2020. június 1., hétfő - Tünde
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Ellopott hatvan dollárjából egyetlen centet kér vissza egy veterán
Filléres gondja támadt egy férfinak az Egyesült Államokban, miután ellopták 60 dollárját: egy centet nagyon szeretne visszakapni belőle. A többi pénz nem érdekli, de konkrétan egy 1 centes roppant mód. Emlék számára, 1965 óta magánál hordta, egy nappal korábban találta egy vasútállomáson, hogy belépett az Egyesült Államok hadseregébe. Az érmécske elkísérte Vietnamba, vele volt Bejrutban, Kuvaitban. Sok csatát megért. Az immár 61 éves veterán úgy érzi, magából veszített el egy darabkát, amikor ellopták tőle az egycentest. Az érmét a pénztárcájában tartotta, melyet magával vitt a betörő.
2009.10.17. 08:43
 
 
Karcsúsítják a rendőrséget Mexikóvárosban
Karcsúsítják a rendőrséget Mexikóvárosban, bár csak az 1300 legkövérebb biztos urat. A mexikói főváros - amelynek lakossága 20 millió körüli - 70 ezer rendőrt foglakoztat. Körükben 70 százalékos a túlsúlyosság, magasabb a hányad, mint az ország teljes, 110 millió fős lakosságát tekintve. Utóbbit nézve minden második ember kövér(kés). Ez persze nem kevés, mert a hányaddal Mexikó a világ kövér emberekben leggazdagabb országai közé tartozik. Fővárosának rendőrségére visszatérve, az 1300 fő orvosi vizsgálatok után személyre szóló étrendelőírást kap. Nem tiltják el őket teljesen a kalóriadús étkektől, de a korábbinál több zöldségnapot iktatnak be diétájukba.
2009.10.17. 08:39
 
 
IPOSZ: nagyobb figyelmet kellene fordítani a mikrovállalkozásokra
A kis- és középvállalkozásokon belül nagyobb figyelmet kellene fordítani a mikrovállalkozásokra - mondta Solti Gábor, az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) nemzetközi és oktatási igazgatója. Az IPOSZ vezetője elmondta, hogy a 9 fő alatti mikrovállalkozások külön figyelmet érdemelnek arányuk miatt. Solti emlékeztetett arra, hogy az Európai Unióban a vállalkozások 54 százaléka egyetlen alkalmazottat sem foglalkoztat, Magyarországon ez 67 százalék. Az IPOSZ igazgatója szerint a mikrovállalkozásokat a gazdaságban betöltött szerepük alapján kellene elismerni, és ennek tükröződnie kellene a támogatási források pályázati kiírásaiban, illetve a bankok finanszírozási gyakorlatában is.
2009.10.17. 08:35
 
 
Ideális férfiakat képeznek Dél-Tirolban
Főzési, mosási, háztartás-szervezési készségeiket fejleszthetik az ideális férfiakat képző tanfolyam résztvevői egy dél-tiroli háztartási iskolában. A jövőbeli tökéletes férfiak november 6. és 27. között négy estén át tökéletesíthetik tudásukat. A tananyagban szerepel egyszerűbb étkek elkészítése, a helyes mosás és egyéb háztartástechnikai tudományok elsajátítása. A tanfolyam végén az erősebb nem képviselőit két nő fogja vizsgáztatni Bolzano kisváros háztartási iskolájában.
2009.10.17. 08:32
 
 
Megszűnt az arany kereskedése a Budapesti Értéktőzsdén
Utoljára lehetett aranyra üzletet kötni pénteken a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) áruszekciójában, miután a BÉT egy héttel korábban a kontraktus megszüntetéséről döntött. A döntésnek technikai és üzleti okai is voltak - mondta Mohai György, a BÉT vezérigazgatója. A kivezetés üzleti indoka az volt, hogy a termék "nem vált be". Amikor az arany kontraktust a tőzsde bevezette, az akkori piaci helyzetben úgy tűnt, hogy igény van erre a termékre, azonban nagyon gyorsan kiderült, hogy nincs. A tőzsde vezérigazgatója hozzátette: certifikátokkal tökéletesen ki lehet váltani a termék kereskedését. A certifikát olyan értékpapír, amelynek adásvételével mögöttes termékre, indexre, olajra vagy akár aranyra is lehet kereskedni.
2009.10.17. 08:28
 
 
Népszabadság: válságban is kelendő az igazi pálinka
Ma már elképzelhetetlen, hogy egy jó étteremben magára valamicskét is adó pincér három-négy prémium kategóriás pálinkát ne ajánlana az ebéd elé vagy után - írja szombati számában a Népszabadság. A ma már hungarikumként számon tartott pálinka a legjobb úton halad afelé, hogy igazi sikertörténetté váljon. A kiváló alapanyagon és a tradíción túl most már az uniós védelem és az állami szabályozás is támasztékul szolgál. Míg az ezredforduló után a pálinka szó használatára nyert Magyarország európai oltalmat, tavaly óta már magát az italt is földrajzi jogvédelem illeti meg.
2009.10.17. 08:26
 
 
U20-as vb: első afrikai csapatként győzött Ghána
A 20 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságán Ghána révén először fordult elő, hogy afrikai csapat győzött. Az egyiptomi torna pénteki döntőjében a legjobb négy között a magyarokat búcsúztató ghánaiak úgy értek el gólnélküli döntetlent, hogy a hosszabbítással együtt több mint 80 percen át emberhátrányban játszottak Addo kiállítása miatt. A büntetőpárbaj ötödik sorozatában a brazil végrehajtó már az aranyéremért lőhetett, de a keresztléc fölé bombázott, a hatodik sorozatban pedig a ghánai vállalkozó nem, míg a brazil hibázott. Eredmény, döntő: Ghána-Brazília 0-0 - 11-esekkel: 4-3.
2009.10.17. 08:13
 
 
Kanada egyelőre nem vezet be vízumkényszert Magyarországgal szemben
Kanada egyelőre nem vezet be vízumkényszert Magyarországgal szemben, jóllehet a magyar menedékkérők száma az első háromnegyed évben majdnem ötszöröse volt a tavalyi összadatnak - jelentette a Canadian Press (CP) kanadai szövetségi hírügynökség. A Magyarországról érkező, menekült státusért folyamodók száma szeptember végéig 1353-ra szökött fel. Ez az adat 2008-ban csak 285, 2007-ben pedig 24 volt. A menedéket kérők száma különösen az azt követő három hónapban növekedett meg, csaknem megkétszereződött, hogy Kanada vízumkötelezettséget vezetett be Csehországgal és Mexikóval szemben.
2009.10.17. 08:01
 
 
Bajnai: a politika világán is változtatni kell a gazdasági kilábaláshoz
Az ország iránti pénzügyi bizalom visszaállítása mellett a politika világán is változtatni kell a gazdasági kilábalás érdekében - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök pénteken, a Figyelő TOP 200 Gála 2009-es díjátadó ünnepségen, Budapesten. Bajnai Gordon beszédében a foglalkoztatottság növelését nevezte legfontosabb feladatának, ugyanakkor megjegyezte, hogy ehhez még sok fájdalmas lépést kell tenni. Magyarország megértette a válság üzenetét, vagyis azt, hogy az eddigi reformok után még nagyon sok mindent meg kell változtatni ahhoz, hogy az állam hatékonyan érvényesíthesse a közérdeket a részérdekekkel szemben - mutatott rá a kormányfő.
2009.10.16. 22:00
 
 
F1, Brazil Nagydíj: Alonso nyerte a második szabadedzést
Fernando Alonso, a Renault spanyol pilótája érte el a legjobb időt pénteken a Forma-1-es Brazil Nagydíj második szabadedzésén. Az interlagosi pályán Alonso mögött a svájci Sébastien Buemi (Toro Rosso) lett a második és a hazai közönség előtt szereplő Rubens Barrichello (Brawn GP) a harmadik. Eredmények: 2. szabadedzés: 1. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:12.314 p, 2. Sébastien Buemi (svájci, Toro Rosso) 1:12.357, 3. Rubens Barrichello (brazil, Brawn GP) 1:12.459, 4. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:12.514, 5. Jenson Button (brit, Brawn GP,) 1:12:523, 6. Jarno Trulli (olasz, Toyota) 1:12.605.
2009.10.16. 21:09
 
 
Esztergom polgármestere szerint merényletet szerveztek ellene
Esztergom polgármestere pénteken a város főterén tartott demonstráción arról beszélt, hogy motorról, géppisztollyal készültek merényletet elkövetni ellene. A rendőrség az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy az említett ügyben emberölés előkészülete miatt folyik eljárás. Meggyes Tamás (Fidesz) polgármester az őt támogató, pártja által szervezett megmozduláson elmondta: augusztus végén keresték meg a rendőrségtől azzal, hogy információik szerint egy bizonyos csoport merénylet szervezésébe kezdett ellene, és motorról, Skorpió géppisztollyal lőnék le. "A motort megvásárolták, az útvonalat lejárták és megkezdték a fegyver beszerzését" - tette hozzá.
2009.10.16. 21:00
 
 
A cseh elnök ragaszkodik az EU-szerződést bíráló álláspontjához
Továbbra is fenntartja az EU reformszerződésével szemben megfogalmazott világos bírálatát Václav Klaus cseh elnök - derült ki a brünni alkotmánybíróságnak megküldött állásfoglalásából. "A Lisszaboni Szerződés nem pusztán egy jogtechnikai eszköz, ahogy azt gyakran feltüntetik" - írja Klaus a taláros testület által pénteken közzétett véleményében. A szerződés "kötelezettséget jelent egy szuverén állam tényleges alapismérveinek felszámolására" - hangoztatja az államfő véleményében, amelyet - a kormányhoz hasonlóan - az alkotmánybíróság felhívására fogalmazott meg a testület október 27-i üléséhez, amelyen euroszkeptikus szenátoroknak a Lisszaboni Szerződés elleni beadványával foglalkoznak majd.
2009.10.16. 20:00
 
 
A MÁV még nem tudja mekkora lesz a részvétel a vasutassztrájkon
A MÁV egyelőre még nem tudja, hogy mekkora lesz a hétfőre meghirdetett VDSZSZ sztrájk támogatottsága, valamint a vasúti forgalomra gyakorolt hatása, azonban igyekszik csökkenteni a sztrájk okozta kellemetlenségeket - közölte Sigulinszky Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője az MTI-vel pénteken este. Kiemelte: mivel a szakszervezet nem jelentette be, hol és mikor kezdi meg a sztrájkot, a vasúttársaság arra kéri az utazókat, hogy folyamatosan érdeklődjenek telefonon és interneten az aktuális vasúti közlekedésről.
2009.10.16. 20:00
 
 
Szájról olvasásban is jobbak a számítógépek
A szoftverek és a számítógépek processzorteljesítményének fejlődésével egyre több, kizárólag emberi tulajdonságnak tartott területen veszik át a gépek a vezető szerepet. A számítógépes szájrólolvasó-program az emberi beszédet 80 százalékos pontossággal képes felismerni, miközben az embereknek ez csak 32 százalékos pontossággal sikerül. A számítógépes szájról olvasás pontosságának fejlődésével a hallássérültek képzése is egyszerűsödik. A korábbi iskolai tantárgyként, kizárólag illusztrált könyvekből megszerezhető tudás az új technikáknak köszönhetően jelentősen felgyorsul.
2009.10.16. 19:47
 
 
Orbán Viktor szerint Magyarország előtt két út áll
Orbán Viktor szerint egy olyan ország előtt, mint Magyarország, ahol a dühös emberek száma nő, két út áll: az egyik a szélsőségek útja, amelynek a vége káosz, a másik pedig a józan ész útja. A Fidesz elnöke ezt Wilfried Martens, az Európai Néppárt elnöke "Europe, I Struggle, I Overcome" című könyvének magyarországi bemutatóján mondta pénteken Budapesten, ahol a józan ész útjával kapcsolatban úgy fogalmazott: "a mi feladatunk nem kevesebb ma Magyarországon, mint a sok dühös ember indulatából fenyegető sötét érzelmek helyett kiszámítható, élhető jövőt és Magyarországot teremteni".
2009.10.16. 19:20
 
 
U20-as vb: Magyarország bronzérmes
A magyar válogatott harmadik lett a 20 éven aluliak egyiptomi labdarúgó-világbajnokságán, miután a pénteki bronzmérkőzésen 1-1-es döntetlent követően 11-es párbajban 2-0-ra legyőzte Costa Rica csapatát. A találkozó 81. percében Marcos Urena szerzett vezetést egy 17 méteres lövésből a közép-amerikaiaknak, de Koman Vladimir a 91. percben büntetőből egyenlített, így végül - mivel hosszabbítás nincsen a 3. helyért rendezett összecsapáson - a 11-esek döntöttek a magyarok javára. Egervári Sándor együttese szereplésével 60 millió forintos prémiumot kap a magyar szövetségtől, ugyanis 20 millió járt a csoportgyőzelemért és további 20-20 millió a nyolcad- és negyeddöntős sikerért.
2009.10.16. 19:05
 
 
NB I: a Vasas ellen nyert a Debrecen
A címvédő Debrecen a hajrában két gólt szerezve nyert a Vasas otthonában a labdarúgó Soproni Liga 11. fordulójában; a pénteki meccsen a vendégek csatára, Leandro előbb öngólt vétett, majd a 86. percben a rivális hálójába is betalált. Soproni Liga, 11. forduló: Vasas - DVSC-TEVA 2-4 (1-1), Illovszky Stadion, 1000 néző, v.: Németh Á., gólszerző: Dobric (10.), Leandro (69.-öngól), illetve Coulibaly (26., 91.), Kiss Z. (53.), Leandro (86.), sárga lap: B. Tóth (24.), Kovács G. (80.), illetve Kiss Z. (23.), Leandro (60.), piros lap: Mrdjanin (84.), illetve Komlósi (13.).
2009.10.16. 19:02
 
 
Lendvai: a válságkezelés eredményei már látszanak
A válságkezelés eredményei már látszanak, de a legújabbkori történelem második nagy gazdasági világválsága nem ért véget - írta Lendvai Ildikó, az MSZP elnöke az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében, annak kapcsán, hogy hat hónapja állt fel a válságkezelő kormány. "Az MSZP 6 hónappal ezelőtt vállalta, hogy a válság elleni védelem élére áll. Azt akartuk, hogy a magyar családok, a vállalkozások, a munkahelyek nagyobb védelmet élvezzenek a gazdasági válság legsúlyosabb csapásaival szemben, újból megerősödjön az ország iránti bizalom, és a kormány mielőbb megteremtse a gazdasági növekedés feltételeit" - fogalmazott Lendvai Ildikó.
2009.10.16. 18:36
 
 
Vadas Ernő fotóiból nyílt kiállítás Nagykanizsán
Száztíz év, 110 kép címmel nyílt kiállítás Vadas Ernőnek, az MTI egykori fotósának felvételeiből szülővárosában, Nagykanizsán, a Magyar Plakát Házban pénteken. Szépen megrendezett, emelkedett hangulatú, légkörű kiállítással emlékezett meg a város a 110 esztendővel ezelőtt született Vadas Ernőről - fogalmazott az egykori tanítvány, a Prima Primissima díjas, Keleti Éva a kiállítás megnyitóján. Megjegyezte, hogy a tárlaton sok olyan felvétel található, amely Vadas Ernő (1899-1962) híres képeinek az előzménye. A Libák című világhírű fotójának előképe a '20-as évek végén készült kiskép, amelyen három liba száll. Ez a művész legismertebb fotója.
2009.10.16. 18:32
 
 
Nem lesz négypárti egyeztetés a pártfinanszírozásról
Nem fogadókész az MSZP a Fidesz kezdeményezésére, így nem lehet négypárti az az egyeztetés, amelyet az ellenzéki párt kezdeményezett a párt- és kampányfinanszírozásról. Az SZDSZ és a KDNP részt vesz a megbeszélésen. Nyitrai Zsolt, a Fidesz operatív igazgatója pénteken jelentette be, hogy négypárti tárgyalást kezdeményez a párt- és kampányfinanszírozásról. A Fidesz álláspontjáról egyebek között elmondta, hogy nem növelnék a pártok állami támogatását. Szerintük inkább a kampányokat kell olcsóbbá tenni, például a kampányidőszak lerövidítésével, illetve azzal, hogy a pártok nem adnak fel politikai hirdetést országos kereskedelmi televíziókban.
2009.10.16. 18:25
 
 
A kormány egy teljes ülésnapot szentelne a Ptk.-ra
A kormány egy külön ebből a célból, néhány héten belül megtartandó teljes ülésnapot javasol az Országgyűlés házbizottságának az államfő által megfontolásra visszaküldött polgári törvénykönyv megvitatására, hogy minden parlamenti párt kifejthesse a véleményét a kódexszel kapcsolatban - jelentette be az MTI-nek adott interjújában Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter pénteken. Az Országgyűlésnek kedden visszaküldött törvénykönyvvel kapcsolatos államfői javaslatokat a miniszter megfontolandónak nevezte. Hozzátette: Sólyom László köztársasági elnök valamennyi felvetését komolyan tanulmányozni fogják.
2009.10.16. 17:30
 
 
F1, Brazil Nagydíj: Webber nyerte az első szabadedzést
Mark Webber, a Red Bull ausztrál autóversenyzője érte el a legjobb időt pénteken a Forma-1-es Brazil Nagydíj első szabadedzésén. Az interlagosi pályán Webber mögött a hazai kedvenc Rubens Barrichello (Brawn GP) lett a második és a német Sebastien Vettel (Red Bull) a harmadik. Eredmények: 1. szabadedzés: 1. Mark Webber (ausztrál, Red Bull) 1:12.463 p, 2. Rubens Barrichello (brazil, Brawn GP) 1:12.874, 3. Sebastian Vettel (német, Red Bull) 1:12.932, 4. Heikki Kovalainen (finn, McLaren-Mercedes) 1:12.989, 5. Lewis Hamilton (brit, McLaren-Mercedes) 1:13.048, 6. Nakadzsima Kazuki (japán, Williams) 1:13.067, 7. Jenson Button (brit, Brawn GP) 1:13.141, 8. Nico Rosberg (német, Williams) 1:13.147.
2009.10.16. 17:18
 
 
Halványodik a Barbie babák népszerűsége
A világ legnagyobb játékgyártója, az amerikai Mattel bevétele 8%-kal visszaesett a harmadik negyedévben, nyeresége pedig 3%-kal csökkent az egy évvel korábbihoz képest, nem utolsósorban a Barbie babák népszerűségének halványodása miatt. A társaság a pénteken közzétett gyorsjelentése szerint a szeptemberrel véget ért negyedben 229,8 millió dollár - részvényenként 63 cent - adózott eredményt, és 1,79 milliárd dollár bevételt ért el. Leghíresebb terméke, az idén 50 éves Barbie baba értékesítése világszerte 8 százalékkal csökkent, kivéve az Egyesült Államokat, ahol a 3 és 10 év közötti lányok 90 százalékának legalább egy ilyen babája van.
2009.10.16. 16:35
 
 
Hétfőtől sztrájkol a VDSZSZ
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének sztrájkbizottsága a munkabeszüntetés október 19-i folytatása mellett döntött - jelentette be Gaskó István, a szakszervezet elnöke pénteken. Arról, hogy a sztrájk ténylegesen hány órakor kezdődjön, vasárnap dönt a testület. "A térben és időben is gördülő sztrájk térben valószínűleg országos, időben pedig egyelőre határozatlan idejű lesz" - mondta a szakszervezeti vezető. Hangsúlyozta: a szakszervezet arra kéri a helyi önkormányzatokat és a civil szervezeteket, hogy hétfő 10 órára szervezzenek demonstrációkat a vasútállomások épületei elé - ezzel is tiltakozva a kormány tervezett intézkedési ellen a közösségi közlekedés átalakításával kapcsolatban.
2009.10.16. 16:30
 
 
Kocsis István: a BKV anyagi helyzetét csak spórolással nem lehet megoldani
A BKV vezérigazgatója szerint a cég anyagi helyzetét csak spórolással nem lehet megoldani, mert a fő probléma az alulfinanszírozottság; a megrendelő nem tudja kifizetni a szolgáltatást. Kocsis István erről az MTI-nek adott interjújában beszélt, rámutatva: ez az alulfinanszírozottság okozza a BKV "hihetetlenül nagy", 3 milliárd eurós (810 milliárd forintos) belső eladósodottságát. Véleménye szerint a BKV gazdálkodása nagyon feszes, mivel a csaknem 130 milliárd forintnyi idei költségből reálisan mintegy 25 milliárd forint esetében lehet a menedzsmentnek mozgástere. Hozzátette, hogy a holdingszerű struktúrával 4-5 milliárd forintot lehetne évente megspórolni.
2009.10.16. 16:20
 
 
A rendőrség fellép a jogsértőkkel szemben október 23-án
A rendőrség a békés, nyugodt ünneplés feltételeinek megteremtésére készül október 23-án, de határozottan fellép minden jogsértéssel szemben, ami megzavarja a megemlékezések méltóságát - közölte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium (IRM) pénteken az MTI-vel. Az IRM azért adott ki közleményt, mert - mint írták - Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti, valamint Varga Zoltán önkormányzati miniszter tudomására jutott, hogy a jogerősen feloszlatott Magyar Gárda tagjai helyi, önkormányzati ünnepségekhez kívánnak csatlakozni október 23-án, a köztársaság ünnepén.
2009.10.16. 15:30
 
 
U20-as vb: Németh Krisztián csak csere lesz Costa Rica ellen
Németh Krisztián nincs a legjobb erőállapotban, ezért Egervári Sándor, a magyar válogatott szövetségi edzője csak csereként számít rá a 20 éven aluliak egyiptomi világbajnokságának pénteki bronzmérkőzésén. A Costa Rica elleni találkozón a Liverpool AEK Athénban játszó támadója helyén az elődöntőben gólt szerzett Futács Márkó kezd majd Simon András mellett.
2009.10.16. 14:30
 
 
OÉT: közelítenek az álláspontok a minimálbér ügyében
Közelítenek az álláspontok a minimálbér ügyében az Országos Érdekegyeztető Tanácsban (OÉT) a pénteken Budapesten tartott ülésen elhangzott állásfoglalások alapján. A munkaadói oldal szóvivője, Dávid Ferenc bejelentette, hogy a munkaadók hajlandók hozzájárulni a jelenlegi havi 71.500 forintos minimálbér emeléséhez, de a mérték meghatározása még további tárgyalások kérdése. A munkavállalói oldal is hajlandóságot mutat engedni a havi 80.000 forintos követeléséből. Ugyanakkor nem történt előrelépés a garantált bérminimum és a bérajánlás tekintetében.
2009.10.16. 14:30
 
 
Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa elfogadta a Goldstone-jelentést
Az ENSZ Emberi Jogi Tanácsa pénteki ülésén elfogadta a palesztinok által kezdeményezett határozatot, amely jóváhagyja a testület által kijelölt tényfeltáró bizottság úgynevezett Goldstone-jelentését. A jóváhagyó dokumentumot 25 szavazattal 6 ellenében, 11 tartózkodás mellett fogadták el. A Richard Goldstone dél-afrikai bíró vezetésével készített jelentés szerint az izraeli hadsereg és a palesztin fegyveresek egyaránt követtek el háborús bűnöket az év elején a Gázai övezetben lezajlott offenzíva idején.
2009.10.16. 14:00
 
A német kormány feljavította idei és jövő évi GDP-előrejelzését
A német kormány feljavította az idei és a jövő évi bruttó hazai termék (GDP) alakulására vonatkozó előrejelzését. A legújabb becslés szerint az idén 5 százalékkal csökken a német GDP az áprilisban várt 6 százalék helyett. Jövőre már 1,2 százalékos gazdaságnövekedést vár a német kormány, amely eddig szerényebb, 0,5 százalékos bővüléssel számolt. Karl-Theodor zu Guttenberg német gazdasági miniszter pénteken, az előrejlzést ismertetve elmondta, hogy jövőre 4,1 százalékra nő a munkanélküliség, ami elmarad az eddig becsült 4,62 százaléktól. Ami a jövő évi német kivitelt illeti, a kormány 4,3 százalékos éves szintű növekedést becsül. Áprilisban jóval kisebb, 0,9 százalékos emelkedést várt 2010-re.
2009.10.16. 13:55
 
Vonat ütközött babakocsival, de a gyermek túlélte
Babakocsijában fekvő gyermeket gázolt el egy vonat Ausztráliában, de a csöppség túlélte a balesetet. A szerelvény 40 méteren át tolta maga előtt a babakocsit, míg meg tudott állni. A babakocsi - a vasútállomás egy biztonsági kamerájának felvétele alapján - véletlenül gurult a sínekre, amikor egy pillanatra félrefordult a fiúcska anyja. A nő kétségbeesetten végignézte az egész balesetet, amelyből a hathónapos gyermek csodával határos módon csupán kisebb sérülésekkel került ki. A baleset Victoria államban történt csütörtökön. A pályaudvari felvételt pénteken közzétették, több újság internetes honlapján is látható.
2009.10.16. 13:50
 
 
Elkésett a színházból az angol királynő
Elkésett a színházból a brit uralkodó. II. Erzsébet és férje, Fülöp edinburghi herceg a New London Theatre előadására váltott jegyet, ám nem a díszpáholyba, hanem az alattvalók közé, két jó helyen lévő ülőhelyre. A The Sun pénteki beszámolója szerint a bohém londoni Covent Garden negyedben működő színház személyzete már éppen a nézőtéri fények lekapcsolására készült, amikor megjelent az uralkodói pár, és a helyükről felállított, megdöbbent nézőktől sűrűn bocsánatot kérve bearaszolt a lefoglalt helyekre.
2009.10.16. 13:34
 
 
Magyarországon becslések szerint 100 ezer ember éhezik
Magyarországon a becslések szerint mintegy 100 ezer ember éhezik, az alultáplált emberek száma pedig több százezerre tehető - mondta Cseh Balázs, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület elnöke Budapesten, a 29. Élelmezési Világnap központi rendezvényén. A rendezvény keretében érkezett a Városligetbe a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, valamint az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által szervezett adománykonvoj, amely a magyar rászorulóknak visz élelmiszersegélyt. A 17 teherautóból álló karavánra összesen mintegy 150 tonnányi élelmiszert raktak fel az adományozó cégek, több mint 50 millió forint értékben. Cseh Balázs szerint ebből mintegy 25 ezer rászoruló kaphat adománycsomagot.
2009.10.16. 13:30
 
 
Újabb 50 bázispontos kamatcsökkentést várnak az elemzők
Újabb 50 bázispontos kamatcsökkentést várnak piaci elemzők a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsától hétfőn. A Reuters elemzői felmérésében 25 elemzőből 23 jelzett előre 50 bázispontos csökkentést. A felmérésben 2009 végére 6,5 százalékos, 2010 végére 5,88 százalékos alapkamatot mutat az elemzői konszenzus. Az elemzők csökkentették inflációs prognózisukat: 2009. végére a korábban várt 6,5 százalékkal szemben 5,6 százalékos 12 havi inflációt várnak, amely 2010 decemberére 2,8 százalékra csökkenhet. A GDP idén 6,3 százalékkal csökken, jövőre stagnál az elemzők szerint.
2009.10.16. 13:27
 
A nemzeti kisebbségekről is tárgyalt Basescu és Gasparovic Bukarestben
A nemzeti kisebbségekről, kétoldalú együttműködésről, a gazdasági válságról tárgyalt egyebek között Bukarestben Traian Basescu román és Ivan Gasparovic szlovák államfő. Gasparovic pénteken kezdődött romániai látogatása alkalmából először Basescuval folytatott megbeszéléseket. Ezt követően elmondta, hogy a tanácskozás során részletesen beszéltek a nemzeti kisebbségek kérdéséről is, de sem ő, sem Basescu nem közölt részleteket erről. A szlovák államfő a tervek szerint ellátogat Arad és Bihar megyébe, és részt vesz az ott élő romániai szlovák kisebbség több kulturális rendezvényén, valamint találkozik Nagyszalontán a helyi szlovák tiszteletbeli konzullal.
2009.10.16. 13:05
 
 
Új tulajdonosa lehet a diósgyőri kohászatnak
Új tulajdonosa lehet a diósgyőri kohászatnak, a felszámoló szervezet a DAM-vagyon értékesítéséről egy pályázóval folytat érdemi tárgyalásokat. A DAM-vagyon értékesítésére kiírt pályázatra két társaság adott be ajánlatot, a legjobb ajánlattevővel a felszámoló szervezet megkezdte az érdemi tárgyalásokat, eredmény október 26-ra várható.
2009.10.16. 13:01
 
 
A FIFA elnöke is megtekinti a Debrecen-Fiorentina BL-találkozót
Joseph S. Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke a Puskás Ferenc Stadionban megtekinti a Debrecen-Fiorentina Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést. A FIFA vezetője a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) meghívására kedden délután érkezik Budapestre. "A világ labdarúgásának elsőszámú irányítója az MLSZ új elnökségének működése alatt negyedszer látogat el hozzánk, s ez még akkor is a jó kapcsolatot, az elismertségünket igazolja, ha egyszer nagyon szomorú alkalomból, Puskás Ferenc temetésére érkezett Budapestre" - nyilatkozta Kisteleki István, a magyar szövetség elnöke az mlsz.hu-nak.
2009.10.16. 13:00
 
 
Ügyvivő marad a jelenlegi összetételű EU-bizottság
Minden bizonnyal ügyvivőként helyén marad az Európai Bizottság jelenlegi összetételű testülete mandátumának lejárta, október 31. után - jelentette ki a testület szóvivője pénteken Brüsszelben. Az uniós "kormány" sajtótájékoztatóján Johannes Laitenberger elmondta, hogy az új testület összeállítása csak azt követően kezdődhet meg, ha annak jogi alapja egyértelművé válik, azaz biztosan tudni lehet, hogy a Lisszaboni Szerződés vagy a jelenleg érvényes szabályzat, a Nizzai Szerződés alapján kell majd működnie. A reformszerződés életbe lépése azon múlik, mikor írja alá Václav Klaus cseh államfő a dokumentumot.
2009.10.16. 13:00
 
 
Afganisztánban négy amerikai katona meghalt egy robbanásban
Négy amerikai katonával végzett egy út mentén elhelyezett pokolgép Afganisztán déli részén - jelentette be az amerikai hadsereg pénteken. Két katona azonnal életét vesztette a csütörtöki robbanásban, ketten pedig néhány órával később haltak bele sérüléseikbe - áll a kiadott közleményben.
2009.10.16. 12:55
 
 
166 millió ember marihuánázik a világon
166 millió ember marihuánázik a világon - erre jutott két ausztrál kutató vizsgálódásaiban. A Queensland Egyetem tudósai az ENSZ-től beszerzett kábítószeres statisztikák elemzésével, továbbgondolásával és számolgatásával úgy becsülik, hogy 2006-ban a 15 és 64 életév közötti emberek közül minden 25. marihuánázott rendszeresen, vagy próbaképpen. Földrajzilag - a lélekszámhoz viszonyítva - az Egyesült Államok lakossága a legnagyobb fogyasztó, utána Ausztrália, Új-Zéland és Európa - egészben véve - a sorrend. Az elfogyasztott kábítószer mennyiségét tekintve azonban - a jóval nagyobb népesség okán - Ázsia, Afrika és Amerika a kontinensek "drogdobogósai", 31, 25 és 24 százalékkal.
2009.10.16. 12:50
 
 
Hajléktalanból tőzsdéző: az üres üvegek adták a tőkét
Hajléktalanból tőzsdéző: a visszaváltott üres üvegekből gyűjtött össze annyi pénzt egy 63 éves orosz férfi, hogy rendezze életét, és az utca helyett a tőzsdén keresse boldogulását. Leonyid Konovalov naponta mintegy kétezer üres üveget szedett össze az utóbbi egy évben, amióta a gazdasági válság Oroszországot is elérte. "Nos, az oroszok kicsit többet isznak a válság miatt, engem viszont épp ez mentett meg a szemétdombtól" - idézte az immár öltönyt viselő egykori hajléktalant az egyik orosz bulvárlap. Konovalov valamikor mérnökként dolgozott a kelet-szibériai Kemerovo ipari városban, az utóbbi 20 évben azonban az utcán élt.
2009.10.16. 12:42
 
 
Eredménytelen volt az egyeztetés az elégséges vasúti szolgáltatásról
Eredménytelen volt pénteken a munkabeszüntetés idején nyújtandó még elégséges szolgáltatásról tartott tárgyalás a sztrájkra készülő Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) és a MÁV képviselői között. A megbeszélést a felek, a vasúttársaság kezdeményezésére hétfőn 8 órakor folytatják. Sigulinszky Tibor, a MÁV Zrt. szóvivője a tárgyalást követően az MTI-nek elmondta, bízik abban, hogy hétfő reggelig nem lesz sztrájk.
2009.10.16. 12:30
 
 
A Hamász október 25-én aláírja a megbékélési megállapodást
A Hamász iszlamista palesztin mozgalom bejelentette, hogy október 25-én aláírja a palesztinok közötti megbékélésről szóló, Egyiptom által kidolgozott megállapodást - közölte egy palesztin illetékes. Mahmúd az-Zaharnak a Libération című francia lapban megjelent nyilatkozata szerint a Hamász beleegyezését adta abba, hogy október 25-én aláírja a megállapodást Kairóban. Röviddel korábban egy egyiptomi illetékes még azt közölte, hogy Kairó meghatározatlan időre elhalasztotta a palesztin frakciók közötti szerződés aláírását. A rivális Fatah mozgalom már átadta Kairónak a vezetői által ellenjegyzett egyezményt.
2009.10.16. 11:38
 
 
Balzsay decemberben bokszol újra
Balzsay Károly december 4-én, Söldenben bokszol majd először azután, hogy augusztusban elvesztette a Boksz Világszervezet (WBO) nagyközépsúlyú világbajnoki övét. A 30 éves öklöző pénteken utazott el Németországba, hogy megkezdje a közvetlen felkészülését legközelebbi mérkőzésére, mellyel kapcsolatban még kevés a konkrétum. A profiboksz.hu szerint még Balzsay sem tudja, hogy 8, 10 vagy 12 menetes összecsapás vár rá, így elképzelhető, hogy interkontinentális címmeccset vív majd, igaz, korábban úgy nyilatkozott, hogy most még kicsit korai számára egy újabb 12 menetes csata.
2009.10.16. 11:31
 
 
A Fidesz csökkenteni akarja a kampányköltségeket
A Fidesz négypárti egyeztetést kezdeményez a párt- és kampányfinanszírozásról - jelentette be a Fidesz operatív igazgatója. Nyitrai Zsolt azt mondta: a Fidesz álláspontja változatlan a tekintetben, hogy a pártok állami támogatása nem növekedhet. Ehelyett az ellenzéki párt a kampánykiadások csökkentését javasolja. A politikus szerint a választási kampányokat kell olcsóbbá tenni, amihez az szükséges, hogy a pártok rövidítsék le a kampány időszakát. A Fidesz 30 napos kampányidőszakot javasol.
2009.10.16. 11:25
 
 
Könnyít a kormány a foglalkoztatási támogatás feltételeinek teljesítésén
A kormány hajlandó könnyítéseket tenni a gazdasági vállalkozások számára a foglalkoztatási támogatásokhoz kötött feltételek teljesítésében - közölte Varjú László a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) államtitkára az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) ülésén. Az OÉT ülésen a munkaadói oldal tett javaslatot a könnyítésre. Varjú László tájékoztatása szerint a Regionális Fejlesztési Tanácsok az eddigi 16 helyett 24 hónapra adhatnak moratóriumot a foglalkoztatási támogatásokhoz kötött feltételek teljesítésére, bár a munkaadói oldal 36 hónapot kért.
2009.10.16. 11:22
 
 
Az utolsó hagyományos kgfb kampány indul novemberben
A múlt évihez hasonló, közel 800 ezer átkötés várható az idén novemberben és decemberben a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) kampányban, de az év végi váltás a törvény januári hatályba lépésével 4,5 év alatt leépül - mondta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) főigazgatója Budapesten. A felügyelet témavizsgálatot indít, amelyben a személyi sérüléses károkat figyeli az autós biztosítóknál, és az október végén meghirdetendő jövő évi tarifák mögötti számításokat is ellenőrzi ebből a szempontból - fűzte hozzá a főigazgató.
2009.10.16. 11:15
 
 
Bővül a személyi számítógépek piaca
A várt visszaesés helyett bővült a személyi számítógépek (PC) piaca a harmadik negyedévben, és meghaladta a válság előtti szintet Gartner felmérése szerint. Az informatikai piackutató cég szerint július és szeptember között összesen 80,9 millió PC kelt el világszerte, 0,5 százalékkal több mint az előző év azonos időszakában, a világméretű gazdasági válság elmélyülését megelőző hónapokban, holott a szakértői becslések 5,6 százalékos visszaesést valószínűsítettek. A növekedés derékhadát a netbook néven is emlegetett, viszonylag olcsó mini-notebook számítógépek adták.
2009.10.16. 11:15
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország 50., továbbra is Brazília az élen
Az utolsó két világbajnoki selejtezőjét egy-egy győzelemmel és vereséggel záró, csoportjában a negyedik pozícióban végzett magyar válogatott három helyet rontott legutóbbi helyezésén, és jelenleg az 50. helyen áll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, pénteken kiadott világranglistáján. A rangsort továbbra is Brazília vezeti. A FIFA honlapja alapján a magyarok selejtezőcsoportjában élen végzett dánok a 27., a második portugálok a 10., a harmadik - és így Erwin Koeman csapatához hasonlóan a vb-ről lemaradt - svédek pedig 41. helyen vannak.
2009.10.16. 11:08
 
 
Szijjártó: Bajnai a gyurcsányi politikát folytatja
A Fidesz a Bajnai-kormány féléves tevékenysége alapján úgy értékeli, hogy a miniszterelnök a gyurcsányi politikát folytatja és félre kell végre állnia a változás útjából. Bajnai Gordon elveszítette józan ítélőképességét. Féléves ténykedése a gyurcsányi politika egyenes folytatása, hazugságokkal, trükközésekkel, értelmetlen, felesleges megszorításokkal - fogalmaz pénteki közleményében az ellenzéki párt szóvivője. Szijjártó Péter szerint a korrupció, a lopás folytatódott, "össze is omlott a súlya alatt a fővárosi MSZP-SZDSZ-koalíció".
2009.10.16. 10:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950[1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista