2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Bajnai: Magyarországnak szüksége van az IMF támogatására, de a pénzére nem
Magyarországnak még mindig szüksége van a Nemzetközi Valutaalap (IMF) támogatására, de nem hív le több pénzt az IMF hitelkeretéből - jelentette ki Bajnai Gordon miniszterelnök Washingtonban. Négynapos washingtoni munkalátogatásának nyitányaként Bajnai Gordon megbeszélést folytatott Dominique Strauss-Kahnnal, az IMF vezérigazgatójával. A találkozó után Bajnai rámutatott: az ország helyzete stabilizálódott, a kamatok csökkentek és a forint árfolyama erősödött, az ország ismét finanszírozni tudja magát az IMF segítsége nélkül is, mindez azt bizonyítja, hogy az ország helyes politikát folytat.
2009.12.03. 07:15
 
 
Nyomozást rendelt el a 4-es metró építése kapcsán az ügyészség
Vesztegetés, hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomozást rendelt el a 4-es metró építése és a Margit híd felújítása kapcsán a Fővárosi Főügyészség - számolt be a köztévé szerda esti Híradója. A büntetőeljárás ismeretlen tettes ellen indult, gyanúsított még nincs. Az ügyben Karsai Péter független országgyűlési képviselő fordult az ügyészséghez - hangzott el. Karsai Péter a legfőbb ügyésznek írt levelében "irreálisan drágának" nevezte a közpénzből megvalósuló két fővárosi nagyberuházást. Utalt arra, hogy a Margit híd felújítására a Fővárosi Önkormányzat az eredeti tervekben szereplő 13 milliárd helyett 26 milliárd forintos költségvetést fogadott el.
2009.12.02. 21:45
 
 
Sofőrjét ütötte el egy elszabadult BKV-busz Budapesten
A BKV fődiszpécsere megerősítette, hogy saját sofőrjét ütötte el egy elszabadult BKV-busz Budapesten, a XI. kerületben szerda este. A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel korábban azt közölte, a baleset a Gazdagréti téri buszállomáson történt. A 139-es jelzésű csuklósbusz "kiugrott" a megállóhelyről, egy szemközti füves területig gurult, és közben alákerült egy férfi, őt a tűzoltók szabadították ki. Takács Renáta, a BKV fődiszpécsere megerősítette, hogy a busz sofőrje került a kerekek alá, de, mint mondta, a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.
2009.12.02. 21:30
 
 
Csoportos létszámcsökkentés lesz az MTV-ben
Csoportos létszámcsökkentés lesz az MTV-ben, felszámolják a regionális stúdiókat, megszűnik a magasabb jövedelműek béren kívüli juttatása is - jelentette be szerdán közleményben a Magyar Televízió (MTV). "Újabb válságkezelő lépésekről döntött a Magyar Televízió menedzsmentje, mert a parlament többsége minden fillér költségvetési céltámogatást elvont az egyébként is alulfinanszírozott közmédiumtól" - írták, jelezve: a mintegy 1650 munkatárs közül várhatóan 160-tól válnak meg, erről Medveczky Balázs ügyvezető alelnök már írásban tájékoztatta az illetékes munkaügyi központokat. Az MTV üzemi tanácsának elnöke a közmédium menedzsmentje által bejelentett létszámleépítés szabályos voltát vitatja.
2009.12.02. 20:15
 
 
Kosárlabda, női Euroliga: megszerezte első győzelmét a Szeged
Megszerezte első győzelmét a női kosárlabda Euroligában szerdán az újonc Szeviép-Szeged, miután a hatodik fordulóban 16 ponttal megverte a vendég francia Tarbes-ot. Eredmény, 6. forduló, D csoport: Szeviép-Szeged - Tarbes (francia) 82-66 (24-9, 22-14, 18-24, 18-19). A magyar csapat legjobb dobói: Sipaviciute 16, Laczi 14, Fürész 12, Zserzserunova 10. Az 1/4-nél tartó szegedi csapat egy hét múlva a címvédő orosz Szpartak Moszkvához látogat. A két együttes eredetileg már november 4-én találkozott volna egymással, ám az orosz klub tulajdonosának, Sabtaj von Kalmanovicsnak meggyilkolása miatt a csatát januárra halasztották.
2009.12.02. 20:15
 
 
EU: fordított adózás a szén-dioxid kvóták kereskedelmében
Elfogadták az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei szerdán az Európai Bizottságnak azt a javaslatát, hogy a szén-dioxid-kibocsátási kvóták kereskedelmében a tagállamok kísérleti jelleggel, kétéves időtartamra, lehetőségként a fordított adózás rendszerét alkalmazzák az áfa-csalás megakadályozására - jelentette be Kovács László adó- és vámügyi biztos brüsszeli sajtótájékoztatóján. Kifejtette: a fordított adózás azt jelenti, hogy a közösségen belüli kvótakereskedelem végig áfa-mentes lesz, csak az utolsó vásárló, azaz kvótafelhasználó fizeti meg az áfát a költségvetésnek, ahonnan mindjárt vissza is igényelheti, kizárva a csalás lehetőségét.
2009.12.02. 20:00
 
 
Megállapodtak az uniós pénzügyminiszterek a páneurópai pénzügyi felügyeletről
Megállapodtak az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei szerdán Brüsszelben arról, hogy összeurópai szintű pénzügyi felügyeleti hatóságokat hoznak létre - jelentette be Christine Lagarde francia pénzügyminiszter. Hozzátette: a nemzetközi gazdaság válság tapasztalataiból tanulva így az EU tényleges haladást ért el a banki és pénzügyi ágazat reformjában. Az újonnan felállítandó hatóságok a banki, a biztosítói, illetve a pénzügyi piaci ágazatot figyelik majd.
2009.12.02. 19:45
 
 
Józsefváros 2010-től maga látja el a parkolás üzemeltetését
2010. január 1-jétől a Józsefvárosi Közterület-felügyelet végzi a budapesti VIII. kerületben a parkolás üzemeltetését - döntött Kocsis Máté, a kerület november 22-én megválasztott polgármestere javaslatára a képviselő-testület szerdai ülésén. A kerület a Centrum Parkoló Kft-vel kötött szerződését 2009. december 31-i hatállyal megszünteti. Az önkormányzat a Józsefvárosi Közterület-felügyelet számára a parkolási feladatok ellátására 33 fős létszámot engedélyezett, a feladat ellátásához szükséges személyi és dologi feltételeket teljes mértékben biztosítja. A feladat ellátásához szükséges egyszeri beszerzések összege nettó 88 millió forint.
2009.12.02. 19:15
 
 
Oszkó: magyar törekvés is az uniós pénzügyi felügyelet létrehozása
A közös európai pénzügyi felügyeleti rendszer létrehozásáról szerdán született európai uniós döntés egybeesett a magyar törekvésekkel, hiszen a rendszer kiépítését Magyarország kezdeményezte - hangoztatta Oszkó Péter pénzügyminiszter Brüsszelben. Az uniós tagországok pénzügyminisztereinek találkozóján jóváhagyott kompromisszumos változat mindazonáltal némileg elkanyarodott az eredeti magyar ambícióktól, amelyek szélesebb jogkörrel rendelkező, egységesebb rendszert képzeltek el - tette hozzá. Elmondta azt is, hogy az Európai Parlament szavazása még hátravan a témáról, de "a Magyarország által képviselt szempontok és érdekek nem fognak változni".
2009.12.02. 19:15
 
 
Futball bundabotrány: az Interpol is támogatja a FIFA-t
Az Interpol támogatására is számíthat a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) a fogadási csalások felderítésében. "Komoly segítséget kaptunk az illegális fogadások visszaszorításáért folytatott küzdelmünkben" - jelentette be Joseph Blatter FIFA-elnök a szövetség végrehajtó bizottságának szerdai, fokvárosi ülését követően. Hozzátette: "Nagyon nehéz egy olyan, a labdarúgást túszként fogva tartó rendszert felderíteni, amelyben sok a második, harmadik ligás szereplő." Két és fél hete a bochumi államügyészség jelentette be, hogy a gyanú szerint kilenc ország - köztük Magyarország is - érintett a legújabb futballbotrányban.
2009.12.02. 19:00
 
 
Járai: a bürokrácia csökkentése segíthet kilábalni a válságból
A GDP 6-7 százalékával megegyező összeget lehetne megtakarítani Magyarországon a bürokrácia, a jóléti kiadások és az állam gazdasági költésének felülvizsgálatával, ésszerűsítésével - hangsúlyozta Járai Zsigmond a Budapesti Corvinus Egyetemen rendezett beszélgetésen szerdán. A Magyar Fiatalok Európáért Egyesület szervezte rendezvényen a volt jegybankelnök bírálta a jövő évi költségvetést. Rámutatott: Magyarország legfőbb problémája a versenyképesség csökkenése, a gazdaság még messze nem érte el a mélypontot, a jövő évi büdzsé pedig nem alkalmas arra, hogy megfelelő lendületet adjon a gazdaságnak a válságból kilábalásra.
2009.12.02. 19:00
 
 
Draskovics: saját döntésem volt a lemondás
Saját döntése volt Draskovics Tibornak, hogy lemondott. A leköszönő igazságügyi és rendészeti miniszter ezt újságíróknak mondta szerdán. A miniszter megismételte lemondásának indokát: elvégezte az általa vállalt jogalkotási és más feladatok túlnyomó részét, a következő időszak pedig a pártpolitikáról szól, nem pedig a szakmai munkáról. Az MTI kérdésére - miszerint ezzel azt kívánja mondani, hogy a kormány többi tagja felvállalja a pártpolitikai vitát - Draskovics azt mondta: "ez nem az én terepem, ebből semmi nem következik a kormány többi tagjára nézve". Hozzátette: minden poszt más, mások az emberek is. Hangsúlyozta: nincs összeesküvés, háttértörténet, vagy konfliktus.
2009.12.02. 18:45
 
 
Németország egyelőre nem küld katonákat Afganisztánba
Németország üdvözli Obama új afganisztáni stratégiáját, de katonát egyelőre nem ad - foglalható össze az amerikai elnöki beszéddel kapcsolatos berlini álláspont. Mind Angela Merkel kancellár, mind Guido Westerwelle külügyminiszter szerda délután megerősítette, hogy német csapaterősítésről egyelőre nem lehet szó. Sem a kancellár, sem a külügyminiszter nem zárta ki egyértelműen, hogy Németország a későbbiekben nem küld pótlólagosan katonákat az ázsiai országba, de mindketten ismételten utaltak arra: a német kormány minden fajta döntéssel megvárja az Afganisztánnal foglalkozó, jövő januári ENSZ-konferenciát.
2009.12.02. 18:45
 
 
Újjáalakul az MDF öt fővárosi kerületi szervezete
Újjáalakul a budapesti választmány egyetértésével az MDF öt fővárosi kerületi szervezete - közölte a pártelnök és a fővárosi választmány elnöke szerdán az MTI-vel. Dávid Ibolya és Lévai Zoltán közleménye szerint az MDF Országos Elnöksége és a budapesti választmány elnöksége szerdán egyetértésre jutott a fővárosi MDF-szervezetek működésének javításban. Az MTI szerdán úgy értesült, hogy az MDF Országos Választmányának Elnöksége a párt öt budapesti alapszervezetének feloszlatásáról hozott határozatot. Az MTI úgy tudja, hogy a döntés a budapesti szervezetek körében nagy felháborodást váltott ki, és az eset miatt az MDF Budapesti Választmányának rendkívüli ülését is összehívták szerdára.
2009.12.02. 18:15
 
 
Pénteken kerül házi őrizetbe Polanski
Pénteken kerül házi őrizetbe Roman Polanski filmrendező - jelentette be szerdán a svájci igazságügyi minisztérium szóvivője. Folco Galli közölte, a filmrendezőt pénteken egy órakor szállítják át a Zürich közeli börtönéből gstaadi házába. A svájci hatóságok döntése értelmében Polanski nem hagyhatja el otthonát és a helyzetét jelző elektronikus karperecet kell viselnie mindaddig, amíg a hatóságok nem döntenek arról, hogy kiadják-e az Egyesült Államoknak. Házi őrizetbe helyezését egyebek között 4,5 millió dolláros óvadékot letétbe helyezése teszi lehetővé.
2009.12.02. 18:00
 
 
Új vírus: több szervének leállása okozta a zalaegerszegi fiatal halálát
Kétoldali tüdőgyulladást, majd több szervi elégtelenséget okozott a H1N1 influenzavírus fertőzése annál a zalaegerszegi fiatalembernél, aki hétfőn hunyt el a Zala Megyei Kórházban - közölte az MTI érdeklődésére szerdán a kórház intenzív osztályát vezető főorvos. Kránicz Katalin elmondta: a család tájékoztatása szerint a 24 éves férfinak nem volt krónikus betegsége, korábban egészséges volt. Tervezte, hogy beoltatja magát az influenza ellen, de erre már nem kerülhetett sor. A 24 éves férfi halálesetét kedden közölte az ÁNTSZ.
2009.12.02. 17:45
 
 
Bajnai Gordon egyeztet az MSZP vezetésével Draskovics utódjáról
Több vezető szocialista politikus egymással ellentétesen nyilatkozott arról, hogy pártpolitikusnak vagy szakembernek kellene irányítani januártól az igazságügyi és rendészeti tárcát. Az MTI információi szerint Bajnai Gordon a döntés előtt egyeztet az MSZP vezetőivel. Az MTI-nek többen azt mondták, a párt vezetése szívesen látná újra Bárándy Péter volt igazságügyi minisztert ezen a poszton, de ő valószínűleg nem vállalja négy hónapra a minisztérium vezetését. A lehetséges jelöltek között említették többek közt Avarkeszi Dezsőt, a tárca államtitkárát, Simon Gábort, a párt etikai bizottságának az elnökét, és Juhász Gábort, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli minisztert.
2009.12.02. 17:15
 
 
Lemondott a Magyar Torna Szövetség elnöke
Lemondott posztjáról Szabó András, a Magyar Torna Szövetség elnöke. A szövetség szerdai tájékoztatása szerint Szabó december elsejei hatállyal köszönt le. Lemondásának elsődleges oka az üzleti tevékenységével összefüggő feladatok megnövekedése volt. Szabó András 2002-től töltötte be a Magyar Torna Szövetség elnöki pozícióját, 2006 januárjától pedig az Európai Torna Szövetség (UEG) alelnöki tisztét is. A szabályzat szerint és az elnökség felhatalmazásával a következő közgyűlésig Magyar Zoltán elnökhelyettes, kétszeres olimpiai bajnok látja el a szövetség képviseletét.
2009.12.02. 17:00
 
 
Egyre többen fordulnak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel
Tovább emelkedett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma; a heti jelentés szerint 18 százalékkal többen betegedtek meg, mint az azt megelőző héten - közölte az egészségügyi miniszter szerdán újságírókkal. Összesen 40.300-an fordultak orvoshoz az előző heti 34.100-hoz képest - mondta el Székely Tamás. Kórházban 346 embert ápoltak, harmadával többet, mint az előző héten. Közülük 29 ember szorult gépi lélegeztetésre, ami duplája az azt megelőző hetinek. Az elmúlt heti, a miniszter által közölt adatok szerint, a gyerekek aránya 37 százalék, a betegek közel negyede 15-24 éves fiatal, húsz százaléka pedig 25-34 éves.
2009.12.02. 17:00
 
 
A Google lehetővé teszi az ingyenes hírek korlátozását
Rupert Murdoch és más lapkiadók nyomására a Google lehetővé teszi, hogy a hírszolgáltatók határozzák meg az ingyenesen olvasható hírek számát. A Google bejelentése azután látott napvilágot, hogy a világ egyik legnagyobb sajtó- és médiabirodalmának vezetője kiadványainak a Google keresőmotorjából való kivételét helyezte kilátásba. Murdoch az amerikai versenyhivatal (Federal Trade Commission, FTC) által rendezett kétnapos konferencián vetette fel, hogy a megbízható, magas hozzáadott értékkel készülő hírek nem ingyen készülnek, és erre az újságoknak kellene felhívnia olvasóik figyelmét.
2009.12.02. 17:00
 
 
Magyar találmányok kiállítása a Párisi Udvarban
A mai Magyarország száz sikeres fejlesztését, találmányát és innovációját mutatja be a 100 csoda - A jövő születése című szerdán nyílt interaktív kiállítás a budapesti Párisi Udvarban. A február 28-ig látogatható tárlat a többi között az egészség területén, a sebészetben, a diagnosztikában és a hétköznapokban hasznosítható tárgyakat, ötleteket vonultatja fel. Célja, hogy az élet minden területét lefedje az evés-ivástól a játékon és a lakberendezéseken át a környezetvédelemig - mondta el Pistyur Veronika, a tárlat egyik szervezője szerdán. A tárlat fővédnöke Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke.
2009.12.02. 16:45
 
 
December 14-én búcsúztatják Melis Györgyöt
December 14-én búcsúztatják a Magyar Állami Operaházban Melis György operaénekest, a magyar operajátszás egyik legnagyobb alakját, aki múlt pénteken hunyt el életének 87. évében - közölte a dalszínház sajtófőnöke, Várkonyi Judit szerdán; a temetés aznap délután lesz a Farkasréti temetőben. A Kossuth-díjas, kiváló- és érdemes művészt, Liszt-, Kazinczy-, Bartók-Pásztory-díjas magánénekest, a Magyar Állami Operaház örökös tagját és mesterművészét az intézmény előcsarnokában december 14-én hétfőn délelőtt fél 11-kor búcsúztatják.
2009.12.02. 16:30
 
Egy bútor, ami voltaképp nincs is
Lerakóasztal - elsőre kicsit semmitmondó, butácska kifejezésnek tűnik, hiszen mi más lehetne egy asztal, mint lerakó. Ám nem véletlenül keletkezett, s a két szó immár egybeírva kitűnően jellemzi magát a tárgyat is, ezt a teljesen új keletű bútort, amely a modern életritmusú világ tipikus terméke.
2009.12.02. 15:43
 
Zsírégető gyakorlatok: levezetés
Minden mozgás után időt kell adni a szervezetnek, hogy megnyugodjon, mielőtt teljesen abbahagynánk a tornát.
2009.12.02. 15:41
 
 
Balázs Péter: a szlovák kormány tartja magát a szécsényi nyilatkozathoz
Bármit beszélnek szélsőséges személyek Szlovákiában, a szécsényi szlovák-magyar miniszterelnöki közös nyilatkozat érvényes, a szlovák kormány ahhoz tartja magát - közölte az MTI-vel Balázs Péter. Telefonon nyilatkozva a magyar külügyminiszter megerősítette, hogy sor kerül konzultációra a szlovák nyelvtörvény végrehajtásáról a magyar-szlovák kisebbségi vegyes bizottság pénteki ülésén. Balázs azután közölte ezt, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) külügyminiszteri tanácskozása alkalmával tárgyalt Athénban szlovák kollégájával. Ennek során közölte Miroslav Lajcákkal, hogy Budapest természetesen igen nagy figyelemmel fogja kísérni az államnyelvtörvény alkalmazását.
2009.12.02. 15:30
 
 
Claire Danes menekül a tinisztárok elől
A szépséges színésznő bevallotta, rettegett a partnere körüli rajongói őrülettől.
2009.12.02. 15:29
 
 
Catherine Ashton alkalmasnak tartja magát megbízatása ellátására
Catherine Ashton, az Európai Unió külügyeinek az új irányítója egy brüsszeli meghallgatáson leszögezte: alkalmasnak tartja magát megbízatásának az ellátására. Az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője szerdán az Európai Parlament külügyi bizottsága előtt igyekezett bizonyítani rátermettségét a posztra. A képviselők meglehetősen csípős felvetései egyebek között azt feszegették, hogy a munkáspárt brit bárónőnek nincs kellő tapasztalata a külügyek terén, utalva arra, hogy sohasem volt külügyminiszter. Ashton erre mindössze annyit mondott: "úgy vélem, hogy megvan a szükséges képességem erre a posztra".
2009.12.02. 15:00
 
 
Újabb kismama került kórházba az új vírus miatt Budapesten
Újabb kismama került szerdán a Semmelweis Egyetem klinikájára az új influenzavírus szövődményével - közölte az intézmény az MTI-vel. A 31 hetes terhes nőnél császármetszést hajtottak végre, a gyermek 2.200 grammal született és jól van. Jákó Kinga, az egyetem orvos igazgatója elmondta, a kismama állapota súlyos, ő is lélegeztetőgépre szorul. A klinikán kezelt másik kismama állapota továbbra is válságos, még mindig lélegeztőgépen van. Jákó Kinga szerint életbe kellene léptetni azt a tervet, amelynek alapján úgynevezett intenzív terápiás, lélegeztető centrumokat lehetne kijelölni az intézményekben olyan betegek elkülönítésére és gyógyítására, akiket az új vírus okozta szövődménnyel kezelnek.
2009.12.02. 14:45
 
 
MSZP: hagyja abba a Fidesz a megosztó politikát H1N1-ügyben
Hagyja abba a Fidesz a megosztó politikát a H1N1 vírus elleni védőoltás ügyében, mert ez a felelőtlen politika akár emberek életébe is kerülhet - szólította fel az ellenzéki pártot az MSZP szóvivője. Budai Bernadett szorgalmazta, hogy a Fidesz "legalább ezt az egy témát kezelje tabuként" kommunikációjában. A kormánypárt szóvivője megjegyezte: a Fidesz 24 óra alatt pálfordulást hajtott végre a H1N1-ről alkotott véleményét illetően, ugyanis míg eddig határozottan támadták a védőoltás beadatását, addig legutoljára már azt követelték, hogy mindenkinek járjon ingyenesen a vakcina.
2009.12.02. 14:15
 
 
Ahmadinezsád: Irán 20 százalékos dúsítású uránt állít elő
Irán a számára szükséges 20 százalékos dúsítású uránt fog előállítani, és a dúsítási kérdést megoldottnak tekinti - jelentette be szerdán Mahmúd Ahmadinezsád. Az iráni elnök Iszfahánban mondott beszédében hangoztatta: az iráni nemzet maga állítja elő a nukleáris reaktorainak működtetéséhez a kellő dúsítású uránt. "Szemünkben a nukleáris kérdés lezárt" - fűzte hozzá. Ahmadinezsád vasárnap jelentette be, hogy az ázsiai ország tíz új urándúsító üzemet épít fel.
2009.12.02. 14:15
 
 
Boksz: Roy Jonest az első menetben kiütötték
Nagy meglepetésre az első menetben kiütéses vereséget szenvedett a néhány éve még a világ legjobb bokszolójának tartott amerikai Roy Jones Jr. a hazai közönség előtt szereplő Danny Greentől a Sydneyben rendezett gálán. A Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) cirkálósúlyú világbajnoki címéért rendezett szerdai találkozón az ausztrál címvédő egy perc elteltével egy jobb horoggal rendítette meg 40 éves riválisát, aki ezt követően ugyan még felállt a padlóról, ám az újabb rohamokat már nem bírta, s a mérkőzésvezető beszüntette a küzdelmet.
2009.12.02. 14:00
 
Márciusban Pacquiao-Mayweather bokszcsúcs
Minden bizonnyal jövő márciusban megküzd egymással a jelenkor két legjobbjának tartott ökölvívója, Manny Pacquiao és Floyd Mayweather Jr. A yahoosports internetes honlap információi szerint a váltósúlyú csatára március 13-án kerülhet sor, és az amerikai Mayweather már mindenben megállapodott Bob Arum mérkőzésszervezővel, aki a napokban utazik el Pacquaióhoz a Fülöp-szigetekre, hogy vele is megegyezzen. A csúcsmeccs megrendezésére többen is pályáznak, a legjobb esélye a Dallas Cowboys stadionjának, a New Orleans-i Superdome-nak és - a sportág slágermeccseinek otthonaként ismert - Las Vegas-i MGM Grand Casinónak van. Az érdeklődés hatalmas, mivel szakemberek szerint minden idők legnagyobb bevételét hozó bokszmérkőzésére van kilátás.
2009.12.02. 13:45
 
 
Németország fele fogyókúrázik
A karácsony közeledtével újabb mánia terjed Németországban, a legfrissebb felmérések szerint ugyanis a lakosság fele fogyókúrázik. Azaz kétségbeesett erőfeszítéseket tesz arra, hogy az ünnepek előtt néhány kilót még leadjon. Mindezt pedig bevallottan azért teszi, hogy azután a karácsonyi menüből már nyugodt lélekkel és "ünnepi mennyiségben" fogyaszthasson. A kihívás óriási, és talán ez a magyarázata annak is, hogy csak fél Németország vállalja a szenvedést. A másik felének pedig a jelek szerint édes mindegy, ezért a zsúfolásig telt karácsonyi vásárok - már illatával - is hizlaló ínyencségeitől egyáltalán nem fogja vissza magát.
2009.12.02. 13:45
 
Összetört az olasz rendőrség legdrágább autója
Totálkárosra tört az olasz rendőrség legdrágább autója, egy csaknem 50 millió forintot érő Lamborghini, továbbá két másik kocsi is. A baleset Cremona mellett történt. A kocsiban két rendőr ült. Megpróbáltak kikerülni egy eléjük keveredő autót, ami miatt letértek az útról és belerohantak két parkoló kocsiba. A rendőröknek nem esett komoly bajuk, egyiküknek egy bordája törött el, másikuk megúszta zúzódásokkal a balesetet, a kocsi viszont javíthatatlan. Az olasz rendőrség öt éve kapta ajándékba a Lamborghini cégtől.
2009.12.02. 13:15
 
 
Továbbra is óvatos monetáris politika várható
A jegybank a stabilitási kockázatok folyamatos figyelemmel kísérése mellett továbbra is óvatosan próbálja enyhíteni a monetáris szigort - mondta Simor András a Országgyűlés gazdasági bizottságának szerdai ülésén. A jegybank nem kötelezheti el magát semmilyen kamatcsökkentési pálya mellett - hangsúlyozta az MNB elnöke, aki a képviselőket a makrogazdsági kilátásokról és a monetáris politikáról tájékoztatta. További kamatcsökkentés akkor lehetséges, ha ezt az inflácós kilátások és az ország megítélése lehetővé teszi - hangsúlyozta.
2009.12.02. 13:15
 
 
A koszos malacok a legegészségesebbek
Az elmúlt években kutatások hosszú sora foglalkozott az immunrendszer, az allergiára való hajlam és a gyerekeket felcseperedésük során körülvevő környezet higiéniája közötti összefüggéssel. Az eredmények afelé mutattak, hogy ha túlzott tisztaságban nő fel a gyermek, később hajlamosabbak lesz a betegségekre, illetve az allergiára. Most az állatvilágból származó kutatás támasztja ugyanezt alá. Denise Kelly, az Aberdeeni Egyetem immunológusa kollégáival sertéseken végzett kísérletet. Az eredmények azt mutatják: a szabadban tartott malacok voltak a legegészségesebbek és ellenállóbbak.
2009.12.02. 13:00
 
 
Betegség miatt felfüggesztették Demjanjuk perét
Felfüggesztették a náci háborús bűncselekményekkel vádolt John Demjanjuk perét a 89 éves vádlott megbetegedése miatt - jelentette be szerdán az illetékes müncheni főbíró. Az ukrán származású Demjanjukot azzal vádolják, hogy 1943 márciusa és szeptembere között a sobibóri (Lengyelország) náci haláltábor őreként legkevesebb 27 900 zsidó fogoly megölésében segédkezett. Pere hétfőn kezdődött a müncheni tartományi bíróságon. Az orvosok fertőzésre gyanakszanak, a vádlott ugyanis fej- és végtagfájdalmakra panaszkodott. A tárgyalást december 21-én folytatják.
2009.12.02. 12:45
 
 
Áttörte az 1200 dolláros határt az arany ára
Megállíthatatlan az arany árának emelkedése: szerdán délelőtt Londonban egy uncia (31,1 gramm) 1.216,75 dollárba került, kedden későn 1.196 dollár volt az ára. Az arany minden idők árrekordját döntötte meg fontsterlingben és euróban számolva is. Elemzők rámutattak: az arany drágulását változatlanul a dollár gyengesége magyarázza, illetve az, hogy a piaci szereplők további drágulásra "játszanak". Hozzájárult az újabb rekordhoz az is, hogy a központi bankok is egyre több aranyat vásárolnak.
2009.12.02. 12:30
 
Vágó István: tévék fognak megszűnni!
Az RTL Klubtól a TV2-re átigazolt kvíz professzor szerint a médiás állások száma a jövőben inkább csökkenni fog, mint nőni, a tévécsatornák pedig koncentrálódni fognak: a gyengébbek meg fognak bukni, meg fognak szűnni. Vágó István szerint az internetes televíziózásé a jövő, talán ezért szereti Ő is a Tabu Tv-t.
2009.12.02. 12:21
 
 
Orbán konzultálni fog a büdzsét bíráló közgazdászokkal
Konzultációt kezdeményezett Orbán Viktor Fidesz-elnök péntekre azokkal a közgazdászokkal, akik néhány nappal ezelőtt nyílt levélben szólították fel a parlamenti képviselőket, hogy ne szavazzák meg a 2010-es költségvetést - közölte Koszorús László. A Fidesz elnöki stábjának helyettes vezetője elmondta: az ellenzéki párt elnöke azért kezdeményezi a megbeszélést a levél aláíróival, hogy megvitassák a költségvetés elfogadása után kialakult helyzetet. A pénteki találkozó után Orbán Viktor és Járai Zsigmond, a Magyar Nemzeti Bank volt elnöke tájékoztatja a sajtót.
2009.12.02. 12:15
 
Új Szó: lesz hazafias törvény Szlovákiában
Szlovákiában törvényt terveznek a hazafiasságról. A Szlovák Nemzeti Párt által javasolt törvény tervezett szövegén tartalmi változásokat kérnek a párt kormánykoalíciós partnerei - írta az Új Szó című pozsonyi napilap szerdai számában. Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt elnöke a hazafias törvénnyel azt szeretné elérni, hogy Szlovákia minden iskolájában a kiselsősöktől a gimnazistákig reggelente mindenki elénekelje a szlovák himnuszt. Szeretné, ha minden tanteremben kifüggesztenék az ország címerét, zászlaját, a himnusz szövegét és az alkotmány bevezetőjét.
2009.12.02. 12:15
 
Török miniszter: a muszlimok vegyék ki pénzüket a svájci bankokból
Felszólította a muszlimokat az uniós ügyekkel foglalkozó török államminiszter, hogy vegyék ki pénzüket a svájci bankokból, miután az alpesi államban a hétvégén népszavazáson döntöttek új minaretek építésének tilalmáról. "Meggyőződésem, hogy a svájci választók döntése nyomán muzulmán testvéreink átgondolják majd, hogy svájci bankokban tartsák-e a pénzüket" - vélekedett Egemen Bagis. "A török pénzintézetek kapui nyitva állnak" - hangoztatta a miniszter, hozzátéve, hogy Svájcnak korrigálnia kellene a referendumon született "téves döntését".
2009.12.02. 12:15
 
 
Vészesen nagyra nőttek az európai bankok a válságban
Alaposan megnövekedtek az európai bankok a válság során, és egyre nagyobb kockázatot jelentenek a gazdaság biztonságára a Bloomberg összeállítása szerint. A gazdasági hírszolgálat adatai alapján legkevesebb 353 európai bank növelte az eszközállományát 2007 eleje óta. Tizenöt pénzintézet jelenleg nagyobb értékű vagyon felett rendelkezik, mint annak az országnak a bruttó hazai terméke (GDP), amelyben a székhelye van, míg a vizsgált időszak előtt csupán 3 ilyen bank volt.
2009.12.02. 11:15
 
 
Draskovics Tibor még idén távozik a kormányból
Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter kedden tájékoztatta a miniszterelnököt, hogy miniszteri tisztségéről le kíván mondani - közölte a tárca sajtóosztálya. Az indoklás szerint a tárcavezető azért döntött így, mert "az általa vállalt jogalkotási és más feladatok túlnyomó részét munkatársaival együtt sikerrel elvégezték, a következő időszak pedig sokkal inkább a pártpolitikáról, mint a szakmai munkáról szól majd". A miniszterelnök a lemondást tudomásul vette. Draskovics decemberben távozik a kormányból.
2009.12.02. 10:30
 
 
Szeptemberben is pozitív a külkereskedelmi mérleg
Szeptemberben 477,1 millió euró, míg az első háromnegyed évben 3,313 milliárd euró többlettel zárt a külkereskedelmi mérleg a részletes adatok szerint, szemben a tavaly szeptemberi 95,1 millió euró pozitívummal, illetve az első kilenc havi 171,6 millió eurós hiánnyal - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A KSH, a november elején közölt előzetes adatok szerint kissé nagyobb, 485,6 millió euró többlettel számolt szeptemberre, míg az első kilenc hónapra 3,322 milliárd euró pozitívumot jelezett előre.
2009.12.02. 09:45
 
 
Martonyi János: a Fidesznek nem lesz kétharmados többsége
Martonyi János egy washingtoni rendezvényen kedd este arról beszélt: a Fidesz a jövő évi parlamenti választásokon szerinte valószínűleg nem szerez kétharmados többséget, de lesz egy stabil, abszolút többsége. A volt külügyminiszter a Kossuth Házban helyi magyarok előtt arról beszélt: Magyarországon egy párt van középen, a Fidesz; az MSZP szerinte 15-20, a Jobbik 8-10 százalékos eredményt fog elérni. Martonyi arról is beszélt, hogy a radikális jobboldal és az indulatok erősödéséért szerinte a baloldali-liberális koalíció elmúlt 7-8 évi politikája a felelős.
2009.12.02. 09:15
 
 
Obama 30 ezer katonát küld Afganisztánba
Harmincezer újabb amerikai katona Afganisztánba küldését jelentette be Barack Obama amerikai elnök, hangsúlyozva, hogy a nemzetbiztonság indokolta csapaterősítés időben korlátozott lesz. Az Egyesült Államok elnöke - kiemelve, hogy "Afganisztán nincs elveszve, de az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat jelentette veszély továbbra is létezik" -, "létfontosságú nemzeti érdeknek" nevezte a 30 ezer új katona Afganisztánba küldését a New York-i West Point katonai akadémián mondott országos televíziós beszédben. Hozzátette, hogy a csapaterősítés csak 2010-ben 30 milliárd dollárjába kerül az adófizetőknek.
2009.12.02. 08:15
 
 
Befejezték az eltűnt magyar hegymászók keresését
Az eltűnt magyar hegymászók nyomait kereső legutóbbi szecsuani helikopteres kutatás után nem lehet több eredményre számítani - közölte Csou Hong a Szecsuan tartományi külügyi hivatal vezetője. Csou elmondta, hogy a kutatás idején teljesen tiszta volt az idő, egyedül az erős szél nehezítette a navigációt. A felderítés során a hegyet több oldalról is sikerült megközelíteniük és szabad szemmel is tisztán kivehető volt az október 22-23-i jég- és sziklaomlás nyoma. A repülés alkalmával fényképeket és videofelvételt készítettek, amelyeket később nagyítva is megvizsgáltak. A négy eltűnt magyar hegymászó fellelhetőségére utaló jelet, színfoltot nem találtak.
2009.12.02. 08:00
 
 
Világgazdaság: összevonnák a Volánokat
Regionális autóbusz-konzorciumok létrehozását indítványozza a Volán társaságok tulajdonosi jogkörét betöltő Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. - értesült a Világgazdaság. A lap szerint az erről szóló javaslatot a szervezet várhatóan december közepén nyújtja be a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácshoz. A tervek szerint a buszkonzorciumok vezetői a hét uniós statisztikai régión belül arra felkérendő Volánok vezérigazgatói lennének. Az első fázisban ők készítenék elő a regionális együttműködéseket, majd tennének javaslatot azok konkrét módjára. A következő lépés a Volánok összevonása lenne, ám hogy ez pontosan milyen módon történne, azt egyelőre nem döntötték el.
2009.12.02. 07:30
 
 
Mesterházy szerint megfordítható a pártok jelenlegi erősorrendje
Mesterházy Attila azért vállalta a miniszterelnök-jelöltséget, mert - mint mondta - hisz abban, hogy lehet fordítani a pártok jelenlegi erősorrendjén. Az MSZP-nek lesznek további törvénykezdeményezései, amelyekkel jelzi, hogy ha folytathatja a kormányzást, akkor ezeket az ügyeket vinné tovább - hívta fel a figyelmet. Az MSZP elnöksége és választmánya által közösen miniszterelnök-jelöltnek ajánlott frakcióvezető az MTI-nek adott interjújában azt is kifejtette: szerinte egy politikusnak bizonyítania kell, hogy nem ijed meg a munkától, vállalja a kihívásokat is. Állna elébe egy miniszterelnök-jelölti vitának is - jelentette ki.
2009.12.02. 07:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909[1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista