2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Pozsony ellenőrizni fogja a magyar diákok szlovák nyelvtudását
Ellenőrizni fogja a szlovákiai magyar diákok szlovák nyelvtudását az állami tanfelügyelőség. Ján Mikolaj oktatásügyi miniszter ezzel reagált Sólyom László magyar államfő szerbiai kijelentésére, miszerint a kisebbségi magyar diákoknak idegen nyelvként kellene tanulniuk a többségi nemzet nyelvét - közölte a SITA hírügynökség. "Úgy tűnik, hogy a szlovák nyelvtudás - különösen a magyar tannyelvű iskolákban - nem jó" - jelentette ki Mikolaj azután, hogy a pozsonyi kormány elfogadta a magyar tannyelvű iskolákban az államnyelv oktatási színvonalának javítását célzó javaslatát.
2010.03.17. 14:45
 
 
Pajzán sms miatt került börtönbe egy dubaji pár
3-3 hónap börtönre ítélt a bíróság Dubajban egy párt, amiért szexuális tartalmú sms-eket váltottak - házassági kötelék nélkül. A fellebbviteli bíróság indoklásában kimondta, hogy az Emirates légitársaság 42 éves indiai légiutas-kísérője és szintén indiai felettese a pajzán szöveges üzenetek küldésével kimerítette a "bűnös cselekedetre való buzdítás tényállását". A testület még így is enyhébb ítéletet hozott, mint az első fokon eljáró büntetőbíróság, amely decemberben még 6-6 hónapra ítélte a párt. Érvénytelenítette azt a korábbi döntést is, amelynek értelmében a légitársaság munkatársait ki kellett volna toloncolni. Az eset a légiutas-kísérő és volt férje között zajló felügyeleti jogi vita során került a bíróság elé.
2010.03.17. 14:00
 
 
Zuschlag János: az ügyészség érzelmileg elfogult velem szemben
Ha nem ő volna a főszereplő, ha nem az MSZP lenne az érintett, akkor nem lett volna bűnszervezetben elkövetett bűncselekmény a vád; az ügyészség lehet, hogy jogilag nem, de érzelmileg elfogult vele szemben - mondta az utolsó szó jogán Zuschlag János elsőrendű vádlott szerdán a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó per tárgyalásán. Zuschlag János olyan büntetést kért magára, amely lehetővé teszi, hogy életét újrakezdhesse Magyarországon. Bőségesen volt ideje megbánni az elkövetett cselekményt, és ha lehetne, másként oldaná meg a szervezetek finanszírozását - mondta. A tárgyalási nap végén Fodor Endre tanácsvezető bíró bejelentette: március 31-én hoznak ítéletet az ügyben.
2010.03.17. 13:45
 
A Tettye Forrásház 70 millió forintot követel a Pécsi Vízműtől
Mintegy 70 millió forint víz- és csatornadíjat követel a baranyai megyeszékhely új vízszolgáltatója, a Tettye Forrásház Zrt. elődjétől, a francia érdekeltségű Pécsi Vízmű Zrt.-től - közölte Winkler Tamás, a Tettye vezérigazgatója szerdán újságírókkal. A cégvezető azt mondta: a Dunántúl legnagyobb városának vízellátását tavaly október 5. óta a Tettye Forrásház biztosítja, de a környező települések szolgáltatója a Pécsi Vízmű maradt. "Bár a vállalat a vizet a Tettyétől kapja, és fogyasztói szennyvízét is ide vezeti vissza, az ezzel összefüggő költségeket nem térítette meg, a beszedett díjakat nem a szolgáltatás érdekében felmerülő költségekre fordította" - magyarázta.
2010.03.17. 13:30
 
 
Magyarország a 22. helyen áll az EU-ban innovációs teljesítményével
Magyarország a 22. helyen áll a 27 európai uniós tagország között az innovációs teljesítményt illetően - derült ki az Európai Bizottság által szerdán közzétett átfogó elemzésből. Az innovációs eredménytáblázatot 2001 óta évente ismertetik. A 2009-es évet összegző, most nyilvánosságra hozott adatsor tanúsága szerint a több szempontból elemzett innovációs teljesítmény tekintetében Svédország, Finnország, Németország, Nagy-Britannia és Dánia tekinthető az EU húzóországának. Magyarország jóval az uniós átlag alatt teljesít, és csak Lengyelországot, Lettországot, Litvániát, Romániát, valamint Bulgáriát előzi meg.
2010.03.17. 13:15
 
 
1880 óta a második legmelegebb tél volt az idei
Bár világszerte sokan érezhették úgy, hogy az idei különösen hideg és kemény tél volt, messze járnak az igazságtól: éghajlatkutatók szerint az idei volt az utóbbi 130 év második legmelegebb tele. A NASA szerint 1880 - vagyis a mérések bevezetése - óta csak a 2006-2007-es téli évszak volt melegebb - számoltak be az amerikai kutatásokról a németországi Potsdamban működő Klímakutató Intézet munkatársai. Az egész bolygót tekintve a december elejétől február végéig terjedő időszak rendkívül melegnek bizonyult. A NASA Goddard Központja szerint emellett az egész 2009-es év rekordhőmérsékletet hozott, és az eddig mért második legmelegebb 12 hónap volt.
2010.03.17. 13:15
 
 
Hagyó Miklós nem megy el a BKV-bizottság ülésére
Hagyó Miklós mégsem vesz részt a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság szerdai ülésén, de péntekig írásban válaszol a számára feltett 23 kérdésre. Erről a volt főpolgármester-helyettes tájékoztatta az MTI-t, megerősítve korábbi közlését, miszerint semmilyen bűncselekményt nem követett el és áll minden független vizsgálat elé. Hagyó levélben értesítette a bizottság elnökét a döntéséről, és arról, hogy a bizottsági eljárásban nem kíván "biodíszletként" szerepelni. A politikus a bizottsághoz írt levelében döntését azzal indokolja: a bizottság elnöke kedden olyan nyilatkozatot adott a Duna tévének - amelyről csak este értesült -, amely "megrendítette a bizottság eljárásának tárgyilagosságába vetett hitét".
2010.03.17. 13:00
 
Román hatóságok: nem jelent veszélyt a madárinfluenza megjelenése
A román hatóságok szerint nem jelent veszélyt a madárinfluenza újbóli megjelenése Romániában, és nem tartják valószínűnek, hogy a madár- és a sertésinfluenza vírusainak keveredése nyomán új kórokozó jelenjen meg. Molnár Géza járványtani szakorvos, a román egészségügyi minisztérium tanácsadója szerint a Duna-deltában fekvő Tulcea megyei Letea település környékén - ahol most megjelent a madárinfluenza - nem volt újinfluenzás megbetegedés az elmúlt időszakban. Ráadásul a madárinfluenza megfékezését megkönnyíti, hogy elszigetelt településről van szó.
2010.03.17. 12:45
 
 
Lelőttek egy piros lámpánál várakozó szír férfit a fővárosban
Egy 52 éves szír állampolgárt lőttek agyon saját autójában reggel a XVI. kerületi Rózsa utcában egy piros lámpánál, a támadó elmenekült - közölte a rendőrség. Az ismeretlen férfi több lövést adott le az autóban ülő férfira, aki a helyszínen életét vesztette - monda Sass Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. A támadó a lövések leadása után egy táskát vett ki az autóból, majd gyalogosan elmenekült.
2010.03.17. 12:15
 
 
Két napig módosíthatnak a tanulók a középiskolai jelentkezési sorrenden
A továbbtanuló nyolcadikosok még két napig - csütörtökön és pénteken - módosíthatnak középiskolai jelentkezésük sorrendjén, ha meggondolták magukat - hívta fel a figyelmet a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete. Március 16-ig minden középfokú iskolának nyilvánosságra kellett hoznia a felvehető tanulók rangsorát az elért eredményekkel, ez az ideiglenes felvételi jegyzék. A felvételi eljárásban szerzett tapasztalatokat is figyelembe véve a diákok az általános iskolájukban március 18-19-én módosíthatják a tanulói adatlapon megadott iskolák és tanulmányi területek sorrendjét.
2010.03.17. 12:15
 
 
Az OPEC termelési előirányzatának szinten tartása mellett döntött
Az OPEC tagországok olajipari miniszterei a kitermelési előirányzat szinten tartásáról döntöttek bécsi ülésükön szerdán. Az OPEC 2008 decemberében napi 4,2 millió hordóval napi 24,84 millió hordóra csökkentette kitermelési keretét. Az olajárak emelkedése azonban időközben számos tagországot termelésének fokozására késztetett. A termelés jelenleg, mintegy napi 2 millió hordóval haladja meg a keretet.
2010.03.17. 12:00
 
 
A képletváltozás 4 forinttal csökkentheti a gáz árát
Akár 4 forinttal is csökkentheti a gázár április elsejei emelésének szükséges mértékét a gázár képletének március 15-i változtatása az MTI által megkérdezett piaci szakértő szerint. Az energiahivatal korábbi prezentációjában köbméterenként 16-17 forint áremelést tartott indokoltnak áprilistól a lakosságot és a kisfogyasztókat ellátó, úgynevezett egyetemes szolgáltatók által értékesített földgáz árában. Az MTI által megkérdezett, neve elhallgatását kérő piaci szakértő sem elegánsnak sem szerencsésnek nem tartotta, hogy éppen az árváltoztatás idején - és ünnepnapon - módosítottak a gázár számításának képletén. Ez ugyanis bizonytalanná teheti a bevételek tervezését.
2010.03.17. 11:30
 
 
Erdei Zsolt második a WBC félnehézsúlyú ranglistáján
Erdei Zsolt a második helyen áll a félnehézsúlyúak között a Boksz Világtanács, a WBC márciusi ranglistáján. A WBC honlapja szerint a szervezet korábbi cirkálósúlyú világbajnokát csak az ausztrál Danny Green előzi meg a sorban, illetve a jelenlegi világbajnok kanadai Jean Pascal és az átmeneti bajnok amerikai Chad Dawson van előtte. A WBC-nek augusztusban lesz egyetlen bajnoka, miután a kategória vb-övéért megmérkőzik egymással Pascal és Dawson.
2010.03.17. 11:15
 
Tízperces farizom-erősítés három lépésben
Nagyon sok nő szinte megszállottan aggódik a feneke mérete miatt Az egyik probléma a popsival, hogy a mindennapi életben nem nagyon használjuk az itt lévő izmokat. A testartás javítása segíthet abban, hogy ezek az izmok is felébredjenek, a következő gyakorlatok pedig megerősítik őket, így a fenék erős és izmos lesz.
2010.03.17. 10:03
 
 
A szelektív hallás az agyban gyökerezik
A szelektív hallás, tehát a zavaró zajok és társalgások kiszűrése tényleg létezik - bizonyították be brit kutatók.Eredményeik szerint nem a fül, hanem az agy összpontosít a lényegi hangokra, míg minden mást kirekeszt. A kutatás remélhetőleg segít magyarázatot adni arra, miért veszítik el e képességüket a hallássérültek, azaz miért nem tudják függetleníteni hallásukat a háttérzajtól. Az úgynevezett koktélparti jelenség elsősorban a hallókészülékkel és cochleáris implantátummal élők életét nehezíti meg.
2010.03.17. 09:15
 
 
Az export húzta az ipari termelést januárban
Az exportértékesítés felfutása húzta januárban az ipari termelést, amely éves összehasonlításban 3,4 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva 5,7 százalékkal nőtt, havi szinten pedig 8,8 százalékkal emelkedett - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán közzétett részletes adataiból. A tavaly januárihoz képest az exportértékesítés 13,4 százalékkal nőtt, miközben a belföldi értékesítés 12,6 százalékkal, tavaly július óta a legnagyobb mértékben zuhant.
2010.03.17. 09:15
 
 
A Fidesz szabályozná, hány gyerek után lehet pedagógusstátuszt létesíteni
Átalakítaná a közoktatás finanszírozási rendszerét a Fidesz: kormányra kerülve megfontolná a feladatfinanszírozás bevezetését, azt szabályozná, hány gyerek tanítása után lehet egy pedagógusstátuszt létesíteni. Pokorni Zoltán kiemelt összegű ösztöndíj-rendszerrel tenné vonzóvá a pedagóguspályát, és miniszterként ma is aláírná a felsőoktatás képzési szerkezetét meghatározó Bologna-dekrétumot, de a bevezetést megfontoltabban csinálná.
2010.03.17. 09:15
 
 
Tenisz, Indian Wells: Bagdatisz legyőzte Federert
A ciprusi Markosz Bagdatisz a harmadik fordulóban óriási meglepetésre három játszmában legyőzte a világelső svájci Roger Federert a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna keddi játéknapján. Bagdatisznak három mérkőzéslabdát is hárítania kellett, mielőtt a döntő szett rövidítésében besöpörte volna a találkozót. "Kavarognak bennem az érzelmek, nehéz mit mondani, de az biztos, hogy ez volt pályafutásom legnagyobb győzelme" - mondta a találkozó után a ciprusi, aki korábban mind a hat mérkőzését elbukta Federerrel szemben.
2010.03.17. 09:00
 
 
Az ország egészségügyi helyzetétől is függ a nők párválasztása
A nők párválasztását befolyásolja a hazájukban uralkodó egészségügyi helyzet - állítják brit kutatók. Minél alacsonyabb a várható élettartam és minél gyakoribbak a fertőző betegségek egy adott országban, annál inkább előnyben részesítik a nők a maszkulin arcvonású férfiakat - állapította meg kutatócsoportja közreműködésével Lisa DeBruine, az Aberdeeni Egyetem tudósa.
2010.03.17. 08:30
 
 
Magyarországra látogat a brit trónörökös és felesége
Magyarországra érkezik ma Károly brit trónörökös és Camilla hercegnő. A négynapos látogatás egyik fő témája a környezetvédelem kérdése lesz. A hercegi pár délután érkezik meg különgéppel Budapestre. A walesi herceget és Cornwall hercegnőjét ezután meghívójuk, Sólyom László köztársasági elnök fogadja majd a Sándor-palotában. A négynapos látogatáson a hercegi pár találkozik Bajnai Gordon miniszterelnökkel is, valamint több budapesti programon vesz részt, egyebek mellett ellátogat a szentendrei skanzenbe is. A környezetvédelem és az éghajlatváltozás mellett a látogatás kiemelt témája az örökségvédelem, a tudásalapú gazdaság és az esélyegyenlőség is.
2010.03.17. 08:30
 
 
A brit kórházakban a látogatók nem ülhetnek le szeretteik ágyára
A brit kórházakban a látogatóknak szigorúan tilos leülni szeretteik ágyára, a kórterembe virágokat sem lehet bevinni. El vannak tiltva a kórtermi ágyra való leüléstől az orvosok is. A rendelkezést a brit egészségügyi hatóságok azzal indokolják, hogy ezzel megóvják a betegeket a látogatók utcai öltözéke, valamint a kórházi köpenyeken lévő kórokozókkal terjesztett fertőzésektől.
2010.03.17. 08:15
 
 
A korán kopaszok kevésbé kapnak prosztatarákot?
A korán kopaszodó férfiak kevésbé kapnak prosztatarákot - állapították meg amerikai kutatók. A Washingtoni Egyetem tudósai kétezer, 40 és 47 év közötti férfi vizsgálata alapján jutottak arra, hogy a 30 éves korukra kopasz férfiak körében 29-45 százalékkal ritkább a prosztatarák, mint a hajukat teljesen megőrzők csoportjában. Harmincadik életévére a férfiak 25-30 százaléka hullajtja el haját valamennyire, 50 éves korára pedig minden második alaposan megkopaszodik. Az ok: a tesztoszteron férfihormon magasabb szintje.
2010.03.17. 08:00
 
Egyéb veszély lesz a részeges közúti jelzőtáblákból
Az "egyéb veszélyre" figyelmeztető közúti táblákra cserélik az eredetileg részeg emberek felbukkanását jelző táblákat a romániai Pécskán (Pecica). A finomítás oka a hatalmas sajtóvisszhang annak hírére, hogy a településen tíz olyan táblát állítottak fel, melyeken piros háromszögben négykézláb mászó alak látható egyik kezében üveggel, alul pedig felirat: "Vigyázat! Részegek!". A vészjelzők kocsmák és bárok közelében szolgáltak rövid ideig, ám igen jól - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.03.17. 07:45
 
 
BL: negyeddöntős az Inter és a CSZKA Moszkva
Az Internazionale és a CSZKA Moszkva került be a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe a keddi nyolcaddöntős párharcokból. Előbbi a Chelsea, utóbbi a Sevilla vendégeként harcolta ki a továbbjutást. Eredmények: nyolcaddöntő, visszavágók: Chelsea (angol)-Internazionale (olasz) 0-1; Továbbjutott: Internazionale, kettős győzelemmel, 3-1-es összesítéssel. Sevilla (spanyol)-CSZKA Moszkva (orosz) 1-2; Tj.: CSZKA Moszkva, 3-2-es összesítéssel.
2010.03.17. 07:15
 
 
Hagyó Miklóst ma hallgatja meg a BKV-bizottság
Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettest, valamint Garadnai András volt igazgatósági elnököt ma délután hallgatja meg a BKV-nál történt szabálytalanságok kivizsgálására alakult fővárosi bizottság a Városházán. A két személy az utolsó a meghallgatottak sorában, a testület feladata ezt követően a jelentés elkészítése lesz. A bizottság végül nem hallgatja meg Balogh Zsolt korábbi megbízott vezérigazgatót, aki nemrég egy napilapban, majd egy televíziós műsorban - nagy visszhangot kiváltó - nyilatkozatot tett a BKV működésével, irányításával és Hagyóval kapcsolatban is.
2010.03.17. 07:15
 
 
Irakban átvette a vezetést Allávi listája a szavazatok számát tekintve
Irakban átvette a vezetést Ijád Allávi volt miniszterelnök Iraki Blokkja a parlamenti választáson leadott szavazatok számát tekintve, de a tartományi eredményeket illetően továbbra is hátrányban van a Núri al-Máliki kormányfő vezette Szövetség a Jogállamért koalícióval szemben. A március 7-én, vasárnap tartott parlamenti választáson leadott szavazatok mintegy 79 százalékát összesítették kedd estig. E részeredmény szerint most először vezet a világi síitákat tömörítő, Allávi vezette blokk, amelynek most mintegy kilencezer voks az előnye.
2010.03.17. 07:15
 
 
Több száz palesztin összecsapott izraeli rendőrökkel Kelet-Jeruzsálemben
Több száz palesztin összecsapott izraeli rendőrökkel kedden Kelet-Jeruzsálem különböző negyedeiben - közölték szemtanúk. A palesztinok köveket dobáltak, gumiabroncsokat és szemeteskukákat gyújtottak fel. A rendőrök könnyfakasztó gránátok bevetésével és gumilövedékekkel válaszoltak. Az összecsapások egész nap folytak. A Gázai övezetet ellenőrző Hamász radikális palesztin mozgalom keddre a városrészbe meghirdette a "harag napját", mert előző nap ott megnyitottak egy újjáépített zsinagógát, amelyet 1948-ban arabok robbantottak fel. A Hurva zsinagóga a zsidók számára az óváros legfontosabb imahelye.
2010.03.16. 22:15
 
 
Varga Mihály: van az ígérgető MSZP és a "hergelő" Jobbik
Az egyik oldalon az ígérgető MSZP, a másikon a "hergelő" Jobbik van, és nagyon könnyű az embernek utat téveszteni, mert már nem a probléma a fontos, hanem a megoldás - mondta Varga Mihály, a Fidesz alelnöke a párt nagygyűlésén kedden Salgótarjánban azzal kapcsolatban, hogy az előrejelzések szerint három párt lesz, amelyik biztosan bejut a parlamentbe. Varga Mihály, az Orbán-kormány pénzügyminisztere először az MSZP-ről beszélt, mondván, "ha körülnézünk az országban, akkor azt látjuk, amit az MSZP programként megvalósított (...), hogy az ország hova is csúszott vissza".
2010.03.16. 21:45
 
 
Saját vérüket locsolták szét thai tüntetők a kormányfői hivatal előtt
Több száz liter önkéntesen leadott embervért locsoltak szét a bangkoki miniszterelnöki hivatal előtt kedden az új választásokat követelő thaiföldi ellenzéki tüntetők, akik gesztusukkal a demokráciáért hozott áldozatukat kívánták jelképezni. Thakszin Sinavatra volt kormányfő vörös inges támogatói amiatti elégedetlenségüket fejezték ki ily módon, hogy a kormány nem hajlandó új választásokat kiírni, pedig ezt több napja követeli a Bangkok központjában négy napja táborozó több tízezer tüntető. Az önkéntesek vérét műanyag víztartályokban gyűjtötték össze, majd az ujjongó tömeg feje fölött kézről kézre átadogatva juttatták el a miniszterelnök hivatal bejáratához.
2010.03.16. 20:30
 
 
Átadták az év parlamenti újságírója díjakat
Átadta az év parlamenti újságírója díjakat az Országgyűlés elnöke a Magyar Sajtó Napja alkalmából kedden a Parlamentben. A díjat Kálmán Olga, az ATV munkatársa, Kovács Attila, az MTI fotóriportere és Ternovácz István, a Magyar Rádió tudósítója, a Vajdasági Rádió szerkesztője kapta. Katona Béla a díjak átadása előtt úgy fogalmazott: az elmúlt egy év tapasztalatai is azt mutatják, hogy azok az újságírók, akik kapcsolatban vannak a parlamenttel ,"a munkájukat tisztességesen és jól végzik".
2010.03.16. 20:15
 
 
Indulnak a húsvéti élelmiszerellenőrzések
Indulnak az április 4-éig tartó kiemelt húsvéti élelmiszerellenőrzések - mondta Süth Miklós, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium szakállamtitkára a Magyar Húsiparosok Szövetsége sajtótájékoztatóján kedden, Budapesten. Süth Miklós felhívta a figyelmet arra, hogy a húsvéti kiemelt élelmiszerellenőrzési időszakban a hatóságok a sonkát, a tojást, illetve egyéb élelmiszeripari termékeket vizsgálnak. Ellátogatnak még sertéstelepekre, továbbá az országutakon is végeznek ellenőrzéseket. A vizsgálatok kiterjednek az állatjóléti előírások betartására, a takarmányok összetételére és a vendéglátóipari egységekre is.
2010.03.16. 20:15
 
A Pepsi világszerte kivonja cukrozott üdítőit az iskolákból
Hasonló amerikai programja sikerére tekintettel világszerte folytatja a cukrozott üdítőitalok iskolai kivonásának akcióját az amerikai PepsiCo: a gyermekkövérség elleni harc jegyében 2012-ig 200 országban kivonja az általa gyártott, magas kalóriatartalmú, édesített üdítőket az iskolai büfékből. Ezzel a világ kettes számú üdítőgyártója elsőként indít ilyen jellegű globális programot. Az általános iskolákban a PepsiCo. csak vizet, zsírszegény vagy alacsony zsírtartalmú tejet, valamint hozzáadott cukrot nem tartalmazó gyümölcsleveket árusít majd. A középiskolákban ugyanezeket engedi, alacsony kalóriatartalmú üdítőkkel - például a Diet Pepsivel - kiegészítve.
2010.03.16. 19:30
 
 
Madárinfluenza-járvány tört ki Romániában
A H5N1 madárinfluenza-vírus egy év szünet után ismét megjelent Romániában: az ukrán határnál levő Tulcea megyében egy szárnyasfarmon fedezték fel a fertőzést - közölte az Európai Bizottság kedden. A fertőzés kapcsán megtették a szükséges óvintézkedéseket: az érintett szárnyastelepen levágták az összes baromfit, valamint egy három kilométer sugarú védelmi övezetet és annál nagyobb körzetű megfigyelési övezetet hoztak létre. Az erősen fertőző H5N1 vírustörzs elsősorban a szárnyasokat érinti, de megjelenhet emlősökben, így emberekben is. A madárinfluenza humán formájában 2003 óta hivatalos adatok szerint 290-en vesztették életüket a világon.
2010.03.16. 19:15
 
 
Visszaesett az élelmiszerek forgalma a negyedik negyedévben
Magyarországon értékben 1, mennyiségben 4%-kal csökkent az élelmiszer-kiskereskedelmi forgalom a negyedik negyedévben - közölte a Nielsen piackutató. A cég 21 európai országban, valamint Kanadában és az Egyesült Államokban mérte fel az élelmiszer, a háztartási vegyiáru és a kozmetikum kiskereskedelmi forgalmát. A vizsgált európai országok közül 2009 negyedik negyedévében értéket tekintve Írországban és Szlovákiában 6-6, Csehországban 4, Finnországban 3, Portugáliában 2, és Magyarországon, Dániában, Görögországban, Németországban és Olaszországban 1-1 százalékkal csökkent az élelmiszer-kiskereskedelem forgalma 2008 október-decemberhez képest.
2010.03.16. 18:15
 
 
Golf: Tiger Woods visszatér
A szexbotránya miatt idén még egyetlen versenyen sem szerepelt világelső Tiger Woods úgy döntött, részt vesz az áprilisi 8-án kezdődő US Mastersen, a profi golfozók első idei Major-viadalán. Az amerikai sztársportoló kedden adott ki közleményt, melyben bejelentette visszatérését önkéntes száműzetéséből, ugyanakkor jelezte, hogy ez még nem jelenti azt, hogy magánéleti gondjait sikerült teljesen rendeznie. Mint írta, még nagyon sok problémát kell megoldania. A 14-szeres Major-verseny győztes Woods még decemberben vett ki "határozatlan ideig tartó" pihenőt, azok után, hogy kiderült, hosszú időn keresztül, több nővel is megcsalta feleségét.
2010.03.16. 18:00
 
Lara Stone: egyszerű, sportos és szexi
Az angol Vogue magazin áprilisi számában Lara Stone képsorozat.
2010.03.16. 17:49
 
Puskás Peti belemászott Szabó Erikába!
A Tabu Tv gyanútlan riportere épp interjút készített a Barátok Közt volt sztárjával, Szabó Erikával, amikor a konkurens csatorna szappanoperának sztárja belépett a kamera elé. Erika láthatóan nagyon meglepődött, de fittyet sem vetett színésztársa közeledésére, hiszen neki pasija van! A lány egyébként a Peti mentes időszakban mesélt arról, hogy visszatérne-e a képernyőre, na meg azt is elmondta, hogy a magánéletéről semmit sem mond el, de tényleg!
2010.03.16. 17:44
 
Balhé! Balhé! "Tojásos" Demszky Gábor botrányos megemlékezése!
A főpolgármester szokásos március 15-ei beszéde előtt a pesti Duna-parton kordonnal zárták el a Petőfi-szobor közvetlen környékét. Demszky Gábor a kordonok mögül bár elmondta a beszédét, de abból szinte alig lehetett érteni valamit a több száz kiabáló és fütyülő nézőtől. A kordonon kívül transzparensekkel, kivágott újságcikkekkel és különféle eszközökkel köszöntötték a hamarosan leköszönő főpolgármestert, míg a másik oldalon rendőrökből és biztonsági őrökből álló sorfal védte a békésen ünneplőket.
2010.03.16. 17:39
 
 
Papandreu: Athén nem pénzt akar, hanem reformokat
Athén nem pénzügyi támogatást kér európai partnereitől, hanem segítséget ahhoz, hogy végre lehessen hajtani az elhatározott reformokat - mondta Jeórjiosz Papandreu görög kormányfő kedden a budapesti Corvinus Egyetemen tartott előadásában. A súlyos adósságválsággal küzdő ország vezetője hangsúlyozta: az euróövezet tagjaként Görögország nem fordul a Nemzetközi Valutalaphoz (IMF), mint Magyarország, hanem a piacon kíván forrást szerezni, hogy végrehajthassa reformprogramját, európai partnereitől pedig azt kéri, hogy szükség esetén segítsenek a más országokhoz hasonló hitelfeltételek megteremtésében.
2010.03.16. 17:30
 
 
Meghosszabbították az ámokfutásra készülő egyetemista letartóztatását
Meghosszabbították az emberölés előkészületével gyanúsított S. Ábel előzetes letartóztatását - közölte a Fővárosi Bíróság kedden. A Budai Központi Kerületi Bíróság március 10-én nem jogerősen május 13-áig hosszabbította meg a kényszerintézkedést - olvasható a bírósági honlapon. A 22 éves egyetemista a gyanú szerint válogatás nélkül akart huszonkét embert megölni a saját egyetemén vagy egy fővárosi bevásárlóközpontban. A gyanúsított a nyomozás során részletes beismerő vallomást tett. A fiatalembernek sportlövőként volt egy 9 milliméteres Parabellum típusú fegyvere. A rendőrség szerint a egyetemista már több mint másfél éve készült a "mészárlásra".
2010.03.16. 17:15
 
 
Újabb tiltakozás a tokaji védelmében
Az Európai Bizottság jogsértő eljárása nyomán újonnan kiéleződött magyar-szlovák névvita a "Tokaj" eredet-megjelölés körül - közölte Tabajdi Csaba MSZP EP delegációvezető, aki az ügyben az Európai Bizottsághoz fordult. A magyar képviselő, aki az EP Mezőgazdasági Bizottságának főtagja, jelezte, hogy az ügyben 2010. március 15-én írásbeli kérdés formájában az Európai Bizottsághoz fordult és felszólította az uniós intézményt a jogsértő állapot tisztázására. Több új tagállam, köztük Magyarország és Szlovákia is jelenleg veszi át az EU földrajzi jelzésekre vonatkozó szabályozását, amelyet a régi tagállamokban már évek óta alkalmaznak.
2010.03.16. 17:00
 
A csók káprázatos gesztusa a szerelemnek
A csók mindenki számára az izgalom kiapadhatatlan forrása, akárhány évesen, akárhol is éljen, bármilyen korban. Először mindent elsöprő hévvel forr össze benne két ember, akik vágynak egymásra.
2010.03.16. 16:57
 
Megan Fox hasonmása szebb nála! Képpel
Megan Fox a világ legszebb színésznője, most kiderült, hogy nincs egyedül.
2010.03.16. 16:51
 
Fehér Ház: hosszú ideig tartó magas munkanélküliség várható
Az amerikai gazdaság már túl van a pénzügyi válság nehezén, de hosszú ideig tartó magas munkanélküliség várható a súlyos recesszió miatt - állapították meg Barack Obama elnök vezető gazdasági tanácsadói kedden. A gazdaság pályája az elmúlt egy évben az irányíthatatlan zuhanásból hozzávetőleges stabilitásra váltott - olvasható abban a közös nyilatkozatban, amelyet Timothy Geithner pénzügyminiszter, Peter Orszag, a Fehér Ház költségvetési hivatalának vezetője, valamint Christina Romer, az elnök melletti gazdasági tanácsadó csoport vezetője készített egy kongresszusi meghallgatásra.
2010.03.16. 16:30
 
 
Levette a figyelőlistáról Görögországot az S and P
Levette a tavaly december óta érvényben tartott, negatív kihatású figyelőlistáról Görögország szuverén adósbesorolásait kedden a Standard and Poor's, amely szerint a görög kormány költségvetési konszolidációs programja megfelel az ország jelenlegi osztályzatainak. A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja megerősítette a hosszú futamú görög államadósság közepes befektetői "BBB plusz" besorolását, valamint az "A-2"-es szintű rövid futamú osztályzatot. Az S and P a negatív figyelőlista helyett ezekre a besorolásokra keddtől negatív kilátást léptetett érvénybe. A negatív kilátás is a leminősítés lehetőségére utal, de jóval hosszabb távon, mint a negatív figyelőlista, amelynek bejelentését akár néhány napon vagy héten belül osztályzatrontás követheti.
2010.03.16. 16:30
 
 
Ismét házi őrizetbe helyezték Regőczi Miklóst
Megszüntette Regőczi Miklós, volt BKV-vezető előzetes letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) nem jogerősen kedden, és ezzel egyidejűleg ismét házi őrizetbe helyezte őt április 16-ig - közölte a Fővárosi Bíróság. A BKV volt kommunikációs vezérigazgató-helyettesét azért helyezték vissza házi őrizetbe, mert az előzetes letartóztatással elérni kívánt célok a házi őrizettel is elérhetők. Ugyanakkor továbbra is tartani lehet a szökéstől, elrejtőzéstől vagy a bizonyítási eljárás megnehezítésétől - olvasható a bíróság közleményében.
2010.03.16. 16:15
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára
A héten nem változtat az üzemanyagok literenkénti nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol egy hete bruttó 6 forinttal emelte a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az akkori emeléssel újabb történelmi csúcsra, 330 forintra nőtt a benzin átlagára, a gázolajé pedig 303 forintra emelkedett. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.03.16. 16:00
 
 
Búcsúturnéra indult a Scorpions
Csaknem ötven év után befejezi pályafutását a rockzene német zászlóshajója: a Scorpions megkezdte világkörüli búcsúturnéját. Klaus Meine énekes, Rudolf Schenker gitáros és társaik hétfőn este nyolcezer rajongó előtt játszottak Prágában, Get Your Sting and Blackout című turné első állomásán. Az 1965-ben alakult együttes 2012-ig a világ öt kontinensén szeretne búcsút venni közönségétől. Fellépnek többek között Németországban, Franciaországban, az Egyesült Államokban és Chilében is. A Scorpionsnak pénteken jelenik meg legújabb, Sting in the Tail című lemeze, ami a legutolsó lesz, sorrendben a 33. A búcsúturnét követően a tagok visszavonulnak a zenéléstől.
2010.03.16. 16:00
 
 
A férj gyilkolta meg családját Tényőn
Nagy valószínűséggel a férj ölte meg feleségét, két gyermekét, majd saját magát Tényőn - közölte a rendőrség kedden. A férfi baltával követhette el tettét, majd késsel, illetve motoros láncfűrésszel végzett magával - mondta Bánhalmi Zsolt ezredes, a Győr-Moson-Sopron megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója a családi drámáról Győrben tartott sajtótájékoztatón. A harmincas éveikben járó szülők, valamint nyolc- és ötéves kislányaik holttestét hétfő este találták meg tényői családi házukban. A család jó körülmények között élt, anyagi problémáik nem voltak, egyelőre a rendőrök sem tudják, miért gyilkolt az apa.
2010.03.16. 16:00
 
 
Balatonring: az érintetteket nem értesítették még a hiteligérvény felmondásáról
Sem a fejlesztő Sávoly Motorcentrum Fejlesztő Kft., sem pedig a versenyek jogtulajdonosa, a Dorna nem kapott még értesítést a Magyar Fejlesztési Bank (MFB), és a bank fölött a tulajdonosi jogokat gyakorló Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) múlt pénteki döntéséről, amely szerint nem kötnek hitelszerződést a beruházóval a Sávolyra tervezett magyarországi MotoGP pálya megépítésére - mondta Kovács Bence János kedden az MTI-nek. A döntésre először a jogtulajdonosnak kell reagálnia, hiszen neki van szerződése a versenyre, amelynek így nem lesz helyszíne, a SMF Kft. pedig - a hivatalos értesítést követően - tervezi meg a következő lépését - tette hozzá a beruházás előkészítésében közreműködött Grupo Milton csoport vezetője.
2010.03.16. 15:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815[1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista