2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
A "halál órája" mutatja az elhunyt dohányosok számát
A "halál óráját" leplezte le az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a svájci Genfben; az óra azt mutatja, hogy világszerte hányan halnak meg a dohányzás miatt. A vasárnap beüzemelt órát a városban a dohányzás ügyében rendezendő tanácskozás előestéjén leplezték le. Becslések szerint a világon minden 5,84 másodpercre jut egy haláleset, amely a dohányzással áll összefüggésben. Az óra bemutatásán a WHO képviselői mellett a március 21-ig tartó konferencia más küldöttei is részt vettek. "Bár a dohányipar sok országban visszaszorult, de a dohányzás még így is több halálesetért felelős, mint amennyiért az AIDS, a tuberkulózis és a malária együttvéve" - hívta fel a figyelmet Douglas Bettcher, a WHO dohányzás elleni kezdeményezésének igazgatója.
2010.03.15. 15:30
 
Ausztráliában él a világ legnagyobb lova
Ausztráliában él, több mint két méter magas, és puszta látványával sokakat megijeszt - ez Noddy, a világ minden bizonnyal legnagyobb lova. A pontosan 205 centiméter magas állat a földrésznyi ország lovasbemutatóinak rendszeres szereplője. A shire csődör becsületes neve Luscombe Nodram, súlya pedig másfél tonna. "Különleges utánfutóra van szükségünk, hogy szállítani tudjuk" - idézte az AAP ausztrál hírügynökség a ló tulajdonosát. "De akárhol is bukkan fel, lenyűgözi az embereket" - mondta Jane Greenman. Famíliájában nem Noddy az első nagy termetű példány, Ladbrook Ivader nevű felmenője egykor a világ legnagyobb lovaként szerepelt a Guinness Rekordok Könyvében. Az "öreg" azonban csak 195 centire nőtt.
2010.03.15. 14:45
 
Basescu: a romániai magyaroknak magyarságukra is büszkének kell lenniük
A romániai magyaroknak magyarságukra és román állampolgárságukra egyformán büszkének kell lenniük - ez az egyik fő gondolata annak a román elnöki hivatal által hétfőn közzé tett ünnepi nyilatkozatnak, amelyben Traian Basescu román államfő március tizenötödike alkalmából köszöntötte a romániai magyarokat. A dokumentum szerint a romániai magyarok számára sokkal könnyebbé és természetesebbé vált a magyarságukból, valamint a román és az európai állampolgárságukból adódó hármas identitásuk vállalása most, amikor Románia és Magyarország is tagja "a nagy európai családnak", és az állam modernizációjára, valamint a jólét megteremtésére irányuló közös célokkal rendelkeznek.
2010.03.15. 14:00
 
 
Az állami lobogó felvonásával megkezdődött a március 15-i ünnepségsorozat
A Magyar Köztársaság lobogójának ünnepélyes felvonásával kezdetét vette az 1848-49-es szabadságharc és forradalom 162. évfordulójának tiszteletére rendezett állami ünnepségsorozat Budapesten. A lobogót katonai tiszteletadás mellett hétfőn délelőtt vonták fel a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. Az ünnepi eseményen jelen volt Sólyom László köztársasági elnök, Bajnai Gordon miniszterelnök és Katona Béla, az Országgyűlés elnöke. A rendezvényen részt vettek a kormány tagjai, állami vezetők, a pártok egy részének képviselői, a diplomácia testület tagjai.
2010.03.15. 13:45
 
 
Bokros: a márciusi ifjak felelős értelmiségiek voltak
A márciusi ifjak felelős, áldozatkész értelmiségiek voltak - jelentette ki Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök-jelöltje az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 162. évfordulóján, a budapesti Jókai téren. Hozzátette: a márciusi ifjak 162 évvel ezelőtt nem érték be saját "pecsenyéjük sütögetésével", saját "karrierjük" biztosításával. Az ifjak gyülekező helye, a Pilvax kávéház a polgári nyilvánosság fontos színtere volt - jelentette ki. Mint mondta, a márciusi fiatalok többet akartak rossz kompromisszumoknál, és többet akartak az egy helyben topogásnál. Bokros szerint akkor a pesti értelmiség tisztában volt kiváltságos helyzetével, sokan életüket kockáztatva is bátran nekiálltak, hogy kirántsák a politikai kátyúból az ország szekerét.
2010.03.15. 13:30
 
Sikerrel járt az Ausztráliából Új-Zélandra evező férfi
A világon elsőként szelte át csónakján a tengert Ausztrália és Új-Zéland között egy 25 fiatalember úgy, hogy Ausztráliából kelt útra. Shaun Quinceyt két hónapon át viharok, áramlatok és méteres hullámok hátráltatták, de vasárnap végre partot ért Új-Zélandon, ahol több száz érdeklődő várta. A fiatalembert édesanyja sonkás szendviccsel köszöntötte. "Ez a legfinomabb szendvics, amelyet valaha ettem" - mondta a megérkezést követően Quincey. A 25 éves férfi a megpróbáltatások és a kimerültség ellenére meglepően jó karban volt - írták le a partra sereglett emberek.
2010.03.15. 13:30
 
Francia pénzügyminiszter: nem prioritás az EMF létrehozása
"Nem elsődleges fontosságú" célkitűzés az Európai Valutaalap (EMF) létrehozása az euróövezetben - mondta nyilatkozatában a francia pénzügyminiszter. Christine Lagarde a Financial Timesnak azt mondta: az EMF életre hívásához szükséges uniós szerződésmódosítás "3-4-5 évig tartó kaland" lenne. A német pénzügyminiszter által a minap - szintén a Financial Timesban - kifejtett elképzelésről, miszerint létre lehet hozni az EMF-et, de ahhoz rendkívül erőteljes büntető szankciórendszert kell társítani, Lagarde azt mondta: ő inkább az bajokat gyorsabban jelző figyelőrendszert pártolná, mivel az EU mostani költségvetési szabályainak bírságfenyegetései is "olyan távoliak és valószerűtlenek, hogy nincs igazán elrettentő hatásuk".
2010.03.15. 12:15
 
 
Az eurózónában csökkent a foglalkoztatottak száma a IV. negyedévben
Az euróövezetben 347 ezer állás szűnt meg a tavalyi utolsó negyedévben, ami kevesebb az előző három hónaphoz képest - közölte az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat hétfőn. A foglalkoztatottak száma 0,2 százalékkal, 144,3 millióra csökkent a tavalyi utolsó három hónapban az előző negyedévhez viszonyítva. Éves szinten 2,0 százalékkal csökkent a foglalkoztatottak száma. Negyedéves szinten a foglalkoztatottak száma 1,1 százalékkal csökkent a feldolgozóiparban, 0,4 százalékkal az építőiparban, 0,5 százalékkal a kereskedelmi, a közlekedési és a távközlési ágazatban, illetve 0,1 százalékkal a pénzügyi szektorban.
2010.03.15. 12:15
 
Német adócsalás: megközelíti a 10 ezret az önkéntes adózók száma
Megközelíti a 10 ezret azoknak a német állampolgároknak a száma, akik a január végén kirobbant adócsalási botrány nyomán önkéntesen bevallották adóhátralékaikat, illetve jelezték, hogy készek azt befizetni az államkasszába. Hétfői sajtóértesülések szerint március közepéig a szövetségi, illetve a tartományi pénzügyminisztériumokba összesen 9547 ilyen bejelentés érkezett. Az illetékes hatóságok nem közölték, hogy a pótlólagos adóbefizetésekből mekkora összegre számítanak, egyes becslések szerint azonban több száz millió euróról lehet szó.
2010.03.15. 11:00
 
Idén jelentősen változnak a munkaviszonyra vonatkozó szabályok
Idén jelentősen változik a munkaviszonyra vonatkozó szabályozás, ami az alkalmi munkavállalói könyvet, a munkáltató jogutód nélküli megszűnését, a munkaerő-kölcsönzést, valamint a gyermekgondozási segélyt érinti - hívja fel a figyelmet az RSM DTM adótanácsadó cég. Április 1-jétől megszűnik az alkalmi munkavállalói kiskönyv, ezeket 2010. július 31-ig kell leadni a Munkaügyi Hivatalnak - ismerteti a cég hírlevele.
2010.03.15. 10:30
 
 
Bajnai: a nemzeti ünnep fontos része az összetartozás kifejezésének
Egyik legnagyobb nemzeti ünnepünk megtartása fontos része összetartozásunk kifejezésének - írta Bajnai Gordon kormányfő a külhoni magyaroknak küldött ünnepi üzenetében. Az emlékezés az 1848-49-es forradalomra és szabadságharcra lehetőség arra, hogy minden magyar megpróbálja megkeresni és megadni válaszait identitásának legalapvetőbb kérdéseire - mutatott rá a kormányfő üzenetében, amelyet a Miniszterelnöki Hivatal juttatott el az MTI-hez. Mint a miniszterelnök írta, a nemzeti ünneppel kapcsolatban valószínűleg sokakban felmerül a kérdés, hogy van-e még az ősökhöz méltó magyarságtudat a magyarokban, és tudunk-e vigyázni nemzeti értékeinkre, örökségünkre.
2010.03.15. 09:45
 
 
Beckham sérülése miatt valószínűleg nem játszhat a 2010-es vb-n
Jelen állás szerint szinte biztosan ki kell hagynia a nyári labdarúgó-világbajnokságot az angol válogatott David Beckhamnek, aki vasárnap este Achilles-ín-sérülést szenvedett az AC Milan Chievo elleni olasz bajnoki mérkőzésén. A 34 éves középpályásnak minden valószínűség szerint elszakadt az Achillese a bal lábában, emiatt hétfőn Finnországba utazik, ahol a terület egyik legelismertebb szakembere, Sakari Orava megműti. A sebész az ilyen jellegű sérülésekről azt mondta: körülbelül három-négy hónap elteltével lehet elkezdeni labdába rúgni, illetve játszani, de a korábbi erőállapot visszanyeréséhez, maximális erejű rúgások, erőteljes ugrások kivitelezéséhez további egy hónap szükséges.
2010.03.15. 09:15
 
 
Működik a kávémeghajtású autó
Néhány technikai problémá ellenére teljesítette a célul kitűzött 376 kilométeres távját a kávémeghajtású brit autó. A Jem Stansfield, a BBC műsorvezető-feltalálója által készített és vezetett jármű Londonból indult és meg is érkezett céljához, a brit tudósok és tervezők fesztiváljára Manchesterbe - olvasható a The Daily Telegraph című brit napilap internetes kiadásában. Az átalakított Volkswagen Sciroccót hatvan kilométerenként kellett újratölteni. A jármű motorja folyékony kávéőrleményt használt biomasszaként - ez hajtja benzin helyett. Sebessége elérte a 96 kilométer/órát. A teljes táv alatt összesen tizenegyezer eszpresszóhoz elegendő kávét használtak fel működtetésére.
2010.03.15. 09:00
 
 
Obama köszöntése az 1848-as forradalom évfordulója alkalmából
Barack Obama amerikai elnök nyilatkozatban köszöntötte az 1848-as magyar forradalom 162. évfordulójának ünneplőit. "Legmelegebb üdvözletem küldöm mindazoknak, akik az 1848-as magyar forradalom évfordulóját ünneplik" - áll az elnöki köszöntésben, amelyet a Fehér Ház szóvivői irodája hozott nyilvánosságra. Obama kiemelte: az 1848-as forradalom meghatározó pillanat volt Magyarországnak a szabadságért vívott küzdelmében, és továbbra is lelkesítőleg hat mindazokra, akik támogatják a szabadság ügyét. Az amerikai elnök nyilatkozata szerint az Egyesült Államok és Magyarország népét összekötik a közös értékek, valamint az ünnepélyes elkötelezettség egymás biztonsága iránt a NATO alapokmány 5. cikkelyén keresztül.
2010.03.15. 08:15
 
Primera División: négy gólt lőtt a Real Madrid
Többek között a három gólt szerző Gonzalo Higuaín remeklésének köszönhetően a Real Madrid sima győzelmet aratott a Real Valladolid vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. Nem sokkal korábban az argentin csatár válogatottbeli csapattársa, Lionel Messi rukkolt ki hasonlóan pazar produkcióval, a Barcelona Valencia felett aratott győzelme alkalmával. Eredmény: Real Valladolid-Real Madrid 1-4 (0-2). Gól: Albiol (58., öngól), illetve C. Ronaldo (28.), Higuaín (45., 52., 65.). Az állás: 1. Real Madrid 26 71-21 65, 2. Barcelona 26 64-16 65, 3. Valencia 26 42-29 47, 4. Sevilla 26 39-29 44, 5. Real Mallorca 26 41-31 43, 6. Deportivo La Coruna 26 30-28 42, 7. Athletic Bilbao 26 34-30 41, 8. Getafe 26 34-32 36.
2010.03.15. 08:00
 
 
Forgalomkorlátozások a fővárosban a március 15-i ünnepségek miatt
A március 15-i állami ünnepség, megemlékezések és rendezvények miatt forgalomkorlátozásokat léptetett életbe a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Hétfő estig nem állhatnak meg az autósok a Belvárosban a Városház utca egy szakaszán, a Kammermayer Károly téren, és a Gerlóczy utca egy szakaszán, mától hétfő estig lezárásokra is kell számítani. Ma estétől hétfő kora délutánig tilos lesz megállni a Nemzeti Múzeum környékén, ma estétől hétfő estig a Belváros több pontján, így a Kossuth téren és környékbeli utcákban. Ugyancsak nem lehet majd megállni már ma estétől hétfő késő estig a Lánchíd két hídfőjénél. Lezárják hétfőn a Lánchidat és a Roosevelt teret is.
2010.03.14. 22:00
 
 
Slota: Magyarország ne lehessen az EU elnöke, amíg irredenta
A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) szerint a pozsonyi kormánynak Brüsszelben javasolnia kellene, hogy Magyarország mindaddig ne tölthesse be az Európai Unió (EU) soros elnöki tisztségét, amíg fel nem hagy az irredentista és nagymagyar törekvéseivel. Ján Slota, az SNS elnöke pártja honlapján vasárnap megjelent közleményében úgy vélte, hogy Szlovákiának ezzel kellene tiltakoznia Sólyom László magyar köztársasági elnök szerbiai látogatásán tett kijelentései ellen. "Sólyom kijelentése, miszerint a szlovákiai, szerbiai és romániai magyaroknak csak idegen nyelvként kellene tanulniuk az államnyelvet, igazolja a nagymagyar sovinizmus fokozódását" - áll a dokumentumban.
2010.03.14. 21:30
 
 
A baloldali ellenzék az élen a francia regionális választások első fordulója után
Rekordszintű, 52,5 százalékos távolmaradás mellett az ellenzéki szocialisták a szavazatok 30 százalékával megnyerték vasárnap a francia regionális választások első fordulóját - derült ki a France2 közszolgálati televízió által ismertetett exit poll eredményekből. Nicolas Sarkozy államfő kormánypártja 26,5 százalékot kapott, amely történelmi mélypontnak számít a jobbközép számára. Az ellenzéket erősítő Zöldek 12,6 százalékkal a harmadik helyen végeztek. Várakozásokon felül teljesített a szélsőjobboldali Nemzeti Front, amely a szavazatok 12 százalékát szerezte meg.
2010.03.14. 20:45
 
 
Teltházas volt az idei debreceni DESZKA Fesztivál
Gazdag szakmai programok és teltházas színelőadások jellemezték a vasárnap este véget ért IV. DESZKA - Kortárs Magyar Drámák Fesztiválját, amely minden eddiginél több programmal várta egy héten át az érdeklődőket - összegezte a rendezvénysorozatot Vidnyánszky Attila, az eseménynek otthont adó debreceni Csokonai Színház igazgatója vasárnap. Az igazgató a vasárnap esti záró előadást megelőzően elmondta: a korábbi évekhez képest mintegy harmadával több előadást tartottak, ez a szám is mutatja a fesztivál fejlődését. Az idén 24 kortárs darabot adtak elő négy helyszínen.
2010.03.14. 20:30
 
 
Kósa Lajos: a szabadság a törvényesség rendjén valósul meg
Az 1848-as magyar forradalmat azok a szabadságért küzdő politikusok vezették győzelemre, akik hitték, hogy a szabadság a törvényesség rendjén keresztül valósul meg - mondta Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke, Debrecen polgármestere vasárnap Veszprémben a Színházkertben, a Petőfi-szobornál tartott ünnepségen, mintegy félezer veszprémi ünneplő előtt. A Fidesz vezető politikusa az 1848. március 15-én és az azt követő napokban történtekre emlékezve hangoztatta: nem azok álltak a forradalom élén, akik a pesti utcákon lázítottak, s "általában és kizárólag az erőszakra biztattak".
2010.03.14. 20:30
 
 
Labdarúgó NB I: megszerezte első tavaszi pontjait az Újpest
Megszerezte első tavaszi pontjait az Újpest, miután hazai környezetben 4-1-re nyert a sereghajtó Diósgyőr ellen a Soproni Liga 18. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. Eredmény: Újpest FC-Diósgyőri VTK 4-1 (1-1), Szusza Ferenc Stadion, 4000 néző, v.: Bognár, gólszerzők: Rajczi (8.), Kabát (64., 69.), Varga R. (80.), illetve Menougong (13.), sárga lap: Vasiljevic (43.), illetve Supic (68.), Bognár (90.).
2010.03.14. 19:45
 
 
BL: Kassai Viktor dirigál a Sevilla-CSZKA Moszkva visszavágón
Kassai Viktort jelölte vezetőbírónak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a spanyol Sevilla és az orosz CSZKA Moszkva keddi mérkőzésére, amely a Bajnokok Ligája egyik nyolcaddöntős párharcának a visszavágója lesz. A moszkvai 1-1-et követő találkozót a spanyol együttes otthonában, a Ramón Sánchez Pizjuán Stadionban rendezik 20:45 órától. A pekingi olimpia döntőjét vezető Kassai neve szerepel azon a 30 fős játékvezetői listán is, amelyet február elején állított össze a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) illetékes testülete a nyári, dél-afrikai világbajnokságra.
2010.03.14. 19:30
 
 
Eddig tízezren voltak a központi ünnepségsorozat múzeumkerti programjain
Eddig több százezren tekintették meg a város 9 pontján felállított huszárszobrokat és mintegy tízezren vettek részt a "Március 15. - Közös tavaszunk" elnevezésű központi ünnepségsorozat múzeumkerti programjain - közölte a Miniszterelnöki Hivatal vasárnap. Több százezer gyerek és felnőtt ismerkedett meg a huszár hagyományokkal a Budapest forgalmas csomópontjain felállított, az 1848-49-ben a szabadságért harcoló huszárezredek díszes egyenruháját bemutató szobrokkal - áll a dokumentumban. Március 15-én a Lánchíd pesti hídfőjénél a Magyar Huszár és Katonai Hagyományőrző Szövetség 50 lovasa részvételével '48-as huszár- és honvédtábor várja a látogatókat.
2010.03.14. 18:00
 
 
Síugró Vk: Ammann az utolsó versenyt is megnyerte
A síugrók 2009/10-es Világkupa-sorozatának vasárnapi befejező viadalát is az egész szezonban gyakorlatilag verhetetlen Simon Ammann nyerte: az összetettbeli sikerét már pénteken bebiztosító svájci ezúttal Oslóban, nagysáncon diadalmaskodott magabiztosan. A februári, vancouveri téli olimpián mindkét sáncon aranyérmes Ammann a norvégiai szériazáró eseményen - 135,5, majd 124,5 méteres ugrással - 267,7 pontot gyűjtött, 9-cel megelőzve a lengyelek klasszis versenyzőjét, Adam Malyszt, és több mint 16 ponttal az osztrák Andreas Koflert.
2010.03.14. 17:30
 
 
Százezernyi tüntető követel új választásokat a thaiföldi fővárosban
A becslések szerint százezernél is több tüntető követelte vasárnap Bangkokban a thaiföldi parlament feloszlatását és új választások kiírását, azzal fenyegetőzve, hogy ellenkező esetben hétfőn a kormánynak "menedéket" nyújtó katonai tábor felé vonulnak. A tiltakozó akciók szervezői szerint több mint százezer "vörös inges" érkezett kamionnal, autóbuszon, kis teherautón a fővárosba az ország északi és északkeleti részéből, az emigrációba kényszerített exkormányfő, Thakszin Sinavatra fő erősségeiből. Bangkokba és környékére 50 ezer katonát, rendőrt és civil önkéntest vezényeltek a középületek védelmére és a tüntetők megmotozására a város bejáratainál.
2010.03.14. 17:30
 
 
Fedett vb: Kiss Dániel nyolcadik 60 m gáton
Kiss Dániel a nyolcadik helyen végzett 60 m gáton a dohai fedettpályás atlétikai világbajnokságon, vasárnap. A számot az olimpiai bajnok kubai Dayron Robles nyerte. Az idén országos csúcsot (7.56 mp) felállító 28 éves magyar atléta beragadt a rajtnál, s a táv második felében már nem tudott felzárkózni a rendkívül erős mezőnyhöz. Kiss az előfutamban 7.65-öt, az elődöntőben 7.64-et futott, a fináléban 7.81-gyel ért célba. A magyarok ezelőtt legutóbb hét éve értek el döntős helyezést tető alatti vb-n, éremből pedig három bronzot sikerült gyűjteni eddig.
2010.03.14. 17:00
 
 
Hiller István kulturális kitüntetéseket adott át
Egy új kiegyezés és a nemzeti egység érzésének szükségességéről beszélt Hiller István vasárnap a Szépművészeti Múzeumban, ahol a nemzeti ünnep alkalmából kulturális kitüntetéseket adott át vasárnap. A köztársasági elnök által adományozott Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjét 14-en, a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjével 39-en, Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztet 57-en, Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet 35-en, míg Magyar Köztársasági Bronz Érdemkeresztet 22-en vehettek át. A kiemelkedő újságírói tevékenységért járó Táncsics Mihály-díjjal kitüntetett újságírók között Vince Mátyás, a Magyar Távirati Iroda elnöke is átvehette az elismerést.
2010.03.14. 16:45
 
 
Izrael kerítést tervez egyiptomi határára
Az izraeli-egyiptomi határon végighúzódó kerítés építését hagyta jóvá vasárnapi ülésén a jeruzsálemi kormány. Izraeli médiajelentések szerint a terv megvalósítása mintegy 1,35 milliárd sékelbe (körülbelül 260 millió euróba) kerülne, s a kerítés 2013-ig elkészülne. Feladata az lenne, hogy meggátolja illegális határátlépők bejutását a Sínai-félszigeten át Izraelbe. Izrael ezzel Afrikából érkező vendégmunkások ezreit tarthatná távol területétől, s gátat szabhatna a határán keresztül zajló kábítószer- és embercsempészetnek is.
2010.03.14. 16:45
 
 
Új trónkövetelő az Abonyi Vadasparkban
Újabb taggal gyarapodott nemrégiben az Abonyi Vadaspark egyre népesebb oroszlánkolóniája - tudatta a magánállatkert tulajdonosa vasárnap. A kis jövevény egyelőre még alig nagyobb, mint egy megtermett házimacska. A hangja sem sokban különbözik a hízelgő kedvencekétől, "nyávogása" alig emlékeztet a park tekintélyt parancsoló, kifejlett ragadozóinak öblös orgánumára - mutatta be saját irodájának bőr ülőgarnitúráján rendetlenkedő új kedvencét Tóth Tibor. Az aprócska "királyi sarj" persze hamar levetkőzi majd a kiscicás külsőt, hiszen már most is rohamosan fejlődik és kétévesen jó két mázsát nyom majd - tette hozzá.
2010.03.14. 16:30
 
 
F1, Bahrein GP: Alonso győzött, kettős Ferrari-siker
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája nyerte az autós gyorsasági világbajnokság idei első futamát, a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat. A szahíri pályán rendezett vasárnapi viadalon Alonso mögött csapattársa, a brazil Felipe Massa lett a második és a brit Lewis Hamilton (McLaren) a harmadik. A három év szünet után visszatért, hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) a hatodik helyen zárt, a vb-címvédő brit Jenson Button (McLaren) a hetedik lett. A 28 esztendős, kétszeres világbajnok Alonso, aki most versenyzett először a Ferrarival, 22. futamgyőzelmét szerezte meg.
2010.03.14. 16:30
 
 
Feljelenti a BKV volt vezérigazgatóját Bruck Gábor
Jogi lépést tesz rágalmazásért Antal Attila, a BKV volt vezérigazgatója ellen Bruck Gábor, a Sawyer-Miller Group nevű PR-cég vezetője, mert szerinte a jelenleg házi őrizetben lévő Antal hamisan állította egy interjúban, hogy Demszky Gábor nyomására még több megbízást kaptak. Bruck Gábor vasárnap az MTI-nek kijelentette: egy élő szerződése van a BKV-val, amely a 4-es metró kommunikációjával kapcsolatos, ezt egy Brüsszel által is jóváhagyott közbeszerzésen nyerte el, jóval Antal Attila megbízatása előtt. A Magyar Nemzet szombaton közölt interjút Antal Attilával. Ebben Antall azt mondta, hogy a főpolgármester kérésére bővítették ki a PR-cég szerződését, így több megbízáshoz juttatva azt.
2010.03.14. 16:30
 
Magyar íjászok megdöntöttek egy 1226-ban felállított íjászrekordot
Két magyar sportoló megdöntött egy 1226 óta érvényes íjászrekordot a Nyílegyenes Távlövő Bajnokságon, az íjász távlövés rekordját még a Mongol Birodalomban állították fel. A versenyt 50 résztvevővel tartották meg Budapesten szombaton. A bajnokságon a Mónus József - Grózer Csaba páros nyila 508,74 méterre szállt, 6 méterrel haladva meg a középkorból ismert rekordot - mondta el Posta Pál, a Hagyományos Íjászok Világszövetségének alelnöke vasárnap. Tájékoztatása szerint a versenyzők az íjat és a nyílvesszőt saját maguk készítik.
2010.03.14. 15:30
 
 
Sólyom: Szerbia példát mutat a többi Kárpát-medencei országnak
Példamutatónak nevezte Szerbia kisebbségi politikáját Sólyom László államfő vasárnap Újvidéken, Boris Tadic szerb elnökkel folytatott megbeszélése után. A köztársasági elnök kijelentette, "Szerbia példamutató és európai kisebbségi politikáját jelzi", hogy Belgrád "nemhogy nem ellenezte, hanem mindenben támogatta" a magyar államfőnek a március 15-i nemzeti ünnep alkalmából tett háromnapos vajdasági körútját. Sólyom László a Népszabadság kérdésére, vajon felkérés esetén vállalna-e egy újabb ötéves elnöki mandátumot, azt mondta, "idő előttinek tekinti" ezt a kérdést.
2010.03.14. 15:15
 
 
Hómobilosokat temetett be a lavina Kanadában, hárman meghaltak
Mintegy 200 embert temetett maga alá egy hómobilverseny közben szombaton a kanadai Sziklás Hegységben lezúduló lavina, a katasztrófának halálos áldozatai is vannak. Mint Brit Kolumbia tartomány rendőrsége vasárnap közölte, a hótömeg alól eddig három holttestet sikerült kiemelni, s mintegy tucatnyi a sérültek száma. A hómobilverseny résztvevői közül többet eltűntként tartanak nyilván. Egyelőre nem tudni, hogy az áldozatok a versenyzők vagy a szintén 200 körüli néző közül kerültek-e ki. A kutatás és mentés folytatódik. David Raven, a Vancouvertől északkeletre fekvő Revelstoke város polgármestere a hómobilosokat tette felelőssé a bekövetkezett tragédiáért.
2010.03.14. 15:00
 
 
Akár hó is hullhat március 15-én
Akár havazhat is a nemzeti ünnepen, például a fővárosban és az ország északi és északkeleti részében - közölte Gaál Áron, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa vasárnap. A szakember szerint hétfőn felhőátvonulásra, záporra, szeles, néhol viharos erősségű szélre kell számítani. A meteorológus még a hózápor lehetőségét sem zárta ki. A fővárosban 4 és 9 fok között alakul a hőmérséklet, ami estére 2-3 fokra is lehűlhet - tette hozzá.
2010.03.14. 14:15
 
 
Uniós mentőcsomag készül Görögországnak
Milliárd eurós nagyságrendű mentőcsomagot állítanak össze Görögország számára brüsszeli illetékesek hétvégi sajtóértesülések szerint. A súlyos adósságválsággal küszködő dél-európai ország megsegítéséről az euróövezeti pénzügyminiszterek hétfői értekezletén dönthetnek. Az AFP francia hírügynökség vasárnapi jelentése szerint két változat kerülhet a miniszterek elé. Az egyik megoldás alapján Görögország hitelhez vagy hitelgaranciához juthat uniós tagállamokkal kötendő kétoldalú megállapodások révén. A tárgyalásokat az EB szervezné. A másik változat szerint maga a brüsszeli bizottság lenne a főszereplő, a testület venne fel Görögország számára hitelt, amelyre a tagországok vállalnának garanciát.
2010.03.14. 13:00
 
 
Csökkent a belvízzel elöntött területek nagysága Békésben
Csaknem 500 hektárral 9.035 hektárra csökkent a belvízzel elöntött területek nagysága Békés megyében - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vasárnap. A tájékoztatás szerint az igazgatóság tíz belvízvédelmi szakaszából már csak hatban tartanak fenn elsőfokú készültséget. Az előző naphoz képest két területen is megszüntették a védekezést. Jelenleg már csak 37 szivattyútelep működik, egy nappal korábban még 46-nak kellett dolgoznia. Az igazgatóság telepei azonban még így is csaknem egymillió köbméter vizet emeltek át a befogadó folyókba és csatornákba.
2010.03.14. 12:45
 
 
Szijjártó: felelnie kell annak, aki közpénzt lopott
Ha a Fidesz kormányra kerül, akkor felelniük kell azoknak, akik közpénzt loptak - mondta Szijjártó Péter a Fidesz elnöki stábjának vezetője vasárnap Budapesten. Szijjártó Péter közölte: a választások után egyetlen egy, az adófizetőktől ellopott forint sem maradhat felderítetlenül sem Budapesten, sem vidéken, függetlenül attól, hogy Nokia-dobozban, adalékanyagban, vagy kommunikációs szerződések formájában lopták el azt. Az emberek elvárása, hogy mindenki feleljen, aki részt vett közpénzek ellopásában, akár távozik a politikából, akár miniszterelnök volt egy esztendőig, akár főpolgármester volt húsz évig - fogalmazott a politikus.
2010.03.14. 12:00
 
 
Négy hét múlva lesz a voksolás első fordulója
Négy hét múlva, április 11-én lesz az országgyűlési képviselők választásának első, magyarországi fordulója, a voksolásra jogosult több mint nyolcmillió választópolgár csaknem 11 ezer hazai szavazókörben adhatja le voksát. Sólyom László köztársasági elnök január 22-én írta ki az országgyűlési képviselő-választás első fordulóját április 11-ére, a választások második fordulóját pedig 25-ére. A választópolgárok az országgyűlési választás első fordulóján két szavazattal rendelkeznek: egyrészt voksolhatnak arra, kit szeretnének az egyéni választókerületükben képviselőnek, másrészt a másik íven arról dönthetnek, hogy a területi listáról melyik pártot támogatják.
2010.03.14. 11:15
 
 
Indian Wells-i tenisztorna: Djokovic is, Nadal is a 3. fordulóban
A férfiteniszezők világranglistáján második szerb Novak Djokovic, a harmadikként rangsorolt spanyol Rafael Nadal, s az ötödik helyen kiemelt orosz Nyikolaj Davigyenko is bejutott a 3. fordulóba a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i ATP-tornán. A nőknél a legjobb 32 között a 27. helyen kiemelt Szávay Ágnes - aki a selejtezőből indult tajvani Csan Jüng-jan (Chan Yung-jan) ellen nyert szombaton két szettben - azzal a spanyol Carla Suarez Navarróval találkozik, aki az elsőként rangsorolt orosz Szvetlana Kuznyecovát győzte le a 2. fordulóban.
2010.03.14. 10:00
 
 
A nők nem becsülik a férfiak házimunkáját
A férfiak messze nem kapnak annyi elismerést házimunkájukért, mint amennyi járna nekik - állapították meg egy brit tanulmány készítői. A felmérés szerint a férfiak átlagosan hetente 13 órát töltenek házimunkával - egyebek közt kiviszik a szemetet, bevásárolnak, ágyneműt cserélnek. 100 férfi közül azonban 60 azt mondja, erőfeszítéseit észre sem veszik asszonyaik, mert egy férfi nem csap akkora hűhót házimunkája körül. A felmérését a Dove kozmetikai cég végeztette. A 13 órányi férfi házimunka bő fele gyerekvigyázásból áll - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
2010.03.14. 09:00
 
 
MÁV: több társaság csatlakozott a START Klub kártyacsaládhoz
A termékfejlesztés keretében több közlekedési társaság csatlakozott a vasúti utazáshoz kedvezményt nyújtó START Klub kártyacsaládhoz a kölcsönösség jegyében - mondta Balogh-Fazekas Anita, a MÁV-START Zrt. szóvivője. Emlékeztetett arra, hogy a kártyacsaládot működtető MÁV-START nemrégiben együttműködési megállapodást kötött a Malévvel és több taxi-társasággal. A légitársasággal létrejött "Rail & Fly" együttműködés keretében a START Klub kártyacsalád valamelyikével rendelkezők hamarosan 5 százalék kedvezményt vehetnek igénybe az interneten keresztül foglalt teljes árú repülőjegyből.
2010.03.14. 09:00
 
 
Százezrek maradtak áram nélkül New York környékén az ítéletidő miatt
Az orkánerejű szélvihar és a heves esőzés miatt egy időre több százezer ember számára szakadt meg az áramellátás New York térségében - jelentette internetes oldalán vasárnap a The New York Times. A New Jersey szövetségi állambeli Teaneckben két embert kidőlő fa ütött agyon. Az Atlanti-óceán partján fekvő Ocean Grove tengeri fürdőhelyen egy tűzvészben több történelmi épület megsemmisült. A légi közlekedésben késések történtek. A heves szél miatt leállt a New York és Philadelphia közötti vonatközlekedés is. Az ítéletidő befolyással volt a regionális vasúti közlekedésre, a New York-i metró egyes szakaszaira és a közúti közlekedésre egyaránt.
2010.03.14. 09:00
 
 
Májustól fog útjavításba az Állami Autópálya Kezelő Zrt.
Nettó 250 millió forint keretösszegig, május 26-i kezdéssel írt ki nyílt közbeszerzést nagyfelületű burkolatjavításra az Állami Autópálya Kezelő Zrt. - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A kiírásban szereplő felsorolásban az autópályák, illetve gyorsforgalmi utak mellett az azokhoz kapcsolódó bevezető és elkerülő utak is szerepelnek. A felhívás szerint ajánlatot az a cég tehet, amelynek az elmúlt három évben összesen legalább nettó 180 millió forint volt az árbevétele, és ebből országos közúton végzett burkolatjavítás, burkolat-felújítás, vagy burkolatépítés legalább nettó 150 millió forintot tett ki.
2010.03.14. 08:45
 
 
Netanjahu vizsgálatot rendelt el a kormányzati fiaskó ügyében
Vizsgálóbizottság felállítását rendelte el szombaton Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök annak kiderítésére, miként történhetett meg az új jeruzsálemi lakásépítések bejelentése Joe Biden amerikai alelnök közel-keleti közvetítő útja alatt. Izraelben már pénteken úgy döntöttek, megváltoztatják a fontos kormányzati döntések meghozatalának és bejelentésének mechanizmusát, hogy megelőzhessék az ilyen kínos helyzetek kialakulását. Az izraeli belügyminiszter éppen Biden közel-keleti látogatása jelentette be 1600 új lakás felépítését Kelet-Jeruzsálemben, noha köztudott, hogy a városrész erőltetett ütemű zsidó betelepítését nem csak a palesztinok ellenzik, hanem az amerikai kormányzat is.
2010.03.14. 08:30
 
 
Citibank: Magyarország pénzügyi helyzete valószínűleg romlani fog
A Citibank szerint Magyarország pénzügyi helyzete a közeljövőben "nagy valószínűséggel" romlani fog - írta az American Banking News amerikai banki hírportál. A magyar pénzügyi helyzetet ennek ellenére "tűrhetőnek" fogja tartani a Nemzetközi Valutaalap (IMF), ha az ország átalakítja gazdaságát - olvasható a banki értékelésben. A magyar államháztartási hiány idén a GDP 4,5 százalékára növekedhet, szemben a 3,8 százalékos kormányzati céllal - írta Gárgyán Eszter, a Citibank budapesti elemzője. A szakértő szerint kockázatot jelenthet, ha az áprilisi választásokon után hatalomra kerülő új kormány nem hajt végre "nagyívű reformprogramot".
2010.03.13. 22:00
 
 
ORFK: telefonon is lehet érdeklődni az ünnepi forgalmi helyzetről
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) március 15-én reggel 8 órától információs telefonszámot üzemeltet, a vonalon az aktuális forgalmi helyzetről, elkerülő utakról, illetve a rendezvények megközelíthetőségéről kérhető felvilágosítás. A police.hu-n közzé tett tájékoztatás szerint a 06-30/311-3946 telefonszám mellett a 107-es és a 112-es hívószámokon is felvilágosítást adnak az ünnepi közlekedési helyzetről. A budapesti megemlékezéshez köthető fogalomkorlátozások, megállási tilalmak a honlapon is olvashatók.
2010.03.13. 21:30
 
 
Ashton: az EU rábírhatja Izraelt a béketárgyalások felújítására
Az Európai Unió a kereskedelmi kapcsolatok bővítésének ígéretével rábírhatná Izraelt a palesztinokkal félbeszakadt béketárgyalások mielőbbi felújítására - vélekedett az unió külügyi vezetője, egy nappal első közel-keleti körútjának kezdete előtt. Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője egyúttal aggodalmát fejezte ki, amiért Izrael éppen akkor jelentette be újabb kelet-jeruzsálemi lakásépítési tervét, "amikor a közvetett tárgyalásoknak meg kellene kezdődnie".
2010.03.13. 21:30
 
 
Egy grúz tévé álriportot közölt arról, hogy megtámadták Grúziát
A grúz Imedi televízió azt jelentette, hogy Dél-Oszétiából orosz csapatok megtámadták Grúziát, s csak a félórás műsor végén közölte, hogy a térségbeli helyzet esetleges kiéleződésének "lehetséges fejleményeit vázolta fel". Eduard Kokojti dél-oszétiai elnök provokációnak minősítette a grúz tévéállomás műsorát, leszögezvén, hogy a határon minden csendes. Grúziában kitört a pánik, az emberek csomagolni kezdtek és menekülni akartak, a telefonvonalak nem bírták a terhelést, elterjedt, hogy a fiatalokat azonnal behívják katonai szolgálatra. A halálra rémült emberek csak órákkal később tértek magukhoz.
2010.03.13. 20:45
 
 
Labdarúgó NB I: kiküzdötte a Debrecen a győzelmet
A Debrecen hazai pályán egy góllal jobbnak bizonyult a Honvédnál szombaton a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójában. DVSC-TEVA - Budapest Honvéd 2-1 (1-1), gólszerzők: Feczesin (2.), Coulibaly (72.), illetve Abraham (24.). Debrecen, 3000 néző. A gyors hazai gól után unalmasan alakult az első húsz perc. Az egyenlítő találatot követően a piros-feketék dolgoztak ki több veszélyes akciót. Nem változott a játék képe a második félidőben sem, mert a szervezetten futballozó fővárosiak nem engedték kibontakozni a debrecenieket. Így váratlanul született a hazaiak második gólja Coulibaly jóvoltából. A hátralévő időben ugyan próbálkozott a kispesti alakulat, de nem tudott egyenlíteni.
2010.03.13. 20:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817[1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista