2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Messi lerövidítette szabadságát, hogy elkezdje az edzéseket
Már hétfőn elkezdte a felkészülést a következő szezonra Lionel Messi, az FC Barcelona argentin labdarúgója, noha egy hét még hátravolt a szabadságából. A klub közlése szerint a 22 éves támadó így részt vesz a Londonhoz közeli, e heti edzőtáborozáson, melynek során két mérkőzést játszik a katalán alakulat a Wembley Stadionban. Pénteken a Tottenham Hotspur, vasárnap pedig az egyiptomi al-Ahli lesz az ellenfél. A keretből egyelőre hiányzik a kameruni Samuel Eto,o, akit a barcelonaiak el akarnak adni, a sérüléséből lábadozó Andrés Iniesta, továbbá azok a válogatott játékosok, akik ott voltak a Konföderációs Kupán, így Xavi Hernandez, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Carles Puyol és a brazil Dani Alves.
2009.07.21. 07:25
 
 
Fél évvel elhalasztották a Guantánamo-jelentést
Késve nyújtják be jelentésüket azokat a munkacsoportok, amelyeket a guantánamói fogolytábor bezárásának keretében a terrorizmussal gyanúsított személyek fogva tartására és kihallgatására vonatkozó ajánlatok kidolgozásával bízott meg Barack Obama amerikai elnök - közölték magas rangú kormányilletékesek. A fogva tartással kapcsolatos ajánlásokat kidolgozó munkacsoport féléves, a kihallgatási szabályokat kidolgozó testület pedig két hónapos haladékot kért - közölték helyi idő szerint hétfőn újságírókkal a nevük elhallgatását kérő illetékesek.
2009.07.21. 07:20
 
 
A japán kormányfő feloszlatta a képviselőházat
Aszo Taro japán kormányfő feloszlatta kedden a képviselőházat, múlt heti bejelentésének megfelelően. A miniszterelnök augusztus 30-ára előre hozott választásokat ír ki, amelynek eredménye várhatóan átrajzolja majd az ország politikai arculatát. A keddi parlamenti ülést megelőzően a kormány ülést tartott, amelyen Aszo közölte: "Úgy döntöttem, hogy feloszlatom a parlamentet". A kabinet valamennyi tagja támogatta ezt. Akihito császárnak is jóvá kell hagynia egy ilyen döntést, amely megtörtént. Ezután a parlamentben a képviselők állva fogadták a bejelentést, háromszoros éljent kiáltottak, és magasba emelték a kezüket a hagyományoknak megfelelően.
2009.07.21. 07:05
 
 
Egy orvosszakértő szerint Ophélie tíz órával az eltűnése után halt meg
A Budapesten meghalt francia diáklány, Ophélie Bretnacher gyászoló szülei megkapták az orvos-szakértői véleményeket, amelyekből megdöbbentő dolgok derültek ki - írta kedden a Blikk. Francis Bretnacher, az apa a lapnak elmondta, hogy az egyik kézhez kapott orvos-szakértői vélemény szerint a lánya véralkoholszintje alig egyezrelékes volt. Felhívta a figyelmet arra is, hogy a lánya a tanúk elmondása szerint viszont csak sörből 15 korsóval ivott meg. A szakértők szerint tíz órával később halt meg a lányom, mint azt feltételezték - osztotta meg a lappal véralkoholszint mértékéből levont következtetést Francis Bretnacher, aki szerint ez nem utal másra, mint hogy hajnali kettőtől délig ismeretlen helyen tartózkodott a lány.
2009.07.21. 07:00
 
 
Bajnai Gordon: a fiataloknak van lehetőségük megváltoztatni a világot
A fiataloknak van lehetőségük megváltoztatni a világot - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök hétfőn este Zánkán, a Szocialista Ifjúsági Internacionálé (IUSY) egyhetes világtalálkozójának záró ünnepélyén. Szembe kell nézni azzal, hogy munkahelyek millióit és millióit veszítjük el világszerte, de a válság leküzdhető, és a fiatalok jövőjét biztosítani kell - hangsúlyozta a kormányfő. Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke azt mondta: legyenek a jelen lévő fiatalok azok, akik kitalálják és berendezik a válság utáni világot.
2009.07.20. 22:00
 
 
Nem találtak robbanóeszközt a korábban kiürített épületekben
A négy átvizsgált épület egyikében sem találtak robbanóanyagot a tűzszerészek - közölte a BRFK sajtóügyeletese hétfőn késő este. Délután lezárták a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium épületét, mert egy nyilvános telefonfülkéből egy férfi azzal hívta fel az Országos Mentőszolgálatot, hogy bombát rejtett el ott. A fenyegetésről a mentősök értesítették a rendőrséget. A Four Seasons Hotelnek helyet adó Gresham Palota recepciójára szintén egy nyilvános telefonfülkéből érkezett hívás arról, hogy bomba van az épületben. Nem sokkal később, hasonló fenyegetés miatt ürítették ki a Duna Plazát, ahol múlt szombaton már volt bombariadó. Egy Böszörményi úti irodaházban is bombariadó volt hétfőn.
2009.07.20. 21:30
 
 
Szlovák államnyelvtörvény: Kóka szerint nemzetközi jogsértésről van szó
Robert Fico magyar-szlovák vitaként próbálja beállítani a szlovák nyelvtörvény ügyét, a négy magyar parlamenti párt azonban egységesen úgy látja, hogy nemzetközi jogsértésről, az egyéni és kollektív szabadságjogok súlyos sérelméről van szó - reagált a szlovák miniszterelnök szavaira Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője az MTI-nek nyilatkozva hétfő este. A szlovák kormányfő hétfőn határozottan elutasította a négy magyar parlamenti párt közös nyilatkozatát, amelyben a szlovák államnyelvtörvényben foglalt diszkriminatív rendelkezések visszavonását kérték a szlovák parlamenti pártoktól.
2009.07.20. 21:25
 
 
Kevesebben mennek idén Horvátországba
A július közepi határforgalmi adatok alapján mintegy 15 százalékkal kevesebben érkeztek az elmúlt napokban Horvátországba, mint a tavaly ilyenkor, ugyanakkor átalakulóban is van a turizmus az Adria partján, egyes helyeken a turisták a korábbinál hosszabb ideig maradnak. A horvát Poslovni üzleti napilap internetes kiadása a horvát határrendészeti adatok alapján hétfőn azt közölte, hogy az elmúlt hétvégén, vagyis a péntektől vasárnapig tartó három napban 1154 millió utas - közülük 912 ezer külföldi - lépett be az ország területére. Ez összességében 162 ezer utassal kevesebb a múlt év harmadik júliusi hétvégéjén mért adatnál.
2009.07.20. 21:00
 
 
Fico visszautasította az államnyelvtörvény magyar bírálatát
Robert Fico hétfőn határozottan elutasította a négy magyar parlamenti pártnak a szlovák államnyelvtörvény visszavonását kérő közös nyilatkozatát. Fico szerint a nyelvtörvény módosítása nem csorbítja, hanem hét esetben kiszélesíti a szlovákiai kisebbségi nyelvhasználatot. Kijelentette: a nyilatkozattal a magyar politikusok mindent határt túlléptek. Megfogalmazása szerint tarthatatlan az a helyzet, hogy Szlovákia déli részein az ott élő szlovákok a hivatalokban nem tudják megértetni magukat az államnyelven. A nyelvtörvényt Fico "szent szlovák ügynek" minősítette.
2009.07.20. 20:00
 
 
Újabb botrány Berlusconi magánéletében
Olasz lapok honlapjukon olyan hangfelvételeket hoztak nyilvánosságra, amelyek újabb részletek tárnak fel Silvio Berlusconi nőügyeiről. A L'Espresso című hetilap, valamint az ugyancsak baloldali beállítottságú La Repubblica római napilap website-jain megjelent felvételeken egy, az olasz miniszterelnöknek tulajdonított férfihang beszélget egy nővel, akit Patrizia D'Addarióként azonosítanak. A beszélgetés lényege, hogy a férfi - vagyis Berlusconi - arra kéri partnernőjét, hogy a "nagy ágyban" várjon rá míg letusol. Melyik nagy ágyban - kérdezte a nő -, abban, amelyiket Putyintól kaptál? Az igenlő válasz után a női hang elragadtatással ecsetelte, hogy ez milyen nagyszerű, mert az ágynak függönye is van.
2009.07.20. 18:40
 
 
Újabb Owen-gól az MU ázsiai túráján
Michael Owen újabb gólt szerzett a Manchester United színeiben: a válogatott futballista a malajziai ligaválogatott ellen megnyert hétfői találkozón volt eredményes. Az angol bajnok 30 ezer néző előtt 2-0-ra győzte le a vendéglátókat, a tizedik percben az olasz tinédzser, Federico Macheda volt eredményes, két perccel később pedig a Newcastle Unitedtől igazolt Owen talált be. A két csapat szombaton találkozott egymással először, akkor 3-2-re diadalmaskodtak a Vörös ördögök. A Bajnokok Ligája-döntős alakulat ezt követően Indonéziában szerepelt volna, ám a jakartai robbantások hírére pénteken lemondta szereplését, és a keletkező űrt a malajziai ligaválogatott elleni újabb mérkőzéssel pótolta.
2009.07.20. 18:15
 
 
Új járműipari központ létrehozását tervezi a kormány Kecskeméten
Irányított fejlesztésekkel egy új járműipari központ létrehozását tervezi a kormány Kecskeméten és környékén - jelentette be hétfőn Varga István nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a helyi Bosal gyárban tett látogatása alkalmából tartott sajtótájékoztatón. A tárcavezető az eseményen hangsúlyozta: az elképzelés beleillik abba az akciótervbe, melyet a közelmúltban fogadott el a kormány a magyarországi gépjárműipar fejlesztése érdekében. A tárcavezető kérdésre válaszolva a támogatás összegéről nem beszélt, ám aláhúzta: a beruházásösztönző állami segítségnyújtás részleteit hatvan napon belül nyilvánosságra hozzák.
2009.07.20. 18:00
 
 
Az Alkotmánybíróságot érintő népszavazási kezdeményezést hitelesített az OVB
Hitelesítette az Országos Választási Bizottság (OVB) hétfői ülésén azt a népszavazási kezdeményezést, amelynek célja, hogy az Alkotmánybíróságnak 30, illetve 3 napon belül kelljen határoznia az elé kerülő ügyekben. A hitelesített aláírásgyűjtő íven az szerepel: "Kezdeményezzük a vonatkozó jogszabályok módosítását úgy, hogy az Alkotmánybíróságnak a hozzá érkező beadványokról 30 napon belül, soron kívüli eljárásban 3 napon belül kötelező legyen határozatot hozni". Az OVB úgy látta, a kérdés nem ütközik a tilalmazott témakörökbe, és nem irányul alkotmánymódosításra sem, ezért hitelesítette az ívet. Az OVB határozata ellen jogorvoslattal lehet élni az Alkotmánybíróságnál.
2009.07.20. 17:10
 
 
Az Ab-hez fordultak a VI. kerületi szórakozóhelyek korlátozása miatt
Az Alkotmánybírósághoz (Ab) fordult az Újkorcsoport egy VI. kerületi rendelet miatt, amely szeptembertől megtiltja a szórakozóhelyeknek a 22 óra utáni nyitva tartást. Kaderják Dániel, a civil szervezet elnöke az Ab épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a terézvárosi önkormányzat visszaél a rendeletalkotás jogával, a vendéglátóipari egységek pedig a szabályozás miatt "lehúzhatják a rolót", ami akár 100 milliós kárt is okozhat a kerületnek a kieső adók miatt. A szervezet azt várja az Ab-től, hogy megállapítsa: a nyugalomhoz való jog mellett létezik-e a kulturált szórakozáshoz való jog.
2009.07.20. 17:05
 
 
Draskovics: a rendőrség biztosítani fogja a melegfelvonulás zavartalanságát
A rendőrség határozott intézkedésekkel fogja biztosítani, hogy a melegek - ahogyan az alkotmányos kereteken belül bárki más - háborítatlanul fejezhessék ki véleményüket, közösséghez való tartozásukat - közölte Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter, miután melegszervezetek képviselőivel találkozott. "Tavaly megtapasztaltuk, hogy Magyarországon jó néhányan megpróbálták kétségbe vonni emberek, közösségek jogát az egyenlőséghez, méltósághoz, szexuális orientációjuk kifejezéséhez" - fejtette ki a tárcavezető, aki szerint ez elfogadhatatlan: Magyarországon az emberi méltósághoz ugyanis mindenkinek egyenlő joga van, és ezt az államnak kötelessége megvédeni.
2009.07.20. 16:45
 
 
Helyi újság szerint az EU szerb rendbontásokra számít Koszovóban
Súlyos problémákra számít az EULEX Észak-Koszovóban - idézte hétfőn egy pristinai albán újság az Európai Unió helyi intézményének Brüsszelbe küldött jelentését. A szavahihető forrásból származó információ szerint az EULEX, az unió koszovói rendőri és igazságszolgáltatási missziója figyelmeztette a brüsszeli döntéshozókat: "a mézesheteknek vége". Ezt jelzi az észak-koszovói szerbeknek az EULEX intézkedései ellen hetek óta tartó tiltakozása, amely abban nyilvánul meg, hogy Koszovó északi részén megakadályozzák az Európai Unió alkalmazottainak munkavégzését. Az akció az ellen irányul, hogy az unió ellenőrizze a Szerbia és Koszovó északi része közti áruforgalmat.
2009.07.20. 16:35
 
 
Szili elküldte a szlovák házelnöknek a nyelvtörvény módosítását kérő nyilatkozatot
Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke hétfőn továbbította a négy parlamenti párt által aláírt, a szlovák államnyelvtörvény módosítását kérő nyilatkozatot Pavol Paskának, a szlovák parlament elnökének - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája. A házelnök azzal a kéréssel továbbította a nyilatkozatot, hogy annak tartalmát Pavol Paska ismertesse meg a szlovák parlamenttel, annak valamennyi képviselőjével. A nyilatkozat szerint a törvény ahelyett, hogy a nyelvek használói közötti egyenlőséget erősítené, a kisebbségi nyelvet használókat többletkötelezettségekkel terheli és szankciókkal fenyegeti.
2009.07.20. 16:27
 
 
Indul a "lakásmentő" csomag egy hét múlva
A gazdasági válság miatt nehéz helyzetbe került lakáshitelesek megsegítését célzó kedvezményeket július 28-tól lehet igénybe venni. Az igényt annál a pénzintézetnél kell jelezni, amelyik a lakáscélú hitelt nyújtotta. A "lakásmentő" csomag lényege, hogy aki munkanélkülivé vált, vagy más okból átmeneti fizetési nehézségei támadtak, állami kezességvállalás mellett áthidaló kölcsönt vehet fel bankjától, ami legfeljebb két évig fedezi a jelzálogalapú hitel, illetve lakáslízing törlesztőrészletének egy részét, függetlenül attól, hogy forint- vagy devizalapú tartozásról van szó.
2009.07.20. 16:00
 
 
A munkahelyük elvesztése miatt félnek a leginkább az emberek
A munkahely elvesztése és az áldozattá válás lehetősége jelenti az emberek számára a legnagyobb fenyegetettséget - derült ki a Szonda Ipsos száz ember válaszait feldolgozó villámkutatásából, amely azt vizsgálta, hogy a megkérdezettek mennyire érzik fenyegetve gazdasági helyzetüket, vagyonukat, megszerzett javaikat. A kutatók a fenyegetettséget 7 fokú skálán mérték, s a mintában közepes szintű "bevallott" szorongás volt jellemző: a megkérdezettek válaszai alapján ennek mértéke 3,9.
2009.07.20. 15:00
 
 
Michael Jackson ovosa a Jackson-gyerekek apjának vallja magát
Michael Jackson két idősebb gyermeke biológiai apjának vallja magát Arnold Klein. A nyíltan meleg Kleint, aki a közelmúltban elhunyt sztár orvosa volt, a Jackson gyerekek "Arnie bácsiként" ismerték - számolt be a Jackson-saga új fejleményeiről egy brit bulvárlap. A dúsgazdag, 65 esztendős bőrgyógyász azt mondta baráti körben, hogy maga akarja megkapni a 12 éves Prince Michael és a 11 éves Paris feletti felügyelet jogát, mert ő a vér szerinti apjuk. Az énekes halála óta Jackson mindhárom gyermeke a nagymama, Katherine Jackson ideiglenes gyámsága alatt van, egy Los Angeles-i bíróság a pénteki tárgyaláson augusztus 3-ra halasztotta a végleges gyámság megítéléséről szóló eljárás kezdetét.
2009.07.20. 14:34
 
 
A felvételizők 73 százaléka reméli, hogy az idén felveszik
Optimisták az idén felvételizők: 73 százalékuk hisz abban, hogy az érettségi évében felveszik, és további 20 százalékuk gondolja, hogy a legkésőbb a következő évben bekerül a felsőoktatásba - derül ki a Felvételi Információs Szolgálat (FISZ) felméréséből. A felvételi ponthatárokat csütörtökön határozzák meg. A kutatás alapján a következő két évben arra lehet számítani, hogy a művészeti, orvosi, társadalomtudományi és informatikai pályák az ideinél jóval népszerűbbek lesznek, míg a jelenleg közkedvelt gazdasági terület iránti érdeklődés visszaesik.
2009.07.20. 14:19
 
 
PSZÁF-elnök: megakadályozzuk a bankok egyoldalú szerződésmódosításait
A törvénymódosítás illetve a megalkotandó magatartási kódex célja, hogy megakadályozzuk a bankok indokolatlan egyoldalú szerződésmódosításait - mondta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnöke. A bankok egyoldalú szerződésmódosításával összefüggő moratórium július 20-tól érvényes, a bankok a moratóriumban azt vállalták, hogy szeptember végéig tartózkodnak attól, hogy az ügyfelek számára kedvezőtlen, egyoldalú szerződésmódosítást hajtsanak végre - jelentette ki. Farkas Ádám. A PSZÁF elnöke hozzátette: ha mégis indokoltnak látszik a szerződésmódosítás, akkor a bankok ezt a szándékot az indoklással együtt be fogják nyújtani a felügyeletnek, és a PSZÁF erről nem kötelező jogi érvényű véleményt mond.
2009.07.20. 14:07
 
 
Másfélszeresére nőtt az építőipari cégek végelszámolásainak száma
Több mint ezer építőipari cég került végelszámolás alá 2009 első félévében, ami több mint ötven százalékos növekedés az előző év hasonló időszakához viszonyítva - közölte saját adatai alapján az Opten Kft. céginformációs szolgáltató az MTI-vel hétfőn. Az Opten adatai szerint tavaly ugyanebben az időszakban még csak 663 társaság tulajdonosai döntöttek a cég megszüntetése mellett. A felszámolások száma az idei első félévben 22 százalékkal nőtt, miközben soha nem látott módon csökken az új cégek száma az ágazatban. Az Opten közleményében rámutatott: egyedülálló módon 2009 első felében lényegesen kevesebb céget alapítottak Magyarországon az építőiparban, mint egy évvel korábban.
2009.07.20. 14:00
 
 
Nem lesz pontonhíd a Dunán
Nem lesz pontonhíd a Dunán, miután a Főpolgármesteri Kabinet hétfői ülésén számos érvet sorakoztattak fel a korábban Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes által felvetett ideiglenes átkelő ellen - tudta meg az MTI a városháza sajtóirodájától. A sajtóiroda közölte, hogy a kabinet ülésén túl már nem várható egyéb döntés a pontonhídról, így azt nem építik meg a Margit híd pótlására. Korábban Nyáry Krisztián, a fővárosi önkormányzat kommunikációs igazgatója azt közölte, hogy a kabinetben elhangzott: a pontonhíd nem jelentene valódi megoldást a Margit híd kiváltására, mert például az ideiglenes híd áteresztő képessége rendkívül kicsi (óránként 100-200 autó hajthatna át rajta), míg a Margit hidat naponta átlagosan 50-60 ezer autó használja.
2009.07.20. 14:00
 
 
Csökkentették a terrorkészültséget Nagy-Britanniában
Csökkentette hétfőn a brit belügyminisztérium a terrorkészültség szintjét, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy a terrorizmus továbbra is "valós és komoly fenyegetést" jelent Nagy-Britanniára. Alan Johnson belügyminiszter közölte: az ötfokozatú skálán az eddig érvényben volt második legmagasabb szintről - "súlyosról" - a harmadik szintre, "jelentősre" módosították a készültségi fokozatot. A "súlyos" fokozat a hivatalos besorolás szerint azt jelentette, hogy "nagyon valószínű" egy terrortámadás a közeli jövőben. A "jelentős" készültségi szint "erőteljes lehetőségként" határozza meg ugyanezt.
2009.07.20. 13:45
 
 
ORTT: kiírták a két országos kereskedelmi rádiós frekvenciapályázatot
Kiírta a két országos kereskedelmi rádiós frekvenciára a pályázatot a médiahatóság - értesült testületi forrásból a hétfői ülés ideje alatt az MTI. Az információ szerint jelentősebb változás a fizetendő koncessziós díj mértékében állt be; az első évre a terveknek megfelelően 350-700 milliós ajánlattal lehet pályázni, utána azonban - a korábban tervezett 10-15 helyett - a nettó árbevétel 8 százalékát meghaladó összeget kell megajánlaniuk a 200 milliós alapdíj fölött a pályázóknak.
2009.07.20. 13:10
 
 
Százkilencvennel száguldozó apácák
Három apáca 190-nel száguldott Olaszországban a pápa nyaralójába, miután hírét vette, hogy XVI. Benedek elesett fürdőszobájában. A rendőrség elcsípte a nagyon gyorshajtó apácatriót. A kormánynál egy 56 éves nővér ült, utasokként pedig egy 65 és egy 78 esztendős. Miután a személyautót megállították a rendőrök, nagyon meglepődtek a száguldozók "foglalkozása" láttán, és megkérdezték, ugyan hová sietnek ennyire. Mint kiderült, az apácák egyszerűen csak meg akarták látogatni a pápát, hogy biztosak lehessenek benne, valóban nem esett komoly baja, amikor fürdőszobájában eltörte a csuklóját. A múlt héten történt baleset hallatán a trió aggodalmában azonnal autóba pattant és nekivágott a többórás útnak.
2009.07.20. 13:10
 
 
Lemondott a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója
Lemondott a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgatója, Laborc Sándor dandártábornok - közölte a Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodája hétfőn az MTI-vel, a lemondást szeptember 1-jei hatállyal elfogadta Bajnai Gordon miniszterelnök. Laborc utóda Balajti László dandártábornok, a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat jelenlegi főigazgatója lesz. A közlemény szerint a főigazgató azzal indokolta döntését, hogy "olyan anomáliákat érzékelt az UD Zrt. ügyében folyó vizsgálat kezelésében a nyomozóhatóság, illetve az ügyészi szervek részéről, amelyek a feljelentés pontjainak nagyobbik részében a nyomozás megszüntetéséhez vezettek, és ez nem teszi számára lehetővé, hogy a jövőben teljes értékű munkát folytasson".
2009.07.20. 13:00
 
 
Az alsógatya egyenlővé tesz
"Ha alsógatyában ábrázoltam volna Hitlert, nem lett volna háború" - fogalmazta meg egy belga festőművész a minap megnyílt múzeumának lényegét. A brüsszeli kiállítás főként belga hírességek alsóneműit tárja a látogatók elé. A Musee du Slip, avagy az alsónemű-múzeum ötlete Jan Bucquoy-tól származik. Júliusban nyitott tárlatának minden darabja autentikus: legalább egyszer viselte a politikusként, zenészként vagy művészként közismertté vált tulajdonosa. "Ha az ember fél valakitől, egyszerűen el kell képzelnie fehérneműben. A fölé- és alárendeltség nyomban összeomlik, és nyilvánvalóvá válik, hogy ő is olyan ember, mint bárki más. Mind egyenlők vagyunk, mind testvérek" - jelentette ki Bucquoy.
2009.07.20. 12:31
 
 
Vizes vb: a Kemény-csapat kilencgólos győzelemmel nyitott
Meggyőzően könnyed és nyugodt játékkal, a Kanada felett aratott 9 gólos, hétfői matinés győzelemmel kezdte meg szereplését a római vizes világbajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott. Eredmény: férfi vízilabda, 1. forduló, A csoport: Magyarország-Kanada 15-6 (4-1, 4-1, 5-3, 2-1), a magyar góldobók: Biros 3, Hosnyánszky, Kiss G., Kis G., Madaras, Varga II. Zs. 2-2, Varga Dániel, Varga Dénes 1-1. A Kemény-legénység második csoportmeccsét szerdán (18:20 ó) Németország együttesével játssza.
2009.07.20. 12:09
 
 
A frakciók aláírták a szlovák nyelvtörvény visszavonását kérő nyilatkozatot
A parlamenti frakcióval rendelkező pártok képviselői hétfőn aláírták a szlovák nyelvtörvény visszavonását kérő közös nyilatkozatot. A fellépést kezdeményező Kóka János (SZDSZ) arról beszélt, hogy valamennyi diplomáciai és nemzetközi jogi eszközt meg kell ragadni annak érdekében, hogy a szlovák parlament még a szeptember elsejei hatálybalépés előtt visszavonja az államnyelvtörvényt. Úgy fogalmazott: az ügy nem a két ország bilaterális vitája, hanem a legsúlyosabb emberi jogi jogsértés, amit törvényhozás az Európai Unióban szentesített. A nyilatkozatot Kóka Jánoson kívül Kovács Tibor (MSZP), Németh Zsolt (Fidesz) és Semjén Zsolt (KDNP) látta el aláírásával.
2009.07.20. 12:05
 
 
Kommerszant: a Mol erőművet épít, hogy megtartsa a kitermelési engedélyt
A nyugat-szibériai Zapadno-Malobalikszkoje olajmezőt működtető, felerészt magyar, felerészt orosz tulajdonú vállalat (ZMB) igazgatótanácsa hétfőn megvizsgálja egy gázturbinás erőmű építésének lehetőségét, hogy ne vonják vissza tőle a kitermelési engedélyt, írta a Kommerszant című orosz lap hétfőn. A közös vállalat a magyar Molé és az orosz Russnefté, mindkét cég 3-3 fővel képviselteti magát az igazgatótanácsban. Az előzményekhez tartozik, hogy az ásványkincsekkel foglalkozó Rosznyedr orosz állami ügynökség e hónap elején fél évet adott a vegyesvállalatnak arra, hogy oldja meg a kőolajjal együtt feltörő földgáz hasznosítását. A 2016-ig szóló olajkitermelési engedély előírja, hogy hasznosítani kell a kísérőgáz 95%-át.
2009.07.20. 11:55
 
 
A mekkai zarándoklatok segíthetik az új vírus tömeges elterjedését
Egyiptomban meghalt egy H1N1 vírussal fertőzött beteg, ő az új influenza első halálos áldozata az arab országban - jelentette az egyiptomi sajtó az egészségügyi minisztériumra hivatkozva. A 25 éves nő, aki mekkai zarándoklatról tért haza, vasárnap halt meg a betegségben. Egyiptomban ez idáig mintegy 130 újinfluenzás beteget regisztráltak. A világi hatóságok Egyiptomban és más országokban attól tartanak, hogy a mekkai zarándoklatok hozzájárulhatnak a vírus tömeges elterjedéséhez. A vallási helyek illetékesei viszont bagatellizálják ezt a veszélyt.
2009.07.20. 11:25
 
 
Öt nap alatt 400 millió dollár bevételt hozott a Harry Potter
A Harry Potter és a félvér herceg közel 80 millió dolláros (15,3 milliárd forintos) bevételt ért el a hét végén az észak-amerikai jegypénztárakban, a sorozat hatodik részére öt nap alatt világszerte csaknem 400 millió dollárt (77 milliárd forintot) adtak ki a nézők. A filmet gyártó Warner Bros. stúdiónak más oka is volt vasárnap az ünneplésre: a szerda éjféltől vetítetett produkció öt nap alatt elért 159,7 millió dolláros (31 milliárd forintos) észak-amerikai kasszájával idei hazai összbevétele elérte az egymilliárd dolláros álomhatárt. Ilyen rövid idő - 192 nap - alatt ez még nem fordult elő a stúdió életében. A Paramount stúdió már július 8-án bejelentette, hogy túl van az egymilliárd dolláron.
2009.07.20. 11:15
 
 
Szeptembertől defibrillátorok lesznek a főváros közterületein
Szeptembertől kezdik el - a Help-program keretein belül - a közterületeken és a közintézményekben az életmentő terminálok elhelyezését, amelyekhez defibrillátor is tartozik. Horváth Csaba főpolgármester-helyettes a program támogatására kérte a budapesti önkormányzatokat. A hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményben Horváth Csaba arra kérte a polgármestereket, hogy támogassák a Help-programot és jelöljék ki azokat a forgalmas közintézményeket, melyekbe elhelyeznék az életmentő pontokat. A közlemény szerint szeptemberben 50 forgalmas közterületi csomóponton, és 50 közintézményben tervezi a főváros az életmentő eszközök telepítését.
2009.07.20. 11:00
 
Román sajtó: Basescu szövetségesre talált Orbán személyében
Szövetségesre talált a második elnöki mandátumra pályázó Traian Basescu román államfő Orbán Viktor személyében - írta hétfőn a román sajtó, amely beszámolt a hét végén befejeződött XX. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborról. A román lapok tudósításaikban azt emelték ki, hogy Orbán Viktor a jelenlegi román államfőnek az év végén esedékes elnökválasztáson való újraválasztása mellett foglalt állást.
2009.07.20. 11:00
 
 
Hamarosan több idős ember lesz, mint gyerek
Soha nem látott mértékben növekszik világszerte a 65 évnél idősebb emberek száma, a történelem során először 2017-ben többen lesznek, mint az 5 év alatti gyerekek - állítják amerikai kutatók. Az Egyesült Államok Népszámlálási Hivatala szerint 2008-ban 506 millió 65 évnél idősebb ember élt a világon. Ez a szám 2040-ig várhatóan megduplázódik, a teljes népesség 14 százaléka, vagyis 1,3 milliárd ember lesz majd 65 év fölötti a Földön. "Az elöregedés a világ minden részének valamennyi országát érinti" - mondta Richard Suzman, az Egyesült Államok öregedést kutató nemzeti intézetének (NIA) munkatársa.
2009.07.20. 10:56
 
Hszincsiangban szeparatizmus elleni törvényeket alkotnak
A július elején etnikumközi zavargások sújtotta Hszincsiang-Ujgur Autonóm Terület egyik vezető tisztségviselője bejelentette, hogy felgyorsítják a szeparatizmus elleni törvények megalkotását - jelentette hétfőn a kínai állami média. Július 5-én a kisebbségben lévő ujgurok Urumcsiban megtámadtak kínai boltokat és járókelőket, mert a rendőrség feloszlatta egy békés megmozdulásukat. 7-én és 8-án kínaiak (hanok) bosszút álltak rajtuk. A rendőrség leverte a zavargásokat, amelyekben hivatalos adatok szerint 197 ember halt meg, többségükben hanok.
2009.07.20. 10:55
 
 
Alguersuari indul a Torro Rosso színeiben a Hungaroringen
A spanyol Jaime Alguersuarit szerződtette a múlt héten menesztett Sebastien Bourdais helyére a Forma-1-es világbajnoki sorozatban szereplő Torro Rosso csapat. A hétvégi Magyar Nagydíjon bemutatkozó 19 éves pilóta a Red Bull junior programjának résztvevője volt, s idén eddig a Formula Renault sorozatban versenyzett, a Forma-1-be tesztelés nélkül érkezett. Amennyiben Alguersuari rajthoz áll vasárnap, akkor 19 éves és 125 naposan az F1 történetének legfiatalabb pilótája lesz. Az eddigi korrekordot az új-zélandi Mike Thackwell tartja, aki 19 éves és 183 napos volt, amikor 1980-ban a Kanadai Nagydíjon szerepelt. A Torro Rosso másik versenyzője a svájci Sebastien Buemi.
2009.07.20. 10:45
 
 
Gyorsult a népesség fogyása Magyarországon
A népesség 17.545-tel fogyott az év első öt hónapjában, ami 1169-cel több az egy évvel korábbinál. A természetes fogyás mértéke a 2008. január-májusi 3,9 ezrelékről 4,2 ezrelékre emelkedett - áll a Központi Statisztikai Hivatal hétfőn az MTI-hez eljuttatott gyorstájékoztatójában. A nemzetközi vándorlás becsült értékeinek pozitív egyenlege folytán az ország lakossága ténylegesen ennél kisebb mértékben, mintegy 11.000-rel csökkent. Eszerint a népesség lélekszáma az időszak végén 10 millió 20 ezer volt. Az előzetes adatok szerint januártól májusig 38.964 gyermek született, ez 1,9 százalékkal kevesebb, mint tavaly ugyanebben az időszakban.
2009.07.20. 10:00
 
 
Beckhamet kifütyülték Los Angelesben
Ellenséges hangulat fogadta a milánói kölcsönszerződésének lejárta után Los Angelesben először pályára lépő David Beckhamet azon a vasárnapi barátságos meccsen, amelyen csapata, a Galaxy éppen az AC Milannnal csapott össze. Az angol válogatott középpályást szinte minden labdaérintésekor kifütyülte és pfujolta a 27 ezres hazai közönség, amelynek soraiban többen is gúnyos feliratokat tartottak. Az egyikre például az volt írva, hogy "Menj haza, csaló!", egy másikra pedig, hogy "Hé Becks, itt voltam előtted is, itt leszek utánad is, és itt vagyok most is, annak ellenére, hogy te is itt vagy". Beckhamet láthatóan zavarta a felé irányuló ellenszenv, és a félidőben a biztonságiaknak kellett kikísérniük, miután odament a szurkolók egyik csoportjához.
2009.07.20. 09:30
 
 
Napi Gazdaság: a válság ellenére is több a magyar mozilátogató
A gazdasági válság és a csökkenő reálbérek ellenére újra nőtt a magyarok mozilátogatási kedve: idén az első öt hónapban ugyanis 12 százalékkal, 3,99 milliárd forintra nőtt a pénztári jegybevétel, miközben a nézők száma négy százalékkal, 3,88 millióra növekedett úgy, hogy az előadásszám 196 ezerről 176 ezerre csökkent - írta a Napi Gazdaság hétfői száma. A nézők fokozott érdeklődését látva a forgalmazók egyre több filmet hoznak ki 3D digitális kópiával és az üzemeltetők is hajlandók áldozni a technológia felszerelésére. A mozi iránti érdeklődés újbóli növekedését látva megjöttek a hirdetők is: egyre több megrendelő fedezi fel ezt a célcsoportot magának.
2009.07.20. 09:20
 
BUX: +0,85 százalék nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 134,86 pontos emelkedéssel, 16.072,56 ponton nyitott hétfőn. Pénteki záró értékéhez képest 0,85 százalékkal erősödött.
2009.07.20. 09:10
 
 
Bokros: az önkormányzati rendszer szerkezeti változtatásra szorul
Az önkormányzati rendszer szerkezetének megváltoztatására van szükség, nem pusztán a pénzt kell elvonni ebből a szektorból - mondta Bokros Lajos, az MDF európai parlamenti képviselője a Magyar Televízió Napkelte című műsorában hétfőn. Újra kell gondolni, hogy az önkormányzatok egyes szintjein milyen feladatokat "kell kötelezően vagy adott esetben választhatóan ellátni", máskülönben "a pénzek passzírozásának és tologatásának semmi értelme nincsen" - reagált az önkormányzati szféra 120 milliárdos kormányzati elvonására. A feladatokat kell tehát "megváltoztatni, átszabni, új struktúrába rendezni, és ahhoz kell majd hozzárendelni a pénzt" - folytatta.
2009.07.20. 09:00
 
Németországban lassul a gazdasági visszaesés
Németországban a fő mutatók arra vallanak, hogy a gazdaság hamarosan túljut a visszaesés legrosszabbján, és a második negyedévi teljesítmény jobb volt a vártnál - olvasható a német pénzügyminisztérium hétfőn megjelent, júliusi havi jelentésében. "Németország süllyedésének üteme az utóbbi időben szemlátomást lelassult. Számos mutató éppenséggel arra vall, hogy egyes gazdasági ágazatokban a hanyatlás talán már meg is állt", írták a minisztérium elemzői. A korábbi években, a fellendülés idején a szegényes, csökkenő lakossági fogyasztás lassító, visszahúzó erő volt, de most, hála az alacsonyabb energiaáraknak, "támogató szerepet játszott a második negyedévben", különösen, mivel a korábbi húzóerők - a vállalati beruházások és az export - kiestek.
2009.07.20. 08:30
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay öt helyet visszacsúszott, a 32. helyen áll
Öt helyet rontva előző heti pozícióján Szávay Ágnes 32. a női teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is az orosz Dinara Szafina vezet. A női profi játékosokat tömörítő WTA honlapja szerint Czink Melinda - aki honfitársához hasonlóan nem lépett pályára a múlt héten - egy helyet javítva az 52. a rangsorban. Női világranglista: egyes: 1. (1.) Dinara Szafina (orosz) 10.521 pont, 2. (2.) Serena Williams (amerikai) 8509, 3. (3.) Venus Williams (amerikai) 6617, 4. (4.) Gyementyjeva (orosz) 6591, 5. (5.) Kuznyecova (orosz) 6071, ...32. (27.) Szávay Ágnes 1624, ...52. (53.) Czink Melinda 1127, ...165. (165.) Marosi Katalin 370, ...218. (222.) Kapros Anikó 250, ...255. (258.) Arn Gréta 196.
2009.07.20. 08:15
 
 
Elkészült a világ legnagyobb minitortája
A világ legnagyobb minitortáját készítették el egy minneapolisi bevásárlóközpontban a hétvégén. A hagyományosan angolszász, minyonpapírban kínált aprócska sütemény óriásváltozata 30 cm magas, 60 cm széles, tölteléke 6,8 kiló csokoládés fudge (karamellállagú krém), bevonata pedig 27 kg sárga cukormáz. Az édességet egy online cukrászda készítette. A rekordtorta nem kínál kielégülést az édesszájú érdeklődőknek: egy sertéstelepre kerül takarmányként, mivel a méretes sütit nem lehetett behűteni. Helyette azonban a cukrászda a helyszínen szétosztotta az óriásminitorta 4000 mini mását.
2009.07.20. 08:10
 
 
Szlovákiában 11,81%-ra nőtt a munkanélküliség
Szlovákiában júniusban 11,81 százalékra nőtt a munkanélküliségi ráta a májusi 11,39 százalékról, jelentették a szlovák országos munkaügyi hivatalban hétfőn. A júniusi arány a legmagasabb 2006. január óta, ezzel Szlovákiában ismét az egyik legnagyobb a munkanélküliség az Európai Unióban. Az autóipari beruházások felfutása előtt Szlovákia hosszú éveken át volt Európa-bajnok a munkanélküliségben, Lengyelországgal felváltva. A rendszerváltás óta a legkisebb munkanélküliséget tavaly augusztusban mérték Szlovákiában, akkor 7,36 százalékos volt az állástalanok aránya.
2009.07.20. 07:50
 
 
Madonna meglátogatta a marseille-i baleset egyik sérültjét
Madonna vasárnap meglátogatta a marseille-i baleset egyik sérültjét. A dél-franciaországi városban csütörtökön összeomlott az énekesnő vasárnapi koncertjének épülőfélben lévő színpada, a baleset következtében két ember meghalt és nyolcan megsérültek. A tragédia miatt törölték a koncertet. Madonna turnéjának marseille-i koncertjét az Olympique Marseille futballcsapat otthonában, a 60 ezer néző befogadására alkalmas Vélodrome-stadionban tartották volna meg. A másik franciaországi koncert július 9-én volt Párizsban. Madonna vasárnap először Aix-en-Provence-ben Charles Criscenzo, a balesetben elhunyt 52 éves technikus családjánál tett látogatást, majd egy marseille-i kórházban látogatott meg egy sérültet.
2009.07.20. 07:45
 
 
Látogatói rekordot döntött az EFOTT Baján
Tíz nap, tizenegy helyszín, közel háromszáz fellépő és hatvannégyezer látogató. Így summázta számokban a vasárnap véget ért idei EFOTT-ot az MTI-nek a Baján megtartott rendezvény sajtófőnöke. Pazaurek Piroska szerint az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) töretlen népszerűségét jelzi, hogy az utóbbi három évben Debrecenben, Dunaújvárosban és idén Baján is látogatottsági csúcsot döntött. Most minden eddiginél többen, körülbelül 64 ezren szórakoztak a bajai Petőfi-szigeten. Idén ráadásul tíznaposra bővült a program, hiszen már a Duna-parti város híres halfőző fesztiváljának idejére, a mínusz negyedik napon kinyitott az EFOTT-kemping.
2009.07.20. 07:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023[2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista