2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Lamperth Mónika MSZP-aktivistákról, párthangulatról
Az elmúlt hónapokban 900 aktivistát képeztek tovább a Magyar Szocialista Pártban, annak érdekében, hogy megismerjék a kormány politikáját, szakpolitikai elképzeléseit; Lamperth Mónika, az MSZP elnöki kabinetjének vezetője az MTI-nek adott interjúban beszélt erről. A politikus elmondta, hogy az MSZP elnöksége és választmánya tavaly fogadott el egy képzési stratégiát, amelyet kabinetvezetői kinevezése után "kicsit gyorsabb fordulatra kapcsolt". Szerinte az MSZP alacsony támogatottsága azzal a következménnyel járt a pártszervezetek nagy részénél, hogy nem kezdeményeztek programokat, akciókat, "saját magukban rágták a problémáikat", de nyáron ez megváltozott, összesen 272 programot szervezetek.
2008.09.28. 09:04
 
 
A magyar alkalmazottaknak a megbecsülés fontosabb, mint a pénz
A magyar alkalmazottak 93 százaléka szerint a megbecsülés hatékonyabban növeli termelékenységüket, mint az anyagi ösztönzők - állapította meg a Canon nemzetközi kutatása. Az ICM Research által végzett felmérés keretében Európa 18 országában 5.500 hivatali alkalmazott, köztük 300 magyar körében vizsgáltak olyan termelékenységet befolyásoló munkahelyi tényezőket mint például a hozzáállás és tapasztalat. Míg az anyagi ösztönzők - a pénzügyi jutalom és bónusz - csupán a válaszadók 80 százalékánál idézett elő pozitív változást, addig 85 százalékuk meglepő módon Európa-szerte azt mondta, hogy termelékenységét a megbecsülés fokozná leginkább. A 93 százalékos magyarországi arány kiemelkedően magas.
2008.09.28. 08:58
 
 
Létrejött a Budapest Fejlesztési Tanács
A főváros fejlesztésében és működésében érdekelt kormányzati és önkormányzati szervezetek tevékenységének koordinálásra Steiner Pál fővárosi miniszterelnöki megbízott vezetésével megalakult a Budapest Fejlesztési Tanács. Steiner Pál az MTI kérdésére elmondta: a tanács feladata a kormány és a főváros kiemelt fejlesztési terveinek összehangolása és a Budapest törvény előkészítése mellett biztosítani az európai uniós pénzek elszámolhatóságát. A miniszterelnöki megbízott az MTI-nek a legnagyobb projektek között első helyen a több mint 510 milliárd forintba kerülő négyes metrót említette, amihez az Európai Unió 266 milliárd forintnak megfelelő euró támogatást nyújt.
2008.09.28. 08:55
 
 
Japán Nagydíj: Talmácsi a harmadik helyen végzett
A 125 kcm-esek között vb-címvédő Talmácsi Gábor a harmadik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján vasárnap. A viadalt a német Stefan Bradl nyerte 39:57.2228 perces idővel. A második helyezett a francia Mike Di Meglio lett, aki 0,151 másodperccel maradt le a győztes mögött, 39:57.379-es időt produkálva. A világbajnok magyar versenyző, aki többször is vezetett, 39:57.509 perces (+0,281 mp) idővel ért célba. A másik magyar, a 250 köbcentis géposztályban versenyző Tóth Imre a 22. lett, és nem szerzett pontot.
2008.09.28. 08:55
 
 
Magyarországon nincs napirenden a lakásárak csökkenése
Amennyiben a nemzetközi válság következtében Magyarországon mérséklődne a lakáspiaci kereslet, az nem az árak csökkenésében, inkább a kínálat szűkülésében mutatkozik majd meg - véli Zelei Zoltán, az Elephant Holding értékesítési vezetője. "Csak az az ingatlanlufi pukkadhat ki, amit előzőleg felfújtak" - mondja Zelei Zoltán, utalva arra, hogy például Angliában, Írországban és a balti államokban már hónapok óta csökkenek a négyzetméterárak. Magyarországon soha nem voltak túlárazottak a budapesti lakások, és nem volt jellemző a "beteges" túlkínálat sem. Az árak az emúlt tíz évben kiegyensúlyozottan, évi 7-10 százalékkal emelkedtek és visszafogott volt a kínálati oldal növekedése is.
2008.09.28. 08:48
 
 
Átmenetileg visszaesett a pénzügyi cégek elleni panaszok száma
A második negyedévben 1.767 írásos fogyasztói bejelentés érkezett a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez (PSZÁF) a pénzügyi intézményekre, 20,8 százalékkal kevesebb, mint az első negyedévben. A tavalyi hasonló időszakhoz képest azonban valamennyi szektorban jelentősen - átlagosan 30,9 százalékkal - nőtt az írásos panaszok száma. A felügyelet a tendenciákat figyelembe véve azt valószínűsíti, hogy a negyedéves visszaesés átmeneti jellegű. A felügyelet honlapján publikált tájékoztató szerint az első negyedévhez képest a pénztári panaszok száma közel megduplázódott, a pénzpiaci és a biztosítási szektor szolgáltatóinak tevékenységét ugyanakkor 32,3, illetve 14,4 százalékkal kevesebb fogyasztó kifogásolta.
2008.09.28. 08:20
 
 
Marhakocsik a kövér betegek mentői
Marhaszállító teherautókkal oldják meg a kövér betegek fuvarozását a mentők Münchenben, mert túl drágák lennének a speciális mentőautók. A 130 kiló felettiek szállítására kiszélesített és megerősített mentőautók 45 millió forintnyi összegbe kerülnek, a marhaszállító teherautók viszont jóval kevesebbe. Így aztán a bajor nagyváros egészségügyi hatósága az utóbbiak mellett döntött. Egy helyi, tartományi parlamenti képviselő azonban már felemelte szavát az eljárás ellen, miután látta, hogy milyen járműre került egy 135 kilós beteg. "Csak egy ponyva volt a fekvő beteg feletti és melletti karosszéria. Még az állatokkal is jobban bánunk" - mondta Ludwig Wörner.
2008.09.28. 08:16
 
 
Újabb brit nagybankot államosítanak
Államosítják és a lehető leggyorsabban eladják egy vagy több másik nagybanknak az egyik legnagyobb brit jelzálogkölcsönzőt, a Bradford & Bingleyt, amelyből szombaton - a pénzintézet megrendült piaci helyzetéről szóló hírek hallatán - a lakossági betétesek már jelentős mennyiségű készpénzt menekítettek ki. A BBC vasárnap hajnali értesülése szerint az államosítási döntést hétfőig hivatalosan is bejelentik, bár a brit pénzügyminisztérium azt közölte, hogy a tárgyalások a bank sorsáról még nem zárultak le. Szombaton már megindult a roham, és mind a B&B fiókjainál, mint internetes hálózatán keresztül állítólag jelentős mennyiségű betétet vontak ki a lakossági ügyfelek.
2008.09.28. 08:07
 
 
Göncz Kinga felszólalt az ENSZ Közgyűlésében
Göncz Kinga külügyminiszter az ENSZ Közgyűlésében szombaton New Yorkban kifejtette: Magyarország megvalósíthatósági tanulmányt készít arról, hogy Budapesten nemzetközi központot hozzanak létre "a népirtás és a tömeges atrocitások megakadályozására". A Közgyűlés általános vitája keretében mondott beszédében sürgette, hogy a különböző válsághelyzetekben, egyebek között a természeti katasztrófák esetén sehol se akadályozzák a humanitárius szervezetek szakembereinek bejutását az adott térségbe. Különösen fontosnak nevezte az emberi jogok - köztük a fogyatékkal élők, a nők, valamint a kisebbségek jogainak - tiszteletben tartását.
2008.09.28. 07:55
 
Primera División: az utolsó pillanatban nyert a Real Madrid
A Real Madrid a holland Ruud van Nistelrooy 91. percben szerzett találatával nyert a Real Betis otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. Továbbra is őrzi veretlenségét a Villarreal: a "Sárga Tengeralattjáró" ezúttal a sereghajtó Sporting Gijon otthonában diadalmaskodott. Primera División, 5. forduló: Real Betis-Real Madrid 1-2 (0-1). Gól: Sergio Garcia (54.), illetve Heinze (19.), van Nistelrooy (91.). Piros lap: Marcelo (52., Real Madrid). Sporting Gijon-Villarreal 0-1 (0-0). Gól: Rossi (64.).
2008.09.27. 21:55
 
 
Obama szerepelt jobban az amerikai elnökjelöltek első tv-vitáján
Két televíziós közvélemény-kutatás szerint is Barack Obama szerepelt jobban az amerikai elnökjelöltek pénteken este tartott első tv-vitáján. A CNN-Opinion Research Corp. által készített felmérés megkérdezettjeinek 51 százaléka vélekedett úgy, hogy a demokrata párti jelölt Obama volt meggyőzőbb, míg 38 százaléknak a republikánus John McCain tetszett jobban. A felmérésből kiderült, hogy Obamát a többség intelligensebbnek, rokonszenvesebbnek, az emberek problémáira érzékenyebbnek látta, mint McCaint, és kis többségbe kerültek azok is, akik benne erősebb és őszintébb vezetőt láttak. McCain szereplésében a legtöbben azt kifogásolták, hogy sok időt töltött az ellenfelének támadásával.
2008.09.27. 21:30
 
U17-es Eb-selejtező: csoportmásodikként jutottak az elitkörbe a magyarok
Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott harmadik mérkőzésén gól nélküli döntetlent játszott a cseh csapattal a Szombathelyen és Bükön rendezett Európa-bajnoki selejtezőtornán, így csoportmásodikként jutott be az elitkörbe. Az elit körre - amelynek sorsolását decemberben tartják - márciusban kerül sor, a döntőt május 6. és 18. között Németországban rendezik. Eredmények: Magyarország-Csehország 0-0, Grúzia - Bosznia-Hercegovina 1-0. Korábban: Szeptember 24.: Magyarország - Bosznia-Hercegovina 1-0, Csehország-Grúzia 3-2. Szeptember 22.: Magyarország-Grúzia 2-2 Csehország - Bosznia-Hercegovina 2-1. A csoport végeredménye: 1. Csehország 7 pont, 2. Magyarország 5, 3. Grúzia 4, 4. Bosznia-Hercegovina 0.
2008.09.27. 20:21
 
Antal Imre nevét vette fel egy közösségi ház Borsodban
Az egykori televíziós személyiség, humorista, zongoraművész Antal Imre nevét viseli szombattól a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Sajópetri új közösségi háza. Bár a népszerű művész, a közelmúltban elhunyt Antal Imre egyáltalán nem kötődött Sajópetrihez, a község lakói egy kvázi népszavazáson, közvélemény-kutatáson mégis úgy döntöttek, róla nevezzék el az új közösségi házat - mondta Debreczeni Balázs polgármester. A dél-borsodi település a régi kultúrház helyén jószerivel teljesen új közösségi házat építtetett. A beruházáshoz a decentralizált terület- és régiófejlesztési célelőirányzat pályázaton 20 millió forintot nyertek el, ezt egészítette ki a település a kárpótlási földek után kapott 13 millió forinttal, valamint bankhitellel.
2008.09.27. 19:22
 
 
Nem uzsorakölcsön áll az ózdi kettős gyilkosság hátterében
Nem a klasszikus értelemben vett uzsorakölcsön áll az ózdi kettős gyilkosság hátterében, az elkövető pánikba esett és a szemtanú elhallgattatása miatt végzett áldozatának 9 éves kislányával - mondta Vereckei Csaba ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője az MTI-nek. A nyomozás eddigi eredményeiről a megyei főkapitány elmondta, az 53 éves férfinak nagyobb összeggel tartozott a 23 éves ózdi fiatalember, aki azt nem akarta kiegyenlíteni, ezért a hitelezőjét szerdán egy ózdi telephelyre csalta. Az adós lelőtte a férfit, majd amikor észrevette a kocsiban várakozó kislányt, vele is végzett. Az apa holttestét egy víztartályban, a kislányt az erdőben rejtette el.
2008.09.27. 18:45
 
Bundesliga: Huszti a Bayernnek, Hajnal a Stuttgartnak lőtt gólt
A hannoveri Huszti Szabolcs a címvédő Bayern München, a dortmundi Hajnal Tamás pedig a VfB Stuttgart ellen szerzett gólt a német labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójában. Mindkét válogatott futballista csapata győzött, Huszti ráadásul az összecsapás egyetlen gólját szerezte. Hajnal - aki kezdőként a 80. percig volt a pályán - a svábok ellen a 11. percben köszönt be egy bombagóllal, majd a Borussia második találatát ő készítette elő. Bundesliga, 6. forduló: Werder Bremen-1899 Hoffenheim 5-4, Hamburger SV-Borussia Mönchengladbach 1-0, Borussia Dortmund-VfB Stuttgart 3-0, Hannover 96-Bayern München 1-0, Hertha BSC-Energie Cottbus 0-1, VfL Bochum-Bayer Leverkusen 2-3.
2008.09.27. 18:02
 
Felavatták Magyarország első gipszkarton-lap gyárát
Magyarország első gipszkarton-lap gyárát, a Rigips Hungária (RH) Kft. 36 millió eurós beruházása nyomán, szombaton avatták fel a Heves megyei Halmajugrán, a Mátrai Erőműhöz kapcsolódó iparterületen. Az üzemben a tervek szerint évente 13 millió négyzetméternyi gipszkarton-lapot készítenek, amelynek kétharmadát a hazai piacon kívánják értékesíteni - mondta az ünnepségen Földi Tamás, a társaság ügyvezető igazgatója. A termelés során a Mátrai Erőműben előállított gipszet használják fel, amely tisztább mint a természetben keletkező gipsz - tette hozzá a cégvezető.
2008.09.27. 17:49
 
 
NB I: döntetlen a Honvéd-Újpest rangadón
A listavezető Újpest 1-1-es döntetlent játszott a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó Soproni Liga 9. fordulójában. Eredmény: Budapest Honvéd-Újpest FC 1-1 (1-1). Bozsik Stadion, 5000 néző. Gólszerzők: Abraham (11.), illetve Maróti (41.-öngól). Nagyszerűen kezdett a Honvéd, gyakorlatilag a saját kapujához szegezte az Újpestet. Abraham hamar vezetést is szerzett, de a félidő hátralevő részében nem sikerült további növelni az előnyt, míg a vendégek Maróti ritkán látható öngóljával egyenlítettek. A fordulást követően csökkent a hazaiak lendülete, a lila-fehérek fokozatosan átvették a játék irányítását, de komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani. A hajrában mindkét gárda megszerezhette volna a győzelmet.
2008.09.27. 17:37
 
 
Ismét Dávid Ibolya lett az MDF elnöke
Hatodik elnöki ciklusát kezdi meg Dávid Ibolya, miután szombaton a 303 érvényes szavazatból 207 igen szavazattal választották ismét az MDF vezetőjévé a párt országos tisztújító gyűlésén, szombaton Budapesten. A régi-új elnök két-három európai parlamenti képviselőt és mintegy tíz százalékos eredményű parlamentbe jutást ígért. "Több mint kétharmaddal kaptam bizalmat a következő három évre. Ez nem csak személyemnek szóló bizalom, hanem annak a konzervatív fordulatot hirdető programnak, annak a kemény korrupció elleni programnak a támogatását jelentette, amely a Magyar Demokrata Fórum politikájának középpontjában állt" - mondta Dávid Ibolya a megválasztását követő sajtóértekezleten.
2008.09.27. 17:25
 
 
F1, Szingapúri Nagydíj: Massa indul az élről
A brazil Felipe Massa (Ferrari) indul az élről a Forma-1-es világbajnokság idei 15. futamán, a vasárnapi Szingapúri Nagydíjon. A második helyről a pontversenyben Massa előtt minimális előnnyel vezető brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), a harmadikról pedig a finn Kimi Raikkönen (Ferrari) vághat neki a sportág történetének első villanyfényes viadalának. Az eredetileg hatodik német Nick Heidfeldet (BMW-Sauber) három hellyel hátrébb sorolták, mivel akadályozta a 18.-ként záró brazil Rubens Barrichellót (Honda).
2008.09.27. 17:13
 
Újabb brit nagybank államosítása a láthatáron
Néhány hónap leforgása alatt a második brit nagybank kerülhet állami tulajdonba, jelezve a New York-i és a londoni pénzügyi központokban pusztító likviditási válság egyelőre megállíthatatlannak tűnő terjedését. A Bradford & Bingley, az első számú olyan brit jelzálogkölcsönző intézet, amely főleg ingatlanbefektetési céllal vásárolt lakások tulajdonosainak nyújt jelzáloghiteleket, piaci tőkeértékének 90 százalékát vesztette el az év eleje óta, miután fő működési területe, a brit ingatlanpiac is gyakorlatilag összeomlott.
2008.09.27. 16:55
 
 
Fidesz: a párt és politikusai semmilyen törvénytelen ügyletben nem vettek részt
A Fidesz szóvivője szerint a lehallgatási botránnyal kapcsolatos legújabb hangfelvételek mindenki számára világosan bizonyítják, hogy a Fidesz és politikusai semmilyen törvénytelen ügyletben nem vettek részt. Szijjártó Péter szombaton azt követően adott ki közleményt, hogy az adatgyűjtési ügyben 35 lehallgatott telefonbeszélgetést tett fel valaki a YouTube internetes oldalra. Ezek a felvételek valószínűleg ugyanazok, amelyeket a nemzetbiztonsági bizottság tagjai kaptak a titokminisztertől. A Fidesz szóvivője szerint törvénysértést "a Gyurcsány-Szilvásy-Draskovics-féle, kommunista időket idéző hálózat követett el, amikor - nem először - ellenzéki képviselőket hallgatott le, és próbált alaptalanul besározni".
2008.09.27. 16:30
 
 
Meghalt Paul Newman
Nyolcvanhárom éves korában szombaton New Havenben meghalt Paul Newman világhírű amerikai színész. A filmvászon legendás alakjával rákbetegség végzett. A magyarországi ősökkel rendelkező Newman egyike volt azon hollywoodi sztároknak, akik külsejükkel, tehetségükkel és sokoldalúságukkal egyaránt meghódították a nézőket. 1925. január 26-án született az Ohio állambeli Shaker Heights-ben, Lee Strasberg Actor's Studiójában tanult színészetet. A Broadwayről már egyenes út vezetett számára a filmvilág központjába, ahol először 1954-ben állt kamera elé. Paul Newman több mint öt évtizedes filmes pályafutásának mérföldkövei közül több is a mozi klasszikusává vált.
2008.09.27. 16:15
 
 
A kölni ügyészség szerint merényletet tervezett az őrizetbe vett két szomáliai
A kölni ügyészség szerint elegendő bizonyíték áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy a KLM Köln-Amszterdam járatán letartóztatott két szomáliai fiatalember merénylet elkövetésére készült. Mint a bonni főügyész szombaton este bejelentette, az ügyészség kérte a pénteken őrizetbe vett két fiatalember előzetes letartóztatásba helyezését. Néhány órával korábban a helyi hatóságok még azt közölték, hogy nem találtak sem fegyvert, sem más veszélyes eszközöket a két gyanúsított Köln melletti lakásán. A két fiatalembert, akik közül az egyik német állampolgár, pénteken reggel vették őrizetbe a KLM Köln-Amszterdam járatán, közvetlenül annak felszállása előtt.
2008.09.27. 15:34
 
 
Az MSZP segíteni akar a távfűtéses lakásban élőknek
Az MSZP akkor is segíteni akar a távfűtéses lakásban élőkön, ha az Országgyűlés nem szavazza meg a Robin Hood-adót - jelentette ki Simon Gábor, a párt választmányának elnöke sajtótájékoztatón. Ha a parlament nem fogadja el az új adónemet, akkor nyilvánvalóan más lesz a mozgástér, de az MSZP mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ez az intézkedés többséget kapjon a Házban - közölte a politikus a választmány zárt ülése után, amelyen részt vett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök is. Simon elmondta, hogy a szocialista párt egységes, és egységesen kiáll a kormány illetve annak programja mellett. A választmányi ülés nem volt vitáktól és súlyos politikai megállapításoktól mentes, de ilyen politikai helyzetben ez természetes - tette hozzá.
2008.09.27. 14:45
 
 
F1, Szingapúri Nagydíj, 3. szabadedzés: Alonso a leggyorsabb
Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája érte el a legjobb köridőt a Forma-1-es Szingapúri Nagydíj harmadik szabadedzésén. Az F1 első villanyfényes (városi) futamán rendezett harmadik tréningen a kétszeres világbajnok mögött a vb-pontversenyben minimális előnnyel éllovas brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) lett a második, míg az őt egy ponttal követő brazil Felipe Massa (Ferrari) a harmadik. Az 5,067 km hosszú, 24 balkanyarral nehezített városi pályán, amelyet 1600 reflektor egyenként 3000 Lux-szal világít be, a vb-címvédő finn Kimi Raikkönen csak a 17. időt érte el.
2008.09.27. 14:33
 
 
Elhunyt Antal László közgazdász
Hatvanöt éves korában elhunyt Antal László közgazdász - tudatta a család szombaton az MTI-vel. Antal László 1943. január 22-én született Budapesten. A Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen folytatott tanulmányokat pénzügy szakon. A diploma megszerzése után a Pénzügyminisztériumban dolgozott a Pénzügyi Szemle című szakfolyóirat szerkesztőjeként, majd miniszteri tanácsosként. 1977-1987. között a Pénzügykutató Intézet tudományos osztályvezetője, 1987-1988-ban igazgatóhelyettese volt. 1989-ben kinevezték miniszterhelyettessé.
2008.09.27. 14:21
 
 
Kétszer elütötték, aztán megbírságolták egy biciklist
Hat órán belül kétszer is elütöttek egy biciklist az Egyesült Államokban, ráadásként pedig a rendőrség megbírságolta. A 46 éves férfit először egy autós gázolta el, aki cserbenhagyta, elhajtott. A biciklist más szállította kórházba, ám miután ott ellátták sebeit és kiderült, hogy nem esett komoly baja, kiengedték. Útban hazafelé egy vasúti hídon baktatott maga mellett tolva biciklijét, amikor egy vonat sodorta el.Megint kórházba került, de szerencsére most sem sérült meg életveszélyesen. Viszont megbírságolta a rendőrség, mert a vasúti hídon tilos a gyalogosforgalom - adta hírül a New York-i Metro újság.
2008.09.27. 13:43
 
2 százalékkal nőtt a szén-dioxid-kibocsátás a régióban
A 2004-ben az Európai Unióhoz csatlakozott 10 ország tavaly mintegy 2 százalékkal, 382 millió tonnára növelte szén-dioxid-kibocsátását az azt megelőző évhez képest, ez azonban még mindig 15 százalékkal kevesebb, mint az engedélyezett évi 440 millió tonna - közölte a Deloitte Magyarország. A Deloitte felmérése, amely hitelesített kibocsátási adatokon alapul, rámutat arra, hogy a 2 százalékos éves régióbeli növekedés egy nagyobb magyar erőmű teljes évi kibocsátásának felel meg. Az Európai Unió tagállamait külön is megvizsgálva megállapítható, hogy a 2007-es kibocsátás 79 százalékát a korábbi EU 15-ök tagjai adják, míg az újonnan csatlakozott országok kibocsátása 21 százalék.
2008.09.27. 13:35
 
 
Dávid Ibolya: nyitott vagyok a változásokra
Dávid Ibolya szerint pártelnökként neki is le kell vonnia a tanulságokat az elmúlt hetek eseményeiből; az MDF vezetője a párt szombati tisztújító országos gyűlésén arról is beszélt, hogy nyitott a változásokra. "Ígérem, változtatunk. Vezető politikustársaimmal sokat tanultunk az előző negyedév belső dolgaiból, viharaiból. Ezért a Magyar Demokrata Fórum megújulásának zálogát jelentő tanulmány elkészítésére kértem a megyei elnököket" - mondta Dávid Ibolya a küldöttek előtt elmondott beszédében. A pártelnök hozzátette: nyitott a változásra. A pártelnök azzal indokolta a tanulmány szükségességét, hogy az MDF konzervatív programját másként kell helyi tagjaikkal kialakítani és képviselni.
2008.09.27. 13:15
 
A szomáliai kalózok 35 millió dollárt követelnek az ukrán teherhajóért
Harmincötmillió dolláros váltságdíjat követeltek szombaton a szomáliai kalózok azért az ukrán teherhajóért, amelyet a héten raboltak el fedélzetén 35 emberrel és 33 harckocsival - közölte egy tengerészeti tisztviselő. Andrew Mwangura, a mombasai székhelyű Kelet-Afrikai Tengerész Segélyprogram képviselője közölte, hogy a fegyveresek 35 milliót követelnek a Faina teherhajó és személyzete szabadon bocsátása fejében. Korábban az orosz sajtó arról számolt be, hogy a hajó legénységének egyik tagja a kalózok tárgyalási ajánlatáról számolt be telefonon. Ő elmondta azt is, hogy társaival jól bánnak és mindenki épségben van.
2008.09.27. 13:02
 
 
Szent-Iványi István lett az SZDSZ Országos Tanácsának új elnöke
Szent-Iványi István lett az SZDSZ Országos Tanácsának új elnöke - tudta meg a szombati tanácskozás helyszínén az MTI. Az országos tanács budapesti ülésén a még nem hivatalos eredmény szerint Szent-Iványi Istvánra 46-an szavaztak, míg a másik jelölt, Hankó Faragó Miklós 45 voksot kapott. Az eddigi elnök Gulyás József volt, aki nem indult a posztért. Szent-Iványi a megválasztása után nem maradhat az SZDSZ ügyvivői testületének tagja. Az ő helyét Léderer András, a párt Új Generáció nevű ifjúsági szervezetének elnöke foglalja el az üt-ben.
2008.09.27. 13:00
 
 
Fidesz: csúszik a felkészülés az uniós elnökségre
Nógrádi Zoltán (Fidesz) szerint az ország 40 milliárd forintot kidob az ablakon, ha így folytatódik a felkészülés a 2011-es magyar EU-elnökségre. Az ellenzéki politikus erről annak kapcsán beszélt szombati budapesti sajtótájékoztatóján, hogy a Pénzügyminisztérium, az MSZP és az SZDSZ leszavazta az uniós elnökségre való felkészülés költségvetéséről benyújtott törvényjavaslatukat a szakbizottságban. A felkészülés így is késésben van, mert az öt parlamenti párt egyeztető fóruma elé eddig semmilyen költségvetési javaslat nem érkezett - mondta Nógrádi. Véleménye szerint az EU más országaiban az uniós elnökség kapcsán igyekeztek nemzeti konszenzust teremteni a különböző pártok, mert ez óriási lehetőség az adott államnak.
2008.09.27. 12:30
 
 
Űrsétát tett a kínai űrhajós
Kilépett a világűrbe és űrsétát tett szombaton Csaj Cse-kang kínai űrhajós. A kínai állami televízió élőben közvetítette, amint a tajkonauta kilebegett az űrjármű zsilipjén. Csaj kijelentette, hogy üdvözli honfitársait és a világ minden emberét. Társa, Liu Po-ming ugyancsak elhagyta az űrhajót egy kis időre, hogy egy kínai zászlócskát adjon át Csaj Cse-kangnak, amelyet az egy külső kamera előtt meglengetett. Az űrséta mintegy közel 15 perces volt.
2008.09.27. 11:45
 
Százmillió forinttal több költségvetési támogatást kap a polgárőrség
A jövő évi költségvetés százmillió forint plusztámogatást és külön programfinanszírozást tervez a mintegy 80 ezres létszámú polgárőrség számára - mondta Kiss Péter kancelláriaminiszter a Polgárőrök a kistelepülések biztonságáért című országos fórumon Budapesten. A miniszterelnöki hivatalt vezető miniszter egyebek között arra hívta fel a figyelmet, hogy nem csak közbiztonsági, hanem szociális eredetű problémák is nehezítik a vidéken élő emberek életét. Az egyenlőtlen esélyek, az eltérő szociális gyökerek, a fejletlen infrastruktúra okozta gondokat komplexen kell orvosolni - fűzte hozzá.
2008.09.27. 11:30
 
 
Megkezdődött az MDF tisztújító országos gyűlése
Az MDF frakcióból kizárt Almássy Kornél is megjelent a Magyar Demokrata Fórum XXII. országos tisztújító gyűlésén, szombaton Budapesten. A tanácskozás, Herényi Károly parlamenti frakcióvezető köszöntő szavaival, nem sokkal fél tizenegy után vette kezdetét. Az eseményen jelen van több határon túli magyar vezető és a brit konzervatív árnyékkormány EU minisztere. Az országos gyűlést több európai konzervatív politikus, mások mellett Angela Merkel német kancellár üzenetben köszöntötte.
2008.09.27. 11:10
 
 
Magyar Hírlap: az UD Zrt. "nem dolgozott rá" Dávid Ibolyára
Az UD Zrt. sem Dávid Ibolyára, az MDF elnökére, sem pedig más demokrata fórumos vezetőre "nem dolgozott rá", és erre vonatkozó kérés sem érkezett a céghez - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Horváth József, a Zrt. vezetője. Közölte, Almássy Kornéllal egyetlen alkalommal találkozott, amikor az MDF-es politikus megbízást adott a lakásának az ellenőrzésére. Más egyéb dologgal nem foglalkoztunk, nem kérte - tette hozzá. A korábban a nemzetbiztonsági szolgálatoknál dolgozó szakember szerint a lehallgatásokat tartalmazó CD csak a megfigyelést végzőktől kerülhetett Dávid Ibolyához; azt valaki az anyagok közül kiemelte.
2008.09.27. 10:45
 
Budapest rendezheti a 2010-es úszó Európa-bajnokságot
A magyar főváros ad otthont a 2010-es úszó, műúszó, műugró és hosszútávúszó Európa-bajnokságnak - döntött a kontinentális szövetség (LEN). A LEN végrehajtó bizottsága szombaton Zürichben ítélte oda a rendezési jogot Budapestnek, amely Róma és Moszkva ellenében győzött.
2008.09.27. 10:41
 
 
Az iskolakezdés után több vonatjegyet adtak el az interneten
Az iskolakezdés után ebben a hónapban ezidáig 30 százalékal nőtt az interneten keresztül eladott vasúti jegyek száma - közölte a MÁV-START Zrt. Az interneten értékesített jegyek mintegy 50 százaléka a diákok által felhasznált menetjegy. A júniusi internetes vasúti jegyértékesítési rendszernek jelenleg 30.000 aktív felhasználója van, és 50.000 darab menetjegyet, pótjegyet, helyjegyet adtak el. Az internetes jegyértékesítéshez szükséges automaták szeptemberre már 40 helyszínen elérhetőek. A MÁV-START adatai szerint 2008-as év I. félévében 19.496.305 diák utazott vasúton. Mintegy 22 százalékuk menetjegyet váltott, míg a fennmaradó 78 százalék havibérletet vásárolt.
2008.09.27. 09:15
 
 
Pokolgépes merénylet Damaszkuszban: 17 halott
Autóba rejtett pokolgép robbant szombaton a szíriai főváros, Damaszkusz déli részén, tizenhét ember meghalt, tizennégy megsebesült - közölte az állami televízió. A beszámoló szerint kétszáz kilogramm robbanóanyag volt a járműben. A robbanás a főváros déli részén történt egy autóúton, amely egy, az iráni és libanoni síita zarándokok körében népszerű szenthelyre vezet. Az áldozatok mind polgári személyek - hangzott el a tévében. Egyelőre nem tudni, hogy mi volt a merénylet célpontja. Egy kereskedelmi adó értesülése szerint a merénylők a biztonsági erők egyik létesítményénél hozták működésbe a robbanószerkezetet. Szemtanúk szerint a területet a biztonsági erők lezárták.
2008.09.27. 09:00
 
 
Kártérítő betörő
Kétszer is meglepődhettek egy boltocska tulajdonosai Németországban: először, amikor reggel feltörve találták üzletüket, másodszor, amikor a betörő kártérítette őket. A lelkiismeretes tettes cigarettát és szeszes italt vitt el a kioszkból egy éjjel, 4300 euró - 1 millió forintnyi - kárt okozva. Pár nappal később azután a boltosok a reggeli nyitáskor még nagyobbat csodálkoztak, de immár kellemes volt a meglepetés: egy boríték várta őket, benne 400 euróval és bocsánatkérő sorokkal a betörésért. Bár 400 euró nem 4300, ám ha a boltnak volt biztosítása - amire nem tért ki a Reuters brit hírügynökség -, akkor a tulajdonosai végeredményben nem jártak rosszul.
2008.09.27. 08:45
 
 
Ezer éves műkincsből ettek a csirkék
Kincset érő porcelán edényből etette csirkéit egy kínai férfi, mígnem az edény eltört, ő eladta szomszédjának fillérekért, majd pedig megtudhatta, hogy mennyire vagyonos volt. A vevő 240 forintnyi jüant adott a törött agyagedényért, ám remélte, hogy jó üzletet csinált, mert felfigyelt arra, hogy virágmintái elég régiek. Összeragasztotta a cserépdarabokat és elvitte muzeológusukhoz, akik igen nagy és még kellemesebb meglepetést okoztak neki: közölték, hogy az edény ezeréves és az ismeretek szerint ezen kívül csak három van ugyanilyen a világon: kettő a Sanghaji Múzeumban, egy magángyűjteményben. A férfi ezek után Pekingbe vonatozott, hogy elárvereztesse a csirkeetetőt. 10 millió jüan - 240 millió forint - alatt nem adja el.
2008.09.27. 08:30
 
 
Obama: a Wall Street válsága a Bush-McCain politika eredménye
Az amerikai elnökjelöltek első televíziós vitájában a demokrata párti Barack Obama péntek este kijelentette: a Wall Street válsága "végső ítélet" a Bush-kormány John McCain által is támogatott, sikertelen gazdaságpolitikája felett. Republikánus vetélytársa azzal vágott vissza, hogy Obama az egyik legliberálisabban voksoló tagja a kongresszusnak, és ebből a pozícióból bizony nehéz a jelenlegi pénzügyi válság megoldásához szükséges pártok feletti megoldást megtalálni. A másfél órás vitát - amelynek eredetileg meghirdetett témája a kül- és biztonságpolitika volt - a jelöltek a pénzügyi válságból való kilábalásról alkotott elképzeléseik ütköztetésével kezdték meg; a moderátor kérdéseire válaszolva az első 30 percben csak a gazdaságról beszéltek.
2008.09.27. 08:15
 
 
Forma-1: Ecclestone még egy éjszakai futamot szeretne
Bernie Ecclestone, a Forma-1 első számú vezetője azt szeretné, ha a közeljövőben a szingapúri mellett még egy éjszakai világbajnoki futamot rendeznének. "Japánban megpróbálhatnánk, de Kína is alkalmas lenne. Főleg így Európában a megszokott időpontban lehetne látni a közvetítéseket" - nyilatkozta a brit sportvezető. Vasárnap a Szingapúri Nagydíjon először rendeznek a száguldó cirkusz történetében éjszakai futamot.
2008.09.27. 08:05
 
 
Európa legjobb séfjei érkeznek Budapestre
A világ legrégebbi és legjelentősebb gasztronómiai egyesülete Budapesten tartja avatási ceremóniáját október 2. és 5. között. A Conférie de la Chaine des Rotisseurs, Association Mondial de la Gastronomie szervezet gyökerei a XIII. századba, Franciaországba nyúlnak vissza. Eredetileg e kiváló középkori szakácsok a libasütés mesterei voltak. A francia forradalom idején, 1793-ban feloszlatták a szervezetet, amely csak 1950-ben éledt újjá Párizsban. A pajzsos-láncos szalagot, mint megkülönböztető jelzést csak kiváló szakácsok viselhetik szerte a világon.
2008.09.27. 07:58
 
 
Japán Nagydíj: Talmácsi az ötödik helyről rajtol
A 125 kcm-esek között vb-címvédő Talmácsi Gábor az ötödik helyről rajtol a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján. A szombati időmérő edzésen a rajtkocka első helyét a francia Nike di Meglio szerezte meg. Az Aprilia magyar versenyzőjének két hete, az indianapolisi futam első gyakorlásán eltört a kezében a sajkacsont, így most csak külön orvosi engedéllyel indulhatott el Motegiben.
2008.09.27. 07:55
 
 
Göncz Kinga: Magyarország megosztja a rendszerváltás tapasztalatait
Magyarország a két- és többoldalú fejlesztési együttműködésben is fontosnak tartja, hogy megossza a rendszerváltás tapasztalatait az érintett államokkal - erről Göncz Kinga külügyminiszter pénteken New Yorkban, a Demokráciák Közösségének tanácskozásán beszélt. A magyar diplomácia vezetője az ENSZ-Közgyűlés ülésszaka alkalmából összehívott miniszteri értekezleten külön felhívta a figyelmet a budapesti székhelyű Demokratikus Átmenet Központra (ICDT), amely nem általánosságban támogatja a demokráciák megteremtését, hanem konkrét és gyakorlati célokat tűz ki, projekteket gondoz.
2008.09.26. 21:32
 
 
NB I: magabiztos kecskeméti győzelem a Debrecen ellen
Az újonc Kecskemét három góllal nyert a Debrecen ellen a labdarúgó Soproni Liga 9. fordulójának pénteki nyitó mérkőzésén. A hajdúságiak első vereségüket szenvedték el a szezonban. Eredmény: Kecskeméti TE-ERECO - DVSC 3-0 (2-0). Kecskemét, 4000 néző. Gólszerző: Montvai (13.) Yannick (43.) Csordás (67.). A kecskemétiek az első félidőben magabiztos játékkal kétgólos előnyre tettek szert. A második 45 percben a Debrecen mindent megpróbált, de a gólhelyzeteket kihagyták a csatárai, az újonc Kecskemét megérdemelten győzött.
2008.09.26. 21:25
 
 
A Led Zeppelin jövőre teljes csapattal turnézik brit lapértesülés szerint
A Led Zeppelin jövőre a jelenleg ismert teljes csapatával turnézik - írta a The Sun című brit bulvárlap pénteki számában. A csapatnak tagja lesz Robert Plant énekes is, aki pedig a közelmúltban nem vett részt a zenekar közös megmozdulásain, próbáin, s bizonytalan volt, hogy egyáltalán akar-e együtt zenélni társaival. A legendás rockbanda tavaly decemberben óriási sikerrel koncertezett a londoni 02 arénában. Azt a koncertet egyszeri, megismételhetetlen eseménynek harangozták be a zenekar tagjai - Jimmy Page gitáros, Robert Plant énekes és John Paul John basszusgitáros. A bandával az a Jason Bonham dobolt, aki az évtizedek óta eredeti dobos, John Bonham fia. Jason Jimmy Page-dzsel együtt az elmúlt hetekben próbált, de Plant nem tartott velük.
2008.09.26. 20:34
 
Novembertől működik a mohácsi határkikötő
A hatóságok várhatóan novemberben veszik birtokba a mintegy 3 milliárd forintból épült, de tavaly októberi átadása óta üresen álló mohácsi határkikötőt - közölte a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium szakállamtitkára a Duna-parti városban, sajtótájékoztatón. Puch László beszámolt arról, hogy a közelmúltban megtörtént a terület és az épületek bejárása, ennek során sikerült megállapodni a rendőrség, valamint a Vám- és Pénzügyőrség ottani állományának elhelyezési feltételeiben, a működéshez szükséges berendezéseket pedig napokon belül üzembe helyezik. A szakállamtitkár magyarázata szerint a létesítmény műszaki átadása 2007 októberében megtörtént.
2008.09.26. 20:15
 
Pénzhamisítókat fogtak a szécsényi és a rétsági nyomozók
Pénzhamisitókat fogtak el a Rétsági és Szécsényi Rendőrkapitányság nyomozói.
2008.09.26. 20:11
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281[2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista