2020. május 30., szombat - Zsanett, Janka
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Az önkormányzatok élhetnek elővásárlási jogukkal
Az önkormányzatok garantáltan bekapcsolódhatnak a kényszerárverésre kerülő ingatlanok értékesítési folyamatába, hogy élhessenek a törvény által biztosított elővásárlási jogukkal - közölte Szollár Domokos kormányszóvivő vasárnap az MTI-vel. A szóvivő a kormányrendeletet ismertetve emlékeztetett arra, hogy augusztus 21-én lépett hatályba az a törvénymódosítás, amellyel az önkormányzatok elővásárlási jogot kaptak, hogy a területükön kényszerárverésre kerülő ingatlanokat megvásárolják és azokat korábbi tulajdonosaiknak bérbe adják.
2009.10.04. 20:00
 
 
Érvénytelen a baranyai időközi országgyűlési képviselő-választás
Érvénytelen lett az alacsony részvételi arány miatt az időközi egyéni országgyűlési képviselő-választás első fordulója Baranya megye 3. számú választókerületében vasárnap. Az érvényességhez több mint ötven százalékos részvételre lett volna szükség, ehelyett fél hétig a 49.872 választópolgárból 6.850 járult az urnák elé, s ez 13,74 százalékos részvételt jelent - mondta el Papp Judit, a helyi választási iroda vezetője az MTI-nek. Hangsúlyozta: mindez azt jelenti, hogy második fordulót kell tartani, amelyre október 18-án kerül sor. Akkor az érvényességhez 25 százalékos részvételi arányra lesz szükség.
2009.10.04. 19:00
 
 
Bolíviai kommandósakció: magyar szakértők szerint kivégezték Magyarosi Árpádot
Virtuális rekonstrukciót és orvos szakértői jelentést készítettek magyar szakemberek a Bolíviában egy kommandósakció során lelőtt Magyarosi Árpád halálának körülményeiről, s azok megállapítása szerint "kivégezték" a 28 éves román állampolgárságú férfit, ezért a család ügyvédje emberölés miatt feljelentést tesz a magyar rendőrségen. A Santa Cruz-i Las Americas szállodában történt áprilisi rajtaütés után készült, és nyilvánosságra került fotók, valamint egy magyar orvos szakértő által készített boncolási jegyzőkönyv alapján arra a következtetésre jutottak, hogy Magyarosi Árpád a rájuk törő fegyvereseknek megadta magát.
2009.10.04. 18:15
 
 
Berlusconi átmenetileg elengedi az adót a szicíliai sárlavina károsultjainak
Egy ideig nem kell majd adót fizetniük a sárlavina sújtotta szicíliai térség lakóinak - jelentette be vasárnapi helyszíni látogatásán az olasz miniszterelnök, egyúttal új lakóházak gyors felépítését is megígérve a károsultaknak. Silvio Berlusconi egy szállodában beszélt erről, ahol a természeti csapás következtében hajléktalanná vált mintegy 190 szicíliait helyeztek el. A politikus elmondta, hogy az adófizetési moratórium mellett átmenetileg a hiteltörlesztés alól is felmentik a károsultakat.
2009.10.04. 16:10
 
 
Az IMF támogatja a fenntartható növekedést és tulajdon reformját
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) politikai-stratégiai testülete, a Nemzetközi Monetáris és Pénzügyi Bizottság (IMFC) vasárnap állást foglalt amellett, hogy a világ országaiban folytatni kell a gazdaságot ösztönző költségvetési, pénzügyi és pénzügyi szektorbeli programokat mindaddig, amíg a tartós gyógyulás biztosított nem lesz. A testület egyszersmind úgy véli, növelni kell a felzárkózó gazdaságok befolyását az IMF döntéseire. Az értekezlet után az IMF vezérigazgatója, Dominique Strauss-Kahn örömmel nyugtázta, hogy az IMFC "megnyitotta az utat" afelé is, hogy - amint ő maga rendszeresen javasolja - az IMF világméretű központi bankká váljon.
2009.10.04. 15:56
 
 
Emberi vesékkel kereskedő társaságot buktatott le a török rendőrség
Két anatóliai falu több lakosa hajlandó volt saját veséjét közvetítőkön keresztül feláldozni, hogy az így megkeresett összeggel törlessze felhalmozódott adósságát - adta hírül a török sajtó. A rendőrségi akció során tíz, emberi vesével kereskedő bandatagot tartóztattak le. Akik belementek az üzletbe, 10 ezer török líra (közel 1,25 millió forint) előleget kaptak, majd a sikeres műtét után további 1,87 millió forintnyi lírát. Ha valaki ügyesen alkudott, valamivel magasabb összeget is kaphatott, derült ki egyes donorok beszámolójából.
2009.10.04. 15:52
 
 
Két nap alatt 3 millió bámészkodó fordult meg a pekingi Tienanmen téren
A kínai nemzeti ünnephez kapcsolódó egyhetes munkaszünet első napjaiban is a pekingi Tienanmen tér volt az egyik "sláger" a turisztikai célpontok toplistáján. A tér a csütörtöki díszszemle és felvonulás, majd esti tűzijátékos előadás után pénteken nyílt meg ismét a nagyközönség előtt. A Kína minden részéből érkezett turisták napi átlagban - pénteken és szombaton - több mint másfél millióan keresték fel az amúgy is közkedvelt Tienanment. A vasárnapi pekingi napilap által idézett helyi turisztikai illetékes nyilatkozata szerint ez a tömeg már megközelítette a tér kapacitásának felső határát.
2009.10.04. 15:46
 
 
MotoGP, Portugál Nagydíj: Talmácsi 14.
Talmácsi Gábor - a viadal honlapja szerint utolsó célba érkezőként - a 14. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján, a MotoGP-ben, azaz a 800 kcm-esek között Estorilban, vasárnap. Eredmények: MotoGP (117,096 km): 1. Jorge Lorenzo (spanyol, Yamaha) 45:35.522 p, 2. Casey Stoner (ausztrál, Ducati) 6,294 mp hátrány, 3. Dani Pedrosa (spanyol, Honda) 9,889 mp h., ...14. Talmácsi Gábor (Honda) 1:27.299 p h. A vb-pontverseny állása 14 futam után (még 3 van hátra): 1. Valentino Rossi (olasz, Yamaha) 250 pont, 2. Lorenzo 232; 3. Pedrosa 173, ...17. Talmácsi 14.
2009.10.04. 15:42
 
 
Edelény polgármestere továbbra is fenntartja állítását
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) elmarasztaló határozatát a Fővárosi Bíróságnál támadja meg Molnár Oszkár Edelény fideszes polgármestere, aki továbbra is fenntartja azon állítását, miszerint egyes terhes nők szándékosan ártanak születendő magzatjuknak a magasabb családi pótlék reményében. Ezt a polgármester vasárnap mondta az MTI-nek. Az MR1 Kossuth Rádió hétvégén több hírműsorában közölte, hogy az EBH elmarasztalta Molnár Oszkárt, a borsodi város polgármesterét, egyben országgyűlési képviselőt a város egyik testületi ülésén tett kijelentése miatt.
2009.10.04. 15:38
 
 
Spanyol-rali: kettős győzelmével világbajnok a Citroen
Az utóbbi öt évben vb-győztes francia Sébastien Loeb nyerte a Spanyol-ralit, a világbajnokság 11., utolsó előtti futamát. Eredmények (18 gyorsasági/353,62 km): 1. Sébastien Loeb, Daniel Elena (francia, monacói, Citroen C4 WRC) 3:22:14.7 ó 2. Dani Sordo, Marc Marti (spanyol, Citroen C4 WRC) 12 mp hátrány 3. Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen (finn, Ford Focus) 54.1 mp h. Az állás az utolsó verseny előtt: pilóták: 1. Hirvonen 84 pont 2. Loeb 83 3. Sordo 58, márkák: 1. (már világbajnok) Citroe:n Total WRT 151 pont 2. BP-Ford WRT 130 3. Stobart M-Sport Ford RT 73.
2009.10.04. 15:35
 
 
Tűz okozta az augusztusi Szajan-Susenszki erőmű-balesetet
Közzétette a Szajan-Susenszki vízi erőműben augusztus 17-én bekövetkezett baleset okairól és felelőseiről szóló jelentését az orosz országos műszaki felügyelet: eszerint az okok összetettek, és a felelősök sokan vannak, köztük az első helyen Anatolij Csubajsz, az orosz Egységes Energia Rendszer konszern akkori elnöke áll. A jelentés - amelyet szombaton este ismertetett Nyikolaj Kutyin, a Rosztehnadzor elnöke, és amelyet vasárnap ismertettek részletesen a hírügynökségek - rámutatott: a több mint 70 ember életét kioltó baleset tulajdonképpeni kiváltó oka egy tűz volt, amely a Bratszki vízi erőmű kommunikációs vonalán tört ki előző este, s amely miatt az erőmű kiesett a hálózatból.
2009.10.04. 14:42
 
 
Indonéziai földrengés: már csak vidéken kutatnak túlélők után Szumátrán
Egyre kisebb az esély arra, hogy túlélőt találjanak a mentőcsapatok Szumátrán. Helyi idő szerint vasárnap délután 16 órakor Padang városában hivatalosan felfüggesztették a túlélők keresését. A kutatást vidéken folytatják - tájékoztatta a távirati irodát Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója. Az előrejelzések szerint folyamatos esőzés várható a hajnali órákig. Hétfőn reggel a mentőcsapat egy része - a kutyás mentők és a műszaki mentők - visszatér a vasárnapi helyszínre, hogy folytassa a félbehagyott munkát.
2009.10.04. 14:10
 
 
Elton John afrikai kisgyereket fogadna örökbe
Afrikai kisgyermek örökbefogadásának gondolatával foglalkozik Sir Elton John, miután hasonló próbálkozása Ukrajnában nem járt sikerrel. A pop-rock egyik legnagyobb világsztárja és partnere, David Furnish brit-kanadai filmproducer a múlt hónap elején együtt tettek látogatást egy ukrajnai gyermekotthonban, ahol egy 14 hónapos kisfiú, Lev azonnal belopta magát a veterán zenész szívébe. Az ukrán törvények azonban több okból is lehetetlenné tették a kisfiú örökbefogadását. A 62 esztendős Sir Elton egyrészt túl idősnek bizonyult ehhez - a helyi jogszabályok alapján a korkülönbség a nevelőszülő és a gyermek között nem lehet több 45 évnél -, ráadásul Ukrajnában nem adható örökbe kisgyermek meleg párnak.
2009.10.04. 14:04
 
 
A kínai vállalatok készek részt vállalni Rio olimpiai felkészítéséből
A kínai vállalatok számára minden valószínűség szerint kiváló alkalmat teremtenek a 2016-os nyári olimpia előkészületei - véli az ország volt brazíliai nagykövete. "Más, korábbi jelöltekhez képest Rio de Janeirónak még rengeteg a tennivalója sportlétesítményeinek kialakítása, megépítése és az infrastruktúra létrehozása terén. Mindez ragyogó esélyt, rendkívüli lehetőségeket ad a kínai vállalatoknak" - mondta Csen Tu-csing vasárnap az Új Kína hírügynökségnek.
2009.10.04. 13:24
 
 
Írország évente 200 millió eurót spórolhat az "igen" vokssal
Elemzői becslések szerint Írország évente 200 millió eurót takaríthat meg azzal, hogy a lisszaboni szerződés jóváhagyásával várhatóan csökken az ír szuverén adósság kockázati kamatfelára. A hétvégi, megismételt népszavazáson az ír választók több mint kétharmados többséggel hagyták jóvá az EU intézményi reformjaira kidolgozott szerződést. Brendan Butler, az ír üzleti és munkáltatói szövetség (IBEC) külkapcsolati igazgatója a The Sunday Telegraph című brit lapnak azt mondta: két éve az ír adósság felára még ugyanannyi volt, mint Németországé, jelenleg azonban a piac a német államkötvényre érvényes felárnál már 1,6 százalékponttal magasabb kockázati többletet számol fel Írországnak.
2009.10.04. 13:12
 
 
IMF-közgyűlés: a Hetek üdvözlik a rugalmas kínai árfolyam-politikát
A világ fejlett gazdaságait tömörítő Hetek csoportja (G7) figyelmeztet "a valutaárfolyamok szélsőséges ingadozásának és rendezetlen mozgásának" kockázataira, és üdvözli Kína elkötelezettségét rugalmas árfolyam-politika folytatása mellett - olvasható a G7 pénzügyminisztereinek és központibank-vezetőinek isztambuli tanácskozásáról kiadott közleményben. Kína kitartása a rugalmas árfolyam mellett "bizonyára a jüan folytatódó felértékelődéséhez vezet majd, és segíteni fogja a (világ)gazdaság egyensúlyos növekedését" - vélekedtek a Hetek pénzügyi vezetői.
2009.10.04. 13:00
 
 
"Vasutasnapot" tart a Fidesz-KDNP hétfőn a parlamentben
"Vasutasnapot" tart a Fidesz-KDNP az Országgyűlés hétfői plenáris ülésén: napirend előtti felszólalással, interpellációkkal és azonnali kérdésekkel igyekeznek felhívni a képviselők figyelmét a kormány vasutat érintő lépéseinek szerintük romboló hatására - jelentette be Fónagy János vasárnap. A Fidesz szakpolitikusa budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: ő maga napirend előtti felszólalásában a magyar vasút jelenlegi helyzetét foglalja majd össze, frakciótársai felszólalásaikban pedig többek között a vasútnak a gazdasággal, a foglalkoztatással, a vidékkel és a turizmussal való összefüggéseiről beszélnek majd.
2009.10.04. 12:00
 
 
Beckham szerint közel a megegyezés az AC Milannal
David Beckham azt mondta, közel a megegyezés arról, hogy egy újabb kölcsönszerződés erejéig visszatérjen az AC Milan labdarúgócsapatához. Fabio Capello, a szigetországi válogatott olasz szövetségi kapitánya korábban többször is hangsúlyozta, hogy Beckhamnek csak akkor van esélye bekerülni a jövő évi, dél-afrikai világbajnokságra utazó keretbe, ha valamelyik európai élcsapatban futballozik. A 34 éves játékost - aki hosszú évekig csapatkapitánya volt a nemzeti együttesnek - sokáig mellőzte a tréner, de tavasszal, amikor az AC Milannál szerepelt kölcsönben, ismét lehetőséget kapott.
2009.10.04. 11:29
 
 
Vietnamban megugrott a Ketsana tájfun halálos áldozatainak száma
Vietnamban 162-re emelkedett vasárnapra a délkelet-ázsiai térségen végigsöprő Ketsana tájfun halálos áldozatainak száma - közölte egy hanoi katasztrófavédelmi tisztségviselő. A korábbi adat 99 volt. Az indokínai országban 13 embert tartanak még mindig eltűntként nyilván, 616-an pedig megsérültek a természeti katasztrófában, amely ott kedden pusztított. A Ketsana a Fülöp-szigeteken 293 halálos áldozatot követelt a múlt hét végén, 24 -et Laoszban, 17-et pedig Kambodzsában. Laoszban körülbelül száz embert tartanak nyilván eltűntként.
2009.10.04. 11:00
 
 
Almunia: még sokáig nem várható kamatemelés az Európai Központi Banktól
Nyugalmat és bizalmat igyekezett oltani a befektetőkbe vasárnap az EU pénzügyi biztosa, utalva arra is, hogy szerinte még sokáig nem várható kamatemelés az Európai Központi Banktól (EKB). "A világgazdaság stabilizálódásának szaporodó jelei közepette az elmúlt hónapokban kevésbé ingadoznak a valutaárfolyamok, és csökkent a kockázatkerülés. A valutaárfolyamok szélsőséges ingadozása és rendezetlen mozgása a jövőben is kerülendő, mert az károsítaná a gazdasági és a pénzügyi stabilitást", idézte a Reuters vasárnap Joaquín Almunia EU-biztost, aki Isztambulban nyilatkozott a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és a Világban közgyűlése és a Hetek (G7) szintén ott összeülő értekezlete előtt.
2009.10.04. 10:47
 
 
Szabadlábon az Újpest-FTC meccs során előállított négy ember
Elengedték azt a négy embert, akit szombaton az Újpest-Ferencváros labdarúgó-mérkőzés során állítottak elő a rendőrök - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese vasárnap az MTI-vel. Sass Oszkár közölte: mind a négyen szabadlábon védekezhetnek. A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a biztosítási feladatok ellátása során a négy emberből hármat garázdaság, pirotechnikai eszközzel visszaélés, rendőri intézkedéssel szembeni ellenszegülés szabálysértése miatt, valamint egy férfit visszaélés kábítószerrel bűncselekménye miatt állítottak elő.
2009.10.04. 10:05
 
 
Tenisz, Peking: Czink legyőzte Vesznyinát
A selejtezőből főtáblára került Czink Melinda nagy csatában nyert vasárnap az orosz Jelena Vesznyina ellen, s ezzel bejutott a 2. fordulóba a 4,5 millió dollár összdíjazású, pekingi keménypályás tenisztorna női versenyében. A WTA honlapja szerint a magyar játékos a következő körben az orosz Jelena Gyementyjeva (4.) és a német Anna-Lena Grönefeld párharcának győztesével találkozik. Eredmény: 1. forduló (a 32 közé jutásért): Czink-Vesznyina (orosz) 7:6 (7-2), 5:7, 6:4.
2009.10.04. 09:13
 
 
U20-as vb: a csehekkel játszanak a magyarok
A cseh válogatott lesz a magyar csapat ellenfele a nyolcaddöntőben a 20 éven aluliak Egyiptomban zajló labdarúgó-világbajnokságán. A csehek megnyerték utolsó, szombaton késő este rendezett csoportmeccsüket, ezzel a brazilok mögött a második helyen végeztek a négyesükben. A két gárda kedden, Alexandriában csap majd össze egymással a legjobb nyolc közé jutásért. Egervári Sándor együttese múlt vasárnapi első meccsén 3-0-ra kikapott Hondurastól, szerdán pedig 4-0-ra legyőzte Dél-Afrika legjobbjait, végül szombaton 2-0-ra az Egyesült Arab Emírségek válogatottját, így hat ponttal kvartettje élén végzett.
2009.10.04. 09:05
 
 
Jövő héten ötnapos ülést tart az Országgyűlés
Elkezdődik a 2010-es költségvetés és az azt megalapozó törvények vitája. Hétfőn zárószavazás lesz a 2011-es népszámlálásról szóló törvényjavaslatról: Magyarországon 2011. október 1-je és november 30-a között veszik fel a polgárok adatait. Határoznak az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) 2008-as költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslatról is, amelynek alapján a testület tavalyi bevétele 1,538 milliárd forint, míg kiadása 1,5 milliárd forint volt. Kedden kezdődik és csütörtökön zárul le a 2010-es költségvetés általános vitája. A képviselők harmincórás időkeretben vitathatják meg a törvényjavaslatot.
2009.10.04. 09:00
 
Balesetek vezetés közbeni sminkelés miatt
Évente félmillió autóbalesetet okoznak rúzsozással, púderezéssel, szemkifestegetéssel a nők Nagy-Britanniában. Vezetés közben sminkelnek, a visszapillantó tükröt nem arra használva, amire való, a maguk előtti forgalomra pedig alig ügyelnek. A felmérés 4 ezer nő megkérdezésén alapult, a Diamond biztosító végeztette. A nők 20 százaléka bevallotta, hogy sminkelgeti magát vezetés közben, sőt, 3 százalék már okozott is emiatt balesetet. Leginkább a 17-21 év közötti korosztály az, amelyiknek a biztonságos vezetésnél fontosabb a szépség.
2009.10.04. 08:57
 
 
Életnagyságú szobor Johnny Deppnek Szerbiában Kusturicától
Életnagyságú szobrot állíttat Johnny Depp amerikai filmszínésznek Szerbiában Emir Kusturica, a "fenegyerek" rendező és zenész saját építésű falujában, Drvengradban, Kustendorf nevű, saját fesztiváljának a színhelyén. A Macskajaj, Az élet egy csoda, a Cigányok ideje című filmek világszerte ismert rendezője a Blic című belgrádi napilapnak elmondta, hogy "Johnny Depp igen népszerű, elismert színész, komoly művész és a barátom. Amikor meghallotta, hogy mit tervezek, csak mosolygott rajtam. Én viszont elképzelem, hogy a nők mennyire szeretni fogják ezt a dimenziót."
2009.10.04. 08:50
 
 
F1, Japán Nagydíj: Vettel győzött
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája nyerte vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjat. A Szuzukában rendezett, 53 körös viadalon Vettel mögött az olasz Jarno Trulli (Toyota) lett a második és a világbajnoki címvédő brit Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) a harmadik. Vettel, aki idei harmadik, pályafutása negyedik futamgyőzelmét szerezte meg, rajt-cél győzelmet aratott a vb 15. futamán. A pontversenyben éllovas brit Jenson Button (Brawn GP) a nyolcadik helyen ért célba, míg csapattársa, a brazil Rubens Barrichello a hetedik lett, így a vb-cím sorsa még nem dőlt el. Button csak abban az esetben lett volna végső győztes két futammal a zárás előtt, ha öt ponttal többet szerez, mint Barrichello.
2009.10.04. 08:36
 
 
A DBM Kft. telepítheti Angyalföldön a parkolójegy-kiadó automatákat
Az eredetileg becsülthöz képest mintegy 10 százalékkal olcsóbban, 370 millió forintért telepíthet 210 parkolójegy-kiadó automatát Budapest XIII. kerületében a DBM Banktechnikai Kft. - az eredmény a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg. A Budapest Főváros XIII. kerületi Önkormányzat nyílt közbeszerzésen keresett vállalkozót a kerület területére parkolójegy-kiadó automaták beszerzésére, telepítésére és a kapcsolódó szolgáltatások ellátására. A 210 automatát a szállítás után telepíteni, majd programozni kell. Része a feladatnak az üzembe helyezés, a kitáblázás és az útburkolati jelek felfestése is.
2009.10.04. 08:23
 
 
Szijjártó: legalább másfél tucatnyi intézkedéssel indulna egy Fidesz-kormány
Ha a Fidesz kormányra kerül, első lépései a gazdasági növekedés beindításáról szólnak majd, de emellett új alapokra helyezné a szlovák-magyar viszonyt, törvényt alkotna a kettős állampolgárságról, megemelné a rendőrség létszámát, és megakadályozná, hogy a közintézmények MSZP-s kifizetőhelyként működjenek. Minderről Szijjártó Péter, a párt elnöki stábjának vezetője beszélt az MTI-nek adott interjújában. A politikus egy Fidesz-kormány első jogszabályairól szólva kifejtette: a legfontosabb feladatuk a növekedés beindítása, ezért az ehhez szükséges lépésekkel - így adócsökkentéssel - kell kezdeni a kormányzást.
2009.10.04. 08:00
 
 
Kevesebb forgalomterelésre kell számítani Budapesten október végétől
Kevesebb forgalmi terelésre, útlezárásra kell számítani október végétől a 4-es metró építési területén; a Fővám téren és a Kálvin téren is visszaadnak a forgalomnak egy-egy területet, újra a teljes vonalon jár majd a 2-es villamos. A Kálvin téren az állomás környezetében a munkagödör és a villamospálya között egy forgalmi sáv október végére elkészül, ezáltal a Szabadság-híd felől megnyílik a forgalom a kiskörút felé. Ezzel párhuzamosan a Múzeum körúton október 25-re végeznek a teljes útpálya kiépítésével, így 2 x 2 forgalmi sávon megindulhat a forgalom.
2009.10.03. 21:50
 
 
További változások várhatók a helyi adózásban
A közteherviselés átalakítását célzó, júniusban elfogadott törvényjavaslat szerint minden külföldi telephelyen végzett tevékenységből származó "iparűzési adóalapot eredményező rész" mentesül az iparűzési adófizetési kötelezettség alól Magyarországon január 1-jétől. A jelenleg elfogadásra váró legújabb törvényjavaslat egyebek között pontosítja az iparűzési adóalapmentes rész fogalmát - ismerteti a PricewaterhouseCoopers (PwC) hírlevele. A külföldi telephelyen végzett tevékenységből származó adóalaprész definíciója értelmében az iparűzésiadóalap-megosztási szabályokat kell figyelembe venni az adóalaprész meghatározásakor.
2009.10.03. 20:50
 
 
U20-as vb: csoportelsőként nyolcaddöntős a magyar csapat
A magyar válogatott 2-0-s győzelmet aratott szombaton az Egyesült Arab Emírségek csapata felett, s ezzel csoportelsőként bejutott a nyolcaddöntőbe a 20 éven aluliak Egyiptomban zajló labdarúgó-világbajnokságán. A mérkőzést Németh Krisztián és Koman Vladimir góljai döntötték el. Egervári Sándor együttese múlt vasárnapi első meccsén 3-0-ra kikapott Hondurastól, szerdán pedig 4-0-ra legyőzte Dél-Afrika legjobbjait, így hat ponttal végzett a kvartett élén. A folytatásban a magyarok - kedden - az E csoport másodikjával találkoznak majd a nyolc közé jutásért, Alexandriában.
2009.10.03. 20:48
 
 
Elérte a Fülöp-szigeteket az újabb tájfun
Elérte a Fülöp-szigetek északi csücskét a Parma tájfun, amely mégsem olyan romboló erejű, mint eredetileg tartottak tőle, mivel irányt változtatott, és elkerüli a sűrűn lakott körzeteket. Az óránként mintegy 175 kilométeres sebességgel száguldó, heves esőzésekkel kísért vihar Manilától 405 kilométernyire északra pusztított két tartományban, és négy halálos áldozatot szedett. A tájfun fákat és villanypóznákat döntött ki, háztetőket sodort magával. A kidőlt fák, leszakadt vezetékek miatt sok út járhatatlan. A tájfun megkímélte a fővárost, Manilát és a környező térségeket, ahol a múlt heti Ketsana tájfunt követő áradásokban csaknem 300-an lelték halálukat.
2009.10.03. 19:50
 
 
NB I: UTE-FTC 2-1
Az Újpest hazai környezetben 2-1-re győzött az ősi rivális Ferencváros ellen a labdarúgó Soproni Liga 10. fordulójának szombat esti rangadóján. A két csapat 1265 nap után találkozott egymással újra, összességében ez volt a 205. derbi. Eredmény: Újpest FC-Ferencváros 2-1, Szusza Ferenc Stadion, 11.763 néző néző, gólszerzők: Kabát (42.), Rajczi (87.), illetve Fitos (41.).
2009.10.03. 19:32
 
 
Bajnai: az EU hatékonyabb értékszövetséggé válhat
Bajnai Gordon miniszterelnök szerint örömmel és megnyugvással vehetjük tudomásul az ír népszavazás eredményét, amellyel egész Európa, így Magyarország is nyert, mert elhárult az eddigi legnagyobb akadály az elől, hogy az Európai Unió erősebb és hatékonyabb értékszövetséggé váljon. A kormányfő szombati közleménye rámutatott, a lisszaboni szerződést ugyanaz az igény hívta életre, amely magát az uniót: hogy szorosabbá tegyük az európai nemzetek együttműködését, hogy nagyobb biztonságban, nagyobb jólétben és békében éljenek Európa polgárai.
2009.10.03. 18:50
 
 
MotoGP, Portugál Nagydíj: Talmácsi utolsó, Németh 21.
Gyengén teljesítettek a magyar versenyzők a gyorsaságimotoros-világbajnokság Portugál Nagydíján: a szombati időmérőn a MotoGP-ben érdekelt Talmácsi Gábor az utolsó lett, a 250 kcm-esek között szereplő Németh Balázs pedig a 21. helyen végzett. A szintén a negyedlitereseknél versenyző Tóth Imre ugyan a viadal honlapja szerint nem tudta teljesíteni a limitidőt, ám az MTI érdeklődésére elmondta, hogy mégis rajthoz állhat vasárnap Estorilban. Eredmények, időmérő: MotoGP: 1. Lorenzo (Yamaha), 2. Rossi (Yamaha), 3. Stoner (Ducati) ...17. Talmácsi Gábor (Honda).
2009.10.03. 18:18
 
 
Az írek elfogadták a lisszaboni szerződést a hivatalos eredmény szerint
Az Európai Unió reformszerződéséről másodszor kiírt ír népszavazáson a részvevők kétharmada támogatta a dokumentum elfogadását - jelentette be szombaton az ír választási bizottság a szavazatok összeszámlálása után. A pénteki referendumon a mintegy hárommillió választópolgár 58 százaléka járult az urnák elé, akiknek 67,1 százaléka támogatta voksával a lisszaboni szerződés elfogadását. Ez éles ellentétben áll a tavaly júniusi, kudarccal végződött első referendummal, amelyen 51 százalékos részvételi arány mellett a "nem" szavazatok - nagy meglepetésre - 53,4 százalékos többségbe kerültek.
2009.10.03. 17:50
 
 
Spanyol-rali: Loeb az élen
Az utóbbi öt évben vb-győztes francia Sébastien Loeb átvette a vezetést a hazai közönség előtt szereplő Dani Sordótól a Spanyol-rali második, szombati napján, a világbajnokság 11., utolsó előtti futamán. A harmadik helyen a pontversenyben éllovas finn Mikko Hirvonen áll. Eredmények (12 gyorsasági): 1. Sébastien Loeb, Daniel Elena (francia, monacói, Citroe:n C4 WRC) 2:24:01.3 ó 2. Dani Sordo, Marc Marti (spanyol, Citroen C4 WRC) 1.5 mp hátrány 3. Mikko Hirvonen, Jarmo Lehtinen (finn, Ford Focus) 48.5 mp h. Vasárnap további hat mért szakasszal (93,88 km) fejeződik be a verseny.
2009.10.03. 17:26
 
 
MSZP: Kósa az önkormányzati tüntetéssel teret engedne a szélsőségeseknek
AZ MSZP azt javasolja, hogy Kósa Lajos (Fidesz) gondolja át újra ötletét a tervezett önkormányzati tüntetésről, mert utcai akciójával ismét teret enged a szélsőségeseknek, ronthatja Magyarország nemzetközi megítélését- közölte Nyakó István szóvivő az MTI-vel szombaton. A szocialista politikus azt mondta: a héten kiderült, hogy Kósa Lajos "képtelen felmérni és helyesen értékelni a körülötte zajló eseményeket", nem tudja megítélni, hogy minek mi a következménye, mi, milyen veszélyt hordoz. Debrecen fideszes polgármestere idén januárban nem ismerte fel városában a súlyos veszélyhelyzetet, napokig halogatta a döntést, míg végül nem rendelt el szmogriadót - tette hozzá.
2009.10.03. 17:00
 
 
A román elnök újra megpályázza az államfői posztot
Traian Basescu román elnök szombaton bejelentette, hogy indul a november 22-re kiírt elnökválasztáson, azaz újabb öt évre megpályázza az államfői posztot. "Igen, jelölt leszek" - jelentette ki rövid beszédben a nyugat-romániai Nagyszentmiklóson (Sannicolau Mare) néhány száz fős helyi hallgatóság előtt. Bár nyilvánvaló volt, hogy indulni készül a választáson, bejelentésével Traian Basescu véget vetett a szándékait illető találgatásoknak. Az először 2004-ben megválasztott államfő a néhány napja kisebbségben kormányzó Demokrata Liberális Párt (PD-L) támogatását élvezi.
2009.10.03. 16:51
 
 
Tenisz, Peking: Szávay gyorsan kiesett
Az első forduló jelentette a végállomást Szávay Ágnes számára a 4,5 millió dollár összdíjazású, keménypályás pekingi tenisztornán: a magyar játékos két nagyon sima szettben, ötven perc alatt kapott ki Aljona Bondarenkótól egykori bombasikere színhelyén. A viadal honlapja szerint az ukrán játékos mindössze három gémet engedélyezett a magyarnak, aki az első játszmában még tartotta magát, a másodikban azonban teljesen kipukkadt és húsz perc alatt vesztett. Eredmények: egyes, 1. forduló (a 32 közé jutásért): A. Bondarenko (ukrán)-Szávay 6:3, 6:0.
2009.10.03. 16:31
 
 
Elégedettek az EP-frakcióvezetők az ír népszavazás eredményével
Elégedetten nyilatkoztak szombaton a lisszaboni szerződést megerősítő írországi népszavazásról az Európai Parlament (EP) különböző frakcióvezetői. Joseph Daul, a legnagyobb létszámú frakciónak, a kereszténydemokratákat tömörítő néppártiaknak a vezetője méltatta az ír választópolgárok bölcsességét. A néppárti frakcióvezető a lisszaboni szerződés haladéktalan ratifikálására szólította fel Lengyelországot és a Cseh Köztársaságot. Guy Verhofstadt, az EP liberális csoportjának vezetője stílszerűen egy brüsszeli ír sörözőben nyilatkozott a sajtónak és gratulált az íreknek.
2009.10.03. 16:28
 
 
Nézőcsúcs a plovdivi vásáron és a magyar pavilonban
Nézőcsúcsot, csaknem 150 ezer látogatót regisztráltak a szombaton zárult Plovdivi Nemzetközi Műszaki Vásáron, és így a magyar kiállítást is olyan sokan látták, mint még soha - mondta Deli Zoltán, az ITD Hungary megbízása alapján a magyar kiállítást szervező Mac-Line ügynökség ügyvezető igazgatója az MTI-nek. A legnagyobb délkelet-európai műszaki vásárra kilátogatók legalább fele bizonyosan megfordult a magyar kiállításon, amely az idén központi helyen volt, hiszen Magyarország volt a kiállítás partnerországa - mondta az ügyvezető a helyszínről telefonon.
2009.10.03. 16:23
 
 
Gyalogos roma menet indult Jászladányból Budapestre
Szimpatizánsai élén Jászladányból gyalog indult Budapestre szombat délelőtt Kállai László, a Jászsági Roma Polgárjogi Szervezet elnöke, hogy így demonstráljon a magyarországi cigány kisebbség kirekesztése ellen. A Jöjj és Lásd! - gyalogos menet Jászladányból Budapestre elnevezésű akció keretében Kállai László mellett a szervezet néhány tucat aktivistája és szimpatizánsa kelt útra, hogy terveik szerint október 11-én, vasárnap - az ország minden tájáról hozzájuk csatlakozókkal együtt több ezres demonstráló tömeggé duzzadva - megérkezzenek Budapestre, a Hősök terére.
2009.10.03. 16:05
 
 
Banánnal tüntettek a polgármester ellen Esztergomban
Banánköztársaságnak nevezte Esztergomot csaknem százötven tüntető, aki a városháza előtt élőláncot alkotva, kezében banánnal demonstrált Meggyes Tamás (Fidesz) polgármester ellen szombaton. A megmozdulást az MDF és a Polgári Fórum szervezte, de megjelentek az MSZP és az SZDSZ, valamint több civil szervezet képviselői is, és mindegyikük felolvasott egy-egy követelést. Az elmondottakat petícióként a városháza kapujára ragasztották.
2009.10.03. 15:10
 
 
A páneurópai piknikre és a határnyitásra emlékezett Merkel
Az 1989-es esztendő forradalmi változásaira, köztük a magyarországi eseményekre, a páneurópai piknikre és a határnyitásra is emlékezett a német egység helyreállításának évfordulóján, szombaton Angela Merkel. Név említése nélkül külön megemlékezett a német kancellár arról a magyar határőr-tisztről, aki 1989 augusztus 19-én, a páneurópai piknik napján hivatalos engedély nélkül is lehetővé tette az NDK-s menekültek átengedését. A határőr szolgálatot teljesítő rangidős tiszt az 1989. augusztus 19-én Sopronpusztán Bella Árpád volt. Az akkori alezredes megfontoltságának köszönhetően a magyar határőrség nem avatkozott közbe.
2009.10.03. 14:19
 
 
Az EP elnöke szerint Európa újra sínen van
Elégedettségét fejezte ki szombaton Jerzy Buzek, az Európai Parlament elnöke azzal, hogy az eddigi közlések szerint az ír lakosság ezúttal támogatta az Európai Unió reformszerződését. Mint Buzek fogalmazott, mind Írország, mind Európa számára jó hírről van szó, amely azt is jelenti, hogy az unió - a szerződés életbe lépésével - gyümölcsözőbb és hatékonyabb lesz. Az írek kinyilvánították, hogy elkötelezettek az unió iránt, és Európa szívéhez kívánnak tartozni - emelte ki. Az EP elnöke leszögezte azt is: ez még nem az út vége, az uniónak számos nehézséggel még ezután is keményen meg kell megküzdenie.
2009.10.03. 14:10
 
 
Bildt: az ír jóváhagyás fontos győzelem Európának
Az Európai Unió (EU) reformszerződésének az ír választók általi jóváhagyása fontos győzelem Írország és az Európa számára - jelentette ki szombaton a soros EU-elnök Svédország külügyminisztere. Carl Bildt blogjában azután írt erről, hogy ír kormányzati tisztségviselők közölték: az igen szavazatok győztek az EU döntéshozatali mechanizmusát áramvonalasítani hivatott lisszaboni szerződésről pénteken rendezett második írországi népszavazáson. Az írek a tavalyi első referendumon még elutasították a szerződést.
2009.10.03. 14:06
 
 
Kényszerleszállást hajtott végre egy Airbus Budapesten
Sikeres kényszerleszállást hajtott vége az indiai Jet Airways légitársaság Airbus A33-200 típusú gépe 237 utassal a fedélzetén a Ferihegyi repülőtéren. Hardy Mihály, a Budapest Airport (BA) vállalati és közkapcsolati igazgatója az MTI-nek elmondta: a Brüsszel-Mumbai járat nagy hatótávolságú gépének egyik hajtóműve hibásodott meg. A gép egy hajtóművel, gond nélkül szállt le. A gép közeledtének hírére Ferihegyen teljes riasztást rendeltek el.
2009.10.03. 14:00
 
 
A Sony a levegőn keresztül közvetíti az áramot
Mindenféle kábel nélkül egy televízió működtetéséhez elegendő áramot képes a Sony japán elektronikai óriás új technológiája közvetíteni. Számos "wireless" (drótnélküli) eljárás volt képes adatokat küldeni és fogadni egy központi készülékből, mindeddig azonban csak álom maradt a tápcsatlakozó nélküli szerkezet. Nélkülözhetetlen, ugyanakkor sokszor zavaró és nem túl kellemes látványt nyújtó eszközről van szó - mely most a Sony találmányának köszönhetően végre kámforrá válhat.
2009.10.03. 13:38
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961[1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista