2020. június 3., szerda - Klotild
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Fidesz: fejlesztéseket veszélyeztet az idegenforgalmi adó kiegészítésének megvonása
A fejlesztéseket, de sok település esetén a működést is veszélyezteti, ha az eddig kiszivárgott terveknek megfelelően a kormány felére csökkenti a turizmusból élő önkormányzatok idegenforgalmi adójának (ifa) kiegészítését - közölte hétfői, hévízi sajtótájékoztatóján Manninger Jenő (Fidesz) országgyűlési képviselő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke. A politikus úgy látja: már a bevételektől is meg akarja fosztani a kormány az önkormányzatokat, ha igaz az a terv, hogy a beszedett idegenforgalmi adó minden forintjához adott két forint támogatást a felére csökkentenék. Ez Zala megyében számos települést illetően a fejlesztési források elvonását jelentené, vagy a működést veszélyeztetné - tette hozzá.
2009.09.07. 10:00
 
 
A Kraft Foods 10 milliárd fontot ajánl a Cadburyért
Tízmilliárd font feletti készpénzes és részvénycserés felvásárlási ajánlatot tett a brit Cadbury édességgyártóra a világ második élelmiszeripari óriáscége, az amerikai Kraft Foods. A 10,2 milliárd fontos (csaknem 17 milliárd dolláros) ajánlatot a Cadbury vezetése azonnal elutasította, azzal az indokkal, hogy a javasolt vételár "alapvető mértékben alulértékeli" a céget. A piacnak ugyanakkor tetszett az akvizíciós ajánlat: a Dairy Milk tejcsokoládéjáról és számos egyéb édesipari termékéről ismert brit cég részvénye hétfőn kora délután nem kevesebb mint 40 százalékos nyereségben járt a Londoni Értéktőzsdén, hatalmas forgalomban 2,32 fonttal 8,00 fontra drágulva.
2009.09.07. 09:50
 
 
Magyar-portugál vb-selejtező: Bodnár vállalja a játékot
A másfél hete halálos közúti balesetet okozott Bodnár László vállalja a játékot szerdán a Portugália elleni labdarúgó világbajnoki selejtezőn. A hazai szövetség (MLSZ) honlapja szerint a magyar válogatott tagjai a vasárnapi pihenő nap után hétfőn már ismét együtt készülnek Telkiben, s még délelőtt csatlakozik hozzájuk a Debrecen jobbhátvédje is, akiben ugyan mély nyomokat hagytak a tíz nappal korábban történtek, ám mostanra úgy érzi, készen áll a játékra. Bodnár múlt hétfőn még azt mondta, hogy lemondja a két hazai vb-selejtezőt, mert nem lenne képes megfelelő teljesítményre a Nyírbátornál történt tragédia miatt.
2009.09.07. 09:30
 
 
Népszabadság: ma jelenti be a kormányfő az új közbiztonsági csomagot
Ősztől ezerrel több rendőr szolgál a közterületeken, a rendészeti szakközépiskolába másfélszer annyi tanulót vehetnek fel, mint korábban, megkezdődik a településőr-program végrehajtása - a Népszabadság értesülése szerint ezeket az intézkedéseket tartalmazza a kormány új közbiztonsági csomagja, amelynek részleteit ma ismerteti a kormányfő a Rendőrtiszti Főiskola tanévnyitóján. A napilap a Biztonság és Rend című dokumentumra hivatkozva a program elemei között említi, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda 600 millió forintos támogatást kap a szélsőségesek és az extrémizmus, valamint a high-tech bűnözés elleni hatékonyabb fellépés érdekében.
2009.09.07. 09:00
 
 
Bajnai cikkében baráti jobbot ajánlott a szlovák népnek
A szlovák-magyar miniszterelnöki találkozón megbeszélhető konkrét intézkedéseket kezdeményezett, valamint a Magyarország és Szlovákia közti jószomszédi viszony helyreállítását javasolta Bajnai Gordon abban az írásában, amely hétfőre virradóra jelent meg a Sme című szlovák lap honlapján. A magyar kormányfő úgy fogalmazott: baráti jobbot nyújt a szlovák népnek a két ország közös jövője és közös érdekei partneri érvényesítésének szándékával. Bajnai a szlovákul megjelent cikkben hangsúlyozta: meggyőződése, hogy a közös megoldásokra, nem pedig a másik fél legyőzésére kell törekedni. A levél szerint a szélsőségeket karanténba zárva, a nacionalista tirádák ballasztjától megszabadulva új lendületet vehetnének a két ország közötti kapcsolatok.
2009.09.07. 08:00
 
 
Simor: a jövő év második felében indulhat meg a reálgazdaság növekedése
A jegybank elnöke szerint a jövő év második felében indulhat meg a reálgazdaság növekedése Magyarországon. Simor András az M1 tévécsatorna A szólás szabadsága című műsorában ezt az előrejelzést azzal indokolta, hogy a világgazdasági folyamatok alapján ez az időpont látszik reálisnak, mert az EU-ban is akkorra várható a reálgazdaság szűkülésének vége. Ez pedig meghatározó a magyar export számára - mondta a jegybank elnöke. Hozzátette, hogy az ország eladósodottsága miatti visszafogott belső kereslet miatt ugyanakkor a gazdasági növekedés motorja csak a kivitel lehet.
2009.09.07. 07:00
 
 
Merkel és Brown Afganisztánnak szentelt ENSZ-konferenciát sürget
Angela Merkel német kancellár és Gordon Brown brit miniszterelnök azt szorgalmazta vasárnap, hogy az ENSZ még az idén rendezze meg Afganisztánnak szentelt nemzetközi konferenciáját. ENSZ-illetékesek pénteken jelezték, hogy a világszervezet jövő tavasszal rendezne meg Kabulban egy nemzetközi csúcstalálkozót Afganisztán demokratikus fejlődésének előmozdítása érdekében. Gordon Brownnal tartott megbeszélés után Angela Merkel alapos és gyors NATO-vizsgálatot követelt az afganisztáni német kontingens utasítására végrehajtott kunduzi NATO-légicsapás ügyében, amely a gyanú szerint több polgári áldozatot is követelt.
2009.09.06. 21:35
 
 
Bajnai: el kell szigetelni a holokauszt éveit visszahozni akarókat
Emlékeznünk és emlékeztetnünk kell, hogy akik a holokauszt borzalmas éveit és eszméit akarják visszahozni, ostobaságból, sértettségből, cinizmusból vagy hatalomvágyból, elszigetelődjenek és karanténba záródjanak - mondta vasárnap este a miniszterelnök a budapesti Dohány utcai zsinagógában, az épület fennállásának 150. évfordulója alkalmából tartott újraavatási ünnepségen. A magyarországi zsidóság szellemiségének értékei - a szabadság iránti vágy, a haladásba vetett hit, az emberi méltóság tisztelete és a közösség vállalása - felemelték az egész nemzetet, és az ország történetének egyik legvirágzóbb korszakát eredményezték. Ezek nélkül gyengébb lenne a magyar nemzet - hangsúlyozta a kormányfő.
2009.09.06. 21:00
 
 
Az idén még 18,4 milliárd jut szociális energiatámogatásra
A kormány 18,4 milliárd forintot csoportosított át a központi költségvetésen belül a lakossági energiafelhasználás szociális támogatására a 2009-re előirányzott 62,8 milliárd forinton felül - derül ki a szeptember 3-i kormányhatározatból. A kormány az önkormányzati minisztériumi fejezetnél kezelt Robin Hood adóból származó bevétel összegéből csoportosított át 18,4 milliárdot a szociális és munkaügyi minisztériumhoz - közölte a szociális és munkaügyi minisztérium sajtóosztálya az MTI kérdésére. A pótlólagos forrás szükségességével a tárca már 2008 végén számolt.
2009.09.06. 20:15
 
 
Magyarország és Németország is a válság legnagyobb európai vesztesei között
Magyarország és Németország is a gazdasági válság legnagyobb európai vesztesei közé tartozik, a német Deka Bank összehasonlító tanulmánya szerint. Az elemzésből a német Die Welt vasárnap internetes kiadásában közölt részleteket. A vizsgált 31 állam között 16 európai ország szerepel, és közülük a válság leginkább Magyarországot sújtotta. Az elemzés összehasonlította a válság kitörése előtti legerősebb negyedév gazdasági növekedést a válság utáni leggyengébb negyedéves gazdasági teljesítménnyel. Ebből kiindulva Magyarország esetében a hazai össztermék (GDP) 7,6 százalékos visszaesését állapították meg.
2009.09.06. 20:05
 
 
Afganisztánban meghalt katona sajtófotója miatt tiltakozik a Pentagon
Egy Afganisztánban halálosan megsebesült amerikai katona sajtófotója miatt élesen tiltakozott Robert Gates védelmi miniszter, aki szerint az azt közlő AP hírügynökséget "a részvét megdöbbentő hiánya" jellemzi - írta a The Washington Post a hétvégén. Az AP Gates többszöri személyes tiltakozása ellenére nyilvánosságra hozta azt a fotót, amelyen a 21 éves Joshua Bernard őrvezető látható, amint súlyos sebbel, vérző lábbal fekszik a földön egy tálib gránáttámadás után, tágra nyílt szemei és szája a sokkot tükrözik. A tengerészgyalogos - bár kórházba szállították - még aznap, augusztus 14-én belehalt sérülésébe.
2009.09.06. 19:35
 
 
Csáky: napirenden kell tartani a szlovákiai nyelvtörvény ügyét
Napirenden kell tartani a szlovákiai nyelvtörvény ügyét, mert a határon túl élő magyarságot az anyanyelv tartotta meg - mondta vasárnap a szlovákiai Kalondán Csáky Pál, a Magyar Koalíció Pártja (MKP) elnöke. Azért fontos számunkra a közösség, a szülőföld, a nyelv, az iskola, minden, ami megtart bennünket, mert valóban értéknek tartjuk magyarságunkat - mondta Csáky a Palóc összetartozás vasárnapja elnevezésű rendezvényen. "Nem akarunk olyan céltalan falevelek lenni, amelyeket ég és föld között az éppen szolgálatos fuvallat jobbra vagy balra sodor" - fogalmazott a szlovákiai magyar politikus.
2009.09.06. 18:10
 
 
A Vodafone és az O2 ajánlatot tett a T-Mobile brit leánycégére
A Vodafone és az O2 mobilszolgáltatók mindegyike 3,5 milliárd font feletti ajánlatot tett a T-Mobile brit leánycégére - jelentette a The Sunday Times a hétvégén. Döntés a következő hetekben születhet az ajánlatokról. Az értesülést sem a Vodafone, sem az O2 nem kommentálta. A T-Mobile UK - amelynek sorsáról már hónapok óta folynak a találgatások - 15 százalékos részesedésével a negyedik brit mobilszolgáltató. Az ajánlattevők bármelyike számára brit piaci elsőséget jelentene a T-Mobile UK megszerzése, de a cég iránt France Télécom is érdeklődik.
2009.09.06. 17:56
 
Megdöntötte a tévénézés rekordját egy holland fiatalember
Nyolcvanhat órára javította az egyszemélyes folyamatos televíziónézés rekordját egy holland fiatalember. A tilburgi Efraim van Oeveren vasárnap hajnalban hagyta abba még szerdán kezdett rekordkísérletét, ám már éjféltájt megdöntötte az előző, 80 órás csúcsot. A mutatvány valószínűleg a rekordok könyvébe is bekerül, mert a kísérlet szabályos módon, zsűri és orvosok jelenlétében zajlott le. A 28 éves Van Oeverennek egy fiatalabb és egy idősebb társa is volt a kísérletben, de ők 40, illetve 72 óra után feladták. A szigorú szabályok szerint a tévénézést óránként csak öt percre lehetett megszakítani, bár a szabadidőt halmozni is lehetett egy hosszabb pihenő érdekében. Az előző rekordot egy indiai férfi tartotta.
2009.09.06. 17:34
 
 
Basescu "fegyverszünetre" szólítja fel a kormánypártokat
A kölcsönös támadások beszüntetésére, "fegyverszünetre" szólította fel vasárnap a két román kormánypártot Traian Basescu államfő. Az elnök felhívást intézett mind a Demokrata Liberális Párthoz (PD-L), mind pedig a Szociáldemokrata Párthoz (PSD), hogy tegyék félre ellentéteiket, s ne a küszöbönálló elnökválasztási kampányra, hanem az állampolgárok valós problémáinak megoldására helyezzék a hangsúlyt. Úgy vélte, hogy a kölcsönös támadások "spirálja" súlyosan károsítja a kormányzás képességét, és megbéníthatja a kommunikációt e két politikai alakulat között.
2009.09.06. 17:24
 
 
Megnyitották a 150 éves Dohány utcai zsinagóga történetéről szóló kiállítást
Az európai zsidó kultúra napján ünnepélyes keretek között megnyitották a budapesti Dohány utcai zsinagóga történetét bemutató, a tervek szerint egy éven keresztül megtekinthető kiállítást; a gyűjteményt az egyházi épület fennállásának 150. évfordulója alkalmából mutatták be. Gergely József, a VII. kerület alpolgármestere ünnepi beszédében kifejtette: ez a városrész sokféle kultúra találkozási pontja, ezek között a Dohány utcai zsinagóga fontos színfolt, kiemelkedő hely, amelynek önkormányzati támogatása éppen ezért lényeges. Kiemelte, hogy a zsinagóga várja a kerületi iskolák tanulóit, akik szervezett látogatás keretében ismerkedhetnek meg a 150 éves épület történetével.
2009.09.06. 17:10
 
 
Betiltották Justin Timberlake "szexi" videoklipjét Törökországban
Betiltotta a török médiafelügyelet a Love Sex Magic című zenés videót, amelyen Justin Timberlake és Ciara duettet ad elő; a hatóság szerint a klip túlságosan erotikus. A Milliyet című török lap szerint a Rádió és Televízió Legfelsőbb Tanács úgy ítélte meg, hogy a videoklip nyíltan erotikus utalásai "ellentétesek a gyermekek és az ifjúság fejlődésével, és általában a közerkölccsel". A videón a lengén öltözött Ciara Justin Timberlake fülét nyalogatja, és a két énekes szorosan egymáshoz simulva táncol. Ali Karacan, a videót műsorára tűző Numberone TV tulajdonosa anakronisztikusnak és megalázónak nevezte a videó betiltását a muszlim, de világi Törökországban.
2009.09.06. 16:06
 
 
Egyeztetést kezdeményez Horváth Csaba a BKV-ról a miniszterelnökkel
Már hétfőn egyeztetést kezdeményez Bajnai Gordon kormányfővel a BKV gondjainak megoldásáról Horváth Csaba (MSZP) főpolgármester-helyettes, aki a másik szocialista helyettestől, Hagyó Miklóstól vette át a közlekedési vállalat felügyeletét. Horváth Csaba három hónapon belül rendet akar tenni a BKV-nál. Horváth Csaba közleményében azt írta, megtisztelőnek tartja, hogy a városvezető koalíció konszenzussal úgy gondolja: a jövőben az ő felügyelete alá tartozzon a BKV. Mivel a főpolgármester-helyettes szerint a fővárosi közösségi közlekedés helyzete országos jelentőségű ügy, ezért már hétfőn egyeztetést kezdeményez a BKV gondjainak megoldásáról Bajnai Gordonnal.
2009.09.06. 16:00
 
 
Ausztrál-rali: Loeböt megfosztották első helyétől
Bár az ötszörös vb-első francia Sébastien Loeb az utolsó napon megelőzte az addig éllovas finn Mikko Hirvonent, mégsem ő nyerte meg vasárnap az Ausztrál-ralit, mert szabálytalanságra hivatkozva büntetést kapott. A 35 éves Loeb és az ugyancsak Citroennel harmadikként zárt Dani Sordo azért kapott egyperces megrovást, mert autóikon a bukócsövek felfüggesztése nem felelt meg az előírásoknak. Az összetett módosított végeredménye: 1. Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen (finn, Ford Focus) 2:53:06 ó 2. Sébastien Loeb, Daniel Elena (francia, monacói, Citroen C4) 47,5 mp hátrány 3. Dani Sordo, Marc Marti (spanyol, Citroen C4) 1:04,6 p h. A vb-pontverseny módosított állása: 1. Hirvonen 78 pont, 2. Loeb 73, 3. Sordo 50.
2009.09.06. 15:30
 
 
Továbbra is Karzai vezet az afgán elnökválasztáson
Az afgán elnökválasztáson leadott szavazatok 48,6 százalékával továbbra is vezet Hamid Karzai hivatalban lévő államfő fő vetélytársa, a voksok 31,7 százalékát begyűjtő Abdullah Abdullah volt külügyminiszter előtt - derült ki a választási bizottság által vasárnap közzétett részeredményből. A bizottság a voksok közel kétharmadának összesítése alapján hozta nyilvánosságra a részeredményt. Daúd Nadzsafi, a testület tagja elmondta, hogy 28 ezer választóhelyiség közül 447-ben szabálytalanságok miatt érvénytelenítették a szavazás eredményét.
2009.09.06. 15:25
 
 
MotoGP, San Marino: Talmácsi utolsó, Rossi nyert
A MotoGP-ben szereplő Talmácsi Gábor az utolsó, 14. helyen végzett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján. A misanói aszfaltcsíkon rendezett viadalt a vb-címvédő, hazai kedvenc Valentino Rossi nyerte, mögötte két spanyol versenyző, Jorge Lorenzo és Dani Pedrosa lett a második és harmadik. A rajt után nem sokkal hárman is kiestek, így a 17 pilótából már csak 14-en maradtak a pályán. Az élen a nyolcszoros világbajnok Rossi, valamint Pedrosa és Lorenzo küzdött egymással, Talmácsi pedig a kilencedik volt egy darabig, majd később visszacsúszott a 13. helyre. A hajrában nem változott a helyzet az élen, a magyar motoros Rossitól csaknem egy körrel lemaradva, az utolsó pozícióban végzett.
2009.09.06. 15:13
 
 
Tanításmentes munkanap lesz hétfőn a csepeli iskolában
Tanításmentes munkanapot rendeltek el hétfőre abban a csepeli iskolában, ahol mintegy 110-en betegedtek meg, köztük hét pedagógus is. Négyük esetében az új influenzavírust már kimutatták - közölte az oktatási központ vezetője vasárnap. A tanításmentes munkanap azt jelenti, hogy az iskola alkalmazottjai dolgoznak, a diákoknak azonban nem kell bemenniük - mondta Sepsi Zsigmond. Terveik szerint kedden folytatják a tanítást - tette hozzá. A szülőkkel pontos felmérést végeznek a megbetegedett 14 és 22 éves tanulók állapotáról, és ennek alapján folytatják majd a munkát.
2009.09.06. 15:05
 
 
Tizenhét ember ellen indult eljárás a melegfelvonulás kapcsán
Az összesített adatok szerint 41 embert állítottak elő a rendőrök a szombati melegfelvonulással kapcsolatban, közülük 17 ember ellen indult eljárás hivatalos személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - közölte vasárnap a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztálya. A rendőrök őrizetbe vettek egy olyan embert is, aki ellen elfogatóparancs volt kiadva, egy másikat pedig azért állítottak elő, mert ellene körözés volt elrendelve. További 10 ember ellen büntetőeljárás indult: 7 ember ellen közösség tagja elleni erőszak elkövetésének, egy ellen garázdaság, egy másik ellen önkényuralmi jelkép használatának, valamint egy ember ellen testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
2009.09.06. 14:01
 
 
Michael Jackson-kesztyűt árvereztek el Ausztráliában
A remélt ár közel kétszereséért, 57 600 ausztrál dollárért (9,4 millió forint) árverezték el vasárnap az ausztráliai Melbourne-ben Michael Jackson egy ékszerekkel díszes fehér kesztyűjét, amelyet a néhai énekes 1996-os turnéja alkalmával dobott oda egy rajongójának. Ez az első Michael Jackson-kesztyű, amely a szupersztár június 25-i halála óta kalapács alá került. A Bonhams and Goodman árverezőház azt mondta, hogy nagyon elégedettek az eredménnyel, mert valójában csak 30 ezer ausztrál dollárt reméltek a rajongók körében ereklyének számító kesztyűért.
2009.09.06. 13:48
 
Gyorsaságimotoros-vb, San Marino: Németh pontot szerzett, Tóth 18.
A 250 kcm-esek között szereplő Németh Balázs a pontszerző 15.helyen végzett, míg Tóth Imre a 18. lett vasárnap a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján. A misanói pályán a spanyol Hector Barbera győzött, a hazai közönség előtt szereplő Mattia Pasini - Tóth csapattársa - szerezte meg a második helyet, a szintén spanyol Alvaro Bautista volt a harmadik. A zárás előtt 14 körrel Simoncelli megcsúszott, hatalmasat esett, ezzel számára véget ért a misanói futam. Az élre Pasini került, mögötte Barbera, Németh a 18., Tóth pedig a 21. volt. Öt körrel a zárás előtt Németh a 17., Tóth pedig a 20. helyen motorozott, előbbi végül két helyet javítva a pontszerző 15. helyen zárt.
2009.09.06. 13:41
 
 
Sótartalmú csomagolásban tovább friss marad a gyümölcs
Német kutatóknak sikerült kifejleszteniük egy olyan fóliát, amelybe csomagolva a gyümölcs megtartja nedvességtartalmát, mégsem penészesedik könnyen. Az eddigi csomagolóanyagokkal az volt a gond, hogy belső felületükön lecsapódott a gyümölcsből kipárolgó víz, és ez penészesedéshez vezetett. A fóliát a müncheni műszaki egyetem kutatói fejlesztették ki, tesztelése folyamatban van. Titka, hogy szerkezetébe parányi sókristályokat építenek be, amelyek a felesleges vizet megkötik. A műanyag borítás belső felületén így mikrométeres nagyságrendű (a milliméter ezredrészének megfelelő) sósvizű pocsolyák alakulnak ki, amelyek, ha a levegő túl száraz lenne, újra leadják az általuk raktározott vizet.
2009.09.06. 13:31
 
 
Új vírus: ingyenes védőoltást kér a tanároknak az SZDSZ
Ingyenes védőoltást kér az új típusú influenza, az A/H1N1 ellen a pedagógusoknak az SZDSZ most megalakult oktatási és kulturális kabinetje - áll a párt közleményében. Skaliczky Andrea, a testület vezetője a kabinet első ülése után azt javasolja, hogy az oktatás folyamatossága fenntartásának érdekében, a közelgő A/H1N1-járványra való tekintettel a pedagógusok - különös tekintettel a közoktatásban dolgozók, de a felsőoktatásban alkalmazottak is - kapják meg az új influenzavírus elleni védőoltást.
2009.09.06. 13:00
 
 
Koeman: nem érdemeltünk vereséget
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya érthető csalódottsággal nyilatkozott a svédek elleni szombati világbajnoki selejtezőt követően, amelyet csapata drámai körülmények között 2-1-re elveszített a Puskás Ferenc Stadionban. "Nem érdemeltünk vereséget, nagy balszerencse, hogy végül mégsem szereztünk pontot. Szükség van néhány napra ahhoz, hogy a játékosok feldolgozzák a történteket, és ez érthető is, mert rászolgáltak arra, hogy ma legalább egy pontot szerezzenek. Főként a másik eredmény tudatában fájó ez a kudarc - mondta a holland szakember.
2009.09.06. 12:44
 
 
Orbán: a Fidesz horgonya a keresztény gondolat
A kereszténydemokratákkal való koalíció biztosítja a Fidesznek, hogy néppártként egyesítse egymással az igazságot és a többséget, értékrendjük horgonyt ad a néppártnak - jelentette ki Orbán Viktor vasárnap Esztergomban, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének húszéves jubileuma alkalmából rendezett emlékülésen. "A mai radikális közhangulatnak oka van, nem egy szellemi tévedés az állampolgárok részéről. A baloldal azt akarja elhitetni, hogy aki kétségbeesik, az fasiszta" - fogalmazott a Fidesz elnöke, aki hozzátette: józan, polgári és sikeres életre vágyó emberek adják a magyar nemzet többségét, akik reményeikben megcsalatkoztak, és nem ők tehetnek arról, hogy az ország ide jutott.
2009.09.06. 12:00
 
Költségtérítést kér a magyar kormány a yorki hercegnőtől rendőri kíséretéért
Értetlenül áll Gálik Viktória, a Köztársasági Őrezred szóvivője a Mail on Sunday nevű brit bulvárlapban megjelent, a yorki hercegnő leányának budapesti látogatásáról szóló cikk előtt, amelyben - mint a szóvivő elmondta - valótlant idéztek tőle, ő ugyanis nem nyilatkozta azt a lapnak, hogy nem volt könnyű a 21 éves Beatrix hercegnővel. Gálik Viktória az MTI-nek vasárnap elmondta: jelen pillanatban még az sem tisztázott, hogy egyáltalán a Köztársasági Őrezred védte-e a yorki hercegnő leányát, hiszen rengeteg biztosítási feladatban vesznek részt. Arról, hogy ennek a feladatnak a végrehajtásában részt vállaltak-e, hétfőn tud tájékoztatást adni.
2009.09.06. 11:10
 
 
Tüntetnek a polgármester ellen Esztergomban
Háromszáz tüntető várt vasárnap reggel Orbán Viktorra Esztergomban, a Szent Adalbert Központ bejárata előtt, ahol a Fidesz elnöke előadást tartott. "Ha a polgárok nem elégedettek az önkormányzat működésével, megoldást csak a kormányzattól remélhetnek" - jelentette ki Orbán Viktor az MTI tudósítójának az előadás után. A tüntetők Meggyes Tamás fideszes polgármester tevékenysége ellen emeltek szót, és arra kérték Orbán Viktort, aki Esztergom díszpolgára, hogy vizsgálja ki a Szent István Gimnáziumban történeteket. A tüntetők megvárták Orbán Viktor előadásának végét, majd "Viktor segíts!" feliratú lapokat emeltek fel, miközben a Fidesz elnöke testőrök kíséretében elhaladt a kijárat mellett.
2009.09.06. 11:05
 
 
89-re nőtt az idei bankcsődök száma az Egyesült Államokban
Újabb öt amerikai pénzintézet jutott csődbe a hétvégén a gazdasági válság és a csökkenő ingatlanárak következtében. Ezzel 89-re nőtt az idén csődbe jutott bankok száma z Egyesült Államokban. Az öt bank közül négynek a székhelye az Egyesült Államok közép-nyugati térségében volt, egynek pedig Arizonában. A bezárt bankok a Vantus Bank (Iowa), az InBank (Illinois), a Platinum Community Bank of Rolling Meadows (Illinois), a First Bank of Kansas City (Missouri) és a First State Bank of Flagstaff (Arizona). Az öt közül a legnagyobb az Iowa állambeli Vantus Bank. Eszközértéke 458 millió dollár volt és 368 millió dollár betétet kezelt az FDIC befektetéseket biztosító állami pénzalap adatai szerint.
2009.09.06. 10:50
 
 
Nem végzett el minden feladatot a Discovery két űrhajósa az utolsó űrsétán
A Discovery két űrhajósa befejezte vasárnap hajnalban a harmadik, egyben utolsó űrsétáját, de kisebb nehézségek miatt nem tudott elvégezni minden tervezett feladatot, azok pótlására esetleg az amerikai űrrepülőgép következő, novemberi útján kerítenek sort. Az amerikai Danny Olivasnak és a svéd Christer Fuglesangnak a hét óráig tartó űrsétán kábel- és antennaszerelési feladatai voltak a Nemzetközi Űrállomás (ISS) külsején. Már majdnem végeztek mindennel, amikor az utolsó feladat, egy kábel csatlakoztatása nem sikerült. Ezenkívül végig gondot jelentett, hogy a Fuglesang sisakjára szerelt kamera rögzítése meglazult.
2009.09.06. 10:00
 
 
Egészségre károsak lehetnek az energiatakarékos izzók
Az energiatakarékos izzók egészségkárosító hatására figyelmeztet a német Épületbiológiai Szövetség. A rendkívül mérgező higanytartalom mellett nem szabad lebecsülni ezeknek az égőknek az elektromágneses kisugárzását sem - hangzott el egy bonni tájékoztatón. Johannes Schmidt, a Neubeuern Épületbiológiai Intézet munkatársa elmondta, ezek a lámpák túllépik a világszerte a számítógépeknek engedélyezett sugárzási mérték tizenkét-, de akár negyvenszeresét is. Schmidt hozzátette, a takarékos izzók speciális, villódzó fényének hosszú távú hatásairól egyelőre meglehetősen keveset tudnak.
2009.09.06. 09:22
 
 
Esti mészárlás Hasfelmetsző Jack városában
Népszerű az esti mészárlás Londonban, mármint a hentestanfolyam. A gazdasági recesszió okán újraéledt a csináld magad! mozgalom, és sokan elkezdték szélesíteni szakmai többoldalúságukat. A méhészkedéstől kezdve a zöldségtermesztésig mindenféle ténykedést oktatnak esti tanfolyamokon, köztük a henteskedést is. Utóbbi mindössze 3 órás, 120 fontba - csaknem 40 ezer forintba - kerül, igaz minden növendék kap a végén ürüragut és bort hozzá. A henteskurzuson egyszerre 12 növendék trancsíroz, csontoz, belez, filéz Hasfelmetsző Jack városában.
2009.09.06. 09:19
 
 
F1: Indiai tulajdonosa lehet a BMW-Saubernek
A Times of India című napilap értesülései szerint egy indiai társaság vásárolhatja meg a BMW-Sauber Forma-1-es csapatát. Az újság információi szerint a konzorcium már konkrét ajánlatot is tett a becslések szerint 50 millió eurót érő istállóért, amely ezért az összegért még az indiai származású, svájci tesztpilótáját, Neel Janit is a leendő tulajdonos rendelkezésére bocsátaná. A BMW július végén jelentette be, hogy az év végén kivonul a Forma-1-ből, a 20 százalékos tulajdonrésszel rendelkező svájci Peter Sauber pedig azóta vevőt keres csapatának. A Forma-1-ben a Force India révén már van egy indiai tulajdonú istálló, az első Indiai Nagydíjat pedig várhatóan 2011-ben rendezik meg.
2009.09.06. 09:15
 
Újra pályázhatnak a kisvállalkozások technológiafejlesztésre
Október második felétől újra pályázhatnak a mikro- és kisvállalkozás technológiafejlesztésre a Gazdaságfejlesztési Operatív Programban (GOP) - mondta Kocsis Magdolna, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) a Gazdaságfejlesztési Programok irányító hatósága vezetője. A kisvállalkozások körében népszerű pályázatot az idén május 21-ei hatállyal azért függesztették fel, mert az egész évre rendelkezésre álló 18 milliárd forint keretre 61 milliárd forint igény érkezett be három hónap alatt. Az irányító hatóság vezetőjének közlése szerint október második felétől elérhető 15 milliárd forint keretből egy pályázó maximum 20 millió forintot nyerhet. Az eddigi tapasztalatok alapján a 15 milliárd forint keretből 1.000-1.500 kisvállalkozás kaphat támogatást.
2009.09.06. 09:14
 
 
Nyelvparádé a BNV-n
Négy oktatási témájú kiállítással kibővítve, a BNV-vel egyidőben, szeptember 9. és 13 között rendezik meg a tizedik Nyelvparádét a fővárosban, a Hungexpo területén - közölte Balázs László, a szervezők nevében. Az Oktatás Hete 2009 - Nyelvparádé plusz elnevezésű rendezvényen közel 200 - az oktatás számos területét képviselő - kiállító várja a látogatókat: nyelvoktatók, felnőtt- és szakképző intézetek, hazai és külföldi egyetemek, főiskolák, valamint gyermekek képességfejlesztésével foglalkozó intézmények. Újdonságként idén hazai és külföldi munkalehetőségekkel, vállalati nyelvtanfolyamokkal és HR-konferenciával is bővül a kínálat.
2009.09.06. 09:09
 
 
Orbán: a Fideszben munkát osztogatnak, és nem pozíciókat
A Fidesz olyan politikai közösség, ahol munkát osztogatnak, és nem pozíciókat - mondta Orbán Viktor a Somogy megyei Kötcsén zárt körben megrendezett Polgári Pikniken. A Fidesz elnökének szombat esti beszédéről vasárnap hajnalban került fel tudósítás a fidesz.hu-ra. A párt honlapjának közlése szerint egy leendő Fidesz-kormány személyi összetételével kapcsolatos találgatásokra utalva Orbán Viktor azt mondta: "Lassacskán mindenki kormányt alakít, én a kivételek közé tartozom". Hozzátette: minden szerkezeti, személyi javaslatot lajstromba vesz, de az erről szóló döntéseknek még nincs itt az idejük.
2009.09.06. 09:00
 
 
Az Egis 226 millió forint támogatást kap a technológiai központjához
Az Egis Gyógyszergyár 226 millió forintot kap a kormány egyedi támogatásával a 3,78 milliárd forintba kerülő új gyógyszertechnológiai kutató-fejlesztő bázisának építéséhez - derül ki a Gazdasági Közlöny legfrissebb számából. Az Egis Gyógyszergyár Nyrt. és az Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium június végén írta alá a projekt támogatási szerződését. Az akkori tájékoztatás szerint a várhatóan 2010 decemberében befejeződő beruházás során közel 3.500 négyzetméter alapterületen gyógyszertechnológiai labor és kísérleti üzem épül, ahol 70 ember dolgozik majd, és 20 új kutatónak is lesz munkahely.
2009.09.06. 08:53
 
 
Több milliárd forintra pályázhattak az idén a halászok
A vártnál több - 5 milliárd forintot meghaladó - igény érkezett a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH) a haltermelés, a halfeldolgozás és a természetes vízi halászat fejlesztését célzó beruházások támogatására az első kérelembenyújtási időszak alatt - közölte Soproni Horváth Lajos, az MVH sajtófőnöke. Magyarországon mintegy 400 olyan halászati vállalkozás működik, amely eséllyel pályázhat ilyen uniós pénzre az Európai Halászati Alapból. Az idén meghirdetett támogatásra 78 kérelem érkezett. Ha ezek az elképzelések megvalósulnak, akkor az elkövetkezendő két évben hozzávetőlegesen tíz milliárd forint összegű beruházás valósul meg a halászati ágazatban.
2009.09.06. 08:38
 
 
Loeb az év végén indulhat a Forma-1-ben
Az ötszörös rali-világbajnok francia Sebastien Loeb novemberben mutatkozhat be a Forma-1-ben, miután a Citroentől engedélyt kapott arra, hogy az Abu-Dzabi Nagydíjon az egyik Toro Rossót vezesse. "Amennyiben Sebastient felkérik, hogy a Forma-1-es zárófutamon versenyezzen, ezt nyugodtan megteheti majd, mert a rali-vb addigra már véget ér" - mondta szombaton Olivier Quesnel, a Citroen csapatfőnöke. A francia L'Equipe sportnapilap értesülései szerint Loeb a Toro Rosso istálló egyik autóját vezetheti majd Abu-Dzabiban, amennyiben ezt Dietrich Mateschitz, a csapat osztrák tulajdonosa lehetővé teszi.
2009.09.06. 08:32
 
 
Vb-selejtezők, magyar-svéd: vereség a 94. percben
A magyar labdarúgó-válogatott 2-1-es vereséget szenvedett Svédországtól világbajnoki selejtezőn a Puskás Ferenc Stadionban, szombaton. A vendégek győztes gólját Zlatan Ibrahimovic szerezte a 94. percben. A telt ház, 42 ezer néző előtt rendezett találkozón Olof Mellberg szerzett vezetést a 9. percben, Huszti Szabolcs a második félidőben 11-esből egyenlített. A svédek a győzelemmel egy pontra felzárkóztak a csoportban továbbra is második magyarok (13 pont) mögé. Az élen változatlanul a portugálok ellen 1-1-es döntetlent elért dánok állnak 17 ponttal. Erwin Koeman szövetségi kapitány csapata szerdán Portugáliát (10 pont) fogadja.
2009.09.05. 22:00
 
 
Melegfelvonulás: 32 embert állítottak elő a rendőrök
Szombat kora estig 32 embert állítottak elő a rendőrök a meleg méltóság menetéhez kapcsolódó rendbontások és igazoltatások során - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője, Tafferner Éva. A Városháza parkban a tömeg ellenséges fellépése kapcsán több embert is előállítottak. A rendbontók kövekkel dobáltak meg egy parkoló rendőrautót a Rákóczi úton, a rendőrség üldözőbe vette az elkövetőket és 11 embert előállított.
2009.09.05. 20:35
 
 
Muszavi ellenzéki hálózat létrehozására szólítja fel híveit
Mir Hoszein Muszavi iráni ellenzéki vezető arra szólította fel híveit szombaton, hogy folytassák tiltakozásaikat a vitatott júniusi elnökválasztások miatt, és hozzanak létre egy széles ellenzéki hálózatot. Felhívását két nappal azután tette közzé, hogy az iráni törvényhozás többségükben jóváhagyta az újraválasztott Mahmúd Ahmadinezsád konzervatív elnök új kormányának tagjait. Bár az iráni média szerint a hatóságok nyomására le kellett mondani egy jövő heti vallási szertartást, amely újabb gyülekezési alkalmat kínált volna az ellenzék számára, Muszavi továbbra is hajlíthatatlan a szerinte Ahmadinezsád javára meghamisított szavazással kapcsolatban.
2009.09.05. 20:30
 
 
Tenisz, US Open: Federer a nyolcaddöntőben
A világelső Roger Federer szetthátrányból fordítva győzte le az ausztrál Lleyton Hewittot az amerikai nyílt teniszbajnokságon, New Yorkban, s ezzel bejutott a nyolcaddöntőbe. A US Openen sorozatban hatodik sikerére törő svájci játékos megszakítás nélkül 37. meccsét nyerte meg Flushing Meadowsban.
2009.09.05. 20:07
 
 
A kultúra volt a fő témája az idei kötcsei Polgári Pikniknek
A Somogy megyei Kötcsén 2004 óta idén immár hatodik alkalommal rendezték meg a jobboldali értelmiségi holdudvar részvételével a Polgári Pikniket. A már hagyományossá vált rendezvényen közel ötszázan vettek részt, az idei központi téma a kultúra és a válság viszonya volt. Balog Zoltán a rendezvényt szervező Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumának elnöke elmondta, a pikniken bejelentették: kifizetik a pénzbüntetését, illetve jogi segítséget adnak azoknak a magyar nyelv használatáért megbüntetett szlovákiai magyaroknak, akik jelentkeznek a Fidesz Új Demokrácia Központjának ingyenes hívható telefonszámainak egyikén.
2009.09.05. 19:20
 
 
Különösebb rendbontás nélkül ért véget a meleg méltóság menete
Különösebb rendbontás nélkül, hatalmas rendőri biztosítás mellett vonult fel a meleg méltóság menete szombaton délután a fővárosban; a rendezvény után az ellentüntetők rátámadtak a rendőrökre a Városház parknál. Este hat órára helyreállt a forgalom a fővárosban, a rendőrség a menet elhaladtával folyamatosan adta vissza az addig lezárt területeket a járműveknek és a gyalogosoknak. A mintegy másfél ezer ember a Hősök teréről vonult az Andrássy úton, rohamrendőrök gyűrűjében az Erzsébet térre. A felvonulás útvonalát mindkét oldalon kordonokkal zárta le a rendőrség, így ellentüntetők nem férkőzhettek a vonulók közelébe. A felvonuláson több ismert politikus és közéleti személyiség is részt vett.
2009.09.05. 18:00
 
Ökölvívó-vb: Lakatos bravúros győzelme
A harmatsúlyú (54 kg) Lakatos Krisztián hatalmas bravúrral legyőzte grúz ellenfelét a milánói ökölvívó-világbajnokság szombati versenynapján, így bejutott a legjobb 16 közé. Az összecsapás elején a 20 esztendős magyar bokszoló kétszer is a földre került, majd meg is intették, ám ezután parádés feltámadást mutatott be, és még az sem zavarta meg, hogy az utasításokat kissé hangosan adó szövetségi kapitányt, Kovács Lászlót a lelátóra parancsolták. Lakatos hétfőn, a legjobb 16 között a kazah Kanat Abutalipov ellen lép szorítóba.
2009.09.05. 17:59
 
 
Jótékonysági célból tervez ékszereket Sharon Stone
Sharon Stone amerikai színésznő, az Elemi ösztön sztárja sokoldalú tehetségét készül bizonyítani: ékszerkollekciót tervez Damiani olasz luxusékszerésznek, aki ezért finanszírozza a színésznő jótékonysági munkáját Ugandában. Sharon Stone az AmfAR AIDS-alapítvány nagyköveteként vesz részt egy kampányban, amelynek segítségével friss vizet juttatnak az ugandai falvakba. Damiani anyagilag támogatja a projektet, cserébe Stone gyűrűket tervez férfiaknak. Az új kollekció karácsonyig kerül forgalomba.
2009.09.05. 17:46
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984[1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista