2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Az eddig is kormányzó erők nyerték meg az indiai választásokat
1991 óta a legjobb eredményét érte el a parlamenti választásokon a szombaton nyilvánosságra hozott előzetes eredmények alapján a kormányzó Indiai Nemzeti Kongresszus párt, és szövetségeseivel együtt várhatóan felhatalmazást kap a kormányzásra egy újabb ciklusra. Manmohan Szingh miniszterelnök bejelentette pártja győzelmét, és azt mondta, hogy a választók "erős mandátumot" adtak a Kongresszus vezette koalíciónak. Az ellenzéki, hindu nacionalista Bháratíja Dzsanata Párt (BJP - Indiai Néppárt) elismerte vereségét. Sonia Gandhi, a Kongresszus párt és a koalíció vezetője gratulált a hivatalban lévő miniszterelnöknek, a párt listavezetőjének.
2009.05.16. 08:26
 
 
Új vírus: már öt halálos áldozat az Egyesült Államokban
Újabb fertőzött halálát okozta az új típusú, H1N1-es influenzavírus az egyesült államokbeli Texasban, ezzel ötre emelkedett az országban a kór halálos áldozatainak száma - közölte a szövetségi állam egészségügyi hatósága. A hivatalos tájékoztatás szerint a férfi a múlt héten halt meg, és más egészségügyi problémái is voltak. Az Egyesült Államokban több mint 4700 bizonyított újinfluenzás fertőzést tartanak számon. Európában eddig 16 országban bukkant fel a vírus, és közel 230 embert betegített meg, de halálos áldozatot nem követelt. Mexikóban 66 a bizonyíthatóan az új influenzában elhalálozottak száma az egészségügyi minisztérium legutóbbi közlése szerint.
2009.05.16. 08:21
 
 
Szlovákiából csábítja az utasokat a Malév és a Budapest Airport
Menetrend szerinti autóbusz-járatokat indít a Malév Pozsony, valamint Kassa és Budapest között, a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Aiport pedig parkolási kedvezményt ad az onnan érkezőknek azért, hogy a magyar légitársaság járatain repüljenek. A két társaság közösen jelentette be, hogy a Malév hetente négyszer biztosítja a közvetlen autóbuszos összeköttetést és a szlovákiai utazási irodákban vásárolt Malév-jegyek Ferihegyen négy napra szóló parkolási díjat is tartalmaznak. A további napokra pedig kedvezményt kaphatnak az utasok a parkolási díjból.
2009.05.16. 08:20
 
 
Újabb európai uniós pályázat a szakképzés fejlesztésére
Újabb európai uniós pályázatot hirdettek meg a szakképzés fejlesztésére: "A szak- és felnőttképzés struktúrájának átalakítása - TISZK rendszer fejlesztése" konstrukció keretében 100 és 400 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a szakképző intézmények - olvasható a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) honlapján. A pályázat egyfordulós, és a nyertes pályázó akár a projekt elszámolható költségeinek 100 százalékát is uniós forrásból finanszírozhatja. Támogatás igényelhető minden olyan szervezetfejlesztést célzó programra, amely a szakképző iskolák humánerőforrás-fejlesztését és a tananyagok harmonizálását szolgálja.
2009.05.16. 08:18
 
 
Bajnai egy forint híján visszautalja az államkincstárnak a fizetését
Bajnai Gordon miniszterelnök vagyonnyilatkozatában is feltűntetett miniszterelnöki fizetését nem veszi fel, azt minden hónapban - első alkalommal júniusban - visszautalja az államkincstárnak - közölte a kormányszóvivői iroda. A közlemény emlékeztetett arra: Bajnai Gordon a válságkezelő kormány vezetését egy évre, havi egy forintért vállalta el. Az MTI korábban március végén írt arról, hogy Bajnai Gordon ezt még hivatalos miniszterelnök-jelöltté válása előtt közölte a szocialistákkal. Bajnai csütörtökön adta le miniszterelnöki vagyonnyilatkozatát.
2009.05.16. 08:09
 
Orbán: csak a Fidesznek van esélye stabil többséget szerezni
Csak a Fidesznek van esélye arra, hogy stabil többséget szerezzen az új Országgyűlésben, márpedig a legmélyebb és legfontosabb változások így valósíthatók meg a legegyszerűbben és legeredményesebben - írta a Fidesz elnöke a Magyar Nemzet szombati számában megjelent publicisztikájában. Orbán Viktor úgy fogalmazott: "ma csak a Fidesz van abban a helyzetben, hogy képes legyen összefogni az új többséget, és képes legyen érvényt szerezni az Országgyűlésben az új többség közös akaratának, céljainak". A legfontosabb célokat ugyanakkor csak egyértelmű társadalmi felhatalmazás alapján, csak stabil többséggel lehet megvalósítani - írta.
2009.05.16. 08:02
 
 
Új vírus: öt nap alatt kétezer új beteg az Egyesült Államokban
Az Egyesült Államokban négyre emelkedett az új influenza járvány bizonyított halálos áldozatainak száma, s öt nap alatt a H1N1-es vírus több mint kétezer új fertőzöttjét azonosították. A negyvenes évei végén járó Arizona állambeli nő még a múlt héten hunyt el. A Mexikóból kiindult járvány korábbi három amerikai halálos áldozatát Texas államban és Washingtonban azonosították a laboratóriumi vizsgálatok. Közben drámai mértékben, öt nap alatt közel a duplájára nőtt az új vírus azonosított fertőzöttjeinek száma: az amerikai járványügyi hatóságok (CDC) közlése szerint immár 4298-an vannak, miközben múlt vasárnapig még csak 2254 ember szervezetében mutatták ki az A típusú H1N1-es vírus jelenlétét, s csak két halálos áldozatot tartottak nyilván.
2009.05.15. 19:45
 
 
Öt ingatlana és 225 milliós értékpapírvagyona van a miniszterelnöknek
Bajnai Gordon miniszterelnök öt ingatlannak részben vagy egészben tulajdonosa, továbbá van mintegy 225 milliós értékpapírvagyona, a tartozása pedig több mint ötvenmillió forint - derül ki a Miniszterelnöki Hivatal honlapján olvasható vagyonnyilatkozatból. A Bajnai-kormányban először miniszteri posztot betöltők közül Oszkó Péter, Hónig Péter és Herczog László vagyonnyilatkozata is felkerült a honlapra.
2009.05.15. 18:50
 
 
Forma-1: nincs egyezség a csapatok és a szövetség között
Nem született egyezség a Forma-1-es csapatok és a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) között pénteken a tervezett szabályváltoztatásokkal kapcsolatban. "Baráti találkozó volt a mai. A csapatok azzal álltak fel, hogy megvizsgálják, tudnak-e az általunk megfogalmazott javaslatnál jobbal előállni" - mondta May Mosley, az FIA elnöke a London melletti tárgyalást követően. Az elmúlt napokban a Toyota, a Red Bull, a Ferrari, majd pedig a Renault jelezte, hogy kiszáll a Forma-1-ből, amennyiben a nemzetközi szövetség bevezeti a 2010-re tervezett szabálymódosításokat.
2009.05.15. 18:45
 
Úszás: Phelps ismét versenyzett
Nyolc aranyérmet hozó pekingi olimpiai diadalsorozata után pénteken először versenyzett ismét Michael Phelps, a világ jelenlegi legsikeresebb úszója. Az amerikai versenyző a Charlotte Ultraswim elnevezésű viadalon két számban rajtolt, s mindkettőben - 200 m gyorson 1:50.46 perccel, 100 m pillangón pedig 53.41 másodperccel - a harmadik legjobb idővel jutott be a döntőbe. Phelps tavaly nyár óta nem versenyzett, s mostani startja előtt - amely már része a július-augusztusi, római világbajnokságra történő felkészülésének - három hónapos eltiltását töltötte, amit azért szabott ki rá az Egyesült Államok úszószövetsége, mert egy házibulin olyan kép készült róla, s keltett világszerte megütközést, amelyen marihuána szívására alkalmas pipát tartott a szájában.
2009.05.15. 17:55
 
 
Giro d'Italia: norvég szakaszgyőzelem
A norvég Edvald Boasson Hagen nyerte a Giro d,Italia országúti kerékpáros körverseny pénteki, 7. szakaszát. Összetettben továbbra is az olasz Danilo Di Luca vezet. Eredmények: 7. szakasz, Innsbruck-Chiavenna, 244 km:1. Edvald Boasson Hagen (norvég, Team Columbia) 5:56:53 ó 2. Robert Hunter (dél-afrikai, Barloworld) azonos idővel 3. Pavel Brutt (orosz, Katyusa) a. i. Az összetettben (rózsaszín trikó): 1. Danilo Di Luca (olasz, LPR Brakes) 28:08:48 ó 2. Thomas Lövkvist (svéd, Team Columbia) 5 mp h. 3. Michael Rogers (ausztrál, Team Columbia) 36 mp h. Szombaton a Morbegno és Bergamo közötti 209 km megtétele vár a mezőnyre.
2009.05.15. 17:45
 
Aláírták a Déli Áramlat építéséről szóló megállapodásokat
A Déli Áramlat gázvezeték építéséről megállapodásokat írt alá pénteken Szocsiban Bulgáriával, Görögországgal és Szerbiával az orosz Gazprom. A Bolgár Energia Holdinggal a Bulgária területén áthaladó tranzitvezeték építésében való együttműködésről, a görög DESFA és a szerb Srbijagas cégekkel az alapvető együttműködésről született ezzel megállapodás. Ezzel egyidejűleg a Gazprom az olasz Eni-vel megállapodott arról, hogy a Déli Áramlat végső kapacitása nem 31, hanem 63 milliárd köbméter lesz évente.
2009.05.15. 17:38
 
Megkezdték második űrsétájukat az Atlantis asztronautái
Megkezdte második űrsétáját pénteken az Atlantis amerikai űrrepülőgép hétfős legénységének két tagja, hogy elvégezzék a Hubble űrteleszkóp működése meghosszabbításához szükséges munkálatokat. Michael Massimino és Michael Good akkor szállt ki a nyílt világűrbe, amikor az amerikai űrsikló és a robotkarja által befogott Hubble mintegy 560 kilométeres magasságban az Atlanti-óceán fölött repült. Az űrhajósokra most az a feladat vár, hogy kicseréljék az űrtávcső irányban tartásáért felelős giroszkópokat, valamint ugyancsak kicseréljék a már 19 éve szolgáló akkumulátorok egy részét. A mostani űrsétát 6 és fél órásra tervezik.
2009.05.15. 17:35
 
 
Tóásót át akarják vinni egy másik bolíviai börtönbe
Tóásó Előd és Mario Tadic áthelyezését kérelmezte egy biztonságosabb börtönbe a La Paz-i San Pedro büntetés-végrehajtási intézményből annak igazgatója. A Los Tiempos című lap internetes kiadása szerint a kérelmet az igazgató már benyújtotta a bíróságnak, de döntés még nem született. A terrorizmussal gyanúsított két férfit a Chonchocoróba, Bolívia legszigorúbban őrzött börtönébe vinnék, ahol a hivatalos érvelés szerint "jobb körülmények" között, és "nagyobb biztonságban" lennének. Az intézmény a fővárostól mintegy 30 kilométerre fekszik. Tóásó ügyvédei már előzőleg közölték, hogy nem értenek egyet a lépéssel, mert így megszakad közvetlen kapcsolatuk az életét féltő magyar fiatalemberrel.
2009.05.15. 17:17
 
 
A FIFA kizárhatja Boszniát és Lengyelországot
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) akár ki is zárhatja a vb-szereplők közül Bosznia-Hercegovinát és Lengyelországot, ha a két FIFA-tagország nem lép fel hatékonyabban a futballhuliganizmus ellen. A FIFA a figyelmeztetést pénzbüntetéssel is nyomatékosította: a szurkolóknak a március 28-i világbajnoki selejtezők alkalmával megnyilvánult vandalizmusa miatt a bosnyák szövetségnek 50 ezer, a lengyelnek pedig 25 ezer svájci frankot kell fizetnie. Görögországra 25 ezer frankos büntetést rótt ki a FIFA annak nyomán, hogy a válogatott április 1-jei selejtezőjén szurkolók egy csoportja "lézert használt, és politikai üzeneteket tartalmazó zászlókat feszített ki".
2009.05.15. 17:15
 
Tilos a tűsarkú és a rágógumi a görög műemlékeknél
Megtiltják a tűsarkú cipők viseletét Görögországban a történelmi műemlékhelyeken, amfiteátrumokban rendezett rendezvényeken, amelyekről a magas sarkú mellett a rágógumit és az italokat is száműzik a hatóságok. A szigorítás oka, hogy a felsoroltak veszélyeztetik a történelmi helyek márványburkolatát és a hasonló kövezeteket. A vonatkozó törvényt Antonisz Szamarasz kulturális miniszter terjesztette a görög parlament elé. A szabályt megszegő látogatókat kivezetik a műemlékhelyekről, de súlyosabb esetben büntetőeljárás is indulhat ellenük. A becsípett vagy nem megfelelően viselkedő turistákat szintén kivezethetik a történelmi helyekről.
2009.05.15. 16:33
 
 
Már hatvanhat halálos áldozata van az új vírusnak Mexikóban
Hatvanhatra emelkedett Mexikóban a bizonyíthatóan az új influenzában elhunytak száma - jelentette be a mexikói egészségügyi miniszter. José Ángel Córdova elmondta, a fertőzések száma - beleértve a halállal végződött megbetegedéseket is - 239-cel, 2895-re nőtt a közép-amerikai országban. A tárcavezető rámutatott, hogy a jelenlegi adatok szerint a fertőzöttek alig több mint két százalékát vitte el a kór, vagyis most kisebb az esélye annak, hogy halállal végződik egy-egy megbetegedés, mint kezdetben, a járvány kitörésekor. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint világszerte csaknem ötezer embert fertőzött meg bizonyítottan az influenza új típusú H1N1 vírustörzse.
2009.05.15. 16:20
 
 
Gallup: a Fidesz-KDNP listája elsöprő győzelmet arathat az EP-választáson
A Fidesz-KDNP listája elsöprő győzelmet arathat az európai parlamenti (EP) választáson; egy május elején végzett közvélemény-kutatás szerint a szavazatok 66 százalékára számíthat a Fidesz-KDNP a biztos szavazó pártválasztók között és 68 százalékra a részvételüket abszolút biztosra ígérők között - közölte a Magyar Gallup Intézet pénteken az MTI-vel. Az MSZP a szavazatok 21-22 százalékát szerezheti meg. Az SZDSZ és az MDF esélytelen a Gallup mérése szerint. A kisebb pártok közül egyedül a Jobbiknak van jó esélye arra, hogy elérje az EP-választásokon is alkalmazott 5 százalékos küszöböt és így mandátumhoz jusson.
2009.05.15. 16:05
 
 
Elfogták a százhalombattai bombagyárost
A Nemzeti Nyomozó Iroda elfogta azt a férfit, akit azért kerestek, mert a gyanú szerint társával egy futball-labdába rejtett bombát akart felrobbantani Ecsődi László szocialista országgyűlési képviselő házánál - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője. A férfit a Terrorelhárító Szolgálat közreműködésével péntek délelőtt egy budapesti lakásban fogták el. Keresztes Imre szerint az őrizetbe vett gyanúsított százhalombattai lakásának alagsori helyiségében több mint egy éve bombák készítésére alkalmas robbanóanyagot és más eszközöket tárolt.
2009.05.15. 15:53
 
 
Lemondott fővárosi képviselőségéről Kivágó Iván Györgyné
Lemondott fővárosi képviselői mandátumáról pénteken Kivágó Iván Györgyné, aki csütörtökön tette le képviselői esküjét, s azt követően szavazatával biztosította a főváros ez évi költségvetésének elfogadásához szükséges egyfős MSZP-SZDSZ-es többséget. A főváros kerületi koordinációs bizottságának továbbra is a tagja marad. Az MTI információi szerint az MSZP budapesti vezetése a jövő héten várhatóan Bihary Gábort jelöli majd a megüresedett helyre. Bihary, aki jelenleg a III. kerületi önkormányzat MSZP-frakcióvezetője, 1994-2006 között már volt fővárosi képviselő. A fővárosi önkormányzat városképvédelmi bizottságának jelenleg is külsős tagja.
2009.05.15. 15:43
 
 
Tenisz, Madrid: Mauresmo a negyeddöntőben megállította Szávayt
Szávay Ágnes számára a negyeddöntő jelentette a végállomást a madridi, salakpályás tenisztorna 3,5 millió euró összdíjazású női versenyében, miután pénteken három szettben, 2 óra 10 perc alatt kikapott a francia Amélie Mauresmótól. Kettejük egymás elleni párharcában a francia immár 2-0-ra vezet. Szávay azzal vigasztalódhat, hogy 57.500 eurót és 250 ranglistapontot gyűjtött a spanyol fővárosban. Eredmények: nők (3,5 millió euró összdíjazás): negyeddöntő: Mauresmo (francia)-SZÁVAY 5:7, 6:1, 6:1 Wozniacki (dán, 9.)-Dusevina (orosz) 6:0, 6:4.
2009.05.15. 15:26
 
 
Fidesz: minden várakozásnál erőteljesebb a gazdasági visszaesés
A Fidesz szerint már látszik az MSZP-csomag első "eredménye": olyan mértékű, 6,4 százalékos a gazdasági visszaesés, amilyenre senki sem számított - értékelte Varga Mihály, a Fidesz alelnöke a bruttó hazai össztermék pénteken nyilvánosságra hozott első negyedéves adatait. A fideszes gazdaságpolitikus budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, az MSZP-nek sikerült mindent alulteljesítenie azzal a gazdaságpolitikával, amelyet a válság kitörése óta Magyarországon folytat. Kijelentette: 1996 óta, amióta a KSH negyedéves gazdasági adatokat közöl, nem volt ilyen mértékű visszaesés.
2009.05.15. 14:55
 
Thürmer Gyula: felül kell vizsgálni az uniós csatlakozást is
A lisszaboni megállapodás mellett Magyarország uniós csatlakozási szerződését is felülvizsgáltatná a Munkáspárt, amely csak akkor támogatja az unióban maradást, ha teljesülnek bizonyos feltételeik - nyilatkozta Thürmer Gyula, a Munkáspárt elnöke, listavezetője pénteken az MTI-nek arról, milyen témákkal foglalkozik hangsúlyosan európai parlamenti (EP) kampányában a parlamenten kívüli politikai erő. "Nézzük meg, hogy kiharcolhatóak-e más, jobb feltételek" - mondta. A központosított állam helyett az országok szövetségét nevezte kívánatosnak, majd úgy fogalmazott: "ha ez megy, ha látszik, hogy ilyen feltételek mellett is készek vagyunk egymással működni, akkor maradjunk, ha nem, akkor menjünk".
2009.05.15. 14:50
 
 
Békefelhívással zárta szentföldi zarándoklatát a pápa
Békefelhívással zárta egyhetes szentföldi zarándoklatát pénteken XVI. Benedek pápa. A Tel-Aviv melletti Ben Gurion repülőtéren mondott beszédében felszólította a palesztinokat és Izraelt, hogy szakítsák meg az erőszak ördögi körét. Egyértelműen állást foglalt egy önálló palesztin állam megalakulása mellett, és hangsúlyozta: Izraelnek joga van a létezéshez, mégpedig biztos és nemzetközileg elismert határok között. "Valósuljon meg a két állam, ne maradjon ez csak álom. Engedjék meg nekem, hogy felhívást intézzek ennek a földnek minden népéhez: elég a vérontásból, elég a harcból, elég a terrorizmusból, és elég a háborúból!" - mondta.
2009.05.15. 14:30
 
 
A Fidesz kész egyeztetni a képviselői költségtérítésről
A Fidesz nyitott az egyeztetésre a képviselői költségtérítésről, és minden olyan megoldást elfogadhatónak tart, amellyel nem emelkedik a képviselők tiszteletdíja - mondta Répássy Róbert, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese az MTI-nek annak kapcsán, hogy az MSZP az alkotmányt is módosító törvényjavaslatot nyújtott be az ügyben. A szocialista Göndör István javaslata szerint 2010. január 1-től megszűnne a képviselők költségtérítése és kedvezménye, és képviselők a jövőben havonta "javadalomban" részesülnének, amely tiszteletdíjból - alapdíjból és pótdíjból - és pótlékból, illetve lakhatási támogatásból állna.
2009.05.15. 14:20
 
 
Több mint 63 ezren részesülnek támogatott üdülési csekkben
Idén több mint 63 ezer ember részesül összesen 2,2 milliárd forint értékű támogatott üdülési csekkben - közölte a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány pénteken az MTI-vel, miután a szervezet kuratóriuma döntött az ez évi támogatott üdülési csekkek pályázati odaítéléséről. Az alapítvány által kiírt pályázatokra az alacsony jövedelmű nyugdíjasok, fogyatékossággal élők, legalább két kiskorú gyermeket nevelő munkavállalók, valamint szakiskolai tanulók nyújthattak be kérelmet február 15. és április 30. között. Az alapítvány összesen 1,4 milliárd forinttal járult hozzá a támogatáshoz, ehhez jött még a magánszemélyek és a partner szervezetek 800 millió forintos hozzájárulása.
2009.05.15. 14:10
 
 
Az MDF azt kéri, Sólyom László minél hamarabb jelöljön új főbírót
Az MDF arra kéri Sólyom László köztársasági elnököt, hogy minél hamarabb nevezzen meg új jelöltet a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnöki posztjára - közölte Dávid Ibolya pártelnök pénteken az MTI-vel. A MDF elnöke szerint tarthatatlan, hogy a Legfelsőbb Bíróságnak lassan egy éve, pontosan 326 napja nincs elnöke, és ezért fejetlenség uralkodik a magyar igazságszolgáltatásban, egyre nő a jogbizonytalanság és a bíróságokkal szembeni bizalmatlanság. Az Orbán-kormány egykori igazságügy-minisztere úgy véli, hogy a bíróságok működése jelenleg átláthatatlan, ezért nem tudják hatékonyan ellátni feladataikat, így egyértelmű, hogy új vezetőre van szükség, aki garantálni tudja a szükséges reformok véghezvitelét.
2009.05.15. 13:32
 
 
Új vírus: a WHO szerint még nem lélegezhet fel az emberiség
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatójának pénteki közlése szerint még nem lélegezhet fel az emberiség az új influenzavírus okozta járványveszélyt illetően, mert a válság még tart, és kitörhet egy világméretű járvány. Az a tény, hogy egyes jelek szerint epicentrumában, vagyis Észak-Amerikában lassul a járvány terjedése, nem jelenti azt, hogy az emberiség túl van a legsúlyosabb helyzeten. "Nagy a bizonytalanság" ugyanis abban a tekintetben, hogy fennmarad-e "a részben biztató kép" - mondta Margaret Chan Genfben, azon a kormányközi konferencián, amelyen az esetleges világméretű járványra való felkészülésről tanácskoznak.
2009.05.15. 13:26
 
 
Vasárnap dönthetnek Katona, Hock és Pettkó MDF-tagságának törléséről
Összeül az MDF Országos Választmánya (OV) vasárnap délután három órakor; a választmányi tagok valószínűleg döntenek Katona Kálmán, Hock Zoltán és Pettkó András MDF-tagságának törléséről. Az MTI értesülését Katona Kálmán erősítette meg pénteken. Közölte: mindhárman, rajta kívül Hock Zoltán és Pettkó András is elmennek az ülésére, amelyen, mint mondta, nagy valószínűséggel a törlésükről fognak szavazni a választmányi tagok. Hozzátette, hogy a választmányi ülésen fel fog szólalni. Az MTI megkereste Makay Zsoltot, a választmány elnökét is, aki megerősítette a vasárnapi választmányi ülés tényét.
2009.05.15. 13:16
 
 
IMF elnök: a hiánycél felülvizsgálatáról is tárgyal Budapesten a szervezet küldöttsége
A költségvetési hiány felülvizsgálatáról is tárgyal a magyar kormánnyal a Nemzetközi Valutaalap (IMF) Budapesten tartózkodó küldöttsége - erősítette meg a szervezet elnöke pénteken Bécsben egy sajtótájékoztatón az MTI kérdésére az információt. A Világgazdaság című napilap szerdai számában a delegáció környezetéből származó értesülésre hivatkozva azt írta: az IMF-fel folytatott megbeszélések eredményeként a jelenlegi 2,9 százalékról 3,9 százalékosra emelkedhet a 2009-re tervezett államháztartási deficit, a GDP csökkenésének mértéke hat százalék felett lehet. "Ilyen nagyságrendű" módosítás került szóba - mondta Strauss-Kahn az MTI kérdésére.
2009.05.15. 12:50
 
Atlétika: Usain Bolt 150 méteres bemutató futást fut Manchester
Vasárnap először áll rajthoz idén Európában Usain Bolt, a jamaicaiak háromszoros olimpiai bajnok sprintere, akit egy manchesteri, 150 méteres bemutatóversenyen csodálhatnak meg az atlétika szerelmesei. "Nagyon várom már: az első versenyem Manchesterben, az első versenyem 150 m-en és az első versenyem utcán" - mondta a futamról Bolt, akinek a szezon európai szakasza során Londonban lesz a székhelye. A viadalra Manchester központjában, egy erre az alkalomra készülő mobil pályán kerül sor.
2009.05.15. 12:45
 
Az MSZP kezdeményezi, hogy az önkormányzatok is csökkentsék a tiszteletdíjakat
Az MSZP azt kezdeményezi, hogy az önkormányzatok saját hatáskörükben csökkentsék cégeik igazgatótanácsainak és felügyelőbizottságainak létszámát, illetve a tagok tiszteletdíját - mondta Gy. Németh Erzsébet, a párt országgyűlési képviselője. A szocialista politikus átlagosan 15 százalékos tiszteletdíj-csökkentést javasol, amely ugyanakkora mértékű, mint a miniszteri fizetések csökkentése. Az Országgyűlés hétfőn szavaz a miniszteri fizetések csökkentéséről szóló törvényjavaslatról. Gy. Németh elmondta: kétharmados jogszabályról lévén szó, kevés esélyt látnak módosítására, de nem tettek le arról, hogy ezt a kérdést törvényben rendezzék. Addig is azt kérik az önkormányzatoktól, hogy saját hatáskörükben járjanak el.
2009.05.15. 12:35
 
 
Talmácsi-ügy: a versenyző biztos a visszatérésben
Talmácsi Gábor biztos benne, hogy hamarosan, egy-két versenyen belül visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyébe és bízik menedzserében, Stefano Favaróban, aki jelenleg a hétvégi Francia Nagydíj helyszínén tárgyal a lehetőségekről. A 125 kcm-es kategória 2007-es világbajnoka pénteki budapesti sajtótájékoztatóján boncolgatta a Balatonring Teammel történt hétfői, csütörtökön bejelentett szerződésbontásának részleteit, melyre elmondása szerint legfőképp az elmúlt időszak feszültségei okozta lelki teher miatt kényszerült.
2009.05.15. 12:30
 
 
Női kézilabda, BL-döntő: története legnagyobb sikerére készül a Győr szombaton
Története legnagyobb sikerére készül a Győri AUDI ETO KC női kézilabdacsapata, amely szombaton kétgólos előnyből vághat neki a dán Viborg elleni Bajnokok Ligája-döntő visszavágójának. A találkozóra a Veszprém Arénában kerül sor, mivel a győri Magvassy Csarnok túl kicsi, és az európai szövetség (EHF) szabályzata alapján ott nem lehet finálét rendezni. A belépőket (14 ezer jegyigénylés érkezett) pillanatok alatt elkapkodták, így ötezren buzdítják majd a helyszínen Konkoly Csaba tanítványait. "Elvégeztünk már mindent, amit akartunk, már csak pontosítanunk kell a játékunkon" - mondta a klub hivatalos honlapján a vezetőedző . "Mindenki száz százalékot hozott az edzéseken. Úgy veszem észre, hogy a lányokat szerencsére nem nyomasztja a tét".
2009.05.15. 12:25
 
 
Michelle Obama a világ 100 legvonzóbb nőinek listáján
Az amerikai first ladyk közül elsőként Michelle Obama is felkerült a világ száz legvonzóbb nőjét felsoroló listára, Barack Obama felesége a 93. helyet érdemelte ki a brit Maxim magazin rangsorában. A modellek és színésznők mellett szereplő Michelle Obamáról azt írta a magazin: ő az az élénkítőprogram, amelyre Amerikának valójában szüksége van. Ahogy az újság fogalmaz, "Barack Obamának két háborúval, gazdasági válsággal, és egyre őszülő halántékával kell megküzdenie, de legalább az amerikai történelem legdögösebb first ladyjéhez térhet haza". A Maxim Michelle Obama hivatalos portréját közölte, amelyen az elnökfeleség ujjatlan fekete ruhát visel fehér gyöngysorral.
2009.05.15. 12:10
 
 
Az MSZP 2010-től szüntetné meg a képviselők költségtérítését
A magánszemélyekkel azonos módon és feltételekkel adóznának a jövőben az országgyűlési képviselők, a költségtérítésük megszűnne - ezt tartalmazza a Göndör István (MSZP) által pénteken benyújtott, az alkotmányt is módosító törvényjavaslat. Ha az Országgyűlés elfogadja az szocialisták indítványát, akkor 2010. január 1-től megszűnik a képviselők költségtérítése és kedvezménye. Göndör István, az MSZP frakcióvezető-helyettese azt indítványozza, hogy a képviselők a jövőben havonta "javadalomban" részesüljenek. Ez tiszteletdíjból - alapdíjból és pótdíjból - és pótlékból, illetve lakhatási támogatásból állna. A jövőben költséget csak számla ellenében lehetne elszámolni - az szja-adóbeválásban.
2009.05.15. 11:54
 
 
Orbán: az autonómiatörekvések korszerű törekvések
Az autonómiatörekvések korszerű törekvések, amelyeket Magyarországnak kötelessége támogatni - mondta Orbán Viktor a Kárpát-medencei Magyar Autonómia Tanács (KMAT) pénteki budapesti ülésén. A Fidesz elnöke ugyanakkor hangsúlyozta: egy támogatás értékét elsősorban az határozza meg, hogy a támogatónak mekkora ereje van, márpedig a magyar érdekérvényesítés gyenge, "Európában súlytalanok vagyunk".
2009.05.15. 11:45
 
Román és magyar drogcsempészek ellen indított vizsgálatot a román ügyészség
Három magyar és egy román állampolgárt azzal gyanúsít a román szervezettbűnözés- és terrorizmusellenes ügyészség (DIICOT), hogy 200 kilogramm kokaint csempésztek be Romániába. A román legfőbb ügyészség egyik illetékese pénteken az MTI-nek elmondta, hogy négy személy ellen indult vizsgálat. Ennek jelenlegi szakaszában hivatalosan nem közölhették, hogy hány magyar állampolgárról van szó. A Mediafax román hírügynökség azonban tudni véli, hogy három magyar és egy román állampolgár ellen vizsgálódnak, akiket Aradon vettek őrizetbe. A hírügynökség megjegyzi hogy a DIICOT ügyészei csütörtökön összesen öt magyar állampolgárt hallgattak ki az ügyben.
2009.05.15. 11:30
 
 
Bajnai Gordon támogatja a szombati antirasszista demonstrációt
A miniszterelnök támogatja a Magyar Demokratikus Charta és a Roma Polgárjogi Mozgalom szombati demonstrációját; Bajnai Gordon pénteki közleményében azt írta: kormánya szigorúan fellép mindenféle erőszak és kirekesztés ellen. A Magyar Demokratikus Charta és a Roma Polgárjogi Mozgalom múlt szombaton hirdette meg a demonstrációt. A két szervezet szerint Magyarországon ma ismét félnek az emberek, hogy származásuk, bőrük színe, gondolkodásuk vagy vágyuk természete miatt megbélyegzésnek, fizikai fenyegetésnek lehetnek kitéve.
2009.05.15. 11:12
 
 
Az euróövezeti GDP 2,5 százalékkal csökkent az első negyedévben
Az euróövezeti országok hazai összterméke átlagosan 2,5 százalékkal csökkent az első negyedévben az előző negyedhez képest, és 4,6 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól is, közölték az EU statisztikai hivatalában pénteken előzetes becslésként. Negyedik negyedéve folytatódott a visszaesés, és a mostani volt a legnagyobb negyedévről negyedévre e statisztika 1995-ös kezdése óta. Az elemzők 2,2 százalékos visszaesésre számítottak, éves összehasonlításban pedig 4,1 százalékos mínuszra.
2009.05.15. 11:05
 
Öngyilkos merénylet Groznijban: négy halott
Négyre emelkedett a grozniji belügyminisztériumnál pénteken elkövetett öngyilkos merénylet halálos áldozatainak száma, életét vesztette két rendőr és vélhetően a két merénylő, öt személy sérüléseket szenvedett. A hivatalos tájékoztatás szerint két ismeretlen hajtott egy Lada személyautóval a csecsenföldi belügyminisztérium körüli zárt terület egyik bejáratához, amelyet két rendőr őrzött. A rendőrök felszólították az illetőket, hogy álljanak el onnan a kocsival, de azok közelebb mentek a rendőrökhöz, s ekkor következett be a robbanás. A helyszínen találtak egy vezetői jogosítványt, amely egy 1933-ban született férfi nevére szólt. Feltételezik, hogy a merénylethez használt kocsiban volt a dokumentum, s hogy a merénylők az autót lopták.
2009.05.15. 11:00
 
 
A KDNP négypárti tárgyalást kezdeményez a délvidéki magyarok állampolgárságáról
A KDNP négypárti tárgyalást kezdeményezett a délvidéki magyarok állampolgárságának ügyében jövő hét szerdára - mondta Simicskó István KDNP-s országgyűlési képviselő pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Az Európai Unióban elfogadott gyakorlat az, hogy az országok megadják az állampolgárságot a határokon túl rekedt nemzettársaiknak - fogalmazott a politikus. Mint mondta, Szerbia részéről nyitottság van a magyar állampolgárság megadására. Hozzátette: a KDNP azt kezdeményezte, hogy jövő hét szerdán délelőtt üljön le a négy parlamenti párt frakcióvezetője és tárgyaljanak arról, hogyan lehetne a délvidéki magyarságnak megadni az esélyt a kapcsolattartásra.
2009.05.15. 10:36
 
 
A Balatonring Team visszautasítja Talmácsi és menedzsmentje vádjait
A Balatonring Team visszautasította és minden alapot nélkülözőnek nevezte a vele csütörtökön szerződést bontó Talmácsi Gábor és menedzsmentje vádjait, amelyek szerint nem biztosított megfelelő hátteret a magyar motoros szerepléséhez. A magyar istálló a korábban 125 kcm-ben világbajnok versenyző azon nyilatkozatait kifogásolja, melyekben a szükséges anyagi és technikai háttér biztosításának hiányát panaszolta fel. A 250 kcm-esek között szereplő Talmácsi és menedzsmentje csütörtökön jelentette be, hogy a versenyző szerződést bontott csapatával és nem indul a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Francia Nagydíján.
2009.05.15. 10:25
 
 
Letette az esküt Páva Zsolt, Pécs új polgármestere
Letette a polgármesteri esküt Páva Zsolt (Fidesz), Pécs új vezetője péntek reggel. A politikus beszédében azt hangsúlyozta: örül, hogy a változás képviselője lehet. A vasárnapi időközi polgármester-választást a Fidesz jelöltje, Páva Zsolt nyerte Szili Katalin házelnökkel szemben a baranyai megyeszékhelyen. Az új polgármester péntek reggel tette le az esküt a városháza dísztermében. Beszédében kiemelte: a hétvégi szavazás megmutatta, hogy a pécsiek más irányt szeretnének. Mint mondta: örül, hogy a változás képviselője lehet.
2009.05.15. 10:17
 
 
Zárt kapuk mögött játszik a Juventus vasárnap
Zárt kapuk mögött kell lejátszania a Juventus labdarúgócsapatának következő hazai mérkőzését, az Atalanta ellen, vasárnap - közölte az Olasz Olimpiai Bizottság (CONI) csütörtök este. A büntetést azért kapta a torinói gárda, mert a múlt hónapban a szurkolók rasszista bekiabálásokkal sértegették az Internazionale ghánai származású támadóját, Mario Balotellit. A szankció már a két héttel ezelőtti bajnoki összecsapáson is életbe lépett volna, ám a Juventus kétszer is fellebbezett a döntés ellen, indokolást kért a szövetségtől, így akkor elhalasztották a büntetést, s a szurkolók megtekinthették a Lecce elleni mérkőzést.
2009.05.15. 09:56
 
 
Az EBRD elnöke szerint számítani lehet a kelet-európai válság javulására
A közép- és kelet-európai országok most már számíthatnak a "a válság végének lehetséges kezdetére", mondta az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) elnöke a pénzintézet éves közgyűlésének pénteki nyitánya előtt. Thomas Mirow a Financial Times idézete szerint egy üzleti konferencián kijelentette: a bankok a vártnál jobb eredményeket jelentenek és a bizalmi mutatók is emelkedésnek indultak. Mirow - akinek szavait a londoni gazdasági napilap "váratlanul derűlátónak" minősítette - hozzátette: az EBRD közgazdászai 2009-re várják a mélypontot a bank működési területén és 2010-re lassú fellendülést jósolnak.
2009.05.15. 09:32
 
 
Kormányőr lőtt taxisra Budapesten, egy járókelő megsérült
A Köztársasági Őrezred egyik tagja rálőtt egy igazoltatás elő menekülő taxisra péntek reggel az Önkormányzati Minisztérium épületénél, a lövedék egy vétlen járókelő lábát találta el, akit azóta megműtöttek és már elhagyta a kórházat. Az elsődleges vizsgálat szerint szakszerűtlen és jogszerűtlen volt a fegyverhasználat. A Zóna Taxinál dolgozó sofőr jelentkezett a rendőrségen. Gálik Viktória, a Köztársasági Őrezred szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy péntek reggel az Önkormányzati Minisztérium Mérleg utcai parkolójába, számára tiltott helyre állt be egy taxis, aki autóját egy időre ott is hagyta. A visszatérő sofőrt igazoltatni akarta a Köztársasági Őrezred állományába tartozó rendőr.
2009.05.15. 09:18
 
 
Elérte az olajszennyeződés Alsóbereckit
Pénteken hajnalban "megérkezett" az olajszennyeződés a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alsóberecki térségébe, ahol a vízügyi szakemberek már mintegy négy-öt köbméternyi anyagot távolítottak el a folyó felszínéről. A Bodrog szlovákiai szakaszán csütörtökön hidraulika olaj került a folyóba, emiatt az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) harmadfokú vízminőségi kárelhárítási készültséget rendelt el a folyó felső szakaszán - mondta az előzményekről Csont Csaba, az igazgatóság szóvivője.
2009.05.15. 07:50
 
 
Elhagyta Iránt és Ausztriába érkezett Roxana Saberi
Elhagyta pénteken Iránt és Ausztriába érkezett Roxana Saberi iráni-amerikai újságírónő, akit kémkedés vádjával ítéltek el, de büntetését felfüggesztették. Saberit hétfőn engedték ki teheráni börtönéből, négy hónap fogva tartás után. Az első fokú, nyolc évi börtönről szóló ítéletet két évi felfüggesztettre változtatta a helyi fellebbviteli bíróság. A 32 éves, kettős állampolgárságú szabadúszó újságírónőt januárban vették őrizetbe Teheránban, először azon a címen, hogy lejárt a sajtóakkreditációja. Később azonban már kémkedéssel is vádolták, és áprilisban gyorsított eljárással nyolc évi börtönre ítélték.
2009.05.15. 07:37
 
 
Nikotinnindzsa: 25 milliós cigarettatolvaj
Nikotinnidzsának "becézi" a rendőrség az Egyesült Államokban az utóbbi évek legnagyobb cigarettatolvaját: a férfi már 120 ezer dollár értékben lopott dohányárut. Az illető 118-szor tört be két év alatt italboltokba mindig az éj és nindzsaöltözék leple alatt. A férfi Colorado államban garázdálkodik, metróhálózatok mellett lévő boltokat foszt ki. Nem teljesen, mert igényes. Csakis igazán márkás cigarettákkal fáradozik. A rendőrség eddig nem tudta elcsípni, a férfi fekete nindzsaöltözékéről a boltok kameráinak felvételei tanúskodnak.
2009.05.15. 07:33
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081[2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista