2020. június 7., vasárnap - Róbert
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Gatyaszagteszt az űrben
Alsógatyája szagtalanságát teszteli az űrben a Nemzetközi Űrállomás első japán vendége, de egész alsóruházata is vizsgázik. Vakata Koicsit olyan nadrággal ruházták fel még otthon - mármint Japánban -, amely "maratoni" hosszan viselhető anélkül, hogy frissességéből veszítene és kínozná mind gazdája, mind a környezetében lévők orrát. A férfi gatyát a tokiói Nők Egyetemének köszönheti, az ottani kutatók fejlesztették ki a különleges szövetet. Az alapanyag "lelke" olyan vegyszer, amelynek révén a szövet öli a baktériumokat, felszívja a nedvességet és gyorsan szárad. Mindemellett tűzálló, antisztatikus és még kellemes-kényelmes is.
2009.03.24. 10:52
 
Ötmilliárd dolláros veszteséget halmoznak fel idén a világ légitársaságai
Csaknem ötmilliárd dolláros veszteséget halmoz fel az idén a világ légiforgalmi ipara a nemzetközi légiforgalmi szövetség (IATA) kedden közölt előrejelzése szerint. A veszteség e szerint 4,7 milliárd dollár lesz az előző évi, több mint 8 milliárd dolláros mínusz után. Giovanni Bisignani, az IATA vezérigazgatója gyászosnak nevezte az ágazat helyzetét. "A kereslet a világgazdaság lelassulása nyomán a néhány hónappal ezelőtti várakozásokhoz képest is sokkal gyorsabban romlik" - ismerte el. A légitársaságok bevétele várhatóan 12 százalékkal fog visszaesni, vagyis nagyobb mértékben, mint a 2001. szeptember 11-i terrortámadások után.
2009.03.24. 10:47
 
 
Szívműtét után lábadozik Robin Williams
Szívműtét után lábadozik Robin Williams Oscar-díjas színész, akinek pár hete kellett megszakítania amerikai előadókörútját szívpanaszai miatt. "Szereztem néhány új sztorit a turnéhoz, úgyhogy alig várom már, hogy újra útra keljek" - írta a színész közleményében. Az 57 esztendős Williams március 13-án feküdt a kés alá az ohiói Cleveland klinikán. Aortabillentyűjét és egyik szívkamrai billentyűjét műtötték, valamint szabálytalan szívverését állították helyre. "A szíve erős, heteken belül normális lesz a szívműködése, és nem korlátozza többé semmilyen tevékenységben" - jelentette ki a klinika egyik sebésze.
2009.03.24. 10:40
 
 
Dávid Ibolya: az MDF nem köt koalíciót a szocialistákkal
A Magyar Demokrata Fórum (MDF) nem gondolkodik azon, hogy koalíciót kössön a szocialista párttal - jelentette ki Dávid Ibolya, az MDF elnöke kedden a parlamentben újságíróknak, miután megbeszélést folytatott a miniszterelnökkel. A találkozó azért jött létre, mert Gyurcsány Ferenc miniszterelnök új kormányfő vezetésével új kormány alakítását javasolta az MSZP szombati pártkongresszusán. Dávid Ibolya a csaknem egyórás megbeszélés után hangsúlyozta: az MDF-nek ma sem áll szándékában semmiféle koalíció megkötésén gondolkodni, azonban ilyen kérést nem is kaptak a miniszterelnöktől.
2009.03.24. 10:25
 
 
Visszajuttatták az óceánba a partra vetődött delfineket Ausztráliában
Tizenegy hosszúszárnyú gömbölyűfejű delfint sikerült kedden visszajuttatniuk a mentőcsapatoknak a tengerbe abból a mintegy nyolcvanból, melyek hétfőn vetődtek partra Ausztrália dél-nyugati részén, ám a vízben még zavarodottnak tűntek és igyekeztek visszatérni a partra - közölte egy illetékes hivatalnok. Önkéntesek és a kormányhivatal képviselői küzdöttek, hogy a hullámverést túlélő állatokat megmentsék a Hamelin Bay elnevezésű területen. A mentőcsapatok először stabilizálták az emlősök állapotát, nedvesen tartották őket, majd 11-et utánfutókkal elszállítottak egy olyan partszakaszra, ahol mélyebb a víz, és itt tuszkolták vissza éltető elemükbe.
2009.03.24. 10:20
 
 
Háromszáz forint körül ingadozik az euró
Háromszáz forint közvetlen közelében mozog az euró árfolyama a budapesti bankközi piacon. Az eurót 299,50 forinton jegyezték reggel, kissé gyengébben a hétfő délutáni 301,41 forintnál. Az európai kereskedés megkezdése előtt az árfolyam 300,50 forint közelében volt. Kereskedők szerint bizakodásra ad okot a forintnak a miniszterelnök lemondását követően mutatott stabilitása. Ezt részben a kedvező nemzetközi környezetnek, részben az MNB határozott fellépésének tulajdonítják. Az MNB egyértelműen a piac tudomására hozta, hogy a jövőben kamatdöntései meghozatalakor szoros figyelemmel követi a forint árfolyamának alakulását.
2009.03.24. 09:42
 
Távozik a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese
Simó Györgynek, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettesének munkaviszonya 2009. március 31-ei hatállyal közös megegyezéssel megszűnik - közölte a távközlési társaság kedden. A távozó vezető posztját a Magyar Telekom új üzleti területek és üzletfejlesztési üzletág élén Pataki Róbert stratégiai igazgató veszi át, jelenlegi feladatainak megtartása mellett. Ezzel egyidejűleg Pataki Róbert a Magyar Telekom ügyvezető bizottságának is tagja lesz. Simó György 2006. szeptember 20-tól töltötte be a Magyar Telekom Nyrt. vezetékes szolgáltatások üzletág, majd 2008. január 1-től az új üzleti területek és üzletfejlesztési üzletág vezetői pozícióját.
2009.03.24. 09:32
 
 
Ujhelyi "életveszélyesnek" tartja az előrehozott választásokat
Ujhelyi István szerint "életveszélyes" lenne előre hozott országgyűlési választásokat tartani, ugyanis - mint az MSZP alelnöke kedden a Nap-keltében mondta - nagy valószínűséggel az a Fidesz nyerne, amelynek nem ismert a válságkezelő programja. Ujhelyi István azt mondta: nem az a baj, hogy a Fidesz megnyerné az előre hozott választásokat, hiszen ez a mai közvélemény-kutatások alapján valószínűsíthető. A probléma az, nem látni, hogy a legnagyobb ellenzéki párt milyen tartalommal próbálna "rendet tenni". Nem mondanak semmit, félrevezetik saját választóikat - tette hozzá.
2009.03.24. 08:47
 
 
Megállapodás született a koalícióról Izraelben
Megállapodást írt alá kedden a koalíciós kormányzásról Benjámin Netanjahu kijelölt Likud-párti izraeli miniszterelnök és Ehud Barak, a Munkapárt vezetője - jelentette az izraeli katonai rádió. A megállapodást még jóvá kell hagynia a nap folyamán a Munkapárt kongresszusának. A rádió úgy tudja, hogy a megállapodás értelmében a Likud kötelezi magát a palesztinokkal való béketárgyalások folytatására, és a velük korábban megkötött egyezmények tiszteletben tartására, továbbá fellépnek a ciszjordániai illegális építkezések és vadkolóniák ellen. A kedd délutánra tervezett munkapárti kongresszus viharosnak ígérkezik, mivel a párt 13 parlamenti képviselője közül legalább heten elleneznek mindenféle csatlakozást egy Netanjahu vezette kormányhoz.
2009.03.24. 08:28
 
 
Forma-1: Alonso a vb-címre hajt
Fernando Alonso, a Forma-1-es Renault csapat spanyol pilótája azt mondta, az idén harcban lesz a világbajnoki címért. "Tavaly remek eredményekkel zártuk az idényt, most pedig az elsőségért fogunk küzdeni" - nyilatkozta Alonso, aki 2005-ben és 2006-ban lett világbajnok. "A tesztek alapján úgy gondolom, több hasonló teljesítményű versenyautó van a mezőnyben, így hatalmas csata várható. Ami a Renault-t illeti, az R29-et könnyű vezetni és nagyon megbízható. Most annak eldöntése lesz a legfontosabb feladatunk, hogyan fejlesszük az év során."
2009.03.24. 07:44
 
Reggelre mindig szexbolttá váló virágüzlet-kirakat
"Szexi" virágboltja van egy brit nőnek: reggelre mindig szexbolttá nyilvánítja magát kirakatüvege. Az ok nem természetfeletti: a bolt korábban szexportékát árult és kirakatán öles betűkkel hirdette mivoltát. A mostani virágboltban nagy a pára, és a lecsapódás eltérése révén reggelre mindig kirajzolódnak az üvegen a régi betűk: az egykori ragasztó helyén jóval kevesebb a nedvesség. A boltos hiába tisztogatja bármivel, tehetetlen, a korábbi betűk makacsul "újraélednek". A 40 éves nő hivatásos takarítót is bevetett már a jelenség ellen, ám ő sem boldogult a szexszel.
2009.03.24. 07:37
 
 
AI: tavaly több mint 2 ezer embert végeztek ki a világban
Tavaly legkevesebb 2390 embert végeztek ki szerte a világon, majd háromnegyedüket Kínában - számolt be az Amnesty International (AI) hétfőn Londonban nyilvánosságra hozott összesítésében. A nemzetközi emberjogvédő szervezet jelentése szerint 2008-ban összesen 25 országban hajtottak végre kivégzéseket, de 59-ben még mindig lehetőség van a legsúlyosabb büntetés kiszabására. A halálbüntetések túlnyomó többségét, vagyis 93 százalékát öt országban, Kínában, Iránban, Szaúd-Arábiában, Pakisztánban és az Egyesült Államokban alkalmazták.
2009.03.24. 07:31
 
 
Rekordszámú vendég a "torkos csütörtökön"
Minden eddiginél több vendéget mozgatott meg a Magyar Turizmus (MT) Zrt. idei "torkos csütörtök" akciója - írta kedden a Világgazdaság. A legfrissebb adatok szerint országszerte mintegy 230 ezren látogattak el a programban részt vevő 1300 étterembe február 26-án. Az MT Zrt. tájékoztatása szerint 2007-ben több mint 54 ezren, míg tavaly már hozzávetőlegesen 180 ezer vendég foglalt asztalt a kezdeményezésben részt vevő éttermekben. Telt ház miatt az éttermek 72 százalékának kellett visszautasítani vendégeket - olvasható a lapban.
2009.03.24. 07:27
 
Befejezte harmadik űrsétáját a Discovery két asztronautája
Befejezte harmadik, és erre a misszióra beütemezett utolsó szerelési munkáját a Nemzetközi Űrállomás külső burkán a Discovery amerikai űrrepülőgép két asztronautája. Richard Arnold és Joseph Acaba 6 óra 27 percet töltött a nyílt világűrben, és ez idő alatt egy kivételével összes feladatát eredményesen elvégezte. A két űrhajósnak nem sikerült kiszabadítania egy beszorult tároló berendezést. Mozgásba hozták ugyanakkor az űrállomás Mobile Transporter nevű targoncaszerű szerkezetét, amely egy vágányon tud közlekedni az űrállomás egyik végéből a másikba.
2009.03.24. 07:22
 
 
Folytatódott a forint mérsékelt erősödése az euróhoz képest
Hajnal óta mérsékelten erősödik a forint az euróhoz képest, amely azonban még mindig a 300-as szint felett áll. Röviddel 8 óra előtt az euró 300,37 forintot ért a hétfő késő esti 301,68 forint után (-0,43 százalék). Egy órával korábban 301,35 forinton volt az euró. A dollár a hétfői 220,32 forintról 219,96 forintra gyengült (-0,16 százalék). Ugyanekkor az euró 0,02 százalékkal 26,770 cseh koronára erősödött. Az euró 0,15 százalékkal 4,5327 zlotyra gyengült.
2009.03.24. 07:17
 
A kisebb parlamentről is tárgyal ma a Ház
Ma megkezdődik a kormányfő által a közelmúltban bejelentett intézkedéseket megalapozó törvényjavaslatok általános vitája, köztük a kisebb parlamentről szóló alkotmánymódosításé és az azzal összefüggő választójogi törvényé, valamint az adórendszert átrendező javaslatoké. A kormány azt javasolja: az alkotmányban rögzítsék, hogy az országgyűlési képviselők száma legfeljebb 200 fő lehet. A választójogi törvényjavaslat ezt úgy pontosítja, hogy 199 fős legyen az Országgyűlés, 176 képviselőt területi listáról válasszanak meg, míg 23-an országos kompenzációs listáról kapjanak mandátumot az egyfordulós választáson.
2009.03.24. 07:10
 
 
Simon Gábor: már kedden tárgyalhat az MSZP az MDF-fel
A szocialista párt háromfős, a miniszterelnök-jelöltről tárgyaló delegációjának egyik tagja szerint akár kedden létrejöhet egy találkozó az MSZP és az MDF között; Simon Gábor választmányi elnök erről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt hétfőn este. "Szándékaink szerint holnap a két párt között létre fog jönni egy találkozó" - mondta. Közölte: "a következő napokban sokat fogunk találkozni az SZDSZ-szel, reményeink szerint más parlamenti erővel is". Simon Gábor megjegyezte, noha minden parlamenti erőnek felajánlották az együttműködést az ország érdekében, közülük "egyedül az SZDSZ és reményeink szerint az MDF kíván azzal élni, hogy az ország érdekében egy demokratikus egyeztetést lefolytat".
2009.03.23. 21:21
 
 
Boksz: hivatalosan is Masoe ellen védhet címet Balzsay Károly
Balzsay Károly az új-zélandi Maselino Masoe ellen védheti meg először a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki címét, április 25-én, Krefeldben - jelentette be hétfőn hivatalosan az Universum Promotion. A bajnoki övet januárban, az orosz Gyenyisz Inkin legyőzésével megszerző magyar öklöző kihívója 15. a WBO ranglistáján, s 2004-ben a WBA (Boksz Világszövetség) középsúlyú világbajnoka volt. A szamoai származású, 42 esztendős bokszoló 29 győzelméből 27 alkalommal kiütötte ellenfelét, és mindössze 5 veresége van.
2009.03.23. 20:43
 
Oroszország felülvizsgálja EU-kapcsolatait, ha érdekeit nem veszik figyelembe
Oroszország hozzálát az EU államaihoz fűződő kapcsolatainak felülvizsgálatához, ha az energia ügyében nem veszik figyelembe érdekeit, de ezt Moszkva szeretné elkerülni - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz kormányfő hétfőn Szocsiban. Putyin ezt azzal a deklarációval kapcsolatban mondta, amelyet hétfőn írt alá az Európai Unió és az ukrán vezetés Brüsszelben az ukrajnai gázvezetékek közös korszerűsítéséről. Leszögezte: az Európába irányuló, lényegében orosz gázszállítások mennyiségének növelésével összefüggő problémák megoldásának nincs értelme a szállító nélkül, amint ugyanis a deklaráció is rámutat, a beruházás sikerének legfőbb záloga a vezetéken szivattyúzott gáz mennyisége.
2009.03.23. 19:37
 
 
Eltemették Natasha Richardson brit színésznőt
A gyászoló család és színészkollégák jelenlétében a New York állambeli Millbrookban helyezték örök nyugalomra Natasha Richardsont. Koltai Lajos, akinek Este című filmjében az egyik főszereplőt alakította a síbaleset következtében elhunyt brit művész, megdöbbentőnek nevezte a színésznő korai halálát. Mint azt a rendező felidézte, az Estében Vanessa Redgrave és lánya, Natasha Richardson a vásznon egy anya és gyermeke bensőséges búcsúját játszották el. "Megdöbbentő, hogy ez a búcsú a valóságban fordítva kellett, hogy megtörténjen. Kaptam Amerikából egy levelet, ami szerint már csak azért tartották életben és szállították haza Natashát, hogy a család elbúcsúzhasson tőle" - mondta Koltai Lajos.
2009.03.23. 18:42
 
 
Az MSZP-frakció baloldali karakterű kormányt szeretne
A Gyurcsány-kormány után létrejövő új kabinetnek baloldali karakterűnek kell lennie - a többség ezt az igényt fogalmazta meg az MTI információi szerint az MSZP-frakció délelőtti ülésén. A szocialista frakció MTI által megkérdezett tagjai úgy vélték, hogy az új kabinetnek is markánsan képviselnie kell a baloldali értékeket. A kormánypárti képviselők nem zárkóznak el az újabb kiadáscsökkentés elől, és fontosnak tartják a megkezdett reformok továbbvitelét a foglalkoztatás, az egészségügy és az oktatás területén. Bár nem pártpolitikus lesz az új kormányfő, a szocialisták "sajátjuknak akarják érezni".
2009.03.23. 18:28
 
 
Sólyom: nem alkotmányellenes a Gyurcsány elleni bizalmatlansági indítvány
A Magyar Szocialista Párt által benyújtani tervezett konstruktív bizalmatlansági indítvánnyal azt lehet elérni, hogy egy kellő parlamenti támogatásnak híján lévő miniszterelnököt egy többségi támogatottsággal rendelkező új miniszterelnök váltson fel. Ezért nem lehet azt mondani, hogy ez egy alkotmányellenes alkalmazása lenne az eszköznek - mondta hétfőn Varsóban Sólyom László. A köztársasági elnök magyar újságíróknak nyilatkozva annak a véleményének adott hangot, hogy bár a helyzet szokatlan, az eljárás formálisan nem kifogásolható.
2009.03.23. 18:22
 
 
A helyzetértékelésben sincs egyetértés az ellenzéki pártok között
Még a helyzetértékelésben sem értettek egyet az ellenzéki pártok azon a hétfői egyeztetésen, amelyet az MDF hívott össze, hogy tárgyaljanak egy közös miniszterelnök-jelöltről. Dávid Ibolya, az MDF elnöke az egyórás tárgyalás után újságíróknak hangsúlyozta: az ellenzék többségben van a parlamentben, ezért az ellenzéken is múlik, hogy hogy hívják majd Magyarország miniszterelnökét. Azonban úgy vélte: a másik három ellenzéki pártban nincs meg a közös nevező megteremtésének szándéka. Arra a kérdésre, hogy Bokros Lajos neve elhangzott-e a tárgyaláson, a pártelnök azt mondta: a Magyar Demokrata Fórumnak határozott programja van, és a miniszterelnök-jelölt személyére is van javaslata.
2009.03.23. 17:38
 
 
Az SZDSZ és az MSZP is külső miniszterelnök-jelöltben gondolkodik
A hétfői tárgyaláson világossá vált, hogy az SZDSZ és az MSZP számára egy kívülről, nem a szocialista pártból érkező miniszterelnök jelölése a közös pont - mondta a két párt delegációinak megbeszélését követő sajtótájékoztatóján Fodor Gábor. A szabad demokraták elnöke hozzátette, hogy elképzeléseik szerint nem csak a miniszterelnök személyének kell változnia, ennél átfogóbb, a kormány egészét érintő átalakításra van szükség. Kitért arra is, hogy úgy gondolják, egy reformelkötelezett kormánynak kell felállnia, amit az SZDSZ a Reformszövetség programja alapján képzel el.
2009.03.23. 17:28
 
 
Kovács László: ha segít a miniszterelnök-csere, helyesli az Európai Bizottság
Az Európai Bizottság tagjai várhatóan helyes irányba tett kezdeményezésként fogják értékelni egy új miniszterelnök kinevezését abban az esetben, ha ez segít Magyarországnak abban, hogy kijöjjön jelenlegi nehéz helyzetéből - jelentette ki kérdésre válaszolva az EU adó és vámügyi biztosa hétfőn. Kovács László szerint sok függ az utód kiválasztásától, akinek nem a párt prominensei közül kellene kikerülnie. Olyan, a reformok iránt elkötelezett szakemberre volna szükség, aki megszerezheti valamelyik kis párt, nagy valószínűséggel az SZDSZ támogatását - közölte a Regionális Újságírók Magyarországról elnevezésű program keretében tartott brüsszeli sajtóbeszélgetésen.
2009.03.23. 17:02
 
 
Több mint 30 magyar település csatlakozott a Föld órájához
A világon eddig 80 ország összesen 1753 települése regisztrált a Föld órájára, ebből 55 főváros; Magyarországon eddig 33 település csatlakozott, Óbuda-Békásmegyer hétfőn jelentkezett a szombati akcióra. A csatlakozott magyarországi települések: Budapest, Siófok, Győr, Zsámbék, Eger, Tatabánya, Csömör, Nagykálló, Sándorfalva, Székesfehérvár, Villány, Herceghalom, Pilis, Hódmezővásárhely, Tata, Pilisszentlászló, Albertirsa, Szombathely, Tiszatarján, Kalocsa, Bezedek, Újbuda, Szarvas, Várpalota, Szeged, Kecskemét, Balatonfüred, Mór, Budapest - Hegyvidék, Kaposvár és Pécs - közölte Csáki Roland, a WWF Magyarország kommunikációs igazgatója hétfőn az MTI-vel.
2009.03.23. 16:58
 
 
Nem lesz koalíció az MSZP és az SZDSZ között
Az MSZP és az SZDSZ véglegesen megállapodott abban, hogy nem kormánykoalíciót hoznak létre, hanem a parlamenti többséget biztosítják az új kormánynak - mondta Lendvai Ildikó, az MSZP parlamenti frakcióvezetője hétfőn az MTI-nek. A szocialista politikus az MSZP és az SZDSZ egyeztetése után közölte: abban maradtak, hogy nem pártpolitikus miniszterelnököt keresnek, hanem olyan embert, akinek egyszerre van szakmai és társadalmi tekintélye is. Lendvai Ildikó elmondta: abban is egyetértettek, hogy ne egyszerűen a miniszterelnök személye változzon meg, hanem az új kormányfőnek legyen lehetősége arra is, hogy a kabinetet átalakítsa.
2009.03.23. 16:06
 
 
Az MDF az interpellációk utánra hívott össze ellenzéki egyeztetést
Az interpellációk utánra, hétfő délutánra hívott össze egyeztetést az MDF a parlament ellenzéki pártjaival egy közös miniszterelnök-jelöltről - tudta meg az MTI. Az ellenzéki pártok képviselői a parlamentben ülnek össze. Dávid Ibolya, az MDF elnöke szombaton az MTI-nek eljuttatott közleményében azt írta: egyeztetést kezdeményez hétfőre az MDF a parlament ellenzéki pártjaival egy közös miniszterelnök-jelöltről. "A Magyar Demokrata Fórum szerint most az ellenzéki többség kezében van az ország sorsa: a három ellenzéki párt közös megegyezésén múlik, hogy egy valóban alkalmas, válságkezelő miniszterelnök kerüljön Gyurcsány Ferenc helyére" - írta a pártelnök.
2009.03.23. 15:36
 
 
Már a nyáron előre hozott választás lehet Csehországban
Ha a jelenlegi jobbközép cseh kormány nem éli túl a keddi bizalmi szavazást a parlamentben, a Polgári Demokratikus Párt azon lesz, hogy mihamarabb, tehát már a nyáron előre hozott választást tartsanak Csehországban - jelentette ki Mirek Topolánek cseh pártelnök-kormányfő Prágában. A polgári demokraták elutasítják azt a szociáldemokrata elképzelést, hogy a kormány bizalomvesztés esetén is hatalmon maradjon a cseh uniós elnökség végéig. Ugyanakkor nem támogatnak semmiféle hivatalnoki kormányt, amely nyíltan vagy közvetve a kommunistáktól függene.
2009.03.23. 15:18
 
 
Kaczynski: közös álláspontra van szükség a válság kezeléséhez
A kelet-közép-európai országoknak közös meggyőződést kellene kialakítaniuk az energiapolitika területén, és közös nézeteket kellene képviselniük a gazdasági és pénzügyi válság kezelésében - mondta hétfőn Varsóban Lech Kaczynski. A lengyel államfő II. Rákóczi Ferenc új emléktáblájának felavatását követően nyilatkozott magyar újságíróknak. Arra a kérdésre válaszolva, hogy a térség országai miként léphetnének fel közösen a válság ellenében, Kaczynski kijelentette: rendszeres kapcsolatokra, hivatalos és nem hivatalos, személyes és telefonos egyeztetésekre lenne szükség. Bizonyos alapvető kérdésekben egyetértésre kellene jutni, közös álláspontot kellene kialakítani a válság kezelését illetően.
2009.03.23. 15:10
 
 
Simor András: egyetlen párt sem keresett meg miniszterelnöki felkéréssel
Egyetlen párt sem keresett meg miniszterelnöki felkéréssel - jelentette ki Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette: felkérés esetén sem vállalná a posztot. A jövendő kormánynak a nemzetközi gazdasági válság hatásait kellene tompítania, emellett a magyar gazdaság versenyképességének korlátait kellene megszüntetnie, amelyekről már évek óta szó van - jelezte Simor András. Az MNB elnöke szerint mind a két problémára egyszerre kell választ, megoldást találni, de - fogalmazott - nem hiszi, hogy a jegybanknak részt kellene vennie az új kormányprogram kidolgozásában.
2009.03.23. 15:05
 
 
Az év közepén megkezdik a munkavállalók toborzását a Mercedes-gyárba
A Daimler a jövő év végére elkészülő kecskeméti gyárába idén az év közepén kezdi meg a munkavállalók toborzását - közölte Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét gazdasági ügyekért felelős alpolgármestere. Elmondta: az első körben 300 emberre tart igényt a Daimler, akik várhatóan a kecskeméti üzem középvezetői posztjait fogják betölteni, a későbbiekben ők tanítják majd be az újakat. A nagyobb munkaerő-toborzás 2010 végén indul - tette hozzá az alpolgármester, aki az önkormányzatnál a beruházással kapcsolatos döntéseket koordinálja. Szemereyné Pataki Klaudia elmondta: a 800 millió eurós beruházással felépülő Mercedes gyár közel 2.500 dolgozónak biztosít majd munkahelyet.
2009.03.23. 14:52
 
 
Sólyom: szoros magyar-lengyel együttműködésre van szükség
A kelet-közép-európai régió Európai Unión belüli együttműködéséről és az uniós fórumokon való közös fellépésről tárgyalt egyebek között Sólyom László hétfőn Varsóban Lech Kaczynski lengyel elnökkel. A magyar államfő kétnapos hivatalos látogatásra érkezett hétfőn Lengyelországba. Lengyel kollégájával az elnöki palotában folytatott délelőtti tárgyalásai napirendjén szerepeltek még a kétoldalú kapcsolatok, a pénzügyi és gazdasági válság, Horvátország EU-csatlakozásának közös támogatása, távolabbi perspektívában pedig az egész Nyugat-Balkán európai integrációjának előmozdítása.
2009.03.23. 14:25
 
 
Süli János üzemviteli igazgató lett az atomerőmű vezérigazgatója
Felmentették a Paksi Atomerőmű (PA) Zrt. eddigi vezérigazgatóját, Kovács Józsefet a társaság hétfői rendkívüli közgyűlésén. Az igazgatóságban és a felügyelőbizottságban több változás is történt a fő tulajdonos Magyar Villamos Művek Zrt. kezdeményezésére. Vezérigazgatóvá Süli Jánost nevezték ki, aki ezt megelőzően öt éven át üzemviteli igazgatóként dolgozott. Mittler István kommunikációs főosztályvezető a rendkívüli közgyűlést követően elmondta, hogy a fő tulajdonos előterjesztése nyomán a közgyűlés Kovács Józsefet, Kocsis Istvánt, Faller Dezsőt, Bergsmann Györgyöt és Baráth Csabát visszahívta az igazgatóságból március 23-i hatállyal.
2009.03.23. 14:18
 
 
MNB: nem változott a jegybanki alapkamat
Nem változtatott a jegybanki alapkamat 9,5 százalékos szintjén a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa hétfői ülésén. Az elemzők többsége az alapkamat szinten tartását várta. A monetáris tanács tavaly október 22-én 8,5 százalékról 11,5 százalékra emelte az alapkamatot, majd november 24-én, december 8-án és december 22-én 0,5-0,5 százalékponttal csökkentette. A január 20-i kamatdöntő ülésen újabb 0,5 százalékponttal mérsékelték az alapkamatot, így alakult ki a 9,5 százalékos jegybanki alapkamat. A döntés indoklásában a testület kifejti, hogy a reálgazdasági és inflációs folyamatokat, valamint a pénzügyi közvetítő rendszer stabilitásának szempontjait mérlegelve döntöttek a tagok a szinten tartás mellett.
2009.03.23. 14:02
 
 
A jövő évi vb-n már a nők is kenuzhatnak
A jövő évi kajak-kenu világbajnokságon hivatalos szám lesz a nők kenu egyes versenye - erről döntött a sportág nemzetközi szövetségének (ICF) igazgatótanácsa. Vaskuti István, az ICF első alelnöke, a hazai szövetség szakmai alelnöke nem lelkesedik ezért a módosításért. "Őszintén szólva én kicsit elhamarkodott döntésnek tartom a mostanit, annak ellenére, hogy korábban én javasoltam a női mezőny erősítését - nyilatkozott Vaskuti, az 1980-as moszkvai olimpiai kenus bajnoka. - Éppen ezért a lausanne-i ülésen tartózkodtam a szavazástól. Véleményem szerint előbb fel kellett volna mérni a fogadtatást és a színvonalat, hiszen az idei, kanadai világbajnokságon bemutatószámként szerepel majd a női kenu."
2009.03.23. 13:50
 
 
Gyurcsány harag nélkül távozik a miniszterelnöki székből
Gyurcsány Ferenc szerint ma Magyarországon széleskörű szakmai-politikai összefogásra van szükség, mert a következő két-három évben olyan változásokat kell véghezvinni, amelyek valamennyi családtól áldozatot követelnek. A kormányfő elmondta azt is: bármi történt is, nem maradt benne harag. A miniszterelnök hétfői napirend előtti beszéde alatt a Fidesz nem vonult ki az ülésteremből. A kormányfő parlamenti beszédében is megismételte, hogy az MSZP tárgyalást kezdeményez az SZDSZ-szel, a Fidesz-KDNP-vel és MDF-fel, hogy alakuljon egy nyitott, nemzeti kormány, új kormányfővel, új miniszterekkel. Hozzátette: mához két hétre benyújtják a konstruktív bizalmatlansági indítványt, és április 14-én szavazhatnak az új kormányfőről.
2009.03.23. 13:42
 
 
Megkezdődött a mumbai terrortámadás merénylőjének tárgyalása
Megkezdődött hétfőn Indiában a tavalyi mumbai terrortámadás egyetlen életben maradt merénylőjének bírósági tárgyalása. Mohammed Adzsmal Kaszab újra megerősítette a tárgyalás első napján, hogy pakisztáni állampolgár, és beleegyezett abba, hogy hivatalból kirendelt ügyvéd lássa el a védelmét. A 21 éves vádlottat biztonsági okokból videokonferencia segítségével hallgatták ki. A férfit többrendbeli gyilkossággal vádolják és azzal, hogy "háborút vívott" India ellen. Kilenc társát megölték az indiai biztonsági erők a terroristák által elfoglalt épületek három napig tartó ostromában, amely összesen 164 emberéletet követelt. Ha bűnösnek találják, Kaszabra halálbüntetést is kiszabhatnak Indiában.
2009.03.23. 13:39
 
 
Forma-1: az FIA egyeztetni akar a csapatokkal az új pontszámításról
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) valamennyi Forma-1-es csapattal egyeztetni szándékozik, mielőtt hivatalosan bejelentené az új pontszámítás esetleges elhalasztását. Az FIA múlt kedden állt elő azzal, hogy az a pilóta nyeri a világbajnoki címet, aki a legtöbb futamgyőzelemmel rendelkezik, és nem feltétlenül az, aki a legtöbb pontot gyűjti az idényben. A Forma-1-es csapatokat tömörítő szervezet (FOTA) azonban szembe helyezkedett a módosítással, és péntek délután jelezte: kéri a szabály hatályon kívül helyezését, mert álláspontja szerint azt túl későn hozták meg az illetékesek. Az újítást több jelenlegi és volt pilóta is bírálta.
2009.03.23. 13:36
 
 
Pert nyert paralízise miatt egy amerikai férfi
Hatalmas kártérítést ítélt meg pénteken a bíróság egy New York-i paralízises férfinak egy gyermekbénulás elleni vakcinát gyártó gyógyszercéggel szemben, mert a férfi harminc évvel ezelőtt állítólag a lánya védőoltásától betegedett meg. Dominick Tenuto keresete szerint a lányának szájon át beadott, élő vírusokat tartalmazó gyermekbénulás elleni cseppek átjutottak a csecsemő szervezetén, és megfertőzték őt, amikor a gyerek pelenkáját cserélte. A 61 éves egykori Wall Street-i ügyintéző azután indította el a pert, miután megkapta a betegséget, és elvesztette állását.
2009.03.23. 13:29
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 3-3 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásból hétfőn az MTI. A Mol legutóbb egy hete változtatott az áron, akkor bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzinét. A gázolaj ára legutóbb február végén változott, akkor bruttó 4 forinttal mérséklete a Mol Nyrt. a literenkénti nagykereskedelmi árat. Az eheti emeléssel a benzin átlagára 258 forint lesz, a gázolajé pedig 253 forintra emelkedik. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az elemzők az emelést piaci folyamatokkal magyarázták.
2009.03.23. 13:26
 
 
Nincs napirenden az Országgyűlés feloszlása
Nem kerül hétfőn napirendre a Fidesz kezdeményezése a parlament feloszlásáról, mert a házszabálytól való eltérést nem támogatta az MSZP és az SZDSZ - közölte Szili Katalin a házbizottság rendkívüli ülése után. Az Országgyűlés elnöke hozzátette: a javaslatot lehetne normál menetrendben tárgyalni - leghamarabb két hét múlva - de ahhoz a Fidesznek módosítani kellene az eredeti indítványt, a benne megszabott dátum miatt.
2009.03.23. 13:11
 
 
Orbán: bukott párt nem alakíthat kormányt!
Orbán Viktor szerint egyetlen megoldás létezik a jelenlegi helyzetben, vissza kell adni a választópolgároknak a döntés jogát, minden más forgatókönyv komoly kockázattal és gazdasági veszteséggel jár. "Egyetlen megoldás van, minden más csak agónia, vergődés és nagyon komoly kockázatokkal és gazdasági vesztességgel járó elhibázott, sem emberileg, sem politikailag nem vállalható forgatókönyv a Fidesz számára" - jelentette ki a Fidesz elnöke újságíróknak a Fidesz-KDNP hétfői frakcióülése után. Hangsúlyozta: egy országot nem lehet egy bukott párt irányítására bízni, egy bukott párt nem delegálhat kormánytagokat, nem adhat miniszterelnököt, csak az emberek rovására, kárára, illetve akarata ellenére.
2009.03.23. 12:41
 
 
Gyurcsány új kormányt és kormányfőt javasolt az MSZP kongresszusán
Gyurcsány Ferenc szombaton bejelentette, bizalmatlansági indítványt kezdeményez maga ellen az Országgyűlésben. A miniszterelnök új kormányt és kormányfőt javasolt az MSZP tisztújító kongresszusán. Szerinte hétfőn megkezdődhetnek a tárgyalások az új kormányfő személyéről, és két hét múlva rendkívüli kongresszus jelölhet új miniszterelnököt. Ezután az MSZP kongresszusa újraválasztotta Gyurcsányt pártelnökké. Gyurcsány Ferenc vasárnap azt nyilatkozta az MTI-nek, hogy nincs olyan forgatókönyv, hogy ő maradjon a miniszterelnök. A hétfői Népszabadság szerint Surányi György, volt jegybankelnök és Glatz Ferenc akadémikus - mint lehetséges kormányfő-jelöltek - neve is elhangzott a vasárnapi MSZP elnökségi ülésén.
2009.03.23. 12:30
 
 
Premier League: Geráék meglepetésgyőzelme volt a hétvége meccse
Holtversenyben Gera Zoltán csapata, a Fulham Manchester United elleni mérkőzését választotta a 30. forduló meccsének a skysports.com weboldal az angol labdarúgó Premier League hétvégi eseményeit értékelve. A londoni középcsapat szombaton hazai környezetben nagy meglepetésre, 2-0-ra legyőzte a címvédő és listavezető, Bajnokok Ligája-győztes Manchester Unitedet úgy, hogy a második gólt Gera Zoltán szerezte, méghozzá ritkán látható, parádés mozdulattal. A magyar válogatott futballista a 82. percben csereként lépett pályára, öt perccel később pedig egy remekbe szabott, ollózós találattal pecsételte meg az MU sorsát.
2009.03.23. 11:26
 
 
Még sincs lezárva a kormányfői rezidencia környéke
A rendőrség korábbi közlésével ellentétben, nincs lezárva Gyurcsány Ferenc miniszterelnök rezidenciájának környéke - jelentették a helyszínről az MTI munkatársai hétfő kora délután. Gálik Viktória, a Köztársasági Őrezred szóvivője az MTI megkeresésére megerősítette: nincs egyelőre se kordon, se lezárás a környéken. Hozzátette: az intézkedéseket ugyan elrendelték, de a területet csak akkor zárják le, ha erre szükség van, tehát a környéken kockázatot jelentő demonstráció kezdődne. Az ORFK honlapján közzétett dokumentum szerint a Köztársasági Őrezred parancsnoka elrendelte Gyurcsány Ferenc miniszterelnök rezidenciája környékének lezárását.
2009.03.23. 11:19
 
 
Hétmillió Mol-részvényt vásárolt vissza az OMV
A 2008. december 12-én kötött repó-ügylet lezárásaképpen 2009. március 19-én hétmillió Mol-részvényt vásárolt vissza az OMV a Bayerische Hypo- und Vereinsbank-tól, amelynek részesedése ezzel 9,649 százalékra csökkent - közölte a Mol a tőzsde honlapján. A tranzakcióval az OMV részesedése mintegy 12 százalékra emelkedett - mondta Schillinger Attila, az OMV AG kommunikációs tanácsadója. Az OMV 2008 szeptemberében egy hasonló repó-ügylet keretében 9,26 százalékos részesedésnek megfelelő, 10 millió Mol részvényt adott el a német banknak. Ez év január 27-én az OMV birtokába visszakerült 400 ezer részvény, míg a maradék 9.600.000 részvényt 2009. április 3-án vásárolja vissza az OMV.
2009.03.23. 11:02
 
 
Londoni elemzők szerint nem negatív fejlemény Gyurcsány bejelentése
Londoni elemzők szerint piaci szempontból nem kedvezőtlen Gyurcsány Ferenc távozási szándékának bejelentése, de sok idő nincs az érdemi reformintézkedések kidolgozására. A 4cast, a feltörekvő európai fejleményekről is rendszeresen helyzetértékeléseket közlő londoni gazdaságelemző és előrejelző ház hétfői elemzése szerint mivel "több mint egyértelmű" volt, hogy a Gyurcsány-kormány nem tudja kezelni a függőben lévő költségvetés-szerkezeti kérdéseket, a kormányfő félreállási szándékának bejelentése "egyáltalán nem negatív fejlemény". A cég prognózisa szerint "kezdetben várható valamelyes piaci zajongás", utána azonban a piacokra valószínűleg a kivárás lesz jellemző.
2009.03.23. 10:29
 
 
The Wall Street Journal: Politikai patthelyzet Magyarországon
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök váratlan lemondási szándéknyilatkozata politikai zűrzavart okoz a gazdasági válság által amúgy is szorongatott Magyarországon - írta a The Wall Street Journal hétfőn. Az egykor népszerű, szabadpiaci szemléletű kormányfő támogatottsága hónapok óta csökken, miközben az ország heveny pénzügyi válsággal küzd - írta a vezető amerikai gazdasági napilap Politikai patthelyzet Magyarországon című cikkében. Az újság szerint az a fő kérdés, mennyire kell a megszorító intézkedéseket erőltetni, hogy az ország pénzügyileg magára találjon.
2009.03.23. 10:00
 
Női tenisz-világranglista: Szávay huszonötödik
Az Indian Wellsben nyolcaddöntős Szávay Ágnes két helyet javítva korábbi pozícióján a huszonötödik a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is az amerikai Serena Williams vezet. A női profi játékosokat tömörítő szervezet, a WTA honlapja alapján Czink Melinda a 78. Női világranglista: egyes: 1. Serena Williams, 2. Dinara Szafina, 3. Jelena Jankovic, 4. Jelena Gyementyjeva, 5. Vera Zvonarjova, 6. Venus Williams, 7. Ana Ivanovic, 8. Szvetlana Kuznyecova, 9. Nagyja Petrova, 10. Viktorija Azarenka.......25. Szávay Ágnes ...78. Czink Melinda ...159. Marosi Katalin...165. Arn Gréta...225...Kapros Anikó.
2009.03.23. 08:43
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127[2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista