2020. június 2., kedd - Anita, Kármen
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Göncz Kinga: jogos, de aránytalan az izraeli önvédelem
A külügyminiszter szerint a Gázával kapcsolatos magyar álláspont összhangban áll az Európai Unió állásfoglalásával, vagyis sürgeti az erőszak leállítását, és a visszatérést a konfliktus tárgyalásos megoldásához. Ezt a külügyi szóvivő tájékoztatása szerint Göncz Kinga akkor mondta, amikor fogadta Feldmájer Pétert, a Mazsihisz elnökét, valamint Zoltai Gusztávot, a Mazsihisz és a Budapesti Zsidó Hitközségének ügyvezető igazgatóját kedden a fővárosban. Szelestey Lajos, külügyi szóvivő az MTI-hez eljuttatott közleményében kifejtette: a megbeszélésen Göncz hangsúlyozta, hogy Izrael a nemzetközi jog alapján jogosult az önvédelemre, de a válasz mértékét aránytalannak tartotta.
2009.01.13. 19:35
 
 
George Bush büszkén, emelt fővel távozik a Fehér Házból
George Bush leköszönő amerikai elnök kedden utoljára hívta össze kabinetjét a Fehér Házban, ahol kijelentette, hogy büszkén, emelt fővel távozik a hatalomból. Az ülésen - amelyen mások mellett részt vett Condoleezza Rice külügyminiszter és Robert Gates védelmi miniszter - Bush köszönetet mondott kabinetjének, egyben az amerikai népnek. Mint mondta, eredményes elnökséget tudhat maga mögött. "Ez a kormány jó, tartós eredményeket ért el, nagyon büszke vagyok rá" - jelentette ki második mandátumának lejártával, saját szempontja szerint értelmezve örökségét.
2009.01.13. 19:00
 
Magyar tehetségért versenyez az Arsenal és a Tottenham
Angol hírforrások szerint a Premier League-ben szereplő Arsenal és Tottenham Hotspur is szeretné megszerezni Tóth Mátét, a Győri ETO FC labdarúgóját. A 17 éves középpályás - aki a Ferencvárosban és az Újpestben is játszott - legutóbb az olasz Empoli csapatát erősítette, de nem tudta megszokni az olasz körülményeket, így Győrbe igazolt. A www.premiershiplatest.com című honlap írása arról számol be, hogy Tóth - amennyiben jól teljesít a próbajátékon - várhatóan az Arsenaltól kap majd jobb ajánlatot, így várhatóan az Ágyúsokhoz szerződik.
2009.01.13. 18:50
 
 
Csaknem 6%-os növekedésre számítanak a világ borfogyasztásában
A világ pezsgőfogyasztásában töretlen - öt év alatt 12 százalékos - növekedést jósol a szeszesitalokról nemzetközi statisztikákat vezető IWSR kutatócsoport, de a borok terén is 5,5 százalék körüli növekedést vár 2008 és 2012 között. A csoport szerint a nemzetközi forgalomban szerepet játszó borászatok előtt elsősorban a növekvő kínai és orosz fogyasztás nyit kedvező kilátásokat, de meglepetésre Nagy-Britannia is, amely már 2007-ben a világ első számú borimportőrévé vált. 2012-re 2,6 milliárd rekesznyi (9 liter/rekesz) lesz a világ borfogyasztása, és négy esztendei visszaesés után, ami 2007-ig bezárólag tartott, a világ bortermelése 7,45 százalékkal nőhet 2012-re, miáltal a termelés több mint félmilliárd rekesszel nagyobb lesz a fogyasztásnál.
2009.01.13. 18:45
 
 
Bankrablás Óbudán: befejezték a rendőrök a panelház átkutatását
Egyelőre nem találták meg az óbudai bankrablót; a rendőrök befejezték annak a tízemeletes Miklós utcai panelháznak az átvizsgálását, ahova a Flórián téri rablást követően az elkövető feltehetően bemenekült - közölte a rendőrség. Sass Oszkár, a BRFK sajtóügyeletese elmondta: pár lakásba nem jutottak be, ezeket a tulajdonos hazaérkezése után vizsgálják át. Az MTI tudósítója arról számolt be, hogy a kommandósok nem sokkal háromnegyed hat után elhagyták a helyszínt, de a Miklós utca 9-15. szám alatti tízemeletes panelház környékét továbbra is fegyverrel a kézben őrzik a rendőrök. A lakókat ellenőrzés után engedték vissza otthonukba. Szemtanúk elmondása szerint a feltételezett rabló korábban egy autóval már elmenekült a helyszínről.
2009.01.13. 18:25
 
 
Szerdán Görbicz Anitán CT-vizsgálatot végeznek
Görbicz Anita, a világ egyik legjobb irányító kézilabdása szerdától úgynevezett koronária CT-vizsgálaton esik át Budapesten. Vanyus Attila, a Győri Audi ETO KC klubelnöke az MTI-nek elmondta: egyáltalán nem örül a médiafelhajtásnak. "Több újságíró is csak most keresett meg, de amikor szép eredményeket érünk el, akkor fel sem hívnak. Anita most három napig kivizsgáláson lesz, azt mondták, hogy pénteken érdeklődjünk. Az orvos javaslatára ment el ezekre a vizsgálatokra, ha rajta múlna, most is játszana" - tette hozzá Vanyus. A klubelnöke hangsúlyozta, hogy Görbicz gyakorlatilag tíz éve nem pihent.
2009.01.13. 17:37
 
A Hamász nem ért egyet az egyiptomi tűzszüneti javaslattal
Váratlan akadályba ütköztek kedden az Izrael és a Gázai övezetet uraló Hamász palesztin radikális mozgalom közötti fegyvernyugvást célzó egyiptomi közvetítői erőfeszítések: a Hamász közölte, hogy "érdemi észrevételei" vannak az egyiptomi tűzszüneti javaslattal kapcsolatban. Musza Abu Marzúk, az iszlamista mozgalom politikai bizottságának helyettes vezetője az al-Dzsazíra arab hírtévének nyilatkozva leszögezte: bármilyen tűzszüneti javaslatnak tartalmaznia kell a mozgalom ama követelését, hogy az izraeli csapatokat azonnal vonják ki a Gázai övezetből és teljesen nyissák meg az övezet határátkelőhelyeit.
2009.01.13. 17:30
 
 
Az IMF vezérigazgatója szerint nincs ok aggodalomra a forint miatt
Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap vezérigazgatója szerint nincs olyan ok, amely aggodalomra adna okot a forint árfolyamával kapcsolatban. A vezérigazgató ezt a Gyurcsány Ferenc miniszterelnökkel folytatott megbeszélést követő budapesti sajtótájékoztatón, egy újságírói kérdésre válaszolva mondta. Hozzátette: a forint egy elvárható szinten stabilizálódott. Az IMF vezérigazgatója szerint mint minden költségvetés, a magyar is hipotézisekre épül, s ha a feltételek megváltoznak, akkor a kormánynak is változtatnia kell. Kérdésre válaszolva Strauss-Kahn azt mondta: általános adócsökkentésnek most nincs tere Magyarországon, de ez nem jelenti azt, hogy átcsoportosításra ne lenne lehetőség.
2009.01.13. 17:18
 
Fidesz: lényegében nem létezik a költségvetés
Az elmúlt két hétben világossá vált, hogy a költségvetés lényegében nem létezik, mert olyan téves, rossz és hibás számokra épült, amelyeket az elmúlt időszak megcáfolt - mondta az államháztartás helyzetéről a Fidesz elnökségi ülését követő sajtótájékoztatóján Varga Mihály. A Dominique Strauss-Kahnnal folytatott megbeszélésekről kérdésre válaszolva Varga Mihály azt mondta, véleménye szerint azért került sor a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatójának látogatására, mert az IMF kezdi felismerni, hogy a Magyarországnak nyújtott hitel nem siker-, hanem kudarctörténet lesz, amelyből egyik résztvevő sem jön ki jól.
2009.01.13. 17:10
 
Vizsgálatot indított Brüsszel a Mol bányajáradék alóli mentességének ügyében
Mélyreható vizsgálatot indított az Európai Bizottság annak megállapítására, nem sérti-e az uniós állami támogatási szabályokat a magyar kormány és a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. közötti megállapodás, amelynek értelmében a Mol mentesül a szénhidrogének kitermeléséből származó bevételek után fizetendő bányajáradékok közelmúltban történt emelése alól. A bizottság attól tart, hogy a Mol esetleg kedvezményezett helyzetben van versenytársaihoz képest - idézte a testület közleménye Neelie Kroes versenypolitikáért felelős biztost.
2009.01.13. 17:05
 
 
Gyurcsány: változásokra, reformokra és intézkedésekre lesz szükség
Változásokra, reformokra és intézkedésekre lesz szükség a következő hónapokban - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök azt követően, hogy tárgyalt Dominique Strauss-Kahnnal, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatójával Budapesten. Dominique Strauss-Kahn azt közölte: Magyarországon további strukturális reformokra van szükség, hogy a fenntartható növekedést elősegítse a kormány. Gyurcsány arra ösztönözte a parlamentet és a kormányt, hogy ha szigorodnak, nehezednek a gazdasági feltételek, akkor tegye a dolgát, keressen új eszközöket, hogy fenntartsák az ország finanszírozhatóságát, ösztönözzék a gazdaságot nagyobb teljesítményre.
2009.01.13. 17:00
 
 
Pénzért, sörért, húsért "eladósorba" került egy amerikai lány
Pénzért, sörért és húsért adta el 14 éves lányát feleségnek egy apa az Egyesült Államokban, de mivel nem fizetett rendesen a "ve-vő", a rendőrségre ment lányát visszaszereztetni. Azóta is marasztalja rendőrség, amely őrizetbe vette a 18 éves vevőt is. A 36 éves apa 16 ezer dollárt - 2,5 millió forintot -, 100 rekesz sört és több rekesz húst kért lányáért, akinek egyébként nem volt ellenére a 18 éves vőlegény és önként távozott vele a szülői házból. Ennek ellenére nem lehet a felesége, mert Kaliforniában - ahol az eset történt - túl fiatal a házassághoz.
2009.01.13. 16:35
 
 
Rendkívüli ülésen dönt a Fővárosi Közgyűlés 215 milliárd forintról
Rendkívüli ülésen dönt a Fővárosi Közgyűlés február 16-án a budapesti önkormányzatokat osztottan megillető bevételek felosztásáról - tudta meg az MTI kedden városházi forrásokból. Tájékoztatásuk szerint a forrásmegosztásról szóló rendelet-tervezetet kedden postázta a főpolgármesteri hivatal a kerületeknek. A törvényi előírás szerint a rendelet-tervezet véleményezésére 30 napot kell biztosítani a kerületeknek, s csak ezt követően dönthet a városrészek véleményének ismeretében, február 15-ig a Fővárosi Közgyűlés. A tavalyi 206 milliárd forintnál idén csaknem 10 milliárd forinttal több pénzről, 215,5 milliárd forintról dönt majd a közgyűlés.
2009.01.13. 16:25
 
 
Erősödik a forint
Erősödő bizalom erősíti a forintot: az eurót délután négy óra előtt 276,20/40 forinton jegyezték a budapesti bankközi kereskedelemben, 2,14 százalékkal erősebb forint árfolyamon a hétfő délutáni 282,30/282,40 forintnál. A piacon a Nemzetközi Valutaalap és Magyarország közötti nézeteltérésekről felmerült téves információ következményének tulajdonítják a forint előző napi látványos árfolyam esését. Megnyugtatóan hatott a pénzügyminiszter nyilatkozata, mely szerint a kormány kész további költségvetési intézkedéseket hozni, hogy biztosítsa az idei államháztartási célok teljesítését. A dollárt 208,60/209,00 forinton jegyezték, szemben a hétfői 211,90/212,15 dollárral.
2009.01.13. 16:20
 
 
Fidesz: nem lehet halogatni a Nabucco-vezeték megvalósítását
Semmi szín alatt nem lehet halogatni a gázszállítás alternatív megoldásának kidolgozását, hiszen a jelenlegi helyzetnél soha ékesebb bizonyíték nem volt amellett, hogy meg kell valósítani a Nabucco-gázvezetéket - mondta a gázhelyzetet értékelve Szijjártó Péter. A Fidesz szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy az elmúlt hét és a mai nap eseményei minden eddiginél világosabbá teszik, mekkora stratégiai és biztonsági kockázatot jelent Európa és azon belül Magyarország számára az orosz energiahordozóktól való egyoldalú függés. Szavai szerint így a térség ki van téve az orosz birodalmi érdekeknek.
2009.01.13. 16:00
 
 
Sztárözön Obama tiszteletére Washingtonban
Világhírű zenészek és színészek egész sora lép fel az új amerikai elnököt üdvözlő washingtoni koncerten január 18-án, Barack Obama beiktatása előtt két nappal. A Washington-emlékműnél felállított színpadon többek között Bruce Springsteen, Beyonce, a U2, Stevie Wonder, Usher, Mary J Blige és Sheryl Crow zenél majd, két fellépő között pedig történelmi dokumentumokból olvas fel Queen Latifah, Jamie Foxx és Denzel Washington. Az eseményen várhatóan jelen lesz Barack Obama is, aki január 20-án teszi le az elnöki esküt az emlékműnél induló sétány, a Mall másik végénél, a Capitolium nyugati oldalán.
2009.01.13. 15:54
 
 
Franco Nero lesz a 14. Budapesti Operabál díszvendége
A helyszínt adó Magyar Állami Operaház 125. évadja jegyében rendezik az idei, 14. Operabált. Ezt tükrözi majd a bál műsora is, az elhangzó áriák az egyik idei bemutatóból, Puccini Manon Lescaut című operájából valók. A díszvendég Franco Nero - jelentette be a február 21-én megrendezendő bálról kedden tartott sajtótájékoztatón Kerényi Péter, a rendezvény sajtófőnöke. Franco Nero nemcsak világhírű olasz és amerikai filmjei révén ismerős a magyar közönség körében: több magyar alkotásban is szerepelt, így a Honfoglalásban Árpád vezért alakította. A bál fővédnökével, Lévai Katalin európai parlamenti képviselővel együtt nyitják majd meg a bált.
2009.01.13. 15:45
 
 
Bajnai: áprilistól egyszerűsödik a telephely-engedélyezési eljárás
Lényegesen egyszerűsödik a telephely-engedélyezési eljárás 2009. április 1-jétől, több üzleti tevékenységet a bejelentést követően azonnal meg lehet majd kezdeni a telephelyen - mondta Bajnai Gordon, nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter kormányszóvivői tájékoztatón kedden. A 2008-ban megkezdett deregulációs intézkedések folytatásaként az idén tavasztól 149, korábban engedélyezéshez kötött tevékenységi körből csupán 66 esetében szükséges a telephely-engedélyezés lefolytatása - emelte ki a miniszter. Emellett az eddigi 60 napos ügyintézési határidő is 30 napra csökken, így jelentősen nőhet a magyar vállalatok versenyképessége - tette hozzá.
2009.01.13. 14:55
 
 
Túszejtés Óbudán: panelházba menekült a bankrabló
Rövid időre túszt ejtett, majd egy panelházba menekült az a rabló, aki megpróbálta kifosztani az Erste Bank Flórián téri fiókját kedd kora délután - közölte a rendőrség. Sass Oszkár, a BRFK sajtóügyeletese elmondta, hogy a férfi két óra előtt nem sokkal lépett be a pénzintézetbe, lefegyverezte a biztonsági őrt, majd a pénz átadására szólította fel a bank alkalmazottait. A bank alkalmazottai riasztották a rendőröket, akik a helyszínre érve megzavarták a bankrablót. Ezt követően a rabló elvette a biztonsági őr fegyverét és egy túszt ejtve elmenekült a pénzzel együtt a helyszínről. A túszt, aki a bank egyik férfi alkalmazottja, később elengedte és bemenekült egy Miklós utcai 10 emeletes épületbe.
2009.01.13. 14:53
 
 
Jégpáncél boríthajta az utakat holnap
Előzetes figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat, mert az előrejelzések szerint szerda hajnalban jégpáncél boríthatja majd az utakat az ország nagy részén. Aki teheti, ne keljen útra reggel se autóval, se pedig gyalog - javasolja a szolgálat ügyeletese. Nadrai Attila az MTI-nek kedden elmondta, hogy a Dél-Dunántúlra, a Dél-Alföldre és a főváros térségére adták ki az előzetes figyelmeztetést, ám várhatóan a szerda hajnali órákban már az "igazi piros riasztás" is életbe lép. A riasztásokat 1-3 órával a veszélyes időjárási esemény előtt adja ki a meteorológiai szolgálat.
2009.01.13. 14:00
 
 
Molnár Csaba nem erősítette meg az orosz gázszállítás megindulásának hírét
Nem tudta hivatalosan megerősíteni Molnár Csaba energiaügyi miniszter azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint kedden reggel Oroszország felől újra elindult a nyugati irányú gázszállítás. A miniszter keddi budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: az egyes kategóriába tartozó üzemekre vonatkozó gázkorlátozás feloldása akkor lesz lehetséges, ha a kategória 7 millió köbméteres összfogyasztását jelentősen meghaladó keleti gázimport érkezik Magyarországra.
2009.01.13. 11:47
 
 
Alvással a nátha ellen
Kisebb eséllyel kapja el a náthát az, aki legalább nyolc órát alszik - állapították meg amerikai kutatók. A Pittsburghi Carnegie Mellon Egyetem kutatói önkénteseket kértek fel, hogy szállodában töltsenek el öt éjszakát. A kísérleti alanyok orrába az első napon a nátha kórokozóját, a rinovírust tartalmazó oldatot juttattak, majd figyelték egészségi állapotukat. Azok, akik szokásuk szerint a megelőző hetekben is nyolc órát aludtak éjszakánként, kisebb eséllyel fertőződtek meg, kapták meg a náthát, mint azok akik hét órát, vagy annál is kevesebb időt töltöttek az éjszakai pihenéssel. Utóbbiak háromszor nagyobb valószínűséggel estek áldozatul a náthának, mint a rendszeresen nyolc órát vagy többet alvók.
2009.01.13. 11:42
 
 
Akadozik, leállt vagy el sem indult az orosz gázszállítás Európába
Jóllehet kedden reggel bejelentették, hogy megindultak az orosz gázszállítások Európába, néhány óra múlva már azt közölték, hogy a szállítás akadozik, illetve lehet, el sem indult; délelőtti tájékoztatóján Molnár Csaba energiaügyi miniszter sem tudta hivatalosan megerősíteni azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint Oroszország felől újra elindult a nyugati irányú gázszállítás. Az ITAR-TASZSZ hírügynökség Kijevből reggel azt jelentette, hogy megindították az orosz gázt a Kurszki területen lévő Szudzsa állomás felől a Balkán irányába 8 órakor. Nem sokkal dél előtt az EB szóvivője már azt nyilatkozta, hogy nem áramlik, vagy csak csekély mennyiségben az orosz gáz az Európai Unióba Ukrajnán át.
2009.01.13. 11:30
 
 
Veres: a kormány kész további lépésekre a költségvetési célért
Veres János pénzügyminiszter szerint a tavalyi államháztartás eredményszemléletű hiánya a hazai össztermék 3,3 százalékát teszi ki, plusz/mínusz 0,2 százalékpontos eltéréssel. Veres János kedden külföldi újságíróknak elmondta, hogy a kormány megvárja az Európai Bizottságnak még e hónapban nyilvánosságra kerülő legújabb gazdasági előrejelzését, mielőtt arról döntene, hogy kell-e változtatni az idei gazdasági prognózisokon. Elemzők szerint túl derűlátó a kormány egy százalékos gazdasági csökkenést feltételező idei előrejelzése, miközben az infláció kisebb lehet a hivatalosan várt 4,5 százaléknál.
2009.01.13. 10:30
 
 
Ferihegyi sztrájk: a BA szerint a szakszervezetek húzzák az időt
Kedden reggel 9 órakor ismét tárgyalóasztalhoz ültek a felek Ferihegyen, a szakszervezetek azonban azonnal másfél órás szünetet kértek, amit a munkaadó időhúzásnak tart. Szollár Domokos, a ferihegyi repteret üzemeltető Budapest Airport szóvivője kedden az MTI-nek elmondta, hogy hétfőn a kollektív szerződésről folytattak egyeztetést. A BA nyolcórás munkarend bevezetésére vonatkozó javaslatát ugyan a szakszervezetek bírálták, de helyette nem tettek más, konkrét javaslatot.
2009.01.13. 10:02
 
 
Az EU üdvözölte az orosz gázszállítás felújítását
Az Európai Bizottság kedden üdvözölte azt a moszkvai bejelentést, hogy helyreállították az Európába irányuló orosz gázszállítást, és a gáz már ukrajnai területen áramlik a vezetékekben. Az EU ellenőrei a helyszínen ellenőrzik mindezt - mondta Brüsszelben Ferran Tarradellas, az EU energiaügyi biztosának szóvivője. Mint hozzátette, az unió jóakaratra számít mind Moszkva, mind Kijev részéről: miként a jóakarat jegyében meg tudtak állapodni az Európába irányuló tranzit felújításában, ugyanúgy meg kell tudniuk állapodni abban is, hogy milyen feltételek mellett újíthatja fel Oroszország az Ukrajnába irányuló gázszállítást.
2009.01.13. 09:33
 
 
Obama is "gyorsított ütemben" fog öregedni az elnöki székben
Barack Obama is "gyorsított ütemben", az átlagemberekhez képest kétszer nagyobb tempóban fog öregedni az amerikai elnöki székben - állapította meg egy clevelandi kutatóorvos. A világ vezető hatalmának mindenkori első emberét a hatalmas felelősséggel járó döntések, a gyakran változó közvélemény és a folytonos bírálatok megviselik: tartásuk némileg megroggyan, lendületük csökken. Az elnökök a szokásosnál kétszer gyorsabban öregednek - hangzik Michael Roizen egészségügyi szakember elmélete.
2009.01.13. 09:25
 
 
Tavaly 75 százalékkal több gabona termett
Tavaly 2,9 millió hektáron, a 2007. évinél 5 százalékkal nagyobb területen, 16,9 millió tonna gabona termett, ami 75 százalékkal több az egy évvel korábbinál - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az előzetes terméseredmények alapján kedden. A közlemény szerint búzából közel 42 százalékkal került több a magtárakba, kukoricából pedig több mint a duplájára növekedett a betakarított termés mennyisége. A termés a burgonya esetében 15 százalékkal, a repce esetében 32 százalékkal nőtt, míg cukorrépából közel 69 százalékkal csökkent.
2009.01.13. 09:02
 
 
Dakar 2009: Palikék tartják jó pozíciójukat
Továbbra is a 12. helyen álló Palik László és Darázsi Gábor (Nissan) a legjobb magyar kettős az autósok mezőnyében a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadalon. A viadal honlapja szerint a Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel Antara) duó a 45., a Liszi László, Fenesi József (Mitshubishi) páros pedig az 51. az újabb versenynap előtt. A motorosoknál Dési János (KTM) a 34. pozíciót foglalja el, míg a Szaller Zoltán, Pócsik László, Csitári Tibor kamionos trió (MAN) a kilencedik. Kedden Copiapóból indulva és oda visszatérve 690 km-t telesít a mezőny, jórészt a lehető legnagyobb sebességgel, mivel csak 20 km lesz az összekötő szakasz, a többit mérik.
2009.01.13. 08:14
 
A magyar szállítórendszer kész azonnal fogadni az ukrán gázt
A magyar szállítórendszer készen áll az Ukrajna irányából meginduló gáz azonnali fogadására - közölte az FGSZ Földgázszállító Zrt. A közlemény szerint az ország keddre várható gázfogyasztása 63-65 millió köbméter lesz, amelyre elegendő forrás áll rendelkezésre. Az I. kategóriára vonatkozó korlátozást továbbra is fenntartják. Az FGSZ közölte azt is, hogy a keddre rendelkezésre álló források mértéke 66 millió köbméter - a földalatti gáztárolókból 53 millió, magyar kitermelésből 9 millió köbméter, míg a nyugati irányból érkező import 4 millió köbméter -, a betáplálási egyeztetés folyamatban van. Hétfőn az ország gázfogyasztása 63,5 millió köbméter volt, Ukrajna irányából továbbra sem érkezett földgáz.
2009.01.13. 08:11
 
 
Hobart: Czink negyeddöntős
A selejtezőből főtáblára jutott Czink Melinda bekerült a negyeddöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású hobarti női keménypályás tenisztornán, miután a második fordulóban 4:2-es vezetésénél ellenfele, a lengyel Urszula Radwanska feladta a küzdelmet. A világranglistán 100. helyezett magyar játékos a következő körben az első helyen kiemelt olasz Flavia Pennettát búcsúztató szlovák Magdalena Rybarikovával találkozik. Szávay Ágnes az orosz Jelena Vesznyinával párosban lép pályára a játéknap során: a harmadik helyen kiemelt duó a Gisela Dulko, Flavia Pennetta argentin-olasz kettőssel mérkőzik.
2009.01.13. 08:06
 
 
Az ENSZ-főtitkár nem kíván találkozni a Hamász vezetőivel
Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár kedden kezdődő közel-keleti útja során nem kíván találkozni a Hamász iszlamista palesztin szervezet vezetőivel. Ezt maga az ENSZ-főtitkár közölte elutazása előtt tartott New York-i sajtótájékoztatóján. Hozzátette, hogy kizárólag a palesztinok nemzetközileg elismert vezetőjével, Mahmúd Abbász elnökkel fog tárgyalni. Ban Ki Mun leszögezte, hogy a Hamásznak azonnal véget kell vetnie az izraeli területek lövetésének. "A Hamász vezetőinek a palesztin nép jövőjére kell gondolniuk" - tette hozzá. Az ENSZ-főtitkár egyhetes közel-keleti körútja során nyomást akar gyakorolni az izraeli és a térségbeli vezetőkre, hogy véget érjen a gázai háború.
2009.01.13. 07:56
 
 
Taskenti ruhaszárítási tilalom
Kilakoltatással fenyegeti az üzbég főváros önkormányzata azon renitens taskenti lakókat, akik a szigorú tiltás ellenére továbbra is az erkélyen szárítják a mosott ruhát. Ugyancsak tilos különböző, a lakásból kiszoruló tárgyakat raktározni az erkélyen. A taskenti önkormányzat szerint ugyanis a száradó fehérnemű és a lomtárként funkcionáló erkély rontja a városképet. A taskenti hatóságok immár másodszor futnak neki a cseppet sem könnyű feladatnak. Eredetileg 2008 tavaszán léptették életbe a regulát, amely megtiltotta, hogy az erkélyen ruhát szárítsanak a lakók, ám sokan rá sem hederítettek az új előírásokra.
2009.01.13. 07:52
 
 
Kuranyi és Podolski a Bundesliga legnagyobb vesztesei
A játékostársak szavazatai alapján Kevin Kuranyi és Lukas Podolski, a német labdarúgó-bajnokság, a Bundesliga legnagyobb vesztesei. A Kicker szaklap szavazásán 234 élvonalbeli futballista vett részt. Az első helyet, a válogatottból is kitiltott Kevin Kuranyi szerezte meg a szavazatok 31,8 százalékával. A támadó azért lett kegyvesztett, mert a tavaly október 9-i Oroszország ellen 2-1-es német sikerrel végződött világbajnoki selejtező szünetében engedély nélkül elhagyta a találkozó helyszínét. A futballista zokon vette, hogy a meccsen még a kispadra sem ülhetett le, mert nem került be a tizennyolcas keretbe. A második helyre Lukas Podolski, a Bayern Münchenben csak elvétve lehetőséget kapó német válogatott került (25,1 százalék).
2009.01.13. 07:50
 
 
Símaszkban sorban álló bankrabló
Símaszkban állta végig a sort egy bankrabló egy pénzintézetben az Egyesült Államokban, de nem rablók között - ami még érthető lett volna -, hanem normális ügyfelek sorában. Amikor a 24 éves illető sorra került, a pénztáros megkérte, fedje fel az arcát, ám ehelyett a férfi játékpisztolyt rántott elő és pénzt követelt. Kapott és elmenekült, pár perc múlva azonban rendőri autósüldözés eredményeként elfogták. A rendőrség szerint szokatlan, hogy egy rabló szépen sorba álljon egy bankban.
2009.01.13. 07:45
 
 
Folytatódnak a harcok Gáza városban
Az izraeli vezérkari főnök keddi nyilatkozata szerint súlyos csapást mértek a Hamászra Gázában, de a harcok folytatódnak. Gabi Askenázi altábornagy a parlament külügyi és védelmi bizottságában elmondta: a Hamásznak érzékeny veszteséget kellett elkönyvelnie mind fegyveresei, mind infrastruktúrái és kormányszervei körében. A harcok folytatódnak az izraeli célpontokra kilőtt rakéták számának csökkentése érdekében - fűzte hozzá. Az izraeli hadsereg offenzívájának 18. napján minden korábbi alkalomnál mélyebbre nyomult előre Gáza város peremén, ahol szemtanúk beszámolása szerint súlyos összecsapások zajlottak le palesztin fegyveresekkel.
2009.01.13. 07:41
 
 
A befektetőknek 2009 sem lesz sokkal jobb év a tavalyinál
A Concorde Értékpapír Zrt. elemzése szerint a válság utáni enyhülés az Egyesült Államok emelkedésével kezdődik majd el, lényeges javulás azonban sem külföldön, sem itthon nem várható 2009-ben, a befektetési szolgáltató társaság a részvényhányad alacsonyan tartását javasolja. Az elemzőházak a második félévre már gazdasági növekedést várnak a fiskális és monetáris lazítás hatására, és egyetértenek abban, hogy az Egyesült Államok gazdasága fog először fordulni. A részvénypiacokon egy gyengébb és volatilisebb első félév után a második félévben már javulásra számítanak.
2009.01.13. 07:38
 
 
A Fidesz 90 írásbeli kérdést nyújtott be Kiss Péterhez azonos címmel
A Fidesz hétfőn közel 100 kérdést nyújtott be tárcavezetőkhöz, amellyel folytatta a parlamenti szünetben elkezdett gyakorlatát - derül ki az Országgyűlés adataiból. A kérdések nagy részét, kilencvenet a Miniszterelnöki Hivatalt vezető Kiss Péterhez intézték az ellenzéki képviselők. Mind a 90 kérdésnek ugyanaz a címe: "Milyen haszna volt a tanácsadási szerződésnek?", tartalmuk egyelőre nem hozzáférhető az Országgyűlés rendszerében. A benyújtók is ugyanazok: mind a kilencven esetben a fideszes Balsai István, Koszorús László, Ágh Péter és Szijjártó Péter jegyzik a kérdéseket.
2009.01.13. 07:31
 
 
Megindult az orosz gáz Európa felé
Megindult az orosz gáz első próbaszivattyúzása a Kurszki területen lévő Szudzsa állomás felől a Balkán irányába közép-európai idő szerint 8 órakor. Az ITAR-TASZSZ hírügynökség Kijevből jelentette, hogy az UkrTranszGaz illetékesei megkapták a Gazprom értesítését az első próbaszivattyúzás megkezdéséről. Orosz becslések szerint a gáz Lengyelországba már szerdán délután 16 óra körül megérkezhet. Ukrán részről viszont azt mondták: mivel jelenleg "visszafelé" áramlik a gáz a tranzitvezetéken (az ukrajnai tárolóktól az ipari létesítmények felé), az áramlás megfordítása nyomán Ukrajna nyugati határára legkorábban 36 óra múlva juthat el a gáz.
2009.01.13. 07:14
 
 
Megszüntették a szmogriadót Budapesten
Megszüntette Budapesten a szmogriadót a főpolgármester, mivel a fővárosban jelentősen javultak a légszennyezettségi adatok. A forgalmi és egyéb korlátozások megszűntek - közölte a Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodája az MTI-vel kedden. Előző nap jelentősen javult a főváros levegője, a szálló por hétfői 24 órás átlagértékei már nem haladták meg sem a riasztási, sem a tájékoztatási határértéket, vagyis a szálló por légköri koncentrációja nem lépte át a 100, illetve 75 mikrogramm/köbméteres értéket - olvasható a közleményben. A 24 órás átlagértékek hétfőn mind a kilenc budapesti mérőállomáson a tájékoztatási határérték (75 mikrogramm/köbméter) alatt maradtak.
2009.01.13. 07:05
 
 
FIFA-gála: Cristiano Ronaldo lett 2008 legjobb labdarúgója
Cristiano Ronaldót, a Manchester United portugál válogatott játékosát választották 2008 legjobb játékosának a szövetségi kapitányok és válogatottak csapatkapitányainak szavazatai alapján - jelentették be a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) díjátadó gáláján a zürichi Operaházban. A Manchester United a 23 éves klasszis vezérletével megnyerte a Bajnokok Ligáját, a klubvilágbajnokságot és a Premier League-ben is megszerezte az első helyet. "Ez egy újabb felejthetetlen pillanat az életemben" - mondta Ronaldo. "Először az édesanyámnak és a testvéreimnek szeretném megköszönni azt a segítséget, amit nyújtottak nekem. Köszönetet kell mondanom a csapattársaimnak és a barátaimnak, egy újabb álmom vált valóra."
2009.01.12. 21:20
 
 
A Hamász-kormány vezetője szerint közeleg a szervezet győzelme
Közeleg a Hamász győzelme a Gázai övezetben hadműveleteket folytató izraeli hadsereg felett - állította Iszmáil Haníje, a palesztin területet uraló radikális szervezet kormányának feje egy hétfői tévébeszédében. Haníje az iszlamista Hamász televíziója által - a már több mint kilencszáz palesztin halálos áldozatot követelő izraeli offenzíva 17. napján - sugárzott felvételen arról szónokolt, hogy a kiontott vér nem volt hiábavaló, mert elhozza a Hamász győzelmét. "Azt mondom az őrült háború tizenhét napja után, hogy Gázát nem törik meg, nem fog elesni" - hangoztatta.
2009.01.12. 21:10
 
 
Dakar 2009: Palik a 17. helyen ért be, összetettben már 12.
Palik László a 17. idővel ért célba az autósok között a Dakar 2009 elnevezésű, Argentínában és Chilében zajló tereprali-viadal hétfői szakaszán, melyen ismét az éllovas spanyol Carlos Sainz volt a leggyorsabb. A magyar pilóta újabb kiváló teljesítményével összetettben a 29 beérkező eredménye alapján a 12. helyen áll. Szalay Balázs a 25. eredményt érte el hétfőpn, s összetettben jelenleg a 23. A viadal honlapja szerint a motorosoknál a holland Frans Verhoeven volt a leggyorsabb, Dési János a 46. helyen végzett. Dési összetettben a 34., az élen a spanyol Marc Coma áll.
2009.01.12. 21:05
 
 
MÁV: nincs egyezség a VDSZSZ-szel a bérfejlesztésről
Nem született egyezség hétfőn a MÁV Zrt. és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) között a 2009-re vonatkozó bérfejlesztésről a Vasúti Érdekegyeztető Tanács ülésén - mondták el a felek az MTI-nek. Kavalecz Imre, a MÁV Zrt. sajtófőnöke elmondta, hogy a 2008. december 30-án aláírt bérmegállapodásnak megfelelően 4,1 százalékos bérfejlesztést ajánlanak a VDSZSZ-nek. A MÁV Zrt. ezzel tartja magát a 2006 decemberében, a vasutas szakszervezetekkel kötött négyéves középtávú egyezségben foglaltakhoz, amelyben egyebek között vállalta, hogy az Országos Érdekegyeztető Tanács által elfogadott béremelési ajánlás középértékét meghaladó mértékű keresetnövekedést biztosít saját munkavállalói számára.
2009.01.12. 20:12
 
 
Tom Hanks a magyar stábnak is köszönetet mondott a Golden Globe-gálán
A kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks, a John Adams című minisorozat egyik executive producere köszönetet mondott a magyar stábnak is a Los Angeles-i Golden Globe (Arany Glóbusz) díjátadó gálán. A négy elismeréssel jutalmazott kosztümös miniszéria Európában játszódó részeinek egy részét Magyarországon forgatták. Az Egyesült Államok második elnökének és egyben első alelnökének életét felelevenítő sorozat producerei a legjobb televíziós miniszéria vagy film díját, a címszerepet játszó Paul Giamatti a legjobb férfi főszereplőnek járó elismerést, a feleségét alakító Laura Linney a legjobb női főszereplő díját, a Benjamin Franklint életre keltő Tom Wilkinson a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Arany Glóbuszt vehette át.
2009.01.12. 20:00
 
 
Amy Winehouse férje válni akar
Blake Fielder-Civil, Amy Winehouse énekesnő bebörtönzött férje rossz néven vette neje címlapokra került új románcát, és válni akar. A garázdaságért, vesztegetésért és kábítószerezésért lecsukott zenész ügyvédjét bízta meg azzal, hogy "indítsa meg a válást felesége hűtlensége" címén. Winehouse és Fielder-Civil 2007 májusában házasodtak össze Miamiban, ám az újdonsült férjet szinte a nászútról vitték a dutyiba, mert bántalmazott egy bártulajdonost, majd le akarta fizetni a hallgatásáért. A börtönből önként drogelvonóra ment, hogy csökkentse 27 hónapos büntetését, ám alighogy onnan szabadult, megsértette szabadlábra helyezésének feltételeit, ezért visszazsuppolták a rács mögé.
2009.01.12. 19:45
 
 
Ukrán nagykövet: a gázhelyzet miatt mondták le a nyíregyházi államfői találkozót
A budapesti ukrán nagykövetség szerint "az orosz földgáz Ukrajna felé szállításával kapcsolatban kialakult helyzet miatt" mondta le Viktor Juscsenko hétfői magyarországi látogatását. Ezt Dmitro Tkacs nagykövet közölte az MTI-vel hétfőn. "Ukrajna magyarországi nagykövetsége értetlenséggel fogadta azokat a magyar sajtóértesüléseket, miszerint Viktor Juscsenko ukrán elnöke indoklás nélkül mondta le a 2009. január 12-én Nyíregyházára tervezett találkozóját Sólyom László köztársasági elnökkel" - hangsúlyozta a nagykövet.
2009.01.12. 19:40
 
 
Nem fordultak többen orvoshoz Budapesten a szmogriadó miatt
A szálló por napi átlagkoncentrációjának emelkedése miatt nem fordultak többen orvoshoz különféle légzési panaszokkal, a megbetegedések számának emelkedését csak egy hónap elteltével lehet mérni - derült ki az MTI által hétfőn este megkérdezett szakemberek válaszaiból. Zacher Gábor, a Péterfy Sándor utcai kórház toxikológiai osztályának főorvosa azt mondta: szmogriadót akkor rendelnek el, ha a szálló por napi átlagkoncentrációja két egymást követő napon meghaladta a köbméterenkénti 100 mikrogrammot, vagyis a levegő tartósan belélegezve a szervezetre veszélyes lehet.
2009.01.12. 19:35
 
 
A cseh EU-elnökség adományozó konferenciát rendezne Gáza megsegítésére
Gáza lakosságának megsegítését célzó nemzetközi adományozó konferencia megszervezését tervezi az Európai Unió cseh elnöksége - jelentették be hétfőn Prágában. "Erre az adományozó konferenciára a gázai lakosság súlyos humanitárius helyzete miatt mihamarabb szükség van" - olvasható a közleményben.
2009.01.12. 18:35
 
 
Oktatási Hivatal: a középiskolák 5%-ában volt szünet
Mintegy ötven középiskolában, azaz az intézmények öt százalékában volt szünet hétfőn az Oktatási Hivatal (OH) informális adatai szerint; az iskoláknak nincs bejelentési kötelezettségük - közölte az MTI kérdésére Bakonyi László, a hivatal elnöke. Kifejtette: a hivatal konkrét bejelentés esetén indíthat vizsgálatot és szabhat ki szankciót szabálytalan elrendelés esetében. Minden bejelentést megvizsgálnak, amely a rendkívüli szünet elrendelésével kapcsolatosan érkezik. Bakonyi elmondta, hogy az oktatási intézmény vezetőjét a tanév rendjének megsértése esetén maximum 50 ezer forintos szabálysértési bírsággal sújthatják. Ezt is csak akkor, ha az intézmény esetében lefolytatott eseti vizsgálat jogszerűtlenséget tár fel.
2009.01.12. 18:08
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188[2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista