2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Állás-munka ››  munkanélküliség
127675 találat
 
 
Schmitt: erőt kell meríteni a nemzet példamutató akaraterejéből
Méltóképpen kell emlékezni a kilencven évvel ezelőtt történtekre és erőt kell meríteni a nemzet példamutató akaraterejéből - mondta Schmitt Pál a Trianon-emlékülésen a parlamentben. A Trianon-emlékülés délután fél ötkor, a szerződés kilencven évvel ezelőtti aláírásának pontos időpontjában, a nemzeti zászló és a történelmi zászlók bevonulásával, harangzúgással, majd a Himnusszal vette kezdetét. Sólyom László köztársasági elnök szerint a kilencven évvel ezelőtt aláírt trianoni békeszerződéssel az kapott súlyos sebet, ami a nemzetet adja: az összetartó emlékek közös tárháza, a közös folytatás lehetősége.
2010.06.04. 19:30
 
 
Az európai adósságválság kockázatairól tárgyalnak a G-20 pénzügyminiszterei
Az európai adósságválság, a nemzetközi bankszektor megreformálása és a világgazdasági helyzet egyensúlyának helyreállítása a fő téma a fejlődő és feltörekvő országokat tömörítő G20-csoport pénzügyminisztereinek és a központi bankok vezetőinek a dél-koreai Buszanban június 4-5. között zajló tanácskozásán. A hírügynökségi beszámolók szerint a politikusok meglepően őszintén beszéltek azokról a félelmeikről, hogy az euróövezet pénzügyi válsága feltartóztathatja az éppen csak megindult globális gazdasági fellendülést.
2010.06.04. 18:30
 
 
Az euró 1,2000 dollár alá gyengült
Az euró péntek délután fél hatkor az 1,2000 dolláros küszöbérték alá, 1,1993 dollárra gyengült a bankközi devizapiacon. Az euró árfolyama 2006 márciusában járt utoljára ilyen alacsony szinten. Az eurót ezzel egy időben 287,77 forinton, a dollárt pedig 240,35 forinton jegyezték.
2010.06.04. 18:00
 
 
123456 a leggyakrabban használt jelszó
A netezők jelentős része a figyelmeztetések ellenére továbbra is olyan könnyen kitalálható jelszót használ, mint az "123456" - derül ki egy biztonsági rés miatt nyilvánosságra került 32,6 millió jelszó elemzéséből. A Rockyou.com elleni tavaly decemberi támadás nyomán előkerült jelszavakat az Impreva adatbiztonsági cég elemezte, és arra a megdöbbentő eredményre jutott, hogy a jelszónépszerűségi lista második helyén a hasonlóan egyszerű "12345" áll. A rafináltabb felhasználók a numerikus billentyűzet majdnem minden elemét felhasználva az 123456789-es sorozattal védték személyes adataikat.
2010.06.04. 18:00
 
 
Mesterházy: lejtőre taszították a forintot a fideszes nyilatkozatok
Mesterházy Attila szerint azok a nyilatkozatok, amelyeket fideszes politikusok tettek az elmúlt napokban, megrendítették, és lejtőre taszították a forintot. Az MSZP frakcióvezetője pénteken arra szólította fel a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét: ellenőrizze, történnek-e nem szokványos kötések a tőzsdén, amelyekből arra lehet következtetni, hogy bárki is erre a helyzetre spekulálna. Mesterházy Attila pártjának a trianoni békekötés évfordulóján tartott budapesti megemlékezése után azt mondta: nincsenek csontvázak a magyar költségvetésben, Magyarország nincs csődközeli helyzetben.
2010.06.04. 17:45
 
 
Tenisz, Roland Garros: nem lehet megállítani a Williams-nővéreket
Sorozatban negyedik Grand Slam-diadalát aratta párosban Serena és Venus Williams a párizsi nyílt teniszbajnokságon. Az amerikai nővérek 1999 után nyertek ismét a Roland Garroson - ezúttal a Kveta Peschke, Katarina Srebotnik cseh, szlovén kettős ellen -, és sikerükkel átveszik a vezetést a párosok új világranglistáján is. A Williamsek a tenisztörténelem harmadik duójaként csinálták meg a négyes GS-sorozatot, erre korábban csak a Martina Navratilova, Pam Shriver (1983-84) és a Gigi Fernandez, Natasa Zvereva (1992-93) duó volt képes. Eredmény, női páros, döntő: S. Williams, V. Williams (amerikai, 1.)-Peschke, Srebotnik (cseh, szlovén, 12.) 6:2, 6:3.
2010.06.04. 17:30
 
 
Leleplezték a szlovák Trianon emlékművet Révkomáromban
Leleplezték a Trianon-emlékművet Révkomáromban, a szlovák-magyar határ közelében pénteken délután. A több mint másfél méteres kőoszlopot, amelyet a határátkelő egykori épületeinek közelében, az Erzsébet hídra vezető út két oldalát elválasztó középső füves sávban állították fel, Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke avatta fel. Robert Fico miniszterelnök nyilvános ígérete ellenére nem vett részt az ünnepségen. A kőoszlopot péntekre virradóra állították fel a helyén, s délelőtt rendőrök őrizték. Avató beszédében Slota ismét élesen bírálta Magyarországot és a magyar politikát, azt állította, hogy Budapest megkérdőjelezi Trianon érvényességét, s ezzel veszélyezteti Szlovákia biztonságát.
2010.06.04. 17:30
 
 
Tenisz, Roland Garros: Babosék villámgyőzelemmel a döntőben
Babos Tímea az amerikai Sloane Stephensszel az oldalán bejutott a döntőbe a párizsi nyílt teniszbajnokság junior lány párosversenyében. A Roland Garros honlapja szerint Babosék két nagyon sima játszmában, mindössze 44 perc alatt nyertek a Grage (dán), Cseng (kínai) duó ellen. A soproni teniszező, aki a jövő héten már a budapesti viadalon lép pályára, tavaly is döntős volt a párizsi nyílt bajnokság junior versenyében. Eredmény: junior lány páros, elődöntő: Babos, Stephens (magyar, amerikai, 5.)-Grage, Cseng (dán, kínai) 6:0, 6:1.
2010.06.04. 17:15
 
 
Moto2, Olasz Nagydíj: Talmácsi 10. az első szabadedzésen
Talmácsi Gábor a 10. helyen végzett pénteken a Moto2 kategória első szabadedzésén a gyorsaságimotoros-világbajnokság negyedik futamán, az Olasz Nagydíjon, Mugellóban. A géposztály legjobbja a verseny honlapja alapján a San Marinó-i Alex de Angelis volt. A Moto2-ben, a vb új kategóriájában a résztvevők 600 köbcentis versenygépeken köröznek. Ezeket egyformán négyütemű Honda motorokkal szerelték fel, és Dunlop abroncsokkal látták el. Eredmények, 1. szabadedzés: Moto2: 1. Alex De Angelis (San Marinó-i) 1:56.422 p, 2. Sergio Gadea (spanyol) 1:56.639, 3. Julián Simon (spanyol) 1:56.715, ...10. Talmácsi Gábor 1:57.340.
2010.06.04. 17:00
 
 
Hiller: Trianon nem megnyugvást, hanem konfliktust hozott
Hiller István szerint a trianoni béke rossz béke volt, egy békének ugyanis mindig és mindenütt az a feladata, hogy elrendezzen dolgokat, békességet teremtsen; a trianoni béke azonban nem megnyugvást hozott, hanem konfliktust rejtett magában. Az MSZP elnökségének tagja pártjának a trianoni békekötés évfordulóján tartott megemlékezésén, a budapesti Liszt Ferenc téren hangsúlyozta: a két világháború közötti politika rossz, elhibázott, bűnös választ adott egy rossz és igazságtalan békére. Ugyanakkor - folytatta - a II. világháború után adott válasz sem volt jó, hiszen az "elhallgatni és elhallgattatni" politika semmivel jobb eredményt nem szült.
2010.06.04. 17:00
 
 
Trianon-emléknap: a Jobbik saját sikerének is tartja a parlamenti emlékülést
A Jobbik frakcióvezetője szerint pártja saját nagy sikere is az Országgyűlés trianoni emlékülésének létrejötte. Vona Gábor a Parlament épületében tartott pénteki sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: a magyar társadalom 1945 óta várta az Országgyűlés első trianoni megemlékezését, hiszen még az elmúlt húsz évben sem történt meg az a jóvátétel, ami a Jobbik parlamentbe kerülése után két héttel rögtön megvalósult. Kiemelte: a Jobbik céljai még nem teljesültek maradéktalanul a parlamenti emlékülés létrejöttével, hiszen a párt szerint az emlékezés akkor kaphat valódi jelentőséget, ha az iskolákban is kötelező lesz megemlékezni a holokauszt, vagy a kommunizmus áldozataira való megemlékezés mintájára.
2010.06.04. 17:00
 
 
A Duna áradása miatt lezárják az alsó rakpartokat
Megkezdődött a budai alsó rakpart lezárása négy órakor a Margit hídtól északra eső szakaszon - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal péntek délutáni közleményében az MTI-t. A Halász utcától délre, a Lágymányosi hídig tartó rakpartszakaszt a jelenlegi állás szerint este hét órakor zárják majd le a forgalom elől. Szükség esetén, ha a Duna vízszintje a vártnál gyorsabban emelkedne, a lezárás hamarabb is megtörténhet. A Halász utca és a Margit híd közötti szakaszt már korábban lezárták. Nem lehet közlekedni a pesti alsó rakparton sem. A Budapesti Rendőr-főkapitányság korábban arra kérte az autósokat, hogy vigyék el parkoló járműveiket az alsó rakpartokról, mert a Duna áradása miatt lezárják a területet.
2010.06.04. 16:45
 
 
A cseh vezetők nyugtalanok a nemzeti összetartozásról szóló törvény miatt
A nemzeti összetartozásról szóló magyar törvény semmibe veszi a trianoni szerződést - állapította meg Václav Klaus cseh államfő és Jan Fischer cseh miniszterelnök pénteken kiadott közös nyilatkozatukban. A nyilatkozat szerint a cseh vezetők nyugtalansággal vették tudomásul a magyar törvény elfogadását, s a trianoni szerződés semmibevételét elfogadhatatlannak tartják. Elfogadhatatlannak és veszélyesnek minősítették a regionális autonómiák különféle formáinak támogatását is.
2010.06.04. 16:30
 
 
Negyedmillió órányi tücsökpornó
Negyedmillió órányi tücsökszexfilmet készítettek brit kutatók, hogy betekinthessenek a rovarok nemi életébe. Az Exeter Egyetem biológusai 96 kamerát és mikrofonokat telepítettek tücsökgazdag területre Spanyolországban, Asztúriában, nevezetesen egy olyan mezőre, amelyen 152 tücsök élt- a megfigyelés kezdetekor. A berendezések automatikusan bekapcsolták magukat, amint tücsökmozgást vagy -hangot érzékeltek. A felvételek és számítások szerint egy tücsökpár átlagosan 40-szer közösül, emellett viszont kalandoznak is, mind a hímek, mind a nőstények, kiruccannak egy-egy röpke pásztorórára, vagy pásztorpercre, aztán visszatérnek párjukhoz.
2010.06.04. 16:30
 
 
Nagyobb jogbiztonság az eltérő állampolgárságú pároknak váláskor
Hozzájárultak az uniós országok igazságügyi miniszterei Luxembourgban ahhoz, hogy 14 tagország - köztük Magyarország - a többieknél szorosabb, úgynevezett megerősített együttműködési formában közös szabályokkal biztosítson nagyobb jogbiztonságot a válni kívánó, eltérő állampolgárságú - vagy azonos állampolgárságú, de más országban élő - házaspárok számára. Az unió eddigi történetében most először nyílik lehetőség megerősített együttműködésre a tagállamok egy csoportján belül valamilyen kérdésben. Eddig ettől arra hivatkozva ódzkodtak a tagállamok, hogy megerősített együttműködés a "kétsebességű Európa" kialakításának képzetét keltheti.
2010.06.04. 16:15
 
 
Doppingszert találtak egy Albacomp-kosaras mintájában
Doppingszert találtak Farkas Attilának, az Albacomp kosárlabdázójának a mintájában egy május 2-án elvégzett szűrés során. A magyar szövetség (MKOSZ) szerint Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője arról tájékoztatta az MKOSZ-t, hogy a Szolnoki Olaj-Albacomp negyeddöntő alkalmával a Tiszaligeti Sportcsarnokban végzett és előre be nem jelentett ellenőrzés során a 23 éves játékos mintája tiltott anyagot tartalmazott. A szövetség az előzetes felülvizsgálati eljárást pénteken lefolytatta, és a center versenyengedélyét, valamint válogatott kerettagságát a doppingeljárás jogerős befejezéséig felfüggesztette.
2010.06.04. 16:00
 
 
Barack Obama levélben gratulált Bajnai Gordonnak a válságkezeléshez
Barack Obama levélben gratulált Bajnai Gordon leköszönt miniszterelnöknek a sikeres válságkezeléshez, az amerikai elnök szerint a volt magyar kormányfő intézkedései példaként szolgálhatnak a hasonló fenyegetésekkel szembe néző országoknak. Az Amerikai Egyesült Államok elnöke levelében nagyra értékelte Magyarország elkötelezettségét a transzatlanti szövetségi rendszer iránt. Barack Obama megköszönte, hogy a magyar kormány támogatatta az Obama-adminisztráció főbb törekvéseit, és külön köszönetét fejezte ki a guantanamói fogoly befogadása miatt.
2010.06.04. 15:45
 
 
Eltört Drogba keze, veszélyben a szereplése a dél-afrikai vb-n
Veszélybe került Didier Drogba szereplése az egy hét múlva kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután az elefántcsontparti támadó pénteken, a japánok elleni felkészülési mérkőzésen eltörte a kezét. A londoni Chelsea sztárjátékosa - aki ebben a szezonban 29 gólt szerzett a Premier League-ben - egy ütközés után ráesett a jobb kezére, s a sérülése olyan súlyosnak bizonyult, hogy le kellett cserélni. "Sajnos eltört a jobb keze, az orvosok egyelőre nem tudják megmondani, mikor játszhat újra" - nyilatkozta Eric Kacou, a válogatott szóvivője.
2010.06.04. 15:45
 
 
Törökország csökkenti gazdasági és katonai kapcsolatait Izraellel
Törökország csökkenteni fogja gazdasági és hadiipari kapcsolatait Izraellel, de a kétoldalú kapcsolatokat nem fagyasztja be teljesen - mondta Bülent Arinc miniszterelnök-helyettes. Ankara e két területen a minimumra csökkenti a kapcsolatokat - mondta a miniszterelnök-helyettes az NTV televízióban. Hozzátette ugyanakkor, hogy egy állam nem hagyhat teljesen figyelmen kívül egy másik államot, amelynek a létezését elismeri. Kitért arra, hogy a két ország közötti együttműködés nagy része közvetlenül a vállalatok között folyik. A két ország között mély válság van a Gázai övezetbe humanitárius segélyt szállító önkéntes flotta elleni hétfői izraeli kommandósakció óta, amelyben kilenc török életét vesztette, és többen megsebesültek.
2010.06.04. 15:45
 
 
Fidesz: nem marad el az adócsökkentés
Nem marad el az ígért adócsökkentés - derült ki a kormányfő szóvivőjének sajtótájékoztatóján. Szijjártó Péter közölte: a kormány készen áll arra, hogy elkerülje azt az utat, amelyen Görögország járt. A görög példára utalva azt mondta, hogy Magyarországon az előző kormány meghamisította a gazdasági adatokat, csakúgy, mint a görögök. A politikus elmondta, hogy nem tartja túlzónak a Fidesz ügyvezető alelnökének csütörtöki kijelentéseit. Kósa Lajos a Napi Gazdaság debreceni konferenciáján azt mondta, hogy a cél most a közvetlen államcsőd elkerülése. Hozzátette: "szűk esélyünk van arra, hogy elkerüljük Görögország helyzetét".
2010.06.04. 14:30
 
 
Mérgező poharakat hív vissza a McDonald's
A McDonald's gyorsétterem hálózat az Egyesült Államokban visszahív 12 millió poharat a festés mérgező hatása miatt. Az amerikai állami termékfelügyelet pénteki közleménye szerint a McDonald's a hatósággal együttműködve, önkéntesen határozott a poharak visszahívásáról. A hatóság felszólította a fogyasztókat, hogy ne használják a terméket. A poharak a Shrek a vége, fuss el véle (Shrek Forever After) című animációs filmet népszerűsítik. A darabonként 2 dollárért árusított poharak festése kadmiumot tartalmaz, amely a szervezetbe kerülve károsíthatja egyebek között a májat, a vesét és a csontokat.
2010.06.04. 14:30
 
 
Özönlenek a nászajándékok Viktória svéd hercegnőhöz
Biciklit, kesztyűt, készpénzt, ezerdarabos étkészletet és a hírek szerint még egy kutyakölyköt is kapott nászajándékba a két hét múlva házasodó Viktória svéd trónörökös hercegnő és vőlegénye. A jegyesek ezen a héten háromszor fogadták az ajándékozókat a stockholmi palotában örömkiáltásokkal jutalmazva a meglepetéseket. A svéd méhészek társasága 100 ezer méhet - pontosabban egy erről szóló utalványt - nyújtott át a 32 éves menyasszonynak és nála négy évvel idősebb vőlegényének. "Barátságosabb" ajándékkal szolgált a Roxette együttes férfitagja, a türelmesen sorban álló Per Gessle gondosan bebugyolált kutyakölyköt vitt a házasulandóknak.
2010.06.04. 14:15
 
 
Hat szaktekintélyt kért fel Orbán az új alkotmány koncepciójának kidolgozására
Hat szaktekintélyt kért fel Orbán Viktor miniszterelnök, hogy hozzanak létre egy olyan testületet, amely a kormányfő mellett fog működni, és az új alkotmány koncepcióját fogja kidolgozni - jelentette be Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A felkért szakemberek Boross Péter volt kormányfő, Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, Szájer József fideszes európai parlamenti (EP) képviselő, Schöpflin György, aki szintén fideszes EP-képviselő, Stumpf István volt kancelláriaminiszter és Pozsgay Imre volt államminiszter.
2010.06.04. 14:15
 
 
Londoni elemzők szerint "hibás" a magyar-görög összehasonlítás
Londoni elemzők pénteki értékelései szerint "tényszerűen hibás" Magyarország pénzügyi helyzetét Görögországéhoz hasonlítani, és a Fidesz e nyilatkozatokkal valószínűleg inkább az adócsökkentések várható elmaradást igyekszik magyarázni. Pénteken azonban csaknem egy évi csúcson járt a londoni kereskedésben a magyar törlesztéskockázatra köthető biztosítási tranzakciók díjszabása a magyar gazdaság helyzetéről szóló előző napi politikusi nyilatkozatok után.
2010.06.04. 14:00
 
 
Kiemelkedően jó a magyarok problémamegoldó képessége
Kiemelkedően jó a magyarok problémamegoldó képessége, ráadásul a magyar nők szinte minden kompetenciájukban felülmúlják a férfiakat, és ez akár nemzeti karakterjegyeinket is erősítheti - derül ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) ALL felméréséből. Egyértelműen kimutatható, hogy a magyarok például jobban tudnak olvasni az átlagnál. Hazánkban mind az olvasás, mind pedig a szövegértés területén ugrásszerű pozitív változás ment végbe 1997 és 2007 között. A magyarok számolási képességei ezzel szemben teljesen átlagosak, körülbelül azonos a nagyon jól és a nagyon gyengén számolók aránya a felnőttek között. Hasonló szimmetria csak kevés országban figyelhető meg.
2010.06.04. 13:45
 
 
Sólyom László államtitkárrá nevezte ki Varga Mihályt
Sólyom László köztársasági elnök a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárává nevezte ki Varga Mihályt pénteken délelőtt a Sándor-palotában. Az államfő szerdán már negyvenegy államtitkárnak átadta kinevezési okmányát. Varga Mihály azért pénteken vette át a kinevezést, mert a többi államtitkár kinevezésekor Brüsszelben tartózkodott Orbán Viktor kormányfővel.
2010.06.04. 13:45
 
 
Varga: a kormány azonnali döntéseket hoz a gazdasági tényfeltárás után
Amikor a gazdasági tényfeltáró bizottság jelentése elkészül és erről a testület beszámol a kormánynak, akkor a kabinet azonnal döntéseket fog hozni - mondta Varga Mihály, a Miniszterelnökség államtitkára pénteken a Sándor-palota előtt. Az államtitkár arra az újságírói kérdésre, nem gondolja-e, hogy Kósa Lajos csütörtöki mondatai okozták a forint hirtelen esését, azt válaszolta: az eseményeket egy nagyobb összefüggésbe kell helyezni, és akkor minden világossá válik. Varga Mihály közölte: a tényfeltáró bizottság várhatóan hétvégére elkészül a jelentésével. A kormány számára ez lesz az a fontos dokumentum, ami alapján ki tudja jelölni a jövőbeni mozgásteret - tette hozzá az államtitkár.
2010.06.04. 13:45
 
 
Öt településre nem lehet bejutni a Hernád áradása miatt
Öt borsodi településre nem lehet bejutni péntek dél óta a Hernádon levonuló árhullám miatt; Halmaj, Kiskinizs, Nagykinizs, Hernádkércs, Felsődobsza megközelíthetetlen személyautóval - közölte a közútkezelő társaság megyei ügyelete. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ismét eleredt az eső, a folyók gátjain, az árvízzel fenyegetett községek belterületein több mint tízezren védekeznek. Mind a Bódva, mind a Sajó, mind pedig a Hernád mentén kritikusnak nevezik az árvízi helyzetet a szakemberek. A megyében egyre több utat zárnak le vízátfolyás miatt.
2010.06.04. 13:45
 
 
A BRFK hűtlen kezelés miatt nyomoz a 4-es metróval összefüggésben
Hűtlen kezelés és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoz a rendőrség a 4-es metró beruházásával összefüggésben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken. A 4-es metró építésének aktuális negyedéves jelentéséből - amelyet a Fővárosi Közgyűlés csütörtökön tárgyalt - kiderült: a BRFK gazdaságvédelmi főosztálya vizsgálja a 4-es metró szerelvényeinek beszerzését. Az MTI írásos megkeresésére a BRFK pénteken azt közölte: tavaly december 2-án tett feljelentést az ügyészsége egy korábbi országgyűlési képviselő a 4-es metró építése kapcsán. A Fővárosi Főügyészség elrendelte a nyomozást, amelynek lefolytatásával a BRFK-t bízta meg.
2010.06.04. 13:45
 
 
285 forint felett az euró árfolyama
A térségbeli devizákkal együtt péntek délelőtt tovább gyengült a forint. Péntek kora délután egy órakor az eurót 285,51 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben, szemben a péntekre virradóra a nemzetközi kereskedelemben tartott 282 forint körüli és a kora délelőtt elért 280 körüli jegyzéssel. A dollárt 234,13 forinton jegyezték 1,2160 dolláros euró jegyzés mellett. Kora délelőtt a dollárt 229 forint körül, az eurót 1,2200 dollár körül jegyezték. Csütörtök délután a dollár jegyzése 227,20 forint volt 1,2224 dolláros euró mellett.
2010.06.04. 13:30
 
 
Soha nem látott árvíz az északi folyókon
A Bódva, a Hernád, és a Sajó soha nem látott vizet hoz magával. A Bódva elöntötte Edelényt, a lakókat csónakokkal menekítették. A Hernád és a Vadász patak áradása miatt elrendelték Ócsanálos teljes lakosságának kitelepítését is, 273 embernek kell elhagynia otthonát. Eddig körülbelül másfélezer embernek kellett elhagynia otthonát az ár- és belvíz miatt Borsodban. A megyében az elmúlt 24 órában körülbelül 12 ezren védekeztek a gátakon, a településeken. A legsúlyosabb a helyzet a Bódva által fenyegetett Edelényben, Szendrőládon, Szendrőn, de hasonló a helyzet a Hernád-mentén is. A megyében sok út járhatatlan.
2010.06.04. 13:15
 
 
Kitelepítik Ócsanálos lakosait az árvíz miatt
Elrendelték a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ócsanálos teljes lakosságának kitelepítését a Hernád és a Vadász patak áradása miatt pénteken tizenkét óra előtt; 273 embernek kell elhagynia otthonát - mondta Madzin Tibor polgármester az MTI-nek. A kitelepítetteket Ongára viszik. Mindenkit felszólítottak - közölte a polgármester -, hogy készüljön fel, csomagolja össze a legszükségesebb holmikat, buszok és teherautók jönnek az emberekért. Ongán az általános iskolában és közintézményekben helyezik el a kitelepítetteket, ellátásukra felkészültek.
2010.06.04. 13:00
 
 
Holland-magyar: a várható kezdőcsapatok
A jövő pénteken kezdődő labdarúgó-világbajnokságra készülő hollandok nagy ünnepségre készülnek a magyarok elleni szombati meccs előtt: búcsúztatják a nemzeti csapattól már korábban visszavonult Edwin van der Sart. A Manchester United kapusa 129-szer védett a válogatottban. A magyaroknál Juhász Roland és Németh Krisztián is kisebb sérüléssel bajlódik, igaz, Erwin Koeman szövetségi kapitánynak várhatóan csak utóbbit kell majd nélkülöznie.
2010.06.04. 12:45
 
 
Obama: "tarthatatlan a status quo" a Közel-Keleten
Barack Obama amerikai elnök kijelentette, hogy "tarthatatlan a status quo" a Közel-Keleten", de nem kívánta a Gázai övezetbe tartó segélyflottilla elleni izraeli támadást kommentálni a tények végleges megállapítása előtt. "Tudnunk kell, mik voltak a tények" - mondta Obama helyi idő szerint csütörtökön a CNN hírtelevízió riporterének, aki a kilenc áldozatot követelő hétfői kommandósakció esetleges elítéléséről kérdezte. "Azt azonban nem korai közölni az izraeliekkel és a palesztinokkal, valamint a térségben lévő összes féllel, hogy a jelenlegi helyzet tarthatatlan" - hangsúlyozta az amerikai elnök az interjúban, amelyből a CNN az esti sugárzás előtt tett közzé részleteket.
2010.06.04. 12:45
 
 
Vendégeit bírságolja egy ausztrál étterem
Megbírságolja vendégeit egy étterem Ausztráliában, ha nem eszik meg az utolsó falatig a főztjét. A szigorú étterem Sydney egy külvárosában van, japán ételekkel szolgál. Nemcsak büntet, jutalmaz is: aki szépen megeszi az egészet, 30 százalék árkedvezményt kap. Aki viszont hagy a tányérján, azt felkérik, hogy többé ne térjen, be és büntetést fizettetnek vele. A 30 férőhelyes vendéglő nem árul zsákbamacskát: bejáratánál kifüggesztve jól olvasható a "házirendje". "A zöldségek és a saláta az ételek szélén nem DÍSZÍTÉS, hanem az étel része!" - áll a "tízparancsolatban", azaz azokat is meg kell enni. Az étterem a környezetvédelem miatt vezette be sajátos üzletpolitikáját.
2010.06.04. 12:15
 
 
Fico: Magyarország exportálja a barna pestist
Robert Fico szlovák miniszterelnök a Le Figaro pénteki számában megjelent interjújában aggodalmát fejezte ki a kettős állampolgárságról szóló magyar törvénnyel kapcsolatban és szembeállította Szlovákia "mélyen antifasiszta" hagyományait a magyar kormánypárt - szerinte - szélsőséges mivoltával. Fico szerint a kettős állampolgárságról szóló törvény "része a Fidesz hivatalos stratégiájának, amely a Trianon előtti Nagy-Magyarországhoz való visszatérést célozza", és azt, hogy (a magyar kormány) ne csak a 10 millió magyarért, hanem az összes szomszédos országban élő magyarért legyen felelős. Fico szerint ez veszélyezteti Szlovákia biztonságát.
2010.06.04. 12:15
 
 
Kisebbségi választás: július 15-ig lehet jelentkezni a választói jegyzékbe
Július 15-ig fel kell vetetnie magát a kisebbségi választói jegyzékbe annak, aki részt akar venni az októberi települési kisebbségi választáson - mondta Virág Rudolf, az Országos Választási Iroda vezetője sajtótájékoztatón Budapesten pénteken. Emlékeztetett rá: a helyi választási iroda május 31-ig levélben tájékoztatta a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásán választójoggal rendelkező, október 1-jéig nagykorúvá váló magyar állampolgárokat a kisebbségi választói jegyzékbe felvétellel kapcsolatos tudnivalókról, és megküldte nekik a formanyomtatványt a választói jegyzékbe vételhez.
2010.06.04. 12:00
 
 
Azonnali hatállyal menesztették az NFÜ elnökét
Azonnali hatállyal menesztette Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) eddigi vezetőjét, Vági Mártont - értesült az Magyar Nemzet Online (MNO). Az MNO közlése szerint Fellegi Tamás, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vezetője azért döntött Vági Márton leváltása mellett, mert az NFÜ eddigi elnökének tevékenysége megítélése szerint veszélyeztette az ügynökség működését. Vági Márton helyére Petykó Zoltánt nevezte ki a miniszter, aki az első Orbán-kormány idején a Hungexpo vezérigazgatója volt - írja a MNO.
2010.06.04. 12:00
 
 
A cseh államfő kormányalakítási megbízatást adott Necasnak
Kormányalakítási tárgyalásokkal bízta meg Petr Necast, a Polgári Demokratikus Párt (ODS) vezetőjét pénteken a cseh államfő. Václav Klaus azt követően adott megbízatást Necasnak, hogy a politikus részletesen tájékoztatta őt a három jobboldali párt - a Polgári Demokratikus Párt, a TOP 09 és a Közügyek - együttműködési megállapodásáról. Necasnak most két hete van arra, hogy tájékoztassa Klaust arról, sikerült-e megteremtenie a parlamenti többséget esetleges kormánya számára. Amennyiben valóban az ODS, a TOP 09 és a Közügyek alakít kormányt, akkor együttesen 118 képviselőjük lesz a 200 tagú alsóházban.
2010.06.04. 12:00
 
 
Lemondott Berki Krisztián, az FTC Zrt. vezérigazgatója
Prukner László pénteken sajtótájékoztatón aláírta hároméves szerződését, amelynek értelmében átveszi a Ferencváros élvonalbeli labdarúgócsapatának irányítását. Az esemény végén Berki Krisztián, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója lemondott posztjáról. A Kaposvárról érkező Pruknernek szakmai igazgatóként ki kell majd alakítania a klub új sportpolitikáját mind az utánpótlás, mind az első és a második csapat tekintetében. "Az volt a cél, hogy egy olyan szakembert találjunk, aki biztosan olyan helyre vezeti a csapatot, amely méltó a klub múltjához" - nyilatkozta Berki, aki a sajtótájékoztató végén jelentette be lemondását, majd elhagyta a termet.
2010.06.04. 11:30
 
 
Vegyesen ítélik meg az elemzők az ipari termelés kilátásait
Bár áprilisban a várakozásokat meghaladóan bővült az ipari termelés, az elemzők kissé bizonytalanok a jövő megítélését illetően, részben azért, mert az eurózóna országaiban fiskális megszorítások várhatóak. Ádám Zoltán, a TakarékBank Zrt. elemzési osztályvezetője az MTI-nek elmondta, az áprilisi 9,7 százalékos adat jó, az éves bázisadatok a kilábalás jeleit mutatják. Árokszállási Zoltán, az Erste Bank elemzője a termelési kilátásokat bizonytalannak ítélte, alapvetően azért, mert az eurózónabeli országok fiskális megszorítása minden bizonnyal hat majd az importra is, ami befolyásolja magyar ipar teljesítményét.
2010.06.04. 11:30
 
 
Simor: több lakossági megtakarításra van szükség
A válság nyomán megnőttek a lakossági megtakarítások Magyarországon, s remélhető, hogy a tendencia tartós lesz, mivel a gazdasági növekedést a jövőben elsősorban a belső megtakarításokból kell finanszírozni - jelentette ki Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a pénteken rendezett Pénziránytű konferencián. Emlékeztetett rá: az elmúlt időszakban a hiány finanszírozása érdekében a költségvetés felszívta a lakossági megtakarításokat, így a vállalkozások külföldi forrásokból finanszírozták beruházásaikat, illetve folyó tevékenységüket.
2010.06.04. 11:15
 
 
Kissé erősödött a forint, 280 forint körül az euró árfolyama
Kissé erősödött a forint pénteken délelőtt, az euró árfolyama 280 forint körüli szinten stabilizálódott, míg csütörtök este és péntek hajnalban is 282 forint fölötti jegyzések is voltak. Pénteken 10 órakor az eurót 279,73 forinton jegyezték. Előző nap 274 forint körüli szintről délutánra 280,20 forintra emelkedett az euró árfolyama. A forintnak a térségbeli devizáktól elszakadó gyengülését a kereskedők belföldi tényezőknek, a gazdaság súlyos állapotára utaló politikusi kijelentéseknek tulajdonították.
2010.06.04. 11:00
 
 
Szekeres: a kormánynak abba kellene hagynia a "csontvázpolitikát"
Szekeres Imre szerint abba kellene hagynia a "csontvázpolitikát" a kormánynak. A piac és a befektetők fokozottan figyelnek a vezető politikusok nyilatkozataira, ezért indulhatott meg a tőkekivonás Magyarországról az előző napon - mondta az MSZP elnökhelyettese budapesti sajtótájékoztatóján. Szekeres szerint a tőke "menekülése", amelyet a forint és a tőzsde gyengülése követett, egyértelműen Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke csütörtöki nyilatkozata miatt lehetett, amelyben a görög válságot emlegette. Az elnökhelyettes szerint a csődveszély emlegetése a piacon egyenlő az öngyilkossággal.
2010.06.04. 10:30
 
 
Szocialista Platform: az MSZP bukását az utolsó négy év okozta
A Baja Ferenc vezetette Szocialista Platform szerint az MSZP 2010-es bukását nem az utolsó nyolc, hanem mindenekelőtt az utolsó négy év politikája okozta. A platform által készített "A hitelesség elvesztése és visszaszerzésének lehetséges útjai" című dokumentum egyebek mellett azt javasolja, kerüljön nyilvánosságra az őszödi beszéd kiszivárgásáról készült titkosszolgálati jelentés. A Szocialista Platform csütörtök késő este nyilvánosságra hozott, mintegy 30 oldalas elemzése azt állítja: az MSZP kevéssel a 2006-os választási győzelme után súlyos hitelességi válságba került és a népszerűségvesztése már az őszödi beszéd nyilvánosságra jutása előtt bekövetkezett.
2010.06.04. 10:00
 
 
Áprilisban 9,7 százalékkal nőtt az ipari termelés
Az ipari termelés áprilisban 9,7 százalékkal nőtt a munkanaphatástól megtisztított adatok szerint, és a kiigazítatlan számok alapján is az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az előzetes számok alapján pénteken. Az idén áprilisban az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazított ipari termelési index 1,1 százalékkal emelkedett. A termelés volumene az év első négy hónapjában 5,7 százalékkal volt magasabb, mint az előző év azonos időszakában. A termelés tavaly december óta emelkedik a bázishoz képest, míg a válság hatásaként 2008 októberétől 2009 novemberéig folyamatosan alacsonyabb volt, mint az előző évi havi termelés.
2010.06.04. 09:45
 
 
Nagy arányú vezetőcserék várhatóak a Külügyminisztériumban
Minden jel arra utal, hogy a Külügyminisztériumban a vezetőcserék a szokásosnál jóval nagyobb arányúak lesznek, és főosztályvezetői szintig lényegében teljes körűnek mondhatók majd - írja a Népszabadság pénteki számában. A lap úgy fogalmaz, hogy a személycserék felülről lefelé haladnak. A már kinevezett két államtitkárhoz - Németh Zsolthoz és Bába Ivánhoz - várhatóan még e héten csatlakozik egy harmadik is, Győri Enikő személyében, aki eddig a Fidesz európai parlamenti frakcióját erősítette.
2010.06.04. 09:15
 
 
Hét forinttal drágult az euró
Gyengült a forint péntek reggel az euróval szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon. Az előző esti árfolyamhoz képest a gyengülés minimális, a csütörtök reggelihez képest viszont több mint 7 forinttal drágult az euró. Péntek reggel 7 óra körül 282,21 forinton jegyezték az eurót, az előző esti 281,63 forint, és a csütörtök reggeli 274,96 forint után. Csütörtökön délelőtt kedvező külső piaci környezetben erősödött a forint, majd a nap második felében az árfolyam elszakadt a térségbeli devizák által követett trendtől. A forint jegyzése délután hat órakor már 280 forint felett volt.
2010.06.04. 09:00
 
 
A japán kormánypárt elnökévé választotta Kan Naotót
A japán kormánypárt elnökévé választotta pénteken Kan Naoto eddigi pénzügyminisztert, aki nyomban bejelentette, hogy a jövő héten megalakítja kormányát. A Japán Demokrata Párt (DPJ) nagy többséggel szavazta meg Kan Naotót. A parlament várhatóan még pénteken megválasztja őt kormányfőnek. Az új elnök a megválasztását elfogadó beszédében kijelentette, hogy kormányfőként "Japán újjáépítésére szilárd politikával és tervekkel áll majd elő" még a júliusi parlamenti felső házi választások előtt. Az előző kormányfő, Hatojama Jukio szerdán jelentette be lemondását, az egész kormány pedig pénteken, Kan Naoto elnökké választása előtt néhány órával mondott le.
2010.06.04. 08:45
 
 
NBA: a címvédő Lakers nyerte a döntő nyitányát
A címvédő Los Angeles Lakers nyerte meg az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 64. nagydöntőjének nyitányát, miután csütörtökön legyőzte a vendég Boston Celticset. Eredmény, döntő, 1. mérkőzés: Los Angeles Lakers-Boston Celtics 102-89, legjobb dobók: Bryant 30, Gasol 23, Artest 15, Bynum 10, illetve Pierce 24, Garnett 16, Rondo 13, Allen 12. A finálé második mérkőzésére magyar idő szerint hétfőn hajnalban kerül sor, ugyancsak Los Angelesben.
2010.06.04. 08:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738[1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

állásközvetítés I béren kívüli juttatás I családbarát munkahely I diákmunka I feketemunka I gyerekmunka I Hankook I Jabil I keresett szakmák I külföldi munka I Legjobb Főnök I legjobb munkahelyek I megbízási jogviszony I modell munka I munkahelyi stressz I munkajog I munkanélküli I munkanélküliség I munkát keres I munkavédelem I munkaviszony I nyugdíjas munka I pályakezdő I távmunka I új munkahely

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista