2020. június 2., kedd - Anita, Kármen
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Újabb bűncselekménnyel gyanúsítják Hunvald Györgyöt
Teljesítés nélküli munkaszerződés miatt újabb bűncselekménnyel gyanúsítják Hunvald Györgyöt, Budapest VII. kerületének szocialista polgármesterét - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség. A főügyészség a különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, társtettesként, bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő ügyben jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel is gyanúsítja Hunvald Györgyöt - olvasható a közleményben. Mint írták, az eljárás adatai szerint Hunvald 2007 elején abban állapodott meg egy litván állampolgárságú, de már hosszabb ideje Magyarországon élő barátjával, hogy a VII. kerületi önkormányzatnál munkaszerződéssel alkalmazni fogja.
2010.02.04. 10:45
 
 
Cameron hagyná magát meggyőzni az Avatar folytatásáról
Miközben az Avatar a globális jegybevételi rekord után Észak-Amerikában is új csúcsot állított fel, a sci-fi rendezője, James Cameron kijelentette, hogy a körülmények függvényében "hagyná magát rábeszélni" a film folytatására. A Pandora bolygón játszódó 3D-s szuperprodukció amerikai és kanadai bevételei kedden múlták felül Cameron Titanic című filmjének korábbi hazai rekordját, túllépve a 601,1 millió dolláros (csaknem 120 milliárd forintos) jegyeladást. A Titanic több mint egy évtizeden át tartotta az észak-amerikai csúcsot 600,8 millió dollárral.
2010.02.04. 10:30
 
 
Nem lesznek csókolózó férfiak a tv-képernyőkön a Super Bowl idején
Nem lesznek csókolózó férfiak a tv-reklámokban a hét végi szuperkupa (Super Bowl), a legnézettebb amerikai sportesemény idején. Amerikai médiajelentések szerint a CBS televízió száműzött néhány kényes témát a félidők közti szünetekben vetített hirdetésekből a profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője alatt. A homoszexuális férfiak társközvetítő ügynökségének reklámja is áldozatul esett az intézkedésnek, akárcsak az egyik internetes oldal hirdetése, amelynek főszereplője egy hangsúlyozottan lányos volt profi sportoló. Egy vitatott abortuszellenes hirdetés ugyanakkor a programban maradhatott.
2010.02.04. 10:15
 
 
Kilenc tévéfilm szerepel a Filmszemle versenyprogramjában
Kilenc tévéfilm, vagyis a kategóriában nevezett mindegyik alkotás szerepel a 41. Magyar Filmszemle versenyprogramjában. A mustrán péntektől vetített filmek között akad színpadi adaptáció, családi dráma és személyes hangú alkotás is. Mundruczó Kornél, aki Delta című filmjével 2008-ban Cannes-ban elnyerte a Nemzetközi Filmkritikusok Szövetségének (FIPRESCI) díját, 2009-ben a Krétakör Színház egykori előadását, a wagneri tetralógiát felelevenítő Nibelung-lakóparkot filmesítette meg. A Térey János színművéből készült alkotáshoz újra összeállt a 2007-ben átalakult társulat. A forgatás az azóta bezárt OPNI-ban, azaz Országos Pszicihátriai és Neurológiai Intézetben zajlott.
2010.02.04. 09:30
 
 
Kevés a lakások hőszigetelésére az évi 28 milliárd forint
A mostani évi 28 milliárd forint állami támogatás felhasználásával 30 év alatt lehetne a jelenlegi követelményeknek megfelelően hőszigetelni a lakásokat, viszont ha minden lakás már ilyen lenne, akkor évi 472 milliárd forintnyi földgázt lehetne megtakarítani, a mai árakkal kalkulálva - közölte a Knauf Insulation Kft. az MTI-vel. A 4 milliós magyar lakásállomány háromnegyede, azaz 2,8 millió a családi ház, 800 ezer pedig úgynevezett iparosított technológiával - zömében panelból - készült. Ha a családi házak tizedét hőszigetelnék évente, akkor 80 ezer ember jutna munkához 10 évig - kalkulálta ki a Knauf Insulation.
2010.02.04. 08:30
 
 
Elfogták a rendőrök a BKV volt informatikai igazgatóját
Elfogta a rendőrség Fuzik Zsoltot, a BKV eddig szökésben lévő volt informatikai igazgatóját szerdán. A rendőrség honlapjára szerdán késő este felkerült közlemény szerint a BKV volt informatikai igazgatója Szegeden bujkált, amikor a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) nyomozói és az RRI "Sólyom" bevetési alosztálya szerdán elfogta. A rendőrségi közlésben csak F. Zs.-ként szereplő férfit 2009. december 4-e óta körözték. F. Zs.-t a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezi előzetes letartóztatását. A BKV volt informatikai igazgatója ellen korábban országos, majd európai elfogató parancsot adtak ki.
2010.02.04. 08:15
 
 
Bill Clintont nevezte ki a haiti segélyezés koordinátorává az ENSZ-főtitkár
Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár a korábban kiszivárgott hírekkel egybevágóan Bill Clinton amerikai exelnököt kérte fel arra szerdán, hogy legyen a haiti segélyezési munkálatok nemzetközi koordinátora. Az ENSZ - amelynek haiti misszióvezetője és csaknem száz további alkalmazottja meghalt a január 12-i földrengésben - elismerte, hogy a segélyezés a földrengés utáni első napokban nagyon szervezetlen volt, de hozzáteszi, hogy a helyzet napról-napra javul. Clinton - miután találkozott a főtitkárral - azt mondta: örömmel vállalja a kitüntetett szerepet a helyreállításért teendő erőfeszítésekben, és tanulmányozni fogja az olyan katasztrófák utáni segélyezés körülményeit, mint a 2006-os dél-ázsiai szökőár.
2010.02.04. 08:15
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsák csapata nyert
A Dzsudzsák Balázzsal felálló listavezető PSV Eindhoven 2-1-re nyert a vendég Utrecht ellen szerdán, a holland labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában. A magyar szélsőt a 73. percben, 2-1-es állásnál lecserélték. Eredmények: Twente-Heracles Almelo 2-0, PSV Eindhoven-Utrecht 2-1, Groningen-Den Haag 2-0, Ajax Amsterdam-Roda 4-0, Sparta Rotterdam-Vitesse Arnheim 1-1. Az élcsoport: 1. PSV Eindhoven 55 pont (49-14), 2. Twente Enschede 55 (42-15), 3. Ajax Amsterdam 46.
2010.02.04. 08:00
 
Balázs Péter felavatta a magyar főkonzulátust Csungkingban
Balázs Péter külügyminiszter csütörtökön új magyar főkonzulátust avatott a középnyugat-kínai Csunkingban. "A város gazdasága közel kétszer olyan ütemben nőtt tavaly, mint a kínai országos átlag és idei tervei ugyancsak ambiciózusak, ezért is érezzük, hogy itt a helyünk" - mondta egyebek mellett a külképviselet ünnepélyes megnyitóján a magyar miniszter, emlékeztetve arra, hogy 2009-ben a város 14,5 százalékos GDP növekedést ért el.
2010.02.04. 07:45
 
 
Bernanke: továbbra is hatalmas kihívások a Fed előtt
Továbbra is hatalmas kihívásokkal kell megküzdenie az amerikai központi banknak; még mindig túl sok embernek nincs munkahelye, rekord ütemben folytatódnak a banki ingatlanlefoglalások és a banki hitelkínálat egyre szűkül - mondta Ben Bernanke Fed-elnök, akit helyi idő szerint szerdán iktattak be hivatalosan újabb négy évre hivatalába. Bernanke - akit Barack Obama elnök jelölt a posztra, és akinek szenátusi megerősítése az ellenzéki bírálatok miatt korábban bizonytalannak tűnt - hangsúlyozta: mindenekelőtt meg kell őrizni a szövetségi tartalékbank-rendszer függetlenségét, és végre kell hajtani a pénzügyi rendszer reformját, hogy "soha többé ne fordulhasson elő" a 2008 őszihez hasonló pénzügyi válság.
2010.02.04. 07:15
 
 
Körülbelül 700 tagú lesz a magyar EU-s elnökség stábja
Körülbelül 700, a közigazgatásban dolgozó tisztviselőből áll majd a magyar stáb a 2011-es EU-s elnökség idején - közölte a Külügyminisztérium. Közülük 654-et már ki is választottak. Egyelőre egyeztetik, hány miniszterelnöki szintű találkozónak ad otthont Magyarország, ugyanakkor nagyjából 15 informális miniszteri szintű találkozóval számolnak. Az elnökségi stáb kiválasztása 2008 elején kezdődött, az EU soros magyar elnökségében közvetlenül részt vevők kiválasztásáról, képzéséről és anyagi elismeréséről szóló kormányrendelet alapján.
2010.02.03. 22:15
 
 
Csütörtöktől a magyar mozikban a négy Oscarra jelölt Nine
Bár a főbb kategóriákba nem sikerült bekerülnie, így is négy jelöléssel indulhat neki a márciusi Oscar-gálának a Kilenc (Nine) című filmmusical, amelyet csütörtöktől immár a magyar mozikban is vetítenek. Az azonos című Tony-díjas színpadi musicalből készült film - amelyhez olyan sztárokat sikerült megnyerni, mint Daniel Day-Lewis, Judi Dench, Nicole Kidman, Marion Cotillard, Penélope Cruz, Sophia Loren, Kate Hudson és a Grammy-díjas Fergie - a legjobb látványtervezésért, a legjobb jelmeztervezésért, valamint a legjobb eredeti dalért járó aranyszobrocskáért versenyezhet majd.
2010.02.03. 22:15
 
 
BKV-ügy: őrizetbe vették Mesterházyt, Regőczit és Zelenákot
Regőczi Miklóst, a BKV Zrt. volt vezérigazgató-helyettesét, Zelenák Tibor volt kommunikációs főosztályvezetőt és Mesterházy Ernő városházi főtanácsadót is őrizetbe vette szerdán a rendőrség hűtlen kezelés gyanúja miatt a BKV-val kapcsolatos nyomozás során. A BRFK szóvivője elmondta, hogy mindhárom gyanúsított vallomást tett, de a gyanúsítás ellen panasszal éltek. Hozzátette: a nap folyamán tartott házkutatások során több tanácsadói szerződést, BKV-val kapcsolatos dokumentumot és számítógépeket foglaltak le. Tóthfalusi Györgyöt, a BKV volt igazgatósági elnökét felbujtóként elkövetett hűtlen kezeléssel gyanúsítják és házkutatást tartottak a férfi városházán lévő irodájában.
2010.02.03. 21:45
 
 
Felfüggesztették a parkolás ellenőrzését a fővárosban
A Fővárosi Önkormányzattal kötött szerződés nem rendelkezik a hóeltakarításról, de a Budapest Önkormányzati Parkolási Kft. (BÖP) megoldja a problémát; az időjárás miatt a cég szerda 14 órától határozatlan ideig nem ellenőrzi a parkolást. A Fővárosi Önkormányzat április hatállyal szerdán szerződést bontott a céggel, mert a parkolási társaságok az elmúlt napokban nem takarították el a havat az általuk üzemeltetett parkolóhelyekről. A BÖP közleményében úgy fogalmaz: a takarítással kapcsolatos jogi helyzet nem egyértelmű, de a társaság "minden erejével a probléma megoldására kíván koncentrálni", ezért egyeztetést folytatnak a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-vel a parkolók megtisztításáról.
2010.02.03. 21:45
 
 
A kormányfő szerint több mint 200 ezer a halott Haitin
Több mint 200 ezer ember meghalt a Port-au-Prince-et sújtó január 12-ei földrengés következtében - közölte szerdán Jean-Max Bellerive, Haiti miniszterelnöke. A kormányfő által bejelentett adat újabb lélektani határt lépett át a legutóbbi, 170 ezer áldozatról szóló közléshez képest. Bellerive szerint, aki az AFP tudósítójának nyilatkozott, 300 ezer azoknak a sebesülteknek a száma, akiket kórházba, egészségügyi központba vagy mozgó ellátóhelyre vettek fel. 4 ezerre tette azoknak a számát, akiken amputációt kellett végrehajtani a földrengésben elszenvedett sérülésük miatt. Több mint 250 ezer házat rombolt le a földmozgás, és vagy 30 ezer kereskedelmi vállalatot - tette hozzá.
2010.02.03. 21:15
 
 
Heteken belül újrakezdődhetnek az izraeli-palesztin tárgyalások
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő szerint heteken belül újrakezdődhetnek a tárgyalások a palesztinokkal. "Okom van realista módon azt remélni, hogy az elkövetkező hetekben újraindíthatjuk a békefolyamatot a palesztinokkel előzetes feltételek nélkül" - mondta a miniszterelnök szerdán, egy Herclijában elhangzott beszédben. Utalt az amerikaiak szerepvállalására a tárgyalási folyamat újrakezdésében. A kormányfő, aki egy nemzetbiztonsági konferencián beszélt, utalt az amerikaiak szerepvállalására a tárgyalási folyamat újrakezdésében.
2010.02.03. 21:00
 
 
Orbán: a megbízhatatlan kormányzati döntések korszaka lejárt
Orbán Viktor szerint a hektikus, kiszámíthatatlan, megbízhatatlan kormányzati döntések korszaka lejárt, a partnerség korszaka érkezik majd el Magyarországon. "Ezért azt ajánlottam a német befektetőknek, hogy legyenek türelemmel, és legyenek bizalommal, ne vonuljanak ki Magyarországról" - mondta a Fidesz elnöke, aki telefonon nyilatkozott szerdán Frankfurtból az MTI-nek, miután találkozott a Német Gépipari és Építőipari Szövetség (VDMA) elnökségének tagjaival.
2010.02.03. 20:30
 
 
Mesterházy a YouTube-on küldött üzenetet Orbánnak
Őszinte beszédre kéri Orbán Viktort pénteki országértékelő beszédében Mesterházy Attila. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerdán üzenetet küldött Orbán Viktornak a YouTube videomegosztó portálon. A szocialista politikus - egy magyar zászló előtt állva - kifejti, hogy Orbán Viktor felhívásával élve tesz egy-két javaslatot arra, mi ne maradjon ki semmiképpen a pártelnök beszédéből. Mesterházy Attila arra kérte a Fidesz elnökét, hogy beszédében válaszoljon a következő kérdésekre: valóban elengedné-e a hiányt 7 százalékig az idei költségvetésben; valóban centralizálná-e a közmédiumokat és büntetné a kereskedelmi televíziókat; valóban át akarja-e írni az alkotmányt.
2010.02.03. 20:15
 
 
Erőteljes forgalomnövekedést ért el a Ford és a GM
A Ford és General Motors amerikai autógyár erőteljes, két számjegyű forgalomnövekedést ért el januárban az egy évvel korábbihoz képest, a Toyota viszont 1999 óta a legrosszabb eladási mutatót könyvelte el - jelentette szerdán az ABC News hírtelevízió. A Ford járműveiből 25, a GM autóiból 14,1 százalékkal több fogyott, a Toyota viszont 15,8 százalékos visszaesést regisztrált 2009 januárjához viszonyítva. Piaci elemzők szerint az amerikai gyártók sikerében része volt annak, hogy a Ford és a GM tekintélyes falatot harapott ki a Toyota piacából, miután a japán cég a gyártás és forgalmazás leállítására kényszerült nyolc népszerű modelljénél a gázpedál-beragadási probléma miatt.
2010.02.03. 19:30
 
 
Ophélie Bretnacher apja gyilkosság miatt feljelentést tett Párizsban
Emberrablás és szándékos emberölés gyanújával feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a párizsi ügyészségen a Budapesten tavaly eltűnt, majd két hónappal később a Dunában megtalált francia diáklány, Ophélie Bretnacher apja - írták szerdán a francia napilapok. Franciaországban a család feljelentése nyomán több, mint egy éve folyik emberrablás gyanújával előzetes bűnügyi eljárás. Francis Bretnacher azonban úgy ítélte meg, hogy "egy éve semmi nem történik". A BRFK az MTI megkeresésére nem kívánta kommentálni a hírt.
2010.02.03. 18:45
 
 
Andorra kiadta Magyarországnak Farkas Pétert
Andorra kiadta Magyarországnak szerdán Farkas Pétert, akit december 26-án fogtak el - közölte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium sajtóosztálya, miután az erről szóló döntést meghozta az andorrai hatóság. A tárca tájékoztatása szerint az ORFK Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ munkatársainak harminc napjuk van arra, hogy a volt olimpiai bajnok birkózót Magyarországra szállítsák. Bényi Mónika, az ORFK szóvivője a kiadatásról szóló döntés nyilvánosságra kerülését követően az MTI-nek azt nyilatkozta: a törvényes határidőn belül intézkedni fognak a sportoló hazahozataláról.
2010.02.03. 17:30
 
 
Több mint 3,5 milliárd forintot fizettek ki eddig a krízisalapból
A válság miatt nehéz helyzetbe került családok támogatására létrehozott krízisalapból január 26-ig összesen 3,53 milliárd forintot fizettek ki, a folyósított ellátás összege átlagosan 40.166 forint volt - mondta Korózs Lajos, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) államtitkára szerdán Budapesten újságíróknak. Január végi adatok szerint a krízisalapnál összesen csaknem 88.000 ügyben született támogató döntés, és az ellátást az esetek 97 százalékában kiutalták. A krízishelyzetbe került emberek támogatásáról szóló kormányrendelet szerint egyszeri, vissza nem térítendő állami támogatás formájában segítik a válság miatt nehéz helyzetbe került családokat.
2010.02.03. 17:00
 
 
Idén tovább csökkenhetnek az újautó eladások
Körülbelül 20 000 új személygépkocsi és kis haszonjármű forgalomba helyezése várható Magyarországon 2010 első felében - derül ki a GfK Hungária 2010 első félévére várható autópiaci trendekről készített előrejelzéséből. A cég úgy tapasztalja, hogy a fogyasztói bizalom nem javul és az év derekáig biztosan nem várható fellendülés. A GfK Hungária Piackutató Intézet szerint, az értékesítési mutatók összhangban állnak az általános fogyasztói bizalmat jelző mutatókkal. Ezek alapján, a cég úgy tapasztalja, a jövőbe borúsan tekintő fogyasztók nem szívesen vágnak bele olyan nagyobb beruházásokba, mint amilyen egy új autó megvásárlása.
2010.02.03. 16:15
 
 
Csütörtökön átmenetileg bezárnak az oltópontok
Február 4-én, csütörtökön átmenetileg bezárnak az oltópontok, ahol a lakosság térítés ellenében juthatott hozzá a H1N1 vírus elleni vakcinához - mondta Székely Tamás egészségügyi miniszter a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón, Budapesten. A bezárás mellett azért döntöttek, mert ezeken a helyeken csökkent az oltást kérők száma. Amennyiben újra megnő az érdeklődés, újranyitják ezeket a helyszíneket - tette hozzá.Közölte: az oltóhelyeken összesen valamivel több mint 92 ezren kapták meg az új vírus elleni oltást. Magyarországon 112 ember halála hozható összefüggésbe az új típusú influenzával.
2010.02.03. 16:15
 
 
Erősítik az Európai Parlament szerepét az uniós intézményrendszeren belül
Megállapodott egymással az Európai Parlament (EP) és az Európai Bizottság tárgyalóküldöttsége abban, hogy erősítik az EP szerepét az uniós intézményrendszeren belül,és hogy a legfőbb végrehajtó testületnek számító bizottság egyenrangú félként fogja kezelni a parlamentet a tagállami kormányokat képviselő Európai Tanáccsal. A parlament jogkörének bővítése a tavaly december elsején hatályba lépett Lisszaboni Szerződés előírásain alapul, de az uniós intézmények közötti gyakorlati munkakapcsolat részletszabályait keret-megállapodásba kell foglalni. Ennek legfontosabb pontjaiban megegyezés született a parlament és a bizottság küldöttsége között.
2010.02.03. 16:00
 
 
Madonna szakított fiatal brazil partnerével
Véget vetett kapcsolatuknak Madonna és nála jóval fiatalabb brazil partnere - értesült a The Sun című brit újság. A bulvárlap szerdai tudósítása szerint a szakítás oka a tetemes, 28 évnyi korkülönbség, illetve kettejük eltérő érdeklődése. Belejátszott az is, hogy össze nem egyeztethető időbeosztásuk volt. Úgy tudni, hogy Madonna már közölte barátaival a szakítást, amelyet egyébként amerikai sajtóbeszámolók szerint a brazil modell, Jesus Luz kezdeményezett. Ő és a 23 éves fiatalember életük más-más szakaszában járnak - hangzott Madonna szűkszavú véleménye a kapcsolat felrúgásáról.
2010.02.03. 15:30
 
 
Kiskunlacházi gyilkosság: vádemelési javaslattal lezárták a nyomozást
Vádemelési javaslattal lezárta, és a Pest Megyei Főügyészséghez továbbította a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a kiskunlacházi H. Nóra ellen elkövetett gyilkosság nyomozati aktáját - közölte a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján; a nagy visszhangot kiváltó ügy gyanúsítottja, P. József ellen különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és nemi erőszak miatt javasolnak vádemelést. Papp Péter ezredes kijelentette: olyan megdönthetetlen bizonyítékok állnak rendelkezésre, amely megalapozza, hogy a tavaly júniusban elfogott férfi megerőszakolta, majd meggyilkolta 2008. november 23-án a kiskunlacházi kiserdőben a 14 éves H. Nórát.
2010.02.03. 15:15
 
 
Három új gyanúsítottja van a BKV-ügynek
Hűtlen kezelés miatt három új gyanúsítottja van a BKV-ügynek, köztük van Tóthfalusi György volt igazgatósági elnök és Mesterházy Ernő városházi főtanácsadó - értesült szerdán az MTI. A rendőrség közleményében megerősítette az MTI információját, miszerint három új gyanúsítottat hallgattak ki, továbbá különböző kommunikációs szolgáltatásokra vonatkozó szerződések miatt ismét gyanúsítottként hallgatták ki Horváth Évát, Zelenák Tibort és Regőczi Miklóst. A hatodik gyanúsított - M. László - egy kommunikációs cég vezetője. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlése szerint a gyanúsítotti kihallgatások folyamatban vannak, ezzel párhuzamosan házkutatásokat tartanak.
2010.02.03. 14:45
 
 
Bizonytalan Farkas Péter kiadatásának időpontja
Nem tudni még, mikor szállítják Magyarországra Farkas Pétert. A jogerősen elítélt birkózó kiadatásának időpontját az andorrai jogszabályok határozzák meg - írja a szerdai Magyar Nemzet. A lap felidézi, hogy a jogerősen hét évi fegyházbüntetésre ítélt Farkas Pétert december 26-án fogták el Andorrában. A magyar hatóságok azonnal munkához láttak, de a nemzetközi körözés alapjául szolgáló, Farkas Pétert sújtó négy jogerős bírósági ítélet francia, illetve spanyol nyelvű hivatalos fordítása csaknem három hetet vett igénybe. Az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium január 11-én továbbította azokat az andorrai hatóságoknak. A kiadatás további sorsa az ottani hatóságokon múlik.
2010.02.03. 14:30
 
 
Évértékelő beszédet tart vasárnap Bokros Lajos
Évértékelő és programadó beszédet tart Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelölje vasárnap - mondta Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese. Hozzátette: Bokros Lajos beszéde más lesz, mint az egyébként megszokott politikai összefoglalók. Mint kiemelte, eddig sem Vona Gábor, a Jobbik, sem pedig Orbán Viktor a Fidesz miniszterelnök-jelöltje nem vállalta a programvitát Bokrossal. A demokrácia lényege azonban a programok őszinte bemutatása a választások előtt - jelentette ki. Herényi közlése szerint Bokros nem csak összefoglalja a 2009-es év történéseit, hanem beszélni fog azokról a dolgokról, amelyeket el kell végezni ahhoz, hogy Magyarország kilábaljon a válságból.
2010.02.03. 14:15
 
 
A SOTE Kardiológiai Központja lett az Év Kórháza
A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Kardiológiai Központja lett a fődíjas a betegek véleményén alapuló Év Kórháza 2009 szavazáson. A kardiológiai központ mind az öt kategóriában (orvosszakmai ellátás, ápoló- és szakszemélyzet, kórházi infrastruktúra, ellátás, valamint környezet és tisztaság) első helyezést ért el. Az ötödik Év Kórháza szavazás eredményeképpen az összesítettben második helyen a Magyarországi Református Egyház Bethesda Gyermekkórháza végzett, a harmadik helyezett az Országos Onkológiai Intézet, negyedik a kecskeméti Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórháza lett, míg ötödik helyezést a gyöngyösi Bugát Pál Kórház Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. kapott.
2010.02.03. 14:00
 
 
Február 20-án tarthatja országos kampánynyitóját az MSZP
A jelenlegi tervek szerint február 20-án, a SYMA rendezvénycsarnokban tarthatja országos kampánynyitóját az MSZP - értesült az MTI szerdán. Az MTI úgy tudja, a kampányrendezvény főszereplője Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölt lesz. A szocialisták arra készülnek, hogy demonstrálják: az MSZP az egyetlen politikai erő, amely meg tudja akadályozni Orbán Viktor és a Fidesz "túlhatalmát". Várhatóan Mesterházy Attila a személyes vállalásairól is beszél majd a rendezvényen. Az időpont a Fidesz elnökének február 5-i évértékelője után, de a legnagyobb ellenzéki párt március 15-i hivatalos kampánynyitója előtt lesz.
2010.02.03. 14:00
 
 
Három évet adott Brüsszel Görögországnak deficitcsökkentésre
Elfogadta az Európai Bizottság szerdai döntésével azt a tervet, amelynek alapján Görögország 2012 végére a bruttó hazai termék (GDP) 3 százaléka alá szorítja államháztartási hiányát a jelenlegi 13 százalékról, de jelezte azt is, hogy további intézkedéseket tart szükségesnek a tervekhez képest. Mint Joaquín Almunia pénzügyi biztos elmondta, az uniós végrehajtó testület azt szeretné, ha Görögország átfogó szerkezeti reformtervet készítene, amely hosszabb távon konszolidálja az államháztartást, kiküszöbölve a jelenlegi problémákat. Athénnak már március közepén számot kell adnia arról, hol tart a tervbe vett intézkedések megvalósításával.
2010.02.03. 13:30
 
 
Évértékelő beszédet tart vasárnap Bokros Lajos
Évértékelő és programadó beszédet tart Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje vasárnap - mondta Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese szerdán Budapesten sajtótájékoztatón. Hozzátette: Bokros Lajos beszéde más lesz, mint az egyébként megszokott politikai összefoglalók. Kiemelte, eddig sem Vona Gábor, a Jobbik, sem pedig Orbán Viktor, a Fidesz miniszterelnök-jelöltje nem vállalta a programvitát Bokros Lajossal. A demokrácia lényege azonban a programok őszinte bemutatása a választások előtt - jelentette ki.
2010.02.03. 13:15
 
 
Nagyszabású tálibellenes offenzíva indul Afganisztán déli részén
Afgán és külföldi csapatok nagyszabású offenzíva indítását tervezik a tálibok dél-afganisztáni fellegvárában, Hilmend tartományban a felkelők ellen - jelentette be szerdán Eric Tremblay, a NATO-vezette nemzetközi biztonsági erő (ISAF) szóvivője. Legalább ezer afgán rendőrt, ezer afgán katonát és "sok ezer" ISAF-katonát vezényelnek a lázongó tartományba - mondta a szóvivő Kabulban. Záhir Azimi tábornok. az afgán védelmi minisztérium szóvivője közlése szerint az offenzíva célja a civil lakosság leválasztása a felkelőkről, a civilek védelme és az újjáépítés lehetővé tétele.
2010.02.03. 13:15
 
Bemutatták a Forma-1-es Virgin idei autóját
Az új Forma-1-es csapatok közül elsőként a Virgin Racing mutatta be idei versenyautóját szerdán, az angliai Leighton Buzzardban. A brit székhelyű istálló teljes egészében számítógéppel, szélcsatorna használata nélkül tervezte és építette meg a vörös-fekete színekben pompázó VR-01-es modellt. A két pilóta, a brazil Lucas di Grassi és a német Timo Glock közül csütörtökön utóbbi kezdi meg a tesztelést a riválisok autóitól eltérő géppel. Az istálló adatai szerint ugyanis a VR-01-es 5,5 méter hosszú, amely meglehetősen különbözik például a 4,8 méteres Mercedes GP-kocsiktól.
2010.02.03. 13:00
 
 
Szerződést bont egy parkolási céggel a főváros áprilistól
Szerződést bont a részben fővárosi tulajdonú Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft.-vel áprilisi hatállyal a főváros vezetése és kilép a kerületekkel létrehozott parkolási társulásból is - közölte a városháza kommunikációs igazgatója. Nyáry Krisztián elmondta: a döntés hátterében az áll, hogy a parkolási társaságok az elmúlt napokban nem takarították el a havat az általuk üzemeltetett parkolóhelyekről. Ezzel összefüggésben arra mutatott rá, hogy a vonatkozó közgyűlési rendelet "világosan fogalmaz": a természetes vagy jogi személy által kizárólagosan vagy rendszeresen használt közterület tisztán tartásáról a használó köteles gondoskodni.
2010.02.03. 12:30
 
 
A bolgár parlament ratifikálta a Nabucco-megállapodást
A bolgár parlament szerdán ratifikálta a Nabucco gázvezetékről kötött megállapodást. A Nabucco-projektben részes országok - köztük Bulgária - vezetői tavaly júliusban, Ankarában írták alá a kormányközi megállapodást a Nabucco földgázvezetékről, amely a tervek szerint közép-ázsiai és közel-keleti földgázt juttat majd Európába, Oroszországot és Ukrajnát elkerülve. Az ötven évre szóló egyezmény aláírói: Ausztria, Magyarország, Románia, Bulgária és Törökország. A beruházás költsége 2008-as árakon 7,9 milliárd euró. A vezeték megépítését az teszi szükségessé, hogy a számítások szerint a következő húsz évben mintegy 30 százalékkal, évi mintegy 600 milliárd köbméterre nő Európa földgázigénye.
2010.02.03. 12:15
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország 52., Spanyolország vezet
A magyar válogatott két hellyel előrébb lépett legutóbbi, decemberi pozíciójához képest, és így az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján. A szervezet honlapja szerint a rangsor élén nincs változás: továbbra is az Európa-bajnok spanyolok vezetnek a brazilok és a hollandok előtt, a januárban Afrika Kupát nyert Egyiptom pedig feljött a tizedik helyre.
2010.02.03. 11:45
 
 
Az Internet Explorer 8-as változata a világ legnépszerűbb böngészője
Az Internet Explorer (IE) 8-as változata lett a világ legnépszerűbb böngészője, miután fény derült a korábbi piacvezető 6-os változat sebezhetőségére. A Microsoft böngészőjének legutóbbi változata a januári adatok szerint 22,3 százalékos piaci részesedéssel került az első helyre - derül ki a NetApplications piackutató felméréséből. A sokáig első helyen szereplő IE6 a Google elleni támadás után vesztett népszerűségéből. A szoftverhez készült javítócsomag ellenére a Microsoft is a böngésző frissítésére ösztönözte a felhasználókat, miközben a német és a francia kormány az Internet Explorert helyettesítő más szoftvereket, mint például a Firefox vagy a Google Chrome böngészőt ajánlották.
2010.02.03. 11:45
 
 
Hétfőn kezdik kézbesíteni a választási értesítőket és az ajánlószelvényeket
Hétfőn, február 8-án kezdik kézbesíteni az érintett több mint 8 millió választópolgárnak az áprilisi országgyűlési választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt. A választóknak február 8. és 12. között kell megkapniuk a névjegyzékbe való felvételről szóló értesítést (a kopogtatócédulát) és az ajánlószelvényt. Az értesítő tartalmazza a családi és utónevet, a lakcímet, a személyi azonosítót, a névjegyzékbeli sorszámot, a szavazás helyét és idejét, valamint a szavazással kapcsolatos egyéb tudnivalókat. A névjegyzéket február 10. és 17. között kell közszemlére tenni az önkormányzati hivatalokban. A névjegyzékből kihagyás vagy a névjegyzékbe való jogosulatlan felvétel miatt kifogást lehet benyújtani.
2010.02.03. 11:15
 
 
Február 3. a magyar rejtvényfejtők napja
Egész napos rejtvényfejtőversenyt szervez a Rejtvényfejtők Országos Egyesülete (ROE) szombaton, A magyar rejtvényfejtők napja alkalmából. István György, a ROE elnöke az MTI-nek elmondta: az egyesület kezdeményezésére Hiller István oktatási és kulturális miniszter 2007-ben járult hozzá, hogy minden év február 3-át - a Füles című rejtvénylap első számának megjelenésének napját - A magyar rejtvényfejtők napjává nyilvánítsák. A szombati egyéni rejtvényfejtő versenyen a kezdőtől a mesterig - skandináv rejtvénytől a kevert olasz típusúig - minden rejtvényfejtő megtalálhatja a neki megfelelő rejtvényt.
2010.02.03. 11:15
 
 
Londoni elemzők: csaknem 6 évi csúcson a globális feldolgozószektor
Csaknem hat éve nem tapasztalt aktivitást mutat a világgazdaság feldolgozóipari szektora - ez derül ki az egyik vezető londoni befektetési bankcsoport által összeállított legutóbbi globális gyáripari beszerzőmenedzser-index (PMI) adataiból. A JP Morgan minden hónapban közzéteszi a világgazdaság egészére kivetített, a legnagyobb nemzetgazdaságok feldolgozó ágazatainak teljesítményadataiból képzett saját beszerzőmenedzser-indexét. Januárról kiadott legújabb összesítésében a ház azt írta: az általa kiszámított globális mutató a múlt hónapban 1,5 ponttal 56,1-re - 2004 júliusa óta nem mért szintre - emelkedett.
2010.02.03. 10:30
 
 
Katona Tamás indulhat Hagyó helyén az MSZP egyéni képviselőjelöltjeként
Katona Tamás pénzügyi államtitkár indulhat Hagyó Miklós helyén, Budapest 18-as számú választókerületében az MSZP egyéni képviselőjelöltjeként - erősítették meg szocialista politikusok az MTI értesülését szerdán. Hagyó Miklós XII. kerület szocialista elnök kedden mondott le a jelöltségről, a budapesti lista befutó helyéről és fővárosi közgyűlési mandátumáról. A lemondásra az MSZP budapesti elnöksége kérte fel a BKV-botrány miatt. A politikus szerdán annyit mondott: az elnökség egyhangú javaslatot tesz a jelölt személyére a kerületi küldöttgyűlésnek. Az MTI úgy tudja, hogy a testület még a héten összeülhet.
2010.02.03. 10:15
 
 
Jogerősen börtönbüntetést kapott Kaiser Ede az ausztriai lopás miatt
Jogerősen két év három hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Bíróság szerdán Kaiser Edét egy ausztriai pénzváltóból történt lopás miatt. A bűncselekmény elkövetését korábban azért ismerte be a vádlott, hogy igazolja: nem a móri bankrablásból, hanem ebből a lopásból volt pénze. A bíróság Kaiser Edét három évre a közügyek gyakorlásától is eltiltotta. Társa büntetését - aki mobiltelefonon keresztül tájékoztatta Kaisert a pénzváltóból a közeli benzinkútra induló alkalmazott mozgásáról - egy év hat hónap börtönbüntetésre mérsékelték, a szabadságvesztés végrehajtását négy év próbaidőre felfüggesztették.
2010.02.03. 10:00
 
Premier League: döntetlent játszott a Hull Cityvel a Chelsea
Az angol labdarúgó Premier League kedd esti mérkőzésén: Hull City-Chelsea 1-1 (1-1). Gól: Mouyokolo (30.), illetve Drogba (42.).
2010.02.03. 09:45
 
Ecostat: kissé kedvezőbbnek látják kilátásaikat a vállalatok
Az üzleti várakozások mérsékleten javultak januárban, az Ecostat nagyvállalati TOP-100 konjunktúra-index értéke egy hónap alatt több mint 3 százalékponttal 71,8 százalékra, a kis- és középvállalati indexé 7 százalékponttal 67,8 százalékra emelkedett - közölte legfrissebb felmérését az Ecostat az MTI-vel. Az előző hónapban, tavaly decemberben még csökkentek a bizalmi mutatók. A kutatóintézet az idén a gazdaság stagnálására számít. A termelő és szolgáltató ágazatok kibocsátása az alacsony bázishoz viszonyítva érdemben alig változik, a gazdaság mérsékelt élénkülése csak az év vége felé várható, amikorra Magyarország fontosabb kereskedelmi partnerei gazdasági növekedése már érzékelhető és tartós lesz - fogalmaznak.
2010.02.03. 09:45
 
 
Egészségesebb a könnyű bor
A mérsékelt alkoholfogyasztás jót tesz a szívnek, de ha kisebb alkoholtartalmú bort iszunk, akkor a rosszindulatú daganatok kockázatát is csökkenthetjük. A könnyű borok jótékony hatásáról a World Cancer Research Fund (WCRF) legújabb közleménye számol be. Évek óta több tudományos vizsgálat igazolta, hogy a rendszeres, de csupán főétkezésekhez fogyasztott, egy-egy pohár bor csökkenti a szívinfarktus kockázatát. Más vizsglati adatok viszont azt bizonyították, hogy az alkohol többféle rosszindulatú daganat esélyét fokozza. A rákkutatók legújabb tanulmányukban most azt hangsúlyozzák, hogy ha az erősebb borok helyett alacsonyabb alkoholtartalmú borra térünk át, lényegesen kisebb a rákbetegség veszélye.
2010.02.03. 09:15
 
Meghalt egy magyar hódeszkás Svájcban
Hógörgeteg zúdult egy magyar snowboardosra a hét végén Svájcban; a férfi a kórházban belehalt sérüléseibe - adta hírül egy svájci internetes oldal az sda svájci hírügynökségre hivatkozva. A suedostschweiz.ch keddi ismertetése szerint a baleset vasárnap történt Svájc délnyugati részén, a Berni-Alpokban, Adelboden városka mellett. A 33 éves férfi biztonságba akarta helyezni a hódeszkáját a lesiklópályától félreeső helyen egy árokban. Eközben az eddigi ismeretek szerint véletlenül lavinát indított el, és a hógörgeteg maga alá temette - közölte az illetékes vizsgálóbíró hivatala és a Bern kantoni rendőrség. A tájékoztatás szerint sikerült kimenteni a férfit, kórházba szállították, de hétfő délután belehalt sérüléseibe.
2010.02.03. 09:00
 
 
Egyelőre nincs pozitív válasz Szerbia EU-tagjelöltségi kérelmére
Az EU-nak jelenleg nincs pozitív válasza Szerbia tagjelöltségi kérelmére - közölte szerb újságírókkal Jelko Kacin, az Európai Parlament (EP) szerbiai jelentéstevője, hozzátéve: az uniós integráció folytatódásának feltétele a hágai nemzetközi törvényszékkel való maradéktalan együttműködés. A Brüsszelben járt újságírókkal beszélgető szlovén diplomata emlékeztetett arra, hogy Serge Brammertz, a hágai Nemzetközi Törvényszék főügyésze új jelentést júniusban tesz majd, s az EU miniszteri tanácsa ezután dönt arról, hogy életbe léphet-e a Szerbiával kötött stabilizációs és társulási megállapodás, ami a tagjelölti státusnak is feltétele.
2010.02.03. 08:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852[1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista