2020. június 7., vasárnap - Róbert
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Továbbra is bizonytalan az Opel sorsa
Továbbra is bizonytalan az Opel autógyár sorsa, az új befektető megtalálása ismét az egyik legfőbb gazdasági témává vált Németországban. Karl-Theodor zu Guttenberg gazdasági miniszter szerdán közölte, hogy a legközelebbi jövőben várják az egyik legújabb jelentkező, a belga RHJ International (RHJI) pénzügyi befektető átvételi ajánlatát. Az RHJI az amerikai Riplewood pénzügyi cég belgiumi leányvállalata, és szoros kapcsolatban áll az Opel anyavállalatával, a General Motors-szal. Mindez Németországban olyan aggodalmaknak adott tápot, amelyek szerint az RHJI "befutása" esetén a fő tulajdonos az amerikai General Motors maradna, miközben az Opel válságát valójában az anyavállalat pénzügyi válsága okozta.
2009.07.15. 15:20
 
Nem voltak rendőrök a Ferencváros stadionjában a Hertha-meccsen
Az MTI információi szerint nem voltak rendőrök az Albert Stadionban rendezett keddi mérkőzésen, amely alatt a Ferencváros szurkolóinak egy csoportja a vendég Hertha drukkereit bántalmazta, a szervezők ugyanis csak külső biztosítást kértek. A dpa német hírügynökség értesülése szerint több FTC-drukker bántalmazta és palackokkal dobálta a vendégcsapat szurkolóit. Az egyik német drukker sebét a Hertha csapatorvosa varrta össze. Az MTI úgy tudja, hogy a mérkőzésen nem voltak rendőrök, mert a szervezők csak külső biztosítást kértek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte: rendőri intézkedés nem történt.
2009.07.15. 15:01
 
Szlovák bírálat a Jobbik EP-képviselőinek
Élesen bírálta a Jobbik képviselőit a szlovák parlament külügyi bizottságának elnöke, amiért az Európai Parlament alakuló plenáris ülésén - mint mondta - a Magyar Gárda egyenruhájában vettek részt. Juraj Horváth szerint ez olyan nemzetközi botrány, amelyről nem szabad hallgatni, és amellyel kapcsolatban egyértelmű és világos álláspontra kell helyezkedni. "Az az üzenet, amellyel a magyar radikálisok az európai parlament padsoraiba ültek, egy olyan, rendkívül veszélyes politika megnyilvánulása, amelyet Európa több millió emberélet árán a múltban már elutasított és elítélt" - nyilatkozta szerdán a szlovák politikus.
2009.07.15. 15:00
 
 
Londoni elemzők szerint vége a világgazdasági recessziónak
Vége a világgazdasági recessziónak, és már elindult a kilábalás, áll az egyik vezető londoni befektetési bankcsoport szerdán közzétett elemzésében, amely szerint a feltörekvő térségben különösen erőteljes fellendülés várható. A Bank of America-Merrill Lynch londoni befektetési kutatócsoportjának júliusra szóló havi jelentése szerint a globális gazdasági visszaesés a második negyedévben véget ért, és a harmadik negyedévtől lassú, "törékeny" növekedés kezdődött. A ház 2010-re már 3,7 százalékos egész évi világgazdasági növekedést jósol.
2009.07.15. 14:45
 
 
Michael Jackson halálát emberölésként kezeli a rendőrség
Emberölésként kezeli Michael Jackson halálát a Los Angeles-i rendőrség; a nyomozás középpontjában az elhunyt énekes orvosa, Conrad Murray áll. Az igazságszolgáltatás közeléből származó források szerint a bizonyítékok arra mutatnak, hogy a műtéti altatásoknál használatos Proforol okozhatta Jackson halálát - számolt be a TMZ internetes oldal. A nyomozásban résztvevő hatóságoknak állítólag számos olyan bizonyíték áll rendelkezésére, amelyek Murrayhez vezetnek. A bizonyítékok között emlegetik a sztár házában talált gyógyszereket, beleértve a Proforolt is, illetve az énekes számára odakészített oxigénpalackot is.
2009.07.15. 14:30
 
 
Új influenza: kétféle influenza elleni oltás lesz ősszel
A szezonális influenza elleni oltóanyag mellett külön lehet majd beadatni az új influenza elleni vakcinát - mondta a Klubrádiónak szerdán Falus Ferenc országos tiszti főorvos. Falus Ferenc közölte, hogy előbbi gyártása már befejeződött, de a kontroll kísérletek még eltartanak néhány hétig. A H1N1-elleni oltóanyag előállítása viszont még tart. Az ÁNTSZ októberre tervezi a tömeges oltási kampány beindítását. Az új influenza sajátossága, hogy könnyen és nyáron is terjed. Ha valaki hirtelen egyik napról a másikra belázasodik, végtag- és torokfájása lesz, vegyen fel maszkot és zárkózzon be; telefonon hívja az orvost, mert könnyen megfertőzhet másokat - tanácsolják.
2009.07.15. 14:15
 
 
Mosley nem akar FIA-elnök lenni, Todtot javasolja
Nem pályázza meg újra a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöki posztját Max Mosley, aki utódjául a korábbi Ferrari-csapatfőnök Jean Todtot javasolja. A 69 éves brit vezető a FIA-tagszövetségekhez írt szerdai levelében hangsúlyozta, hogy nem vesz részt az október 23-i elnökválasztáson, és a francia szakembert tartja alkalmasnak a folytatásra. A 63 esztendős Todt ralis navigátorként kezdte, majd 1993-tól 2007-ig a maranellói istállót irányította - ez idő alatt Michael Schumacher öt világbajnoki címet nyert a Scuderiának - majd tavaly hagyta ott végleg a Ferrarit. Múlt pénteken Ari Vatanen, korábbi rali-világbajnok, a Párizs-Dakar háromszoros győztese is jelezte, hogy harcba száll a FIA elnöki posztjáért.
2009.07.15. 13:52
 
 
Parlamenti pártok: vonják vissza a szlovák nyelvtörvény diszkriminatív részeit
A magyar parlamenti pártok felhívják a szlovák parlamenti pártokat, hogy vonják vissza a szlovák államnyelvtörvényben foglalt diszkriminatív rendelkezéseket, azok ugyanis ellentétesek az európai kisebbségi jogokkal, az Európai Unió szellemiségével, valamint a meglévő emberi jogi egyezményekkel és a józan ésszel. Az MSZP, a Fidesz, az SZDSZ és a KDNP országgyűlési frakciójának képviselője által szerdán megfogalmazott négypárti nyilatkozattervezet szerint a június 30-án elfogadott nyelvtörvény módosítása a törvényhozók által szentesített emberi jogi jogsértés.
2009.07.15. 13:45
 
 
Több mint 40 százalékkal esett vissza az eladott gépkocsik száma
Az idei első félévben 40,1 százalékkal esett vissza az eladott új személygépkocsik száma Magyarországon a tavalyi év hasonló időszakához képest - derül ki a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete (MGE) összegzéséből. Az adatsor szerint a tavalyi első félévben 85.211 személygépkocsit értékesítettek az MGE-be tömörült importőrök, míg idén az első félévben 51.069-et. A márkák alapján az eladott autókat tekintve a rangsor élén még mindig a Suzuki áll az első félévi 8.934 értékesített kocsival, a második pedig az Opel 5.211 eladott autóval.
2009.07.15. 13:26
 
 
Vízummentességet javasol Brüsszel balkáni országoknak
Az Európai Bizottság azt javasolta, hogy Macedónia, Szerbia és Montenegró januártól részesüljön teljes vízummentességben az Európai Unióba való utazást illetően - közölte szerdán Brüsszelben Olli Rehn, a testület bővítési felelőse. A javaslat lehetővé teszi, hogy a macedón, szerb és montenegrói állampolgárok az új biometrikus (modern technikával készült) útlevelekkel a schengeni övezet országaiba utazhassanak. A bizottság javaslatát még az EU-tagországok kormányainak is jóvá kell hagyniuk ahhoz, hogy életbe lépjen. Rehn azt is elmondta, hogy reményeik szerint Albánia és Bosznia-Hercegovina is hamarosan csatlakozhat a három említett államhoz.
2009.07.15. 12:53
 
 
Vízummentességet javasol Brüsszel balkáni országoknak
Az Európai Bizottság azt javasolta, hogy Macedónia, Szerbia és Montenegró januártól részesüljön teljes vízummentességben az Európai Unióba való utazást illetően - közölte szerdán Brüsszelben Olli Rehn, a testület bővítési felelőse. A javaslat lehetővé teszi, hogy a macedón, szerb és montenegrói állampolgárok az új biometrikus (modern technikával készült) útlevelekkel a schengeni övezet országaiba utazhassanak. A bizottság javaslatát még az EU-tagországok kormányainak is jóvá kell hagyniuk ahhoz, hogy életbe lépjen. Rehn azt is elmondta, hogy reményeik szerint Albánia és Bosznia-Hercegovina is hamarosan csatlakozhat a három említett államhoz.
2009.07.15. 12:13
 
 
Lezuhant egy utasszállító gép Iránban, 168-an meghaltak
Lezuhant egy utasszállító repülőgép szerdán Irán északnyugati részén, és életét vesztette a fedélzetén lévő minden ember, a legfrissebb adatok szerint összesen 168 fő - jelentette az iráni média. A Caspian Airlines légitársaság Tupoljev típusú gépe a teheráni Khomeini imán repülőtérről az örmény fővárosba, Jerevánba tartott 153 utassal és 15 főnyi személyzettel - közölte az iráni polgári légiforgalmi hivatal szóvivője. Az iráni állami televízió beszámolója szerint a gépen utazott nyolc fő az ifjúsági dzsúdó válogatottból. Azért indultak Jerevánba, hogy az örmény válogatottal együtt készüljenek az augusztus 6-án kezdődő budapesti ifjúsági világbajnokságra. Magyar áldozatról egyelőre nem tudni.
2009.07.15. 11:25
 
 
A fizetésképtelenség a harmadik negyedévben érheti el tetőpontját
Az idei harmadik negyedévben érheti el tetőpontját a fizetésképtelenséget jelentő cégek száma Magyarországon, miután már az első félévben közel 22 százalékkal nőtt az ilyen vállalatok száma 2008 azonos időszakához képest - mondta Dercze Zoltán, a Coface Hungary országigazgatója. Az igazgató elmondta: az ágazatok fizetésképtelenségi listáját - az elmúlt évekhez hasonlóan - 2009 első félévében is az építőipar vezeti, ezt követi a kis- és nagykereskedelem, majd a turizmus-vendéglátás.
2009.07.15. 10:59
 
 
KSH: az ipari termelés éves szinten 22,1 százalékkal esett vissza
Az ipari termelés az idén májusban 22,1 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, a munkanaphatástól megtisztított index megegyezik a kiigazítatlan indexszel. A termelés volumene az év első öt hónapjában 23,3 százalékkal alacsonyabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index májusban 2,6 százalékkal emelkedett. Az adatok megegyeznek a korábban nyilvánosságra hozott előzetes számokkal.
2009.07.15. 09:07
 
 
Ausztráliában van a világ új influenzásainak több mint tíz százaléka
Ausztráliában már 10 387 új influenzást regisztráltak a hatóságok, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint ez a világban kimutatott ilyen fertőzésnek több mint tíz százaléka. A betegek száma Japánban pedig már meghaladta a 3000-et. Az ausztrál egészségügyi miniszter hangoztatta, hogy a valós szám ennél nagyobb lehet. Megerősítette, hogy 123 embert ápolnak kórházban, ebből 53-at az intenzív részlegen. Ausztráliában több mint húsz ember halt meg az A-típusú H1N1 vírus okozta fertőzésben. Az országban van a legtöbb beteg Ázsia csendes-óceáni államai közül. A hatóságok 21 millió adag védőoltást rendeltek a gyártóktól.
2009.07.15. 09:00
 
 
Emelkedtek a helyközi közlekedés tarifái
Átlagosan 5 százalékkal emelkedtek július 15-étől a helyközi közösségi közlekedés tarifái a nyári áfaemelés miatt. A közlekedési minisztérium közlése szerint a tarifarendezés elmaradása esetén a július 1-jétől 25 százalékra emelkedett áfa miatt jelentős bevételkiesés jelentkezne a közlekedési szolgáltatóknál, ennek elkerülését szolgálja a helyközi közlekedés díjainak módosítása. A szükségszerű kerekítések miatt az utasok kisebb vagy nagyobb mértékben módosuló árakkal is találkozhatnak a jegypénztáraknál. Egy 50 kilométeres, teljesárú havi bérlet ára például 30.000 forintról 31.900 forintra nőtt július 15-től, míg egy teljesárú menetjegy ugyanerre a távolságra 45 forinttal drágult, 795 forintra.
2009.07.15. 08:10
 
 
Légitársaság házikedvenceknek
Kizárólag házikedvenceket reptet keddtől egy amerikai légitársaság, amelynek szolgáltatásai között szerepel, hogy a kutyák és macskák ezentúl az első osztályon is utazhatnak. A Pet Airways nem korlátozza a kabinba felvihető állatok méretét, ellentétben más légitársaságokkal, ahol a házikedvencek csak a csomagtérben, vagy ha a méret engedi, az ülések alatt kaphatnak helyet. A szolgáltatás az Egyesült Államokban öt repülőtéren érhető el. A Pet Airways embereket nem szállít, kivéve a személyzetet, illetve az állatokra felügyelő légiutas-kísérőket. Az egy útra szóló jegyeket 149 dollártól árulják. Az új menetrend ellenére előfordul, hogy az utas méretétől függően egy-egy járatra csak várólistáról lehet feljutni.
2009.07.15. 07:41
 
 
F1: Barrichello enyhítette a csapatával szemben megfogalmazott kritikáját
Rubens Barrichello, a Brawn GP pilótája enyhítette korábbi kemény kritikáját, amelyben a saját csapatát okolta azért, mert nem sikerült nyernie vasárnap a Forma-1-es Német Nagydíjon. "Fáradt és ideges voltam a futam után. Pontosan tudom, hogy a Red Bull gépei egy fél másodperccel gyorsabbak voltak körönként, mint én" - nyilatkozta a brazil versenyző. Barrichello azt mondta, rettenetesen el van keseredve amiatt, ahogy a dolgok náluk mennek, mert ami a Nürburgringen történt, "az iskolapéldája annak, miképpen lehet elpuskázni egy szinte biztos győzelmet". A dél-amerikai pilóta szerint azért maradt el a siker, mert háromszor járt a boxutcában, míg legnagyobb riválisai csak két alkalommal cseréltek gumit, illetve vételeztek üzemanyagot.
2009.07.15. 07:33
 
 
A világ leghosszabb golfpályája nyílik Ausztráliában
A világ leghosszabb golfpályáját építik Ausztráliában. Az 1365 kilométeren át elnyúló, tizennyolc várost és szolgáltató állomást érintő sivatagi útvonal mentén húzódó pályát még az idén megnyitják - mondták el a szervezők. A két időzónán át húzódó, Nagy-Britanniánál hosszabb pályáját a következő hónapban fejezik be, és a nyitó versenyt október 22-én rendezik. "Ez a világ leghosszabb golfpályája. Egyedülálló terep, mindenki számára nyújt valamit" - mondta el a projekt szóvivője. A 71 lyukú pályát három vagy négy nap alatt lehet teljesíteni, amiről minden sikeres résztvevő tanúsítványt kap.
2009.07.15. 07:29
 
 
Csökkent az üzemanyagok ára
Csökkentette bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. A Mol egy hete csökkentette 7-7 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj árát. A mostani mérsékléssel a gázolaj átlagára 272 forintra, a benziné pedig 288 forintra esik. A kutaknál 10-25 forintos különbségek is lehetnek. Az elemzők azt várják, hogy a világpiaci kereslet mérséklődése miatt a nyári utazási szezonban is inkább csökkennek, vagy stagnálnak az árak, semmint számottevően növekednek.
2009.07.15. 07:22
 
 
Az év eddigi legmelegebb napja lesz a szerdai
Az év eddigi legmelegebb napja lesz a szerdai, a Békéscsaba-Debrecen vonalon kell a legnagyobb forróságra számítani - közölte Török László, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa. Az országban 32-36 fok körül alakul a hőmérséklet szerdán. A legmelegebb Kelet-Magyarországon, a Békéscsaba-Debrecen vonalon várható, ahol akár 36-37 fok is lehet. Budapesten 35 fok körül alakul a hőmérséklet. Az UV-B sugárzás továbbra is extrém erősségű, 8,1-es lesz - mondta a meteorológus.
2009.07.15. 07:01
 
 
Solana gyors vízummentességet ígért Macedóniának, de Koszovónak nem
Macedónia polgárai rövidesen megkapják a vízummentes beutazás jogát az Európai Unióba - ígérte kedden Szkopjéban Javier Solana, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője, de nem kecsegtette ugyanezzel Koszovó lakosait. Szkopjéban kijelentette: az EU "jó híreket fog bejelenteni a következő napokban" ebben a témában. A politikus hétfőn hasonló kijelentést tett Belgrádban. Macedónia 2005 óta a közösség tagjelöltje, de a csatlakozást előkészítő tárgyalások megkezdésének időpontját még nem jelentették meg Athén ellenkezése miatt. Tavaly nemzetközi megfigyelők azt mondták, hogy az általános választásokat erőszak és megfélemlítés zavarta meg, az unió illetékesei pedig nagyobb haladást várnak a politikai reformok területén.
2009.07.14. 21:55
 
 
Bokros a válságkezelést tartja az egyik kiemelt témakörnek EP-munkájában
A nemzetközi gazdasági válság kezelésének témakörét tartja az egyik kiemelt feladatnak Bokros Lajos (MDF) európai parlamenti tevékenységében az elkövetkező hónapokban. Az MTI-nek a képviselőtestület strasbourgi alakuló plenáris ülése alatt, kedden nyilatkozva Bokros Lajos elmondta, megítélése szerint az elmúlt hetekben végzett előkészítő munka alapján jól összerázódott az a frakció, amelynek egyedüli magyarként ő is tagja, az Európai Konzervatívok és Reformisták képviselőcsoportja. Kifejtette: a csoportot képező politikai erők az alapértékekben egyetértenek, márpedig azok esetében jelentősen különbözik a frakció az EP mindkét nagy képviselőcsoportjától, az Európai Néppárttól és a szociáldemokratáktól.
2009.07.14. 21:40
 
 
Alelnökké választotta Schmitt Pált az Európai Parlament
Alelnökké választották az Európai Parlament képviselői Schmitt Pált (Fidesz) kedden Strasbourgban. Ő az első magyar képviselő ebben a funkcióban, az Európai Parlament eddigi legmagasabb rangú magyar tisztségviselője lett. A képviselők összesen 14 EP-alelnököt választottak, közülük Schmitt mellett a cseh szociáldemokrata Libor Roucek képviseli az új tagállamokat. A többi alelnököket Németország, Olaszország, Görögország, Nagy-Britannia, Spanyolország és Belgium adja. Schmitt Pál már - az Európai Néppárt általi - jelölésekor jelezte, hogy abban pártja Európában egyedülálló választási győzelmének és a Fidesz-delegáció elmúlt öt évben végzett munkájának az elismerését látja.
2009.07.14. 21:30
 
 
Mandela arra kéri az embereket, születésnapján tegyenek valami jót
A volt dél-afrikai elnök, Nelson Mandela arra kéri az embereket, úgy ünnepeljék meg születésnapját, hogy tegyenek valami jót másokkal. Mandela július 18-án lesz kilencvenegy éves. A születésnapi szervezői, a volt dél-afrikai elnök alapítványa Mandela-napot hirdetett erre a napra, amelyet a jövőben miden évben megrendeznének. Mandela, aki huszonhét évig volt börtönben, amiért szembeszállt Dél-Afrika apartheid politikájával, elmondta, a szabadságért és az igazságért folyó harc közös erőfeszítés volt, és azt szeretné, ha a Mandela-nap is az lenne. Azt reméli, az emberek szánnak arra időt, hogy saját közösségükben jobbá tegyenek valamit. Az eseményről világszerte megemlékeznek, New Yorkban koncertet rendeznek.
2009.07.14. 21:15
 
 
Ferencváros-Hertha BSC 2-0
A Dárdai Pállal felálló Hertha BSC 2-0-ra győzött kedden a Ferencváros otthonában lejátszott felkészülési labdarúgó-mérkőzésen. A vendégek magyar válogatott középpályása - aki ezen az estén együttese kapitánya volt - végigjátszotta az összecsapást. A két gólt Cicero és Kacar szerezte, egyaránt fejesből. A találkozó előtt és közben is akadtak botrányos jelenetek. A kezdést megelőzően magyar huligánok támadtak meg berlini szurkolókat, akik közül egy könnyebb sérülést szenvedett. A dpa német hírügynökség értesülése szerint mintegy 15 FTC-drukker bántalmazta és dobálta meg palackokkal a vendéghíveket, a kárvallott rajongó sebét a Hertha csapatorvosa varrta össze.
2009.07.14. 21:05
 
 
Tenisz: Nadal augusztus 8-án, Montrealban játszik újra
Az augusztus 8-án kezdődő montreali tenisztornán tér vissza a korábbi világelső, jelenlegi második Rafael Nadal. Ezt Ángel Luiz Cotorro, a spanyol szövetség orvosa jelentette be kedden, hozzátéve, hogy Nadal jövő hétfőn kezdi meg az edzéseket. A mallorcai játékos, aki sorozatban négyszer diadalmaskodott a Roland Garroson, idén Párizsban a nyolcaddöntőben nagy meglepetésre kikapott a svéd Robin Söderlingtől, majd térdbántalmaira hivatkozva - szintén címvédőként - lemondta a wimbledoni részvételt. Sérülése mellett spanyol sajtóértesülés szerint szülei válása is megviselte. A svájci Roger Federer londoni diadalával visszavette a vezetést Nadaltól a világranglista élén.
2009.07.14. 20:50
 
 
Szonda Ipsos: a Fidesz tábora háromszor akkora, mint a szocialistáké
Július elején a Fidesz a biztos pártválasztók körében 65 százalékon állt, az MSZP 21 százalékon, a Jobbikra pedig a megkérdezettek 9 százaléka voksolna - írta a Népszabadság online kiadása a Szonda Ipsos legújabb kutatását ismertetve. A kutatás eredménye szerint az SZDSZ-re a megkérdezett ezerötszáz 18 éven felüli egy százaléka, míg az MDF-re két százaléka voksolna. A Fidesz támogatottsága a kutatás szerint szinte minden társadalmi rétegben 38 és 42 százalék között van. Az egyetlen kivétel az idősek csoportja: itt 28 százaléknyi a fideszes, és majdnem ennyi (25 százalék) szocialista szimpatizáns is van.
2009.07.14. 20:30
 
 
Washington tárgyalásokat sürget a hondurasi válság megoldására
Az Egyesült Államok kedden közölte: valamennyi félnek esélyt kellene adnia a hondurasi válság megoldását célzó tárgyalásokra, határidők kitűzése nélkül. Ian Kelly amerikai külügyi szóvivő az elűzött hondurasi elnök, Manuel Zelaya közleményére reagált, aki szerint a tárgyalások kudarcba fulladnak, ha a következő - ugyancsak Costa Rica-i közvetítéssel szervezett - találkozó nyomán nem foglalhatja el újra posztját. "Minden félnek időt kellene adni a tárgyalásokhoz. Ne szabjanak erőltetett határidőket... Esélyt kell adni a folyamatnak - mondta Kelly újságíróknak, utalva Óscar Arias Costa Rica-i elnök közvetítésére utalva.
2009.07.14. 20:10
 
 
Fidesz: az SPS bevezetése 1,8 millió embert foszt ki
Font Sándor (Fidesz) szerint az egységes mezőgazdasági támogatási rendszer (SPS) bevezetése kifoszt 1 millió 800 ezer olyan földtulajdonost, akik évekkel ezelőtt bérbe adták művelésre a termőföldjüket. A szakpolitikus erről annak kapcsán beszélt, hogy tizenöt mezőgazdasági szakmai szervezet - érdekképviselet, köztestület, terméktanács - megbízottai kedden arról állapodtak meg, hogy kérik a kormányt, mielőbb rendezze az agrártermelők jelenleg bizonytalan támogatási formáját. Font hangsúlyozta: polgári demokráciában elképesztő lépesnek számít, hogy egy kormánytag, Gráf József egy szűk gazdasági érdekcsoport élére áll, akik nagy gazdasági előnyszerzés céljából befolyásolni szeretnék az Alkotmánybíróságot a döntésében.
2009.07.14. 20:00
 
 
Katona volt Budaházy csoportjának egyik tagja
A Magyar Honvédségben szolgálatot teljesítő katona volt az egyik gyanúsított, akit kedden a Központi Nyomozó Főügyészség őrizetbe vett terrorcselekmény és más bűncselekmények miatt. A gyanúsítottat katonai szolgálatra való méltatlanság miatt a vezérkari főnök azonnal leszerelte és elbocsátotta a honvédségtől - közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel. A közlemény ismertetése szerint a három férfi egyikének ügyében jelentős segítséget nyújtott a nyomozást végző szerveknek a Katonai Biztonsági Hivatal. A Központi Nyomozó Főügyészség kedden újabb három embert vett őrizetbe a Budaházy-csoportból terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmény miatt.
2009.07.14. 20:00
 
 
Tevezért 25,5 millió fontot fizetett a Manchester City
Carlos Tevez argentin válogatott labdarúgó kedden öt évre aláírt a Manchester Cityhez. A 25 éves csatárért 25,5 millió fontot fizetett új klubja a játékjogával rendelkező Kia Joorabchian menedzsernek. Tevez az előző két idényben a városi rivális Manchester Unitedet erősítette és korábbi vezetőedzője, Sir Alex Ferguson élesen kritizálta őt, amiért éppen a nagy vetélytárshoz igazolt, egyúttal jelezte januárban többször személyesen próbálta rávenni arra, hogy hosszabbítson. "Alex soha nem hívott fel, vagy küldött üzenetet" - válaszolt a skót mesternek első sajtótájékoztatóján Tevez, aki kijelentette, nem a pénz döntött választásában, ugyanis kevesellte a játéklehetőséget a Vörös Ördögöknél, ezért határozott a távozás mellett.
2009.07.14. 19:55
 
Aláírták a román-magyar kisebbségi együttműködési jegyzőkönyvet
A romániai magyarokat és a magyarországi románokat, illetve a két országot érintő együttműködési kérdésekben sikerült összegezni az eddigi eredményeket és a jövőbeni vállalásokat abban a román-magyar jegyzőkönyvben, amelyet kedden írtak alá Bukarestben. Gémesi Ferenc, a kisebbségekért és nemzetpolitikai ügyekért felelős államtitkár és Bogdan Aurescu román államtitkár - a kisebbségi együttműködési szakbizottság két társelnöke - keddi tárgyalásain tető alá hozta a jegyzőkönyv szövegét, amelyen 2007 óta több fordulóban dolgoztak. A dokumentumban összegezték az elmúlt időszak eredményeit, és új ajánlásokat fogadtak el.
2009.07.14. 19:00
 
 
Újabb három embert vettek őrizetbe a Budaházy-csoportból
Újabb három embert vett őrizetbe a Budaházy-csoportból terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmény miatt a Központi Nyomozó Főügyészség kedden. Ők többek között azzal gyanúsíthatók, hogy Kóka János SZDSZ-es politikus házára Molotov-koktélokat dobtak - közölte a szervezet az MTI-vel. Ezzel és más támadásokkal az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény elfogadását akarták megakadályozni, ahogy ez a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg nevében küldött üzenetből is kiderült - írták közleményben. Az egyik most őrizetbe vett férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2007 áprilisától "folyamatosan részt vett a mozgalom tagjainak támadásokra történő felkészítésében", illetve ő maga is vállalkozott a terrorcselekményekre.
2009.07.14. 18:30
 
 
Tour de France: Cavendish harmadik szakaszgyőzelme
A brit Mark Cavendish immár harmadik szakaszsikerét aratta a Tour de France országúti kerékpáros körverseny keddi, 10. etapján, míg összetettben továbbra is az olasz Rinaldo Nocentini vezet. A Limoges és Issoudun közötti 194,5 km szakasz sprintbefutóban dőlt el, melynek során Cavendish 200 méterre a céltól állt az élre, és előnyét sikerült megőriznie a késői hajrát nyitó Thor Hushovddal szemben. A norvég kerekes azonban második helyével is megtartotta a pontversenyben élen állónak járó zöld trikót legyőzője előtt. A Tour izgalmassá tétele érdekében a keddi etapon a versenyzőknek tilos volt rádiókapcsolatot fenntartani csapatuk kísérőkocsijaival. Hasonló intézkedésre lehet számítani a 13. szakaszon is.
2009.07.14. 18:00
 
 
A pénzügyminiszter menesztette Tátrai Miklóst, az MNV vezérigazgatóját
Oszkó Péter pénzügyminiszter rendkívüli felmondással szünteti meg Tátrai Miklós, az MNV Zrt. vezérigazgatójának megbízatását, és ezt kedden személyesen közölte vele. "A pénzügyminiszter döntését többek között azzal indokolta, hogy az MNV Zrt. törvény szerinti működéséhez szükséges szabályzatok, illetve a működéséről szóló beszámolók rendre késedelmesen, több esetben nem a jogszabályi előírásoknak megfelelő tartalommal készültek el" - áll a Pénzügyminisztérium közleményében. Mivel Tátrai munkaviszonyát a pénzügyminiszter rendkívüli felmondással szüntette meg, ezért a jogszabályi előírások szerint számára végkielégítés nem fizethető. A távozó vezérigazgató utódlásáról a pénzügyminiszter a közeljövőben dönt.
2009.07.14. 17:30
 
A szlovák nyelvtörvény ellen tiltakoztak a parlamenti pártok ifjúsági szervezetei
Közös nyilatkozatban tiltakoztak a szlovák nyelvtörvény ellen a magyar parlamenti pártok ifjúsági szervezetei Szlovákia budapesti nagykövetsége előtt kedden. A négy ifjúsági szervezet jelen lévő képviselői aláírták, majd a követség postaládájába bedobták a közös álláspontjukat tartalmazó nyilatkozatot. A dokumentumban megállapítják, hogy a szlovák államnyelv-törvény június 30-án a pozsonyi parlamentben megszavazott módosítása "súlyosan sérti az európai normákat; nincs összhangban a nemzetközi szervezetek ajánlásaival", az 1995-ös szlovák-magyar alapszerződéssel, és Szlovákia alkotmányával sem.
2009.07.14. 17:10
 
 
Sólyom visszaküldte az Országgyűlésnek a társasházi törvény módosítását
Sólyom László köztársasági elnök nem írta alá a társasházi törvény módosítását tartalmazó törvényt, és azt megfontolásra visszaküldte az Országgyűlésnek - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal. A közlemény szerint a visszaküldött törvény alapján a jövőben az ügyészek gyakoroltak volna törvényességi felügyeletet a társasházak felett. Az ügyész e felhatalmazás alapján betekinthetett volna a társasház dokumentumaiba, intézkedéseket kezdeményezhetett volna, illetve, ha megítélése szerint a törvényesség másként nem állítható helyre, bírósághoz fordulhatott volna. Az elnök álláspontja szerint azonban az ügyész törvényességi felügyelete nem összeegyeztethető a közös tulajdonnak azzal a sajátos formájával, amely a társasházakat jellemzi.
2009.07.14. 17:00
 
 
Political Capital: a Jobbik számára is veszélyessé válhat a Magyar Gárda
A Political Capital (PC) kockázatelemzése szerint a Magyar Gárda feloszlatása rövid távon mozgósítja a szélsőjobboldalt, de azt is hangsúlyozzák: az illegálisan működő és így egyre nehezebben kontrollálható gárda a Jobbik számára is veszélyessé válhat. Elemzésében a Political Capital hosszan foglalkozott a Magyar Gárda feloszlatásának politikai következményeivel, és megerősítette korábbi közlését, mely szerint a mozgalom nem szűnik meg a jogi döntéssel. Ha a Magyar Gárda hivatalosan bejegyzett szervezetként nem is működhet tovább, demonstrációkat tarthat, hiszen a tagok azokat magánszemélyként is bejelenthetik - írták.
2009.07.14. 16:00
 
 
Seres Mária szerint nyomást gyakoroltak az Alkotmánybíróságra a képviselők
Az Országgyűlési képviselők trükközéssel megpróbáltak a költségtérítésükről szóló népszavazás elé menni, és nyomást gyakoroltak az Alkotmánybíróságra (Ab) - jelentette ki Seres Mária, a népszavazás kezdeményezője. Seres annak kapcsán mondta mindezt, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozata értelmében nem tartható népszavazás a képviselők költségtérítéséről. Mint mondta, rendkívül szomorú, hogy ahelyett, hogy ezt a kérdést rendezték volna a képviselők, "trükközéssel megpróbáltak a népszavazás elébe menni, nyomást gyakoroltak az Alkotmánybíróságra is, és úgy tűnik, hogy ők győztek" - fogalmazott Seres Mária az Alkotmánybíróság épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján. Hozzátette: "ők 386-an erősebbek mint mi 605 ezren".
2009.07.14. 16:00
 
 
Az MLSZ elnökség jóváhagyta a tévés szerződést az NB I közvetítési jogáért
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége keddi rendkívüli ülésén jóváhagyta a Kisteleki István elnök által a Sport TV tulajdonosával, a Chello Central Europe Zrt.-vel hétfőn kötött szerződést az NB I-es mérkőzések közvetítési jogáért. Kisteleki az MTI érdeklődésére elmondta, hogy a testület ugyan nem egyhangúlag, de jelentős többséggel szavazta meg az egyezséget. Hozzátette, hogy a szerződést még a Futball Duó Kft. taggyűlésének is jóvá kell hagynia, s mivel ez alig félórával később megtörtént, végérvényesen életbe lépett a szerződés. A megállapodás értelmében a következő három idényben 5,7 milliárd forint áramlik a magyar futballba.
2009.07.14. 15:53
 
Nyomoz a rendőrség a Jobbik szombati demonstrációjával kapcsolatban
Nyomozást rendelt el a BRFK törvény vagy más hatósági rendelkezés elleni izgatás és egyesülési joggal való visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt a Jobbik múlt szombati, Szabadság téri demonstrációjával kapcsolatban - közölte honlapján kedden a rendőrség. Bencze József főkapitány hétfőn az MR-1 Kossuth Rádiónak úgy nyilatkozott: a BRFK eljárást indított annak tisztázására, ki vagy kik követhettek el jogsértést szombaton azzal, hogy részt vettek egy feloszlatott társadalmi szervezet vezetésében. Szombaton a Jobbik Magyarországért Mozgalom nagygyűlést tartott a Szabadság téren, ahol közfelkiáltással újjáalakult a magyar gárda mozgalom.
2009.07.14. 15:21
 
 
Az aratás a jövő hét végére már befejeződik az országban
Félidejénél tart az aratás, a 2 millió hektárnyi terület feléről már betakarították a termést, a munkálatok várhatóan a jövő hét végére befejeződnek - jelentette be a mezőgazdasági tárca államtitkára Adonyban. A Március 21. Mezőgazdasági Szövetkezet aratás alatt álló búzatáblájánál Gőgös Zoltán elmondta: az őszi árpát és a repcét már learatták, mindkét növénynél az előzetes becsléseknél kedvezőbben alakulta termésátlag. Az őszi búzának 40%-a már a magtárakban van, az eddigi terméseredmények a tavalyinál alacsonyabbak és szélsőségesek: országosan 4-4,2 tonna átlagtermést takarítanak be, de míg Heves megyében hektáronként hat tonnát adnak a gabonatáblák, Szabolcs-Szatmár-Beregben 2,5 tonna az átlagtermés.
2009.07.14. 15:20
 
 
Kiskunhalas polgármestere felmondta a Hospinvesttel kötött szerződést
Kiskunhalas polgármestere kedden felmondta a helyi Semmelweis kórház működtetésére 2004-ben kötött szerződést az önmaga ellen felszámolást kérő HospInvest Zrt.-vel. Várnai László (MSZP) elmondta: az ellátási-, a beruházási- és a közhasznúsági szerződést is felmondta augusztus 31-ei átvétellel, miután Kollányi Gábor, a HospInvest Zrt. elnöke hétfőn hivatalos levélben értesítette arról, hogy nem tudják teljesíteni a kórház működtetésére vonatkozó szerződésben foglaltakat. Kiskunhalas szocialista-szabaddemokrata többségű önkormányzata 2004. július elsején adta át a magánbefektetőnek a városban és környékén 130 ezer beteg ellátását biztosító kórház működtetését.
2009.07.14. 15:06
 
 
Az áthidaló kölcsön július 28-ától igényelhető a bankoktól
Az áthidaló kölcsönt július 28-ától kérhetik a bankoktól a válság miatt nehéz helyzetbe került lakáshitelesek - jelentette be Szollár Domokos kormányszóvivő kedden kormányszóvivői tájékoztatón annak kapcsán, hogy az Európai Bizottság hétfőn jóváhagyta a lakáshitelesek "megmentéséről" szóló programot. A szóvivő emlékeztetett arra, hogy az erről szóló törvény a lakásfedezettel felvett hitellel rendelkező munkanélküliek, illetve a gazdasági válság miatt nehéz helyzetben lévők számára biztosít állami garanciát, hogy ne veszítsék el otthonukat. Az áthidaló kölcsön a 2009. június 30-áig megkötött szerződésekre vonatkozik.
2009.07.14. 15:00
 
 
Ribéryt már 70 millióért sem adná el a Bayern
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetői már akkor sem adnák el Franck Ribéryt, az együttes francia válogatott középpályását, ha a Real Madrid 70 millió eurónál nagyobb összeget kínálna érte. "Biztosan marad, nem vagyunk hajlandóak tárgyalni, még akkor sem, ha 70 milliót vagy annál többet kínálnak érte" - nyilatkozta Uli Hoeness, a Bayern menedzsere. A 26 éves Ribéry nemrég úgy nyilatkozott, hogy a Real Madridban szeretné folytatni pályafutását, de a Bayern vezetői úgy tűnik, nem engednek.
2009.07.14. 14:47
 
 
Négy sérült a pamplonai bikafuttatás utolsó napján
Az utolsó futamon sem kímélték a bikák az embereket; a pamplonai bikafuttatás végeztével négy kalandor kötött ki kórházban. A hatszáz kilós állatok a keddi futamon is belegázoltak a tömegbe, de a hatóságok közlése szerint ez alkalommal senkit sem ökleltek fel. Az utolsó futtatást a körülményekhez képest ép bőrrel megúszták a látogatók, többek között annak köszönhetően, hogy a hétvégétől eltérően nem hömpölygött akkora tömeg az utcákon. Ennek ellenére egy ötvenéves skót, egy 35 éves texasi, egy 33 éves francia és egy 18 éves spanyol férfi kisebb-nagyobb sérülést szenvedett a tülekedésben.
2009.07.14. 14:27
 
 
Szonda Ipsos: többnyire a dolgozók döntenek szabadságuk időpontjáról
A dolgozók 46 százaléka többnyire maga dönti el, mikor megy szabadságra, 28 százalék a főnökével együtt határoz a kérdésben, a fennmaradó 26 százaléknak pedig rendszerint a munkáltató jelöli ki a pihenés napjait - derül ki a Szonda Ipsos telefonos közvélemény-kutatásából. Az ország munkavállalóit reprezentáló, 500 fős mintán végzett kutatás eredményei alapján a gyakori, rövidebb időszakokból álló szabadság ugyanolyan kedvelt, mint a ritka, de hosszabb ideig tartó (46, illetve 44 százalék), a valóságban azonban inkább az előbbire van módjuk a munkavállalóknak. A dolgozók 53 százaléka sokszor, de alkalmanként csak két-három napra, legfeljebb egy hétre tud elmenni, míg a munkából való tartós távollét a munkavállalók 35 százalékára jellemző.
2009.07.14. 14:00
 
 
Nem tartható népszavazás a képviselők költségtérítéséről
Nem tartható népszavazás a képviselők költségtérítéséről az Alkotmánybíróság (Ab) keddi határozata értelmében. Az Ab az Országgyűlést új eljárásra utasította. Az Országgyűlés június 29-én úgy döntött: jövőre megszűnik a képviselői költségtérítés, a képviselők a javadalmukból, azaz a bevételükből csak számlával igazolt költségeiket vonhatják le, és a képviselői javadalom a személyi jövedelemadó szabályai szerint adózik. Az új, 2010. január 1-jén hatályba lépő szabályok szerint az országgyűlési képviselők javadalmazása adóköteles: az alapdíj és a bizottsági vagy országgyűlési tisztségért járó pótdíj mellett jövedelemnek minősül a választókerületi pótlék és a lakhatási támogatás is.
2009.07.14. 13:15
 
 
Új logisztikai központot épít a Magyar Posta Zrt. Gödöllőn
Új logisztikai központot épít a Magyar Posta Zrt. Gödöllőn - jelentette be a társaság vezérigazgatója keddi sajtótájékoztatóján, a Pest megyei városban. Szűcs Ildikó elmondta: a hatmilliárd forintos beruházásra ősszel, közbeszerzési eljárás keretében választják ki a legalkalmasabb jelentkezőt. A vezérigazgató a második logisztikai bázis építését azzal indokolta, hogy az európai postai liberalizáció után várhatóan kiéleződik a verseny a piacon. A magyar posta már most is eredményes, az európai összehasonlításban 6-7. helyen áll. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy például az elsőbbségi küldemények 93-94 százaléka a feladás másnapján elér a címzetthez, holott a nemzetközi előírás csupán 85 százalék - közölte.
2009.07.14. 12:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028[2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista