2020. május 29., péntek - Magdolna
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Szlovák nyelvtörvény: alátámasztja egy uniós dokumentum Magyarország aggályait
Alátámasztja Magyarország számos aggályát a szlovák államnyelvtörvény végrehajtási utasításával kapcsolatban az a csütörtökön nyilvánosságra került, nem hivatalos vélemény, amelyet az Európai Bizottság főtitkárságának jogi szolgálata fogalmazott meg. Balázs Péter külügyminiszter az MTI-nek adott interjúban kifejtette: az Európai Bizottság egyik legtekintélyesebb és legfontosabb belső részlegének számító jogi szolgálat belső véleményének az a legnagyobb jelentősége, hogy ha az abban megfogalmazott valamelyik eset konkrétan előfordul - például egy magyar munkavállalót nem alkalmaznak azért, mert nem tud elég jól szlovákul - akkor Magyarország fel tud lépni a szlovákiai magyarok védelmében.
2010.01.07. 13:30
 
 
Sarkvidéki hideg Angliában, budapesti járatokat is töröltek
Sarkvidékivé kezdenek válni az időjárási körülmények Angliában, ahol ismét budapesti járatokat is törölni kellett, és megint elromlott egy Eurostar expresszvonat a Csatorna-alagútban. Anglia középső és déli vidékein - ahol előző nap fél méteres hó esett - csütörtök reggel mínusz 18 fokot mértek, ami 20 fokkal hidegebb az ilyenkor szokásos hajnali hőmérsékletnél. A londoni Gatwick repülőtérre közlekedő csütörtök délelőtti Malév-járatot ismét törölték. A Malévot is képviselő londoni ügynökségnél az MTI-nek elmondták: az előző napi járattörlések miatt "számos utas" a repülőtéren töltötte az éjszakát.
2010.01.07. 13:30
 
 
Elismerte jogos szolgáltatónak a Tettyét a pécsi egyetem
Elismerte jogos szolgáltatójának a Pécsi Tudományegyetem a város új vízműcégét, a Tettye Forrásház Zrt.-t. A Tettye közleménye szerint Pécs legnagyobb vízfogyasztója szolgáltatói szerződést kötött a társasággal, és vállalta október 5-ig visszamenőleg a víz- és csatornadíj befizetését. A Tettye számára az egyetemmel való megegyezés stratégiai jelentőséggel bír, mivel a PTE éves vízszámlája mintegy félmilliárd forint. A felsőoktatási intézmény vezetése a közelmúltban azt tervezte, a vízdíjat bírósági letétbe helyezi, mert bizonytalan, hogy a korábbi vagy az új szolgáltatónak kell-e fizetnie.
2010.01.07. 12:45
 
 
Tenisz, Brisbane: Czink párosban döntős
Czink Melinda oldalán Anantxa Parra Santonjával fináléba jutott a brisbane-i tenisztorna női páros versenyében. A viadal honlapja szerint a magyar, spanyol duó az elődöntőben az Anasztaszija Rogyionova, Arina Rogyionova orosz kettőst győzte le könnyedén. Czink - aki jövő héten Hobartban indul - egyesben a korábbi világelső belga Justine Henintől magyar idő szerint csütörtök reggel nagy csatában szenvedett vereséget a negyeddöntőben, amelyet követően így nyilatkozott az MTI-nek: "Sajnos a szervám nem ment úgy, ahogyan szerettem volna." Eredmény: páros, elődöntő: Czink Melinda, Arantxa Parra Santonja (magyar, spanyol)-Anasztaszija Rogyionova, Arina Rogyionova (orosz) 6:2, 6:1.
2010.01.07. 12:00
 
 
Magyarországon 2013-tól lehet használatarányos útdíj
Magyarországon legkorábban 2013-tól vezethető be a 3,5 tonnánál nehezebb járművekre vonatkozó használatarányos útdíj, amelynek mértéke ezt követően csak többéves átmeneti időszakkal érné el a nemzetközi átlagot - közölte a magyarországi díjszedési rendszer reformján dolgozó Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ (KKK) csütörtökön. A szervezet közleményében hangsúlyozza: az új rendszer bevezetésétől a szállítmányozási tevékenység racionalizálását, a környezetbarát járművek fokozatos elterjedését, valamint az üresen, illetve részben terhelt fuvarozás csökkenését várja. A KKK emellett arra is számít, hogy javul a magyarországi, de különösen a helyi, regionális termelők versenyelőnye.
2010.01.07. 12:00
 
 
Ferihegyen csak a menetrend módosítások miatt van késés
Ferihegyen csütörtökön még törtöltek londoni járatot, de már csak azért, mert az ottani repülőterek takarítása miatt módosítani kellett a menetrendeket - közölte a repteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs vezetője csütörtökön. A WizzAir London Luton repülőtérre induló járata felszállt, ám a Malév-Brtish Airways Heathrow-ra, illetve a Malév Gatwick-re üzemelő reggeli járatát törölni kellett, illetve késik. Moszkvából, Düsseldorfból és Varsóból szintén jeleztek egy órányi késést, egyébként legfeljebb 3-10 perces késések fordulnak elő indulásnál és érkezésnél, ami az utasok számára szinte észrevehetetlen. Szilágyi Károly elmondta, a budapesti repülőtéren az időjárás nem akadályozza a forgalmat.
2010.01.07. 12:00
 
 
Bírósághoz fordulnak a kézbesítők sztrájkja miatt elbocsátott postások
A munkaügyi bírósághoz fordulnak a Magyar Posta Zrt. csütörtökön, rendkívüli felmondással elbocsátott munkatársai - mondta Lédeczy Lambert a Kézbesítők Szakszervezetének szintén elbocsátott szegedi alelnöke az MTI-nek csütörtökön. A felmondást vele együtt kilenc munkatársa kapta kézhez reggel Szegeden, ahol karácsony előtt az egyik legerősebb volt a sztrájk támogatottsága. Tomecskó Tamás, a Magyar Posta Zrt. szóvivője csütörtökön az MTI-nek elmondta, jogellenes sztrájk szervezése miatt huszonkilenc dolgozóját rendkívüli felmondással elküldte a munkáltató, míg a kézbesítők munkabeszüntetésében részt vevő mintegy 120 dolgozót írásbeli figyelmeztetésben részesítette.
2010.01.07. 11:45
 
 
Háztartásonként negyven percet veszekednek a párok
Háztartásonként átlagosan napi negyven percet töltenek veszekedéssel az együtt élő párok - ismertette csütörtökön a De Telegraaf című amszterdami lap egy biztosítótársaság megbízásából készült brit felmérés eredményét. A napi negyven perc évente mintegy 135 összeszólalkozásból adódik. A viták kiváltó okainak toplistáját a házban szanaszét heverő ruhák vezetik. Ezüstérmes a házimunka elhanyagolása, bronzérmes a nem tökéletesen tiszta fehérnemű. Szintén pontszerző helyre került az eltörött tárgyak megragasztásának, a szemeteszsák kirakásának és az ágy bevetésének az elmulasztása.
2010.01.07. 11:45
 
 
Pörzse Sándor a Jobbik jelöltjeként indul a parlamenti választásokon
Pörzse Sándor a Jobbik képviselőjelöltjeként indul a 2010-es parlamenti választásokon - jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján Vona Gábor. A pártelnök azt mondta, hogy az újságíró a főváros I. kerületében indul majd. Hozzátette, hogy Pörzse Sándor az országgyűlési választási kampányuk egyik fő arca, illetve a január közepén induló Barikád című hetilap főszerkesztője is lesz. Az MTI kérdésére, hogy a jelölt listán is indul-e, azt felelte, hogy a listáról még nem döntöttek. Kijelentette, azért kérték fel Pörzse Sándort, mert a közéleti szereplők közül egyike azoknak a keveseknek, akik hitelesek tudtak maradni.
2010.01.07. 11:45
 
 
A felére csökkent a ki nem adott BKV-buszok száma
A felére csökkent a ki nem adott vagy késve forgalomba állított autóbuszok száma csütörtök reggel a BKV-nál a kedd reggeli adatokhoz képest. Takács Péter, a BKV műszaki vezérigazgató-helyettese elmondta: a cég vezetése szerint nem az alkatrész hiánya vagy a műszaki állapotok miatt csúszik a járműkiadás, hanem a kollektív szerződés vitája miatt, ez egyfajta nyomásgyakorlás a szakszervezetek részéről. Arra a kérdésre, meddig működik majd a felállított "szuper kontrollcsoport", azt mondta, hogy ameddig az indokolt, a csoport működni fog. Ugyanakkor reményét fejezte ki, hogy a tárgyalóasztalok mellett megoldást találnak a problémára és a csoport akár már csütörtökön befejezheti munkáját.
2010.01.07. 11:15
 
 
Lajcák: Magyarország nem kezelheti "rövidnadrágos gyerekként" Szlovákiát
Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter szerint megengedhetetlen, hogy Magyarország "rövidnadrágos gyerekként" kezelje Szlovákiát. Lajcák úgy véli - különösen a parlamenti választások után -, a két ország kormányának tárgyalóasztalhoz kell ülnie. A miniszter a szlovák-magyar kapcsolatokat olyan lappangó problémának tartja, amely régebbi mint a szlovák állam. "Állandóan jelen van" - jelentette ki abban az interjúban, amelyet a SITA pozsonyi hírügynökség hozott nyilvánosságra csütörtökön. Megjegyezte: ez a probléma időnként kiélesedik. A szlovák-magyar vitatémák közül a SITA a Benes-dekrétumokat, a Magyar Gárdát, a dunaszerdahelyi rendőrakciót, a kisebbségi tankönyveket és a nyelvtörvényt említi.
2010.01.07. 11:15
 
 
Aláírták az M0 körgyűrű déli szakaszának bővítésére a szerződést
A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt., valamint a nyertes M0 déli ág II. Konzorcium képviselői csütörtökön Budapesten aláírták az M0-ás körgyűrű déli szakaszának az M6-os autópálya, valamint az 51. számú főút közötti bővítési szerződését, a munka 2-3 hónap múlva indul és 2012 nyarára fejeződik be - mondta Galuska János a NIF beruházási igazgatója az aláírás utáni sajtótájékoztatón. Az M0 déli ágának bővítése az M1-es autópályától az M5-ösig tart, mivel itt eredetileg egy háromsávos és leállósávos félpályára helyezték el a 2x2 sávot. Most egy új pálya épül a régi mellé, kivéve az 51. számú út és az M5 közti szakaszt, ahol teljesen új pálya épül.
2010.01.07. 10:45
 
 
EKF: kezdődik a pécsi nyitóünnepség felvezető programja
Csütörtökön kezdődik a pécsi Európa Kulturális Fővárosa program vasárnapi hivatalos nyitóünnepségének háromnapos felvezető eseménysorozata, amelynek keretében a diákok a város közterein utcaszínházi jeleneteket gyakorolnak be. Gerner András, a Pécs2010 Menedzsmentközpont sajtófőnöke elmondta: a vasárnapi megnyitó művészeti koncepciója, hogy bemutassa mindazt az értéket, eredményt és kétezer éves kulturális örökséget, amelyre büszke a város, és amelyet Pécsen keresztül Magyarország mutatni akar önmagának és a világnak.
2010.01.07. 10:45
 
 
A só nem a járdára való
Alig éri el a hőmérő higanyszála a nulla fokot, máris nyúlunk a sóhoz, és csak szórjuk, szórjuk a járdákra, minden különösebb aggály nélkül, pedig minden egyes gramm több a kelleténél. A sószórás következményei gyakorta csupán hónapokkal később válnak láthatóvá. Egyrészt az út menti fák nem képesek elegendő vizet felszívni. Másrészt a só a talajban számos fontos tápanyagot kiszorít, és hatással van a mikroorganizmusokra is. A német szövetségi környezetvédelmi hivatal munkatársa, Martin Ittershagen szerint a hólapátolás mellett murva, zúzalék, granulátum vagy homok kiszórása éppúgy csökkenti a csúszásveszélyt, ráadásul káros környezeti hatások nélkül - írta a Die Welt internetes kiadása.
2010.01.07. 09:30
 
 
Tenisz, Brisbane: Henin legyűrte Czink Melindát
A hetedik helyen kiemelt Czink Melinda nagy csatában vereséget szenvedett a belga Justine Henintől a brisbane-i tenisztorna 220 ezer dolláros női versenyében. A csütörtöki összecsapás 2 óra 21 percig tartott, a világranglistán jelenleg 37. Czink öt meccslabdát hárítva kapott ki a volt világelsőtől. A húsz hónapja visszavonult, hét Grand Slam-tornán győztes Henin és Czink az ausztráliai viadalon találkozott először egymással. Eredmények, negyeddöntő: nők (220 ezer dollár összdíjazás): Henin (belga)-CZINK (7.) 6:2, 3:6, 7:6 (7-5), Petkovic (német)-Hantuchova (szlovák, 4.) 6:4, 6:2, Ivanovic (szerb, 3.)-Pavljucsenkova (orosz) 6:2, 7:6 (8-6).
2010.01.07. 09:15
 
 
Obama a Times Square-en reklámozza a Weatherproof céget
Barack Obama amerikai elnök a New York-i Times Square-en reklámozza a Weatherproof ruházati céget, tudtán kívül. "A stílusban vezető" - olvasható az Obamát ábrázoló két óriásplakáton, amelyet a Weatherproof helyezett el New York leghíresebb terén, hogy reklámozza termékeit. A plakátok - amelyeken az elnök a kínai Nagy Falon pózol a Weatherproof cég kabátjában - azonban a Fehér Ház engedélye nélkül kerültek a térre, így el kell távolítani őket.
2010.01.07. 09:15
 
 
Számos légi járatot töröltek a londoni repülőtereken
Csütörtökön is számos légi járatot töröltek a londoni repülőtereken. Az Easyjet "fapados" légitársaság csaknem 70 járatot törölt ezen a napon, legtöbbjük a Gatwick repülőteret érinti. A British Airways is törölt néhány járatot, és figyelmeztette utasait, hogy késésre lehet számítani mind a Gatwick, mind a Heathrow légikikötőben - jelentette a BBC. Az utóbbi évek legnagyobb havazása érte el szerdán Anglia déli részét. Időleges lezárásokkal és nagy fennakadásokkal működött aznap a Londont kiszolgáló öt nagy nemzetközi repülőtér közül négy - Heathrow, Gatwick, Luton és Stansted -, mert a hókotrók nem győzték eltávolítani a havat a pályákról. A repülőtereken sok ezernyi utas rekedt.
2010.01.07. 09:15
 
 
A patikusok nem tudnak a vényfelírás változásairól
Bár tavaly októberben lépett hatályba, sok patikus nem tud arról a szabályváltozásról, amely a vényeken szereplő személyes adatok feltüntetéséről szól, így előfordul, hogy a hiányos recept miatt a beteget visszaküldik a háziorvoshoz - írja a Népszava csütörtöki számában. Az Alkotmánybíróság tavaly márciusban megsemmisített két egészségügyi jogszabályt, és az év végéig adott haladékot a módosításra. Ennek a szaktárca októberre eleget tett, így azóta a nem közfinanszírozott gyógyszerek, segédeszközök és ellátások esetében a vényen nem kell feltüntetni a beteg pontos születési idejét, taj-számát, illetve betegségének kódját. Az Ab a személyes adatok összekapcsolását alkotmányellenesnek találta.
2010.01.07. 08:15
 
 
Házkutatást tartott a rendőrség a BKV volt humánpolitikai igazgatójánál
A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai szerdán este előállították a BKV volt humánpolitikai igazgatóját, lakásán házkutatást tartottak, számítógépét, illetve több iratot lefoglaltak; a rendőrség honlapján közölt tájékoztatás szerint az ügyben napokon belül több személyt gyanúsítottként hallgatnak ki. A nőt különösen nagy kárt okozó csalás bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, bruttó 86,3 millió forint összegű végkielégítésével kapcsolatban. Az igazgató közös megegyezéssel távozott a BKV-tól, majd rövid időn belül visszafoglalkoztatta őt a cég.
2010.01.07. 08:15
 
 
Több mint 30 vonalon késnek a BKV-buszok
A BKV hat órakor közölt adatai szerint 36 főváros busz vonalán kell késésre, fennakadásra számítani csütörtökön reggel. A legnagyobb, 40 perc körüli vagy azt meghaladó késés a 38, 54, 55, 66, 66E, 137, 138, 153, 166, 178A, 282 jelzésű buszoknál alakulhatnak ki - tette hozzá a közlekedési társaság. Átlagosan csak 30 percenként jár a 31-es, a 36-os, a 84E, a 89E, a 94E, a 102-es, a 104-es, a 198-as és a 233E jelű busz.
2010.01.07. 07:30
 
Tizennyolcra nőtt a duisburgi pánik áldozatainak száma
Legkevesebb 18 ember meghalt szombaton késő délután a németországi Duisburgban, amikor pánik tört ki a technozene híveinek rendezvényén, amely valóságos horrorrendezvénnyé vált.
2010.01.07. 00:00
 
 
Linz búcsúzik a 2009-es európai kulturális fővárosi címtől
Számtalan program, elégedett turisták tömegei, maradandó látványosságok és néhány kudarc a Linz2009 programsorozat mérlege. A Duna partján fekvő osztrák város Vilniussal, Litvánia fővárosával együtt töltötte be tavaly az Európa Kulturális Fővárosa címet. Kétszázhúsz program keretében hétezer rendezvényt bonyolítottak le Linzben, a látogatók száma meghaladta a 2,8 milliót. A városvezetés és az idegenforgalom elégedett: míg a nemzetközi gazdasági válság miatt az ország több más részét a korábbinál kevesebb turista kereste fel tavaly, addig a Linzben eltöltött vendégéjszakák száma több mint tíz százalékkal 638 ezerre nőtt.
2010.01.06. 22:00
 
 
Egy svéd megrendelőnek lopták el az auschwitzi feliratot
A lengyel ügyészség megerősítette szerdán, hogy egy svéd férfi megrendelésére lopták el december közepén az auschwitzi koncentrációs tábor kapuján lévő hírhedt feliratot. Artur Wrona krakkói ügyész tájékoztatása szerint a svéd férfi két lengyel társa kíséretében tavaly tavasszal felkereste az emlékhelyet, majd megbízta őket azzal, hogy lopják el a fémből készült, mintegy ötméteres "Arbeit macht frei" (A munka szabaddá tesz) feliratot. Erre december 18-án került sor.
2010.01.06. 22:00
 
 
HVG Top 500: ismét a Mol a legnagyobb magyar vállalat
A HVG Top 500-as vállalati listáján az első helyen a tavalyi évhez hasonlóan a Mol végzett, míg árbevétele alapján a második legnagyobb vállalat az Audi Hungária, a harmadik pedig az E.ON Földgáz Trade lett - közölte a HVG. A 2009-ben megjelent listához képest csak egy változás történt az első három cég rangsorában: az idei listában nem szerepel a tavaly harmadik komáromi Nokia gyár, mivel nem hozta nyilvánosságra 2008-as árbevételét. A HVG közleménye szerint a Top 500-ba bekerült vállalkozások a magyar gazdaság jelentős részét lefedik: a teljes magyar export 86 százalékát ezek adják.
2010.01.06. 21:15
 
 
Naponta három gyermek hal meg az afganisztáni konfliktusban
Egy afgán emberjogi szervezet adatai szerint tavaly naponta átlagosan három gyermek vesztette életét Afganisztánban a háborúhoz köthető erőszak következtében. A szerdán nyilvánosságra hozott jelentésében az Afghanistan Rights Monitor (ARM) nevű emberijog-védő szervezet rámutatott, hogy a háború első számú áldozataiként a gyermekek súlyos árat fizettek. Tavaly több mint 1050 gyermeket öltek meg pokolgépek, gyalogsági aknák vagy más robbanószerek, illetve haltak meg a NATO és az amerikai hadsereg légicsapásaiban.
2010.01.06. 21:15
 
 
Dakar 2010: az autósoknál Miller, a motorosoknál Contardo nyerte az 5. szakaszt
Az autósoknál az amerikai Mark Miller, a motorosoknál pedig a chilei Francisco Lopez Contardo győzött a 31. Dakar-rali ötödik szakaszán, a chilei Copiapo és Antofagasta között. Az autósoknál a rajt előtt összetettben még élen álló Stéphane Peterhansel a szerdai táv felénél műszaki hiba miatt mintegy ötven percet vesztegelt, majd csak lassú tempóban tudott tovább haladni. A motorosok között a kedden összetettben még második David Casteu balesetet szenvedett, ezért feladta a versenyt.
2010.01.06. 20:15
 
Variációk egy témára avagy minek nevezzük a hímvesszőt?
Mégis, minek nevezzük? Kerüljük meg valami ártatlan metaforával, vagy nevezzük nevén a gyereket?
2010.01.06. 19:02
 
 
Az év madarai: a füsti, a molnár- és a partifecske
A füsti, a molnár- és a partifecskét választotta az év madarainak 2010-ben a Magyar Madártani Egyesület (MME). A szervezet baranyai csoportvezetője, Bank László elmondta: az MME 30 éve választja meg az év madarát, a döntést alapos mérlegelés előzi meg. A kiválasztás szempontjai különbözőek: a faj tényleges veszélyeztetettsége, hirtelen állománycsökkenés, kiemelt védelmi akció, vagy éppen az aktív védelem népszerűsítése. Idén a hazánkban még gyakori fészkelőknek számító füsti, molnár- és partifecskéket választották, mert az utóbbi években mindhárom faj állománya érzékeny veszteségeket szenvedett, ezért a közvélemény figyelmét fel kell hívni fokozottabb védelmükre.
2010.01.06. 18:45
 
 
Megan Fox leszbi jelenetre kényszerült
Jennifer’s Body című horrorban, Megan Fox leszbi jelenetre kényszerült, amit elmondása szerint csöppet sem élvezett.
2010.01.06. 18:36
 
 
Országszerte lassú a közlekedés a havazás miatt
Csak nagyon lassan lehet közlekedni szinte az egész országban a havazás miatt, sok helyen késtek a vonatok, a fővárosban azonban nem volt nagyobb fennakadás. Az Útinform adatai szerint a Dunántúl északi és középső részén, a Duna-Tisza-közén és az északkeleti országrészben továbbra is havazik. A Balatontól délre megszűnt a csapadék, keleten ónos eső, a Dél-Alföldön pedig eső esik. A főutak burkolata nyugaton és északon latyakos és hókásás, a déli területeken vizes, a keleti részeken pedig, ahol ónos eső esik, síkos. A mellékutakon rosszabb a helyzet: az ország szinte egész területén havas, hókásás a burkolat, csak Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti felén maradtak szárazak az utak.
2010.01.06. 18:30
 
 
Több buszsofőrnek és műszaki szakembernek is felmondtak a BKV-nál
Több buszsofőrnek és műszaki szakembernek is felmondtak a BKV-nál szerdán, mert a cég által létrehozott "szuper kontrollcsoport" megállapította: akadályozták az autóbuszok forgalomba állítását - tudta meg az MTI szakszervezeti forrásból. Az érintettek már szerda délelőtt távoznak a cégtől. Korábban Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője azt mondta: a kontrollcsoport is azt bizonyította, hogy a műszaki meghibásodások léteznek a BKV buszainál, és több olyan járművet ők irányítottak vissza, amelyeket a műszakiak kiadtak volna a forgalomba. A BKV a kontrollcsoport szerda reggeli munkájáról hivatalos közlést délutánra ígért.
2010.01.06. 18:30
 
 
Váratlan, de sikertelen "puccskísérlet" Brown eltávolítására
Váratlan, ám a jelek szerint sikertelen "puccskísérlet" történt szerdán Gordon Brown brit miniszterelnök ellen, akinek eltávolítására két volt kabinettag igyekezett rábírni a kormányzó Munkáspárt alsóházi frakcióját. Geoff Hoon egykori védelmi miniszter és Patricia Hewitt volt egészségügyi miniszter levélben kérte a képviselőket "titkos szavazásra" a vezetőváltásról. Mindkét politikust az előző kormányfő, Tony Blair híveként tartják számon. Blair 2007 nyarán, két évvel harmadik választási győzelme után mondott le, átadva helyét Brownnak, aki addig a pénzügyminiszteri tisztséget töltötte be.
2010.01.06. 18:15
 
 
Tudtán kívül kampányol a szőrmeviselés ellen Michelle Obama
Michelle Obama beleegyezése nélkül használta fel az amerikai first lady képmását egy állatvédő szervezet a legújabb szőrmeellenes reklámkampányában - jelentette be a Fehér Ház. Az Állatokkal Való Etikus Bánásmód (PETA) elnevezésű szervezet elnöke, Ingrid Newkirk szerint, azért sem kértek engedélyt Michelle Obamától a reklám elkészítésére, mert tisztában voltak azzal, hogy a first lady úgysem egyezhet bele ilyen dolgokba. A jelenleg Washingtonban népszerűsített szőrmeellenes reklámkampányát tehát arra a Fehér Házból érkezett megerősítésre alapozta az állatvédő szervezet, hogy Obama asszony nem visel szőrmét.
2010.01.06. 17:30
 
 
Az egyik HÉV-es szakszervezet is csatlakozott a meghirdetett sztrájkhoz
A Független HÉV Szakszervezet is csatlakozott a több BKV-s érdekképviselet által január 12-ére meghirdetett határozatlan idejű munkabeszüntetéshez - mondta Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője a közlekedési vállalattal folytatott tárgyalások után. A szakszervezetek a kollektív szerződésről továbbra sem tudtak megállapodni. Az elégséges szolgáltatásról sem született megállapodás, ezért az egyeztetéseket pénteken folytatják - közölte.
2010.01.06. 17:15
 
 
Vízilabda: Steinmetz Ádám ismét szerepelhet Kemény Dénes csapatában
Kemény Dénes meghívta a "tesztelésre" havonta találkozó vízilabdázók következő, január végén esedékes táborába az olimpiai bajnok Steinmetz Ádámot is, aki jó hét hónapja, a római vb előtt súlyos nyaksérülése miatt kikerült a szövetségi kapitány alakulatából. A jelenleg a montenegróiak Euroliga-címvédő csapatában, a Primorac Kotorban játszó center meginvitálásáról a magyar válogatott honlapja, a www.vlv.hu adott hírt szerdán, hozzáfűzve, hogy a meghívó nemcsak a január végi, hanem a februári edzőtáborba is szól. Ez pedig azt jelenti, hogy Steinmetz Ádám szinte bizonyosan gyarapítani fogja válogatott mérkőzéseinek számát.
2010.01.06. 16:45
 
 
A krízisalap folytatását kérte Mesterházy a kormányfőtől
A január végén befejeződő krízisalap-program folytatását kérte Bajnai Gordon kormányfőtől az MSZP miniszterelnök-jelöltje. A szocialista frakcióvezető elmondta, hogy a kormányfő ígéretet tett a program folytatására, aminek révén egyszeri, vissza nem térítendő támogatáshoz juthatnak a rászoruló családok. Mesterházy Attila szerint az, hogy a GDP-hez viszonyítva 3,9 százalék helyett 3,6 százalék lett a 2009-es hiány, azt mutatja, hogy a kormány betartotta, amit vállalt. Sikerült egy olyan költségvetést végigvinnie, aminek következtében helyreállt a nemzetközi bizalom Magyarország iránt.
2010.01.06. 16:30
 
 
Bírósághoz fordul az Európai Bizottság az uniós fizetések ügyében
Bírósághoz fordul az Európai Bizottság amiatt, hogy az uniós tagállami kormányokat képviselő Tanács erre az évre csak 1,85 százalékos fizetésemelést hagyott jóvá az EU-alkalmazottaknak, a Bizottság által javasolt 3,7 százalék helyett. Az uniós fizetéseket egyfelől a brüsszeli megélhetési költségek, másfelől nyolc uniós tagállam - Belgium, Franciaország, Hollandia, Luxemburg, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország és Spanyolország - köztisztviselői fizetésének alakulása figyelembe vételével állapítják meg évente, azzal, hogy ez utóbbi tényezőt csak késleltetve veszik figyelembe. Így állt elő az a helyzet, hogy az előírt számítási mód erre az évre 3,7 százalékos fizetésemelési igényt mutatott ki.
2010.01.06. 16:15
 
 
A szerb határon nem, a románon jellemző a benzinturizmus
A szerb határon nem, a román határon viszont annál inkább érzékelhető a magyarországi üzemanyagárak emelkedése nyomán megerősödő benzinturizmus - számoltak be az MTI tudósítójának az átkelők közelében működő töltőállomások munkatársai szerdán. Bár a MOL horgosi kútjánál az árak jóval alatta maradnak a magyar oldalon működő kúténak, mégsem jellemző, hogy a magyarok megállnának tankolni. A romániai töltőállomáson sok magyar tankol, a forgalom 20 százalékát a szomszédos ország autósai adják. A román kút árai a gázolaj esetében 50 forinttal, a benzinnél 54 forinttal voltak alacsonyabbak, mint a határ magyar oldalán található legközelebbi kútnál.
2010.01.06. 16:15
 
 
Rendkívüli hótömeg várható a hét végén Bécsben
Rendkívüli mennyiségű, közel fél méternyi friss hó várható a hét végén az osztrák fővárosban - közölte az országos meteorológiai hivatal. Mivel Bécsben ritkán esik egyszerre ennyi hó, a legmagasabb fokozatú, "vörös" figyelmeztetést adták ki. Bécsben és Burgenland egy részén már kedd éjszaka is havazott, a fővárosban reggelig mintegy tizenöt centiméternyi esett. Jelentősebb közlekedési fennakadásokról nem érkezett jelentés. Az osztrák utakon gyér a forgalom, szerda, vízkereszt napja ugyanis munkaszüneti nap.
2010.01.06. 16:00
 
 
A Facebookon Cristiano Ronaldo a legnépszerűbb sportoló
Cristiano Ronaldo, a Real Madrid futballistája a legnépszerűbb sportoló a Facebook közösségi oldalon - számolt be szerdán a Marca című spanyol sportnapilap. A társasági életben is sokat forgolódó labdarúgósztár 3,2 millió "követőt" tudhat magáénak a világ legnépszerűbb közösségi platformján. Ronaldót 3,18 millió rajongóval Roger Federer teniszrekorder, illetve Michael Phelps amerikai úszó, tizennégyszeres olimpiai bajnok követi. Neki 2,86 millió rajongó jutott. A Marca arról is beszámolt, hogy a Facebook legnépszerűbb személyisége Barack Obama amerikai elnök, aki 7 millió rajongóval büszkélkedhet.
2010.01.06. 15:45
 
 
Megtalálták a karcsúság titkát
Amikor egerekben lezártak egy energiakontrolláló mechanizmust, azok karcsúbbak lettek a normál rágcsálóknál - közölték kedden amerikai kutatók. Megállapították, hogy a sejtek energiatároló molekulájára, az adenozin-trifoszfátra (ATP) érzékeny káliumion-csatornák lezárásával az egerek szervezetét több energia elégetésére lehet rábírni, így azok karcsúbbá váltak a normál egereknél. A felfedezés új utat nyithat az elhízás elleni küzdelemben, ami különösen jó hír az Egyesült Államokban, ahol a felnőtt lakosság harmada elhízottnak számít, testtömegindexe (BMI) meghaladja a 30-at.
2010.01.06. 15:45
 
 
Háromdimenziós adást terveznek az amerikai tévécsatornák
Két vezető amerikai kábeltelebízós csatorna is a háromdimenziós műsorszórás bevezetését tervezi, újabb lökést adva ezzel a szórakoztatóipari termékeknek. Az ESPN sportcsatorna a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseinél kezdi meg a háromdimenziós formátumú közvetítést. A kezdeti időszakban azonban még nem lesz egésznapos adás, idén legkevesebb 85 sporteseményt rögzítenek a mozifilmeknél már ismert 3D-formátumban. A Discovery Communications vállalat, amely többek között a Discovery csatornát is üzemelteti a Sonyval és az Imaxszal együttműködve 2011-től tervezi a teljes műsoridőt kitöltő 3D-csatorna elindítását.
2010.01.06. 15:45
 
 
Csökkent a késésekkel közlekedő buszjáratok száma
A reggeli 25-höz épest már csak 12 buszvonalon kell késésekre számítani szerda kora délután Budapesten - közölte a BKV. A 7-es busz már menetrend szerint közlekedik és a buszcsalád többi tagjánál (7E, 173, 173E) is csak néhány perccel nagyobb a követési távolság a menetrendhez képest. A 112-es, 212-es, 85-ös, 32-es buszoknál is helyre állt a menetrend szerinti közlekedés. Ritkábban jár még a 9-es, 15-ös, 276E, 67-es és 153-as busz is a menetrendhez képest, de a késések néhány percesre tehetők a BKV közleménye szerint. A legkevesebb busz szerdán is a kelenföldi buszgarázsból indult el.
2010.01.06. 15:30
 
 
A szexsztrájk nem válóok Dél-Koreában
Nem válóok, ha az egyik házastárs éveken át megtagadja a szeretkezést a másiktól - így döntött Dél-Koreában a legfelsőbb bíróság. A testület azért került döntési kényszerbe, mert egy férj neje szexsztrájkjára hivatkozva adta be válókeresetét. Az asszony még a 2005-ös nászéjszakán sem volt hajlandó szeretkezni férjével, aki egy idő után elunta szerzetesi életét, és válni akar. Az alacsonyabb szintű bíróságok azonban nem találták kellően súlyosnak az okot, és most a legfelsőbb bíróság is úgy ítélte meg: ha a pár valóban akarja, meg tudja oldani problémáit.
2010.01.06. 15:15
 
 
Az euró várhatóan nem lesz 1,50 dollár közelében az idén
Az euró a jelenlegi szinten marad a dollárhoz képest az idén, és nem valószínű, hogy ismét 1,5 dollárra erősödne - a Reuters által megkérdezett elemzők véleményének az átlaga szerint. Az elemzők azzal számolnak, hogy 12 hónapon belül az euró 1,45 dolláron áll majd. A megkérdezett 63 elemző közül csak 20 számított arra, hogy a következő három hónapban az euró 1,50 dollárra, vagy még ennél is magasabb szintre kerülhet. Az előző, decemberi felmérésben a 61 megkérdezett közül még többen, 39-en várták ezt.
2010.01.06. 15:00
 
 
Paul Anka ismét Budapesten lép fel
Ismét a magyar főváros vendége lesz Paul Anka: a legendás amerikai-kanadai énekes tavaly augusztusi koncertjét követően idén június 3-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában - közölte a szervező Showtime Budapest szerdán. A szving ünnepelt sztárjaként számon tartott Paul Anka tinibálványként kezdte karrierjét az 1950-es évek közepén. Később nemcsak olyan nagy slágerekkel írta be magát a könnyűzene történetébe, mint a You Are My Destiny vagy a Diana, hanem azzal is, hogy olyan előadók dalait is elénekelte, akik unokái is lehetnének.
2010.01.06. 14:45
 
Dér Heni politikus lesz?
A Szerbiából származó gyönyörű énekesnő furcsa kijelentést tett: politika tudományt fog tanulni. Dér Heni ennek ellenére mindenkit megnyugtat: nem szeretne politikus lenni, csupán azért jelentkezett erre a szakra, mert érdekli a téma és ráadásul unatkozik is. A fekete démon elárulta: ha mégis a politika felé sodorná az élet, biztosan nem Magyarországon próbálkozna. Tóth Szabi megjegyezte: Barack Obama után Dér Heni lenne a következő amerikai elnök!
2010.01.06. 14:34
 
 
Kovács Zoltán lett az Újpest sportigazgatója
Kovács Zoltán, a klub korábbi labdarúgója lett az Újpest FC új sportigazgatója - jelentették be szerdán sajtótájékoztatón a Megyeri úton. A lila-fehér szurkolók korábbi közönségkedvence Sallói Istvánt váltja a poszton, aki az angol élvonalban szereplő Wolverhampton Wanderers kelet-európai játékosmegfigyelője lesz. Kovács tavaly július óta az Újpest utánpótlás-igazgatójaként tevékenykedett.
2010.01.06. 14:30
 
 
Kína lett a világ legnagyobb exportőre
A kínai vámhivatal adatai alapján Kína átvette Németországtól a világ legnagyobb exportőrének kijáró rangot. A legfrissebb kínai kereskedelmi adatok szerint a világgazdasági válság ellenére tavaly az év elejétől novemberig 1071 milliárd dollár (746 milliárd euró) értékben exportált Kína, és így már októberben megelőzte Németországot. A Wall Street Journal a genfi Global Trade Information Services adataira hivatkozva korábban arról számolt be, hogy 2009 első tíz hónapjában a kínai export 957 milliárd dollárt tett ki, miközben a német export 917 milliárd dollárt.
2010.01.06. 14:30
 
 
Újabb árhullám, növekvő belvíz várható
Elmúlt az elsődleges árvízveszély, lakott területeket már nem fenyeget az áradás, ám néhány nap múlva újabb árhullám várható a Felső-Tiszán és a Tisza mellékfolyóin - közölte Szabó Imre szakminiszter szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. A környezetvédelmi és vízügyi miniszter arra is figyelmeztetett, hogy a várható felmelegedés és az újabb csapadék érkezése miatt jóval nagyobbak lehetnek a belvízzel elöntött területek. Jelenleg 29 ezer hektárnyi terület áll víz alatt, ez a szakemberek előrejelzései akár a 100 ezer hektárt is elérheti.
2010.01.06. 14:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877[1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista