2020. június 3., szerda - Klotild
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
A kormány jövőre kompenzálja a közszférát a 13. havi bér elvételéért
A kormány vállalja, hogy jövőre kompenzálja a közszféra 13. havi járandóságának kiesését, és erre összesen 112 milliárd forintot különített el a költségvetésben. Erről Csizmár Gábor a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára nyilatkozott hétfőn az MTI-nek, miután megbeszélést folytatott a közszféra szakszervezeteivel. A Fidesz sajtótájékoztatón reagált; Pelczné Gáll Ildikó közölte, hogy a kompenzációt trükközésnek tartják, a kormánynak be kellene tartania törvényi kötelezettségeit és a teljes 13. havi bért ki kellene fizetnie a közszférában dolgozóknak.
2008.12.01. 14:55
 
 
Jövőre is infláció feletti közszolgálati díjemelések Budapesten
Az idén is infláció feletti jövő évi közszolgáltatási díjemelésekről tárgyal Hagyó Miklós (MSZP) és Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) főpolgármester-helyettesek előterjesztésében kedden a Főpolgármesteri Kabinet, a díjemelési javaslatokról jövő szerdán dönt a Fővárosi Közgyűlés - tudta meg az MTI fővárosi képviselőktől hétfőn. A városvezetés november közepén zöld utat adott a jövő évi 8,8 százalékos vízdíjemelési javaslatnak, ez valamivel több az idei 8,4 százaléknál. A díjemeléssel egyidejűleg a lakossági fogyasztók részére is bevezetik az ivóvízalapdíjat, ami fővízmérőóránként havi 150 forint lesz.
2008.12.01. 13:48
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 5 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A csökkentéssel a benzin átlagára 241 forint körülire, a gázolajé 267 forintra esik. A Mol legutóbb egy hete csökkentette bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj árát. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. A csökkentést a szakértők a piaci folyamatokkal magyarázzák.
2008.12.01. 13:41
 
 
Letette miniszteri esküjét Molnár Csaba
Letette miniszteri esküjét Molnár Csaba, a Gyurcsány-kormány új közlekedési, hírközlési és energiaügyi minisztere hétfőn az Országgyűlésben. Gyurcsány Ferenc kormányfő november 18-án közölte a szocialisták elnökségi ülésén a párt vezetésével, hogy a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium államtitkárát jelöli Szabó Pál közlekedési miniszter helyére, és hivatalosan másnap kérte fel a Molnár Csabát a poszt betöltésére. Szabó Pál közlekedési miniszter október 6-án, a Monorierdőnél bekövetkezett, négy halálos áldozatot követelő vonatbaleset miatt mondott le posztjáról.
2008.12.01. 13:13
 
 
Harminc napon belül elnököt kér az MTV élére a bíróság
A Magyar Televízió (MTV) törvényes működésének harminc napon belüli helyreállítására szólította fel a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumát a cégbíróságként eljáró Fővárosi Bíróság. Az MTI birtokába jutott végzésben az olvasható, hogy az eljárást a Legfőbb Ügyészség kezdeményezte, arra hivatkozva: a Magyar Televízió Zrt. vezető tisztségviselőjének megbízatása 2008. március 4-én lejárt, a kuratórium pedig a médiatörvényben foglalt kötelességét megszegve a mai napig nem választott új elnököt, "így a társaságnak jelenleg nincs vezető tisztségviselője". A kuratóriumi elnök hétfői közlése szerint megfellebbezik a döntést.
2008.12.01. 13:05
 
 
Fodor Gábor indul az SZDSZ frakcióvezetői posztjáért
Fodor Gábor pártelnökként elindul az SZDSZ frakcióvezetői posztjáért. Ezt ő maga jelentette be újságíróknak a parlamentben. Kóka János frakcióvezető az MTI-nek azt mondta, hogy természetesen áll a megmérettetés elé. Fodor közölte: pártelnökként élni kíván azzal a jogával, hogy frakcióvezetői posztra jelöljék. Hozzátette, hogy a jövő évi európai parlamenti választások előtt az SZDSZ-nek teljes erővel az egységességre kell törekedni, hogy az meghozza a sikert. Kóka János újságíróknak azt mondta, a választás egy évente ismétlődő természetes folyamat, amikor "kinyílik" a frakcióvezetői, a frakcióvezető-helyettesi és az összes bizottsági pozíció és megindul a verseny.
2008.12.01. 12:15
 
 
Milliókért vacsorázott Gorbacsovval Hugh Grant
Forintban számolva több mint 78 milliót fizetett Hugh Grant brit filmszínész, hogy Mihail Gorbacsovval vacsorázhasson. Grant 250 ezer fontért szerezte meg a vacsorameghívást a volt szovjet pártfőtitkár rákkutatási alapítványának jótékonysági árverésén. Ugyanekkora összeget ajánlott egy meg nem nevezett üzletember is. "Nemrég láttam vendégül mindkettejüket" - mondta Gorbacsov. Az alapítvány Raisza Gorbacsova, a 77 éves Nobel-békedíjas politikus 1999-ben elhunyt feleségének a nevét viseli. Hugh Grant egyébként nem először evett jótékonyságból. 2003-ban például 244 ezer fontot (76,1 millió forint) utalt át Elton John AIDS-ellenes alapítványának, hogy az énekessel vacsorázhasson.
2008.12.01. 12:01
 
 
A Fidesz-KDNP megtartaná a 13. havi nyugdíjat
A Fidesz és a KDNP kezdeményezte, hogy a 2009-es költségvetést megalapozó törvények módosításából kerüljön ki a 13. havi nyugdíj elvétele - jelentette be Iván László. A büdzsét megalapozó törvények módosításának záróvitájára és zárószavazása hétfőn délután lesz a parlamentben, ez az utolsó lehetőség, hogy megmaradjon 13. havi nyugdíj - mondta a Fidesz szakpolitikusa. Mint kifejtette, a fideszes Szijjártó Péter és a KDNP-s Soltész Miklós pénteken módosító indítványt nyújtott be, amelyben kezdeményezik, hogy a végleges törvényben ne szerepeljen a 13. havi nyugdíj elvétele.
2008.12.01. 11:45
 
 
A vártnál élénkebb volt a kereskedelmi forgalom a hétvégén
A legutóbbi szombat-vasárnap volt a harmadik olyan hétvége, amikor a vártnál élénkebb volt a kiskereskedelmi forgalom - mondta az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) főtitkára az MTI-nek hétfőn. Vámos György elmondta: korábban nagyon borúsak voltak az előrejelzések, most viszont a tagság visszajelzései alapján úgy tűnik, hogy még a tavalyihoz képest is élénkebb a kereskedelmi forgalom. Az OKSZ főtitkára szerint a háztartásoknál a válság forintban mérhető nagysága még viszonylag csekély, és pozitív folyamat, hogy az élelmiszer-kereskedelemben az infláció a felére esett vissza.
2008.12.01. 11:42
 
 
Jogerőssé vált az "amstetteni rém" elleni vádirat
Jogerőssé vált az "amstetteni rémként" emlegetett Josef Fritzl elleni vádirat, amelyben az alsó-ausztriai tartományi ügyészség emberölést is felró a lányát 24 éven át fogságban tartó és vérfertőző viszonyra kényszerítő férfinak. A védelem nem élt ellenvetéssel a vádiratban foglaltakkal szemben, így az jogerőssé vált. A tartományi ügyészség november közepén ismertette a 27 oldalas vádiratot, amelynek pontjai között emberölés, nemi erőszak, vérfertőzés, súlyos kényszer alkalmazása, személyes szabadság korlátozása és rabszolgasorban tartás szerepel. Amennyiben a bíróság az emberölés bűntettében is bűnösnek találja a 73 éves vádlottat, akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélheti.
2008.12.01. 11:37
 
 
Csökkentenék a futballisták fizetését az olasz klubvezetők
Egyre jobban érzékelik a gazdasági világválság hatásait az olasz futballklubok, ezért a vezetők azt tervezik, hogy a jövőben jelentősen csökkentik az éljátékosok fizetését. A Fiorentina elnöke, Diego Della Valle azt mondta: a jelenlegi helyzetben ez elkerülhetetlen. "Kínos látni a sztárok fizetését, miközben a szurkolóknak, akik lelkesen rajonganak a csapatért, havonta ezer euróból kell kijönniük. Meg kell változtatnunk ezt a rendszert" - fogalmazott. Az az ötlet már a múlt héten felvetődött, hogy az élvonalbeli egyesületek a jövőben - várhatóan 2010-től - csak pénzért engedik majd nyilatkozni labdarúgóikat a televízióban. Antonio Matarrese, a liga vezetője ugyanakkor ellenzi a javaslatot, amely szerinte élénk tiltakozást váltana ki a média részéről.
2008.12.01. 11:13
 
 
Demján: hosszú válságra kell készülnünk
Pénzügyi megrázkódtatást él át a világ és nem általános gazdasági válságot - mondta Csaba László akadémikus hétfőn, az MKB Bank által szervezett "Vergődés vagy kilábalás" című budapesti konferencián. A Közép-európai Egyetem professzora figyelmeztetett: a várakozásoknak óriási szerepe van a gazdasági helyzet alakításában, s a pesszimizmust nem támasztja alá a világkereskedelem alakulása, amely tavaly hat százalékkal bővült, az idén öt százalékkal nő és jövőre várhatóan 2-3 százalékkal. Demján Sándor szerint hosszú válságra kell készülnünk. A TriGránit Fejlesztési Zrt. elnöke ismét elmondta: csak átfogó reformokkal lehet radikálisan javítani Magyarország versenyképességén, de ehhez nagykoalíciós politikai felállás szükséges.
2008.12.01. 11:05
 
 
Ökocsillagot kapnak a mobiltelefon-töltők
A készenléti állapotba helyezett (standby) mobiltelefon-töltők fogyasztását jelző egységes rendszert vezet be az öt legnagyobb mobiltelefon-gyártó. Az "ötcsillagos" rendszerben a legkevésbé energiatakarékos, használaton kívül 0,5 wattnál többet fogyasztó töltők egy csillagot kapnak, a legjobb, 0,03 wattnál is kevesebbet fogyasztó berendezések pedig ötöt. Erről az LG, a Motorola, a Nokia, a Samsung és a Sony Ericsson állapodott meg egyetértésben az illetékes amerikai és európai uniós hatóságokkal. Az ökocsillag rendszer nyitva áll a többi nagy mobilcég, például a tajvani HTC, az Apple és a Blackberry okostelefonokat gyártó kanadai Research in Motion előtt is, bevezetésének célja pedig a fogyasztói tudatosság erősítése - írja online kiadásában a hamburgi Der Spiegel.
2008.12.01. 11:00
 
 
Kick-box Eb: 13 magyar érem
Két arany-, 4 ezüst- és 7 bronzéremmel zárta szereplését a magyar válogatott a kick-box karatésok light-contact, K-1 és low-kick szabályrendszerekben megrendezett portugáliai Európa-bajnokságán - tájékoztatott a hazai szövetség. Az összesített éremtáblázaton Magyarország a 7. helyen végzett.
2008.12.01. 10:45
 
 
Friss adatok szerint a román szociáldemokraták-konzervatívok vezetnek
A román képviselőházi választásokon a szavazatok 99,62 százalékos, hivatalos összesítése alapján változatlanul a szociáldemokrata-konzervatív pártszövetség (PSD-PC) vezeti a mezőnyt a Demokrata-Liberális Párt (PD-L) előtt. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) 6,18 százalékkal rendelkezik. A romániai országos választási iroda hétfő esti újabb közlése szerint a PSD-PC a képviselői helyekért indított megmérettetésében a voksok 33,09 százalékát szerezte meg, a PDL 32,34 százalékon áll, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) pedig 18,57 százalékot mondhat magáénak.
2008.12.01. 09:32
 
 
Alpesi sí Vk: cseh siker női műlesiklásban
A világbajnok cseh Sarka Zahrobska nyerte a műlesiklást a női alpesi síelők Világkupa-sorozatának aspeni viadalán. Eredmény, női műlesiklás: 1. Sarka Zahrobska (cseh) 1:39.32 p (1. futam: 48.92 mp, 2.:50.40 mp), 2. Nicole Hosp (osztrák) 1:39.55 (49.52, 50.03), 3. Tanja Poutiainen (finn) 1:40.29 (49.64, 50.65). A szakági Vk állása 2 verseny után (még 7 van hátra): 1. Lindsey Vonn (amerikai) 150 pont, 2. Hosp 130, 3. Zahrobska 129. Az összetett Vk állása 4 verseny után (még 31 van hátra): 1. Poutiainen 260 pont, 2. Vonn 229, 3. Maria Pietila:-Holmner (svéd) 196.
2008.12.01. 08:28
 
 
Terjed a Pilátus-szindróma
A kézmosás fontosságát igazolja, hogy néhány óra alatt 500-1000 baktérium is megtelepedhet az ember kezén, ujjain. Néhány kanadai gyermekintézményben elég volt akkurátusabban kezet mosatni a gyerekekkel, hogy 14 százalékkal csökkenjen a nátha és a torokfájás közöttük. Minden negyedik angol a szükségesnél ritkábban mos kezet, vannak azonban, akik sohasem lépnek ki otthonuk falai közül fertőtlenítő flakon vagy kendő nélkül. Ilyen például Madonna, aki elérte, hogy volt férje, csak akkor találkozhat a gyermekeivel, ha antibakteriális sprayt visz magával a sétákra. A piszoktól rettegett betegesen a filmsztár Joan Crawford, de a táborhoz tartozik Cameron Diaz, Kelly Osbourne, Naomi Campbell is.
2008.12.01. 07:55
 
 
Legalább egy hétig tart majd a bangkoki reptér üzembe helyezése
Legkevesebb egy hetet vesz majd igénybe, amíg a zárlat vége után újra üzembe helyezik a thaiföldi főváros nemzetközi repülőterét - mondta a létesítmény igazgatója. Ha a kormányellenes tüntetők elhagyják a kedden elfoglalt Szuvarnabhumi repteret, ellenőrizni kell a biztonsági és az informatikai rendszereket, mielőtt újra fogadhat és indíthat járatokat a légikikötő. Ehhez legkevesebb egy hétre van szükség. Ha meghibásodást találnak, még tovább tarthat, amíg beindulhat a légi forgalom. Az igazgató valószínűnek tartja, hogy néhány rendszer megsérült.
2008.12.01. 07:51
 
 
Megszületett a piszokgyűlölő anyag
Megszületett az az anyag, amely "gyűlöli" a piszkot. Semmi nem tud rátapadni az amerikai Robert Cohen és kollégái által előállított nanometrikus anyagra, amely mikroszkopikus gombákból áll. E gombák 300 nanométer magasak, "kalapjuk" szilícium-oxidból van, a "lábuk" szilíciumból. Ezek a nanogombák lehetetlenné teszik, hogy a folyadékok megtapadjanak az anyag felszínén, a cseppek nem folynak szét, hanem gömbölyűek maradnak és legurulnak róla. Gurulás közben pedig magukkal visznek minden szennyet és tisztán hagyják az anyagot. Az olajos cseppek is leperegnek, de ehhez az anyag felszínét egy fluoros vegyszerrel kell bevonni - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.
2008.12.01. 07:50
 
 
A franciáknak kell a legnagyobb óvszer
A franciák azt mondják, Európában nekik kell a legnagyobb méretű óvszer, a görögök kisebb mérettel is beérik - állapította meg egy német óvszer tanácsadási intézet tanulmánya. A német intézet huszonöt európai országban 10 500 férfit kért meg arra, hogy mérje meg nemi szervét, és az adatot táplálja be a cég adattárába. A felmérés eredménye szerint a franciák átlag 15,48 centiméteres óvszerre tartanak igényt, 3 centivel hosszabbra, mint a görögök, akik a legszerényebb méretekkel rendelkeznek.
2008.12.01. 07:45
 
 
F1: Gerhard Berger még vissza akar térni az elitkategóriába
Gerhard Berger, aki a múlt héten eladta a Forma-1-es Toro Rossóban eddig birtokolt 50 százalékos tulajdonrészét a Red Bullnak, azt ígérte, hogy még visszatér az autósport elitkategóriájába. "Senki ne féltsen, egy nap még visszajövök" - nyilatkozta a volt F1-es pilóta a Auto Motor und Sport című magazinnak. Berger eddigi pályafutása során három alkalommal hagyta ott a boxutcát: 1997-ben pilótaként búcsúzott, 2003-ban a BMW sportigazgatói posztjáról köszönt le, végül múlt kedden eladta részét Dietrich Mateschitznek, az osztrák energiaital-gyártó cég tulajdonosának.
2008.12.01. 07:37
 
 
Szeptember végéig 98 új HIV-fertőzöttet regisztráltak Magyarországon
Ma tartják az AIDS elleni világnapot; az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 1988-ban döntött erről, hogy ezzel is felhívja a figyelmet a halálos kór elleni világméretű összefogás fontosságára. Magyarországon 2008 szeptember végéig 98 új HIV-fertőzöttet regisztráltak. A világnap alkalmából Magyarországra kétezer ingyenes teszt érkezett, a szűréseket Budapesten, Nyíregyházán és Baktalórántházán végzik. Az Országos Epidemiológiai Központ adatai szerint tavaly egész évben 119 új, HIV- vírustól fertőzöttet tartottak nyilván, így az idei regisztráltakkal együtt 1.598 HIV-fertőzött ember él Magyarországon, az új fertőzöttek nagy része továbbra is homo- és biszexuális.
2008.12.01. 07:34
 
 
Bizalmatlanság és pesszimizmus jellemzi a magyarok lelkiállapotát
Bizalmatlanok, pesszimisták vagyunk és egyre individuálisabban gondolkodunk, szükség van a nehézségekkel való megküzdési képességet támogató, pozitív modellekre - ez derül ki a Kopp Mária által szerkesztett Magyar lelkiállapot 2008 című tanulmánykötetből. Az országos reprezentatív felmérés szerint a magyar társadalom az angolszász országokhoz hasonlóan nagy mértékben individualista, ám velük ellentétben rendkívüli arányban (98 százalék) bizonytalanságkerülő, nem szereti a kihívásokat. Nehezen birkóznak meg a magyarok a negatív életeseményekkel, a népesség 20 százaléka szorulna valamilyen kezelésre depressziós tünetei okán.
2008.12.01. 07:07
 
 
Metróigazolás késésért
Írásbeli igazolást kaphatnak a New York-i metrót üzemeltető cégtől azok, akik a metróhálózatban tapasztalható fennakadások miatt miatt késnek el a munkahelyükről vagy az iskolából. Az utasok telefonon kérhetik a közlekedési vállalattól a késést igazoló leveleket. A cég igazolja a napot és az időpontot, amikor a szerelvények közlekedésében fennakadások voltak, és egy vagy két héten belül kézbesíti a hivatalos feljegyzést. Évente 34 ezer igazolást küldenek szét. Az internet elterjedésével a vállalat már on-line is elfogadja az ilyen kéréseket, és e-mailban juttatja el az igazoló leveleket.
2008.12.01. 07:05
 
 
Az adótörvényekről dönt ma a Ház
Az adó- és járuléktörvények, valamint a 2009-es költségvetést megalapozó jogszabályok módosításáról dönt ma az Országgyűlés, amely az új közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter eskütételével kezdi munkáját. A személyi jövedelemadó törvény úgy változik, hogy az adókedvezmény kulcsa évi 3,4 millió forintig egységesen 30 százalék, de összesen évi 100 ezer forintot lehet ilyen címen leírni az adóból. Vagyoni típusú adó lesz a cégautó adója, amely 1.600 köbcentiméter hengertérfogat alatt 7 ezer, afelett pedig 15 ezer forint évente.
2008.12.01. 06:59
 
 
Plusz húszezer forint a hátrányos helyzetű diákok tanárainak
A hátrányos helyzetű gyerekek tanárai februártól plusz 20 ezer forintot kapnak havonta - közölte Hiller István oktatási és kulturális miniszter az ATV Pont7 című műsorában vasárnap este. A tárcavezető az MTI-hez eljuttatott összefoglaló szerint szólt arról is, hogy az osztályfőnökök februártól másfélszeres pótlékot kapnak.
2008.11.30. 20:46
 
 
6,7 százalékot szerzett az RMDSZ a romániai választásokon
A szavazófülkéből távozók megkérdezésén alapuló (exit poll) felmérés szerint a Szociáldemokrata Párt és a Konzervatív Párt (PSD-PC) alkotta választási szövetség szerezte meg a szavazatok 36,2 százalékát a vasárnapi romániai választásokon. A Realitatea hírtelevízió az INSOMAR közvélemény-kutató intézet adatait az urnák helyi idő szerint kilenc órai zárása után rögtön közzé tette. A képviselői helyekért folytatott küzdelemben második helyen végzett a Demokrata-Liberális Párt (PDL) 30,3 százalékkal. Utána következik harmadikként a Nemzeti Liberális Párt (PNL) 20,4 százalékkal. A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) pedig 6,7 százalékkal szerezte meg a negyedik helyet.
2008.11.30. 20:11
 
 
Kár érheti a HospInvest szabálytalan receptjeit beváltó gyógyszertárakat
Kár érheti azokat a gyógyszertárakat, amelyek az egri Markhot Ferenc kórházat működtető HospInvest "alakilag" szabálytalan receptjeit beváltották; a támogatás jogosságáról az Országos Egészségbiztosítási Pénztár dönthet - mondta a Magyar Gyógyszerész Kamara elnöke vasárnap. Horváth Tamást azt követően kereste meg az MTI, hogy a Hír TV azt közölte: szabálytalan recepteket ad a betegeknek a HospInvest az egri Markhot Ferenc Kórházban, mert a vényeken az orvos adatai helyett a magáncég székhelyének címe és adószáma szerepel. A receptek ügyében a HospInvest hétfőre ígért tájékoztatást.
2008.11.30. 20:00
 
 
A kaszpi-tengeri gázvezetékről tárgyaltak Türkmenisztánban
Egy kaszpi-tengeri gázvezeték esetleges megépítésében való együttműködésről tárgyalt a hétvégén a türkmén, az azeri és a török elnök. A türkmenisztáni találkozón egyelőre semmiféle megállapodást nem írtak alá, de a felek véleménye szerint sikeresek voltak a megbeszélések. Moszkva szeretné megakadályozni, hogy a két, energiaforrásokban gazdag volt szovjet köztársaság Törökországgal szövetkezve nyugatra irányuló vezetéktervekben vegyen részt, kikerülve Oroszországot.
2008.11.30. 18:42
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Cseh László csak váltóban indul
Nem indul egyéniben, csak a 4x50 méteres vegyesváltóban Cseh László a december 11. és 14. közötti rijekai rövidpályás úszó Európa-bajnokságon. "A kerettagok teljes erőbedobással készülnek a klubjukban. A pekingi olimpia után ezúttal Cseh Laci nem indul egyéniben, csak a 4x50-es vegyesváltóban" - mondta az MTI-nek Kiss László szövetségi kapitány. A Kőbánya SC kiválósága korábban jelezte: a számára három ezüstérmet hozó olimpiát követően a rövidpályás Eb-n nem lesz "számhalmozó", és majd edzőjével eldönti, milyen számokban szerepeljen.
2008.11.30. 17:47
 
 
Serie A: nyert az Inter
Nagy csatában nyert a címvédő, egyben éllovas Internazional a vendég Napoli ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában. A Lazio kikapott, így nem tudott felpakaszkodni a dobogóra. Vasárnap délután kizárólag a Chievo diadalmaskodott idegenben, mégpedig a 87. percben "szerzett" öngóllal. Eredmények: Serie A, 14. forduló: AS Roma-Fiorentina 1-0 (0-0), g: Totti (59.) Atalanta-SS Lazio 2-0 (0-0), g: Valdes (54.), Floccari (68.) Cagliari-Sampdoria 1-0 (0-0), g: Jeda (48.) Genoa-Bologna 1-1 (0-0), g: Sculli (55.), illetve Vaio (63.) Internazionale-Napoli 2-1 (2-1), g: Cordoba (16.), Muntari (24.), illetve Lavezzi (36.) Siena-Torino 1-0 (1-0), g: Maccarone (19.) Udinese-Chievo 0-1 (0-0), g: Felipe (87.-öngól) piros lap: Natale (57., Udinese).
2008.11.30. 17:12
 
 
Megnyílt az adventi Szeretet Posta Nagykarácsonyban
Huszadik alkalommal nyílt meg Nagykarácsonyban az adventi Szeretet Posta; a vasárnapi megnyitó ünnepségen ott volt a Fejér megyei község nevezetes "lakója", a Mikulás is. A Szeretet Postán advent idején minden héten más-más ünnepi bélyegzővel látják el a "Nagykarácsonyon keresztül" jelzéssel feladott küldeményeket. Az angyali üdvözletet, a betlehemi csillagot, a kisded születését és a három királyokat ábrázoló, idei bélyegző lenyomatokat Domé Eszter grafikusművész tervei alapján készítették. Az ünnepi bélyegzés igen népszerű: tavaly 300 ezer ünnepi bélyegzőlenyomattal ellátott levelet, képeslapot továbbítottak a szeretet postások.
2008.11.30. 16:58
 
 
Thaiföldi kormányhívek ezrei gyűltek össze Bangkokban
A thaiföldi kormány híveinek ezrei gyűltek össze vasárnap a főváros szívében, a városháza előtt, hogy elítéljék a két repülőteret elfoglaló ellenzéki tüntetők "burkolt államcsínyét". A rendőrség mintegy négyezer főnyire becsülte a piros ruhába öltözött tömeget, amely így különböztette meg magát a sárga ruhát öltő királypárti ellenzéktől. Utóbbiak a Népi Szövetség a Demokráciáért nevű pártszövetség híveiként szállták meg a reptereket. A kormánypárti tüntetők, fejpántjain "Nemet mondunk a puccsra" felirattal, a Demokratikus Szövetség a Diktatúra Ellen nevű tömörülés hívására gyűltek össze - e szövetséghez tartoznak a puccsal megdöntött és száműzött Thakszin Sinavatra exminiszterelnök hívei.
2008.11.30. 16:25
 
 
Három biztosító nyert a kötelező felelősségbiztosítási kampányon
Három biztosító nyert a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási kampányon a netrisk.hu piacvezető portál vasárnapi összesítése szerint. A netrisk.hu-n novemberben megkötött biztosítások száma elérte a 160 ezret. Az ügyfelek számát összességében az Allianz, a Wabard és a Genertel tudta növelni, az összes többi piaci szereplő részesedése csökken vagy stagnál a novemberi kampány eredményeként - olvasható a portál gyorsjelentésében. A kötelező biztosítások felmondására adott egy hónapos határidő hétfőn jár le, így a közlés szerint a felmondások összesített adatai gyakorlatilag véglegesnek tekinthetők.
2008.11.30. 16:20
 
 
Léderer András marad az SZDSZ Új Generáció elnöke
Léderer András maradhat újabb két évig az SZDSZ Új Generáció elnöke a szervezet küldöttgyűlésének döntése értelmében - tájékoztatta a liberális ifjúsági szervezet az MTI-t vasárnap az előző napi tisztújításról. A küldöttgyűlés Takács Flórát és Földiák Jánost alelnöknek, míg Balogh Bencét, Ferenczi Annamáriát, Kovács Pétert és Mayer Dánielt ügyvivőnek választotta. A megválasztott elnökség szeretné segíteni az SZDSZ minél sikeresebb választási szerepléseit, és egyebek mellett alternatívát kíván nyújtani a szélsőségesek által kínált lehetőségekkel szemben - olvasható a szervezet közleményében.
2008.11.30. 15:41
 
 
Le Figaro: a balti államok fogják leginkább megérezni a gazdasági válságot
A közép-kelet-európai országokat sem fogja elkerülni a gazdasági válság, de a régióban nem lesz recesszió: leginkább a balti államok, illetve Románia és Bulgária veszélyeztetettek - idézte Jean Lemierre-t, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) korábbi elnökét, a BNP Paribas bank elnökségének tanácsadóját hétvégi számában a Le Figaro című francia napilap. A válság következtében a nehézségek a kelet-európai országokban is jelentkezni fognak; az átlagnövekedés lassulni fog, de feltehetően kevésbé, mint a többi országban - véli Lemierre.
2008.11.30. 15:22
 
 
Férfi kézilabda Eb-selejtező: magyar-finn 34-15
A magyar férfi kézilabda-válogatott továbbra is százszázalékos mérleggel vezeti Európa-bajnoki selejtezős csoportját, miután a negyedik játéknapon 34-15-re nyert Finnország legjobbjai ellen Nyíregyházán. Eb-selejtező, 4. játéknap: Magyarország-Finnország 34-15 (17-11). A magyar csapat nyerte, a finn pedig elveszítette első három összecsapását a csoportban. A magyarok három alapemberük, Nagy, Eklemovics és Puljezevics sérülése ellenére már csütörtökön is simán, 34-21-re nyertek Finnországban. Ez utóbbival ellentétben most könnyebben indult a meccs, a 8. percben már 5-2 volt az állás. Fokozatosan nőtt a különbség, majd negyedóra elteltével megtorpantak a hazaiak, és a nyolcgólos előnyből három lett, amely a szünetre megint "meghízott".
2008.11.30. 15:12
 
 
Izrael újabb 250 palesztin foglyot enged szabadon
Az izraeli kormány jóváhagyta 250 palesztin fogoly szabadon engedését izraeli börtönökből, amire Ehud Olmert kormányfő e hónapban ígéretet tett Mahmúd Abbász palesztin elnöknek. A rabokat december elején, a december 8-i íd al-adha muzulmán ünnep előtt bocsátják szabadon az Abbász által kinevezett kormány ellenőrzése alatt lévő Ciszjordániában. A döntéssel, amelyet 13-5 arányban fogadtak el, az izraeli kabinet támogatni szándékozik Abbászt a Gázai övezetet uraló Hamász radikális iszlamista mozgalommal szemben.
2008.11.30. 14:52
 
 
Férfi vízilabda: az Egeré a Magyar Kupa
Nagy csatában, hosszabbítás után nyert 9-8-ra, s lett így címét megvédve a 2008-as Magyar Kupa győztese az Eger férfi vízilabdacsapata. Eredmény, Magyar Kupa-döntő: ZF-Eger - TEVA-VasasPlaket 9-8 (3-2, 2-1, 1-3, 1-1 - 2-0, 0-1) - hosszabbítás után, góldobók: Hegedűs, Varga II. Zs., Bárány 2-2, Feltham, Hárai, Binder 1-1, illetve Varga Dénes 5, Kis G. 2, Kállay 1. Az egri finálét a Bitskey-uszodában otthonosabban mozgó hazai csapat kezdte jobban, kétgólos előnyt szerezve, majd a különbséget tartva (3-1, 4-2, 5-3). A harmadik játékrészben azonban a Vasas - mindenek előtt a végül 5 gólig jutó Varga Dénes jóvoltából - 6-6-nál utolérte a hevesi gárdát.
2008.11.30. 14:24
 
 
Kóka: nem szabad megszavazni a rossz adójavaslatokat
Kóka János hétfőn azt fogja javasolni az SZDSZ országgyűlési képviselőcsoportjának, hogy ne szavazzák meg a kormány által a jövő évre benyújtott adóterveket - mondta a frakcióvezető vasárnap az MTI-nek. A "gyenge és sok sebből vérző költségvetés" elfogadását azért támogatta az SZDSZ frakciója, hogy ezáltal megelőzzenek egy még nagyobb krízist - közölte Kóka János. Hozzátette: felelős ellenzéki pártként azonban a rossz adótörvényeket nem szabad megszavazniuk. A frakcióvezető azt mondta, hogy a kormány által benyújtott adócsomag szinte semmit nem tartalmaz azokból a szükséges lépésekből, amelyek előrelendíthetnék a gazdaságot.
2008.11.30. 13:52
 
 
A thaiföldi rendőrség ismét távozásra szólította föl a reptérfoglalókat
A thaiföldi rendőrség ismét felszólította a kormányellenes tüntetőket a bangkoki repülőterek elhagyására, hozzátéve, hogy közben folynak a tárgyalások a tiltakozókkal. Ez a második ilyen felszólítás a belföldi járatokat fogadó és indító Don Muang reptéren, amelyet csütörtökön szálltak meg a Népi Szövetség a Demokráciáért (PAD) ellenzéki pártszövetség hívei. A főváros másik légikikötőjét, a Szuvarnabhumi nemzetközi repülőteret kedden foglalták el a tüntetők. Összesen mintegy százezer külföldi turista és üzletember rekedt a tiltakozó akciók miatt Bangkokban.
2008.11.30. 12:27
 
 
Női vízilabda: a Honvédé a Magyar Kupa
A bajnoki címvédő Domino Honvéd nyerte a női vízilabda Magyar Kupát, 9-7-re legyőzve a Dunaújvárosi Főiskola-ELCO csapatát a vasárnapi, egri döntőben. A fővárosi együttes az ob I idei alapszakaszában kétszer is kikapott a dunaújvárosiaktól, a Szuperkupa után azonban most a honi kupafináléban is diadalmaskodni tudott riválisa felett. Az egri döntőben a vidéki gárda gyorsan elment két góllal, utána viszont a Honvéd fordított 4-2-re, majd elhúzott 6-3-ra, s bár a harmadik negyedben még visszajött 6-5-re az ellenfél, a hajrában - csapatkapitánya, Györe Anett két találatával - 9-6-ra alakította az állást a Honvéd, amely már nem engedte ki kezéből a győzelmet.
2008.11.30. 12:16
 
 
MSZP: a Fidesz "bort iszik és vizet prédikál"
A Fidesz Győrben is "bort iszik és vizet prédikál"; miközben a párt politikusai szavakban aggódnak a lakótelepeken élőkért, a "leggazdagabb magyar nagyváros" fideszes és KDNP-s vezetése az ország legnagyobb, 13,5 százalékos távhődíj-emelését hajtotta végre - mondta Neupor Zsolt, az MSZP győri elnöke vasárnap Budapesten. Egyáltalán nem lett volna szükség áremelésre, mivel az idei, rekordmértékű iparűzésiadó-bevételből a város átvállalhatta volna a lakosságtól a távhőszolgáltató cég veszteségének kompenzációját, 300-350 millió forintot - jelentette ki Neupor Zsolt. Németh Zoltán, a város fideszes alpolgármestere reagálásában azt mondta, hogy a megyei városok közül éppen Győrben kell a legkevesebbet fizetni a távhőért.
2008.11.30. 12:02
 
 
Bizalmon alapuló, jó együttműködést remél Obamával a német kancellár
Bizalmon alapuló és jó együttműködést remél az Egyesült Államok megválasztott elnökével a német kancellár. A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című vasárnapi lapban megjelent interjúban Angela Merkel annak a reménynek adott hangot, hogy ez sikerülni fog. A kancellár természetesnek nevezte ugyanakkor, hogy - mint minden amerikai elnök - Obama is elsősorban az amerikai érdekeket képviseli majd. S ezek az érdekek a barátság, illetve a közös értékek ellenére sem esnek automatikusan egybe minden területen Európa és Németország érdekeivel - tette hozzá.
2008.11.30. 11:59
 
 
Japánban 34 éves mélyponton a járműeladás
Idén Japánban 34 éves mélypontra esett az új autók eladása. Ennek az oka a lakossági kiadások csökkenése a gazdasági válság miatt. A Nikkei című japán gazdasági lap értesülése szerint novemberben az új autók értékese a harmadával csökkent a tavalyi év azonos időszakához képest a 660 köbcentiméteres kisautók nélkül számolva. Feltételezve, hogy a decemberi eladás megegyezik a tavaly decemberivel, az idei év egészében akkor is csak 3,25 millió új járművet adtak el Japánban. Ez 1974 óta a legkevesebb - közölte a japán gazdasági lap.
2008.11.30. 11:57
 
Az ukrán hrivnya történelmi mélyponton a dollárhoz képest
Pénteken történelmi mélyponton zárt a hrivnya a dollárhoz képest, miután csütörtökön is már rekord alacsonyra került. A hrivnya szeptember óta folyamatosan gyengül, mert a globális pénzügyi válság miatt kivonulnak a külföldi befektetők, az ország exportja pedig mérséklődik. A szakértők azzal számolnak, hogy jövőre tovább gyengül a hrivnya a folyó fizetési hiány növekedése és a közvetlen külföldi befektetések mérséklődése miatt. Pénteken a dollár rekord szintre, 7,50-7,60 hrivnyára erősödött a csütörtöki 7,25-7,50 hrivnyáról.
2008.11.30. 11:14
 
 
Az E.ON csökkenti a földgáz árát a német kiskereskedelmi fogyasztóknak
Az E.ON azt tervezi, hogy az eddig bejelentett (4 azázalékos) mértéknél is jelentősebben csökkenti a földgáz árát a német kiskereskedelmi fogyasztóknak februártól, ha a kőolaj ára a jelenlegi szint közelében marad. A német közüzemi cég illetékese a hétfőn megjelenő Der Spiegel című német hetilapnak rámutatott arra, hogy 2010-től alacsonyabb árra számíthatnak az áramfogyasztók, amennyiben folytatódik a kőolaj és a szén nagykereskedelmi árának a mérséklődése. A WTI kőolajfajta hordónkénti ára jelenleg 55 dollár körüli. Júliusban még 147 dolláron állt. Az európai gázárak mintegy hat hónappal követik a kőolaj árát.
2008.11.30. 10:53
 
 
Nem lát kivetnivalót Slota kijelentéseiben az eperjesi ügyészség
Az Eperjesi Kerületi Ügyészség elutasította azt a beadványt, amelyben egy parlamenten kívüli szlovák párt alelnöke büntetőeljárás megindítását indítványozta Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke ellen annak gyűlölködő, magyarokat sértő és gyalázó kijelentései miatt - jelentette a szlovák SITA hírügynökség. Kifogásolt - októberben elhangzott - beszédében Slota a magyarokat mongoloknak, elődeiket betyároknak és gyilkosoknak, míg a turulmadarat papagájnak nevezte. Az ügyészség az elutasítás indoklásában egyebek között kifejtette: nem biztos, hogy Slota a magyarokról beszélt, s a szlovák jogrend szerint valamiféle következtetés alapján senki ellen sem indítható eljárás.
2008.11.30. 10:51
 
 
Elefántóvatosság
Amerikai természettudósok rájöttek, hogy a közép-afrikai Kongó-medence erdeiben az elefántok azért nem mennek át az utakon, mert az orvvadászattal asszociálják ezeket és megérzik a veszélyt. A Wildlife Conservation Society és a Save The Elephants kutatói műholdon követték 28 elefánt mozgását. Az állatok, az úgynevezett "ostromlottak mentalitását" vették fel, korlátozzák mozgásterületüket, így csökkentve annak esélyét, hogy lemészárolják őket. Sajnos azonban, mivel az utak szaporodnak és kevesebb az út nélküli zóna, ezzel csökken számukra az élelemhez és az ásványi sókhoz való hozzájutás lehetősége is. Ez pedig fennmaradásukat veszélyezteti - írta a Corriere della Sera című olasz napilap.
2008.11.30. 10:25
 
 
A szocialisták "húzónév" nélkül készülnek az EP-választásokra
Az MSZP európai parlamenti (EP) választási listáját nem Gyurcsány Ferenc pártelnök, miniszterelnök vezeti, és vélhetően igazán nagy "húzónév" sem lesz a listán, amelyről a jövő márciusi tisztújító kongresszus dönt - tudta meg az MTI a párt több elnökségi tagjától. Az EP-jelöltekre ugyanaz a határidő vonatkozik, mint a párttisztújításra, így március 10-ig kell majd jelölni párttisztségre és az uniós listára is. A listára az országos elnökség és a választmány tesz javaslatot. Ahogy húzónévvel sem, úgy nagy kampánnyal sem készül az MSZP az EP-választásokra - legalábbis most így nyilatkoztak a párt vezetői.
2008.11.30. 10:04
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224[2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista