2020. május 29., péntek - Magdolna
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Újabb szexuális visszaélésekről szóló hírek Németországban
Újabb, szexuális bűncselekményekről szóló hírek láttak napvilágot Németországban. Ezzel egy időben a katolikus egyház illetékesei közölték: az áldozatok felvilágosítása, illetve megsegítése céljából létrehozott rendkívüli telefonszolgálat átmenetileg megbénult, mert valósággal "égtek a vonalak". Sajtóértesülések szerint a 70-es és 80-as években egy nürnbergi egyházi otthonban történtek fiatalokkal szembeni szexuális bűncselekmények, amelyekről az akkori áldozatok a napokban tettek jelentést. A legnagyobb botrányt azonban a Hessen tartományban lévő Odenwald világi mintaiskolában elkövetett szexuális visszaélések váltották ki.
2010.04.08. 17:15
 
 
Labdarúgó NB I: távozott a Kecskemét vezetőedzője
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Kecskeméti TE-Ereco vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Csertői Aurél edzővel. Az együttes irányítását Urbányi István veszi át. A kecskemétiek hivatalos honlapjának beszámolója szerint az új szakember - aki korábban többek között az Újpestnél látott el hasonló feladatot - 2011. június 30-ig írt alá. A Kecskemét 21 fordulót követően a 12. helyen áll a bajnokságban.
2010.04.08. 17:00
 
 
Forsense: az LMP bekerülhet, az MDF-nek kicsi az esélye
Az LMP bejuthat, az MDF-nek azonban csekély az esélye a parlamentbe kerülésre a Forsense közvélemény-kutatása szerint. Az intézet 60 százalékos részvételre és 60 százaléknyi Fidesz-szavazóra számít. Nem változott jelentősen a pártok támogatottsága a választás előtti utolsó hetekben a Forsense felmérése szerint. Adataik szerint bár növekedett azok aránya, akik már eldöntötték, melyik pártra voksolnak, a választópolgárok negyede továbbra is bizonytalan, egytizedük pedig csak az utolsó napokban dönti el, hogy kire szavaz. A részvételi arány így 60 százalék körül alakulhat az intézet becslése alapján.
2010.04.08. 16:30
 
Tornóczky Anita autót vesz Hajdúék gyerekének!
Sarka Kata és Tornóczky Antia barátságukról vallottak az internetes sztártévé riporterének. A két híresség elárulta, hogy egyfajta családként élnek együtt. Anita például rendszeresen főzni tanítja Katát, és ráadásul azt is megígérte, hogy Ő fogja megvenni a kis Hajdú sarj első autóját is.
2010.04.08. 16:11
 
TILTÓLISTA! Kiszel Tünde nem érti Sarka Kata vádaskodását!
Mióta Kiszel Tündét majdhogynem kipenderítették az egyik hazai magazin tavaszi bulijáról, azóta celeb tiltólistáktól, szitkozódásokról és Kiszelezéstől hangos a sajtó. A sztárok sorra nyilatkoznak Kiszel Tündiről, de mi őt magát kérdeztük az elmúlt hetek eseményeinek igazságtartalmáról. A híresség elárulta, hogy szerinte az egész tiltólistázás egy hülyeség, de beszélt arról is, hogy nem érti Sarka Kata ellene tett nyilatkozatait.
2010.04.08. 16:07
 
Tóth Szabi filmet forgat!
A Sugarloaf Tóth Szabija már jó ideje hangoztatja, hogy Ő nem celeb, hanem zenész. A fiú most egy dokumentumfilmen keresztül mutatja be a zenekarok mindennapjait azzal a célzattal, hogy az emberek is megértsék, hogy mi a különbség az üresfejű celebek és a képzett zenészek közt.
2010.04.08. 16:06
 
Cseke Katinka orron vágta Liptai Claudiát
A Jóban Rosszban színésznője elárulta, hogy nem csak Damu Rolanddal került durva összetűzésbe annak idején, hanem egy esik jelenlegi kollégájával, Liptai Claudiával is. Cseke Katinka arról mesélt, hogy annak idején még a Színművészeti Főiskola felvételi vizsgáján kellett véresen összeverekedniük.
2010.04.08. 16:04
 
 
Fico: készen állok a tárgyalásokra az új magyar kormányfővel
Robert Fico készen áll a tárgyalásokra az új magyar kormányfővel, bárki legyen is az. "Ha lehetőség lenne rá a szlovák parlamenti választások előtt, akkor belemennék ebbe a találkozóba. Kérdéses azonban, hogy lesz-e rá igény" - jelentette ki a szlovák miniszterelnök Pozsonyban. Megjegyezte, hogy szlovák részről bizonyosan lesz igény az ilyen találkozóra. Hozzátette: ugyanakkor készen áll arra is, hogy megvédje Szlovákiát a Fidesz és a Jobbik által hangoztatott szélsőséges politika ellen.
2010.04.08. 16:00
 
 
Vb-2010: huszonöt meccset 3D-ben is közvetítenek majd
A dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság 64 mérkőzéséből 25 három dimenzióban is látható lesz. A nemzetközi szövetség (FIFA) csütörtöki tájékoztatása szerint a hét különleges kamerával közvetítendő találkozók elsősorban a brazil válogatottat "érintik": az ötszörös vb-aranyérmes együttes mindhárom csoportmeccse szerepel az első szakasz kiválasztott 15 összecsapása között. Németország, Hollandia, Spanyolország, Argentína, a Koreai Köztársaság és Nigéria egyaránt két 3D-s mérkőzést kapott.
2010.04.08. 15:45
 
 
Elmarad a Lufthansa-sztrájk
Lefújta a jövő hétre tervezett négynapos sztrájkot a Lufthansa pilótáinak szakszervezete. A legnagyobb európai légitársaságnál dolgozó 4.500 pilóta szakszervezete (Vereinugung Cockpit -VC) elfogadta a menedzsment ajánlatát a felek közti munkaügyi vita választottbírósági rendezésére. A menedzsment a múlt héten vetette fel, hogy a béremelésről és a munkahelyek megtartásának biztosításáról szóló vitát választott bíróság előtt rendezzék. A szakszervezet kezdettől fogva támogatta a javaslatot, a sztrájkfelhívás visszavonásának feltételéül azonban az eljárási részletek tisztázását szabta.
2010.04.08. 15:45
 
 
Kubatov-ügy: az ügyészség megkapta az MSZP feljelentését
A Központi Nyomozó Főügyészséghez csütörtökön megérkezett az MSZP feljelentése választás rendje elleni bűncselekmény miatt - tudta meg a főügyészség szóvivőjétől az MTI. Fazekas Géza elmondta: a Puch László által jegyzett, a legfőbb ügyésznek címzett, és átiratban a Központi Nyomozó Főügyészségnek is megküldött feljelentést nem konkrét személy, hanem ismeretlen tettes ellen tették választás rendje elleni bűncselekmény és személyes adatokkal való visszaélés miatt. Az MTI úgy tudja, az MSZP egyidejűleg a Legfőbb Ügyészségre, illetve az Országos Rendőr-főkapitányságra is eljuttatta feljelentését. A Legfőbb Ügyészségre ugyancsak csütörtök délelőtt érkezett meg a feljelentés.
2010.04.08. 15:45
 
 
Fidesz: MSZP-Jobbik hazugsághadjárat a hangfelvétel ügyében
A Fidesz a Kubatov Gábor pártigazgatónak tulajdonított, szerdán nyilvánosságra került hangfelvétel kapcsán megerősítette, hogy "az adatvédelmi biztos által engedélyezett módon, a jogszabályok betartásával kezeli minden esetben az adatokat". Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője közleményében úgy értékeli, hogy "egységbe forrasztotta a kétségbeesés az MSZP-t és a Jobbikot az egyetlen kormányképes erő, a Fidesz várható választási sikere miatt", "az egyre nagyobb bajban lévő MSZP és Jobbik kétségbeesett kísérleteket tesz a Fidesz lejáratására, a nem éppen hitelességéről és szalonképességéről ismert kuruc.info felhasználásával".
2010.04.08. 15:45
 
 
Obama és Medvegyev aláírta a START-III leszerelési szerződést
Az amerikai és az orosz elnök, Barack Obama és Dmitrij Medvegyev csütörtökön délben Prágában aláírta a hadászati támadó fegyverek korlátozásáról és csökkentéséről szóló új szerződést (START-III). "Az új START-szerződés fontos előrelépés a nukleáris leszerelés útján" - jelentette ki a dokumentum aláírása után elmondott rövid beszédében Obama. Hozzátette: "A stratégiai és a taktikai fegyverzet csökkentéséről szóló tárgyalásainkat folytatni fogjuk". Medvegyev "történelmi eseménynek" minősítette az aláírást. Leszögezte: "értelmes kompromisszumról van szó", s a szerződés megvalósításával "biztonságosabb lesz a világ".
2010.04.08. 15:45
 
 
A kormány kéri az EU-tól a földvásárlási moratórium meghosszabbítását
A külföldiek földvásárlási tilalmának 3 évvel történő meghosszabítását kéri a magyar kormány az Európai Uniótól - jelentette be a kormány szerdai döntését Szollár Domokos kormányszóvivő csütörtökön Budapesten. Gőgös Zoltán, a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára a kormányszóvivői tájékoztatón közölte: csütörtökön eljuttatják Brüsszelbe a tárca által készített szakértői anyagot, amely részletesen megindokolja a moratórium meghosszabbításának kérését.
2010.04.08. 15:15
 
 
Kevesebben haltak meg az utakon az év első 3 hónapjában
Huszonöttel kevesebben haltak meg közlekedési balesetben az év első három hónapjában, mint az előző év hasonló időszakában; az utakon 155-en vesztették életüket az első negyedévben - közölte Óberling József, az Országos Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti főosztályvezetője. A rendőr ezredes a 2009-es év adatait ismertetve arról is beszélt, hogy már a múlt évben is csökkent a halálos balesetek száma és kevesebben vesztették életüket, mint az azt megelőző évben. Szavai szerint a múlt évben olyan kevesen haltak meg közlekedési balesetben, mint 1964-ben, holott az akkor százezres járműszámhoz képest ma már több mint 3 és félmillió kocsi van az utakon.
2010.04.08. 13:30
 
 
Divízió I-es jégkorong-vb: Szuper Levente nem tud játszani a válogatottban
Szuper Levente egyelőre nem tud a divízió I-es világbajnokságra készülő magyar válogatott rendelkezésére állni, mivel klubjával, a Hannoverrel szerda este bejutott a német elődöntőbe. Pont ez a legrosszabb, majd megőrülök. Sajnos, csak tartalék vagyok, ezért a cserepadon ülök, ugyanakkor jó, mert a Hannover továbbjutott. Már beszéltem Ted Sator szövetségi kapitánnyal a helyzetről, megértő volt. Az itteni vezetés döntésére bízom magam, hogy elenged-e vagy sem. A válogatott a szívem csücske, nem hagynám soha cserben, ugyanakkor nem tehetem meg, hogy odaállok a klubtársaim elé, hogy bocsánat, most lelépek - mondta az MTI-nek Szuper.
2010.04.08. 13:15
 
 
Az adatvédelmi biztos vizsgálja a pártok adatkezelését
Az adatvédelmi biztos csütörtökön vizsgálatot indított a pártok által vezetett nyilvántartások felmérésére, azok jogszerűségének ellenőrzésére. "A tegnapi nap - egyelőre nem igazoltan hiteles forrásból származó - sajtóértesülései nyomán újra a közérdeklődés fókuszába került a kampánycélú adatbázis-építés kérdése. Egy demokratikus társadalomban alapvető fontosságú, hogy az állampolgárok biztosak lehessenek abban: nincs olyan szervezet, amely kifejezett törvényes felhatalmazás vagy saját hozzájárulásuk nélkül politikai preferenciájukra, véleményükre vonatkozó adatokat gyűjt róluk" - írta Jóri András az MTI-hez eljuttatott közleményében.
2010.04.08. 13:15
 
Hamarosan a rendőrség weboldalán is befizethető a bírság
Várhatóan egy hónapon belül a kozigbirsag.police.hu oldalon keresztül is befizethető a gyorshajtás miatt kiszabott bírság összege - közölte Takács Tibor, a Vas megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója. Takács szólt arról, hogy az interneten - a rendőrségi határozat száma és a gépkocsi rendszáma alapján - bárki megnézheti a gyorshajtásáról készült felvételt. A sebességtúllépésről öt napon belül értesítik az autó üzembentartóját, s 22 napon belül határozatot hoznak. Az adatokat március óta, I. fokú hatóságként, a Vas megyei Rendőr-főkapitányság dolgozza fel. Azóta 62 ezer bírságról hoztak határozatot, illetve 9.600 eljárást szüntettek meg.
2010.04.08. 13:15
 
 
Átemelték a Discovery rakományát a Nemzetközi Űrállomásra
A Discovery asztronautái csütörtök hajnalban átemelték az űrrepülőgép rakományát a teherdokkból a Nemzetközi Űrállomásra (ISS). A különböző felszereléseket és kísérleti eszközöket tartalmazó szállítmány tartályával együtt 13 tonnát nyom. Ezt kellett hozzácsatlakoztatni az ISS oldalához. Ez az utolsó teherszállítmányok egyike, amelyet az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) az ISS-re küldött, mielőtt - a tervek szerint idén szeptember végéig - kivonja a forgalomból a jelenlegi űrsiklóparkot.
2010.04.08. 13:15
 
 
Az államháztartás márciusi hiánya 259,3 milliárd forint volt
Az első negyedévi adóbevételek nem igazolták az aggodalmakat, a központi adóbevételek egyenlege 16 milliárd forinttal jobb, mint a prognózis, és a járulékokból is 10 milliárd forintos többlet van - mondta Oszkó Péter egy csütörtöki háttérbeszélgetésen. A Pénzügyminisztérium által szerdán nyilvánosságra hozott adatok szerint az államháztartás márciusi hiánya 259,3 milliárd forint volt a helyi önkormányzatok nélkül, 45,2 milliárddal alacsonyabb a 304,5 milliárd forintos várakozásnál. Az államháztartás 609,9 milliárd forintos első negyedévi pénzforgalmi deficitje a várható éves hiány 69,4 százaléka volt.
2010.04.08. 12:15
 
 
Kétharmados Fidesz-győzelmet prognosztizál a Gallup
Kétharmados Fidesz-győzelem, a Jobbik a szocialistákat megelőzve a második legnagyobb erő lehet, és az LMP is bekerülhet a parlamentbe - derül ki a Gallup közvélemény-kutató intézet legfrissebb elemzéséből. "A Fidesz földcsuszamlásszerű győzelme nem kétséges, a Jobbik esélyesebb a második helyre. Az LMP a küszöbön" - olvasható a Magyar Gallup Intézet honlapján megjelent, március 26-30. között, 1016 választópolgár megkérdezésével készített reprezentatív vizsgálat összefoglalójában. A Gallup a 2006-os adathoz hasonlóan, 58 százalék körüli részvételre számít az országgyűlési választások első fordulójában, április 11-én.
2010.04.08. 11:45
 
 
Pénzügykutató: idén 0,5 százalékkal nő a GDP
Idén 0,5 százalékkal nő a bruttó hazai termék (GDP), 4,2 százalékos infláció mellett a Pénzügykutató Zrt. legfrissebb előrejelzése szerint. A tájékoztatón ismertetett prognózis azzal számol, hogy a háztartások fogyasztása 2010-ben közel 3,0 százalékkal visszaesik, a reálkeresetek 2,6 százalékkal emelkednek, a beruházások pedig 1,5 százalékkal bővülnek. Az intézet az idén 5,0 százalékos GDP arányos, eredményszemléletű (ESA'95) államháztartási hiánnyal számol, miközben úgy vélik, hogy a kormány által tervezettnél nagyobb hiány nem teremt arányosan nagyobb keresletet. Az év végére az alapkamat 4,75 százalékra csökken a jelenlegi 5,5 százalékról, az euró árfolyama decemberben 274 forint lehet.
2010.04.08. 11:30
 
 
Meghosszabbították a BKV és a BA volt jogi igazgatójának letartóztatását
Meghosszabbította a bíróság a BKV Zrt. és a BA Zrt. vesztegetéssel gyanúsított volt jogi igazgatójának előzetes letartóztatását két hónappal - közölte a rendőrség. A BKV Zrt. volt informatikai igazgatója is előzetes letartóztatásban marad, az ügy további gyanúsítottjai közül három személlyel szemben lakhelyelhagyási tilalom van érvényben - közölte a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság. A repülőtéri rendőrség által folytatott nyomozásnak további öt gyanúsítottja van, akiket szintén vesztegetés gyanújával korábban kihallgattak, ők szabadlábon védekezhetnek.
2010.04.08. 11:30
 
 
Barack Obama megérkezett Prágába
Megérkezett a cseh fővárosba csütörtökön Barack Obama amerikai elnök. Obama és orosz kollégája, Dmitrij Medvegyev délben a prágai várban aláírja a hadászati támadó fegyverek korlátozásáról és csökkentéséről szóló új szerződést (START-III). Medvegyev szerint a leszerelési dokumentum aláírása "rendkívül fontos" esemény. A dokumentum aláírása előtt amerikai-orosz csúcstalálkozóra kerül sor, míg a szerződés aláírása után Obama és Medvegyev rövid sajtótájékoztatót tartanak. Obamának ez a második prágai látogatása. Medvegyev most jár először a cseh fővárosban, ahová szerda este érkezett meg Pozsonyból.
2010.04.08. 11:30
 
 
Újabb csúcson a benzinár
Bruttó 4 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. mától. Az emeléssel a benzin átlagára új csúcsra, 337 forintra nő, a gázolajé 312 forintra emelkedett. A Mol a múlt héten bruttó 3 forinttal emelte a 95-ös benzin és ugyanennyivel a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.04.08. 11:15
 
 
Ötven éves a hollywoodi Hírességek Sétánya
Russell Crowe amerikai színész április 12-én leplezheti le saját csillagát a hollywoodi Hírességek Sétányán. Az első csillagot kereken 50 évvel ezelőtt adták át. Bár Crowe már a 2404. csillagot mondhatja majd a magáénak, még mindig temérdek hely van a négy kilométer hosszú, csillagokkal tarkított Hollywood Boulevard-on. Legutóbb a súlyos beteg színész, Dennis Hopper, azt megelőzően pedig az Avatar rendezője, James Cameron kapott itt emléktáblát. Jelenleg több mint háromszáz csillag vár névtelenül "gazdájára".
2010.04.08. 11:15
 
 
Medián: kétharmadosnál is nagyobb Fidesz-KDNP frakció alakulhat
Kétharmadosnál is nagyobb Fidesz-KDNP-frakció, fej fej melletti MSZP és Jobbik, továbbá az LMP alkotja majd az új parlamentet - tette közzé a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet, a HVG megbízásából készített a vasárnapi országgyűlési választásokra vonatkozó előrejelzését honlapján szerdán este. A hvg.hu-n is olvasható, az előrejelzés igényével készült 1200 fős országos Medián-felmérés szerint ez tűnik a legvalószínűbb eredménynek. A felmérést 2010. március 26-a és 30-a között készítette a Medián, az ország több mint 100 településén véletlenszerűen kiválasztott 1200 felnőtt állampolgár személyes megkérdezésével.
2010.04.08. 11:15
 
 
A katonák a tüntetők közé lőttek Kirgizisztánban
Rendkívüli állapotot hirdetett ki egész Kirgizisztánban Danijar Uszenov kormányfő, miután véres összecsapások törtek ki a fővárosban, Biskekben az államfő távozását, a hatalom átadását követelő tüntetők és a rohamrendőrség között. Az ellenzék, saját állítása szerint, átvette a hatalmat. Az ország több városában, így Talaszban, Narinban és Tokmokban is tüntetések és erőszakos cselekmények zajlottak le a nap folyamán. Biskekben a rendőrség könnygázzal, gumilövedékkel és hang-fény gránáttal próbálta meg feloszlatni a tömeget, majd legalább tíz katona automata fegyverekből tüzet nyitott a kormány székházából a mintegy 5000 tüntető ellenzékire. Az összecsapásokban legkevesebb 19 ember halt meg.
2010.04.08. 11:15
 
 
374 millió euró külkereskedelmi többlet februárban
A külkereskedelmi mérleg többlete az idén februárban 374 millió euró (103 milliárd forint) volt, az egyenleg 78 millió euróval (14 milliárd forinttal) javult az előző év februárjához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az első becslés alapján csütörtökön. Az első két hónapban a külkereskedelmi mérleg aktívuma 664 millió euró (179 milliárd forint) volt, az egyenleg 568 millió euróval (138 milliárd forinttal) javult, a 2009. január-februári 96 millió eurós (40 milliárd forintos) aktívumhoz viszonyítva.
2010.04.08. 11:00
 
Der Spiegel: homoszexuális volt Almásy László gróf, "az angol beteg"
Az angol beteg című Oscar-díjas filmben Almásy László grófról kialakult szoknyabolond képet cáfolta a Der Spiegel magazin cikke, amelyben Németországban előkerült magánlevelezésére utalva állította, hogy a Szahara nagy felfedezője, aki a németeknek kémkedett Afrikában, homoszexuális volt. A Hans Entholt fiatal német katonához írt szerelmesleveleket a magyar származású Almásy hátrahagyott dokumentumai között találták meg a kölni Heirich Barth Afrikai Tanulmányok Intézetének kutatói, akik azonban nem szándékoznak publikálni a levelezést. A Der Spiegelnek nyilatkozó munkatársuk szerint a levelekből kiderül, hogy a grófnak számos homoszexuális kapcsolata volt, mint mondta: "egy egyiptomi herceg is volt a szeretői között".
2010.04.08. 11:00
 
 
Van, ami lebonthatja a műanyagot a tengerben
A tengerben úszó műanyaghulladékok immáron hatalmas problémát jelenteknek mind a környezetvédelem, mind a hajózás számára. Most a Sheffieldi Egyetem és a brit Környezeti, Halászati és Akvakultúra Tudományok Központjának (CEFAS) kutatói olyan mikrobák nyomára bukkantak, amelyek elbontják a mérgező műanyagdarabkákat. Ez az első DNS-alapú kutatás, amely azzal foglalkozik, hogyan viselkednek a mikrobák a műanyagdarabkákkal. A Mark Osborn vezette kutatócsoport többek közt azt vizsgálta, hogyan rögzülnek a mikrobák polietilén-töredékekhez. Felfedezték, hogy bizonyos tengeri baktériumfajok igen hamar megtelepednek a műanyagon és egyfajta biofilmet alkotnak rajta.
2010.04.08. 11:00
 
 
Ma van a romák világnapja
Konferenciával, fotókiállítással, versmondással, zenével és filmvetítéssel ünneplik ma a romák világnapját Budapesten. A cigányok világnapja alkalmából a Polgári Magyarországért Alapítvány, a Barankovics István Alapítvány és a Barankovics Roma Egyesület közös szervezésében konferenciát tartanak a cigányság jövőjéről és helyzetéről. A rendezvényen a roma szervezetek vezetői mellett felszólal Szabó István református püspök, Széles Gábor nagyvállalkozó, médiatulajdonos, valamint Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke, az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának fideszes elnöke.
2010.04.08. 11:00
 
 
Ma bontja fel a külképviseleti urnákat az OVB
Ma bontja fel a külképviseleteken leadott szavazatokat tartalmazó urnákat az Országos Választási Bizottság (OVB). Az amerikai kontinensen szombaton, a többi külképviseleten vasárnap tartották az áprilisi országgyűlési választás első fordulóját. A 86 külképviseletről a szavazóurnák kedd estig (a határidő előtt két nappal) megérkeztek az Országos Választási Központnak (OVK) helyet adó Önkormányzati Minisztérium budapesti, Roosevelt téri épületébe, ahonnan még pénteken továbbszállítják azokat a 176 egyéni választókerületbe.
2010.04.08. 11:00
 
 
Tovább emelkedett a riói esőzések áldozatainak száma
Tovább emelkedett a Rio de Janeiro történetének legnagyobb természeti katasztrófáját okozó, hétfő óta tartó esőzések és a nyomukban keletkező sárlavinák halálos áldozatainak a száma szerda estére. A helyi katasztrófavédelmi szervek közlése szerint a földcsuszamlások 45 házat döntöttek romba, és a törmelékek alatt 60 ember rekedhetett. A szerda este nyilvánosságra hozott adatok szerint legkevesebb 133-an veszítették életüket a Rio de Janeirót és a hasonnevű szövetségi államot sújtó mostoha időjárásban és annak következményeiben.
2010.04.08. 11:00
 
Egyre több bányász holttestét találják meg Észak-Kínában
Tizennégyre emelkedett a halálos áldozatok száma abban az észak-kínai bányában, ahol már több mint tíz napja keresik a vízbetörés miatt a föld alatt rekedt embereket - közölte a helyi mentők központjának szóvivője csütörtökön. Korábban hét áldozatot találtak, míg csütörtökön további hét holttestre bukkantak a mentők, akik még mindig több ezres létszámmal vannak jelen a Sanhszi tartományi Vangcsialing szénbánya területén. Liu Tö-cseng szóvivő a helyszínen elmondta, hogy mentők százai kényszerültek visszavonulásra, amikor csütörtökön a reggeli órákban vízszivárgást észleltek az egyik tárna mennyezetéből.
2010.04.08. 10:30
 
 
Bajnai: az energiabiztonság lesz a fő téma a prágai munkavacsorán
Bajnai Gordon szerint az energiabiztonság lesz a legfontosabb téma azon a csütörtök esti munkavacsorán, amelyen Barack Obama látja vendégül tizenegy kelet- és közép-európai ország vezető politikusait, államfőit, illetve kormányfőit. A miniszterelnök az ATV Jam című műsorában csütörtök reggel azt mondta: fontosnak tartja a prágai találkozót, mert nagyon ritkán történik meg, hogy az amerikai elnök a régióba látogat. Fontos gesztus, hogy ha már itt van, akkor a térség meghatározó országainak vezetőit meghívja egy vacsorára - értékelte. Hozzátette: a diplomáciai előkészítés alapján az összejövetelen érdemi témák kerülnek napirendre.
2010.04.08. 09:15
 
 
A thaiföldi hatóságok bezártak egy ellenzéki tévéállomást
A thaiföldi hatóságok bezárták a kormány ellen tüntető ellenzékiek tévéállomását csütörtökön, egy nappal a rendkívüli állapot kihirdetése után. A döntést a miniszterelnöki hivatalt vezető miniszter, Szatit Vonghnongtaj jelentette be. Közlése szerint amiatt tiltották meg a P-TV adásainak sugárzását, mert az a tüntetéseken való részvételre buzdította az embereket. A hatósági döntés után, csütörtökön már el is sötétült a tévé képernyője. Az ellenzéki "vörös ingesek" egyik szónoka "a diktatórikus kormány gonosz intézkedésének" nevezte a P-TV bezárását.
2010.04.08. 08:45
 
 
Rekord hőhullám New Yorkban: szerdán 32,2 fokot mértek
Rekord magasságú hőséget mértek New Yorkban szerdán: a hőmérő higanyszála 32,2 Celsius-fokig kúszott fel. A legutóbbi csúcshőmérsékletet április 7-én - 31,6 Celsius-fokot - 1929-ben mérték az amerikai nagyvárosban. New York parkjai szerdán megteltek napfürdőzőkkel. A keleti partvidék más városaiban - köztük Washingtonban és Bostonban - is 30 Celsius-fok körüli áprilisi nyár köszöntött a helybeliekre. A hőmérséklet jóval magasabb a sokéves átlagnál. A meteorológiai előrejelzések szerint azonban péntektől jelentős lehűlés várható, és az ebben az évszakban szokásos 15 Celsius-fok körüli hőmérséklet lesz.
2010.04.08. 08:00
 
 
BL: a Bayern München és a Lyon az elődöntőben
A Bayern München 3-2-es vereséget szenvedett szerdán a Manchester Unitedtől, de idegenben lőtt több góllal így is bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. Ugyancsak a négy között léphet majd pályára - története során először - az Olympique Lyon, amely kétgólos sikerét követően szintén csak eggyel kapott ki a visszavágón, Bordeaux-ban. Eredmények: negyeddöntő, visszavágók: Manchester United-Bayern München 3-2, továbbjutott: a Bayern München, 4-4-es összesítéssel, idegenben lőtt több góllal Girondins Bordeaux-Olympique Lyon 1-0 (1-0), gól: Chamakh (45.). Tj: az Olympique Lyon, 3-2-es összesítéssel.
2010.04.08. 07:45
 
Ma írja alá a START-III szerződést Obama és Medvegyev
Barack Obama amerikai és Dmitrij Medvegyev orosz államfő csütörtökön Prágában aláírja a hadászati támadó fegyverek korlátozásáról és csökkentéséről szóló szerződést (START-III). Obama és Medvegyev a prágai Hradzsinban egy órát tárgyalnak, majd aláírják a szerződést a Spanyol-teremben, ezután pedig nemzetközi sajtóértekezlet tartanak. Václav Klaus cseh köztársasági elnök díszebéden látja vendégül az amerikai és az orosz államfőt.
2010.04.08. 07:45
 
 
Hangfelvétel a neten: az MSZP feljelent, a Fidesz szerint lejáratás
A YouTube internetes videomegosztóra szerdán felkerült egy olyan hangfelvétel, amelyet több portál Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának tulajdonít. Az MSZP bejelentette, hogy az ügyben feljelentést tesz és az Országos Választási Bizottsághoz fordul; a Fidesztől közleményben kért magyarázatot az MDF és a Jobbik is. A Fidesz szóvivője szerint lejáratási kísérletről van szó. A Hír24 hírportál szerdán azt írta, hogy információi szerint titkos hangfelvétel került fel a YouTube internetes videómegosztóra, amelyen "állítólag" Kubatov Gábor pártigazgató tart előadást a Fidesz kampánymódszereiről.
2010.04.07. 23:45
 
Lendvai: nemcsak az MSZP-nek van őszödi beszéde
Lendvai Ildikó szerint "úgy látszik, hogy őszödi beszéd nemcsak a Magyar Szocialista Pártnál fordul elő". A párt elnöke az MSZP budafoki kampányzáróján egy Kubatov Gábornak, a Fidesz pártigazgatójának tulajdonított hangfelvétel kapcsán azt mondta: olyan embereket kell a parlamentbe küldeni, akiknek eszükbe sem jut a választókról listát vezetni, mert számukra minden állampolgár egyenlő. Lendvai kijelentette, nem érdekli, ki rögzítette a felvételt, és nem érdekli Kubatov Gábor személye sem, a Fidesz elnökségének felelőssége foglalkoztatja, és arra kíváncsi: mit tesz az ellenzéki párt vezetése azért, hogy "ez a lista eltűnjön"?
2010.04.07. 21:15
 
 
A nőket érdeklik jobban a közösségi portálok
A fiatal netezők közül a nőket érdeklik jobban a közösségi portálok - derül ki egy friss felmérésből, amely szerint már megfordult az a korábbi trend, hogy a férfiak az online közösségek meghatározói. A Dél-Kaliforniai Egyetemen végzett felmérés szerint a negyven év alatti nők 67 százaléka érzi úgy, hogy az internetes közösségekben való részvételük éppolyan fontos, mint a hagyományos közösségi kapcsolataik. A férfiak közül mindössze 38 százalék vélekedett hasonlóan. Ez az arány 2007-ben még fordított volt; akkor a férfiak 69, a nőknek pedig 35 százaléka szerint volt fontos a netes közösség.
2010.04.07. 21:15
 
 
Már a kézi poggyászért is fizetni kell egy amerikai légitársaságnál
Már a kézi poggyászért is fizetni kell egy amerikai légitársaságnál, a floridai Spirit Airlines az első amerikai cég, amely ilyen díjat vezet be. Az alacsony költségvetésű légitársaság gépeire az utasok továbbra is ingyen vihetnek fel egy kis táskát, ha az nem haladja meg a 40-szer 35-ször 30 centiméteres méretet, vagyis befér az ülés alá. A további, a felső tárolórekeszekben elhelyezett poggyászokért viszont 20-45 dollárt kell fizetni az augusztus 1-je utáni járatokon. A miramari központú Spirit érvelése szerint az új poggyászdíj lehetővé teszi, hogy alacsony jegyárakat kínáljon, az utasok ugyanis választhatnak a szolgáltatások között, nem kell mások helyett fizetniük.
2010.04.07. 20:45
 
Női kosárlabda NB I: pécsi előny a Szeged ellen
A legutóbb bronzérmes Pécs hazai pályán nagy csatában legyőzte szerdán a tavaly döntős Szegedet a női kosárlabda NB I két sikerig tartó elődöntőjének nyitányán. Eredmény: MiZo Pécs 2010 - Szeviép-Szeged 64-60 (19-14, 13-19, 17-6, 15-21). Legjobb dobók: Vajda 21, Fegyverneky 20, Ohlde 13, illetve Németh 14, Zserzserunova 13, Ciglar 13, Sipaviciute 10. A két sikerig tartó párharc második mérkőzését vasárnap játsszák Szegeden.
2010.04.07. 20:15
 
Női kézilabda NB I: előny a Győrnél
A címvédő győri csapat az esélyeket igazolva magabiztosan nyert a Békéscsaba ellen a női kézilabda NB I elődöntős összecsapásának szerdai első mérkőzésén. Arany Ászok rájátszás, elődöntő, 1. mérkőzés: Győri Audi ETO KC - Mondi-Békéscsaba 32-24 (16-14). Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc következő mérkőzését április 21-én rendezik Békéscsabán. A másik ágon a Vác és a DVSC-Korvex találkozik egymással. Az első mérkőzés vasárnap lesz.
2010.04.07. 20:00
 
 
Az állam ellenőrzi az ingatlanok árverezését
Az állam a téli moratórium lejártával, április 15-től ellenőrzése alá vonja az ingatlan árveréseket, így azok kiszámíthatók lesznek, és tisztességes áron lehet csak eladni a megszorult adósok lakásait - jelentette be a társadalompolitikai miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón. Kiss Péter 10 pontba foglalta össze az árverezés módosításait. A sorban az első az, hogy csak a PSZÁF által ellenőrzött pénzügyi intézmény árverezhet. Ehhez 50 millió forintos alaptőke, és megfelelő személyi feltételekkel rendelkező menedzsment is szükséges - ismertette a részleteket később Farkas Ádám. Sőt az 50 millió forint eredetét is igazolni kell, jelenleg ugyan is fellelhetetlen cégek is árvereznek.
2010.04.07. 19:30
 
 
Hír24: titkos hangfelvétel az interneten a fideszes kampánymódszerekről
A Hír24 hírportál információi szerint titkos hangfelvétel került fel a Youtube videómegosztóra, amelyen "állítólag" Kubatov Gábor pártigazgató tart előadást a Fidesz kampánymódszereiről. A portálra délután felkerült, a hanganyagot ismertető írás szerint a felvételen elhangzik, hogy a 2009-es pécsi időközi választásokon szinte mind a 38 ezer Fidesz-szavazót ismerték: nemcsak a nevüket, de korukat, telefonszámukat, mobilszámukat, e-mail címüket és még azt is, milyen erős támogatói a Fidesznek. Az előadó azt is elmondja, a szocialista szavazókat is név szerint nyilvántartották Pécsett. A párt szóvivője szerint a Fidesz az adatvédelmi biztos által engedélyezett módon, a jogszabályok betartásával kezeli az adatokat.
2010.04.07. 19:00
 
 
Pénzügyi és informatikai cégek a legvonzóbbak a pályakezdők számára
A magas fizetések és a szakmai fejlődés miatt a pénzügyi és az informatikai cégek a legvonzóbbak a pályakezdők számára - derül ki a Figyelő-Hewitt KarrierStart TOP 30-as felméréséből, amelyben 36.000 fiatalt kérdeztek meg arról, hogyan vélekednek az egyes iparágakról, munkaadókról. A pályakezdők 60 százaléka a vonzó fizetést jelölte meg, mint a számára egyik legfontosabb szempontot a munkahelyválasztás során. A legnépszerűbb iparág a pénzügyi szféra és az informatikai szektor, míg a kevésbé ismert és népszerű területek közé az energiaipar és a gyógyszeripar tartozik.
2010.04.07. 18:45
 
 
WHO: Magyarország a világ egyik legegészségtelenebb országa
Magyarország a világ egyik legegészségtelenebb országa - közölte az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tisztviselőjére hivatkozva a Voice of America (VOA) rádió. A VOA Budapestről keltezett tudósításában megszólaltatta Pusztai Zsófiát, a WHO nemzeti koordinátorát, aki kifejtette: Magyarország az Európai Unió, egyben a világ egyik legegészségtelenebb országa. Ebben szerepet játszik a népesség egészségtelen, mozgásszegény életmódja, a jelentős alkoholfogyasztás és dohányzás, valamint a zsíros ételek fogyasztása. Hozzátette: az Európai Unióban Magyarország mellett Bulgária és Románia sorolható a legegészségtelenebb országok közé.
2010.04.07. 18:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797[1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista