2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Nyomoz a rendőrség a vonatbalesetnél megsérült vasúti kocsi kifosztói után
Nagy erőkkel nyomoznak a múlt heti monorierdői vasúti katasztrófa során összeroncsolódott kocsiból ellopott fémalkatrészek eltulajdonítói után, a rendőrök vasárnap is dolgoztak az ügyön - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A ceglédi vasútállomás egyik vágányán álló roncskocsit még péntekre virradóra fosztották ki. Az ezt a kocsit is tartalmazó személyvonat hétfőn rohant bele Monorierdőnél az előtte haladó Intercity utolsó kocsijába. A baleset következtében négyen meghaltak, több tucatnyi utas pedig megsérült. Az összeroncsolódott kocsiból a tolvajok 14, színesfémet tartalmazó fűtéscsövet vittek magukkal, ezek összértéke eléri a másfél millió forintot - tette hozzá.
2008.10.12. 17:57
 
 
Gyurcsány: alkossuk meg a nemzeti felemelkedés programját
A nemzeti csúcs alkossa meg a nemzeti felemelkedés programját - javasolta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök parlamenti sajtótájékoztatóján. A 40-50 fős testülettől - résztvevőinek hétfőn postázzák a meghívókat - azt várja a kormányfő, hogy a következő hetekben kezdje el a munkát, és lehetőség szerint pár hónap alatt jusson el egy átfogó társadalmi-gazdasági megállapodás, a nemzeti felemelkedés programjának megalkotásáig. Gyurcsány Ferenc azt kezdeményezte, hogy a nemzeti csúcs a programalkotáskor egyebek mellett tegyen javaslatot az euró magyarországi bevezetésének dátumára, egy középtávú bérmegállapodásra, a nyugdíjrendszer átalakításának középtávú lépéseire és a szociális rendszer megújítására.
2008.10.12. 17:52
 
 
Klaus: Tesín jelképe lehet a cseh-lengyel kapcsolatoknak
Csehországnak és Lengyelországnak szorosan egymás mellett kell állnia az Európai Unióban, mert közösen jobban tudják érvényesíteni, illetve megvédeni érdekeiket. Erre az álláspontra jutott Václav Klaus és Lech Kaczynski, a két ország köztársasági elnökei, miután vasárnap a cseh-lengyel határon fekvő Tesínben találkoztak. A mintegy 1200 éves múltra visszatekintő Tesín egykoron egy város volt, de 1920 óta az államhatár lengyel Cieszynre és a cseh Cesky Tesínre osztja, hasonlóan Révkomáromhoz és Komáromhoz. Itt a határfolyót az Olse jelenti. A két köztársasági elnök egybehangzóan hangsúlyozta: Tesín ma jelképe lehet Csehország és Lengyelország együttműködésének.
2008.10.12. 17:18
 
 
A globális pénzügyi válság erősen érezteti hatását a járműiparban
Sok cég a kereslet csökkenése miatt termelésének a részleges leállítására kényszerül és többen felülvizsgálják eladási várakozásaikat. A Nissan cég vasárnap azt közölte, hogy soha eddig nem volt olyan gyenge az eladási mutatója, mint október első tíz napján. A japán vállalat bejelentette azt is, hogy a helyzet rosszabbodására készül Nyugat-Európában, Japánban és az Egyesült Államokban. A Nissan ezzel egyidejűleg bejelentette, hogy szeptemberben a kínai értékesítése 40 százalékkal nőtt, de a következő hónapok kilátásai már távolról sem ilyen kedvezőek.
2008.10.12. 16:34
 
 
Nemzeti csúcs: a közjogi méltóságok egy része még nem döntött
A közjogi méltóságok egy része még nem döntött arról, részt vesz-e a miniszterelnök által kezdeményezett nemzeti csúcson - derült ki az MTI által megkérdezett meghívottak válaszaiból. Az MSZP, az MDF és - fenntartásokkal ugyan, de - az SZDSZ politikusai is ott lesznek a miniszterelnök által kezdeményezett társadalmi-gazdasági nemzeti csúcson, a Fidesz és a KDNP később dönt - a pártok eddig elhangozott nyilatkozatai így összegezhetőek. Szili Katalin Házelnök közölte, részt vesz a tanácskozáson, mint mondta, minden olyan kezdeményezést támogat, amely a megoldás irányába mutat, és elősegíti a nemzeti közmegegyezést.
2008.10.12. 15:40
 
 
Asztalitenisz Eb: aranyérmes a Tóth, Póta duó
A Tóth Krisztina, Póta Georgina duó aranyérmes lett a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokság női páros versenyében, miután a vasárnapi döntőben legyőzte az olasz színekben indult Wenling Tan-Monfardini, Nikoleta Stefanova kettőst. A viadal honlapja szerint a tavalyi, belgrádi kontinensviadalon másodikként zárt, ezúttal első helyen kiemelt magyar egység hat játszmában verte a kínai, bolgár származású riválist, amelyet edzőként Bátorfi Csilla segített a háttérből. Eredmény: női páros döntő: Tóth Krisztina, Póta Georgina - Wenling Tan-Monfardini, Nikoleta Stefanova (olasz) 4:2 (-6, 4, 9, -11, 6, 10).
2008.10.12. 15:03
 
 
Korzika-rali: Loeb győzött
A címvédő és az összetettben jelenleg is vezető Sébastian Loeb nyerte a Korzika-ralit, a világbajnoki sorozat 13. állomásán. A 34 éves francia klasszis sorozatban ötödik vb-elsőségét is megnyerhette volna, ha az összetettben második Mikko Hirvonen a hatodiknál rosszabb helyen végez, ám a finn pilóta végül a második lett. Végeredmény (16 gyorsasági szakasz/359,02 km): 1. Sébastien Loeb, Daniel Elena (francia, monacói, Citroe:n C4 WRC) 3:42:58 ó, 2. Mikko Hirvonen, Jarno Lehtinen (finn, Ford Focus WRC) 3:24.7 p hátrány, 3. Francois Duval, Patrick Pivato (belga, francia, Ford Focus WRC) 3:31.6 p h. Az összetettben: 1. Loeb 106 pont, 2. Hirvonen 92, 3. Daniel Sordo (spanyol, Citroe:n C4 WRC) 59.
2008.10.12. 15:01
 
 
Jörg Haider kétszeresen túllépte a megengedett sebességet
Kétszeresen túllépte a szerencsétlenség helyszínén megengedett sebességet Jörg Haider karintiai tartományi elöljáró, aki a hét végén halálos kimenetelű balesetet szenvedett szolgálati gépkocsijával. Gottfried Kranz, a klagenfurti ügyészség vezetője vasárnap közölte, hogy a politikus a baleset pillanatában óránkénti 142 kilométeres sebességgel száguldott Volkswagen Phaeton típusú autójával, holott azon a szakaszon legföljebb 70 kilométerrel lehet haladni. Az elvégzett vizsgálatok alapján az alig három hónapos, 3200 köbcentiméter lökettérfogatú, hathengeres gépkocsi műszaki állapota kifogástalan volt, a sebességet a digitális mérőműszer segítségével tudták rekonstruálni.
2008.10.12. 14:35
 
 
Fidesz-KDNP: a kormány lépései alkalmatlanok a válság megoldására
A Fidesz szerint a kormányfő és a kisebbségi kormány megoldani sem, de felfogni sem képes a nemzetközi pénzpiaci válság és annak hatásának súlyosságát - mondta a párt szóvivője vasárnap Budapesten. Szijjártó Péter a KDNP szóvivőjével tartott közös sajtótájékoztatót azt követően, hogy a kormányszóvivő közölte: a miniszterelnök nemzeti csúcs összehívását javasolja. A Fidesz szóvivője hozzátette: azonnali döntésre van szükség, hiszen a helyzet óráról órára változik. Arra a kérdésre, hogy a Fidesz, illetve annak elnöke részt vesz-e Gyurcsány Ferenc által összehívott nemzeti csúcson, Szijjártó Péter azt mondta: erre meghívást még nem kaptak, de ha megérkezik a meghívó, akkor átgondolják a helyzetet.
2008.10.12. 14:06
 
 
Gyilkos papagájok Új-Zélandon
Papagájok "gyilkolnak" az egyébként többek között biztonságos voltáról híres Új-Zélandon: a szigetekből álló ország déli hegyvidékén kea papagájok oltják ki juhok életét. Ross Ivey, egy 20 ezer hektáros hegyvidéki birtokkal rendelkező birkatenyésztő a minap újságíróknak elmondta: egyik báránya kimúlt vérmérgezésben, s mint kiderült, egy kea addig csipdeste az állatot, amíg veséjéből tudott lakmározni. A hegyvidéki birkatenyésztők szövetségénél elmondták, hogy az ilyesmi nem ritka. A kea a kevés hegyvidéki papagájfaj egyike, s mivel kipusztulás fenyegeti - állományát mindössze legfeljebb ötezerre becsülik - 1986 óta szigorú védelem alatt áll.
2008.10.12. 13:05
 
 
Az orosz kormány részvényvásárlásba kezd a jövő héten
Részvényvásárlásba kezd az orosz kormány a jövő héten, több milliárd dollárt költ arra, hogy életet leheljen a helyi tőzsdékbe, ahol pénteken állt a kereskedés. Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány 175 milliárd rubelt (6,7 milliárd dollár) fektet be a helyi tőzsdéken idén és legalább ugyanennyit jövőre. Putyin elmondta, hogy a részvényvásárlás a nemzeti fejlesztési bank, a Vnyesekonombankon keresztül történik majd. A bejelentéssel most először kapott hivatalos megerősítést az a találgatás, hogy a kormány megkezdi a hazai részvények felvásárlását és ugyancsak először derült ki, hogy ezzel kit bíz meg.
2008.10.12. 12:57
 
 
Míg a Skoda korlátozta, a TPCA növelni kívánja az autógyártást
Jövőre húsz ezerrel több autót akar gyártani a csehországi TPCA, amely a Toyota, Peugeot és a Citroen autógyárak közös vállalkozása - jelentette be a hét végén Jirí Cerny, a TPCA elnökhelyettese. A cégvezetés tervei szerint a TPCA jövőre 340 ezerre emeli a legyártott autók számát. Idén várhatóan 320 ezer kiskocsit gyárt a Prágától keletre fekvő Kolínban székelő autógyár. Az idei szám is már 11,5 ezerrel magasabb, mint a 2007-es termelés. "Az emberek egyre inkább kedvelik az alacsony fogyasztású és a minimális szennyezettséget kibocsátó kocsikat" - fejtette ki Cerny.
2008.10.12. 12:09
 
 
Profi boksz: Popovics megőrizte vb-övét
Popovics Tamás megőrizte félnehézsúlyú profi bokszvilágbajnoki címét a UBC szervezetnél, miután szombat este, Orosházán egyhangú pontozással győzött az olasz Massimiliano Saiani ellen. Az itáliai kihívó arról ismert, hogy korábban a szintén világbajnok Erdei Zsolttal is találkozott a ringben, akitől hét menetben szenvedett vereséget. A szombati megméretésen 12 menetben maradt alul Popoviccsal szemben, aki a tévé közvetítette meccsen magabiztosan vezetett nyolc meneten át, és bár a hajrára elfáradt, nem lehetett kétséges, hogy ő a jobb. A magyar öklözőnek, aki mindhárom pontozónál több ponttal nyert, ez volt profiként a 25. győzelme.
2008.10.12. 11:40
 
 
Hitelválság: a tőzsdemutatók még további 20 százalékkal gyengülhetnek
A világ tőzsdemutatói további 20 százalékkal gyengülhetnek a következő - néhány hetes - időszakra vonatkozó legborúlátóbb forgatókönyv szerint - közölte a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezető közgazdásza, Olivier Blanchard. E változat szerint a világ vezető kormányainak még néhány hétre lesz szüksége ahhoz, hogy meghozzák a megfelelő intézkedéseket és ezalatt a tőzsdemutatók további 20 százalékkal süllyedhetnek. A Corriere della Sera című olasz lapnak nyilatkozó szakértő azt mondta, hogy a jövő évi globális gazdaságnövekedés 100 százalékát a feltörekvő gazdaságok adják majd, és ennek következtében tovább erősödik Kína befolyása a világgazdaságban.
2008.10.12. 11:10
 
 
Rajzoló írók
Rajzoló írók a címe annak a kiállításnak, amely Lisszabonban a Belém Kulturális Központban látható november 2-ig. A kiállítás feltárja az irodalom nagyjainak meglepő és titkos kettős életét. Látványos a seregszemle: Baudelaire, Flaubert, Verlaine, Musset, Rimbaud, Anatole France, Henry Miller, Günther Grass is ott van a 150 író között, akik két évszázadon hagytak rajta nyomaikat, a szürrealistáktól a beat-nemzedékig. Rajzok, metszetek, kollázsok, akvarellek: a látogató megtudhatja, hogy Marcel Proust tintával szeretett rajzolni, Victor Hugo akvarelleket festett, André Breton kollázsokat készített, Allen Ginsberg, William S. Burroughs, Jack Kerouac inkább olajjal dolgozott.
2008.10.12. 10:45
 
 
Elindult a Szojuz TMA, fedélzetén a hatodik űrturistával
Elindult Bajkonurból, s mintegy öt perccel később pályára állt a 13. Szojuz TMA űrhajó, fedélzetén egy orosz és egy amerikai űrhajóssal, valamint Richard Garriottal, a világ 6. űrturistájával. Egy Szojuz-FG típusú hordozórakéta állította pályára az űrhajót, amely kétnapos út után kapcsolódik a Nemzetközi Űrállomáshoz. Jurij Loncsakov orosz és Michael Fink amerikai űrhajós Szergej Volkovot és Oleg Kononyenkót váltja. A szintén az űrállomáson tartózkodó Gregory Shemetoff amerikai asztronauta még novemberig dolgozik az űrben. Ez az expedíció az utolsó, amely három főből áll, jövő év tavaszától hat főre bővítik az állomás személyzetét.
2008.10.12. 10:20
 
 
Asztalitenisz Eb: Tóth bronzérmes egyesben
Tóth Krisztina bronzérmet szerzett egyesben a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon, miután az elődöntőben 4:2-re kikapott az osztrák színekben szereplő Liu Jiától. A viadal honlapja szerint a 34 éves magyar klasszis - aki csapatban második lett, párosban pedig finalista, azaz minden számában dobogóra állhatott, illetve még állhat Oroszországban - 4:2-re szenvedett vereséget a pekingi születésű, 26 esztendős riválistól, akit a csapatküzdelmek során legyőzött. Az első szett még Tóthé volt, a folytatásban azonban nem bírt az agresszívan játszó, hozzá hasonlóan balkezes ellenféllel, így Liu Jia nemcsak fordított, de 3:1-re el is húzott.
2008.10.12. 10:17
 
 
Észak-Korea folytatja a Jongbjon atomerőmű leszerelését
Észak-Korea folytatja a Jongbjon nukleáris komplexum működésképtelenné tételét, és lehetővé teszi az Egyesült Államok és a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség ellenőreinek a folyamat ellenőrzését. Ezt a phenjani külügyminisztérium jelentette be vasárnapi közleményében, miután az Egyesült Államok előző nap közölte, hogy leveszi a távol-keleti országot a terrorizmust támogató országok listájáról. A közleményt a KCNA hivatalos észak-koreai hírügynökség hozta nyilvánosságra. 2007 februárjában Észak-Korea megállapodást kötött öt hatalommal - az Egyesült Államokkal, Kínával, Japánnal, Oroszországgal és Dél-Koreával - atomfegyverprogramjának beszüntetéséről. A hatoldalú megállapodás teljesítése a múlt hónapban megakadt.
2008.10.12. 09:57
 
 
Profi boksz: Vitalij Klicsko KO-val tért vissza
Vitalij Klicsko elragadta a világbajnoki címet Samuel Petertől a WBC szervezet nehézsúlyú trónjáért kiírt, szombat éjszakába hajló összecsapáson, amelynek Berlin adott otthont. A 37 éves ukrán óriás, akit sorozatos sérülések három éve visszavonulásra kényszerítettek, a nagy kihagyás után sikeresen tért vissza a szorítóba, és minden menetet megnyerve fölényes egyértelműséggel verte meg a nigériai címvédőt, aki az addig elszenvedett ütlegek nyomán a 9. menetben már nem volt hajlandó folytatni kihívója ellen a kilátástalan küzdelmet.
2008.10.12. 09:28
 
 
Magyar-albán vb-selejtező: Koeman szerint jó úton halad a csapat
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint lendületet adhat a csapatnak, hogy Albánia ellen szombaton megszerezte első győzelmét a világbajnoki selejtezősorozatban. A gárda Torghelle Sándor, valamint Juhász Roland góljaival tartotta otthon a három pontot. "Úgy gondolom, ismét tettünk egy lépést előre. Főként annak örülök, hogy a második félidőre sikerült mentálisan felpörögniük a játékosoknak" - nyilatkozta a holland szakember, aki ugyanakkor hozzátette, hogy az első negyvenöt percben mutatott teljesítmény finoman szólva sem volt kielégítő.
2008.10.12. 09:24
 
 
Több mint száz tálib fegyveres halt meg harcokban Afganisztán déli részén
Több mint száz tálib fegyveres halt meg Afganisztán déli részén az utóbbi napok két nagyobb ütközetében - jelentette be a dél-afganisztáni Hilmend tartomány kormányzója. Daud Ahmadi kormányzó szavai szerint 62 tálib esett el az afgán kormány katonáival vívott vasárnap hajnali csatában, illetve a kormányerőket támogató NATO-légierő csapásai következtében a tartományi főváros, Laskargáh térségében. További negyven tálib lelte halálát a Hilmend tartomány Nadali körzetében lezajlott háromnapos, szombaton véget ért csatában. A kormányzó állítása szerint a kormányerők és a külföldi csapatok körében nem volt emberveszteség.
2008.10.12. 09:20
 
 
Az olívaolaj csökkenti az étvágyat
Az étrendbe iktatott olívaolaj teltségérzetet kelt az emberi szervezetben és elnyújtja az étkezések közötti időt - idézi az EFE spanyol hírügynökség a California egyetem, a New York-i Yeshiva egyetem és a római egyetem kutatóinak közös tanulmányát, amely Cell Metabolism című folyóiratban jelent meg. Az olívaolaj és más telítetlen - "egészségesnek" tekintett - olajok nagy mennyiségben tartalmaznak zsírsavakat. A nemzetközi kutatócsoport által végzett kutatás feltárta, hogy a patkányokban a zsírsav - egy CD36 nevű vivőanyag segítségével - a vékonybélbe jut és hormonná alakul át. Ez a hormon felel az éhségérzet csillapításáért.
2008.10.12. 09:10
 
 
Eva: hétfőig kell befizetni a harmadik negyedévi előleget
Az egyszerűsített vállalkozói körbe (eva) tartozóknak október 13-ig, hétfőig kell befizetniük a harmadik negyedév utáni adóelőleget, bevételük 25 százalékát. Augusztus végéig 81,9 milliárd forint eva bevételt könyvelt el a költségvetés, ami közel 12 százalékkal több a tavalyi megfelelő összegnél. Az év egészére az eva előirányzat 168,7 milliárd forint, 2007-ben a büdzsébe 152,8 forintot fizettek be az evások. Idén júliusban, a második negyedév után a költségvetésbe 36,4 milliárd forint eva folyt be. Az egyszerűsített vállalkozói adót azok a társas vállalkozások és egyéni vállalkozók választhatják, amelyek illetve akik éves árbevétele nem haladja meg a 25 millió forintot.
2008.10.12. 09:05
 
 
1 rendőr, 1 kocsi, 2 ittas vezető
Két ittas vezetőt fogott egyetlen autóban egy rendőr az Egyesült Államokban. Miután megállította az autót, szondáztatni kezdte a vezetőt, közben azonban az anyósülésen ülő cimbora átmászott a kormány mögé és megpróbált kereket oldani. A rendőr idejében észlelte kísérletet, és meghiúsította a menekülést. A másik férfiról is kiderült, hogy ivott. A rendőr mindkettőt őrizetbe vette. Mint mondta, ilyen "ikerforgása" még sosem volt.
2008.10.12. 08:58
 
 
Visszaesett a háztartásigép-piac
Idén az első félévben a magyar háztartási-gép piac darabszámban 6-7 százalékkal, értékben pedig 7-8 százalékkal esett vissza, s a kereslet mérséklődése várhatóan egész évben jellemző lesz - mondta Belényesi Zsolt, az Electrolux értékesítési igazgatója. Hozzátette: az általános várakozások szerint sem javulás, sem romlás nem követezik be a hátralévő időben. Az igazgató elmondta: a legnagyobb, 15 százalékos és 10 százalékos mértékben a hűtőgépek és a szabadon álló tűzhelyek iránt csökkent a kereslet az év első hat hónapjában. Vélhetően azért, mert ezek a termékek szinte már minden háztartásban megtalálhatóak, s ezért újat csak akkor vesznek az emberek, ha kicserélik a berendezéseket.
2008.10.12. 08:52
 
 
Bachra ítélt rapes: nem bírta, inkább fizetett
Rap túl hangos bömböltetéséért komolyzene hallgatására ítélt egy bírónő egy férfit az Egyesült Államokban. A 24 éves vádlott az autójában hallgatta és hallgattatta másokkal "rapertoárját", akik ezért feljelentették. A bírónő először 150 dollárra - 28 ezer forintra - bírságolta meg, de aztán enyhített a dolgon: 115 dollárt elengedett cserében azért, ha a rapes 20 órán át Bachot, Beethovent és Chopint hallgat. Az ifjú belement az alkuba, ám 15 percnél nem bírta tovább a klasszikusokat és inkább kifizette a teljes bírságot. A bírónő nem bánta, mivel - mint mondta - sikerült átéreztetnie a rapessel, hogy mennyire fülkínzó volt másoknak hallgatniuk az ő "muzsikáját".
2008.10.12. 08:39
 
 
F1, Japán Nagydíj: Alonso nyert
A korábbi kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso diadalmaskodott a Forma-1-es vb-sorozat 16. állomásán, a Japán Nagydíjért kiírt fudzsi futamon, Szingapúr után sorozatban a második versenyét nyerve meg. Az eredetileg nyolcadikként célba érkezett brazil Felipe Massát utóbb a verseny felügyelőbizottsága előre léptette a 7. helyre. A második helyet a lengyel Robert Kubica (BMW-Sauber) szerezte meg, harmadikként a vb-címvédő Kimi Raikkönen (Ferrari) érkezett a célba, míg a világbajnoki pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) nem tudta gyarapítani eddigi gyűjteményét.
2008.10.12. 08:37
 
 
Sólyom László hivatalos látogatásra Jordániába érkezett
Sólyom László köztársasági elnök vasárnap este hivatalos látogatásra a Jordán Hásimita Királyságba érkezett. Felesége is elkísérte a magyar államfőt. Sólyom László hétfőn találkozik II. Abdalláh királlyal, a Jordán Hásimita Királyság uralkodójával és Rania királynéval. Kedden Náder Dahabi miniszterelnökkel, valamint a szenátus és a nemzetgyűlés (a parlament alsóháza) elnökével folytat megbeszélést. Szerdán délelőtt utazik vissza Magyarországra. Jordániával ismerkedve a magyar államfő ellátogat a Holt-tengerhez, majd megtekinti Jézus Krisztus megkeresztelésének hagyomány szerinti helyét, és végül túrát tesz Petrában is.
2008.10.12. 08:08
 
 
Labdarúgó vb-selejtező: Magyarország-Albánia 2-0
A magyar labdarúgó-válogatott Torghelle Sándor és Juhász Roland góljával 2-0-ra megnyerte az Albánia elleni világbajnoki selejtezőt. Világbajnoki selejtező, 1. csoport: Magyarország-Albánia 2-0 (0-0), gólszerzők: Torghelle (49.), Juhász (81.), Puskás Ferenc Stadion, 20 ezer néző, v.: Claudio Circhetta (svájci). A magyar válogatott szerdán Málta ellen idegenben folytatja szereplését a világbajnoki selejtezősorozat 1. számú csoportjában.
2008.10.11. 21:47
 
 
Oroszország hadászati rakétakísérletet hajtott végre
Oroszország szombaton csendes-óceáni célponttal hajtotta végre a hadiflottájánál rendszerbe állítani kívánt hadászati ballisztikus rakétájának első próbaindítását - közölte a flotta egyik szóvivője. A harmadik generációs RSZM-54 típusú, Szinyeva (magyarul: Kékség) rakéta, amelyet az atommeghajtású Tula tengeralattjáróról indítottak útnak a Barents-tengerről, a Csendes-óceán egyenlítői térségében érte el kijelölt célpontját. Az orosz északi flottának a Sztabilnoszty-2008 hadászati hadvezetési gyakorlat keretébe illeszkedő taktikai hadmozdulatát Dmitrij Medvegyev elnök is megszemlélte.
2008.10.11. 20:12
 
 
Korzika-rali: Loeb tovább növelte előnyét
A címvédő és az összetettben jelenleg is vezető Sébastian Loeb a második napon tovább növelte előnyét üldözőivel szemben a Korzika-ralin, a világbajnoki sorozat 13. állomásán. A francia klasszis akár már ezen a hétvégén bebiztosíthatja sorozatban ötödik vb-elsőségét: amennyiben megnyeri a viadalt, az összetettben második finn Mikko Hirvonen pedig a hatodiknál rosszabb helyen végez, ismét ő lesz a bajnok. Vasárnap négy gyorsasági szakasszal fejeződik be a száguldás.
2008.10.11. 18:14
 
 
A szórvány- és a tömbmagyarság összefogását szorgalmazza Markó
A romániai magyar közösség csak akkor szerepelhet sikeresen a november 30-i parlamenti választásokon, ha a szórvány- és a tömbmagyarság összefog - ezt a gondolatot fogalmazta meg Besztercén Markó Béla, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöke az érdekvédelmi szervezet önkormányzati konferenciáján. Markó kifejtette: a szórványban élő romániai magyarok aggódnak amiatt, hogy jelöltjeik esélyeit rontja majd a magyarok által többségben lakott - főleg székelyföldi - megyékben várható magyar-magyar verseny. Markó ezzel arra utalt, hogy a Magyar Polgári Párt (MPP) nem vesz részt ugyan szervezetként a választáson, de független jelölteket akar támogatni.
2008.10.11. 17:55
 
 
Férfi kézilabda BL: idegenben nyert a Veszprém
Az MKB Veszprém második mérkőzését is megnyerte a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében: a magyar bajnok ezúttal az ukrán Zaporizzsja otthonában diadalmaskodott. Férfi BL, H csoport, 2. forduló: Zaporizzsja (ukrán)-MKB Veszprém 25-32 (10-17). A hazaiak csak 0-5 után, a 8. percben lőtték első góljukat, és már az első félidőben jelentős volt a magyar bajnok előnye. A folytatásban sem volt ok izgulni, és könnyedén begyűjtötte a kötelező két pontot Mocsai Lajos gárdája. A Veszprém jövő vasárnap a Haukar vendége lesz.
2008.10.11. 17:51
 
 
Asztalitenisz Eb, női egyes: Tóth elődöntős és már érmes
Póta Georginával ellentétben Tóth Krisztina sikerrel vette a negyeddöntőt egyesben a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon, ezzel már biztosan érmet szerez. A magyar klasszis - aki csapatban második lett, párosban pedig finalista, azaz minden számában dobogóra állhatott, illetve állhat Oroszországban - a horvát Sandra Paovic ellen lépett asztalhoz a legjobb nyolc között. Az első két szett kiegyenlített küzdelem után a riválisé lett, ezután azonban Tóth a kezébe vette az irányítást és előbb kiegyenlített, majd magabiztos játékkal az ötödik és hatodik játszmát is begyűjtötte, így készülhet a vasárnap délelőtti elődöntőre. Ott az osztrák színekben szereplő Liu Jia lesz az ellenfele.
2008.10.11. 17:07
 
 
Almássy teljes megújulás esetén visszaülne az MDF-frakcióba
Almássy Kornél szerint az MDF-ben meg kellene ismételni a tisztújítást, ha ez megtörténne, és lenne teljes megújulás a párt belső életében, akkor megfontolná azt a lehetőséget, hogy visszatérjen az MDF parlamenti frakciójába. A politikus képtelenségnek tartja, hogy visszaadja listán szerzett parlamenti mandátumát. A frakcióból nemrég kizárt politikus hozzátette: ha az SZDSZ-ben néhány rossz mandátum miatt volt annyi becsület, hogy elrendeltek egy új tisztújítást, akkor ezt az MDF-ben is meg kellene tenni. Ez az MDF vezetésének bölcsességét bizonyítaná. A frakció megszűnésével kapcsolatban azt mondta: az elmúlt napokban senki nem kereste meg azzal, hogy akar-e a frakció tagja lenni.
2008.10.11. 16:50
 
 
MDF-választmány: Herényi Károly feladata a frakció megtartása
Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője teljes körű felhatalmazást kapott arra, hogy alkotmányos keretek között biztosítsa a frakció fenntartásához szükséges létszámot - mondta az MDF országos választmányának szombaton megválasztott új elnöke. Makay Zsolt közölte: Herényi Károly kapott felhatalmazást arra, hogy "a szükséges frakció létszámot garantálja, megtegye a szükséges lépéseket". Arra a kérdésre, hogy a lehetőségek között van-e Almássy Kornél visszahívása a frakcióba, Makay Zsolt azt mondta: a választmányban az a lehetőség merült fel, hogy a listán megválasztott Almássy Kornél adja vissza mandátumát, hiszen ezzel tudná stabilizálni az MDF-frakció helyzetét.
2008.10.11. 16:48
 
 
A férfiúi félrelépések oka
Sok száz férfit faggatott ki félrelépésének okairól Gary Newman amerikai házassági tanácsadó Az igazság a házasságtöréshez című könyvéhez. A megkérdezettek 92 százalék azt állította, hogy a szex nem játszott meghatározó szerepet. Sokan úgy érzik, hogy partnerük, feleségük nem értékeli eléggé őket, és az odafigyelés hiánya miatt fordulnak más nőhöz. Newman szerint a férfiak - ellentétben azzal, aminek látszanak - nagyon érzékeny lények. Ha nem értékelik őket, bizonytalanná válnak és keresnek egy másik nőt, akitől megkapják az áhított figyelmet. A férfiak győző mentalitásúak és éreztetni kell velük, hogy győzők. A nőknek azt tanácsolja, hogy ne féljenek dicsérni partnerüket, értékeljék, amit csinál.
2008.10.11. 16:30
 
 
Obama jelentősen növelte előnyét McCainnel szemben
Bő három héttel az amerikai elnökválasztás előtt a demokrata párti jelölt jelentős népszerűségi előnyre tett szert republikánus vetélytársával szemben - derül ki egy friss felmérésből. A Newsweek hírmagazin által készített közvélemény-kutatás adatai szerint Barack Obamára a megkérdezett amerikai választópolgárok 52 százaléka voksolna. John McCain ugyanakkor a szavazók 41 százalékának a támogatására számíthatna. Kétszámjegyű különbség még soha nem volt a két elnökjelölt vonzereje között. A Gallup intézet által végzett és szintén szombaton nyilvánosságra hozott felmérés adatai szerint Obama 10 százalékkal vezet McCain előtt az elnökjelöltek támogatottsága tekintetében.
2008.10.11. 15:56
 
Sakk: Anand lesz a Nagykanizsa első táblása
A következő szezontól az aktuális világbajnok indiai Viswanathan Anand lesz az Aquaprofit Nagykanizsa sakkcsapatának első táblás játékosa. Nádasi Tamás, a névadó szponzor elnöke azt mondta, az új igazolásokkal - Anand mellett a spanyol Alexei Shirov, a szlovén Alexander Beliavsky, a német Arkadij Naiditsch és a román Liviu Dieter Nisipeanu, valamint Polgár Zsófia és Pintér József, a magyar férfi válogatott kapitánya is érkező - mindenképpen az a céljuk, hogy megnyerjék a magyar bajnokságot. Hozzátette: ezt követően szeretnének indulni a BEK-ben is, ahol a tavalyi 5-10. hely után mindenképpen az első három közé akarnak kerülni.
2008.10.11. 15:34
 
 
Londoni elemzők szerint nincs ésszerű magyarázat a piaci fejleményekre
Citybeli elemzők szerint nincs ésszerű magyarázat a héten lezajlott globális értékpiaci vérfürdőre. Az elmúlt kereskedési héten a világ fő tőzsdéin jegyzett részvényállomány összesített piaci tőkeértéke 2700 milliárd dollárral zuhant. Az Európában irányadó londoni értéktőzsde fő árfolyammutatója, a FTSE-100 öt és fél éve először négyezer pont alatt, 3932 ponton zárta a hetet. Az indexben foglalt vállalatok tőzsdei összértéke az utóbbi öt kereskedési napon 250 milliárd fonttal csökkent. A FTSE-100-as pontosan 2800 ponttal, több mint 40 százalékkal jár a tavaly júniusban mért 6732 pontos legutóbbi zárási csúcsa alatt, és most már mélyen a recessziós időszakokra jellemző "bear market" sávban van.
2008.10.11. 15:26
 
 
Tízezer meghívottból 200-an mentek el az orvosi kamara nagygyűlésére
Nem döntött újabb érdekérvényesítési akcióról a Magyar Orvosi Kamara (MOK) az alapellátó orvos és fogorvos tagjainak szombati nagygyűlésén, amelyen mindössze kétszázan jelentek meg a tízezer meghívottból. November 8-án újabb nagygyűlést tart a MOK, ahova a járó- és fekvőbeteg-ellátó szakma képviselőit várják, csaknem 24-25 ezer embert. Éger István, a MOK elnöke szerint itt akár döntés születhet egy esetleges munkabeszüntetésről is. A tömeges szerződésbontással kapcsolatban pedig azt mondta: 2009. január 1-jéig 4000 nyilatkozatnak kell összegyűlnie, hogy érdemben lépni tudjanak.
2008.10.11. 15:10
 
 
Az EU csalódott a boszniai nacionalista vita éleződése miatt
Az Európai Uniót csalódással és bosszúsággal tölti el a bosznia-hercegovinai három népcsoport között újból fellángolt nacionalista vita és az ebből fakadó politikai patthelyzet - tűnik ki az EU bővítési biztosának nyilatkozatából. Olli Rehn a szarajevói Dnevni avaz című napilapnak adott interjúban kifejtette: csalódást érez a belpolitikai egyhelyben topogás meg a bosnyák, horvát és szerb közösség negatív retorikája miatt. Magát az Európai Uniót is erősen aggasztják az országban tapasztalható politikai fejlemények - tette hozzá.
2008.10.11. 14:56
 
 
Veres János: 2009-ben 2 százalék alatt lesz a gazdasági növekedés
Jövőre két százalék alatti gazdasági növekedéssel számol a kormány - mondta Veres János pénzügyminiszter a költségvetési törvényjavaslat újratervezéséről az MSZP soron kívüli ülése után. Korábban a kormány 3 százalékos GDP-növekedést tervezett 2009-re. A miniszter közölte, készítenek "egy abszolút pesszimista modellt" is, azaz mi történne, ha a növekedés a két százalékot sem érné el. Arra a kérdésre, hogy csak a tartalékokból lehet-e csökkenteni az idei évre tervezett hiányt, Veres János azt mondta, nemcsak azokból, hanem az év hátralévő részére tervezett, de meg nem valósítandó kiadásokból is csökkenhető.
2008.10.11. 14:28
 
 
SZDSZ: Gyurcsány 12 pontja kiindulási alap, de nem elegendő
Az SZDSZ kiindulási pontnak és tárgyalási alapnak tartja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök 12 pontos gazdasági javaslatát, de nem tekinti elegendőnek, ezeknél jóval határozottabb lépéseket vár el a kisebbségi kormánytól - mondta Fodor Gábor pártelnök a Liberális Gazdasági Kabinet ülése után a Kóka János frakcióvezetővel közösen tartott sajtótájékoztatón. A liberális párt legfontosabbnak a költségvetési plafonra tett törvényjavaslatának parlamenti elfogadását tartja, szándéka szerint a törvényhozás már hétfőn megkezdi a vitát és két hét múlva határoz is róla.
2008.10.11. 13:52
 
 
Asztalitenisz Eb: döntőben a Tóth, Póta páros
Bejutott a döntőbe a Tóth Krisztina, Póta Georgina páros a szentpétervári asztalitenisz Európa-bajnokságon. A viadal honlapja szerint a tavalyi kontinensviadalon második helyen záró, első helyen kiemelt magyar kettős a négy között nagyon simán, 4-0-ra verte a Veronika Pavlovics, Okszana Fagyejeva fehérorosz, orosz duót. A két magyar játékos 15 órától az egyes negyeddöntőjében is érdekelt. Rajtuk kívül nincs már magyar versenyben az Eb-n.
2008.10.11. 13:41
 
 
Moszkva: Jankovic a döntőben
Az első helyen kiemelt Jelena Jankovic remek játékkal 1 óra 45 perc alatt nyert a hazai közönség előtt szereplő Jelena Gyementyjeva ellen a moszkvai tenisztorna női versenyén és bejutott a vasárnapi döntőbe. Gyementyjeva az első szettben meglepte a szerb világelsőt, ám Jankovic a folytatásban egyre jobban magára talált és valósággal lelépte riválisát.
2008.10.11. 13:18
 
 
Felszólítottak nyolc országot a kisebbségvédelmi egyezmény ratifikálására
Összesen 94 nem kormányzati szervezet szólította fel a hét végén az Európa Tanács nyolc tagországát, hogy "haladéktalanul és további feltételek nélkül" csatlakozzon a nemzeti kisebbségek védelméről szóló keretegyezményhez. A tíz éve érvényben lévő egyezményt az ET 47 országából 37-ben már alkalmazzák. Franciaország, Monaco, Andorra és Törökország azonban még alá sem írta a dokumentumot, Belgium, Görögország, Luxemburg és Izland pedig bár aláírta, még nem ratifikálta azt. Az aláírók emellett azt szorgalmazzák, hogy az egyezményben rögzített jogok sérelme esetén az érintettek magánvádas eljárást indíthassanak ügyükben. Adataik szerint Európában több mint 100 millióan tartoznak valamely kisebbséghez.
2008.10.11. 12:53
 
 
Gyurcsány nemzeti csúcs összehívását kezdeményezi
Gyurcsány Ferenc a kormány nevében nemzeti csúcsértekezlet összehívását kezdeményezte szombaton az MSZP soron kívüli kongresszusán. A miniszterelnök, pártelnök azt mondta: ez a társadalmi-gazdasági csúcsértekezlet segítheti a nemzeti összefogást és ebben szükség van a közjogi méltóságok - köztük a köztársasági elnök és a házelnök - a frakciók, a országgyűlési bizottsági vezetők, az önkormányzati szövetségek, a szakszervezetek, a munkaadók képviselőinek részvételére valamint szakértők bevonására. Hozzátette: ezt a fórumot egy-két héten belül össze kell hívni.
2008.10.11. 12:05
 
 
Fidesz-konferencia a pénzügyi válságról: új költségvetést szorgalmaznak
A kisebbségi kormány tehetetlenségét és a pénzügyi válságra adott késedelmes reakcióját kritizálták a Fidesz szombati konferenciáján, ahol új költségvetést és adócsökkentést szorgalmaztak, és arról is beszéltek, hogy Magyarországnak az euró minél előbbi bevezetése az érdeke. Navracsics Tibor frakcióvezető, a Fidesz gazdasági kabinetjének és európai parlamenti delegációjának Válságból válságba címmel megrendezett konferenciáján arról beszélt, hogy pénzügyi válság és kezelése a kisebbségi kormány sérülékenységét, instabilitását és csődjét mutatja. Szerinte új költségvetési törvényre és adótörvényekre, valamint jelentős adócsökkentésre van szükség.
2008.10.11. 11:45
 
 
MDF-választmány: levették a napirendről Almássy kizárásának ügyét
Az MDF országos választmánya levette a szombati ülése napirendjéről Almássy Kornél kizárásának ügyét - közölte Katona Kálmán, a választmány jelenlegi elnöke. Mint mondta, ő javasolta a testületnek, hogy Almássy kizárásának ügyét vegyék le a napirendről. A mandátumvizsgálatot, a tisztújítást és a helyzetértékelést szombaton elvégezzük, és majd az új elnökség rendezi Almássy Kornél ügyét - mondta. Katona Kálmán hozzátette: a párt alapszabálya szerint az országos választmány rendelheti el Almássy Kornél tagviszonyának törlését, de - mint mondta - a közelmúltban új országos választmányt választottak, a tagok 30 százaléka pedig kicserélődött.
2008.10.11. 11:41
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268[2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista