2020. június 6., szombat - Norbert
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
A lakosság a kisboltokban kapható élelmiszerekben bízik a legjobban
A lakosság 86 százaléka mindig vagy általában megbízhatónak tartja a kisboltokban megvásárolt élelmiszereket, míg a szuper- és hipermarketek, diszkontok megítélése ennél jóval kedvezőtlenebb - derül ki a GKI Gazdaságkutató Zrt. kutatásából, amelyben a magyar lakosság élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos tapasztalatait, attitűdjét és véleményét vizsgálták. Az 1.000 fős mintán 2009 márciusában végzett kérdőíves felmérés szerint a szuper- és hipermarketek esetében a lakosság 32 százaléka, diszkontok esetében pedig 30 százaléka többnyire megbízhatatlannak tartja a vásárolt élelmiszereket.
2009.05.05. 11:00
 
 
London "figyeli a gazdaságilag kockázatos országokat"
"Korai figyelmeztető rendszert" léptetett életbe David Miliband brit külügyminiszter azokon a brit nagykövetségeken, amelyek fogadó országaiban felmerülhet a "politikai-társadalmi nyugtalanság" kockázata a gazdasági világválság miatt, írta kedden a The Times. A vezető konzervatív brit napilap értesülése szerint a brit külügyminisztérium elsősorban azon gazdaságok miatt aggódik, amelyeknek szuverén adósságát a nagy hitelminősítők az elmúlt időszakban a befektetésre ajánlott szint alá, spekulatív sávba sorolták át, mivel több ilyen ország a brit gazdaság kulcsfontosságú beszállítója.
2009.05.05. 10:30
 
 
Szülei szerint életben van Madeleine McCann
Madeleine szülei szerint kislányuk még mindig életben van, és arra kérik ismeretlen elrablóját, hogy árulja el gyermekük tartózkodási helyét. Kate és Gerry McCann a világszerte nézett, Oprah Winfrey vezette amerikai televíziós műsorban vendégeskedett. Meggyőződésük szerint egy férfi rabolta el akkor négyéves kislányukat. Továbbra is hisznek abban, hogy Madeleine életben van. "Még mindig nem késő helyesen cselekedni - válaszolta a helyi idő szerint hétfőn sugárzott műsorban Gerry McCann arra a kérdésre, hogy mit mondana gyermeke elrablójának. - Még mindig visszaadhatja vagy elárulhatja, hol van. Átadhatja egy papnak vagy a hatóságoknak".
2009.05.05. 10:25
 
Nyári ludak költenek a Szegedi Vadasparkban
A Szegedi Vadaspark több mint negyven hektáros területén nemcsak a kifutókban élnek állatok, az erdő és a Sancer-tó háborítatlan nyugalma sok madarat vonz, még vidra is él a halakban gazdag tóban, amelynek partján legutóbb egy költő nyárilúd-párra figyeltek föl a látogatók. A ludak és fiókáik néhány napja keltettek feltűnést, amikor a látogatók közelségét is eltűrve sétáltak a tó partján - mondta Veprik Róbert igazgató. A nyári lúd Magyarországon védett állat, eszmei értéke 50 ezer forint. Magyarország egyetlen költő vadlúdfaja, fészkelőterületei a Hortobágy, a Kis-Balaton, a Velencei-tó és a Fertő tó, valamint a kiterjedtebb halastórendszerek.
2009.05.05. 10:12
 
 
Jégkorong-vb: Cortina szerint nincs ok a szégyenkezésre
"Sokkal-sokkal nagyobb csoda lett volna, ha most bennmaradunk a világ élvonalában, mint tavaly, amikor feljutottunk a legjobb 16 közé. Pedig a szapporói diadal is csoda volt" - mondta Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya a svájci világbajnokságról történő hazautazás előtt. A magyar csapat - amely 70 év után szerepelt ismét a legjobbak között - mind a hat mérkőzését elveszítette, mégsem volt senki sem teljesen letörve. Cortina szerint akkor lehetett volna bennmaradni, ha kivétel nélkül mindenki a maximumot nyújtja, de szerinte a csapatból csak hét-nyolc játékost lehet kiemelni, de ezen a szinten ez kevés. A válogatott kedden 18:55 órakor érkezik Ferihegy 2A-ra.
2009.05.05. 09:55
 
Lendületesen erősödik a forint, 285 alatt az euró
Erősödik a forint a zlotyval egyetemben a javuló nemzetközi befektetési hangulat nyomán: az euró fél tizenkettőkor 284,25 forint volt a bankközi kereskedelemben, szemben az európai kereskedési időszak kezdetén tartott 285 feletti és a múlt heti utolsó hazai kereskedési nap végén beállított 289 forint feletti árfolyammal. A forint és a térségbeli devizák már hétfőn lendületes erősödésbe kezdtek a javuló nemzetközi befektetési hangulatnak köszönhetően. A kedden reggel még 4,3700 zloty feletti euró árfolyamról a lengyel deviza 4,3550 alá erősödött. A forint utoljára az idén január 28-án járt a jelenlegihez mérhetően erős árfolyamnál. Akkor az európai kereskedési időszak végén 284,25 forinton állt az euró.
2009.05.05. 09:39
 
 
Lövöldözés egy esküvőn Törökországban: 44 halott
Valószínűleg családi vérbosszú volt az a lövöldözés, amelyben egy délkelet-törökországi esküvőn hétfőn fegyveresek megöltek 44 embert, a biztonsági erők azóta nyolc személyt őrizetbe vettek a bűncselekménnyel kapcsolatban. A korábbi jelentések még 45 ember haláláról szóltak, a halottak pontos számát most Besir Atalay török belügyminiszter közölte ankarai sajtóértekezletén, mielőtt két minisztertársával együtt elutazott volna a helyszínre. Elmondta azt is, hogy az áldozatok között hat gyerek és 16 nő volt. Életét vesztette a jegyespár és az imám is. Az áldozatokat kedden délután egymás mellett ásott sírokba temették el.
2009.05.05. 09:15
 
 
Délben részlegesen lezárják az M3-as autópálya gödöllői csomópontját
Kedden délben zárják le részlegesen az M3-as autópálya gödöllői csomópontjában a Budapest felé tartó oldal lehajtóágát - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden reggel. Elmondta, hogy kedden a reggeli órákban, a lezárás előtt még zavartalan a forgalom az M3-as autópályán. Az Állami Autópálya-kezelő Zrt. hétfőn azt közölte az MTI-vel, hogy a korlátozásra, amely előreláthatólag novemberig lesz érvényben, átépítés miatt van szükség. A jelenlegi csomópont teljesen átépül, minden leágazás más nyomvonalra kerül, valamint új, pálya feletti hidak épülnek; az M31-es autópálya csatlakozásának építési munkálatai márciusban kezdődtek meg.
2009.05.05. 08:34
 
 
Kolduskurzus sportturizmusra készülve
Alamizsnaanalízises nyelvtanfolyamok indultak koldusok számára Indiában, hogy a kéregetők felkészülten várják a jövő évi brit Nemzetközösségi Játékokra érkező külföldieket. A sportesemény becslések szerint legalább 100 ezer turistát vonz majd Indiába 2010 októberében. A nyelvtanfolyamon elsősorban gyerekek vesznek részt, a vizsga az életben lesz. Írásbeli nincs, a szóbeli pedig a következőből áll: "Árva vagyok. Napok óta nem ettem. Beteg vagyok, nincs pénzem orvosságra, kérem segítsen, Isten nevében!". A fenti mondatokat angolul, franciául és spanyolul oktatják a nem hivatalosan működő koldustanodában.
2009.05.05. 07:48
 
 
Tanúk szerint Santa Cruz-i ellenzéki vezetők kapcsolatban álltak Rózsáékkal
A bolíviai ügyészségen kihallgatott tanúk szerint Rubén Costas, az elszakadásra törekvő Santa Cruz megye prefektusa és a horvát származású bolíviai Branko Marinkovic üzletember, ellenzéki vezető is kapcsolatot tartott az április közepén felszámolt állítólagos terrorcsoporttal. Marcelo Sosa, az ügyben vizsgálatot folytató ügyész helyi idő szerint hétfőn arról tájékoztatta La Pazban a sajtót, hogy Marinkovic részt vett a csoport összejövetelein, és 200 ezer dollárt adott át fegyverbeszerzésre. Egy másik tanúvallomás szerint Costas prefektus pedig egyik házát ajánlotta fel az akciókhoz.
2009.05.05. 07:42
 
 
A matematika írásbelikkel folytatódtak az érettségi vizsgák
Rendben megkezdődtek a matematika írásbeli érettségi vizsgák kedden reggel a középiskolákban, fennakadásról sehonnan nem érkezett információ - közölte az Oktatási Hivatal az intézményekből érkezett visszajelzések alapján. A második vizsganapon középszinten 1.248 helyszínen 92.817 diák, emelt szinten 65 helyszínen 2.531 tanuló tesz vizsgát. Az oktatási tárca tájékoztatása szerint matematikából középszinten angol, francia, horvát, német, olasz, orosz, román, spanyol, szerb és szlovák nyelven, emelt szinten angol, francia és német nyelven is írnak érettségi vizsgát.
2009.05.05. 07:35
 
 
A pénzügyminiszterek szerint szociális válság is fenyegeti az EU-t
Szociális válság is fenyegeti az Európai Uniót, amely a gazdasági válság miatt a második világháború utáni legsúlyosabb munkanélküliségi helyzettel kényszerül szembenézni - figyelmeztetett az euróövezeti országok pénzügyminiszteri csoportjának elnöke, Jean-Claude Juncker hétfőn este Brüsszelben. A luxemburgi kormányfő és pénzügyminiszter a csoport találkozója után úgy vélte, akkora nagyságrendű munkahely megszűnése fenyeget, amely európaiak millióit juttathatja a reménytelenség állapotába. Az Európai Bizottság előrejelzése szerint az unióban idén közel tíz, jövőre 11 százalékra nő a munkanélküliségi ráta.
2009.05.05. 07:12
 
 
Új vírus: lassan újraindul az élet Mexikóban
Mexikóban stabilizálódik a helyzet az új vírus okozta influenzajárvány nyomán Felipe Calderón elnök szerint, de az iskolák csak a jövő héten nyílnak meg, miközben az egyetemeken már csütörtöktől újra kezdődhet az oktatás. Calderón hétfő esti nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy országában "immár létrejöttek a feltételek ahhoz, hogy megnyíljon az út a helyzet normalizálódásához", miután stabilizálódik a járványügyi helyzet. Egy korábbi intézkedés nyomán Mexikó fővárosában már szerdán újra kinyithatnak a vendéglők. A múzeumok, könyvtárak és kegyhelyek kapui csütörtökön nyílnak meg, és a legújabb döntés értelmében - amelyet Calderón elnök jelentett be - ekkor újrakezdődhet a felsőfokú oktatás is.
2009.05.05. 07:06
 
 
Az SZDSZ támogatja, a Fidesz szerint porhintés a miniszterek fizetéscsökkentése
Az SZDSZ támogatja, a Fidesz azonban porhintésnek tartja a miniszterek illetményének csökkentését is lehetővé tevő törvényjavaslatot. Erről a pártok képviselői beszéltek a javaslat hétfői általános vitájában, az Országgyűlésben. Hankó Faragó Miklós (SZDSZ) elmondta: erkölcsi szempontból is méltányolható, hogy ez volt az első törvényjavaslat, amelyet a frissen megalakult kormány benyújtott, és nem jár el helyesen, aki "kötekedik" a csökkentés összegével. Répássy Róbert (Fidesz) szerint tisztességtelen, hogy miután majdnem háromszorosára emelték a miniszteri illetményeket, most 15 százalékkal akarják azokat csökkenteni.
2009.05.04. 19:36
 
 
Obama adókedvezményeket vonna meg
Barack Obama amerikai elnök hétfőn közölte: kormánya azt tervezi, hogy megvonja a külföldön munkahelyeket teremtő cégek adókedvezményeit és felkutatja azokat az adókerülőket, akik offshore adóparadicsomokba rejtőztek. Az amerikai kormány a válság ellenére sem szeretné tovább tűrni azokat a kedvezményeket, amelyek adóelkerülést tesznek lehetővé, és munkahelyek exportját ösztönzik - mondta. A tervezett változtatások szerint a külföldön profitot termelő vállalatok nem írhatnák le adójukból a hazai költségeket. Ezzel csökkenteni akarják az amerikai cégek érdekeltségét abban, hogy tevékenységüket vagy annak egy részét külföldre telepítsék.
2009.05.04. 19:07
 
 
Új vírus: az ENSZ nem tervezi megemelni a riasztási szintet
Az ENSZ hétfőn közölte, hogy a jelenlegi körülmények között nem tervezi a legmagasabb, hatos fokozatúra emelni az új influenzával kapcsolatos riasztást. A hatos szint azt jelezné, hogy világméretűvé vált a járvány. Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár New Yorkban közölte: nem kizárt, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) végül mégis elrendeli a hatos riasztást, amely azonban nem a vírus súlyosságát, hanem földrajzi kiterjedtségét fogja jelölni. Margaret Chan, az ENSZ szakosított szervezetének főigazgatója elmondta: eddig 1003 fertőzést erősítettek meg 20 országban.
2009.05.04. 18:57
 
Budapesten a Google Street View
Budapestre érkezik kedden a Google Street View, azaz "Utcakép" szolgáltatáshoz szükséges fotókat elkészítő autó, s az elkövetkező néhány hétben a magyar főváros utcáin cirkál majd. Európában a Google-autók sötét színű Opel Astrák, az autók tetején másfél méter magas torony látható, amelyre kilenc digitális kamera, lézeres távolságmérők, illetve GPS, 3G és Wi-Fi antennák vannak szerelve - olvasható a HWSW honlapján. Az Utcakép szolgáltatás lényege, hogy a kameraállványból, lassan haladva 360 fokban körbefényképezi az adott terület minden szegletét, s rengeteg képet készítve egy panorámaképrendszert hoz létre, amely virtuális valósággá összeállva bejárhatóvá teszi az adott környéket.
2009.05.04. 18:52
 
 
Szent-Iványi István: a választás eredménye üzenet lesz Európának
Fontos üzenet lesz Európának, hogy Magyarországon a szélsőséges erők kapnak-e felhatalmazást a képviseletre az Európai Parlamentben, vagy pedig az Európa- és reformpárti liberális erők - mondta Szent-Iványi István (SZDSZ) hétfőn Kaposváron. Fontos Magyarországnak, és fontos az SZDSZ-nek is, hogy a jelenlegi helyzetben kik alkotják Magyarországon a harmadik erőt, s hogy a liberálisok be tudják-e tölteni ugyanazt a funkciót Magyarországon, mint az Európai Parlamentben, ahol a liberális frakció megkérdőjelezhetetlenül a harmadik erő - fejtette ki az SZDSZ európai parlamenti képviselője, a párt választási listájának vezetője a város főterén felállított kampánysátorban tartott sajtótájékoztatón.
2009.05.04. 18:28
 
 
Elfogadták a 13. havi nyugdíj megszűnését és a korhatár-emelést
Július 1-től megszűnik a 13. havi nyugdíj, ennek második, novemberben esedékes részletét idén már nem folyósítják. Többek között ezt tartalmazzák azok a nyugdíjtörvény-javaslathoz benyújtott módosító indítványok, amelyeket hétfőn fogadott el a parlament. A 13. havi nyugdíj helyett nyugdíjprémiumot vezetnek be, amelynek az összege csak akkor éri el a mai 13. havi nyugdíjnak megfelelő összeget - 80 ezer forintot - ha a gazdasági növekedés eléri a 7,5 százalékot. Nyugdíjprémiumot akkor fizetne a kormány leghamarabb, ha a bruttó hazai termék növekedése meghaladja a 3,5 százalékot, ekkor az összege maximum 20 ezer forint lehet.
2009.05.04. 17:40
 
 
Továbbra is a Manchester United a klub-világranglista élén
Továbbra is a Bajnokok Ligája-címvédő Manchester United vezeti a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS klub-világranglistáját. Sir Alex Ferguson csapata mögött a spanyol Barcelona foglalja el a második helyet, az MU Premier League-riválisa, a Chelsea pedig feljött a harmadik pozícióba, letaszítva onnan a múlt hónapban holtversenyben álló argentin Boca Juniorst és az angol Liverpoolt. A BL-ben és az UEFA Kupában még versenyben lévő együttesek javítottak, így az angol Arsenal az ötödik, az ukrán Dinamo Kijev a hetedik, a szintén ukrán Sahtor Donyeck a tízedik, míg a német Hamburg a nyolcadik helyen áll. Legjobb magyar együttesként a Debrecen a kétszázadik a listán.
2009.05.04. 16:47
 
 
Lábnövesztő politikusnő
8 centit növesztett magán egy ausztrál politikusnő, hogy komolyabban vegyék. Hajnal Ban - Logan városának tanácsosa - mindössze 154 centi magas volt, amit nagyon kevesellt. Ezért - még 2001-ben elment egy orosz ortopédiai klinikára, ahol az orvosok eltörték mindkét lábát több helyen, majd fémgyűrűket műtöttek bele és a hegesedésen kívül - amikoris a két csontvég sejtjei egymás felé törekednek nőni - azokkal is hosszították csontjait. A "nettó" növesztés 8 hónapig tartott, de a "bruttó" egy teljes évig, ennyi időbe telt míg a hölgy ismét járni tudott magas sarkú cipőkben. A 31 éves és 162 centis Ban csak a minap fedte fel önnövesztő orosz kúráját, amely 6 millió forintnyi összegbe került.
2009.05.04. 15:53
 
 
Akár kétharmaddal is magasabbak a budapesti bérek a vidékieknél
Korcsoporttól függően 32-66 százalékkal magasabbak a bérek Budapesten, mint a fizetések alapján legelmaradottabb megyékben a merces.hu fizetés-összehasonlító portál adatai szerint. Budapest minden életkori kategóriában egyértelműen az élen végzett. Az átlagfizetés a 17-24 éveseknél 162.134 forint, a 25-34 éveseknél 248.807 forint, a 35-44 évesek körében 239.612 forint, a 45-54 éveseknél 227.808 forint, végül az 55 fölöttiek esetében 240.162 forint lett. A megyék között regisztrált különbségek jelentősek, az első korcsoportban mintegy 51 ezer, a másodikban 98 ezer, a harmadikban 90 ezer, a negyedikben 70 ezer, az utolsóban pedig 58 ezer forinttal magasabb a budapesti átlagbér, mint az utolsó helyen álló megyében.
2009.05.04. 15:13
 
 
Alvásban, evésben a franciák állnak az élen
A franciák nem hazudtolják meg kényelemszerető és ínyenc hírüket: egy hétfőn közzétett tanulmány szerint a világ fejlett nemzetei közül ők töltik a legtöbb időt alvással és evéssel. A francia átlagpolgár csaknem kilenc órát alszik naponta, több mint egy órával hosszabb időt, mint egy átlagos japán vagy koreai, akik a legkevesebbet alszanak az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) 18 országában elvégzett felmérés szerint. A szieszta szokása ellenére a spanyolok csak a harmadik helyre kerültek az amerikaiak mögött, akik valamivel többet alszanak 8,5 óránál.
2009.05.04. 15:09
 
 
Szávay kiesett egyesben a római tenisztornán
Egyesben már az első forduló a végállomást jelentette Szávay Ágnes számára a 2 millió dollár összdíjazású római salakpályás női tenisztornán. A magyar játékos - a WTA honlapja szerint - hétfőn két sima szettben szenvedett vereséget a kilencedik helyen kiemelt dán Caroline Wozniackitól. A mérkőzés 1 óra 18 percig tartott. Eredmény: egyes, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Wozniacki (dán, 9.)-Szávay 6:3, 6:2.
2009.05.04. 14:37
 
 
Jégkorong-vb: vereség a németektől is
Az élvonaltól búcsúzó magyar jégkorong-válogatott tét nélküli mérkőzésen 2-1-re kikapott hétfőn Németországtól a svájci világbajnokságon, Bernben. A bennmaradásért, 3. forduló: Németország-Magyarország 2-1 (1-1, 1-0, 0-0), Bern, gól: Müller (4.), Bakos (34.), illetve Horváth (18.), 3000 néző; v: Hansen (norvég), Sterns (amerikai), Sabelström (svéd), Valach (szlovák). A magyaroknál Szuper Levente pihent, Vas János pedig eltiltása miatt nem léphetett jégre.
2009.05.04. 14:34
 
Női kosárlabda Eb: egyelőre 12-en készülnek Rátgéber keze alatt
Hétfőn megkezdődött a női kosárlabda-válogatott felkészülése a lettországi Európa-bajnokságra, Rátgéber László szövetségi kapitány egyelőre 12 emberrel dolgozik Pécsett. "Öten hiányoznak, Bujdosó Nóra még játszik a francia bajnokságban, Englert Orsolya nemrég ért haza Reims-ből, Krivacsevics Tijana és Raksányi Krisztina érettségizik, Vajda Anna pedig orvosnál van - nyilatkozta a Szpartak Moszkvával áprilisban Euroliga-aranyérmes szakember. - Utóbbinak a bokája sérült, a holnapi MRI-vizsgálat dönt arról, hogy szükséges-e műtét. Ma délelőtt túlestünk a bevezető edzésen, egyelőre elég heterogén a csapat. Napi két tréninget tartok a lányoknak, hétvégén pedig Csehországban játszunk majd három meccset."
2009.05.04. 14:26
 
Országos tiltakozást hirdetett a grúziai ellenzék
A grúziai ellenzék vezetői úgy döntöttek, hogy az egész országra kiterjesztik tiltakozó akcióikat, amelyekkel lemondásra akarják kényszeríteni az államfőt. Az ellenzéki erők április 9. óta a fővárosban, Tbilisziben tüntetnek, azt követelve, hogy távozzon posztjáról a grúziai demokrácia hiányosságaiért és a tavalyi grúz-orosz háborúért felelősnek tartott Miheil Szaakasvili elnök. Hétfőn kiadott közleményükben az ellenzék vezetői bejelentették, hogy május 5-én egy órára lezárják Tbiliszi határán a főútvonalakat, május 8-án pedig országszerte blokád alá veszik az összes fontos országutat.
2009.05.04. 14:15
 
 
Miniszteri kérésre segít az FBI a romagyilkosságok felderítésében
Az igazságügyi és rendészeti miniszter személyesen kérte, hogy az FBI-tól kérjen segítséget a magyar rendőrség a romák elleni gyilkosságok felderítésében. Draskovics Tibor erről hétfőn beszélt Budapesten. Olyasmi történik, ami a magyar kriminalisztika történetében egyedülálló: egy olyan, nagyon súlyos bűncselekmény-sorozat, olyan elkövetési móddal, amilyennel eddig Magyarországon nem találkoztak. Az Egyesült Államokban azonban rendelkeznek ezzel kapcsolatos tapasztalatokkal - hangsúlyozta a miniszter. Ha a rendőrség megtalálja a tetteseket, akkor alkalmazhatja a vádalkut is - reagált a sajtóhírekre Draskovics.
2009.05.04. 14:00
 
 
Felmentették Tomcat-et a közveszélyokozás vádja alól
Első fokon felmentette a közveszélyokozás kísérlete, valamint robbanóanyaggal és robbantószerrel visszaélés miatt emelt vád alól a Tomcat néven publikáló bloggert, Polgár Tamást a Pesti Központi Kerületi Bíróság hétfőn. A bíróság ugyanakkor a pirotechnikai eszközökkel kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt százezer forintos rendbírsággal sújtotta Polgárt. A vádirat szerint Tomcat - társaival - egy 2007 májusi, budapesti rendezvényt akart megzavarni robbantással. Mint az ügyész a perbeszédében elmondta, Polgár azáltal, hogy pirotechnikai keverék készítését végezte egy csepeli lakás konyhájában, veszélyeztette önmagát és lakókörnyezetét. A vádlott és védője az ítéletet tudomásul vette, az ügyész fellebbezést jelentett be, így az nem jogerős.
2009.05.04. 13:50
 
Fidesz: csökkentsék 5 százalékra a távhő áfáját!
A Fidesz továbbra is azt javasolja, hogy a csökkenjen 5 százalékra a távhő áfája - mondta Szijjártó Péter, az ellenzéki párt szóvivője hétfőn, a miniszterelnök távhővel kapcsolatos bejelentésére reagálva. Bajnai Gordon miniszterelnök az MSZP-frakció hétfői ülése után közölte, hogy a kormány a távhő általános forgalmi adókulcsának csökkentése mellett olyan intézkedéscsomagot tervez, amelynek révén sok embernek már az idén érzékelhetően olcsóbb lesz a távhő. Szijjártó Péter emlékeztetett arra, hogy a Fidesz és a KDNP már tavaly kezdeményezte a távhő áfájának 5 százalékra csökkentését, de a kormány akkor erről nem volt hajlandó érdemben tárgyalni.
2009.05.04. 13:25
 
 
Ronaldo visszatérhet a brazil válogatottba
Jelenlegi formája alapján hamarosan visszatérhet a válogatottba Ronaldo, a brazilok kétszeres aranylabdás futballistája. A Fenoménnek becézett, 32 éves csatár ontja a gólokat a Corinthians színeiben, amellyel vasárnap megnyerte Sao Paulo állam bajnokságát. "Remekül játszott, nem tartom kizártnak, hogy valamikor behívom" - jelentette ki Dunga, a döntőt a helyszínen követő szövetségi kapitány. A túlsúlya miatt gyakran bírált játékos - aki márciusi visszatérése óta nyolcszor volt eredményes klubjában - kijelentette: "hazájának katonájaként" bármikor kész pályára lépni a válogatottban.
2009.05.04. 13:08
 
 
Székely: továbbra sincs új vírussal fertőzött beteg Magyarországon
Továbbra sincs új vírussal fertőzött beteg Magyarországon, a reptéri ellenőrzéseknél nagyjából száz gyanús esetet szűrtek ki - mondta Székely Tamás egészségügyi miniszter hétfőn újságírók előtt, Budapesten. "Az elmúlt napokhoz képest nincs új fejlemény" - fogalmazott a tárcavezető, hozzátéve: naponta több alkalommal kapnak jelentést az Egészségügyi Világszervezettől (WHO). A Ferihegyi repülőtéren naponta nyolcezer ember halad el a múlt héten felállított infrakamerák előtt, de azoknál sem igazolódott a vírusfertőzés, akiket a kamera kiszűrt vagy akik jelentkeztek az ellenőrző pultnál - mondta Székely Tamás.
2009.05.04. 12:52
 
Új vírus: több mint 1000 megbetegedés világszerte, 32 új fertőzés Európában
Világszerte több mint ezren betegedtek meg az új típusú influenzában - közölte hétfőn az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC); Európából 32 új fertőzést jelentettek az utóbbi 24 órában. Európában összesen 79, Európán kívül 929, azaz világszerte 1008 megerősített fertőzésről tudnak - jelentette be az ECDC, ellentmondva az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szintén hétfő délelőtt közzétett adatainak. A WHO szerint 20 országban összesen 985 megerősített fertőzést regisztráltak, beleértve Salvadort és Kolumbiát is. A betegség halálos áldozatainak száma 26-ra emelkedett: a WHO szerint 25-en haltak meg Mexikóban, és egy mexikói kisgyerek az Egyesült Államokban.
2009.05.04. 12:40
 
EB: nem biztos, hogy csökken az államháztartási deficit Magyarországon
Tavaly jelentősen csökkent, a bruttó hazai termék 3,4 százalékát tette ki az államháztartás hiánya, és idén is ez a szint várható Magyarországon - vélte hétfőn kiadott gazdasági előrejelzésében az Európai Bizottság. A testület hozzátette: prognózisa azért magasabb, mint a 2,9 százalékos hivatalos magyar célkitűzés, mert az új kormány április 19-én bejelentett intézkedéseit a prognózis lezárásáig nem találták kellően részletezettnek ahhoz, hogy beépítsék az előrejelzésbe. Amennyiben a részletek igazolják a prognózist, és a parlament is jóváhagyja az intézkedéseket, jövőre a GDP-hez képest 1,25 százalékponttal csökkenhet a deficit - derül ki a jelentésből.
2009.05.04. 12:35
 
 
Csökken a gázolaj ára szerdán
Csökkenti bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült piaci forrásból az MTI. A mostani csökkentéssel a gázolaj átlagára 253 forint lesz, míg a 95-ös benziné 266 forint marad. A társág legutóbb április végén változtatott a benzin árán, akkor emelte bruttó 4 forinttal. A gázolaj ára hetek óta nem változott. A kutaknál 10-25 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak az autósok. Az elemzők a csökkentést piaci folyamatokkal magyarázzák.
2009.05.04. 12:31
 
 
A franciák közel kétharmada csalódott Sarkozyben
A franciák közel kétharmada, 65 százaléka csalódott a két évvel ezelőtt megválasztott államfőben, s csak a megkérdezettek 24 százaléka elégedett Nicolas Sarkozy eddigi tevékenységével - derül ki a TNS Sofres Logica felméréséből, amelyet a Metro című napilap ismertetett hétfőn. Arra a kérdésre, hogy összességében hogyan értékeli az elnök politikai mérlegét, a megkérdezettek 63 százaléka úgy válaszolt, hogy "inkább negatívnak", míg 28 százalékuk úgy, hogy "inkább pozitívnak" látja azt. Kilenc százalékuknak nincs a kérdésről véleménye.
2009.05.04. 12:23
 
 
Bajnai: távhőcsomagot tervez a kormány
A kormány a távhő általános forgalmi adókulcsának csökkentése mellett olyan intézkedéscsomagot tervez, amelynek révén sok embernek már az idén érzékelhetően olcsóbb lesz a távhő - közölte Bajnai Gordon miniszterelnök az MSZP-frakció ülése után, Budapesten. A miniszterelnök a tervek között említette azt, hogy az idén őszi gázártárgyalásoknál a nagyfogyasztók számára érdemben csökkenne a gázár, és a távhőszolgáltatók az így elért nyereséget "csont nélkül" adnák tovább a fogyasztóknak. Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes úgy vélte, az intézkedésekkel a távhővel fűtők 15-20 százalékos versenyhátránya akár már az idén rendeződhet.
2009.05.04. 12:20
 
 
Az öregkor fájdalmasabb a nők számára
A nők tovább élnek, mint a férfiak, ennek azonban ára van. Egy új tanulmány szerint főként a fiatal vagy korai középkorban gyökerező elhízás és artritisz nehezen elviselhetővé teszi az idős nők életét, még a velük egyidős férfiakhoz képest is. Egy korábbi, 2005-ös tanulmány megmutatta, hogy a nők szenvedése részben azért nagyobb, mert a fájdalom érzékelésében szerepet játszó hormonjaik szintje eltér a férfiakétól. A mostani vizsgálat azonban egyértelműen jelzi azt is, hogy a nőknél nagyobb arányban jelennek meg idősödve krónikus fájdalommal járó állapotok.
2009.05.04. 11:24
 
 
Kósa: a kormány egy évre tervezzen a felsőoktatásban is!
Mindenki úgy kalkuláljon, hogy egy kormányváltással, 2010 nyarán megszűnik a nemzetközi felsőoktatási intézményekről szóló törvény, ha azt a parlament elfogadja - jelentette ki Kósa Lajos (Fidesz), a cívisváros polgármestere a Debreceni Egyetem (DE) előtt tartott sajtótájékoztatón. Mint mondta, a magyar felsőoktatás helyzetén rontana, ha a kormány beengedné a rendszerbe az "ilyen-olyan, ellenőrizhetetlen hátterű" egyetemeket és képzéseket, amelyek a magyar adózók pénzén kifizetett normatívából képeznének külföldi diákokat. Ha bevezetik, akkor a Fidesz hatalomra kerülése esetén azonnal, visszamenőleges hatállyal megszünteti ezt a helyzetet - tette hozzá.
2009.05.04. 11:12
 
 
Feljutott az élvonalba a Ferencváros labdarúgócsapata
Miután gólnélküli döntetlennel végződött a Bőcs és a DVSC-DEAC találkozó a labdarúgó NB II 24. fordulójának vasárnapi játéknapján, eldőlt, hogy a Ferencváros feljut az élvonalba. Az FTC szombaton 4-1 arányban győzte le a Ceglédet, közvetlen üldözője, a debreceni csapat a szabályok szerint nem indulhat a Soproni Ligában, mert "anyaegyesülete", a DVSC-TEVA az élvonalban szerepel. A harmadik helyezett Bőcsnek pedig már 19 pont a hátránya az FTC-vel szemben, amit a hátralévő hat fordulóban nem lehet ledolgozni. Az élcsoport: 1. Ferencváros 63 pont, 2. DVSC-DEAC 48, 3. Bőcs 44 pont.
2009.05.04. 11:08
 
 
Schmitt: az EP-választás bizalmi szavazás lesz a kormányról
A Fidesz és a KDNP az európai parlamenti választási kampányban arra biztatja az embereket, hogy minél többen szavazzanak, és mondjanak véleményt a kormány munkájáról - hangsúlyozta Schmitt Pál, az ellenzéki pártszövetség listavezetője. A politikus hétfői sajtótájékoztatóján utalt arra, hogy a Fidesz-KDNP plakátjain két felhívás szerepel: hogy "szavazz", és hogy "elég". Pontosan ezt szeretnénk tudatosítani a választópolgárokban, jöjjenek el minél többen szavazni, érezzék át a demokrácia kínálta lehetőséget, hogy véleményt mondhatnak a kormány munkájáról, hiszen egyfajta bizalmi szavazásnak is lehet tekinteni az EP-választást - fogalmazott Schmitt Pál.
2009.05.04. 11:00
 
 
Lassul a munkanélküliség növekedésének üteme Vasban
Érezhetően lassult áprilisban a munkanélküliség növekedésének üteme Vas megyében - mondta hétfőn Kovács Péter, a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ szakmai igazgató-helyettese az MTI érdeklődésére. A munkaügyi központ regisztrációjában áprilisban 11 ezer 981 álláskereső szerepelt, a márciusi 11 ezer 806 regisztrált álláskeresővel szemben, ez mindössze 1,5 százalékos emelkedés, a februári 18 százalékos növekedéssel szemben. A munkanélküliségi ráta márciusban 9,6 százalékos, áprilisban pedig 9,7 százalékos volt, ami viszont csak 0,1 százalékos növekedés.
2009.05.04. 10:57
 
 
Ellentmondások az Angyalok és démonok hétfői bemutatója előtt
Ron Howard, az Angyalok és démonok rendezője azzal vádolta vasárnap a Vatikánt, hogy megpróbálta megakadályozni új filmjének római forgatását, a katolikus kritikusokat pedig felszólította: mielőtt elítélnék, nézzék meg a filmet. A Dan Brown regényéből készült filmet hétfőn mutatják be Rómában. A Vatikánt felháborította A Da Vinci-kód, és visszautasította, hogy római templomokban forgassák le a film egyes jeleneteit. Howard elmondta, hogy a Vatikán "hátsó csatornákon" keresztül is felhasználta befolyását, és megpróbálta megakadályozni, hogy bizonyos templomok környékén forgasson, valamint azt is elérte, hogy a premierhez kapcsolódó egyik esemény elmaradjon.
2009.05.04. 10:34
 
 
Erős maradt a forint
Csendes kereskedés mellett a hosszú hétvége után hétfőn továbbra is jóval 290 forint alatt alakul az euró/forint árfolyam. A bankközi piacon hétfőn délelőtt fél tízkor 286,80 forint volt az euró árfolyama, ami a csütörtöki 289,31 forint után további erősödést jelez, bár a kereskedők megjegyezték, hogy a reggeli adásvételben még 286 forint alatti kötéseket is "el lehetett csípni". Megítélésük szerint a nemzetközi piacokon tart az optimizmus, nem csökkent jelentősen a kockázatvállalási hajlandóság, ugyanakkor arra is felhívták a figyelmet, hogy a hétfői londoni szünnap miatt szinte bizonyosan alacsony marad a forgalom, ami a kis tételek miatt viszonylag jelentős árfolyammozgásokat is előidézhet.
2009.05.04. 10:31
 
 
Jégkorong-vb: Hetényi kezd a kapuban a németek ellen
Mivel tét nélküli a németek elleni, hétfő korai délutáni mérkőzés a svájci jégkorong-világbajnokságon, ezért Szuper Levente pihenőt kap, és Hetényi Zoltán kezd a kapuban, cseréje Budai Krisztián lesz - döntött hétfőn reggel Pat Cortina, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Hetényi eddig két találkozón, a kanadaiak és a dánok ellen jutott szóhoz, mindkétszer csereként Szuper mögött. Az már vasárnap eldőlt, hogy magyar csapat búcsúzik az élvonaltól, az eddig szintén nyeretlen németek csak azért menekültek meg a kieséstől, mert jövőre ők rendezik a vb-t. A másik búcsúzó az osztrák-dán párharc vesztese lesz.
2009.05.04. 10:26
 
Újabb kis herceg a dán királyi családban
Kisfiúnak adott életet Joákim dán herceg második felesége, Mária hercegnő hétfőn. Az északi ország uralkodóházának sajtóközleménye szerint a 3 kilós, 49 cm hosszú baba és anyja egyaránt jól vannak. A szüléskor jelen volt az apa, Margit királynő második fia, Joákim is. A trónöröklési sorban negyedik helyet elfoglaló, 39 éves hercegnek a kisbaba a harmadik gyermeke. Előző házasságából már két fia született. A boldog szülők 2008-ban kötöttek házasságot, az elvált Joákim 2005-ben Genfben ismerkedett meg Marie Cavallier pénzügyi tanácsadóval, a későbbi Mária hercegnővel.
2009.05.04. 09:55
 
 
Női tenisz-világranglista: javítottak a magyarok
A marokkói Fezben elődöntős Czink Melinda hét helyet javítva a 62., Szávay Ágnes pedig a 32.-ről két pozíciót előrelépve a 30. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint a rangsort továbbra is a két hete élre állt orosz Dinara Szafina vezeti. Női világranglista: egyes: 1. Szafina 2. S. Williams 3. Gyementyjeva 4. Jankovic 5. V. Williams ...30. Szávay Ágnes...62. (69.) Czink Melinda...153. (153.) Marosi Katalin...204. (170.) Arn Gréta 277 ...228. (227.) Kapros Anikó 237.
2009.05.04. 09:51
 
 
Az FBI is segíti a romagyilkosságok felderítését
Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is segítséget nyújt a magyar rendőrségnek a sorozatos romagyilkosságok felderítéséhez - közölte Bencze József országos rendőrfőkapitány hétfőn a Nap-keltében. A rendőr altábornagy elmondta: az FBI nyomozói áttekintik az anyagot arról, amit magyar kollégáik feltártak. Ennek eredményeként tovább szűkülhet "az elkövetői profil", többek között a pszichológiai személyiségjegyek alapján. Bencze József hozzátette, hogy a rendőrség a romagyilkosságok felgöngyölítését "becsületbeli ügynek" tekinti, annak érdekében a vádalkut sem tartja kizártnak.
2009.05.04. 09:05
 
 
Szexszel fizettette ki magát az ügyvéd
Szexszel fizettette ki tiszteletdíját egy ügyvéd az Egyesült Államokban egy védencével. Az ügyvéd férfi, védence 18 éves lány. Utóbbi 2300 dollárral - bő fél millió forinttal - tartozott, és ő javasolta a szextörlesztést. Az ügyvéddel 200 dolláros pásztórabérben állapodtak meg, alkalmanként ennyivel csökkent a tartozás. 400 dolláros tarifa is volt, de ahhoz ügyfelének egy másik nővel kellett szeretkeznie. Miután kiderült a "barter", az ügyvédet kizárták a kamarából. Kiderült, hogy volt még vaj a fején, bizonyítékokat hamisított, hamis tanúzásra bujtogatott és még meg is lopta ügyfeleit.
2009.05.04. 08:01
 
London Super Bowlt rendezne
London bejelentkezett a profi amerikaifutball-liga (NFL) vezetőinél azért, hogy nyolc éven belül megrendezhesse a bajnokság döntőjét, a Super Bowlt. Az angol főváros terve első hallásra nagyon merésznek tűnik, hiszen a Super Bowl az Egyesült Államok legnépszerűbb és legnézettebb sporteseménye, igazi ünnepnapnak számít a tengerentúlon, s minden évben óriási harc folyik érte az NFL-csapatok városai között. A Sunday Telegraph című angol lap ugyanakkor azt írja, hogy az NFL irányítói már biztosítékot is adtak Londonnak arra, hogy a jövőben vendégül láthatja az egyik döntőt.
2009.05.04. 07:46
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091[2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista