2020. május 30., szombat - Zsanett, Janka
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Rövidpályás Eb: Verrasztó Evelyn világcsúccsal aranyérmes 200 m vegyesen
Verrasztó Evelyn szerezte meg a magyar úszócsapat első érmét a csütörtökön elrajtolt isztambuli rövidpályás Európa-bajnokságon, ahol a 200 m vegyes döntőjében világcsúcsidővel érdemelte ki az első helyet. A Jövő SC klasszisa, aki e számban másodikként és harmadikként is állt már Eb dobogón korábban, 2:06.01 perccel tartotta a világrekordot november 6-a óta, s ezen javított most jelentősen, 2:04.64 perccel csapva a célba. Eredmények: 200 m vegyes, Európa-bajnok: VERRASZTÓ EVELYN 2:04.64 perc - világcsúcs (régi: 2:06.01 p, Verrasztó, 2009.11.06., Moszkva), 2. Francesca Segat (Olaszország) 2:06.21, 3. Hannah Miley (Nagy-Britannia) 2:06.96.
2009.12.10. 17:30
 
 
Rövidpályás Eb: Gyurta újabb Európa-rekorddal döntős 100 m mellen
Gyurta Dániel a legjobb idővel, új Európa-csúccsal jutott be a 100 méteres mellúszás pénteki döntőjébe. A 200 méteren olimpiai második, a nyári, római nagymedencés világbajnokságon pedig aranyérmes magyar kiválóság a délelőtti selejtezőben elért 56.89 másodpercéből faragott le pontosan egy tizedet: a célba érkezésekor 56.79-nél állt meg az óra.
2009.12.10. 17:30
 
 
Cégvezető az MTV élén: ügyészséghez fordult a kuratórium elnökhelyettese
A Legfőbb Ügyészségtől kérte a Magyar Televízió (MTV) cégvezetőjének kinevezéséről hozott döntés megsemmisítését csütörtökön a közmédiumot felügyelő közalapítvány kuratóriumának elnökhelyettese. Balogh László, akit a KDNP delegált a testületbe, az MTI-nek elmondta: kérte a cégbíróságként eljáró Fővárosi Bíróságot, hogy ne jegyezze be a cég irataiba a posztra előző nap megválasztott Bednárik Imre hírigazgatót, a parlament elnökét pedig tájékoztatta a közmédiumnál kialakult helyzetről.
2009.12.10. 17:00
 
 
Női kézilabda-vb: Középdöntőt ért a japánok legyőzése
Bejutott a legjobb 12 közé a magyar női kézilabda-válogatott a kínai világbajnokságon, miután csütörtökön 35-28-ra nyert a japán csapat ellen. A magyarok - akik a középdöntőbe a románok és a norvégok elleni vereséget viszik magukkal - szombaton a spanyolokkal, vasárnap a dél-koreaiakkal, kedden pedig a házigazda kínaiakkal találkoznak. Eredmény, 5. forduló: C csoport (Szucsou): Magyarország-Japán 35-28 (15-14), gól: Tóth T. 8/1, Szucsánszki 7, Bódi 4, Tóth K. 4, Kovacsics 3, Bulath 3, Zácsik 2, Juhász 2, Szabó 1, Tomori 1, illetve Fudzsii 8/4, Uegaki 8/2, Szakugava 6, Arihama 2, Maki 2, Szakamoto 1, Sindzso 1.
2009.12.10. 17:00
 
 
Elfogadták a spanyol-belga-magyar EU-elnökség programját
Az Európai Unió Általános Ügyek Tanácsa elfogadta a spanyol-belga-magyar elnökségi trió 2010-11-es elnökségi programját; Magyarország 2011. január 1-jétől tölti be a soros elnöki pozíciót, hat hónapon keresztül - közölte a Külügyminisztérium csütörtökön. A program bemutatásakor felszólalt Balázs Péter külügyminiszter, aki azt hangsúlyozta, hogy a Lisszaboni Szerződés életbe lépését követően kezdi meg a három ország az elnöki feladatok betöltését. A szerződés miatt átalakul az unió intézményeinek struktúrája, a felszabadult energiákat pedig Balázs Péter elmondása szerint olyan ügyek előre vitelére kívánja a három ország fordítani, amelyek Európa polgárainak életére közvetlen hatással vannak.
2009.12.10. 17:00
 
 
Áprilisra 4,8 százalékos inflációt vár az Ecostat
Az év hátralévő részében az inflációs ráta átmeneti emelkedése várható, 2010 áprilisában pedig 4,8 százalékkal lesznek magasabbak a fogyasztói árak az egy évvel korábbinál az Ecostat előrejelzése szerint. A termelői árak szintje áprilisban 1 százalékkal haladhatja meg az egy évvel korábbi szintet a kutatóintézet Mikroszkóp jelentése szerint, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-nek. Az iparban 2010 áprilisában a belföldi értékesítés 2,8, az exportértékesítés 11,8 százalékkal haladja majd meg az előző év azonos időszakában mért teljesítményt. Az ipari termelés pedig 8,6 százalékkal bővülhet a szezonálisan és munkanaphatástól tisztított indexek szerint.
2009.12.10. 16:15
 
Tégy az arcod kedvére
Fontos neked, hogy szép legyen az arcod? 5 tipp különböző bőrtípusokra.
2009.12.10. 15:17
 
 
Barack Obama átvette a Nobel-díjat
Barack Obama amerikai elnök - az első vezetőként, akinek országa háborúban áll - csütörtökön Oslóban átvette a idei Nobel-békedíjat. Az oslói városházán tartott ünnepségen a norvég királyi család jelenlétében tartott ünnepségen Thorbjorn Jagland, a norvég Nobel-bizottság elnöke védelmébe vette a sokak által bírált döntést, hangsúlyozva, hogy a díjjal kívánják támogatni Obama elnök elképzeléseit, a nukleáris leszerelés, az általános felmelegedés és a világ problémáinak párbeszéd útján történő megoldására irányuló erőfeszítéseit. Obama elnök beszédében hangsúlyozta: hálával és alázattal fogadja a megtiszteltetést.
2009.12.10. 15:15
 
 
Esküvő? Csak plasztika után!
A brit menyasszonyoknak több mint a fele, a vőlegényeknek pedig csaknem negyven százaléka tartja fontosnak a plasztikáztatást vagy esztétikai kezelést az esküvőre készülődve. Az esküvő előtt tervbe vett "renoválások" a botoxkezeléstől a mellnagyobbításig terjednek. A felmérésből egyébként az is kiderült, hogy a válaszadó nők 11, a férfiak 9 százaléka már átesett hasonló beavatkozáson. A nők főként az esküvői fotók miatt szánnák rá magukat a beavatkozásokra, míg a férfiak elsősorban a menyasszonyuknak szeretnének tetszeni.
2009.12.10. 14:45
 
 
Rod Stewart lép fel 2010-ben a Kapcsolat koncerten
Jövőre Rod Stewart ad koncertet a T-Mobile hagyományos nyári ingyenes Kapcsolat koncertjén a fővárosi 56-osok terén, a volt Felvonulási téren. A Grammy-díjas skót énekes eddig 250 millió lemezt adott el és ezzel minden idők egyik legkiemelkedőbb előadója. Rod Stewart októberben új albummal jelentkezett Soulbook címmel; a korongra a hatvanas és hetvenes évek klasszikus soul slágereit gyűjtötte össze. Az énekes visszatért zenei pályájának kezdeteihez, amikor még a Jeff Beck Band és a kritikusok által is nagyra becsült Faces frontembere volt.
2009.12.10. 14:45
 
 
Újabb iskolai oltási kampányt javasol az egészségügyi és az oktatási miniszter
Újabb iskolai oltási kampányt javasolt közös, az általános és középiskolai igazgatóknak címzett levelében Székely Tamás egészségügyi miniszter és Hiller István oktatási és kulturális miniszter. Azt javasolják, hogy "az iskolákban minden körülmények között ismételjék meg az oltási kampányt". Mind a tanulók, mind az iskola dolgozói részére az oltóanyag korlátlanul és ingyenesen rendelkezésre áll, s változatlanul az ÁNTSZ illetékes kistérségi intézeteinél rendelhető meg - írták.
2009.12.10. 14:15
 
 
Újra Orbán Viktor az Európai Néppárt alelnöke
Orbán Viktort a negyedik legtöbb szavazattal újra megválasztották az Európai Néppárt alelnökének - közölte csütörtökön Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője. Az alelnökök megválasztásával folytatódott csütörtökön Bonnban az európai kereszténydemokrata és konzervatív pártokat tömörítő Európai Néppárt (EPP) kongresszusa. A küldöttek immár hagyományosan 10 alelnököt választanak. A jelöltek között volt Orbán Viktor, a Fidesz elnöke is, aki 2002 óta tölti be az egyik alelnöki tisztséget. A szervezet elnökévé még előző nap ismét a volt belga kormányfőt, Wilfried Martenst választották.
2009.12.10. 13:45
 
 
Bajnai Gordon délután Brüsszelbe utazik
Bajnai Gordon miniszterelnök csütörtök délután Brüsszelbe utazik az Európai Tanács ülésére - közölte a kormányszóvivő. Szollár Domokos elmondta: az állam- és kormányfői csúcstalálkozó napirendjén szerepelnek a Lisszaboni Szerződés hatálybalépésével összefüggő egyes intézményi kérdések, az európai pénzügyi felügyeleti rendszer megerősítése, az unió 2010 utáni új versenyképességi stratégiája valamint az uniós polgárok biztonságát erősítő Stockholmi Program elfogadása. Tájékoztatása szerint a koppenhágai klímakonferenciával összefüggő egyes nyitott kérdésekről, és az egységes európai álláspontról is tárgyalnak.
2009.12.10. 13:15
 
 
Rövidpályás Eb: 15 magyar úszóból tíz továbbjutott
Tizenöt magyar úszó próbált szerencsét a törökországi rövidpályás Európa-bajnokság nyitónapján, s a csütörtök délelőtti selejtezőkből tízen jutottak tovább a délutáni elődöntőkbe, illetve döntőkbe. Gyurta Dániel 100 m mellen, Cseh László pedig 200 m vegyesen a legjobb időt érte el a selejtezőkben, előbbi 56.89 másodperces Európa-csúccsal bizonyult a leggyorsabbnak. Gyurtára délután az elődöntő vár, Cseh viszont - aki saját Európa-rekordjához közeli teljesítményt produkált - már éremért úszik. A 200 m vegyes fináléjának szereplője Verrasztó Dávid is.
2009.12.10. 13:00
 
 
Összehangolt fogyasztóvédelmi ellenőrzés-sorozat indult
Nyolc hatóság részvételével Csillagszóró III. akció keretében fogyasztóvédelmi ellenőrzés-sorozat indult - jelentette be Wittich Tamás, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) főigazgatója. Mint elmondta, a kiemelt és koncentrált ellenőrzési sorozat december 1-31. között zajlik le, az összehangolt akciók egyenletes elosztásban valósulnak meg, de szükség szerint több hatóság együtt is ellenőrizhet. A főigazgató példaként említette, hogy délelőtt a VPOP és az APEH végzett együttes ellenőrzést a Józsefvárosi piacon, délután két órakor pedig a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság és a földművelési minisztérium mezőgazdasági szakigazgatósági hivatala vesz részt együttes úgynevezett bemutató ellenőrzésen, a budapesti Vörösmarty téren.
2009.12.10. 13:00
 
 
Gyerekrabló Mikulás
Mikulásnak öltözve próbált elrabolni egy férfi egy 12 éves lányt az Egyesült Államokban. A 46 éves illető bokorba bújva lesett az iskolájába igyekvő gyerekre, aztán a kellő pillanatban előjött és megpróbálta a lányt rávenni, hogy kövesse a bokrosba. A gyerek erre nem volt hajlandó, továbbindult, a férfi utánaeredt és megragadta a karját. A lány kiszabadította magát és beszaladt a közeli boltba segítségért. A férfit nem sokkal később elfogta a rendőrség, nem csak kifogástalan jelmezben volt, műszakállal, kipárnázott hassal, hanem még zsákot is cipelt magával tele édességgel. Az eset Ohio államban, Cleveland közelében történt.
2009.12.10. 12:45
 
Újra 24 órás hacker verseny, a tét ezúttal 1.000.000 Ft.!
A kancellar.hu és az Eötvös Loránd Tudományegyetem közös rendezésében immár harmadik alkalommal kerül sor 24 órás hackerversenyre. Az IT Security Coding Contest elnevezésű eseményre felsőoktatási intézmények hallgatóit várják az ELTE Lágymányosi Campus Déli épületében, december 12-én szombaton reggel 10 órától. A versenyre kétfős csapatok jelentkezhetnek, a fődíj pedig 1.000.000 Ft!
2009.12.10. 12:33
 
Tisztújítás az Európai Néppárt kongresszusán
Az alelnökök megválasztásával folytatódik csütörtökön Bonnban az európai kereszténydemokrata és konzervatív pártokat tömörítő Európai Néppárt (EPP) kongresszusa. A küldöttek immár hagyományosan 10 alelnököt választanak. A jelöltek között van Orbán Viktor, a Fidesz elnöke is, aki 2002 óta tölti be az egyik alelnöki tisztséget. A szervezet elnökévé még előző nap ismét a volt belga kormányfőt, Wilfried Martenst választották. A kongresszus zárónapján újabb pártvezetők, illetve kormányfők szólalnak fel, köztük Angela Merkel német kancellár és Silvio Berlusconi olasz kormányfő is.
2009.12.10. 12:30
 
Tóth Vera még mindig szingli, de vadászik!
Az aranytorú énekesnő egy jótékonysági rendezvényen vallott az internetes sztártévé riporterének arról, hogy sajnos még mindig nem találta meg szíve választottját, de mégsem csügged. Vera elárulta, hogy az életében jelenleg vadászati időszak van, mellette pedig még mindig kitartóan fogyókúrázik, és már tizenöt kilót le is adott. Egyébként a fogyás nem csak a pasik, hanem az egészsége miatt is nagyon fontos, hiszen a családtagjai nagy része érbetegségekben szenved, aminek a túlsúly egyáltalán nem tesz jót.
2009.12.10. 12:29
 
Frekvenciabotrány! A Rádió1-hez bedőltek az emberek!
Az internetes sztártévé riportere a Rádió1 ébresztőműsora, a Kukori stábjánál tett látogatást. Harsányi Levente, Hudák Anita és Hepi Endre fülég érő mosollyal fogadta a riporterünket, persze nem ok nélkül. A műsorvezetők arról számoltak be, hogy abszolút érezhetően olyan emberek jelennek meg náluk hallgatóként, akik eddig a megszűnt Sláger és Danubius rádiót hallgatták.
2009.12.10. 12:28
 
 
Soros szerint kudarc fenyegeti a klímacsúcsot
Kudarccal fenyegeti a koppenhágai ENSZ klímakonferenciát a fejlődő országok pénzügyi támogatása körül kirobbant vita Soros György szerint. A magyar származású amerikai üzletember csütörtöki nyilatkozatában úgy ítélte meg, hogy a fejlett országok jelenlegi, évi 10 milliárd dollárról szóló javaslata "nem kielégítő", és a tanácskozás harmadik napjára kiéleződött konfliktus miatt "akár az egész konferencia zátonyra futhat".
2009.12.10. 12:15
 
 
Jogerősen hét év Farkas Péter olimpiai bajnoknak
Jogerősen hét év fegyházra ítélte Farkas Péter olimpiai bajnokot kábítószerrel való visszaélés miatt távollétében a Fővárosi Bíróság csütörtökön. A jogerős ítélet ötről hét évre súlyosbította Farkas Péter büntetését. A vád szerint Barcelona birkózó bajnoka, testvére és egy harmadik társuk több mint fél évtizede marihuána előállítására szolgáló növényt termesztett egy XVII. kerületi ingatlanon. Farkas Péter ismeretlen helyen tartózkodik, sajtóhírek szerint Délkelet-Ázsiában, Thaiföldön bujkálhat.
2009.12.10. 12:00
 
 
Az EU 6 milliárd eurót ajánl a fejlődő országok támogatására
Név nélkül nyilatkozó uniós diplomatákra hivatkozva a Reuters hírügynökség szerdán azt jelentette, hogy a csütörtök-pénteki EU-csúcstalálkozón megállapodás jöhet létre arról, hogy az unió a 2010 és 2012 közötti időszakra évi 6 milliárd eurót ajánl fel a fejlődő országokban végzett projektekhez, amelyek a klímaváltozás megfékezését és a változó éghajlathoz való alkalmazkodást szolgálják. Párizsi források szerint a csúcson Nicolas Sarkozy francia elnök bejelenti majd, hogy országa évente több százmillió euróval járul hozzá a közös támogatási alaphoz. "Franciaország nagyvonalú lesz" - mondták diplomaták a Reutersnek.
2009.12.10. 12:00
 
 
Főként labdabirtoklásban kell fejlődnie a Debrecennek
A számok tükrében elmondható, hogy a magyar bajnok Debrecennek főként a labdabirtoklás tekintetében kell fejlődnie ahhoz, hogy a legjobbak között, azaz a Bajnokok Ligájában is megállja a helyét. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapjának hivatalos statisztikái szerint a hajdúsági alakulat két kategóriában marad el igazán a többi csapattól: Herczeg András gárdája a mérkőzéseken átlagosan 41 százalékában birtokolta a labdát, ennél csak a Dinamo Kijev mutatója rosszabb (40 százalék). A magyar bajnok átlagosan 23 percet tartotta játékban a labdát, ebben a tekintetben szintén az utolsó előtti, a rendkívül gyengén teljesítő Glasgow Rangerst előzi meg (22).
2009.12.10. 11:45
 
 
Százból ketten nem néznek tévét egy kutatás szerint
Százból két felnőtt nem néz tévét, míg 23-an 4-6 órát töltenek a képernyő előtt - derült ki az Ipsos által a médiahatóság megrendelésére végzett kutatásból. Százból harmincketten két óránál kevesebbet szánnak naponta erre az időtöltésre, és ennél tíz százalékkal nagyobb a 2-3 órát a tévé előtt ülők aránya. Az 1500 fős mintán végzett kutatás során mindennap nézett csatornák közé 56 százalék sorolta az RTL Klubot, 46 a TV2-t, 22 az M1-et, 8-8 a Duna TV-t és a Viasat3-at, 7 a HírTV-t, 5-5 az M2-t és az ATV-t. A sosem nézett csatornák között az RTL Klub százból négy, a TV2 hét, az M1 16, a Duna TV 33, a Viasat3 38, az M2 39, a HírTV 46, míg az ATV 49 említést kapott.
2009.12.10. 11:45
 
 
Talmácsi pénteken Valenciában is tesztelhet
Meghosszabbították a Valenciában zajló tesztelés időtartamát, így pénteken Talmácsi Gábornak is lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálja 2010-es motorját, amellyel a 250 kcm-es kategóriát felváltó Moto2-ben versenyez majd. A 125 kcm-esek között 2007-ben világbajnok magyar pilóta első alkalommal tesztelheti az FTR-motort, amelyet jövő héten Almeríában próbálgathat tovább - közölte a versenyző menedzsmentje. Az FTR, azaz a brit Fabrication Techniques Racing már évek óta dolgozik beszállítóként különböző gyári csapatoknál - Yamaha, Suzuki, Ducati - a gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozatban.
2009.12.10. 11:30
 
Kevesen tudják, mi is az a ricotta
Hófehér friss sajt, lágy állagú, íze a kicsit savanykás tejre emlékeztet. Itáliában frissen vagy gyengén sózva árulják, és arrafelé elsősorban főtt tésztákra és salátákra morzsolják.
2009.12.10. 10:47
 
 
Rövidpályás Eb: Gyurta Dániel Európa-csúcsot úszott 100 m mellen
Gyurta Dániel 56.89 másodperces Európa-csúccsal, a legjobb idővel jutott be a délutáni elődöntőbe 100 m mellen az isztambuli rövidpályás úszó Európa-bajnokság nyitónapján. A Jövő SC-Veolia versenyzője - aki a kontinens mellúszói közül elsőként törte át az 57 másodperces határt - a csütörtök délelőtti előfutamban vette el Sztanyiszlav Lahtyuhovtól a rekordot, amelyet az orosz ez év november 15-e óta tartott 57.11-gyel.
2009.12.10. 10:45
 
Új arcok a modell szakmában - képgaléria
A nemzetközi divathéten nem csak a szín, a stílus és design volt a középpontban, új arcokkal frissült a divat világa. Az idei év felfedezettje vitathatatlanul Anastasia Kuznetsove, aki már az idei tavaszi szezonban bizonyította sokszínűségét.
2009.12.10. 10:41
 
 
A dagadó nem csak töltve finom
A divatos diéták hatására elterjedt az a vélemény, hogy a húsfogyasztás - különösen a sertésé - káros. Azóta már differenciáltabban látjuk a dolgot.
2009.12.10. 10:39
 
 
131 emberéletet követelt a permi tűzvész
131-re emelkedett a hétvégi permi mulatótűz áldozatainak száma. Moszkvai, szentpétervári és permi kórházakban további száz sérültet ápolnak, közülük - Oleg Csirkunov permi kormányzó közlése szerint - több mint 30 állapota volt súlyos, életveszélyes. Szerdán egy moszkvai kórházban elhunyt Alekszandr Tyitljanov, a kigyulladt klub egyik társtulajdonosa és egyben bérlője, aki testfelülete 70 százalékán szenvedett égéseket. Tyitljanov volt az ügy eddigi öt gyanúsítottja közül az egyik.
2009.12.10. 10:30
 
Bajnok a fehér, kevésbé aromás sampinyon
A francia szóhasználatot: champignon (ejtsd: sámpinyon) lassan étveszi a szép magyar elnevezés: csiperkegomba. A fehér a legnépszerűbb, nagyüzemi méretekben is termesztik.
2009.12.10. 09:54
 
Mennyire egészséges ön?
Az egészség nem csupán a betegség hiányát jelenti, hanem egy aktív állapotot, amelyben az ember a legtöbbet hozza ki magából. Ehhez azonban jól működő szervezetre és rengeteg energiára van szükség. Fel kell készülni az élet viszontagságainak elviselésére, ami hatékony technikákat, szeretetteljes kapcsolatokat, munkára, játékra szánt kellő időt és nem utolsósorban pozitív életszemléletet igényel.
2009.12.10. 09:47
 
A brokkolinál nincs is egészségesebb
Egy amerikai kutatás szerint a brokkolifejben jelentős mennyiségű lutein található. A lutein a szem és a bőr egészségéhez fontos antioxidáns. A luteinszintet elsősorban a genetika, és nem a környezet határozza meg.
2009.12.10. 09:47
 
Kímélő keleti saláta
Főzzön ki és szűrjön le egy adag rizstésztát. Keverjen össze édes chiliszószt szójaszósszal, apróra vágott korianderrel és zöld citrom levével. Keverjen hozzá főtt rákot és felkockázott uborkát. Adja hozzá a tésztát, és fogyaszthatja is.
2009.12.10. 09:44
 
Mi a boldog ember titka?
Az igazán boldog emberek kezükbe veszik sorsuk és kedélyállapotuk irányítását!
2009.12.10. 09:33
 
 
BL: vereség Lyonban, pont nélkül zárt a Debrecen
Hatodik, utolsó csoportmérkőzését is elvesztette a Debrecen labdarúgócsapata a Bajnokok Ligájában, miután szerda este 4-0-ra kikapott a francia Olympique Lyon otthonában. A magyar bajnok így pont nélkül zárta a sorozatot, a kilencedik ilyen csapat a legrangosabb európai kupasorozat történetében. A Debrecen hat mérkőzésen öt gólt szerzett és 19-et kapott, utóbbi negatív csúcsbeállítás a BL-ben. Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. (utolsó) forduló: Olympique Lyon-Debreceni VSC 4-0, Stade Gerland, 37 ezer néző, gólszerzők: Gomis (25.), Bastos (44.), Pjanic (59.), Cissokho (76.).
2009.12.10. 09:15
 
 
A mobil-előfizetések csökkentek, az internetpiac bővült
Folytatódott a mobiltelefon-előfizetések számának év eleje óta tapasztalható csökkenése, míg az internetpiac ismét bővülni tudott a harmadik negyedévben - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A mobil-előfizetések száma 2009. harmadik negyedévében 107 ezerrel 11,8 millióra csökkent az előző három hónaphoz képest, az internet-előfizetések állománya ugyanakkor 165 ezerrel, 2,6 millióra emelkedett. Éves összehasonlításban 2009. július-szeptember között a mobilpiac 11 ezer előfizetéssel, az internet-előfizetések pedig 19 százalékkal állnak magasabban 2008 ugyanezen időpontjához képest. Az internetpiac bővült, az előfizetések száma 2009 második negyedévében március végéhez képest 120 ezerrel emelkedett.
2009.12.10. 09:15
 
 
AZ MSZP-frakció fele kieshet a jövő évi országgyűlési választásokon
A jelenlegi szocialista frakció nagyjából nyolcvan tagja cserélődhet vagy eshet ki a választási eredmények függvényében a jövő évi országgyűlési választások után. Az MTI összegzése szerint ez a következtetés vonható le a párt országos és területi listái, az egyéni körzetekben indulók névsora, a közvélemény-kutatók előrejelzései, valamint az MSZP saját számításai alapján. Az MTI úgy tudja, az MSZP azzal számol: az országos lista szereplői nagyjából a 75. helyig kerülhetnek be a parlamentbe, a területi listákról az első és második ember, a fővárosi listáról pedig várhatóan az első tíz politikus válhat országgyűlési képviselővé jövő tavasszal.
2009.12.10. 09:15
 
 
Matolcsy: új költségvetés, új adórendszer, új hitelszerződés lesz júliustól
Matolcsy György szerint új költségvetés, új adórendszer és új foglalkoztatáspolitika lép hatályba július 1-jétől, ha a Fidesz alakít kormányt 2010-ben. A Fidesz gazdaságpolitikusa az MTI-nek adott interjújában azt is kijelentette: az új kormánynak érdemes egy új készenléti hitel megállapodást kötnie a Nemzetközi Valutalappal (IMF). E lépések miatt a 2010. január 1-jén hatályba lépő adórendszer csak fél évig él majd, de hozzátette: a Fidesz hosszú távra szóló, stabil és alkotmányos garanciákkal körbebástyázott adórendszerben gondolkozik.
2009.12.10. 08:15
 
 
Átfogó rendőrségi akció az ittas vezetők kiszűrésére
Háromnapos országos közlekedésbiztonsági akciót indít csütörtökön az ittasan és a bódult állapotban vezetők kiszűrésére a rendőrség. A fokozott ellenőrzést egy európai szintű akciósorozat, a TISPOL - az európai közlekedésrendészeti szervek hálózata - szervezésében hajtják végre, legalább napi 8-8 órában, azokon a helyszíneken, ahol a helyi tapasztalatok alapján a legmagasabb az ittas járművezetés valószínűsége, vagyis általában lakott területen lévő útvonalakon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).
2009.12.10. 07:45
 
 
Ipsos: elemelkedett a mélypontról az MSZP
Novemberben a szocialisták elemelkedtek a mélypontról, most december elején valamelyest tovább javult a helyzetük az Ipsos felmérése szerint; jelenleg a választókorú népesség 14 százaléka támogatja őket - közölte csütörtöki számában a Népszabadság. A felmérés adatai szerint utoljára tavasszal állt ennyire jól az MSZP, de még mindig jelentős a lemaradása a Fidesz mögött. Az elmúlt fél évben az ellenzéki párt támogatottsága állandósult, a lakosság 35 százalékára számíthat. A biztos pártválasztók körében az októberi 65-17-es Fidesz-MSZP arány mostanra 63-21-re módosult.
2009.12.10. 07:30
 
 
BL: a Barcelona és az Inter is továbbjutott
Az utolsó fordulóban végül teljesült a papírforma az F csoportban és a címvédő FC Barcelona, illetve az Internazionale jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe. A csoportkör szerdai záró játéknapján a két sztárcsapat mellett a német VfB Stuttgart és a görög Olimpiakosz csatlakozott a legjobb 16 közé jutásukat már korábban kiharcolt együttesek mellé. A német együttes a román Unirea Urziceni 3-1-es legyőzésével vívta ki a nyolcaddöntőbe kerülést. A mérkőzést Kassai Viktor vezette. Bajnokok Ligája, csoportkör, 6. (utolsó) forduló: F csoport: Dinamo Kijev-FC Barcelona 1-2, Internazionale-Rubin Kazany 2-0.
2009.12.10. 07:15
 
Fiatalító trükkök
Bizonyos kor fölött inkább öregít, mint szépít a sok smink. Jobb megtanulni az egyszerű, fiatalító praktikákat.
2009.12.09. 22:17
 
 
ORTT: megpályáztatják az utolsó szabad fővárosi frekvenciát
Megpályáztatja az utolsó szabad fővárosi rádiófrekvenciát az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) - döntött az egyik tag közlése szerint a médiahatóság. Az információ szerint már meglévő, de vételi lehetőségeiket javítani kívánó adók is versenybe szállhatnak a 92,9 MHz-es hullámsávért. Az utolsó szabad fővárosi frekvenciát korábban, műsorszolgáltatási jogosultságának lejártáig, a Rádió Deejay használta. Tavalyelőtt nyáron tizenegyen pályáztak erre a sávra, de három pályázó anyagát szeptemberben érvénytelennek minősítette a médiahatóság. Az utolsó körbe jutott két pályázó közül nem tudott választani az ORTT, így eredménytelennek nyilvánította a versenyt.
2009.12.09. 22:15
 
 
Kosárlabda, Női Euroliga: ismét veszített a Sopron
A Sopron csapata hét ponttal kikapott a lengyel Gorzów otthonában a női kosárlabda Euroliga hetedik fordulójának szerdai játéknapján. Euroliga, C csoport: Gorzów (lengyel) - MKB-Euroleasing Sopron 79-72 (19-21, 21-15, 19-21, 20-15. A magyar csapat legjobb dobói: Honti 14, Horti 13, Miljkovic 12. A Sopron a második forduló után két sikerrel állt, az újabb kudarccal azonban most már a lengyelekkel azonos, 2/5-ös győzelem-vereség mérleggel rendelkezik. A magyar bajnok november 22-e óta nem nyert meccset sem az Euroligában, sem az NB I-ben.
2009.12.09. 21:45
 
Nyomozást indított a Nemzeti Nyomozó Iroda a futball bundabotrány kapcsán
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) feljelentésére hivatkozva a büntetőeljárást felügyelő ügyészség kedden utasítást adott a nyomozás megindítására az utánpótlás válogatott három tavalyi mérkőzése kapcsán - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI). Az NNI szerdai közleménye szerint a nyomozás ismeretlen tettes ellen folyik, vesztegetés megalapozott gyanúja miatt. A közlemény emlékeztet arra, hogy a sajtóban megjelent adatok, nyilatkozatok alapján december elsején az NNI gazdaságvédelmi főosztálya feljelentés-kiegészítést rendelt el, majd ezt követően az MLSZ is feljelentést tett az irodánál, többek között az utánpótlás-válogatott három tavalyi mérkőzése miatt.
2009.12.09. 21:15
 
 
Az éves átlaghoz képest csökken a gáz ára
A földgáz végfelhasználói ára az idei átlagárhoz viszonyítva 6 és 18 százalék közötti mértékben csökken 2010. január elsején, októberhez viszonyítva pedig várhatóan átlagosan 3,9 százalékkal nő - közölte a kormányszóvivő. Szollár Domokos hangsúlyozta: a Magyar Energia Hivatal kemény alkuban volt a szolgáltatókkal, s mintegy 37 milliárd forinttal tudta lejjebb vinni az igényeiket. A kormányszóvivő kiemelte: 2010 április végén megszűnik a gázártámogatási rendszer. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a támogatási forma addig változatlanul marad, és aki eddig megkapta, annak nem kell most újra igényelnie ezt a lehetőséget.
2009.12.09. 21:00
 
 
A BKV előkészítette az informatikai igazgató menesztését
A BKV előkészítette informatikai igazgatójának menesztését - közölte a cég szerdán. F. Zsoltot rendkívüli felmondással küldenék el a cégtől, így végkielégítést nem kapna - írták. Több napilap szerdai információja szerint az igazgató ellen országos körözést adott ki a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI), de az értesülést Horváth Katalin Fanni, az RRI szóvivője nem kommentálta. A Fővárosi Közgyűlés BKV-t ellenőrző bizottságának ülésén kedden elhangzott: a rendőrség kereste a BKV informatikai igazgatóját, aki azonban nem jelent meg, mert Ausztriában síelt és beteget jelentett.
2009.12.09. 20:15
 
 
Cégvezetőt neveztek ki az MTV élére
Cégvezetőt nevezett ki a Magyar Televízió ügyvezető alelnöke mellé az intézményt felügyelő kuratórium elnöksége - értesült az MTI. A cégvezető-választás törvényességének vizsgálatát kérték a Magyar Televízió Közalapítvány Ellenőrző Testületétől a közmédiumot felügyelő kuratórium elnökségének ellenzéki delegáltjai - közölte egyikük a szerdai döntéshozatal után az MTI-vel. A Magyar Televízió Közalapítvány ellenőrző testületének elnöke legkorábban csütörtökön dönt arról, milyen lépéseket tesz. Jaczkovics László Gábor a határozatot meghozó szerdai kuratóriumi elnökségi ülésen nem vett részt, az ott történteket csak elmondásból ismeri - mondta az ellenzék által delegált elnök.
2009.12.09. 19:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901[1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista