2020. június 4., csütörtök - Bulcsú
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Csökkent a háztartások nettó hitelfelvétele áprilisban
A háztartások nettó hitelfelvétele áprilisban - a márciusival összehasonlítva - csökkent, de a szezonális hatásokat kiszűrve még pozitív volt. A háztartások jelentősen - főképp forintban - növelték betéteiket - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken. A nem pénzügyi vállalatok nettó hiteltörlesztése emelkedett. A devizahitelek jelentős nettó törlesztése, a forinthitelek márciusit meghaladó nettó felvétele volt jellemző. A nem pénzügyi vállalatok áprilisban csökkentették betéteiket, elsősorban a devizabetéteket. A háztartások szezonálisan igazított, árfolyamszűrt adatai szerint a devizában denominált nettó hitelfelvétel az előző hónaphoz hasonlóan alacsony összegű volt. A forinthiteleknél szerény összegű nettó törlesztés volt megfigyelhető.
2009.05.29. 10:15
 
Engedély nélkül tartott fegyvereket és lőszereket foglaltak le Borsodban
Hat, engedély nélkül tartott lőfegyvert, köztük sörétes vadászfegyvereket, és csaknem ezer lőszert foglalt le a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) három borsodi férfinál - közölte az NNI pénteken az MTI-vel. A rendőrség közleménye szerint május 20-án (múlt szerdán) állampolgári bejelentés alapján, adatgyűjtést követően kutatták át a rendőrök egy szendrői férfi lakóhelyét, ahol két átalakított, engedély nélkül tartott sörétes vadászfegyvert, valamint különböző sörétes és golyós lőszereket találtak. A férfit a nyomozók őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte az előzetes letartóztatását.
2009.05.29. 09:40
 
 
Nőtt a forint alapú lakáshitel-szerződések értéke
Áprilisban a háztartások új lakáscélú forint hiteleinek szerződéses értéke kismértékben emelkedett a márciusi szinthez képest, míg az euró alapú lakáshiteleké csökkent - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénteken. Csökkent az euró és a svájci frank alapú szabad felhasználású jelzáloghitelekre kötött új szerződések szezonálisan igazított értéke, miközben az euró alapú hiteleknél nőtt, a svájci frank alapúaknál csökkent az átlagos hitelköltség mutató. A forint és euró személyi hitelek szezonálisan igazított új szerződéses állománya áprilisban nem változott jelentősen az előző hónaphoz képest, a hitelek átlagos hitelköltség mutatója minimális mértékben emelkedett.
2009.05.29. 09:30
 
Négy évre szerződtette a West Ham az Újpest kapusát
Az angol élvonalban szereplő West Ham United négy évre szerződtette Kurucz Pétert, az Újpest kapusát, aki február 2-a óta kölcsönben szerepelt a szigetországi együttesnél. A magyar bajnokság második helyén végző klub honlapja szerint a West Ham februárban opciós jogot szerzett a 20 éves kapusra, s most élt is ezzel a lehetőségével. A lila-fehérek által szintén a télen kölcsönadott Sándor György (Litex Lovecs) és Vermes Krisztián (Sparta Rotterdam) ugyanakkor június 15-én az Újpesttel kezdi meg a felkészülést a következő szezonra.
2009.05.29. 08:55
 
 
Molotov-koktélos támadás az MSZP tatabányai irodája ellen
Molotov-koktélt dobtak az MSZP irodájára Tatabányán - közölte a párt megyei elnöke péntek reggel az MTI-vel. Lukács Zoltán tájékoztatása szerint az elkövetők egy sörösüvegből készült gyújtóeszközt hajítottak az iroda bejárata elé. A gyújtogatás következtében kétméteres magasságban megpörkölődött az iroda műanyagból készült bejárati ajtaja, az üveg nem sérült meg. Az MSZP tatabányai irodája egy négyemeletes sorház földszintjén található, a város legforgalmasabb főútja mellett, a piac közelében.
2009.05.29. 08:15
 
 
Meghupikékülési törpecsúcskísérlet
Hupikék törpikék tömegcsúcskísérletre készülnek Nagy-Britanniában. A Swansea Egyetem diákjai szervezik az akciót, tervük szerint több mint 3 ezren festik magukat kékre és húznak fehér sityakot fejükre - meg persze gyűlnek össze - június 8-án. A jelenleg még érvényes Guinness-rekord "a legtöbb hupikék törpike egyszerre egy helyen" kategóriában 1253 fős, tavaly júliusi, és Észak-Írországban állították fel. A szabályok szerint minden törpnek fülig "meg kell hupikékülnie", természetes színű bőrfelület nem látszhat ki a sapka alól vagy a kék póló fölül.
2009.05.29. 08:05
 
 
NBA: 3-2-re szépített a Cleveland az Orlando ellen
A Cleveland Cavaliers hazai környezetben tíz ponttal nyert az Orlando Magic ellen, ezzel 3-2-re szépített az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) keleti fináléjában. Keleti-főcsoport, döntő, 5. mérkőzés: Cleveland Cavaliers-Orlando Magic 112-102. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-2 a Magic javára.
2009.05.29. 07:45
 
Összecsapások Afganisztánban a koalíciós erők és a tálibok között
Harmincöt tálibot megöltek, további 13-at megsebesítettek az amerikai-afgán koalíciós erők a délkelet-afganisztáni Zábul tartományban, miután az iszlamisták megtámadták egyik menetoszlopukat - közölte pénteken az amerikai hadsereg. Az afgán parancsnokság alatt álló alakulat felderítő feladatokat hajtott végre, amikor csütörtök reggel lesből rájuk támadtak. A felkelők kézifegyverekkel és aknavetőkkel lőtték őket. Az afgán és az amerikai katonák viszonozták a tüzet, egyúttal légi támogatást kértek. A támadók sebesültjeiket hátrahagyva elmenekültek - áll az amerikai haderő közleményében.
2009.05.29. 07:40
 
 
EP-választás: ma lejár a pártdelegáltak bejelentésének határideje
A június 7-ei európai parlamenti választáson induló pártok ma délután 16 óráig delegálhatnak tagokat az ország mintegy 11 ezer szavazatszámláló bizottságába. A választáson listát állító pártok eddig 4337 delegáltat állítottak - közölte az Országos Választási Iroda az MTI-vel. A legtöbb tagot, 1900-at az MSZP delegálta, míg a választáson közös listát állító Fidesz-KDNP 1600 megbízott tagot delegált a választás rendjét felügyelő szavazatszámláló bizottságokba. A jogszabály szerint a listát állító pártok jogosultak arra, hogy a 11 ezer szavazatszámláló bizottságba, a 20 területi választási bizottságba, valamint az Országos Választási Bizottságba (OVB) egy-egy tagot küldjenek.
2009.05.29. 07:30
 
 
Obama: Izraelnek le kell állítania a telepek bővítését
Barack Obama amerikai elnök Mahmúd Abbász palesztin elnökkel tartott csütörtöki washingtoni találkozóján értésre adta, hogy Izraelnek le kell állítania a ciszjordániai zsidó telepek bővítését. A CNN hírtelevízió jelentése szerint megerősítette, hogy támogatja az önálló palesztin állam létrejöttét. Azt mondta, bizonyos benne, hogy Izrael el fogja ismerni, a kétállami megoldás a biztonságát szolgálja. Obama úgy fogalmazott, hogy Izraelnek kötelessége leállítani a telepek építését. Azt is kifejtette, hogy a palesztinoknak vissza kell fogniuk a lázítást és az Izrael-ellenes érzelmeket, amelyek időnként tetten érhetők az iskolákban, mecsetekben, köztereken.
2009.05.29. 07:20
 
 
Előzetesben egy szocialista politikus egy 300 milliós csalási ügy miatt
Nyékes Bélát, az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját is letartóztatták egy 300 millió forintos csalási ügyben - írta meg több napilap is pénteken a Népszabadság értesülését. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság eddig annyit erősített meg, hogy a Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet tavalyi feljelentése alapján indult büntetőügy csalás gyanújával. A szakértői vélemények alapján a kárérték mintegy háromszázmillió forint. A rendőr-főkapitányság a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közöl részleteket az ügyről, amelyben a sajtóértesülések szerint 4-5 ember ellen folyik eljárás. A Népszabadság úgy tudja, a gyanúsítottak a csalást követeléskezelés elszámolása során követték el a pénzintézet sérelmére.
2009.05.29. 07:10
 
 
Az ENSZ-főtitkár cáfolta, hogy Moszkva megzsarolta volna
Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár kategorikusan cáfolta a grúz ENSZ-nagykövet azon állítását, hogy a világszervezet első számú tisztségviselője "orosz zsarolásnak engedve" jelentős változást eszközölt a kaukázusi országról készített jelentésében. Meglehetősen ritkán fordul elő, hogy az ENSZ-főtitkár a nyilvánosság előtt szemrehányást tesz valamely ENSZ-tagállam képviselőjének. Ban Ki Mun az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) benyújtott legutóbbi jelentésében körvonalazta a Grúzia és két szakadár régiója, Abházia és Dél-Oszétia közötti törékeny béke fenntartására vonatkozó javaslatait.
2009.05.29. 06:55
 
 
Varga István: helyzetbe kell hozni a kisvállalatokat
Az Európai Unió tagországaiban a nemzetközi gazdasági válság idején szükség van arra, hogy kormányzati intézkedésekkel helyzetbe hozzák a kis- és középvállalkozásokat - hangoztatta Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a tagállamok versenyképességi ügyekért felelős minisztereinek csütörtöki brüsszeli találkozóján. Az ülés szünetében tartott sajtótájékoztatón a miniszter azt is bejelentette, hogy a magyar tárcánál lényegében elkészült kettő a kulcsiparágak középtávú (részben már a válságon túlmutató szemléletű) fejlesztését célzó ágazati tervek közül.
2009.05.28. 18:46
 
 
Szerződést bontott a HospInvesttel a hatvani önkormányzat
Felbontotta a hatvani kórház vagyonkezeléséről szóló, a HospInvesttel, illetve a leányvállalataként működő Hatvani Kórház (HK) Kft.-vel megkötött szerződést augusztus 31-i hatállyal a település önkormányzata - döntött a testület csütörtöki ülésén. Az erről szóló előterjesztés azt követően került a testület elé, hogy a HospInvest elnöke elismerte, a cég nem tudja megvalósítani azokat a fejlesztéseket az intézményben, amelyeket korábban írásban vállalt. Ez a szerződésszegés okot szolgáltat az önkormányzat számára a kontraktus felbontására - közölte Érsek Zsolt, a település szocialista polgármestere a napirendi pont előterjesztője.
2009.05.28. 18:44
 
 
Új vírus: megvan az oltóanyaggyártáshoz szükséges vírustörzs
Magyarország hivatalosan megkapta az Egészségügyi Világszervezettől (WHO) az új típusú influenza elleni oltóanyag előállításának alapjául szolgáló vírustörzset - közölte Székely Tamás egészségügyi miniszter csütörtökön. Ebből a genetikailag módosított vírustörzsből állítja elő a vakcinát az Omninvest 8-12 hét alatt, így ősz elejére - a klinikai és egyéb vizsgálatok után - rendelkezésre áll majd a megfelelő mennyiségű oltóanyag. Székely Tamás hozzátette: a WHO egy időben juttatta el az oltóanyaggyártó-kapacitással rendelkező országoknak a vírustörzset. Magyarországon továbbra sincs a H1N1 vírussal fertőződött beteg - közölte a tárcavezető.
2009.05.28. 18:00
 
 
Berlusconi lemondana, ha hazugságon kapnák egy tisztázatlan nőügye kapcsán
Silvio Berlusconi olasz kormányfő továbbra is magyarázkodásra kényszerül amiatt, hogy állítólag "tisztázatlan viszonyba" keveredett egy fiatal lánnyal: csütörtökön Berlusconi újból cáfolta ezeket a híreket, és kijelentette, hogy ha hazugságon kapnák ebben az ügyben, lemondana tisztéről. Berlusconi kijelentette, hogy ha valaki megkérdezi tőle: "tisztázatlan viszonyba" keveredett-e a fiatal Noemi Letiziával, azt válaszolná: egyáltalán nem. A kormányfő kijelentette: kész gyermekei életére is megesküdni, és tisztában van azzal is, hogy le kellene mondani tisztségéről, ha hazugságon kapnák.
2009.05.28. 17:47
 
Reva már Magyarországon is kapható
A Reva, az első olyan szériában gyártott elektromos jármű, amely Magyarországon forgalmazásra kerül.
2009.05.28. 17:40
 
 
Ismét Baka Andrást jelölte főbírónak Sólyom László
Ismét Baka Andrást jelölte a Legfelsőbb Bíróság elnökének Sólyom László államfő - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtökön. Az MSZP szerint most nagyobb esélye van, hogy támogassák a régi-új jelöltet, a Fidesz és az SZDSZ frakciója újra megvitatja a kérdést, a KDNP egyetért a jelöléssel. A Legfelsőbb Bíróság legutóbbi elnökének, Lomnici Zoltánnak a mandátuma 2008 júniusában lejárt. Azóta két embert jelölt összesen három alkalommal az államfő. Sólyom László először Baka Andrást, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának korábbi magyar bíráját jelölte, aki azonban 2008 májusában nem kapta meg az LB elnöki posztjának betöltéséhez szükséges kétharmados parlamenti támogatást.
2009.05.28. 17:19
 
 
Dárdaival hosszabbított a Hertha BSC
Egy évvel, 2010. június 30-ig meghosszabbította Dárdai Pál szerződését a német labdarúgó Bundesligában idén negyedik helyen záró Hertha BSC. A klub csütörtöki bejelentése szerint a 33 éves középpályás, aki 1997 óta szerepel a berlini csapatban, a kontraktus lejárta után várhatóan az egyesület utánpótlás részlegénél kap szerepet. "Nagyon boldogok vagyunk, hogy Pál nálunk marad. A kezdetektől nálunk játszik és nagyon örülnénk, ha megdöntené Michael Sziedat mérkőzésszámra vonatkozó klubcsúcsát" - nyilatkozott a Hertha BSC honlapján Dieter Hoeness menedzser. Sziedat 280 Bundesliga-meccsen lépett pályára az együttesben, Dárdai jelenleg 269-nél jár.
2009.05.28. 16:21
 
 
Brit tudósok közelebb jutottak az új vírus elleni oltás kidolgozásához
Brit tudósok olyan vírustörzset állítottak elő, amelyre alapozva oltóanyag dolgozható ki az új - korábban "sertésinfluenzának" is nevezett - H1N1 influenzavírus ellen. A brit Egészségvédelmi Hatóság csütörtöki közlése szerint "döntő fontosságú" lépésről van szó a vakcina előállítása szempontjából. A mesterségesen előállított törzs a H1N1 vírusfajta és "egy már kipróbált laboratóriumi változat" keveréke. A tájékoztatás szerint a cél az, hogy az oltóanyaghoz felhasznált, veszélytelen hibridet az emberi immunrendszer a H1N1 változatként azonosítsa.
2009.05.28. 16:21
 
Megtartják a Depeche Mode budapesti koncertjét
Rosszindulatú daganatot távolítottak el a Depeche Mode énekese, Dave Gahan húgyhólyagjából; a műtét sikeres volt, a június 23-i budapesti koncertet a szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint megtartják. A brit együttes Tour of the Universe 2009 elnevezésű koncertkörútja május 12-én szakadt meg, amikor a frontember, Dave Gahan röviddel az athéni fellépés előtt rosszul lett az öltözőben. Súlyos gyomorbántalmakkal szállították kórházba, az orvosok hamarosan rosszindulatú daganatot fedeztek fel húgyhólyagjában. A tumort azóta sikeresen eltávolították New Yorkban, de Dave Gahannek a teljes gyógyulás érdekében június 7-ig pihennie kell; a turnét a tervek szerint június 8-án folytatják Lipcsében.
2009.05.28. 15:42
 
 
Oszkó: Magyarország felgyorsítja a strukturális reformokat
Magyarország felgyorsítja a strukturális reformokat, ezzel enyhíteni tudja a pénzügyi-gazdasági válság hatásait - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) csütörtöki budapesti rendezvényén. A pénzügyminiszter szerint a strukturális reformok elindításával, és ennek részeként az államháztartási kiadások visszafogásával Magyarország GDP-arányos államháztartási hiánya az idén 3,9 százalék lesz, miközben az európai uniós országok átlagosan 6 százalékos GDP-arányos deficittel számolnak.
2009.05.28. 15:30
 
 
Lemond Pécs egyik szocialista alpolgármestere
Lemond posztjáról Tóth Bertalan, Pécs egyik szocialista alpolgármestere, aki döntését a május 10-i pécsi polgármester-választás eredményével indokolta csütörtökön, a baranyai megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón. "A választók május 10-én üzentek a baloldalnak, amely ezt követően elvesztette többségét a pécsi közgyűlésben" - mondta a politikus, utalva arra, hogy a polgármester-választást Páva Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az érvényes szavazatok mintegy 65 százalékának megszerzésével, s két MSZP-s, valamint egy független képviselő frakciót alakított a polgármesteri program támogatására.
2009.05.28. 15:26
 
 
Sikerült vakcinát kifejleszteni a madárinfluenza vírusa ellen
Tudósoknak sikerült kidolgozniuk a madárinfluenzát okozó H5N1 vírus elleni oltóanyag alapját - közölte csütörtökön az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Genfben. A H5N1 veszélyesebb, mint az új típusú (korábban sertésinfluenzának nevezett) influenzát okozó H1N1 vírus, viszont lassabb a terjedési üteme. A tudósok az egyiptomi egészségügyi tárcától kapott vírusmintákat felhasználva hozták létre a vakcinát, amely immár rendelkezésére áll az oltóanyagokat gyártó intézeteknek és vállalatoknak.
2009.05.28. 15:00
 
Csökken az európai csúcsvezetők fizetése
Egy év alatt átlagosan 25 százalékkal csökkent a frankfurti DAX tőzsdeindexben szereplő cégek vezetőinek fizetése. A német Manager Magazin legújabb számában megjelent összeállítás szerint a DAX-cégek vezetői átlagosan 3,6 millió eurót (1,025 milliárd forint) kerestek 2008-ban. Egy évvel korábban még 4,85 millió eurót vittek haza. A Stoxx összesített európai bankindexben szereplő társaságok vezetői 18 százalékos fizetéscsökkenést szenvedtek el. Átlagkeresetük a 2008-as üzleti évben 5,7 millió euróra esett a 2007. évi 6,9 millióról. A legjobban fizetett vállalatvezető továbbra is a Porschét irányító Wendelin Wiedeking, aki 77,4 millió eurót keresett tavaly.
2009.05.28. 14:54
 
Tenisz, Roland Garros: Venus Williams lesz Szávay ellenfele
Az egyesben hétszeres Grand Slam-győztes amerikai Venus Williams lesz Szávay Ágnes ellenfele a francia nyílt teniszbajnokság harmadik fordulójában. A világranglistán harmadik, idősebbik Williams-nővér a 64 között nagy csatában - meccslabdát is hárítva - nyert a cseh Lucie Safarova ellen. Az összecsapás szerda este kezdődött, a csütörtöki folytatást Safarova kezdhette szettelőnyből. Szávay és Venus Williams eddig egyszer találkozott egymással, idén februárban, az acapulcói salakpályás torna negyeddöntőjében az amerikai diadalmaskodott 6:2, 5:7, 6:1-re.
2009.05.28. 14:33
 
Már évi negyedmillió lombikbébi születik a világon
Közel negyedmillió baba születik évente mesterséges megtermékenyítéssel a világon - áll a Human Reproduction című szakfolyóiratban közzétett jelentésben. Az úgynevezett asszisztált reprodukciós technológiák (ART) segítségével 2002-ben, az utolsó évben, melyről globális adatok állnak már rendelkezésre 246 ezer lombikbébi született a vizsgált 53 ország 1563 klinikáján. Az elvégzett beavatkozások jelentősen, 25 százalékkal emelkedtek 2000-hez képest - írja a jelentés. Növekszik a sikerességi arány is (a beavatkozás típusától függően 15-22 százalék között van), miközben enyhén csökken a többszörös ikerszülések száma.
2009.05.28. 14:24
 
 
NHH: kis mértékben nőtt a vezetékes szélessávú előfizetések száma
A március végi 1,583 millióról 1,593 millióra nőtt április végére a hazai vezetékes szélessávú előfizetések száma - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) csütörtökön. Az ADSL- és kábelmodemes előfizetések száma április végén 170 ezerrel haladta meg az egy évvel korábbi szintet. Az NHH gyorsjelentése az egykori monopolszolgáltatók, a vezető alternatív szolgáltatók, és a négy legnagyobb kábeltelevíziós társaság önkéntes adatközlésére épül. A hagyományos telefonvonalon szélessávú ADSL-internetszolgáltatásra előfizetők száma áprilisban gyakorlatilag nem változott, maradt 804 ezer.
2009.05.28. 14:02
 
 
MSZP: az áfaemelés nem érinti a gyógyszereket
A gyógyszerek áfáját nem érinti a júliustól hatályos áfaemelés, a patikaszerek maradnak a kedvezményezett, ötszázalékos áfakörben - mondta Schvarcz Tibor, az MSZP egészségpolitikai munkacsoportjának vezetője. A politikus kijelentette: az Országgyűlés egészségügyi bizottsága támogatja és kezdeményezi fogja azt, hogy a nemzeti gyógyszerkészlet mennyisége ne legyen államtitok. A Fidesz hetek óta azon az állásponton van, hogy a gyógyszerkészletek mennyiségére vonatkozó adatok ne képezzenek államtitkot. Mikola István, a párt szakpolitikusa szerdán úgy nyilatkozott, a titkosítás feloldását fogja kezdeményezni.
2009.05.28. 14:00
 
 
Kilencven település indul a szombaton kezdődő Nemzeti Vágtán
Szombaton indul a II. Nemzeti Vágta Budapesten, a Hősök terén: az 1848/49-es forradalom és szabadságharc gyermekhőseinek emlékére rendezett lovasversenyen idén 90 település vesz részt. A lovas eseményeknek a Hősök terén felépített speciális versenypálya ad majd helyet, melyen megváltoztatták a kanyaríveket, így azok a tavalyihoz képest biztonságosabb versengést tesznek lehetővé. Itt találkozhat majd a közönség a 90 induló település lovasával, akik szombaton még csak gyakorolnak, de vasárnap már 15 előfutamba beosztva igyekeznek bejutni a hétfői középdöntőkbe.
2009.05.28. 13:58
 
 
Amnesty International: Izrael nemzetközi hadijogot sértett
Az Amnesty International (AI) azzal vádolja csütörtökön kiadott éves jelentésében Izraelt, hogy a tavaly év végén indított gázai offenzívája idején megsértette a nemzetközi hadijogot. Az AI jelentés szerint a háromhetes offenzíva alatt az izraeli hadsereg a palesztin fegyveresek elleni harcban közvetlen támadásokat intézett polgári épületek ellen, aminek aránytalanul nagy számú civil személy esett áldozatául. A jelentés 1400 palesztin, köztük 300 gyermek haláláról ír, a sebesültek számát mintegy 5000-re teszi. Az NGO Monitor nevű izraeli nem kormányzati szervezet azt veti az AI szemére, hogy egyoldalúan csak Izraellel foglalkozik, és nem veszi tekintetbe az izraeli civilek elleni palesztin rakétatámadásokat.
2009.05.28. 13:45
 
Az uniós lakosság egyharmada nem engedhet meg magának váratlan kiadást
Az Európai Unió lakosságának egyharmada olyan háztartásban élt 2007-ben, amely váratlan kiadás felmerülése esetén nem tudott megbirkózni a helyzettel, mert jövedelme veszélyesen közel volt a nyomorszinthez - derült ki az EU statisztikai hivatalának csütörtökön közzétett jelentéséből. Az uniós lakosság 7 százaléka nem tudta rendesen fizetni lakásának közüzemi számláit, 3 százaléka pedig a lakbért vagy a lakás törlesztő részletét. Ami a váratlan kiadások megengedhetőségét illeti, e tekintetben Lettországban és Magyarországon volt a legrosszabb a helyzet: a lakosság 63 százaléka élt olyan háztartásban, ahol ez gondot okozott.
2009.05.28. 12:55
 
Magyar-magyar konzultáció: közös nemzeti érdek Magyarország megerősödése
Közös nemzeti érdek Magyarország megerősödése a határon túli magyarság számára - derült ki a magyar-magyar kormányzati konzultáció utáni sajtótájékoztatón, amelyen elhangzott, hogy megmarad a kassai magyar konzulátus, és a vajdasági Magyar Koalíció a szerb kormánykoalícióban való részvételének felülvizsgálatára készül. "Megköszönjük, hogy nem zárják be a kassai konzulátust" - jelentette ki Csáky Pál, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártja (MKP) elnöke a magyar-magyar kormányzati konzultáció után tartott sajtótájékoztatón. Szóba került a szlovák nyelvtörvény ügye is a magyar kormány és a határon túli magyar politikai szervezetek közötti csütörtöki megbeszélésen.
2009.05.28. 12:55
 
 
Hagyó Miklós: még nem zárult le a Margit híd kivitelezői tendere
Még nem zárult le a Margit híd kivitelezői tendere, csak a borítékbontás történt meg, ezt követően értékelik a pályázatokat - nyilatkozta Hagyó Miklós csütörtökön. A főpolgármester-helyettes leszögezte, a városvezetés mindent elkövet azért, hogy a tervezett időpontban megkezdődhessen a Margit híd felújítása. Az MTI-nek korábban a Városházán többen azt nyilatkozták, hogy a két ajánlat közül az olcsóbb, áfa nélkül több mint 20 milliárd forintos ajánlat nyerte a Margit híd rekonstrukciójára kiírt tendert. A főváros korábban 13 milliárd forinttal számolt, amelyből hatot az EU finanszírozna.
2009.05.28. 12:44
 
 
MSZP: Áder János mondjon le az EP-jelöltségről
Az MSZP szerint Áder Jánosnak vissza kell lépnie a fideszes európai parlamenti (EP) képviselőjelöltségtől, mert hiányos nyelvtudása miatt alkalmatlan arra, hogy képviselje az ország érdekeit az Európai Unióban - mondta Cserey Gyula, az MSZP európai parlamenti képviselőjelöltje Budapesten. A YouTube internetes videómegosztó portálon található felvételek, Áder János angolul folytatott telefonbeszélgetéseinek lejátszása után a szocialista politikus azt mondta, nem túlzó az a kijelentés, hogy a fideszes képviselő nyelvtudása igen-igen messze esik a tárgyalóképestől.
2009.05.28. 12:28
 
Erős földrengés rázta meg Hondurast
A Richter-skála szerint 7,1-es erősségű földrengés volt csütörtökön Honduras partjainál; a földmozgásban négy ember meghalt. A vöröskereszt szerint az áldozat egy 15 éves fiú, akit La Lima városban maga alá temetett egy összeomlott ház. Más sérültekről és jelentősebb anyagi károkról nem érkezett hír. A földrengés epicentruma La Ceiba várostól 130 kilométerre északkeletre a nyílt tengeren volt, hipocentruma pedig tíz kilométer mélységben - jelentette az amerikai geológiai intézet. A csendes-óceáni cunami-előrejelző központ a földlökések után szökőárriadót rendelt el Honduras, Belize és Guatemala tengerparti területeire, de egy óra múlva lefújták a riasztást.
2009.05.28. 12:00
 
 
Standard and Poor's: indul az európai kilábalás, de hosszú és lassú lesz
Gyűlnek a bizonyítékok arra, hogy az idei első negyedév lehetett az európai gazdaság visszaesésének mélypontja, de "nem lenne bölcs dolog" hirtelen és gyors fellendülést várni, áll a Standard and Poor's csütörtökön Londonban kiadott térségi előrejelzésében, amely szerint az év későbbi szakaszában már "szerény mértékben pozitív" növekedési adatokra lehet számítani. A világ legnagyobb hitelminősítője még rontotta is az euróövezetre adott idei egész évi prognózisát, és most már a valutaunió hazai össztermék-értékének (GDP) 4,2 százalékos átlagos visszaesésével számol 2009-ben az eddigi mínusz 4,0 százalékos jóslat helyett.
2009.05.28. 11:27
 
 
Megjelent az új influenza megbetegedés Szlovákiában
Szlovákiában is megjelent a H1N1 influenzavírus okozta első megbetegedés - jelentette az Aktuálne.sk hírportál egészségügyi illetékesekre hivatkozva. Az értesülés szerint a beteget egy pozsonyi kórházban kezelik. Richard Rasi szlovák egészségügyi miniszter az értesülést csütörtöki rendkívüli sajtóértekezletén megerősítette. Elmondta, hogy az új típusú influenzában egy 37 éves Pozsony megyei férfi szenved, aki a múlt pénteken az Egyesült Államokból tért vissza Szlovákiába. Ivan Rovny, Szlovákia fő tisztiorvosa szerint az illető két nap után sem észlelt magán semmiféle tünetet. Miután azonban köhögni kezdett, és nyomást érzett a torkában, orvosokhoz fordult, akik megerősítették a H1N1 vírus jelenlétét. Azonnal kórházba utalták, ahol három-négy napig megfigyelés alatt tartják.
2009.05.28. 11:18
 
Megállt az élelmiszer-kiskereskedelem mennyiségi forgalmának csökkenése
Magyarországon nem csökkent az élelmiszer-kiskereskedelemben eladott áru mennyisége az első negyedévben a tavalyi év azonos időszakához képest a Nielsen piackutató 20 európai országot érintő felmérése szerint. Az MTI-hez csütörtökön eljuttatott összefoglalóból kiderül, hogy a vizsgált 20 közül 11 európai országban adtak el kevesebb élelmiszert, háztartási vegyiárut és kozmetikumot az idei első három hónapban, mint egy évvel korábban. Így például Írországban 5, Szlovákiában 4, Csehországban és Franciaországban 2-2 százalék volt a visszaesés. A húsz vizsgált országban átlagosan 0,5 százalékkal több élelmiszert, háztartási vegyiárut és kozmetikumot adtak el az élelmiszer-kiskereskedelemben idén január-márciusban, mint a tavalyi első negyedévben.
2009.05.28. 11:15
 
A moldovai parlament elhalasztotta az elnökválasztást
Június 3-ra halasztotta csütörtökön a moldovai parlament az államfőválasztást. Az Interfax orosz hírügynökség azt írta honlapján, hogy a törvényhozás a kormányzó kommunista párt indítványára napolta el a szavazást. Marina Posztojko, a párt képviselőcsoportjának vezetője azzal indokolta a halasztást, hogy csütörtökön ünneplik Krisztus mennybemenetelének ortodox ünnepét, s - mint mondta - "nem jó veszekedni ezen a napon". Az ellenzéki képviselők nem értettek egyet ezzel, attól függetlenül, hogy amúgy sem vesznek részt a választási procedúrán, ennek ellenére a parlament elfogadta az indítványt.
2009.05.28. 11:05
 
 
Az európai megosztottság ellen emelt szót a német kancellár
"Európában bármilyen megosztottság csakis nélkülem jöhet létre" - hangsúlyozta a berlini Humboldt egyetemen tartott előadásában a német kancellár. Az Angela Merkel által vezetett Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) Európa-politikájának fő elemeit vázoló beszédében - amelyet a Frankfurter Allgemeine Zeitung csütörtökön részletesen ismertetett - a politikus a toleranciát nevezte a legfontosabb európai értéknek. Az előadásban keveredett a nemzeti és az európai retorika. Ami az előbbit illeti, Merkel egyebek között hangsúlyozta, hogy az EU nem nemzetek fölötti állam, s nem is lehet soha az. Utalt arra is, hogy a költségvetési, az adó- és a szociálpolitika alakításának a tagállamoknál kell maradnia.
2009.05.28. 11:00
 
 
Agyonlőtte kétéves öccsét egy hároméves kislány
Véletlenül agyonlőtte kétéves öccsét egy 3 éves kislány az Egyesült Államokban. A családi tragédia a kaliforniai Bakersfield városában történt. A kislány szülei ágya alatt rábukkant egy félautomata pisztolyra, a fegyver elsült, a golyó pedig véletlenül a fiúcskát találta el. A gyermek nem halt meg azonnal, még élve került kórházba, ám ott sem tudták megmenteni. A lövés eldördülésekor a gyerekek anyja a ház másik végében volt, apjuk a munkahelyén dolgozott.
2009.05.28. 10:55
 
Férfi kézilabda NB I: Cozma a közönségválogatottban
A február 8-án meggyilkolt Marian Cozma is bekerült a férfi kézilabda NB I 2008/09-es idényének közönségválogatottjába. A pontvadászat névadó szponzora, a Budapest Bank idén harmadik alkalommal jutalmazza különdíjjal a legjobbakat: az All Star-csapat tagjait, az év felfedezettjét és a legjobb edzőt. A szavazás alapján a szezon felfedezettje nagyon szoros küzdelemben Nagy Kornél, a Dunaferr játékosa lett. A legjobb vezetőedző címet Mocsai Lajos, a bajnok MKB Veszprém trénere nyerte el, aki a voksok nyolcvan százalékát kapta a szurkolóktól.
2009.05.28. 10:25
 
 
Bajnai: nem csökkenti a kormány a határon túli magyarok támogatását
A határon túli magyarok támogatását a gazdasági válság okozta nehézségek ellenére sem csökkenti a kormány - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök a magyar-magyar kormányzati konzultáción csütörtökön. Hangsúlyozta: szinte minden területen spórolnak, de a külhoni magyarsággal szemben olyan kötelességük, felelősségük, lelki értelemben vett adósságuk van, amelyet a nehéz körülmények között is törleszteni kell. Bajnai Gordon úgy fogalmazott: miközben ennek a kormánynak sok területen tiszta lapot kell nyitnia, a magyar-magyar kapcsolatokban a folytonosságot akarja megőrizni.
2009.05.28. 10:20
 
Németh Balázs fog versenyezni a Balatonring Team motorjával az Olasz Nagydíjon
Hivatalossá vált, hogy Németh Balázs versenyez a Balatonring Team 250 kcm-es motorjával a hétvégi Olasz Nagydíjon. A csapat csütörtöki tájékoztatása szerint a 21 éves magyar tehetség szerda reggel elutazott Mugellóba, hogy a "lehető legjobban felkészülhessen az edzésekre és a vasárnapi versenyre". Internetes források már kedden arról számoltak be, hogy Németh váltja a világbajnok Talmácsi Gábort, aki Jorge Aspar Martínez spanyol csapattulajdonossal hétfőn, Budapesten közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy - a médiajogokat érintő nézetkülönbségük miatt - végleg elválnak útjaik.
2009.05.28. 09:40
 
 
A Zwack igazgatósága 230%-os osztalékot javasol
További, részvényenként 1.000 forint osztalék kifizetését javasolja a Zwack Unicum Nyrt. igazgatósága a már márciusban kifizetett, részvényenkénti 1.300 forint előleg után - derül ki a társaság június 30-ra szóló közgyűlési meghívójából, amelyet csütörtökön tettek közzé a BÉT honlapján. Az igazgatóság a 2008. április 1-jétől 2009. március 31-ig tartó üzleti évre összesen 4 milliárd 680 millió 500 ezer forint, részvényenként összesen 2.300 forint, a névértékre vetítve 230 százalékos osztalék megállapítását és kifizetését javasolja azzal, hogy ebből az összegből 2 milliárd 645 millió 500 ezer forint, részvényenként 1.300 forint osztalékelőleget már kifizettek.
2009.05.28. 09:20
 
 
BL-döntő: Xavit választották a legjobb játékosnak
Xavi Hernándezt választották a szerda esti Bajnokok Ligája legjobb játékosának. A római fináléban a Barcelona 2-0-ra győzött a Manchester United ellen, a találkozón Xavi szabadrúgásból kapufát lőtt, majd csapata második gólja előtt nagyszerű beíveléssel hozta helyzetbe Lionel Messit. A 29 éves középpályást a tavalyi Európa-bajnokságon is a legjobbnak találták a szakemberek.
2009.05.28. 08:40
 
 
A pakisztáni tálibok vállalták a lahori merényletet
A pakisztáni tálibok vállalták csütörtökön az előző napi lahori merényletet, amelynek 24 halottja és közel 300 sebesültje volt. "Elértük célunkat, amire régóta készültünk. Ez volt a válasz a Szvat-völgyi hadműveletre" - közölte telefonon a brit hírügynökséggel a tálibok egyik katonai parancsnoka.
2009.05.28. 08:35
 
 
NBA: 3-2-re vezet a Lakers a Nyugati-főcsoport döntőben
A Los Angeles Lakers magabiztosan legyőzte a Denver Nuggetset a Nyugati főcsoport döntőjének ötödik felvonásán az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), ezzel 3-2-re vezet a párharcban. Nyugati-főcsoport, döntő, 5. mérkőzés: Los Angeles Lakers-Denver Nuggets 103-94. Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-2 a Lakers javára.
2009.05.28. 08:30
 
 
Obama: az Egyesült Államok gazdasága a stabilizálódás jeleit mutatja
Barack Obama amerikai elnök szerint az Egyesült Államok gazdasága a stabilizálódás jeleit mutatja azután, hogy évtizedek óta a legmélyebb válság sújtotta. "Biztonsággal kijelenthetjük: visszaléptünk a szakadék szélétől" - fogalmazott Obama a kaliforniai Beverly Hillsben a Demokrata Párt adománygyűjtő rendezvényén. Meglátása szerint némi nyugalom állt be, amely korábban nem volt meg; nincs küszöbön katasztrófa, az amerikaiak kevésbé aggódnak jövőjük miatt. A gazdaság szerinte már érezhető stabilizálódását ahhoz kötötte, hogy új kormánya eredményesen tevékenykedett.
2009.05.28. 08:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069[2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista