2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Vevőneves csokik, kevesebb szemét
40 százalékkal csökkent a szemetelés egy brit városkában annak köszönhetően, hogy a boltos ráírja a csokikra, krumpliszirmokra, üdítőitalokra a vevők nevét, így kideríthető, hogy ki "szemétkedett". Az 52 éves hölgy egyelőre csak gyerekekkel csinálja ezt, de a sikeren felbuzdulva kiterjeszti akcióját felnőttekre is, ha elkezdenek szemetelni. A boltos eltüntethetetlen tintát használ, és a rásatírozás sem fedi el a vétkes nevét. Ráadásul nagyobb munka, mint kidobni a szeméttartóba a hulladékot. Aki mégis szemetel, azt átmenetileg kitiltja üzletéből Yvonne Froud - adta hírül a Daily Mirror című brit lap.
2009.03.20. 07:51
 
Kevesebb az idén a cégalapítás
Az év első két hónapjában jelentősen visszaesett a forgalom a Fővárosi Cégbíróságon. A tapasztalatok szerint az érdekeltek kivárnak a vállalkozásalapítással, és a működő gazdasági társaságok is visszafogottabbak, mint korábban - írta a pénteki Világgazdaság. A Fővárosi Cégbíróságon a havi 10-12 ezer bejegyzési és változásbejegyzési kérelemnél néhány ezerrel kevesebbet regisztráltak az idén. Ezt Kenesei Judit, a bíróság vezetője közölte a lappal. A bírónő elmondta: az idén nincs a cégeknek olyan új törvényi kötelezettségük, amely tumultust okozna a cégbíróságon, a jövő hónapban azonban komoly dömping lehet.
2009.03.20. 07:45
 
Obama videoüzenetet intézett az iráni vezetőkhöz
A közel harmincéves konfliktuson való felülemelkedést ajánlotta fel az amerikai elnök az iráni vezetőkhöz intézett közvetlen videoüzenetében. A perzsa újév alkalmából elküldött üzenetben Barack Obama az iráni vezetőkhöz és az iráni néphez szólva hangsúlyozta: "Ebben az évszakban, amely az új kezdetek időszaka, világosan szeretnék szólni az iráni vezetőkhöz". Az amerikai elnök olyan jövőt ajánlott, amelyben felülemelkednek a régi viszályokon, és amelyben Irán, valamennyi szomszédja és általában a világ nagyobb biztonságban és békében él.
2009.03.20. 07:15
 
 
Bernie Madoff egy szűk New York-i cellában raboskodik
Napi 23 órában egy ablaktalan szűk cellába zárva raboskodik minden idők legnagyobb Wall Street-i szélhámosa, Bernie Madoff egy manhattani szövetségi börtön szuperbiztos szárnyában - írta a New York-i Daily News című napilap. A 10 South - ez a neve a szárnynak - korábban a legkeményebb bűnözőket is megtörte. A Metropolitan Büntetőközpont 10. emeletén kialakított, maximális védettségű börtönrészben egykor olyan híres gengszterek raboskodtak, mint John A. (Junior) Gotti vagy riválisa, Michael (Mikey Scars) DiLeonardo.
2009.03.19. 21:14
 
 
Felszerelte az ISS utolsó napelemtábláját a Discovery két űrhajósa
Felszerelte csütörtökön a Discovery amerikai űrrepülőgép két asztronautája a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) annak negyedik, utolsó napelemtábláját. A két űrhajós - az űrséták dolgában már veterán Steven Swanson és az újonc Richard Arnold - közép-európai idő szerint este lépett ki az űrbe. Feladatuk az volt, hogy hat és fél órásra tervezett űrsétájuk alatt felcsavarozzák és csatlakoztassák az ISS-re azt a Boeing cég által gyártott fémgerendát, amely magában foglalja a dupla napelemtáblát. A két űrhajósnak némi problémája akadt a kábelcsatlakoztatásokkal, de végül sikeresen megoldották a feladatot.
2009.03.19. 21:00
 
 
UEFA Kupa: Husztival kiesett a címvédő Zenit
Kiesett Huszti Szabolcs orosz csapata, a címvédő Zenit, miután az idegenbeli kétgólos vereséget követően csütörtökön, hazai pályán csak eggyel nyert az olasz Udinese ellen a labdarúgó UEFA Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján. A magyar középpályás a 71. percben csereként lépett pályára. Szintén elbúcsúzott a további küzdelmektől egy másik korábbi orosz UEFA Kupa-győztes, méghozzá a 2005-ben diadalmaskodó CSZKA Moszkva, amely egygólos hazai sikere után 2-0-ra kapott ki a Sahtar Doneck vendégeként. Az ukrán párharcot idegenben lőtt góljainak köszönhetően a Dinamo Kijev nyerte Metaliszt Harkovval szemben.
2009.03.19. 20:50
 
 
Jégkorong ob I,döntő: nyert az Alba Volán a negyedik mérkőzésen
Az Alba Volán 5-0-ra nyert az Újpest otthonában a jégkorong ob I döntősorozatának negyedik, csütörtöki mérkőzésén, így a székesfehérváriakat már csak egyetlen siker választja el attól, hogy megszakítás nélkül sorozatban hetedszer bajnokok legyenek. Döntő, 4. mérkőzés: Újpest-Alba Volán 0-5 (0-0, 0-3, 0-2). Gól: Sofron (24.), Palkovics (24.), Fodor (36.), Ocskay (57., 60.). Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-1 az Alba Volán javára. A következő összecsapást szombaton rendezik, Székesfehérváron. Az Újpest az eddigi négy felvonáson egyszer sem talált be a harmadik harmadban, ugyanakkor 11 gólt kapott ebben a szakaszban.
2009.03.19. 20:26
 
 
Szlovákia és Magyarország felfüggeszti a tárgyalásokat Bős-Nagymaros ügyében
Magyarország és Szlovákia felfüggeszti a tárgyalásokat a Bős-Nagymaros vízerőmű ügyében 1997-ben hozott hágai nemzetközi bírósági ítélet végrehajtásáról szóló ideiglenes megállapodásról. Ebben állapodott meg a két ország kormányküldöttsége csütörtöki találkozóján Pozsonyban - jelentette a TASR szlovák hírügynökség. Az ideiglenes megállapodás megkötését Szlovákia javasolta 2006 decemberében. A cél az volt, hogy időt nyerjenek a bírósági döntés megvalósításához és jogi alapokra helyezzék a vízerőmű üzemeltetését az 1977-ben megkötött államközi szerződésből fakadó kötelezettségekkel összhangban.
2009.03.19. 20:25
 
 
Barroso bizottsági elnöki újraválasztását javasolja az Európai Néppárt
Hivatalosan javasolta az Európai Néppárt csütörtökön, hogy az Európai Bizottság elnöke az ősszel újraválasztandó testületben is José Manuel Durao Barroso legyen. A kereszténydemokrata-konzervatív erőket tömörítő pártcsoport az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek brüsszeli találkozója elé időzítette döntését, jóllehet a csúcsértekezleten hivatalosan nincs napirenden ez a kérdés. A néppárt szerint szükség van arra, hogy - kiemelt tekintettel a nemzetközi gazdasági válságra - világossá tegyék a stabilitást Európa csúcsán.
2009.03.19. 19:45
 
 
A palesztinok etnikai tisztogatással vádolják Izraelt
Etnikai tisztogatással vádolta meg a Palesztin Hatóság csütörtökön Izraelt, miután a helyi hatóságok az elmúlt hetekben házbontási végzések tucatjait kézbesítették a zsidó állam által megszállt, arabok lakta Kelet-Jeruzsálemben. Nabíl Abu Rudeina, Mahmúd Abbász palesztin elnök szóvivője úgy nyilatkozott, hogy a "megszálló hatalom kormánya" és a jeruzsálemi városvezetés "példátlan hadjáratot" indított a jeruzsálemi arab jelenlét ellen több tucat ház lebontásával és további több tucat házbontási végzés kézbesítésével. Rudeina szavai szerint "szervezett etnikai tisztogatásról, hadjáratról" van szó, amelynek célja "a város elzsidósítása és az arab lakosság kilakoltatása".
2009.03.19. 18:45
 
 
Az OECD szerint idén 4,1 százalékkal csökken az eurózóna GDP-je
Idén 4,1 százalékkal csökken az euróövezet összesített hazai összterméke (GDP) az OECD legújabb előrejelzése szerint, mondta csütörtökön az európai ügyekért felelős szlovén miniszter. Mitja Gaspari azt mondta, hogy az OECD előrejelzése szerint Németország gazdasága 5,1 százalékkal, Olaszországé 4,2 százalékkal, Franciaországé 3,3 százalékkal gyengül. Az OECD hivatalosan március 31-én ismerteti legújabb becslését. Az előző, november 25-én napvilágot látott OECD-előrejelzés még 0,6 százalékos GDP hanyatlást jósolt az idei évre az euróövezet egészére. Ezen belül 0,8 százalékos gazdasági visszaesést jósolt Németországnak, 1,0 százalékos hanyatlást Olaszországnak és 0,4 százalékos gyengülést Franciaországnak.
2009.03.19. 18:45
 
Privatizálják a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt.-t
A Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. kisebbségi tulajdonrészének eladása mellett döntött Pécs közgyűlése. Eladhatóvá vált a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. kisebbségi tulajdonrésze, miután a pécsi közgyűlés csütörtökön elfogadta az értékesítésről szóló előterjesztést. A tulajdonos Pécs Holding Zrt. a két pályázó közül először a Matyi Dezső érdekeltségéhez tartozó Pécsi Direkt Kft.-vel kezd tárgyalásokat - erősítette meg az MTI-nek Tóth Bertalan Pécs szocialista alpolgármestere. Hozzátette, hogy amennyiben a tárgyalások nem vezetnek eredményre, a városi vagyonkezelő Pécs Holding a másik ajánlattevővel, a máltai TECLIMA Kft.-vel folytatja az egyeztetetéseket.
2009.03.19. 18:15
 
 
Az OMV részesedése a Molban 12,04 százalékra nőtt
Az osztrák OMV olajipari csoport részesedése a Molban 12,04 százalékra nőtt, miután a tavaly december 12-én bejelentett részvényvásárlási (repo) ügylet zárásával 7 millió darab részvény visszakerült a tulajdonába - közölte a Mol az OMV bejelentése alapján a Budapesti Értéktőzsde honlapján. Az OMV tavaly decemberben két visszavásárlási repo ügyletet kötött a Bayerische Hypobankkal. A most visszavásárolt hétmillió részvényen kívül még 9,6 millió darabra, azaz 9,18 százaléknyi Mol-részvényre van visszavásárlási joga. Ez utóbbiak visszavásárlási dátuma április 3. Az OMV a múlt héten is visszavásárolt 4,5 millió darab Mol részvényt, amelyekre szintén hasonló repo ügyletet kötött tavaly decemberben a Societe Generale-lal.
2009.03.19. 18:00
 
 
Magyar-máltai vb mérkőzés: minden zászló és transzparens engedélyt kapott
Összesen 11 zászlót, illetve feliratot mutattak be, s valamennyi megkapta az engedélyt, tehát mindet be lehet vinni a Puskás Ferenc Stadionban április 1-jén sorra kerülő Magyarország-Málta labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzésre. A magyar szövetség tájékoztatása szerint a székházban lezajlott zászló- és transzparens-ellenőrzésen jelen voltak az MLSZ biztonsági bizottságának, valamint a IV., a IX. és a XIX. kerületi rendőrkapitányságok szakemberei. A legnagyobb vitát az engedélyt kiadók között az a transzparens váltotta ki, amellyel készítői arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy Málta szigetén szüntessék be a vonuló madarak vadászatát. Végül ez is "zöld utat" kapott. A többi zászló és transzparens mindegyike gond nélkül átment a rostán.
2009.03.19. 17:55
 
 
Barnítja a recesszió a szőkéket
Tömegesen festik barnára hajukat a természetes szőke hölgyek a súlyos recessziótól szenvedő Nagy-Britanniában, attól tartva, hogy eredeti hajszínük miatt nem veszik őket elég komolyan, és így nagyobb eséllyel veszítik el állásukat. A Daily Express című londoni bulvárlap által idézett felmérés szerint a világos hajszínű női alkalmazottak 31%-a váltott barnára az elmúlt időszakban. Ennél is többen, 38%-nyian vélekednek úgy, hogy szőkeségük már a válság előtt is hátráltatta őket a szakmai előmenetelben. Az egyik kozmetikai cég által elvégzett, 2500 női alkalmazott megkérdezésére alapuló vizsgálat szerint a már barna egykori szőkék szintén 38%-a jelentette ki egyértelműen, hogy jól döntött, mivel főnöke most komolyabban veszi őt, mint eddig.
2009.03.19. 17:35
 
Az európai szakszervezetek 120 milliárd eurós mentőövet szeretnének
További 120 milliárd eurós, munkahelyteremtő uniós program azonnali beindítását kérik az európai szakszervezetek. Európai szövetségük szerint ehhez a 27 tagország össz-GDP-je 1 százalékának elköltésére lenne szükség. A szövetség vezetője, John Monks bírálta az EU-t, mert keményen ellenáll az amerikaiak felhívásának, hogy további, összehangolt serkentő akciót indítsanak a válság legyőzésére. Az elmúlt év utolsó negyedében a szakszervezetek számításai szerint 672 ezer uniós dolgozó vesztette el állását, és az előrejelzések szerint az idén további 4 és fél millió csatlakozhat hozzájuk.
2009.03.19. 17:30
 
Az államháztartás hiánya várhatóan 332,9 milliárd forint lesz márciusban
Az államháztartási hiány a Pénzügyminisztérium (PM) várakozása szerint az önkormányzatok nélkül márciusra 332,9 milliárd forint, az első negyedévre 589,5 milliárd forint, GDP-arányosan 2,2 százalékos lesz - jelentette be Keller László, a PM államtitkára. Februárban az államháztartás pénzforgalmi deficitje 294,5 milliárd forint volt, megfelelt a prognózisnak - mondta az államtitkár. Az államháztartás alrendszerei közül a központi költségvetés 273,6 milliárd forint, a társadalombiztosítás 31,5 milliárd forint hiánnyal zárt. Az elkülönített állami pénzalapoknál 10,6 milliárd forint többlet alakult ki.
2009.03.19. 17:20
 
 
Orbán: az EU már a válságkezelés utáni építésen dolgozik
Az Európai Unió már a válságkezelés utáni építésen dolgozik - szögezte le Orbán Viktor, a Fidesz elnöke csütörtökön Brüsszelben. A kereszténydemokrata-konzervatív pártokat tömörítő Európai Néppárt csúcstalálkozóját követően, az EU-tagországok állam- és kormányfőinek ülése előtt a magyar sajtónak nyilatkozva a volt miniszterelnök kifejtette: - Felépítenek egy teljesen új, az eddigitől különböző alapokon nyugvó gazdasági rendszert, amelynek a középpontjában az állam és a piac között megváltozott munkamegosztás áll. Magyarországon is már a válságon túl is gondolkodva, bátrabban kellene lépéseket hozni - hangoztatta, úgy vélve, hogy a kormányt eddig késlekedés és kivárás jellemezte.
2009.03.19. 17:15
 
Szonda Ipsos: egyre borúlátóbb a lakosság és a cégvezetők
A tavalyi év decemberéhez képest 2009 februárjára lényegesen nőtt azok aránya, akik szerint várhatóan romlani fog az ország, településük és családjuk helyzete, valamint az emberek életszínvonala - derül ki a Szonda Ipsos Válságmonitor nevű kutatássorozatának legfrissebb adataiból. Az MTI-hez csütörtökön elküldött közlemény szerint még mindig kisebbségben vannak, akik számlavezető bankjuk csődjétől tartanak, ám egyre nő az arányuk: a tavaly decemberi 15 százalékról februárra 21 százalékra. Februárban a válaszadók négytizede úgy vélte, államcsőd következhet be, háromtizedük szerint pedig nagy magyar bankok csődje várható.
2009.03.19. 16:26
 
 
MDF: Magyarországnak változásra van szüksége
A Magyar Demokrata Fórum (MDF) arra kéri az SZDSZ-t, hogy legyen partnere a változásban, és támogasson egy konstruktív bizalmatlansági indítványt - írta Dávid Ibolya pártelnök az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében. Méltányoljuk, hogy az SZDSZ minden támogatást felajánlott számunkra a parlamenti politizálásban, hiszen az effajta normális hangnem ritkán üti fel a fejét a magyar politikában - fogalmazott a pártelnök, aki ugyanakkor megjegyezte: nem a pártja, hanem Magyarország szorul segítségre, mert a miniszterelnök "alkalmatlan a válságkezelésre".
2009.03.19. 16:17
 
 
Magyar Sajtófotó kiállítás: 13 kategóriában 39 elismerést osztottak ki
A sajtófotó kiállítás a magyar sajtó legnagyobb rendezvénye, amely a mai magyar valóságtól eltérően mentes az acsarkodástól - mondta Eötvös Pál, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) elnöke a 27. Magyar Sajtófotó Kiállítás megnyitója előtti sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumban. A kiállítást Spiró György író nyitotta meg, az ünnepségen átadták a különböző kategóriák díjait is. "Az árkok és elkülönülések itt nincsenek jelen, a fotós szakma képviselői értékelik egymás teljesítményét" - fogalmazott Eötvös Pál.
2009.03.19. 16:07
 
 
Gyurcsány: visszakerült a Nabucco az uniós projektlistára
Visszakerült az Európai Unió által támogatandó beruházások listájára a Nabucco program - közölte Brüsszelben újságírókkal Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a csütörtök délután kezdődő EU-csúcstalálkozó előtt, az előkészítő megbeszélések eddigi eredményei alapján. Elmondta, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint az unió 200 millió eurós hitelgarancia-támogatásban részesítené a programot, amely a Közép-Ázsiát és Európát összekötő gázvezeték megépítésére irányul. Hozzátette: még egy, magyar szempontból kedvező változtatást hajtottak végre a listán: új elemként rákerült a Bécs és Győr közötti elektromos rendszer összeköttetésének korszerűsítése, 20 millió eurós programként.
2009.03.19. 15:25
 
Reuters: nem változik a magyar alapkamat, 4,5 százalékkal esik a GDP
Nem változtat a jegybanki alapkamat 9,5 százalékos szintjén hétfőn a monetáris tanács a Reuters által megkérdezett elemzők többsége szerint, akik az idén 4,5 százalékos GDP visszaesését várnak Magyarországon. Romlottak a kilátások a jövő évre is: a múlt hónapban várt 0,9 százalékos növekedéssel szemben 0,3 százalékra, gyakorlatilag stagnálásra. A magyar kamatemelési várakozás mérséklődött az elmúlt hetekben, de nem került le teljesen a napirendről, a megkérdezett 21-ből 3 elemző vár 50-100 bázispontos kamatemelést. Többen megjegyezték ugyanakkor, hogy egy újabb jelentős árfolyamgyengülés akár kamatemeléshez is vezethet - áll a Reuters felmérésében.
2009.03.19. 15:19
 
 
3,5 százalékkal csökkent a napi fogyasztási cikkek forgalma
Tavaly a negyedik negyedévben 3,5 százalékkal, éves szinten 2,9 százalékkal csökkent a napi fogyasztási cikkek kiskereskedelmi forgalma az előző év hasonló időszakhoz képest az ACNielsen Piackutató Kft. adatai szerint. A cég MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye szerint a Nielsen fogyasztói bizalmi indexe a múlt év októberi 71 pontról az idén februárban 46-ra csökkent. Tavaly az élelmiszer, háztartási vegyiáru és kozmetikum termékek bolti eladása értékben 6,1 százalékkal nőtt az előző évhez képest, a negyedik negyedévben azonban már csak 5,2 százalék volt a bővülés. Éves szinten a szupermarketek forgalma 14, a drogériáké 12, a diszkontoké 11 százalékkal nőtt tavaly.
2009.03.19. 14:55
 
 
Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték Josef Fritzlt
Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte csütörtökön a St.Pölten-i tartományi bíróság az "amstetteni rémként" emlegetett Josef Fritzlt, aki csaknem 24 éven át bezárva tartotta és vérfertőző viszonyra kényszerítette a lányát. Előzőleg a nyolc esküdt valamennyi vádpontban - gondatlanságból elkövetett emberölésben, nemi erőszakban, vérfertőzésben, súlyos kényszer alkalmazásában, személyes szabadság korlátozásában és rabszolgasorsban tartásban - egyhangúlag bűnösnek mondta ki a vádlottat. A testület úgy rendelkezett, hogy a súlyosan torzult személyiségű, de büntetőjogi felelősségének tudatában lévő 73 éves férfit utalják be az abnormális elítéltek számára fenntartott elmegyógyintézetbe.
2009.03.19. 14:55
 
Political Capital: fontos jelzés lesz, hány küldött támogatja Gyurcsányt
Az MSZP hétvégi kongresszusán fontos jelzés lehet, hogy a küldöttek mekkora arányban szavaznak Gyurcsány Ferenc pártelnökre - olvasható a Political Capital Institute elemzésében. A kihívó nélkül induló pártelnökre leadott szavazatok aránya arra is utalhat, hogy az MSZP jelenlegi helyzetéért milyen arányban teszik felelőssé Gyurcsány Ferencet, és mennyiben osztják meg a küldöttek a felelősséget közte, a pártvezetés egésze, a vezető posztokat és az elnökségi tagságot betöltő politikusok között - áll a dokumentumban. Az MSZP március 21-22-én tartja soron következő tisztújító kongresszusát.
2009.03.19. 14:49
 
 
A Forma-1-es pilótáknak nem tetszenek az új szabályok
Egyöntetűen ellenzik a pilóták a Nemzetközi Autósport Szövetség (FIA) kedden elfogadott Forma-1-es szabályait, melyek szerint az idei vb-sorozatban már nem a pontok, hanem a futamgyőzelmek száma határoz a világbajnok kilétéről. Az új rendszer alapján csak az elsőségek egyenlősége esetén rangsorol a futamokon szerzett összpontszám. Ugyanakkor az egyes viadalokon belül marad a régi szisztéma, amely szerint az első hely 10, a második 8, a harmadik 6 pontot ér, majd egyesével csökkenve a negyedikért 5, a nyolcadik pozícióért pedig 1 pont jár. Ez a pontozás dönti majd el a világbajnokság további sorrendjét. Az új rendszer alkalmazása esetén a 2008-as világbajnok nem Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes), hanem Felipe Massa (Ferrari) lett volna.
2009.03.19. 14:45
 
 
Alkotmányellenes feltüntetni a vényen a beteg nevét, címét, TAJ-számát
Az Alkotmánybíróság (Ab) hét elején hozott határozatában megsemmisítette két egészségügyi miniszteri rendelet egy-egy, a betegek adatainak kezelését szabályozó rendelkezését 2009. december 31-i hatállyal - tájékoztatta Sereg András, a testület sajtófőnöke csütörtökön az MTI-t. Az Ab az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló rendelet egyik részéről állapította meg az alkotmányellenességet. Ez a rendelkezés mondja ki, hogy a vényen az orvosnak fel kell tüntetnie - egyebek között - a beteg nevét, lakcímét, születési idejét és TAJ-számát, közgyógyellátásban részesülő beteg esetén a közgyógyellátási igazolvány számát.
2009.03.19. 14:39
 
 
Múzeummá alakították Nelson Mandela házát
Múzeummá alakították át Nelson Mandela házát a Dél-Afrikai Köztársaságban, hogy ezzel tisztelegjenek az ország első fekete bőrű elnöke előtt. Johannesburg Sowet nevű elővárosában, a Vilakazi Street 8115-ös szám alatt volt Nelson Mandela első lakhelye, amely a börtönben eltöltött 27 év után is menedéket nyújtott a fajüldöző rendszer ellen harcoló hősnek. A múzeummá alakított házat fényképekkel és a Mandela életét bemutató más emléktárgyakkal díszítették. Egykori felesége, Winnie Madikizela-Mandela is jelen volt, amikor a többhónapos felújítási munkálatok után csütörtökön immár hivatalosan is múzeumként nyílt meg újra a szerény épület.
2009.03.19. 14:30
 
 
Szekeres: megfelelő monetáris politikával lehet kezelni a válságot
Az MSZP elnökhelyettese szerint a szocialisták hét végi kongresszusának világos döntést kell hoznia a gazdasági válság kezeléséről. Szekeres Imre azt mondta, hogy a gazdasági visszaesés csökkentésében megítélése szerint ma leginkább a monetáris politikának van mozgástere. A jövőről szólva kijelentette: 2010-ben annak a szocialista politikusnak kell a párt kormányfőjelöltjének lennie, aki a társadalomban a legnagyobb támogatottsággal bír.A politikus szerint az MSZP hétvégi tisztújító kongresszusának el kell indítania azt a folyamatot, amelynek eredményeképpen a kormány visszanyeri az emberek bizalmát. Hozzátette: a testület feladata az is, hogy meghatározza az MSZP " modernizációjának" az irányait, illetve elindítsa az európai parlamenti (EP) választás előtti politikai fordulatot.
2009.03.19. 13:18
 
 
Nemi erőszak címén vádat emeltek a volt izraeli államfő ellen
Nemi erőszak és más szexuális vétségek miatt csütörtökön vádat emeltek Mose Kacav volt izraeli államfő ellen - közölte az izraeli igazságügyi minisztérium szóvivője. Kacavot azzal vádolják, hogy megerőszakolta egyik munkatársnőjét, másik hármat pedig szexuálisan zaklatott, amikor idegenforgalmi miniszter, majd államfő volt. Miután a sértettek beperelték, 2007 júniusában lemondott elnöki tisztéről. A vádlott ártatlanságát hangoztatja.
2009.03.19. 13:14
 
 
A kormány a hiányt minden körülmények között 3 százalék alatt kívánja tartani
A kormány az államháztartási hiányt minden körülmények között a GDP 3 százaléka alatt kívánja tartani - jelentette ki egy kérdésre Keller László, a Pénzügyminisztérium államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatóján. Az idei évre vonatkozó GDP prognózisban továbbra is 3-3,5 százalékos visszaeséssel számol a kormány - mondta az államtitkár, hozzátéve, hogy természetesen ez az előrejelzés kockázatokat tartalmaz. A szakállamtitkár kifejtette: az idei év második felében valósul meg a tervezett 210 milliárd forintos kiadáscsökkentési csomag, s ennek alapján teljesíthető a 2009 egészére jelzett 730,6 milliárd forintos államháztartási deficit.
2009.03.19. 12:30
 
Új Szó: az elnökjelöltek közül csak Radicová próbálta megszólítani a magyarokat
Kikerülte a szlovákiai magyarokat az elnökválasztási kampány, a jelöltek többsége meg sem szólította az ország lakosságának tíz százalékát kitevő magyarokat - mutat rá az Új Szó című szlovákiai magyar napilap csütörtökön. Minden tizedik szavazó magyar, ám a jelöltek nem igazán keresték a kegyeiket. "Pedig ha valamelyik jelölt fel tudná emelni kényelmes foteljeikből a magyar választókat, akkor nagyobb arányban is részt vehetnének a választáson, mint az országos átlag, és így a 10 százalék még többet nyomna a latban" - idézte az újság Öllős László, politológust.
2009.03.19. 12:28
 
 
Feljelentést tesz a Kossuth térről előállított két ember
A rendészeti panasztestülethez és az állampolgári jogok biztosához fordul az a két férfi, akiket a március 15-i zászlófelvonásról rendőrök állítottak elő; Hernády Zsolt Géza és Rosdy Tamás ügyészségi feljelentést tesz a motozást elrendelő rendőri vezető ellen, ügyvédjük pedig kifogással él a pénzbírság kiszabása ellen. Magyar Attila, a vasárnapi állami ünnepségről előállított két férfi jogi képviselője csütörtökön a rendőrség fővárosi Teve utcai székháza előtt tartott sajtótájékoztatón azt mondta: ügyfelei a szabad véleménynyilvánításhoz való alkotmányos jogát gyakorolták, így nem történt szabálysértés.
2009.03.19. 12:24
 
 
Nem nevezi ki az államfő a Legfelsőbb Bíróság elnökhelyettesét
Nem nevezi ki a Legfelsőbb Bíróság elnökhelyettesének javasolt Zanathy Jánost a köztársasági elnök, mert álláspontja szerint erre a posztra csak a Legfelsőbb Bíróság elnöke jelölhetne, azonban ez a tisztség tavaly június óta betöltetlen - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KeH)az MTI-vel csütörtökön. A közlemény szerint Kaposvári Bertalan, a Legfelsőbb Bíróság elnökhelyettese - akinek megbízatása április 1-én lejár - március 17-ei előterjesztésében tett javaslatot Sólyom Lászlónak, hogy nevezze ki Zanathy János legfelsőbb bírósági bírót a Legfelsőbb Bíróság elnökhelyettesének.
2009.03.19. 12:16
 
Szekeres: még nem tudni, ki lesz az MSZP kormányfőjelöltje
Az MSZP elnökhelyettese szerint a szocialisták hét végi kongresszusának világos döntést kell hoznia a gazdasági válság kezeléséről. Szekeres Imre az MTI-nek azt mondta, hogy a gazdasági visszaesés csökkentésében ma elsősorban a monetáris politikának van mozgástere. A jövőről szólva kijelentette: 2010-ben annak a szocialista politikusnak kell a párt kormányfőjelöltjének lennie, akit a társadalom a leginkább támogat. A politikus szerint az MSZP hétvégi tisztújító kongresszusának el kell indítania azt a folyamatot, amely visszaállítja a kormány hitelességét.
2009.03.19. 12:06
 
 
A pénzügyi válság nyomja rá bélyegét az EU-csúcsra
A nemzetközi pénzügyi válság elleni fellépés uralja a csütörtöki-pénteki európai uniós csúcstalálkozót. Az összejövetel, amelyen Magyarországot Gyurcsány Ferenc kormányfő képviseli, csütörtökön kora este kezdődik Brüsszelben. A résztvevők mindenekelőtt azt igyekeznek kipuhatolni, hogy mi kell a hiteláramlás újraindulásához. Az ülésen, amelynek fő célja az uniós egység erősítése a szélesebb körű nemzetközi egyeztetések, így a G20-tanácskozás előtt, várhatóan egyértelművé teszik, hogy az EU nem támogatja a költségvetési kiadások növelésére ösztönző amerikai elképzeléseket.
2009.03.19. 11:40
 
 
Az ügyész életfogytig tartó börtönt kért az "amstetteni rémre"
Életfogytig tartó börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyész csütörtöki záróbeszédében az "amstetteni rémként" emlegetett Josef Fritzlre, aki csaknem 24 éven át házuk pincéjében bezárva tartotta és vérfertőző viszonyra kényszerítette a lányát. A védő, Rudolf Mayer nem Fritzl ártatlanságára alapozta beszédét, hanem arra, hogy "24 éven át mardosta a lelkiismeret-furdalás amiatt, amit tett". Kérte az esküdteket, hogy ezt vegyék tekintetbe, amikor döntenek. Az utolsó szó jogán a vádlott közölte, hogy teljes szívből bánja, amit a családjával művelt. "Sajnos már nem tehetem jóvá, amit elkövettem. Csupán arra lehet gondom, hogy az okozott kárt határok közé szorítsam" - mondta.
2009.03.19. 11:30
 
 
Péntektől szűnik meg az MDF-frakció
Péntektől szűnik meg a Magyar Demokrata Fórum országgyűlési képviselőcsoportja - jelentette be Szili Katalin házelnök a házbizottság ülése után csütörtökön. Hozzátette: pénteken délelőtt az MSZP-vel, a Fidesszel, az SZDSZ-szel és a KDNP-vel megkezdi az egyeztetést a 2006-ban létrejött politikai megállapodás módosításáról. Tájékoztatása szerint az egyeztetésen téma lesz az elhelyezés kérdése, a bizottsági helyek, a médiatestületek, illetve a tisztségviselői posztok átalakítása. Szili Katalin kérdésre válaszolva hangsúlyozta: a politikai megállapodás módosításához konszenzusra van szükség.
2009.03.19. 10:45
 
Merkel a válságos helyzetbe került országok megsegítését sürgette
A válságos helyzetbe került, elsősorban kelet-közép-európai uniós tagállamok megsegítése mellett állt ki a német kancellár. Az Európai Unió csúcstalálkozója elé időzített, a Bundestagban elhangzott kormánynyilatkozatában Angela Merkel hangoztatta, hogy ezek a tagországok számíthatnak szolidaritásukra. Emlékeztetett arra: már tavaly decemberben megállapodás jött létre arról, hogy elsősorban a kelet-közép-európai országok számára gyorsabb hozzáférést biztosítanak a strukturális alapokhoz. "Segíteni fogunk azoknak a tagállamoknak, amelyek pénzügyileg válságos helyzetbe kerültek" - jelentette ki a kancellár, s az eddigi segítségnyújtás példájaként Magyarországot és Lettországot említette.
2009.03.19. 10:35
 
Heath Ledger rendezte videóklipek a láthatáron
Két videóklip látható hamarosan, amelyeket tavaly januárban bekövetkezett halála előtt rendezett Heath Ledger ausztrál színész. Az egyiket, amely animációs formában készült, egy seattle-i együttes, a Modest Mouse King Rat (Patkány király) című számára forgatta. Az együttes énekese, Isaac Brock elmondta, hogy egy ausztrál turné során találkozott Ledgerrel, és akkor merült fel az ötlet. A másik klip a fiatal ausztrál énekesnő, Grace Woodroofe bemutatkozó albumát népszerűsíti majd - számolt be róla a BBC. Mindkét zenés videó még idén megjelenik.
2009.03.19. 09:55
 
 
Medián: tizenöt éves mélyponton a közhangulat
Tizenöt éves mélyponton van a közhangulat a Medián felmérése szerint, a közvélemény-kutató által megkérdezettek 91 százaléka vélte úgy, hogy az országban rossz irányba mennek a dolgok. Mint írták, a Medián másfél évtizede teszi fel a közhangulatra vonatkozó kérdést az embereknek, de ilyen mértékű kiábrándultságot még soha nem mutattak az adatok. A HVG szerint a "rossz irányt" érzékelők arányában hosszú évekig az 1995-ös Bokros-csomag utáni 80 százalék volt a rekord, ez dőlt meg először a tavalyi kormányválság után, majd a pénzügyi válság begyűrűzését követően szinte hónapról hónapra tovább erősödött a kiábrándultság.
2009.03.19. 09:29
 
Obama lesz az első amerikai elnök Jay Leno showműsorában
Barack Obama az első hivatalban levő amerikai elnök, aki elfogadta a meghívást egy éjszakai televíziós showműsorba; a népszerű Jay Leno vendége lesz a hollywoodi The Tonight Show-ban csütörtökön. A bírálók szerint Obama lejáratja az elnöki tisztséget. A népszerű író-humorista meghívottjai többnyire olyan ismert írók, színészek, zenészek és egyéb előadók, akik legújabb könyvüket, filmüket, produkciójukat igyekeznek reklámozni Leno ötmilliós közönsége előtt. Obama azonban a gazdasági mentőlépések ügyében kíván szólni Amerikához az NBC Los Angeles melletti burbanki stúdiójából.
2009.03.19. 09:05
 
 
Januárban 6,9 százalékkal csökkentek a reálkeresetek
A reálkeresetek 6,9 százalékkal csökkentek januárban - 3,1 százalékos fogyasztóiár-index mellett - az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Az idén januárban a bruttó átlagkeresetek 5,2 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 4 százalékkal maradtak el az egy évvel korábbitól. A reálkeresetek 2008-ban 0,7 százalékkal nőttek - 6,1 százalékos infláció mellett -, 2007-hez viszonyítva. Tavaly a bruttó átlagkeresetek összességében 7,5 százalékkal, a nettó átlagkeresetek pedig 6,8 százalékkal haladták meg az előző évit.
2009.03.19. 09:03
 
 
Az internet jelezheti a környezetvédelmi veszélyeket
Az internet korai figyelmeztető rendszerként működhet a környezeti károk esetében is hasonlóan ahhoz, ahogyan járványok kitörését jelzi - közölte egy nemzetközi kutatócsoport csütörtökön. A blogokat, videókat, online híreket és egyéb interneten megjelenő információkat automatikusan szűrő program jelentéktelennek tűnő adatokat gyűjthet, majd nagyobb képpé állíthatja össze olyan témák szerint, mint a globális felmelegedés, szennyezések, az erdők pusztulása vagy a túlhalászás.
2009.03.19. 08:36
 
 
Nyolcmillió euróért kelt el Versace hagyatéka
Közel nyolc millió millió euróért (2,5 milliárd forint) kelt el szerdán este Londonban Gianni Versace luxusvillájának hagyatéka a Sotheby's árverésén. Az 1997-ben Miamiben meggyilkolt világhírű divattervező észak-olaszországi Comói-tó partján álló Villa Le Fontanelle nevű nyaralójából származó 550 tárgyat bocsátottak aukcióra. A legnagyobb sikert az a két, vadcseresznyefából készült könyvtárpolc aratta, amelyeket Versace a hálószobában tartott: ezek 510 ezer, illetve 637 ezer euróért, az előzetesen felbecsült ár négyszereséért keltek el.
2009.03.19. 08:26
 
Európában a kormányok 104 milliárd eurót pumpáltak a bankszektorba
A pénzügyi válság elmélyülése miatt tavaly jelentős mértékben növekedett az állami szerepvállalás az európai bankszektorban. A PwC nemzetközi tanácsadó cég szerdán Frankfurtban nyilvánosságra hozott elemzése szerint egyes európai országok kormányai összességében 104 milliárd eurót fektettek pénzügyileg megingott bankokba, s ezzel a pénzintézetek fő részvényeseivé váltak. A PwC szerint tulajdonosváltás esetén a 20 legnagyobb ügyletből tizenkettőben az állam lett az új tulajdonos.
2009.03.19. 08:10
 
 
A válság a szexportékáknak is árt
A világgazdasági válság kihat a szexportékák piacára is: kevesebb fogy ezekből a termékekből - legalábbis Franciaországban. "Nem vagyunk annyira rossz helyzetben, mint az autógyárak, de bennünket is elért a válság" - mondta egy Párizs közeli erotikavásár- és kiállítás szervezője. Míg az autók eladása a felére csökkent, a szextermékek piacán 30 százalékkal lanyhult a kereslet, legalábbis egy árus saját tapasztalata szerint. Más kereskedők ugyanakkor bizakodók. "Ha nem tudsz kiruccanni, otthon keresed a mókát" - vallják.
2009.03.19. 08:03
 
 
Űrpotyautas a Discoveryn
Váratlan útitársa volt a Discovery hét űrhajósának az űrrepülőgép indításakor: egy denevér - közölte szerdán az amerikai űrkutatási hivatal. A NASA szerint a bőregér az űrsikló külső üzemanyagtartályán lógott, és a startkor is görcsösen kapaszkodott az űrjárműbe a floridai Kennedy űrrepülőtéren vasárnap. "Az indításról készült felvételek elemzése megerősítette, hogy legalább addig ott volt, amíg az űrsikló elhagyta az indítóállást" - áll a Space.com internetes oldalon közzétett NASA-közleményben.
2009.03.19. 07:57
 
 
Zuhant a hitelre vett használt autók piaca
Harmadával estek vissza a használtautó-eladások az elmúlt hónapokban, de a hitelre vett járműveknél már 70-80 százalékos volt a zuhanás. E hónapban ugyanakkor a szokásos tavaszi trendnek megfelelően már érzékelhető a vásárlói érdeklődés élénkülése - írta a csütörtöki Napi Gazdaság. A Magyar Gépjárműkereskedők Országos Egyesülete (MGOE) szerint az idén a használt gépkocsik forgalma várhatóan 20 százalékkal csökken - mondta el a Napinak Fojt Attila, a szervezet elnöke. A használt autót vásárlók jelenleg főként a 2-4 éves, kétmillió forint körüli gépkocsikat keresik - mondta.
2009.03.19. 07:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131[2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista