2020. június 6., szombat - Norbert
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
Izrael "bénító" és azonnali szankciókat szorgalmaz Irán ellen
Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő Irán ellentmondásos nukleáris programja miatt "bénító" és azonnali szankciók elfogadására szólította fel kedden Jeruzsálemben a nemzetközi közösséget. A politikus az Európai Unió nagyköveteivel találkozva hangoztatta, hogy határozott akcióra van szükség a nemzetközi közösség részéről. Mint mondta, nem mérsékelt és legyengített korlátozásokra van szükség, hanem olyanokra, amelyek hatálya azonnali, hatása pedig bénító.
2010.02.09. 16:00
 
Hamarosan elővásárlási jogot kap az állam az E.On Földgáz Zrt.-re
Várhatóan a napokban írják alá az E.ON Földgáz Zrt.-re a magyar államnak elővásárlási jogot biztosító szerződést - közölte Konrad Kreuzer, az E.ON Hungária Zrt. igazgatóságának elnöke kedden a Budapesten tartott sajtóbeszélgetésen. Az elnök technikai okokkal magyarázta, hogy még nem írták alá a dokumentumot, noha az erről szóló szándéknyilatkozat még 2009 júniusában született meg. Kifejtette azt is: az E.ON-t nem sürgeti semmi, hogy magyarországi vagyonelemeiből értékesítsen. Kreuzer a szerződés tartalmáról csak annyit árult el, hogy az elővásárlási jog 2016-ig, a hosszú távú gázbeszerzési szerződések lejártáig szól.
2010.02.09. 15:30
 
 
Vancouver 2010: minden magyar doppingtesztje negatív
Valamennyi magyar induló doppingellenőrzése negatív eredménnyel zárult - közölte a pénteken kezdődő, vancouveri téli olimpiával kapcsolatban a sportot felügyelő Önkormányzati Minisztérium. Az ÖM közleménye szerint a Nemzeti Doppingellenes Koordinációs Testület arról tájékoztatta a tárcát, hogy a Magyar Antidopping Csoport (MACS) a kiutazást megelőzően valamennyi versenyző doppingellenőrzését elvégezte. A 16 fős küldöttség tagjait összesen 63 alkalommal keresték fel a MACS ellenőrei.
2010.02.09. 15:15
 
 
Megszavazta az Európai Parlament az új Európai Bizottságot
Megszavazta kedden Strasbourgban az Európai Parlament (EP) az új összetételű Európai Bizottságot, így több, mint három hónappal azután, hogy lejárt az előző bizottság mandátuma, hivatalba léphet az unió új, teljes felhatalmazású végrehajtó testülete. Az új Európai Bizottságban - miként az előzőben is - minden EU-tagországot egy személy képvisel. A testület elnöke továbbra is José Manuel Barroso, jobbközép irányzatú portugál politikus. A biztosi testület magyar tagja Andor László, a foglalkoztatási és szociális ügyek tárcájának irányítója. A bizottság mandátuma nem mostantól, hanem az előző bizottság mandátumának lejártától számítva öt évre, vagyis 2014. október végéig szól.
2010.02.09. 15:15
 
 
Bajnai a gazdasági kapcsolatok erősítéséről tárgyalt Kairóban
A magyar miniszterelnök kétnapos kairói látogatása során kedden egyebek mellett a Nabucco-gázvezetékhez való csatlakozásra bíztatta egyiptomi tárgyalópartnereit. Letette egy Kairó melletti településen a Dispo Amecor, magyar-egyiptomi vegyesvállalat alapkövét is, és további együttműködésre ösztönözte a két ország vállalatait. Bajnai Gordon szerint Hoszni Mubarak egyiptomi államfő tavaly októberi budapesti látogatása óta "ígéretes áttörés" történt a régi hagyományokon nyugvó egyiptomi-magyar gazdasági kapcsolatok újjáélesztésében, és ma Magyarország számos befektetési lehetőséget kínál Egyiptomnak. Egyiptom Magyarország számára kaput jelent az arab világban, stratégiai partnerországa hazánknak - mondta Bajnai.
2010.02.09. 15:00
 
 
A magyar állam végleg elvesztette a Postabank-pert
A magyar állam véglegesen elvesztette a Postabank-pert, miután keddi ítéletében a Legfelsőbb Bíróság elutasította azt a felülvizsgálati kérelmet, amelyet a magyar állam a Postabank könyvvizsgálói ügyében korábban hozott elutasító bírósági döntés ügyében indított. A több mint tíz éve kezdődött perben a felperes magyar állam a a Postabank volt könyvvizsgálói ellen két jogcímen 170 milliárd forintos kárigényt jelentett be , de az idők során az összeg 50 milliárdra csökkent, mivel a Postabank által okozott kár nagyobb része megtérült.
2010.02.09. 15:00
 
 
Hiányos lehet a Forma-1 mezőnye
Amennyiben nem tudja időre teljesíteni az indulás feltételeit, akár három futamot is kihagyhat két új Forma-1-es csapat. A négy új istálló közül kettő, a Campos és a USF1 jelentős lemaradásban van a szezon előkészületeit illetően: csupán egy-egy pilótát neveztek még meg, autójuk nincs kész, kihagyták az első valenciai tesztet, és valószínű, hogy a második, jerezi felkészülésen sem tudnak megjelenni. Bár visszalépésükről nincs szó, a helyükre már akad pályázó. A szerb illetőségű Stefan GP készen áll, hogy beugorjon bármelyik csapat helyére.
2010.02.09. 14:15
 
Bemutatták a Force India idei Forma-1-es autóját
Leleplezték kedden a Forma-1-es Force India istálló idei versenyautóját, amelyet a tavalyihoz hasonlóan ebben a szezonban is Mercedes-motorral és McLaren-sebességváltóval szerelnek fel. Mark Smith vezető tervező az internetes prezentáción elmondta, a VJM03-as modell kialakításakor hatalmas előnyt jelentett, hogy tudták milyen erőforrást és sebességváltót használnak majd, s az autót ezekhez alakították. A kocsi hátulja jelentős változáson ment át, mert a csapatnak jóval több ideje volt kifejleszteni a - jövőre már nem alkalmazható - úgynevezett dupla diffúzort, amely a 2009-es szezonban vitát váltott ki, s csak később vált hivatalosan használhatóvá, amikor a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szabályosnak ítélte.
2010.02.09. 14:00
 
 
Több mint 430 civil szervezet támogatja a klímatörvényt
Több mint 430 környezetvédelmi, szociális, ifjúsági és vidékfejlesztéssel foglalkozó civil szervezet klímatörvény-tervezetet támogató nyilatkozatát adta át a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) vezető zöldpolitikusoknak a budapesti Kossuth-téren kedden reggel. Szili Katalin, a törvénytervezetet kidolgozó Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT) tiszteletbeli elnöke elmondta: reményei szerint az Országgyűlés február 15-én megvitatja, február 22-én pedig már el is fogadja az éghajlatvédelmi kerettörvényt.
2010.02.09. 13:30
 
 
A Toyota visszahívja az új Prius modellt is
A Toyota 437 ezer Prius és más hibrid modellt hív vissza fékpedál problémák javítására. A Toyota kedden értesítette hivatalosan a japán közlekedési minisztériumot a 2010-es Prius modell visszahívásáról. A visszahívás kiterjed a Lexus HS250h modellre, amit Japánban és az Egyesült Államokban forgalmaznak, valamint a kizárólag Japánban forgalmazott Sai modellre is. A Toyota az Egyesült Államokban 133 ezer Prius modellt, 14.500 Lexus HS250h modellt hív vissza. Európában mintegy 53 ezer Prius modellt érint a visszahívás. A Toyota a kocsikban frissíti az ABS fékrendszert szabályozó szoftvert, mivel a fékpedálok folyamatos fékezés után lassan térnek vissza nyugalmi állapotba.
2010.02.09. 13:30
 
 
BKV-bizottság: Demszkyt, Ikvai-Szabót és Székelyt hallgatják meg szerdán
Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester, helyettese, Ikvai-Szabó Imre (SZDSZ) és Székely Gábor volt felügyelőbizottsági elnök meghallgatásával folytatja munkáját szerdán a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság. György István, a testület elnöke az MTI megkeresésére kedden elmondta, a sajtó várható nagy érdeklődése miatt a délutáni ülést a Városháza tanácstermében tartják. A menetrend szerint először Székely Gábort, majd Demszky Gábort, végül Ikvai-Szabó Imrét hallgatja meg a testület. A korábbi gyakorlatnak megfelelően az érintettek személyre szabott kérdéssort kapnak, és a testület tagjai korlátlanul tehetnek fel további kérdéseket.
2010.02.09. 13:15
 
 
Tizennégy versenyen indul az idén Szalay Balázs
A tervek szerint az idén 14 hazai és nemzetközi tereprali viadalon áll majd rajthoz Szalay Balázs, aki - kilenc év óta először - kénytelen volt kihagyni a Dakar-ralit. Szalay Balázs elmondta, hogy az idén indulnak a magyar bajnokságban, az FIA Közép-Európa Zóna Kupában és a FIA Európa Kupában, és mindenütt a dobogó legfelső fokára szeretnének állni. Az autóversenyző megerősítette, hogy mindenképpen szeretne indulni a 2011-es Dakar-ralin, noha az még nem dőlt el, hogy legközelebb is dél-amerikai utakon bonyolítják-e le a viadalt, vagy a verseny visszatér korábbi színhelyére, Afrikába.
2010.02.09. 13:15
 
 
Javul a kelet-közép-európai térség üzleti hangulata, Magyarországé nem
Javult a kelet- és közép-európai térség üzleti hangulatindexe a télen, pozitívabban ítélik meg a közvetlen külföldi befektetéseket tervező vállalatok az aktuális üzleti környezetet és a kilátásokat. A hangulatindex csak Magyarország és Ukrajna esetében mutat negatív értéket. A Thomson Reuters & OeKB közép- és kelet-európai üzleti hangulat indexe jelentős mértékben emelkedett Lengyelországra, a Cseh Köztársaságra és Oroszországra vonatkozóan, bár kissé romlott egyes balkáni országok esetében. A negyedévente kalkulált index 16-ra emelkedett az októberi 10-ről, főként a banki és a biztosítási szektorok javuló üzleti kilátásainak köszönhetően.
2010.02.09. 13:00
 
 
A "hókalipszis" miatt menekülnek az amerikaiak
Menekülnek a washingtoniak a havazás miatt megbénult amerikai fővárosból, amelyet kedden újabb hóvihar fenyeget. A repülőtéri fuvar 20 helyett 100 dollárt kóstál, a repülőjáratok túlfoglaltak és a vonatjegyeket is elkapkodták. A leesett csapadék mértéke néhol a 90 centit is eléri, hétfőn ezért már rendkívüli szünnapot kellett elrendelni a kormányzati hivatalokban és az iskolákban is. A washingtoniak legfőbb feladatuknak most már a főváros mielőbbi elhagyását tekintik. A sajtóban csak "hókalipszisként" emlegetett helyzet súlyosságát egy tudós kalkulációja is alátámasztja. Számításai szerint ha az Egyesült Államok keleti partjára zúdult hó mennyiségét összeadnák, 12 millió úszómedencét töltene ki.
2010.02.09. 11:30
 
 
Több mint 100 ezer tonna sót szórtak ki eddig az utakra
Már több mint százezer tonna sót szórtak ki az ország útjaira ezen a télen, ez mintegy másfélszerese egy átlagos téli szezonnak - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Egyes üzemmérnökségek - különösen a Közép-Magyarország régióban - a hétvégi havazás után arra kényszerülnek, hogy más, kevésbé hatékony - például homok -, vagy drágább - például kálcium-klorid oldat - anyagokat is használjanak síkosságmentesítésre. A só iránti óriási kereslet miatt a korábban 80 eurós tonnánkénti ár helyett a német közútkezelő már 195-ért vásárolta az utánpótlást, de érkeznek hírek 300 eurós a sóárakról is - közölte a társaság. Ilyen kemény tél utoljára 1986-ban volt, de most újabb havazások várhatók, és még nem látni a végét.
2010.02.09. 11:30
 
 
Zuschlag-per: az ügyész szerint a közhatalmukkal visszaélőknek felelniük kell
A közhatalmi funkciót betöltő személyeknek is felelniük kell tevékenységükért, ha bűncselekményt követnek el - mondta vádbeszédében Német Zsolt ügyész, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó Zuschlag-per keddi tárgyalási napján. A bizonyítási eljárás alátámasztotta állításukat: a per nyolc vádlottja Zuschlag János vezetésével fiktív civil szervezetekből álló hálózatot épített ki, majd azok pályázatokon nyert pénzéből működtették a Fiatal Baloldal-Ifjú Szocialisták mozgalmát. Kilenc fiktív civil szervezet 72 pályázata révén jutottak állami forrásokhoz, majd a pénzt törvénytelenül, a pályázattól eltérő célra használták fel - közölte a vádhatóság képviselője.
2010.02.09. 11:15
 
 
Kölcsönös megegyezéssel megszüntethető a kgfb szerződés
Évközben, kölcsönös megegyezéssel felmondható az egy évre megkötött kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) szerződés, az ezt szabályozó új törvény szerint - hívta fel a figyelmet Sebestyén László a Genertel Biztosító ügyvezető igazgatója kedden sajtótájékoztatón Budapesten. Az üzembentartónak viszont még aznap éjfélig új szerződést kell kötnie, hogy ne maradjon biztosítás nélkül. A biztosítással fedezetlen időre a napi biztosítási díj az 500 forintot is meghaladhatja.
2010.02.09. 11:15
 
 
Angelina Jolie haiti gyerekeket látogatott Dominikán
A haiti földrengésben megsérült és a szomszédos Dominikai Köztársaság fővárosában kórházban ápolt gyerekeket látogatott meg Angelina Jolie. A gyerekek megsegítése mellett elkötelezett hollywoodi híresség az intézmény igazgatójának és több orvosának a kíséretében látogatta meg a Dario Contera kórház gyermekosztályát, ahol a Richter-skála szerint 7-es erősségű földrengés számos kis áldozatát ápolják. Jolie a természeti katasztrófa felnőtt áldozataival is beszélgetett, egy nő, aki felismerte a hírességet, segítségért esedezett a Jolie-nak.
2010.02.09. 11:00
 
 
Timosenko frakciója bíróságon támadja meg az ukrán választási eredményt
Az ukrajnai elnökválasztáson alulmaradt Julija Timosenko kormányfő parlamenti csoportja bíróságon támadja meg az eredményt, mert a frakció szerint széles körben történt csalás a választáson. "Janukovics csoportja a szavazás napján a választókra gyakorolt nyomással, (pártja) a Régiók Pártja pedig a legkülönbözőbb hamisításokkal cinikusan megsértette az ukrán törvényeket. Emiatt Timosenko blokkja bejelenti, hogy bíróságon megvédjük jogainkat és állampolgáraink jogát a tisztességes és átlátható választásokhoz" - mondta a parlamentben Szerhij Szobolev frakcióvezető-helyettes.
2010.02.09. 10:45
 
 
Rekordtétek a piacon az euró gyengülésére
Rekordösszegű, csaknem 8 milliárd dollárnyi pozíciót vettek fel kereskedők és fedezeti alapok az elmúlt időszakban az euró további gyengülésére - írta piaci adatokat idézve a keddi Financial Times. A londoni gazdasági napilap szerint a Chicago Mercantile Exchange (CME Group) adatai azt mutatják, hogy a február 2-ával zárult egy hétben rekordra emelkedett az euró jövőbeni újabb árfolyamveszteségére játszó, nettó short pozícióállomány, amely 40 ezernél több forgalmazott kontraktusnak - 7,6 milliárd dollárnak - felel meg az adott időszakban.
2010.02.09. 10:30
 
 
Irán elkezdte az urándúsítást
Irán megkezdte alacsony fokon dúsított uránkészlete továbbdúsítását 20%-os szintre - jelentette be kedden Ali Akbar Szalehi, az ország atomenergia-ügynökségének vezetője. Szalehi az IRNA iráni hírügynökség által idézett nyilatkozatában elmondta: az urán 20%-os szintre dúsítását a natanzi urándúsító üzem e célra kijelölt centrifugasorán kezdték meg. Jelenleg a gyengén - 3,5%-os szintre - dúsított uránból készített kéttonnás elemeket alakítják át kisebb, 50 kilogrammos kapszulákká. Szalehi közlése szerint 164 urándúsító centrifugát készítettek elő a továbbdúsításra, s a berendezésekkel havonta 3-5 kilogramm uránt dúsíthatnak 20%-os szintre a teheráni kutatóreaktor számára, amely orvosi izotópokat állít majd elő.
2010.02.09. 10:00
 
 
Barroso: készen áll az új Európai Bizottság az új kihívások kezelésére
Készen áll munkájának megkezdésére és az új kihívásokkal való szembenézésre az Európai Bizottság új testülete - hangsúlyozta kedden, az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke. A testületről tartott EP-szavazás előtt felszólalva hangoztatta, hogy olyan bizottságot mutat be, amelyre a képviselők nyugodtan adhatják bizalmukat és voksukat. Jerzy Buzek, az EP elnöke történelminek nevezte a szavazást, mert a képviselők most először választanak új bizottságot az uniós és a nemzeti parlamentek jogkörének - a Lisszaboni Szerződéssel kiteljesített - kibővülése óta.
2010.02.09. 10:00
 
 
Vancouver 2010: Schwarzenegger és Coe is fut a fáklyával
Valódi sztárparádéval készülnek a fáklyaváltó hajrájára a pénteken kezdődő vancouveri téli olimpia szervezői (VANOC): a megnyitó napján például Arnold Schwarzenegger és Sebastian Coe is fut majd a lánggal. Kalifornia állam kormányzója és a kétszeres ötkarikás bajnok ex-középtávfutó, a 2012-es londoni játékok főszervezője mellett például az űrhajós Julie Payett és az énekes Jann Arden is tagja lesz a stafétának. "Természetesen óriási finist akarunk produkálni" - mondta a VANOC vezetője, John Furlong.
2010.02.09. 09:45
 
 
Tovább javult a külkereskedelmi mérleg 2009 decemberben
A külkereskedelmi mérleg 2009. decemberben 375 millió euró (106 milliárd forint) aktívumot mutatott, az egyenleg 457 millió euróval (132 milliárd forinttal) javult 2008 decemberéhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az első becslés alapján. Tavaly az év egészében a külkereskedelmi mérleg 4,57 milliárd euró (1.290 milliárd forint) aktívummal zárt, az egyenleg 4,889 milliárd euróval (1.353 milliárd forinttal) javult a 2008. évi 319 millió euró (63 milliárd forintos) passzívumhoz viszonyítva. A KSH közlése szerint 2009. decemberben - első becslés szerint - a kivitel értéke 4,881 milliárd eurót (1.324 milliárd forintot), a behozatalé 4,506 milliárd eurót (1.217 milliárd forintot) ért el.
2010.02.09. 09:45
 
 
Kimentettek egy túlélőt Haitin, egy hónapig lehetett a romok alatt
Kimentettek a földrengés sújtotta haiti főváros romjai alól egy férfit, aki talán egy hónapig is lehetett a törmelékek alatt - jelentette a CNN amerikai hírtelevízió. A csatorna honlapján ismertetett beszámoló szerint a 28 éves Evan Muncie-t hétfőn egy piac romjai alól emelték ki, ahol a január 12-i földrengés előtt rizst árult. A férfi nagyon kiszáradt és lesoványodott, de komolyabb zúzódás nem látható rajta. Megmentői szerint arról beszélt a miami egyetem tábori kórházában az őt kezelő orvosoknak, hogy valakitől vizet kapott, amíg a romok alatt volt, ennek köszönheti életben maradását.
2010.02.09. 09:15
 
 
Tényleg bele lehet halni az unalomba
Kétszer nagyobb valószínűséggel halnak meg fiatalon azok, akik állandóan unatkoznak, mint azok, akik élménygazdag életet élnek - állapították meg brit kutatók. A University College London (UCL) kutatói szerint azok, akik kivételesen magas színvonalon képesek űzni az unalom mesterségét, kétszer nagyobb valószínűséggel halnak meg fiatalon szívbetegség vagy agyvérzés következtében, mint azok, akik élményekben gazdag és szórakoztató életet élnek. A nőket ráadásul kétszer nagyobb valószínűséggel sújtja a "gyilkos kór", mint a férfiakat, a fiatal alkalmazottak és az alantasabb munkát végzők szintén hajlamosabbnak bizonyultak az unatkozásra.
2010.02.09. 08:15
 
 
Hosszabb-rövidebb időre bezártak gyerekeket egy kecskeméti iskolában
A Népszabadság szerint ügyészségi nyomozás és önkormányzati vizsgálat indult amiatt, hogy a rossz magaviseletűeket úgy "rendszabályozzák" a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat által fenntartott, fogyatékosokat és állami gondozottakat foglalkoztató kecskeméti Juhar utcai speciális intézményben, hogy hosszabb-rövidebb időszakokra egy belülről nem nyitható szobába zárják őket. A napilap keddi száma úgy tudja: nevelési célzattal zártak be hosszabb-rövidebb időre nehezen kezelhető gyerekeket egy belülről nem nyitható szobába, és volt olyan gyerek, aki a szükségét is az üres szobában volt kénytelen elvégezni.
2010.02.09. 08:15
 
 
A macskatulajdonosok műveltebbek a kutyatartóknál?
A macskákról régóta azt tartják, hogy okosabbak a kutyáknál, most ugyanezt állapította meg gazdáikról is egy brit tanulmány. A macskák gazdái nagyobb valószínűséggel végeztek egyetemet, mint a kutyák tulajdonosai, legalábbis Nagy-Britanniában, ahol a macska- és kutyapopuláció 50 százalékkal magasabb a becsültnél, és eléri a 20,8 milliót - derítették ki a Bristoli Egyetem szakemberei. A macskatulajdonosok műveltsége természetesen nem kedvenceik okosságából fakad, sokkal inkább abból, hogy a tanultabb emberek hosszabb időt töltenek munkával, és ezért olyan háziállatot tartanak, amely jobban megfelel életmódjuknak.
2010.02.09. 08:15
 
 
Teljesen lezárták a Machu Picchut a turisták elől
A folyamatos esőzések miatt teljesen lezárták a turisták elől a Machu Picchut, a Peruban lévő inka romvárost - közölték hétfőn a dél-amerikai ország illetékes hatóságai. A múlt hónapban több mint ezer turista rekedt a hegyen, mert a közeli Cuzcóból Machu Picchuhoz vezető magas hegyi vasútvonalat sziklaomlások rongálták meg és zárták el a mostoha időjárás következtében. A perui hatóságok tucatnyi helikoptert vetettek be a mentőakcióban: ezek felét az Egyesült Államok biztosította, de például az argentin légierő is küldött két gépet csütörtökön erősítésül. Végül a 1300 turistát elszállítottak a helyszínről.
2010.02.09. 07:45
 
 
Beckham visszafogottságot ígér az MU ellen
Az AC Milanban kölcsönben futballozó David Beckham nem ünnepelné gólját a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben. Az angol válogatott középpályás erről a manchesteri klub hivatalos magazinjában nyilatkozott, hangsúlyozva, hogy tiszteli volt csapata szurkolóit. "Időnként, gólszerzés után az érzelmek elragadják az embert, de úgy vélem, ez ebben az esetben nem fordulna elő - mondta. - Továbbra is szenvedélyes híve vagyok a Manchester Unitednek. Az egyik legnehezebb dolog volt számomra kezelni azt a helyzetet, hogy már nem az MU futballistája vagyok" - utalt 2003-as klubváltására.
2010.02.09. 07:45
 
 
Ezer dollárt roptak össze Haiti megsegítésére sztriptíztáncosnők
Jótékonysági öltáncot lejtettek egy amerikai sztriptízbárban Haiti javára. A táncosnők - akiknek a koreográfiájába beletartozik, hogy tánc közben egy-egy vendég ölében is elidőznek kissé - ezer dollárt "roptak" össze. Az Ohio állambeli, toledói bár vezetője felfedte, hogy már a földrengés előtt fontolóra vették, jótékonységi estet kéne tartania a szórakozóhelynek, mert az becsületére válna. A katasztrófa után hamar úgy döntöttek, hogy a bevétel Haitié legyen. Nem sok sztriptízbárról lehet hallani, amely visszajuttat bevételéből a közösségnek - jegyezte meg a lokál vezetője.
2010.02.09. 07:45
 
 
Csak zaklatás nélkül szabad ajánlószelvényt gyűjteni
Csak zaklatás nélkül gyűjthetnek ajánlószelvényeket az áprilisi országgyűlési választáson induló pártok, illetve jelöltek, nem kérhetik a cédulákat munkahelyeken, egészségügyi, közigazgatási vagy önkormányzati intézményekben, valamint a közösségi közlekedés járművein. A körülbelül nyolcmillió választópolgárnak péntekig kell megkapnia a választásról szóló értesítőt és ajánlószelvényt. Az egyéni választókerületekben csak azok a jelöltek indulhatnak, akik összegyűjtöttek 750 érvényes ajánlószelvényt. Az ajánlószelvények gyűjtését be kell jelenteni az adatvédelmi biztosnál.
2010.02.09. 07:30
 
 
Ártatlannak vallotta magát Michael Jackson orvosa a bíróságon
Ártatlannak vallotta magát hétfőn egy Los Angeles-i bíróságon Conrad Murray, a tavaly nyáron meghalt Michael Jackson háziorvosa, aki ellen gondatlanságból elkövetett emberölés címén emeltek vádat. A Los Angeles-i ügyészség azzal vádolja a Las Vegasban is praktizáló orvost, hogy a krónikus álmatlanság ellen páciensének felírt erős altatókkal és nyugtatókkal a koncertezéshez visszatérni készülő szupersztár halálát okozta. Jacko háziorvosát akár 4 év szabadságvesztésre is ítélhetik, ha a bíróság bűnösnek találja.
2010.02.09. 07:15
 
 
Tavaly 443 milliárd forint adóhiányt tárt fel az APEH
Az adóhatóság tavaly több mint 443 milliárd forintnyi nettó adókülönbözetet tárt fel, s az év során közel 396 milliárd forint nettó megállapítás vált jogerőssé. Az APEH sajtóközleménye szerint 2009-ben 280.573 ellenőrzést fejezett be, ami kis mértékben meghaladja az előző évit (280.273). A vagyonosodási vizsgálatokban feltárt adókülönbözet egy vizsgálatra jutó összege 15 százalékkal, 9 millió forintra emelkedett. A feketegazdaság fehérítése érdekében tavaly is folytatódott az áfacsalások elleni küzdelem, valamint a jövedelem- (nyereség-) minimum alatt vallók ellenőrzése.
2010.02.08. 22:00
 
 
A legtöbb díjat a Bibliothéque Pascal és a Köntörfalak kapta a filmszemlén
A legtöbb díjat a Bibliothéque Pascal, Hajdu Szabolcs alkotása és Dyga Zsombor Köntörfalak című játékfilmje kapta a hétfőn zárult 41. Magyar Filmszemlén: mindkét alkotást négy-négy díjjal jutalmazták. A Bibliothéque Pascal nyerte a szemle fődíját, az Arany Orsót, emellett Hajdu Szabolcs alkotásának ítélték oda a külföldi kritikusok Gene Moskowitz-díját, a legjobb operatőri elismerést és a diákzsűri díját. A Köntörfalakért kapta Dyga Zsombor megosztva a legjobb rendezői díjat, Elek Ferenc a legjobb férfi alakításért járó elismerést, Czakó Judit pedig a legjobb vágónak járó Arany Ollót és a Film.hu internetes közönségszavazásán is ez a film lett a legjobb.
2010.02.08. 21:45
 
 
Vádat emeltek Michael Jackson orvosa ellen
Gondatlanságból elkövetett emberölés címén vádat emeltek hétfőn Michael Jackson popsztár háziorvosa, Conrad Murray ellen. Úgy tudni, hogy a houstoni kardiológus még a nap folyamán feladja, és ártatlannak vallja magát. A Los Angeles-i ügyészség azzal vádolja a Las Vegasban is praktizáló orvost, hogy a krónikus álmatlanság ellen páciensének felírt erős altatókkal és nyugtatókkal a koncertezéshez visszatérni készülő szupersztár halálát okozta. Jacko háziorvosát akár 4 év szabadságvesztésre is ítélhetik, ha a bíróság bűnösnek találja.
2010.02.08. 21:15
 
 
Timosenko pártja megóvja az ukrajnai elnökválasztás eredményét
A vasárnapi elnökválasztáson alulmaradt kormányfő pártja, a Julija Timosenko Tömbje (BJuT) megóvja az eredményt a bíróságokon és a választási bizottságokban - közölte hétfőn az UT-1 közszolgálati televízióban Oleh Ljasko, a párt parlamenti képviselője. Ljasko hangsúlyozta, a BJuT minden tőle telhetőt megtesz, hogy ne lehessen eltorzítani a választási eredményeket. A BJuT szerint Donyeck és Luhanszk megyében, továbbá a Krímben legalább egymillió szavazólapot meghamisítottak a nem végleges hivatalos eredmények szerint győzelmet arató Viktor Janukovics ellenzéki pártvezető javára.
2010.02.08. 21:15
 
 
Brad Pitt és Angelina Jolie perelnek a válásukról szóló álhír miatt
Brad Pitt és Angelina Jolie beperli a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlapot, amiért az újság januárban azt állította, hogy hamarosan válni fog az elsőszámú hollywoodi álompár. A News of the World című bulvárlap saját forrásaira hivatkozva írta, hogy Pitt és Jolie hamarosan felbontja öt éve tartó élettársi kapcsolatát, és az ehhez szükséges jogi előkészítés már decemberben elkezdődött. Az álhír szerint a felek állítólag abban is megegyeztek, hogy miként osszák meg 322 millió dollárnyi (64 milliárd forintnyi) vagyonukat. Hat gyermekük - akik közül három örökbefogadott - az egyezség alapján közös felügyelet alatt maradna, de gyakorlatilag Angelinával élnének.
2010.02.08. 21:00
 
 
Megbénította az amerikai kormányt a "hókalipszis"
A lehullott méteres hó miatt zárva tartottak hétfőn az amerikai szövetségi kormány intézményei, s továbbra is tízezrek maradtak áram nélkül. Miközben a közúti, a vasúti és a légi forgalom még mindig akadozik, a meteorológusok kedden újabb komoly hóesésre számítanak. Zárva maradtak hétfőn a szövetségi kormányzatnak az amerikai fővárosban 231 ezer embert alkalmazó intézményei, csakúgy, mint Washington, valamint a szomszédos Virginia és Maryland állam önkormányzati létesítményei. Az amerikai médiában "hókalipszisként" emlegetett súlyos helyzetben számos helyen nem nyitottak ki az üzletek és az iskolák.
2010.02.08. 20:45
 
 
Elhúzódó humanitárius válságtól tartanak a segélyszervezetek Haitin
Évekig tartó jelenlétre készülnek az egyházi segélyszervezetek a földrengés sújtotta Haitiben, ahol a szakértők szerint 12 hónappal a katasztrófa után legfeljebb az számíthat majd sikernek, ha mindenki túléli a hurrikánszezont és nem lesz éhínség. Majdnem egy teljes hónap eltelt már a január 12-i földrengés óta, de a világméretű segélyakció még mindig vontatottan halad. Nem csupán a bő egymillió hajléktalanról kell gondoskodni, és nem egyszerűen újjáépíteni kell mindazt, ami összedőlt, hanem egy egész országot kell felépíteni, szinte a semmiből - hangsúlyozta Sylvia Raula, az Evangélikus Világszövetség (LWF) haiti főképviselője aki most az egyházi szervezeteket összefogó ACT Alliance szövetség helyi vezetője is.
2010.02.08. 19:45
 
 
Kedden szavaznak az új Európai Bizottságról az Európai Parlamentben
Kedden szavaz az Európai Parlament képviselő-testülete az Európai Bizottság új összetételéről, pontot téve ezzel az alkotmányos szerződés öt évvel ezelőtti leszavazása miatt kezdődött intézményes hercehurca végére. A legfrissebb nyilatkozatok szerint aligha lehet kétséges, hogy a José Manuel Durao Barroso elnök második mandátumára összeállított végrehajtó testület a strasbourgi plenáris szavazáson elnyeri a szükséges - egyszerű - többséget, legfeljebb a támogatás mértéke kérdéses még. A testület szinte nyomban hivatalba is lép: az állam- és kormányfők csütörtöki brüsszeli találkozóján Barroso már az új bizottság elnökeként vesz majd részt, jövő szerdán pedig meg is tartják az első bizottsági ülést.
2010.02.08. 19:00
 
Ne csináld a férfi előtt! 8 tipp
Eláruljuk azt a nyolc undok dolgot, amelyet soha, soha ne csinálj a férfi orra előtt. Különben könnyen kútba eshet az ígéretesnek induló, szenvedélyes románc.
2010.02.08. 18:31
 
 
A FIFA illetékesei továbbra is vitáznak a technikai vívmányokról
Továbbra is megoszlik a véleménye a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) illetékeseinek abban a kérdésben, hogy a nagy vitát kiváltó játékvezetői tévedések elkerülése érdekében szükséges-e alkalmazni az új technikai vívmányokat, ugyanakkor Joseph Blatter elnök szerint fel kell gyorsítani azokat a folyamatokat, amelyek megoldást kínálnak az ellentmondásos helyzetekre. Többek között erről számolt be Kisteleki István, a hazai szövetség (MLSZ) elnöke azután, hogy hétfőn részt vett a FIFA technikai és fejlesztési bizottságának kibővített ülésén Zürichben.
2010.02.08. 18:15
 
 
Az EBESZ támogatja a szlovák kisebbségi nyelvhasználati törvény módosítását
Knut Vollebaek EBESZ-főbiztos szerint Szlovákiában szükség van a nemzeti kisebbségi nyelvhasználati törvény módosítására. "Előzetes elemzéseink alapján megállapítható, hogy van lehetőség a (kisebbségi nyelvhasználati) jogszabály módosítására, hogy kompatibilisebb legyen az államnyelvtörvénnyel" - jelentette ki az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosa Pozsonyban azután, hogy tárgyalásokat folytatott Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszterrel. Vollebaek úgy véli: jogszerű a szlovák kormány igyekezete, hogy megerősítse az államnyelv használatát, de ezt úgy kell megtenni, hogy "ne sérüljön a kisebbségek jogainak alkalmazása".
2010.02.08. 18:15
 
Magától elmarad a maszturbáció?
A maszturbáció gyakorisága a korral általában csökken. De ma már tudjuk, hogy nagyon sok felnőtt is maszturbál, az élethelyzettől függően gyakrabban vagy ritkábban.
2010.02.08. 18:11
 
 
Demszky: Mesterházy Ernő nem érintett a BKV-s ügyekben
Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármester kiállt korábbi főtanácsadója, Mesterházy Ernő mellett, és azt mondta: biztos abban, hogy személyes munkatársa nem érintett a BKV-val kapcsolatos botrányos ügyekben. A főpolgármester kijelentette: nem mond le. Elismerte, hogy korábban a városvezetés és személyesen ő is több hibát elkövetett a BKV felügyeletével összefüggésben. Közölte: hiba volt, hogy 2007 elején több fontos, a fővárosi céget is érintő döntési hatáskört a közgyűlési bizottságokhoz delegáltak, és hiba volt az is, hogy Antal Attilát elfogadta a BKV vezérigazgatójának, ahelyett, hogy a posztra nemzetközi pályázatot írtak volna ki.
2010.02.08. 18:00
 
 
A Google fellebbezett a franciaországi pénzbüntetése ellen
A Google hétfőn bejelentette, hogy fellebbezést nyújtott be a párizsi legfelsőbb bíróságon azon ítélet ellen, amely pénzbírságra kötelezte, amiért engedély nélkül digitalizált francia irodalmi műveket. Alexandra Neri, az informatikai óriásvállalat ügyvédje elmondta: január 21-én benyújtotta a fellebbezést a 2009. december 18-án kihirdetett ítélet ellen. Egy párizsi bíróság megtiltotta a Google-nak, hogy előzetes engedély nélkül folytassa a francia irodalmi művek digitalizálását, s napi 10 ezer euró, azaz 2,7 millió forintnyi kártérítés megfizetésére kötelezte mindaddig, amíg le nem veszi keresőszolgálatának kínálatából az eddig engedély nélkül kínált műveket.
2010.02.08. 18:00
 
 
Ötvenötmillió óvszert osztanak szét a riói karneválon
Ötvenötmillió gumióvszert osztanak szét idén a héten kezdődő riói karneválon. Az óvszerosztás mellett felvilágosító hadjáratba kezdett a brazil egészségügyi minisztérium, egyebek közt a tévékben "beszédes" gumireklámba: a filmecskében egy óvszer fennhangon követeli fiataloktól, hogy őt is vigyék magukkal bulizni. Az idén a kampány fő célcsoportjai a fiatal lányok és a meleg ifjak. Tavaly a brazil kormány összesen fél milliárd gumióvszert adott a lakosságnak, ami fejenként - a csecsemőket és az aggokat is beleszámítva - 2,6 darab.
2010.02.08. 17:30
 
 
Antonio Tarver lehet Erdei következő ellenfele
Sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi félnehézsúlyú világbajnoka az amerikai Antonio Tarverrel csap össze májusban, az Egyesült Államokban. A profiboksz.hu hétfőn Németországból származó, hivatalos források által meg nem erősített információk alapján arról számolt be, hogy a két öklöző a Nemzetközi Bokszszervezet (IBO) hamarosan megüresedő félnehézsúlyú bajnoki címéért léphet majd a kötelek közé. A találkozóra a floridai Jacksonville-ben kerülhet sor, és az ESPN csatorna közvetítheti a nagyszabású eseményt.
2010.02.08. 17:30
 
 
Új villába költözik Berlusconi
Új villába költözik Milánóban Silvio Berlusconi. Olaszország válófélben lévő miniszterelnöke a Macherióban lévő luxusvilláját átengedi feleségének, Veronica Lariónak és három közös gyermeküknek, ő maga pedig a Lesmóban álló Gernetto Villába költözik. Az Il Giornale milánói napilap szerint a 18. század közepén neoklasszicista stílusban épült, felújított házat egy 350 ezer négyzetméteres kert veszi körül. Az épület renoválásával egy neves építészekből álló csoportot bíztak meg. A villa egyik tornyában öt apartmant alakítottak ki, amelyekben Berlusconi a jövőben neves vendégeket fogad. A Villa Gernetto első prominens vendégét, Jadranka Kosor horvát miniszterelnök hétfőre várták a birtokra.
2010.02.08. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847[1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista