2020. június 1., hétfő - Tünde
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Massa: mindenki Lewistól várja a sikert
A Kínai Nagydíjat követően ismét szóba került a csapatutasítások fontossága egy bajnoki küzdelem során. Felipe Massa úgy véli, hogy minden versenyzőnek az a kötelessége, hogy a csapata érdekeit helyezze előtérbe, és biztos abban, hogy bárki elengedte volna a márkatársát hasonló helyzetben.
2008.10.26. 22:48
 
 
KÖNYV: A dél keresztje
Amerika első számú krimiírónője, a The New York Times sikerlistáját vezető Darázsfészek szerzője ismét egy nagyvárosi rendőrség nehézségekkel küszködő, viharos központját veszi célba, és semmi sem marad rejtve előtte.
2008.10.26. 22:47
 
 
Egyedülálló koncertet ad Ágnes
Egyedülálló koncertet ad október 31-én, pénteken Ágnes a Petőfi Csarnokban: akkora zenekarral lép fel, hogy át kell alakítaniuk a színpadot. Az egykoron Ágnes Vanilla művésznéven aranylemezeket halmozó dalszerző-énekesnő új, A gömb című albumát mutatja be. Persze régi számait is hallhatjuk újrahangszerelve, illetve a József Attila lemez dalai sem maradnak ki a repertoárból pár kedvenc Depeche Mode számmal együtt.
2008.10.26. 22:43
 
 
Bulgáriáról röviden
Bulgáriában nagyon kevés pénzért csodálatos középkori kolostorokat találhatunk, hosszú, homokos tengerpartokon sütkérezhetünk, és a kávéházak teraszain mesés kávét ihatunk.
2008.10.26. 22:43
 
 
Fergetes hangulat a NOX-koncerten
Egy teljes évet készültek Péter Szabó Szilviék arra, hogy tegnap este a Papp László Budapest Sportaréna telt házas közönsége előtt fergeteges koncertet adjanak.
2008.10.26. 22:38
 
 
Megérkezett a Passat Variant BlueMotion II
Soha eddig nem mutatkozott be még ennél takarékosabb Passat. Soha nem volt még Passat ennél tisztább üzemű. Soha nem szerepelt a kínálatban 100 kilométeren mindössze 4,1 liter üzemanyagot fogyasztó Passat, amelynek szén-dioxid-kibocsátása ennek megfelelően kilométerenként 109 grammra mérséklődött. Most megérkezett a Passat Variant BlueMotion II, a Volkswagen, amely már most megfelel a 2014-ben hatályba lépő Euro 6 szabvány előírásainak.
2008.10.26. 22:32
 
NBI: A Zalaegerszeg döntetlent játszott Nyíregyházán
A Zalaegerszeg döntetlent játszott Nyíregyházán a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójában. Nyíregyháza Spartacus-ZTE FC 1-1 (0-0) , gólszerzők: Sztojkov (78.), illetve Waltner (53.)
2008.10.26. 20:04
 
 
Hétfőn újabb egyeztetés a költségvetési plafontörvényről
Hétfőn újabb egyeztetési fordulót tartanak a pártok a takarékos állami gazdálkodásról szóló törvényjavaslatról, az úgynevezett költségvetési plafontörvényről. A parlamenti pártok szakértői hétfőn egyeztetnek arról, hogy elfogadják-e a múlt szerdai ötpárti megbeszélésen kompromisszumként kidolgozott, a költségvetési plafontörvényhez készített módosító csomagot - mondta Szabó Lajos, az MSZP költségvetési munkacsoportjának vezetője. Hozzátette: ezt követően tudnak dönteni a frakciók, hogy elfogadják-e a javaslatot, vagy önálló indítványokat tesznek.
2008.10.26. 19:44
 
 
NBI: nyert az Újpest a Paks ellen hazai pályán
Az Újpest hazai pályán 3-1-re legyőzte a Paks együttesét a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójában, ezzel pontszámban beérte a listavezető Debrecent. Eredmény: Újpest FC-Paksi FC 3-1 (0-0),Gólszerzők: Kabát (65., 90.), Korcsmár (82.), illetve Kiss T. (52.) .Szusza Ferenc Stadion, 4500 néző, v.: Bognár. Az első félidőben óriási mezőnyfölényben futballozott az Újpest, de a lehetőségeket elszalasztották. A fordulás után vezetést szerzett a Paks, de Kabát a 65. percben kiegyenlített. A hajrában, ha lehet még fokozta a nyomást Szentes Lázár együttese, ennek pedig Korcsmár fejesgólja révén meg is lett az eredménye, sőt, a végén még Kabát is bekotort egy labdát, így az Újpest otthon tartotta a három pontot.
2008.10.26. 19:37
 
 
Az IMF 16,5 milliárd dolláros hitelkeretet nyit Ukrajna számára
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) elvi megállapodásra jutott Ukrajnával, hogy egy 16,5 milliárd dolláros hitelkerettel segítenek az országon. A cél, hogy Ukrajnában "meg lehessen őrizni a bizalmat, a gazdasági és pénzügyi stabilitást" - közölte az IMF vezérigazgatója. Mint azt Strauss-Kahn bejelentette, a hitelt egy gazdaságstabilitási program elfogadásához kötötték. E programról az IMF küldöttsége és az ukrán hatóságok állapodtak meg, és azt még az IMF igazgatótanácsának kell jóváhagynia - közölték. Ezután az ukrán banktörvényen kell majd módosításokat végrehajtani. Ukrajnában is gondokat okozott a likviditási válság és a nyersanyagárak, főként az acél árának csökkenése.
2008.10.26. 19:01
 
 
Palin kis híján lekommunistázta Obamát
Sarah Palin, az amerikai republikánus alelnökjelölt egy hét végi iowai kampánygyűlésen Barack Obama adópolitikáját a szörnyű, kommunista kormányzás rémével kötötte össze. A demokrata elnökjelölt viszont minden fellépésén a népszerűtlen Bush elnökkel igyekszik azonosítani vetélytársát, John McCain pedig védekezik. Mióta Barack Obama egy kampányrendezvény előtt közemberek között sétálva egy férfinak - aki Joe, a vízvezeték-szerelőként azóta fogalommá vált a kampányban - azt mondta, szétosztaná a gazdagságot, a republikánus jelöltpáros egyik fő üzenete az, hogy Obama szocialista. Ez az egyik legsúlyosabb vád Amerikában.
2008.10.26. 18:48
 
 
Már nem csupán sci-fi az emlékezet célzott kitörlése
Amerikai kutatóknak sikerült kitörölniük kísérleti állatok egyes meghatározott emlékeit. "Az emlékezet célzott kitörlése már nem csupán a sci-fi történetek része" - olvasható a georgiai (USA) orvosi főiskola kutatóinak tanulmányában, amely a Neuron című szaklapban jelent meg. Joe Tsien és kollégáinak reményei szerint az eljárással a jövőben segíteni lehet majd olyan embereken, akiket traumás emlékek kínoznak. "Az eredmények szerint sikeres genetikai módszerről van szó, amellyel gyorsan és célzottan lehet bizonyos emlékeket kitörölni, például a régi és újabb félelmekét - méghozzá anélkül, hogy az agysejtek károsodnának" - állítják a kutatók.
2008.10.26. 18:45
 
 
Duisburgban felavatták Németország egyik legnagyobb mecsetjét
Valóságos rendkívüli állapot uralkodott Duisburgban, ahol vasárnap délután felavatták Németország egyik legnagyobb mecsetjét. Az észak-rajna-vesztfáliai város különböző kerületeiből és a környező városokból mintegy 10 ezren érkeztek a Marxloh nevű negyedben több mint három és fél évig épült impozáns muzulmán imaház avatására. A rendőrség különleges készültséget léptetett életbe, de semmi fajta rendzavarás nem történt. Értesülések szerint Marxloh városnegyed 18 ezer lakosának egyharmada muzulmán, akik Észak-Rajna-Vesztfália egyik legmérsékeltebb, s legjobban integrálódott iszlám közösségét alkotják.
2008.10.26. 18:38
 
 
Az amerikai sajtó szerint Magyarország válságüzemmódban van
A Seeking Alpha nevű amerikai tőzsdei hírmagazin tudósítása szerint Magyarország válságüzemmódban van. A The Washington Post a pénzügyi válság kiterjedéséről szóló elemzésében arról írt: ha Magyarország nem lesz képes teljesíteni pénzügyi kötelezettségeit, akkor hamarosan az osztrák bankok is összeomlanak. Ha ez bekövetkezik, akkor pedig a német bankok következhetnek a sorban. "A globalizáció azt jelenti, hogy mindannyian össze vagyunk kötve" - olvasható a cikkben. A lap szerint ha Magyarország, továbbá Pakisztán vagy Dél-Korea csődbe megy, és az európai kormányok arra kényszerülnének, hogy adóemeléssel finanszírozzák a tőkeinjekciókat, akkor gyötrelmes fájdalommal fog járni a válság.
2008.10.26. 16:17
 
 
Rocco iskoláztatásán veszekszenek Madonnáék
Akár néhány napon belül megszülethet a válási megállapodás Madonna és brit filmrendező férje, Guy Ritchie között, ám londoni sajtóértesülések szerint továbbra is komoly vita tárgya, hogy közös gyermekük amerikai vagy brit iskolába járjon. Az 50 éves amerikai énekesnő és tíz évvel fiatalabb férje nemrég jelentette be - megerősítve több hónapnyi sajtóhíresztelést -, hogy útjaik nem egészen nyolcévi házasság után különválnak. Madonna minden valószínűség szerint visszaköltözik New Yorkba, és szeretné mindegyik gyermekét maga mellett tudni. Ritchie azonban a News of the World - a legnagyobb brit vasárnapi bulvárlap - értesülése szerint ragaszkodik ahhoz, hogy közös gyermekük, a nyolcéves Rocco ne amerikai, hanem brit oktatásban részesüljön.
2008.10.26. 16:13
 
 
Kényszerű termelésleállítások az autóipari vállalatoknál
Autóipari cégek sora tervez kényszerű termelés leállításokat a csökkenő kereslet miatt. Mint azt az Automative News Europe című lap hétfőn megjelenő számában írja, az OPEL anyavállalata, a General Motors csaknem valamennyi európai üzemében időleges leállást rendel el. A GMEurope kommunikációs vezetője szerint a vállalat a "jövőben is a szűkülő keresletnek megfelelően alakítja majd a kapacitásait, vagyis a szükségesnek megfelelően további termelési szüneteket iktatnak majd be." A Daimler öt héten át fogja szüneteltetni a gyártást az év végével. A BMW hétfőtől állítja le Lipcsében átmenetileg a szerelőszalagot.
2008.10.26. 15:53
 
 
A konzervatívok számíthatnak győzelemre a litvániai választáson
A konzervatívok számíthatnak győzelemre a litvániai parlamenti választások második fordulóján az előrejelzések szerint. A balti ország törvényhozásának 141 tagja közül 70-et pártlisták alapján, 71-et pedig egyéni választókörzetekben választják meg. Két hete, az első fordulóban mindössze 3 egyéni jelölt kapta meg a bejutáshoz szükséges abszolút többséget. A pártlistás szavazás alapján az első menetben Andrius Kubilius volt kormányfő pártja, a Haza Szövetsége a szavazatok 19,72 százalékát nyerte el, ezzel 18 parlamenti helyhez jutott. A konzervatívok bár nyerésre állnak, várható győzelmükkel nem tesznek szert többségre az új összetételű parlamentben, így kemény koalíciós tárgyalások elé néznek.
2008.10.26. 15:21
 
 
Gondolkodjunk nagyban
Egy új fürdőszoba megtervezésekor használjuk ki a manapság piacon lévő, modern design összes előnyét. Ha figyelembe vesszük, hogy egy közepes méretű fürdő mérete is óriássá tehető praktikus egyedi elrendezéssel, akkor a design mindenképpen döntő szerephez jut. Az alábbi képen próbáljuk bemutatni, hogyan lehet kettéválasztani a teret úgy, hogy mégis tágas legyen.
2008.10.26. 15:20
 
 
Alpesi sí Világkupa: Albrecht nyerte az óriás-műlesiklást
A svájci Daniel Albrecht győzött férfi óriás-műlesiklásban a szezonnyitó ausztriai Világkupa-versenyen, honfitársa, Didier Cuche és a kombinációban olimpiai bajnok amerikai Ted Ligety előtt. Albrecht az első futamban a leggyorsabb volt, a másodikban is csak Cuche száguldott végig a pályán nálánál is sebesebben. A Vk-összetettben címvédő amerikai Bode Miller a tizedik helyen végzett.
2008.10.26. 15:09
 
 
Londoni elemzők: "mély világgazdasági recesszió" jelei mutatkoznak
Mind több jel utal a legnagyobb világgazdasági erőcentrumok "mély és szinkronban zajló" recessziójára, amely valószínűleg már az előző negyedévben elkezdődött, áll a legújabb londoni előrejelzésekben, amelyek meredek idei amerikai és euróövezeti jegybanki kamatcsökkentéseket jósolnak. A citybeli elemzők véleménye eltér a magyarországi recesszió esélyeiről, de a magyar devizaadósság-törlesztést nem látják veszélyben. A JP Morgan legújabb összesítése szerint a brit gazdaság minap bejelentett harmadik negyedévi - a piacot sokkoló méretű, negyedéves összevetésben 0,5 százalékos - visszaesését nagy valószínűséggel szintén negatív GDP-adatok közlése követi az Egyesült Államokban, az euróövezetben és Japánban.
2008.10.26. 14:55
 
 
Klaus: A lisszaboni szerződés "tragikus tévedés"
Az Európai Unió lisszaboni szerződése tragikus tévedés, és mert jelentősen korlátozza a nemzetállamok szuverenitását, számomra elfogadhatatlan - jelentette ki a cseh államfő vasárnap a Prima kereskedelmi televíziónak adott interjújában. Václav Klaus ugyanakkor úgy vélte:, hogy az Európai Unió elnöki tisztsége "lényegtelen dolog", amelyet Csehország éppúgy képes lesz sikeresen betölteni, mint eddig bárki más. Ez a tisztség csak olyan esetekben fontos, ha nagy államok - Németország vagy Franciaország - töltik be. Csehország a jövő év első felében lesz az EU soros elnöke. Több nyugati politikus és média a napokban megkérdőjelezte, hogy képes lesz-e megfelelni a feladatoknak.
2008.10.26. 14:38
 
 
Férfi kézilabdaliga: a Veszprém nyerte a rangadót
A címvédő MKB Veszprém nyert a trónkövetelő Pick Szeged otthonában a Budapest Bank férfi kézilabdaliga vasárnapi rangadóján. Eredmény: Pick Szeged-MKB Veszprém 26-30 (12-16). A Veszprém a mostani sikerrel gyakorlatilag megnyerte az alapszakaszt, hacsak nem fut bele egy váratlan vereségbe. Most mindkét oldalon - a válogatott jövő heti, két Európa-bajnoki selejtezős meccse után - ismét a Bajnokok Ligájára lehet összpontosítani.
2008.10.26. 14:15
 
 
Ökölvívás: Kessler kiütötte Hausslert
Mikkel Kessler megvédte a WBA szervezetnél őrzött nagyközépsúlyú világbajnoki címét. A dánok büszkesége, akinek ez volt az első címvédése, kihívóját, a német Danilo Ha:usslert a harmadik menetben padlóra küldte, és riválisát a mérkőzésvezető kiszámolta. Kessler eddigi 42 profi mérkőzéséből immár 41-en diadalmaskodott, 31-et KO-val nyert meg. Egyetlen vereségét tavaly novemberben szenvedte el, amikor a WBA és WBC szervezetek egyesített vb-övéért kiírt meccsen alulmaradt a walesi Joe Calzaghe-val szemben.
2008.10.26. 14:07
 
 
Nyakó István: a Fidesz tettekkel bizonyíthatja felelősségét
Az MSZP azt várja, hogy a Fidesz megszavazza a közpénzügyi törvény önkormányzatokra vonatkozó passzusait - közölte Nyakó István, az MSZP szóvivője. A szocialista politikus szerint eljött az ideje, hogy a Fidesz végre a parlamentben is együttműködő legyen, és a mostani világgazdasági helyzethez méltó felelősséggel álljon a törvényalkotói munkához is. A legnagyobb ellenzéki párt remélhetőleg belátta, hogy a jelenlegi helyzetben a pártérdekeknél fontosabb az ország és lakóinak érdeke - mondta Nyakó. Hozzátette: az MSZP továbbra is tartja magát az egyoldalú tűzszünethez, és csak olyan témákban tart sajtótájékoztatót, amelyek az ország javát és a nemzeti összefogás erősítését szolgálják.
2008.10.26. 14:03
 
 
Biciklivel a magas benzinárak ellen
Az utóbbi hónapok rekordszintű üzemanyagárai Nyugat-Európában újabb fellendülést hoztak a kerékpárok gyártóinak: Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban és a skandináv országokban a gondolkodó emberek százezrei hagyták otthon autójukat, és nyergeltek át a környezetbarát közlekedési eszközre. Miközben a gépkocsigyártó cégek komoly gondokkal küzdenek (a kontinens nyugati részén országonként 4-32 százalékkal esett vissza az új autók értékesítése az év első felében), és kénytelenek visszafogni a termelést, a bicikligyártók termékei iránt töretlenül növekszik a kereslet.
2008.10.26. 13:59
 
 
Sólyom: Székelyföldnek meg kell őriznie megbonthatatlan egységét
A magyar nemzet egységet alkot, azonos a nyelve, a történelme, az öntudata és a jövője - mondta Madéfalván Sólyom László. Az államfő elhelyezte koszorúját az egykori "madéfalvi veszedelem" idején, 1764-ben lemészárolt székelyeknek, a Mária Terézia uralkodása alatt a császári-királyi katonaság által elkövetett vérontás áldozatainak állított emlékműnél. A székely nép mindig szabadságszerető volt, a székelyek soha nem voltak szolgák, szabadságukat vérük árán is megvédték. A román állam tekintse értéknek, hogy területén egy magyar világ létezik, ne akarják azt fellazítani - hangsúlyozta az elnök, kifejezve reményét, hogy Székelyföld megőrzi megbonthatatlan egységét.
2008.10.26. 13:52
 
 
Az NBH és a rendőrség együttesen fogta el T. Krisztiánt
A polgári nemzetbiztonsági szolgálatok illetékese nem cáfolta az MTI értesülését, hogy szorosan együttműködött a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) és a rendőrség annak az akciónak a lebonyolításában, aminek eredményeként csütörtökön a rendőrök őrizetbe vették T. Krisztiánt, akinek autójában három, időzítővel ellátott benzines gyújtóbombát találtak a rendőrök a Nyugati téri felüljáró alatt. Az együttműködés a rendőri szervekkel mintaszerű volt - közölte az illetékes, aki nem cáfolta azt a több lapban is megjelent információt, hogy a férfinak kapcsolata volt a Lelkiismeret '88 elnevezésű szervezettel.
2008.10.26. 13:25
 
 
Megütötte a kisfiát fényképező fotóriportert a cseh kormányfő
Megütött egy fotóriportert Mirek Topolánek szombaton délután Prágában, amikor az le akarta fényképezni a miniszterelnök gyerekkocsiban alvó kisfiát. Szemtanúk szerint Topolánek a gyerekkocsival a Polgári Demokratikus Párt székházába tartott, amikor a Blesk című bulvárlap fotóriportere megközelítette és fotózni kezdte a kocsiban lévő másféléves Nicolast. A kormányfő begurult és bal öklével a keményen a fotóriporter arcába vágott. "Senki sem fogja büntetlenül veszélyeztetni a gyermekeimet. Arra senkinek sincs joga. Ha még egyszer ilyesmi történik, akkor az rosszabbul fog végződni" - nyilatkozta később újságíróknak Topolánek.
2008.10.26. 12:57
 
 
Fidesz: állítsák le a kormánypropagandát a válság idején!
A Fidesz kifogásolja, hogy a kormány a pénzügyi válság idején egy külföldi lapban fizetett hirdetést tett közzé Magyarországról, és ebben ráadásul olyan állításokat fogalmaz meg, amelyek nem felelnek meg a valóságnak - mondta Nyitrai Zsolt, a Fidesz országgyűlési képviselője. Nyitrai Zsolt az International Herald Tribune szerdai számában található egész oldalas fizetett hirdetést kifogásolta, mert szerinte nem helyes, hogy a Magyarországot sújtó pénzügyi válság idején az adófizetők pénzéből a kormány külföldi propagandát folytat. A kormányszóvivő reagálásában közölte: a hírdetést a Magyar Turizmus Zrt. és turisztikai cégek kezdeményezték, illetve finanszírozták.
2008.10.26. 11:45
 
 
Valenciai Nagydíj: Talmácsi Gábor bronzérmes lett
Talmácsi Gábor bronzérmesként végzett a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokságon. Az idényzáró Valenciai Nagydíjon a magyar motoros a hatodik körben kiesett, ezzel együtt azonban a harmadik lett az összetett vb-pontversenyben. A világbajnoki címet a francia Mike di Meglio, az ezüstöt pedig az olasz Simone Corsi szerezte meg. A valenciai futamot Corsi nyerte, a spanyol Nicolas Terol lett a második és di Meglio a harmadik. Talmácsi ezzel megismételte 2005-ös teljesítményét, három esztendeje a KTM-mel szintén a harmadik lett a vb-pontversenyben. A magyar motoros jövőre egy géposztállyal feljebb, a 250 kcm-esek között folytatja.
2008.10.26. 11:28
 
 
Ciánnal szennyezett felvágottakat vontak ki a piacról Japánban
Fóliacsomagolású felvágott és pizza millióinak piacról való kivonását határozta el az egyik vezető japán húsipari vállalat, miután kiderült: egyik üzemének kútjai ciánnal szennyezettek. Az Itoham Foods Inc. kútjaiban a megengedett mérték háromszorosát elérő mennyiségű ciánt mutattak ki - jelentették a japán lapok vasárnap. A vizet a felvágott gyártásánál használták fel. Legutóbb Japánban a kínai tejtermékek melamin szennyezése miatt rendeltek el termékvisszahívást, pénteken pedig a Nissin Food japán tésztagyár döntött poharas levese visszahívásáról, mivel abban rovarirtószer-maradványt találtak.
2008.10.26. 09:57
 
 
A központti bankok további koordinált akciói várhatók a héten
A részvények meredek esése és egyes valuták összeomlásszerű vesztesége közepette arra számítanak a piaci szakértők, hogy hétfőtől a központi bankok koordinált beavatkozás-sorozatuk újabb intézkedéseit hajtják majd végre. Meghatározó lesz a piaci mozgások szempontjából, hogy számos cég teszi majd közzé adatát negyedéves teljesítményéről. Általános várakozás szerint a Federal Reserve e héten erőteljes kamatmérséklést hajt végre, mivel eddig nem sikerült megfékezni az Egyesült Államokból kiinduló és Európát, Ázsiát, valamint Latin-Amerikát egyaránt érintő pénzügyi válságot.
2008.10.26. 09:16
 
 
Négyszer több az üvegházhatást okozó gáz
Az üvegházhatást okozó gázok mennyisége a korábbiakban feltételezettnél négyszer több, derül ki az Egyesült Államokban végzett mérésekből. A légkörben 5400 ezer tonna nitrogén-trifluorid található, és a mennyiség évente 11 százalékkal növekszik - ezt állítja a Kaliforniában lévő Scripps Institution of Oceonography kutatóintézet. A kutatók szerint ezt a színtelen, szagtalan és éghetetlen gázféleség mennyiségét korábban nem lehetett pontosan mérni. A kutatók szerint a nitrogén-trifluorid a légkört azonos szén-dioxid mennyiséggel összevetve 17 ezer-szeresen erősebben melegíti fel, ám egyelőre az összmennyisége a globális felmelegedésnek nem a legfőbb okozója.
2008.10.26. 09:11
 
 
Sarah Palin szőnyege okozott sérülést a hokikapusnak
A Sarah Palin republikánus alelnökjelölt közreműködése miatt leterített szőnyeg okozott sérülést Manny Legace-nek, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) érdekelt St. Louis Blues kapusának. A politikus a St. Louis - Los Angeles Kings mérkőzés előtt végezte el a kezdő bedobást, és emiatt terítettek a jégre szőnyeget. Csakhogy az All Star-válogatott hálóőr rálépett, és hatalmasat esett. Ezt követően az első harmadot még végigvédte - két gólt kapott - de aztán cserét kért, mert egyre jobban fájt a dereka. "Nem neheztelek Sarah Palinre. Egyre jobban kezdem megszeretni" - mondta Legace.
2008.10.26. 09:06
 
 
Fokozott óvatosságra int a tűzoltóság a mécsesek, gyertyák miatt
Mindenszentek napja miatt és a közelgő ünnepek, az advent és a karácsony alkalmából több égő mécsest vagy gyertyát használunk lakásunkban; az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) ezért az ilyenkor jellemző, de megelőzhető veszélyekre hívta fel a figyelmet. A lakástüzek számadatainak elemzésekor egyértelműen megállapítható, hogy több dolga akad a tűzoltóságnak a fűtési idényben, valamint amikor a kegyelet vagy az advent és a karácsony alkalmából égő mécsest vagy gyertyát használunk lakásunkban - mondta Dobson Tibor, az OKF szóvivője. Felidézte: évente mintegy 6.000-6.500 lakástüzet regisztrálnak. Tavaly összesen 133-an vesztették életüket és 582-en sérültek meg.
2008.10.26. 09:01
 
 
Hétfőtől lép életbe a Budapest Airport téli menetrendje
Egy új légitársaságot, két új célállomás és több európai célállomásán jelentős frekvencia növelést hoz a Budapest Airport (BA) október 26-án életbe lépő 2008-as téli menetrendje. A BA közlése szerint a légitársaságok a tavalyinál közel öt százalékkal több üléshelyet ajánlanak fel. A téli menetrendben összesen 83 célállomás szerepel, a járatokat 35 menetrendszerinti (ebből 9 diszkont) légitársaság üzemelteti. Az új menetrendben jelentősen nő a hamburgi, müncheni, stockholmi, temesvári és stuttgarti járatok sűrűsége is. A flyLAL belépésével nemcsak új légitársasággal, hanem új célállomással is bővül a Budapest Airport téli menetrendjének kínálata. A litván légitársaság gépeivel a BA utasai átszállás nélkül juthatnak el Vilniusba.
2008.10.26. 09:00
 
 
Biztosítás választásakor a minőség a fő szempont
Biztosítás választásakor az emberek nagyobb figyelmet fordítanak a kiválasztott szolgáltatás minőségére, mint a biztosítási díj mértékére, és mindössze 9 százalékuk számára alapvető választási szempont a márka - derül ki a Millward Brown Hungary Piackutató és tanácsadó cég felméréséből, amelyet az AEGON Magyarország Biztosító megbízásából készített. A felmérés szerint az ügyfelek 90 százaléka nagyjából vagy teljes mértékben elégedett biztosítójával. A megkérdezettek 76 százaléka lát érdemi különbséget a biztosítótársaságok szolgáltatásai között - 24 százalékuk állítja, hogy az egyik éppen olyan, mint a másik. A válaszok alapján megállapítható, hogy valamilyen biztosítással szinte minden háztartás rendelkezik.
2008.10.26. 08:58
 
 
APEH: 114,32 milliárd forint illetékbevétel szeptember végéig
Illetékekből szeptember végéig 114,32 milliárd forint folyt be, ebből 13,1 milliárd szeptemberben - derül ki az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) honlapján közzétett adatokból. Az első háromnegyedévi illetékbevétel 17,4 százalékkal haladja meg a tavalyi első kilenc havit. Az illetékbevétel 55 százaléka (62,475 milliárd forint) a háztartások, 45 százaléka (51,846 milliárd forint) a vállalkozások befizetéseiből származik. A legnagyobb bevételt továbbra is az ingatlan-átruházások fialják (85,2 milliárd forint), a másik legnagyobb bevételi tétel a gépjármű-átruházások kapcsán keletkezett (17,17 milliárd forint).
2008.10.26. 08:48
 
 
Elmarad Vlagyimir Klicsko címvédő mérkőzése Povetkin ellen
Elmarad Vlagyimir Klicskónak, a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) nehézsúlyú ukrán világbajnokának Alekszandr Povetkinnel december 13-ra tervezett címvédő mérkőzése, mert a kihívó orosz ökölvívó megsérült. A németországi Mannheimbe tervezett mérkőzés elmaradását külön-külön jelentette be Povetkin menedzsere, illetve a német Sauerland istálló. Povetkin a bal bokáján szalagszakadást szenvedett, miután edzés közben az erdőben futva megbotlott egy fa gyökerében. Menedzsere szerint négy hétig teljes pihenésre van szüksége, így legkorábban november végén folytathatná a felkészülést; ilyen körülmények között pedig szó sem lehet a december 13-ra tervezett összecsapásról.
2008.10.26. 08:44
 
 
Megtarthatja tisztségét az IMF vezérigazgatója
Megtarthatja állását Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója, aki ellen hatalmi visszaélés gyanújával korábban vizsgálat indult egy magyar beosztottjával folytatott szerelmi viszonya miatt. A szervezet washingtoni székhelyén nyilvánosságra hozott dokumentum szerint az IMF igazgatótanácsa helytelenítette, súlyos tévedésnek nevezte Strauss-Kahn rövid házasságtörő viszonyát, amelyet az IMF-vezető Nagy Piroska magyar közgazdásznővel, a valutaalap afrikai részlegének egykori magas beosztású tisztviselőjével folytatott. Az ügyben elrendelt vizsgálat azonban tisztázta az IMF-vezetőt a hivatali befolyással való visszaélés, szexuális zaklatás és kivételezés gyanúja alól.
2008.10.26. 08:27
 
 
Livninek nem sikerült koalíciót alakítania
Feladta az új koalíció tető alá hozására tett kísérleteket vasárnap Izraelben a kormányalakítással megbízott Cipi Livni külügyminiszter, így valószínűleg előrehozott választásokat tartanak a zsidó államban. Livni egyenes tévéadásban jelentette be Simon Peresz államfővel az oldalán, hogy noha mindent megtett, nem sikerült kormányképes szövetséget összekovácsolnia. Kérte Simon Peresz elnököt, hogy tűzze ki az idő előtti parlamenti választások időpontját. Simon Peresz elnök közölte, még konzultál a parlamenti pártok vezetőivel.
2008.10.26. 08:25
 
 
Vasárnapi Hírek: csökkent a háztartások áruvásárlási hitelállománya
Másfél év alatt a magyar háztartások áruvásárlási hitelállománya 105-ről 73 milliárd forintra csökkent, ami arra utal, hogy az elektronikai áruk piacán már jóval a mostani világgazdasági válság előtt megkezdődött az elbizonytalanodás - írja a Vasárnapi Hírek. Az ágazat kis boltjainak nagyjából a hatoda tönkrement, de az egyik legnagyobb áruházlánc ügyvezetője is a piac zsugorodásáról számolt be: a drágább termékek iránt nyár óta látványosan csökkent a kereslet, csak az LCD-tévék, a laptopok és a szolid árú mobiltelefonok eladása mérséklődött enyhébben. A "fehér" elektronikában nincs kivétel, itt általános, a nagyjából 15 százalékos visszaesés.
2008.10.26. 08:21
 
 
Nem lesz távközlési szuperhatóság az EU-ban
Várhatóan nem lesz távközlési szuperhatóság az Európai Unióban, miután az Európai Bizottság az uniós tagállamok és az Európai Parlament (EP) nyomására felülvizsgálta ezt a javaslatát. Ez derül ki abból a dokumentumból, amelyet Viviane Reding biztos készített az uniós szervek számára végleges jóváhagyásra. A távközlési szabálycsomag - a korábbi előírások felülvizsgálata, korszerűsítése és kiegészítése - a jelenlegi összeállítású Európai Bizottság egyik legjelentősebb programja, célja a verseny növelése, a tarifák csökkentése és a választék növelése. Reding tavaly roppant ambiciózus javaslatot tett le az asztalra, de ennek egy része jelentős ellenállásba ütközött a tagországok és a parlament részéről.
2008.10.26. 08:15
 
 
A légitársaságoknak is meg kell váltaniuk széndioxid-kibocsátásukat
Véglegesítették az Európai Unió (EU) tagországai azt a programot, amelynek értelmében 2012-től az összes Európából induló, illetve ide leszálló géppel rendelkező légitársaságot bevonják az EU széndioxidkibocsátás-kereskedelmi rendszerébe. Az Európai Parlamenttel közösen született előírás szerint a légitársaságokat széndioxid-kvóta vásárlására kötelezik az említett év elejétől. A számukra engedélyezett kvóta 15 százalékára árverésen kell majd licitálniuk. A bevételből az EU-tagországok saját döntésük alapján gazdálkodhatnak. A kibocsátás-csökkentési célt a 2005-ös év bázisán határozták meg. 2012-ben ez 3 százalék lesz, 2013 és 2020 között pedig már 5 százalék.
2008.10.26. 08:12
 
 
Obama előnye öt százalékpontra olvadt McCainnel szemben
Öt százalékpontra olvadt Barack Obama amerikai demokrata párti elnökjelölt népszerűségbeli fölénye republikánus párti vetélytársával, John McCainnel szemben. A Reuters/C-SPAN/Zogby felmérése szerint a november 4-i választáson valószínűleg részt vevő amerikaiak 49 százaléka szavazna Obamára, 44 százalékuk pedig McCainre. Obama csütörtökön még 12 százalékponttal vezetett vetélytársával szemben. John Zogby, a közvélemény-kutató intézet vezetője trendfordulóról beszélt: McCain támogatottsága emelkedik, Obamáé pedig csökken. Zogby szerint McCain felzárkózása vélhetően közvetlenül összefügg azzal, hogy a republikánus párti jelölt kampányában elkezdett gazdasági kérdésekről beszélni.
2008.10.26. 07:58
 
Vízbe fulladt
Szombaton délelőtt jelentették be a rendőrségre egy 17 éves géberjéni fiú eltűnését. A fiatalember előző éjszaka a helyi presszóba ment szórakozni, ahonnan nem ért haza. Holttestét koradélután a tűzoltóság búvárai találták meg a Holt-Szamosban, a presszótól mintegy 50 méterre. Az elsődleges adatok szerint a fiú vízbe fulladt. Bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, a Mátészalkai Rendőrkapitányság szakértő bevonásával, közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit.
2008.10.25. 19:24
 
 
NB I: a címvédő MTK gólnélküli döntetlent játszott Szombathelyen
A címvédő MTK gólnélküli döntetlent játszott Szombathelyen a labdarúgó Soproni Liga 12. fordulójában. Szombathelyi Haladás-MTK Budapest 0-0, Szombathely, 6000 néző, V: Szabó Zs., kiállítva: Tóth P. (88.), sárga lap: Oross (52.), Tóth P. (57., 88.), illetve Lencse (82.), Zsidai (86.). Az alacsony színvonalú mérkőzésen a kapuk alig forogtak veszélyben. Mindkét csapat gyenge teljesítménnyel rukkolt elő, helyzet alig volt a mérkőzésen, egyik fél sem érdemelte meg a három pontot.
2008.10.25. 18:58
 
 
Százezrek tüntettek Berlusconi ellen Rómában
Százezrek tüntettek szombaton Rómában Silvio Berlusconi miniszterelnök konzervatív kormánya ellen. A tömegtüntetést a parlamenti ellenzék legnagyobb pártja hirdette meg. A Walter Veltroni vezette Demokrata Párt (PD) egyebek mellett szociálisan érzéketlen családpolitikával és elhibázott pénzügyi politikával vádolja a kormányt. A szervezők két és fél millióra becsülték a résztvevők számát, a rendőrség egyelőre nem közölt adatokat. Ez volt az első nagy tiltakozó megmozdulás Berlusconi jobbközép kormánya ellen az áprilisi parlamenti választások óta. A tiltakozó megmozdulás megbénította az olasz fővárost, a tüntetőket bérelt buszokkal, vonatokkal és hajókon szállították Rómába.
2008.10.25. 18:49
 
 
Újabb négyszáz gárdistát avattak a Hősök terén
Újabb négyszáz, köztük több gyermeket avattak a Magyar Gárda tagjává szombat délután Budapesten, a Hősök terén. A Magyar Gárda negyedik alkalommal tartott országos avatási ünnepségén a szónokok arról beszéltek, hogy a Jobbik által éltre hívott szervezet sem kormányzati erővel, sem belső feszültségek keltésével nem lehet feloszlatni, szétzülleszteni. A gárdisták az Andrássy útról árpádsávos és vármegyés zászlók alatt vonultak a kordonnal körbezárt Hősök terére, ahol a Szent Korona másolatára tettek esküt. A kordonon kívül mintegy félezernyi szimpatizáns kísérte figyelemmel az avatási ünnepséget, a közelben jelentős rendőri egységek várakoztak.
2008.10.25. 18:25
 
 
Már a kőkori ember is drogozott
Egyetlen ok miatt adta fel az ember a vadászó-gyűjtögető életmódját: csak hogy sört készíthessen és mámorba igya magát - állította Josef Reichholf német evolúciókutató. Brit és amerikai régészek most találtak bizonyítékot arra, hogy a csendes-óceáni Carriacou szigetén a karibi kőkorban, röviddel Jézus születése előtt már fogyasztottak drogot - derül ki a Die Welt német lap online kiadásából. Olyan, kerámiából készült tálkákra és csövecskékre bukkantak, amelyek számukra egyértelműen csak egy célt szolgálhattak: porított vagy füstölgő kábítószerek belélegzését. A kutatók pontosan nem tudták mondani, de feltételezik, hogy a cohoba nevű, mimózák leveleiből nyert anyagról van szó.
2008.10.25. 17:52
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255[2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista