlovákia adja Európa két kulturális fővárosát. A francia városok közül Marseille mellett pályázott még Bordeaux, Lyon és Toulouse.
2008.09.16. 20:54
 
 
Nem támogatja a főváros vezetése a taxis tarifák emelését
Nem támogatta keddi ülésén a Főpolgármesteri Kabinet a taxis szervezetek azon kezdeményezését, hogy a taxizás hatósági tarifáit 20 százalékkal emeljék - mondta a Városháza kommunikációs igazgatója. Nyáry Krisztián közölte, hogy a városvezetés nem javasolja a Fővárosi Közgyűlésnek a maximált tarifa megemelését. Ehelyett felkérik az önkormányzat gazdasági bizottságát, hogy egy kisebb mértékű alapdíjemelésről tárgyaljon a taxis szervezetekkel. A javaslat szerint az alapdíj 66 százalékkal, a távolsággal arányos díj kevesebb mint 10 százalékkal nőne. Ebből elsősorban az alapdíj 300-ról 500 forintra történő emelését tartotta túlzónak a városvezetés.
2008.09.16. 20:38
 
Munkás zuhant a mélybe a csepeli szennyvíztisztító építésén
Gurulóállvány dőlt el és lezuhant róla egy munkás kedden délután a csepeli szennyvíztisztító építésén. A férfi az egyik szennyvízmedencében szenvedett balesetet. A fővárosi tűzoltók alpintechnikai felszerelés segítségével hozták fel a kilencméteres mélységből. A munkást a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba - tájékoztatta szerkesztőségünket Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.
2008.09.16. 20:22
 
 
UEFA Kupa: Dárdaiék sikere
Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC hazai környezetben két góllal nyert az ír St. Patrick's ellen a labdarúgó UEFA Kupa 1. fordulójának első mérkőzésén. A magyar válogatott középpályás kezdőként lépett pályára, ám a félidőben lecserélték. UEFA Kupa, 1. forduló, 1. mérkőzések: Hertha BSC (német)-St. Patrick's (ír) 2-0 (0-0) Nordsjälland (dán)-Olimpiakosz Pireusz (görög) 0-2 (0-0) APOEL Nicosia (ciprusi)-Schalke 04 (német) 1-4 (0-3). A visszavágókat két héttel később rendezik. A párharcok továbbjutói a 40 csapatos csoportkörben folytathatják szereplésüket.
2008.09.16. 20:07
 
 
Nem bontja fel a HospInvesttel kötött szerződést a hevesi megyegyűlés
Nem bontja fel az egri kórház vagyonkezeléséről és működtetéséről szóló szerződést a HospInvest Zrt.-vel a hevesi megyegyűlés - közölte Sós Tamás, az önkormányzat szocialista elnöke kedden. A Heves Megyei Bíróság hétfőn jogerősen hatályon kívül helyezte a megyei önkormányzat azon határozatát, amely a HospInvest Zrt.-t nyilvánította az egri kórház vagyonkezelésére kiírt pályázat győztesévé. A bíróság azzal indokolta döntését, hogy a HospInvest pályázati dokumentációjához csatolt banki igazolás nem felelt meg a pályázati kiírásban foglaltaknak.
2008.09.16. 20:05
 
 
MLSZ: edzői csoport irányíthatja az utánpótlás válogatottakat
Várhatóan egy edzői team irányítja majd a jövőben az utánpótlás válogatottakat - közölte a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ). Tekintettel az U18-as, U19-es, U20-as és U21-es (olimpiai) csapatok egymással szorosan összefüggő feladataira, ezen korosztályok szakmai irányítását 2012-ig egy edzői team felállításával kívánja megoldani a szövetség. A közlemény kiemeli, hogy ebben az edzői csoportban helyet kap majd Sisa Tibor, aki az U19-es válogatott élén Európa-bajnoki bronzérmet nyert, ellenben a csapatban nem lesz ott Várhidi Péter, korábbi szövetségi kapitány.
2008.09.16. 18:34
 
 
Moto GP: Hayden a Ducatihoz szerződik
A következő szezontól a Ducati istálló alkalmazottja lesz Nicky Hayden, a gyorsaságimotoros-világbajnokság királykategóriájában (MotoGP) szereplő Honda versenyzője. "Nagyon örülünk Nicky érkezésének, fantasztikus pilóta, olyan aki soha nem adja fel" - nyilatkozta Claudio Domenicali, az olasz klub első embere. A 27 éves amerikai klasszis 2006-ban óriási meglepetésre világbajnoki címet nyert, az idei pontvadászatban azonban csak a nyolcadik helyen áll. A "Kentucky Kid" becenévre hallgató Hayden - aki hat évet töltött el a Hondánál - érkezése azt jelenti, hogy az olasz Marco Melandri távozik az együttesétől.
2008.09.16. 17:47
 
 
Szerdán választja meg Olmert utódját a Kadima Párt
Pártelnököt, egyben kormányfőjelöltet választ szerdán a legnagyobb izraeli párt, a Kadima 74 ezer tagja. A párttagoknak négy politikus közül kell megválasztaniuk a korrupciós vádak miatt lemondani kényszerülő Ehud Olmert utódát. A Háárec című lap kedden közzétett közvélemény-kutatása szerint a legesélyesebb Cipi Livni külügyminiszter, rá a megkérdezettek 47 százaléka voksolna. Huszonnyolc százalékra számíthat Saul Mofaz miniszterelnök-helyettes és közlekedési miniszter, míg Meír Sitrít belügyminiszternek, valamint Avi Dihter közbiztonsági miniszternek egyaránt 6-6 százalékot adnak.
2008.09.16. 17:43
 
 
Gyurcsány: az MSZP és az SZDSZ álláspontja közel van egymáshoz
A miniszterelnök nehezen látja be, mi érdeke lenne a liberálisoknak utat nyitni egy olyan politikához, amit Semjén és Orbán neve fémjelez. Gyurcsány Ferenc erről internetes naplójában írt kedden. A kormányfő szerint a kormánykoalíción kívüli parlamenti együttműködés azt jelenti, hogy a Szabad Demokraták Szövetsége szabadon dönthet arról, mely kérdésekben nyújt támogatást a kormánynak és melyekben nem. "Ez esetben helytálló okoskodás, hogy kormányon kívül nagyobb lehet a befolyása, hiszen ténylegesen a szavazataikon múlhat egyik vagy másik kérdés eldöntése."
2008.09.16. 17:34
 
 
Ideiglenes légimentő-bázis nyílt Szolnokon
Ideiglenes légimentő-bázist nyitottak meg kedden Szolnokon, a Magyar Honvédség katonai helikopterbázisán; a dél-alföldi régiót ellátó mentőhelikopter és személyzete a tervek szerint az év végéig, a végleges szentesi állomáshely elkészültéig marad a Tisza-parti városban. Szekeres Imre honvédelmi miniszter a bázis megnyitása alkalmából a honvédség és az egészségügy évek óta meglévő kiváló együttműködését hangsúlyozta, amelynek újabb tanújele a mostani kezdeményezés. Mint mondta, az ötletet az egészségügyi tárca vetette fel, és a megállapodás megkötésére másfél nap elég volt.
2008.09.16. 17:31
 
Álrendőrök rendőrkézen
Álrendőröket vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság hétfőn.
2008.09.16. 17:02
 
Több mint harminc milliárd forintba kerülhet a magyar EU-elnökség
Több mint harminc milliárd forintba kerülhet a 2011-es magyar elnökség, ha az Országgyűlés elfogadja az erről szóló ellenzéki javaslatot. A törvényjavaslat szerint összesen mintegy 34 milliárd forintot költene Magyarország három év alatt a féléves uniós elnökségre. A tervezet jövőre 8,2, a következő évre 10,4, 2011-re pedig 15,1 milliárd forintot irányoz elő az elnökségi feladatok ellátására. Ez az összeg fedezné a felkészítési és képzési költségeket, a beruházásokat és a rendezvények finanszírozását. A javaslat azzal is számol, hogy az elnökségi feladatokat nemcsak a költségvetésből kell majd finanszírozni, hanem a magánszféra is részt vehet vállalhat ebből.
2008.09.16. 16:58
 
 
Nyulak is kaphatnak betegbiztosítást Hollandiában
Kutyák és macskák után már nyulakra is lehet betegbiztosítást kötni Hollandiában. A Petplan állatbiztosító társaság a háziállattartási szokásokban megfigyelhető új trendre, jelesül a nyulak népszerűségének gyors növekedésére reagál az új szolgáltatással. A potenciális ügyfélkör hatalmas; a cég becslése szerint az utóbbi időben 750 ezerre emelkedett a háziállatként tartott nyulak száma Hollandiában, és nemcsak nekik nem kötöttek még a gazdák betegbiztosítást. A fül hossza és formája alapján "nyúlra szabott" biztosítás díja a választott szolgáltatási csomagtól függően havi 5,95 euró és 15 euró (1440-3640 forint) között mozog.
2008.09.16. 16:54
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291[2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista