2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Eddig 25 millió forint bírságot szabtak ki a fogyasztóvédők
A vizsgált vendéglátóipari egységek mintegy 40 százalékánál találtak problémát a fogyasztóvédők az elmúlt egy hónapban, a szabálytalanságok miatt 25 millió forint bírságot szabtak ki - mondta el Wittich Tamás, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) főigazgatója csütörtöki sajtótájékoztatóján, a nyári idegenforgalmi ellenőrzéssorozat félidei tapasztalatait összegezve. Az NFH június 22-én indította el kéthónapos ellenőrzés-sorozatát, amely az idegenforgalmi szempontból fontos helyekre, eseményekre, szolgáltatásokra fókuszál, így kiterjed például a vendéglátóhelyekre, a taxikra, strandokra, fesztiválokra.
2009.08.13. 17:40
 
 
A londoni olimpián változik a kajak-kenu programja is
A 2012-es londoni játékokon megváltozik a kajak-kenu programja is - döntött csütörtökön, Berlinben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság végrehajtó bizottsága. A módosítás nyomán ugyan marad az eddig megszokott 12 szám, de a nők az eddigi három helyett már négy aranyéremért versenyezhetnek. A határozat szerint 1000 m-en férfi K-1-es, K-2-es, K-4-es, valamint C-1-es és C-2-es versenyeket rendeznek - azaz a leghosszabb táv futamai nem változnak -, míg amellett, hogy marad a nők 500 m-es K-1, K-2 és K-4-es száma, eltűnnek a férfi 500 m-es versenyek és helyettük 200 m-en szállnak majd vízre a résztvevők. A sprintszámok: férfi K-1, K-2 és C-1, illetve női K-1.
2009.08.13. 17:27
 
 
Megkezdték a hatezer új ülőhely felszerelését a Puskás-stadionban
Csütörtökön megkezdődött annak a 6000 széknek a felszerelése, amely révén 41.500 férőhelyesre bővül a Puskás Ferenc Stadion a szeptemberi két labdarúgó világbajnoki selejtezőre. A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint az ülőhelyek szerelésén kívül statikai megerősítésekre, valamint a mosdók felújítására is sor kerül, nagyrészt az MLSZ finanszírozásában, megközelítőleg 70 millió forintos értékben. A portugálok elleni szeptember 9-i mérkőzésre az eddigi forgalomba került belépők már elfogytak, ugyanakkor a négy nappal korábban esedékes svédek elleni találkozóra van még néhány száz darab. Az "új" helyekre kedden kezdik országszerte az Ibusz-irodák a 6000 forintos jegyek árusítását.
2009.08.13. 16:33
 
 
Cozma-ügy: meghosszabbították öt gyanúsított előzetes letartóztatását
Meghosszabbította három hónappal annak az öt férfinak az előzetes letartóztatását a veszprémi bíróság, akiket Marian Cozma román válogatott kézilabdázó, az MKB Veszprém sportolója meggyilkolásával kapcsolatban emberölés elkövetésével gyanúsítanak - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t. A bűnügynek eddig már kilenc gyanúsítottja van, közülük heten vannak előzetes letartóztatásban; öt embert gyanúsítanak emberölés bűntettével, a többieket pedig csoportosan elkövetett garázdasággal. Marian Cozmát február 8-án hajnalban gyilkolták meg az egyik veszprémi lokál előtt.
2009.08.13. 16:30
 
 
Programok a pesti alsórakparton a hosszú hétvégén
Koncertek mellett kirakodóvásár, pihenőszigetek és gyerekfoglalkoztatók várják a Duna-partra látogatókat a pesti alsó rakparton a Lánchíd és az Erzsébet híd között az augusztus 20-iki hosszú hétvége négy napja alatt a Budapest RakParty elnevezésű rendezvényen. Az általános programok - gyermekjátszó és zenés kávéházak, kenyérbemutatók - mellett megrendezik az utcazenészek versenyét, de lesz csendes pihenő is a Charis ArtPR és a kulturpart.hu közös szervezésében - közölte a szervezők nevében az MTI-vel a Szász Andrea. Remélik, hogy az utcazenészek gitármuzsikája, fuvolazenéje szórakoztatja majd az arra járókat.
2009.08.13. 16:29
 
 
"Rükvercben" keringő bolygót fedeztek fel
A bolygók általában ugyanabban az irányban keringenek csillagjuk körüli, amelyben az a tengelye körül forog, ám akad kivétel, ilyen a most felfedezett WASP-17 jelű planéta, amely "rükvercben", azaz retrográd irányban halad pályáján. A bolygót az Egyesült Királyság több egyetemének közös vállalkozásaként üzemeltetett WASP (Wide Area Search for Planets) projekt keretében fedezték fel a genfi obszervatóriummal együttműködésben. A csillag, és a bolygója, a WASP-17 jelű planéta ezer fényévnyire van Naprendszerünktől. A felfedezők szerint a WASP-17 retrográd mozgása a jelek szerint annak köszönhető, hogy túl közel került egy nagyobb bolygóhoz.
2009.08.13. 15:56
 
 
Olimpiai szám lesz a női ökölvívás 2012-ben
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság felvette a női ökölvívást a 2012-es londoni játékok műsorára. Így döntött szerdán a NOB végrehajtó bizottsága Berlinben. Csütörtökön arról is döntés született, hogy az ötkarikás szervezet támogatja a golf és a hétfős rögbi felvételét a 2016-os játékok programjába, de erről csak októberben, Koppenhágában határoznak véglegesen. Hét sportág - a most támogatott kettő mellett a karate, a fallabda, a baseball, a softball és a görkorcsolya - pályázott arra, hogy bekerüljön az olimpiai műsorba.
2009.08.13. 15:53
 
 
A biztonságtechnikai vizsgálat szerint biztonságos az Aquaworld élményfürdő
Alapvetően biztonságos a budapesti Aquaworld élményfürdő a biztonságtechnikai vizsgálat szerint, csupán kisebb módosításokat javasolnak az üzemeltetőknek - tájékoztatta az intézmény és a vizsgálatot elvégző cég csütörtökön az MTI-t. Mint írták, az élményfürdő egyszerű változtatásokkal meg tud felelni a szabványoknak. Ezek egy részét az üzemeltető már javította, de legkésőbb a szeptemberi rendes éves karbantartási munkálatok lezárásáig mindennel elkészül. A vizsgálatot az üzemeltetők az után rendelték el, hogy az élményfürdőben július 23-án egy 9 éves kisfiú meghalt a szörfmedencénél. A BRFK tájékoztatása szerint folyik a nyomozás, a rendőrség szakértői véleményre vár az ügyben.
2009.08.13. 15:50
 
 
Rakétakilövő pontonról lövik majd fel a tűzijátékot augusztus 20-án
Új, folyóvízen eddig még sehol a világon nem rögzített rakétakilövési pontont láthatnak majd az érdeklődők az idei augusztus 20-i tűzijátékon - mondta a kormányszóvivő. Az állami ünnepségsorozat a tavalyinál 20 százalékkal kisebb költségvetésű, összesen nettó 239 millió forintot költ rá a kormány. Budai Bernadett közölte: a klasszikusnak számító kilövési pontok mellett a rakéták egy részét az Erzsébet híd és a Lánchíd között a Dunán hosszanti irányban kikötött vízi színpadrendszerről, egymáshoz rögzített rakétakilövő pontonról lövik majd fel. A technikát csak néhány európai helyszínen vonultatták fel eddig: így például a velencei karneválon vagy a Genfi-tavon.
2009.08.13. 14:45
 
 
A Fidesz szerint csőd fenyeget az egészségügyben
Csőd fenyeget az egészségügyben a 2010-es kilátások alapján - közölte Mikola István, a Fidesz szakpolitikusa csütörtökön Budapesten. Az ellenzéki politikus arra hivatkozva jelentette ezt ki sajtótájékoztatóján, hogy - mint mondta - a kiszivárgott költségvetési irányszámok alapján jövőre mintegy 70-75 milliárd forinttal kap kevesebbet az ágazat. Úgy fogalmazott: "Se stabilitásra, se növekedésre, se biztonságra nem számíthat a magyar egészségügy. Ez a kormányzat nem szereti az egészségügyet, üti-vágja, kivonja belőle a pénzeket". Mikola István véleménye szerint a rendszert nem lehet majd működtetni, ha valóban kivonnak 70-75 milliárd forintot az egészségügyből.
2009.08.13. 14:20
 
 
Megszületett a Facebook Lite
Mobiltelefonokhoz és gyenge internetkapcsolattal rendelkező felhasználók számára elkészítették a Facebook fejlesztői a közösségi portál "lebutított" változatát, Facebook Lite-ot. Az új szolgáltatás egyelőre bétaverzióban van. A Facebook közleménye szerint az új szolgáltatás gyorsabb és egyszerűbb verzió lesz, hasonló ahhoz, mint ami a mobiltelefonokon eddig is használatos volt. Az új szolgáltatást elsődlegesen olyan országokba szánják, ahol a szélessávú internet még nem terjedt el. A béta verziót Indiában tesztelik, és Kínában, valamint Oroszországban akarják elterjeszteni. Ezekben az országokban rengeteg új felhasználó próbálja ki először a Facebookot és egyszerűbb kezelőfelületek akarnak kínálni nekik.
2009.08.13. 14:16
 
 
Fidesz: Magyarország "betonbiztos európai sereghajtóvá vált"
A Fidesz szerint a 2002 óta sorozatosan elhibázott gazdaságpolitika nyomán Magyarország a régió éllovasából "betonbiztos európai sereghajtóvá vált", az MSZP-kormány rossz irányba viszi az országot. Szijjártó Péter, az ellenzéki párt elnöki stábjának vezetője azzal összefüggésben beszélt erről sajtótájékoztatóján, hogy csütörtökön kiderült: a bruttó hazai termék (GDP) idén a második negyedévben 7,6 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban; illetve, hogy a Bécsben regionális központtal rendelkező 400 nagyvállalat meggyőződése szerint a régióban Magyarországon a legrosszabbak - "katasztrofálisak" - az üzleti kilátások.
2009.08.13. 14:00
 
 
A BKV-vezér leváltását kezdeményezik a fővárosi szocialisták
Kocsis István vezérigazgató menesztését kezdeményezik a fővárosi szocialisták, mivel a BKV-nál kialakult helyzet megoldására a jelenlegi vezetővel nem látnak esélyt - közölte Burány Sándor, az MSZP budapesti elnöke és Steiner Pál, a fővárosi MSZP frakcióvezetője csütörtökön. A politikusok sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy mielőbbi vezetőváltást szorgalmaznak, és ehhez kérik a koalíciós partner, az SZDSZ és az ellenzék támogatását is. John Emese, az SZDSZ frakcióvezetője egyelőre nem kívánt állást foglalni a koalíciós partner javaslatáról. Csupán annyit közölt, hogy szerinte ötpárti egyeztetésre van szükség az ügyben.
2009.08.13. 13:49
 
 
Az euróövezet megkezdte a kilábalást a recesszióból
Az euróövezeti országok hazai összterméke átlagosan 0,1 százalékkal csökkent az idei második negyedévben az előző negyedhez képest, és 4,6 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól, közölték az EU statisztikai hivatalában csütörtökön, előzetes becslésként. Ezzel ötödik negyedéve folytatódott a visszaesés az euróövezetben, az elemzők viszont ennél rosszabbat, 0,4 százalékos csökkenést vártak negyedéves, és 5,0 százalékos zsugorodást éves egybevetésben. Az első negyedben az előző negyedhez képest még 2,5 százalékkal csökkent az euróövezeti GDP, a tavalyi első negyedhez viszonyítva pedig 4,9 százalékkal esett vissza.
2009.08.13. 13:35
 
 
A rendőrség megtiltotta a tizedik, szombatra tervezett felvonulást is
A rendőrség megtiltotta a tizedik, a szombatra tervezett "Béke mártírja" emlékmenet ügyében bejelentett rendezvény megtartását is - közölte csütörtökön a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az emlékmenetet sajtóhírek szerint Rudolf Hess halálának évfordulója alkalmából az NS Front elnevezésű magyar nemzetiszocialista tömörülés szervezi. A rendőrség korábban már megtiltotta kilenc hasonló témájú rendezvény megtartását, most a tizedik bejelentést is elutasította, a többihez hasonlóan "a gyülekezési jogról szóló törvényben kapott felhatalmazás alapján".
2009.08.13. 13:00
 
 
Beckham januártól valószínűleg ismét az AC Milanban futballozhat
David Beckham olasz lapértesülés szerint januártól újfent az AC Milan labdarúgója lesz. A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy bár két angol csapat, az FC Chelsea és a Tottenham is törekedett az Amerikában légióskodó angol válogatott középpályás megszerzésére, a 34 éves Beckham ismét a milánói együttest választotta, amelynek színeiben - a Los Angeles Galaxy kölcsönfocistájaként - ez év elejétől egészen május végéig az olasz bajnokságban futballozott.
2009.08.13. 13:00
 
 
F1: Barrichello szerint Massa jól van és versenyezni akar
Rubens Barrichello, a Forma-1-es Brawn GP istálló brazil pilótája szerint folyamatosan javul honfitársa, a ferraris Felipe Massa állapota, és már csak az orvosokon múlik, hogy mikor versenyezhet újra. "Felipével töltöttem a szerda délutánt, és istennek hála, nagyon jól érzi magát - írta Barrichello blogbejegyzésében, miután otthonában felkereste Massát. - Nem látok rajta változást, ugyanaz a srác, akit évek óta ismerek. A visszatérésével kapcsolatban mindenesetre türelmesnek kell lennünk, mert csak százszázalékos állapotban állhat újra rajthoz. De aggodalomra semmi ok, a versenyzés iránti vágyát nem veszítette el."
2009.08.13. 12:38
 
 
Nem vonulhatnak neonácik Rudolf Hess sírhelyénél
Nem tarthatnak felvonulást neonácik Rudolf Hess sírhelyénél, a bajorországi Wunsiedelben a német alkotmánybíróság egy csütörtökön közzétett határozata szerint, amelyben a testület elutasította az augusztus 22-re tervezett menet betiltása felülvizsgálatának a kérését. A sürgősségi beadvány kapcsán hozott határozat érvényben hagyja a néhai náci alvezér emlékére szervezett megmozdulás betiltásról rendelkező wunsiedeli közigazgatási határozatot, és a bajor tartományi közigazgatási bíróság azonos tartalmú döntését. A német alkotmánybíróság egyben jelezte, hogy hamarosan tárgyal a megemlékezést évente ismétlődően betiltó hatósági és bírósági döntések miatt beadott alkotmányos panaszról.
2009.08.13. 12:30
 
 
A dortmundi stadion a legszebb a The Times szerint
A tekintélyes angol napilap, a The Times a Borussia Dortmund otthonául szolgáló Signal Iduna Parkot választotta a világ legszebb futballstadionjának. A német klub csütörtöki közlése szerint az újság azzal indokolta döntését, hogy "a hatalmas lelátók fülsiketítő erővel közvetítik a szurkolók buzdítását a gyepre, ezt az arénát a labdarúgásnak építették". A lista második helyén a milánói San Siro áll, harmadik a liverpooli Anfield Road. A legszebb futballstadionok a The Times szerint: 1. Signal Iduna Park/Westfalenstadion (Borussia Dortmund) 2. San Siro (AC Milan) 3. Anfield Road (FC Liverpool) 4. Inonu Stadium (Besiktas) 5. Allianz Arena (Bayern és 1860 München).
2009.08.13. 12:25
 
 
Őssejtügy: 100 millió forint készpénzt találtak az egyik gyanúsítottnál
A Somogy Televízió értesülései szerint vagyonosodási vizsgálat indult az őssejtügy egyik gyanúsítottja, Seffer István ellen, és annak során 100 millió forint készpénzt találtak a plasztikai sebésznél. Az orvos testvére, a kaposvári magánklinikát vezető Seffer Tibor az MTI-nek nyilatkozva csütörtökön nevetségesnek nevezte az információt. A helyi televízió értesülése szerint az adóhatóság vagyonosodási vizsgálatot indított Seffer István ellen, ennek részeként 100 millió forint készpénzt találtak a klinikán. Arról is hírt adtak, hogy a gyanú szerint a magánklinikán talált készpénz nem származhatott csupán az engedélyezett tevékenységek köréből.
2009.08.13. 12:15
 
 
Magyarországon az OECD-átlagnál drágább a mobilozás
Magyarországon drágább a mobilozás, mint a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) tagállamainak átlagában - derül ki abból az OECD-kimutatásból, amelyet a Le Soir című brüsszeli lap csütörtöki száma ismertetett. A kimutatás szerint viszonylag intenzív mobilozás esetén - 1680 hívás, 660 sms és 12 mms mellett - az évi költség az OECD átlagában mintegy 500 dollárt tesz ki. Dániában ez 200 dollár alatt, Spanyolországban viszont 900 dollár fölött van. Magyarországon ez a mutató meghaladja a 600 dollárt, ami hasonló nagyságrendű, mint a franciaországi, németországi, portugáliai, belgiumi és görögországi költségszint.
2009.08.13. 12:04
 
 
Összevonta a BRFK a BKV-szerződések ügyében folyó nyomozásokat
Összevonta a jelenleg folyó nyomozással a Budapesti-Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Kocsis István BKV-vezérigazgató által tett feljelentést - közölte a BRFK szóvivője csütörtökön. Kocsis István vezérigazgató augusztus 10-ei feljelentésében azért fordult a BRFK-hoz, mert nagy kárt okozó bűncselekmények gyanúja merült fel. Tafferner Éva tájékoztatása szerint a vezérigazgató bejelentése alapján nem indult külön nyomozás, azt összevonták a rendőrség által vasárnap indított nyomozással, mivel a megfogalmazott tényállás mindkét esetben megegyezik.
2009.08.13. 11:43
 
 
HRW: fehér zászlót lengető palesztin civileket lőttek le a Gázai övezetben
Fehér zászlót lengető palesztin civileket lőttek le izraeli katonák idén januárban a Gázai övezet elleni offenzívában - áll a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi emberjogi szervezet csütörtökön közzétett legfrissebb jelentésében. A New York-i központú szervezet azt írta - egyebek közt tanúvallomásokon, kórházi és ballisztikai jelentéseken alapuló - 63 oldalas jelentésében, bizonyítéka van rá, hogy hét különböző esetben összesen 11 olyan fegyvertelen palesztin - köztük öt nő és négy gyerek - életét oltotta ki az izraeli hadsereg, akik jelezték, hogy megadják magukat. Legkevesebb nyolcan megsebesültek.
2009.08.13. 11:00
 
Nem tarthatnak felvonulást a neonácik Rudolf Hess sírhelyénél
Nem tarthatnak felvonulást neonácik Rudolf Hess sírhelyénél, a bajorországi Wunsiedelben a német alkotmánybíróság egy csütörtökön közzétett határozata szerint, amelyben a testület elutasította az augusztus 22-re tervezett menet betiltásának felülvizsgálatát kérő beadványt. A sürgősségi beadvány kapcsán hozott határozat érvényben hagyja a néhai náci alvezér emlékére szervezett megmozdulás betiltásról rendelkező wunsiedeli közigazgatási határozatot, és a bajor tartományi közigazgatási bíróság azonos tartalmú döntését. A német alkotmánybíróság egyben jelezte, hogy hamarosan tárgyal a megemlékezést évente ismétlődően betiltó hatósági és bírósági döntések miatt beadott alkotmányos panaszról.
2009.08.13. 10:50
 
 
Az MLSZ felfüggesztette a zártkapus büntetéseket
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége szerdai rendkívüli ülésén felfüggesztette a zártkapus büntetéseket a legközelebbi, augusztus 27-i ülésig. Az MLSZ csütörtöki tájékoztatása szerint a testület azért döntött így, mert az eddigi - jogszerű, és a szabályokat törvényesen alkalmazó - döntések nem érték el a kívánt célt, a nemkívánatos megnyilvánulások egyre gyakoribbá váltak a stadionok lelátóin, ezért a szankciók is szaporodtak. A szövetség leszögezi, hogy "változatlanul kiáll a rasszizmussal szemben meghirdetett zéró tolerancia, a labdarúgással össze nem egyeztethető, minden nemkívánatos jelenség elleni harc mellett."
2009.08.13. 10:00
 
 
Újabb 100 milliós végkielégítést fizethet a BKV
Újabb 100 milliós végkielégítést fizethet a BKV. Somodi Lászlónak, a cég volt közlekedési vezérigazgató-helyettesének járhat ekkora összeg, ha a bíróság a rendkívüli felmondással elbocsátott felsővezető javára dönt. Az MTI birtokába került, a BKV felügyelőbizottsága (fb) számára készült belső jelentésből kiderül, hogy Somodi - aki 2001-től 2008 áprilisáig dolgozott a közlekedési vállalatnál - a 657 ezer forintos alapbér mellé még 300 százalékos prémiumra is jogosult volt. A vezérigazgató-helyettest 2008 április végén mentette fel Balog Zsolt megbízott vezérigazgató, azzal az indokolással, hogy az ő irányításával készült paraméterkönyv "szakmailag alkalmatlan".
2009.08.13. 10:00
 
 
Újnak mondott fotó jelent meg a 83 éves Fidel Castról
Újnak mondott fénykép jelent meg Fidel Castróról helyi idő szerint szerdán Havannában; a volt kubai elnök egészségesebbnek tűnik ezen a portrén, mint az őt ábrázoló korábbi felvételeken. A fénykép - amelyet a "Comandante" (parancsnok) fia, Alex készített - a központi darabja annak a kiállításnak, amely szerda este nyílt meg a havannai National szállodában abból az alkalomból, hogy a kubai forradalom atyja csütörtökön tölti be a 83. életévét. A kiállításon Fidel Castro 80 fényképen és három festményen látható. Az állítólag másfél hónapja készült portrén a kubai vezető jobban néz ki, mint a három éve bekövetkezett súlyos betegsége óta közzétett felvételeken, amelyeken igen soványnak tűnt. Három éve jelent meg utoljára a nyilvánosság előtt.
2009.08.13. 09:30
 
2008 eleje óta először mutat növekedést a német gazdaság
A német gazdaság 2008 első negyede óta először mutatott növekedést az idei második negyedben, megtörve ezzel a négy negyed óta tartó recessziós folyamatot - a német szövetségi statisztikai hivatal csütörtökön kiadott becslése szerint. A szezonálisan kiigazított adat alapján az első negyedhez képest 0,3 százalékos volt a hazai össztermék (GDP) növekedése a legnagyobb európai gazdaságban, míg az elemzők 0,3 százalékos zsugorodást vártak. Az egy évvel korábbihoz képest 7,1 százalékkal csökkent a gazdasági teljesítmény.
2009.08.13. 09:10
 
 
KSH: 7,6 százalékkal csökkent a GDP a második negyedévben
A bruttó hazai termék (GDP) 2009. II. negyedévében 7,6 százalékkal, a naptárhatást figyelembe véve 7,5 százalékkal volt alacsonyabb, mint egy évvel korábban - közölte a Központi Statisztikai Hivatal az előzetes adatok alapján. A Reuters által megkérdezett elemzők 2009 második negyedévében 7,1 százalékos csökkenést vártak. Azaz a GDP-csökkenés valamelyest meghaladta az elemzői várakozásokat. A hivatal közölte, hogy a becslés korlátozott információs bázisra épül, így a végleges adatok a gyorsbecslésben közöltektől eltérhetnek. A második negyedévben a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint az előző negyedévhez viszonyítva 2,1 százalékkal csökkent a bruttó hazai termék.
2009.08.13. 09:00
 
 
Tenisz, Cincinnati: Czink Melinda legyőzte Ivanovicot
Czink Melinda két játszmában legyőzte szerdán a 11. helyen kiemelt szerb Ana Ivanovicot a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztorna 2. fordulójában. Eredmények: 2. forduló (a 16 közé jutásért): Czink-Ivanovic (szerb, 11.) 7-6 (8-6), 7-5. Korábban: Pennetta (olasz, 14.)-Szávay 6:2, 6:4, Jankovic (szerb, 5.)-Kirilenko (orosz) 7:6 (8-6), 6:3. Zvonarjova (orosz, 7.)-Klejbanova (orosz) 6:4, 1:6, 7:5. Azarenka (fehérorosz, 9.)-Csakvetadze (orosz) 6:4, 6:2. Clijsters (belga)-Schnyder (svájci) 6:2, 7:5.
2009.08.13. 08:15
 
 
A szegénység és az eladósodottság kedvez az elhízásnak
Német kutatók egyértelmű összefüggést mutattak ki az eladósodottság és az elhízás között. A túlzott mértékben eladósodott németek a Mainzi Egyetem tanulmánya szerint nagyobb valószínűséggel híznak el, mint az országos átlag. Az még nem egyértelmű, hogy az adósságok vezetnek-e az elhízáshoz, vagy a kövérek eleve hamarabb veszítik el az állásukat, és ezért eladósodnak? Eva Münster professzor csapatával több mint 9000 ember adatait elemezte ki. Az egyetem 949, vészesen eladósodott egyénnel töltetett ki kérdőívet, amely kimutatta, hogy 25 százalékuk volt elhízva. Egy 2003-as telefonos felmérés során megkérdezett 8318 átlagnémet közül csupán 11 százalék bizonyult túlsúlyosnak - írta a német Die Welt című lap.
2009.08.13. 08:00
 
 
Ma a Fatboy Slim és a Die Toten Hosen lép fel a Szigeten
A Sziget második hivatalos napján, csütörtökön olyan "nagyágyúk" lépnek a fesztiválozók elé, mint az elektronikus zene egyik "ősatyjaként" számon tartott Fatboy Slim, az első számú német punk-rock csapat, a Die Toten Hosen vagy a világ legjobb lemezlovasának választott holland Armin van Buuren. Fatboy Slim esetében különleges, hogy lemezlovasként egyedül uralja majd a Nagyszínpadot este fél tíztől. A brit dj előtt az indie műfaj egyik legnépszerűbb brit formációja, a Bloc Party, valamint a német "fenegyerekek", a Die Toten Hosen tagjai alapozzák meg a hangulatot a Nagyszínpadnál. A világzenei nagyszínpadon láthatja-hallhatja a közönség Palya Beát, este pedig az Orquesta Buena Vista Social Clubot.
2009.08.13. 08:00
 
 
Idén sem lesz olcsó a tanévkezdés
Már csak kevesebb, mint három hétig pihenhetnek a diákok, szeptember 1-én elkezdődik a tanítás; az új tanévben összesen mintegy 1 millió 348 ezer 900 tanuló veszi hátára az iskolatáskát. A tanévkezdés idén is jelentős, az MTI számításai szerint mintegy 30 ezer forintba kerülhet azoknak a szülőknek, akiknek a gyermeke először ül be az iskolapadba. Az oktatási tárca tájékoztatása szerint általános iskolákban 775.820 (788.639), szakiskolákban 123.720 (123.865), speciális szakiskolákban 9770 (9785), gimnáziumokban 203.360 (203.602), szakközépiskolában 236.230 (236.518) diák ül be a becsült adatok szerint az iskolapadba (zárójelben az előző évi adatok).
2009.08.13. 08:00
 
 
Újabb ajánlat: 20 tehén és 40 kecske Clintonék lányáért
20 tehenet és 40 kecskét ajánlott fel Clintonék lányért egy kenyai férfi - nem először. Az immár 39 éves Godwin Chepkurgor másodszor kéri feleségül az Egyesült Államok volt elnökének, Bill Clintonnak, és jelenlegi külügyminiszterének, Hillary Clintonnak a lányát, Chelsea-t. Először 2000-ben írt lánykérő levelet a Nairobiban lakó férfi Bill Clintonnak, ám azóta sem kapott választ. A minap aztán megismételte a próbálkozást, ezúttal az apa helyett az anyához fordult - aki nemrégiben Kenyában járt -, hogy végre választ adjon a 2000-es lánykérésre. A külügyminiszter nyitott fórumot tartott a Nairobi Egyetemen, és ott kapta az ajánlatot lánya kezére.
2009.08.13. 07:50
 
 
Vereség a románoktól a Puskás-stadionban
A magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra kikapott a román csapattól barátságos mérkőzésen, a Puskás Ferenc Stadionban, szerdán. A februárban meggyilkolt román kézilabdázó, Marian Cozma emlékmérkőzésén az egyetlen gólt Tiberiu Ghioane szerezte a 42. percben. A hazaiak a második félidőben közel álltak az egyenlítéshez, de nem sikerült betalálniuk. A magyarok legutóbb 1981. május 13-án tudták legyőzni riválisukat, azóta a mostanival együtt öt vereség és két döntetlen a mérlegük, és sorozatban az ötödik meccsen nem rúgtak gólt a románoknak.
2009.08.12. 22:01
 
 
Putyin: Oroszország szükség esetén katonai segítséget nyújt Abháziának
Vlagyimir Putyin orosz kormányfő szerint Oroszország a rendszeres gazdasági és politikai támogatás mellett szükség esetén katonai segítséget is nyújt Abháziának. Putyin erről szerdán Szuhumiban, az orosz-abház tárgyalások után tartott sajtóértekezleten nyilatkozott. Az orosz kormányfő a nap folyamán érkezett előre be nem jelentett látogatásra Abháziába, első ízben azóta, hogy Oroszország közel egy éve elismerte a Grúziától elszakadt területek - Abházia mellett Dél-Oszétia - függetlenségét. Putyin úgy vélte, hogy az orosz elismerésen kívül Abháziának másra nincs szüksége.
2009.08.12. 22:00
 
 
György István jogász úgy látja, jogszerűtlen volt Szalainé végkielégítése
Szalainé Szilágyi Eleonóra nyugdíjas koráról, illetve a BKV-tól közös megegyezéssel történő távozásáról szóló sajtóhírek alapján egyre megalapozottabbnak látszik a büntetőjogi felelősség, az pedig szinte biztos, hogy a polgári jogi követelés megáll majd - mondta György István jogász, az ügyben tett fideszes feljelentés fogalmazója szerdán az MTI érdeklődésére. György István - aki egyben a fővárosi önkormányzat pénzügyi ellenőrző bizottságának fideszes elnöke - elmondta: egyértelműen aggályos a helyzet, hiszen nyugdíjasoknak nem jár végkielégítés. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy Szalainé munkaviszonya valószínűleg közös megegyezéssel szűnt meg, ilyen esetben pedig ugyancsak nem jár végkielégítés.
2009.08.12. 21:00
 
 
Cozmára emlékeztek a magyar-román barátságos mérkőzés előtt
Marian Cozmára emlékeztek a játékosok, sportvezetők és szurkolók a szerdai magyar-román barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt, a Puskás-stadionban. A futballisták a februárban meggyilkolt kézilabdázó 8-as mezszámával ellátott "Love" (Szeretet) és "Stop Violence" (Megálljt az erőszaknak) feliratú pólóban vonultak ki a gyepre, majd a kezdőkörben felállva emlékeztek a Veszprémben tragikus körülmények között elhunyt sportolóra. A játékosok mellett ott volt a kézilabdázó édesapja, Petre Cozma is, valamit Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, Bordás György, a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkára, Debreczenyi János, Veszprém polgármestere és Ioan Lupescu, a román szövetség ügyvezető igazgatója.
2009.08.12. 20:26
 
 
Oszkó: jó kompromisszum az új magánynyugdíj-szabályozás
A Pénzügyminisztérium jó kompromisszumot kötött a piaci szereplőkkel azzal, hogy a magánnyugdíjpénztárak a jövőben a növekedési portfolió vagyonának 35, míg a kiegyensúlyozott és a klasszikus portfoliók vagyonának 20, illetve 5 százalékát tarthatják nem forintban denominált eszközökben, vagyis külföldi részvényekben és állampapírokban - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter, szerdán. Oszkó Péter ezt azzal kapcsolatban jelentette ki, hogy a Stabilitás Pénztárszövetség szerint a pénztári devizabefektetések korlátozása visszalépést jelent.
2009.08.12. 20:00
 
 
Diplomaták szerint segíti a rasszizmus elleni küzdelmet a Sziget
A Sziget is segítséget nyújt a rasszizmus elleni küzdelemben Magyarországon - mondta a brit nagykövet és az amerikai ideiglenes ügyvivő szerdán az MTI-nek a brit és az amerikai nagykövetség sátrainál a Civil Szigeten. Magyarország tárt karokkal fogadja a fiatalok tízezreit Európa minden részéről, itt minden gond nélkül, rendkívül jól érzik magukat az emberek, ennél jobb példa nem is kell arra, hogy a Sziget milyen nagy szerepet játszik a kultúraközi párbeszédben. A hagyományokhoz híven a brit és az amerikai nagykövetség idén is külön sátorral képviselteti magát a Szigeten.
2009.08.12. 19:58
 
 
Tenisz, Cincinnati: Szávay kikapott Pennettától
A 14. helyen kiemelt olasz Flavia Pennetta szerdán két játszmában legyőzte Szávay Ágnest a kétmillió dollár összdíjazású cincinnati keménypályás női tenisztorna második fordulójában. A viadal honlapja szerint a parti 1 óra 40 percig tartott. Az első szett első játékát még Szávay nyerte, aztán azonban zsinórban ötöt vesztett és már csak a szépítésre futotta az erejéből. A folytatásban ugyan volt esélye a magyarnak, 3:1-re, majd 4:2-re is vezetett, ám elfogyott a tudomány, újabb négy veszített gém és vége is volt a meccsnek. Eredmény: 2. forduló (a 16 közé jutásért): Pennetta (olasz, 14.)-Szávay 6:2, 6:4.
2009.08.12. 19:08
 
 
Elevenen elégette egy indiai férfi a feleségét, mert lányt szült
Elevenen elégette a feleségét Indiában egy férfi a szüleivel közösen, mert a 25 éves asszony másodszor is lánygyereket hozott világra. A három elkövető eltűnt, és az áldozat, Momína hozzátartozói attól tartanak, a gyermek is az anya sorsára jut. Azt mondják, a férfi és a családja megölte a pár két évvel ezelőtt született első gyermekét is. Becslések szerint Indiában évente lányok ezrei jutnak a szegény családokban hasonlóan szörnyű sorsra, mindenekelőtt a hozomány problémája miatt.
2009.08.12. 18:49
 
 
Őrizetbe vették a román turistabusz balesetéért felelőssé tehető utast
Őrizetbe vette a rendőrség azt a román férfit, aki az elsődleges adatok szerint felelős a szerdán hajnalban Szeged határában egy román turistabusszal történt balesetért, amelyben 14-en megsérültek - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Az elsődleges adatok szerint az országhatár felé haladó busz egyik utasa előreszaladt a sofőrhöz és elrántotta a kormányt, miközben azt kérdezte, Zágráb fele mennek-e - mondta Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A sofőr megpróbálta az úton tartani a buszt, de nem sikerült neki, a jármű lecsúszott a több méterrel mélyebben futó szervizútra, ott összeütközött egy parkoló kisteherautóval és az oldalára borult - közölte az őrnagy.
2009.08.12. 18:40
 
 
Nőtt a Morakot tájfun áldozatainak száma
A Morakot tájfun biztos halálos áldozatainak száma 126-ra nőtt szerdán Kelet-Ázsiában. A tajvani mentőalakulatok viszont élve rátaláltak mintegy hétszáz emberre, akikről úgy gondolták, hogy sárlavina temette be őket. Mint kiderült, a veszély elől felfelé menekültek a hegyekben, és csak élelemben szenvedtek hiányt, amit a mentők most már pótolni tudnak. De akár hatszáz olyan lakos is lehet még, akit betemetett a sártömeg - közölték a hatóságok. Az áradásokban és sárlavinákban péntek óta 103 ember halt meg csak Tajvanon, 45-en megsérültek. A halálos áldozatok számát egy nappal korábban még 41-ben adták meg.
2009.08.12. 17:40
 
 
Ukrajna a jövő héten kezdi a Naftogaz adósság-átütemezési tárgyalásait
Ukrajna a jövő héten kezdene tárgyalásokat a hitelezőkkel a Naftogaz szeptemberben lejáró, 500 millió dolláros eurokötvényének átütemezéséről - közölte az ukrán pénzügyminiszter. Elemzők szerint Ukrajna azután tudná kiegyenlíteni a Naftogaz adósságát, ha ténylegesen hozzájut az IMF újabb, 3,3 milliárd dolláros hitelrészletéhez. A Nemzetközi Valutaalap (IMF) már július végén kiutalta a 3,3 milliárd dollárt Ukrajnának, az országgal tavaly november elején aláírt, 16,4 milliárd dolláros készenléti hitelkeret terhére. Ez volt a harmadik részlet, ezzel együtt Ukrajna eddig 10,9 milliárd dollárt vett föl a keretből.
2009.08.12. 17:28
 
 
Forma-1: Schumacher szomorú és csalódott
Michael Schumacher szerdai genfi sajtótájékoztatóján keserűen nyugtázta, hogy korábbi nyaksérülése miatt nem tudja helyettesíteni a Forma-1-es Ferrarinál a Magyar Nagydíj időmérőjén fejsérülést szenvedett Felipe Massát. "Nagyon-nagyon szomorú és csalódott vagyok, ez életem egyik legnehezebb pillanata" - fogalmazott a hétszeres világbajnok német pilóta. "Szerettem volna segíteni a csapatnak, de a feltételek sajnos nem adottak. Szeretném megköszönni a Ferrarinak, hogy élvezhettem a bizalmukat, és külön köszönet jár a rajongóimnak a támogatásukért."
2009.08.12. 17:20
 
 
Előzetesben a vesztegetéssel gyanúsított közterület-felügyeleti vezető
Előzetes letartóztatásba helyezte szerdán a Budai Központi Kerületi Bíróság Farkas Kálmánt, a terézvárosi közterület-felügyelet vezetőjét, akit az ügyészség azzal gyanúsít, hogy pénzt fogadott el azért, hogy a közterület-felügyelők minél több autóra tegyenek kerékbilincset. A bíróság szeptember 12-ig rendelte lel a gyanúsított előzetes letartóztatását. A férfit egyebek mellett vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják, amit a gyanú szerint a közterület-felügyeleti vezető hivatali helyzetével visszaélve, bűnszövetségben és üzletszerűen követett el. A végzés nem jogerős, mivel azzal szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentett be.
2009.08.12. 16:30
 
 
Bécsben lesz a Michael Jackson-emlékkoncert
Szeptember 26-án Bécsben lesz a Michael Jackson emlékére rendezendő nagyszabású koncert - jelentették be szerdán a szervezők. A háromórás koncerten mintegy tíz fellépő adja elő Jackson 15-20 nagy slágerét. A fellépők névsorát is hamarosan közzéteszi a június 25-én elhunyt világhírű popzenész fivére, Jermaine Jackson - tudatta a szervező cég, a World Media Awards. A tervek szerint 85 ezer belépőjegyet bocsátanak ki a koncertre, árusításukat augusztus 20. körül kezdik meg. A szervezők jelenleg az engedélyek beszerzésével foglalatoskodnak.
2009.08.12. 16:27
 
 
Még mindig nem nyilvános a Rózsa Flores-ügy jelentése
Ismét elhalasztotta a bolíviai parlamenti vizsgálóbizottság elnöke a jelentés közzétételét az úgynevezett Rózsa Flores-ügyben. César Navarro leghamarabb közép-európai idő szerint szerda éjjel hozza nyilvánosságra következtetéseit, amelyeket ellenzéki képviselők előre elutasítottak - jelentette a bolíviai sajtó. Bernardo Montenegro ellenzéki képviselő, a bizottság tagja közölte, hogy "még csak nem is fontolgatják a végleges jelentést", mert eddig csak a információk 40 százaléka áll rendelkezésükre, és az ügyészség nem adta át a digitális anyagot sem, amely a birtokában van - írta az El Deber című lap.
2009.08.12. 15:53
 
 
Várhatóan nem emelkedik a tankönyvek ára a most induló tanévben
A kormány támogatja a közoktatási törvény módosítását célzó szocialista képviselői indítványt, amely az iskolák biztonságos működését garantáló szabályokról szól - közölte Arató Gergely, az oktatási tárca államtitkára a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. Elmondta azt is, várhatóan nem emelkedik a tankönyvek ára a most induló tanévben. Az iskolák 3475-féle tankönyvből rendelhetnek, a kormány összesen közel 7 milliárd forinttal támogatja az ingyenes, illetve kedvezményes tankönyvellátást. A költségvetés a tanulók tankönyvellátáshoz általános támogatásként ezer forint hozzájárulást biztosít, a tanulók ingyenes tankönyvellátásához pedig tízezer forintot - mondta.
2009.08.12. 15:35
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004[2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista