2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
200 milliárd eurós gazdaságösztönző csomagot hagyott jóvá az EB
Kétszáz milliárd euró összértékű intézkedéscsomagot hagyott jóvá szerdán az Európai Bizottság az európai gazdasági recesszió hatásainak kivédésére. A 200 milliárd euró az EU-országok összesített bruttó hazai terméke (GDP-je) mintegy 1,5 százalékának felel meg - közölte brüsszeli sajtótájékoztatóján José Manuel Barroso, a Bizottság elnöke. Az összegből 170 milliárd eurót a tagországoknak kell állniuk, 30 milliárdot az EU vállal magára, utóbbi mintegy felét az Európai Beruházási Bank adja. Barroso és Joaquín Almunia, az EU pénzügyi biztosa hangsúlyozta: fontos, hogy az uniós tagállamok a számukra javasolt lépéseket egymással összehangolt módon tegyék meg.
2008.11.26. 12:55
 
 
Felborult egy óvodásokat szállító kisbusz Budapesten: hat sérült
Egy négy-öt év körüli gyermek életveszélyesen megsérült, egy másik súlyos sérüléseket szenvedett abban a balesetben, amely a XI. kerületben történt szerdán, a Pannonhalmi és az Előpatak utca kereszteződésében - közölte a mentők szóvivője. A balesetben hat gyermek sérült meg, négy könnyebben. A sérülteket kórházba szállították - mondta el Győrfi Pál. Az életveszélyesen megsérült gyermeket a mentők újraélesztették. Szemtanúk a helyszínen azt mondták: az életveszélyesen megsérült kisgyermek kiesett a buszból, a jármű alól kellett kiszabadítani. Újbuda önkormányzata kezdeményezi a szállító járművekre vonatkozó szabályok felülvizsgálatát.
2008.11.26. 12:44
 
 
Gyurcsány: véget kell vetni a belpolitikai háborúskodásnak
Gyurcsány Ferenc szerint itt az ideje véget vetni a 2006 óta tartó belpolitikai háborúskodásnak. A miniszterelnök a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón ezt az ország előtt álló súlyos gazdasági kihívással indokolta, illetve azzal, hogy a keddi parlamenti szavazáson nyilvánvalóvá vált: ez a kormány 2010-ig a helyén marad. A kormányfő hangsúlyozta: egyre több a bizonyíték arra, hogy a következő időszakban Magyarország az elmúlt néhány évtized legsúlyosabb gazdasági kihívásával néz szembe, ami nem válogat bal és jobboldali emberek vagy cégek között. Ha az ország sikeres akar lenni, nem fordíthatja energiáját arra, hogy a két oldal egymást próbálja legyőzni - hangoztatta.
2008.11.26. 12:38
 
 
MSZP: 2010 végével megszűnnek a közvetlen fűtéstámogatások
Az MSZP-frakció tervei szerint 2010 végével megszűnnének a közvetlen fűtéstámogatási rendszerek, ezért minden lakóközösségnek arra kell törekednie, hogy addigra felújítsa fűtési rendszerét - mondta Szanyi Tibor, az MSZP-frakció távhő eseti munkacsoportjának vezetője szerdán sajtótájékoztatón. Minden rászoruló élethelyzetéhez igazodó, személyre szabott támogatásban részesül, amelyben, ha szükséges, figyelembe veszik a fűtési költségeket is, de pusztán jövedelmi alapon nem fogunk támogatást biztosítani - ismertette a frakció álláspontját a kormánypárti politikus, kérdésre válaszolva.
2008.11.26. 12:33
 
 
A közszolgálati szféra minden szakszervezete demonstrál szombaton
A közszolgálati dolgozókat képviselő szakszervezetek mindegyike részt vesz a kormány megszorításai ellen tartandó szombati demonstráción, a Parlament előtt - közölte Varga László, a 23 ágazati szakszervezetet tömörítő Egységes Közszolgálati Sztrájkbizottság vezetője szerdán Budapesten. A tüntetők az ellen tiltakoznak majd, hogy a 2009-es költségvetésben megvonnák a közszolgálati dolgozóktól a 13. havi illetményt. Azt követelik, hogy legalább négy százalékkal növeljék a közalkalmazottak és köztisztviselők bértáblájának tételeit, s a tömeges elbocsátások ellen is felemelik szavukat.
2008.11.26. 12:28
 
 
Nem lesz bírócsere a Politkovszkaja-ügyben
Nem adják át más bírónak az Anna Politkovszkaja újságíró ellen elkövetett bérgyilkosság első négy vádlottjának ügyét, mivel az ügyészség bírócserét kérő indítványát a moszkvai körzeti katonai bíróság elutasította. A tárgyalást előbb az ügyészi indítvány ellenére nyíltnak, majd az esküdtek kérésére hivatkozva zártnak minősítette a bíró. Ám az esküdtek bejelentették, hogy nem kérték a sajtó kizárását. Ennek nyomán a tárgyalás folytatását előre hozták keddre, s bejelentették, hogy a továbbiakban jelen lehetnek az újságírók. Anna Politkovszkaját, a Novaja Gazeta című ellenzéki lap munkatársát két éve ölték meg annak a háznak a kapualjában, ahol lakott.
2008.11.26. 12:25
 
 
Forma-1: decemberben elfogadhatják Ecclestone új rendszerét
Bernie Ecclestone biztos benne, hogy decemberben a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elfogadja ama ötletét, hogy a Forma-1-es világbajnokságon töröljék el az egyéni pontversenyt és minden viadalon érmeket adjanak a dobogósoknak. A vb-győztes pedig az legyen, aki a legtöbb aranyat gyűjti be. A sorozat első számú vezetője a múlt héten állt elő elképzelésével. Ez alapján a konstruktőri versenyben maradna csak meg az eddigi pontozásos rendszer, azaz egyéniben senki sem kapna külön pontokat. Ugyanakkor a helyezéseket számon tartanák a rangsorolás miatt.
2008.11.26. 11:57
 
 
Támogatták Molnár Csaba jelölését a közlekedési tárca élére
Az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottsága szerdán 16 igen, 10 nem és egy tartózkodás mellett támogatta Molnár Csaba miniszteri jelölését a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium élére. A 33 éves miniszterjelölt, aki a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkára a bizottsági meghallgatáson közölte: elképzelései három pilléren nyugszanak: fejlesztés és versenyképesség, biztonság a közlekedéstől az energiaellátásig, valamint a fenntarthatóság. A miniszterjelölt a közlekedés terén prioritást ad a közösségi (kötött pályás) közlekedés fejlesztésének. Az energetikában pedig a fejlesztéseket az ellátásbiztonságnak és a fenntartható fejlődésnek rendelné alá.
2008.11.26. 11:24
 
 
Fidesz: nem gazdasági kényszer a 13. havi nyugdíjak csökkentése
A Fidesz szerint sem gazdasági, sem pedig költségvetési kényszer nem indokolta a 13. havi nyugdíjak 80 ezer forintos maximalizálását; a párt mindent megtesz azért, hogy a nyugdíjak megőrizzék reálértéküket - mondta Iván László, a Fidesz szakpolitikusa szerdán Budapesten. Az ellenzéki országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján arra figyelmeztetett: a 13. havi nyugdíjak elvétele, illetve csökkentése nyomán egyre több nyugdíjas kerülhet megélhetési válságba. Iván László közölte, hogy az országgyűlés keddi döntése után jövőre 300 ezer nyugdíjas egyáltalán nem kapja meg a 13. havi nyugdíjat, egymillió érintettnek pedig 80 ezer forintban maximalizálták a juttatást.
2008.11.26. 10:30
 
 
Cseh alkotmánybíróság: a lisszaboni szerződés nincs ellentétben az alkotmánnyal
A lisszaboni szerződés nem ellentétes a cseh alkotmánnyal - erre a következtetésre jutott a cseh alkotmánybíróság, amely szerdán délelőtt Brünnben kihirdette álláspontját. Az alkotmánybíróság döntése a gyakorlatban azt jelenti, hogy Csehországban folytatódhat a lisszaboni szerződés ratifikációs folyamata. A kérdés megvitatását a kormányzó Polgári Demokratikus Párt szenátori csoportja kérte a testülettől, élvezve Václav Klaus államfő támogatását. A cseh köztársasági elnök, aki szerdán személyesen is részt vett a testület ülésén, beszédében nyíltan felszólította az alkotmánybíróságot: mondja ki, hogy a lisszaboni szerződés ellentétes a cseh jogrenddel.
2008.11.26. 10:15
 
 
Biros Péter Európa legjobb vízilabdázója
Biros Péter lett Európa legjobb vízilabdázója 2008-ban - közölte a Budapesten készülő LEN Magazine legfrissebb számára hivatkozva a magyar férfiválogatott hivatalos honlapja, a vlv.hu. A háromszoros olimpiai bajnok pólós a kontinentális szövetség (LEN) tagországainak szavazatai alapján elsöprő fölénnyel végzett az élen a szerb Vladimir Vujasinovic és a montenegrói Nikola Janovic előtt. Kemény Dénes legénységének húzóembere a nyári, malagai Európa-bajnokságon a rendezvényre akkreditált újságírók szavazatai alapján a torna legértékesebb játékosa (MVP) lett. Ugyancsak elismerték a pekingi ötkarikás játékokon nyújtott teljesítményét: Varga Dániellel együtt beválasztották az olimpia All Star-csapatába.
2008.11.26. 10:07
 
 
Naomi Campbell esküvőjét tervezgeti egy orosz milliárdossal
Naomi Campbell - az alakja és vad kirohanásai miatt fekete párducnak is nevezett amerikai divatmodell - Moszkvában is megjelent gyakori kísérője, a milliárdos orosz Vlagyiszlav Doronyin oldalán, és társasági hírek szerint már az esküvőjüket tervezgetik. A 46 éves Doronyin a Capital Group építőipari holding társtulajdonosa, és külleme miatt az orosz James Bondként emlegetik. A pár állítólag már megrendelte a gyűrűket és készül a menyasszonyi ruha, de hivatalosan még nem jelentették be terveiket. Mindenesetre a hét végén egy jótékonysági árverésen együtt voltak a moszkvai elit krémjének körében.
2008.11.26. 09:24
 
 
5 százalékkal nőtt a szállított áruk tömege
A szállított áruk tömege 5 százalékkal, az árutonna-kilométerben mért teljesítmény 1 százalékkal nőtt az idén az első három negyedévben az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A helyközi személyszállításban az utasok száma 3 százalékkal emelkedett, az utaskilométerben mért teljesítmény 4 százalékkal csökkent. Budapest-Ferihegy repülőtér utasforgalma 6,6 millió volt, minimálisan, 1 százalék alatti mértékben csökkent. A Magyarországon első alkalommal forgalomba helyezett személygépkocsik száma közel 7 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban.
2008.11.26. 09:09
 
 
Gyurcsány: 2009-től vissza kell térni a reformpolitikához
Gyurcsány Ferenc szerint 2009-től vissza kell térni a reformpolitikához, de úgy, hogy figyelembe veszik a 2006 és 2008 közötti időszak tanulságait, nem elkövetve még egyszer ugyanazokat a hibákat; a miniszterelnök erről a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában beszélt szerdán. Mint elmondta, december 15-ig a jövő évi költségvetés elfogadására koncentrál, utána viszont azon dolgozik majd, hogy meglegyen a szélesebb társadalmi támogatás és egyezség a reformok második hullámához, mert a változások csak akkor lehetnek sikeresek, ha az ország érti és támogatja azokat.
2008.11.26. 08:20
 
 
BL: négy csoportban elkeltek a továbbjutó helyek
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek utolsó előtti, azaz 5. fordulójában már minden továbbjutó hely elkelt az E, F, G és H csoportban. Továbbjutott a Man. United, Villareal, Olympique Lyon, Bayern München, Arsenal, Porto és a Real Madrid. Eredmények: E csoport: Aalborg BK (dán)-Celtic Glasgow (skót) 2-1. Villarreal (spanyol)-Manchester United (angol) 0-0. Kiállítva: Capdevila (82., Villarreal). F csoport: Bayern München (német)-Steaua Bucuresti (román) 3-0. Fiorentina (olasz)-Olympique Lyon (francia) 1-2. G csoport: Fenerbahce (török)-FC Porto (portugál) 1-2. Arsenal (angol)-Dinamo Kijev (ukrán) 1-0. Kiállítva: Alijev (89., Dinamo Kijev). H csoport: BATE Boriszov (fehérorosz)-Real Madrid (spanyol) 0-1.
2008.11.26. 08:07
 
 
Kormányellenes tüntetők elfoglalták a bangkoki repülőtér irányító tornyát
Thaiföldi kormányellenes tüntetők rövid időre elfoglalták szerdán Bangkok legfőbb nemzetközi repülőterének irányító tornyát. A The Bangkok Post on-line kiadása szerint a Népi Szövetség a Demokráciáért ellenzéki párt tagjai azért hatoltak be a toronyba, hogy megtudják: mikor érkezik haza Szomcsaj Vongszavat kormányfő a Peruban tartott ázsiai-csendes-óceáni csúcsról. Közben egy kormánypárti csoport arra szólította fel híveit, hogy vonuljanak az utcára és akadályozzák meg a kormány megdöntését. A thaiföldi hadsereg szóvivője pedig bejelentette: Anupong Paocsinda főparancsnok helyi idő szerint a kora délutáni órákban sajtótájékoztatót tart, miután elterjedt: a hadsereg távozásra akarja kényszeríteni a kabinetet.
2008.11.26. 07:45
 
Farba lőtte a kutyája a gazdát
Fenékbe lőtt a kutyája puskával egy férfit az Egyesült Államokban, de nem szándékosan. A 23 éves férfi csónakjába szállt be, amikor utána szökkent termetes labradorja, és egyik mancsával véletlenül rálépett gazdája vadászpuskájának ravaszára. A sörétes fegyver elsült és jól megszórta a fenekén és a lábain a férfit. Kórházba kellett vinni, de már jól van. Nem haragszik 3 éves ebére, mert Drake - ez a kutya neve - jó magaviseletű.
2008.11.26. 07:28
 
 
Gates maradhat a védelmi miniszter Obama kormányában
Barack Obama megválasztott amerikai elnök felkérte Robert Gates védelmi minisztert, hogy maradjon hivatalában a kormányváltás után. Egy névtelenül nyilatkozó magas rangú demokrata párti tisztségviselő kedden közölte, hogy Obama maradásra akarja bírni a leköszönő Bush-kormányzat védelmi miniszterét. Már közvetlenül Gates-szel tárgyalnak erről, s úgy tűnik, hogy a miniszter elfogadja az ajánlatot - mondta a nyilatkozó. A Politico című washingtoni napilap internetes oldala, a Politico.com, valamint az ABC News és a CNN hírcsatornák egybehangzó értesülése szerint a 65 éves Gates beleegyezett abba, hogy a január 20-i elnökváltás után még legalább egy évig a védelmi tárca élén maradjon.
2008.11.26. 07:00
 
 
Fotóhónap 2008: fotóalbumok a középpontban
Bár számos sikeres fotóalbum jelent és jelenik meg, akár többet is ki lehetne adni, hiszen ezek pótolják azt a tucatnyi erős magazint, amely közölhetné a frissen készülő képeket. Többek között erről is szó volt a Fotóhónap keretében megrendezett, a fotós kiadványokkal foglalkozó budapesti beszélgetésen. A november végéig tartó Fotóhónap 2008 fesztivál központi kiállításainak helyet adó VAM Design Centerben, az MTI Kinyílt fiókok című tárlatának képei között tartott kötetlen beszélgetésen Féner Tamás, a távirati iroda Kor-képek könyveinek egyik szerkesztője a sorozat következő darabjáról, az 1957 és 1967 közötti időszakot földolgozó, hamarosan megjelenő kötetről beszélt.
2008.11.25. 20:36
 
 
Peking 2008: csak jövőre készülnek el a teszteredmények
A korábbi ígéretek ellenére csak jövőre készülnek el a pekingi olimpia újravizsgált doppingtesztjeinek eredményei. A NOB tájékoztatása szerint 4770 minta van lefagyasztva Lausanne-ban, ahol 2016-ig őrzik azokat. A soron következő újraelemzés fő célpontja a CERA, az EPO nevű vérdopping legújabb generációja, illetve az inzulin. Az ötkarikás játékok idején még egyik tiltott teljesítményfokozó kimutatására sem létezett megbízható módszer.
2008.11.25. 20:07
 
 
Schengen: a svájci határon december 12-én megszűnik az ellenőrzés
Az Európai Unió és Svájc december 12-én a szárazföldi határokon, 2009. március 29-én pedig a repülőtereken is megszünteti a határellenőrzést. A döntést, amelyet az EU soros francia elnöksége jelentett be kedden, a EU-Svájc vegyes bizottság csütörtöki brüsszeli ülésén öntik hivatalos formába. Az EU engedélyezi ezzel Svájc csatlakozását a schengeni rendszerként ismert, határok nélküli európai térséghez. Svájc, amely nem tagja az EU-nak, 2005-ben tartott népszavazást a schengeni csatlakozásról. A svájci hatóságok kívánsága volt, hogy a schengeni térséghez való csatlakozás még a személyek szabad mozgásáról tartandó 2009 februári népszavazás előtt lépjen életbe.
2008.11.25. 19:19
 
 
Serie A: Ibrahimovic és Del Piero lehetnek az év legjobbjai
Roberto Mancini, az Internazionaléval az elmúlt két szezonban bajnokságot nyert szakember ismételten nincs ott jelöltek között az Év edzője címre az olasz labdarúgó Serie A-ban. A "Oscar del Calcio" elnevezésű elismerést az Olasz Labdarúgók Szövetsége alapította, és a játékosok szavazatai alapján hirdetnek győztest. A legjobb külföldi játékos díjára Zlatan Ibrahimovic, az Inter svéd klasszisa a legnagyobb esélyes, mellette a címvédő brazil Kaká (AC Milan) és a román Adrian Mutu (Fiorentina) a jelölt. A legjobb olasz futballistának járó elismerésért három világbajnok, Daniele De Rossi (AS Roma), Andrea Pirlo (AC Milan) és Alessandro Del Piero (Juventus) verseng.
2008.11.25. 18:43
 
 
Marisa Lara és Arturo Guerrero kiállítása
Marisa Lara és Arturo Guerrero, a Siameses Company néven szereplő "sziámi ikrek", a kortárs mexikói képzőművészet legjelentősebb párosa, akik arról híresek, hogy szerzői közösségben, párhuzamosan és interdiszciplinárisan dolgoznak ugyanazon a műalkotáson. Most, először Magyarországon, a budapesti OCTOGONart Galériában mutatják be új festmény sorozatukat Világútlevél címmel, mely vizuális reflexió az identitásról és a másságról.
2008.11.25. 18:26
 
 
Republikon Intézet: az új SZDSZ-elnökök vesztenek népszerűségükből
Az SZDSZ szinte minden újonnan megválasztott elnökének csökkent a népszerűsége megválasztása után a társadalomban, ennek oka az, hogy a szocialista szavazók a későbbiekben rendre elfordultak tőlük - írta elemzésében a Republikon Intézet. Az összegzés szerint a csökkenés folyamatos volt, nem erősödött radikálisan, amikor az SZDSZ elnöke látványosan szembement a szocialistákkal, és nem mérséklődött, vagy nem fordult vissza, amikor a kapcsolatok jobbá váltak. Más pártok szavazói között azonban nem következett be népszerűségük csökkenése.
2008.11.25. 18:20
 
 
Peter Orszag lesz a Fehér Ház költségvetési igazgatója
Peter Orszag, az amerikai kongresszus költségvetési hivatalának jelenlegi elnöke lesz a Fehér Ház költségvetési igazgatója - jelentette be Barack Obama megválasztott elnök Chicagóban. Peter Orszag - akinek szülei Magyarországról származnak, de ő az Egyesült Államokban született, nem beszél magyarul - fogja vezetni a Fehér Ház költségvetési hivatalát, amely a szövetségi ügynökségek költségvetési igényeit kezeli és javaslatokat tesz az elnöknek. A 40 éves Orszag egyike lesz Obama legközvetlenebb gazdasági tanácsadóinak Timothy Geithner jövőbeni pénzügyminiszter és Lawrence Summers mellett, aki a nemzetgazdasági tanácsot fogja vezetni.
2008.11.25. 18:17
 
 
Nem tudni, hány önkormányzati képviselő adózik február 1-től
Nincsenek országos adatok arról, hogy az országgyűlési képviselőkön kívül pontosan hány önkormányzati képviselő kap költségtérítést és költségátalányt, miután az Országgyűlés egyhangúlag megszavazta ennek megadóztatását. Gyenesei István önkormányzati miniszter 26 ezerre tette az önkormányzati képviselők számát. Szerinte költségtérítési általányt a fővárosban, a kerületekben, a megyékben, a megye jogú városban fizetnek és legfeljebb néhány kisvárosban fizet a helyhatóság. Hozzátette: korábban már elindult egy országos felmérés a polgármesterek jogállását illetően, és ez még tart.
2008.11.25. 18:12
 
 
atv.hu: Őrizetbe vették az SZDSZ erzsébetvárosi frakcióvezetőjét
Letartóztatták Gál György szabad demokrata önkormányzati képviselőt, a párt erzsébetvárosi frakcióvezetőjét - közölte az atv.hu. A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-nek annyit mondott: egy ember őrizetbe vettek, az őrizetbe vett személyről egyebet nem közölt. Az SZDSZ fővárosi választmányának elnöksége felszólította Gál Györgyöt, hogy függessze fel tagsági viszonyát. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére nem erősítette meg, de nem is cáfolta a portál értesülését. Annyit mondott: egy embert csalás és más bűncselekmények miatt vettek őrizetbe, többet nem kívánt elmondani. Az ügyben szerdára ígért bővebb tájékoztatást a szóvivő.
2008.11.25. 17:58
 
 
A Fed újabb 800 milliárd dollárt költ a pénzügyi válság kezelésére
Két újabb hatalmas pénzügyi csomagot hirdettek meg az amerikai pénzügyi hatóságok a hitelválság kezelésére; a szövetségi tartalékbank-rendszer, a Fed 800 milliárd dollárt költ a hiteláramlás ösztönzésére. A jegybank szerepét betöltő Fed azt akarja elérni, hogy a fogyasztók könnyebben jussanak kölcsönökhöz például ház és autó vásárlásához. Egy új jelzálogprogram keretében a Fed 100 milliárd dollár értékben fog felvásárolni olyan hiteltartozásokat, amelyeket úgynevezett kormány szponzorálta hitelintézetek bocsátottak ki: a Fannie Mae, Freddie Mac, valamint a Federal Home Loan Banks.
2008.11.25. 17:34
 
 
Sakkolimpia: a férfiak győzelemmel, a nők döntetlennel zártak
A magyar férfi válogatott győzött, a női döntetlent ért el a drezdai sakkolimpia utolsó fordulójában, ezzel előbbi a nyolcadik, utóbbi pedig 14. helyen zárta a tornát. A férfi csapatban - a torna honlapja szerint - Lékó Péter és Polgár Judit gyűjtötte be a teljes pontot, Almási Zoltán kikapott, Berkes Ferenc remizett. A végső győzelem a címüket megvédő örményeké lett. A nőknél az első két táblán kikaptak a magyarok, de Mádl Ildikó és Rudolf Anna győzelme döntetlent ért. Az aranyérmet a grúzok szerezték meg a legutóbb győztes ukránok előtt.
2008.11.25. 17:30
 
 
Basáskodó főnökök és a szívbetegségek
A basáskodó, beosztottjaikat semmibe vevő főnökök rizikófaktorként lépnek fel, növelve alkalmazottaiknál a szívbetegségek kockázatát - derült ki egy svéd vizsgálatnak köszönhetően, amely erős összefüggést talált a vezetői gyarlóság és a kardiológiai kórképek kialakulása között. A Karolinska Intézet és a Stockholmi Egyetem kutatói majd egy évtizeden keresztül követték több mint háromezer 19 és 70 év közötti svéd férfi sorsát, akik Stockholm agglomerációs körzetében éltek és dolgoztak. Ez alatt az idő alatt körükben 74 halálos vagy nem fatális kimenetelű szívrohamot regisztráltak - olvasható a BBC News hírei között.
2008.11.25. 16:46
 
 
Játék szobában, szabadban
Érdemes külön szót ejteni a jó időre szóló játékokról, amikor nem kell a szobában ücsörögni.
2008.11.25. 16:31
 
 
Vidéki hangulat
Ha modernül vidéki hangulatot szeretnénk, inkább fehér vagy krémszínű konyhabútort válasszunk, mint natúr fafelületűt. Ebben a hosszúkás hajókonyhában ötletes, a mai ízlést tökéletesen kielégítő elrendezéssel építették be az egységeket, melyet egy sor barátságos színből összeállított élénk cseppfelfogó csempesáv kísér.
2008.11.25. 16:27
 
 
A lakosság 49 százalékának van internet-hozzáférési lehetősége
Magyarországon az első félév végén a 14 évesnél idősebb lakosság valamivel több mint 49 százalékának volt valamilyen internet-hozzáférési lehetősége - közölte a GKIeNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. A GKIeNET, a T-Home és a T-Mobile közreműködésével készült jelentése szerint így közel 4,2 millió főnek állt elméletileg módjában a világháló adta lehetőségeket kihasználni. A közlemény szerint a 49 százalék azokat fedi le, akik az internethez otthon, a munkahelyen, az iskolában, illetve nyilvános helyeken - könyvtárban, internet kávézóban -, valamint más helyen hozzáférnek az internethez.
2008.11.25. 16:26
 
 
Bezárták a tüntetők ostromolta bangkoki repülőteret
Bezárták a bangkoki nemzetközi repülőteret kedd este, mert a kormányellenes tüntetők elfoglalták a fő terminált. A bangkoki magyar nagykövetség eddig nem értesült arról, hogy magyar állampolgárokat érintettek volna a thaiföldi fővárosban zajló események. A Népi Szövetség a Demokráciáért nevű ellenzéki pártszövetség tüntetői áttörték a rendőrség sorfalát, és a meghökkent turisták szeme láttára behatoltak a fővárostól délkeletre fekvő, új, 4 milliárd dollárért épült Szuvarnabhumi repülőtér termináljába. Évente 13 millió turista utazik át Szuvarnabhumi repülőtéren, amelyet most meghatározatlan időre lezártak.
2008.11.25. 16:17
 
 
Bush 14 elítéltet részesített közkegyelemben
Tizennégy elítéltet részesített kegyelemben, kettőnek a büntetését pedig csökkentette a mandátumának vége felé közeledő George Bush amerikai elnök - hangzott el az NPR amerikai közszolgálati rádió keddi tudósításában. Az amerikai elnök kizárólagos joga kegyelmet adni, és az utóbbi elnökök esetében szokássá vált, hogy a Fehér Házból való távozás előtt éltek ezzel a jogukkal. Bush mostani amnesztiája egyetlen országos hírű bűnözőt sem érint. Többek között olyan elítéltek részesültek kegyelemben, akik sikkasztást, adócsalást, környezetvédelmi vétséget vagy kábítószerrel való visszaélést követtek el. A Fehér Ház közlése szerint az elnök minden esetet személyesen vizsgált meg.
2008.11.25. 16:13
 
 
Az agyműködést mintázó számítógépet fejlesztenek Amerikában
Az emberi agy működési mechanizmusát leképező számítógépet fejleszt az amerikai védelmi minisztérium támogatásával az IBM. A Pentagon fejlesztési ügynöksége, a Darpa ötmillió dollárral (egymilliárd forint) támogatja a kutatási programot, amelyben az IBM mellett öt egyetem is részt vesz. "Az agy lenyűgöző szerkezet, könnyedén feldolgozza és integrálja, egységbe szervezi a különböző érzékszervekből áramló ellentmondásos információkat. A külvilágból származó érzékletek alapján megteremti a tér, az idő és a tárgyak fogalmát, és bonyolult összefüggésrendszerbe ágyazza ezeket" - mondta Dharmendra Modha projektvezető. "A mostani számítógépek meg sem közelítik az emberi agy képességeit."
2008.11.25. 16:07
 
 
Elfogadták a költségvetés fő számait
Az Országgyűlés 8.300,2 milliárd forint bevétellel, 8.961 milliárd forint kiadás mellett 660,8 milliárd forint hiánnyal elfogadta kedden a 2009. évi költségvetés fő számait, 210 igen és 168 nem szavazattal. A nyugdíjalap továbbra is nullszaldós, de a bevételi és kiadási főösszege 3.084 milliárdról 2.999 milliárd forintra csökkent. Az Egészségbiztosítási Alap bevételi főösszege 1.441 milliárdról 1.408 milliárd forintra csökkent. A kiadási főösszeg kisebb arányban csökkent - 1.447 milliárdról 1.417 milliárdra - így a hiány 6,7 milliárd forintról 8,8 milliárdra növekedett.
2008.11.25. 15:41
 
 
F1: Barrichello szerint rendszeresen szabad utat kellett adnia Schumachernek
A brazil Forma-1-es pilóta, aki korábban a Ferrari versenyzője volt, elárulta: rendszeresen utasításokat kapott a csapatvezetéstől, hogy engedje előzni márkatársát, a hétszeres világbajnok német Michael Schumachert. Barrichello, aki jelenleg a Honda-istállónál versenyez, azt nyilatkozta az egyik brazil tv-csatorna "Fantastico" című műsorában, hogy a ferrarisok azzal fenyegették, kirúgják, ha nem ad szabad utat nagyhírű csapattársának. "El kellett döntenem, hogy leveszem a lábam a gázpedálról, vagy nem lesz munkám. Amikor megkérdeztem Michaelt, mit tud ezekről a dolgokról, annyit mondott, hogy nincs semmi köze az egészhez" - fogalmazott a dél-amerikai pilóta.
2008.11.25. 15:38
 
EBRD-jelentés: Magyarország a legjobb átalakuló térség
Magyarország kapta az idén is a legjobb osztályzatokat londoni Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) által az átalakuló térségről kedden kiadott éves jelentésben, amely szerint azonban a kedvezményezett térség egészének kilátásai tíz éve nem voltak olyan bizonytalanok, mint most. A Jelentés az átalakulásról (Transition Report 2008) című, az EBRD tevékenységi területéhez tartozó 28 kelet-európai és közép-ázsiai ország éves haladását felmérő, 224 oldalas elemzésből kitűnik, hogy az egyes átalakulási kategóriákra adott osztályzati listán Magyarország továbbra is osztályelső.
2008.11.25. 15:07
 
 
Növekszik a lakosság megtakarítási hajlandósága
Minden ötödik magyar azt tervezi, hogy az elkövetkező egy évben több pénzt takarít meg, a megtakarítási formák népszerűségében a bankbetét vezet - derül ki a nemzetközi Allianz Csoport második Bizalom Felméréséből, amelyet a Gfk és BellResearch piackutató cégek közreműködésével nyolc európai országban és az Egyesült Államokban végeztek 2008 október-novemberében. Az Allianz sajtótájékoztatóján Kálózdi Tamás, az Allianz Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese a kutatás főbb megállapításait összefoglalva elmondta: a válaszadók saját személyes helyzetüket minden országban jobbnak ítélték, mint országuk általános gazdasági helyzetét.
2008.11.25. 15:00
 
A szlovák parlament elnöke kész a jövő héten találkozni Szili Katalinnal
Pavol Paska, a szlovák parlament elnöke kész arra, hogy a jövő héten a magyarországi Komáromban találkozzon Szili Katalinnal, az Országgyűlés elnökével. "A Szlovák Köztársaság Nemzeti Tanácsának elnöke előzetesen elfogadta azt a javaslatot, hogy december 3-án Komáromban legyen a találkozó. Megkérte ugyanakkor a Magyar Országgyűlés elnökét, hogy mérlegeljen egy másik időpontot is, amelyet semmi sem sodorna veszélybe" - közölte kedden Jozef Plsko, a szlovák parlamenti elnök szóvivője. Paska levelében felhívta Szili Katalin figyelmét arra, hogy a szlovák parlament a következő napokban fogja megtárgyalni a jövő évi költségvetési tervezetet, s ez okból esetleg szükség lehet a találkozó időpontjának módosítására.
2008.11.25. 14:00
 
 
220 millió eurónyi EU-s támogatástól esett el Bulgária
Elesett Bulgária 220 millió eurónyi európai uniós támogatástól a pénzek ellenőrzése és a korrupció elleni harc elégtelensége miatt. Az Európai Bizottság keddi bejelentése szerint érvényben marad az a nyári döntés, amely szerint egyelőre nem utalják át Bulgáriának az uniós pénzeket. Az unió végrehajtó testületének legfrissebb vizsgálódásai szerint ugyanis továbbra sem kielégítő a támogatások kezelésével és ellenőrzésével foglalkozó rendszer működése - bár történt haladás a nyári intés óta. Mintegy 800 millió eurót tehát Brüsszel továbbra is "jegel" - ráadásul ebből az említett 220 milliót Szófia végérvényesen elveszítette, mert ezeket legkésőbb idén el kellett volna költeni.
2008.11.25. 13:30
 
Ellenzéki tüntetők tüzet nyitottak a thaiföldi kormány híveire Bangkokban
Ellenzéki tüntetők tüzet nyitottak kedden a thaiföldi kormány híveire a kabinet ideiglenes hivatalául szolgáló repülőtér felé vezető úton Bangkokban. A lövöldözésben két ember megsebesült - közölte a rendőrség. Az összetűzés azzal kezdődött, hogy a kormánypártiak kövekkel dobáltak meg egy teherautót, amelyen a kormány távozását követelő Népi Szövetség a Demokráciáért (PAD) ellenzéki koalícióhoz tartozó tüntetők utaztak.
2008.11.25. 13:26
 
 
Férfi kézilabda Eb-selejtező: két magyar győzelem a cél a finnek ellen
A finnek elleni eheti mindkét Európa-bajnoki selejtezőt meg akarja nyerni a magyar férfi kézilabda-válogatott - hangzott el a csapat keddi tatai sajtótájékoztatóján. Hajdu János szövetségi kapitány kiemelte: mivel sikerült Görögországban és Veszprémben a horvátok ellen győzni, így újabb két sikerrel, valamint a hátralévő hazai meccsek megnyerésével szinte biztosnak tűnik a 2010-es Eb-részvétel. A magyarok csütörtökön Vantaában, vasárnap pedig Nyíregyházán találkoznak az első két összecsapásukat elbukó finnekkel. Három alapember, Puljezevics Nenad, Eklemovics Nikola és Nagy László sérülés miatt nem léphet pályára.
2008.11.25. 13:14
 
 
Az államfő létrehozta a Bölcsek Tanácsa szakértői munkacsoportot
Sólyom László köztársasági elnök négy, magyar és nemzetközi kitekintéssel és tapasztalattal rendelkező személyiséget kért fel a magyarországi oktatás lehetséges fejlesztésének és a korrupció problémájának elemzésére; a Bölcsek Tanácsát két szakértői munkacsoport is segíti - mondta az államfő kedden budapesti sajtótájékoztatóján. Magyarország hosszú évek óta súlyos társadalmi és gazdasági kérdésekkel küzd: a gazdaság állapota aggasztó, a társadalmi kohézió gyengül és hiányzik a pozitív jövőkép - hívta fel a figyelmet Sólyom László. Hangsúlyozta: nincs kiút a jelenlegi gazdasági válságból sem, ha más alapvető strukturális problémákkal nem foglalkozik az ország.
2008.11.25. 12:58
 
 
Hajnal Tamásé a magyar Aranylabda
A sportújságírók szavazata alapján Hajnal Tamás volt az év legjobb labdarúgója, így ő érdemelte ki a magyar Aranylabdának nevezett díjat. Az nb1.hu internetes szaklap 10. alkalommal rendezte meg a szavazást, melynek keretében 30 médium képviselője voksolt az öt legjobbra minden kategóriában. Tavaly szintén a nyár óta a Borussia Dortmundot erősítő irányító középpályás győzött, így ő a második olyan futballista, aki megvédte címét. Korábban ez csak a négyszeres győztes Király Gábornak sikerült. Az idei szavazás rendkívül szoros versenyt hozott, hiszen Hajnal mindössze egyetlen ponttal előzte meg a második Huszti Szabolcsot.
2008.11.25. 12:46
 
 
Századvég: mélyponton a választói hangulat
Némiképp csökkent a két nagy párt, az MSZP és Fidesz közötti különbség októberhez képest, az SZDSZ és az MDF táborának mérete továbbra sem haladja meg a teljes szavazókorú népesség 1 százalékát - derült ki a Századvég és a Forsense közös közvélemény-kutatásából. A november 10. és 19. között végzett felmérés szerint a lakosság általános hangulatát mérő közérzeti index a korábbi hónapok alacsony értékeitől is elmaradt. Az általános negatív közhangulatot jellemzi, hogy a megkérdezettek 67 százaléka adott közepesnél rosszabb osztályzatot a dolgok alakulására az országban, és csupán 3 százalékuk értékelte közepesnél jobbra a helyzetet.
2008.11.25. 12:45
 
OECD: súlyos recesszió vár a fejlett ipari országokra
A pénzügyi válság az 1980-as évek eleje óta a legsúlyosabb recesszióba fogja sodorni a fejlett ipari országokat a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) kedden kiadott fél éves elemzése szerint. A nemzetközi szervezet külön említi Magyarországot - Nagy-Britanniával, Izlanddal, Írországgal, Luxembourggal, Spanyolországgal és Törökországgal együtt -, ahol a visszaesés különösen súlyos lesz. "Ezeket a gazdaságokat sokkal közvetlenebbül érinti a pénzügyi válság, amely bizonyos esetekben egyéb sebezhető pontokat is felszínre hozott", fejtette ki az OECD vezető közgazdásza, Klaus Schmidt-Hebbel.
2008.11.25. 12:36
 
 
Az MTA kutatója szerint exporttal lehet küzdeni a recesszió ellen
Az exportorientáció növelése Magyarország egyetlen esélye a recesszió legyőzésére - mondta Inotai András, az MTA Világgazdasági Kutatóintézetének igazgatója a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) az Európai Unió jövőjéről rendezett konferenciáján, kedden Budapesten. Inotai András óva intett a demagóg populizmustól, nacionalizmustól, illetve minden olyan programtól, ami a belső kereslet élénkítésére irányul, de nem növeli a versenyképességet. A kutató hangsúlyozta: az exportnak vannak még tartalékai, különösen az új uniós tagországok, valamint Kína, Oroszország és a Nyugat-Balkán felé.
2008.11.25. 12:20
 
 
Peking 2008: december 10-12-én döntenek a fehérorosz kalapácsvetők ügyében
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága december 10-12-i ülésén dönt a fehéroroszok doppingolással vádolt két kalapácsvetőjének, a pekingi játékokon második Vagyim Gyevjatovszkijnak és az ott bronzérmes Ivan Tyihonnak az ügyében, akiknek eltiltása esetén az eredetileg negyedik Pars Krisztiáné lenne az olimpiai ezüstérem. Szeptemberben a NOB október 17-ig adott haladékot a két fehérorosz atlétának arra, hogy bizonyítékokkal alátámasztott magyarázatot adjanak, miért volt a mintájukban a megengedettnél magasabb a tesztoszteronszint. A döntésre végül csak december 10-12-én, a végrehajtó bizottság ülésének keretében kerül sor.
2008.11.25. 11:37
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228[2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista