2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Forma-1: Schumacher megkapja a szuperlicencet
A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szabályzata szerint semmi akadálya nincs annak, hogy a visszatérő Michael Schumacher megkapja a Forma-1-es szerepléshez szükséges úgynevezett szuperlicencet. A FIA szabálykönyvének idevonatkozó pontja kimondja ugyanis, hogy az a pilóta, aki az elmúlt három évben legalább 15 futamon indult, jogosult a különleges jogosítványra. A 40 éves Schumacher 2006-os visszavonulása előtt 18 versenyen vett részt abban az esztendőben. A német sztár szerdán jelentette be, hogy a Ferrari kérésének eleget téve, felépüléséig helyettesíti az idei szezonból hátralévő futamokon a Magyar Nagydíj múlt szombati időmérő edzésén súlyos fejsérülést szenvedett Felipe Massát.
2009.07.30. 16:48
 
A szakszervezetek szerint létszámot csökkent a GE Hungary
A General Electric Hungary a cégnél működő szakszervezetek információja szerint az eddig zártkörű részvénytársaságként működő céget kft.-vé alakítaná át, és ezzel párhuzamosan drasztikus mértékű létszám- és a termeléscsökkentés következik. A társasági forma változásának hírét a GE megerősítette. A Nagykanizsai Fényforrásgyár Demokratikus Szakszervezetének elnöke elmondta: a szakszervezetek úgy tudják, hogy a cégvezetés a zrt.-t a jövőben korlátolt felelősségű társaságként működteti, és arról is értesültek, hogy a GE jelentősen csökkentené a magyarországi termelést, ezzel együtt a foglalkoztatottak számát is.
2009.07.30. 16:45
 
 
Bűnszervezetben elkövetett terrorcselekményekkel gyanúsítják Budaházyékat
Bűnszervezetben elkövetett terrorcselekményekkel gyanúsítják meg a napokban a Magyarok Nyilai kilenc tagját, köztük Budaházy Györgyöt, aki így életfogytig tartó szabadságvesztést is kaphat - erősítette meg a Népszava információját a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. A Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg kilenc, korábban már terrorcselekménnyel meggyanúsított, előzetes letartóztatásba helyezett tagja esetében a napokban zajlanak a bűnszervezet tagjakénti elkövetéssel kapcsolatos kihallgatások - mondta Fazekas Géza. Az egyébként is súlyosnak minősülő, akár életfogytiglannal is sújtható terrorcselekmény esetében a bűnszervezet tagjakénti elkövetés nyomatékos súlyosító körülményt jelent.
2009.07.30. 16:15
 
 
Michael Jackson orvosa az egyetlen gyanúsított a nyomozásban
Conrad Murray, Michael Jackson magánorvosa az egyedüli gyanúsított abban a nyomozásban, amely a popsztár halálának ügyében zajlik - adta hírül a CNN amerikai hírtelevízió. "Doktor Murray az egyedüli, aki után nyomozunk" - idézte a tévéadó a nyomozati hatóság egyik, név nélkül nyilatkozó munkatársát. A gyanú szerint az 51 éves orvos néhány órával a sztár halála előtt Proforol nevű műtéti altatót adott be az énekesnek. A tmz.com internetes oldal korábban arról számolt be, hogy a nyomozást időközben több mint egy tucat orvosra terjesztették ki. A Los Angeles-i halottkémi hivatal jövő hétre ígéri a teljes vizsgálati eredményt, így kiderülhet, hogy pontosan mi vezetett a visszatérésre készülő énekes halálához.
2009.07.30. 15:55
 
 
Molnár Csaba: a turizmus a kitörési pont Magyarország számára
Magyarország számára a turizmus lehet az egyik kitörési pont, ezért döntött úgy már évekkel ezelőtt a kormány, hogy a 2007-2013 közötti időszakban több mint 300 milliárd forintot különít el hazai és uniós forrásokból a turizmus fejlesztésére - mondta Molnár Csaba kancelláriaminiszter Zalakaroson. A miniszter szerint a rendszerváltást követő 19 évben soha nem volt még ennyi pénz ilyen célra.
2009.07.30. 15:28
 
 
Hagyó is vizsgálatot kezdeményezett a BKV-s végkielégítések miatt
Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes is vizsgálatot kezdeményezett a BKV-s végkielégítések ügyében - közölte a szocialista politikus sajtóirodája. A főpolgármester-helyettes azt kéri a BKV felügyelőbizottságának elnökétől, Székely Gábortól, hogy Szalainé Szilágyi Eleonóra végkielégítési ügye mellett vizsgálják meg Bosnyák Gyula távozásának körülményeit is, és azt: ezek megfelelnek-e a hatályos törvényi rendelkezéseknek, illetve a belső szervezeti és működési szabályzatnak. Hagyó Miklós azt is kéri a felügyelőbizottságtól, hogy átfogó vizsgálatukat - Bosnyák Gyula végkielégítésén túl - az elmúlt négy évben kifizetett valamennyi végkielégítés jogszerűségére, szabályszerűségére terjessze ki.
2009.07.30. 15:15
 
 
Forma-1: Massa vissza fog térni
Orvosa szerint továbbra is javul az állapota, és várhatóan teljesen fel fog épülni Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari brazil pilótája, aki a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos balesetet. Dino Altmann, aki a brazil GP hivatalos orvosa is, és a család képviselője, a budapesti Állami Egészségügyi Központ (ÁEK) előtt csütörtökön azt mondta: biztos abban, hogy a 28 éves Massa újra versenyezni fog. "Úgy néz ki, mint egy bokszoló, de rendesen eszik, sétál, zuhanyozik" - fogalmazott Altmann. Az orvos azt is hozzátette, hogy Massát továbbra is Magyarországon kezelik, innen majd várhatóan hazaviszik, azt azonban nem árulta el, hogy Brazíliába vagy Monte-Carlóba.
2009.07.30. 14:22
 
 
Csökken a távhő áfája, kevesebb lesz a táppénz augusztus 1-jével
Augusztus elsejétől csökken a távhő áfája, elindul a krízisalap, szigorodnak a közlekedési bírságok és kevesebb lesz a táppénz. Szombattól két hónapig nem módosíthatják egyoldalúan a szerződéseket a bankok. Augusztus elsejétől abba a kedvezményes, 18 százalékos áfakulcsba kerül a távhő, amelybe az alapvető élelmiszerek tartoznak. Augusztus 1-jétől lehet támogatást igényelni a krízisalapból, amely egyszeri, kis összegű, vissza nem térítendő állami támogatást nyújt a válság miatt nehéz helyzetbe került családoknak. Ennek mértéke minimum 20 ezer, maximum 50 ezer forint, de kivételes esetekben 100 ezer forintot is kaphatnak a rászorulók. A táppénz mértéke szombattól 10 százalékkal csökken.
2009.07.30. 14:00
 
 
A BKV átvizsgálja jutalmazási rendszerét
A BKV átvizsgálja bérezési és jutalmazási rendszerét, és 2007 januárjáig visszamenőleg átnéznek minden végkielégítést - közölte Székelyné Pásztor Erzsébet, a BKV kommunikációs igazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten. A kommunikációs vezető ezt azzal kapcsolatban közölte, hogy a Magyar Nemzet csütörtöki számában azt írta: Bosnyák Gyula, a cég korábbi stratégiai igazgatója egyévnyi munkaviszony után csaknem 40 millió forintos végkielégítéssel távozott a BKV-tól. Székelyné Pásztor Erzsébet azt mondta: valóban kapott egy nagyobb összeget Bosnyák Gyula, de azt, hogy ez mekkora, személyiségi jogokra hivatkozva nem mondta el.
2009.07.30. 13:10
 
 
Augusztus elsején indul a nagykörúti villamosvonal felújítása
Augusztus elsején indul Budapesten a nagykörúti villamospálya felújítása a Moszkva tér és a Blaha Lujza tér közötti szakaszon, a 350 millió forintos beruházás várhatóan augusztus 20-ára készül el - mondta a BKV kommunikációs igazgatója csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján. A vágányok felújítására azért van szükség, mert legutóbb az 1990-es években végezték el ezeket a munkákat - közölte Székelyné Pásztor Erzsébet, emlékeztetve arra: a Combinók érkezésekor, 2006-ban csak a megállókat újították fel. Forgalomtechnikai szempontok miatt az utasokat magaslépcsős 280-as csuklós Ikarus autóbuszok szállítják majd, amelyek csúcsidőben 1-2 percenként, csúcsidőn kívül 2-3 percenként járnak.
2009.07.30. 13:05
 
Vizes vb: a férfi vízilabda-válogatott győzött Románia ellen
A magyar férfi vízilabda-válogatott 13-8-ra legyőzte Romániát a római vizes világbajnokság csütörtöki játéknapján. Ez azt jelenti, hogy Kemény Dénes szövetségi kapitány olimpiai bajnok együttese Németországgal játszik az ötödik helyért szombaton 10:40 órakor. Az 5-8. helyért: Magyarország-Románia 13-8 (3-1, 3-3, 4-2, 3-2). Magyar gólszerzők: Kiss G. 3, Madaras, Biros, Varga Dániel 2-2, Szivós, Hárai, Hosnyánszky, Varga Dénes 1-1. Az előző mérkőzésen kapott piros lap miatt automatikusan egy meccsről eltiltott Kemény Dénes helyett alkalmi szövetségi kapitányként a kapusedző Mátéfalvy Csaba dirigálta a kispadról a magyar csapatot, amelynek volt még "részadóssága" a románokkal szemben.
2009.07.30. 13:00
 
 
MDF: kontrollcsoport ellenőrizze a Margit híd felújítását
Az MDF azt kéri a Fővárosi Önkormányzattól, hogy bízzon meg egy háromtagú, független csoportot a Margit híd felújítási munkáinak ellenőrzésével - mondta Herényi Károly, a párt politikusa, független országgyűlési képviselő csütörtökön Budapesten. Az MDF azt javasolja, hogy a kontrollcsoport egy-egy tagját az építészkamara, az Igazságügyi Szakértői Kamara, illetve egy független pénzügyi-könyvvizsgáló cég delegálja - mondta a sajtótájékoztatón Herényi Károly, aki szerint e csoport ellenőrizhetné a közpénzek felhasználását. A képviselő elmondta: ha kérésüknek nem tesz eleget a főváros vezetése, akkor az MDF kísérli meg a testület létrehozását.
2009.07.30. 12:50
 
 
Új programot akar adni a liberális fiataloknak az SZDSZ Új Generáció
Az SZDSZ Új Generáció a következő időszakot annak szenteli, hogy világos és új programot adjon a liberálisokkal szimpatizáló fiataloknak - mondta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Szabadai Viktor, az Új Generáció előző nap megválasztott elnöke. Emlékeztetett arra, hogy szerdán rendkívüli tisztújítást tartottak, mert az európai parlamenti választást követően a szervezet elnöksége lemondott és kilépett az SZDSZ-ből. Szabadai Viktor bemutatta két alelnökét, Kovács Pétert és Janovszki Zsoltot, valamint az elnökségbe ügyvivőként beválasztott Jagodits Zsuzsát, Pétervári Pétert, Petrányi Barnát és Takács Róbertet.
2009.07.30. 12:42
 
 
Kóka János újabb találkozót kezdeményez a szlovák államnyelvtörvényről
Kóka János, az SZDSZ frakcióvezetője levélben arra kéri Szili Katalin házelnököt, hogy szervezzen újabb találkozót a parlamenti pártok frakcióvezetői, a külügyminiszter és az Országgyűlés Külügyi Hivatala részvételével a szlovák államnyelvtörvény ügyében - tájékoztatta az SZDSZ sajtóirodája csütörtökön az MTI-t. Kóka János azt írja: félő, hogy Szlovákia és Magyarország diplomáciai csatározása nem hozza meg a kívánt eredményt. A parlamenti frakcióval rendelkező pártok képviselői július 20-án írtak alá egy, a szlovák nyelvtörvény visszavonását kérő közös nyilatkozatot, és Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke aznap továbbította azt Pavol Paskának, a szlovák parlament elnökének.
2009.07.30. 11:40
 
 
Enyhén növekedett a magyar gazdaság júliusban
A júniusi stagnálás után enyhén bővült júliusban a magyar gazdaság a Világgazdaság és az Ecostat közös mutatószáma, a gyorsulási irányadó szerint - közölte az Ecostat. A gyorsulási irányadó (gyia) alapján júliusban 0,28 százalékkal bővült a gazdaság. Ez enyhe növekedésnek felel meg, a korábbi hónapok hullámzásához képest némi stabilizálódást jelez. Az előző év azonos időszakának mutatóját azonban még mindig 6,1 százalékkal múlja alul a gyorsulási irányadó. Ennek oka a gyártóegységek bezárása, illetve az elbocsátások. Ha nem érkezik több külső sokk, akkor ősszel fékeződhet az éves mutató zuhanása, mivel lassan kikerülnek a bázisból a nagy mínuszok.
2009.07.30. 11:12
 
 
Az euróövezetben a vártnál jobban javult a gazdasági hangulat
Az euróövezetben júliusban az átlag szintjén tovább javult a gazdasági hangulat, pontosabban csökkent a pesszimisták többsége. Az Európai Bizottság csütörtökön megjelent felmérése szerint az átfogó hangulatmutató 76,0 pontra emelkedett a júniusi 73,2 pontról. Az elemzők 75,3 pontot vártak júliusról. Júliusban negyedik hónapja javult a mutató, és nyolchavi csúcsra ért. A mutató 2007. májustól hónapról hónapra csökkent idén márciusig. Utoljára tavaly februárban volt, 100,2 ponton, többségi bizakodást jelezve 100 pont fölött. Idén márciusban történelmi mélypontot ért el, 64,7 ponton.
2009.07.30. 11:04
 
 
Új vírus: az amerikai népesség felét tervezik beoltani
Az amerikai népesség felét kellene beoltani az új típusú influenzát okozó H1N1-vírus ellen - javasolta helyi idő szerint szerdán a védőoltások egyesült államokbeli alkalmazási gyakorlatának kialakítására létrehozott tanácsadó bizottság. Az ajánlás szerint 160 millió dózis oltóanyagot készleteznek október közepére, az oltási szezon kezdetére. Első körben a fokozottabb veszélynek kitett egészségügyi dolgozókat és a várandós nőket oltanák be. Ez összesen mintegy 41 millió embert jelent. Az új influenza elleni oltóanyag embereken való tesztelése még csak most kezdődött, az eredmények szeptember végére lesznek meg.
2009.07.30. 11:01
 
 
Népszava: el akarták titkolni, hogy tetten érték a volt vádhatósági szóvivőt
A rendszerváltás óta nem történt olyan súlyos igazságszolgáltatás elleni bűncselekmény, mint amelynek eltitkolásával próbálkozott az ügyészség. Kétmillió forintot kért ugyanis a gyanú szerint egy vádlottól egy ügyész, hogy enyhébb büntetést indítványozzon a bíróságon - tudta meg a Népszava. A napilap csütörtöki számában megjelent cikk szerint a Fővárosi Főügyészség tavaly menesztett szóvivőjéről van szó. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Népszava kérdésére megerősítette, hogy néhány napja egy kerületi ügyész ellen vesztegetés gyanúja miatt indított eljárást a hatóság. Az érintett ellen ezzel párhuzamosan a fővárosi főügyész fegyelmi eljárást is kezdeményezett.
2009.07.30. 11:00
 
 
Soha nem látott mélységbe zuhant Schwarzenegger népszerűsége
Soha nem látott mélységbe zuhant Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó népszerűsége néhány hónappal hivatali idejének vége előtt - derült ki egy közvélemény-kutatásból. Az osztrák származású egykori színész és testépítő kormányzói munkáját már csak a kaliforniaiak 28 százaléka értékeli pozitívan, és az állam törvényhozásával mindössze 17 százalék elégedett. Nemcsak a csőd szélére került állam 26 milliárd dollárt közelítő költségvetési hiánya miatt elégedetlenek az emberek, hanem azért is, mert a politikusok csak hosszas huzavona után képesek megoldást találni a problémákra - mondta a felmérést készítő kaliforniai Public Policy Institute munkatársa.
2009.07.30. 10:23
 
 
Újabb BKV-s botrányról ír a Magyar Nemzet
A Magyar Nemzet értesülése szerint mintegy negyvenmillió forintos végkielégítést kapott a BKV tavaly áprilisban leváltott stratégiai igazgatója. A napilap csütörtöki számában megjelent írás szerint alig egy évig volt stratégiai igazgató Bosnyák Gyula, mégis 39 millió forintos összeget kapott. Bosnyákkal eredetileg 2007-től 2011-ig szóló, határozott idejű szerződést kötött a közlekedési társaság, de kinevezése után egy évvel menesztették, mivel kudarcba fulladt a nevéhez köthető, a menetrend-módosítást tartalmazó úgynevezett paraméterkönyv elfogadtatása.
2009.07.30. 10:05
 
 
Tovább csökkent a kiadott építési engedélyek száma
Az idén az első félévben 13 ezer lakás kapott használatbavételi engedélyt, 16 százalékkal több mint egy éve, és 17 ezer új lakásra adtak ki építési engedélyt, ami 19 százalékkal kevesebb, mint 2008 első felében volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. Az idén az első hat hónapban a használatba vett lakások közel egyharmada Budapesten épült. Az új engedélyezések, 3 megye kivételével, az egész országban jelentősen visszaestek. Emelkedett a kislakások aránya, különösen a fővárosban, az új lakások átlagos alapterülete 89 négyzetméter, 2 négyzetméterrel kisebb, mint 2008-ban.
2009.07.30. 09:19
 
 
A balatoni vendéglátósok fele nem tartja be a standolás szabályait
Az esetek jelentős részében - mintegy 50 százalékában - nem folytatnak havi standolást a Balaton és a Velencei-tó környékén működő vendéglátóipari egységek munkatársai, a legtöbb helyen egyáltalán nincs is meg a készletforgalmi szabályzat - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Régiós Parancsnoksága. A pénzügyőrök az ellenőrzéseknél leginkább a jövedéki területre koncentrálnak, igyekeznek felderíteni az áruk eredetével, a termékekkel való visszaéléseket, továbbá a számla- és nyugtaadási kötelezettség elmulasztását. A havi standolás elmulasztása miatt első esetben 10 ezer forintra bírságolhatják a kereskedőt, a második alkalommal a bírság mértéke ennél magasabb - közölte Rozs Viktor pénzügyőr őrnagy.
2009.07.30. 09:05
 
 
Tenisz, Stanford: Sarapova a nyolc között
Az orosz Marija Sarapova rendkívül könnyedén nyert honfitársa, az ötödik helyen kiemelt Nagyja Petrova ellen a 700 ezer dollár összdíjazású stanfordi keménypályás tenisztorna nyolcaddöntőjében. Eredmények: nyolcaddöntő: Gyementyjeva (orosz, 3.)-Kirilenko (orosz) 6:1, 6:2 Sarapova (orosz)-Petrova (orosz, 5.) 6:1, 6:2 Stosur (ausztrál)-Niculescu (román) 6:1, 7:5.
2009.07.30. 08:16
 
 
Műgyűjtők éjszakája: megnyitók, koncertek a galériás negyedben
Képzőművészeti és fotókiállítások, Nemzetközi Szimmetria Fesztivál, koncertek és számos más ingyenes program várja a látogatókat csütörtök este a XIII. műgyűjtők éjszakáján Budapest V. kerületének galériás negyedében - tájékoztatta az MTI-t a rendezvény kommunikációs referense. A galériás negyed "bejáratában", a Falk Miksa utca és a Szent István körút sarkán található Kieselbach Galéria XIX. és XX. századi magyar festményekből, valamint a Bedő-gyűjtemény antik anyagából mutat be válogatást, míg a műgyűjtők éjszakájához első alkalommal csatlakozó, Jászai Mari téri Artkatakombában Fekete Zsolt Hol van Z? című fotókiállítása nyílik meg csütörtök este; a tárlat Bába Zoltán fotográfusnak állít emléket.
2009.07.30. 08:10
 
 
Megzsarolták Hunvald György családját
A keszthelyi rendőrkapitányság hatásköri okokból nem nyomoz annak a zsaroló levélnek az ügyében, amelyet az ingatlanpanama miatt előzetes letartóztatásban lévő Hunvald György feleségének címeztek, és amelyet keszthelyi villájuk postaládájában talált - tudta meg az MTI csütörtökön. A Népszava csütörtöki számában írt arról, hogy csaknem félmilliárd forintot kért egy zsaroló az erzsébetvárosi polgármester feleségétől. Az illető azzal fenyegetett, hogy az MSZP-s politikusra terhelő adatokat, fényképeket és hangfelvételeket hoz nyilvánosságra.
2009.07.30. 08:05
 
 
Késik a grúziai háborúról szóló EU-jelentés
A tervezettnél két hónappal később készül el a tavalyi grúziai háború okait boncolgató európai uniós jelentés - mondta el a készülő dokumentum egyik szerzője. Heidi Tagliavini svájci diplomata azt mondta, a jelentés elkészítésével megbízott genfi tényfeltáró testület - amely idén év elején kezdte meg a munkát - július vége helyett csak szeptember végére lesz kész a jelentéssel. A késedelem oka, hogy a testület csak nemrégiben jutott hozzá egy sor, a tényfeltárás szempontjából "rendkívül fontos" anyaghoz - mondta el a svájci diplomata szerdán Moszkvában.
2009.07.30. 08:00
 
 
Kormánykoalíció létrehozásában állapodtak meg a moldovai ellenzéki pártok
A kormányzó kommunista párt szerezte a legtöbb szavazatot a moldovai parlamenti választásokon, de jelentősen meggyengült, és elveszítette parlamenti többségét a négy ellenzéki párttal szemben - közölte csütörtökön a választási bizottság a szavazatok 97 százalékának az összesítése alapján. A legfrissebb, közel végleges eredmények szerint a kommunista párt 45 százalékos eredményt ért el a szerdai voksoláson, ez 48 képviselői helyhez elég a 101 tagú parlamentben. A liberális ellenzék négy pártja együttesen 53 mandátumot szerzett. A moldovai parlamentbe bejutott ellenzéki pártok megállapodtak abban, hogy kormánykoalíciót hoznak létre a választáson győztes kommunisták ellenében.
2009.07.30. 07:53
 
 
Ősszel újabb elbocsátások várhatók
A statisztikai adatok szerint júniusban kissé csökkent a magyarországi munkanélküliségi ráta. A különféle konjuktúrafelmérések szerint a következő hónapokban lassulhat a vállalati elbocsátások mértéke - derül ki a Napi Gazdaság csütörtöki számában megjelent összeállításból. A regionális munkaügyi központok szakemberei szerint azonban több területen még mindig nem érkezett el a mélypont. Az adatok szerint a bejelentett új álláshelyek között egyre több a csupán négynapos munkahetet, illetve hatórás foglalkoztatást kínálók száma. Elemzők szerint a nyári hónapokban maradhat a kis javulás, de ezt az őszi hónapokban lendületes emelkedés követheti.
2009.07.30. 07:41
 
 
Bajnai: nem lesz "fáklyásmenet" a jövő évi költségvetés kidolgozása
Ha szeptember elejére nem sikerül kidolgozni a banki magatartás-kódexet, akkor a kormány törvénnyel védi meg a hitelfelvevőket - közölte Bajnai Gordon miniszterelnök a Figyelő című hetilapnak adott interjújában. A kormányfő szerint a 2010-es "válságköltségvetés" kidolgozása nem lesz "fáklyásmenet". A kabinet előtt kemény feladatok állnak a következő háromnegyed évben, és a következő kormánynak is ugyanilyen nehéz dolga lesz - vélekedett a miniszterelnök, aki leszögezte, hogy az elmúlt száz napban végrehajtott fordulatnak már mutatkoznak a nyilvánvaló jelei: stabilizálódni kezd a gazdaság, a nemzetközi piac nem számol államcsőddel, a forint erősödik, sikeres volt az eurókötvény-kibocsátás.
2009.07.30. 07:00
 
 
Tízből kilenc diák újrafelvételizik, ha nem vették fel
Tíz középiskolásból kilenc jövőre újrafelvételizik, ha idén nem vették fel - állapította meg az Educatio Kft. és az Országos Felsőoktatási Információs Központ (OFIK) felmérése. A még a felvételi eljárás időszakában készített körkérdés eredménye szerint elenyésző azok száma (1,4 százalék), akiket a kudarc teljesen eltántorít a felsőoktatástól. Azt azonban még nem lehet tudni, hányan lesznek a sikertelen felvételizők közül, akik a pótfelvételire beadják a jelentkezési lapjukat, vagy ősszel jelentkeznek keresztféléves képzésre - mutattak rá. A nemrég lezárult kutatás szerint minden negyedik diák áll munkába, ha nem kerül be az általa megcélzott szakok valamelyikére, nagy részük állandó munkahelyen, kisebb részük alkalmi munkát vállal.
2009.07.29. 21:45
 
 
SMS-sel hekkelhető az Apple mobilja?
Állítólag már csak egyetlen napja maradt az Apple-nek arra, hogy az iPhone-okban rejlő állítólagos súlyos szoftverhibára megoldást találjon, amely miatt most egy megfelelően formázott szöveges üzenettel bárki átvehetné az irányítást a telefon felett. Charlie Miller, a biztonsági rést észlelő hacker csütörtökön, a Las Vegas-i Black Hat konferencián a publikum előtt készül demonstrálni a hibát. Miller először a szingapúri SyScan konferencián jelezte a hibát az Apple felé, azaz, hogy talált egy olyan módszert, amely pusztán egy SMS küldésével teszi tönkre a rendszert. A konferencia óta eltelt időt arra használta, hogy egy olyan szoftvert dolgozzon ki, amellyel át lehet venni az iPhone felett az irányítást.
2009.07.29. 21:07
 
 
Kompromisszum a terézvárosi csendrendelettel kapcsolatban
Kompromisszumos megállapodással zárult a terézvárosi szórakozóhelyek nyitva tartását szabályozó "csendrendelettel" kapcsolatos egyeztetés. A Terézvárosi Önkormányzat szerdai megbeszélésén a vendéglátókat és lakókat képviselő érdekképviselők, illetve az önkormányzat illetékesei vettek részt. A közlemény szerint a felek "modellértékű szabályozás kialakításában állapodtak meg". A megállapodás értelmében a vendéglátókat tömörítő érdekképviseleti szervezetek etikai kódex kialakításán gondolkodnak. Az önkormányzat reménye szerint a módosított rendelet és a vendéglátósok etikai kódexe mintául szolgálnak majd a többi kerület számára.
2009.07.29. 20:45
 
 
Moldovában lövöldözés volt egy szavazóhelyiségnél
Egy szavazóhelyiség közelében lezajlott lövöldözésben megsebesült egy ellenzéki Moldovában, ahol szerdán előre hozott parlamenti választásokat tartottak. Az eset a fővárostól, Chisinautól tíz kilométerre fekvő Sangera településen történt azt követően, hogy az ellenzéki Mi Moldovánk pártszövetség egyik tagja a választási szabályok megsértésével vádolta meg a hatalmon lévő moldovai kommunista párt képviselőit. Verekedés kezdődött, majd egy kommunista párttag pisztolyt vett elő. Utóbb azt mondta, hogy a fegyvert megpróbálták elvenni tőle, és ekkor három lövést adott le. A verekedés egyik résztvevője a lábán sebesült meg.
2009.07.29. 20:28
 
 
Szövetségre lép a Microsoft és a Yahoo
Hosszú távú szövetségre lép a Microsoft és a Yahoo - a megállapodás nem titkolt célja, hogy megdöntsék az internetes keresőmotorok királyának tekintett Google egyeduralmát. A redmonti óriásnak azonban még újdonsült szövetségesével együtt is nehéz dolga lesz, ugyanis a comScore online piackutató szerint az amerikai keresőmotorok piacát 65 százalékkal a Google vezeti, a Microsoft és a Yahoo együtt mindössze 28 százalékot tudhat magáénak. A nemzetközi rangsorban még ennél is rosszabb a helyzet, a Google 67 százalékos részesedése mögött az új kihívók csak 11 százalékon állnak. A partnerek az együttműködéstől nem csak az internetes keresők erőviszonyinak átrendeződését, hanem számos kutatási lehetőséget remélnek.
2009.07.29. 20:25
 
BL-selejtező a Debrecen egygólos győzelmet aratott Tallinnban
A Debrecen 1-0-ra nyert a Levadia Tallinn vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának első mérkőzésén. A magyar bajnok győztes gólját Leandro rúgta a 70. percben, ezzel Herczeg András együttese igen kedvező helyzetbe került a jövő heti, debreceni visszavágóra. Bajnokok Ligája-selejtező, 3. forduló, első mérkőzés: Levadia Tallinn (észt) - DVSC-TEVA 0-1 (0-0), gólszerző: Leandro (70.). Tallinn, 2500 néző.
2009.07.29. 19:54
 
 
Előzetes letartóztatásba helyezték a gyanúsítottakat az őssejtügyben
Előzetes letartóztatásba helyezte a Budai Központi Kerületi Bíróság az őssejtkezeléssel kapcsolatban meggyanúsított négy személyt - közölte a Fővárosi Bíróság. Az emberi test tiltott felhasználásának bűntette miatt folyamatban lévő büntetőügyben a bíróság "elrendelte Y. B., N. K., Sz. S. és S. I. gyanúsítottak előzetes letartóztatását 2009. augusztus 29. napjáig". A végzés nem jogerős, mivel azzal szemben a gyanúsítottak és védőik fellebbezést jelentettek be. A bíróság álláspontja szerint megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsítottak szabadlábon hagyásuk esetén a kihallgatandó személyek befolyásolásával, nyilatkozataik egyeztetésével vagy más módon a bizonyítást meghiúsítanák, veszélyeztetnék.
2009.07.29. 19:35
 
 
Aligátor elől menekült a kemping népe Szlovéniában
Pánikba estek és menekültek a Lucija autós kemping vendégei a szlovén tengerparton, amikor azt látták, hogy egy hatalmas hüllő "sétál" a faházak között. A kempingezők békés élete egy pillanat alatt fölborult, amikor észlelték a hosszú farkú hüllő jelenlétét a táborban. Sokan visítani, majd menekülni kezdtek a Portorozhoz közeli kempingből. A pánik akkor hagyott alább, amikor néhány nyugodt vendég a rendőrség segítségét kérte. Kiderült, hogy a két méter hosszú és 160 kilogramm súlyú aligátor az Ali névre hallgat, és ő is kempinglakó. Jelentkezett ugyanis a tulajdonosa és elmondta, hogy felesége Alit kiengedte sétálni a tábor területén, mert azt hitte, hogy nem veszi észre senki.
2009.07.29. 19:16
 
 
Vizes vb: Hosszú Európa-csúccsal döntős 200 m pillangón
Hosszú Katinka női 200 pillangón 2:04.27-es Európa csúccsal, a legjobb idővel jutott a csütörtöki döntőbe a római vizes világbajnokság szerdai versenynapján. A magyar versenyző - aki hétfőn bronzérmes lett 200 méter vegyesen - mindössze 13 századdal maradt el az aktuális világcsúcstól. Ugyanebben a számban Jakabos Zsuzsanna 2:08.34-gyel, összesítésben a 14. helyen végzett. A délelőtti előfutamban Mary Descenza 2:04.14 perccel úszott világcsúcsot. Az amerikai versenyző ezúttal éppen Hosszú mögött ért célba.
2009.07.29. 19:14
 
 
Forma-1: Michael Schumacher visszatér
A hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher fogja helyettesíteni a hátra lévő idei futamokon a brazil Felipe Massát, aki a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésén szenvedett súlyos fejsérülést - jelentette be a Ferrari. A 40 esztendős klasszis versenyző visszavonulása után, korábbi csapata, a maranellói alakulat tanácsadói tisztét töltötte be. Michael Schumacher 1996 és 2006 között vezette a Ferrari versenyautóit. A következő F1-es futamot, az Európa Nagydíjat augusztus 23-án rendezik Valenciában.
2009.07.29. 19:11
 
 
Vizes vb: Mutina Ágnes hetedik, Verrasztó nyolcadik 200 m gyorson
Mutina Ágnes a hetedik, Verrasztó Evelyn pedig a nyolcadik helyen végzett szerdán 200 m gyorson a római vizes világbajnokságon. A számot az olasz Federica Pellegrini 1:52.98 perces világcsúccsal nyerte. A korábbi rekordot is ő tartotta azzal, hogy kedden 1:53.67-et úszott. A magyarok közül Verrasztó kezdett gyorsabban, a második százon azonban visszacsúszott, s 1:57.50-nel csapott a célba. Mutina végig a döntős mezőny második felében tempózott, volt ötödik is, végül hetedikként zárt 1:56.70-nel.
2009.07.29. 19:02
 
 
Vizes vb: Phelps világcsúccsal nyert 200 m pillangón
Az amerikai Michael Phelps 200 m pillangón 1:51.51 másodperces világcsúccsal nyert a római vizes világbajnokság szerdai versenynapján. A 14-szeres olimpiai bajnok saját, a tavalyi pekingi játékok fináléjában, augusztus 13-án felállított 1:52.03-as idejét adta át a múltnak. A második a lengyel Pawel Korzeniowski, a harmadik pedig a japán Macuda Takesi lett.
2009.07.29. 18:54
 
 
Tüntetni fognak a szlovákiai magyarok az államnyelvtörvény ellen
A szlovákiai államnyelvtörvény módosítása ellen fognak tüntetni szlovákiai magyarok szeptember elsején Dunaszerdahelyen - jelentette be Csáky Pál, a Magyar Koalíció Pártjának elnöke Pozsonyban. A tiltakozó akciót az MKP szervezi. Csáky Pál szerint a tüntetést a szlovákiai magyar civil szervezetek is támogatják. A tiltakozó akcióval összefüggésben más politikai pártokat nem szólított meg az MKP. Csáky megerősítette, hogy az MKP nemzetközi szinten - az Európai Parlamentben, az Európa Tanácsban és néhány más fórumon - folytatni fogja aktív fellépését az államnyelvtörvény módosítása ellen.
2009.07.29. 18:20
 
 
Decemberben kezdődnek a meghallgatások a koszovói függetlenségről
A hágai Nemzetközi Bíróságon december 1-jén kezdődnek meg azok a meghallgatások, amelyeken az ENSZ tagállamai kifejthetik véleményüket arról, hogy a koszovói függetlenség egyoldalú kikiáltása megfelelt-e a nemzetközi jognak. A testület szerint a résztvevők szóban és írásban egyaránt kifejthetik véleményüket arról, hogy a Szerbiáról levált Koszovó jogszerűen nyilvánította-e magát független országnak 2008 februárjában. A kérdés megosztja a világot. Eddig hatvan ország ismerte el Koszovó függetlenségét, köztük az Egyesült Államok, de Szerbia hű szövetségese, Oroszország nem. Az Európai Unió tagállamai sem egységesek: a 27-ből 22 tagország ismerte el a koszovói függetlenséget.
2009.07.29. 18:05
 
 
Diákcsíny volt a helyiek szerint a bonyhádi robbantás
A helyi rendőrség, az MSZP és a Fidesz ottani képviselői egybehangzóan azt állítják: a két évvel ezelőtti bonyhádi robbantás diákcsíny volt, annak semmi köze nem volt terrorcselekményekhez, a fiatalokat nem politikai célok vezérelték. Az elkövetők fiatalkorúak voltak és pusztán a kíváncsiság vezérelte őket, erre a megállapításra jutott a két évvel ezelőtti nyomozás - közölte Kreiner József alezredes, a Bonyhádi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési főelőadója. Hozzátette: ez egy diákcsíny volt, fel sem merült, hogy bármiféle politikai ok állna a háttérben.
2009.07.29. 17:02
 
 
Forma-1: Massa lábra állt és elhagyja az intenzív osztályt
Már lábra tud állni Felipe Massa, a Ferrari brazil pilótája, aki a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati időmérőjén szenvedett súlyos balesetet. A maranellói istálló hivatalos honlapján (www.ferrari.com) arról számolt be, hogy az Állami Egészségügyi Központban lábadozó versenyző beszél, fel tudni ülni, már az első lépéseket is megtette. A spanyol hírügynökség értesülése szerint a dél-amerikai pilóta szerdán elhagyta az intenzív osztályt, és egy külön szobában helyezték el. A Ferrari közleménye szerint Massát az elkövetkezendő napokban még Budapesten kezelik, igaz, édesapja, Luis Antonio Massa azt nyilatkozta, hogy fiát csütörtökön Párizsba szállítják.
2009.07.29. 16:37
 
 
Törökország tervet dolgozott ki a kurd kérdés rendezésére
A török kormány szerdán bejelentette, hogy kész több jogot biztosítani a kurdoknak, miáltal lezárható lenne a kisebbség fegyveres szervezetének 25 éve tartó felkelése. Besir Atalay belügyminiszter nem szolgált részletekkel a tervről, annak ellenére, hogy igen békülékeny hangnem igyekezett fegyverletételre bírni a több ezer kurd felkelőt. A lázadók feltétel nélküli amnesztiát követelnek, amely kiterjedne vezetőikre is. Az ankarai kormány azonban közölte, nem tervezi kiterjeszteni annak a törvénynek a hatályát, amely büntetlenséget ígér az alacsonyabb rangú felkelőknek, ha megtagadják múltjukat, és megosztják információikat a hatóságokkal.
2009.07.29. 16:14
 
 
Marketing Centrum: a Jobbik középpárttá vált
A Jobbik stabil középpárttá erősödött és a június 7-i európai parlamenti választás után is tartja a pozícióját, az SZDSZ viszont szinte teljesen elveszítette támogatóit - állapította meg a Marketing Centrum felmérése. A közvélemény-kutató cég által készített felmérésből kiderül: a Jobbik nagyrészt annak köszönheti a sikerét, hogy nem csak a nemzeti radikálisok támogatják. A megkérdezett választópolgárok 47 százaléka úgy nyilatkozott, hogy egyetlen politikai irányzatot sem érez "önmagához legközelebb állónak". A szociáldemokráciával 18, a konzervativizmussal 17, a liberalizmussal 12, a nemzeti radikalizmussal pedig 6 százalék azonosul.
2009.07.29. 16:11
 
 
Kevés munkaügyi szabálytalanság volt a Forma-1-es Magyar Nagydíjon
Jelentősen csökkent a feketén foglalkoztatottak aránya a Forma-1-es Magyar Nagydíjon az idén: az ellenőrzött munkavállalók 7 százaléka, összesen 28 ember esetében állapítottak meg fekete foglalkoztatást az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség (OMMF) felügyelői a háromnapos ellenőrzés során, szemben a tavalyi, 48 százalékos aránnyal - közölte az OMMF.Az OMMF szerint további pozitív tapasztalat volt, hogy a Hungaroring belső területén egyetlen munkavállalót sem dolgoztattak feketén; az ellenőrzések idején több munkáltató is jelezte, hogy a tavalyi versenyen már "megfizette a tanulópénzt".
2009.07.29. 16:03
 
 
Több helyszínen végeztek illegális őssejtkezeléseket
Több helyszínen is végeztek a gyanúsítottak illegális őssejtkezeléseket; az ezt alkalmazó cégnek csak az őssejt tárolására volt engedélye, az értékesítésre és a beültetésre azonban nem - mondta a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szervezett bűnözés elleni főosztályának vezetője. Az NNI korábban közölte, hogy emberi test tiltott felhasználása miatt folytat eljárást; a gyanú szerint egy őssejtkutató labor és egy magánklinika szervezésében végeztek őssejt-kezeléseket a magánklinika épületében. Bucsek Gábor őrnagy elmondta: a rendőrség 2008 decemberében arról szerezett információt, hogy őssejttel kapcsolatos kezelést végeznek Magyarországon. Ennek a nyomozásnak a négy gyanúsítottját hétfőn vette őrizetbe a rendőrség.
2009.07.29. 15:50
 
 
25 ezer kölcsönzött könyvnél tart egy skót könyvtárrajongó
A 25 ezredik kölcsönzött könyvhöz közelít az a skót asszony, aki a könyvtárak és az irodalom nagy rajongója - számolt be a BBC internetes oldala. A Skócia délnyugati részén élő 91 éves Louise Brown 1946-ban vette ki az első könyvet a Castle Douglas könyvtárból. Az azóta eltelt évtizedekben minden év minden hetében legkevesebb hat könyvet kölcsönzött ki, de mostanában már 12 kötetet visz haza magával. A könyvtári dolgozókat lenyűgözte Louise Brown teljesítménye, különösen azért is, mert a hölgy egyszer sem kényszerült késedelmi díj fizetésre.
2009.07.29. 15:06
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015[2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista