2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Eörsi Mátyás már nincs versenyben az Európa Tanács főtitkári tisztségéért
A főtitkárjelöltek szűkített listája kapott többséget az Európa Tanács külügyminisztereinek keddi madridi ülésén, így a magyar Eörsi Mátyás és a belga Luc Van den Brande már nincs versenyben a tisztségért. Mint arról Balázs Péter külügyminiszter az MTI-t tájékoztatta, az ülésen nagy vita alakult ki, Belgium és Magyarország határozottan érvelt amellett, hogy az eredetileg négy fős jelöltlistát ne szűkítsék le olyan személyekre, akik korábban miniszterek is voltak. Végül azonban a szavazáson a többség úgy foglalt állást, hogy csak a lengyel Wlodzimierz Cimoszewicz és a norvég Thorbjorn Jagland versenghessen az ET-főtitkári posztért.
2009.05.12. 12:25
 
 
Egy indiai férfi nem mosdik 35 éve, hogy fia szülessen
35 éve nem mosdik egy indiai férfi, hogy végre fia szülessen. A gyermekáldás nemét befolyásolni próbáló módszere nem túl eredményes: a 63 éves illetőnek eddig hét lánya van. A családapa nemcsak nem fürdik, fogat sem mos 35 éve. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy azért tisztálkodik ő, csak éppen nem vízzel, hanem tűzzel. Minden este fél lábon ácsorog egy máglya közvetlen közelében, hogy megtisztítsa testét. "A tűzfürdő segít végezni a kórokozókkal és a szervezet fertőzéseivel" - mondta a Hindustan Times című indiai lapnak. Azt is felfedte, hogy tűzfürdés közben marihuánát szív és Siva istenséghez imádkozik. Családja nem nézi jó szemmel a nem mosdást.
2009.05.12. 12:04
 
Akadozik a bérek kifizetése a Herznél
Május 10-ig nem tudta kifizetni dolgozói áprilisi bérét a budapesti székhelyű Herz Szalámigyár Zrt., mivel hónapok óta nem tud megállapodni bankjával a folyó finanszírozási kérdésekről - olvasható a Herz keddi sajtóközleményében. Annak ellenére, hogy a Herz termékei prémiumtermékek, s így a gazdasági válság ellenére továbbra is keresettek, a finanszírozás hiánya hónapok óta ellehetetleníti a termelést és a napi működést - magyarázza a kialakult helyzetet a közleményben Nagy Endre, a Herz vezérigazgatója. A vállalat a finanszírozási problémák következtében csökkenteni kényszerült termelését, és az elmúlt hónapban 130 dolgozó csoportos létszámleépítését jelentette be.
2009.05.12. 11:55
 
Hónig Péter: a vasúti törvény módosításának nyertesei az utasok
A vasúti törvény uniós jogharmonizációt célzó módosításnak a nyertesei az utasok lesznek - mondta expozéjában Hónig Péter közlekedési miniszter a parlament hétfői plenáris ülésén. A három éve hatályba lépett új vasúti törvény elsődleges célja volt a piacnyitás és a verseny bővítése. A törvény módosítását idén az uniós közszolgálati rendelet és a harmadik vasúti csomag tette szükségessé - mondta a miniszter. Rámutatott: a vasúti közlekedés nagy jelentőségű, nemcsak a többi közlekedési rendszerhez képest kisebb környezetterhelés, de a nagy társadalmi hatás miatt is; a vasútnak évente 150 millió utasa van, és az ágazat működtetésében 30 ezer munkavállaló közvetlenül, 60 ezer pedig közvetve érintett.
2009.05.12. 11:52
 
 
Verhofstadt: további 400 milliárd euró kellene gazdaságélénkítésre az EU-ban
Legalább 400 milliárd euróval meg kell toldani az eddigi gazdaságélénkítő csomagok összértékét az Európai Unióban a válságból való kilábalás érdekében - vélekedik legújabb könyvében Guy Verhofstadt volt belga miniszterelnök, széles körben elismert, tekintélyes európai politikus. Kedden Brüsszelben bemutatott könyvében, amely a "Kiút a válságból - hogyan mentheti meg Európa a világot" címet viseli, azt javasolja, hogy az Európai Beruházási Bank bocsásson ki európai kötvényeket a megnövelendő ösztönző csomagok finanszírozhatósága érdekében. Verhofstadt szerint jelenleg nem eléggé összehangoltak, sőt, mi több, bizonyos pontokon protekcionista jegyeket viselnek magukon az egyes európai országok nemzeti gazdaságösztönző intézkedései.
2009.05.12. 11:30
 
 
Fidesz: munkahely- és családellenes a Bajnai-csomag
A Fidesz vállalkozásellenesnek, munkahelyellenesnek és családellenesnek tartja a hétfőn elfogadott adó- és nyugdíjcsomagot - jelentette ki Pelczné Gáll Ildikó, az ellenzéki párt alelnöke. A Fidesz alelnöke hangsúlyozta: Bajnai Gordon miniszterelnöknek és kormányának semmilyen felhatalmazása nincs arra, hogy elvegye a pénzt az emberektől. Az Országgyűlés hétfőn a szocialisták és a szabad demokraták szavazataival elfogadta a Bajnai-kormány válságkezelő csomagjának első elemeit tartalmazó adótörvény-módosítást, amelynek értelmében július 1-jétől 20-ról 25 százalékra nő az áfakulcs, bevezetnek egy 18 százalékos, kedvezményes kulcsot az alapvető élelmiszerekre, augusztus 1-jétől pedig a távhőre.
2009.05.12. 11:24
 
Semjén: a kormány készítse el a családok csődvédelméről szóló javaslatát
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) kezdeményezi, hogy a kormány június 15-ig készítse el és nyújtsa be az Országgyűlésnek a családok csődvédelméről szóló javaslatát - közölte Semjén Zsolt. Bár a kormány látja azt a veszélyt, ami a devizahitelezési gyakorlat miatt a családokat érinti, és el is kezdte a családi csőd kezeléséről szóló javaslat kidolgozását, ám e munkához nem rendelt határidőt - mondta a KDNP elnök-frakcióvezetője a sajtótájékoztatón, amelyet Bagdy Gáborral, a fővárosi KDNP frakcióvezetőjével tartott. Semjén közölte: jelenleg 750 ezer devizahiteles van, akiknek 40 százaléka már hónapok óta nem tud fizetni. Mindez azt vetíti előre, hogy a helyzet tovább romlik, s őszre már kezelhetetlen lesz ez a probléma.
2009.05.12. 11:10
 
 
Női kézilabda BL-döntő: Görbicz nem játszhat a visszavágón
Most már biztos, hogy Görbicz Anita, a Győr kiválósága nem játszhat a dán Viborg ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája-döntő szombati visszavágóján. Vanyus Attila klubigazgató az MTI-nek kedden elmondta: a válogatott irányító egy héttel keresztszalag-sérülése után már annak is örül, hogy egyáltalán járni tud, így szó sem lehet arról, hogy a veszprémi fináléban pályára lépjen. A Győr a döntő első, idegenbeli fellépésén Görbicz nélkül 26-24-re nyert.
2009.05.12. 10:29
 
 
A kerékpáros közlekedést szorgalmazza az EU
Az autóval naponta megtett utak mintegy fele öt kilométernél rövidebb az EU-országok átlagában, ami azt is jelenti, hogy nagy lehetőségek nyílnak a kerékpáros közlekedés fejlesztése előtt, hiszen ekkora távolságokat minden további nélkül meg lehet tenni két keréken is - hangsúlyozta kedden Antonio Tajani, az Európai Bizottság közlekedési ügyekben illetékes alelnöke egy brüsszeli konferencián. A találkozón Siim Kallas EU-biztos elmondta, hogy az Európai Bizottság alkalmazottainak 18 százaléka kerékpárral vagy gyalog jár be munkahelyére. A kerékpározás biztonságának növelésére az EU a 2007 és 2013 közötti költségvetési ciklusban több mint 600 millió eurót fordít.
2009.05.12. 10:23
 
 
Balázs Péter: a viták rendezése nélkül nincs előrelépés a magyar-szlovák viszonyban
Balázs Péter szerint a vitás ügyek rendezése nélkül nem lehet előrelépni a magyar-szlovák viszonyban. A magyar külügyminiszter erről abban az interjúban beszélt, amelyet az Új Szó című szlovákiai magyar napilap közölt kedden. "Vannak megoldandó problémák és vannak esélyek. Általában amíg bizonyos problémák zavarják a kapcsolatokat, addig nehéz teljes erőből belefogni az építkezésbe" - véli Balázs Péter, aki szerint "sok a vitás pont, főleg 2006 óta". A vitás pontok között említette az államnyelvtörvény módosítását és egyáltalán a magyar nyelv használatát Szlovákiában.
2009.05.12. 10:22
 
A szex hiánya nem válóok Dél-Koreában
Nem válhat el az a dél-koreai férfi a feleségétől, aki házasságuk tíz éve alatt nem élt házaséletet feleségével. A férfi keresetében előadta, hogy felesége a házasságkötésük, 1999 óta nem hajlandó házaséletet élni vele, és még azt sem indokolta meg pontosan, miért, miközben megköveteli, hogy sok pénzt költsön rá - adta hírül a Yonhap hírügynökség. A bíróság bizonyítottnak látta, hogy a pár nem él szexuális életet, mégis elutasította a férfi keresetét, mert az asszony késznek mutatkozott "a helyzet megoldására", hajlandó kezelésre járni, és, mint mondta, "minden szükségeset megtesz, hogy túljussanak ezen a helyzeten".
2009.05.12. 10:20
 
 
FT: Magyarország "a világválság mikrokozmosza"
A kibontakozó magyarországi válság "mikrokozmoszként" tükrözi a világválság egészét, áll a Financial Times keddi írásában, amely szerint a pénzügyi összeomlás veszélye elmúlt, de a politikai következmények már kezdenek látszani. A londoni gazdasági napilap külpolitikai publicistája, Gideon Rachman budapesti látogatása után közölt elemzésében azt írta: volt egy olyan pillanat márciusban, amikor valós veszélynek tűnt a bankok elleni betétesi roham. Az azonnali összeomlás veszélye azonban elmúlt, az ezzel kapcsolatos félelmeket fokozatosan felváltják a példátlan gazdasági visszaeséshez és az annak összes lehetséges társadalmi-politikai következményéhez fűződő aggodalmak.
2009.05.12. 10:05
 
 
Elemzők szerint júliusban tovább nő az infláció
Az elemzőket kissé meglepte a konszenzusos várakozásnál 0,4 százalékponttal magasabb, 3,4 százalékos áprilisi inflációs adat, úgy vélik, a júliusi áfa- és adóemelést követően 5, de akár 6 százalék fölé is ugorhat a pénzromlás üteme. Suppan Gergely, a TakarékBank makroelemzője elmondta, nem túl jó az áremelkedés összetétele, amit alapvetően a forint gyengülése növelt áprilisban 3,4 százalékra. Hozzátette, az elemzők korábban nem is értették, hogy a magyar deviza gyengülése miért nem mutatkozik meg az inflációban, ám most úgy tűnik, némi késletetés után ez bekövetkezett.
2009.05.12. 09:48
 
 
Hat év börtönt kapott Tasnádi Péter
Hat év börtönbüntetésre ítélte Tasnádi Pétert kedden a Fővárosi Bíróság első fokon; a bíróság bűnösnek mondta ki a vállalkozót többek közt visszaesőként, felbujtóként elkövetett, két rendbeli emberölés előkészületében és két rendbeli életveszélyt okozó testi sértésben. A börtönbüntetés mellett Tasnádi Pétert hat évre a közügyek gyakorlásától is eltiltották. A bíróság emellett 6 millió 300 ezer forintos vagyonelkobzást rendelt el a férfival szemben. Kalina József tanácselnök a vádlottak előzetes letartóztatásban és házi őrizetben töltött idejét beszámítani rendelte. A bűnszervezetben való elkövetési módot egy vádlott esetében sem állapította meg.
2009.05.12. 09:42
 
 
Bajnai: Magyarország fájdalmas, de fontos műtéten megy keresztül
Bajnai Gordon szerint Magyarország fájdalmas, de fontos műtéten megy keresztül, és a miniszterelnök biztos benne, hogy az ország meg fog gyógyulni. "A kormányprogram nemcsak a kiadások elkerülhetetlen csökkentésére összpontosít, de alapot akar teremteni a fenntartható fejlődés számára" - jelentette ki a magyar kormányfő abban az interjúban, amely a Hospodárské Noviny című cseh gazdasági és politikai napilapban jelent meg kedden. Bajnai ismertette a kormány által foganatosított, illetve tervezett gazdasági intézkedéseket, és megerősítette, hogy az idén mintegy hat, vagy valamivel több mint hat százalékkal csökken Magyarországon a bruttó hazai termék (GDP).
2009.05.12. 09:25
 
 
3,4 százalékos az infláció
A fogyasztói árak áprilisban 0,8 százalékkal nőttek az egy hónappal korábbihoz képest, és 3,4 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbi szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. A budapesti elemzők áprilisra 3 százalékos, a londoniak 2,7-3,4 százalékos inflációt vártak. Az elemzői várakozásokat felülmúló havi áremelkedés egyik összetevője a tartós fogyasztási cikkeken belül az új személygépkocsik 3,8 százalékos áremelkedése volt, a másik, hogy a szolgáltatások 0,7 százalékos áremelkedéséhez hozzájárult a tavalyi bázisból áprilisban kieső vizitdíj és kórházi napidíj, ami egy évvel ezelőtt 0,2 százalékkal csökkentette az inflációt - mondta Minary Borbála, a KSH osztályvezetője.
2009.05.12. 09:02
 
 
A Fed elnöke szerint biztató jelei vannak a banki tesztek sikerének
Ben Bernanke, az amerikai központi bank (Fed) elnöke szerint már érzékelhetők az első biztató jelei annak, hogy a nagybankokon végzett kormányzati tesztek sikeresek voltak. A kormány múlt héten hozta nyilvánosságra a "stressz tesztek" eredményeit. A terhelési próbának alávetett 19 nagybankból - amelyek az amerikai tőkepiac kétharmadát ellenőrzik - 10 tőkepótlásra szorul, összesen 74,6 milliárd dollár értékben, hogy fel tudjon készülni arra az esetre, ha a gazdasági helyzet esetleg rosszabbra fordul. A banki tesztek eredménye szerint a legrosszabb forgatókönyv esetén a bankoknak további 600 milliárd dollár vesztességgel kellene számolniuk.
2009.05.12. 08:21
 
 
Lennon véres ruhái egy New York-i kiállításon
Azt a barna papírzsákot is kiállítják a John Lennon New York-i éveit bemutató kiállításon, amelyben 1980 decemberében özvegye, Yoko Ono a kórházban visszakapta meggyilkolt férje véres ruháit. A japán művésznő a kedden nyíló kiállítás előtti beharangozó sajtókonferencián elmondta, hogy nehéz döntést hozott és várhatóan sokan bírálni is fogják ezért, de úgy gondolja: fontos, hogy az emberek ráébredjenek a fegyveres erőszak szörnyűségeire. "Azt hiszem, szomorú és szívszorító paradoxon, hogy John nagyon szerette ezt a várost és itt ölték meg" - mondta Yoko Ono.
2009.05.12. 08:15
 
Forma-1: Barrichello visszavonul, ha Buttont favorizálják
Rubens Barrichello, a Forma-1-es Brawn GP brazil pilótája kijelentette: amennyiben csapatánál sorrendet állítanak fel, és Jenson Buttont támogatják majd, visszavonul a versenyzéstől. "Elmondtam Ross Brawnnak, ha bármi jelét meglátom annak, hogy Jensont favorizálják, szögre akasztom a sisakom. Ebből én nem kérek, jobb vagyok ennél" - mondta a 36 éves Barrichello, aki a vasárnapi Spanyol Nagydíjon második lett csapattársa mögött, főként azért, mert Button taktikáját menet közben megváltoztatták. "Tény, hogy a Ferrarit annak idején ezért hagytam ott. A családom szerint őszinte ember vagyok, ezt pedig büszkén vállalom" - tette hozzá Barrichello.
2009.05.12. 08:06
 
Nemzeti adakozás a becsületes taxisnak
Nemzeti adakozás folyik Argentínában egy taxis számára, aki visszaadott tulajdonosainak egy elvesztett táskát benne csaknem 7 millió forintnyi összeggel. La Plata tengerparti városban történt az eset. A taxis egy idős párt vitt rövid útra, ők pedig a kocsi hátsó ülésén felejtették táskájukat. A taxisnak több napjába került, míg kiderítette kilétüket, és vissza tudta nekik adni pénzüket - és táskájukat. Az esetnek híre ment, annál is inkább, mivel Argentína lakossága inkább korrupcióval és becstelenséggel szembesül a társadalom minden szintjén. Ezért aztán két reklámmunkás honlapot kreált a taxis tiszteletére. Azóta több százan küldtek neki pénzt - már bő 3 millió forintnyi gyűlt össze - és fejezték ki hálájukat.
2009.05.12. 08:03
 
 
Megérkezett Münchenbe John Demjanjuk náci háborús bűnös
Megérkezett Münchenbe kedden John Demjanjuk náci háborús bűnös, a sobibori haláltábor egykori őre, hogy 30 ezer zsidó halálában való felelősségéért bíróság elé állítsák - közölte a német rendőrség. Több évi jogi huzavona után hétfőn toloncolták ki Demjanjukot az Egyesült Államokból. A 89 éves ukrán születésű férfit egy mentőautó szállította el otthonából és kerekes székben tolták fel a repülőgépre, amely helyi idő szerint hétfőn este indult el az ohiói Clevelandből Münchenbe. A kitoloncolásra négy nappal azután került sor, hogy az amerikai legfelsőbb bíróság elutasította Demjanjuk azon kérelmének tárgyalását, hogy egészségi állapota miatt függesszék fel a kiadatási eljárást.
2009.05.12. 07:52
 
 
Több mint kétmilliárdba kerül a pécsi közterek megújítása
Három cég nettó 2,2 milliárd forinttal nyerte a Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által, a "Pécs 2010 - Európa Kulturális Fővárosa" projekt keretében a közterek és parkok felújításának ütemére kiírt nyílt közbeszerzést - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A munka hét részből áll, első a Tettye park, második az Uránváros központjának, harmadik a Megyer város központi területének, negyedik a Kertváros - Diana tér, Berek sétányának felújítása. Meg kell újítani még a Köztársaság teret, a Rókus sétányt, valamint a belváros nyugati kapuját is. A munkák ellenértéke nettó 2.238.889.856 forint.
2009.05.12. 07:39
 
 
Letartóztatták Olaszországban az al-Kaida feltételezett európai vezetőit
A dél-olaszországi Bariban letartóztatták az al-Kaida terrorista hálózat feltételezett vezetőit - közölték kedden az olasz hatóságok. Az egyaránt francia állampolgárságú Bassam Ayachit és Raphael Marcel Frederic Gendront azzal gyanúsítják, hogy franciaországi és nagy-britanniai terrorakciókra készültek. Mindketten már tavaly november óta őrizetben voltak illegális bevándorlásban való közreműködés címén, miután Bari kikötőjében elfogták őket. A francia és belga terrorizmus-ellenes nyomozások során azonban, amelynek során tucatnyi embert letartóztattak a két országban, a szálak elvezettek hozzájuk.
2009.05.12. 07:10
 
 
Elindult a Hubble űrteleszkóphoz az Atlantis
Fedélzetén hét űrhajóssal elindult hétfőn az amerikai Atlantis űrrepülőgép a floridai Cape Canaveral űrrepülőtérről a Hubble űrteleszkóphoz vezető világűrbeli útjára. Szerdán kell elérnie a Föld körüli pályára helyezett megfigyelőállomást, a modern csillagászat e nagyszerű eszközét, amely jelentősen megváltoztatta a tudósok felfogását a világegyetemről. Az asztronauták új televíziós kamerákat és fényképezőgépeket, napelemeket és giroszkópokat szerelnek fel az űrteleszkópra, és megkísérlik több elromlott tudományos eszközének a megjavítását. Összesen öt űrsétát tesznek a szükséges javítási munkálatok elvégzésére. A javítások összköltsége eléri az egymilliárd dollárt.
2009.05.11. 20:36
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay visszacsúszott, Czink javított
Szávay Ágnes nyolc helyet rontva a 38. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, míg Czink Melinda egy helyet javított pályafutása eddigi legjobb pozícióján és a 61. a rangsorban. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint a rangsort továbbra is a három hete élre állt orosz Dinara Szafina vezeti. Marosi Katalin, aki párosban a döntőig jutott Estorilban, hetven helyett lépet előre és a 137. a rangsorban.
2009.05.11. 18:21
 
 
Abbász két napon belül új palesztin kormányt alakít a Hamász nélkül
Mahmúd Abász palesztin elnök bejelentette: két napon belül új kormányt iktat be a rivális Hamász nélkül, de ez nem jelenti azt, hogy megszakítaná a hatalommegosztási tárgyalásokat a Gázai övezetet ellenőrző iszlamista mozgalommal. Palesztin vezetők szerint Abbász közölte: a március 7-én lemondott eddigi miniszterelnököt, Szalám Fajjádot bízza meg ismét a kormányalakítással. Hozzátette ugyanakkor, hogy az új kormány lemond, amint megállapodás születik egy egységkabinet létrehozásáról pártja, a Fatah és a Hamász között. "Ha a tárgyalások eredményre vezetnek, a kormány félreáll és átengedi helyét egy egységkabinetnek" - mondta Abbász a Fatah vezetőivel Rámalláhban folytatott megbeszélése után.
2009.05.11. 18:17
 
 
Megszűnik a 13. havi nyugdíj
Megszűnik a 13. havi nyugdíj július 1-től, miután az Országgyűlés elfogadta a nyugdíjszabályok módosítását tartalmazó csomagot. A Fidesz és a KDNP kérésére erről a képviselők egyenként, név szerint szavaztak. A 13. havi nyugdíj második, novemberben esedékes részletét idén már nem folyósítják. Ehelyett bevezetik a nyugdíjprémiumot, amely először akkor jár majd, ha a gazdasági növekedés eléri a 3,5 százalékot. A döntés értelmében megváltoznak a nyugdíjindexálás szabályai: az évenkénti nyugdíjemelés megmarad, de jövőre csak az infláció ütemét követi. Emelkedik - fokozatosan, 62-ről 65 évre - a nyugdíjkorhatár is. Az idei nyugdíjkorrekció 2010-re tolódik, a jövő évi pedig elmarad.
2009.05.11. 18:11
 
 
Elkészült a kormány 2010-es adójavaslata
Elkészült a kormány 2010-es adójavaslata, amely tartalmazza többek közt az értékalapú ingatlanadó bevezetésének módját, az szja alsó sávhatárának 5 millió forintra emelését, és az EVA-kulcs ötszázalékos növekedését. Az MTI információi szerint az új, értékalapú ingatlanadót úgy vezetnék be, hogy az erről szóló első bevallást jövő tavasszal kellene benyújtani. A tervek szerint a nyugdíjasokat nem köteleznék az ingatlanadó megfizetésére, azt "feljegyeznék", és az örököst terhelné. Az állami intézmények, egyházak teljes egészében mentesülnének e teher alól.
2009.05.11. 18:01
 
 
Megszavazta az Országgyűlés az idei adócsomagot
Elfogadta a Ház az idei adótörvények módosítását 201 igen, 166 nem és 4 tartózkodás mellett. A döntés értelmében július 1-től 20-ról 25 százalékra nő az áfakulcs, bevezetnek egy 18 százalékos, kedvezményes kulcsot a tejre, a tejtermékekre, a kenyérre és a pékárukra, augusztus 1-től pedig a távhőre. Január 1-től visszamenőleg 1,7 millióról 1,9 millió forintra emelkedik az szja alsó, 18 százalékos kulccsal adózó sávhatára. Július 1-től a minimálbér kétszereséig 5 százalékponttal csökken a munkáltatói járulék. A táppénz mértéke augusztustól egységesen 10 százalékkal csökken, a munkabér 60 százalékára.
2009.05.11. 17:33
 
 
Új vírus: ötvenhat halálos áldozat Mexikóban
Ötvenhatra emelkedett Mexikóban az új típusú influenza halálos áldozatainak a száma a közép-amerikai ország egészségügyi miniszterének bejelentése szerint. A megerősített megbetegedések száma 2003-ra nőtt - mondta José Ángel Cordova. Ez azt jelenti, hogy a halálozási arány nem éri el a három százalékot - fűzte hozzá. A betegség ráadásul, mint a miniszter hangsúlyozta, egy viszonylag szűk területre, a fővárosra és környékére koncentrálódik. Minden tíz megbetegedésből hetet ebben a középső országrészben észleltek. Hétfőn Mexikó 31 államából 24-nek az általános iskoláiban folytatódott a tanítás, s újra kinyitottak az óvodák is.
2009.05.11. 17:29
 
 
EURO 2012: a héten dönt az UEFA a pontos helyszínekről
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a héten határoz arról, hogy mely lengyel és ukrán városokban játsszák majd a 2012-es Európa-bajnokság mérkőzéseit. A szervezet végrehajtó bizottsága kedden kezdi meg bukaresti tanácskozását, amelynek végén bejelentik, hogy a két főváros, Varsó és Kijev mellett melyik lesz az a további négy vagy hat település, ahol sor kerülhet Eb-találkozókra. Előfordulhat, hogy több összecsapásra kerül majd sor Lengyelországban, miután Michel Platini elnök a múlt hónapban ellátogatott a helyszínekre és jelezte: az ukránok nem a megfelelő ütemben haladnak a szükséges fejlesztésekkel. Az már biztos, hogy a nyitómérkőzés Varsóban lesz, míg a döntőt Kijevben rendezik.
2009.05.11. 17:25
 
 
Barack Obama július 6-án látogat Moszkvába
Barack Obama amerikai elnök július 6. és 8. között tesz hivatalos látogatást Moszkvában - közölte hétfőn a Kreml sajtószolgálata. A moszkvai orosz-amerikai csúcson minden bizonnyal elsősorban a hadászati fegyverek csökkentésével foglalkozó, az idei évben lejáró START-1 szerződés helyére lépő új dokumentumról lesz szó, amelyről Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint májusban-júniusban konzultációkat tartanak, s ezekről a megbeszélésekről a tárgyalók jelentést tesznek majd az elnököknek a csúcs előkészítése során.
2009.05.11. 17:15
 
 
A németeknek a család a legfontosabb
A munkánál és a szabadidőnél is fontosabb a németek számára a család; a férfiak fele kész lenne otthon maradni a gyerekekkel - derült ki egy hétfőn ismertetett tanulmányból. Az Eichstätt-Ingolstadt-i Katolikus Egyetem által nyilvánosságra hozott kutatási eredmények szerint a megkérdezettek háromnegyede számára a család fontosabb a karriernél és a szabadidőnél. A gyerekvállalás szerepét is pozitív értékelés övezte a válaszadók körében. A megkérdezettek 42 százaléka feltétlenül egyet értett azzal a mondattal, miszerint az életnek a gyerek adja meg az igazi értelmet. A férfiak 60 százaléka kész lenne otthon maradni a kisgyerekekkel, a nőknél 90 százalék volt ez az arány.
2009.05.11. 16:38
 
A kosárszövetség rendezte a női válogatott ügyét
Elrendezettnek tekinti a júniusi Európa-bajnokságra készülő női válogatott körül kialakult helyzetet Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke. A nemzeti csapat tagjai egy hete nyílt levélben kértek garanciát az MKOSZ-től a biztosítások ügyében, emellett szót emeltek a megfelelő szintű orvosi ellátásért, a szállás- és utazási körülményekért, valamint a felmerülő plusz kiadások (cipő, gyógyszer, útiköltség) korrekt kifizetéséért. "A gazdasági válság bennünket is utolért, nem dúskálunk, sorra lépnek vissza a támogatók a sportfinanszírozástól, most még a felét is meg kell köszönni az ígért pénzeknek - nyilatkozta a szövetség vezetője az MTI-nek.
2009.05.11. 16:32
 
 
Alkotmányellenes a katonai radar létesítését tiltó pécsi rendelet
Alkotmányellenes a katonai radar létesítését kizáró pécsi önkormányzati rendelet - mondta ki az Alkotmánybíróság (Ab). Az Ab formai okból semmisítette meg a pécsi városi építési szabályozási tervet december 31-i hatállyal - tudatta Sereg András, az Ab sajtófőnöke. A Pécs közelében lévő Tubes-hegyre tervezett nagy hatótávolságú katonai radar ügyében a Honvédelmi Minisztérium és civil szervezetek, illetve a pécsi önkormányzat között tavaly májusban közigazgatási per kezdődött, melybe a jövő nemzedékek ombudsmanja is bekapcsolódott. Ebben a perben kedden lesz a következő tárgyalás a Fővárosi Bíróságon.
2009.05.11. 16:25
 
 
Kiszabadult az Iránban kémkedésért elítélt iráni-amerikai újságírónő
Szabadon engedték az Iránban nemrég kémkedésért elítélt iráni-amerikai újságírónőt, Roxana Saberit hétfőn, miután nyolc évi börtönbüntetését két évre enyhítette és felfüggesztette a bíróság. Az elengedése érdekében múlt héten éhségsztrájkot folytató Saberi a teheráni Evin börtönből távozóban az újságíróknak azt mondta, jól van. "Nem akarok semmilyen nyilatkozatot tenni, de jól vagyok" - mondta, mielőtt apja, Reza Saberi társaságában egy autóval távozott. Az újságíró, akinek bebörtönzése újabb feszültség forrása volt Teherán és Washington között, várhatóan néhány napon belül apjával együtt hazatér az Egyesült Államokba.
2009.05.11. 16:24
 
 
WHO: emelkedett az újinfluenzás esetek és a halálos áldozatok száma
Megközelíti a négyezer-hétszázat a bizonyított újinfluenzás esetek száma az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hétfőn közölt legfrissebb összesítése szerint; a kór halálos áldozatainak száma meghaladja a félszázat. A tájékoztatás szerint immár 30 országban jelent meg az úgynevezett A/H1N1 vírus, a legutóbbi ország, ahol laboratóriumi vizsgálatok is megerősítették a felbukkanását, Norvégia. Eddig szinte kizárólag Mexikóban követelt halálos áldozatot a betegség - 48-at -, a másik 29 országból öt halálesetet jelentettek; hármat az Egyesült Államokból, egyet-egyet Kanadából és Costa Ricából.
2009.05.11. 15:57
 
 
Bajnai: szigorú intézkedések lesznek az offshore cégekkel szemben
A 2010-es adójavaslatok között "soha nem látott szigorúságú" intézkedések lesznek az offshore cégekkel szemben - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben Szijjártó Péter (Fidesz) azonnali kérdésére válaszolva. A kormányfő közölte, az intézkedésekkel a külföldön, a magyarországinál jóval alacsonyabb adózású helyeken keletkező profitot és vagyonokat is bevonják a magyar adózási körbe. Hozzátette: megadóztatják azokat is, akik más országban akarják megfizetni a jövedelmük után az adót. Szijjártó Péter szerint az adóelkerülés nemzeti sporttá vált Magyarországon, több vállalkozás is offshore cégeket alapított, illetve ilyen cégeken keresztül mentette ki a pénzét.
2009.05.11. 15:55
 
 
SZDSZ: közjegyző jelenlétében semmisítsék meg az ajánlószelvényeket
Az SZDSZ hétfőn újra arra szólította fel az összes, az európai parlamenti választáson ajánlószelvényt gyűjtő pártot, hogy a le nem adott szelvényeket közjegyző jelenlétében semmisítsék meg - ismételte meg a parlamenti napirend előtti felszólalása során elmondott javaslatát hétfői sajtótájékoztatóján Gusztos Péter. Az SZDSZ frakcióvezető-helyettese emlékeztetett arra, hogy Fodor Gábor pártelnök egy nyílt levélben korábban már felszólította erre a többi pártot, de Gusztos Péter szavai szerint "sajnálatos, hogy erre gyakorlatilag még válasz sem érkezett".
2009.05.11. 15:37
 
Profi boksz: Garay június 20-án bokszol, de nem Erdeivel
Az argentin Hugo Hernan Garay, a Boksz Világszövetség (WBA) félnehézsúlyú világbajnoka június 20-án hazájában mérkőzik legközelebb, s a közeljövőben biztosan nem küzd meg Erdei Zsolttal, a Boksz Világszervezet (WBO) magyar világbajnokával. Garay menedzsere vasárnap jelentette be, hogy védence Sunchalesben - a WBA-ranglista első 15 helyezettje közül - szabadon választott ellenféllel szemben teszi kockára övét. Az argentin hírügynökség a júniusi meccsel kapcsolatosan hétfőn megemlítette, hogy korábban szó volt egy esetleges Erdei-Garay címegyesítő összecsapásról is, ám a két menedzsment nem tudott megállapodni a feltételekről.
2009.05.11. 14:59
 
 
Debrecenben koncertezik Lenny Kravitz
Újra Magyarországon koncertezik Lenny Kravitz, napjaink egyik legnépszerűbb pop-rock énekes-gitárosa, dalszerzője; az amerikai sztár a tavalyi fővárosi fellépése után június 15-én a debreceni Főnix Csarnokban lép fel. A 45 éves rockzenész a legsikeresebb dalaiból ad elő válogatást - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t. A húsz évvel ezelőtt megjelent első lemeze - Let Love Rule - óta Lenny Kravitz számos Grammy-díjat nyert a legjobb férfi rockelőadó kategóriában, és közben olyan sztároknak írt dalokat, mint Madonna, az Aerosmith, Mick Jagger vagy Vanessa Paradis. Eddig nyolc stúdióalbuma jelent meg, legutóbb 2008-ban It Is Time for a Love Revolution címmel.
2009.05.11. 14:57
 
 
Taxiban felejtették Gordon Brown sminktippjeit
A brit kormányfő szeleburdi munkatársa egy taxiban felejtette a Gordon Brown kicsinosítására szolgáló sminktippeket, a politikus számára púder, alapozó és hab használatát javasolják arra az esetre, ha egy-egy tévéfellépés alkalmával saját magának kellene gondoskodnia a sminkről - számolt be a The Sun. A sminktippek mellett a honatyák vitatott költségelszámolásáról szóló bizalmas feljegyzések, és a kormányfő Yorkshire grófságba való látogatásának időbeosztása is szerepelt a járműben felejtett papírok között, amelyeket a taxisofőr adott át az újságnak. Az egyik kormányszóvivő megköszönte a papírok visszaszolgáltatását, magyarázatként pedig annyit mondott: "mint mindenkinek, aki a tévében szerepel, a miniszterelnöknek is sminket kell viselnie".
2009.05.11. 14:45
 
 
Még nem dőlt el, tud-e frakciót alakítani az MDF
Még nem dőlt el, tud-e frakciót alakítani a közeljövőben az MDF. Herényi Károly (független) hétfői budapesti sajtótájékoztatóján közölte, a frakcióalakítás kérdéséről legkorábban kedden tárgyalnak. Gyenesei István pedig az MTI-nek azt mondta: ha megkeresik, nem zárkózik el a tárgyalás elől. Herényi Károly elmondta, a képviselők délelőtti ülésükön a frakcióalakításról azért nem tárgyaltak, mert egy haláleset miatt azon nem tudott mindenki megjelenni. Hozzátette: akkor érdemes napirendre tűzni a frakcióalakítás ügyét, ha az ülésen mindenki ott van. Első körben MDF-es képviselőkkel tárgyalnak, és majd csak ezt követően másokkal.
2009.05.11. 14:45
 
 
Hormon javítja párok egymás iránti megértését
Az oxitocin nevű kötődési hormon javíthat a párok kényes témákban való egyetértésén. Ezt a Zürichi Egyetem egy vizsgálata mutatta ki, amely során negyvenhét párnak kellett olyan témákról beszélgetniük, amelyekről ellentétes nézeteket vallottak. Amennyiben a beszélgetés előtt oxitocin hormont permeteztek orraikba, sokkal konstruktívabban zajlott a kommunikáció, mint a placebó bespriccelése után. Ezen kívül a résztvevők nyála kevesebb kortizolt - stresszhormont - tartalmazott, ami arra utal, hogy a kötődési hormon a stresszt is csökkentette a beszélgetés közben.
2009.05.11. 13:25
 
 
A Kékhullám Zászlóért május 15-ig pályázhatnak a strandok
Május 15-ig pályázhatnak a minőségi strandokat jelölő Kékhullám Zászló címre Magyarország tavi strandjainak és vitorláskikötőinek üzemeltetői - közölte a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium hétfőn. A szaktárca és a Balaton Szövetség által meghirdetett pályázaton a Kékhullám Zászló minősítést 2009-ben is azok a strandok nyerhetik el, amelyek a legtisztább partszakasszal, fürdővízzel rendelkeznek, megfelelő infrastrukturális feltételeket biztosítanak, figyelnek a biztonságra és az esélyegyenlőség követelményeinek is megfelelnek. Tavaly összesen 34 strand és 7 kikötő nyerte el a Kékhullám Zászló díjat.
2009.05.11. 13:24
 
 
Jamie Oliver diétára fog egy amerikai várost
Diétára fogja az egyik "lekövérebb" amerikai várost Jamie Oliver brit mesterszakács. A helybeli rossz táplálkozási szokások megváltoztatásáról hatórás tévésorozat készül az ABC amerikai tévécsatorna közreműködésével. Oliver hamarosan körútra indul az Egyesült Államokban, hogy meglátogassa az ország "legegészségtelenebb" városait, és a helyi sajátosságoknak megfelelő hozzávalókból megmutassa az egészséges étrend kialakításának lehetőségeit - számolt be róla a The Hollywood Reporter. A főzőtanfolyam helyszínét egyelőre még nem jelölték ki, de a tévétársaság bízik benne, hogy jövőre már adásba kerülhet a Ryan Seacrest produkciójában születő sorozat.
2009.05.11. 13:18
 
 
PSZÁF: 4,3%-ra emelkedett a problémás lakossági hitelek aránya
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a hitelminőség idei markáns romlását a magyarországi pénzügyi rendszer kiemelt kockázatának tartja. Rácz István vezető közgazdász a PSZÁF sajtótájékoztatóján elmondta: a problémás lakossági hitelek aránya tavaly 2,7-ről 3,3 százalékra emelkedett, az idén március végére pedig 4,2 százalékra. Varga Csaba főigazgató az idei kilátásokról szólva elmondta: a pénzügyi szektor - azon belül főképp a bankok - tőkejövedelmezősége (ROE) az idén várhatóan tovább csökken. Tavaly a ROE a teljes pénzügyi szektorban az előző évi 18,3 százalékról 14,9 százalékra süllyedt, azon belül a bankoké 17,9-ről 14,3 (egyszeri tételek nélkül 10,7) százalékra.
2009.05.11. 12:30
 
 
Páva Zsolt győzött a pécsi polgármester-választáson
Páva Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi polgármester-választást Pécsett vasárnap. Az előzetes eredmények alapján a győztes 36.570 érvényes szavazatot kapott, míg vetélytársára, Szili Katalin házelnökre, az MSZP jelöltjére 18.981-en voksoltak, 561 szavazat érvénytelen volt, 36 hiányzott. A mintegy 152 ezer lelket számláló Pécs 127.198 választópolgárából 56.148 járult az urnák elé, ez 44,14 százalékos részvételt jelent. Pécsett Tasnádi Péter polgármester január 27-ei halála miatt kellett időközi polgármester-választást tartani. A posztra két jelölt pályázott.
2009.05.11. 11:52
 
Elfogta a rendőrség az életműdíj-csaló férfit
Elfogta a rendőrség azt a 42 éves, budapesti férfit, aki társaival több neves művésztől, tudóstól próbált meg életműdíjra hivatkozva pénzt kicsalni - közölte Tóth Gábor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vezetője. Mint elmondta, a férfi - és a rendőrség által még keresett társai - az elmúlt hónapokban egyenként is több millió, összesen mintegy 50 millió forintot csalt ki idős művészektől, tudósoktól. A csalók több mint harminc ismert személyiséget kerestek meg telefonon, hogy egy életműdíjra hivatkozva kicsalják a pénzüket, s minden második próbálkozásuk eredménnyel járt, pénzt szereztek. Elmondta: a férfit múlt csütörtökön, a II. kerületben fogta el a rendőrség.
2009.05.11. 11:17
 
Balázs: a magyar-szlovák megbékélés könnyebb lehetne, mint a francia-német
A magyar külügyminiszter szerint könnyebb lehetne a magyar-szlovák megbékélés, mint az Európai Unióban példaként nyilvántartott francia-német kiengesztelődés, mert a két közép-európai szomszéd nép sosem harcolt egymás ellen. "Elvileg a mi megbékélésünknek sokkal egyszerűbbnek kellene lennie, mint a franciáké és a németeké, akik (a múltban) keményen harcoltak egymás ellen. Szlovákok és magyarok közti csatát nehéz keresni" - jelentette ki Balázs Péter abban az interjúban, amelyet a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap közölt hétfőn.
2009.05.11. 11:03
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085[2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista