2020. május 30., szombat - Zsanett, Janka
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
A német kormány jóváhagyta a görög támogatási megállapodást
Jóváhagyta a német kormány hétfőn a Görögország támogatását célzó nemzetközi pénzügyi segélycsomagot. A kabinet rendkívüli ülésén döntött arról, hogy Németország összesen 22,4 milliárd euróval vesz részt a három évre szóló segélycsomagban. A kormány úgy döntött, hogy a német szerepvállalás jóváhagyása érdekében gyorsított eljárás keretében törvénytervezetet terjeszt a parlament elé. A parlament két háza, a Bundestag és a Bundesrat várhatóan pénteken hagyja jóvá a tervezetet, amely Horst Köhler államfő aláírásával ezt követően azonnal életbe léphet. Angela Merkel német kancellár a megállapodást mind politikailag, mind gazdaságilag rendkívüli horderejű döntésnek nevezte.
2010.05.03. 17:00
 
 
Harry Potter a Liberális Demokratákat támogatja
Harry Potter, vagyis a varázslótanoncot alakító Daniel Radcliffe színész a brit Liberális Demokraták mellett tette le a garast. A közvélemény-kutatások második-harmadik helyén szereplő pártot támogatja a színész Colin Firth, Richard Dawkins tudós, a topmodell Kate Moss, valamint az emberjogi és környezetvédelmi aktivistaként ismert Bianca Jagger is. A konzervatívok mellé állt viszont az Oscar-díjas Michael Caine, illetve Gary Barlow, a Take That együttes egyik tagja. A Munkáspárt ez alkalommal nem tudott illusztris névsort felvonultatni, de annyi biztos, hogy sok korábbi támogatója hagyta el a pártot, és állt a liberálisok mellé.
2010.05.03. 16:45
 
 
Mesterházy Attila az MSZP frakcióvezetője
Nagy többséggel Mesterházy Attilát választotta frakcióvezetőnek alakuló ülésén az MSZP parlamenti képviselőcsoportja. A frakcióülés közben tartott sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó pártelnök elmondta: 55-en voksoltak, közülük hárman nemmel, ketten érvénytelenül szavaztak, a többiek pedig igent mondtak a képviselőcsoport korábbi vezetőjének újraválasztására. A frakció elfogadta a szervezeti és működési szabályzatát is.
2010.05.03. 16:30
 
 
Sólyom László újraválasztását szorgalmazza több tucat értelmiségi
Sólyom László köztársasági elnök újraválasztását szorgalmazza több tucat értelmiségi, akik hétfőn ismertetett felhívásukban arra kérték az új Országgyűlést: őt jelöljék újra az államfői posztra. A felhívást aláírók azzal érveltek: Sólyom az alkotmány embere, a jogállam rendíthetetlen őre maradt a legkritikusabb helyzetekben is, erkölcsi példaadása, mértéktartó, de határozott megnyilatkozásai útmutatóul szolgáltak mindenki számára. Az aláírók között van Karátson Gábor író, Kopp Mária egyetemi tanár, Lányi András író, Majtényi László volt ombudsman, Makovecz Imre építész, Mellár Tamás, a KSH volt elnöke, Tölgyessy Péter politológus és Zlinszky János volt alkotmánybíró.
2010.05.03. 15:45
 
 
Van Basten ülhet a Milan kispadjára
Olasz lapértesülés szerint Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa Marco van Bastent szerződtetné a jelenlegi edző, Leonardo helyére. A milánóiak a korai Bajnokok Ligája- és kupabúcsú után a bajnokságban is csak a bronzéremért harcolhatnak. Az eredménytelen idény miatt Berlusconi már jelezte, nem Leonardo lesz a vezetőedző a következő bajnokságban. A Gazzetta dello Sport szerint a brazil szakvezető helyét a korábban a holland válogatottat is irányító Marco van Basten veheti át. A játékosként háromszoros Aranylabdás trénert várhatóan örömmel fogadnák a Milan szurkolói, hiszen 1987 és 1995 között Bajnokcsapatok Európa Kupáját, európai Szuperkupát és bajnoki címeket nyert a piros-feketékkel.
2010.05.03. 15:45
 
 
New York-i merényletkísérlet: egy 40 év körüli férfit keresnek a hatóságok
A New York-i merényletkísérlettel összefüggésben a hatóságok egy 40-es éveiben járó fehér férfit keresnek, akinek mozgását a helyszín közelében lévő térfigyelő kamera rögzítette - erősítette meg hétfőn Janet Napolitano amerikai belbiztonsági miniszter a CNN-nek. A rendőrség tájékoztatása szerint a biztonsági videokamera a gyanúsan viselkedő férfit mintegy fél háztömbnyire észlelte attól a helytől, ahol a robbanószerkezettel megpakolt terepjáró állt. A hatóságok által nyilvánosságra hozott 19 másodperces felvételen egy vékony testalkatú ember látható, amint leveti sötét ingét, amelyet egy zsákfélébe tuszkol. Kétszer lopva hátranéz a válla fölött, és a járdán haladva a zsákkal elhagyja a területet.
2010.05.03. 15:45
 
 
55%-kal csökkent az új autók száma az első negyedévben Magyarországon
Az első negyedévben 54,8 százalékkal csökkent a forgalomba helyezett új autók száma Magyarországon, 2010 január-márciusában 10.308 új autó került forgalomba, egy évvel korábban 22.782 - közölte a Jato Dynamics nemzetközi autóipari piackutató cég hétfőn. A Jato közleménye szerint 2010 első negyedévében 12,4 százalékot esett a közép-kelet-európai új autó piac, a legnagyobb vesztes Magyarország mellett Románia, ahol 43,8 százalékos volt a visszaesés. A régióban egyedül Csehország produkált növekedést, 26,6 százalékkal nőtt a forgalomba helyezett új autók száma.
2010.05.03. 15:00
 
 
A dugódíjról a következő ciklusban dönthet a Fővárosi Közgyűlés
A behajtási díj bevezetéséről a következő önkormányzati ciklusban határozhat a Főváros Közgyűlés, a jelenlegi városvezetés a döntést megalapozó szakmai anyagokkal kívánja segíteni a fontos várospolitikai lépést - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. A hivatal emlékeztetett arra: már három éve foglalkozik az úgynevezett dugódíj bevezetésének lehetőségével Budapest vezetése, az erről készített tanulmányok elérhetők a www.budapest.hu oldalon. Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje szombaton jelentette be, hogy az MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten.
2010.05.03. 14:30
 
 
Rendben lezajlottak a magyar érettségik országszerte
Minden probléma nélkül lezajlottak a magyar nyelv és irodalom érettségi vizsgák hétfőn országszerte - közölte az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM). Középszinten Szabó Magda, Gelléri Andor Endre, valamint egy Kosztolányi Dezső- és egy Karinthy Frigyes-mű összehasonlítása közül választhattak az érettségizők magyar nyelv és irodalomból hétfőn; emelt szinten egyebek mellett egy-egy Babits Mihály- és József Attila-vers elemzése szerepelt a megoldandó feladatok között - tájékoztatott a tárca. Az érettségi vizsgák kedden a matematika írásbelikkel folytatódnak.
2010.05.03. 14:15
 
 
Netanjahu a béketárgyalási tervről tájékoztatta az egyiptomi elnököt
Az izraeli-palesztin közvetett béketárgyalások tervéről tájékoztatta hétfőn Benjamin Netanjahu izraeli kormányfő Hoszni Mubarak egyiptomi elnököt Sarm-es-Sejkben. A találkozótól kiadott közlemény szerint az építőnek és jó hangulatúnak mondott beszélgetés mintegy másfél óráig tartott. Netanjahu tájékoztatta Mubarakot azt amerikai közvetítéssel tartandó izraeli-palesztin közvetett béketárgyalások előkészületeiről. George Mitchell, az amerikai elnök közel-keleti különmegbízottja várhatóan a nap folyamán érkezik a térségbe, hogy elvégezze a még hátralévő előkészületeket.
2010.05.03. 14:15
 
 
Matolcsy: idén 4,5-6,5 százalék körüli lehet a hiány
Az idén a GDP 4,5-6,5%-os sávjában lehet az államháztartás hiánya; az már látszik, hogy nem teljesül az eredetileg, a még hivatalban lévő kormány által vállalt, GDP arányosan 3,8%-os deficit - mondta Matolcsy György, a leendő nemzetgazdasági miniszter az új kormány minisztereit bemutató sajtótájékoztatót követően. Matolcsy azt mondta: a Varga Mihály által vezetett gazdasági tényfeltáró bizottság várhatóan június közepére teszi le jelentését, akkor lehet majd tisztán látni, hogy például szükség van-e pótköltségvetésre. Jövőre a deficit várhatóan a GDP 4,5-5,5%-a körül lehet. Hangsúlyozta, hogy az Orbán-kormány szigorú költségvetési politikát fog folytatni.
2010.05.03. 13:00
 
 
Kuba, az újvilág kulcsa
Kuba, mint a Karib-tenger gyöngyszeme egy 1250 km hosszú, keskeny, nagy szigetből, és 1600 kisebb-nagyobb szigetből tevődik össze, melyeknek többségét korallok alkotják. Felfedezője Kolombusz Kristóf volt, ám meghódítása már Velasqez-re várt. Kuba, mind történelmi, mind kulturális szempontból igen izgalmas országa, kezdve a spanyol gyarmatosítás idején, a hajózási útvonalak terén betöltött csomóponti szerepénél, át a függetlenségi háborún egészen Chegevara-ig, a koktéloktól a szivarokon át a veterán autókig.
2010.05.03. 12:36
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára, újabb történelmi csúcson a benzinár
Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., és ezzel a benzin ára új történelmi csúcsot ér el - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. Az emeléssel a benzin átlagára 341 forintra, a gázolajé pedig 321 forintra emelkedik. A társaság az elmúlt két hétben nem változtatott az árakon, három hete bruttó 4 forinttal emelte a 95-ös benzin és 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.05.03. 12:30
 
 
Nyolc miniszterrel alakul meg az Orbán-kormány
Nyolc miniszterrel alakul meg az Orbán-kormány: Matolcsy György vezeti a Nemzetgazdasági Minisztériumot, Martonyi János a külügyi tárcát, Pintér Sándor lesz a belügyminiszter, Fellegi Tamás a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium irányítója, Réthelyi Miklós a nemzeti erőforrásokért felelős tárcavezető, Fazekas Sándor a vidékfejlesztési miniszter, Hende Csaba a honvédelmi, Navracsics Tibor pedig a közigazgatásért és az igazságügyért felel majd kormányfő-helyettesként. Orbán Viktor hétfőn Budapesten bejelentette azt is, hogy Semjén Zsolt általános miniszterelnök-helyettes lesz. Varga Mihály a Miniszterelnökséget vezeti államtitkárként.
2010.05.03. 12:15
 
 
Thorpe cáfolja, hogy újrakezdené úszókarrierjét
Ian Thorpe cáfolta, hogy vissza szeretne térni a versenyúszáshoz, és a 2012-es londoni olimpián indulni akar az ausztrálok 4x100 méteres férfi gyorsváltójának tagjaként. Az ex-világklasszis az után nyilvánult meg, hogy hétfőn egy brisbane-i lap karrierje újrakezdéséről cikkezett. "Mi sem változott 2006 óta, amikor is bejelentettem, felhagyok a versenyszerű úszással" - adta tudtul közleményében a most 27 éves, ötszörös olimpiai és 11-szeres világbajnok, aki pályafutása alatt 13 világcsúcsot állított fel. Utolsó nagy eredményeit a 2004-es, athéni olimpián aratta, ahol 200 és 400 m gyorson utasított mindenkit maga mögé.
2010.05.03. 11:30
 
 
Babits, József Attila és indexes cikk az emelt szintű magyar érettségin
Babits Mihály és József Attila egy-egy verse, egy, az index.hu-n megjelent cikk, valamint egy érvelős feladat közül választhattak a magyar nyelv és irodalom emelt szintű érettségi vizsgáján a tanulók - tudta meg az érettségiről távozó diákoktól az MTI. Középszinten Szabó Magda, Gelléri Andor Endre és Karinthy Kosztolányi-paródiája szerepelt idén az érettségi feladatok között magyar nyelv és irodalomból - írta az fn.hu. A műelemzésekhez kapcsolódó tesztlapon szerepeltek A szegény kisgyermek panaszai és A kis mécs című Kosztolányi-versek, valamint Karinthy műve, A kis edény is.
2010.05.03. 11:30
 
 
Egyharmaddal csökkent a Balaton parti ingatlanok ára
Átlagosan 15-30 százalékkal csökkentek a vízparti ingatlanok árai az idei év első három hónapjában az egy évvel korábbihoz képest, a legnagyobb mértékben a Balaton parton estek az árak - állapítja meg az Otthon Centrum elemzése. Az ingatlantársaság közleménye szerint a Balatonnál folyamatosan nő a kínálat, a kereslet azonban 2010. első három hónapjában egyharmaddal csökkent a tavalyi azonos időszakhoz képest. Nagy számban kerültek a piacra 2-3 éves, újszerű lakások; ezekhez most sok esetben olcsóbban lehet hozzájutni, mint a beruházótól vásárolt új ingatlanokhoz.
2010.05.03. 11:30
 
 
Pokolgépes támadást hiúsítottak meg New Yorkban
Pokolgépet találtak a New York-i Times Square-en szombat este egy parkoló terepjáróban. Először egy utcai pólóárus figyelt fel a gyanús, sötétzöld Nissan Pathfinderre, amely üresen, járó motorral a 45. utcában. Az árus szólt egy lovas rendőrnek, aki érezte, hogy füst és lőporszag árad a járműből. Erősítést kért, terrorelhárítók, tűzoltók, mentők érkeztek a helyszínre. A környéket lezárták, majd a tűzszerészek hatástalanították a szerkezetet, és elszállították a terepjárót, amelyben ujjlenyomatokat és fontos nyomokat is találtak. Egy iszlamista honlap szerint a pakisztáni tálibok vállalták magukra a merényletkísérletet, erről egy videó is felkerült az internetre, de a hitelességét még vizsgálják.
2010.05.03. 10:45
 
 
Rendben megkezdődött a magyar érettségi
Rendben megkezdődtek a magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv írásbeli érettségi vizsgák hétfőn országszerte, rendkívüli eseményről nem érkezett bejelentés - közölte az Oktatási és Kulturális Minisztérium (OKM). Egy újságcikket kellett értelmezniük a diákoknak a középszintű magyar nyelv és irodalom érettségi vizsga első részében, szövegértési feladatként hétfőn - tudta meg pedagógusoktól az MTI. Magyar nyelv és irodalomból középszinten 1.177 helyszínen 91.029 diák, emelt szinten 31 helyszínen 1.127 tanuló tesz érettségi vizsgát. Magyar mint idegen nyelvből középszinten 51 helyszínen 84-en, emelt szinten 4 helyszínen 21-en érettségiznek.
2010.05.03. 10:30
 
 
Megkezdődött a leendő Orbán-kormány előkészítő ülése
Megkezdte előkészítő ülését a leendő Orbán-kormány a Parlamentben hétfőn. A résztvevők közül várhatóan nyolcan vezetnek majd tárcát. Az Országház Vadásztermében tizenketten ülnek körül egy asztalt: Orbán Viktor, a kormányfői poszt várományosa, Navracsics Tibor leendő miniszterelnök-helyettes, aki a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot vezeti majd, Varga Mihály, aki államtitkári posztban lesz a Miniszterelnökség irányítója és Szijjártó Péter, Orbán Viktor személyes szóvivője, illetve Martonyi János, a külügyminiszteri poszt várományosa.
2010.05.03. 10:15
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Ferrer öt helyet ugrott előre
A múlt heti római tornán finalista spanyol David Ferrer a 12. helyre jött fel a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet továbbra is a svájci Roger Federer vezet a szerb Novak Djokovic és az olasz fővárosban vasárnap diadalmaskodó spanyol Rafael Nadal előtt. A versenyeket szervező ATP honlapja szerint Balázs Attila 23 helyet javítva a 226.
2010.05.03. 09:45
 
 
Egyesül a United és a Continental Airlines
Egyesül a United Airlines és a Continental Airlines. A két amerikai légitársaság összeolvadásával az ágazat legnagyobb vállalata jön létre. Amerikai sajtójelentések szerint az egyesülési tervet a hétvégén fogadta el a két igazgatótanács. Hivatalosan hétfőn jelenthetik be a 3 milliárd dolláros ügyletet, amelynek létrejöttéhez a versenyhatóság engedélye is szükséges. A két társaság részvénycsere útján kíván egyesülni. A tervek szerint az új vállalat a United nevet kapja, székhelye a United Airlines chicagói központjában lesz.
2010.05.03. 09:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay maradt a 33.
Szávay Ágnes megtartotta egy héttel ezelőtti pozícióját, így továbbra is a 33. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, amelyet változatlanul - összesítésben immár 101. hete - az amerikai Serena Williams vezet. A versenyeket szervező WTA honlapja szerint Czink Melinda visszacsúszott az 54. helyre.
2010.05.03. 08:45
 
 
Michelin-csillagos séf forradalmasítaná a kórházi menüt
A három Michelin-csillaggal kitüntetett Fat Duck (Kövér Kacsa) brit étterem séfje, Heston Blumenthal fejébe vette, hogy forradalmasítja a kórházi étkeztetést. A molekuláris konyha képviselője eddig szardínia sorbetjéről és csigakásájáról volt ismert, most azonban tudósokkal karöltve azon dolgozik, hogy finomabbá tegye a gyakorta íztelen kórházi menüt. Blumenthal a Reading Egyetemmel és a Royal Berkshire Kórházzal működik együtt a feladat során. A cél pedig, hogy az édes, a savanyú, a sós és a keserű után az ötödik ízt, a japánul umamiként emlegetettet erősítsék.
2010.05.03. 08:45
 
 
Ribéry a szexbotrány ellenére ott akar lenni a vb-n
Franck Ribéry először nyilatkozott a francia labdarúgó-válogatottat is érintő szexbotrány óta. "Ez az ügy megsebezte a családomat, azokat, akik a legközelebb állnak hozzám. Ez minden, amit mondani szeretnék" - fogalmazott a Bayern München játékosa a francia Orange Sport televíziónak. Ribéry elfogadja Rama Yade sportállamtitkár bíráló szavait, de úgy gondolja, van jövője a válogatottban. Yade úgy nyilatkozott, ha nyomozás indul Ribéry ellen, le kell mondania a címeres mez viseléséről.
2010.05.03. 08:30
 
 
Barcelona nem kér a félmeztelen turistákból
Öltözködési előírás a barcelonai turistáknak: a város többé nem kér a félmeztelen vagy alulöltözött látogatókból. Spanyolország második legnagyobb városának lakói megunták a meztelen felsőtesttel vagy éppen bikiniben, illetve fürdőnadrágban járkáló turisták látványát a Las Ramblas és a Güell Park környékén. A hiányos öltözködést a városba érkező focidrukkerek - elsősorban angolok és németek - honosították meg, de később a fiatalok és a turisták is csatlakoztak. "Manapság már a családapák is fürdőnadrágban mennek bevásárolni" - háborgott az El Periodico de Catalunya című lap.
2010.05.03. 08:30
 
 
Bundesliga: Dárdai sorsa is kérdéses
A kiesés után várhatóan kiárusításra kerül sor a Hertha BSC labdarúgócsapatánál. Kérdéses Dárdai Pál sorsa is, mivel a magyar középpályásnak a másodosztályra nincs érvényes szerződése. A berliniek azért kényszerülnek a játékosok többségének eladására, mert több mint 33 millió eurós adóssággal küszködnek. A helyzetet egyszerűsítheti, hogy a futballisták zöme amúgy is távozni akar, mert nem akar a második vonalban szerepelni. Dárdainak és öt társának például nincs érvényes szerződése a Bundesliga 2-re.
2010.05.03. 08:15
 
 
Jennifer Lopez szerint a nők még az orrukra is híznak a terhesség alatt
Jennifer Lopez szerint nemcsak a derékbőség, hanem az orr is nő a terhesség alatt. "Az én orrom aztán igazán nagy lett" - mondta a hollywoodi híresség németországi látogatása során. "Ez tényleg a világ legőrültebb dolga. A terhesség végén az orr már hatalmas. Igen, valóban óriási. De csak a kilenc hónap vége felé" - folytatta a színésznő, aki szerint véleményét számos nő osztja. Jennifer Lopez 2008-ban maga is ikreknek adott életet, a terhesség alatt hatalmas étvágya volt - emlékezett vissza. "Az étkezés minden formája üdvözítő volt" - viccelődött.
2010.05.03. 08:15
 
 
Frakcióvezetőt választ a képviselőcsoport mai alakuló ülésén az MSZP
Frakcióvezetőt választ, és várhatóan elfogadja a képviselőcsoport szervezeti és működési szabályzatát az MSZP a frakció mai alakuló ülésén. A szocialista képviselőcsoport 59 taggal alakul meg. Az új frakció szavaz arról, hogy ki legyen a vezetőjük. Az elnökség korábban azt javasolta, hogy Mesterházy Attila jelenlegi frakcióvezető folytassa a munkát ezen a poszton. Várhatóan téma lesz a frakcióvezető-helyettesek és a parlamenti alelnök személye is. Az alakuló ülés napirendjén szerepel a szervezeti és működési szabályzat elfogadása. Ennek tervezete szerint a jelenlegi munkacsoporti rendszer helyett a jövőben kabinetrendszerben működne. A képviselőcsoport nyolc szakmai kabinetet hozna létre.
2010.05.03. 08:15
 
 
Ma mutatja be kormányának leendő tagjait Orbán Viktor
Ma délelőtt mutatja be Orbán Viktor, a Fidesz miniszterelnök-jelöltje kormányának leendő tagjait, akik megtartják első, előkészítő megbeszélésüket a Parlamentben. A miniszterjelöltek közül eddig csak Martonyi Jánosnak, a külügyminiszteri poszt várományosának és Navracsics Tibornak, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium leendő vezetőjének és egyben kormányfőhelyettesnek a nevét hozta nyilvánosságra Orbán Viktor, akit az Országgyűlés alakuló ülésén jelöl miniszterelnöknek az államfő.
2010.05.03. 08:15
 
 
A magyar írásbelikkel kezdődnek az érettségik
Ma reggel 8 órakor a magyar nyelv és irodalom, valamint a magyar mint idegen nyelv írásbelikkel megkezdődnek a tavaszi érettségi vizsgák. Magyar nyelv és irodalom vizsgatárgyból középszinten 1.177 helyszínen 91.029 vizsgázó, emelt szinten 31 helyszínen 1.127 vizsgázó tesz érettségit. Magyar mint idegen nyelvből középszinten 51 helyszínen 84 diák, emelt szinten 4 helyszínen 21 tanuló vizsgázik. A magyar nyelv és irodalom középszintű írásbelije 240 percig tart. A vizsgázóknak két feladatlapot kell kitölteniük: a szövegértési feladatlapra 60 perc, a szövegalkotási feladatlapra pedig 180 perc áll a rendelkezésükre.
2010.05.03. 08:00
 
 
Megtiltották a halászatot a Mexikói-öböl érintett területein
Megtiltották vasárnap a kereskedelmi halászatot és a sporthorgászatot a Mexikói-öbölben, az olajszennyeződés által veszélyeztetett térségben - közölte a tengerek és a légkör állapotát ellenőrző amerikai hatóság (NOAA). A tilalom azonnal hatályú, és legalább tíz napig marad érvényben. A későbbiekben döntenek arról, hogy milyen intézkedésekre lesz még szükség. Az érintett terület négy szövetségi állam part menti térségére vonatkozik, jobbára a Mississippi torkolatától egészen a floridai Pensacola-öbölig.
2010.05.03. 08:00
 
 
Obama: példátlan környezeti katasztrófa fenyeget Louisianában
Az amerikai kormány mindent elkövet az olajszennyeződéssel kapcsolatos krízis megszüntetésére - jelentette ki Barack Obama elnök vasárnap, miután a Mexikói-öböl partjára, Louisiana államba érkezett, és tájékozódott a kárelhárítási műveletekről. Obama kijelentette: példátlan környezeti katasztrófa fenyeget, amerikaiak ezreinek megélhetése forog veszélyben. Tájékoztatása szerint az olajfolt 9 mérföldre megközelítette Louisiana partvonalát. Közölte: a kormány minden lehetséges eszközt felhasznál annak megakadályozására, hogy a szennyeződés partot érjen, és minél előbb leállítsák a mélytengeri szivárgást. Ez utóbbi több napot vehet igénybe - tette hozzá.
2010.05.03. 08:00
 
 
Meglopják a közműcégeket
Évente több tízmilliárd forintnyi áramot, vizet és gázt lopnak egyes hazai ipari és lakossági fogyasztók a közműszolgáltatóktól - írta hétfői számában a Világgazdaság a lapnak adott nyilatkozatokra hivatkozva. A napilap szerint további hatalmas károk keletkeznek a berendezések, vezetékek megbontása miatt, ráadásul sokszor baleset-, sőt életveszélyes az illegális vételezés módja is. A tolvajokat virágzó, jórészt kelet felől érkező megoldásokat használó iparág szolgálja ki - írta a lap, amely szerint a szabálytalan vételezésre vezethető vissza sok gázrobbanás, szénmonoxid-mérgezés, áramingadozás és lakástűz. Hozzátették: több közműcég panasza, hogy nem elég szigorú a törvény.
2010.05.03. 07:45
 
 
Öt szakkiállítás nyílik a budapesti vásárközpontban kedden
Az Industria, az ElectroSalon, a Chemexpo és a Securex mellé az idén az Ökotech kiállítás is csatlakozott a Hungexpo Zrt. ipari bemutatóihoz, amelyeket az "Ipar Napjai" néven egy időben rendeznek meg a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Május 4-től négy napon át tart nyitva Magyarország legjelentősebb ipari marketing-kommunikációs fóruma, amelyen ezúttal 16 ország közel 500 kiállítója vesz részt. Az Ökotech csatlakozásával az Ipar napjain átfogó tematika fogadja a szakembereket és az érdeklődő nagyközönséget. Az öt ágazat együttes bemutatkozása a szakmai információszerzés, a piaci tájékozódás, és a konkrét üzletkötés lehetőségét is biztosítja.
2010.05.03. 07:45
 
 
Lezárult az MSZP-s belső vizsgálat az adatbázis-videó ügyében
Felemás eredménnyel zárult az a belső vizsgálat, amely a szocialisták adatbázisát leleplezni kívánó videó kapcsán indult - írta hétfői számában a Népszabadság, amelynek információi szerint a belső nyomozás megállapította, hogy mikor és milyen kóddal léptek be a "partizánok", de azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan kik készítették a felvételt. A napilap emlékeztetett: a Kubatov-ügy után előkerült szocialista videón egy besötétített szobában egy férfi eltorzított hangon arról beszél, hogy az MSZP-nek is van illegális adatbázisa a választókról.
2010.05.03. 07:30
 
 
Nem biztos, hogy a tálibok állnak a New York-i merényletkísérlet mögött
A rendőrségnek nincs olyan bizonyítéka, amely alátámasztaná azt az állítást, hogy pakisztáni tálibok állnak a hét végi New York-i merényletkísérlet mögött - közölte vasárnap Raymond Kelly New York-i rendőrfőkapitány. Kelly hozzátette: jelen pillanatban nem lehet tudni, hogy a merényletkísérlet összefüggésbe hozható-e iszlamista szervezetekkel vagy pedig belföldi szálai van az esetnek. A környékbeli térfigyelő kamerák felvételein látható egy negyvenes éveiben járó férfi, aki a merénylet színhelyétől fél háztömbnyire levetette, és táskájába tette sötét színű ingét. Kelly szerint nem világos, hogy ennek bármi köze van-e a robbantási kísérlethez.
2010.05.03. 07:30
 
 
Robbanás történt Athén központjában, sebesültek nincsenek
Pokolgép robbant vasárnap este Athén központjában a HSBC bank fiókja előtt; a detonációban senkinek sem esett baja, de károk keletkeztek az épület bejáratában - közölték rendőrségi források. A jelekből ítélve házilag készített, gáz- és üzemanyagkannákból álló pokolgép lépett működésbe. A hasonló pokolgépes támadások nem ritkák a görög fővárosban. Általában baloldali és anarchista csoportok követnek el ilyen robbantásokat irodaházak és kormányzati épületek ellen.
2010.05.03. 07:15
 
 
Három évre 110 milliárd eurós támogatást kap Görögország
Megszületett a megállapodás Görögország, valamint a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió között a válságos gazdasági helyzetben lévő Athént segítő pénzügyi támogatási csomagról, eszerint Görögország három év alatt összesen 110 milliárd euróhoz juthat. A hitel nagyobb részét, 80 milliárd eurót - kétoldalú alapon - az euróövezet más országai nyújtják, míg az IMF részesedése 30 milliárd euró. Athén az egyezség részeként 2014-re 3 százalék körüli szintre csökkenti a bruttó hazai termékhez (GDP) viszonyított államháztartási hiány a tavalyi 13,6 százalékról. A GDP-hez mért bruttó államadósság a 2009. évi 115,1 százalékról 140 százalék fölé emelkedik 2014-ben, majd csökkeni kezd.
2010.05.02. 22:15
 
 
Januártól állítaná vissza a gyes korábbi szabályozását az új kormány
Az új kormány várhatóan január 1-jétől állítja vissza a családtámogatás korábbi szabályozásában a gyes és a gyed rendszerét - közölte Navracsics Tibor leendő kormányfőhelyettes a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában vasárnap este. Navracsics Tibort egyebek mellett arról kérdezték, hogy a most május 1-jén hatályba lépett családtámogatási rendszer módosításán változtatnak-e, azaz tervezik-e visszaállítani a gyes és a gyed korábbi szabályozását. A fideszes politikus azt mondta, az idén már nem tartja valószínűnek, hogy a korábbi rendszert "vissza tudják hozni". Jelezte azonban, szeretnék, ha ezt "mihamarabb" megtehetnék, így lehet, hogy ez majd január 1-jével történik meg.
2010.05.02. 21:45
 
 
Navracsics: a jegybank kötelessége az együttműködés a kormánnyal
A jegybank alkotmányos kötelezettsége együttműködni a kormánnyal - mondta a Magyar Televízió A szólás szabadsága című műsorában vasárnap este Navracsics Tibor, aki szerint furcsán nézne ki, ha különböző célokat követne a jegybank és a kormány. A fideszes politikus, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium leendő vezetője és egyben kormányfőhelyettes arra reagált, hogy Simor András jegybankelnök a nap folyamán közleményben ajánlott együttműködést a kormánynak és hangsúlyozta, hogy mandátumának végéig a Magyar Nemzeti Bank teszi a dolgát.
2010.05.02. 21:30
 
 
Az IMF várhatóan a jövő héten jóváhagyja a görög segélyt
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) várhatóan a jövő héten jóváhagyja a görög segélyt - közölte vasárnap Dominique Strauss-Kahn, a washingtoni székhelyű pénzintézet főigazgatója. Kifejtette, hogy a Görögországnak nyújtandó nemzetközi támogatás hozzá fog járulni az euró stabilitásához és segíteni fog a globális gazdasági felépülésben. Strauss-Kahn szerint az athéni kormány által elfogadott szigorú intézkedések nyomán Görögország megérdemli a rendkívüli mértékű támogatást.
2010.05.02. 20:45
 
 
A pakisztáni tálibok vállálták magukra a New York-i robbantási kísérletet
Egy iszlamista honlap szerint a pakisztáni tálibok vállalták magukra a New York-i robbantási kísérletet. A weboldalon megjelent indoklás szerint a támadást megtorlásnak szánták két iszlamista vezető, al-Bagdádi és al-Mahádzser -, illetve muszlim mártírok megöléséért. Az amerikai SITE intézet, amely terrorista szervezeteket követ nyomon, hírt adott egy egyperces videóüzenetről, amelyen a megölt iszlamisták láthatóak, és egy hang beszél a kísérletről. Angol felirat is olvasható. Ennél konkrétabb utalás azonban még nincs, elemzők szerint még nem lehet készpénznek venni az állítólagos pakisztáni tálib bejelentést.
2010.05.02. 20:45
 
 
Ismét megrongálták a holokauszt-emlékművet Zalaegerszegen
Ismét megrongálták a holokauszt-emlékművet Zalaegerszegen, alig néhány héttel a helyreállítása után; a talapzaton álló oszlopot ledöntötték, a világítótesteket pedig kirúgták a helyükről - közölte a helyi zsidó hitközség elnöke vasárnap. Az emlékmű megrongálása és egy részének ledöntése miatt a hitközség vasárnap feljelentést tett - közölte Siklósi Vilmos. Mint mondta, szombaton, a késő délutáni órákban meg sértetlen volt az emlékmű.
2010.05.02. 20:15
 
 
Molnár Csaba távozásra szólította fel az MSZP elnökségét
Távozásra szólította fel az MSZP elnökségét Molnár Csaba búcsúzó kancelláriaminiszter. A párt Győr-Moson-Sopron megyei elnöke a Hírszerzőnek vasárnap azt mondta: erre nem a megújulás, hanem a felelősségvállalás miatt van szükség. Úgy érzem, hogy a felelősség kimondásában mintha nem lennének tiszta és egyenes mondatok - hangoztatta, hozzátéve: az elnök ugyan határozottan és egyértelműen döntött, de a felelősség nem egy személyben az övé.
2010.05.02. 19:00
 
 
Rendbontás az FTC-UTE meccsen: előzetesben az egyik szurkoló
A bíróság előzetes letartóztatásba helyezett egy Fradi-drukkert, aki a pénteki Ferencváros-Újpest bajnoki labdarúgó mérkőzés után verekedésbe keveredett saját táborának szurkolóival - közölte a BRFK. A Pesti Központi Kerületi Bíróság vasárnap rendelte el 30 napra a garázdaság miatt előállított 35 éves férfi előzetes letartóztatását. A Fradi-szurkolót "nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság" megalapozott gyanúja miatt állították elő. A férfit 22 társával együtt állították elő a rendőrök még péntek este, a többieket azonban már elengedték. Akikkel szemben eljárás indult, szabadlábon védekezhetnek.
2010.05.02. 18:45
 
 
Csak a meccs elején izgult Fülöp Márton a Manchester City kapujában
Csak az első negyedórában izgult egy kicsit, azt követően már jól érezte magát a pályán Fülöp Márton, akit hét közben az utolsó három bajnoki fordulóra szerzett meg a Sunderlandtől a Bajnokok Ligájáért küzdő Manchester City. A válogatott hálóőr jól védett szombaton az Aston Villa elleni 3-1-re megnyert találkozón, és a kezdeti bizonytalanságát is inkább a hosszú kihagyással, mint a megilletődöttséggel magyarázta. "Sajnos három hónapja nem védtem, ezért kellett negyedóra míg ráéreztem a meccsre - nyilatkozta az MTI-nek a 27. születésnapját hétfőn ünneplő játékos.
2010.05.02. 18:30
 
 
Együttműködést ajánl a kormánynak Simor András
Nincs és nem volt offshore cége, amióta a Magyar Nemzeti Bankot vezeti - írta közleményében Simor András. A jegybank elnöke együttműködést ajánl a kormánynak és hangsúlyozza, hogy mandátumának végéig az MNB teszi a dolgát. Simor András vasárnapi közleményében kijelenti, hogy noha személye és azon keresztül a Magyar Nemzeti Bank a politikai kampány részévé vált, a jegybank folytatja a szakmai munkát az elkövetkező három évben, ameddig az elnök mandátuma tart. Az MNB elnöke hangsúlyozza, hogy minden, Magyarországon keletkezett jövedelme után az itt hatályos adótörvények szerint fizette meg az adókat és járulékokat.
2010.05.02. 18:15
 
 
Tömeges lógást szerveztek a Facebookon argentin diákok
A Facebook közösségi portálon hirdettek tömeges lógást argentin diákok. A fővárostól, Buenos Airestől mintegy ezer kilométerre nyugatra fekvő Mendozában több mint háromezer diák kerülte el az iskolát még pénteken. Többségük a város egyik terén gyűlt össze - számolt be a rendőrség. "Nem maradhatsz ki. Hozd el osztályodat, egész iskoládat, barátaidat. Szólj a más iskolába járó haverjaidnak, hívd meg ismerőseidet a Facebookról" - szólt a népszerű közösségi portálon közzétett felhívás.
2010.05.02. 18:00
 
 
Hétfőn összeülnek a leendő Orbán-kormány tagjai
Hétfőn tartják első, előkészítő megbeszélésüket a leendő Orbán-kormány tagjai a Parlamentben. A miniszterjelöltek közül eddig csak Martonyi Jánosnak, a külügyminiszteri poszt várományosának és Navracsics Tibornak, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium leendő vezetőjének és egyben kormányfőhelyettesnek a nevét hozta nyilvánosságra Orbán Viktor, akit az Országgyűlés alakuló ülésén miniszterelnöknek jelöl az államfő. Hétfőn várhatóan a leendő kabinet többi tagja is bemutatkozik.
2010.05.02. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773[1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista